Denne gangen venter leserne på nettstedet "med-otvet.com" en historie om en svart maske fra den svarte maskenes svarte prikker. Svarte prikker ødela utseendet til min yngre søster Alyonushka - ja, det er hennes navn. Hun dukket opp, i full mening av ordet, i en anmeldelse av bloggen min da hun mistet vekten. Hvorfor har de resulterende skjønnhetshuden feil? Og de er, Lena gjemte det ikke. Hvordan skjule dem. Overgangsalderen er lang fortid, og komedoner er tilgjengelige.

Generelt er min søster og jeg mot svarte prikker, en svart maskefilm også. Kjøpt og sjekket. Mer presist opplevde Elena sin egen fysiognomi, for å bli sikker vakker.

Hvordan bruke en svart maske av akne

Bildet viser hvordan en jente ser ut som et middel på ansiktet hennes. Alenka var ikke redd og så likte. Tross alt er det på pannen, nesen, kinnene og haken at det er uønsket å legge lukkede ål. Følgende ingredienser er laget for å kjøre dem.

Sammensetningen av den svarte ansiktsmasken

Grunnlaget for stoffet er vann. Hva er oppløst i det for å få et viskøst, viskøst svart materiale som forbedrer tilstanden og utseendet til ansiktets hud?

 • Hvete i form av frøplanter. Toning egenskaper, utjevne ansikts lindring og stramme huden.
 • Bambus i form av kull. Dyp pore rensing, drenering sebaceous plugger, desinfiserende handling.
 • Grapefrukt (olje). Innsnevring av porene, bleking, bli kvitt glans.
 • Polyvinylalkohol og kollagen. Som en del av en svart maske fra svarte punkter blir brukt til dannelse av en film.
 • Vegetabilsk glyserin. Det fremmer penetrasjon av komponenter i de dypere lagene i huden.
 • Oliven Squalane (squalen). Forhinder hudens aldring.
 • Parfyme sammensetning. Svart maske gir en behagelig aroma.
 • Provitamin B5. Det bidrar til å stoppe inflammatoriske prosesser, har en beroligende effekt og bekjemper hudirritasjoner, glatter fine linjer og gjør huden mer elastisk.

Slik bruker du svart maske - instruksjoner

Posen inneholder 50 gram av produktet, og det er nødvendig å oppløse det i vann (eller melk) og distribuere det på problemområdene i ansiktet. De forekommer hos eiere av forskjellige hudtyper. Hyppigheten av å bruke masken avhenger av den. Hvis huden er tørr, en gang i uken er nok, og olje krever to. Alle Lena etter å ha deltatt i prosjektet mitt (https://med-otvet.com/otzyv-o-tabletkah-reduslim/) er ikke fett og ansiktets hud, dessverre ja. Egentlig, derfor problemet. Her er en påminnelse om å bruke alt riktig:

Svart maskefilm mot svarte punkter

Faktisk trenger noen, noen og jenter ikke å bli lært å bruke ansiktsmasker. Alt viste seg bra for søsteren, jeg deltok til og med på en av øktene. Det er en sort og hvit panda, og deretter med en diskret håndbevegelse en gang - og alt er filmet.

Svarte prikker var skremt og borte. hjelp Det fungerer, og testeren har ikke glemt kriterietabellen.

Mask SVART MASK fra svarte prikker

Profesjonelt verktøy for dypt rensende ansikt - maske SVART MASK.
De viktigste fordelene med dette verktøyet er:
- 100% naturlig sammensetning
- Formelen styrket med 8 ganger;
- Ikke forårsaker bivirkninger, det er lett og smertefritt fjernet;
- Sammensetningen er anriket med provitamin B5;
- Rimelig pris.

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Hei alle sammen! Mitt navn er Nastya, jeg er 17 år gammel. Jeg vil fortelle deg hvordan jeg ble kvitt irriterende svarte punkter ved hjelp av den kjente, takket være annonsering på Internett og sosiale nettverk, "Black Mask" -masken.


Min hud er fet på samme tid, det er mye rødhet og akne, men også disse svarte flekkene, som viste seg å være vanskelig å bli kvitt. For ikke å si at jeg prøvde alt, men med de midler som kom over til meg, klarte ikke en å rydde mitt problem på huden slik jeg ville.


Jeg begynte gradvis å finne ut om "Black Mask" masken fra sosiale nettverk der jeg registrerte meg selv: overalt var det disse bildene av jenter og gutter med et svart lag av maske på ansiktet deres, og positive kommentarer kom til dem eller, for bedre visualisering, "før" og "etter". Jeg leste mange vurderinger om effektiviteten av denne masken, så gjennom tonnevis av bilder, og alt dette, selvfølgelig, veldig imponert og inspirert meg. Dessuten koster et slikt verktøy bare 990 rubler, hvis du sammenligner denne kostnaden med kosmetiske prosedyrer, er valget åpenbart. Denne masken kan ikke engang sammenlignes med 50 rubelsvarte masker fra kosmetiske butikker. Alt er annerledes der: sammensetningen, hvordan masken ligger og resultatet. Jeg testet dem spesielt.

Jeg kjøpte "Black Mask" -masken på produsentens offisielle nettside, da jeg var veldig redd for å få agn av uærlige selgere. Hun har en helt naturlig sammensetning: bambus trekull, provitamin B5, hvetekim, grapefruktolje og kollagen. Alle disse komponentene bidrar til dyp rensing av huden, i tillegg til å helbrede, myke, fukte og glatte det.

Dette verktøyet er veldig enkelt og praktisk å bruke: med et tykt lag må du legge en maske på problemområder i huden, etter tørking, blir den elastisk og så kan du glatt fjerne den og vaske av rester av vann. Jeg legger en maske på hele ansiktet, selvfølgelig, unngå områder nær øynene og håret. Tørking tok ca 15-20 minutter, i hvilken tid alle aktive og fordelaktige stoffer trer inn i huden og virker på det. Det er lett å fjerne masken fra huden sammen med de langstrakte kolonnene med svarte prikker (under kan du se hvordan det ser ut).

Allerede etter 1. bruk ble huden mykere, matt, litt bleket, stoppet for å gi oljeaktig glans. En uke senere var det ikke en eneste feil på huden, det var bare perfekt. Noen ganger, når små kviser ser ut, legger jeg litt av en maske på den, og så tørker den ut i noen få applikasjoner. Selvfølgelig forventer jeg ikke en slik langvarig effekt, jeg trodde at denne rensingen ville være nok i 1-2 dager.

Vi er også glade for at produsenten garanterer resultatet, fraværet av bivirkninger og smertefri fjerning av masken og dets rester fra hudoverflaten. Alt dette er sant! Huden min begynte å se sunnere, mer attraktiv, så ren og frisk at jeg ikke engang kunne tro det! Alle mine klassekamerater og venner merket umiddelbart endringene, begynte å være interessert i min hemmelighet om vakker og sunn hud. Jeg fortalte dem alle om "Black Mask" masken, jeg anbefaler deg å prøve det også!

Tilbakemelding på masken mot "svarte prikker"

Jenter, jeg vil dele mine inntrykk av en testet, som de sier, en maske mot komedoner. Oppskriften ble tatt her på rådet. Jeg citerer nedenfor:

"Ut av haken og nesestrømmen:
✔ 0,5 ts gelatin;
✔ 1 ts melk (vann);
✔ 0,5 tabletter av aktivert karbon;
✔ Hard pensel;
Grind en tavle kull, bland den med gelatin, og tilsett melk (vann). Rør grundig (ingenting oppløses som det burde være), sett i mikrobølgeovnen i 15 sekunder. Vi får, vi venter når det ikke er brennende varmt. Jeg legger på dampet hud etter et bad. Med en hard børste, kjører jeg først inn i porene, og deretter påfør det med et tynt lag på toppen. Vi venter på fullstendig tørking (

10-15 min.) Og fjern (vi prøver hele) maskefilmen. Denne masken renser rent porene (i motsetning til alle kjøpte, inkludert striper), porene spretter også godt. Etter påføring av fuktighetskrem. Resultatet, som de sier, er åpenbart! "

Inntrykk i sannhet "uforglemmelig"))) Masken limes til huden så mye at det er på tide å gjøre epilering. Og Gud forbyder deg å sette det på noe annet enn T-sonen, for samtidig tar du bort alle "fluff". Når det gjelder komedoner, er effekten definitivt der. Men, slik at den ikke forsvinner, er det nødvendig å så godt dampe ut huden og ikke berøre disse komedene i flere dager. Det viste seg at hvor deres tetteste øvre del var intakt, arbeidet masken, og hvor den ble riper eller presset ut, var det ikke. Jeg anbefaler en maske (spesielt kostnaden er veldig anti-krise). Vær vakker. Lykke til.

Anmeldelser av masken "Black Mask" fra svarte flekker og akne hjemme

Ren, vakker hud uten defekter, svarte flekker, utslett, rødhet og akne har blitt et uoppnåelig ideal for mange. For de fleste, og i både ung og moden alder, har ansiktshuden visse problemer som er vanskelig å bli kvitt hjemme, og tilstedeværelsen av svarte flekker og akne er de vanligste. Disse problemene strekker seg som regel fra ungdomsårene, da hormonell forandring av kroppen og utilstrekkelig omsorg for ansiktet var årsaken til den første akne og utslett.

De fleste reagerer på samme måte: de klemmer ål, prøver å få umiddelbar forbedring, men resultatet er nøyaktig det motsatte. Innholdet i porene sammen med bakteriene kommer til de friske cellene, og den inflammatoriske prosessen sprer seg med en ny kraft. Porene blir tilstoppet, antall akne og akne øker bare, det er stygge arr og ujevnhet på overflaten.

I mellomtiden kan du forandre dette uanvendelige scenariet, slik at huden din får full forsiktighet og kvalitetsrensing av ansiktet. I motsetning til popular tro, trenger dette ikke et helt arsenal av kosmetikk, vanligvis dyrt. Nok og et enkelt produkt, men opererer i et kompleks, som er ganske rimelig pris. Dette verktøyet eksisterer - Black Mask Black Mask prikker med innholdet av kull for fet hud, og nå vil det ikke være vanskelig å kjøpe eller bestille det.

Hva er denne masken?

Dette er en super effektiv maske med aktivert karbon, en nyhet på markedet for produkter designet for å bekjempe problematisk, inkludert fet hud og ansiktsrensing hjemme. Kjøp det er fornuftig for alle som har problemer i form av akne og betennelser, spesielt siden prisen tillater det. Den naturlige sammensetningen og den vellykkede kombinasjonen av komponenter med aktivert karbon gjør masken til en ekte nødvendighet for alle som ønsker å si farvel for akne og utslett, og bokstavelig talt finne et nytt ansikt.

Black Mask er tilgjengelig i et sort mykt rør, hvor det er praktisk å få produktet i mengden som er nødvendig for engangsbruk. Tallrike vurderinger tyder på at produktet har en behagelig, litt grov tekstur og middels tetthet, lett fordelt over hudoverflaten. Svart maske tilhører klassen masker-filmer, herding etter påføring og fjernet i en bevegelse. Metoden for fjerning og sammensetningen rettet mot rensing gjør det mulig å se resultatet umiddelbart etter påføring: Glatt, jevn hud med betydelig redusert mengde betennelse og rensede porer på stedet for akne og sorte prikker.

Spesielt er resultatet etter å påføre masken med kull merkbar på nesen: Som regel er det de fleste av de sorte prikkene. Med hver bruk av rengjøring hjemme, er resultatet merkbart: porene blir lettere og med tiden blir de helt renset, huden blir jevnere og mer elastisk, den ser frisk ut og hviler. Denne komplekse effekten oppnås gjennom en kombinasjon av naturlige ingredienser i maskenes sammensetning.

Aktive ingredienser i sammensetningen

 1. Bambus trekull er et naturlig absorberende stoff som spiller rollen som en naturlig pore renere. På grunn av det høye innholdet i kullmaske borrelås fjerner overflødig talg på fet hud, renser porene, og over tid regulerer funksjonen av sebumsekresjon. Det penetrerer porer og kviser og virker allerede inne, eliminerer alle spor av overdreven produksjon av talgkirtler.
 2. Grapefruktolje - utfører flere funksjoner samtidig: bleking, beroligende og antibakteriell. Bidrar til utjevning av tonen i ansiktet, smalker de forstørrede porene, forhindrer irritasjoner og forekomsten av akne, huden ser jevnere ut, overflaten er mer jevn og jevn. Det fungerer best i kombinasjon med regenererende komponenter.
 3. Hvetespirer gjør fine rynker mindre merkbare, forbedrer hudens elastisitet, gir det et sunt utseende, har en fuktighetsgivende og foryngende effekt, eliminer de første tegn på aldring, noe som ikke gjør vondt i ung alder.
 4. Provitamin B5 (panthenol) - beroliger, fremmer celleregenerasjon og rask helbredelse av sår. Reduserer betennelse fra akne, med vanlig bruk gjør usynlige arr og uregelmessigheter i post-akne. Enkelt sagt, det bringer utseendet til huden til perfeksjon, noe som gjør det jevnere og glattere.
 5. Kollagen er et fuktighetsholdende middel som beholder vann i dermis. Gjennom årene blir det naturlige kollagenet i kroppen mindre og mindre, og uten fôring fra utsiden blir huden sløv og kjedelig. Kollagen rik hud ser mer elastisk, mettet med fuktighet, strålende. En viktig komponent som gir huden et perfekt utseende.
 6. Squalane oliven er en annen vannholdende komponent av naturlig opprinnelse. Den er laget av oliven av oliventrærens frukt, hjelper huden å holde ungdommen og skjønnheten lengre. Det forbedrer cellulær respirasjon, takket være at huden får mer ernæring, som et resultat, det ser bedre ut og viser ikke lenger tegn på aldring.

Alle disse komponentene gir en omfattende maskeffekt. Vitaminkompleks av naturlige stoffer gir huden et mer sunt utseende, forbedrer hudens overflate. Regenererende komponenter gjenoppretter allerede skadet og betent vev, og sliter med synlige mangler. Naturkollagen i sammensetningen av masken er en naturlig gelatin, som ikke bare forbedrer hudens utseende, men er også ansvarlig for tekstur og frysing av produktet på ansiktet.

I tillegg inneholder maskefilmen fra svarte prikker også en rekke komponenter som er utformet for å gjøre bruken av masken så behagelig som mulig. Med dem bringer prosessen med å bruke glede i alle stadier, fra å åpne pakken for å fjerne masken fra ansiktet:

 1. Glyserin er en aktiv fuktighetskrem som fungerer like bra på både tørr og fet hud. Det opprettholder fuktighet, forårsaker ikke allergiske reaksjoner, er egnet til bruk for personer med sensitiv hud.
 2. Polyvinylalkohol er en komponent som er nødvendig for å tørke masken. Den fordampes etter at produktet er påført ansiktet, og tørker ikke huden i prosessen
 3. Propylenglykol er et trygt stoff som virker som et løsningsmiddel i et kosmetisk produkt for bedre tekstur.
 4. Parfyme gir en behagelig aroma - myk, kosmetisk, ikke irriterende.

Hvordan svart maske fungerer

Først og fremst er det en maske mot svarte prikker, men den rike sammensetningen og nøye utvalgte komponenter tyder på at verktøyet fungerer på flere fronter samtidig. Masken gir en trippel effekt, som blir merkbar etter første bruk av produktet. Hvis vi snakker om kurset og regelmessig bruk, kan vi stole på en betydelig forbedring av hudens generelle tilstand når det gjelder parametere som hydrering, elastisitet, glatthet, toneuniformitet.

fukting

Vitaminkompleks og slike komponenter av naturlig opprinnelse som hvetekim, kollagen, squalan, fukter huden på mobilnivå, og glycerin beholder fuktighet inne. Som et resultat ser selv tørr hud etter påføring av masken seg mye sunnere og nærende. På grunn av finkornet tekstur av masken, blir peeling fjernet, det er en myk, ikke-traumatisk skrubbing.

foryngelse

Etter bruk av masken blir fine rynker merkbart redusert. Dette er delvis et resultat av fuktighet - den elastiske huden, mettet med fuktighet, "presser ut" bretter, og rynker blir glatt, huden blir jevnere. Panthenol i sammensetningen av verktøyet virker også for jevnhet, over tid eliminere støt og spor av arr. Som et resultat ser ansiktet yngre ut, har en sunnere tone og naturlig glød. Grapefruktolje i sammensetningen viser litt, gjør pigmentering og fregner mindre synlige.

rensing

Det viktigste som den gelatinøse masken fra svarte flekker ble oppfunnet var rensing og innsnevring av porene, eliminering av svarte flekker, utslett og akne på ansiktet. Spesielt effekten av masken er merkbar på nesen, der det er de fleste av de svarte prikkene - hver gang de blir mer umerkelig. Gradvis innsnevring blir porene nesten usynlige, som følge av at personen blir glatt og ikke trenger et stort antall kosmetikk for å rette feil.

Bambuskull penetrerer dypt inn i porene og renser det, betennelser elimineres og tørkes på grunn av panthenol og alkohol i sammensetningen. Kanten på porene er strammet, huden absorberes av fuktighetsgivende ingredienser, grunne folder blir jevnet, turgor og elastisitet økes.

Huden får et sunt utseende og en jevn tekstur, ujevnheter avtar, og etter-akne arr blir mindre synlig. Dette er en generell effekt av masken, og for å oppnå det må du fullføre minst ett forsiktighetsløp, regelmessig ved hjelp av et verktøy.

Slik bruker du den svarte masken

 1. Vask ditt ansikt grundig, ryd huden din av urenheter og sminke. Masken kan påføres både om morgenen og om kvelden på slutten av arbeidsdagen, det viktigste - på ren, renset hud.
 2. Klem forsiktig masken ut av pakken og raskt på huden, spre den over ansiktet i et tykt lag.
 3. Spesiell oppmerksomhet bør tas på problemområder med utslett og forurenset porer. For at masken skal fungere bedre, kan du forhåndsbehandle en tonic som passer til hudtype, men dette er ikke nødvendig: verktøyet vil fungere i alle fall.
 4. Vent til masken tørker på ansiktet naturlig. Du trenger ikke å prøve å øke prosessen med en hårføner eller vifte. Det er også verdt å merke seg at masken for fjerning av sorte prikker ikke påføres leppene og området rundt øynene - det er for tynn hud.
 5. Etter fullstendig tørking må du forsiktig fjerne masken fra ansiktet og pry kanten med en negl. Verktøyet fjernes enkelt, bokstavelig talt i en bevegelse, og hvis deler av produktet forblir på ansiktet, er det nok bare å vaske med kaldt vann. Etter fjerning av masken kan du bruke en krem ​​som passer til din hudtype.

Maskinkurset varer en måned. For en synlig effekt og forbedre tilstanden til huden, anbefales det å lage en maske 3 ganger i uken.

Den eneste kontraindikasjonen er graviditet og personlig intoleranse mot noen komponent. Sunn, glatt, jevn hud uten svarte flekker og utslett - dette er mulig med Black Mask rengjøring!

Anmeldelser maske fra svarte flekker og akne Black Mask

Opprinnelsesland: Sør-Korea
Leveringsland: Russland, Kasakhstan, Ukraina, Hviterussland, Kirgisistan, Armenia, Georgia
Kostnad: 990 rubler

Hver person har en tendens til å se anstendig. Hovedindikatoren for skjønnhet for både menn og kvinner er en sunn hud.

Årsak og virkninger av problemhud

Det er flott når ansiktets hud er naturlig perfekt. Men ofte oppstår problemer, for eksempel akne og ofte svarte prikker. Oftere møter en kvinne dette, og passerer bestemte stadier i hennes liv: pubertet, barnebarn og amming, utbruddet av overgangsalderen. Dette er lett forklart, fordi kvinner på dette tidspunkt er utsatt for svingninger i hormoner, og dette reflekteres på huden. Hormoner raser også på menn, noe som også fører til ufullkommenhet i huden. Den tristeste tingen om dette er ikke så mye et uutviklet utseende, men snarere utviklingen av komplekser som gjør det vanskelig å oppnå suksess i ditt karriere og personlige liv.

Ved de første problemene med huden, følg regelen: ikke start situasjonen, men opptrer umiddelbart. Det er ikke nødvendig å kontakte en skjønnhetspleie og la tusenvis av rubler stå der. Du kan bruke ansiktsmasken Black Mask. Det er designet for å rense ansiktets hud fra svarte flekker og akne. Vurder det mer detaljert.

Emballasje og sammensetning

Masken har emballasje av klassisk stil, og ikke noe ekstra. Inne i massen av svart farge, helt klar til bruk.
Komposisjon Black Mask multicomponent:

 • Grunnlaget er aktivert karbon fra bambus, som penetrerer dypt inn i strukturen i huden og renser den.
 • Vitaminer i gruppe B, fuktighet huden og fremme helbredelsen av mikrotraumas.
 • Hvetespirer. Bidra til foryngelse av huden og regenerering.
 • Svart leire Eliminerer usunn hud og skinn, renser porene, forbedrer hudens mikrosirkulasjon.

Mask applikasjon

Å bruke det er en fornøyelse, mens du bruker et minimum av innsats og tid. Så gjør bare 4 trinn:

 1. Fjern all sminke. Vask med vann.
 2. Påfør masken til ansiktet uten å påvirke området rundt øynene.
 3. Legg merke til tiden og 25 minutter hvile.
 4. Fjern masken med en liten bevegelse av hånden og vask.

Gjennomføringsprosedyrer: Ikke mer enn to ganger i uken for fet hud og en gang for tørr. Kurs 1 måned.

Effekten av søknaden

Etter første søknad er det umulig å ikke merke synlige forbedringer: Ansiktets hud ble mykere, sværheten av betennelser redusert, og svarte prikker ble fjernet.
Søknader av hele kurset Black mask maske vil tillate:

 • rengjør huden med sorte prikker
 • fjern betennelse
 • nærer huden med gunstige ingredienser og vitaminer
 • Fremskynde cellefornyelsesprosessen
 • forbedre hudens mikrosirkulasjon
 • danner en klar ansiktskontur, fjern flabbiness
 • forbedre hudfarge, gjør huden mer ungdommelig, frisk og godt preparert.

Plusser Masker Black Mask

Det er mange fordeler med denne masken over analoger:

Naturlig sammensetning. På grunn av dette forårsaker det ikke allergiske reaksjoner og bivirkninger.
Den brukes til alle hudtyper, og du trenger ikke å frykte at masken ikke passer.
Enkel bruk. Hele prosedyren utføres hjemme, uavhengig.
Elegant resultat. Mange takknemlige vurderinger på Internett bekrefter dette.
Anstendig pris. Og en pakke er nok for 4-5 ganger, ettersom den blir brukt økonomisk.

Hvis du er eier av ufullkommen hud, ikke fortvil, fortsett til handling og husk, alt er fikserbart.

Kundeanmeldelser

Ksenia Borodina, presentatør

God ettermiddag, mine seere, abonnenter og lojale fans.

I dag skal jeg snakke om min erfaring med å bruke Black Mask. Jeg er en vanlig person og siden barndommen har jeg et problem med svarte prikker, som jeg løser med hjelp av kosmetikk og sminke.

Etter at en venn brakte meg en svart maske fra Japan, glemte jeg dette problemet. Nå er det den sanne følgesvenn i mitt liv. Jeg foretrekker alltid organisk kjemi.

Hvis du kunne sette flere poeng i denne positive anmeldelsen, så ville jeg sette en million.

Jeg prøvde Black Mask etter å ha lest vurderinger på Internett. Jeg har fet hud og med jevne mellomrom er det akne og til og med akne.

Men dette verktøyet på bare 2 ukers bruk har lettet meg for akne, og det virker ikke til nå. Men jeg stoppet ikke med å bruke masken, det er nå min faste assistent.

Jeg ble mer trygg og lettere å kommunisere med folk. Det pleide å virke som alle ser på meg på grunn av min akne.

Min anmeldelse er positiv, og jeg anbefaler dette produktet et hundre prosent!

Relaterte poster

Burlesco Corrective T-skjorte Korsett Anmeldelser

La Duet vurderinger, bio-kompleks for vekttap

Telefon Land Rover X9 FLIP vurderinger

Omtaler om amulett hund ulv

Garden Hanske Hage Genie Hansker anmeldelser

Sengetøy Calico luksus, kundeanmeldelser

6 kommentarer. La nytt

Veldig effektiv maske. Etter å ha søkt uken så de ikke sine svarte prikker, så må du gjøre igjen.

Jeg likte masken - uten mye innsats fra min side ble huden min ren og matt. Jeg tar 2dre gangen.

I lang tid kunne jeg ikke kvitte seg med svarte flekker og akne, de ga meg ikke bare fred, men hvem ville like det! Mange forskjellige verktøy ble prøvd, mye penger ble brukt, men effekten kunne ikke oppnås, bare etter at jeg prøvde Black Mask-verktøyet, hjalp dette monster meg mye med mitt problem, alt gikk bort og akne i løpet av kort tid.

Ansiktet mitt trenger rensing. Huden er fet, porene er brede, svarte prikker "dekorere" nesen og haken, og det vises ofte akne. Jeg kjøpte "Black Head Pore Strip" masken i håp om at det ville hjelpe meg å redusere disse problemene.

Før jeg brukte masken, renset jeg grundig og dampet ansiktet mitt. Det var litt vanskelig å sette på en maske - hun prøvde å "løpe bort". Det er viktig å bruke det ikke for tynt og ikke for tykt. Tynt lag vil det være vanskelig å fjerne. Hvis du sprer masken for tykk, vil den tømme. Men jeg tilpasser meg ganske raskt. Når masken tørker ut, føles det som om det er litt tett på huden. Men det er en tålelig følelse.

Det mest stressende øyeblikket er fjerning av masken. Du må forsiktig ta opp kanten og trekke. Ikke at det er vanskelig. Men det gjør vondt litt. Masken trekker ikke bare ut innholdet i porene - det tårer også hår fra ansiktet. Er det ille? Etter min mening, nei. Hvorfor trenger jeg ansiktshår? Imidlertid er denne "hårfjerningen" ganske smertefull. Etter at masken er fjernet, forblir små spor på kantene. De er lett å fjerne med en bomullspute og tonic.

Etter påføring av masken blir huden ren og glatt. Det er ingen følelse av klebrighet, og det er ikke noe ønske om å vaske. Masken fjerner virkelig svarte prikker. Dette kan ses i poreinnholdet som forblir på masken som brukes, og i utseendet av ansiktet selv.

Men på akne masken, etter min mening, virker det ikke. Da jeg brukte denne masken for første gang, brukte jeg den på hele ansiktet, inkludert de betente områdene. Etter påføring av masken ble ikke betennelsen redusert i det hele tatt, men bare rødmet enda mer. Neste gang jeg prøvde å ikke legge en maske på akne. Jeg tror at denne masken kan forhindre utseendet av betennelse - det renser huden. Men mot akne, som allerede har "blomstret", er det maktesløs.

Generelt er jeg fornøyd med handlingen av Black Head Pore Strip. Det fjerner perfekt svarte prikker og hår i ansiktet også. Slike er hjemme rengjøring og hårfjerning ansikt i en flaske. Jeg tror jeg vil bestille denne masken igjen.

Svarte prikker på ansiktet mitt ga meg mange problemer. Spesielt på våren økte prosessen og poengene økte. Jeg prøvde mange verktøy, men poengene har fortsatt. Allerede nesten satt opp med forferdelige poeng, men til min store lykke så jeg en annonse og bestemte meg for å få en svart maske. Jeg tror vi burde prøve, det blir ikke verre. Jeg likte masken, etter bruk forsvunnet alle de store poengene, men de små umerkelige var igjen. Etter vask ble huden mer silkeaktig, glatt.

Med denne masken møtte jeg på en av kvinnens forum, for å være ærlig, den første tanke var slik at dette er en annen skilsmisse for penger.

Men likevel besluttet å prøve og bestille det til å vente på at leveringen måtte vente (men dette gjelder ikke for ulemper ved denne masken)

Brukt det nesten umiddelbart etter mottak, pre-forberedt huden av ansiktet til masken.

Dette verktøyet ser skremmende ut på ansiktet (du kan skremme husstanden din), men jeg la merke til resultatet så snart jeg tok det av ansiktet mitt.

- Rengjør porene uten et snev av svarte flekker

- Matt hud uten greasiness

Alt det jeg drømte om, og at denne masken utførte.

Anmeldelser av Mask vs Black Dots

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

God dag til alle! Så vidt jeg kan huske, hadde jeg alltid fet hud, med alle følgende konsekvenser - rødhet, akne og sorte prikker. I denne uendelige kampen klarte jeg å prøve mye penger, både kjøpt og forberedt av meg selv. Noen av dem har vært veldig effektive. Jeg skynder meg å dele med deg oppskrifter.

Den hvite hvite masken var veldig effektiv for meg. Det er nødvendig å ta bare en egghvide og piske den inn i et sterkt skum, legg ansiktet i lag, i det minste bør de være 3-4, etter 15-20 minutter, skyll med kaldt vann. Handlingen er den samme som med kjøpte masker-filmer.

Jeg bruker også en tomat- og kefirmaske. For å gjøre det trenger du tomatmasse, kefir, noen dråper sitronsaft. Bland, påfør ansiktet, vask av med kaldt vann.

Disse to oppskrifter hjelper meg alltid, jeg bruker dem veldig ofte. Men under vil jeg beskrive et par oppskrifter som har forårsaket meg den sterkeste rødhet og utslett.
1. Mask av brus;
2. Mask av aktivert karbon.

Min anmeldelse av ubrukelig maske mot svarte prikker BlackHead Rose Mask JiShang

Hei kjære jenter.
I dag vil jeg snakke om nesten all den velkjente masken - filmen fra de sorte prikkene.
Det finnes ingen andre produsenter, og de lover alle de mest fantastiske resultatene etter bruk.
Denne posen er designet for engangsbruk, men jeg løper videre, jeg har mer enn halvparten av den igjen, og dette til tross for at jeg også salvet haken min.
Som du kan se, er det ingenting nær på russisk, bare gjett hva og hvordan du skal bruke. Vel, ok, en lignende opplevelse med bruk av datamaskiner.
Nå, nå direkte på søknaden.

Dette er et bilde av nesen før du bruker masken.
Som du kan se, har jeg ikke så mange svarte porer, men vi vil alltid alltid gi opp jenter til å bli enda vakrere.
Jeg åpnet posen med angitte midler, umiddelbart glad for at lukten ikke var ekkelt.
Vel, om bruken, måtte jeg sette den med en bomullspinne på nesen og haken.

Det er slik det ser ut når det brukes, jeg var som 15 minutter, det frøs og en liten glans gikk, og så stod den ut over alle ujevnheter i huden gjennom den. Hva en grov det viste seg.

Vel, jeg går, jeg tror alt, nå vil jeg ta av nesen min og det blir perfekt, og lukten begynte da noe ikke spesielt, noe som ikke syntes hyggelig i det.

Vel, fra etter - som du kan se, har ingenting blitt forandret.
Hun spilte bare uten mye innsats.

Slik ser denne filmen ut etter bruk, generelt sett er det ingenting igjen. Heldigvis, i det minste vasket hun seg lett av.
Vel, fra proffene, bemerker jeg at det ikke er dyrt, en liten hud på nesen har blitt jevnere, men ellers bare en ubrukelig ting, som det ikke er noe poeng og tid og penger å bruke.

Svart maske: maske fra svarte punkter - vurderinger

Hei alle Jeg vil fortelle deg om hvordan jeg kunne overvinne det problemet som har spilt meg siden ungdomsårene ved hjelp av en svart maske i svart maske.

Jeg har hatt hudproblemer siden jeg var 15 år gammel. Allerede på den tiden forstyrret sorte flekker og betennelser meg mye. Uansett hvor hardt jeg prøvde å bli kvitt det - alt til ingen nytte. Jeg ble fortalt at med alder vil alt forsvinne av seg selv. Men det skjedde aldri. Og i begynnelsen av 25 år begynte de sorte prikkene å forstyrre enda mer enn i ungdomsårene og endelig tok rot på meg ((Og jeg bestemte meg endelig for å bli kvitt dem en gang for alle. Tross alt er tette porene ikke bare en kosmetisk defekt som forårsaket meg komplekser, men i mange voksne. Dette kan være årsaken til dermatologiske sykdommer. For å unngå dette bestemte jeg meg for å utføre en rekke aktiviteter for å kvitte seg med de såkalte svarte prikkene, hvor den svarte masken jeg bestilte her, hjalp meg mye.

Den sikreste måten å håndtere svarte prikker

Hvis du bestemmer deg for å bli kvitt sorte prikker, så er selvfølgelig det første du trenger for å starte med vanlig ansiktsrensing. I dette tilfellet er komplett rengjøring av porene nødvendig. Det er ganske enkelt å vaske selv med den beste antibakterielle såpen og tørke med den dyreste lotionen er sannsynligvis ikke nok. Jeg kjøpte en behagelig børste til vask og en gel egnet for hudtype, og for en stund renset jeg bare ansiktet mitt på denne måten.

Videre er det viktig å bruke et slikt verktøy som penetrerer dypt inn i porene og kan trekke ut all forurensning fra dem. Etter vanlig vask med en pensel, er det toppblokkende laget borte, slik at akne og hudormer kan fjernes mye lettere.

På Internett leser jeg om et verktøy som den svarte maskenes svarte maske. Det er bare at hele Internett ble fascinert av det.

Jeg var veldig interessert i det som forårsaket en slik røre. Hvis det var tull, ville det raskt bli glemt. Hovedretningen til den svarte masken for ansiktet er å rengjøre porene. Full og naturlig. Om noen flere funksjoner vil jeg si videre.

Svart maske: profesjonelle vurderinger

Siden problemet med akne og akne er kjent for meg, kan jeg dele med deg min egen erfaring. Selvfølgelig, før jeg kjøpte og brukte en maske fra svarte prikker, konsulterte jeg en bekjent skjønnhetspleie, for hvem jeg egentlig aldri hadde nok penger til. Hun bekreftet at verktøyet gjør en utmerket jobb med å rengjøre porene og ikke skade vev og celler. Hun sa en hemmelighet, fordi det ikke er lønnsomt for henne. Tross alt, helt fjerne feilene, vil jentene kunne uten det. Men jeg deler fortsatt med deg hemmeligheten.

Svart maske jenter favoritt: hvor å kjøpe

Til tross for det faktum at "Chernushka", som kjærlig kalt jentene, viste seg relativt nylig på markedet for kosmetiske produkter, vil det ikke være vanskelig å kjøpe det. For å gjøre dette i dag er det mulig i en rekke nettbutikker. Selvfølgelig er shopping på nettet veldig praktisk, men du bør være forsiktig så du ikke kjøper en falsk. For en 100% garanti for et kvalitetsprodukt, er det best å kjøpe en maske i bevist butikker. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal sjekke, så for å være sikker på at jeg bestemte meg for å bestille en svart maske på det offisielle nettstedet.

Det er bedre å kjøpe hvor jeg er, på den offisielle nettsiden, for ikke å observere slike horror som denne jenta har.

Hvordan fjernet jeg alle uønskede

Det er veldig enkelt å bruke ansiktsmasken med svart maske hjemme. Du må begynne med å lese instruksjonene for å forberede masken selv. Selve verktøyet selges som et pulver. For å gjøre det til en masse som kan brukes på pannen, nesen og kinnene, er det nødvendig å fortynne pulveret med varmt vann eller som foreslo i noen tilfeller med 1: 2 melk. Jeg foretrukket det første alternativet. Deretter fortsetter du å bruke masken selv.

Først forbereder jeg meg selv: Jeg vasker ansiktet mitt med en børste, tørk meg med et håndkle. Deretter søker jeg masken med et jevnt lag på et rent, tørt ansikt, på problemområder (det er mulig og på hele ansiktet) uten å berøre området rundt øynene og stedet for hårvekst.

Deretter venter jeg 25 minutter å tørke og bli elastisk. Verktøyet blir stramt som gummi, og derfor kan det fjernes jevnt ved å plukke opp kanten.

Han forlater ansiktet godt og bokstavelig talt "trekker ut" all forurensning! Når prosedyren er fullført, vasker jeg igjen ansiktet mitt med varmt vann for å fjerne rester av masken.

Jeg gjentok denne prosessen tre ganger i uka. Hele kurset varer en måned, og i løpet av denne tiden har jeg laget ca 12 masker. Jenter, jeg umiddelbart etter den første søknaden la merke til betydelige forbedringer. Dette er kjempebra! Det fungerer, det fungerer))

Er masken svart maske trygt?

Ved å bruke denne mørke rengjøringsfilmen følte jeg ikke noen bivirkninger, det var ingen irritasjoner eller utslett. Det er 100% prosent naturlig og inneholder følgende elementer:

 • spiret hvete, som har en rekke nyttige stoffer som nærer huden, beskytter den mot betennelse;
 • Olje hentet fra frukten av grapefrukt, som smaler porene, renser huden og lyser den.
 • bambus trekull for dyp rensing. Det trenger dypt inn i porene og skyver smuss ut av dem;
 • Vitamin B5 for å fremme sårheling;
 • squalane oliven, som gjør at huden beholder fuktighet;
 • kollagen som fremmer foryngelse av hudceller;
 • vegetabilsk glycerin, som balanserer arbeidet til alle komponentene i "svarte".

Egentlig, disse enkle stoffene og gjør deres ting.

Hvordan hjalp masken mot svarte prikker meg?

Vel, selvfølgelig, jeg vil dele ikke bare opplevelsen av å bruke en maske, men også det resultatet jeg mottok. Det er verdt å merke seg at det magiske betyr at det dramatiske endrer utseendet på det kongelige, eksisterer ikke. Så det er ikke nødvendig å håpe på dette ved å kjøpe dette produktet. Alt har sin tid. Ifølge beskrivelsen kan mange forvente mye mer fra det. Jeg merker at den svarte masken masken gjorde en god jobb med å rengjøre porene og fjerne rødheten. Nå holder jeg seg til riktig ernæring og i kombinasjon med denne masken er resultatet klart, som de sier))

Ja, sammensetningen av denne kosmetikken viser at den inneholder en stor mengde vitaminer, som bidrar til å helbrede cellene. Men du må forstå at uansett hvor mange vitaminer huden din ville absorbere, kan den bare ha en ekte sunn utseende under normal arbeid i kroppen din.

Hvis du følger reglene for dyprengjøring av huden og fører en sunn livsstil, i det minste å spise riktig, så vil den svarte masken bidra til å gi ansiktet ditt et friskt og sunt utseende og stadig opprettholde det. Ellers vil det bare rense porene dine og det må gjøres regelmessig.

Hvem er klar til å kvitte seg med sorte prikker, prøv en maske, bare ikke glem det offisielle nettstedet, for ikke å få kull med gelatin i stedet))

SVART FRESK ansiktsmaske mot svarte flekker / rensing og innsnevring av porene

SVART ansiktsmaske er en grå blanding basert på leire, beriket med verdifulle baseoljer, essensielle oljer, ekstrakter, supplert med kull, som utfører en detoxfunksjon for huden.

Maskens tekstur er behagelig, kremaktig og smidig, har en lysegrå farge og en lett, frisk, nøytral myntsmak.

Masken påføres lett, jeg gjør det med en spatel eller en pensel. Det er lett fordelt på huden. Kjøler litt på ansiktet.
Etter en tid begynner den å tørke opp, derfor, som enhver leiremaske, bør den fuktes med vann eller hydrolat.

Under skylling er små partikler inkludert i masken som perfekt exfolierer og polerer huden. Etter det blir det utrolig rent, mykt, flakket, godt preparert. Som om å puste og skinne med helse og renhet! Porene taper, hudfargen kommer ut

Jeg var så, nylig kjøpt vennen sin som en gave!
Dette er hva du gir og ikke er redd for resultatet.
Sammensetningen er god, nesten alle ingrediensene i 5-ku, voksen er bare tvilsom.
Krukken er stilig, det er behagelig å holde hånden, det er lett å skru av.
I selve masken er det flekker, de gir bare skrubbeffekten.
Aroma - det virker som om det lukter mynte og bergamot, det er veldig fint etter det!
Forbruket var økonomisk, i lang tid brukte jeg en maske.
Jeg dro med henne i 20 minutter, så vasket av med vann. Jeg prøvde å bruke 2 ganger i uken, og effekten var.
Jeg liker at masken ikke tørker huden, etter at den har en behagelig følelse.
Godt produkt.

Jeg har normal hud, men noen ganger fortsatt utsatt for betennelse. Derfor har den svarte friske masken fra ChocoLatte blitt et virkelig funn for meg.
Hun passer perfekt til huden min:
- Mattes
-oschischaet
- gjør svarte prikker mindre merkbare
- tørker ikke huden
Masken har en fantastisk naturlig sammensetning.
Maskens konsistens er behagelig for applikasjon og distribusjon. Farge - mørkegrå, aroma behagelig og diskret
Den er ideell for enhver hudtype, bortsett fra, kanskje, tørr.
Under oppholdet forårsaker ikke ubehag.
Jeg anbefaler alle å kjøpe.

Åh, dette er en av mine favoritt ansiktsmasker. Det renser huden så godt
Konsistensen er jevn, jevnt fordelt på huden. Den vaskes av for lett.
Etter masken er huden så frisk! Tonen er jevn, med en liten rødme. Porene renses, de sorte prikkene blir lysere, og betennelsen tørker ut. Lukten er lett, frisk og behagelig.
Jeg vil gjerne gjenta kjøpet, en av favorittproduktene til dette merket 

MASK FOR FACE "BLACK FRESH" FRA CHOCOLATTE.
Masken renser huden, som det så ut til meg ved første øyekast. Jeg merket ikke en dyp rensing. Hindringen for akne er heller ikke. Tørker. Innsnevringen av porene er heller ikke. Å ha en bomullspute med tonic på forsiden av hele platen var grå! For første gang etter masken! Og hvor mye er igjen? Ikke klart! Vasket henne svampen. Jeg hadde ikke en slik maske.

Hei alle, babyer! Hvis "epleet" bare er 3, vil anmeldelsen bli, du gjettet det, med et snev av utilfredshetsmaske. Les mer...

Hei alle som leser meg nå! I mine kommentarer forteller jeg sjelden deg om min favoritt naturlige kosmetikk som jeg likte, og som jeg er klar til å anbefale. Les mer...

Hei! Jeg trodde ikke at jeg måtte skrive en negativ anmeldelse om en av mine favoritt merker. Men alas. Diskleimer liten utskrift: alt som er skrevet nedenfor - min erfaring, mine følelser, mine inntrykk. Jeg utelukker ikke at for mange passer masken perfekt. Les mer...

"Gud blindet en mann ut av leire, og et ubrukt stykke forblev hos ham." Hva mer burde du gjøre? - Gud spurte. "Blind meg lykken," spurte mannen. Gud svarte ikke noe, og bare satt det gjenværende leire i mannenes håndflate. (C). men. Les mer...

God ettermiddag, kjære venner! I dag vil jeg snakke med deg om ekstra ansikts hudpleie. Spesielt om masker og finne ut om de virkelig er så viktige i omsorget Eller dette er selvtillit Tilbakemelding På samme tid vil jeg dele min erfaring. Les mer...

Black mask anmeldelser

Black Mask - en maske som er designet for å rense huden mot akne og akne. Det fjerner ikke bare de allerede dannede svarte punktene, men forhindrer også fremveksten av nye. Dette skyldes velvalgte komponenter som normaliserer arbeidet med talgkjertlene og vann-lipidbalansen i dermis.

Det er også verdt å nevne at sammen med ålene forsvinner annen forurensning og døde celler - det manifesterer seg som en fantastisk pilling. Som et resultat er det en forbedring i mikrosirkulasjon, metning av vev med oksygen, fordelaktige sporstoffer og vitaminer. Som følge av anvendelsen av denne kosmetikken reduseres graden av bakteriell forurensning av huden. Dette forhindrer i sin tur fremveksten av nye betennelser og akselererer regenereringsprosesser.

Mange brukere har merket en betydelig forbedring i tilstanden til huden etter påføring av denne masken. Det har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, fordi det er laget av 100% naturlige råvarer uten bruk av konserveringsmidler og fargestoffer. Den inkluderer:

 • Bambus trekull som sorbent;
 • Vitamin B5;
 • Hvetegrass for ernæring, hydrering og regenerering;
 • Grapefrukt for normalisering av sebaceous kjertler og hudbleking.

Legeromtaler

Gå til den offisielle nettsiden nå og legg en bestilling med 50% rabatt

Søknaden forplikter deg ikke til noe! Du kan bare få en gratis konsultasjon og valg av kurset.

Flere Artikler Om Typer Acne