Problemhud er ikke bare ungdomsgjerningen, og unge og modne kvinner står ofte overfor dette ubehag. I de fleste tilfeller er problemskinn en konsekvens av problemer med ernæring og metabolisme, men også eksterne faktorer spiller en viktig rolle.

Vi anbefaler å lage masker for blackheads og svarte flekker hjemme, fordi dette er en rimelig og pålitelig måte å gjenvinne tillit.

Mask Oppskrifter

Den mest utsatt for akne og betent pimples av en jente som har fet eller kombinasjonshud.

# 1: Farmasøytisk tinktur av calendula og kamilleblomster.
Verktøyet brukes til å redusere sebumsekresjon, noe som er en av årsakene til problemområder. Bland en teskje med tinktur med et halvt glass kjøttkraft. Den resulterende væsken to ganger om dagen, tørk de mest problematiske områdene: T-sonen eller kinnene.

Det vanskeligste å håndtere dette fenomenet i ungdomsårene. Masker for akne er ikke alltid effektive her, for det meste er det nødvendig å være oppmerksom på interne problemer.

Interne årsaker til akne:

 1. Kropp predisposition;
 2. Disbolisme og arbeid i fordøyelseskanalen, ikke det korrekte arbeidet med en endokrin kjertel;
 3. Dårlige vaner;
 4. Ikke skikkelig hudpleie: sove med kosmetikk, dårlig utvalgte pleieprodukter, intoleranse mot visse komponenter i disse produktene.

# 2: Maske med grønn te.
Denne oppskriften vil ikke bare hjelpe mirakuløst å kurere akne og hudormer, men også kvitte seg med alder flekker. Vi tar to skjeer med grønn te og finmaler den, praktisk talt i pulver. Legg til samme mengde rismel, omhyggelig endre og tilsett kokt vann. Vi ser på konsistensen, det burde være som en kul surkrem. Den resulterende blandingen påføres på ansikt og nakke, la i fem minutter, vask deretter av med varmt vann.

# 3: En agurkmaske for tørr eller svært sensitiv dermis.
Ta frukten og rist fint, men du kan blande dette vassdraget med ett protein. Dette er hvordan ansiktsmasker for akne og akne blir oppnådd, som etter påføring vil fjerne noen av akne.

Foto - Agurkmaske

# 4: Sitron og henna ansiktsmaske for panne rynker, akne merker og sår akne.
Bland en spiseskje med forvarmet juice med hvit henna. Påfør blandingen i et jevnt lag i ti minutter etter vasking. Vi prøver ikke å søke på øyet, ellers:

 1. Øyevipper og øyenbryn er opplyst;
 2. Tåre kan være forårsaket;
 3. Komposisjoner basert på sitrus er kontraindisert for jenter som er allergiske mot vitamin C.

# 5: gulrot ansiktsmaske med rømme fra rød akne.
Vi klemmer saften ut av grønnsaken, du kan bruke gasbind eller en sigte. Bland 2 ss oransje væske med cottage cheese og kefir i forholdet 2: 1: 1. Hvis huden er tørr, bør meieriprodukter tas tettere. Påfør i 10-15 minutter og vask av med varmt vann.

Bilder - Gulrøtter med rømme

# 6: Tørkemaske med brus og akne. ingredienser:

 • en halv teskje soda;
 • en teskje honning.

Bee-produktet blir fortrinnsvis litt oppvarmet og blandet med brus. Å bruke prikkede bare på steder med betennelser. Hold i 15 minutter.

# 7: Grønn fennikelmaske tørking og hudrensing.
I fravær av urter kan du ta persille. Grønne skudd er godt knust i en mørtel til tilstanden av grøt, og brukes direkte i ren form på akne og akne. Effekten vil bli enorm - betennelsene er tørket, og huden er betydelig opplyst, nå er det nesten ingen røde merker på den.

# 8: Maske med leire.
Blå leire for ansiktet bare for å juble med alle feilene i epidermisene: pigmentering, kviser, rynker. Vi tar en pakke med mineralstopping og blander den med fem dråper havtornolje og legg til agurkesaft (en teskje). Påfør denne fantastiske masken av akne på ansiktet i 15-30 minutter. Etter vask av sporene med såpe eller skum. Det er også mulig å lage blekemasker fra leire, som vil utelukke fargen og skjule den generelle rødmen.

Foto - Blå leire

# 9: Honning maske og akne ansikt.
Bierproduktet oppvarmes til en lysstrøm og blandes med kokosnøttolje, som bekjemper hudfeil på cellnivå. Eter kan erstattes av oliven. I blandingen kjører vi i ett protein og bruker massen på dermis i 20 minutter. Slike blandinger vaskes best med varmt vann, og nærer deretter huden med krem. Før bruk, er det ønskelig å utføre en lett peeling av huden med brus og ansiktsskum.

# 10: Terapeutisk maske av havremel.
Lett hud trenger mild omsorg. Havregryn siktet bedre enn hjemmelaget og blandet med vann. Det ville være mye bedre hvis vann er erstattet med urte avkok, si fra kamille eller salvie. Konsistensen skal være tykk, slik at den ikke tømmes fra huden. Påfør massen i 15 minutter, mens du forsiktig masserer ansiktet, og skyll deretter med varmt vann.

# 11: Aloe vera maske for tørr hud.
Svært ofte begynte de å bruke aloe for akne, da planten er veldig rik på elementer som er mye brukt i kosmetikk og medisin. Riv av et lite stykke papir og legg en prikk på problemområdet. Hold i et par minutter. Du kan også skrape av papirmassen med en skje og distribuere den over dermis.

# 13: Anti-inflammatorisk maske laget av akne.
Gisens sammensetning inneholder svært aktive elementer som fjerner skadelige stoffer og radionuklider fra huden. En pose med tørr blanding (eller en skje av de vanlige) endres med en peroksydoppløsning på 3%. Konsistens oppnå, som krem. Påfør massen på svampen og gni den forsiktig i ansiktet. Regelmessig bruk av 20 minutter vil få deg til å glemme et slikt ubehagelig fenomen som akne og akne.

# 14: ålmasker med havsalt.
Bland en spiseskje salt med olivenolje, som for en skrubbe, og smør forsiktig ansiktet. Dermis beroliger seg umiddelbart, blodet rushes til huden, noe som bidrar til å bekjempe problemområder. Vi fortsetter denne massasjen i fem minutter, hvoretter vi vasker ansiktet grundig.

De beste anti-acne ansiktsmasker hjemme

Hormonforstyrrelser, ungdomsår, søvnmangel, utbredelsen av søtsaker i kostholdet fører til utslett. Tette porer, akne, ansikts acne er ikke bare et estetisk problem. Feil eller mangel på omsorg for dermis, kan føre til spredning av infeksjon og forverring av den generelle hudtilstanden. Hjemmelagde ansiktsmasker er en effektiv måte å lindre betennelser på, redusere rødhet, rengjør og desinfiserer berørte områder. De naturlige komponentene som inngår i sammensetningen, bidrar også til å utjevne lindring og stramning arr og arr.

Regler for bruk av masker for akne

Det er grunnleggende anbefalinger for å gjennomføre prosedyrer hjemme:

 1. Hver ny komponent må testes for en allergisk reaksjon, ellers kan antall lesjoner øke;
 2. For å forbedre effektiviteten til naturlige masker er det bedre å redusere mengden karbonatiserte drikker, krydret, fettretter og desserter i kostholdet ditt. En slik meny stimulerer overdreven sekresjon av subkutant fett og senker de intracellulære prosessene. Grønne grønnsaker, frokostblandinger og frukt bidrar til å forbedre tilstanden til dermis, å være en forebygging av utseende av comedoner, akne;
 3. Hjemmelagde acne masker påføres med usedvanlig rene hender på et renset ansikt (dampet). Det er ønskelig å bruke en keramisk eller glassbeholder, skyll den med kokende vann før hvert preparat;
 4. Før og etter prosedyren kan det i alle fall ikke være mekanisk klemmet pustler. Dette kan føre til reinfeksjon av huden gjennom åpne sår, sprekker;
 5. Ikke hold sammensetningen i ansiktet lenger enn den angitte tiden. De aktive ingrediensene kan tørke ut huden, gjør det tynt, følsomt, forårsaker brannskader.

Indikasjoner for påføring av masken mot akne er også oljeaktig / kombinasjonshud, tilstedeværelse av alder flekker, rødhet, usunn ansiktsfarge. Vi anbefaler at du bruker en av de beste akne behandlinger - Polysorb, Baziron AU eller Zerkalin.

Akne ansiktsmasker: Den rikeste samlingen av hjemmelagde oppskrifter

Akne er en av de vanligste og mest ubehagelige hudproblemer som kan oppstå i alle aldre. I ungdommene har de så lav selvtillit. Under graviditet og amming er det ikke så lett å kvitte seg med dem, fordi de fleste medisiner er kontraindisert. Men det er redningsmasker for akne, som bare krever ekstern bruk, noe som betyr at de har minimum restriksjoner for bruk. Vår oppgave er å lage en oversikt over de beste og mest etterspurte merkemidlene fra denne svøpet. Og lære deg å forberede antiinflammatoriske masker i henhold til hjemmelagde oppskrifter fra en rekke ingredienser.

Brand Rating

Så, den mest effektive masker for akne, som for øyeblikket finnes på hyllene til butikker og apotek. Dette er utviklingen av de ledende kosmetologilaboratoriene som lenge har blitt kjente merker.

 1. Comodex Double Action Mask - Double Action Acne Mask. Christina (Israel). $ 25
 2. AC Therapy Sleeping Pack - koreansk aknebehandlingsmaske for natten. Baviphat (Sør-Korea). $ 24.
 3. Svart maske - organisk maske mot akne. Svart Mask (Russland). $ 17.
 4. Gulrotmaske - gulrotmaske for akne. Hendel Garden (Russland). $ 15.
 5. Rent system - dyp rensemaske mot akne. Yves Rocher (Frankrike). $ 9.
 6. Rensemaske for akne og akne. Floresan (Russland). $ 9.
 7. Svart hode - svart maske for akne. Pilaten (Kina). $ 2.
 8. Face Control - anti-acne maske for tenåringer. Witek (Hviterussland). $ 2.
 9. Daglig Dewy Bee Venom Mask Pack - En stoffmaske for akne med bie gift. MJ Care (Sør-Korea). $ 1.
 10. Ren hud er en dampmask for akne. Garnier (Frankrike). $ 1.

Dette er de beste ansikts acne masker som samler mye positiv tilbakemelding. Og ikke bare de som tilhører premieklassen (for $ 25), men også massemarkedsverktøy (for så lite som $ 1). Så hvis du ønsker det, kan du alltid kjøpe en slik anti-inflammatorisk maske. Vel, hvis tiden mangler stort, må du forberede fantastiske teksturer hjemme.

Nyttig råd. Til tross for den store populariteten til aknevævsmasker, husk at inflammet hud elsker oksygen. Derfor er det bedre å bruke de vanligste, "puste" betyr.

Du vil lære alle detaljer om hjemmelaget gulrotmaske fra akne fra denne anmeldelsen >>.

Topp 5 beste hjemmelagde acnemasker

Den beste akne ansiktsmasker hjemme er hentet fra ulike ingredienser som har anti-inflammatoriske egenskaper. Vi tilbyr deg oppmerksomhet på en vurdering av de mest effektive oppskrifter, slik at du enkelt og raskt kan forberede svært effektive midler.

Hjem svart ansiktsmaske for akne kan fremstilles av tre hovedkomponenter: aktivert karbon, svart leire og helbredende gjørme. Langs utslett, løser det perfekt problemet med svarte prikker. Fortynn 30 g farmasøytisk lammepulver med en liten mengde filtrert varmt vann, slik at det oppnås en kremaktig masse. Handlingstid - i henhold til instruksjonene (fra 15 til 40 minutter).

 • brus

Snarere aggressiv, masken av brus fra akne til ansiktet brukes til meget fet og forurenset hud. Hvis du har det følsomt og tynt, er det bedre å ikke bruke denne oppskriften. Bland 30 gram bryggergær med 10 gram natron. Fortynn med en liten mengde filtrert varmt vann til en kremaktig konsistens. Handlingstid - 10-15 minutter.

 • Fra vaskesåpe

En annen effektiv, men ikke mindre aggressiv løsning er en maske for akne fra husholdnings såpe, som også anbefales kun for fet, problem hud og er kontraindisert for tørr og sensitiv hud. Soak en liten vaskeklut i varmt vann, slå til et tykt skum dannes. Bland 3 teskjeer av dette skummet med en klype natron. Dot å sette på akne i en halv time.

 • Fra tjære såpe

Den effektive masken er akne fra tjære såpe. En liten del av hans gni, hell varmt vann, slå opp til dannelsen av skum. Påfør det prikket på problemområdene i ansiktet. Skyll av etter 5-7 minutter. Når det påføres riktig, vil huden etter noen få minutter begynne å brenne, en følelse av tetthet og ubehag vil oppstå - dette er en normal reaksjon som må utføres.

Utmerkede resultater kan oppnå en maske av henna acne (fargeløs), som er kjent for sine antiinflammatoriske egenskaper. Løs opp 15 gram hennapulver med varm sterk brygget grønn te for å lage en tykk vass. Tilsett 10 ml calendula olje.

Bedømmelse av vurderinger, disse hjemmelagde oppskrifter for akne masker effektivt takle noen utslett - inkludert akne. Kosmetiske leireprodukter har også antiinflammatoriske effekter.

Vær forsiktig. Aknemasker fra tjære og husholdnings såpe er selvsagt gode, men de trenger maksimal kontroll: de er kontraindisert for omsorg for følsom, tørr, tynn og kuperøs hud.

Clay acne masker

 • Svart leire

Det beste alternativet i denne serien er en svart ler akne maske. Hell 30 gram svart leirepulver 50 ml varm buljongvolum. Tilsett 10 ml sitronsaft.

 • Hvit leire

Gode ​​anmeldelser samler ansikts acne fra hvit leire. Bland 15 gram kaolinpulver med 10 ml aloejuice, tilsett 30 ml alkohol.

 • Fra blå leire

Hjelper i en slik situasjon og ansiktsmaske fra akne fra blå leire. Hell 15 r av blå lerpulver med 50 ml varm kamilleavkok. Tilsett 20 ml agurk juice. Handlingstid - 20 minutter.

 • Grønn leire

Antibakteriell ansiktsmaske for akne fra grønn leire er bra fordi det er lett å forberede. Brew 30 gram grønt leirepulver med varmt filtrert vann, slik at man får en kremaktig masse. Legg til 2 dråper essensielt te-treolje.

 • Rosa leire

Behandlingsmasken for akne fra rosa leire har en utbredt antiinflammatorisk effekt. Hell 15 gram rosa leirepulver med aloe juice for å danne en kremaktig vassel.

 • Fra gul leire

Ikke så populært, men ikke mindre effektiv ansiktsmaske for akne fra gul ler er også bra i kampen mot utslett. 30 gram gul lerpulver blandet med rå eggeplomme, tilsett 20 ml havtornolje.

Merk. Du kan ikke gjøre hver gang en ny maske for akne. Vi tok ett resept og behandlet det med betent hud i 1-1,5 måneder. Deretter - rehabiliteringsperioden på 2-3 uker. Og bare da kan du prøve noe annet.

Akne Akne Masker

 • Aktivert karbon

Den svarte masken av akne fra svart aktivert karbon renser primært huden av skadelige stoffer, noe som bare provoserer utseendet av utslett på huden. Krymp 2-3 tabletter, bland med væske: i kampen mot akne er det bedre å bruke aloe juice eller avkok (infusjon) av calendula, streng, apotek kamille. Den resulterende sorte vasselen blir påført ansiktet i 10-15 minutter.

Behandlingsmaske med aspirin for ansiktet av akne - antibakteriell virkning. 2 knuste tabletter fortynnet med melk eller buljong fra kamilleapotek til ønsket konsistens. Handlingstid - ikke mer enn 5-7 minutter. Gjør ikke mer enn en dag.

En rensende, anti-toksisk maske fra Polysorb for akne for ansiktet vil gjøre huden strålende og ren i 2 måneder med kontinuerlig behandling. Bland 30 gram polysorb knust kapsler med 10 gram granulert sukker og 10 gram løkpuré. Handlingstid er 10 minutter.

Hjemmelagde acne- og badgermasker tiltrekker seg øyeblikkelig handling. Fortynn farmasøytisk pulveralger 2% borsyre til en kremaktig konsistens.

 • Med hydrogenperoksid

En hjemmelaget maske med hydrogenperoksid fra akne vil trekke ut alt rotet fra under huden, noe som fremkaller dannelse av utslett på huden. Løs opp 15 gram svart lerpulver med filtrert varmt vann til tykk oppslemming dannes. Tilsett 4 dråper hydrogenperoksid og 10 ml macadamia kosmetikkolje.

En god hjelper kan være en hjemmelaget maske med en mumie for akne. Hell 2 knuste tabletter mamma 20 ml varm plantain buljong. Tilsett 10 ml kalendulaolje og 5 ml sterk brygget grønn te.

En alginatmaske for akne, også laget av alger, vil gjøre et godt alternativ. Fortynn 30 gram blå lerpulver med varmt vann for å oppnå ønsket konsistens. Tilsett 15 ml flytende honning og 10 g alginatpulver. Knead grundig. Handlingstid - 10-15 minutter.

 • Med vitamin E

For å behandle problem hud, gjør acne masker med vitamin E, noe som bidrar til rask regenerering av skadet vev. Fortynn 15 g rød lerpulver med varm grønn te for å lage en tykk masse. Legg til tokoferol ampull og 2 dråper essensiell olje anis.

 • Med Levomycetinum

En antibakteriell maske for akne med kloramfenikol er bra, men forårsaker ofte hudutslett som en bivirkning. Så vær forsiktig med dette antibiotika. Bland 1 pille med Levomycetin og Aspirin. Fortynn dem med calendula tinktur for å gjøre vell. Handlingstid er 10 minutter.

 • Med enterosgel

Akne behandling rensemaske med Enterosgel er en analog av samme agent med aktivert karbon, siden dette stoffet er også designet for å eliminere giftstoffer og skadelige stoffer fra kroppen. Kjøp en lim med samme navn og legg et tykt lag på ansiktet ditt i 20 minutter.

For å tørke utslett på ansiktet, er en sinkmaske for akne nyttig. Bland 15 gram sinkpasta (eller salve) med rå eggeplomme, 10 ml flytende honning og 20 gram fetthviteost.

Væske maske med Dimeksidom fra akne mer som en tonic. Oppløs 10 ml Dimexidum i 20 ml calendula-avkok. Legg til 3 dråper teetreeter. Gjør applikasjoner til problemområder daglig i 10 dager.

 • Med Vishnevsky salve

Hvis du tolererer luktene godt, gjør du masker fra Vishnevsky-salve for akne. For forberedelsen må du ta en stoffbase med slisser for øynene og nesen, grundig suge den i et middel og sette ansiktet på... 2,5 timer. Effekten er fantastisk!

 • Med analgin og streptocid

En annen antibakteriell aknemaske er Analgin og Streptocide. Knus 1 tablett av Analgin og Streptocide. Fortynn buljongkamille før dannelse av vassel.

 • Med borsyre

Utmerkede antiinflammatoriske egenskaper har en maske for akne med borsyre (for deres forberedelse er bedre å ta et 2% farmasøytisk legemiddel). Bland 15 gram havregryn med en klype natron, tilsett 5 ml borsyre, fortynn til ønsket konsistens med fettfri kefir.

 • Fra paracetamol

Uventet paracetamolmaske for akne har nylig fått uforklarlig popularitet. Bland 1 aspirin og paracetamol tabletter. Fortynnet med calendula tinktur til en grøtaktig tilstand. Påfør prikket i 15 minutter.

Home ichthyol maske for akne brukes i dannelsen av sår, da det perfekt trekker alt dette rotet fra under huden. Ihtyol kan ikke engang blandes med noe. Bare bruk en prikk på akne i et par timer og vask det av med rent vann.

Healing egenskaper av akne maske med propolis - et bi produkt med gode anti-inflammatoriske egenskaper. Hell 20 gram svart leire 40 ml kamilledekok. Tilsett 5 ml alkoholoppløsning av propolis og 10 ml sitronsaft. Hold på ansiktet i 15 minutter.

På grunn av det brede spekteret av handling, samler masken med Trihopol (den viktigste aktive ingrediensen - metronidazol) fra akne en stor mengde positiv tilbakemelding. Knus 4 tabletter av Levomycetin og Trichopol. Fyll med en flaske (50 ml) salisylalkohol. Rist godt. Påfør prikket på de betente områdene i ansiktet i 15-20 minutter.

Prøv hjemmelagde glycerin acne masker. Bland 5 ml varm glyserin med 20 ml kamilledekok. Hell denne blandingen av 10 g badyagi pulver.

 • Med vitamin A

Hvis du regelmessig gjør akne masker med vitamin A, så vil det ikke være spor av dem. Bland 10 gram babykrem med 1 ampul retinolacetat. Hold på ansiktet i 10 minutter.

 • Med Amoxicillin

En antibakteriell maske med Amoxicillin for akne vil fungere hvis den gjøres annenhver dag i 2 uker. Bland 2 knuste tabletter med aloe juice, bruk prikkede i 10 minutter.

En annen uventet maske for akne er med Nise-pillen, hvis oppskrift finnes i økende grad i vurderinger på Internett. Det er usannsynlig å avlaste deg dette problemet, men betennelsen vil lett avlaste og også eliminere ubehag og smerte når du åpner sår, siden hovedvirkningen av dette legemidlet er å eliminere smerte. Kryss 2 tabletter av Naiz, blandet med baby krem ​​i like store mengder, fortynnet med havtornolje til ønsket konsistens.

Husk. Når du bruker akne ansiktsmasker, husk at ingen av dem vil redde deg fra denne katastrofen til du blir kvitt den underliggende årsaken til utslett.

Produkt Akne Masker

 • Honning / Kanel

En effektiv maske for akne med honning og kanel - en ekte frelse for de som ikke kan bruke narkotika på grunn av deres tendens til allergi. Bland 30 ml flytende honning med en teskje kanel.

Rensende maskefilm av gelatin og aktivert karbon fra akne til ansiktet har lenge vært kjent for sin uttalt rensende effekt på huden. Sammen med utslett vil svarte flekker også forsvinne. Krymp en tablett med aktivt kull, bland det med 5 ss gelatin. Hell 2 ss skummet melk. Beat til klumperne er helt oppløst. Varm opp i mikrobølgeovn i 15 sekunder. Rør, kul, påfør ansiktet i 20 minutter.

Den klassiske havregrynsmasken for akne for ansiktet - for de som ikke liker å rote med mange ingredienser. Havregryn eller flager (2 ss) hell kokende vann til toppen. Gi dem hovelse. Påfør den resulterende vasselen på ansiktet til den er helt tørr.

 • Gjær / protein

Mange dermatologer vil bekrefte at en maske laget av gjær og akne protein er en av de beste. En spiseskje med bryggers gjær fortynnet med varmt vann for å oppnå ønsket konsistens. Tilsett 10 ml sitronsaft og rå egghvite.

Ikke mindre populær maske for akne fra egget. Slå 1 rå egg, bland med 2 ss jordbærpuré, legg til en spiseskje med grapefruktjuice.

Stor omsorg er nødvendig av en hjemmelaget maske av akne fra salt, siden med åpne sår og åpnet kokker, vil det korrodere sårets kanter og forlenges healing. Bland 30 gram gresskarpuré (rå), 10 ml honning, 10 gram havsalt, 15 gram havregryn.

Antiseptisk gurkemeie maske for akne er bra for fet og problem hud. Bland 10 g gurkemeiepulver, myntejuice og basilikum, muskatmos. Slå i en blender.

 • Kaffe / sjokolade / kakao

Du kan lage masker med kaffe og kakao (sjokolade) fra akne. Bland 50 gram brukt kaffe, 50 ml melk, 30 gram kakaopulver eller flytende sjokolade grundig med hverandre.

Antiseptisk maske av stivelse fra akne har en stramningseffekt. Så det anbefales for de over 35. Fortynn 15 gram stivelse i 10 ml kefir, tilsett rå protein.

En god maske er hentet fra akne fra eggeplommen, hvis du blander den med andre antiinflammatoriske komponenter. Det er godt å behandle tørr hud. Smør 20 ml aloe juice med 10 ml honning og egg hvitt protein.

En enkel maske med sennepsacne er kontraindisert for de som har tørr og sensitiv hud. Løs opp en spiseskje med sennepspulver i et glass sennep. Påfør prikket i 10 minutter etter 2 dager.

Naturlig persille maske fra akne vil spare ikke bare fra utslett, men også fra alder flekker. Bland 20 gram hakket persille rot med rå protein og 10 ml hvitløk juice.

Eventuelle hjemmelagde reseptbelagte ansiktsmasker for akne må inkludere antiinflammatoriske komponenter. Effektivere er enten merkenavnsprodukter som har mottatt kvalitetssertifikater og har bestått mange tester, eller hjemmelagde, men med bruk av medisiner. På den annen side, etter dem er det større risiko for å få mange bivirkninger i form av utslett og rødhet. Masker fra vanlig mat er ikke veldig raske, men de fleste er trygge for huden, som 100% naturlig.

beauty.ua

Det viktigste symptomet på problemhuden er akne i ansiktet. Effektive ansiktsmasker for akne hjelper oss med å bekjempe slike huddefekter. Det beste ansiktsmasker mot akne beauty.ua samlet i denne artikkelen!

Kviser på ansiktet De er forårsaket av overdreven produksjon av talg, som tetter porene, oksiderer, blir forurenset og gir betennelse. Lagre huden i dette tilfellet kan ansiktsmasker for akne, noe som er ganske enkelt å gjøre hjemme. Hvis du har akne, må du ikke presse dem - det er veldig farlig, ikke bare for huden, men også for helsen generelt. Under den mekaniske effekten på kvise, bidrar du til forverring av selve betennelsen, så vel som inntrenging av infeksjon i blodet - ved å klemme pimpleen, ikke bli overrasket om et par nye vises på motsatt side av ansiktet.

Akne ansiktsmasker inneholder naturlige ingredienser som lenge har vært kjent for deres helbredende egenskaper. Honning, havsalt, kefir, calendula, celandine, gjær, te-tre essensiell olje, løk - dette er en lang ufullstendig liste over ingredienser som beauty.ua anbefaler inkludering av anti-akne masker. Hjemmelaget masker for akne bør gjøres 2-3 ganger i uken i 2-3 måneder til fullstendig forsvinning av akne. Hver acnemaske påføres huden i 15-20 minutter og vaskes av med en kontrastvask. Etter ansiktsmasken for akne, bør du tørke huden med en porøs tonic og bruke fuktighetsgivende krem ​​med SPF, hvis prosedyren foregår i løpet av dagen, eller en nærende natkrem, om om kvelden.

Den beste ansiktsbehandling for akne hjemme

Akne maske med gjær. 1 ss. tørr gjær rist kokt vann og bring konsistens til rømme. Legg til noen dråper sitronsaft til masken. Sett en maske på ansiktet ditt, vent til det tørker og vask det med rent vann.

Akne maske med kefir og havremel. Grind havregryn i en kaffekvern, bland med et glass yoghurt 1 ss. oppnådd mel. Legg til noen dråper sitron essens eller juice her. Påfør masken i 15 minutter og vask den med renset vann.

Akne maske med grønn leire. 1 ss. bland grønn leire med 1 ts. olivenolje, tilsett 1 protein og kiwi-masse. Bland alle ingrediensene og slip til en slurry. Påfør en maske for akne på huden med et tykt lag i 15 minutter. Skyll med kaldt vann.

Akne maske med calendula. 1 ss. Tinktur av calendula blandes med 1 ss. havremel og en liten mengde kokt vann. Påfør masken på ansiktet i 10 minutter, skyll med kaldt vann.

Akne maske med løk. 1 ts revet løk blandet med samme mengde sukker og såpe. Påfør masken i 10 minutter. Hvis huden er følsom, er det bedre å holde masken på ansiktet i ikke lenger enn 5 minutter.

Akne masker bør gjøres regelmessig, fordi på denne måten vil de effektivt eliminere alle feilene til selv den mest problematiske huden.

Mask for problem hud hjemme

Problem hud krever mer tid til å bry seg. Daglige masker og spesielt utvalgte kremer - dette er minimum på listen når det gjelder akne, svarte flekker, peeling og akne.

Mask for problem hud hjemme

Ta vare på problemet (oljeaktig og overdreven tørr) overflaten av ansiktet kan forårsake mange problemer. Du er dekket med akne, har konstant peeling - det er vanskelig og ineffektivt å gjemme under sminke. Det er på tide å gjøre noe med det! Nedenfor er de beste oppskrifter for problem hud.

Resept maske for akne problem hud

Tallrike vurderinger tyder på at en aspirinmaske er en ideell måte å bekjempe akne på. I aspirin er det salicylsyre, som fungerer gunstig på overflaten av ansiktet. Gjør dette hjemme lett.

Oppskriften på dette verktøyet er:
• Tre aspirintabletter;
• Spiseskje honning;
• 10 dråper vann;
• 10 dråper jojobaolje.

Alle unntatt tabletter, bland og hold i et vannbad. Sprøyt aspirin i pulver og legg til det resulterende produktet.

På den dampede overflaten av ansiktet forsiktig påfør det resulterende verktøyet for å bekjempe akne. Etter 10-15 minutter, vask den av og gni den med et serviett. Anmeldelser av denne blandingen bekrefter effektiviteten.

Når det gjelder spesialiserte produkter, vil ChocoLatte-blandingen for den problematiske mikrofloraen av Green Fresh komme til redning i kampen mot akne, noe som gir deg skinn og renslighet! Tilbakemeldinger for produkter er bare positive.

Propellgel er også i etterspørsel, som blir igjen over natten - etter det vil epidermis også slutte å være grå.

Havregryn fuktighetsgivende maske for kombinasjon problem hud

Midler tilberedt hjemme, med en enkel sammensetning: Blandet med en stor skje med olivenolje, honning, appelsinjuice og havremel. I oppskriften kan du også legge til salt, sukker, hell blandingen av tea tree olje. Hun vil redde fra pigmentering. Tenk på: jenter som lider av tørrhet i vurderinger la til at i stedet for protein tok de eggeplommen, og salt ble erstattet med sukker.

Alt dette blander og holder i en halv time og vasker grønn te.

Rensemaske for problematisk tørr og kombinasjonshud

Effektive preparater er blandinger basert på spesiell leire, som har anti-akne effekt og mottar det meste positive tilbakemeldinger fra brukere. Bruk av slike blandinger av dobbeltvirkning (fuktighetskrem og rensing) vil ha en positiv effekt på utseendet ditt.

La oss analysere effektive typer leire:
Hvit (kaolin), grønn eller blå leire vil være egnet for et fett og problematisk ansikt. Rosa leire brukes til å rengjøre områder av kombinasjon (blandet) hud.

I hjemmet behandles en tørr og følsom overflate med rød leire, og for aldrende hud bør du velge gul.

Som vurderingene sier, er den enkleste rensende oppskriften fra leire å fortynne den med vann, få en homogen masse, gjelder. Hold det nødvendig i ca 15 minutter, hvorefter det er på tide å vaske og behandle deg med fuktighetskrem.

(Du kan finne flere ansiktsmasker her https://mysekret.ru/tag/maska-dlya-lica)

Honning Oppskrifter

Ansiktsmasker hjemme for problematisk hud er spesielt lett å lage ved hjelp av honning.

Denne masken er nyttig for problemhud:
Den østlige grisemasken laget av honning og persimmon hjalp sørlige skjønnheter å ta seg av seg selv. Du må knuse frukten og blande den med honning. Påfør i en tett masse på ansiktet, hold i 40 minutter, vask deretter med vann. Næringsstoffene i denne blandingen vil hjelpe i hjemmet til å forbedre utseendet ditt.

Masochka for fet hud med tilsetning av leire

Det anbefales å kjøpe krem ​​Bark mask sebobalans med en prebiotisk for fet problem og kombinasjon hud. Hun vil rense porene og bekjempe akne.

I tilfelle det ikke er midler til å kjøpe et kosmetisk produkt i en butikk, bruk resept for et lignende hjemmelaget produkt - en alginatmaske.

Forbered det ganske enkelt ved å blande:
• 2 g natriumalginat;
• 4 g kaolin leire;
• 2 g shiitake pulver;
• 45 ml vann;
• Ampul av kalsiumsalt av saltsyre.

Overflaten av ansiktet vil slutte å være fet, og vil ikke bli for tørr. Anmeldelser på denne oppskriften er bare positive - så det er på tide å begynne å prøve!

Natt fuktighetsgivende ansiktsmaske hjemme for problem hud

Nattmiks for ansiktet, som er lett å gjøre hjemme, vil bidra til å bevare skjønnhet og helse. Svar på følgende oppskrift er rent positiv.

Klassisk brus + saltmaske:
Legg til din lotion for vasking (2 skjeer) en teskje vann og en klype salt og brus og visp blandingen i skum. Denne ansiktsmasken vil rengjøre overflaten og bekjempe akne.

Eikbark er en interessant ingrediens som har en tørkeeffekt. Prøv oppskriften: bryg den og hold den i minst en time, ta deretter en spiseskje med kjøttkraft og legg i en teskje havregryn og honning. Bruk ved sengetid.

Hvis du er for lat til å gjenta oppskriftene hjemme - kan du kjøpe noen effektiv krem ​​Yves Rocher eller Portselan å behandle problem hud. Det vil hjelpe i kampen mot akne og akne, noe som gjør overflaten myk og elastisk. Det er på tide å gjøre deg vakker!

14 masker for akne hjemme

For å bli kvitt akne i ansikt og kropp, er det ikke nødvendig å kjøpe dyre rusmidler. Midler, tilberedt uavhengig i henhold til populære oppskrifter, er ikke mindre effektive og effektive, men samtidig sparer de betydelig familiebudsjettet. Videre publisert de beste alternativene for akne masker hjemme.

Mask for akne og svarte flekker i hjemmet

For at det forberedte verktøyet virkelig hjelper til med å håndtere det eksisterende problemet, er det nødvendig å velge de riktige komponentene for det. Ingredienser velges basert på hudtype.

For fet hud

For denne typen hud, velg tørkealternativer for masker. De vil eliminere ikke bare akne, men også en stygg glans. For eksempel virker lemon-egg-middelet på en lignende måte på epidermis.

Ingredienser: 3 ss. l. Protein rå kyllingegg og ferskpresset sitronsaft.

 1. Disse komponentene er blandet og pisket litt.
 2. Når massen oppnår en jevn konsistens, bør den brukes på problemområdene med et tynt lag. Den mest praktiske måten å gjøre dette på er en bred silikonebørste.
 3. Etter at det første laget har tørket, brukes en annen 3-4 på samme prinsipp.
 4. Når ingrediensene er tørre etter siste søknad, må de skylles med kaldt vann.

Prosedyren gjentas ikke mer enn 2 ganger i uken. Etter det er huden fuktet.

For tørr

Hos eiere av denne typen hud forekommer forskjellige hudutslett sjelden, men de er smertefulle. Maskens viktigste oppgave å fjerne betennelse, fukte og desinfisere huden.

Ingredienser: 1 liten potetknoller, 120 ml fullmett melk.

 1. Grønnsaken er rengjort, finskåret og kokt til mykhet i kumelk.
 2. Deretter fremstilles produktet puree.
 3. Når massen avkjøles, men vil forbli hyggelig varm, bør den brukes på problemområder.

Etter 12-15 minutter skylles produktet med kaldt kokt vann.

For kombinasjon

Vel, hvis du kan bruke en ekte mamma for å lage en maske. Den er egnet for omsorg for alle typer hud.

Ingredienser: mumi, kokt vann.

 1. Et lite stykke mumie (ca. 1 cm i diameter) oppløses i vann slik at en tykk, homogen masse oppnås.
 2. Den resulterende blanding påføres de berørte områdene av ansiktet.
 3. Masken varer ikke lenger enn 17 minutter.
 4. Produktet skylles med varmt vann.

For å øke effektiviteten må du legge 1 pund naturlig bi-honning til den.

Effektiv anti-inflammatorisk maske

Den enkleste, mest prisgunstige og effektive antiinflammatoriske masken er et apotek kamille middel. Som du vet, har denne planten regenererende egenskaper og reduserer raskt betennelse.

Ingredienser: 2 ss. filtrert vann, 1 ss. farmasøytisk kamille.

 1. Råvarer fylles med ferskt kokt vann.
 2. Blandingen er infundert i 12-15 minutter.
 3. I løpet av denne tiden skal kamille svulme godt og bli en tykk masse.
 4. Hvis væsken i verktøyet er for mye, blir den forsiktig utvasket.
 5. Tykkelsen er jevnt fordelt på gazeen (du må bruke flere lag samtidig), hvorpå den resulterende billetten ligger overfor problemområdet.
 6. Du kan holde produktet på huden i ikke mer enn en halv time. I løpet av denne tiden skal den tørke helt.
 7. Vask av massen med kaldt vann.

Siden masken av kamille tørker huden sterkt, etter det må du bruke en fuktighetskrem.

Aspirin Akne

Ulike masker for akne med aspirin gjør en utmerket jobb med problemet under diskusjon. Slike verktøy gjør huden mer glatt, flatet hudfarge, smertestillende og eliminere kløe, redusere betennelser, redusere størrelsen på store rask akne, fjerner døde hudceller og overflødig talg.

Forberedelse av slike masker er veldig enkelt. Hovedprosessen i prosessen er ikke å bruke utløpt medisinering, og i ingen tilfelle må du ikke male i en metallskål. Til dette formål, bare egnede tre- eller glassbeholdere. Sammensetningen av den mest populære masken med acetylsalisylsyre er honning.

Ingredienser: 2 ss. skjeer med flytende honning, 2 aspirintabletter.

 1. Tablettene er malt til en tremørtel.
 2. Den resulterende massen er fortynnet med honning. Hvis dette biavlproduktet ikke er tilgjengelig, kan du erstatte det med samme mengde varmt kokt vann.
 3. Påfør en maske på de betente områdene.
 4. Den vaskes av i 17-20 minutter.
 5. Huden smøres med fuktighetskrem.

Hvis du planlegger å bruke en maske punktvis, kan honning / vann erstattes med alkoholkrem.

Honning for ansikt

Honning - et universelt middel for ansiktspleie. Den er optimal for alle hudtyper. Det er veldig lett å forberede masker fra honning til akne. Det er viktig å legge kanel til produktet, noe som stimulerer celleregenerasjon og forbedrer blodsirkulasjonen.

Ingredienser: 1 ss. skje bak kanel og samme mengde flytende honning.

 1. Ingredienser blandes i grunne retter.
 2. Den resulterende massen påføres ansiktet eller problemområdet på kroppen.
 3. Hold masken i minst 20 minutter. Hvis mulig, la det stå om natten.

Verktøyet skylles med kaldt vann.

Fra polysorb

Polysorb acne maske er et veldig kraftig og effektivt middel. I sin effektivitet er det ikke dårligere enn de mest populære salongprosedyrene. Å maske med denne ingrediensen forverrer ikke hudtilstanden, du må bruke dem riktig.

Det første trinnet er å sjekke om mannen eller kvinnen er allergisk mot preparatet. For å gjøre dette påføres en dråpe av masken på albuebukken og vent 40-50 minutter. Hvis det ikke vises noen bivirkninger i løpet av den angitte tidsperioden, kan behandlingen fortsette. I tillegg brukes sammensetningen alltid på problemområder i huden og etter fjerning fra ansiktet til selv det minste spor av dekorative kosmetikk.

Ingredienser: 1 ts Polisorb, litt vann.

 1. Pulveret fortynnes med en liten mengde vann.
 2. Det bør gjøre tykk vass.
 3. Massen blir brukt på problemområder av huden.
 4. Etter 8-19 minutter skylles produktet med varmt vann. Den mest hensiktsmessige måten å gjøre dette på er med en bomullsstykke.

Den optimale kursvarigheten er 30 dager.

Svart maske for akne

En effektiv svart akne maske kan ikke bare kjøpes på en kosmetikk butikk, men også laget hjemme fra enkle produkter. Dens hovedbestanddel vil bli aktivert karbon.

Ingredienser: 1 rå kyllingeg, 8 g granulert sukker, 4-5 dråper ferskpresset sitronsaft, 2 tabletter med aktivt kull.

 1. Det første som pillene blir til crumb. Det er mer praktisk å gjøre dette med en tremørtel.
 2. Aktivert karbon blandes med kyllingegghvite, sukker og ferskpresset sitronsaft.
 3. Bland visp pisket til glatt.
 4. Ved hjelp av en bomullspute, legges et tynt lag med maske forsiktig på ansiktet. Spesielt forsiktig må du behandle problemområder med kviser.
 5. Når masken tørker, gjelder et andre lag med midler.
 6. Etter 20-25 minutter fjernes den resulterende filmen forsiktig fra ansiktet.

Det gjenstår å vaske med kaldt vann.

Fra havremel og bakkenterter

Dette alternativet er perfekt for eiere av sensitiv sensitiv hud, som er følsom for aggressive produkter. Dette er et flott alternativ for ansiktspleie for tenåringer. Den resulterende massen vil begrense porene, forsiktig tørke problemområder, redusere betennelse.

Ingredienser: 1 ss. skjeer av bakkenterter, 2 kyllingegg, 1 ss. en skje full havregryn, 25 g flytende honning, 1-2 dråper tea tree olje ekstrakt.

 1. Erter må omdannes til mel ved hjelp av kaffekvern eller kjøpt i den form. Havregryn blir knust på samme måte.
 2. 2 typer pulver helles i en dyp beholder, honning og olje ekstrakt tilsettes.
 3. Egg vil bli brukt fra eggene, som piskes separat til skum, og deretter helles ut til de gjenværende komponentene.
 4. Komponentene er blandet, og masken fordeles over ansiktet.

Midler vaskes av med kaldt vann i 15-17 minutter etter påføring.

Gurkemask for akne

Agurker for å lage kosmetiske masker brukes best om sommeren. Ideelt, fra din egen sommer hytte. "Kjemiske" vintergrønnsaker kan kun skade huden.

Ingredienser: 1 medium fersk agurk, et fullt glass varmt kokt vann.

 1. Grønnsaket blir kvitt den tette huden, og gniddes deretter på et riv med små hull.
 2. Den resulterende massen helles kokende vann og dekkes med et tett deksel.
 3. Når våpenet er helt avkjølt, kan det spre seg over ansiktet eller påføres problemområder.
 4. Etter 12-15 minutter vaskes produktet med separert vann.

Det er bedre å utføre prosedyren om natten - før sengetid. Etter påføring av masken er det ikke nødvendig å bruke en fuktighetsgivende eller nærende krem.

Fra brus til ansikt

Regelmessig natron er effektiv i kampen mot akne. På grunnlag er det mulig å tilberede mange sammensetninger som raskt vil forbedre tilstanden til huden. Før du bruker noen maske for akne fra brus, er det viktig å gjennomføre en hudprøve for å unngå allergiske reaksjoner: Legg minst mulig mengde ferdig sammensetning på håndleddet og vent 12-15 minutter. Hvis det ikke er noen negativ reaksjon, er det ikke noe forbud mot behandling.

Ingredienser: 1 ts fettfattig rømme, samme mengde natron.

 1. Maskinkomponentene er grundig blandet.
 2. Sammensetningen er fordelt over ansiktet og i alderen i 17-20 minutter, deretter vasket av med sedimentert vann.
 3. En nærende krem ​​påføres huden.

Maskens sammensetning passer til eiere av tørr og sensitiv hud.

Oppskrift med leire

Når du gjør en maske mot akne på grunnlag av leire, vær sikker på å vurdere hudens type.

 1. For oljeaktig dermis blandet 1 rå eggeplomme, 2 ss. l. hvit leire, 1 ss. l. melk og bokhvete honning, 8 ml olivenolje. Massen påføres på ansiktet og vaskes av etter lett herding med varmt vann.
 2. For tørr hud blandes 30 g blå leire og et halvt glass av en nettle-avkok. Blandingen påføres problemområder og vaskes med svak grønn te etter at den er helt tørket.
 3. For kombinert hud 2 ss. l. svart leire skilt 3 ss. l. infusjons-sekvens. I den ferdige sammensetningen helles 1 ts. sitronsaft. Etter grundig blanding blir masken påført huden. Etter 8 minutter blir produktet skyllet av med varmt vann.
 4. For normal hud blander 2 ts. hvit leire og 1 ts. blå. De er fylt med 2 ss. l. frisk druesaft. Det resulterende produktet påføres på ren hud og forlates i 20-25 minutter. Fjernet maskedekoksjon av kamille.

Egg akne maske

Utmerket maske i kampen mot akne og kviser maskerer med protein rå kyllingegg og mel. Men det er kontraindikasjoner. Det er forbudt å bruke for alvorlig betennelse i huden, tilstedeværelse av dype riper på ansiktet, purulente sår, rosacea, overflod av hår.

Ingredienser: 1 egg, 1 ss. skje mel.

 1. Mel kan brukes til hvete, rug, havremel. Eller til og med det er lov å erstatte det med potetstivelse.
 2. Fra egget vil bare protein brukes. Han pisket til skummende.
 3. Protein og mel kombinere, bland godt.
 4. Den resulterende vasselen blir påført ansiktet i 12-15 minutter, skylles deretter med kaldt vann.

Holdere av tørr hud etter prosedyren bør fuktes med en krem ​​eller nærende melk.

Akne ansiktsmasker

Akne ansiktsmasker er en effektiv måte å bli kvitt hudbetennelse. Det er viktig å velge et veldig godt verktøy. Fordi sammensetningen av masker kan være slik at huden vil reagere på denne sammensetningen på en noe særegen måte. Dermed kan situasjonen forverres. Derfor bør du velge en ansiktsmaske, du bør fortsatt teste for en allergisk reaksjon.

Problemhud er kanskje en av de hyppigste årsakene til fremveksten av menneskelige komplekser. Som regel er huden som har ulike feil, som akne, pigmentplasser, arr, arr og andre dermatologiske sykdommer, betraktet som problematisk.

Denne huden forårsaker en person både fysisk og sosial ubehag. Naturligvis er det vanligste problemet akne (eller akne), spesielt for ungdom og unge.

Det er mange årsaker til akne, det kan være alder hormonelle forandringer i kroppen, hyperfunksjon av talgkjertlene, arvelighet, immunforsvar. Ifølge dermatologene forsvinner 90% av akne 10 år etter utseendet, vanligvis i alderen 25-30, nesten ikke mer rester. Det er umulig å fullstendig bli kvitt akne i løpet av deres aktive utseende, men det er ganske mulig å redusere antallet og redusere betennelse. For dette foreskriver legene spesielle hormonelle medisiner og salver, foreskriver fysioterapeutiske prosedyrer, og anbefaler også regelmessig rensing av huden til en kosmetolog. Alle disse prosedyrene er selvsagt effektive, men det er kontraindisert å bruke dem hele tiden, da dette kan være skadelig. Derfor, i stedet for dem, er det ganske akseptabelt å bruke ansiktsmasker for akne, noe som ikke forårsaker uønskede reaksjoner og kan tilberedes hjemme.

Hvem skal kontakte?

Acne Face Mask Oppskrifter

Oppskrifter for ansiktsmasker for akne kan varieres, det er viktig å velge virkelig noe effektivt. Derfor er det verdt å gi offentlig oppmerksomhet flere alternativer for de vanligste måtene å bidra til å bli kvitt hudbetennelse. Så, en maske av kosmetisk leire. For forberedelsen er det nødvendig å ta bare en komponent. Perfekt hvit, blå eller rosa kosmetisk leire. Du kan ta bare en teskje av hver komponent og hell varmt vann eller de med melk. Deretter påføres det resulterende verktøyet på ansiktet og holdes i ca 20-40 minutter. Vask av masken bør også være varmt vann. Effekten er ikke lang i kommer. Bare her med leire må du oppføre seg litt fastholdt. Fordi det kan føre til brenning.

Aspirin Acne Mask

For forberedelsen må du ta en skje med honning, litt jojobaolje og vann. Alle disse komponentene blandes sammen og oppvarmes i et vannbad. Før du bruker midler på ansiktet, må du legge til masken fire aspirintabletter, tidligere malt i pulver. Deretter blir alt påført ansiktet. Denne masken eliminerer ikke bare akne, men også fra sporene av dem.

Soda Acne Mask

Et annet effektivt verktøy er i sammensetningen av natron. For å forberede en slik maske må du piske hovedbestanddelen med en gel for vasking. Etter dette er alt dette blandet og påført ansiktet, men ikke i lang tid. Deretter blir masken vasket av. Effekten er veldig bra.

Oatmeal Acne Mask

Det er nødvendig å ta ferskt protein og piske det opp til en skumtilstand. Deretter blandes med havregryn, som blir pre-malt i en kaffekvern. Ingrediensene blandes sammen og påføres ansiktet. Denne masken er i stand til å bli kvitt akne og fjerne betennelse.

Gurkemask for akne

Denne grønnsaken gnides på et riveapparat og helles kokende vann. Deretter må du gi verktøyet stå i 20 minutter, hvoretter alt presses og påføres ansiktet. Denne hjemmelagde masken kan forbedre hudfarge og bli kvitt akne.

På Internett kan du finne mange masker for problemhud, men ikke alle kan være effektive og trygge for denne typen hud. De viktigste prinsippene for akne behandling er å ødelegge bakteriene som forårsaker akne, normalisere immunmotstanden i huden, normalisere arbeidet med talgkjertlene, redusere antall arr. For behandling av akne hjemme, oftest bruk spesielle medisinske ansiktsmasker for akne. De mest populære og effektive er som følger:

Gjær Acne Mask

Det er nødvendig å oppløse 1 spiseskje gjær med varmt vann for å oppnå en tykk masse av lignende rømme. Påfør alt dette i 10 minutter og skyll deretter med varmt vann. Denne masken smalerer perfekt porene og reduserer sekretet av talgkjertlene.

Antibakteriell aknemaske

Det er nødvendig å ta 2 ss frisk fruktpuré (bringebær, jordbær, fersken, aprikoser, etc.) og 1 spiseskje med 40% alkohol. Bland alt dette godt og bruk i 15 minutter, skyll deretter med kaldt vann. Denne masken har en antibakteriell effekt og ødelegger alle bakterier som forårsaker akne med purulent innhold.

Leremaske for akne i ansiktet

For å gjøre dette må du ta 1 spiseskje blå eller grønn kosmetisk leire, 1 teskje te-treolje og 1 banket egghvite. Bland ingrediensene godt og bruk i 25 minutter, skyll deretter med kaldt vann. Denne masken kjemper perfekt mot den oljeaktige glansen i huden, reduserer betennelse og reduserer sekretjonen av talgkjertlene.

Akne ansiktsmasker er en god måte å bli kvitt problemet på kort tid. Og i dag er det ganske mange forskjellige effektive oppskrifter.

Anmeldelser for ansiktsmasker for akne

Anmeldelser av ansiktsmasker for akne kan være svært forskjellige. Faktum er at mye avhenger av en bestemt type hud og på personen selv. Fordi en allergisk reaksjon kan oppstå når som helst. Derfor velger du en bestemt maske, bør du være oppmerksom på sammensetningen. Tross alt, faktisk er alt her rent individuelt.

Anmeldelser av folk som regelmessig brukte akne-ansiktspakker, er mer positive fordi det var masker som hjalp dem til effektivt å takle overdreven sekresjon av sebaceous kjertler i huden, fjern de betente områdene og fjern oljeskinnet av huden. Hovedprinsippet i behandling av akne med bruk av masker ligger i vanlig bruk (2-3 ganger i uken), det er da vi kan forvente en positiv effekt. I tillegg er det nødvendig å sikre at alle ingrediensene til fremstilling av masken er rene og friske, dette vil bidra til å forhindre hudinfeksjon. Det viktigste - aldri satt opp med akne, men behandler dem alltid.

Bruk av masker er kontraindisert hvis den primære årsaken til akne er alvorlige sykdommer i indre organer og systemer, og også hvis mer enn 25% av ansiktet er dekket med akne. Det er verdt å huske: Før du begynner å bruke kosmetikk, må du konsultere en hudlege eller en kosmetolog for råd. Det skjer ofte at pasienten krever alvorlig behandling av huden, noe som er umulig å oppnå bare ved hjelp av masker og kremer.

Først bør du prøve noen masker selv. Dette betyr å teste forskjellige metoder. Definitivt si hva som er den mest effektive masken, er bare umulig. Fordi det er rent individuelt. Alle masker er effektive på sin egen måte. Hver av dem kan gi en viss effekt. Det er viktig å velge selve verktøyet som virkelig hjelper.

Hver av de ovennevnte masker har både positive og negative vurderinger. Men alt avhenger bare av komponentene som utgjør verktøyet og personens individuelle egenskaper.

Akne ansiktsmasker er en god måte å bli kvitt irriterende problemer. Det er viktig å finne noe virkelig effektivt. Bare på denne måten kan du finne den samme masken.

Flere Artikler Om Typer Acne