Med et slikt problem, som akne er kjent, kanskje, hver jente. Enkelt sagt, kalles denne sykdommen akne. Noen de oppsto i ungdomsårene, og noen plaget i voksen alder. Det er mange måter å håndtere dem. En av de mest effektive metodene hjemme er bruk av ansiktsmasker mot akne.

Ofte har disse masker en tørkeeffekt og reduserer den oljeaktige huden, samt hjelp til å rense den. Faktisk er den vanligste årsaken til akne nettopp fet hud med tilstoppede porer.

Hvem kan lage masker mot akne hjemme?

Før du begynner å bruke hjemme masker mot akne og svarte flekker, må du gjøre deg kjent med alle kontraindikasjoner. Ofte er det ganske aggressive prosedyrer, så du bør vurdere tilstanden til huden og dens type. Disse masker vises for bruk hvis du har:

 • utslett i ungdomsårene
 • akne fra hormonelle forstyrrelser
 • akne med naturen du kjenner

Du kan også være interessert i:

Du bør ikke gjøre slike prosedyrer hvis:

 • akne blødning
 • du er allergisk mot hvilken som helst del av masken
 • det er sår eller betennelser i ansiktet

Hvordan lage masker mot akne og svarte flekker i hjemmet?

Før du begynner disse prosedyrene, bør du huske noen regler under hvilke slike masker vil være mest effektive.

 1. Ikke press kviser med hendene. Dette kan føre til arrdannelse eller til og med blodinfeksjon.
 2. I løpet av kurset må du prøve å ikke bruke dekorative kosmetikk.
 3. Cook masker i rene retter. Ikke bruk aluminium eller plastbeholder.
 4. Sjekk hud for bærbarhet av maskekomponenter.
 5. Følg nøyaktige anbefalinger og doser av oppskrifter.
 6. Påfør bare masken med rene hender.

Hvis du følger disse enkle reglene, vil effekten av bruken av slike masker være maksimal.

Oppskrifter til hjemmelagde masker for akne og svarte flekker

Effektive akne masker kan lett tilberedes hjemme fra de mest rimelige produktene.

Akne Soda Mask

For å lage en sodavask, bland en halv matskje sodavann med samme mengde vann. Den resulterende blandingen påføres på renset hud med massasjebevegelser. Sterkt press på huden bør ikke være. La en slik maske ikke være mer enn ti minutter. Etter påføring av masken må du fukte huden med en krem.

Denne masken er mer egnet for de som lider av liten akne. Unngå området rundt øynene og munnen. Du kan bruke den en gang i uken.

Akne Havremel Mask

Havremel er en av de vanligste produktene i kosmetologi. Å forberede masken for akne havremelkvern i en blender eller kaffekvern. En spiseskje av melet som produseres, er blandet med ett protein. Den resulterende massen påføres ansiktet i 20 minutter. Vask masken med kaldt vann og fukt huden med en krem.

Denne masken tørker fet hud og reduserer antall akne. Det skal brukes minst 3 ganger i uken.

Leremaske for akne

Leire brukes ofte til å behandle akne. Hvis vi snakker om den mest effektive ansiktsmasken for akne - dette er en maske av svart leire. For sensitiv hud er det bedre å plukke opp blå, hvit eller rosa leire.

For å lage en svart ansiktsmaske blander du 1 spiseskje pulver med 1 teskje infusjon av kalendula og 1 teskje sitronsaft. I blandingen tilsettes 1,5 ss vann. Alt dette må være godt blandet og påført ansiktet. Masken må ikke holdes lenger enn 15 minutter. Det kan vaskes av med varmt eller kaldt vann. Deretter må du bruke en fuktighetskrem.

For å lage en hvit leremaske, legges vann og honning til det i like store mengder. Du bør få konsistensen av rømme. Den resulterende blanding kan påføres ansiktet i en halv time. Etter det er det nødvendig å vaske det av med kaldt vann og fukte huden med krem.

For fet hud kan du bruke gul eller grønn leire. To deler av leire blandes med 1 del salt, vann tilsettes til konsistensen av rømme. Masken påføres ansiktet i 20 minutter. Vask den av med varmt eller kaldt vann.

En le ansiktsmaske for akne er en av de mest effektive prosedyrene. Det tørker huden og betennelsen, og minimerer dermed mengden av akne. Påfør slike masker bør ikke være mer enn et par en gang i uken.

Masker fra sporene av akne hjemme

Du kan også bruke masker for å fjerne effekten av akne. En av dem er en gjærmaske fra akne merker. For forberedelsen trenger du tørr gjær (1 spiseskje) og 1 teskje sitronsaft. Gjær fortynnes med kokt vann til en tykk tilstand, deretter tilsettes sitronsaft der. Masken påføres ansiktet og holdes til det tørker. Vask masken med kaldt vann. Du kan gjøre det et par ganger i uka.

Masker for fet hud fra akne

For fet hud er en maske med sitronsaft og egg hvit egnet. De må skifte i like store mengder. Først påfør ett lag av masken på huden. Etter tørking påføres det andre laget på toppen. Det er nødvendig å lage opptil 5 lag av masken. Etter at det siste laget tørker, skyll masken av med kaldt vann. Du kan gjøre denne prosedyren et par ganger i uken. Etter at huden må fuktes.

Masker for teenage akne hjemme

Et utmerket alternativ for å bli kvitt akne på tenåringshuden er en maske av leire og kiwi. For forberedelsen er det nødvendig å knede en kiwi til staten potetmos. Det må legges til 1 teskje unrefined olivenolje og 1 slått protein. Etter det er det nødvendig å blande hvit leire i væsken til masken får konsistensen av tykk krem. Den resulterende blanding påføres i ansiktet i 20 minutter. Skyll det av med kaldt vann. Denne masken for akne for tenåringer ikke mer enn to ganger i uken.

Hjemmelaget akne og blackhead masker er en svært effektiv måte å håndtere akne og svarte flekker. Men ikke glem at akne er en sykdom. Derfor, for den mest effektive avhending av dem må du handle i et kompleks.

20 + beste oppskrifter for akne masker til hjemmebruk

I ungdomsårene, og ofte som voksne, står mange overfor problemer med kviser i ansiktet deres. En enkel form for denne ubehagelige sykdommen kan helbredes av en maske mot akne tilberedt hjemme.

Hva er akne?

Hva er akne, i dag, sannsynligvis, alle vet - akne, ofte smertefull akne i ansiktet.

Å kurere denne sykdommen er ikke så enkel - det tar lang kombinert behandling.

Med en komplisert form for akne, foreskriver legene noen ganger alvorlige hormonelle medisiner. Det viktigste i dette tilfellet er ikke å strekke løpet av behandlingen.

For ikke å skade huden mikroflora, den generelle tilstanden til kroppen, varigheten av medisiner bør ikke overstige 2-3 måneder.

Selvfølgelig er selvbehandling i dette tilfellet utelukket. Før du begynner å ta medisiner, må du konsultere en hudlege. En erfaren spesialist vil bestemme omfanget av sykdommen, foreskrive optimal behandling.

Årsaker til akne

Som regel fører akne til problemer i ungdomsårene, og etter noen år går det uten spor. Imidlertid er denne sykdommen ofte forsinket i mange år.

Årsakene til forekomsten av akne sykdom kan være forskjellige grunner:

 • legemidler som forårsaker hormonelle lidelser;
 • produksjon av overflødig fett ved subkutane kjertlene;
 • økte nivåer av hormoner i kroppen;
 • ytre stimuli - smuss, støv;
 • infiserte sår på ansiktets hud;
 • ulike betennelser;
 • arvelig faktor.

Hvordan bli kvitt akne?

Eliminere akne kan være annerledes. For eksempel, bruk kosmetisk pulver eller toner på et betent ansikt. Imidlertid anbefales det ikke å gjøre dette i tilfelle av betent akne.

Denne metoden fjerner kun spor av akne visuelt. Den minste partikler av pulver, krem ​​vil tette de allerede irritert porene på huden, og dermed bidra til dannelsen av nye kviser.

Som vi skrev over, vil medisiner bidra til å kurere akne, særlig den alvorlige formen.

Effektivt bli kvitt mild akne hjemme vil hjelpe alle slags masker, scrubs, lotions, tonics. Disse midlene vil ikke bare kurere akne, men også:

 • nærer huden med gunstige stoffer;
 • forynge ansiktet;
 • forbedre hans helse.

Det skal imidlertid huskes at bruken av slike midler vil gi resultatet dersom de virker sammen med vitaminer.

Det viktigste er å bruke naturlige produkter, velg ingrediensene og ta hensyn til hudens særegenheter.

Selv den beste masken for akne hjelper ikke, hvis du spiser feil, har du dårlige vaner.

Hva er nyttig?

 1. Hvis du lider av akne, må du spise så mye frukt og grønnsaker som mulig - de har mange vitaminer.
 2. Det vil være nyttig å drikke mer vann med sitronsaft - dette bidrar til å eliminere giftstoffer fra kroppen.
 3. Mottak av vitaminer vil bidra til å forbedre kroppen, forbedre immuniteten. Vitamin B5 og sink anses å være spesielt effektive for å kontrollere akne.
 4. Kompetent hudpleie er svært viktig: Hvis du regelmessig renser ansiktet ditt fra støv, smuss, svette, gjør vanlige masker mot akne, vil akne forsvinne.

Hva er dårlig?

 1. For mye forbruk av kaffe vil påvirke ansiktets hud negativt. Spesielt hvis du lider av akne.
 2. Røyking svekker immunforsvaret, ødelegger kroppen fra innsiden - du må glemme sigaretter.
 3. Feil, ubalansert kosthold bidrar til slaggering av kroppen - med akne, må du følge en diett.

Bli kvitt akne hjemme

Alle typer kosmetikk mot akne og kviser kan enkelt gjøres hjemme alene.

Og for å øke effekten, er det viktig å følge alle prosedyrer på riktig måte.

Hvordan lage et ansikt for en maske?

Før du bruker profylaktiske, rensende, behandlingsprodukter i ansiktet, bør du vaske godt ved hjelp av vaskesåpe for å bli kvitt overflødig fett og smuss.

Deretter må du dampe huden på en praktisk måte. Dampen åpner porene slik at de terapeutiske komponentene i masken penetrerer dypere inn i dermis.

Hvordan brukes acnemaske?

Passende passform for denne penselen - det er nødvendig å påføre sammensetningen på ansiktet.

Deretter følger hendene med massasje sirkulære bevegelser i et jevnt lag for å spre produktet over ansiktet; alle bevegelser skal ledes fra kinnbenene, haken til pannen, templene.

Det er viktig å huske! Verktøyet anbefales ikke å smøre den delikate huden i nærheten av lepper og øyne.

Hvordan blir masken mot akne skyllet av?

Maskinkomponentene skal i god tid fjernes fra ansiktet, vaske det med en løsning av sitron og vann. Du kan bruke tonic decoctions av yarrow, burdock, calendula.

Hva trenger du å vite når du gjør akne behandlinger?

 1. Som de sier, er alt bra i moderasjon. Derfor bør noen midler mot akne gjøres ikke mer enn 2-3 ganger om 7 dager.
 2. For å unngå allergiske reaksjoner, anbefales det første gang du bruker masken, å sjekke om du har en allergisk reaksjon på noen ingrediens i masken.
 3. Den mest effektive måten er å vaske av masken med kjølt vann og sitronsaft.

Akne Masker

Du kan gjøre rette for akne selv. Mange oppskrifter - du må bare velge den rette. Nedenfor er noen av sammensetningene av masker mot akne hjemme.

Leirmasker

For hver type hud anbefales å bruke forskjellige typer leire.

 • Normal hud oppfatter hvit leire bedre.
 • For tørr dermis anses blå leire å være optimal.
 • Fettaktig hud passer grønn leire.

Og hvis du bruker dette mineralproduktet mot akne, er veksling av alle typer leire akseptabelt.

 • lindrer irritasjon, rødhet i huden;
 • har en tørking effekt;
 • eliminerer svarte prikker (comedo);
 • tillater ikke porene å bli blokkert.

Leirmassen skal fordeles på huden i et jevnt tynt lag; etter 10-30 minutter (alt avhenger av sammensetningen), skyll med varmt vann, og smør deretter ansiktet med olje.

For best resultat gjøres leiremasker best mulig ved sengetid.

Her er noen muligheter for masker basert på kosmetisk leire:

 1. Farmasøytisk leire - 1-2 spiseskjeer l. tinktur av calendula - 3 ts; sitronsaft - 3-4 dråper.
 2. leire; varmt vann (kamille avkok).
 3. Kosmetisk leire; vitamin A, E (i olje) - 1 dråpe; tea tree olje - 2-3 dråper; kjære - litt.
 4. Leire - 1 ss. L.; gulrotjuice - 1 ss.; honning - 1 ss. knust hvitløk - 0,5 ss.

Eggbaserte masker

Egg tørre kviser, lindrer betennelse. Egghvit har en løftende effekt.

Nedenfor er de 3 TOP oppskrifter med egg.

Separat hvit og eggeplomme. Slå dem separat. Først smør ansiktet med proteinhud; etter 30 minutter, vask av. Også - med en pisket eggeplomme. Skyll bedre med kaldt vann.

 • Eggeplommer - 2 stk. mandeleter - 3 ss.; Moden banan - 1 stk. (gjør mush).

Koble alt, smør på ansiktet, nakken. Etter 30 minutter må du massere huden med lette bevegelser; skyll med sitronvann (1 ss vann, 1 ts sitronsaft). Deretter vaskes med vann.

Slå proteinet skum smør ansiktet. Skyll med vann etter 15 minutter.

Havremel Masker

Hvis du har problem hud, akne og kviser, vil havremelbaserte formuleringer være svært nyttige, som havre:

 • desinfiserer, tørker betent hud
 • nesten hypoallergenic.

På grunnlag av denne kornblandingen er det mange oppskrifter for masker. Og noen bruker havregryn, og i noen - flager.

Nedenfor er flere alternativer for masker med havremel.

Rør en liten mengde kokt grøt med en revet løk til glatt. Fordeler rikelig med ansiktet; etter 40 minutter vaske.

 • Havregryn - 1 håndfull; egg hvit - 1 stk. mel - 1 ss.

Grind flak i mel, bland med egg og hvetemel. Påfør masken på ren hud, la den tørke, skyll deretter forsiktig. Ikke gni ansikt under skylling.

 • Havregryn - 2 ss l. rosevann.

Kryss flakene, bland med en liten mengde rosenvann, la det gå en stund å svulme. Påfør jevnt på huden. Fjern masken etter 15 minutter med varmt vann.

Masker med honning

Honning har gode antibakterielle, desinfiserende egenskaper.

Som en maske kan honning brukes både i ren form og i kombinasjon med andre komponenter.

For eksempel, hvis du blander det med et eple, vil det tørke akne, lindre betennelse.

Varm litt honning i et vannbad, smør dem med kviser. Etter 20 minutter, vask av.

 • Honning - 1 ss. revet eple - 2 ss.

Rør ingrediensene, sett på ansiktets hud. Vask av etter 20 minutter.

 • Skummet melk - 2 ss. honning - 1 ts; fersk eplejuice - 1 ss.

Bland ingrediensene, distribuere, massere, på ansiktet. Etter 2 minutter skylles.

Soda maske

Baking soda renser huden perfekt, lindrer irritasjon, fjerner greasiness.

For å lage en natronmaske må du:

Bland opp natron med vann (du trenger veldig lite vann for å lage en pasta). Tykk våt smøre huden i ansiktet, la det tørke. Skyll med kaldt vann.

Havsaltmaske

De bakteriedrepende egenskapene til havsalt virker som en antiseptisk, tørr akne.

Masken er laget enkelt:

 • havsalt - 1 ts; vann - 1 ss.

Rør saltet i vann. Pensel med bomullssvamp fuktet i løsningen, kviser. Etter 10-15 minutter å vaske.

Gurkemask

Agurk fjerner rødhet, renser porene.

Grind agurk i mush, spred over ansiktet.

Vask av med vann etter 30 minutter.

Maske med gjær og hydrogenperoksid

Peroksid og gjær lindre rødhet, redusere betennelse.

 • tørr gjær - 1 ss. l.; hydrogenperoksid 3%.

Oppløs gjæren i peroksidet, rør til en pasty-tilstand. Påfør flere lag på ansiktet: hvert neste lag - etter at den forrige har tørket. Når det siste laget tørker, vask ansiktet med kaldt sitronvann.

Under hele prosedyren anbefales det ikke å bevege ansiktets muskler.

Almond maske

 • Mandler - 4 stk.
 • melk - 2 ss.;
 • oransje - 1 ss. l.;
 • Vitamin A - 1 kapsel.

Soak mandler i vann, slip deretter i en kaffekvern; kombinere med andre ingredienser. Spred et tynt, jevnt lag på ansiktet, nakken. Skyll med kaldt vann etter 20 minutter.

Urte maske

Helbredende urter glatter huden, fjerner betennelse, rødhet.

Sammensetning og forberedelse av valmuer:

 • tørket calendula;
 • tørt gress av celandine (kamille).

Hell først urter i 5-10 minutter med varmt vann. Etter å distribuere urtemassen på ansiktets hud. Etter 3 minutter, fjern sammensetningen, vask med varmt vann.

Mask med poteter

Potet hjelper til med å bli kvitt akne, fjerner små rynker.

Vask potetene, skrell, hogg. Spred potetmassen jevnt over hele ansiktet, unntatt områdene rundt øynene. Skyll med vann etter 15 minutter.

Andre anti-akne rettsmidler hjemme

Jordbær Scrub

 • Friske jordbær - 100 gr;
 • pulverisert melk - 2 ts;
 • fersk sitronsaft - 1 ts.

Bland jordbærene, mashed i mush, med de andre komponentene, sett på nakken, ansiktet. Etter 15 minutter, fjern med kaldt vann, masser lett huden.

Herbal lotion

Kamille renser huden; catnip, lavendel dekontaminert; timian er et antimikrobielt middel; Yarrow fjerner giftstoffer.

2 ss knust tørkede urter:

Bland urter, bryg med kokende vann, la det bryte, kjøle. Smør ansikts- og nakkehud med lotion om morgenen og kvelden.

Healing is

For å eliminere akne og kviser, kan du lage en spesiell is:

 • tørr kamille (St. John's wort) - 2 ss. l.

Kok gresset på brannen i 10 minutter; kul, belastning. Kald kjøttkraft pour i molds, fryse. Tørk av betent hud i stedet for vanlig vask med isbiter.

 • Gress is kan ikke brukes til rosacea.

Rengjøringsfilm

Filmen bidrar til å jevne huden, smale porer, fjerne rødhet:

 • egg hvit - 1 stk.
 • sitronsaft - 20 gr.

Slå på proteinet, legg til sitronsaft gradvis. Bruk en børste til å distribuere skummet på huden, la det tørke. Etter 3-5 minutter smøres ansiktet igjen. Når filmen tørker helt, trekk den kraftig ut.

Akne essensielle oljer

 • Tea Tree Oil kan brukes til å smøre ål 2-3 ganger om dagen.
 • Rosemary eter er oppdaget på den berørte huden annenhver dag.
 • Jojoba olje vil fukte tørr hud hvis den brukes to ganger om dagen.
 • Fjerner fettete glans og tyngdekraften av frøoljeoljeolje (smøre om morgenen og kvelden).
 • Havtornolje har en helbredende effekt hvis du gni acne to ganger om dagen.

Akne er en ubehagelig, noen ganger smertefull lidelse.

Blant de forskjellige terapeutiske, kosmetiske produktene, kan alle finne en passende.

7 mirakelmasker mot akne

Akne i ansiktet - en ubehagelig sykdom, som skyldes flere faktorer. Den viktigste årsaken til akne og betennelse blir et vanlig usunt kosthold, noe som påvirker tilstanden i mage-tarmkanalen. På grunn av dette kan smertefull akne oppstå på hele kroppen.


Bare etter en grundig undersøkelse av en spesialist kan du opprette den sanne årsaken til akne i ansiktet. Hvordan kan du takle denne sykdommen? Populære stoffer basert på alkohol og sink. De desinfiserer overflaten av huden, ødelegger betennelse, men en prosedyre er uunnværlig.

En sikrere måte er å bruke hjemmelagde masker laget av naturlige ingredienser. Siden alle komponenter i dem er utelukkende naturlige, er risikoen for allergiske reaksjoner svært lav. Behandling med hjemmelagde folkemidlene tar enda lengre tid enn med profesjonelle medisiner.

Årsaker til akne

Utseendet til akne i ansiktet, spesielt smertefullt eller hvitt, regnes som det første tegn på at kroppen har sviktet. Ofte i ungdomsår, oppstår disse små betennelsene på grunn av endringer i hormonet. Puberteten begynner på 11 år og slutter i alderen 18-19 år. Men ofte forekommer akne av andre grunner:

 • Det høye innholdet av skadelige stoffer i luften, mikrober, som har en skadelig effekt på tilstanden til epidermis.
 • Hyppige endringer i værforholdene bidrar til utviklingen av betennelse i ansiktet.
 • Feil diett øker mengden av giftstoffer i kroppen, på grunn av hvilken huden er strødd med akne.
 • Krenkelse av kroppen eller deres system. Ifølge leger kan sykdommen til ett organ forårsake en rekke negative faktorer i hele kroppen.
 • Overgangsalderen er et av de vanligste tegnene på akne.
 • Endelig kan et feilaktig kompleks for å rense ansiktets hud forårsake allergiske reaksjoner og forverring av den generelle tilstanden.

Akne medisiner

Det er et stort utvalg av spesielle medisiner som eliminerer betennelse på huden, inkludert akne ansiktsmasker. De er laget av propylenglykol, silisiumdioksyd og andre helbredende komponenter. Narkotika er hovedsakelig laget som salver og lotioner, da de har den sterkeste effekten. Det er best å bruke akne masker basert på hjemmelagde produkter.

Hvilke verktøy er mest populære?

 1. "Baziron" er tilgjengelig som en anti-inflammatorisk salve. Det fjerner effektivt akne og forårsaker ikke allergier. Men hvis akne er smertefullt og skadet, er dette forbudet forbudt. Hvis rødhet oppstår, bør du slutte å bruke salven i 2-3 dager og deretter gjenta inntaket. Du kan også fukte huden ytterligere for å unngå overdreven tørrhet.
 2. Zener er et antibiotika for akne behandling. Det virker sterkt og retningsbestemt, og eliminerer betennelse på kortest mulig tid. Bruk dette legemidlet med forsiktighet og bare etter å ha konsultert en lege.
 3. Calendula tincture er kjent for sin brennende effekt. Selv intakt hud vil oppleve en brennende følelse, siden calendula, som er infundert med alkohol, tørker sterkt. Derfor anbefaler leger å behandle Calendula bare akne omkrets, uten å påvirke sunne hudområder.

Hvilke masker er mer effektive: profesjonelle eller hjemme?

Før du skynder deg for å forberede ulike helbredende masker eller ta medisin, må du konsultere en hudlege eller endokrinolog. Før selve behandlingen, er det viktig å fastslå årsaken til sykdommen for å vite hvilke medisiner og virkemidler som skal fungere best. Imidlertid er det situasjoner hvor akne kan elimineres uten å gå til legen, disse inkluderer:

 • de første kviser som dukket opp under puberteten (fra 11 år) og ikke forårsaker smerte;
 • sjeldne single acne i nesen og pannen, hvor huden er mest utsatt for fett.

Ansiktsmasker for akne og hudormer kan også påføres etter råd fra en lege som godkjenner visse resept. Profesjonelt må utpeke en spesialist, du kan ikke velge behandlingen. Hjemmelagde masker er sikrere, med bare noen få komponenter kan forårsake allergier.

De mest effektive profesjonelle komposisjonene, men når de kombineres med populære oppskrifter, kan du oppnå det perfekte resultatet.

Folk oppskrifter

Blant de vanligste anti-akne rettsmidler er følgende:

 • sitronsaft whitens huden og dreper bakterier;
 • egghvit mykner huden og gjør den mer elastisk;
 • henna har en helbredende effekt;
 • honning myker og fukter huden;
 • grønn te beroliger og renser, eliminerer mørke flekker;
 • eddik exfoliates huden, brukes svært nøye;
 • potet lindrer betennelse;
 • havregryn tørker acne;
 • leire utgjør hudfarge, forbedrer hudtilstanden.

Folk tips inkluderer en oppskrift med aspirin, som eliminerer akne uten å forårsake rødhet og flak.

Med det riktige forholdet mellom hovedingrediensene og ytterligere stoffer kan du få et høyverdig antibakterielt middel, som for et behandlingsforløp helt lindrer pasienten fra akne. Hver maske skal bare brukes til renset hud, det er derfor anbefalt å bruke ansiktsskrubb før du starter prosedyren.

1. Basert på leire

Blå, svarte og hvite leire normaliserer sebumsekresjon, eliminere akne og hudormer. Leir brukes ofte også som en skrubbe som fjerner døde hudceller. Takket være et kompleks av nyttige mineraler og vitaminer, beriker leret celler med næringsstoffer. Masken for akne er laget av improviserte midler: 2 ss. pulver leire fortynnet i 2 ss. sitron og agurk juice. Blandingen til å behandle hele overflaten av ansiktet og etter 30 minutter, skyll.

En annen oppskrift fra samme ingrediens inkluderer tranebærjuice (2 ss) og nonfat kefir (2 ss). Blandet sammensetning hjelper eliminere akne og gjør huden mindre fet.

2. Maske basert på aspirin

I seg selv kan ikke aspirin brukes som en maske, fordi løsningen av acetylsalisylsyre har en uttalt effekt. Men å ta yoghurt eller kefir som grunnlag, kan du oppnå gode resultater. Ca. 7 tabletter av aspirin skal knuses i pulver og blandes med 2 ss bunn. Hold blandingen på ansiktet i ca 20 minutter.

Vær forsiktig med aspirin. Hvis du føler en brennende følelse, vask straks masken av.

En ansiktsmaske med aspirin er også effektiv i kombinasjon med hvit leire. Bland det samme antallet tabletter med 2 ss leire og fortynn med en liten del vann slik at en halvtykkende blanding dannes. Ventetid - 15 minutter, men hvis huden begynner å oppleve ubehag (brennende, irritasjon), bør du straks vaske av med varmt vann.

3. Maske med pisket egghvit

Eggvit anses å være den mest harmløse ingrediensen for å eliminere akne. Det lar deg lage et virkelig mirakel ansiktsmasker hjemme. Separert protein bør være godt pisket i en glasspotte. Det bør ha en lett skumkonsistens.

Denne blandingen kan påføres ansiktet med hender eller bomullsputer, alt protein skal være på huden. Etter 15 minutter må proteinet vaskes av med vann. Den største fordelen med proteinmasken er ufarlig, selv for sensitiv hud.

Hvis det ikke er noen allergi mot denne komponenten, kan du trygt fortsette å utføre denne prosedyren. Mengden rødhet reduseres kraftig, og akne forsvinner snart.

4. Honningbasert maske

Honning - et veldig nyttig verktøy som brukes i en rekke folkeslagssammensetninger. Det eneste du trenger å tenke på før du bruker det er mulige allergiske reaksjoner. Ved første fornemmelser av brenning og kløe, skal masken fjernes umiddelbart og ikke lenger brukes.

I andre tilfeller hjelper dette verktøyet med å fjerne akne og myke huden. Du trenger en spiseskje honning og 50g olivenolje, en viktig komponent er 1 eggeplomme. Hele sammensetningen må påføres ansiktet og nakken i nøyaktig 20 minutter og vaskes av.

5. Mask basert på brus

Masken for akne fra brus er forberedt veldig enkelt. En håndfull brus bør gnides i håndflatene med vann. Behandle forsiktig problemområder i huden og den gjenværende overflaten av ansiktet. I øyemaskens område anbefales ikke. Det er mulig å vaske av strukturen på 25 minutter.

Siden brus har en sterk effekt, kan du bruke den så mye som mulig ikke mer enn 2 ganger i uka. Når de første prosedyrene blir etterlatt, blir huden forvandlet til lys og ren. Tørrede pimples vil snart forsvinne.

6. Sitronbasert maske

I mangel av allergi mot sitron kan du lage en kvalitetsmaske som fjerner bakterier fra ansiktet og tørr akne. For dette må du bruke 2 ts. ferskpresset sitronsaft blandet med 1 ss. rømme. Sammensetningen må holdes i 20 minutter og skylles deretter med vann.

Det er en annen praktisk oppskrift som alle kan bruke. 1 ss. sitronsaft bør helles i 3 ss. oppvarmet melk og bland med 1 ts. gjær. Massen skal infunderes i flere minutter, og deretter egnet til bruk. Det anbefales å holde ansiktet i ikke mer enn 25 minutter.

7. Maske av agurk

Masker for akne og hudormer hjemme, tilberedt på grunnlag av friske agurker, har sårheling egenskaper. Dessuten fuktes og mykner en slik sammensetning. For å forberede et helbredelsesverktøy trenger ikke agurk å bli avskallet. Det er nok å hakke grønnsaken og hell et glass kokende vann. Etter 5 minutter må massen filtreres, og den resulterende slurry påføres ansiktet i 20 minutter.

Effektiv ansiktsmaske for akne i ansiktet hjemme

Hovedproblemet med den unge dermis er aknebetennelse. Det er en myte som med alderen, staten er normalisert, og utseendet vil ikke bli bortskjemt av akne. Folk rettsmidler vil hjelpe i dag betydelig forbedre tilstanden i ansiktet, for å unngå utseende av arr, arr etter ikke-profesjonell fjerning av akne.

Masker, tilberedt hjemme, bidrar til:

 • Rensing av støv, sebaceous sekresjoner av komedoner;
 • Reduser området for betennelse;
 • Eliminering av ubehagelig smerte;
 • Innsnevring av porene;
 • Forhindre videre spredning av infeksjon;
 • Normaliser arbeidet til de eksterne kjertlene;
 • Hurtig helbredelse av aktive pustler.

Regler for bruk av masker fra akne

Med problemhud blir hjemmelagde ansiktsmasker et effektivt panacea. Det er noen anbefalinger når du bruker folkeoppskrifter:

 1. Alle komponenter må være av høy kvalitet, klar sammensetning for å kunne brukes en gang, selv om samme prosedyre er planlagt neste dag.
 2. Hjemme kan du øke effekten av masker ved å drikke 2 liter rent vann hver dag.
 3. Med aktive pustler i hjemmemasken mot akne bør ikke være til stede harde fragmenter, kan skrubbing og peeling med slike utslett kun forverre situasjonen.
 4. Påfør vasket i en såpevann med en pensel eller svamp.
 5. Det er nødvendig å dampe ut ansiktet når du fjerner sorte prikker.
 6. Kombinerer renseprosedyrer med fuktighetsgivende og nærende prosedyrer.

De beste oppskrifter for hjemmelagde ansiktsmasker for akne

Utmerkede rettsmidler for akne og akne - Regetsin og speil. Denne gelen lar deg kvitte deg med akne, utslett og svarte flekker på kort tid.

Akne og akne maske

Resultat: lindrer betennelse, whitens pigmentering, aktiverer cellemetabolismen av hjemmemasken for akne.

ingredienser:

 • 26 gr. gjær;
 • citrongras olje;
 • 18 ml grønn te;
 • 7 gr. dill.

Forberedelse og metode for tilførsel: fortynnede sopporganismer i den avkjølte drikkevaren, skriv inn frøene, malt på kaffekvern, aromaolje. Kosmetisk melk for å behandle overflaten, uten å gni for å fordele sammensetningen. Fjern sitrusvann på bare 7 minutter.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Svart ålmaske

Resultat: Svært rensende maske av akne i lang tid vil bli kvitt forurensning, smalere brede porer, aktiverer blodsirkulasjonen.

ingredienser:

 • 23 gr. havremel;
 • 15 ml brød kvass;
 • kanel;
 • oransje eterisk olje.

Forberedelse og påføringsmetode: Bland mel med kvass, tilsett aromaolje og krydder på knivens spiss. Steam derma, påføring av en komprimering, fordeler den resulterende massen jevnt. Etter å ha stått i ca. 15 minutter, fullfør prosedyren med kaldt vask.

Mask av blackheads og svarte flekker

Resultat: anti-akne maske beroliger betennelse, gjenoppretter naturlig hudfarge. Synlige punkter på huden er tilstoppede komedoner, regelmessig rensing vil forhindre dannelsen av purulent akne.

ingredienser:

 • 13 gr. påfunn;
 • 12 gr. kosmetisk leire;
 • avkok av svisker.

Forberedelse og anvendelsesmetode: Fortynn kosmetisk leire og algerpulver i et varmt konsentrert avkok av pudder. Pre-damp dermis over den varme buljong, distribuere et tett lag. Når massen er delvis tørr, vask av med en varm alkalisk drink (kamille).

Maske av akne og arr

Resultat: Akne i ansiktet etterlater ofte arr, alder flekker. Du kan forbedre strukturen til dermis, forhindre utseendet eller bli kvitt akne allerede tilstede.

ingredienser:

 • banan;
 • 14 gr. stivelse;
 • kvist sitronmelisse.

Forberedelse og metode for tilførsel: Omdanne frukten til en puree med friske blader, stivelse, fortynne 12 ml mineralvann. Kosmetisk rens epidermis, jevnt press mot huden for å fordele massen. Etter 23 minutter, fjern handlingen med hendene og flekk huden med servietter.

Acne Oppskrift på fet hud

Resultat: Gir en fløyelsmattetone, fjerner det kølle laget av epidermis, akselererer regenereringen av en naturlig ansiktsmaske.

ingredienser:

 • 16 gr. bønnemel;
 • gurkemeie;
 • 16 gr. hvit leire;
 • 15 ml kefir.

Forberedelse og metode: Slipe linser / erter / bønner i kaffekvern, bland med varm kefir (2,5%) og leire. Mengden krydder avhenger av ansiktets farge, en lett nok klype og en mørk brun hud 2-3 gram. Fjern sminke, fordel sammensetningen i en sirkulær bevegelse, omgå øyelokket, leppene. La masken stå i ca 15 minutter, vask av rester med et varmt ekstrakt av kamille, gni huden med palisander etervann.

Acne Oppskrift på tørr hud

Resultat: Akne og akne kan vises på alle typer dermis. Ved følsom og tørr epidermis bør rensing være så mild som mulig uten overdrypende og dehydrerende cellestrukturer.

ingredienser:

 • eggeplomme;
 • poteter,
 • vanilje essensiell olje.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Skallet rårotkultur, slip i en blender med eggeplomme til glatt. Skriv inn 3 dråper aromaolje, Termiske midler for å rengjøre overflaten, bruk masken for en kvart time. Fjern rester med kosmetiske plater.

Akne maske med aspirin

Resultat: Et middel for akne med acetylsalisylsyre toner opp, hvem dermis, nøytraliserer alle smittsomme prosesser.

ingredienser:

 • 1 tablett aspirin;
 • vitamin A;
 • 17 gr. rømme (15%).

Forberedelse og metode for bruk: knus acetylsalisylsyre, tilsett surkrem, flytende vitamin. Tørk ansiktet med micellar vann, flekk med et papirhåndkle, bruk en maske fra midten mot lymfeknuter. Det er nok å vente 6-8 minutter, deretter skyll og påfør en fuktighetskrem.

Akne maske med gelatin

Resultat: gelatin mot akne renser og lukker porene, kompenserer for mangel på naturlig kollagen.

ingredienser:

 • 23 gr. gelatin;
 • 4 ml cashew smør;
 • aromatisk sammensetning av geranium og sitronmelisse.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Oppløs granulatene i en varm urteinfusjon, tilsett baseolje og aromasammensetning. Påfør en film av akne lag i lag på en dampet ut pre derma med en pensel. Handlingstid - en halv time etter forsiktig fjerning, gni ansiktet med sitrusvann.

Video oppskrift: Hvordan lage en maskefilm for ansiktet av akne hjemme

Ålmaske med trekull

Resultatet: En svart maske med ål med aktivert karbon gir dyp rensing. Dens aktive ingredienser vil tørre purulente betennelser, redusere sekresjon av kjertler.

ingredienser:

 • 1 tablett aktivert karbon;
 • 8 ml aloe juice;
 • anis essensiell olje;
 • 1 ml vitamin B12.

Forberedelse og anvendelsesmåte: knus sorbenten, kombinere med saften av saftig, anisolert olje og flytende vitamin. Påfør T-sonen med en bred, myk børste. Fullfør renseprosessen etter 8-9 minutter med kaldt vask.

Ål maske med brus

Resultat: En ansiktsmaske for akne med brus inneholder aggressive ingredienser som traumatiserer den tørre, sensitive dermis. Kontraindikasjoner - forekomsten av rosacea, dehydrert hud. Bruken av denne prosedyren er svært effektiv hvis den brukes direkte på de berørte akne sonene. Akne fort forsvinner, etterlater ingen arr og pigment flekker.

ingredienser:

 • 8 gr. soda;
 • 4 gr. påfunn;
 • Neroli essensiell olje.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Oppløs soda i fortsatt mineralvann, tilsett en ferskvannssvamp, 2 dråper olje. Melk fjern sminke, bruk en bomullspinne bare på akne. Vask av lind bouillon i 7-8 minutter, deretter behandle med sink salve.

Akne maske med leire

Resultat: forbedre hudforholdene, behandle akne og akne, aktiver effektive masker for ansiktet gjennom intracellulære prosesser.

ingredienser:

 • 11 gr. rosa leire;
 • 6 gr. svart leire;
 • 2 gr. ingefær;
 • 17 ml medium fett krem.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Bland forskjellige typer leire med frisk melkrem og revet ingefærrot, fortynnet med varm grønn te. For å dampe overflaten av huden, bruk med sikksagbevegelser ikke mer enn i 12 minutter. Etter å ha fullført prosedyren, fuktes med en antiseptisk emulsjon.

Eggmaske fra egg

Resultat: Denne oppskriften på akne lindrer akne, myker og nærer dermis. Indikasjoner for bruk - tørr, betent hud.

ingredienser:

 • egget
 • 17 gr. rismel;
 • 5 gr. spidskommen frø;
 • 7 ml hasselnøttolje.

Forberedelse og anvendelsesmåte: kombinert pulverisert kornblanding for å kombinere med egg og knust krydder, kosmetisk olje. Tørk ansiktet med urte avkok for å påføres på overflaten med et tynt lag. Etter en kvart time, fullfør grooming prosedyren ved å vaske med termisk vann.

Akne maske med honning

Resultat: Gjør et middel for akne bare med egne hender. Det bidrar til rask healing av aktive pustler, lindrer irritasjon og rødhet.

ingredienser:

 • 14 gr. honning;
 • 12 gr. ferske brødsmuler;
 • 17 gr. surmelk.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Forsug krummer, klem fuktighet, kombinere med ryazhenka og bieprodukter. For å distribuere komponenter med lette skyvebevegelser, fullfør om 10 minutter med en våt svamp.

Videooppskrift: Hjemmelaget maske av hudormer på nesen og ansiktet med honning og aspirin

Omtaler om bruk av masker

Mitt vakre ansikt er bortskjemt av ål på nesen min. Jeg lager en maske av leire, etter at alle utslettene raskt passerer.

Aspirinmasker gjør en prikk på den resulterende akne og akne. Neste dag er det ingen spor av dem.

Hjemmelaget ansiktsbehandling for akne og akne på huden

Problemet med akne er utsatt for folk i ulike aldre. Som regel oppstår akne på grunn av underernæring. Akne er resultatet av en blokkering av talgkjertlene, på ryggen og ansiktet til de fleste av dem. Å bli kvitt akne er vanskelig, men mulig.

Bekjempe akne og akne

En del av behandlingen for akne og akne i ansiktet er et balansert kosthold. Det bør reduseres til et minimum forbruk av søt brus, kaffe, baking. Ikke spis fete og røyke retter. Du må spise vegetabilsk mat (frokostblandinger, grønnsaker, frukt). Det er viktig å regelmessig fylle opp vannbalansen i kroppen. På grunn av mangel på væske begynner huden å falme, ser sliten ut og det er for tidlige rynker.

Det neste trinnet på å bli kvitt akne er en kompleks prosedyre for ansiktets hud. I kosmetiske butikker tilbyr svakere sex mye penger fra akne og akne. Det er bare ikke alle er villige til å bruke store summer for stoffer, hvorfra en allergisk reaksjon også oppstår. Kan det være en kamp med akneutslett billig og rimelig? Selvfølgelig vil kanskje hjemmelagde masker gjøre en god jobb med dette hudproblemet.

Fordelene med hjemmelagde masker

Hjemmet kosmetikk er tilgjengelig, og viktigst er det veldig nyttig for ansiktets hud. De inkluderer tilgjengelig mat og noen medisinske urter. De finnes i kjøkkenet til hver vertinne, og kostnadene på naturlige urter selges i apotek. Her er de viktigste fordelene ved hjemmet masker:

 • fra slike stoffer er det milde integumentet ikke irritert, allergiske reaksjoner er utelukket. Selvfølgelig kan du ikke bruke masker, som inkluderer frukt eller grønnsaker som forårsaker allergier hos mennesker;
 • Det finnes ingen kjemikalier i sammensetningen av hjemme kosmetikk som er rettet mot å øke holdbarheten. Håndlaget masker skal brukes umiddelbart;
 • kosmetiske hjemmebehandlinger kan lindre stress og tretthet etter en trang arbeidsdag.

Kosmetologer anbefaler å lage masker fra naturlige produkter til alle kvinner over 32 år. På denne tiden trenger epidermis ekstra beskyttelse og ernæring. Ansiktet må rengjøres hver kveld fra sminke og rengjøres med tonics. Ellers vil blokkering av sebaceous kjertlene forårsake akne.

Effektiv Acne og Acne Mask Oppskrifter

Hver maske virker på sin egen måte på ansiktets hud. Derfor er det nødvendig å endre sammensetningen av midlene hver 2,5 måned. Og det er best å bytte maskenes sammensetning for å oppnå en uttalt effekt.

Soda Mask for hudrensing

For å lage det, må du blande en håndfull natron med krem ​​til du får en slurry. Påfør en maske på huden med et tynt lag, unngå øyesonen. La masken være helt tørr, vask deretter av og fukter ansiktet med en nærende krem. Kosmetiske prosedyrer gjøres ikke lenger enn 12 minutter.

Mask fra svarte prikker fra aktivert karbon

Bland knust aktivert trekull (seks tabletter) med oppløst gelatin, gjelder på huden med en hard børste. Etter tørking fjernes masken som en film. Et slikt verktøy eliminerer perfekt svarte prikker.

Antibakterielle isbiter fra kamille og mynteavkok

Forberedelse av slike kosmetiske kuber er ganske enkelt. Det er nødvendig å brygge mynte- og kamilleblomster, la avkjøles, hell deretter i isform. I stedet for en morgenvask, gni ansiktet med en isbit og resultatet vil ikke holde deg venter. Denne prosedyren vil bidra til å gjøre huden fløyelsaktig og ren. Allerede etter flere prosedyrer vil inflammatorisk rød purulent foci forsvinne.

Honning å rense porene i huden

Bland honning (15 gram) med hvit ler (20 gram) og gni i en sirkelbevegelse. Verktøyet rydder perfekt og whitens og lyser flekker etter akne. Men ikke skrubbe på betent hud. Handlingen av masken er omtrent tjue minutter.

Populær Aspirin Acne Mask

Det er nødvendig å knuse i pulver 4 aspirintabletter. Den tørre blandingen blandes med en teskje honning og tre dessertskjeer med olivenolje. Originale produkter blandes grundig, masken påføres ansiktets hud. Prosedyren varer i 18 minutter.

Mask fra gulrotål

Kok til rogn og gulrøtter. Grønnsaker knuses i en jevn slurry og legger på et renset ansikt. Masken varer ca 18-20 minutter. Skyll vegetabilske blandingen med varm melk.

Hercules Acne Mask

Tjue gram havremel frokostblanding helles med et glass varm melk. Det er nødvendig å vente på fullstendig hevelse av grøt. En spiseskje sitronsaft legges til denne blandingen. Alle ingrediensene er blandet, masken påføres i 15-18 minutter.

Agurkmaske mot svarte prikker

Bland 2 ss juice av fersk agurk og sitron. I denne blandingen legger du i blå leire i små porsjoner. Det skal være en masse, kremaktig tykkelse. Masken er gyldig i ca 22 minutter.

Maske av akne hjemme

Utseendet til akne i ansiktet og kroppen, som regel, er forbundet med en økt sekretorisk funksjon av talgkjertlene. Ofte blir sykdommen observert hos ungdom, varer lenge og er tilbøyelig til å forekomme igjen.

Årsakene til dette er forskjellige: en feil i metabolisme, pubertet, nedsatt funksjon av nervesystemet, en opprørt gastrointestinale kanal og mangel på vitaminer og mikroelementer. Hvis du starter sykdommen, vil den infisere sunne områder av epidermis, etterlater pigmentering og dype arr.

Uansett, trekker denne plassen følelsen av ubehag og bekymringer for utseendet. Men naturen selv sørget for at personen hadde muligheten til å avslutte denne plassen.

Ikke vær lat og gjør acne ansiktsmasker fra naturlige ingredienser: de har en helbredende effekt, de er billige og trygge.

Det har lenge vært ingen hemmelighet at masken av akne på forsiden av naturlige ingredienser - en av de mest effektive måtene å ta vare på problemhud. Å forberede det hjemme er et alternativ til kjemikerbasert kjemiker. En viktig rolle i å kombinere midlene er spilt av maskernes balansert mineralsammensetning, tilstedeværelsen i dem av alle nødvendige aktive stoffer og vitaminer som regenererer hudområdene som er berørt av akne.

Hjem skjønnhet hemmeligheter: ansiktsmaske for akne

For å bli kvitt komedoner og akne, med andre ord, fra svarte flekker og hudormer, la oss ta en nærmere titt på temaet hudpleie ved bruk av masker som er opprettet hjemme.

Honning maske for akne behandling

 • ta sennep eller lind honning (50 g), olivenolje (50 g) og eggeplomme;
 • finmal inn alle ingrediensene i en dyp skål;
 • Bland blandingen to ganger om dagen til de betente områdene;
 • Skyll med varmt vann etter 20 minutter.
 • Masken behandler akne, beroliger huden, nærer og forynker den.

Bananrensing og nærende maske for problemhud

 • ta en moden, men ingen mørke flekker, banan. Grind det og bland det med olivenolje (15 ml);
 • bland ingrediensene med 30 ml ansiktsfløde;
 • forsiktig, bruk et tynt lag, bruk produktet og vent på at masken tørker;
 • vask det med kokt vann og sitronsaft;
 • Med regelmessig bruk vil du snart glemme dermatologiske problemer.

Tørking blanding av mat gjær mot akne

 • spiseskje av den mest ferske gjæren oppløses i 15 ml varmt vann;
 • i en gjærblanding, legg til en fjerdedel av en teskje honning og 5 ml varm melk, bland;
 • Påfør ansiktet i 10-15 minutter;
 • vask med kaldt vann;
 • Gjenta prosedyren ved sengetid hver annen dag;
 • betyr tørker huden og behandler akne, forbedrer epidermis metabolske prosesser.

Proteinmask for akne

 • fra to kyllingegg fjerner forsiktig proteiner;
 • visp hvittene grundig til et tykt skum;
 • forsiktig gjelde for renset ansikt;
 • vask etter 15-20 minutter den tørkede blandingen med kaldt vann;
 • proteinhjelp bidrar til innsnevring av porene, fjerning av røde flekker, tørking av akne og hudforyngelse.

Effektiv potetmaske for fet hud

 • skrell en rå potet og hakk den i en blender;
 • bland moset med egghvit, slått i et tykt skum;
 • Legg til en klype salt og 5 ml linfrøolje;
 • Søk om 15-20 minutter på ansiktet;
 • vask og rengjør behandlet hud med fet hudlotion;
 • Etter første søknad vil resultatet bli synlig: skinnet vil forsvinne og ansiktet vil se friskere ut.

Maske mot akne arr fra grønn leire

 • 10 g grønn leire fortynnet med kokt vann til en kremaktig tilstand;
 • Tilsett rosmarinolje til blandingen (4 dråper);
 • Bruk den ferdige leire med prikker til steder av arrdannelse;
 • 10-15 minutter, la verktøyet "jobbe";
 • etter vask ikke glem å fukte huden med en krem;
 • For riktig effekt, utfør et behandlingsforløp. Gjør prosedyren 5 ganger om dagen, og la huden hvile i to uker.

Skrub for sliping arr etter havremel

 • bland små havregryn med kefir;
 • Legg til sitronsaft i blandingen (2 dråper);
 • regelmessig skrubbe ansiktet om morgenen;
 • Etter prosedyren, bruk en fuktighetskrem.

Akne Masker - anbefalinger for bruk

Hjemme skal ansiktet være forsynt med trygge omsorg, slik at det ikke må korrigeres senere ved behandling.

Her er noen regler:

 • alle produkter trenger rene;
 • Hvis du bruker egg, vask først dem med brus og såpe;
 • kaste bort resten av blandingen;
 • laget av blandingen på ansiktet er tynt, det skal ligne et lag med fundament, og ikke en krem ​​på kaken;
 • kandisert honning er bra for skrubbe, men du kan ikke sette den på pustlene;
 • hvis en eller flere kviser åpnet - avbryte prosedyren;
 • Fullfør behandlingen med salicylsyre på alkohol i stedet for tonic, isterning og lyskrem.

Ansiktsmasker for akne: handlingsprinsippet

Akne er en alvorlig dermatologisk sykdom som krever en ansvarlig holdning og rettidig behandling. Det beste du kan gjøre for deg selv når du står overfor et problem, er å konsultere en spesialist.

Bruk hjemmelagde ansiktsmasker mot akne med kosthold: nekter krydret og feit mat.

Erfaring viser at for å bli kvitt dermatologiske problemer i lang tid, er det nødvendig å forandre livsstilen, nemlig spise mindre mat og puste mer ren luft.

Full rensing kan kreve seks måneder med intensiv omsorg. Ansiktet blir lysere, renere og ferskere i en måned, og etter 2-3 ganger vil du legge merke til de første forbedringene. Vær tålmodig og handle!

Flere Artikler Om Typer Acne