Mange mennesker lider av svarte flekker, plassert på pannen, kinnene, nesen og haken. Tette porer forårsaker ikke slike ubehag som akne, men de ser også uattraktivt ut. For å kvitte seg med slik forurensning, kan du referere til bevist folkemessige rettsmidler. For eksempel, lag en eggmaske fra komedoner.

Elementets sammensetning og fordelaktige egenskaper

Egget, i tillegg til de aminosyrer som kreves av kroppen, inneholder vitamin A, B3, B6, B12, D og E og mineraler, inkludert kalsium, fosfor, sink, magnesium og jern. Denne sammensetningen lar deg bruke produktet med sine bakteriedrepende og antiinflammatoriske egenskaper for å lage midler fra ansiktsfett, hvor huden er mer utsatt for utseende av ulike lesjoner og urenheter. Eggmasker hjelper også jevne ut fine linjer, rene og smale porer, og til og med blanke ansiktet ditt litt.

Når man forbereder agenter for å bli kvitt komones, blir protein oftest brukt: sammensetningene med den lager en film når den er tørket, og når den fjernes, trekkes alle forurensningene ut av porene.

Tilberedning av eggprodukter fra svarte flekker hjemme

Maskefilm for ansiktet av protein

For å rense ansiktet på svarte flekker med denne metoden trenger du bare et egg, en bolle og et verktøy for å påføre massen. Det er nødvendig å separere hvit fra eggeplomme (eggeplomme trenger ikke å kaste bort, er det nyttig i sluttfasen), et proteinmiksmaster inntil skummet utseende. Påfør et tynt lag av produktet til det rensede ansiktet, la det tørke og gjenta trinnene, som dekker huden 3-5 ganger med et egg. Når det siste laget herdes, må du forsiktig pry den dannede filmen fra den praktiske kanten og raskt fjerne den fra ansiktet. Deretter smør huden med eggeplomme og la den stå i 5-10 minutter. Etter denne tiden skal egget vaskes med varmt vann.

Etter ønske kan ansiktet tørkes med lotion og smurt med egnet krem ​​etter at masken er påført.

Det er bedre å utføre prosedyren om kvelden, siden huden etter det kan redde. Varigheten av kurset er bestemt ut fra hudens tilstand. Det er optimalt å lage en maske en gang i uken i 2 måneder, så det er lov å gjenta det en gang annenhver uke for å opprettholde effekten.

For forberedelse av rensemasse trenger bare eggprotein

Med toalettpapir eller servietter

Fremgangsmåten utføres på den samme algoritme, først etter påføringen av hvert lag av protein (i dette tilfelle, bare to smøring) må holde seg til ansiktet, tørr klut eller toalettpapir, som om å skape en Pappmasje. Etter herding fjernes massen fra ansiktet, og på slutten av prosedyren påføres en eggeplomme eller noe beroligende krem ​​på huden.

Video: Protein og papirapplikasjon

Med kosmetisk leire

For veldig fet hud (eller T-sonen) bruk en blanding av protein og 2 ss kosmetisk leire. Den resulterende sammensetningen av et tett lag påført ansiktet, unngår området rundt øynene og munnen. Hold masken på ansiktet i 10-15 minutter, og skyll deretter med kaldt vann.

Hvis huden har betennelser, akne, så er blå leire best egnet.

Allerede etter den første applikasjonen fjerner produktet fet olje, synlig strammer porene og reduserer mengden av smuss på ansiktet. De bør brukes jevnlig, 1-2 ganger i uka. Etter en måned med prosedyrer må du ta en pause i 1,5-2 uker.

Med smør og rømme

Denne masken er egnet for kombinasjonshud. Det er nødvendig å blande egghvite med 1 teskje honning og 1 ss olje (oliven, drue eller aprikoskjerner). I den resulterende massen legger du til 1 ss fløtekrem. Påfør det ferdige produktet i et tett lag på ansiktet, og etter 10-15 minutter skylles først med varmt og deretter kaldt vann.

For å øke rengjøringseffekten, må surkremet byttes ut med en slik mengde havregryn, slik at en masse av middels tykkelse oppnås.

Masken kan påføres 2 ganger i uken i 1,5-2 måneder, hvoretter det er nødvendig å ta en to-ukers pause.

Med sitron og sukker

Dette verktøyet passer ikke bare for å kvitte seg med svarte flekker, men også for hudforyngelse. Det er nødvendig å slå en egghvide i skum, tilsett en spiseskje sukker og sitronsaft til det og bland massen grundig igjen. Det ferdige produktet påføres på det dampede ansiktet i 10-15 minutter og vaskes med lunkent vann.

Mask er bedre å bruke om natten, fordi syre kan irritere huden og forårsake rødhet. Det er bedre å bruke blandingen i kurs - en gang i uken i en og en halv måned med en to-ukers pause etterpå.

Med aloe

Denne masken anbefales for personer med høyt fettinnhold i ansiktet, da det tørker godt og strammer huden. For forberedelsen er det nødvendig å blande ett protein, 1 ss aloe juice og samme mengde sitronsaft. Deretter slå den er avhengig sammensetningen påført halvdel på forhånd damping av hud, og etter tørking betyr gjenta trinnene fra den andre halvdelen av massen. Masken vaskes av med knapt varmt eller kaldt vann, hvorpå en fuktighetskrem påføres ansiktet.

Kontraindikasjoner og mulig skade

Den eneste kontraindikasjonen for bruk av egg til kosmetiske formål er dens individuelle intoleranse. Imidlertid bør det tas hensyn til at det kan være allergi mot sammensetningen når man legger til andre ingredienser (for eksempel essensielle oljer).

I intet tilfelle kan ikke vaskes masken med varmt vann: fra kokende vann forandres strukturen av proteinet og det kollapser. Egnet for vasking av væske med en temperatur på 18-20 ° C.

For meget tørr hud anbefales ikke bruk av proteinprodukter.

Anmeldelser av personer som har fjernet de svarte prikkene med egg

Du kan være overbevist om effektiviteten av masker med egghvide mot svarte prikker ved å lese anmeldelser av de menneskene som allerede har opplevd effektene sine.

Denne masken er en gave for meg! Den opererer på prinsippet om rengjøring av striper. Eliminerer svarte flekker og fettete trafikkork. Alt smuss fra nesen forblir på serviet. Giver hudfarge, fjerner rødhet, gjør huden myk. Huden etter påføring er fløyelaktig! Mask, jeg anbefaler deg å prøve alt. Hvis du er skuffet, vil det i det minste ikke være synd om pengene, fordi kostnaden av en prosedyre er omtrent 5 rubler.

Violet

http://irecommend.ru/content/yaichnaya-maska-plenka-otlichnaya-alternativa-ochishchayushchim-poloskam-foto-poetapno

Ansiktet mitt er problematisk: det er for fet T-sone, så alt avskallede, er hatefulle kviser og sorte flekker begynner å dukke opp. Derfor, etter å ha blitt skuffet i butikkanlegget, valgte jeg den enkleste oppskriften. Og - et mirakel! Problemområder med ekle sorte prikker begynte å se bedre ut. Selv om dette kanskje er et selvforslag og påvirker synproblemer, er resultatet virkelig merkbart. Etter min mening renser verktøyet huden med et slag.

Maria

http://irecommend.ru/content/belok-i-sakhar-pomoshchniki-v-borbe-s-chernymi-tochkami

Ved å bruke eggmasker er det ikke bare enkelt å kvitte seg med sorte prikker, men også for å forbedre tilstanden til huden som helhet. Regelmessig bruk av hjemmemedisiner med protein vil bidra til å holde ansiktet rent og ikke gå glipp av å kjøpe dyre kosmetiske produkter.

Egg hvit ansiktsmaske: de beste oppskriftene for strålende hud

Relaterte nyheter

Bli kvitt akne og svarte flekker, fjern en ubehagelig oljeaktig glans fra huden, ta den i tone og glatt de forræderske rynkene. Tror du det handler om dyr krem, den nyeste utviklingen av noen av de berømte kosmetiske selskapene? De gjettet ikke - et verktøy som vil bidra til å løse alle disse problemene er mest sannsynlig akkurat nå i kjøleskapet ditt. Dette er den vanlige egghviten. En hvit hvit ansiktsmaske er et reelt funn for eiere av fet hud og en kombinasjonshud. Men hvis huden din tvert imot er tørr, er det bedre å velge en passende maske for deg selv.

Fat glans og svarte prikker har blitt dine faste følgesvenner? Så du kan trygt kjemisk og lage en passende maske basert på protein. Dette produktet har ikke bare det som har tørke- og stivningsegenskaper, det er fortsatt rikt på et komplekst vitaminkonsentrasjon i gruppe B. Selv om du bare pisker opp proteinet av ett egg i et kjølig skum, legg det på ansiktet ditt og etter 10-15 minutter vil du vaske det av med lunkent vann ikke dårlig Men ikke dårlig - dette er ikke for oss, i denne anmeldelsen samler vi de mest effektive masker - oppskrifter og videoinstruksjoner. Så la oss komme i gang.

Mask med egghvite og serviett

Dette er en fin måte å kvitte seg med sorte prikker på. Denne masken har flere fordeler - det er enkelt, raskt og billig. Det sies at den berømte Hollywood-diva J. Lo med sin hjelp opprettholder sin skjønnhet. Vi kan verken bekrefte eller nekte denne utsagnet, og derfor gir vi bare oppskriften til denne fantastiske masken. Så, vi trenger følgende sett med produkter: egg, serviett, og... Og det er alt. Servietet kan til og med byttes ut med toalettpapir, bare egget trenger ikke byttes ut.

 • Separat eggeplommen fra proteinet, pisk proteinet, og fjern ikke eggeplommen langt - snart trenger vi det.
 • Vi tår servietet i små biter.
 • Pisket protein påføres problemområder - med svarte prikker.
 • Hold straks til hudbitene. Vi handler svært nøye nær øyenbrynene for ikke å forbli som Gioconda - smilende og headless. Det er - vi lim ikke noe på øyenbrynene.
 • Igjen legger vi protein på et lag av serviett.
 • La det stå helt i 15-20 minutter til det er tørt. Som med hvilken som helst annen maske med hvite hvite fra de sorte prikkene, må du være stille og ikke smile.
 • Og her er han et viktig øyeblikk - vi fjerner masken med ryddige, men trygge bevegelser. Hvis det viser seg uutholdelig smertefullt, kan du fukte det med vann.
 • Rester av masken vaskes av.
 • Nå er det tid for eggeplommen - legg det på ansiktet.
 • Etter 20 minutter legger vi til vår vanlige krem ​​eller lotion til det med lette bevegelser - ellers blir eggeplommen dårlig vasket.

Ferdig - du renset og "energized" huden din. Og for de som har det bedre å se en gang enn å forstå lenge, tilbyr vi å se på videoen og bli kjent med andre masker fra hvithvite.

Teknologien for å bruke de resterende masker med protein er ikke så vanskelig: bland, applicer, hold i 10-15 minutter og skyll med varmt vann. Men mangfoldet av oppskrifter gleder seg og veldig, du kan definitivt velge en maske, alle ingrediensene som allerede er i huset, og begynner å transformere akkurat nå.

Maske med egghvite og honning

Denne masken vil rense huden, gjør den jevn og frisk. Bare vær sikker på at du ikke er allergisk mot honning, ellers kan resultatet ikke være det hyggeligste.

 • 1 protein;
 • to teskjeer av honning;
 • en teskje olivenolje;
 • litt havremel.

Bland først protein, honning og smør, og deretter presenterer vi havregryn, slik at masken viser seg å være tykk. Alt dette påføres ansiktet og hviler i 15 minutter. Da vasker vi av masken, og det er fuktighetskretsen

Mask med egghvit til smale porer

Whitening Mask med Egg White

Men hvis du vil ha en mer uttalt lysende effekt, bruk denne oppskriften: du må hogge persille med dill og legge pisket protein til dem. En annen grønn ingrediens som vil lette huden og "mate" den med vitaminer er sorrel. Det må også knuses (helst i en blender) og legges i egg-urteblandingen.

Vitaminmaske med Egg Hvit

For å gi hudens styrke og energi, glatte rynker og forbedre hudfarge - alt dette kan lage en vitaminmaske. I tillegg til egghvite, trenger vi bær - jordbær, jordbær eller bringebær. Ferske om sommeren, og om vinteren kan de byttes ut med iskrem. En spiseskje med mosede bær kan blandes med pisket protein og påføres huden. Da er alt standard: etter 15 minutter kan masken vaskes av og fuktighetskrem påføres ansiktet.

Publisert av: admin 29. mai 2013, seksjon: Skjønnhet, visninger 114260

Topp 4 oppskrifter for proteinmasker fra svarte flekker på ansiktet

Alternativ medisin er svært sjelden ønsket velkommen av profesjonelle leger. Men kosmetikk er tilfelle der folkemessige rettsmidler kan være mye mer effektive enn et stoff i visse tilfeller. Årsaken er at slike produkter inkluderer naturlige produkter som har en ekstremt positiv effekt på kroppen. Proteinmask fra svarte flekker er en av de mest populære alternative hudpleiemetoder.

Hvorfor fungerer en proteinmaske godt på huden?

Proteinet er i seg selv næret og fuktighet, og bidrar til å bekjempe hovedårsakene til tørr hud. Avhengig av tilleggskomponenter kan det selvforberedte produktet ha tilleggsfunksjoner:

 • Rengjør porene og epidermisene. Masker av denne typen bidrar ikke bare til å forbedre hudtilstanden, men også for å korrigere fysiske effekter. Noen ganger er disse verktøyene engang brukt til å behandle en så alvorlig sykdom som akne. Men samtidig er de ikke de eneste komponentene i hele behandlingsforløpet. Det er nødvendig å bruke flere metoder for å oppnå den beste effekten.
 • Accelerasjon av regenerering. Protein fra svarte flekker hjelper også fordi epitelceller under påvirkning oppdateres mye raskere. Det vil si at kåneelementer ikke holder seg på forsiden lenge, og ikke faller inn i sebaceous kanaler. Som et resultat går hemmeligheten ut. Denne effekten forhindrer fremveksten av nye ål.
 • Trekker smuss fra ål. Det er kjent at svarte prikker er strengt forbudt å knuse. Men du trenger fortsatt å rense dem. Proteinmaske vil hjelpe deg med å trekke ut tette fettete hemmeligheter, døde celler og støv uten bruk av fysisk kraft. Verktøyet setter bokstavelig talt all smuss ut, slik at porene begynner å fungere i standard modus.

Oppskrifter populære proteinmasker fra svarte prikker

Det er nødvendig å forstå at hvert hjemmemedisin for ekstern bruk, som inneholder protein, er ment for behandling av spesifikke patologier. Derfor, hvis du vil bli kvitt svarte punkter spesielt, velger du masker som har riktig innvirkning på disse formasjonene. Et utvalg av de mest populære verktøyene vil hjelpe deg å gjøre det riktige valget.

1. Maske med egghvite, aloe juice og sitron

For forberedelse trenger du ett protein fra kyllingegg, 2 ts aloe juice og 2 ts sitronsaft. For bedre blanding, slå blandingen med en mikser. Masken, til tross for tilstedeværelsen av protein, har mer væske enn en tykk tekstur.

Del blandingen i to deler. Først påfør første halvdel på den berørte huden. Innen 7-10 minutter er den helt tørr i ansiktet. Påfør deretter den andre delen og vask den helt med vann etter 15 minutter.

2. Eggmaske for svarte prikker med sukker

En av de enkleste oppskrifter. Det tar deg ikke mer enn 5 minutter å forberede en slik maske, avhengig av hvilke verktøy du bruker. Så igjen, vil du trenge ett kyllingeggprotein og en spiseskje sukker. For å blande komponentene, anbefales det også å bruke en mikser, siden det er nødvendig at sukkeret er helt oppløst i proteinet. Hvis det ikke er noen mikser, visp innholdet av oppvasken med en vanlig visp. I prinsippet tar ikke prosessen heller mye tid.

Som i forrige tilfelle er masken delt inn i to halvdeler og påført i to trinn. Med tanke på at konsistensen er litt tykkere, er det mulig at masken på ansiktet tørker ut litt lenger. Det andre programmet anbefales å trykke fingrene på huden. Dette vil øke de positive effektene av protein på de svarte punktene.

3. Maske av protein fra sorte prikker på grunnlag av kefir og havremel

Et egg er ikke det eneste naturlige produktet som inneholder en stor mengde sunt protein for huden. Fermenterte melkeprodukter er kjent for å påvirke dekselet ikke mindre effektivt. Samtidig er innflytelsen også positiv. Selv om, igjen, mye avhenger av din hudtype.

Så, for å lage en maske trenger du: en spiseskje havregryn, en klype brus, noen dråper borsyre og to spiseskjeer kefir. Alle komponenter må blandes og omdannes til en homogen tykk masse som ligner mush. For å lette oppgaven, kan du i utgangspunktet grille noen flager i en kaffekvern.

I motsetning til de forrige alternativene, blir denne masken påført ansiktet på en gang på en gang. Vent 15 minutter, suge fingrene i varmt vann og fjern det med rullende bevegelser. Etter det må ansiktet vaskes i tillegg.

4. Maske mot eggets sorte prikker

Dette er faktisk en forenklet versjon av den første masken. Det vil fungere hvis huden din er for fet. Bare protein og sitronsaft er inkludert. Takket være disse komponentene har verktøyet bare en positiv effekt på integumentet, uavhengig av arbeidet med talgkjertlene.

Detaljert informasjon du kan se i denne videoen:

Det er bemerkelsesverdig at når du bruker alle ovennevnte masker, trenger du ikke å pre-damp ansiktet. Proteinet i seg selv åpner porene. Dette faktum er positivt, siden du kan se etter ansiktet ditt med høy kvalitet, bruker mye mindre tid på det. Samtidig, med de allerede forstørrede porene i huden, er det først og fremst nødvendig å tenke på hvordan å bringe dem tilbake til det normale. Og her kan denne informasjonen hjelpe deg.

Proteinmasker fra svarte prikker er delt inn i flere typer. På grunn av dette kan du velge alternativet som passer deg i alle henseender.

Svarte prikker maske med egg hvit

Hvis det er noen kosmetiske feil, ser ansiktet ryddig ut. Svarte prikker oppstår uansett kjønn og alder. Selvfølgelig dannes de oftest hos personer med fet eller kombinasjonshud som følge av tilstoppede porer. Forbedret sebaceous kjertel bidrar til dette.

Kosmetologi og medisin har gått langt foran, mange måter er oppfunnet for å bekjempe denne ufullkommenheten. Dessverre hjelper de ikke alltid, fordi du bør være oppmerksom på hjemmemetoder. Ansiktsmasken fra protein fra svarte punkter forbereder seg lett i husforhold. Hovedbestanddelen for et slikt hudpleieprodukt vil være i kjøleskapet til hver husmor. Hennes forberedelse tar ikke mye tid, og resultatet etter prosedyren vil være fantastisk.

Hvorfor vises sorte prikker på ansiktet?

Svarte prikker blir ofte forvirret med hudormer eller akne. Men dette er ikke sant, i medisin har denne utdanningen sitt eget navn - åpne komedoner (se håndboken). Som regel dannes de på nesen, på pannen og haken, og medfører mange problemer. Hvis bakterier penetrerer komedoner, begynner den inflammatoriske prosessen, og så blir de til purulent akne.

Dette problemet oppstår ikke bare hos kvinner, men også hos menn. Det er flere grunner til dannelsen av sorte prikker:

 • feil hudpleie
 • ubalansert ernæring;
 • økte hormonnivåer.

Hovedårsaken er fortsatt utilstrekkelig omsorg. Det er nødvendig å nøye velge hudpleieprodukter og bruke dem regelmessig. Tror ikke at det er for dyrt, hjemme-metoder i dette tilfellet er svært effektive. De kan brukes ikke bare for å bekjempe svarte flekker, men også for forebygging.

Feil ernæring etterlater også sin karakter. Å spise fete, stekt mat øker nivået av kolesterol i kroppen, forbedrer arbeidet med talgkirtler. Det er nødvendig å mette dietten med alle slags vitaminer, gi opp mel og søtt til fordel for plantefôr.

Nivået på hormoner vil bidra til å etablere en erfaren endokrinolog. For å gjøre dette, er det nødvendig å bestå test, hvor resultatene vil bli foreskrevet terapi.

Årsakene til de svarte punktene er flere, selvfølgelig må du bekjempe dem. Det er flere effektive hjemmemetoder for å håndtere dette problemet.

Egghvite er den beste kur for svarte flekker.

Proteinmask for svarte flekker har vist seg å være en effektiv måte å bekjempe hudfeil på. Protein er en uunnværlig komponent av masker for fet, kombinasjon og normal hud. Det tørker, fjerner fet skinn, gjør huden mat og attraktiv.

Selvfølgelig er også svarte flekker dannet blant eiere av tørr hud, i dette tilfellet bør naturlige oljer legges til ekornet for å unngå overdreven tørrhet. I denne situasjonen bør eggmasken bare brukes på problemområdet i ansiktet.

Egghvit har antiinflammatoriske effekter. En ansiktsmaske av egg fra svarte flekker gir resultatet etter første søknad. For å utføre prosedyren er det som regel en protein nok.

Egghvite er i stand til å rense huden grundig uten å skade den, samt fylle tilførselen av næringsstoffer, sporstoffer og vitaminer. For å få maksimal nytte av en forberedt eggbasert maske hjemme, bør du følge visse regler:

 1. Påfør masken til grundig renset ansikt. Du kan bruke en skrubbe eller damp den.
 2. For å bruke produktet til ansiktets hud, bruk en børste eller gjør det med fingertuppene strengt langs massasjelinjene.
 3. Maskefilmen må fjernes med en sikker, men ikke for skarp bevegelse, for å unngå smertefulle opplevelser. Vi må prøve å fjerne den med en oppdatering.
 4. Etter fjerning av produktet fra ansiktet, er det nødvendig å vaske med kaldt vann.
 5. På slutten kan du tørke ansiktet med en beroligende lotion og påfør en fuktighetskrem.

Den utvilsomt fordelen er at proteinmassen har nesten ingen kontraindikasjoner. Det eneste du trenger å huske - Ikke bruk sammensetningen på den berørte huden med sår eller riper.

Veldig effektiv i kampen mot svarte prikker er disse masker for å rengjøre ansiktet hjemme. Pass på å prøve.

Eggmaske fra svarte prikker med serviett

Eggmaske for de sorte prikkene med kluter virker på prinsippet om rensestrimler. Fjerner effektivt svarte flekker og fettplugger. Etter første bruk blir ansiktet renere. Masken har ikke bare en rensing, men også en omsorgsfull effekt, huden blir myk, rødhet forsvinner:

 1. For å forberede masken må du kutte ut stykker mykt, men ganske tykt papir, du kan bruke papirhåndklær, servietter eller trelags toalettpapir.
 2. Protein må være forsiktig separert fra eggeplommen, for å gjøre dette, bryte egget i to deler, og hell eggeplommen fra den ene halvparten til den andre. Protein og eggeplomme trenger å piske. Deretter legger du til protein på den pre-rengjorte huden, fest biter av forberedt papir på toppen.
 3. Egg hvitt rester kan påføres over papir. Men det er verdt å merke seg at da vil masken tørke lenger. Etter 30-40 minutter skal serviet tørke ut og bli hardt nok.
 4. Det er nødvendig å fjerne masken med en skarp bevegelse. Etter det skal du vaske og bruke eggeplomme på ansiktet, skyll av etter 10 minutter.

Resultatet av en eggmaskefilm for ansiktet er umiddelbart merkbar. For å konsolidere effekten av masken, bør det gjøres 2-3 ganger i uken i en måned.

Mask mot svarte flekker med protein og sukker

 1. Hvis porene er for skitne, bør du bruke en enkel ansiktsmaske fra svarte prikker. For å gjøre dette, må egghvite piskes med en spiseskje sukker grundig. Egget må være ved romtemperatur, ellers kan sukkeret ikke oppløses.
 2. Påfør halvparten av massen på ansiktet, vent litt mens det tørker. Når masken trekker av huden litt, må du bruke resten av blandingen til ansiktet med en patting bevegelse.
 3. Massen er veldig klebrig, fordi den bokstavelig talt trekker fett og støv ut av tette porene. Du må slå ansiktet til hendene dine begynner å holde fast. Deretter vaskes komposisjonen med varmt vann og fukter ansiktet med krem.

Du kan lage en slik eggmaske for å fjerne svarte flekker i ansiktet hjemme hver dag til ønsket resultat oppnås.

Et godt middel for svarte flekker er en rensende ansiktsmaske med tjære, som effektivt trekker smuss fra huden, fjerner overflødig fett, reduserer hudbetennelse.

Salons skjønnhetsbehandlinger og de nyeste ansiktspleieprodukter er ganske dyre. Men de er ikke alltid effektive. Utfører enkle manipulasjoner med eggvit, du kan glemme de svarte punktene for alltid. Komponentene i de hvite ansiktsmasker er helt naturlige, så prosedyren har ingen kontraindikasjoner, og HeirFeys.ru anbefales å bruke dem til alle som har lignende hudproblemer.

Black Mask Protein Mask Oppskrifter

Black dot proteinbaserte rettsmidler er en populær og effektiv måte å rense huden på som hjelper til med å bekjempe uønskede utslett. Oppskrifter av en slik maske har lenge vært kjent av folket, de blir aktivt brukt av alle i nesten alle aldre. Og hemmelighetene og subtiliteten til matlaging og bruk blir videreført fra generasjon til generasjon gjennom århundrene.

Uansett ingrediensene, er masken mot svarte flekker basert på egghvite. At den har en tørkende effekt på ansiktets hud, fjerner nesten overflødig fett fra den, hjelper til med å rense porene i huden og oppdaterer fargen.

Noen typiske oppskrifter

Alle er rettet mot å bli kvitt sorte prikker som ødelegger ansiktets tekstur. Som kjent er disse formasjonene ikke annet enn porens forurensning. Men det skal huskes at proteinet i sammensetningen av masken ikke blir en "gylden pille" når det gjelder hudredning. Viktig regelmessig bruk, samtidig pleie og rettferdig oppmerksomhet til utseendet deres generelt og til tilstanden av huden spesielt.

Tenk på noen få reseptbelagte tilnærminger til fremstilling av en proteinmaske:

 1. Ingredienser: Råprotein av ett egg. Koking: pisk ekornet grundig, praktisk talt skummende, legg klynger med sorte prikker i lag etter at den forrige tørker ut. Vask av med varmt vann.
 2. Ingredienser: Råprotein av ett egg, sukker (1 ss. L.). Tilberedning: Rør til sukker er fullstendig oppløst. Masken påføres på samme måte, den skal deles inn i 2 deler. Vask av.
 3. Ingredienser: Råprotein av ett egg, sitronsaft (2 ts.), Aloe juice (2 ts.). Koking: Bland alt opp til en fin strukturert konsistens, bruk på problemområdene i ansiktet før tørking, og gjenta deretter det nye laget. Vask av etter 10-15 min.
 4. Ingredienser: rå protein av ett egg, honning (1 ts.), Sitron juice (1 ts.), Soda (1 ts.). Masken påføres huden med lesjoner av svarte flekker. Vask av i dette tilfellet ikke bare varmt vann, men kamille te, og etter påføring av hvite egg, påfør en fuktighetskrem.
 5. Ingredienser: rå hvitt egg og eggeplomme, honning (1 ts.), Havremel (1 ts.). Matlaging: Hvis det ikke er mel, så kan det males fra havreflak i en kaffekvern eller mølle. Påfør på tørr. Vask av, fuktig ansiktshuden. Denne masken hjelper ikke bare å kvitte seg med svarte flekker, men produserer også en skrubbeffekt på forurensede steder.

Noen hemmeligheter med egghvide eksponering

På grunn av de fysiske og kjemiske egenskapene til egghvite, når de blandes med andre komponenter og til og med går i samspill med dem, blir det dermed dannet en klebemiddelmasse som masken er utformet på. Det er denne viskøse basen i bokstavelig forstand av ordet som stikker til alt det berører, inkludert porene fulle av svarte prikker. Dette resultatet bidrar til å slå ansiktet med fingrene for et mer komplett arbeid av verktøyet. Forresten, når fingrene sluttet å stikke, er det på tide å vaske av sammensetningen, den er tørr og fungerer ikke lenger.

Eggvit selv, til tross for sin enkelhet, inneholder en stor mengde sporstoffer og mineraler, samt vitaminer. Derfor, etter å ha brukt proteinmasken, blir huden forvandlet - den er beriket med komponentene som mangler og tapt i våre miljøforhold. Eggprotein forsyner spesielt huden med vitamin A, B og D, lecitin, som gir naturlig fuktighetsgivende og toning-effekt. Samtidig er ansiktstonen utjevnet, uregelmessighetene i epidermiene er skjult, og ansiktet ser yngre og friskere ut.

Slik oppsummerer du det potensielle resultatet ved bruk av masker basert på egghvite:

 1. Masken er enkel og tilgjengelig både i oppskriften og i søknadsprosedyren.
 2. Porene smale, smusset fjernes, effekten vedvarer, spesielt ved regelmessige gjentakelser i bruk.
 3. Hudtonen blir lettere, falmede fregner, alder flekker, akne merker, noen forsvinner helt.
 4. Den mest fordelaktige effekten er på fet og kombinasjonshud.
 5. Handlingen av masken begynner nesten umiddelbart, det er ikke behov for en lang ventetid, noen ganger 10 minutter er nok.
 6. Huden puster nesten etter masken, endrer utseendet til attraktivt og sunt.

Hvordan søke mest effektivt?

Hver oppskrift indikerer at søknaden skal være bare på renset hud, bare under slike forhold, vil masken kunne arbeide fullt ut mot de sorte prikkene. Ytterligere forurensende stoffer - støv, sebum, etc. vil redusere effekten av sammensetningen og redusere effektiviteten av bruken.

Det er svært viktig å ikke bruke en maske en gang, men å arrangere en hel medisinsk serie. La oppskriften være litt forskjellig fra hverandre, noe som også er bra - du kan velge den som fungerer best. Det anbefales til og med å bruke proteinformuleringer, om ikke daglig, så opp til flere ganger i uken.

Svarte flekker kan være tilstede ikke bare på huden med høyt fettinnhold, men også på den tørre typen. I sistnevnte tilfelle skal masken bare brukes til områder med svarte prikker for å unngå utseende av overdreven tørrhet. Vanligvis er dette området av nasolabial trekant, hake, panne. Huden vil ikke lide av total påføring, og til og med forbedre tilstanden.

Sammen med egghvite for å hjelpe huden, vil eggeplommen tjene godt. Det er spesielt rik på næringsstoffer, bidrar til å balansere vann-saltmetabolismen på nivået av ansiktets hud, det blir sunnere i utseende og følelse. Eggbestanddeler, som utfyller hverandre og oppsummerer den totale effekten, sørger effektivt for huden.

Eggprotein er allergisk. Hvis masken mot punktene forårsaker ubehag, og huden reagerer smertefullt på den, kan ikke oppskriften på basis av egghvide brukes! Vi må se etter andre oppskrifter og måter å bekjempe poreforurensning på.

Svarte prikker maske med egg

Akne eller akne - en kosmetisk defekt som bringer en person en masse ubehagelige opplevelser, ødelegger utseendet og genererer mange komplekser. I alvorlige tilfeller kan du ikke uten behandling av en hudlege, men for små hudlidelser, kan du gå til metodene for hjemme-kosmetologi, som vil lindre de ubehagelige symptomene ved å være til stede i hvert kjøkken. En av metodene for behandling av akne betraktes som en eggmaske for svarte flekker.

Typer av akne

Akne påvirker kroppens områder med økt mengde talgkjertler - ansikt, bryst, rygg. Når hårsekkene er blokkert, utvikler enten inflammatoriske elementer (sår, knuter) eller ikke-inflammatoriske elementer - komedoner (svarte prikker) og milia (hvite prikker). Slike utslett forårsaker ikke ubehagelige opplevelser (det er ingen kløe og purulent innhold), men utseendet på utseendet gir mye å være ønsket. Tradisjonell medisin gir et utmerket middel for huden - et vanlig kyllingegg.

Fordelene med eggkomponenter for hud

Egget har gode bakteriedrepende og antiinflammatoriske midler, inneholder nyttige vitaminer og mineraler, takket være at de regenererende egenskapene til epidermis blir forbedret, oppstår aktiv eksfoliering av døde epitelpartikler.

Allsidigheten og tilgjengeligheten av produktet gjør at du kan lage et eggmaske som forbedrer hudkvaliteten med:

 • lett bleking;
 • glattende grunne rynker;
 • smalere smale porer;
 • foryngende effekt;
 • pore rensing.

Fordelene med eggkomponenter for behandling av akne

Både tidskrevd alternativ medisin og moderne spesialister - dermatologer og skjønnhetspleiere for behandling av akne tilbyr ofte pasienter eggmasker, som har virkelig fantastiske egenskaper på grunn av eggets kjemiske sammensetning.

Mask med egghvite vil lindre betennelse og fjerne overflødig sebum. På grunn av effekten av proteinet "strekk" komedoner og bidrar til innsnevring av porene, forhindrer inntak av eksfolierte epitelskalaer.

Base mask - base mot svarte prikker

Det er mange oppskrifter for terapeutiske masker på slått protein med frukt, nøtter og urte kosttilskudd. Det medfølgende medisinske resultatet - bleking, tørking, rensing avhenger av et sett av komponenter. De fleste akne ansiktsmasker oppskrifter bruker en grunnleggende protein base.

Fremgangsmåte for fremstilling og bruk:

 1. Del forsiktig proteinet i en ikke-metallisk tallerken.
 2. Slå i et stabilt, ikke-fallende skum.
 3. Fjern sminke, bruk pisket protein, tørk i 2 minutter.
 4. Påfør konsentrert 3 lag av blandingen, la etter en terapeutisk effekt i 15 minutter.
 5. Fjern blandingen med vann ved romtemperatur.

Proteinmask fra svarte flekker kan påføres daglig, til hudens betennelse og oljeinnhold reduseres. Fortsett prosedyren 1 gang om 10 dager.

Healing Egg Masks

For å fjerne komedoner og få en bonus - et ekstra positivt resultat, må du legge til andre komponenter på proteinbasis.

Eggmaske fra svarte punkter med sukker

Det anbefales for betent hud med overdreven sebumproduksjon. Egg hvit er pisket med 1 ss. l. sukker, lett patting blandingen er påført i 2 trinn: det første laget til helt tørt, det andre - til puttene på fingrene slutter å holde seg til ansiktet. Etter 15 minutter, fjern blandingen, bruk en fettfattig krem.

Whitening Egg Mask for Acne

For å forberede en sammensetning som vil bidra til å eliminere overdreven pigmentering (fregner, resterende flekker fra akne), legg 1 ts til basisproteinbasen. sitronsaft og slå igjen. Påfør på renset hud, vask etter 15 minutter og påfør krem. Sammensetningen kan brukes annenhver dag til pigmentplettene er utjevnet.

Rensende proteinmaske

Sammensetningen har gode rensings- og tørkeegenskaper. For å oppnå en terapeutisk blanding i baseproteinbasen, tilsett 1 ss. l. Eventuelt mel (beste ris, potet, havregryn) gjelder for det dampede ansiktet. Etter en kvart time, fjern blandingen med mineralvann, bruk en fettfattig krem.

Maskefilm mot svarte prikker

Filmmasker skiller seg fra vanlige, fordi de ikke krever vask - de skal fjernes eller rulles opp og ned. De er preget av et spesielt merkbart resultat, siden slammet er "trukket ut" av porene under fjerning av masken. Virkningen av filmmasker er synlig etter den første prosedyren. Ved bruk av filmmasker må du følge følgende regler:

 1. Etter å ha søkt filmkomposisjonene, kan ikke snakke og le, for ikke å presse ansiktsmuskulaturene. Verktøyet bør herdes på et avslappet ansikt.
 2. Før ansiktet skal ansiktet dampes for å åpne porene.
 3. Konsistensen av masken må være tett, slik at den fjernes med en solid klut, ikke stykker.
 4. Ikke bruk et middel til øyets orbitalområde.

Maskefilm fra svarte flekker av protein med gelatin

1 ts. gelatin pour 1 ss. l. varmt vann, la det hovne i 5 minutter. Etter hevelse, hell gelatin i den tilberedte proteinbase. Påfør på ansiktet, la det tørke, fjern deretter filmen forsiktig.

Miracle ansiktsmaske fra svarte prikker

1 ts. gelatin pour 1 ss. l. varmt vann, tilsett 1 ts flytende honning. Legg blandingen til proteinbasemasken. Påfør ansiktet, etter 20 minutter, fjern filmen forsiktig. Denne sammensetningen renser ikke bare porene, men desinfiserer og nærer også huden. Masken med tilsetning av honning anbefales ikke for personer med allergi mot bieprodukter.

Protein fra svarte flekker med aloe juice

Slå 1 protein med 1 ss. l. aloe juice i et sterkt skum. 1 ts. gelatin oppløses i 1 ss. l. varmt vann, legg til den bankede ekorn. Påfør ansiktet i 15 minutter, og rør deretter forsiktig opp filmen fra bunnen opp.

Egenskaper ved bruk av proteinmasker

Til tross for sammensetningens enkelhet, er det tilfeller der medisinske masker med hvithvit krever overholdelse av enkle regler. Eggmasker fra svarte flekker (vanlig eller film) krever et bestemt behandlingsforløp:

 1. Masken påføres bare på fet hud.
 2. Handlingstid - ikke mer enn 20 minutter.
 3. Behandlingsforløpet er 10 prosedyrer. Du kan gjenoppta behandlingen etter en 10 dagers pause.
 4. Når du behandler svarte flekker, kan du ikke bruke proteinbaserte hjemmeskruer.

Quail egg søknad

Quail egg er flott for å bekjempe sorte prikker. De inneholder mange gunstige stoffer som har en positiv effekt på menneskekroppen. Ved mengden av vitaminer overgår quail egg til og med kyllingegg, så de brukes ofte til å behandle akne og komedoner. For forberedelse av rettsmidler med vaktelegg, hvite og eggeplomme sammen.

Ren hudmaske

 1. Quail egg - 1 stk.
 2. 1 ts. granateple juice;
 3. 5 g gullfisk (calendula).

Blomstermyggel hakket, pisket med et egg og frisk juice av moden granateple. Påfør huden på lag, uten å påvirke øyets orbitalområde, hver gang du venter på at det forrige laget tørker. Etter 20 minutter, fjern blandingen med varmt vann, vask deretter med kaldt for å redusere porene.

Enhver sykdom er lettere å hindre enn å kurere. For å forhindre utseendet på akne, en forsiktig daglig ansiktspleie, bruk av kosmetikk av høy kvalitet, en sunn livsstil. Ikke bruk fet kosmetikk, noe som bidrar til tilstopping av porene og dannelsen av komedoner. Røyking og alkohol ødelegger hudfarge og provoserer hudproblemer. Hurtigmat legger ekstra pounds og akne fra overfett mat.

Ved de minste tegn på akne og komedoner bør du ikke prøve å presse dem ut - dette vil føre til en forverring av ansiktets hudtilstand. Til å begynne med kan du bruke oppskrifter av tradisjonell medisin, hvorav det ene er bruken av en maske fra svarte flekker med et egg. Tross alt ble våre bestemødre og farmemødre behandlet på denne måten. Og hvis oppskriften har nådd våre dager, betyr det at de handler!

Effektiviteten til proteinmassen fra svarte flekker

Effektiviteten av proteinmasken fra svarte prikker viste seg med tiden.

Utseendet til svarte flekker på ansiktet utgjør ingen fare for kroppen, men denne ubehagelige patologien kan alvorlig skade utseendet og følgelig stemningen.

For tiden er det et stort utvalg av terapeutiske midler mot svarte flekker på ansiktet, inkludert en effektiv maske basert på egghvite.

Årsaker til

Favoritt lokalisering av svarte flekker på ansiktet er områdene i nesen, pannen, kinnene og haken.

Disse ubehagelige utslettene kan i stor grad komplisere livet til en person på grunn av at huden vil se uattraktivt ut.

Mange sammenligner feilaktig svarte prikker med akne eller utslett. Faktisk definerer medisinske eksperter disse utslettene som åpne komedoner.

Hovedårsaken til dannelsen av svarte flekker på ansiktet anses å være feilfunksjonen av talgkjertlene, som et resultat av hvilke de er blokkert.

Etter hvert fylles hudporer med en blanding av fett og døde celler, i tillegg trenger små støvpartikler inn i det subkutane rommet, noe som fører til dannelsen av svarte flekker.

Det skal bemerkes at slike formasjoner kan vises på skuldrene og på ryggen. Det anbefales å begynne å kjempe med svarte prikker i ansiktet umiddelbart etter utseendet.

Det er fare for at med den videre utviklingen av patologi vil forskjellige bakterier komme inn i det subkutane rommet, en inflammatorisk prosess vil begynne, noe som vil forårsake purulent akne på overflaten i stedet for små svarte flekker.

Ofte er overflaten av ansiktet dekket med svarte flekker hos personer med fet hud.

Hovedårsaken til utseendet på disse lesjonene er feil hudpleie.

Feilen kan være dårlig kvalitet eller feil valgt kosmetikk, samt utilstrekkelig rensing av huden.

I tillegg kan overflaten av ansiktet bli dekket med sorte prikker og med overdreven bruk av en rekke kosmetikk, særlig når det gjelder fundament.

Også, ganske ofte årsaken til utseendet av disse formasjonene på overflaten av ansiktet blir feil eller ubalansert ernæring.

Fett og krydret mat, samt overdreven forbruk av alkoholholdige drikkevarer og ulike søtsaker kan provosere dannelsen av svarte flekker.

Ansiktets hud kan dekkes med svarte flekker ved hormonforstyrrelser. I tillegg kan skylden for alt være et fuktig klima og en svært forurenset atmosfære.

Også årsaken til utseendet på svarte prikker på overflaten av ansiktet kan også ligge i den arvelige forutsetningen til en person.

For tiden mot denne patologien ved hjelp av en rekke metoder. Den mest tilgjengelige og effektive masken anses å være basert på eggehvite.

Egenskaper for proteinrensing

Som nevnt ovenfor, mot de svarte flekkene i ansiktet bør bekjempes ved høy rensing av huden. I dette tilfellet er proteinmasken ansett som den mest effektive og virkelig effektive.

Det er verdt å merke seg at bruken av kyllingegg som hovedrediens av folkeskjønnhet har blitt praktisert i mange århundrer.

Bruken av naturlig kyllingprotein mot ulike hudproblemer har lenge vært uten tvil.

Mask, som er fremstilt på grunnlag av protein, regnes som et utrolig effektivt verktøy, inkludert mot små svarte utslett.

Protein og eggeplomme har en litt annen sammensetning, så når de forbereder folkemidlene, brukes de separat.

For effektiv behandling av svarte flekker brukes protein oftest, som en del der man kan finne en stor mengde nyttige naturlige elementer.

Masken, laget av naturlig protein, er veldig nyttig for den daglige omsorg for fet, så vel som den kombinerte overflaten av huden.

Som du vet, er olje- og kombinasjonshudetyper mest utsatt for utseende av ulike ubehagelige formasjoner. I dette tilfellet er det proteinet som kan tørke og desinfisere ansiktshuden litt.

Det er verdt å merke seg at naturlig protein også regnes som effektivt mot små rynker, som ofte dannes med alder i øyet.

I tillegg bidrar denne naturlige komponenten til litt å stramme konturene i ansiktet som helhet.

Masken, tilberedt med kyllingprotein, kan påføres både på hele overflaten av ansiktet og til noen av sine problematiske områder.

I dette tilfellet er det verdt å merke seg at oftest slike områder av interesse omfatter områder i nærheten av pannen, nesen, haken.

I de fleste tilfeller er masken tilberedt av rå protein tatt fra ett kyllingegg. Protein kan påføres både separat og i kombinasjon med forskjellige ingredienser.

Som en ekstra komponent i masken kan det være honning, forskjellige oljer, samt sukker, en rekke bakte grønnsaker og frukt.

Når du behandler med masker, er det nødvendig å motstå anbefalt brukstid, og skyll deretter blandingen fra overflaten av ansiktet med rikelig med vann.

Du kan ikke gå inn i masken de ingrediensene som kan forårsake en allergisk reaksjon. Slike komponenter anbefales å erstattes av andre.

Effektive oppskrifter

Raskt, og viktigst, effektivt håndtere ulike problemer av huden på ansiktet vil hjelpe maske, laget av protein og sukker.

Det er nødvendig å blande sammen et råprotein og en liten mengde sukker grundig. Blandingen er jevnt fordelt over hele overflaten av huden.

Etter at sammensetningen tørker litt, blir ansiktet grundig vasket under varmt rennende vann.

Godt bevist og maske, laget av protein, sitronsaft og aloe.

Alle komponenter blandes sammen, og distribueres deretter bare på problemområdene på ansiktet. Blandingen vaskes med varmt vann etter femten minutter.

For å bli kvitt huden fra ulike ubehagelige utslett bør du lage en blanding av protein, sitronsaft og honning.

Alle ingrediensene er grundig pisket i samme bolle til et skum dannes og påføres problemområder med en bomullspinne. Etter at blandingen er helt tørr, vaskes ansiktet grundig under rennende vann.

Mask tilberedt av kyllingprotein, sitronsaft og olivenolje vil bidra til å fjerne ulike svulster fra ansiktet og samtidig glatte ut rynker.

Bland forsiktig sammen ingrediensene jevnt fordelt over hele overflaten av ansiktet og la det stå i tjue minutter, hvorefter huden vaskes grundig med varmt vann.

For overflødig fet hud, prøv å bruke en maske laget av rå protein, frisk melk og finhakkede greener, som kan være dill, persille, sorrel.

Alle ingrediensene må blandes grundig og påføres ansikt i femten minutter. Skyll det av overflaten av huden skal være under kaldt vann.

Proteinmasker kan også brukes som et profylaktisk middel. Kyllingens naturlige protein hjelper huden ikke bare å bli renset, men gjør ansiktets skygge mer naturlig og sunn.

Oppskrifter egg masker for ansiktet fra de svarte prikkene

Velpleid og vakkert ansikt - drømmen til hver kvinne. Men for å oppnå dette resultatet må du jobbe litt. Den enkleste, smertefri og utrolig effektive prosedyren med eggmasker for ansiktet, hjelper deg med å løse et slikt sartt problem.

Et annet punktnavn er comedo. De ser ut som et resultat av tilstopping av ansiktet med gjørme eller svette.

Årsaker til poeng på ansiktet

Ytterligere årsaker til forekomsten deres:

 1. Feilformulert kosthold.
 2. Umiddelbar vask ansikt sminke.
 3. Hyppig vask av ansiktet med varmt eller varmt vann.

Komedoner vises, oftest i nesen, haken eller pannen. Dette skyldes det store antall oljeaktige porene i disse områdene. Under feil diett er misbruk av de produktene som bidrar til utseendet på punkter i ansiktet. Disse inkluderer:

 • Stekt mat eller høyt i fett;
 • Overdreven forbruk av søtsaker;
 • Kaffe misbruk;
 • Drikker alkohol i noen mengde.

Her kan du se bilder av hvordan vorter ser på ansiktet.

For å unngå dette, er det nødvendig å bruke følgende produkter:

 • Fisk av forskjellige varianter.
 • Kefir, yoghurt, yoghurt og andre meieriprodukter.
 • Greens.
 • Grønnsaker frukter er røde og oransje.

Hvis du er en fan av å vaske med varmt eller varmt vann, er du sikret svarte flekker på ansiktet ditt.

Hos mennesker med fet hud går denne prosessen raskere, ettersom fett smelter ganske raskt og tetter porene og i tørr hud - sakte.

Derfor bør du bruke kult eller isete vann oftere - dette toner huden, gjør det mer tonet og beskytter mot dannelsen av svarte flekker.

Løse problemet med svarte prikker

For å kvitte seg med svarte flekker i ansiktet, er det ikke nødvendig å delta på dyre prosedyrer eller begynne å klemme dem ut. Noen ganger er det nok hjemme for å lage masker for akne og svarte flekker. Den beste og mest effektive måten å kvitte seg med komoneser er utarbeidelsen av masker fra egg. Hvorfor nettopp av dem?

 1. De er kilden til en stor mengde vitaminer som trengs for å mate ansiktet.
 2. Den lecithin som er inneholdt i dem, fører til en tonisk effekt.
 3. Yolk fører til hydrering av ansiktet.

Dermed er normalt protein og eggeplomme ganske i stand til å erstatte konvensjonelle kremer, som er ganske dyre. Alt som trengs er å forberede en av de masker som foreslås nedenfor.

Handlingsmasker for eggets ansikt

Det er nødvendig å huske den "gylne" regelen: det er umulig, under noen omstendigheter, å presse de sorte prikkene selv!

Ansiktsmasker har følgende effekter:

 1. Ved bruk av en lysmaske må du forsiktig føre den inn i huden. I dette tilfellet er det en liten trekkende effekt, noe som bidrar til smertefrie utgangspunkter fra porene i ansiktet.
 2. Hvis masken påføres en stund, blir den tilstoppet på alle porene, og med en skarp rykk kommer den ut sammen med komedoner. Denne prosessen er litt smertefull, men samtidig veldig høy kvalitet.

Hvis masken brukes til fet hud, bør den brukes på hele ansiktet. Hvis den er tørr - bare på problemområder. Masken har en tørkeeffekt, og kan derfor tørke ut tørr hud, men sett i orden oljeaktig. Det er nødvendig å gjenta sin søknad ved første manifestasjon av poeng på ansiktet.

Matlagingsmasker fra de svarte prikkene på eggets ansikt

Det er mange oppskrifter for å lage masker, men vi vil bare liste de mest populære og effektive.

Oppskrift 1

 • Gresskar - 1 stk.
 • Protein - 1 stk.
 • Servietter - 1 stk.
 • Kosmetisk børste.
 • Blandeskål - 2 stk.

Hvordan lage en maske mot svarte prikker? Det er nødvendig å slå bollene hvitt og gulv. Halvparten av proteinet påføres servietten, og alt dette legges over på ansiktet. Den andre halvdelen av proteinkonsistensen blir brukt på toppen. Etter fullstendig tørking bør du ta et hjørne av servietten og dra den kraftig. På ansiktet, umiddelbart påført eggeplomme. Etter 15 minutter vaskes den av med kaldt vann.

På video - maskefilmen fra svarte prikker:

Oppskrift 2

Denne ansiktsmasken er laget av hvite hvitt. Det er nødvendig å forberede følgende komponenter:

 • Aloe leaf - 1 stk.
 • Sitron zest - halv.
 • Protein - 1 stk.

Først må du hogge aloe. Du kan bruke en kniv eller hoppe over aloe gjennom hvitløk. I den resulterende vasselen er det nødvendig å helle sitronsaften fra zest og legge til protein. Alt dette gjelder hele ansiktet eller de separate områdene, og etter en halv time blir den vasket av under en kald vannstrøm.

Oppskrift 3

 • Sukker - 1 ss.
 • Protein - 1 stk.

Proteinet blandes med sukker for å oppløse sistnevnte. Alt dette brukes på ansiktet ved å trykke med fingertuppene. Etter fullstendig tørking vaskes alt av med vann.

Oppskrift 4

 • Gresskar - 1 stk.
 • Hytteost - 2 store skjeer.
 • Honning - 1 liten skje.

Alle ingrediensene blandes i en bolle og påføres ansiktet. Etter en halv time vaskes alt av med kaldt vann.

Oppskrift 5

Smør proteinet til skumdannelse. Det påføres ansiktet flere ganger: Etter tørking av den første applikasjonen, kan du søke den andre, tredje og så videre. Totalt skal det ikke være mer enn 4-5 lag. Etter 25 minutter vaskes alt av med vann.

Oppskrift 6

 • Ler av hvilken som helst farge - 1 ts.
 • Gresskar - 1 stk.

Leiret blandes med egget og påføres i 15 minutter. Tross alt ryddig vasket av.

Sammen med alle disse oppskrifter, kan du bruke en rekke frukter, en tispe av havre, eller sur melk. I alle fall vil de falle til smaken og lommen til enhver kvinne på grunn av sin enkelhet og effektivitet.

Videoen forteller hvordan man lager et egg. maske for å begrense porene:

anmeldelser

 • Alina: "Jeg brukte alle listede masker. Den resulterende nettoeffekten varet bare et par uker, og da måtte vi begynne igjen. Forandret taktikk: vask grundig opp med kaldt vann og spis bare riktig mat. Og jeg trenger ikke noen masker lenger. "
 • Tamara: "Leire er i seg selv en veldig effektiv måte, og i kombinasjon med protein virker det underverk. Jeg prøvde det bare en gang - og i en måned har det ikke vært noen poeng. Billig, effektiv og rask. "
 • Irina: "Eggmasker er min lidenskap. Jeg elsker å eksperimentere med dem, fordi effekten av dem alltid er ganske høy. Jeg oppdaterer hele tiden min samling oppskrifter og eksperimenterer. Nylig prøvde den opprinnelige oppskriften med eggeplomme, cottage cheese og glycerin. Alle blandet og påført. Masochka viste seg mild, mild. Etter å ha blitt slått av ble huden min ikke bare ren, men også fløyelsaktig til berøring. "
 • Ksyusha: "Min kjære skiller alltid meg på grunn av svarte prikker. Selv hadde en kamp med ham. På en frustrert måte fikk jeg online. Og så var det så mange enkle og interessante oppskrifter. Og jeg trodde at poengene kun kan fjernes etter en kosmetisk prosedyre. Generelt. Jeg prøvde den enkleste oppskriften fra protein og melk. Ansiktet er allerede forvandlet! Og hvor elskede er glad! I dag går vi til en restaurant. "

Også populær er en gelatinemaske med kull fra svarte prikker. Hvis poengene allerede har dukket opp, bør du ikke bekymre deg - det er nok å gjøre et par upretensiøse masker fra naturlige produkter - og du er ferdig: ansiktet ditt gjør deg igjen glad. For å forhindre utseendet på svarte flekker på ansiktet, er det nødvendig å vaske forsiktig ut av ansiktet forsiktig og omgående. Med hastigheten på prosedyren gjort, kan rester av kosmetikk tette porene, danner komedoner. Kanskje du også trenger informasjon om hvordan du kan bli kvitt lukkede komedoner. Du kan også prøve krem ​​for akne og svarte flekker. Behandlingen av lukkede komedoner er beskrevet her.

Flere Artikler Om Typer Acne