Mange profesjonelle ansiktshudpleieprodukter er basert på komponenter som ligner på sammensetning og virkning på vanlig melk og spiselig gelatin. Men mens disse produktene også inneholder kunstige fargestoffer og konserveringsmidler som er skadelige for stoffer, gir den naturlige hjemmelagde masken av melk og gelatin naturlig og naturlig pleie. Spesielt effektive slike stoffer er forskjellige når de brukes som et middel fra komedoner.

Melk er et unikt produkt som inneholder mange nyttige elementer.

Egenskaper av melk og gelatin, som er verdsatt i hjemmet kosmetikk

For å forstå prinsippet om masken med gelatin og melk, er det nødvendig å studere egenskapene til hovedkomponentene og funksjonene i samspillet.

Melk har følgende typer effekter på huden:

 • Friskt produkt renser rent overflaten av smuss og overflødig fett.
 • væskekomponenter lindrer betennelsesprosesser i vev og gir dyp hydrering;
 • melk er en kilde til kalium, fosfor, kalsium og vitaminer A, E og gruppe B;
 • fettstoffer myker huden.

Mange mener at matgelatin i sammensetningen av melkemasker utfører funksjonen av et konvensjonelt fortykningsmiddel. Dette er ikke i det hele tatt - stoffet er en kilde til naturlig kollagen, som er oppnådd fra bindevev av dyr.

Gelatin er et animalsk produkt som inneholder naturlig kollagen.

Kosmetiske egenskaper av gelatin:

 • økning av elastisitet og elastisitet av vev som et resultat av metning med naturlig kollagen;
 • gelatinøs maske bedre enn andre hjemmemedisiner fjerner rynker og strammer ansiktsformen;
 • komponent lyser alder flekker;
 • Med den riktige teknikken for manipulering, blir de svarte punktene eliminert;
 • Som en del av masker renser gelatin og strammer porene.

Det anbefales at du bruker en gelatinemaske med melk minst en gang i uka til det oppstår betydelige forbedringer. Sammensetningene skal påføres på et renset ansikt, behandlet med en lett fuktighetskrem.

Melkmaske med gelatin garanterer følgende resultater:

 1. overflaten av epidermis er jevnet, små rynker forsvinner, sagging folder er strammet.
 2. smuss fra porene vises på overflaten av huden og fjernes.
 3. vev myke, mat, fuktighet.
 4. innholdet i de svarte punktene fjernes sammen med sammensetningen, samtidig blir den inflammatoriske prosessen eliminert.

En hvilken som helst gelatinøs maske begynner med en forberedende fase hvor gelatin oppløses. Korrekt manipulasjon påvirker den samlede effekten av prosedyren.

 • Gelatin helles i en tørr beholder og helles kald melk. Bland blandingen grundig og sett i et vannbad. Produktet oppvarmes, omrøres konstant. Sammensetningen skal ikke koke! Vi fortsetter handlingen til gelatinkornene er fullstendig oppløst.
 • Du kan også bruke spesielle ark med gelatin. Vi oppvarmer dem på samme måte, og faller gradvis inn i væsken, men ikke alle samtidig.

I en maske med gelatin kan du legge til et par spiseskjeer mel - dette vil forandre konsistensen og gjøre det lettere å fjerne sammensetningen etter prosedyren.

Varianter av matlagingsgelatinemasker med melk hjemme

Klassisk gelatinemaske med melk til ansikt

 • Prosedyren er rettet mot å fjerne svarte prikker, så før du legger på ansiktets masse, kan den tørkes med et stykke sitron, hvoretter en dråpe honning fordeles. Påfør den tilberedte gelatinsammensetningen på den behandlede huden. Manipulering utføres med en spesiell børste. Innen minutter tørker sammensetningen ut, og vi legger et nytt lag av produkt. Jo tykkere masken, jo bedre sluttresultatet. Verktøyet bør herdes fullstendig, vent ytterligere fem minutter og fjern den resulterende filmen.

Gelatinformulering med mel

 • Gelatine sammensetning fortynnet med melk (sur - for fet, frisk - for tørr og normal hud). Masse bringe til væskepasta med hvete eller havregrynsmel. Påfør produktet på huden og motstå minst 20 minutter. Mens verktøyet tørker, anbefales det ikke å gjøre ansiktsbevegelser. Masken fjernes med en bomullspute dyppet i melk.

Banansammensetning på gelatin med melk

 • I den gelatinøse massen legger du til banan, knead til en slurry-tilstand. Det resulterende preparatet blir påført på den rensede overflaten av ansiktet, inkubert i 20 minutter, fjernet med en bomullspute dyppet i urteavkok. Banan kan erstattes av enhver annen frukt, valgt i henhold til typen av epidermis.

Slike masker er svært effektive, og ofte blir de forsømt bare på grunn av uvitenhet om oppskrifter eller metoder for manipulering. Etter første økt er resultatet så uttalt og stabilt at det allerede er svært vanskelig å nekte denne type hjemmepleie.

Vi anbefaler å lese artikkelen: termisk vann for ansiktet

I hemmelighet

 • Du savnet et møte av klassekamerater, fordi du er redd for å høre at du er blitt gammel.
 • Og mindre og mindre fange deg selv og beundre gleder av menn.
 • De annonserte hudpleieprodukter oppdaterer ikke ansiktet som før.
 • Og refleksjonen i speilet er i økende grad minner om alder.
 • Du tror du ser eldre ut enn din alder.
 • Eller bare ønsker å "bevare" ungdom i mange år.
 • Du vil desperat ikke bli gammel og er klar til å bruke noen muligheter for dette.

I går fikk ingen sjanse til å returnere ungdom uten plastikkirurgi, men i dag har det dukket opp!

Følg lenken og finn ut hvordan du klarte å stoppe alderdom og returnere ungdom

Ansiktsmasker med gelatin og melk

Kvinner over 30 begynner allerede å føle behovet for ansiktsløftning. Tross alt, med alder, produserer huden en verre naturlig kollagen, sak, mister sin elastisitet. Derfor kompenserer damer dette med masker med løfteeffekt. Dette er akkurat den melkefulle gelatinesammensetningen. Lær i detalj om bruken.

Nyttige egenskaper til masken

Både gelatin og melk er verdifulle for kvinners hud. I komplekset skaper de en sunn healing effekt for ansiktet. Melk-gelatine masker renser, nærer, fuktighet, og viktigst strammer. De skaper en liten løfteeffekt. Den største fordelen med gelatin er tilstedeværelsen av kollagen i den. Når huden er mangelfull i dette stoffet, mister den sin elastisitet. Gelatin kompenserer for tapet. Fordi gelatinøse sammensetninger er best egnet for fading, med tegn på opprinnelig aldring av huden.

I tillegg til kollagen inneholder gelatin jern, magnesium, niacin, kalsium og aminosyrer. Gelatinemaske brukes ofte til å rense fet hud, med svarte flekker og fettete glans.

Melk er en av de eldste kosmetiske produkter for hudpleie. Selv dronningen Cleopatra tok melkbad for å få huden til å se ung ut. Hovedfordelen med melk som en del av masker er tilstedeværelsen av lipider som nærer huden og proteiner som fukter det. Nyttig for ansiktet vil være kalium, kalsium, vitamin E, A som en del av produktet. De lindrer tretthet, irritasjon, mat.

De grunnleggende reglene for denne masken

For å fullt ut kunne oppleve effekten av melkgelatinemasken, må du følge disse anbefalingene:

 1. Rengjør huden før du påfører blandingen. Gjør denne prosedyren kjent for ansiktet. For å øke effekten av masken, kan du lage et dampbad eller bruke en skrubbe.
 2. Påfør masken ikke bare på ansiktet, men også på nakken, fordi i dette området er huden mest utsatt for aldersrelaterte endringer. Men på området under øynene bør kosmetisk sammensetning ikke påføres. Det er for mild og tynn hud.

oppskrifter

Så bruk alternativene til masker som ansiktet ditt trenger mest:

  Rensing. Forbered 3 ss melk og 2 skjeer med gelatin - blanding. Varm blandingen på dampbadet. Rør til gelatin er fullstendig oppløst. Sammensetningen bør ikke være klumper. Påfør en varm blanding med en børste med et tykt lag. Etter 30 minutter må masken fjernes. Prøv å gjøre dette med en skarp bevegelse fra haken til øynene. Hvis masken ikke er helt fjernet, vask deretter rester av den med varmt vann. Den er egnet for fet hud.

Mulige kontraindikasjoner

Praksis viser at melkgelatinemasker har nesten ingen feil. I de sjeldne tilfellene kan det oppstå en allergisk reaksjon på komponentene. For å unngå dette, vær sikker på å teste komposisjonene på håndleddet ditt før du bruker det på ansiktet ditt.

Masker for den evige ungdommen i ansiktet av gelatin og melk

Nylig er det flere og flere interesser som våkner opp til hjemmelagde kosmetikk, og såkalte masker-filmer er blitt spesielt populære.

Hemmeligheten i deres handling er at blandingen påføres huden, trengs gjennom porene og rynker, fyller dem og hardner. Når du begynner å fjerne et slikt middel fra ansiktet, trekker den resulterende filmen bokstavelig talt ut alt smuss, bakterier og innholdet i de sorte prikkene.

Nyttige komponenter av hjemmemasker

En slik maske er laget av gelatin. Gelatin er et naturlig kollagen, som, i motsetning til kunstig kollagen i sammensetningen av butikkremer, absorberes perfekt av små porer og uregelmessigheter i epidermis. Gelatinblandingen maskerer rynker og gjør det synlig for det generelle utseendet.

I tillegg til gelatin legges melk til en god naturlig kollagenmaske. Den har flere fordeler:

 • gir ut hudfarge
 • svekker effekten av gelatin;
 • nærer huden;
 • har en foryngende effekt.

Nå er fordelene med kosmetikk med gelatin og melk tydelig for deg. I dette tilfellet fortsetter vi med oppskrifter av hjemmemasker selv. Før dette er det verdt å nevne en komponent som du vil møte - dette er aktivert karbon. Den brukes til spesiell avhending av svarte flekker og hudormer. Kull er et stoff som har utmerket absorpsjon, evnen til å stramme store porer og tørke for mye fet hud. Kull i sammensetningen av hjemmet kosmetikk vil hjelpe deg med å spare på dyre produkter og forvandle ansiktet ditt.

Mask Oppskrifter:

Anti-aging maske for alle typer

Fortyn gelatinpulveret i melken i et forhold på 1: 8. Vent til pulveret absorberer væsken og svulmer. Etter denne massen oppvarmes i et vannbad til væskestatusen. Til denne væsken, legg til en annen 1 ss. melk, bland, vent til blandingen ikke lenger er varm, og bruk deretter på et rent ansikt. Dette verktøyet holdes på ansiktet i tjue minutter, deretter vasket av med en bomullspute, fuktet med melk.

Gelatinemaske fra svarte flekker: aktivert karbon og melk

Oppløs gelatinpulver i melk i henholdsvis 1: 8. Varm det hovne pulveret til en vannaktig tilstand. Mens gelatinen oppvarmes, knuses det aktive karbonet separat (2 tab.) Og tilsett det deretter til smeltet gelatin. Sammensetningen må røres godt før den påføres ansiktet. For best mulig behandling anbefales det å pre-damp huden i ansiktet.

Mask for tørr hud

Fortynn en ts. Gelatinepulver med syv slike skjeer med melk og la det hele hovne. Deretter oppvarmes gelatinen til vannet. I samme beholder, tilsett 5 gram smør, slik at det også smeltet. Fjern blandingen fra badet og bland godt. Hold i 20 minutter, og fjern deretter med en fuktig bomullspute.

Whitening mask

Gelatin (2 ss.) Oppløs i melk (6 ss.) På den måten som er beskrevet i tidligere oppskrifter. Rist på agurken og legg til papirmassen og juice til den flytende gelatinen. Bland alt godt og påfør ansiktet i en halv time. Kan brukes 2 ganger i uken.

Fuktighetsgivende maske for alle hudtyper

Bland gelatinpulver og melk i henholdsvis 1: 8. Smelt den hovne gelatinen i et vannbad. Etter det, kult, legg til det resulterende vannet ett element av kunst. fruktjuice og samme mengde hytteost. Bland alt grundig. Hvis blandingen er for tykk, fortynn den med juice eller melk. Påfør produktet på huden i 20-25 minutter, skyll deretter.

Gelatin rynke maske

Forbered sammensetningen av følgende ingredienser: glycerin (4 ss.), Melk (4 ss.), Gelatin (2 ts.) Og honning (2 ts.). Bland komponentene godt og sett på brann for å oppløse den resulterende blandingen. Deretter legger du til det 4 ss. vann, rør fortsatt og bland blandingen på ansiktet i 20 minutter.

Nærende maske med gelatin og melk til ansikt

Bland ts. pulver med syv skjeer med melk. Smelt den hovne massen i et vannbad. Når blandingen varmes opp, kan du tilberede andre ingredienser. For å gjøre dette, slå eggeplommen med en teskje olje: oliven, mandel, aprikos, selv om selv solsikkeolje vil gjøre. Tilsett den resulterende blandingen til flytende gelatin, visp og påfør ansiktet. Verktøyet varer 20 minutter og vaskes av med kaldt vann.

Vilkår for bruk

Hjem rettsmidler, som de som er kjøpt i butikken, har egne instruksjoner for bruk. Les dem nøye for å unngå irriterende feil.

 • Gelatinemasker, så vel som de som inneholder kull, er forbudt for personer med utvidede ansiktsbeholdere!
 • Unngå å få blandingen på håret og øyenbrynene, ellers vil prosessen med å fjerne masken være svært smertefull. Hvis gelatinet kommer på håret ditt, vask det av med rikelig med vann.
 • Verktøyet må påføres i lag: hvert tørt lag er dekket med en ny væske og så videre.

Hvis du gjorde alt riktig, vil en maske laget av gelatin og melk etter første bruk, glede deg og huden din med dyp og forsiktig rensing. Lykke til!

Hvordan lage en maske av "gul og gul" for ansiktet

Vi ønsker alle å være eiere av attraktiv, glatt hud i ansiktet, men ikke alle vi har den økonomiske evnen og fritiden til å besøke skjønnhetssalonger og gå på foryngelsesbehandlinger. En maske med melk og gelatin vil tjene som en utmerket måte ut av denne situasjonen, siden den ikke er dårligere i ytelse til profesjonelle midler og i seg selv er ganske økonomisk.

 • Innholdet
 • Produktegenskaper
 • Gelatin bruk
 • Melk fordeler
 • Ansiktsmasker
 • Rensende maske mot svarte prikker
 • Rensende gelatine ansiktsmaske
 • Universal ansiktsmaske
 • Ansiktsmaske med kull og gelatin

Produktegenskaper

Den gelatin, at melk på sin egen måte er nyttig for huden vår, og i komplekset lager de en helbredende brønn som gir en enorm effekt på tilstanden: de renser, strammer, nærer, fukter. Derfor en maske av gelatin og melk - et veldig vanlig verktøy i kosmetikkindustrien.

Gelatin bruk

Hovedfordelen ved produktet er tilstedeværelsen av et slikt aktivt protein som kollagen. Når huden mangler kollagen, mister den til slutt elasticiteten, og gelatinen som inneholder denne komponenten, kompenserer for tapet. Derfor brukes en maske med gelatin som et middel, eliminerer rynker som allerede har dukket opp, og som en forebyggende prosedyre (hindrer aldersrelaterte forandringer i fremtiden). Innholdet sammen med kollagenet og andre nyttige stoffer, som fett, proteiner, jern, karbon, magnesium, kalsium, aminosyrer, vitamin B3 (PP eller niacin) etc.

I tillegg til den foryngende effekten, brukes en gelatinemaske for utslett, tilstedeværelse av svarte flekker og fettete glans.

Gelatin, legger til masken for ansiktet, tar over funksjonene til å rense porene og begrense dem.

Melk fordeler

En av de mest stående kosmetikkene for hudpleie er melk. Det gjør huden frisk og fyller den med skjønnhet. Hovedbruken består av disse to stoffene:

 • protein (fukter huden);
 • lipider (forsiktig renset).

Melk er også rik på andre gunstige ingredienser: En gruppe vitaminer B, kalsium, kalium og også vitamin A og E.

Melk og alle produkter av melkeprodukter kan avlaste tretthet og irritasjon i huden, som er hovedformålet med produktet i en maske med gelatin.

Ansiktsmasker

Melk gelatin ansiktsmaske er ikke vanskelig å forberede hjemme. Melk med gelatin klarer helt klart svarte prikker. For å øke effektiviteten til verktøyet, kan du legge til en ekstra komponent - hvit egg. I fagforening danner de en slags film når de påføres ansiktet, som "suger" smuss på overflaten av huden og i dypt lukkede porer. Og for å gjøre masken mildere, kan du legge til essensielle oljer og avkok av urter. Masken brukes hovedsakelig som en rensing, men samtidig kjemper den med aldersrelaterte endringer i form av rynker.

Det er viktig! For å oppnå den forventede effekten må du lage et dampbad før din hjemmebehandling. Dermed åpner du porene, og den påfølgende applikasjonen av masken vil bidra til å eliminere smuss fra dem.

Rensende maske mot svarte prikker

 1. Bland i tanken grundig 3 bord. losjer. melk og 2 bord. skjeer av gelatin.
 2. Varm blandingen på brannen eller i mikrobølgeovnen i 9-10 sekunder.
 3. Etter denne varmebehandlingen oppløses gelatin. Og husk at det ikke trenger å bringe til kokende tilstand.
 4. Vi lager et dampbad og rengjør ansiktet med daglig lotion eller tørk det med et stykke sitron, spredt med litt honning.
 5. Etter rengjøring, bruk den tilberedte blandingen i et ikke-tykt lag (slik at det ikke er mye masse igjen) på T-sonen (som regel er disse områdene i pannen, nesen, haken).
 6. Vi venter på at blandingen tørker og legger neste ball - jo mer tett lag, jo mer effektivt (og så videre til blandingen slutter).
 7. Når det endelige laget tørker, hold blandingen i ca 5 minutter.
 8. Vi fjerner den tørkede filmen og ser på sjøsiden (underlagt resept) de svarte flekkene med annet smuss som var i porene.

Rensende gelatine ansiktsmaske

 1. Følg disse instruksjonene:
  • Hvis du har fet hud, ta sur melk (du kan også ta kefir) og 1 bord. losjer. hvetemel.
  • Hvis du har tørr hud, bruk frisk melk og også mel (bare havregryn) i mengden av 1 bord. l.
 2. Deretter løsner vann (ikke varmt og ikke varmt) med gelatin (1 tabell L.) og smelter det på brannen.
 3. Kok og bland med resten av ingrediensene (hvis blandingen viser seg å være vassen, legg til mer mel, hvis motsatt det er for tykt, melk).
 4. Vi damper ut og vasker ansiktet vårt, og påfør jevnt massen med gelatin.
 5. Forvent fullstendig tørking av blandingen.
 6. Fjern fra ansiktet.
 7. Vi vasker.

Universal ansiktsmaske

 1. Bland 1 bord. losjer. gelatin i vann for å la det hovne der.
 2. Deretter oppvarmes blandingen enten på komfyren eller i mikrobølgeovnen (hvis du velger en mikrobølgeovn, varmer du den i 10 sekunder).
 3. Eiere av tørr hud legger til melk, og representanter for fet hud tilsetter vann. Deretter legger du til 1 tabell. losjer. talkum og alt blandet.
 4. Hvis den vanne blandingen ikke slår ut, legg deretter til en væske som er egnet for hudtype og avkjøl den.
 5. Før du bruker ansiktet dampet, rengjøres.
 6. Påfør en masse gelatin, vent på fullstendig tørking (15 - 20 min).
 7. Vi vasker ansiktet.

Ansiktsmaske med kull og gelatin

 1. Tabletten med aktivert karbon blir knust.
 2. Blandet med 1 bord. l. gelatin og 2 bord. l. melk (eller vanlig vann).
 3. Ikke vent på at komponentene løses og sett blandingen for en kvart time i mikrobølgeovnen.
 4. Det er avkjølt, lagt på områdene på ansiktets hud, hvor det er komedoner.

Vi forventer fullstendig tørking, vask masken med kaldt vann.

7 beste gelatin ansiktsmaske oppskrifter for feminin skjønnhet

Gelatinemaske kan lett fremstilles hjemme og brukes til fet, kombinasjon og normal hud. Gelatin ansiktsmaske er spesielt effektiv når tegn på hud vil vises, med svarte flekker, forstørrede porer, pigmentering, fregner. Dens viktigste fordel er plastisering, en frysende effekt, på grunn av hvilken en løfting finner sted.

Hva er en del av gelatin?

Gelatin - et produkt av animalsk opprinnelse uten farge og lukt - er faktisk et ekstrakt av sener, kjøtt, dyreledd, samt fisk. 85% av det består av protein, som det har, karbohydrater, fett, vitamin PP, prolin og hydroksyprolin (aminosyrer, som bidrar til å opprettholde og gjenopprette bindevev), glycin (for å gjenopprette epidermis, huden sår), alanin (en naturlig anti-virus ), så vel som nesten alle makronæringsstoffer som er nødvendige for menneskers helse.

 • forbedre tilstanden til håret, negleplater;
 • med osteokondrose, for sammensmelting av bein;
 • blødninger av forskjellig opprinnelse;
 • å styrke hjertets muskler;
 • å forbedre mental ytelse.

Ansiktsfordel

Fordelene med gelatin til ansiktet er i kollagen, som trengs gjennom de øvre lagene i huden og gjenoppretter det. Dens mangel er en viktig årsak til hudens aldring. Kollagenmolekyler i gelatin er delt, deres grad av penetrasjon er høyere enn for noen butikk kosmetikk av kjente merker med syntetisk kollagen.

Gelatinebaserte masker med tilsetning av forskjellige komponenter (basert på hudtype) er nyttige å gjøre alene hjemme, hvis turgor, elastisitet er redusert, er det en liten akneutslett. Analoger av plantegelatin - agar-agar og pektin, de kan også brukes som råmateriale for masker.

Maske med gelatin er nyttig:

 • for å begrense porene, rensing og bleking av huden (spesielt hvis det er pigmenterte områder, fregner);
 • å forynge epidermis;
 • å stimulere blodsirkulasjonen;
 • for å øke produksjonen av sitt eget kollagen og elastin;
 • for overflate peeling, bli kvitt døde hudpartikler;
 • som et godt verktøy for å trekke opp en sløret ansiktsform;
 • å løse problemet med den andre haken;
 • å eliminere fine rynker
 • redusere fettproduksjonen;
 • for å eliminere gulaktig, gråaktig eller sallow hudtone.

Hvordan lage masker med gelatin?

For fremstilling av ansiktsmasker med gelatinplater bløtes i omtrent femten minutter ved å dyppe dem i kokende vann otsuzhennye til romtemperatur (eller i melk, urte ostuzhennoy kjøttkraft eller annen oppløsning, avhengig av hudtype og oppskrift) vekselvis etter hverandre.

Deretter er det nødvendig å dekantere overflødig væske gjennom en sil eller kjeve kutt og sett blandingen i en kasserolle, sett den i et vannbad eller ved lav varme. Rør gelatinplater til de løses helt, og slå av varmen, og deretter kan du legge til resten av masken.

Hell deretter den i gryten og varm den over dampen, rør til den er helt væsken.

Populære Oppskrifter

I denne artikkelen vil vi beskrive den grunnleggende oppskriften og dens varianter. Avhengig av hudtype og effekten du vil oppnå, kan du legge til den gelatinøse massen:

 • lavendel, bergamot, tea tree, rosmarin essensielle oljer;
 • avkok av medisinske urter;
 • juice (frukt, bær, noen grønnsaker);
 • blå, grønn, rød eller hvit leire;
 • spirulina;
 • Oljeløsninger av vitamin A og E;
 • grønn te, kefir, yoghurt, melk, yoghurt, kaffe teblader, øl og andre løsninger.

Enkel gelatinemaske

En masse gelatin, fremstilt i henhold til instruksjonene beskrevet ovenfor, påføres på den dampede huden uten å tilsette andre bestanddeler.

En slik enkel maske er et flott næringsstoff for huden, du kan gjøre det fra 1 til 2 ganger hver uke.

Med yoghurt

Varm en spiseskje med naturlig yoghurt uten tilsetningsstoffer (foretrukket forberedt av deg selv) over et varmtvannsspann, det anbefales også å hente en skje med honning inn i den. I yoghurt legger du hovmassen, blander og påfør ansiktet i varm form.

Med banan

I en blanding av vann med gelatin legg til en skje full av moset banan og påføres huden. Takket være banan, vil løfteeffekten bli sterkere, frukten vil bidra til å nærme huden med fuktighet og sporstoffer.

Med aktivert karbon

I en gelatinøs masse, fremstilt i henhold til den grunnleggende oppskriften, tilsettes en knust tablett av aktivert trekull (helst hvit).

En slik maske blir brukt for intensiv rensing av døde partikler, toksiner, slagger, fjerning av svarte flekker i T-sonen (på vingen av nesen og haken).

Med melk

Gelatinpulver strømmes med melk, ikke vann, som i grunnoppskriften.

Den andre varianten inkluderer tillegg av talkum. Gelatinet fremstilt ifølge instruksjonene ovenfor blandes med en skje melk og en skje talkum for å oppnå en oppslemming. Denne vasselen blir avkjølt og påført med en pensel på ansiktet, smurt med en nærende krem. Når masken tørker, påføres et frottéhåndkle i ansiktet i 2 minutter, og på forhånd fuktes det i varmt vann.

Med glycerin og honning

For å forberede masken, ta 4 ss glycerin og vann, bland dem med 2 ts honning og samme mengde gelatin. Blandingen helles i en kasserolle og bringes til å oppløse kornet ved lav varme, omrøring hele tiden. Deretter tilsettes 4 ekstra ss vann.

Masken påføres en kvart time, deretter vasket av og smurt med kremhud. Den kan lagres i en steril krukke med et tettsittende deksel. Takket være glycerin, etter denne masken, blir huden jevnet, små rynker forsvinner.

Med sitronsaft

Hell citronsaft i grunnoppskriften i stedet for vann. Du kan erstatte den med grapefruktmasse. Denne masken hjelper til med å rense ansiktets hud og gi den den nødvendige ernæringen med vitaminer og mikroelementer. Det kan gjøres to ganger i uken.

I stedet for en sitron kan du legge til noen bær, mosmelon, aprikos, persimmon, avokado, mandarin, fersken, pære, kiwi eller druer til den tidligere tilberedte gelatinøse massen.

Med eggeplomme og smør

På 1 teskje gelatinpulver, oppløst i henhold til instruksjonene ovenfor, tilsett samme mengde smør. Det kan begrenses til dette, men effekten blir høyere dersom en eggeplomme drives inn i blandingen.

Du kan erstatte smør for grønnsak - mais, mandel, oliven, aprikos, fersken, cedar, sesam, avokado olje eller ubehandlet solsikkeprodukt.

Etter en slik maske vil huden bli fløyelsaktig og øm, den har en fuktighetsgivende og foryngende effekt. Det kan brukes på ansiktet 2 ganger i uken.

Med aloe

I en gelatineoppløsning, legg til aloe juice. Hvis huden har en tendens til tørrhet, vil ikke olivenolje være ute av sted, så vel som halv ampullene av vitamin A og E. Masken har en strammende, nærende effekt, perfekt for hud med tegn på visning.

Med oransje

Grunnlaget for denne masken er utarbeidet i henhold til grunnskjemaet. Ferskpresset appelsinjuice brukes i stedet for vann. Blandingen holdes på ansiktet i 30 minutter og forsiktig fjernes. I stedet for en oransje kan du bruke et revet eple.

Gelatinemaske med oransje er egnet for kvinner under 30 år som næringsstoff.

Med hvit egg

Slå råproteinet til skum, hell forsiktig den gelatinøse massen inn i den, fortsett å slå. Denne prosedyren er egnet for fet fading hud i ansiktet, som hjelper til med å bli kvitt overflødig fett, myke huden, gjøre den mer elastisk og glatte fine rynker.

Kontra

 1. For tørr hud er disse maskerne ikke egnede, de kan føre til flaking og stikking.
 2. For akne, pustler og akne, bør du konsultere en skjønnhetspleie før du bruker et kurs med gelatinemasker.
 3. Produktene brukes ikke på åpne sår eller etter ansikts kirurgi, da gelatin kan forårsake betennelse på huden.
 4. Gelatin ansiktsmaske brukes ikke når det er svulster i ansiktet.

Nyttige tips kosmetologer

Før du bruker masken, bør du grundig rengjøre huden: Fjern sminke ved å bruke kosmetisk melk, vask, gni huden med lotion.

Selv om noen mener at masken kan lagres i en hermetisk lukket beholder ved en temperatur på 0 ° C i flere dager, og oppvarmes i mikrobølgeovn eller på vannbad før påføring, er det bedre å tilberede en frisk gelatinøs masse hver gang.

Den tilberedte gelatinøse massen påføres med et tykt lag fra bunn til topp, fra halsen, nakken og haken til pannen strengt langs massasjelinjer uten å strekke huden. Det er mer praktisk å lage en flat kosmetisk børste.

Masker brukes ikke på øyelokkene og området rundt øynene, for ikke å frata huden på disse fuktighetsstedene det trenger.

Etter påføring må du ligge ned, lukke øynene og slappe av i 15-30 minutter.

Hvis du vasker av den gelatinøse masken med varmt rennende vann, holder det seg fast i huden. Derfor, kosmetologer anbefaler rikelig fuktighet en svamp i melk, kefir, yoghurt eller yoghurt og tørk masken med den, flytter fra haken til pannen. Masken vil svulme fra denne væsken, etter at den vil bli tatt over kantene på haken og fjernet i samme retning som den ble påført.

Etter at du har fjernet masken, kan du vaske med varmt vann (løp eller kokt), tørk ansiktet med hydrofil olje. Deretter brukes nærende krem ​​til ansiktets rensede hud, som vanligvis brukes - avhengig av tid på dagen kan det være dag eller natt.

konklusjon

Med vanlig applikasjon av gelatinemasker i ansiktet, kan man forvente en langsiktig løfteeffekt, forbedre tilstanden og fargen på huden, nærme dermis med mikroelementer og vitaminer. Det kan være et alternativ til Botox i kampen mot rynker.

Effektiviteten av en slik hjemmelaget metode som en gelatinemaske har blitt bevist gjentatte ganger i å motstå aldersrelaterte endringer. Du kan se dette selv ved å gjennomføre et maske som varer fra 1 til 5 måneder. I dette tilfellet må du ta pauser eller alternative gelatinemasker med andre typer for å unngå effekten av avhengighet.

Mask av melk og gelatin mot svarte prikker

Uansett hvor ansiktet kan være ung, og sminken er perfekt, vil det ondsinnede "selskapet" av sorte prikker helt eliminere disse fordelene. Hvordan håndtere dem? Det er to måter - dyrt, men hyggelig, med flere besøk på kosmetikkens kontor eller besværlig, men økonomisk - ta vare på ikke bare huden din, men også lommeboken. La oss snakke om hjemmemetoder for å bekjempe komedoner. Den mest effektive sammensetningen av denne typen maske - gelatin og melk. Dette proteinet "duet" lar deg kvitte seg med de hatet svarte punktene på bare noen få økter.

Styrke duet

Hvorfor valgte kosmetikere melk og gelatin for rensemasken? Hva er spesielt med disse tilsynelatende kjente produktene? Hvordan virker et slikt par?

Melk er et utmerket antidepressivt middel for hud.

Det antas at melk er en av de eldste kosmetikkene. Dens fordelaktige egenskaper ble funnet ved en tilfeldighet, og senere opplevde "i kamp" og derivatene av et fantastisk produkt: kefir, cottage cheese, sur melk, rømme. Disse produktene frigjør huden fra noe "søppel", for eksempel rester av kosmetikk, fett, døde celler, støv. De er også antidepressiva, som gjenoppretter den naturlige fargen på ansiktet, rødme, friskhet, elastisitet, fløyelsaktig og fuktighetskrem som forlenger hudens liv.

I tillegg fjerner melk tretthet. Hvis en dato er planlagt om kvelden, og dagen var gal, og det virker som om du er presset verre enn en sitron, tørk du bare ansiktet med bomullsputer som er fuktet med melk, og tretthet vil avta. Hudirritasjon er en annen grunn til å ta på "armene" av melk, fordi den inneholder en hel "samling" av nyttige stoffer, inkludert:

Gelatin - ungdoms eliksir

Vet du at gelatin er et 100% naturlig produkt ekstrahert fra animalsk vev (bein, sener, brusk, hud)? I hovedsak er det det reneste og mest fordelaktige proteinet. Har du gjettet dette når du kjøper en annen pose med gulpulver til å lage desserter? Tenk deg, gelatin er så nyttig at legene foreskriver til pasienter som lider av sprø bein, ofte for å spise aspic. Tross alt er protein den beste aktivatoren for cellefornyelse. Derfor vil huden, som ikke opplever mangel i dette fantastiske produktet, beholde sin ungdom og elastisitet i lang tid.

Naturligvis, for å lage gelatinemaskiner, vil vi ikke koke beinene, fordi dette er en plagsom ting, og jeg vil bli vakker akkurat nå! Derfor går vi til butikken, kjøper den ettertraktede pose og lærer å lage rengjøringsmasker.

Det er verdt å være oppmerksom på! Mange skjønnheter tror at kjøpte masker-filmer er mer effektive og bedre. Ikke i det hele tatt, bortsett fra at dyrere. Forsiktig studer sammensetningen av slike midler, og du vil se at hovedbestanddelen av blandingene, som står i ekte tilstand, er gelatin. Så hvorfor, som de sier, å betale mer?

Årsaker til komedoner

Før du erklærer krig mot svarte flekker, lærer du å lage masker med gelatin og melk, la oss prøve å finne ut hvor disse skurkene kommer fra. "Hvem bryr seg om hvorfor komedoner vises, fordi det viktigste er å kvitte seg med dem," utbryter du. Det er slik, men faktum er at etter å ha forvist inntrengerne, kan du ikke være helt sikker på at de er borte for alltid. Så hvorfor vises sorte prikker?

 • fravær eller mangel på renseprosedyrer;
 • sminke sminke;
 • feil omsorg;
 • overdreven sebumproduksjon;
 • utvidelse av porene;
 • bruk av utløpt kosmetikk;
 • bor i et område med forurenset miljø.

Så kutt deg selv på nesen: Siden du har brukt tid på å holde masker med melk og gelatin, så prøv å unngå disse "syndene", slik at du ikke trenger å rydde opp "comedones" igjen.

oppskrifter

Som du forstår, er melk og gelatin grunnlaget for masker som bekjemper sorte prikker. Naturligvis kan andre nyttige ingredienser legges til denne "duetten". Generelt gå til oppskriftsdelen.

Kombiner en suppeske med melk og gelatin. Plasser sammensetningen i mikrobølgeovnen i 10 sekunder, kontroller om pulveret er oppløst. Hvis ikke, gjenta prosedyren. Påfør den resulterende massen ved å bruke en børste til komedonene eller på hele ansiktet.

Vent til filmen herdes og gjenta prosessen. Dette kan gjøres opptil 3 ganger, det viktigste er å sørge for at det forrige laget har blitt til en film. Etter herding av det ytre laget, må du bare fjerne masken helt. Tørk huden med lotion eller krem, som omfattet te-treolje.

Dette er viktig å vite! Under masken "arbeid" slår du av manifestasjoner av ansiktsuttrykk. Avstå fra latter, samtaler og andre aktiviteter som involverer ansiktet.

Hvis du vil fylle ut "teamet" med et annet nyttig produkt, velger du kull. Så, hvordan lage en maske med gelatin, melk og aktivert karbon. Alt er ganske enkelt: legg til en kulltablett til den grunnleggende sammensetningen som er beskrevet ovenfor. Resten av prosedyren er ikke annerledes.

Etter å ha prøvd en gang en maske med gelatin og melk, vil du kaste dyre rør, og i tilfelle force majeure vil du bare bruke denne teknikken, vil du se!

Bruk av løftemasker fra gelatin og melk i alle aldre. Den utmerkede beslutningen for problemhud - en maske: gelatin, melk og kull

Det er ingen hemmelighet at en kvinne er en kreativ person som elsker å eksperimentere. Når det gjelder utseendet, så enda mer - hvilke triks bruker hun ikke til å være vakker! Effektive hemmeligheter av kvinnelig skjønnhet - en rekke gadgets, komprimerer, masker.

Masker av gelatin og melk - løsningen av aldersproblemer

Kvinners fantasi kjenner ingen grense! Vi forsøker alltid å se yngre ut enn våre år, så vi er klare til å bruke alle tilgjengelige midler i kampen mot hudens aldring.

Hvilken kvinne er ikke kjent med effekten av melk på huden? I lang tid er det fuktighetsgivende, nærende, foryngende egenskaper kjent. Og melkbad? De gamle herskerne hadde råd til det, i henhold til brudgommen. Vi vil imidlertid gjøre det bra med masker, fordi melk inneholder mer enn femti makro- og mikroelementer som øker elastisiteten og forbedrer hudens utseende og tilstand.

Når gelatin legges til masken, har huden vår en løfteeffekt. Gelatin er et produkt laget av dyrkollagen. Og som du vet, er kollagen et subkutant rammeverk som hjelper huden å være elastisk. Kollagenmolekyler trer inn i de dypere lagene i huden, gjør det stramt, bidrar til utjevning av rynker. Takket være gelatin i masker bidrar de til å myke, nærende og lett bleking av huden. Det er viktig å huske at bruk av gelatin, forbi utløpsdatoen, ikke er ønskelig.

Tips: Hvis det ikke er mulig å bruke gelatin, vær oppmerksom på at agar-agar eller pektin er vegetabilske analoger av gelatin.

Prinsipper for bruk og anvendelse av gelatinemasker

Hjemmelagde masker av gelatin og melk kan brukes 2-3 ganger i uken, fjern dem med en kontrastdusj eller fjern dem med en bomullspinne dyppet i varmt vann og i kaldt (vekselvis). For en mer tonic effekt, brukes isbiter, som vi kan legge til urtete, vitaminer i dråper. Påfør masker for alle hudtyper og alder. De er spesielt gode for huden etter 30 år.

Prinsippene for å bruke gelatin og lage en base for en maske er veldig enkle: Hell den nødvendige mengden gelatin med den nødvendige mengden væske og la den svulme i 30 minutter. Deretter, på dampbadet, varme opp, ikke kokende. Du kan bruke mikrobølgeovnen i 8-12 sekunder. Kjøl litt. Basen er klar! Deretter kan du legge til noen oppskriftselementer som passer deg.

Før du påfører en maske, damp ansiktet. 10-20 minutter er nok. En hvilken som helst maske påføres i 10-25 minutter, ekskluder området rundt øynene, leppene.

Oppskrifter masker fra gelatin og melk til forskjellige hudtyper

1. La oss starte med en enkel og effektiv oppskrift: en spiseskje gelatin blir strømmet med 3 skjeer melk. Infunderes i 30 minutter. Deretter, dampbad eller mikrobølgeovn (som beskrevet ovenfor). Påfør huden. Vent til tørking. Når du bruker masken, prøv å hvile i 10-20 minutter. Gi det en sjanse til å bli mer effektiv for huden din. Fjern med varmt vann. Påfør tonic og nærende krem. Du vil merke effekten av stram hud, glatthet og fløyelsaktig.

2. En spiseskje melk + samme mengde gelatin + en teskje mais eller potetstivelse + et par dråper olivenolje (enhver vegetabilsk) olje. Konsistensen av rømme - det du trenger. Masken renser rent porene, gjør huden frisk og fuktig. Brukstiden er 15 minutter. Den vaskes av en kontrastdusj.

3. Legg en spiseskje med banan eller melonmasse i en gelatinebase (en spiseskje gelatin og 3 bordsmelk). Påfør det ønskede segmentet av huden. Slapp av med en maske i 15 minutter. Vask av med en bomullspute fuktet med varmt vann. Påfør tonic og fuktighetskrem. Masken kan brukes til problemhud.

4. En spiseskje gelatin, to-melk, en spiseskje aloe-juice, legger også tre dråper flytende vitamin E, vitamin A og ferskenolje. Denne masken er en vitamin cocktail for din slitne hud.

5. Gelatin (1 ss. Skje), melk (2 ss. Skjeer), en spiseskjedekok av noen urter (calendula, mynte, kamille) - brygbasen. Legg til hvit leire (1 teskje). Det bør gjøre konsistensen av mush. Påfør huden i 15 minutter. Denne masken er egnet for fet, porøs hud.

6. Basis beskrevet ovenfor, men i stedet for leire bruker vi protein av ett egg. Søk om 15-20 minutter. Vi kan fange nakken og brystet. Masken strammer perfekt og toner huden. Fjern kontrastdusjen.

7. Hvis du legger til en teskje honning og noen dråper vegetabilsk olje til gelatinebasen (gelatin + melk), vil masken bli meget nærende og vil intensivt fukte huden din.

8. Når du tilsetter en teskje smør til en gelatinebase, kan du bruke blandingen på trøtt øyelokkhud. Oljen vil nærme huden, la den få de nødvendige næringsstoffene fra melk og gelatin, glatt ut rynker. Masken kan påføres på vevstykker og legges på øyelokkene, under bruk av ansiktsmaske.

Rensemaske: gelatin, melk og kull

Den aktive bruken av melk og gelatinemasker gir positive løfte resultater, og tilsetning av kull til disse masker er en ekte frelse for problem, porøs og fet hud.

Aktivt karbon er kjent for oss som et utmerket renseprodukt. Dette stoffet, av plante- og animalsk opprinnelse, oppnådd på en original måte, bidrar til opptaket fra huden av skadelige stoffer, forurensning, brukes som et medisinsk og regenereringsmiddel.

For å oppnå en jevn maskekonsistens, blir de aktive kulltablettene kneet til en pulvervirkning. Det er viktig å bruke kull, med den nåværende holdbarheten.

Effektiviteten av masker - gelatin, melk og kull

Gitt maskinkomponentene kan vi trekke konklusjoner om effektiviteten av bruken, resultatene og synlige tegn på huden:

▪ blir mykere

▪ krymper (krymper) porene

▪ forbedrer stoffskiftet

▪ reduserer antall lesjoner, rensede komedoner

▪ Oljeskinn er fjernet, bløt og fløyelsaktig

▪ adsorbert (absorbert) slagg

▪ helbreder etter betennelser

▪ får ekstra kraft

▪ fine rynker er glattet

Maskegenskaper - gelatin, melk, kull - hudpreparasjon, applikasjon

Hovedalternativet til en rensemaske med disse produktene kan kalles klassikeren, beskrevet ovenfor. Det er nødvendig å legge til kull (1-2 tabletter), til blandingen av melk og gelatin (1 spiseskje) og sett blandingen på dampbadet eller i mikrobølgeovnen i 10 sekunder. Sørg for å vente på det å avkjøle, ellers kan du få en brenning, noe som vil være veldig vanskelig å bli kvitt. Masken kan brukes på problemområder i huden - panne, nese, hake, kinn. Det viktigste er at dens konsistens var tykk rømme. Dette gjøres best med en pensel eller fingertupper. Prøv å sette en maske med et tykt lag. Etter påføring tørker den og blir til en gelignende film. Fjern det forsiktig fra huden. Fullfør prosedyren med et toningmiddel og en lys fuktighetskrem.

Siden masker basert på gelatin, med tilsetning av melk og kull, er filmlignende, må du vite de grunnleggende kravene til bruk:

1. Det er nødvendig å rengjøre huden grundig av støv, kremer og sminke.

2. Damphud. For å gjøre dette kan du bruke en rekke avkoker av urter eller bare varmt, bare kokt vann, og legger til det brus. Hold ansiktet ditt i en avstand fra "dampskyen" som er stor nok til ikke å bli brent. Du kan bruke masken uten å dampe før, men med den blir det mer effektivt i resultatene.

3. Påfør masken i faser. Det første laget, mer tynt, ligger over, kjører i bevegelsene. Så snart det "griper" og tykkere (du føler det), gjelder umiddelbart et sekund, mer tett. Unngå å få masken på området rundt øynene og leppene.

4. Å være med en filmmaske i ansiktet ditt, er nok i tjue minutter. Det er bedre på dette tidspunktet å slappe av og hvile, slik at overdreven ansiktsuttrykk ikke forstyrrer maskens aktive komponenter.

5. Fjern en slik maske er bedre å starte fra haken. Ta tak i bunnen av den resulterende filmen, trekk den opp. Gjør det sakte.

6. Etter å ha fjernet masken, tørk huden med en isbit eller bruk en tonic. Ikke glem lyskremet.

Det er viktig å vite at masken som bruker aktivert karbon gir de beste resultatene etter langvarig bruk. Prøv å gjøre det regelmessig i to måneder. For meget fet hud er applikasjonsintervallene 2-3 ganger i uken. For normal og fet, en gang i uken er nok.

Det er også spesifikke kontraindikasjoner for bruk av denne masken: åpne sår på huden, "ferskkrosset" akne, personlig intoleranse mot komponentene.

Oppskrifter og variasjoner

Gelatinebase med melk, kan suppleres ikke med svart, men med hvitt aktivert karbon. Det er ingen forskjell i handlingen av denne masken.

For å lage masken på basis av gelatin, melk og kull mykere, kan du legge til noen dråper essensiell olje til sammensetningen. Denne komponenten vil hjelpe tørr og normal hud å rydde og ikke få ekstra tørrhet.

Om ønskelig kan en kulltablett blandes med leire omtrent samme mengde. Leire renser rent huden og adsorberer overflødig fett fra overflaten. Det er en naturlig antioksidant.

For å fullføre prosedyrene, egnede ister med tilsetning av kull. Oppløs knust kull (1-2 tabletter) i ti ss vann. Hell i formene, sett i fryseren. Disse tonic-kuber er veldig gode å bruke etter masker eller med vanlig daglig pleie om morgenen og kvelden.

Fordelene med ansiktsbehandling med melk og gelatin

En enkel og effektiv ansiktsmaske med melk og gelatin, tilberedt hjemme, i sine egenskaper på ingen måte dårligere enn dyre premium kosmetikk. Dette er en virkelig luksuriøs gave til alle hudtyper.

Hvordan påvirker gelatin og melk huden?

Hver representant for den vakre halvdelen av menneskeheten er viktig å vite at gelatin er uunnværlig, ikke bare i matlaging, men også i kosmetikk. Dette unike produktet inneholder ca 90% av naturlige animalske proteiner, som igjen er representert av de viktigste og verdifulle aminosyrene. Resten er i mineraler, spesielt magnesium, jern, sink, kalium, fosfor og natrium. På grunn av en slik balansert sammensetning, er gelatin mye brukt i produksjonen av sjampo, balsam og mange andre kosmetikk. I tillegg kjennetegnes gelatin av en utmerket stramningseffekt, i forbindelse med hvilken den tilsettes til forskjellige kosmetiske masker. Slike ansiktsmasker kan ikke bare effektivt rense, nære og fukte huden, men også stram og fukte den.

Den andre viktige delen av denne mirakuløse masken er melk. Om fordelene det bringer kvinnelig skjønnhet, har vært kjent i tusenvis av år.

Den berømte egyptiske dronningen Cleopatra tok jevnlig melkbad, slik at huden hennes var helt jevn, delikat og elastisk. Sammensetningen av melk er rik på verdifulle fettsyrer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og enzymer, slik at det med rette kan bli kalt den sanne eliksiren av helse, skjønnhet og ungdom.

Melk og gelatin er perfekt kombinert med hverandre, og forbedrer de gunstige egenskapene til hverandre, derfor er de i stand til å arbeide underverk i kosmetologien. Et slående eksempel er en maske med gelatin og melk, som du definitivt bør prøve!

Hvordan lage en gelatinemaske med melk?

Forberedelse av gelatinemasken vil ikke være vanskelig, og resultatet vil utvilsomt glede i lang tid. Først og fremst må du helle en spiseskje gelatin med en liten mengde kokt vann, det er best å observere et 1: 1-forhold. Når massen svulmer litt, bør den settes i et vannbad, slik at konsistensen blir tilstrekkelig væsken. Deretter er det nødvendig å legge til forvarmet melk og noen ekstra komponenter.

Det er en annen påvist måte for de som ønsker å skjemme seg bort med en gelatinemaske med melk. I dette tilfelle helles gelatin umiddelbart med varm melk i proporsjoner på 1: 5 og smelter deretter med den mest hensiktsmessige metode.

Du kan bare sette denne masken på ansiktet ditt når den kjøler ned til 40 grader. For den største anvendelsesmåten, bør du bruke en myk kosmetisk børste med flatt form. Om nødvendig kan denne blandingen påføres halsen og dekollete.

Påfør en slik ansiktsmaske bør være svært forsiktig, og ikke fange områdene rundt øynene, på grunn av sin karakteristiske stramningseffekt. Siden, etter tørking, tar den gelatinøse masken på seg form av en film, må laget av applikasjonen nødvendigvis være fast: dette vil tillate deg å fjerne det i en enkel bevegelse.

Det er veldig viktig å holde blandingen varm til den er helt påført ansiktets hud. For dette anbefales det å bytte ut en konvensjonell varmepute under den.

Ca 15-20 minutter må du ligge i absolutt ro med en gelatinemaske på ansiktet. Etter denne tiden må den frosne filmen fjernes med en mild bevegelse. For å gjøre dette, i den nederste kanten, skal du litt avfilme filmen slik at den begynner å rulle, og så glatt fjerne den fra bunnen av. Hvis de små fragmentene av filmen forblir på ansiktet, bør de vaskes av med litt varmt vann. Etter denne prosedyren påføres et tynt lag med lett fuktighetskrem på ansiktets hud.

For hver hudtype - sin egen versjon av masken

Avhengig av hudens individuelle behov kan gelatinemasker suppleres med noen andre tilgjengelige komponenter. En gelatinemaske anbefales til eiere av normal hud, der i tillegg til melk blir eggeplomme tilsatt. Dette verktøyet gir huden perfekt tilnærming, gir det mykhet og fløyelsmykhet, forbedrer sin naturlige farge og forhindrer for tidlig vilding.

Hvis ansiktets hud har en tendens til tørrhet, anbefales det å bruke melk med høyeste prosentandel av fett for å lage en maske. I dette tilfellet kan du legge til krem. For å redusere mindre betennelse og irritasjon i huden, må noen dråper tea tree olje legges til masken.

For å redusere økt pigmentering, så vel som bare lette skjønnheten ved å legge til en liten mengde sitronsaft.

Lime og kiwi juice kan gi en lignende effekt.

Trøtt og sløv hud, som mister sin opprinnelige fasthet og elastisitet, er gelatinemasken med melk og havremel eller havremel utviklet for å hjelpe.

Et av de vanligste problemene som opprører det rettferdige kjønn er de svarte prikkene i ansiktet, kalt komedoner. For effektivt å kvitte seg med dette problemet, anbefales det å legge til to tabletter av aktivt kull, knust i pulver, til masken. Denne unike naturlige adsorbenten gir høy dyprengjøring. Dette middelet er svært effektivt i omsorg for fet og porøs hud, samt hud utsatt for dannelse av rosacea.

For å få en tilberedt ansiktsmaske med gelatin for å gi maksimal fordel, må du følge noen få enkle regler:

 • for å hælde gelatin brukt utelukkende varmt kokt vann, ikke kaldt og ikke varmt;
 • Oppløst gelatin må omrøres grundig til klumpene helt forsvinner.

De resterende komponentene kan bare tilsettes etter at gelatinblandingen har svulmet tilstrekkelig i en halv time. Det er enkelt. Lykke til!

Flere Artikler Om Typer Acne