En enkel og rimelig måte å rengjøre huden hjemme med høy kvalitet, tilbringe litt tid og sparing - en maske med svarte prikker med aktivert trekull. Det er et godt alternativ til dyre salongprosedyrer. Tenk på eksempler på masker som passer til forskjellige hudtyper.

Oppskrifter masker fra svarte prikker

Takket være de absorberende egenskapene til aktivert karbon, er det utmerket for renseporer. I tillegg til akne renser kull huden av alle typer urenheter som har akkumulert på overflaten. Det virker dypt, men forsiktig, uten å skade epidermis.

Effektive hjemmemasker mot svarte punkter:

1. Maske med kull og svart leire

Denne masken garanterer høykvalitets hudrensing. For prepareringen knuses en tablet av aktivert karbon og blandes med svart leire og gelatin. Disse komponentene må ta 1 teskje. Tørre ingredienser fortynnes med 1 ss melk. Varm masken litt til gelatin blir væske og påfør ansiktet. Hold det i 15 minutter og skyll deretter med varmt vann.

Resultatet av søknaden - rene porer, jevn hudfarge.

2. Maske av gelatin og kull

En slik maskefilm erstatter rengjøringsstrimlene. Prosessen med utarbeidelsen er enkel. Bland 1 teskje gelatin med 2 ss kald melk. La stå 5-10 minutter. Kross til en pulverformig konsistens 1 tablett aktivert karbon og legg til gelatin. Bland godt. Varm sammensetningen i et vannbad. I stedet kan du bruke en mikrobølgeovn. 15 sekunder er nok til at maskinkomponentene blir væske.

Påfør en liten kald maske på akne-berørt hud. Hold til helt tørr. Det tar 15-20 minutter. Fjern forsiktig maskefilmen fra haken til pannen.

Vær oppmerksom på at masken er veldig tett festet til huden, så når du fjerner, kan hår som vokser på ansiktet fjernes.

Resultatet av å bruke en maske med gelatin - du kan kvitte seg med svarte prikker på nesen, samt pannen, haken, huden blir fuktet og fløyelsaktig.

3. Vannbasert maske

Består av 2 ingredienser. For å gjøre det, slip 3 tabletter av trekull i pulver og bland med 1 ss vann eller melk. Påfør preparatet på huden. Vask av den tørkede masken.

Resultatet er at porene blir forsiktig rengjort, huden blir lys, får et sunt utseende.

4. Maske med yoghurt og sitron

En mild rensende ansiktsmaske som virker forsiktig. For det må slipe til en pulverformet konsistens 1 tavle kull. Fortynn den med 2 ss yoghurt, du trenger et produkt uten aromaer, og tilsett deretter 1 ts sitronsaft, helst ferskpresset. Påfør masken på ansiktet. Vask av etter 15 minutter.

Resultatet av søknaden - renser porene uten å skade ansiktets struktur.

5. Maske med aloe og havsalt

Vel renser huden fra akne. For å forberede den, pund 2 tabletter med aktivert karbon og bland med 1/3 teskje salt, tilsett 1 ts aloe juice, samt 2-3 dråper essensiell olje. Preference er bedre å gi tea tree olje. Det er et godt antiseptisk middel. Fortynn blandingen med vann. Nok 1 ss. Masken påføres i 15 minutter på det rensede ansiktet. Etter tiden skyll den av med avkok av urter eller varmt vann.

Resultatet av søknaden - renser porene av akne, hudormer, lindrer betennelse.

6. Maske med kosmetisk leire

Flott for eiere av fet hud. For å forberede det, ta 1 spiseskje aktivt kull underlag i pulver og bland med hvitt og grønn leire. Det er nok å ta 0,5 ts leire. Legg til 1 spiseskje med rosenblad. De må knuses. Du må også ta 3 dråper essensiell olje, lavendel eller geranium vil gjøre. Legg til nok vann for å blande en kremaktig konsistens. Påfør masken på ansiktet i 15 minutter. Vask kjøttkraft kamille, du kan bruke vann.

Resultatet av søknaden - renser huden fra svarte flekker, akne, lindrer hudens avskalling.

Slik bruker du en aktivert karbonmaske

For å gjøre ansiktets hud så rent som mulig, må du klargjøre det godt for en svart maske, laget på grunnlag av aktivert karbon. Prosedyren begynner med å rense huden. For å gjøre dette, bruk en hud, krem ​​eller gel for vask, som svarer til de enkelte behovene til en bestemt hudtype.

Etter rensing må du lage et dampbad. Det åpner porene, som sikrer dyp penetrasjon av de aktive komponentene i masken dypt inn i epidermis. Damping bør vare 5-10 minutter.

Etter fjerning av masken påføres en fuktighetskrem på huden. Du kan gi preferanse til ernæringsmessige. Det viktigste som han restaurerte vannbalansen.

Bruk regler for masker:

 • Som en komponent for fremstilling av masken, velg bare fersk aktivert karbon, kast bort bruk av utløste piller;
 • hyppigheten av påføring av masken med kull - 1 gang per uke;
 • På området rundt øynene gjelder ikke denne masken, fordi den aktive sammensetningen kan skade den delikate huden.
 • løpet av prosedyren - 1,5 måneder, deretter en pause i 2 måneder;
 • Masken skal brukes på et avslappet ansikt, muskler bør ikke være anspente.

Før du bruker masken for første gang, er det viktig å sikre at det ikke er noen individuelle intoleranser på komponentene. For å gjøre dette, bruk en liten mengde produkt til håndleddet. Hvis det ikke er noen reaksjon etter 20-30 minutter, kan masken påføres.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Lag en maske med aktivt kull er verdt å forbedre tilstanden til huden betydelig. Det vil bidra til å kvitte seg med en rekke estetiske feil:

 • danner rent porer ved å trekke ut sebum, støv;
 • vil lindre selv fra små ål som er vanskelig å fjerne på andre måter;
 • smale porer;
 • gir ut hudtonen;
 • absorberer overflødig talg, eliminerer glans;
 • vil ha antiinflammatorisk effekt.

Kontraindikasjoner til bruk av masken:

 • overdreven tørrhet og følsomhet i huden;
 • Tilstedeværelse av rosacea - vaskulære stjerner;
 • allergisk mot maskekomponenter.

Du kan ikke bruke masken på huden der det er sår, betennelse.

En maske med kraftig absorberende aktivert karbon vil tillate dyp rensing av porene. Resultatet er merkbart etter første søknad, men for fullstendig rensing av akne og akne, må du gjennomgå en fremgangsmåte. Alle komponentene bryr seg om ansiktets hud, og gir et vakkert utseende.

diskusjoner

Aktivert trekullmaskefilm for porrrensing

110 innlegg

Maskefilm med aktivert karbon for å rense porene:

0,5 ts gelatin;
1 ts melk (vann);
0,5 tabletter av aktivert karbon;
Hård børste (syntetisk);
Grind en tavle kull, bland den med gelatin, og tilsett melk (vann).

Rør grundig, ingenting skal oppløses. Sett i mikrobølgeovnen i 15 sekunder. Vi får det, vent på at det skal avkjøles litt.

Påfør bedre på dampet hud etter et bad.

Med en hard børste, driver vi først "masken" inn i porene, og påfør den deretter med et tynt lag på toppen.

Vi venter på fullstendig tørking (

Det er nødvendig å ta hensyn til at en slik maske ikke kan gjøres med cupiroz.

Mask - film med aktivert karbon for å rense porene.

Jeg tror at ganske mange mennesker kjenner masken - en film som kan gjøres hjemme:

- 1 ss. Skje med vann (melk);.

- 1 ss. Skje av gelatin.

Men en slik maske hjelper ikke alle til å rense porene godt. Derfor foreslår jeg at du endrer denne maskefilmen. Vi vil legge til aktivt karbon til det. Faktisk, i butikkene finner du ofte rengjøringsstrimler med kull.

(Fra bekostning på haken og på nesen).

0. 5 ts. gelatin;
1 ts. melk (vann);

0,5 tabletter av aktivert karbon;
Hård børste (syntetisk);.
Grind en tavle kull, bland den med gelatin, og tilsett melk (vann.

Rør grundig, ingenting skal oppløses. Sett i mikrobølgeovnen i 15 sekunder. Vi får det, vent på at det skal avkjøles litt.

Det er bedre å bruke til dampet hud etter badet.

Med en hard børste må du først "drive" maskeinnholdet i porene, og deretter påføre det med et tynt lag på toppen.

Vi venter på fullstendig tørking (

10-15 min. Og vi fjerner (vi prøver hele) maskefilm.

En slik maske renser selv små porer, de også (porer) smale. Etter påføring av en fuktighetsgivende eller nærende krem.

Det er nødvendig å ta hensyn til at i tilfelle av rosacea, kan en slik maske ikke gjøres

Maskefilm med aktivert karbon for å rengjøre porene

I slike tilfeller vil en aktivert karbonmaskefilm være svært nyttig. Alle ingredienser til forberedelsen er utrolig rimelige. For å lage en maske må du male 1/2 tabletter med aktivert karbon, tilsett en halv teskje gelatin og en teskje melk. Melk kan erstattes av vann. Varm blandingen i et vannbad eller i en mikrobølgeovn til gelatinen er fullstendig oppløst. Kjøl litt.

Det er bedre å bruke masken på ansiktets hud som tidligere har dampet med åpne porer. dvs. Det er best å utføre prosedyren etter badet. I begynnelsen er maskefilmen med en stiv børste godt drevet inn i porene, slik at sammensetningen trengs dypt inn i dem. Deretter påføres et annet tykkere lag på toppen.

Masken kan påføres hele ansiktets hud, unngår området rundt øynene, og bare på problemområder - panne, nese, hake.

I 15 minutter, uten følelser og ansiktsuttrykk, vent på at blandingen blir helt tørr. Den resulterende filmen må fjernes fra ansiktet. Du bør ikke gjøre det med en rykk, bevegelser bør være forsiktig så du ikke skader huden. Påfør så fuktighetsgivende eller nærende krem. Påfør 1 gang per uke.

Aktivert karbon kan også brukes til å lukke porene. For å gjøre dette, ta 1 tablett aktivert karbon, slip det og løs opp i vann (10 ss). Den resulterende løsningen helles i former og legges i fryseren. Tørk ansikt om morgenen hver dag.

Husk også at tilstoppede porer er en konsekvens av et overskudd av døde hudceller på ansiktets hud. Derfor ikke vær lat og daglig vaske av kosmetikk for natten.

Vær nøye med kostholdet ditt. Fra det avhenger av produksjon av talg. Kraftig begrense inntaket av stekt, krydret, søtt og mel. Alt dette stimulerer maksimalt talgkjertlene.

Oppskrifter med aktivert karbon vil spare deg for mye penger og tid til å gå til skjønnhetssalonger, og viktigst av alt, gi huden din et sunt og glødende utseende.

Mask - film med aktivert karbon for å rense porene.

Jeg tror at ganske mange mennesker kjenner masken - en film som kan gjøres hjemme:

- 1 ss. Skje med vann (melk);.

- 1 ss. Skje av gelatin.

Men en slik maske hjelper ikke alle til å rense porene godt. Derfor foreslår jeg at du endrer denne maskefilmen. Vi vil legge til aktivt karbon til det. Faktisk, i butikkene finner du ofte rengjøringsstrimler med kull.

(Fra bekostning på haken og på nesen).

0. 5 ts. gelatin;
1 ts. melk (vann);

0,5 tabletter av aktivert karbon;
Hård børste (syntetisk);.
Grind en tavle kull, bland den med gelatin, og tilsett melk (vann.

Rør grundig, ingenting skal oppløses. Sett i mikrobølgeovnen i 15 sekunder. Vi får det, vent på at det skal avkjøles litt.

Det er bedre å bruke til dampet hud etter badet.

Med en hard børste må du først "drive" maskeinnholdet i porene, og deretter påføre det med et tynt lag på toppen.

Vi venter på fullstendig tørking (

10-15 min. Og vi fjerner (vi prøver hele) maskefilm.

En slik maske renser selv små porer, de også (porer) smale. Etter påføring av en fuktighetsgivende eller nærende krem.

Det er nødvendig å ta hensyn til at i tilfelle av rosacea, kan en slik maske ikke gjøres

Makeup artist Maria Usacheva

Svarte prikker er nummer ett problem for mange jenter i kampen for vakker hud. Ikke spart det og meg. Jeg bestemte meg for å prøve ut denne selvtillatte maskefilmen fra svarte prikker, som er designet for å trekke alt innholdet ut av blokkerte porer. Masken påføres den tidligere dampede huden. Du kan dampe som du vil: et dampbad eller en varm kompress. Masken renser dypt huden og strammer porene.

Det er selve oppskriften. Jeg har ikke mikrobølger, så jeg gir en oppskrift på hvordan du gjør det uten mine egne bilder av hvert trinn.

1 tablett aktivert trekull

1 ts melk (vann)

Jeg brettet tabletten inn i en jernkakepanne (med mikrobølge-metoden kan du gå til en plastkopp)

Knust henne i pulver

Lagt til tørr gelatin

Helt melket blandet

I det øyeblikket forlot jeg masken og lagde et dampbad. Deretter legger molden med blandingen på komfyren (du kan i mikrobølgeovnen i 20 sekunder). Jeg blandet alle ingrediensene for å oppløse, gelatinen oppløses raskt, mindre enn et halvt minutt, men av en eller annen grunn ble kullet ikke helt oppløst.

Ikke la masken avkjøles, legg den her med en så stiv børste, hamre den inn i porene, på nesen, kinnene og haken, i et tykt, jevnt lag.

Etter at masken fryser helt (15 minutter), fjernes den resulterende filmen forsiktig, og prøver å ikke rive. Pass på å vente til masken er helt tørr! Du kan føle hudstramming. Dette er "skjønnheten" på den.

Masken trekker ut smuss, selv fra små porer. Men det virker som en voksfjerning - det tår ut små hår og skader det øverste laget av huden. Med sensitiv hud anbefales ikke huden med uttalt karetma. Dette er bare en hjemmelaget oppskrift, det er ingen sikkerhetsgarantier og sertifikater, vær ekstremt forsiktig og tenk før du søker. Det kan være alvorlig rødhet i huden, smerte ved fjerning. For å unngå uønskede effekter, bruk en maske med tykt lag, igjen kan tynn ikke så lett bevege seg bort fra huden. Etter masken, tørk ansiktet med klorhexidin eller hydrogenperoksid, deretter med en isbit, blett med et serviett og bruk en fettkrem (Bepanten salve), aloe vera gel, kosmetisk olje eller serum fra oljer. Du kan lage en nærende, helbredende maske før det. Det anbefales ikke å lage denne masken oftere enn en gang i måneden.

kommentarer

KRISTINA
03/18/2013

Det siste bildet er rett VAUUU, hvilket ARGUMENT! Jeg vil tilbringe en pose med gelatin - halvt på det andre håret på ansiktet)))

Anastasia
04/16/2014

Er det mulig å legge til kosmetiske oljer til denne blandingen?

Moosik
04/16/2014

Jeg har ikke prøvd, men det synes ikke jeg er verdt det. Kan redusere effektiviteten

t
05/04/2014

Jeg har laget en slik maske! Effekten er super. Jeg kunne ikke engang tro det først, men da jeg tok den av ble alle stengene trukket fra porene sammen med filmen! Den eneste ulempen er at den også trekker håret ut av alt / det gjør vondt for å ta det av og jeg tror det ofte du ikke trenger å gjøre det på grunn av håret så rett hårfjerning...

Helena
06/29/2014

Hvor ofte kan jeg bruke en slik maske?

Oksana
05/17/2015

Fortell meg, i stedet for melk, hvis du legger til vann, vil effekten være den samme.

Moosik
07/10/2015

Ja, vann er i parentes

Helena
06/26/2015

Jeg sitter med en maske) Venter når den tørker. Jeg håper på det beste resultatet)))

Moosik
07/10/2015

Elena, divider med dine inntrykk. Denne masken er ikke et paradis, hvis det ikke passer deg - jeg vil fortelle deg flere alternativer.

marina
09/15/2015

Vel, det er veldig smertefullt å fjerne)) etter at ansiktet brenner like etter depilering :-) fra ærlige punkter hjelper!

Moosik
05/11/2015

Ja, en maske som depilering, skader det øverste lag av huden. Det er nødvendig å legge til dette i teksten.

Moosik
05/11/2015

Prøv å bruke den med et tykkere lag. Etter masken er det nødvendig å smøre huden med noe healing, for eksempel gel eller krem ​​med aloe vera.

Elina
09/27/2015

Jeg har en svart tykk slurry, og du har et så gjennomsiktig bilde? Hvorfor vet du ikke?

Moosik
05/11/2015

Farge er ikke så viktig. Det skal være svart, som deg, jeg har bare kullet på den tiden dårlig oppløst.

VA
24/10/2015

En god maske renser virkelig ansiktet, ikke dårligere enn dyre masker filmer. En minus er veldig lang etter at du har fjernet det røde ansiktet.

Moosik
05/11/2015

Ja, masken er traumatisk, prøv å bruke den i et tykkere lag. Etter at det er nødvendig å smøre huden med noe healing, for eksempel gel eller krem ​​med aloe vera.

lilje
21/11/2015

Og hvor mye melk skal helles i?

Moosik
03/03/2016

Helena
29/11/2015

unnskyld meg, men hvis hun trekker ut hårene sine så blir det ikke mer? (eller vi vil gå som Conchita Wurst))))

Moosik
03/03/2016

Denne effekten ble ikke lagt merke til av noen. Hvis du er redd, er det bedre å ikke prøve.

marina
07/12/2015

Fortell meg, og hvis du først dammer huden (den er sterk over gryten med vann under håndkleet eller på badet eller bare vaske med varmt vann), vil effekten bli bedre? Eller bedre ikke? Eller å erstatte kull med en slags kosmetisk leire (hvit / svart, etc.)?

Moosik
03/03/2016

Jeg vil ikke si noe om leire, jeg vet ikke. Kull brukes fordi det har evnen til å "trekke" smusset. Ikke nødvendig å vaske, vannet vil lukke porene, selv varme.

Svetlana
02/01/2016

Jeg prøvde denne masochkaen. Inntil nylig trodde hun ikke på hennes mirakelhandling. Resultatet rammet. Sammenlign hva som var og hva som nå er som himmel og jord. Ja, det er syk å fjerne, etter fjerning er det tørket med alkohol, og etter salve, bepanten-plus. Jeg er sjokkert. Elsket det. Ansiktet er bare endret

Moosik
03/03/2016

Jeg er glad for at du nærmet deg)

Irene
08/03/2016

Noe er ikke så mange prikker gått. Kanskje dårlig dampet? Hvor lang tid tar det å dampe et ansikt?

Moosik
03/13/2016

Er mulig. Skriv som dampet ut. I gjennomsnitt, 10 minutter. For noen hjelper denne masken i utgangspunktet dårlig.

Irene
08/03/2016

Hvor mange minutter trenger jeg å dampe ansiktet mitt?

Dinah
03/11/2016

Fortell meg vær så snill, er det mulig å erstatte gelatin med noe?

Moosik
03/13/2016

Så vidt jeg vet, hjemme er det lite sannsynlig, det er gelatin som gir filmen

Ksenia
03/17/2016

Så må du dampe ansiktet ditt eller ikke?

Moosik
05/02/2016

Irene
04/14/2016

Jeg trodde ikke at det fungerte, før jeg prøvde det selv)) Jeg har lidd lenge med disse svarte punktene, jeg så denne metoden, jeg tok bare av filmen og jeg er fornøyd med resultatet))) og hva slags besparelser))

Irene
04/14/2016

veldig kul) glad resultatet)

Diana
04/16/2016

Og så kan du krem ​​kattfett?

Moosik
05/02/2016

Du kan smøre noen næringsstoff eller helbredende krem ​​som passer deg

karina
04/25/2016

Og kan du klargjøre? Her skriver du at du må pre-dampe huden, og deretter i kommentarene som du ikke trenger å vaske, vil vannet lukke porene. Kan du snakke om det)

Moosik
05/02/2016

Når huden er dampet ut - dette er effekten av damp, porene åpne, hvoretter du kan lage en maske. Hvis du vasker, vil denne effekten ikke, porene åpner ikke.

Tatiana
04/26/2016

Jeg passet ikke slik en maske. Tilsynelatende for store porer. På masken var små hår og små ål. Større måtte rydde opp den mekaniske rengjøringen. Jeg vil ikke gjøre mer.

Zhenya
05/19/2016

Jeg passet ikke. Poengene ble rent godt, selvfølgelig, men dette ga epilering, og jeg har mye hår (tynt, så de er ikke synlige, men mye). Det var veldig smertefullt, ansiktet var rødt lenge, men det verste er at halvparten av håret vokste. Det vil si at svarte flekker har blitt mindre, og akne er mer. Hvem har også problemer med hårethet, gjør ikke denne masken eller fjern håret først!

rose
06/01/2016

Velkommen! Hva kan du gjøre med den gjenværende blandingen? Kan jeg bruke det senere?

Maria
06/01/2016

Masken må være svart?
Har jeg hvitt kull hvis jeg bruker den samme effekt?

yuli
06/02/2016

Jeg har laget en maske for meg selv og min sønn (14 år gammel, også problematisk hud). Vi sitter, venter. Jeg kjenner denne oppskriften. Spre huden, tørk tørk, sett på T-sone... tannkrem. Det er ønskelig at det var mynte (jeg har Colgate Maximum). Før fullstendig tørking, vask av med varmt vann, bruk ansiktscreme som du bruker. Jeg gjør det en gang hver annen uke.

yuli
06/02/2016

Saule
06/13/2016

God dag! Jeg ville at mannen min skulle lage en slik maske, men han har akne på ansiktet hans. Er det noen kontraindikasjoner for denne typen hud?

Maria
06/15/2016

Fortell oss hvordan du skal dampe huden?

marina
06/18/2016

Fortell meg, kan tea tree olje brukes i stedet for salve bepantin?

stasy
06/26/2016

Effekten er super. Jeg er ikke en skeptiker, og jeg tror ikke på slike fantastiske masker, men i dag bestemte jeg meg for å prøve det, tuten var så ren første gang, det er bare ingen ord. Sant, jeg holdt masken i 30 minutter. Fjerner fluffen fra ansiktet, men for meg er det ikke en minus.

Takk til forfatteren for oppskriften))

stasy
06/26/2016

Dina
07/01/2016

Gjorde en maske, jeg sitter, jeg venter.
Jeg tror jeg gjorde lite og et tynt lag viste seg...

Dina
07/01/2016

Gjorde super, trakk seg ut ikke mye (ikke mye fordi ansiktet var dampende)

Anastasia
09/07/2016

Og du kan smøre din favoritt oyuchny ansiktskrem?

Anastasia
09/07/2016

Og du kan spre ansiktet ditt med noe ansiktskrem?

Anastasia
09/07/2016

Kan jeg bruke en vanlig ansiktscreme til huden min?

Gjesten
07/11/2016

Masken virker virkelig! Fettete plugger forblir på masken. Hva en glede å se på den.

Anastasia
07/13/2016

Kan jeg bruke Levomekol salve i stedet for Bepanten?

Tatiana
07/19/2016

Og hvis du lager to porsjoner, må du sette mikrobølgeovnen i 15 eller 30 sekunder?

marina
07/30/2016

og hva pulver å legge til, forstod jeg ikke?

Inna
08/02/2016

Catherine
09/14/2016

ALDRI. Hør?! Bruk aldri alkohol- og alkoholbaserte hudpleieprodukter! Det er svært skadelig for huden.. veldig tørt!

Ella
23/10/2016

Flott maske! Resultatet er fantastisk, Som etter salongen, gjør jeg det en gang i måneden siden sommeren, TAKK.

babyen
02/15/2017

Tatiana
03/20/2017

Da jeg la alt sammen og blandte det opp, ble alt blindet inn i en haug og det viste seg ikke å være flytende som i bildet, kanskje jeg trenger å legge til mer vann.

Moosik
05/04/2017

oppvarmet? det er nødvendig å varme opp blandingen

Katya
03/21/2017

Jeg ble ikke kvitt poengene, men det er et stort pluss, det smaler porer perfekt, og i tillegg forfrisker tonen i ansiktet. Jeg vet ikke om effekten er langvarig, men jeg likte det. Minus er også i de uttrukne hårene, men det kan også oppleves. Før du bruker Masochka dampet ansikt.

Anna
04/12/2017

Etter masken, tørk ansiktet ditt med peroksid.. alvorlig? Peroxide? Å brenne den allerede skadede hudmasken?) Ikke gjør det i det hele tatt...

Arina
05/11/2017

Jeg søkte på metrogyl etter masken, det beroliger og lindrer betennelse godt. neste morgen var huden så god som ny :)

Arina
08/06/2017

Jeg vil forsikre dem som er redd for at masken ikke vil fungere: selv om du ikke fjerner filmen, er effekten fortsatt utmerket! Jeg opplevde det selv, det viste seg å være en elendighet, for en eller annen grunn var det ikke helt frosset, men jeg støttet det ordentlig, og da fjernet jeg det med serviett. Effekten er fantastisk! Så påførte hun et lag medrogil, mens porene var åpne og våknet om morgenen med et rent ansikt. så vær så snill å prøve :)

Lika
06/20/2017

Jeg har nettopp funnet en maskeoppskrift, jeg har alle ingrediensene, men her er gelatin med tilsetningsstoffer. Kan jeg bruke dette?

Moosik
06/29/2017

Irene
09/28/2017

Jeg likte ikke denne masken i det hele tatt.
Først og fremst slette jeg ikke ansiktet i det hele tatt, og jeg følte meg ingen effekt, men bare ansiktet var rødt og dessuten helt ubehagelig å bruke, det ble fjernet dårlig; film fjerner det og skader huden.
Til AUTHOR, en stor forespørsel når du legger inn en oppskrift, bør den være 100% testet. Et notat om oppvarming av en gitt masse i MIKROVOLNOVKA.
Når du er oppvarmet i mikrobølgeovnen, må du sette strømmen til ikke mer enn 100W og tiden er 10 sekunder nok (VIKTIG.), Ellers vil hele massen spres gjennom mikrobølgeovnen.

IKKE BRUK - SKIFT - OG -SPIRT - ETTER MASKEN tørker denne masken din hud, og du skader også huden din med denne masken.

Jeg var på utkikk etter et raskt, rimelig og effektivt alternativ til Black Mask Film, men til min dyre beklagelse, dette er IKKE helt, hvem vet hvordan filmmasker jobber, de vil være enige med meg.
Jenter, vær ikke lat for å skrive en anmeldelse slik at du ikke gjentar mine feil.

For fremtiden kom jeg til den konklusjonen at ubekreftede masker skal testes på hånden før du søker på ansiktet, selv når oppskriften har mange positive vurderinger.

Jeg kan anbefale en maske:
-1tabl. aspirin (acetylsalisylsyre);
-renset eller kokt vann -1ch.l.
-1 hl honning

Klargjør masken som følger, sett en aspirintablett i et rent glass eller en keramisk beholder og hell vann på den, oppløs tavlen med en pensel, bruk masken med en pensel, bland godt til homogen og legg til honning eller en plast- eller keramisk skje En gang grundig blandet og hele masken er klar til påføring.
Først anbefaler jeg at du først renser ansiktets hud (vask med ansiktsrenser), og damp deretter ansiktets hud godt.
Hvordan dampe: Hell kokende vann i en ren glassskål og drypp noen dråper. Tea Tree Essential Oil eller noe som passer til din smak og passer til huden din og dekselet med et godt tykt terryhåndkle, sitte i ca 10 minutter.
Huden er klar til å påføre masken.

Masken holdes på ansiktet i 15 minutter.
Vask forsiktig med ansiktet slik at masken ikke kommer i øynene med kaldt vann.
Etter masken fukter vi ansiktet med mycelialvann og bruker en favorittkrem.

Jenter, test noen masker så vel som kremer før du bruker dem BEGRENSET!

Maskefilm med aktivert karbon for å rengjøre porene

Hvordan bli kvitt akne og akne?

Hvordan komme tilbake til huden et sunt og strålende utseende, og selvtillit i utseendet deres? Tross alt, plager slike problemer ikke bare tenåringer, men også voksne. Svarte flekker på nesen og brede porene "hjemsøker" noe av hele livet.

Ansiktsporer bør rengjøres minst en gang i uka slik at det ikke er noen hudproblemer: akne og hudormer. Derfor, hvis du ikke har mulighet til å besøke salongen for å rengjøre ansiktet, vil kullmasken være veldig nyttig for deg.

Den aktiverte karbonmaskefilmen består av:

 • Melk - 1 ts;
 • Gelatin - 0,5 ts;
 • Aktivert karbon - ½ tablett.

Ta aktivert karbon og slip. Gelatin er tilsatt den. Nå må vi bare legge til melk. Du kan også erstatte det med vann. Bland denne blandingen grundig og sett den i et vannbad til den er helt oppløst eller satt i en mikrobølgeovn i 10 sekunder ved minimum varmetemperatur. Deretter gir en liten blanding avkjøling.
Det gjenstår nå å påføre en kullmaske på den fortrinnsvis dampede ansiktshuden etter et bad eller bad slik at porene åpnes. Du kan bare søke på problemområder i huden: nese, panne og hake. Eller helt på alle ansikt, unngå å treffe området rundt øynene.
Masken med aktivert karbon påføres med en stiv børste. Ved hjelp av det hammer vi maskefilmen godt inn i porene, slik at sammensetningen trengs veldig dypt. Og legg et annet lag på toppen.

Vi venter på at kullmasken tørker helt (10-15 minutter) uten bevegelse eller følelser. Siden gelatin er også inkludert i sammensetningen av masken med aktivert karbon, får vi en maskefilm, som ved tørking enkelt fjernes med en enkelt bevegelse fra ansiktet, som en gips. Vi kan bare bruke fuktighetskrem til ansiktets hud.

For å lukke porene, kan du også bruke aktivert karbon. For å gjøre dette, oppløs 1 tablett krosset kull i 10 ss vann, hell i skjemaene og sett i fryseren. Disse kuber kan tørke ansiktet 1 gang om dagen, og lage en maskefilm med aktivert karbon - 1 gang per uke.

Hvis du lider av rosacea, passer ikke maskefilmen for rensing av porene deg.

Vi anbefaler også å lage en gelatinemaske for ansiktet, som også forbedrer tilstanden til huden og lindrer små rynker.

Vi håper vårt råd om hvordan å bli kvitt akne og akne ved hjelp av en maske med aktivt kull, melk og gelatin, vil hjelpe deg med å få et vakkert utseende.

Svart maske fra svarte flekker og akne. Oppskrifter, hvordan å lage, sette hjemme, hvor mye å beholde

Svart maske fra svarte prikker regnes som den mest uvanlige på grunn av sin mørke farge, men ganske effektiv. Ved å bruke det, kan du gjøre uten skjønnhetssalonger, da det håndterer slike mangler som akne, svarte flekker, akne, og etter å ha brukt det, skinner huden med skjønnhet og helse.

Hva brukes den svarte masken til?

Svart maske fra svarte prikker har følgende egenskaper:

 • rengjøre;
 • fjerner svarte flekker, støt og flak;
 • fjerner døde celler;
 • suspenderer aldring;
 • reduserer rynker
 • Nærer huden med vitaminer og mineraler;
 • reduserer irritasjon og betennelse;
 • reduserer porene;
 • fjerner overflødig fett og mattes huden.

Effekten av en svart maskefilm fra svarte prikker Black Mask

Den svarte masken fra svarte prikker håndterer best mulig problemene i ansiktet, og resultatet overgår alle forventninger og holder seg ikke venter. Det er fire typer svarte masker, de er delt avhengig av hva som inngår i hovedkomposisjonen.

Sammensetningen av svarte masker kan omfatte:

 1. Svart leire Dette produktet er en uunnværlig ansiktsrenser. Med vanlig bruk blir huden elastisk, strammet uten dype rynker og feil. Svart leire forbedrer metabolske prosesser, gjenoppretter hudceller og nærer dem med vitaminer og mineraler. Inneholder: kalsium, magnesium, kvarts, jern, sink, silisium. Renser huden på mobilnivå.
 2. Aktivert karbon. Masker som inneholder aktivert karbon hjelper til med å bli kvitt svarte flekker, da det absorberer all forurensning på mobilnivå uten skade på huden, har en tørke- og rensegenskaper, fjerner betennelse og reduserer porene.
 3. Terapeutisk slam. Masker som inneholder medisinsk leire har mange nyttige egenskaper, siden de inneholder mineraler, organiske forbindelser i høye konsentrasjoner, vitaminer. Slike masker øker blodsirkulasjonen, har en bakteriedrepende effekt og helbreder sår. Terapeutisk leire er dannet i vannlegemer, sumper, gjennomgår ulike biokjemiske prosesser og har høy terapeutisk aktivitet.
 4. Alger. Alger inneholder vitale enzymer, aminosyrer, hormoner og vitaminer, de strammer og gjenoppretter huden, bryter ned fett.

Alle masker med disse ingrediensene er svarte. Hver type maske brukes aktivt i kosmetologi og utfører en bestemt funksjon.

Hovedforskjellen mellom disse masker er konsistens. Konsistensen av leiremasken faller på huden enklere og mer plastisk enn med kull og alger. Leirmasken har tyngre og tykkere konsistens, og den aktiverte kullmasken tørker raskt og kan stramme huden. Alle komponenter er helt rene og oppdaterer huden, etter bruk, blir den attraktiv og får en sunn utseende.

Fordelene med en svart maske

En svart maske fra svarte flekker med ufullkommenhet på huden og ansiktet håndterer på kort tid, det påvirker selve grunnen til utviklingen av problemet.

De viktigste fordelene ved masken:

 • Resultatet vises umiddelbart etter spyling;
 • forbedrer stoffskifte og hudfarge;
 • ingen bivirkninger og kontraindikasjoner;
 • ikke vanskelig å fjerne;
 • den rimeligste metoden for å rense huden;
 • perfekt for kvinner, menn, tenåringer;
 • Bare trygge og naturlige ingredienser er inkludert.

Masken passer for alle som har ujevn hud, akne og hudormer. Det beriker huden aktivt med vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Programbegrensninger

Svart maske fra svarte prikker er mer egnet for de som har fet og problem hud. Det anbefales ikke for tørr hud. Denne masken kan tørke ut huden og forårsake rødhet.

Svart maske anbefales ikke å bruke, hvis tilgjengelig:

 • allergiske reaksjoner på maskekomponenter;
 • hudsykdommer (sopp, bakterie);
 • alvorlig betennelse, sår, solbrenthet;
 • vaskulær mesh på ansiktet.

Hvordan bruke Black Mask

Å sette en svart maske er praktisk, enkelt og raskt. Før bruk, kontroller at det ikke er noen allergisk reaksjon på maskinkomponentene. For å gjøre dette, bruk en blanding på håndleddet og følg reaksjonen. Hvis det ikke er allergi, må du rengjøre ansiktet og påføre en maske uten å påvirke sensitiv hud.

Det er svært viktig å bruke masken på ren hud, uten kosmetikk, for å oppnå ønsket resultat. For rensing bør du ikke bruke skrubbe, peeling, tonic og krem.

Masken påføres i sirkulære bevegelser i ikke mer enn 15 minutter. Ta det forsiktig ut foran speilet, du kan ikke otkovyrivat neglene eller skarpe tårer. Perederzhivat-sammensetning anbefales ikke for å unngå flaking.

Den endelige fasen - påføring av fuktighetskrem. Etter ham blir ansiktet ikke gniddt med lotioner, tonics, siden huden i dette øyeblikk er sårbar, kan det være mikrotrauma på det på grunn av dyp rengjøring. Slike handlinger kan forårsake betennelse og føre til ubehagelige konsekvenser.

Svart maske fra svarte flekker anbefales å bruke ikke mer enn 2 ganger i uken, avhengig av hudreaksjonen. For det beste resultatet, er det verdt å ta et kurs på 2 måneder, etter å ha tatt en pause i 2 uker, og du kan gjenta.

Det er svært viktig å påføre og fjerne masken ordentlig, da du kan skade huden og ikke få den forventede effekten. Hvis du bruker en kjøpsmaske, må du følge anbefalingene som er oppført i instruksjonene.

Hvordan velge en svart maske og ikke løpe inn i en falsk

Hovedtegnene til en falsk:

 • ikke spesifisert produsent;
 • merke er ikke spesifisert;
 • integriteten til emballasjen, kurven på klistremerket;
 • På bunnen av røret er ikke spesifisert batchkode.

En falsk kan forårsake utslett og en allergisk reaksjon, så du må bare kjøpe en svart maske fra en offisiell representant ved å bestille gjennom den offisielle nettsiden. Når du kjøper produkter i butikkene, må du kreve kvalitetsbevis.

Svart Mask SVART MASK

Produsent - Korea. Denne berømte masken renser dypt og raskt svarte flekker, mettet med vitaminer.

ingredienser:

 • bambus trekull;
 • hvetekim;
 • grapefrukt olje;
 • kollagen;
 • vitamin b5.

Kostnaden er 700 rubler.

"Clay Magic" av L'Oreal

Produsent - Tyskland. Masken påføres alle hudtyper. Den består av 3 typer leire, eukalyptus og aktivert karbon. Den har antiinflammatoriske og adsorberende egenskaper, trekker ut smuss, fjerner skinn, toner, gir huden et friskt og velpleid utseende.

Kostnad - 368 rubler.

"Clear Proof" Mary Kay

Produsent - USA. Masken på kort tid lindrer akne, løser opp acneplugger, fjerner døde partikler, renser og matter huden. Brukte komponenter: brune alger, burdock rot og salicylic løsning.

Anbefales for problem hud.

Kostnaden er 650 rubler.

Shiseido "Fine Toiletay"

Produsent - Japan. Masken nærer huden med mineraler, renser og mattes. Komponenter brukt: silt fra havbunnen og alger.

Kostnad - 150 rubler.

Maskfilm Helen Gold Black Mask

Produsent - Polen. Mask profesjonelt og dypt renser, reduserer porene, reduserer rynker og forynker huden. Behandlingsforløpet er utformet i 30 dager. Resultatet etter kurset: huden er ren uten akne og akne. Masken består av aktivert karbon, svart leire, vitamin B2, B1.

Kostnad - 690 rubler.

AFY Cream Mask

Produsent - Kina. Krem maske dyp rens, nivåer overflaten og fjerner akne. Den består av naturlige og effektive ingredienser. Hovedkomponent: mørk leire av kinesisk opprinnelse.

Kostnad - 400 rubler.

Maskfilm Nese Clay Mask

Produsent - Korea. Maskfilmen renser helt urenheter, fjerner døde celler, mattes og nærer huden med mineraler. Hovedbestanddel: vulkansk leire fra Jeju Island.

Kostnaden er 300 rubler.

Black Out Pore Charcoal Mask

Produsent - Korea. Masken er designet for kombinasjon og problem hud, fjerner akne på kort tid. Ingredienser: kull, leire og planteekstrakter. Kostnad - 380 rubler.

Rensende maske maske BIOAQUA

Produsent - Kina. Masken bekjemper hudfeil, eliminerer effektivt komedoner og oljeaktig glans. Ingredienser: bambus trekull, gelatin, aloe ekstrakt og mynte. Denne cocktailen lindrer og gjenoppretter alle lag av huden.

Kostnaden er 180 rubler.

Maskefilm for rensing av porene Lioele Blackhead Clear

Produsent - Korea. Resultat av bruk: ren og jevn hud uten akne. Hoved ingredienser: leire og alger.

Kostnad - 990 rubler.

Hjemmelaget Black Mask Oppskrifter

Teknologien for å lage svarte masker hjemme er veldig enkel og tar ikke mye tid. Hjemme er det veldig praktisk å bruke masken, og det kan du gjøre din favoritt ting, se på TV og bare slappe av.

Gelatin og aktivert karbon ansiktsmaske

Denne masken er perfekt for problemhud, da den effektivt renser, har en adsorberende egenskap, reduserer betennelse og gir huden et friskt og godt preparert utseende.

Gelatin og aktivert karbon - den mest populære svarte masken fra svarte flekker i hjemmet

For å gjøre dette, bruk:

 • 1 ts tørr gelatin;
 • 1 kulltabletter;
 • 2 ts vann.
 1. Alle ingrediensene kombineres og blandes til klumpene oppløses.
 2. Den resulterende løsningen krever 15 sekunder.
 3. Rengjør ansiktet og påfør en maske med en pensel.
 4. Fjern den etter fullstendig tørking.
 5. Hvis det er tørrhet, må du bruke fuktighetskrem.

Det anbefales å bruke en maske regelmessig, bruke den hver uke en gang i måneden, etter en kort pause kan du gjenta kurset igjen.

Tilbakemelding om effektiviteten av denne masken er i de fleste tilfeller positiv. Mange hevder at resultatene er bedre enn fra dyre midler. Anbefal ikke å bruke masken for personer med tørr hud på grunn av mulig peeling.

Svart maske av aktivert karbon og lim

Effekten er synlig etter første søknad: porer, svarte flekker, betennelse er redusert. Denne masken er helt sikker, limet absorberes ikke i huden. Det brukes til å danne en film.

Fremstillingsmetode:

 1. knead aktivert karbon (3 stk.), legg til en skje masse PVA lim og blande alt til en homogen masse.
 2. Masken påføres med jevne bevegelser i 15 minutter, etter at filmen er fjernet, og restene vaskes av med kaldt vann.

Kull- og Eggmaske

Resultat: toner, absorberer urenheter og giftstoffer, renser, oppdaterer, reduserer rynker.

For matlaging trenger du:

 • Aktivert karbon (2 stk.).
 • Et egg
 • Potetstivelse (10 gr.).
 • Olivenolje (4 ml).

forberedelse:

 1. Grind tabletter, tilsett egg, stivelse, oliven og bland alt.
 2. Eggeplomme er tilsatt for tørr hud, protein - for fet og kombinasjon. Gyllen forhindrer peeling av huden, og protein fjerner overflødig fett og tørker.
 3. Deretter må du rense huden og bruke blandingen.
 4. Etter tørking, fjern sammensetningen, vask av rester av vann.

Mask av kull og vann

Fordelene ved aktivert karbon: eliminerer svarte flekker, eliminerer fett, reduserer betennelse.

forberedelse:

 • Kross 3 kullkuller og bland med 1 skje vann.
 • Påfør preparatet til forrenset hud, skyll etter tørking.
 • Denne prosedyren bør gjentas 1 gang per uke.

Kull- og leiremaske

Denne masken er egnet for de som ønsker å begrense porene, rense huden mot smuss og redusere betennelse.

ingredienser:

 • svart leire (30 g);
 • varmt vann (20 ml).
 1. Den nødvendige mengden av leire helles i en beholder, hell vann, bland, bryte klumperne.
 2. Det er viktig å rengjøre ansiktet på kosmetikk før påføring av masken.
 3. Påfør masken med jevne bevegelser, etter tørking, skyll med varmt vann.
 4. Prosedyren bør gjentas hver uke for å forhindre dannelsen av nye ål.

Resultat: fuktig hud uten svarte punkter og hudormer, mettet med mikroelementer og vitaminer.

Mask med kull og honning

Honning løser mange hudproblemer. Siden dette er et unikt naturprodukt, inneholder det sporstoffer, vitaminer, essensielle syrer, enzymer.

forberedelse:

 1. Bland krosset kull (1 ss.) Med flytende honning (1 ts.) Og bland godt.
 2. På ansiktet blir blandingen påført i 10 minutter, deretter vasket av med vann.
 3. Prosedyren må gjentas 1 gang om 7 dager.

Resultatet er synlig umiddelbart etter første søknad: Antallet av sorte prikker er betydelig redusert.

Svart maske med aloe

Nyttige egenskaper av aloe juice: inneholder vitaminer og mineraler, har antibakterielle egenskaper, fukt og renser akne.

ingredienser:

 • Kull - 2 tabletter;
 • Vann - 1 ts;
 • aloe juice - 2 ts;
 • honning - 1 ts.

forberedelse:

 1. Hell kull med vann og la det stå i 2 minutter, og tilsett deretter aloesaft og honning.
 2. Mask påføres forsiktig i ansiktet i en halv time, og vaskes deretter av.

Anbefal å bruke 1 gang om 7 dager. I to ukers bruk vil ansiktet skifte og skinne med helse.

Maske med aktivert karbon og yoghurt

Kosmetisk maske som inneholder yoghurt og kull forynger, fukter, renser huden, nærer med melkesyre, levende bakterier og vitaminer.

forberedelse:

 1. Bland 1 ts. sitronsaft med 1 ss. l. aktivert karbon og 2 ss. yoghurt.
 2. Bland den resulterende massen og påfør ansiktet i 10 minutter.

Masken tilfredsstiller resultatet etter første bruk.

Med svart leire og eddik

Apple cider eddik bekjemper alder flekker, svarte flekker, rynker og renser huden av giftstoffer, og i kombinasjon med aktivert karbon, har masken en foryngende effekt.

ingredienser:

 • kull - en halv teskje;
 • svart leire - 1 ts;
 • eddik (helst eple) - 2 ts;
 • vann - 1 ts.

forberedelse:

 1. Malt kull for å kombinere med leire, eddik og vann.
 2. Alle komponenter blandes og får en homogen blanding,
 3. Det må påføres i 10 minutter, deretter skylles.

Maske med gjørme og urter

Masken passer til alle hudtyper, får en helbredende effekt, renser porene og lindrer akne og kviser.

forberedelse:

 1. Fortynn pulveret med medisinsk gjørme med vann til konsistensen av rømme og påfør jevnt på huden i 10 minutter,
 2. Vask masken med varmt vann.

Mudmask vil ha maksimal effekt hvis du legger i det i stedet for vann en infusjon av kamille og mynte. Kamille vil lindre betennelse, berolige og fukte. Kurset består av 10 masker som skal brukes 1 gang om 7 dager.

Forskjeller av de ferdige og hjemme rettsmidler

Kjøpt og husholdningssammensetning har en rekke forskjeller:

 • Kjøpt produkt har lang holdbarhet.
 • Noen kjøpte masker bruker dyre og høykvalitets råvarer, den har maksimal effekt på kort tid.
 • Ved å kjøpe en kjøpsmaske kan du spare tid som blir brukt på utarbeidelsen av husets sammensetning.
 • Ved hjelp av et hjemmemedisin, kan du spare penger, fordi kjøpsalternativet vil koste mye mer.
 • Ved hjelp av et hjemmemedisin, er det mulig å velge de mest hensiktsmessige ingrediensene.
 • I hjemmet rettsmidler ingen konserveringsmidler og fargestoffer.
 • Hjemmelagde formuleringer er mindre sannsynlig å forårsake allergi og irritasjon.

Alle svarte masker fjerner hudormer fra svarte flekker og dype, rene. For å velge den mest hensiktsmessige og fordelaktige versjonen av kjøpsmasken, må du studere egenskaper og sammensetning, veie alle fordeler og ulemper.

Artikkel design: Vladimir den store

Video om masker mot svarte prikker

Sort maske mot svarte prikker hjemme:

Sjekk annonsering svart maske. Fungerer denne masken virkelig:

Maske av aktivert karbon og gelatin

For vakker og sunn hud er det nødvendig med regelmessig pleie. De fleste kvinner har fet eller kombinasjonshud. For dem, den ideelle masken av aktivert karbon og gelatin. La oss se nærmere på denne masken, hvordan å forberede den, hvilke problemer den vil bidra til å løse, og også om den har kontraindikasjoner. Og la oss starte med analysen av hovedkomponentene.

Nyttige egenskaper av aktivert karbon og gelatin

Aktivt karbon brukes mye i medisin som et desinfeksjonsmiddel. Og i dag ble han verdsatt av kosmetologer for evnen til dyp rensing, på grunnlag av hvilken de lager forskjellige geler for vasking, masker.
Sammensetningen av aktivert karbon er veldig enkelt: hydrogen, karbon og oksygen. Sammen gir disse stoffene på huden en ekte revolusjon som gir en rensing, desinfeksjon og anti-inflammatorisk effekt. Aktivt karbon fjerner lett alle urenheter fra de dypere lagene i huden. Apoteket selger hvitt og svart kull. For masker er det bedre å bruke vanlig svart kull.

Gelatin - en kilde til naturlig kollagen. Kollagen er inneholdt i menneskelige hudceller og er ansvarlig for elastisiteten og tonen i dermis. Takket være at gelatinens hud strammer, blir rynker glattet. Virkningen av gelatin for ansiktet ligner en løfting.

Maskenes sammensetning

Masken består av 3 komponenter:

 1. Gelatin (1 -2 ts);
 2. Aktivert karbon (1-2 tabletter). Han vil gjøre hele blandingen av kull, svart.
 3. Vann eller melk (1-2 ts).

Det er bedre å bruke melk, fordi det også vil tilnærme og fukte huden.

Mask oppskrift

Maskeoppskriften med gelatin og aktivert karbon er ganske enkelt. Det er nødvendig å knuse aktivert karbon i en liten beholder, tilsett gelatin. Hell deretter i vann eller melk, bland godt. Sett blandingen i et vannbad til gelatinen er oppløst. For enkelhets skyld, i stedet for et vannbad, kan du bruke en mikrobølgeovn. I dette tilfellet oppløses gelatine på 15 sekunder.
Blandingen skal være ensartet, svart i fargen. Men dette bør ikke skremme alt godt vasket av.

Metode for påføring av maske

Før du legger masken av gelatin og kull på ansiktet, bør huden ryddes godt av sminke og urenheter. Det anbefales å dampe ansiktet over dampbadet i 5-10 minutter.

Den forberedte blandingen bør påføres med en børste på ansiktet jevnt, bortsett fra området rundt øynene, munnen. Der er området veldig mørt og tynt. I 10-15 minutter skal du ligge, så masken er bedre å ta tak i.

Under masken vil det være en liten tetthet. Dette er normen. Og hvis ansiktet begynte å klø, klø, må du umiddelbart vaske alt av med vann. Hvis røde flekker vises på ansiktet, drikk stoffet (Claretin, Suprastin, Zodak). Mest sannsynlig er det en allergi.

Blandingen på ansiktet vil tørke ut og bli den tynneste filmen. Det bør fjernes forsiktig fra bunnen av. Deretter vaskes det med varmt vann og påfør en fuktighetskrem på ansiktet.
Filmen vil velge forurensning, svarte flekker, krympe porene.
Masker med aktivert karbon bør påføres 2 ganger i uken for fet, problemhud og 1 gang i uken for en kombinasjonshud.

Ruteprosessen er 6-8 uker, hvoretter du bør ta en pause i en måned.

Mask resultater

Med vanlig bruk av masken - filmen av gelatin og kull:

 • porene blir renset, innsnevret, redusert;
 • akne og akne er tørket;
 • betennelser er redusert;
 • oljeaktig glans forsvinner;
 • Hudtonen blir jevnere;
 • rynker er glattet;
 • hudtone øker;
 • huden blir mer elastisk og glatt.

Således håndter masken perfekt med akne, betennelse, porene er innsnevret, og generelt blir huden jevnere og jevnere.

Video - maske fra svarte punkter fra aktivert karbon og gelatin

Kontra

Dette middelet har et minimum av kontraindikasjoner, nemlig:

 • gelatin eller melk allergi;
 • veldig tørr hud. Masken med aktivert karbon og gelatin strammer kraftig på huden, med tørrhet, det kan forårsake irritasjon;
 • sår, kutt, betennelser i akutt stadium.

Dykkets dyder

Vi viser de viktigste fordelene ved masken:

 1. Den uttalt effekten av rensing og toning av dermis.
 2. Enkel å bruke. Masken med aktivert karbon blir tilberedt innen få minutter.
 3. Tilgjengelighet. Aktivt karbon kan kjøpes hos apotek og gelatin i enhver butikk.
 4. Lav pris Alle maskinkomponenter koster flere dusin rubler.

arter

Masker med trekull og gelatin kan tjene som grunnlag for andre masker.
For å bekjempe akne, hudormer og svarte prikker, er det en maske med en gelatin og aktivert karbonmaske maske, der du må legge til et par dråper tea tree olje eller rosmarin. Akne kull med aktivt kull hjelper med problem hud, det renser og har antimikrobielle effekt.
Aknemasken med gelatin og trekull kan fremstilles på grunnlag av kamilleavkok, det vil perfekt berolige inflammet hud.
For masken for akne med aktivert trekull er perfekt og aloe juice, som vil fjerne glans og eliminere betennelse. Også i denne masken kan du legge til agurkjuice.

For å forbedre hudens elastisitet og glatte rynker, bør en kalsium- og gelatinemaske legges til blandingen med et par dråper flytende vitaminer A og E. De kan kjøpes på et hvilket som helst apotek. Gelatinemaskefilm strammer huden perfekt og gjør den jevnere.
En annen versjon av denne masken er honning. For å forberede den, tilsett 1 ts til undersiden av masken med aktivert karbon og gelatin. honning.

En maske med aktivert karbon og gelatin vil bidra til å gjøre den oljeaktige og porøse huden friskere og jevnere. Ved vanlig bruk er det en liten løfteeffekt. Tre enkle ingredienser som trekull, melk og gelatin kan forbedre tilstanden til huden ved korrekt påføring.

Flere Artikler Om Typer Acne