Honning er en kilde til næringsstoffer som er mye brukt ikke bare i næringsmiddelindustrien, men også i kosmetikk. Dette biavlsproduktet er effektivt for akne, akne. En maske laget av akne med honning, tilberedt hjemme, vil ikke bare bidra til å bekjempe eksisterende problemer, men også for å forhindre fremveksten av nye.

Hvorfor gjør acne masker fra honning

Assimileringen av honning i kroppen - 100%. I sammensetningen er det biostimulanser som påvirker de fysiologiske og biokjemiske prosessene i huden. Næringsstoffer trer inn i forskjellige lag av epidermis, aktiver dem, stimulerer fornyelse.

Dette produktet har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper. Ved bruk skader helbredet raskere, rødhet og betennelse forsvinner. Derfor, kjære - en effektiv metode for å bekjempe dem.

Det påvirker ikke bare eksisterende utslett på huden, men forhindrer også fremveksten av nye. Dermed eliminerer honningsmasker for akne ansikt selve årsaken til sykdommen.

Sammen med akne, hevelse oppstår. Fungerer som en svamp, kan honning trekke ut smuss fra porene. Og fruktsyrer i produktet gir en liten bleking effekt.

Du kan også være interessert i:

Masken av honning fra akne toner huden, holder den fuktig og unngår peeling og tørrhet. Terapeutiske blandinger av dette produktet kan brukes til forskjellige hudtyper. Men spesielt de er nyttige for tørr og problem hud utsatt for utslett.

Matlaging masker

Masker for akne med honning kan lett tilberedes hjemme. For å oppnå ønsket effekt, bør de brukes systematisk. Bruk alltid tilberedt sammensetning. Hvis du forbereder det for fremtiden, vil de fleste nyttige egenskaper gå tapt. Påfør masken kun på renset og helst litt dampet hud.

Akne maske med aspirin og honning

Takket være aspirin trengs honningssammensetningen dypt inn i cellene. En slik maske virker som en skrubbe, så optimal bruk er en gang i uken. Med et stort antall utslett blir masken påført uten å massere huden. Hvis det er en sterk brennende følelse, må du straks vaske den av.

Kryss i pulver 4 aspirintabletter, oppløs dem i 1 skje kaldt vann. For å blande løsningen ½ ts honning. Søk om ¼ timer. Denne masken mot akne med honning desinfiserer problemområder, fjerner rødhet. Etter at prosedyren krever bruk av en krem ​​for å opprettholde vannbalansen i huden.

Honning og kanel akne maske

For å forberede det, trenger du 1 ss smeltet honning og 1 ts kanel. Påfør ansiktet i jevne porsjoner i 20 minutter. Skyll grundig med rennende vann, tørk deretter huden med tonic. Denne masken anbefales å gjøre hver dag i en måned for å oppnå ønsket resultat.

Du kan blande ingredienser 1: 1 (for en teskje). Bruk på problemområder eller på alle ansikt før sengetid. Vask av om morgenen med varmt vann. Resultatet av masken vil bli merkbar etter 2 uker. For alvorlig betente pimples og koke, kan masken ikke gjøres.

Akne maske med honning og sitron

Det er vitamin C og phytoncides i sitronsaft som undertrykker multiplikasjonen av patogener. Han kjemper mot fet hud, strammer porene.

Bland citronsaft med honning og rullet havre (1: 1: 1). På massasjelinjene må du forsiktig bruke produktet til områder med akne i 15 minutter, vask deretter. For tørr hud er denne masken ikke egnet, da den har en tørkeeffekt.

Honning og Egg Acne Mask

Eggeplomme med honning er bra for å håndtere akne i tørr og normal hud. Grind 1 eggeplomme med en teskje honning. Påfør jevnt på massasjelinjer på ansiktet. Etter 15-25 minutter vaske av. Masken beholder fuktighet i dermis, og beskytter den mot tørking. Bruk den 1 gang om 7 dager.

Honning og Soda Acne Mask

Soda, som en slitekomponent av masken, renser porene, forbedrer stoffskiftet. Verktøyet hjelper til med å rense huden, dreper bakterier, tørker acne.

1 ss. skje med brus og hell 100 ml vann. Legg til 1 skje honning og bland. Påfør huden på overflaten nøye, for ikke å skade den. La i 15 minutter og skyll. Det anbefales å bruke masken en gang i uken.

Mask av agurk og honning fra akne

Det kan brukes på alle hudtyper. Toner henne godt. Kombiner i like deler honning og fersk agurkjuice. Sammensetningen vil være flytende. Det er nødvendig å fukte en myk klut eller gasbind, bruk ansiktet i 20 minutter. Vask med rennende vann etter prosedyren. Programfrekvens opptil 3 ganger per uke.

Mask fra flekker etter akne

Etter behandling av akne på ansiktet forblir ofte mørke flekker. For å bli kvitt dem, bruk honningmasker med lette ingredienser (sitron, protein, leire, persillejuice).

Rør 1 ss. en skje med honning, 1 protein, 1 skje full sitronsaft. Hold sammensetningen på huden i 15 minutter.

Du kan lage en maske med 2 ts sitronsaft, 20 g kosmetisk leire, 1 skje med flytende honning. Påfør punkterte områder med akne opptil 15 minutter. Rengjør huden med vann ved romtemperatur.

Kontraindikasjoner til bruk av masker

Honning refererer til matvarer som kan forårsake allergi. Derfor, før det påføres, er det nødvendig å teste huden for følsomhet, og spre sammensetningen på albuens bøyning. Hvis det oppstår rødhet, er det bedre å ikke bruke masken.

Anti-acne honning ansiktsmasker anbefales ikke for:

 • utvidet vaskulært rutenett på ansiktet (kupperose)
 • med alvorlige hudlesjoner
 • sykdommer forbundet med karbohydratmetabolismen (diabetes, eksudativ diatese, astma)
 • med økt vekst av hår på haken og over leppene

Hjelper en akne honning maske? For å oppnå de ønskede resultatene i kampen mot akne, må det være regelmessige prosedyrer. Hvis problemet med akne er forbundet med interne problemer i kroppen, kan honningsmasker bare være et ekstra verktøy for en integrert tilnærming til problemet.

Honning maske mot akne

Unikt og ekstremt nyttig, og viktigst, absolutt naturlig produkt - bi-honning er nyttig for ethvert formål!
Dens bruk er ikke begrenset til matlaging, tvert imot, brukes det oftest som et utmerket tonic og oppvarmingsmiddel for behandling av akutte respiratoriske virusinfeksjoner, forebygging av forkjølelse, og til og med for å skape en rekke kosmetikk.

Det handler bare om sine medisinske egenskaper som bidrar til å bekjempe hudproblemer og utslett, vil bli diskutert i vår artikkel.

Nyttige egenskaper av honning til hud

Multikomponent-sammensetningen av dette produktet blir stadig studert og komplementert av nye funn. Faktisk er innholdet av vitaminer, sporstoffer og mineraler bare et lagerhus av mineral "mineraler". I tillegg er flytende honning av naturlig opprinnelse et verdifullt produkt i alle henseender, akkurat det samme som den kjemiske sammensetningen av humant blodplasma. Det er derfor det er fullt absorbert med nesten ingen rester.

Honning næringsstoffer trenger dypt inn i dermiscellene og gir regenerering og regenerering. Takket være naturlige antiinflammatoriske komponenter behandler honning akne og akne perfekt. Dens viktigste fordel er at det ikke bare maskerer utseendet på feil, men bidrar også til å eliminere årsaken - en bakteriell infeksjon. Det var hans desinfiserende egenskaper som tillot i oldtiden å trygt bruke som konserveringsmiddel for høyt rankte adelsmenn og egyptiske faraoer. Ifølge legender, selv den store Alexander av Macedons kropp kunne sende til begravelse hjemme i løsningen av naturlig honning.

I tillegg inneholder honning en sjokkdose av vitaminer og mykemidler, som fungerer like godt for alle hudtyper. Honning toner fet og fet hud og renser lenge fra tilstoppede porer og overflødig sebum.

En stor fordel med denne komponenten er dens tilgjengelighet og naturlighet. Det er best å bruke ferske produkter, men honning beholder sine egenskaper i lang tid. Hvis det er litt herding under lagring, kan det lett bli nedsenket i et vannbad for enkelhets skyld.

Kefir er et universelt middel som kan brukes på alle hudtyper, noe som kan gjøre huden myk, delikat og, hvis nødvendig, bleke pigmentflettene og bli kvitt akne, svarte flekker og andre mindre ufullkommenheter. Les mer om hvordan du lager ansiktsmaske med kefir hjemme.

Hovedreglene for honningmasken:

 • Bruk bare naturlig "hjemme" produkt, og ikke en mistenkelig blanding fra supermarkedet.
 • Holdbarheten til den ferdige masken vil avhenge av andre komponenter, da honningen selv kan lagres uten problemer i lang tid. I dette tilfellet vil det være optimalt å forberede en servering på en gang.
 • Før bruk er det ønskelig å teste sammensetningen for allergenicitet. For å gjøre dette påføres en liten mengde av blandingen på det følsomme området av albuebukken. Hvis det ikke observeres bivirkninger og ubehag, kan masken sikkert brukes til det tiltenkte formål.
 • Bruken av honningmasker ikke mer enn to ganger i uken. Det er best å gjøre dem en gang i uka med en obligatorisk pause etter to måneders bruk.
 • Det er nødvendig å vaske av honningen bare med varmt vann. Kald vil ikke kunne fjerne rester, og ytterligere utslett vil bli provosert fra varmtvannet.

Gylne gresskarfruer som kan lagres i mange måneder uten å miste deres fordelaktige og næringsrike egenskaper, kan tørke ut for tidlige rynker fra ansiktet, oppdatere fargen og mette det med en rekke næringsstoffer. Les anmeldelser om gresskar masker for ansiktet.

Kontraindikasjoner for bruk av honningmasker finnes også - for det meste er det individuelt intoleranse. Det bør brukes forsiktig for diabetikere og allergikere, særlig når det allerede har vært en negativ reaksjon på bieprodukter.

Hvis du har vaskulære sykdommer, for eksempel couperose, kan bruk av honningmasker forverre situasjonen. Honning utvider helt blodkar, som i dette tilfellet er uønsket.

Rødvin er ikke bare en velsmakende og veldig nyttig bær, men fungerer også som et utmerket naturlig kosmetisk produkt hvor du kan lage forskjellige ansiktsmasker. Plukk opp rødbærmask for ansiktet.

Problem hud krever konstant og svært omhyggelig omsorg, som ikke kan gi umiddelbare resultater. Sesjoner med hjemmemasker er svært effektive og rent symbolsk pris på komponentene som brukes. De beste oppskriftene for akne masker http://ilcosmetic.ru/uhod-za-litsom/maski-uhod-za-litsom/retsepty-ot-pryshhej.html

Uansett hvor mye nye kosmetiske kremer og lotioner er oppfunnet under forholdene i kjemiske og biologiske laboratorier, vil naturlige rettsmidler alltid forbli toppet av popularitet. Masker laget av honning og kanel har et godt resultat på ansiktets hud, disse to ingrediensene kombinerer ikke bare med hverandre, men harmonisk komplementerer hverandres effektivitet. Se videooppskrift på honning - kanelmasken her.

Se Acne Honey Mask Video Oppskrift

Hjemmelaget Honning Acne Mask Oppskrifter

Du kan bruke honning i sin rene form. For å gjøre dette er det nok å påføre det i et jevnt lag på den tidligere preparerte (rensede) huden. Etter litt tid (ca. 20 - 30 minutter), skyll med varmt vann.

For å øke effektiviteten legges andre komponenter til honningmasker. Et utvalg av de beste komposisjonene er gitt senere i vår artikkel.

Honning maske for akne og svarte flekker

Honning kan velges ikke bare til huden. Det brukes vanligvis til alle problemområder, inkludert nakke og décolleté. Huden er tykkere på ryggen, så det er tilrådelig å dampe det godt før påføring.

Sammensetningen av sitronsaft inneholder nyttige vitaminer og organiske stoffer som gjør huden frisk. Regelmessig bruk av slike naturlige masker gjør at du kan rense huden mot feil og eliminere eventuelle flekker, mørkere og fregner. Lær hvordan du gjør en hvitlakkemaskemaske hjemme.

Oppskrifter masker fra svarte prikker og akne på grunnlag av honning:

 • Tilsvarende mengder honning og sitronsaft blandes godt. Påfør på ren hud, la i 30 minutter. Skyll deretter av og, hvis ønskelig, fukte med vanlig krem. Perfekt for kombinasjon og fet hud. Sitron har også en liten bleking effekt.
 • I den første oppskriften, kan du erstatte sitron eple cider eddik, bare for å ta det må være to ganger mindre enn honning.
 • Honning, naturlig olje (oliven, mandel eller valgfritt) og eggeplomme blandes og påføres problemområder. Blandingen skal stå i omtrent en halv time, skyll deretter med vann. Denne oppskriften fukter huden helt og kan tjene som både behandling og ernæring.
 • Hvis huden ikke er for tørr, kan du bare bruke honning og eggeplomme. For fading problem hud, bruk av protein som en annen komponent ville være en utmerket måte ut.
 • I honningblandingen kan du legge til ferskpresset juice av poteter eller kål. Denne masken brukes punktvis, og ikke over hele overflaten av ansiktet. Gulrotjuice kan også brukes på vilje, men bare i fortynnet form, for ikke å få uønsket soling.
 • Følsom hud kan være perfekt tonet honning - agurk maske. For å gjøre dette, bruk enten fersk juice eller hakkede agurkmasse. Slike blandinger fjerner også perfekt pigment flekker og fregner.
 • Honning med kanel - en utmerket tonic. Den passer til forskjellige hudtyper. For å få den ferdige masken, ta to spiseskjeer med honning og en teskje kanel. En slik sammensetning, forresten, kan erstatte skrubbe for delikat rensing.
 • Havregrynene som er finpresset i en kaffekvern, kan også brukes til en mild peeling. For dette blandes en skje av havregryn med en dobbel del honning. For en jevn effekt og ekstra ernæring for tørr hud, kan du legge til en liten glycerin apotek løsning.
 • Masken med leire anses å være den mest effektive for enhver form for utslett og svarte flekker. For å gjøre dette kan du ta en pakke med farmasøytisk leire og bland den med flytende honning for å få litt tykk pasta. Blandingen er jevnt fordelt over ansiktet, etter at 30-40 minutter av avslapning er fjernet fra ansiktet.
 • Et eple knust i en blender, også blandet med honning, vil bidra til å tone opp sliten og fading hud. Et eple kan eventuelt erstattes med noe frukt eller bær i henhold til sesongen.
 • Honning med tillegg av acetylsalisylsyre tabletter er et godt verktøy for hurtige resultater. Ofte bør du ikke bruke den, for ikke å forårsake avhengighet. For komfortabel bruk må du først knuse aspirin, oppløs den i en liten mengde varmt vann eller urte avkok, og bland det deretter med honning.

Også i honningbasen kan du legge til essensielle og naturlige oljer, aloe juice, avkok av urter og alkoholtinktur av calendula. Alle disse hemmelighetene lar deg forsiktig og effektivt rense ansiktet ditt, og bli kvitt utslett og svarte prikker.

Du kjenner problemet, når selv en dyr krem, utgitt av et kjent verdensmerke, begynner å rulle på ansiktet ditt litt tid etter påføring? Hva er årsaken til dette ubehagelige fenomenet, hvorfor rømmer kremet på ansiktet, les svaret fra skjønnhetspleieren.

Video for deg: oppskrift apirinovo - honning masochki

anmeldelser

Yulia: Honning maskerer som deres enkelhet. Vanligvis, for å lage en passende blanding, bare se i kjøleskapet. Jeg liker masker med olje, bare jeg gjør dem sjeldent, siden huden er allerede for fet. Sitron hjelper godt, men ikke alltid for hånden. For meg selv fant jeg et godt alternativ - hjemmelaget aloe juice.

Diane: Masker med honning er noe! Huden blir jevn og bare behagelig å ta på. Utslett og små kviser forsvinner umiddelbart, men for bestemte problemer må man selvfølgelig være tålmodig. Det største hindret for spredning av slike oppskrifter er vår latskap, selv om slike enkle formuleringer må registreres umiddelbart.

Lena: Masker med honning gjorde sine døtre under modning. Da fikk hun dårlig, selv ønsket å debugge penger til laserrengjøring. Det var synd at barnet, og alle slags komplekser dukket opp. Produksjonen var "bestemorens" oppskrifter. Hudtilstanden har forbedret seg betydelig, men ikke perfekt, men barnet roet seg ned. Alternerte honningmasker med urtedekk, og nå har det blitt mye bedre.

Honning ansiktsmasker er et godt alternativ for et billig og effektivt kosmetisk produkt som enkelt og raskt kan tilberedes hjemme. Bruken av honning som basis vil tillate maksimal pore rensing, noe som bidrar til behandling og forebygging av akne og hudutslett. Honning har også gode antiinflammatoriske egenskaper, noe som betyr at det virker direkte på grunn av akne, og ikke bare forkler dem. Et utvalg av vellykkede og effektive oppskrifter hjelper deg med å velge en oppskrift på deg selv og kunnskap om de grunnleggende finessene med matlaging - for å unngå vanlige feil.

Det er vanskelig å finne en moderne person som aldri vil komme over produktene i det legendariske merket "Nivea". Anmeldelser av Nivea ansiktskrem i denne artikkelen.

Hvordan bli kvitt akne med honning?

Naturlig honning er en kilde til mange sporstoffer, vitaminer og biologisk aktive stoffer. På grunn av sammensetningen har den antiinflammatoriske, bakteriedrepende og sårheling egenskaper, derfor er det effektivt å behandle ulike hudproblemer, inkludert akne.

Nyttige egenskaper av honning for problemhud

For medisinske og kosmetiske prosedyrer som bare passer naturlig høy kvalitet honning. Bee produkt hjelper ikke bare med å kvitte seg med eksisterende problemer, men forhindrer også fremveksten av nye. Dette skyldes sine fordelaktige egenskaper:

 • penetrerer dypt inn i lagene av epidermis, nærer huden med næringsstoffer og renser den;
 • forstyrrer rask fordamping av fuktighet, holder den i lang tid. Etter honning masker, slutter huden å flakke;
 • Antioksidanter i honning hjelper med å bekjempe tegnene på aldring;
 • har antiinflammatorisk virkning, lindrer irritasjon, fremmer rask helbredelse av sår, slitasje og andre skader.

Honning kan brukes av personer med hvilken som helst hudtype, og det har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, bortsett fra at honningsprosedyrer ikke kan gjøres for personer med intoleranse overfor dette produktet, samt lider av rosacea, vaskulær dilasjon.

Acne Honey Oppskrifter

Før du velger en maske, er det verdt å vurdere to tips:

 • Det er bedre å velge flytende honning, men det kandiserte produktet kan bringes til ønsket konsistens. For å gjøre dette oppvarmes det i et vannbad til krystallene helt oppløses, men det må tas hensyn til at honning ikke koke.
 • Ved fremstilling av kombinert masker, velg ingrediensene som passer til din hudtype.

Klassisk alternativ

Flytende naturlig honning påføres jevnt på huden, og gni litt i problemområder. La det stå i 15 minutter.

Tea Tree Mask

Den tørker problemområder, forhindrer reproduksjon av patogene bakterier, normaliserer talgkjertlene. Som et resultat er antallet akne på huden redusert og oljeskinn elimineres. Denne masken er spesielt effektiv for fet hud:

 • Apple er malt i potetmos.
 • Tilsett 1 dessertskje med bieprodukt og 3 dråper tea tree olje til den.

Blandingen brukes umiddelbart, og forårsaker en kvart time. Påfør masken regelmessig 2 ganger i uken.

Kanelmaske

Det hjelper ikke bare med å redusere antall kviser, men lindrer også rødhet på huden. Jord kanel virker også som en delikat skrubbe:

 • Kombiner 1 spiseskje flytende honning og 1 dessert skje med kanel.
 • Gi blandingen til å stå litt slik at kanelpartiklene er gjennomvåt i honning.

Spred blandingen jevnt og la den stå i 20 minutter. Prosedyren utføres daglig til ønsket resultat oppnås, men ikke mer enn 1 måned.

Eggmaske

Det anbefales å bruke til eiere av tørr, kombinasjon eller normal hud i ansiktet. I tillegg til den terapeutiske effekten, har den en fuktighetsgivende effekt:

 • Kombiner 1 dessertskje med honning med rå eggeplomme.
 • Komponentene er malt til homogen masse.

Sett blandingen på ansiktet og vask av etter en kvart time. Mask gjør 1 gang per uke.

Honey Calendula Lotion

Anbefal det å bruke for fet hud:

 • 2 dessertskjeer med honning er oppløst i vann, tilsett samme teskje av calendula tinktur.
 • Alle komponenter er blandet. Ved oppbevaring helles den ferdige lotionen i en flaske.

Forberedt lotion tørker huden 2 ganger om dagen. Det lindrer betennelse godt, fjerner flekker igjen av kviser, tørker huden. Les mer om akne lotioner her.

Kombinert maske for fet hud

Du kan bruke to oppskrifter:

 • En like mengde ingredienser - honning, sitronsaft og "Hercules" frokostblandinger - blandes. Den resulterende massen er smurt områder med akne, la den stå i 15 minutter.
 • Kombiner 1 dessertskje med honning og sitron eller limejuice. Råegghvite er pisket inn i et sterkt skum og blandes forsiktig inn i blandingen. Masken påføres ansiktet og tørker igjen.

Sitronsaft er rik på phytoncides og askorbinsyre. De hemmer utviklingen av patogene mikroorganismer, tørre pimples, smale porer og reduserer glans.

Maske med aloe

Egnet for fet, betent hud:

 • Aloebladet er kuttet, pakket inn i papir og satt i kjøleskap i 30 minutter, ettersom biologisk aktive stoffer på denne måten produseres intensivt i planten.
 • Arket er tatt ut og presset juice.
 • Massen og aloe juice er blandet med 4 ss honning.

Blandingen påføres punktvis - rett på kviser, hold på huden i 10 minutter. Utfør prosedyren 2-3 ganger i uka. Flere aloe acne masker er beskrevet her.

Soda honning maske

Soda fjerner forurensning, dreper bakterier og har en tørkeeffekt, og honning reduserer de aggressive effektene av brus på huden:

 • Et halvt glass vann er kombinert med 3 ss natron.
 • Legg til løsningen 1 ss honning.

Blandingen påføres forsiktig på huden og forlates i maksimalt 10 minutter. Bruk den en gang i uken. I denne utførelsen er masken bare egnet for personer med fet hud.

Vegetabilsk maske

Det toner huden i ansiktet og klipper med pimples på pannen. For forberedelsene ta komponenter i like store deler:

 • flytende honning;
 • agurk gruel;
 • revet rå potet tuber.

Alt er grundig blandet og påført i et tykt lag på problemområdene. Stå 20 minutter. Det er nødvendig å gjøre det en gang i uken.

Mask for alle hudtyper

I like deler blandet tykk honning og agurkjuice. Hvis blandingen er flytende, fukte du deretter gasbind i denne løsningen og påfør den på ansiktet. Handlingstid - 10-12 minutter. Masken kan gjøres opptil 3 ganger i uken.

Apple maske

Organiske syrer, som er rike på epler, utfører rensefunksjonen perfekt, er en enkel kjemisk peeling, og honning desinfiserer huden og fremmer raskere helbredelse av skade.

Fremstilt som følger:

 • Epleet er rengjort fra frøboksen og knust i en blender eller på en fin riper.
 • I potetmos legges 2 spiseskjeer med mørk honning. Alle blandet opp.

Du kan justere fettinnholdet i masken ved å legge til 1 spiseskje hytteost. For fet hud egnet fettfri meieriprodukt for tørrhvalpe med høyt fettinnhold. Påfør blandingen i 15 minutter.

Mask med aspirin

Dette stoffet lindrer betennelse og hjelper honning til å trenge dypere inn i lagene av epidermis. Når den knuses, virker den som en skrubbe som effektivt renser porene fra forurensning.

4 tabletter er malt i pulver, som deretter fortynnes i 1 teskje kaldt vann. 0,5 teskje flytende honning blandes inn i løsningen, og videre leveres de avhengig av antall utslett:

 • Med et lite antall kviser blir blandingen fordelt jevnt med masserende bevegelser over hele ansiktet, og unngår øyet. La det stå i 10 minutter og skyll med varmt vann.
 • Med et stort antall akne aspirin som skrubbe kan ikke brukes. Påfør forsiktig massen på ansiktet uten massasjebevegelser og la det gå i 10 minutter eller bruk en mer konsentrert blanding av punkt. Sett det på kvise og hold i flere timer. Andre oppskrifter med aspirin se her.

Anbefalinger for bruk av honning midler

For å oppnå maksimal effekt ved bruk av honning, bør du følge følgende anbefalinger:

 • Før kosmetisk prosedyre rengjøres huden med spesielle kosmetiske produkter - geler eller ansiktsrensemidler. Deretter blir ansiktet gjennomvåt med et håndkle for å fjerne overflødig fuktighet.
 • Før du påfører honningen, er det tilrådelig å dampe ansiktet, fordi det lar verktøyet trenge så dypt som mulig inn i lagene av epidermis.
 • Midler vaskes alltid av med varmt vann, i sluttrinnet vasker de ansiktet med kaldt til smale porer.
 • Etter prosedyren påføres en nærende eller fuktighetsgivende krem ​​til ansiktet, og restene fjernes med en bomullspute.

Video: 4 honningbaserte oppskrifter

I den følgende videoen kan du visuelt se hvordan honningsmasker blir utarbeidet og brukt:

De beste oppskrifter for honning ansiktsmasker for akne

I kampen for sunn hud kan og bør du søke hjemmet som er utarbeidet av deg selv. Honning er en av de beste ingrediensene for masker, det effektivt reduserer betennelse og bidrar til å raskt gjenopprette hudtonen. Hvilken honningmaske for akne ansikt er den mest effektive, og hva skal du se etter når du bruker den?

Honning - mot akne

Dette søte biavlproduktet blir verdsatt av konditorkokkene i hele verden. Men som en medisinsk komponent, nemlig kosmetikk, kan komponenten honning gjøre en utmerket service. Det er spesielt nyttig for de som har utslett og betennelser i ansiktet. Hvilke egenskaper av honning gjør det mulig å bekjempe akne:

 1. Det renser huden veldig godt og fjerner selv de minste partiklene av smuss. Det er ingen hemmelighet at det noen ganger er mangel på hygiene som forårsaker betennelse, og deretter vil honning fjerne ikke bare det synlige laget av smuss, men også rense huden mye dypere enn noen såpe.
 2. Den har en antimikrobiell effekt. Kanskje dette er hovedårsaken til høy ytelse av honningmasker for akne. På grunn av tilstedeværelsen av biologisk aktive komponenter, kan dette biodlingsproduktet effektivt undertrykke og eliminere forskjellige bakterier.
 3. Honning fjerner ikke bare betennelse, men lindrer også hevelse, som ofte dannes ved aktiveringsstedet for bakterier. Honning, som en svamp, absorberer overflødig vann. Ansiktet ser friskere ut og friskere.
 4. Motvirker tørrhet og peeling, noe som ofte forårsaker mikrosperre og nye infeksjoner. Honning gjør huden smidig, elastisk og mindre mottakelig for bakterier.
 5. Denne komponenten kan betraktes som universell, fordi den passer for alle typer hud: det fukter tørr, oljeaktig vil gjøre den mer elastisk og elastisk, og trøtt hjelper deg med å gjenopprette raskt.

De ubestridelige fordelene inkluderer det faktum at honning for akne maske krever ganske mye akne. Dette produktet er ikke det billigste, men alle har råd til det, og bruk av det i små mengder (ikke mer enn en teskje) av mengder gjør at du kan redusere prisen på reseptene og gjøre dem rimeligere sammenlignet med kjemikeren for betennelse i huden.

Honning masker for akne og akne

Hvordan bli kvitt akne og utslett med honning? Det er best å bruke denne naturlige komponenten eksternt, for da virker den direkte på fokus av betennelse. Oppskrifter slike verktøy som kan gjøres hjemme - mange. Hovedforskjellen er i de ekstra komponentene som forbedrer effekten og bidrar til i tillegg å takle andre hudfeil. Med andre ord, for hver jente vil den mest hensiktsmessige masken med akne honning inneholde ingredienser som fremskynder helingsprosessen, gjenoppretter hudens elastisitet eller lindrer irritasjon, avhengig av ønsket effekt.

Så, de mest populære typer masker:

 • potet og honning;
 • honning og leire;
 • sitron honning;
 • agurk og honning;
 • næringsrik honning;
 • honning og kli.

Honey Potato Mask

For forberedelsen vil det kreve en liten potetknol, som må gnides på et rifler. Overflødig juice kan dreneres, fordi det vil forstyrre konsolideringen av sammensetningen på ansiktet. Så er potetmos blandet med 1 ts. kjære, legg til noen få (2-3) dråper sitronsaft, bland godt og bruk på ansiktet. Eksponeringstid - til masken er helt tørr på huden. Derefter vaskes maskepartiklene av med varmt rennende vann.

En slik ansiktsmaske med honning hjelper ikke bare med å lindre betennelse i huden, men lindrer også irritasjon, rødhet og hevelse. Noen få dråper sitron øker den samlede effekten og sliter med synlige tegn på tretthet, og derfor er dette rettsmiddelet spesielt godt å bruke om morgenen.

Honey Clay Mask

2 ss. kosmetisk leire blandes med vann (ca. 1 ss) for å oppnå konsentrasjonen av surkrem. Nå til den resulterende sammensetningen legg 1 ts. honning og sitronsaft. Alt er grundig blandet og påført ansiktet. Sammensetningen bør påvirke ca. 15-20 minutter, hvorpå den vaskes av med vann.

Denne ansiktsmasken hjemme anses å være svært effektiv, og resultatet - en synlig rensing av huden - kan oppnås etter den første dosen. For øvrig kan leire for disse formål brukes forskjellig, avhengig av hudtype. Hvis en jente ikke vet nøyaktig hvilken type kosmetisk leire hun trenger, kan du velge den klassiske blåen som passer nesten alle sammen.

Sitron-honning maske

1 hk honning blandet med samme mengde sitronsaft. Rør komponentene nøye for å oppnå en homogen oppslemming. Sammensetningen legger på ansiktet i 15 minutter. Etter påføring er det nødvendig å vaske av masken med varmt vann og påfør næringskrem på huden, og etter - vent noen minutter til den er fullstendig absorbert.

Denne masken brukes utelukkende til fet hud med kviser! I tillegg til å helbrede huden og lindre betennelse, bidrar den til å begrense porene og derved motvirker inngrep av bakterier fra utsiden. Det vil hjelpe fra akne og svarte flekker. Hvis akne i ansiktet er for mye, så kan du i tillegg til de ovennevnte ingrediensene legge til en halvdoblet aspirintablett, som i seg selv er en utmerket antiinflammatorisk komponent og brukes ofte til kosmetiske formål.

Gurkeshoney Mask

Det er nødvendig å gratulere agurken revet. For en maske trenger du bare 1 ss. ristet agurk. Legg til 1 ts. honning, helst - tykk, ikke flytende, slik at konsistensen av sammensetningen viste seg å være mer tett. Masken skal spres på hele ansiktet i 15-20 minutter, etter at det er vasket av med varmt vann.

Denne masken passer for enhver type person, og kan derfor betraktes som universell. Spesielt vil det appellere til jenter med sensitiv hud, da agurken lindrer kløe og irritasjon, whitens og avkjøler epidermis litt. Trøtt hud en slik oppskrift vil bidra til å øke turgor og elastisitet.

Nærende honningmaske

Det er nødvendig å ta 1 ts. honning og vegetabilsk olje. Det er bedre å ta baseoljen (fersken, aprikos, druefrø), men i mangel av dette vil vanlig oliven eller solsikkeolje være egnet. Til dette legg 1 eggeplomme. Sammensetningen blandes grundig. Masken skal spres på steder av betennelse og la igjen virke i 15-20 minutter. Etter tiden vaskes sammensetningen med varmt rennende vann.

Denne masken hjelper ikke bare med å bekjempe akne og akne, men danner også næring til huden og nærer den med de nødvendige sporstoffer og vitaminer som finnes i eggeplommen. En slik oppskrift er spesielt egnet for trøtt og fading hud med akne, akne og utslett.

Honey-bran mask

2st.l. honning blandet med 1 ts kli og 1 ts sitronsaft. Påfør sammensetningen på hele ansiktet til en følelse av lyshet. Derefter vaskes masken av med varmt vann.

En slik maske lindrer ikke bare effektivt akne, hudormer og svarte flekker, men bidrar også til å oppdatere og litt lysere epidermis. Det lindrer også irritasjon, som ofte oppstår på akne-utsatt hud.

Bli kvitt akne riktig: tips om bruk av honningmasker

Det er ikke så mange regler her, men de bør følges strengt. Start kampen mot betennelse så tidlig som mulig, med utseendet til den første brystet. Men dette betyr ikke at det er nødvendig å bruke alle kjente oppskrifter med en antiinflammatorisk effekt over natten eller innen 24 timer. Hvis vi blir kvitt akne, bør det gjøres gradvis for ikke å skade den allerede irriterte epidermis. Derfor er det nødvendig å bruke honningmasker ikke mer enn en gang hver 5. dag.

En annen viktig nøkkel til suksess er regularitet. Selv om etter den første applikasjonen, er den synlige effekten svært svak, etter noen dager, smelter de inflammatoriske områdene igjen med en antiinflammatorisk sammensetning, og gjenta dette minst 3-4 ganger. Etter en og en halv måned vil resultatet ikke vare lenge, og det vil vare lenge.

Er det noen kontraindikasjoner for honningmasker?

Honning fra akne i ansiktet kan ikke bruke hver person. Det er kjent at bieprodukter anses å være ganske sterke allergener. Du bør ikke være redd for å bruke masker med denne basekomponenten. Ved begynnelsen av en viss alder kjenner en person vanligvis de produktene og stoffene som han noen gang har utviklet en allergisk reaksjon på. Hvis honningen er i denne listen, er det bedre å nekte å bruke disse oppskriftene. I ekstreme tilfeller kan du alltid raskt sjekke sammensetningen, som du bare legger en liten mengde maske på ulnarfoldet eller på håndleddet og venter i 15-20 minutter. I nærvær av rødhet er honning mot akne bedre å ikke bruke.

Kosmetologi: akne honning

Akne er en av de mest ubehagelige problemene som kan skje med huden. De ødelegger ikke bare utseendet, men reduserer også selvtilliten til noen. Tross alt er det ingenting verre enn dårlig hud, spesielt på tide av helligdager. I dag selges et stort utvalg av anti-akne rettsmidler, som både kan brukes til behandling og forebygging.

Imidlertid er det ikke noe mer nyttig enn å bruke honning for å bekjempe akne. Dette verktøyet hjelper ikke bare å håndtere ulike hudutslett, men forbedrer også tilstanden til huden.

Foto 2 - Ansiktshudeproblemer

Men noen er forvirret av et slikt verktøy, og de bryr seg: Kan det være akne fra honning? For å forhindre at dette skjer, er det svært viktig å skikkelig bruke denne hudrenseren. Det er også verdt å vite hvordan å bli kvitt akne med honning, oppskrifter og hvordan du bruker dem.

Populær honning maske for akne ansikt

Honning er et ideelt middel for akne, som har blitt brukt siden antikken. Dette skyldes hovedsakelig den høye ytelsen til dette produktet. Tross alt inneholder honning et stort utvalg av vitaminer og mineraler som huden trenger for et perfekt utseende.

Foto 4 - Honey mask som et middel for akne

De viktigste fordelaktige egenskapene besatt av honning:

 • takket være kjære, huden slutter å peeling og blir mer hydrert;
 • honning maske bidrar til å stoppe betennelse;
 • har en høy antimikrobiell og bakteriell effekt;
 • På grunn av sin struktur trekker den helt ut forskjellige urenheter, renser huden.
 • På grunn av bedre blodsirkulasjon, ser ansiktets hud langt yngre ut;
 • vevsgenerering skjer og det kornede øvre laget fjernes forsiktig.

Akne honning brukes ikke bare som en kurativ, men også som et profylaktisk middel. Her er det viktigste å vite de riktige proporsjoner og bruksmetoder, samt mulige bivirkninger.

Foto 5 - Effektiviteten til masken av honning

Det er viktig! Det er ikke anbefalt å bruke honning med individuell intoleranse, da det kan føre til sterk allergisk reaksjon.

Akne og honningmaske: De mest populære kombinasjonene

Honning kan brukes som ren, og med en rekke tilsetningsstoffer. De bidrar ikke bare til å styrke terapeutisk og profylaktisk effekt, men gir også ytterligere nødvendige effekter for å eliminere utslett.

Populære anti-akne produkter, inkludert de som brukes i kombinasjon med honning, brukes som:

kanel

I dag, når honning brukes som hovedråvara, er kanel en ekstra eksponeringsmiddel. Først og fremst skyldes dette at kanel har unike naturlige egenskaper for å rense huden, noe som anses nødvendig for ansiktet, spesielt i den varme årstiden. Vanligvis produserer honning og kanel en rekke scrubs. Alt avhenger av konsistensen av den tilberedte blandingen.

Honning og kanel - en unik skrubbe

Ansiktshuden fra tid til annen må rengjøres spesielt grundig. For å gjøre dette, bruk en skrubbe som fjerner alle døde og keratiniserte lag av huden. Skrubbe - En maske med honning og kanel er utarbeidet ganske enkelt, og alle kan takle produksjonen. Her er det nok å blande honning og kanel i like store mengder og bruke på renset og fuktig hud.

Blandingen skal brukes med massasjebevegelser, men det er umulig å gni det inn i porene med kraft. Massere huden med denne skrubbe koster bare 2-3 minutter. Deretter må du vaske med varmt vann og påfør en fuktighetskrem.

Aspirin og honning, som et middel for huden

I noen tilfeller, for å takle akne så kan det ganske enkelt ikke. For disse formål, for å fjerne en sterk betennelse er det nødvendig å ty til en mer effektiv måte. Oftest, for dette formål, brukes simpelt aspirin som et ekstra tilsetningsstoff til honning.

Det er nødvendig å knuse en aspirintablett i pulver og bland det resulterende pulveret med en spiseskje honning. Det er svært effektivt å påføre en mer konsentrert blanding stiplet til spesielt utprøvde lesjoner, og ideelt sett blir det påført en kvise. Du kan da forlate verktøyet i noen timer.

Foto 17 - Virkningen av en maske av aspirin og honning

Det er viktig! Hvis du bruker en maske med aspirin, føler du en skarp brennende følelse, så den skal vaskes av og en beroligende bør påføres huden: krem, gel.

Propolis - mot akne

Propolis kan også brukes til å bli kvitt akne. Dette produktet håndterer oppdraget perfekt og kan raskt ikke bare rense huden på ansiktet, men også myke den. Den mest brukte tinkturen av propolis, som bare brukes på de berørte områdene i huden. Dette skjer på grunn av det faktum at i sunne områder av hudtinkturen kan forårsake brannskader, spesielt hvis det var brudd i produksjonsprosessen.

Foto 19 - Propolis tinktur Foto 20 - Acne propolis »

Akne, akne og kviser vil være uopprettelig borte fra honning "slynge"!

Honning er et ekte lagerhus av næringsstoffer og vitaminkomplekser. Produktet av biavl brukes aktivt i kampen mot sykdommer av ulike slag og for å forynge huden. Utmerket hjelp honning fra akne, akne og akne. Honningsmasker eliminerer ikke bare alle ubehagelige utslett i ansiktet, men hindrer også forekomsten deres.

Acne Storm

Tenk på hvordan dette mirakuløse produktet lindrer akne:

 • Den har en antiseptisk effekt som gjør det mulig å effektivt bekjempe bakterier. På grunn av denne egenskapen er honning universell i terapeutisk bruk: den kan konsumeres inne eller brukes eksternt.
 • Produktet tar kontroll over selve sykdomsroten, og eliminerer både problemet og dets konsekvenser. Det påvirker allerede eksisterende akne og forhindrer fremveksten av nye.
 • Masken med akne honning fjerner hevelse og suppuration, renser huden og fjerner ubehagelige opplevelser.
 • Toner og myker huden, eliminerer peeling og tørrhet.
 • Samhandler med hvilken som helst hudtype. Kraftene til honningmasker inkluderer ikke bare bekjempelse av akne, men også fuktighet og regenerering av huden. Den blir elastisk, silkeaktig og myk.
 • Desinfiserer sår og betennelser, beskytter mot infeksjoner og virus.

Akne honning er vanligvis brukt i form av scrubs og masker som er lett forberedt hjemme. I spargrisen av produktets positive egenskaper kan tilskrives dens natur, effektivitet og overkommelighet.

Advarsel! Før du lager en maske med honning, sørg for at du er allergisk mot det.

Hva slags honning er hensynsløs mot akne?

 • Kypriotisk (fra nektar av pilglassblomster) har en kraftig beroligende effekt. To aspirintabletter tilsatt et vannfortynnet produkt vil bidra til å fordoble denne effekten.
 • Kan honning perfekt helbrede sår fra akne og akne. Fullstendig informasjon om denne helbredende nektar, du kan lære av artikkelen: Honning, kan kroppen helbrede, forfriskende og styrke og styrke til sjelen.
 • Linden variasjon i en duet med muskatnød nærer, fukter huden og eliminerer betennelse.
 • Bashkir sort i kombinasjon med eukalyptus lindrer irritasjon, hevelse og rødhet.
 • Kanel og akacia honning for akne i proporsjoner på 1: 1 er en utmerket kosmetisk prosedyre for dyp rensing av ansiktet. Acacia-sorten er også hypoallergen og har en beroligende effekt på huden.

Advarsel! For masker anbefales det å bruke blomsterhonning. Den har en tykk tekstur, rik kjemisk sammensetning og vil ikke spre seg gjennom hele ansiktet, herding bare bestemte områder.

Honning Masker for akne, akne og akne

Med poteter

Rist de rå potetene, bland gruelen med en teskje honning og 3-4 dråper sitronsaft. Påfør blandingen på problemområdene og slett huden jevnt over huden. Vent til masken tørker, skyll den deretter av med varmt vann. Poteter kan byttes ut med paprika av agurk eller gresskar. Blandingen vil spare deg for unflattering utslett og fettete glans på ansiktet ditt.

Med aspirin

Grind 1-2 tabletter av aspirin og legg til det på en skje med honning og sitronsaft. Etter blanding av ingrediensene grundig, bruk blandingen på et renset ansikt, hold i 15-20 minutter, skyll og fukte med krem. Huden blir myk etter den første prosedyren. Masken med aspirin og honning er designet for å desinfisere problemområder, fjerne rødhet, glatte fine rynker og forhindre dannelse av akne.

Med calendula

I et glass varmt kokt vann, oppløs 2 teskjeer av honning og calendula tinktur. Den resulterende væsken tørker acneområdet to ganger om dagen. Honey mask med calendula eliminerer hudproblemer og eliminerer sår, betennelse.

Med kli

Honning fra akne brukes også i en duet med kli. 100 g av produktet bringes til flytende tilstand i et vannbad, avkjøl og bland med saften av halv sitron og 1 ss. skje kli (fortrinnsvis hvete). Masken bør holdes på ansiktet i ca 20-30 minutter. Det er garantert å bli kvitt akne og løse problemene med akne-grov hud. Honning vil oppdatere og fukte huden, og klanen vil gjenopprette balansen.

Med svart leire

1 ss. Løs opp en skje med leire med varmt vann for å oppnå en kremaktig blanding, tilsett honning og en teskje sitronsaft til den. Påfør blandingen på ren hud i ca. 20 minutter, skyll deretter med kaldt vann. Det er effektivt i kampen mot akne og den medfølgende betennelsen i huden.

Advarsel! Hvis honningen har krystallisert, varme den over moderat varme til en væskestatus. Men i ingen tilfelle ikke lage mat, ellers vil det miste alle dets helbredende egenskaper.

Med kanel

Masken på kanel og honning bekjemper raskt akne og fjerner mørke, røde flekker på ansiktet. Forbered det, bland 2 ss. skjeer med honning og 1 teskje med kanel. Påfør blandingen på ansiktet i 15-20 minutter, skyll deretter med kaldt kokt vann. Å bruke en maske i 30 dager vil få deg til å glemme et slikt problem som akne.

Med eplecider eddik

Ingredienser: 1 eggeplomme, 1 ss. skje med naturlig eple cider eddik og 1 teskje honning. Mask hold på ansiktet i 15-20 minutter. Holdere av tørr og overfølsom hud bør legges til blandingen 1 ss. skje med rømme.

Masken med honning og eddik for akne desinfiserer og helbreder sår, mindre arr og kurmer betennelser. Hvis det viser seg å være for flytende, bruk en bomullspinne når den påføres.

Mot rødhet og infeksjon

Blander honning og olivenolje i proporsjoner på 1: 1, varme blandingen gjennom et vannbad og påfør problemets områder i ansiktet i 15-20 minutter. Etter 2-3 prosedyrer blir huden elastisk og myk, alt rødhet, betennelse og hevelse vil forsvinne.

Advarsel! For å eliminere hudutslett, bør akne honning brukes regelmessig.

Bare systematisk bruk av masker, skrubber og komprimerer basert på dette fantastiske produktet, vil kunne holde deg permanent fra hudproblemer. For å øke effekten, samt å forhindre forekomst av utslett, anbefales det å spise en skje med honning om dagen.

Hjelper honning acne? Mennesker og vitenskap gir et bekreftende svar. For å svare på dette spørsmålet må du prøve deg selv effektiviteten av honningmasker.

Akne ansikt honning maske: fordeler, regler og nyanser av bruk

Hovedproduktet av biavl, honning, brukes ikke bare i matlaging, men også i medisin og kosmetikk. Den har mange egenskaper som kan helbrede, forny og styrke menneskekroppen. Blant produktets helbredende egenskaper er det også mulighet til å hjelpe fra akne i ansiktet.

Fordelene med honning for å bekjempe utslett

 • Bee delikatesse har en unik evne: Den absorberes av menneskekroppen helt, 100%. Produktet inneholder biostimulanter som utløser arbeidet med både generell og lokal immunitet. Følgelig, for problem hud, en akne honning maske er en måte å forebygge problemer og redusere sannsynligheten for deres forekomst.
 • En av de viktigste egenskapene til naturlig søthet er evnen til å bekjempe bakterier, og de er hovedårsaken til betennelse på huden. Det er bemerkelsesverdig at behandlingen er effektiv når produktet tas inn og når det brukes på problemområder i maskenes sammensetning.
 • Honning fjerner akne som allerede har dukket opp og forhindrer at nye blir dannet. Således er terapi kombinert med forebygging.
 • Prinsippet på biavlsproduktet er som en svamp: det absorberer giftige skadelige forbindelser, eliminerer både betennelse og puffiness som følge av utbruddet av akne.
 • Etter at masken er påført, blir det kornet lag av hud med hudrester - rester av kosmetikk, et derivat av talgkjertler, støv og atmosfærisk slam - vasket av ansiktet med det.
 • Honning toner huden, aktiverer metabolske prosesser i den og forhindrer aldring.
 • En naturlig delikatesse i sammensetningen av masken er bra for både oljeaktig og tørr hud: sammen med eliminering av betennelse forhindrer det flaking, nærer dermis og hjelper det å holde fuktighet inne.
 • Det høye innholdet av vitaminer, mikroelementer og enzymer tillater næring av cellene med stoffer som er nødvendige for helse og ungdom.
 • Gjør prosedyrer med honning hjemme, du kan ikke bare eliminere akneproblemer, men også belaste huden din med kraft og skjønnhet. Dette gjelder spesielt for de som jobber mye og ikke får nok søvn.

Vilkår for bruk

Kontraindikasjoner for bruk av honning fra utslett er individuel intoleranse, rosacea og diabetes. Siden dette er et allergifremkallende produkt, er det viktig å først sikre at det ikke skader kroppen. For å gjøre dette, spre det litt på baksiden av hånden og se reaksjonen i en time. I tilfelle problemer med bruk av innsiden, spesielt astmatisk i naturen, er eksperiment med verktøyet ikke verdt det.

Velg ekte kjære: Når du kjøper, sørg for at det ikke er en falsk og ikke et produkt med tilsatt sukker. Du kan gjøre dette på følgende måte. Fortynn behandlet jevnt med vann, drikk ammoniakk. Hvis du bytter farge til brun og ikke sediment, kan du være sikker på at produktet ikke er kunstig.

Det kan være væske og væske bare om sommeren og tidlig høst. Etter dette er den normale tilstanden til behandlet en mer eller mindre sugared konsistens. Unntaket til regelen er akacia honning.

Til biavlsprodukt jevnt solgt i sammensetningen av masken, må den være tilstrekkelig væske. Det kan oppvarmes i et vannbad bare til en varm tilstand, men ikke på noe sted varmt. Høye temperaturer utløser dannelsen av kreftfremkallende stoffer som er skadelige for menneskekroppen.

Ikke lag honning i kjøleskapet, på et fuktig sted, i lyset, i en åpen beholder ved siden av sterkt luktende produkter: Den har egenskaper for å absorbere aromaer. Ideelt - et kjølig tørt og mørkt sted (for eksempel på en lukket hylle), i en glassburk.

Generelle matlagingsregler

 • Velg et blomster- eller limeprodukt. Andre vil ikke jevnt avvike i sammensetningen av legemidlet.
 • Selv om du bestemmer deg for at masken for akne med honning skal brukes av deg hver dag, må du forberede den like før bruk. Bare i dette tilfellet vil oppskriften være til nytte for huden.
 • Den normale temperaturen på forvarmede naturlige delikatesser før du begynner å blande den med andre ingredienser, er fra 50 til 80 grader.
 • Ta håret under laken, slik at ikke en enkelt streng faller på pannen: det vil ikke være lett å vaske dem av honning.
 • Sørg for viskøse dråper på møbler eller klær. Det er bedre å lage en maske der det ikke skader gjenstander.
 • Før du bruker, tørk ansiktet med våte håndflater: dette vil redusere maskens tapp litt.
 • Et annet viktig poeng med forberedelsen er å rense ansiktet og dampe det. Bruk lotion, tonic, cleanser - hva du er vant til. Deretter trykker du på et veldig varmt håndkle til huden, fuktet i urtebuljong eller bare i varmt vann i et minutt eller to.

Mask Oppskrifter

 • Honning sitron

For fet eller kombinasjonshud vil en enkel sammensetning hjelpe, noe som bidrar til å begrense porene og nøytralisere akne og kviser. Ta i samme mengder ferskpresset sitronsaft og honning, bland godt og påfør på den rensede derma i ca 20 minutter. Skyll med renset eller kokt vann. Hver akne og kvise vil etter hvert tørke opp, huden vil gradvis rydde.

Honning akne ansiktsmaske kan være rensende, anti-inflammatorisk og nærende samtidig. Ta i like store mengder god jomfruolje og honning, bland, smør huden og bløt i omtrent en kvart time. Vask under rennende vann uten å bruke såpe.

Akne honning vil øke sin effektivitet hvis du legger til en fin revet rå potet sammen med ekstraheret juice. Det er best å bruke en slik maske med kosmetisk spatel eller fingre, hold i omtrent en halv time og skyll med mineralvann. Hvis du bare tar potet juice og blander den med en bie delikatesse, anbefales det å bruke mye poeng, akne, akne eller arr igjen fra dem.

Mange av oss er vant til å bruke skivede agurkskiver for å nærme huden, spesielt rundt øynene, og til og med ut fargen. For sensitiv hud er en blanding av like deler av saften av denne grønnsaken og honning egnet. Påfør det er viktig å forsiktig massere bevegelser - blandingen viser seg ganske væsken. Hold masken på ansiktet ditt i 10-12 minutter.

Leire har lenge vært ansett som både medisinsk og kosmetisk middel for å takle hudproblemer. Det er også effektivt i sammensetningen av honningmasker fra ufullkommenhet og utslett. Ta svart eller blå leire, bland en spiseskje pulver med samme mengde honning. Tynn fortynne massen med mineralvann slik at det får konsistensen til en tykk saus. Påfør ansiktet i 20 minutter.

Leire og honning mot akne vil hjelpe i tilfelle at inntil masken tørker ut, å ligge stille, ikke snakke og ikke uttrykke ansiktsmote, ellers kan du skade epidermis eller akselerere utseendet på rynker. Det er best å vaske av mineralvannet med milde bevegelser uten å forårsake ubehag i huden.

Hvis du regelmessig besøker et russisk dampbad eller en finsk badstue, ta med deg honning og natron med deg. Bland litt rett i håndflaten, legg på ansikt, nakke, décolleté. Det er best å gjøre dette etter den første samtalen før den andre. Hjelper denne masken fra ufullkommenheter? Honning bidrar til utvidelse av porene, fjerning av giftstoffer og rensing av huden, myk mykner og reduserer betennelse. Den eneste kontraindikasjonen mot dette middelet er sår, kutt, sår på huden.

 • Myk peeling for problemhud

Honningsmasken fra akne med tilsetning av en liten mengde kanelpulver blir et godt eksfolierende middel, fjerner urenheter og det keratiniserte laget av dermis, fremmer cellefornyelse, lymfakselerasjon og lansering av metabolske prosesser. I en spiseskje honning, tilsett 5 gram kanel og masser massen i 5 minutter over huden, skyll deretter med vann.

Ovennevnte oppskrifter vil være virkelig effektive hvis du utfører prosedyrer regelmessig i flere måneder. Det er nødvendig å følge instruksjonene strengt, ikke eksperimentere med deg selv, følg følsomt over tilstanden til epidermis, reaksjonen på de forskjellige komponentene. I dette tilfellet blir en hvilken som helst mask av honning for ansiktet av akne et ekte medisin for huden som kan gjøre det jevnt, jevnt, sunt og vakkert.

Flere Artikler Om Typer Acne