Vakker hud er klar hud. Få har vært heldige nok til å leve i et økologisk rent område, og derfor tar epidermisene seg hver dag slag i form av støv, tungmetaller, avgasser og andre "sjarm" i storbyen. Legg her en annen dårlig ernæring, dekorative kosmetikk og få akne, betennelse, forstørrede porer, komedoner og andre hudproblemer. Til redning av skjønnhetene kommer en ansiktsmaske fra "Polisorb". Hva er denne mirakelkuren og hvordan du bruker den i hjemmet kosmetologi?

Ved handlingsprinsippet "Polysorb" ligner aktivert karbon. Dens grunnlag er silisiumdioksid, som absorberer alle giftstoffer, giftige stoffer, allergener og noen metabolske produkter som "tetter opp" kroppen og forårsaker forgiftning. På samme måte virker stoffet på huden. Partikler av sorbenten tiltrekker forurensning, noe som gjør epidermisene rene og sunne.

Hva er nyttig "Polysorb"

Beauticians har lenge oppdaget Polisorb, en ansiktsmaske som bare er uunnværlig for å løse hudproblemer. Selv eiere av normal epidermis vil ikke forstyrre bruken av dette verktøyet som et forebyggende tiltak. Fordelene ved Polisorb består av flere hovedpunkter.

 • Rensing. Å komme på huden absorberer partiklene fett og skadelige stoffer. På grunn av dette blir porene rene og mindre synlige. Pimples tørker også opp.
 • Avrusning. Legemidlet bekjemper mikrober og bakterier. Dette eliminerer årsaken til akne og betennelse.
 • Foryngelse. Silisium stimulerer produksjonen av sin egen elastin og kollagen. Ved å gjøre prosedyrene regelmessig, kan du gjenopprette hudens elastisitet og tone.
 • Beskyttelse. Regelmessige prosedyrer bidrar til dannelsen og styrken av hudimmunitet. Dermed kan vev motstå bakterier og bakterier alene.

Polysorb Face Mask: Populære Oppskrifter

En ansiktsmaske med "Polysorb" er mye brukt i kosmetologi. Både hjemme og i salonger er dette stoffet aktivt brukt. Eiere av problematisk eller fading epidermis trenger bare å huske et par effektive oppskrifter.

Klassisk oppskrift

Uansett hvilken type hud har naturen gitt deg, er dyp og forsiktig rensing en viktig del av vanlig omsorg. Til dette formål kan du bruke masken av "Polysorb" i den klassiske varianten.

 1. Fortynn pulveret med vann til konsistensen av rømme.
 2. Spred over ansikt, nakke og dekolleté.
 3. Avhengig av typen hud, hold masken i fem minutter til en kvart time.
 4. Skyll ansiktet med varmt vann.
 5. Påfør fuktighetskrem.

Akne Masker: Oppskrift Diagram

Hvis du er interessert i polysorb ansiktsmaske, vil anmeldelser bekrefte effektiviteten i bekjempelse av akne. Det finnes en rekke beviste oppskrifter som gjør at du kan bli kvitt hudproblemer.

Table - Mask Oppskrifter fra Polysorb for Acne

Anti-aging masker: oppskrift bord

Bevaring av skjønnhet og ungdommelig hud avhenger av mange faktorer. Selvfølgelig bør man ikke undervurdere genetikk, men hovedrollen er spilt av riktig omsorg.

Table - Mask oppskrifter fra Polysorba for rynker

Slik oppnår du maksimal effekt: 5 nyttige tips

For at ansiktsmasken fra "Polysorb" ikke bare skal møtes, men også overskride forventningene dine, må du være så ansvarlig som mulig for prosedyrene. Beauticians deler sine skjønnhetstips med skjønnhet.

 1. Allergitest. Bruken av noen hjemmelaget maske skal begynne med en toleranse test. Når du legger en liten sum penger på albuebukken, om ti minutter vil du kunne vurdere reaksjonen av huden til den. Fraværet av kløe, brennende og rødhet gir deg det grønne lyset for prosedyrene.
 2. Forberedelse. Til tross for at "Polysorb" er en kraftig sorbent, er målet med hjemmelagde masker nettopp dyp rensing. Det er derfor overfladisk rensing må gjøres før prosedyren, stubbe huden grundig og behandle den med en skrubbe.
 3. Regularitet. Selvfølgelig vil resultatet bli merkbart etter den første prosedyren, men dette er ikke nok. For å bli kvitt hudproblemer må du lage masker i løpet av en til to dager, til huden din går tilbake til normal. Vanligvis er en måned nok. I fremtiden gjennomføre profylaktiske økter hver tredje uke.
 4. Tid. Vanligvis holdes masken på ansiktet til den er helt tørr, noe som tar omtrent en kvart time. Men hvis du har en tørr type epidermis, anbefales det å forkorte prosedyren til fem minutter.
 5. Fukte. "Polysorb" tørker huden, og derfor etter prosedyren er det nødvendig å bruke en fuktighetskrem eller kosmetisk vegetabilsk olje.

Integrert tilnærming

Polysorb Facial Cleanser bør ikke brukes utenfor. De fleste hudproblemer er en refleksjon av negative prosesser som forekommer inne i kroppen. For å fjerne fordøyelsessystemet av toksiner, ta en sorbent i to uker. En spiseskje tre ganger om dagen er nok. Det er bedre å gjøre dette om en og en halv til to timer etter å ha spist.

Oppskriften på ansiktsmaske fra "Polysorb" har lenge vært kjent for kosmetologer. Eksperter lykkes med å bruke denne sorbenten i sin praksis. Hvis du vil spare på å besøke en skjønnhetssalong, få dette fantastiske verktøyet. Du kan forsiktig bruke Polisorb kurs eller flykte dem i nødssituasjoner. Ingen bakrus, ingen forgiftning, ingen allergi, ingen tretthet vil påvirke utseendet ditt hvis du drikker en del av sorbenten og bruker den på ansiktet ditt.

"Selv om personen har blitt lik," - vurderinger av masker fra "Polysorb"

Så en annen side av Polisorb åpnet for meg - applikasjon i kosmetikk. Jeg trodde aldri at et stoff som jeg regelmessig tar for å forbedre fordøyelsen min, kan hjelpe meg med akne! Har allerede gjort to masker, og resultatet er fornøyd: Akne har ikke forsvunnet, men de ble litt mindre, og de er ikke så røde og syke.

God botemiddel. Polisorb hjalp meg med å bli kvitt akne. I lang tid brukte jeg alle slags salver, men det var ingen spesiell effekt. Jeg så reklamen for "Polysorb" og bestemte seg for å prøve, jeg er fornøyd med resultatet, nå så jeg ut som en person. Takket være skaperne av dette stoffet.

Jeg har nylig prøvd en ansiktsmaske med tillegg av "Polysorb", så etter en uke med disse masker ble huden min mykere, og viktigst begynte akne å passere! Jeg er veldig glad! Godt stoff.

Jeg lager masker fra "Polysorb" hver kveld. Huden har vært problematisk siden 13, men med 30 passerte det ikke, dessverre... Jeg begynte å drikke Polysorb og effekten var allerede mye bedre og mer merkbar enn fra masker, siden (basert på hva som er skrevet om dette stoffet) da fjerner det slagg og giftstoffer, det vil si det behandler ilden, og huden er bare den ytre manifestasjonen av sårene våre.

Etter tretti dager oppstod et fint rynkerett rundt øynene mine, og nasolabialene ble mer merkbare. Hun kjøpte anti-aging kremer for sin alder og til og med de som går for mer moden hud. Konstant ble bare den første effekten oppnådd, med konstant bruk var det en avhengighet og ingen endringer skjedde. Jeg hørte om mirakelmasken fra Polysorb mot rynker. Jeg kjøpte først tre poser og ble bedøvet av hans handling. Etter å ha brukt litt prikker, men det går fort. Men sluttresultatet gleder seg. Når jeg dro til en skjønnhetssalong for ansiktsløftning, er effekten av en maske som ligner denne prosedyren. Jeg anbefaler alle å kjøpe denne rynkebehandlingen

Hjelper polysorb for akne: kroppsrensing, ansiktsmasker, vurderinger

Polysorb er et relativt nytt stoff i det moderne farmasøytiske markedet, som er plassert av produsenten nesten som en mirakelbehandling for de fleste helseproblemer. Derfor er det i henhold til anbefalinger fra utviklere og vurderinger av takknemlige pasienter, det er en "livslinje" for enhver forgiftning, bidrar til å takle giftig giftighet av svangerskapet, eliminerer "fuglesykdom" (dvs. bakrus, forgiftning og andre ubehagelige konsekvenser av overdreven libation), for slanking, behandling av allergier, bekjempelse av akne, rynker og svarte flekker på ansiktet. Vel, alt annet ved hjelp av Polysorb kan kurere atopisk dermatitt, psoriasis, og til og med beskytte mot influensa og forkjølelse i høstsesongen av forkjølelse.

Samtidig har stoffet praktisk talt ingen kontraindikasjoner, det er helt ufarlig og indikeres selv under graviditet og hos barn i det første år av livet.

Med denne mengden fordeler og prisen på stoffet rundt 200-300 rubler for en standardbank, har mange lesere ufrivillig tvil om de virkelige fordelene og effektiviteten. De siste årene har mange mirakelmidler dukket opp, hvorimot "thundered" i en kort stund og deretter trygt ble dekket av skuffelse og glemsel.

Derfor bestemte vi oss for å gå til legene og finne ut hva polysorb er, hva det hjelper, hvor effektivt det er i kosmetologi, hvordan man bruker polysorb for akne, om det er verdt å gjøre ansiktsmasker med det, og venter på resultatet.

Hva er polysorb og hvorfor brukes det?

Så, Polysorb er en moderne enterosorbent, den aktive substansen av dette er kolloidalt silisiumdioxid.

Til referanse: enterosorbents er forskjellige stoffer som, på grunn av deres spesielle struktur, er i stand til å tiltrekke seg og beholde alle slags giftstoffer og slagger, som deretter fjernes fra kroppen sammen med stoffet selv.

Med andre ord, etter inntak, går stoffet gjennom menneskets gastrointestinale kanal som et slags filter (eller magnet), samler endo og eksotoksiner akkumulert der, avfall av celler, allergener, giftige stoffer, virus - kort sagt alt det skadelige og farlige "søppelet" Som på grunn av dårlig økologi akkumuleres dårlig mat og dårlig livsstil i kroppen.

Hvordan fungerer polysorb?

Således kan behandling med enterosorbenter sammenlignes med generell rengjøring i ens kropp - dvs. Polisorb selv (som mange av dets analoger) har ingen effekt på kroppen, det som en god "støvsuger" fjerner det meste av det farlige "søppelet" som er akkumulert der, som den menneskelige immuniteten ikke har tid til å takle.

Og som du vet, begynner noen "søppel" å rote og stinke veldig fort - henholdsvis, og slaggene som akkumuleres i tarmene, reduserer den menneskelige immuniteten til slutt og provoserer forekomsten av ulike sykdommer - fra banalt akne til astma og onkologi.

Forholdet her er enkelt - så lenge immunforsvaret fungerer som det skal, holder det ingen "sår" til det, så snart immuniteten "feiler" - alle slags akne, sår, allergier vises fra ingensteds, begynner personen å bli kaldt, til og med åpne kjøleskapet og forgifte seg med i går kefir. Generelt, "hvor det er tynt - det er revet der".

Hjelper polysorb for akne: bruk og analoger av stoffet

Som kjent er akne (i de fleste tilfeller) bare et tydelig symptom på en slags "intern feil": kroppen "slår på en rød lyspære" og roper "Eieren, vi har problemer. Hvis du ikke tar akutte tiltak, kan de bli mye mer alvorlige og vanskelige å overvinne. "

Derfor er ekstern kosmetisk behandling av akne som regel ikke ineffektiv, og sår, sammen med akne, kommer igjen og igjen, som regelmessig ødelegger en persons utseende og nerver. For å bli kvitt problemer for alltid, må du finne og eliminere årsaken til problemet.

Merk: Hudtilstanden er en manifestasjon av kroppens indre renhet og hormonnivå.

Så, blant de viktigste årsakene til akne i ansiktet kan identifiseres:

 • Hormonal svikt;
 • Slanking av kroppen (inkludert på grunn av feil ernæring og tarmarbeid, dårlig økologi, dårlig livsstil, etc.);
 • Stress (som igjen er ofte årsaken til hormonell svikt);
 • Mangel på skikkelig hudpleie.

Følgelig vil rensing av kroppen ved hjelp av enterosorbenter i behandling av akne kun være effektiv som en del av kompleks terapi, inkludert normalisering av hormonnivåer, psykosomatiske midler, diett og livsstil.

Selvfølgelig, hvis purulente utslett på ansiktet oppsto som følge av feil hudpleie, så er en polysorbmaske (som en hvilken som helst annen renseprosedyre: for eksempel en leiremaske, et hjemskrubbe av havregryn eller - for alvorlig forurensing - gass-væske-ansiktet peeling) anti akne.

Men hvis årsaken til akne og andre kosmetiske feil var en hormonell svikt, er det ikke sannsynlig at Polysorb for akne hjelper - du trenger en omfattende undersøkelse og kompetent medisinsk behandling.

Analyser av polysorb

Den aller første enterosorbenten kjent for menneskeheten (selv om folk fremdeles ikke kom opp med så høyt termen) var naturlig leire, spesielt blå.

Våre forfedre oppdaget leys evne til å ta på seg alle skadelige stoffer selv i antikken: ren leire ble fortynnet i vann og drakk for å rense kroppen, den ble brukt som applikasjoner for å behandle mange plager, og jentene opprettholdt sin ungdom og skjønnhet med alle slags hjemmelagde leiremasker.

I sovjetiske tider har en annen "penny" enterosorbent aktivert karbon, som nå er konstant tilstede i alle førstehjelpsutstyr, fått særlig popularitet. I hjemmekosmetologi ble det også utbredt, noe som gjorde det mulig å skape en billig ekvivalent med den verdensberømte svarte ansiktsmasken.

Og i de siste tiårene har "vitenskapen gått fremover", og en rekke nye stoffer med lignende egenskaper har dukket opp, blant annet Enterosgel, Lactofiltrum og Polyphepan og mange andre.

Følgelig er spørsmålet brewing: Hva er bedre for kroppen, og hva som er mer effektivt for akne i hjemmet kosmetikk.

Effektiviteten av disse midlene på grunn av deres filtreringsevne, som avhenger av den aktive molekylens "molekylsikt" - en slags "søppelpose" til selve støvsugeren. Det antas at den mest "mektige" her - Enterosgel, der "molekylsilen" er den minste, henholdsvis, er han i stand til å fange og fjerne fra kroppen selv radionuklider og virus.

Men innenfor rimelige grenser kan noen av disse midlene bidra til en omfattende rensing av kroppen, og som en konsekvens øke immuniteten og eliminere akne, akne og andre hudproblemer.

Hvordan ta polysorb for akne?

På stoffets offisielle nettside for generell rensing av kroppen, foreslås følgende ordning (for en voksen):

 1. 1 spiseskje pulver bør fortynnes i et halvt rent vann;
 2. Denne "cocktail" skal være drukket tre ganger om dagen i 2 uker.

Men alle legene vi intervjuet kategorisk, anbefaler ikke selvbehandling hjemme, og begynner å ta Polysorb for akne uten å konsultere en spesialist.

 • For det første, i tillegg til alle skadelige stoffer, kan samme Polysorb ekskludere for eksempel medisiner som en person må ta på et gitt kurs på et gitt tidspunkt (som kan påvirke hans helse og velvære);
 • For det andre krever en slik rensing av legemet et kompetent vannsystem, hvorav manglende overholdelse fører også til triste konsekvenser;
 • Og til slutt, før du tar Polysorb for akne, må du diagnostisere den nøyaktige årsaken til forekomsten deres, og bare deretter fortsette til omfattende behandling (hvor rengjøring kroppen kanskje ikke er hovedtrinnet i kampen mot problemet).

Generelt er vurderinger av leger om stoffet ganske positive:

Polysorb reddet mange innenlandske drikkere fra det sterkeste uttakssyndromet (onkolog)

Polisorb ansiktsmasker

For å eliminere feilene i ansiktets hud er det ikke nødvendig å søke hjelp fra profesjonelle kosmetologer eller kjøpe dyre produkter (kremer, lotioner, tonics). Enkle masker basert på tilgjengelige farmasøytiske preparater kan rengjøre, oppdatere og forynge huden. Det er verdt å legge merke til stoffet - Polysorb, hvis bruk vil gunstig påvirke ikke bare tilstanden til huden, men også forbedre trivsel generelt.

Generell ide om stoffet og dets utgivelsesform

Polysorb regnes som en av de beste stoffene som er utviklet for å raskt eliminere forskjellige giftstoffer og giftstoffer fra kroppen. Den viktigste aktive ingrediensen er kolloidalt silisiumdioxid. Polysorb absorberes i mage-tarmkanalen og kjemper aktivt mot patogene mikroorganismer, eliminerer alle konsekvensene av forgiftning.

Legemiddelet med et bredt spekter av handling selges i nesten alle apotek i enhver by. Det er mulig å bestille det i nettapoteket. Produktet inneholder ikke fargestoffer, tilsetningsstoffer, GMOer.

Utgivelsesformen er hvitt pulver i en pose, iblant med en blåaktig tinge (3 g), eller i en boks (12, 25, 35, 50 g). Legemidlet er luktfritt. Suspensjonssorbenten brukes ofte til fremstilling av rensemasker.

Kostnaden for stoffet er relativt liten - fra 35 til 350 rubler. Polysorb kan blandes med andre nyttige ingredienser. Før bruk er det tilrådelig å konsultere en spesialist.

Effekt av polysorb på huden

Polysorb har ingen aldersgrense og er helt egnet for alle hudtyper. Masken som er basert på den, klare seg lett med problemer, både ungdoms og mer moden epidermis. Virkningen av hovedkomponentene, primært av silisium, er rettet mot å lindre betennelse, desinfisering og rensing. Kosmetisk leire har en lignende effekt. Således er transformasjonen av huden som følger:

 • beskyttende funksjoner er forbedret, noe som fører til at forurensende elementer ikke kan trenge inn i de dypere lagene i huden;
 • innsnevring av porene oppstår, bli kvitt akne, akne og svarte flekker;
 • øker elastisitet og tone i huden;
 • fettete glans forsvinner, ansiktets hud får en ensartet farge;
 • polysorb maske bidrar til forlengelse av ungdom og kjemper mot fine rynker;
 • betyr tørker inflammet hud.

Legemidlet har effekt av dyp peeling og påvirker den naturlige produksjonen av elastin, kollagen.

Anbefalinger for bruk

Eksperter anbefaler bruk av enterosorbent, ikke bare for behandling av akne, men også som forebyggende medisin. Når du bruker en polysorbmaske på ansiktet, kan en jente føle en liten prikken og prikken. Slike opplevelser er en tilstrekkelig respons på aktive ingredienser. Det er viktig å følge reglene for bruk av tradisjonelle polysorb masker:

 • Den tilberedte blandingen påføres bare til renset ansikt (mikellærvann, såpe eller melk vil bidra til å fjerne huden av urenheter og sminkerester).
 • Masken gir det beste resultatet hvis du pre-damper ansiktet før prosedyren.
 • Den forberedte sammensetningen av konsistensen skal likne gelé.

Det anbefales å holde produktet på ansiktet i ikke mer enn 10-15 minutter. I dette tilfellet er det nødvendig å vente på masken på huden for å tørke. Avhengig av huden (tørr eller fet type), kan anbefalt tid reduseres eller økes med 4-5 minutter. Ved slutten av prosedyren vaskes blandingen av med varmt vann, og ansiktet smøres med en vanlig fuktighetsgivende krem, som vil unngå sterk tørking av ansiktets hud.

Med en medisinsk behandling (for eksempel i kampen mot svarte flekker) blir masken bare påført de berørte områdene av huden. Hvis verktøyet sjelden brukes, er det lov å legge det på hele overflaten av ansiktet. For å bli kvitt akne blir prosedyren gjort 2-3 ganger i uken i en måned. Hvis du ty til bruk av polysorbisk sammensetning som et forebyggende tiltak, vil det være tilstrekkelig å bruke en maske en gang i uken.

Legemidlet er i stand til å tørke ut selv den mest fet hud, så bli ikke involvert i hyppig bruk av sorbenten.

Kontraindikasjoner til bruk

Polysorbbaserte produkter har ofte ikke bivirkninger og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. For å unngå en allergisk reaksjon er det imidlertid nødvendig med en toleranse test. For å gjøre dette, påføres en liten mengde av den preparerte suspensjonen på håndleddet og venter i 30-40 minutter. Hvis det etter denne tiden ikke er tegn på irritasjon (rødhet, kløe, utslett), kan masken med polysorb sikkert brukes til ansiktets hud.

Masker med dette aktive stoffet får brukes på ansiktet, selv for gravide kvinner. Kontraindikasjoner gjelder hovedsakelig for barn under ett år, og til personer med gastrointestinale sykdommer og individuell intoleranse.

Populære maskeoppskrifter fra polysorb

Klassisk polysorb maske er tilberedt ganske enkelt: du trenger bare å kombinere 1 teskje pulver og varmt renset vann. En homogen kremmasse påføres ansiktet med et tynt lag, og unngår området rundt øynene. For å oppnå maksimale resultater på kortest mulig tid, bør du være oppmerksom på følgende maskeoppskrifter:

Akne og akne maske

Sorbenten i mengden 4 spiseskjeer kombineres med 2 ts sukker og finhakket løk (grus). Hvis ønskelig, legg til noen dråper tea tree olje til stoffet. Den resulterende massen påføres ren hud, inkuberes i 15-25 minutter og vaskes av med varmt vann. Ansikt gnides tonic. En lignende prosedyre gjentas i 1,5-2 måneder. Utslettet tørker ut, og huden tar et vakkert og sunt utseende.

Mask fra svarte prikker

Polysorb-basert svart dot-stoff er en av de mest populære i denne kategorien. For å forberede denne masken, helles 2 ts gelatin med varmt vann. Deretter rører og la massen avkjøles i 6-7 minutter. Deretter oppvarmes oppløsningen i et vannbad og et par teskjeer polysorb blir tilsatt. Det ferdige produktet spre seg forsiktig over ansiktet, og unngår øyeområdet. Etter en tid kan du fjerne den tørkede filmen som dannes.

Anti-rynke maske

Denne masken er laget basert på den klassiske oppskriften. Så tilsettes eventuelle fermenterte melkeprodukter (rømme, kefir, yoghurt, krem) eller nyoppvarmet melk til den preparerte suspensjonen fra pulver og vann. Midler på vanlig måte sett på ansiktet, opprettholde ikke mer enn en halv time og vask av med vann. Også, ikke glem om å fukte huden etter prosedyren. Kurset er 30 dager. Masken øker elastisiteten i huden, gjør den mer frisk, passform.

Video: Hvordan lage en maske av ansikt polysorb

Basert på uttalelse fra eksperter og forbrukere, kan det bemerkes at masken laget av Polysorb ikke er dårligere i kvalitet til de annonserte kosmetiske produktene. Med vanlig bruk blir huden frisk, og jenter kan glemme slike ufullkommenheter som svarte flekker, peeling, akne, rynker, irritasjon og rødhet.

Polysorb ansiktsmaske

Hjemme kan du gjøre en rekke kosmetiske prosedyrer, selv uten bruk av spesialverktøy. I tillegg til naturlige ingredienser (produkter, planter, etc.), brukes medisiner også til å lage masker. Nylig har den hjemmelagde polysorb ansiktsmasken blitt stadig mer populær.

Narkotikabeskrivelse

Polysorb, produsert i pulverform, er beregnet for bruk i rensing av kroppen. I følge instruksjonene skal den brukes som en løsning. Imidlertid brukes også rengjøringsegenskapene til huden.

Hemmeligheten til stoffet ligger i dets aktive substans, silisiumdioksyd, som er i stand til å absorbere alle giftstoffer og forurensninger som er tilstede i kroppen. Egenskapene til silisiumdioksyd forblir aktive når stoffet påføres som en av komponentene i ansiktsprodukter.

Kosmetikk tilberedt på grunnlag av medisinske preparater er alltid svært effektive og effektive.

Utgivelsesformen (pulver) gjør at du enkelt kan lage en kosmetikk. Effektiviteten av stoffet er bevist, så det brukes ikke bare hjemme, men også i skjønnhetssalonger for prosedyren for rensing av ansiktet.

Nyttige egenskaper

Polysorb ansiktsmasker har mange fordeler i forhold til andre populære og profesjonelle midler for hudpleie.

Resultatet av stoffet er:

 • rensing;
 • ernæring;
 • metning med gunstige stoffer;
 • antiseptisk effekt.

Fordelene inkluderer sine egenskaper:

 • forårsaker ikke allergier (eksepsjonelle tilfeller av intoleranse overfor sammensetningen);
 • ikke kontraindisert i svangerskap og amming
 • anbefalt selv for tenåringer;
 • har en sparing effekt
 • forbedrer hudens beskyttende egenskaper.
Når det gjelder indre organer, er "Polysorb" for ansiktet et utmerket antiinflammatorisk, desinfiserende, rensemiddel.

I motsetning til aktivert karbon og leire, som også brukes til å rense hjemme masker, er Polysorb mye mer effektivt. I tillegg til hovedhandlinger, kan ansiktsmasken med polysorb ha en foryngende effekt ved å forbedre regenererende evner av epidermale celler.

oppskrifter

Masken med polysorb er lett å forberede hjemme. Hovedkomponenten i noen av disse masker er selve stoffet, men i tillegg til medisinsk pulver, bouillon av planter, essensielle oljer og andre produkter kan legges til sammensetningen.

Avhengig av hvilke problemer med huden brukes, brukes masker fra Polisorb, det er nødvendig å legge til en bestemt komponent.

universell

Den enkleste og universelle oppskriften er en ansiktsmaske fra Polisorb uten andre tilsetninger enn vann. Dette verktøyet er egnet for hudpleie av fett og normal type. Når tørr hud er bedre å bruke en annen oppskrift.

Polysorb-basert maske på denne magiske måten forvandler den mest problematiske huden.

En ansiktsmaske av rent polysorbisk pulver vil ha en generell rensing, anti-inflammatorisk og nærende effekt.

 • pulverpreparat - 3 g;
 • varmt kokt vann - 30 ml.

Forberedelsen er enkel: stoffet blandes med vann til en homogen blanding. Deretter forblir det bare å bruke blandingen til huden, bortsett fra området rundt øynene, og vent ti minutter. Lag skal påføres tykt. Etter bruk, vask av blandingen og bruk fuktighetskrem.

For ansiktsrengjøring

Bytt profesjonell ansiktsrensekanne med Polisorb masker med honning og kaffe. Prosedyren med dette verktøyet vil gi en fantastisk effekt av dyp pore rensing. Oppskriften kan brukes både for å forebygge og som en måte å håndtere sorte prikker på.

Advarsel! Kaffe skal brukes utelukkende naturlig. Det anbefales å bruke kaffegrunn, spesielt hvis huden er følsom eller det er betennelser.

Med slike ypperlige kosmetiske egenskaper, vil masken fra "Polysorb" mot akne løse problemene ikke bare av tenåringshuden, men også av en mer moden, fading hud.

 • pulverisert medisin - 1,5 Art. l.;
 • vann - 1 ts;
 • honning - 1 ts. (varme opp i vannbad);
 • kaffe grønt - 1 ts.
 • pulveret er blandet med vann;
 • blander honning og kaffe separat;
 • kombinere begge blandingene.

Sammensetningen påføres i huden i flere lag. Hvert lag er overlaid med aktive sirkulære bevegelser for å eliminere de kåte partiklene. Vask bare av etter fullstendig tørking. Eksponeringstid fra fem til tjue minutter (avhengig av hudtype).

Etter tørking vaskes med varmt vann, vask deretter resten av med såpe. Når huden er helt tørr, bruk en nærende krem.

For akne

Det er vanskelig å håndtere akne, spesielt i ungdomsårene. Kosmetikk forårsaker ofte allergier eller gir ingen resultater. En akne ansiktsmaske med polysorbisk pulver vil eliminere betennelse uten å skade følsom hud. Med vanlig bruk kan akne helt forsvinne.

Polysorbisk maske er ikke bare effektiv mot akne. Det kan brukes som en effektiv rensebehandling for ansiktets hud.

En ekstra komponent vil være bodyaga (pulver). En ansiktsmaske for akne med disse komponentene vil hjelpe på kort tid for å kvitte seg med både frisk betennelse og gamle spor av hudskader.

 • polysorbisk pulver - 20 g;
 • bodyaga - 10 g;
 • vann - 50 ml.

For å klargjøre sammensetningen, bland begge pulverene og tilsett varmt vann til dem. Ansiktsdeksel med en blanding (tykt lag) og vent til det tørker. Så bare vasket av, behandlet med tonic og putte krem ​​(helst med kamille eller aloe).

Polysorb for akne og hudormer er også tatt oralt. Dermed vil den anti-inflammatoriske og rensende effekten ha en dobbel effekt.

For fet hud

Bruk av ansiktsmaske mot overdreven fet hud, noe som forårsaker permanent tilstopping av porer, bidrar til å normalisere arbeidet i talgkjertlene og forhindre forekomsten av betennelse (akne).

For å sette fet hud i orden med rikelig utslett, kan den klassiske polysorbemassen bli forsterket med kamilledekok

Ekstra komponenter inkluderer urteekstrakter (kamille, calendula eller celandine), samt sitronsaft.

 • blomster planter - 5 g;
 • vann (kokende vann) - 20 ml;
 • enterosorbent - 3 g;
 • sitronsaft - 1 ts.
 1. Med blomster av gress forbereder de en infusjon (gress + vann).
 2. Til infusjonen tilsett pulveret og rør.
 3. Til slutt legg til sitronsaft.

Laget må være av middels tykkelse. Polysorb masken vaskes av fra fet hud etter syv minutter. Etter fjerning av sammensetningen blir ansiktet gnidd med et avfettningsmiddel.

Hvis problemet med fetttype ansikt forverres av utseendet av betennelse, kan Polysorb for akne brukes i de to første ukene annenhver dag. Polysorb blir deretter påført dermis en eller to ganger i uken.

For tørr hud

Positive anmeldelser har polysorbovye masochki og tørr hudtype. De er tilberedt i henhold til universell metode, men pulveret er fortynnet ikke med vann, men med avkok av kalendula blomster. Plantekstraktet i kombinasjon med silisiumdioksyd har en fuktighetsgivende og beroligende effekt. Polysorb anbefales for epidermis, utsatt for overdreven tørrhet, rødhet og flak.

Polysorbiske masker med calendula avkok for tørr hud

 • Calendula blomster - 5 g;
 • kokende vann - 15 ml;
 • stoff - 3 g

Forberedelse av sammensetningen hjemme begynner med forberedelsen av urteinfusjon. Anlegget helles med varmt vann og forlates i 20 minutter. Etter dette filtreres infusjonen, og prepareringspulveret settes til væsken. Den resulterende vasselen blir påført huden. Vask av etter ti minutter, og deretter etter 5-10 minutter påfør en fuktighetskrem.

Nyttige tips

Polysorb hudpleieprodukter bør brukes i henhold til visse regler. Siden legemidlet er enterosorbent (et middel til toksiner), er det ikke nødvendig med forhåndshøring.

For å utelukke allergier mot selve stoffet, ytterligere komponenter eller deres blanding, bør en liten test gjøres: Bruk sammensetningen som er oppnådd etter forberedelse til håndleddet. Hvis det ikke er noen reaksjon etter en time, kan du ikke bekymre deg for mulig allergi i ansiktet.

 1. Før du bruker den polysorbiske masken, skal huden rengjøres grundig. Fra overflaten av epitelet fjernes alle kosmetikk og forurensning. For å gjøre dette, bruk såpe, skum, myceliannu vann eller andre midler.
 2. For å rette opp en større effekt, anbefales det å ta en dusj eller et bad. Under virkningen av damp og varmt vann vil porene åpne, og sammensetningen vil trenge enda dypere.
 3. Ved bruk av Polysorb bør en ansiktsmaske mot tilstoppede porer (tørrhet etc.) ikke være for væskende. Blandingen skal ha konsistens med rømme, ellers vil det ikke være mulig å bruke et rikt lag, da masken blir vanskelig å vaske av, og resultatet av rensing blir ikke så dypt.
 4. Når produktet påføres ansiktet, bør du unngå områder rundt leppene, øynene og hodebunnen. Disse områdene er for følsomme hudlag, da kapillærene ligger svært nær overflaten.
 5. Soak på huden selvforberedt komposisjon kreves strengt i henhold til den anbefalte tiden i oppskriften. Overeksponering av blandingen vil føre til tørking av huden, noe som vil føre til svekkelse av beskyttelsesegenskapene til epidermis.

Polysorbiske masker er effektive for mange problemer med ansiktets hud, men folkemidlet kan også brukes på andre områder av kroppen. Etter vanlige kosmetiske prosedyrer blir huden ren og elastisk, og de inflammatoriske prosessene reduseres til 80%.

Polysorb ansiktsmaske, vurderinger, bilde før og etter

Hver kvinne vil være vakker. I vår tid er det ikke så vanskelig å ta vare på deg selv. Til tjenester av vakre damer skjønnhetssalonger, kosmetiske butikker, diverse massasjer og sport. Men midler for alle disse gleder er ikke alltid tilgjengelige.

Hudpleie er også mulig med økonomiske begrensninger. Regelmessig polysorb kan hjelpe med akne, akne og rødhet på huden.

Anmeldelser på en ansiktsmaske fra en polysorb positiv. Verktøyet virker virkelig.

Handlingsprinsipp og effektivitet av polysorb

Polysorb er en utmerket rensemiddel. Det fjerner giftige og slaggstoffer fra kroppen. Anbefal polysorb for forgiftning, spesielt alkohol. Stoffet absorberer rester av alkohol, som en svamp, og fjerner den fra menneskekroppen.

Dens grunnlag er silisiumdioksid. Dette mineral er den vanligste på planeten. Brukes i næringsmiddelindustrien. Han regnes som en utmerket renere produkter fra kjemi. Hevdet at for en person er dette tillegget skadelig. Falsk, fordi silisiumdioksyd utskilles naturlig og ikke absorberes i tarmen.

Ifølge vurderinger har masken av Polysorb på ansiktet fordeler over aktivert karbon. Hva er funksjonene til stoffet?

 • Passer til både innendørs og utendørs bruk. Det kan brukes i kombinasjon, ettersom hudproblemer begynner på grunn av funksjonsfeil i organene i mage-tarmkanalen;
 • Polysorb fjerner bakterier som forårsaker hudirritasjon;
 • Det er et sparsomt middel, forårsaker ikke en allergisk reaksjon;
 • Det er et hvitt pulver, luktfri og farge. Pulveret kan blandes med ekstra ingredienser, få ansiktsmaske;
 • Bekjemper akne og akne
 • Produktet er et naturlig stimulansmiddel for å øke beskyttelsesimmuniteten til huden;
 • Polysorb maskerer hjelp i kampen mot aldersrelaterte problemer i ansiktet, "forynge" det.

Til en rekke fordeler kan Polysorb tilskrives, og prisen. Verktøyet koster 100-120 rubler. Finnes i krukker som veier 25 gram og 50 gram, så vel som i 3 grams poser.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Det er ingen skadelige komponenter i produktet. Bivirkninger er mulige når det gjelder individuell intoleranse mot silisiumdioksyd. Hva kan du få i dette tilfellet?

 • hevelse;
 • forstoppelse,
 • Økt eller svekket appetitt.

Det handler om å ta stoffet inne. Som ansiktsmaske er det ikke farlig. Hvis vakre damer bestemte seg for å bruke Polysorb i komplekset, må de vite at:

 • Ved sykdommer i mage-tarmkanalen er bruk av stoffet forbudt;
 • Gravide kvinner og amming polysorb kan bare brukes i samråd med en lege;
 • Det er utelukket for de som lider av onkologi;

Vi tilbyr å se på oppskrifter av masker fra Polysorb:

Beauticians på Polysorb som ansiktsmasker

Eksperter, ifølge vurderinger av polysorb, som en maske for ansiktet av akne, er enige. Dette verktøyet fungerer faktisk. Bare trenger å vite noen detaljer:

 • Kosmetologer anbefaler å bruke en maske med et tykt lag for å gjøre det enkelt å fjerne. Produktet bør ikke forbli på huden;
 • For de som har fet hud, hold masken i 20 minutter;
 • Dame med tørr hud anbefales å bruke en maske i 10 minutter;
 • Med normal hud holdes masken i 15 minutter;
 • Polysorb har en tendens til å overdrive huden. Derfor kan du ikke bruke en maske daglig;
 • Hun har en pekeffekt. Verktøyet brukes på problemområder i huden, og unngår området rundt øynene.
 • Før bruk, er huden rengjort med sminkefjerner, ansikt tonic eller melk;
 • Under prosessen med å finne masken på ansiktet, kan huden bli litt tynt. Dette er helt normalt. Ikke hør for å vaske av masken;
 • Etter prosedyren påføres en krem ​​på ansiktet;
 • Polysorb pulver anses som det beste sorbent av alle;
 • Overskrider virkningen av aktivert karbon mer enn 100 ganger.

Polysorb Acne Mask Oppskrifter

Den enkleste av dem er egnet for fet, normal og kombinasjonshud. Porene rengjøres, smuss fjernes, problemområder tørkes.

Det vil ta 3 gram polysorb og kokt vann (30-50 ml). I stedet for avkjølt kokt vann kan du bruke mineral uten gass.

 • Bland vann og polysorb til kremaktig tilstand;
 • Påfør huden med en pensel, eller slå fingrene i problemområder. Området rundt øynene forblir intakt;
 • Oppretthold den tildelte tiden - 20 minutter, vask av med vann. Pass på at masken ikke forblir på huden.

Oppskrift nummer 2. For tørr hud

Matlagingssystemet er det samme som i forrige oppskrift. Bare vann er erstattet av varm kalendula avkok. Denne masken er egnet for flaky og utsatt for allergiske reaksjoner i huden. Calendula har beroligende egenskaper.

 • 3-5 gram calendula hell kokende vann. Stå ikke mer enn 15 minutter;
 • Den resulterende oppløsning helles 20 ml polysorb;
 • Godt omrørt, brukt på problemområder av huden;
 • Stå 10 minutter og vask av.

Oppskrift nummer 3. Gelatin + Polysorb for moden hud

Med alderen mister huden sin elastisitet, rynker fremstår. Polysorb hjelper ikke å kvitte seg med dem en gang for alle. Men for å redusere dybden på brettene, er han ganske kvalifisert.

Forbered en mirakelmaske slik:

 • En teskje gelatin helles med varmt vann. La for å svulme;
 • Deretter oppvarmes på et vannbad og blandes med en teskje polysorb;
 • Blandingen påføres på problemområder i huden. La på i 20 minutter, skyll grundig;
 • Passer ikke bare som løftemaske, men også for å bekjempe forurenset porer.

Oppskrift nummer 4. Dype rynker

Slike masker er kun effektive med vanlig bruk. 5-6 dager i uken. For personer som lider av fet hudproblemer, reduseres regelmessigheten ved å påføre en maske til 2 ganger i uken. Dette gjøres for å unngå forurensning av porene. I tillegg til å utjevne huden har masken en tørkeevne.

 • Ta mineralvann uten gass;
 • En tynn strøm strømmer den inn i polysorb. Doseringen av sistnevnte er en teskje;
 • Vann og pulver bør danne en blanding som ligner i tekstur til krem;
 • Påfør sammensetningen på ansiktet, unngå området rundt øynene;
 • Opprettholdes i 20 minutter, vaskes forsiktig av.
 • Etter prosedyren kan du sette på ansiktets favorittkrem.

Oppskrift nummer 5. Peeling - maske

Hvilken god er en maske? Handling "3 i 1": antibakteriell effekt, absorberende og desinfiserende. Komponentene er enkleste:

 • Polysorb pulver - en og en halv spiseskjeer;
 • Kokt vann - 20 ml.

Polysorb blandet med vann. Skal vise seg vassle, som minner om rømme. Den resulterende sammensetningen påføres i et tykt lag på ansiktet. Det er nødvendig å holde en maske i 10 minutter. Deretter vaskes det av med vann og en favoritt krem ​​påføres huden.

Peeling maske gjort to ganger i uken i to måneder.

Oppskrift nummer 6. Ned med de sorte prikkene

Polysorb hjelper i kampen mot akne og akne. Masken mot akne er forberedt veldig enkelt:

 • Et gram pulver blandes med en spiseskje vanlig kokt vann;
 • Den resulterende kremmassen blir påført til "T" -sonen;
 • Stå 10 minutter for å tørke helt;
 • Skyll med varmt vann og sug huden grundig.

Bilder før og etter

Bilder viser tydelig resultatene av å bruke Polysorb som en maske for akne.

anmeldelser

Vakre damer som har opplevd polysorb masker er villige til å dele sine meninger på sin konto.

Arina fra Kirov sier:

"Jeg ble rådet til å prøve en polysorb maske for akne. Jeg lager i henhold til den klassiske, den enkleste oppskriften. Jeg liker resultatet - huden er ryddet, akne tørker ut. Før kritiske dager, gjør jeg alltid 2-3 masker for profylaktiske formål - slik at ingenting helles på ansiktet ".

Natalia fra St. Petersburg skjuler ikke hennes entusiasme:

"Jeg elsker Polisorb. Universelt middel for alt. Jeg lager en maske mot akne. En halv og en halv har gått, men det er ingen nye lesjoner. Rødheten i huden er borte. "

Diana fra Lipetsk fant en måte å bekjempe pigment flekker og akne på:

"En gang i uken skiller jeg masker. Jeg har fet hud, pigmentering. Jeg legger til noen dråper sitronsaft til løsningen. Det er nødvendig å påføre en maske raskt på ansiktet, jeg kan ikke holde den lenger enn 7 minutter. Det stikker virkelig huden. Men hvilken hud blir etter prosedyren: fløyel, ren, rynker er glattet. Kurset er designet for 10 prosedyrer, jeg planlegger å gå gjennom hele ".

Zhanna fra Krasnodar innrømmer at:

"For første gang ble masken forberedt feil. Mye vann tilsatt. Det viste seg slimete masse som strømmer ned i ansiktet. Jeg leste oppskrifter på Internett, jeg forsto min feil. Og hun ble forelsket i polysorb masker. Huden er fantastisk etter dem - godt preparert og rent. Jeg søker på nakken og brystet, rynkene er nesten borte. "

Se gjennom jenter som heter Anna:

"Jeg la merke til resultatene to uker etter første gang jeg prøvde akne maske for fet hud. Pimples har forsvunnet, huden har synlig renset. Jeg vil fortsette behandlingen med polysorb masker. "

Svetlana forteller om komplekset av innendørs og utendørs bruk av Polysorb:

"Veldig hjelpsom. Så polisorb 2 uker. Samtidig gjør masken. Huden var helt annerledes - glatt og alle kviser forsvant. "

Og Victoria-nettverksbrukeren likte ikke polysorb:

"Jeg vet ikke hvordan noen, men et mirakel ikke passer meg - et middel. Så han og laget en maske. Ingenting har forsvunnet, tvert imot - det har skjerpet. Ja, og magesår åpnet.

konklusjon

Gode ​​anmeldelser om masker fra polysorb mest. Det anbefales, med noen nyanser, av kosmetologer. Som verktøyet og de kvinnene som har prøvd på seg selv sin effekt.

Slik tar du polysorb for akne - effektive masker

Polysorb for ansikt brukes i kosmetikk for dyp rensing av huden. Tradisjonelt anbefales det å ta oralt for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Den terapeutiske effekten av legemidlet kan brukes til ekstern bruk. Det er nyttig å ta Polysorb i kompleks behandling av akne, problemdermis, for å finne frisk, ren, strålende hud.

Fordelene med polysorb for huden

Nyttige egenskaper av pulveret:

 1. Renser og toner.
 2. Fjerner giftstoffer og oksidanter.
 3. Stimulerer utvekslingsprosessene.
 4. Forbedrer blodsirkulasjonen og oksygenånden.
 5. Regulerer sebaceous kjertlene.
 6. Lindrer betennelse og irritasjon.
 7. Behandler akne.

Kontra

Kan brukes eksternt for alle hudtyper, stoffet er effektivt selv for sensitiv epidermis. Den eneste kontraindikasjonen vil være individuell intoleranse, derfor er det verdt å utføre en test på håndleddet.

Søknadsmetoder

I kosmetologi er den vanligste bruken av polysorb for akne, svarte flekker og smertefull akne. Også, dette fantastiske verktøyet vil være et utmerket grunnlag for utarbeidelse av rensende masker og skrubbe. For problem hud kan fortynnes til konsistensen av pastaen, og brukes utelukkende på akne.

Polysorb brukes til å rense ansiktets hud, så vel som ved inntak. I følge instruksjonene må pulveret fortynnes med vann, i tørr form kan ikke tas. Det er nødvendig å telle doseringen for hver enkelt person, hvor mye å drikke polysorb avhenger av vekten av personen. Ordningen for å drikke polysorb avhenger av sykdommen eller tilstanden som forårsaket forgiftning.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Like effektiv å bruke for moden hud. Eliminering av toksiner og nedbrytningsprodukter bidrar til rask cellefornyelse og oksygenering. En liten mengde pulver kan legges til micellar vann for å fjerne sminke for å forbedre effekten av rensing. Prisen avhenger av volumet, du kan kjøpe det i gratis tilgang i et apotek. Kostnad 3 gr. fra 35 s., 25 gr. fra 200 r., 50 gr. - fra 350 s. Det er også analoger av stoffet - laktofiltrum, enterosgel, polyphepanum, neosmectin.

Hjemmelaget ansiktsmaske oppskrifter fra polysorb

Det er lett å ta vare på ansiktet ditt med egne hender, forbedre tilstanden, håndtere kosmetiske problemer. Farmasøytisk stoff bidrar til å bli kvitt betennelse og rødhet. Den unike sammensetningen gjør uerstattelig pulver når du renser den delikate, sensitive dermis, utsatt for allergi.

Rensemaske

Hjemme er det ikke vanskelig å forberede en prosedyre for rensing av ansiktet. Effektivt eliminerer svarte flekker og betennelser, bidrar til å takle peeling. På grunn av fjerning av det øvre lag av celler, forbedrer oksygenmetning, metaboliske prosesser aktiveres. Nyttig for selv soling, samt for å gjenopprette farge etter soling.

komponenter:

 • Art. polysorb skje;
 • en teskje blå leire;
 • en teskje salvie.

Bland farmasøytisk pulver med leire, sløk salvie grundig i en mørtel. Kombinerer komponenter, fortynnet med en liten mengde mineralvann. Påfør blandingen med lette sirkulære bevegelser, bare etter massasjelinjene. La være å handle i åtte / ti minutter, etter at du kan vaske. Påfør renseprosedyren er nyttig to ganger i uken, helst om kvelden.

Løftemaske

Effektiv applikasjon for foryngelse av huden på hjemme kosmetikk. Ved å bruke den tilgjengelige prosedyren, kan du øke integumentens tone og elastisitet, stram konturet til det ovale. Takket være stoffet, metaboliseres prosessene, elastinsyntese aktiveres.

komponenter:

 • 5 gr. Polysorb;
 • 5 gr. tare;
 • 10 gr. shea smør.

Kelp slip på kaffekvern i pulver, hell varmt vann i ti minutter. Deretter tilsettes sorbent og shea smør, bland godt og fordel i et tynt lag på dampede deksler. La være å handle i femten / tjue minutter, da kan du fjerne rester av en våt svamp. Bruk en maske i syv / ti økter.

Anti-inflammatorisk maske

Den har en fantastisk effekt for å takle betennelsen og spredningen av problemet med akne dermis infeksjon. Det er nyttig å utføre prosedyren og for fet hud, regulerer masken arbeidet til talgkjertlene, eliminerer giftstoffer og giftstoffer. Takket være en effektiv prosedyre, kan du glemme de brede porene og usunn hud.

komponenter:

 • en teskje polysorb;
 • en teskje gjær;
 • 3 dråper cypresolje.

Farmasøytisk stoff kombinert med gjærgranulat, bland godt, kan fortynnes med vann. Deretter introduserer helbredende olje, integumenter må rengjøres grundig og deretter fordampes. For å fordele massen i massasje, er det nødvendig å ekskludere bare den ømfintlige huden på øyelokkene og nasolabial trekant. La kosmetikken stå i ti / tolv minutter, hvorpå du kan fullføre den på vanlig måte. Bruk nok til forebygging en gang i uken, med store utslett, øk frekvensen opptil tre ganger.

bleking

Bruk av reseptbelagte masker med apotekets stoff, kan eliminere pigmentering og slapphet av integumentet. Polysorb er også effektiv mot rynker på grunn av detoxvirkning. Huden fornyes, blodsirkulasjonsprosessene er akselerert, masken har en utmerket tonisk effekt.

komponenter:

 • en teskje polysorb;
 • teskje rømme;
 • banan;
 • 3 dråper patchouli essensiell olje.

Farmaceutisk pulver kombinert med kjølt surkrem, kneb forsiktig frukten med en gaffel for å oppnå en jevn konsistens. Etter å ha blandet alle ingrediensene, er det mulig å distribuere på den rydde overflaten av personens ganske tette lag. La masken virke i femten / tjue minutter, da kan du forsiktig fjerne resteret med en fuktig bomullsstykke. Gjenta ansiktsbehandling minst to ganger i uken.

Vi anbefaler å se videooppskriften med polysorb, noe som forbedrer hudfarge, strammer porene, fjerner oljeaktig glans.

For akne og akne

Effektiv maske av polysorb akne vil legge merke til et positivt resultat etter den første applikasjonen. Effektivt brukt til behandling av akne, normalisering av sebaceous kjertler. Raskt stopper spredning av infeksjon, tørker acne, lindrer rødhet og smertefull følsomhet. Takket være prosedyren, er det mulig å øke immunparametrene til integumentet, for å styrke tynne kapillærer.

komponenter:

 • 10 gr. Polysorb;
 • 5 gr. sink salve;
 • 2 dråper teetreeter.

Bland pulveret med sinksalve, det anbefales å fortynne den tykke konsistensen med termisk vann, og tilsett deretter teetreeter. For å distribuere masken etter damping med kompress, i et tynt lag, følger massasjelinjene. Prosedyren er utformet for femten / atten minutter, da kan du fjerne rester av den vanlige metoden. Bruk en behandlingsmaske tre / fem ganger i måneden, med rikelig utslett er det verdt å holde et kurs på fem prosedyrer.

Video oppskrift: Polysorb maske for akne hjemme

forfriskende

Etter ferien må du vite hvordan du lager en maske som raskt gir friskhet og elastisitet i huden. Puffiness er fjernet, hudfarge forbedres, huden blir myk og fløyelsaktig. Takket være apotekets rusmiddel, kan du øyeblikkelig fjerne spor av søvnløshet og tretthet.

komponenter:

 • Art. polysorb skje;
 • 2 ss. skjeer av hytteost;
 • teskje aloe;
 • en teskje kakaosmør.

Pass hytteost gjennom en fin sil, legg til næringsrik olje, presset saftig juice og farmasøytisk pulver. Rør massebrønnen og påfør med et tykt lag på dekslene, legg et vått håndkle på toppen. La stå i tjue minutter, og avslutt som vanlig. Bruk tre / fem ganger i måneden.

Omtaler om bruk av pulver

Svetlana, 37 år gammel

Jeg utfører alle omsorgsprosedyrer hjemme. Polysorb maske, en av favorittene, det gir en dyp rensing, du kan virkelig bli kvitt sorte prikker. Et billig verktøy og kan ikke sammenlignes med dyre merkevarer, huden er myk, oppdatert, oppdatert.

Nylig lærte jeg at polysorb hjelper med akne. Jeg lager en pasta, bare fortynk pulveret med vann og gjelder kun for ål. Bare en dag klarer jeg å takle noen betennelser, ansiktet mitt er rent, og jeg trenger ikke å lete etter måter å skjule.

Flere Artikler Om Typer Acne