Artikkelen forteller om eggmasken for ansiktet av sorte prikker. Du lærer hvordan dette verktøyet renser huden effektivt, og hvordan du bruker den. Du vil motta flere oppskrifter for behandling av ansiktshud og forstå funksjonene ved bruk.

Fordelene med en eggmaske fra svarte prikker

Egg er et næringsrikt produkt som er en del av mange populære oppskrifter for behandling av huden. Forbindelsene i det helbrede mikroskraper, danner en naturlig film på ansiktet, som fjerner betennelse og fjerner urenheter fra porene.

Egg hvit og eggeplomme fra de svarte prikkene "jobber" annerledes. Øyenrommet er egnet for å behandle tørr hud: den beholder fuktighet, gir celler med næringsstoffer, toner og exfolierer døde hudpartikler. Eggmaskene fjerner effektivt huden på svarte flekker. Gjølingen inneholder B-vitaminene som er nødvendige for å regulere sekresjonene av hudsekresjon, A og D, som eliminerer desquamation. Produktet inneholder også natrium (transporterer næringsstoffer til cellene) og kalsium (helbreder arr etter akne).

Eggproteinforbindelser er ideelle for fet hud. Produktet inneholder:

 • enzymer - tørk huden
 • karbohydrater og fettstoffer - skape beskyttelse mot ytre irritasjoner;
 • glukose - hindrer dehydrering;
 • gruppe av vitaminer B - beroliger og eliminerer betennelse.

Oppskrifter egg masker fra svarte prikker er basert på proteiner eller eggeplommer, eller kombinere disse ingrediensene. Verdien av disse kosmetikkene i det høye innholdet av B-vitaminer, som gir huden et sunt utseende og renser det.

Black Mask Egg Mask Oppskrifter

For å møte masker fra svarte prikker av egghvite eller eggeplomme, gi det ønskede resultatet, følg de grunnleggende reglene:

 • Vask og fjern sebum med vaskemidler.
 • Varm huden, for dette formålet, hold ansiktet over dampen.
 • Påfør masken med glatte bevegelser, unngå områdene rundt øynene, for ikke å overdrive dem.
 • Sjekk om du har en allergisk reaksjon på egget. Smør huden på håndleddet og følg reaksjonen av huden.
 • Hvis behandlingen krever flere lag av produktet, gjelder hvert lag i intervaller på 5-7 minutter umiddelbart etter at den forrige tørker.
 • Ta fersk mat til matlaging.

Hyppigheten av bruk av eggmasker fra svarte flekker i hjemmet bestemmes avhengig av forurensningsområdet.

For å eliminere poengene, bruk en maske hver annen dag. Etter fjerning av forurensninger er en prosedyre tilstrekkelig for profylakse i 5-10 dager.

Med serviett

Masken av eggehvite fra de svarte prikkene med et serviett er populært hos kvinner. For rensing nok 1-2 prosedyrer.

ingredienser:

 1. Protein - 1 stk.
 2. Papirservietter - 2-3 stk.
 3. Sitronsaft - 2-3 ts.

Slik lagrer du: Smør proteinet til skumdannelse. Tisser rive i stykker.

Slik bruker du: Legg pisket protein på ansiktet med en pensel. Fest biter av servietter til ansikt. Vent på at komposisjonen tørker og brå fjerner masken. Dyp en bomullspute i sitronsaft og fjern restene av midlene fra ansiktet.

Resultat: Svarte prikker forsvinner, huden lyser.

Med havremel

Havregryn renser huden godt. Effekten forsterkes av tilstedeværelsen av protein i oppskriften.

ingredienser:

 1. Havregryn (du kan lage, slipe havremel) - 1 ts.
 2. Borsyre - 1 g.
 3. Egg hvit - 1 stk.

Slik lagrer du: Visp proteinet med en visp for å lage skum. Legg til de resterende komponentene i den.

Slik bruker du: Påfør en maske med hvit hvit fra svarte flekker og akne, fjern verktøyet i 20-30 minutter.

Resultat: Porene smale, svarte flekker forsvinner.

Med kjære

Masken med honning og eggeplomme renser smuss fra porene og gir huden en matt skygge.

ingredienser:

 1. Honning - 1 ss.
 2. Sitronsaft - 10 dråper.
 3. Gresskar - 1 stk.

Slik lagrer du: Pisk eggeplommen. Klargjør en blanding av andre produkter, sett den i eggeplommen og bland den.

Slik bruker du: Påfør et tynt lag med tilberedt produkt. Fjern agentet etter 20-30 minutter.

Resultat: Huden blir lys, solid, uten svarte prikker.

Kontraindikasjoner og mulig skade

Selv om egget er et naturlig produkt, er det kontraindikasjoner for bruken:

 • rosacea;
 • friske sår og riper;
 • dermatologiske sykdommer;
 • allergier;
 • hudtumorer;
 • intoleranse mot eggkomponenter.

Eggmaske fra de svarte prikkene - vurderinger

Egg kosmetikk er populært hos pasienter med problem hud. Det fjerner forsiktig forurensning, irriterer ikke og skader ikke huden. Ifølge vurderinger hjelper en eggmaske fra svarte prikker, som vist på bildet før og etter.

Poeng av bekymring fra ungdomsårene. Huden er fet, det hjelper lite. På anbefaling av en venn brukte hun koreanske masker med et egg fra de svarte prikkene til Tony Moth. Men det var dyrt, og jeg byttet til masker med vanlig protein. Jeg beklager ikke å bruke dem før. Huden tørket, ble så ny. Poeng passert etter en prosedyre.

Jeg gjør masker med eggeplomme regelmessig. Selv om huden min er tørr, forurenser den raskt. Gyllen gjør det elastisk og bokstavelig talt glødende. Jeg søker minst en gang i uken for forebygging. Det hjelper mye.

Hva å huske

 1. Eggmasker inneholder mye vitamin B, som er nødvendig for sunn hud.
 2. Proteinet er egnet for fet hud i ansiktet, eggeplommen - for tørr.
 3. Sjekk om du har kontraindikasjoner for masker.
 4. Egg er et allergifremkallende produkt og kan forårsake utslett og rødhet.

Vennligst støtte prosjektet - fortell om oss

Eggmasker for svarte prikker

Mange mennesker lider av svarte flekker, plassert på pannen, kinnene, nesen og haken. Tette porer forårsaker ikke slike ubehag som akne, men de ser også uattraktivt ut. For å kvitte seg med slik forurensning, kan du referere til bevist folkemessige rettsmidler. For eksempel, lag en eggmaske fra komedoner.

Elementets sammensetning og fordelaktige egenskaper

Egget, i tillegg til de aminosyrer som kreves av kroppen, inneholder vitamin A, B3, B6, B12, D og E og mineraler, inkludert kalsium, fosfor, sink, magnesium og jern. Denne sammensetningen lar deg bruke produktet med sine bakteriedrepende og antiinflammatoriske egenskaper for å lage midler fra ansiktsfett, hvor huden er mer utsatt for utseende av ulike lesjoner og urenheter. Eggmasker hjelper også jevne ut fine linjer, rene og smale porer, og til og med blanke ansiktet ditt litt.

Når man forbereder agenter for å bli kvitt komones, blir protein oftest brukt: sammensetningene med den lager en film når den er tørket, og når den fjernes, trekkes alle forurensningene ut av porene.

Sammen med proteinmasken fjernes alle urenheter fra ansiktets hud.

Tilberedning av eggprodukter fra svarte flekker hjemme

Maskefilm for ansiktet av protein

For å rense ansiktet på svarte flekker med denne metoden trenger du bare et egg, en bolle og et verktøy for å påføre massen. Det er nødvendig å separere hvit fra eggeplomme (eggeplomme trenger ikke å kaste bort, er det nyttig i sluttfasen), et proteinmiksmaster inntil skummet utseende. Påfør et tynt lag av produktet til det rensede ansiktet, la det tørke og gjenta trinnene, som dekker huden 3-5 ganger med et egg. Når det siste laget herdes, må du forsiktig pry den dannede filmen fra den praktiske kanten og raskt fjerne den fra ansiktet. Deretter smør huden med eggeplomme og la den stå i 5-10 minutter. Etter denne tiden skal egget vaskes med varmt vann.

Etter ønske kan ansiktet tørkes med lotion og smurt med egnet krem ​​etter at masken er påført.

Det er bedre å utføre prosedyren om kvelden, siden huden etter det kan redde. Varigheten av kurset er bestemt ut fra hudens tilstand. Det er optimalt å lage en maske en gang i uken i 2 måneder, så det er lov å gjenta det en gang annenhver uke for å opprettholde effekten.

For forberedelse av rensemasse trenger bare eggprotein

Med toalettpapir eller servietter

Fremgangsmåten utføres på den samme algoritme, først etter påføringen av hvert lag av protein (i dette tilfelle, bare to smøring) må holde seg til ansiktet, tørr klut eller toalettpapir, som om å skape en Pappmasje. Etter herding fjernes massen fra ansiktet, og på slutten av prosedyren påføres en eggeplomme eller noe beroligende krem ​​på huden.

Video: Protein og papirapplikasjon

Med kosmetisk leire

For veldig fet hud (eller T-sonen) bruk en blanding av protein og 2 ss kosmetisk leire. Den resulterende sammensetningen av et tett lag påført ansiktet, unngår området rundt øynene og munnen. Hold masken på ansiktet i 10-15 minutter, og skyll deretter med kaldt vann.

Hvis huden har betennelser, akne, så er blå leire best egnet.

Allerede etter den første applikasjonen fjerner produktet fet olje, synlig strammer porene og reduserer mengden av smuss på ansiktet. De bør brukes jevnlig, 1-2 ganger i uka. Etter en måned med prosedyrer må du ta en pause i 1,5-2 uker.

Med smør og rømme

Proteinmask med rømme er ideell for pleie av kombinasjonshud

Denne masken er egnet for kombinasjonshud. Det er nødvendig å blande egghvite med 1 teskje honning og 1 ss olje (oliven, drue eller aprikoskjerner). I den resulterende massen legger du til 1 ss fløtekrem. Påfør det ferdige produktet i et tett lag på ansiktet, og etter 10-15 minutter skylles først med varmt og deretter kaldt vann.

For å øke rengjøringseffekten, må surkremet byttes ut med en slik mengde havregryn, slik at en masse av middels tykkelse oppnås.

Masken kan påføres 2 ganger i uken i 1,5-2 måneder, hvoretter det er nødvendig å ta en to-ukers pause.

Med sitron og sukker

Egg-sitronmasken renser porerne dypt, smaler dem og bidrar til å gjenopprette den ungdommelige huden

Dette verktøyet passer ikke bare for å kvitte seg med svarte flekker, men også for hudforyngelse. Det er nødvendig å slå en egghvide i skum, tilsett en spiseskje sukker og sitronsaft til det og bland massen grundig igjen. Det ferdige produktet påføres på det dampede ansiktet i 10-15 minutter og vaskes med lunkent vann.

Mask er bedre å bruke om natten, fordi syre kan irritere huden og forårsake rødhet. Det er bedre å bruke blandingen i kurs - en gang i uken i en og en halv måned med en to-ukers pause etterpå.

Med aloe

Denne masken anbefales for personer med høyt fettinnhold i ansiktet, da det tørker godt og strammer huden. For forberedelsen er det nødvendig å blande ett protein, 1 ss aloe juice og samme mengde sitronsaft. Deretter slå den er avhengig sammensetningen påført halvdel på forhånd damping av hud, og etter tørking betyr gjenta trinnene fra den andre halvdelen av massen. Masken vaskes av med knapt varmt eller kaldt vann, hvorpå en fuktighetskrem påføres ansiktet.

Kontraindikasjoner og mulig skade

Den eneste kontraindikasjonen for bruk av egg til kosmetiske formål er dens individuelle intoleranse. Imidlertid bør det tas hensyn til at det kan være allergi mot sammensetningen når man legger til andre ingredienser (for eksempel essensielle oljer).

I intet tilfelle kan ikke vaskes masken med varmt vann: fra kokende vann forandres strukturen av proteinet og det kollapser. Egnet for vasking av væske med en temperatur på 18-20 ° C.

For meget tørr hud anbefales ikke bruk av proteinprodukter.

Anmeldelser av personer som har fjernet de svarte prikkene med egg

Du kan være overbevist om effektiviteten av masker med egghvide mot svarte prikker ved å lese anmeldelser av de menneskene som allerede har opplevd effektene sine.

Denne masken er en gave for meg! Den opererer på prinsippet om rengjøring av striper. Eliminerer svarte flekker og fettete trafikkork. Alt smuss fra nesen forblir på serviet. Giver hudfarge, fjerner rødhet, gjør huden myk. Huden etter påføring er fløyelaktig! Mask, jeg anbefaler deg å prøve alt. Hvis du er skuffet, vil det i det minste ikke være synd om pengene, fordi kostnaden av en prosedyre er omtrent 5 rubler.

Violet

http://irecommend.ru/content/yaichnaya-maska-plenka-otlichnaya-alternativa-ochishchayushchim-poloskam-foto-poetapno

Ansiktet mitt er problematisk: det er for fet T-sone, så alt avskallede, er hatefulle kviser og sorte flekker begynner å dukke opp. Derfor, etter å ha blitt skuffet i butikkanlegget, valgte jeg den enkleste oppskriften. Og - et mirakel! Problemområder med ekle sorte prikker begynte å se bedre ut. Selv om dette kanskje er et selvforslag og påvirker synproblemer, er resultatet virkelig merkbart. Etter min mening renser verktøyet huden med et slag.

Maria

http://irecommend.ru/content/belok-i-sakhar-pomoshchniki-v-borbe-s-chernymi-tochkami

Ved å bruke eggmasker er det ikke bare enkelt å kvitte seg med sorte prikker, men også for å forbedre tilstanden til huden som helhet. Regelmessig bruk av hjemmemedisiner med protein vil bidra til å holde ansiktet rent og ikke gå glipp av å kjøpe dyre kosmetiske produkter.

Eggmaske for ansiktet mot svarte prikker og rynker: elementære oppskrifter og en listig måte med serviett

Egg, vanlig mat på bordet, er uunnværlig i hjemmet kosmetikk. Det er som en null i matematikk: noe vanlig og enkelt, men hvis du deler et tall i det, får du uendelig til gjengjeld. På samme måte gjør eggmasken til ansiktet fra svarte flekker, til tross for det grunnleggende, rens, trekker forurensningen ut av porene, eliminerer betennelse, og bidrar til å gjenopprette den sunne fargen til huden.

Etter å ha demontert dette produktet, vil du motta hovedrediensene for hjemmet kosmetikk med flerdireksjonalitet. Hvis du separerer proteinet, så viser det seg en utmerket blanding for fet hud. Gulvet er i sin tur assistent mot tørrhet i ansiktet. Det er også et skall som, når det knuses, vil rense porene bedre enn mange kjøpte scrubs. Men det er en funksjon som forener alle komponentene i egget - evnen til å håndtere hudproblemer.

Kosmetisk "verktøy" i sammensetningen

Tandem av eggeplomme og protein når de slippes ut i en hjemmelaget maske, blir til en endeløs fordel.

 • Vitamin A Dette er det første elementet i kampen mot akne. Det gir healing, glatter fading hud, helt eliminere fine rynker.
 • Vitamin B2. Ansvarlig for enhet av tekstur av epidermis.
 • Vitamin B5. Deltar i protein, fett og karbohydratmetabolisme av celler. Dr. Roger Williams, som først syntetiserte pantotensyre, hevdet at det kunne forlenge livet.
 • Vitamin B12. Eliminerer ansiktet sløvhet. Når du kommer på huden, hjelper dette vitaminet med å holde fuktighet i det, og beskytter det mot for tidlig utryddelse.
 • Vitamin D. Øker hudens elastisitet, stimulerer celler til å produsere kollagen, som motstår rynker. Videre undertrykker dette elementet de inflammatoriske prosessene som er forbundet med akne.
 • Vitamin H Beskytter mot miljøfarer. Bekjemper dermatitt og hemmer dannelsen av overdreven tørr hud.
 • Vitamin PP. Holder ansiktet jevnt, jevnt, økende blodgennemstrømning. Det er en aktiv deltaker i syntese av kollagen og elastin.
 • Iron. Gir kroppsvev med oksygen.
 • Jod. Forbedrer blodstrømmen, lindrer utslett på ansiktet, helbreder, fremmer celleregenerering.
 • Selen. Det fjerner overskuddet av frie radikaler som bringer huden bare i alderen, så dette sporelementet er målvakten til ungdom.

Eggmaske fra svarte punkter: 8 nyanser av applikasjon

Før du begynner å lage ditt kosmetiske mesterverk, lag alt for en trygg og effektiv økt for å bli kvitt sorte prikker. Åtte anbefalinger må vurderes.

 1. Separasjon av deler. Når du velger en oppskrift, vær oppmerksom på grunnlaget for hvilken masken er laget: beauticians anbefaler ikke å inkludere et helt egg som ingrediens. Oppdelingen i to komponenter betraktes som mer korrekt, siden disse komponentene er rettet mot å løse ulike problemer i ansiktet.
 2. Rensing. Før en kosmetisk økt må huden være ren. Det er nok å vaske med vann eller bruke en spesiell melk eller gel.
 3. Åpningstid. For å gjøre renseprosessen dyp og effektiv, lag porene. For å gjøre dette, damp ansiktet ditt ved å holde det over et varmt urtekok.
 4. Konsistens. Husk at eggmasken er ganske flytende, så ta enten en horisontal posisjon, eller bruk en gassduk.
 5. Kontra. Hvis du er allergisk mot albumin, blir blodkarene utvidet, betennelse og sår i ansiktet har ikke helbredet, og deretter avslått denne prosedyren.
 6. Uten latter På grunn av det faktum at egget har en stikkende effekt, er det ikke nødvendig å snakke og le med den påførte masken. Dette kan strekke huden, og du får det motsatte resultatet til ønsket.
 7. Tid. Optimal tid på masken på ansiktet er 20 minutter.
 8. Bruk av kosmetikk. Etter at prosedyren med eggblandingen ikke er anbefalt å påføre kosmetikk i to timer.

Yolk masker

På grunn av det faktum at eggeplommen inneholder 50% av den daglige lecitinhastigheten, gjør den ikke bare huden fuktig, men bringer den også til tone. Masker med en eggeplomme eliminerer ufullkommenhetene i det tørre ansiktet, regulerer vannbalansen i epidermis-cellene, gjenoppretter beskyttelsesegenskapene.

Eggmaske fra svarte punkter

Mange mennesker har hudproblemer i ansiktet deres. Ofte vises svarte flekker i ansiktet, som må fjernes. Det er mange måter, blant dem er det både billig og dyrt. Og mange vet ikke at det til medisinsk bruk er et egg brukt av folk fra antikken, og en eggmaske for svarte flekker er det mest effektive middelet for dette problemet.

Årsaker til svarte flekker

Det spiller ingen rolle hvor gammel en person er, og hvilket sex han er, kan det forekomme svarte prikker i alle. De forekommer hovedsakelig på hud utsatt for fett, eller en kombinasjon på grunn av tilstopping av porene. Hvorfor skjer dette? Det er flere grunner til at sorte prikker vises:

 • Mangel på hudpleie.
 • Bruk av kosmetikk av lav kvalitet.
 • Feil ernæring.
 • Hormonal ubalanse.
 • Tilstedeværelsen av dårlige vaner (røyking, alkohol).

Av de ovennevnte faktorene er den viktigste årsaken til utseende av poeng mangel på hudpleie, eller bare feilaktig omsorg. En maske med et egg kan gi huden uunnværlig omsorg og kvitte seg med sorte prikker.

Effekten av egg på huden

Blant de mange populære kosmetikkene, er egget mest aktivt brukt til å ta vare på ansiktets hud. Du kan lage en maske med egg fra de svarte prikkene i henhold til mange oppskrifter. De kan være fra protein, fra eggeplomme eller fra hele egg. Hver masker virker annerledes, fordi den kjemiske sammensetningen av protein og eggeplomme er helt forskjellig.

Proteinmasken er effektiv ikke bare fra svarte flekker, det har generelt gunstig påvirkning på huden som følger:

 • Kontrollerer arbeidet med sebum.
 • Lindrer betennelse i huden.
 • Starter prosessen med celleforyngelse.
 • Forbedrer hudfarge.
 • Det nærer huden med essensielle vitaminer.

Yolk hjelper huden i ansiktet:

 • For å bli kvitt peeling og tørrhet, fukt den.
 • Lindre betennelse i huden.
 • Hold deg ung, forhindrer rynker.
 • Beskytt mot miljøets påvirkning.
 • Forbedre blodsirkulasjonen mellom celler.
 • Glatt hud fra spor av problemområder.

Ved å bruke egg ansiktsmasker i hudpleie, vil du være fornøyd, fordi de er effektive fra svarte flekker, og de også helbrede og forynge. De bidrar til å takle problemet med huden bedre enn mange kosmetikk, selv de dyreste.

Kontra

Til tross for at et egg er et naturlig produkt, er det også kontraindikasjoner for bruken:

 • Friske sår eller riper på huden.
 • Hudssykdommer
 • Individuell intoleranse.
 • Intensiv vekst av ansiktshår.
 • Allergier ved tilsetning av andre ingredienser.

Før du bruker masken med svarte punkter fra egget i hudpleie, må du sørge for at det ikke er kontraindikasjoner.

Viktig: Masken av hvit eller eggeplomme fra svarte flekker kan ikke vaskes av med varmt vann, fordi proteinet koagulerer under påvirkning av høy temperatur.

Eggmasker for svarte prikker

Eggsmasken er det mest effektive middelet for svarte flekker, det er enkelt å bruke og krever ingen utgifter, og antall eulogistiske vurderinger overskrider alle rimelige grenser. Men denne kosmetiske prosedyren, som alle andre, må følge en rekke regler.

For å oppnå maksimale resultater når man bruker eggmasker fra svarte flekker, anbefaler kosmetologer å overholde noen regler:

 • Før du begynner søknadsprosedyren, må ansiktet være forberedt - rengjort og avfettet.
 • For å forbedre effekten av prosedyren, må huden dampes over dampen slik at porene forstørres.
 • Når produktet påføres ansiktets hud, er det umulig å smøre områdene rundt lepper og øyne, fordi egget strammer huden.
 • Smør lett huden i ansiktet, uten å gni komposisjonen inn i den.
 • Det er bedre å bruke en maske i to lag, for dannelse av en god film og forbedring av handlingen.
 • Etter påføring må du slappe av ansiktsmuskulaturen og legge deg ned for nødvendig tid.
 • Ikke overdreven massen i ansiktet, maksimal tid før fjerning, 25 minutter.
 • Skyll blandingen på grunnlag av egg bør være vann ved romtemperatur, hvoretter du kan vaske med kaldt vann og påføre krem.

Siden egget er et sterkt allergen, er det nødvendig å utføre allergitester før det påføres masken, og spre produktet direkte på håndleddet. Hvis det ikke er noen reaksjon i 30 minutter, kan eggblandingen brukes.

De mest populære og effektive eggmasker er:

 • Egg med serviett.
 • Mask fra svarte prikker med egghvite og sukker.
 • Sitron.
 • Honning.
 • Eggeplomme.
 • Rensende eggmask med havremel.

Hver av dem påvirker huden på sin egen måte, alt avhenger av de ekstra komponentene. Eggblandinger fremstilles veldig enkelt og enkelt, det viktigste er at alle nødvendige ingredienser er tilgjengelige.

Egg + Serviett

Den enkleste oppskriften på en maske med svarte prikker av egg og papir (mer presist, papirservietter). Alt du trenger er 1 egg og 1 serviett, eller et annet stykke papir.

Søknadstrinn:

 1. Separat protein fra eggeplommen, pisk det individuelt.
 2. Påfør protein på huden.
 3. Dekk med serviett og spred på toppen med et tynt lag.
 4. Vent til masken tørker.
 5. Fjern masken skarpt.
 6. Vask og påfør eggeplomme i 10 minutter.

Den enkleste masken fra de svarte prikkene på papir og protein av ett egg har mange positive vurderinger. Og det er ikke overraskende, fordi hun er i stand til å gi et øyeblikkelig og høyverdig resultat. Resultatet er merkbart med det samme, mange rester forblir på serviet. Og mens du ikke trenger å bruke penger og tid.

For effektiv rengjøring av ansiktet fra punktene, bør en slik prosedyre brukes en måned, maksimalt 3 ganger i uken.

Video: En enkel proteinmaske fra svarte prikker.

Protein + sukker

For å lage en hvit hvit maske fra svarte flekker må du ta en spiseskje sukker uten lysbilde og 1 protein av ett egg. Pisket proteinmasse med sukker, delt i halvparten.

Påfør en del på ansiktet og vent på det å tørke, deretter våte fingre i den gjenværende blandingen, slå fingertuppene med tappende bevegelser inn i huden til maskeadhesjonsegenskapene forsvinner. Vask masken med vann og fuktighet med krem.

Protein + sitronsaft

Proteinblanding med 1 ts. sitronsaft, og påfør huden. For å opprettholde 15-20 minutter, vask av med varmt vann. Etter prosedyren må du bruke en lett fuktighetskrem. Denne masken med svarte prikker med egghvite er egnet for fet hud. Det reduserer betennelse, forbedrer og oppdaterer hudfarge.

Yolk + honning + sitronsaft

Honningsmasken inneholder en pisket eggeplomme, en skje med honning og 10 dråper sitronsaft. Alle ingrediensene må blandes grundig. Påfør mye på huden, hold i 25 minutter og skyll. Etter det anbefales det å behandle problemområdene med en varm kamilledekok.

En nyttig maske mot svarte prikker fra egg, honning og sitron er egnet for alle hudtyper, det vil gi næring, hydrering og rensing.

Eggeplomme + bake soda

Oppskriften er egnet for personer med tørr hud. Sammensetningen av denne masken inkluderer eggeplommen og en kvarts ts. natron. Alle komponenter er blandet med hverandre, og sett den resulterende massen på ansiktet. Vask av etter 20-25 minutter.

Protein + havregryn

Denne masken med protein er effektiv ikke bare fra svarte prikker, det gir en utmerket rensing til hele ansiktet. Den er fremstilt av følgende ingredienser:

 • Egg hvite pisket til skummet.
 • 1 ss. l. havremelflak.

Alle komponenter blandes grundig og påføres ansiktet. Det er nødvendig å forsiktig smøre steder der et stort antall svarte prikker. Etter 25 minutter vaskes av.

Alle ovennevnte eggmasker fra svarte prikker er svært effektive og enkle å bruke, på Internett finner du vurderinger om hver av dem. De kan brukes til profylaktiske formål 1 gang i uken, og med sikte på å oppnå en terapeutisk effekt 2-3 ganger.

Video: Den enkleste eggmasken fra de svarte prikkene på eggeplommen.

Bli kvitt problemene i skjønnhetssalongen, med hjelp av profesjonelle kosmetologer, har ikke råd til alt, på grunn av den høye prisen på tjenester. Men hjemme, kan hver kvinne gjøre det!

Eggmaske mot svarte prikker vil bidra til å glemme problemet for alltid, og i tillegg gjør huden mer elastisk og frisk. Det viktigste er å bestemme hudtype, og velg riktig oppskrift.

Svarte prikker maske med egg

Velpleie og friskt ansikt - hver kvinnes stolthet. For å tiltrekke seg oppmerksomheten til strålende hud, må du kvitte seg med de "små parasittene" med svarte prikker som angriper som tenåring, fremdeles moden hud i ansiktet.

Hva er måtene for å eliminere svarte flekker?

Folk bruker ofte masker basert på egg fra svarte prikker. Før du begynner å bruke dem, bør du bestemme årsakene til slike problemer på huden.

 1. Umiddelbar fjerning av kosmetikk fra ansiktet, eller bruk av feil måter å fjerne kosmetikk.
 2. Mangelen på et balansert kosthold, bruk av krydret, fettstoffer i ubegrensede mengder.
 3. Røyking og andre dårlige vaner.

Å rengjøre ansiktet med et egg er en utmerket løsning som gjør at huden kan være frisk, strålende og estetisk.

Egg inneholder mange gunstige vitaminer og sporstoffer, spesielt lecithin, som fukter og toner huden. Proteinmasker passer for alle hudtyper, prosedyren bør ikke overstige 15-20 minutter. Konsistensen vaskes av ved avkok av urter fra kamille, suksess, hypericum, etc.

Effektive masker med eggeplomme fra svarte flekker

 1. Basert på aloe juice. Du må blande en spiseskje sitronsaft og aloe med banket eggeplomme. Etter økten, fukte ansiktet med en krem.
 2. Med havremel. For å lage en maske må du ta en skje full av oppvarmet honning, en teskje havregryn, en eggeplomme. Slå alle ingrediensene sammen med en mikser. Masken er klar.
 3. Med melk. Et kokt egg, et par dråper sitronsaft, 100 ml sur melk. Rist til dannelsen av en tykk slurry.
 4. Med leire. Ta rå eggeplomme og 1 ts. rosa kosmetisk leire, bland godt. Påfør blandingen på ansiktet med et tykt lag.

Eggprotein fra svarte prikker

Ved å bruke egghvit mot svarte prikker kan du oppnå høye resultater på kort tid. Det vil være effektivt å bruke masker basert på honning, essensielle oljer, meieriprodukter.

Mask med rømme, honning og protein for problem hud.
En dessert skje med urte honning er tatt, 10 dråper sitron, en skje med brus og rømme og en slått protein er tilsatt.

Blandingen påføres i 25 minutter, spesielt på steder der svarte prikker er vanlige, vasket av med avkok av urter. Forløpet av å bruke en slik maske - 1-2 ganger i uken. Effekten er fantastisk!

Bare ved vanlig bruk av hjemmelagde kosmetikk kan du bli kvitt problemet med svarte prikker en gang for alle.

Vær alltid vakker, uansett naturens vagaries!

Svarte prikker maske med egg hvit

Hvis det er noen kosmetiske feil, ser ansiktet ryddig ut. Svarte prikker oppstår uansett kjønn og alder. Selvfølgelig dannes de oftest hos personer med fet eller kombinasjonshud som følge av tilstoppede porer. Forbedret sebaceous kjertel bidrar til dette.

Kosmetologi og medisin har gått langt foran, mange måter er oppfunnet for å bekjempe denne ufullkommenheten. Dessverre hjelper de ikke alltid, fordi du bør være oppmerksom på hjemmemetoder. Ansiktsmasken fra protein fra svarte punkter forbereder seg lett i husforhold. Hovedbestanddelen for et slikt hudpleieprodukt vil være i kjøleskapet til hver husmor. Hennes forberedelse tar ikke mye tid, og resultatet etter prosedyren vil være fantastisk.

Hvorfor vises sorte prikker på ansiktet?

Svarte prikker blir ofte forvirret med hudormer eller akne. Men dette er ikke sant, i medisin har denne utdanningen sitt eget navn - åpne komedoner (se håndboken). Som regel dannes de på nesen, på pannen og haken, og medfører mange problemer. Hvis bakterier penetrerer komedoner, begynner den inflammatoriske prosessen, og så blir de til purulent akne.

Dette problemet oppstår ikke bare hos kvinner, men også hos menn. Det er flere grunner til dannelsen av sorte prikker:

 • feil hudpleie
 • ubalansert ernæring;
 • økte hormonnivåer.

Hovedårsaken er fortsatt utilstrekkelig omsorg. Det er nødvendig å nøye velge hudpleieprodukter og bruke dem regelmessig. Tror ikke at det er for dyrt, hjemme-metoder i dette tilfellet er svært effektive. De kan brukes ikke bare for å bekjempe svarte flekker, men også for forebygging.

Feil ernæring etterlater også sin karakter. Å spise fete, stekt mat øker nivået av kolesterol i kroppen, forbedrer arbeidet med talgkirtler. Det er nødvendig å mette dietten med alle slags vitaminer, gi opp mel og søtt til fordel for plantefôr.

Nivået på hormoner vil bidra til å etablere en erfaren endokrinolog. For å gjøre dette, er det nødvendig å bestå test, hvor resultatene vil bli foreskrevet terapi.

Årsakene til de svarte punktene er flere, selvfølgelig må du bekjempe dem. Det er flere effektive hjemmemetoder for å håndtere dette problemet.

Egghvite er den beste kur for svarte flekker.

Proteinmask for svarte flekker har vist seg å være en effektiv måte å bekjempe hudfeil på. Protein er en uunnværlig komponent av masker for fet, kombinasjon og normal hud. Det tørker, fjerner fet skinn, gjør huden mat og attraktiv.

Selvfølgelig er også svarte flekker dannet blant eiere av tørr hud, i dette tilfellet bør naturlige oljer legges til ekornet for å unngå overdreven tørrhet. I denne situasjonen bør eggmasken bare brukes på problemområdet i ansiktet.

Egghvit har antiinflammatoriske effekter. En ansiktsmaske av egg fra svarte flekker gir resultatet etter første søknad. For å utføre prosedyren er det som regel en protein nok.

Egghvite er i stand til å rense huden grundig uten å skade den, samt fylle tilførselen av næringsstoffer, sporstoffer og vitaminer. For å få maksimal nytte av en forberedt eggbasert maske hjemme, bør du følge visse regler:

 1. Påfør masken til grundig renset ansikt. Du kan bruke en skrubbe eller damp den.
 2. For å bruke produktet til ansiktets hud, bruk en børste eller gjør det med fingertuppene strengt langs massasjelinjene.
 3. Maskefilmen må fjernes med en sikker, men ikke for skarp bevegelse, for å unngå smertefulle opplevelser. Vi må prøve å fjerne den med en oppdatering.
 4. Etter fjerning av produktet fra ansiktet, er det nødvendig å vaske med kaldt vann.
 5. På slutten kan du tørke ansiktet med en beroligende lotion og påfør en fuktighetskrem.

Den utvilsomt fordelen er at proteinmassen har nesten ingen kontraindikasjoner. Det eneste du trenger å huske - Ikke bruk sammensetningen på den berørte huden med sår eller riper.

Veldig effektiv i kampen mot svarte prikker er disse masker for å rengjøre ansiktet hjemme. Pass på å prøve.

Eggmaske fra svarte prikker med serviett

Eggmaske for de sorte prikkene med kluter virker på prinsippet om rensestrimler. Fjerner effektivt svarte flekker og fettplugger. Etter første bruk blir ansiktet renere. Masken har ikke bare en rensing, men også en omsorgsfull effekt, huden blir myk, rødhet forsvinner:

 1. For å forberede masken må du kutte ut stykker mykt, men ganske tykt papir, du kan bruke papirhåndklær, servietter eller trelags toalettpapir.
 2. Protein må være forsiktig separert fra eggeplommen, for å gjøre dette, bryte egget i to deler, og hell eggeplommen fra den ene halvparten til den andre. Protein og eggeplomme trenger å piske. Deretter legger du til protein på den pre-rengjorte huden, fest biter av forberedt papir på toppen.
 3. Egg hvitt rester kan påføres over papir. Men det er verdt å merke seg at da vil masken tørke lenger. Etter 30-40 minutter skal serviet tørke ut og bli hardt nok.
 4. Det er nødvendig å fjerne masken med en skarp bevegelse. Etter det skal du vaske og bruke eggeplomme på ansiktet, skyll av etter 10 minutter.

Resultatet av en eggmaskefilm for ansiktet er umiddelbart merkbar. For å konsolidere effekten av masken, bør det gjøres 2-3 ganger i uken i en måned.

Mask mot svarte flekker med protein og sukker

 1. Hvis porene er for skitne, bør du bruke en enkel ansiktsmaske fra svarte prikker. For å gjøre dette, må egghvite piskes med en spiseskje sukker grundig. Egget må være ved romtemperatur, ellers kan sukkeret ikke oppløses.
 2. Påfør halvparten av massen på ansiktet, vent litt mens det tørker. Når masken trekker av huden litt, må du bruke resten av blandingen til ansiktet med en patting bevegelse.
 3. Massen er veldig klebrig, fordi den bokstavelig talt trekker fett og støv ut av tette porene. Du må slå ansiktet til hendene dine begynner å holde fast. Deretter vaskes komposisjonen med varmt vann og fukter ansiktet med krem.

Du kan lage en slik eggmaske for å fjerne svarte flekker i ansiktet hjemme hver dag til ønsket resultat oppnås.

Et godt middel for svarte flekker er en rensende ansiktsmaske med tjære, som effektivt trekker smuss fra huden, fjerner overflødig fett, reduserer hudbetennelse.

Salons skjønnhetsbehandlinger og de nyeste ansiktspleieprodukter er ganske dyre. Men de er ikke alltid effektive. Utfører enkle manipulasjoner med eggvit, du kan glemme de svarte punktene for alltid. Komponentene i de hvite ansiktsmasker er helt naturlige, så prosedyren har ingen kontraindikasjoner, og HeirFeys.ru anbefales å bruke dem til alle som har lignende hudproblemer.

Eggmasker fra svarte prikker på ansiktet

Arsenalet av ferdige pleieprodukter øker år etter år, men populariteten til populære oppskrifter minker ikke. Deres fordeler er tilgjengeligheten av produkter, effektivitet og enkel fremstilling. For eksempel hjelper en eggmaske, som ingrediensene alltid er til stede for, mot irriterende svarte prikker.

Eggmasker

 • Med havremel. Hell 10 g knust rullet havre i pisket protein, tilsett 1 g borsyre. Rør og behandle ansiktet godt, spesielt oppmerksom på områder der det er mest sorte prikker. Etter en halv time skylles sammensetningen med varmt vann.
 • Med kamille. Du trenger et helt egg av liten størrelse og 10 g knuste kamilleblomster. Ingredienser blander, rist. Spred den resulterende mush i problemområder i 30 minutter.
 • Whitening med agurk. Et stykke frisk agurk og rist med forsiktig pisket protein. Påfør slurry tykt, skyll av etter en halv time.
 • Protein og serviett. Riv noen servietter i stykker på ca 3 × 3 cm, plasser eggeplommen og proteinet i 2 kopper, slå i skum. Proteinmassen er delt inn i 2 porsjoner, man bør raskt påføres hele det ovale ansiktet (unntatt huden under øynene). Uten å la massen tørke ut, lim inn ansiktet i 1 eller 2 lag med stykker servietter, og smør dem deretter med en andre del. Etter 25-30 minutter, når papirmasken blir stiv, må den forsiktig fjernes, og forsøker å strekke dekslene så lite som mulig. Urenheter som har akkumulert i porene og forårsaket at svarte flekker burde "holde fast" på baksiden av protein-gjennomvåt papir. Etter å ha fjernet servietter, påfør et skum fra pisket eggeplomme (10 minutter) på ansiktets hud, vask deretter med kaldt vann.
 • Med aloe og sitron. Protein, 2 ts ferskpresset sitronsaft og samme mengde mashed aloe-masseblanding og bruk i 2 doser. Den første delen må være litt tørket og bare deretter sette på den andre. Full tørking av begge lag er et signal til slutten av prosedyren. Etter skylling skal den oppblåste øyenløk påføres i 5-10 minutter.
 • Gjødsel med såpe. Masken består av en eggeplomme og en oppløsning av baby såpe. For å forberede sistnevnte, må du male 10 g såpe og oppløse det i 50 ml vann. Bland eggeplommen med såpe, tilsett 2-3 g drikkevann. Sammensetningen påføres ansiktet og forsiktig gni. Handlingstid - 20-25 minutter.
 • Protein og sukker. Ifølge vurderinger er denne masken ansett som den mest effektive i kampen mot svarte flekker. Slått med en spiseskje sukker (ingen lysbilder) protein delt i halvparten. Påfør en del og vent på at den tørker. Deretter behandler den andre delen det: Du må ta skummet på fingertuppene og bruke med lette tappende bevegelser, som om hammering i huden. Fingers bør holde seg til det. Når virkningen av klebrighet forsvinner, kan sammensetningen fjernes fra ansiktet, som deretter må behandles med tonic.

Hvordan virker "kur for svarte flekker"

Den siste masken på listen er flott for fet hud, men det kan skade tørr og kombinert hud. Faktum er at en stor mengde sukker inneholdt i sammensetningen provoserer et sterkt tap av fuktighet. Eiere av den tørre typen er bedre å pålegge en blanding bare på områder der det er mange svarte prikker.

Proteinet i seg selv har også en tørkeeffekt, selv om det ikke er tilsatt sukker. Derfor jobber alle typer eggmasker godt på fetttype - de ordner forstørrede porer for å være kompis, arbeider mot produksjon av overskytende talg, eliminerer komedoner (et annet navn for svarte flekker). Men sistnevnte finnes ofte hos jenter med tørr og kombinasjonshud, og masken fra eggene i dette tilfellet kan også hjelpe. Det er bare nødvendig å bruke det punktvis og tilsett 2-3 dråper essensielt ekstrakt til sammensetningen (oftest anbefaler de at du bruker teolje på forumet).

Den positive effekten av hvithvite på ansiktets hud skyldes det unike settet av fordelaktige stoffer som finnes i det:

 • ovalbumin undertrykker betennelse, bekjemper infeksjoner (av denne grunn tillater bruk av slike forbindelser ikke at komoneser blir til inflammet akne);
 • lysozym fungerer som en skrubbe, renser dermis og frigjør porene;
 • protein strammer, justerer konturene til det ovale ansiktet;
 • B-vitaminer nærer huden, opprettholder elastisiteten;
 • Ovotransferrin har antibakterielle egenskaper, så en eggmaske kan brukes mot akne, komplisert av betennelse.

Anbefalinger for bruk

 1. Eiere av fet hud kan bruke en maske 2-3 ganger i uken. Hvis det er utsatt for tørrhet, er det nok 1 gang om 7 dager. Kurset består vanligvis av 10-12 økter, hvoretter du må ta en pause i omtrent en måned, ellers vil arbeidet i fettkjertlene bryte.
 2. Velge råvarer, bør du foretrekke hjemmelagde egg.
 3. Prosedyren må foregå med rensing og damping av ansiktet, dette vil lette prosessen med å fjerne svarte prikker.
 4. Ikke bruk på huden rundt øynene.
 5. Før prosedyren må du slappe av ansiktsmuskulaturen og være i denne tilstanden gjennom hele prosedyren.
 6. Hvis det er for mye følelse av tetthet, vaskes masken av før den angitte tiden i oppskriften, slik at det ikke forekommer overdreven strekking av dermis.
 7. Ytterligere ingredienser blir introdusert i proteinet etter å ha slått det inn i skummet.
 8. Sammensetningen kan bare brukes i fersk tilberedt form. Masken kan ikke varmes opp, så de nødvendige produktene må fjernes på forhånd fra kjøleskapet.
 9. Sørg for å bruke fuktighetskrem etter prosedyren.

På grunn av den uttørkede tørkeeffekten, er masken kontraindisert hos kvinner med sensitiv tørr hud, spesielt hvis den er utsatt for allergi. I dette tilfellet kan eksperimenter med tilsetning av ekstra mykningsmidler (essensielle oljer, honning, etc.) føre til uforutsigbare reaksjoner. Kontraindikasjoner for bruk er også skade på huden og tilstedeværelsen av store mol.

Det de skriver om midler mot de svarte prikkene på grunnlag av egg

Anmeldelser av fans av "hjemme" kosmetikk på nettet - ikke uvanlig. På maskerne ved hjelp av hvite egg skriver de stort sett bare bra. Det er også rapporter om eksperimenter med sammensetningen, og bare nyttige tips. Eksempler på slike tips:

 • enkle kviser smurt med rent pisket protein, det tørker og reduserer raskt betennelse;
 • For å spare tid og produkter, kombiner hår og hudpleie: eggeplommen for krøller, protein for ansiktet;
 • Strekkmerker som opptrer etter graviditet kan også "behandles" med pisket protein. Han vil ikke helt fjerne dem, men huden hans vil stramme litt.
 • Multikomponent tykke blandinger som er vanskelig å påføre med en pensel, fordeles lett av den konvekse siden av dessertskjeen.

Riktig bruk av eggbaserte produkter er en garanti for å få gode resultater i kampen mot svarte flekker. Du trenger bare å velge "din" maske, og den positive effekten vil ikke vare lenge.

Mask mot svarte prikker med egg

Som det sier: "Det er bedre å se en gang enn å lese hundre ganger på Internett!" Vel, hvem som helst tok det inn i hodet at alt er så enkelt, og det er nok å ta bare toalettpapir og egghvite? Og du kan bølge de svarte punktene håndtere "Farvel!". Disse er tette porene og hudormer! Selvfølgelig vil jeg undergrave naivitet og tro at alt er så elementært. Tross alt, før vi ikke ante, men nå har hemmeligheten blitt avslørt, og alle vil ha ren hud med nesten usynlige porer.

Ingredienser masker for svarte prikker:

- ett kyllingegg

- papirservietter (håndklær, engangs lommetørkle) eller toalettpapir - trenger ikke å gå langt bak det.

Hvordan lage en ansiktsmaske fra svarte prikker:

Del forsiktig egghviten med eggeplommen. Deretter lett visp proteinet.

Narvite papir eller kutt i omtrent like like stykker.

Påfør pisket protein på områdene med ål (svarte punkter, tilstoppede porer) eller om nødvendig på hele ansiktet.

Lag ekornes deksel med stykker papir som passer i størrelse.

Derfor er det nødvendig å behandle hele ansiktet med unntak av øyenbrynene, og sørg for at papiret passer godt til huden. Øyebrynene berører ikke, for da kan du trekke dem opp ved røttene.

Gjenta proteinet, men på toppen av papirlaget.

Soak denne masken i 15-20 minutter, til proteinet er helt tørt.

På dette tidspunktet, vær tålmodig og prøv å ikke grimas og spesielt ikke å snakke. For ikke å bli helten av videoen på en andres mobiltelefon, er det også bedre å ikke ta noen i øynene, spesielt svak i hjertet.

Tørk forsiktig av det tørkede papiret. I dette tilfellet kan papiret være litt våt, slik at prosedyren ikke var så smertefull.

Skyll masken av med kaldt vann.

Smør lett og bruk eggeplomme til ansikt. Etter 20 minutter, nemlig, trenger du så mye eggeplomme til å tørke helt, masser ansiktet med en fuktighetsgivende krem. Deretter kan du vaske og gni ansiktet med fuktighetsgivende lotion. Hvis dette krever det, deretter etter, bruk kremet og sørg for å dele resultatene dine i kommentarene.

Egg hvit ansiktsmaske: de beste oppskriftene for strålende hud

Relaterte nyheter

Bli kvitt akne og svarte flekker, fjern en ubehagelig oljeaktig glans fra huden, ta den i tone og glatt de forræderske rynkene. Tror du det handler om dyr krem, den nyeste utviklingen av noen av de berømte kosmetiske selskapene? De gjettet ikke - et verktøy som vil bidra til å løse alle disse problemene er mest sannsynlig akkurat nå i kjøleskapet ditt. Dette er den vanlige egghviten. En hvit hvit ansiktsmaske er et reelt funn for eiere av fet hud og en kombinasjonshud. Men hvis huden din tvert imot er tørr, er det bedre å velge en passende maske for deg selv.

Fat glans og svarte prikker har blitt dine faste følgesvenner? Så du kan trygt kjemisk og lage en passende maske basert på protein. Dette produktet har ikke bare det som har tørke- og stivningsegenskaper, det er fortsatt rikt på et komplekst vitaminkonsentrasjon i gruppe B. Selv om du bare pisker opp proteinet av ett egg i et kjølig skum, legg det på ansiktet ditt og etter 10-15 minutter vil du vaske det av med lunkent vann ikke dårlig Men ikke dårlig - dette er ikke for oss, i denne anmeldelsen samler vi de mest effektive masker - oppskrifter og videoinstruksjoner. Så la oss komme i gang.

Mask med egghvite og serviett

Dette er en fin måte å kvitte seg med sorte prikker på. Denne masken har flere fordeler - det er enkelt, raskt og billig. Det sies at den berømte Hollywood-diva J. Lo med sin hjelp opprettholder sin skjønnhet. Vi kan verken bekrefte eller nekte denne utsagnet, og derfor gir vi bare oppskriften til denne fantastiske masken. Så, vi trenger følgende sett med produkter: egg, serviett, og... Og det er alt. Servietet kan til og med byttes ut med toalettpapir, bare egget trenger ikke byttes ut.

 • Separat eggeplommen fra proteinet, pisk proteinet, og fjern ikke eggeplommen langt - snart trenger vi det.
 • Vi tår servietet i små biter.
 • Pisket protein påføres problemområder - med svarte prikker.
 • Hold straks til hudbitene. Vi handler svært nøye nær øyenbrynene for ikke å forbli som Gioconda - smilende og headless. Det er - vi lim ikke noe på øyenbrynene.
 • Igjen legger vi protein på et lag av serviett.
 • La det stå helt i 15-20 minutter til det er tørt. Som med hvilken som helst annen maske med hvite hvite fra de sorte prikkene, må du være stille og ikke smile.
 • Og her er han et viktig øyeblikk - vi fjerner masken med ryddige, men trygge bevegelser. Hvis det viser seg uutholdelig smertefullt, kan du fukte det med vann.
 • Rester av masken vaskes av.
 • Nå er det tid for eggeplommen - legg det på ansiktet.
 • Etter 20 minutter legger vi til vår vanlige krem ​​eller lotion til det med lette bevegelser - ellers blir eggeplommen dårlig vasket.

Ferdig - du renset og "energized" huden din. Og for de som har det bedre å se en gang enn å forstå lenge, tilbyr vi å se på videoen og bli kjent med andre masker fra hvithvite.

Teknologien for å bruke de resterende masker med protein er ikke så vanskelig: bland, applicer, hold i 10-15 minutter og skyll med varmt vann. Men mangfoldet av oppskrifter gleder seg og veldig, du kan definitivt velge en maske, alle ingrediensene som allerede er i huset, og begynner å transformere akkurat nå.

Maske med egghvite og honning

Denne masken vil rense huden, gjør den jevn og frisk. Bare vær sikker på at du ikke er allergisk mot honning, ellers kan resultatet ikke være det hyggeligste.

 • 1 protein;
 • to teskjeer av honning;
 • en teskje olivenolje;
 • litt havremel.

Bland først protein, honning og smør, og deretter presenterer vi havregryn, slik at masken viser seg å være tykk. Alt dette påføres ansiktet og hviler i 15 minutter. Da vasker vi av masken, og det er fuktighetskretsen

Mask med egghvit til smale porer

Whitening Mask med Egg White

Men hvis du vil ha en mer uttalt lysende effekt, bruk denne oppskriften: du må hogge persille med dill og legge pisket protein til dem. En annen grønn ingrediens som vil lette huden og "mate" den med vitaminer er sorrel. Det må også knuses (helst i en blender) og legges i egg-urteblandingen.

Vitaminmaske med Egg Hvit

For å gi hudens styrke og energi, glatte rynker og forbedre hudfarge - alt dette kan lage en vitaminmaske. I tillegg til egghvite, trenger vi bær - jordbær, jordbær eller bringebær. Ferske om sommeren, og om vinteren kan de byttes ut med iskrem. En spiseskje med mosede bær kan blandes med pisket protein og påføres huden. Da er alt standard: etter 15 minutter kan masken vaskes av og fuktighetskrem påføres ansiktet.

Publisert av: admin 29. mai 2013, seksjon: Skjønnhet, visninger 114288

Flere Artikler Om Typer Acne