Fortsetter temaet for fordelene med kosmetisk leire til ansiktet, i dag vil vi lære mer om svart leire. Hvorfor det er så nyttig, hvordan du skal bruke det, til hvem det anbefales og enkelt, men veldig effektive oppskrifter for masker.

Et interessant faktum er at leire er veldig nyttig uavhengig av farge, dessuten er det en meget allsidig kosmetikk. Ulike typer leire preges av måten de opererer på, sammensetningen og selvfølgelig anbefalingene for bruk.

Svart leire er et pulver av grått, mørkegrå eller svart farge og har den mest tette konsistensen blant alle kosmetiske leire.

Det brukes ikke bare til kosmetiske formål eksternt, men til og med tatt muntlig. Det antas at det hjelper med brudd på det endokrine systemet, smerter i leddene.

Svart leire brukes også til blåmerker, prostatitt, kokker, dermatitt, revmatisme.

Fordelene med svart kosmetisk leire for ansikt og kropp

Ved hjelp av svart leire bryr de seg ikke bare for ansikt og kropp, men også for håret. Svarte leiromslag er effektive for å bekjempe cellulitt som stimulerer stoffskiftet og bidrar til å forbrenne fett. For hår er det brukt som en ingrediens i masker fra å falle ut og for å styrke hårsekkene.

Ingredienser: Svart leire inneholder primært mange mineraler, som magnesium, jern, strontium, kalium, som har en stimulerende effekt på huden, forbedrer blodsirkulasjonen og stoffskiftet i vev.

Hva er nyttig svart leire for ansiktets hud:

 • Dette er bare en frelse for fet og problem hud: tørker, healer akne, desinfiserer, fjerner oljeaktig glans.
 • Dypt renser porer, regnes som et effektivt middel for fjerning av sorte prikker.
 • Det åpner porene, forhindrer dannelsen av commedones.
 • Det forbedrer blodsirkulasjon og hudfarge, en naturlig rødme oppstår etter masken.
 • Øker hudens elastisitet, forynker, fjerner fine rynker.
 • Toner huden og gir et sunt utseende.

Svart leire er i stand til å fjerne giftstoffer fra huden, derfor brukes den hovedsakelig for dyp rensing.

Ansiktsrensing med svart leire. 1 skje med en høyde med fortynning med to skjeer med vann. Vi tar denne våken forsiktig og bruker den på ansiktet med fingrene, og samtidig gjør en lett massasje langs massasjelinjene. Vi prøver å massere i minst 2-3 minutter, vasker bort med kaldt vann. All hud er ren og oppdatert.

Fra cellulitt. Siden svart leire stimulerer blodsirkulasjonen og metabolisme godt, kan den også brukes i kampen mot en stygg appelsinskall. I tillegg øker effekten av doble leireomslag, i tillegg til kampen mot cellulitt, også elastisiteten.

Indikasjoner for bruk, regler

Svart leire i sin rene form, det vil si fortynnet med vann, er mer egnet for normal og fet hud, den vil tørke ut for tørr. Dette betyr ikke at svart leire er kontraindisert for tørt ansikt, tvert imot, hvis du legger til fuktighetsgivende og omsorgsfulle ingredienser til maskerne dine (olje, egg, honning), så er effekten bare fantastisk. Det viser seg en meget multilateral og kompleks handling.

Regler for bruk av ansiktsmasker med svart leire:

 • Masken kan ikke fortynnes i en metallskål, det er ønskelig å bruke en treskje til omrøring.
 • Vann som legges til masken under tilberedning, skal ikke være kaldt eller varmt, men ved romtemperatur.
 • Leirmasken kan ikke holdes for lenge til huden trekkes. Dette problemet kan løses ved å sette våt gaze over masken.
 • Om nødvendig, er det lov å bruke det andre laget et par minutter etter det første.
 • Hyppigheten av bruk av masker med svart leire er optimal på 1-2 ganger i uken, helst om kvelden, før sengetid.

Svart leire er kontraindisert hos de som har edderkoppårer i ansiktet, i nærvær av rosacea, ulike typer dermatitt og koiler.

Black Clay Face Masks - Oppskrifter

Vi vet allerede at svart kosmetisk leire er mer egnet for fet og problem hud, for ikke å gå glipp av tonic og foryngende egenskaper av dette fantastiske produktet, og vi har oppfunnet ulike maskeoppskrifter.

 • Anti-inflammatorisk

Masken vil bidra til å bli kvitt rødhet, akne, irritasjon på huden. 2-3 spiseskjeer leire for å oppløse ikke vanlige vann og avkok av kalendula. Videre, hvis du har fet hud, er masken din klar, hvis den er tørr - legg til litt olivenolje eller drueolje, eggeplomme, vitamin E, lavt fett yoghurt er ideell for normal hud. Andre ingredienser bør ikke være mer enn 1 teskje. Bland grundig alt, bruk på tidligere renset ansikt, hold i 10-15 minutter. Den vaskes av med kaldt vann, med unntak av masker der det er oljer - de vil bare vaskes bort varme.

Bad med svart leire. Denne prosedyren er nyttig ikke bare på grunn av dens kosmetiske effekt, men også terapeutisk. Et glass leire fortynnes i et badekar fylt med vann. Som et resultat er huden tonet fra hode til tå, velvære forbedres.

2 spiseskjeer av svart leire, 1 skje kakaopulver, en teskje havtorn olje eller rosehip olje. Først bland kakao og leire, legg så mye yoghurt som du trenger for masken, for å få en god konsistens for påføring. På slutten legges olje og påføres på renset ansikt. Det anbefales å holde masken litt lengre, så tørk et stykke gassbind i vann og legg ansiktet over masken. Etter 20 minutter vaskes masken med varmt vann.

 • For tørr hud

2-3 spiseskjeer av svart leire fortynnet med melk, tilsett en skje full av eggeplomme og en skje olivenolje. Bland alt grundig, bruk på huden, vask av etter 15 minutter med varmt vann.

 • Fra forstørrede porer
 • Fra de forstørrede og tilstoppede porene kan svart leire klare seg selv, men i sammensetningen av masken er enda bedre. 2-3 leker leire legger til halve proteinet fra ett egg og en teskje sitronsaft.

  • For fading hud

  2-3 spiseskjeer leire blandet med aloe juice. Masken er veldig enkel, men bryr seg om huden og gir den elastisiteten mye bedre enn mange mer komplekse oppskrifter. Holder 15 minutter, vaskes med kaldt vann. Veldig bra for fading hud buckthorn masker.

  • Nærende maske med gresskar

  Vakker høstmaske som passer for nesten alle hudtyper. Luksuriøst nærer og bryr seg, forynker og virker hudfarge. Gresskar må først kokes og moses. For 2-3 ss gresskarpuré tilsetter 1-2 spiseskjeer leire. Masken holder også i 15 minutter, vasket av med kaldt vann.

  • Peeling maske for fet hud

  Kombinasjonen av leire og fruktsyrer renser ikke bare, men fornyer også epidermis, stimulerer cellefornyelse og kollagenproduksjon. Lag mashed kiwi halvmasse, legg til en skje med et lys av svart leire. Hold masken ikke mer enn 10 minutter. Hun vil finjustere, det er greit.

  Til tross for det faktum at svart leire til ansiktet anbefales først og fremst for de som har et normalt eller fett ansikt, legger det til masker for forskjellige hudtyper kan bare være gunstig hvis reglene følges.

  Svart leire ansiktsmaske: effekt, kontraindikasjoner, hjemmelagde oppskrifter

  Kosmetisk svart leire kom til den moderne verden av omsorgsfulle produkter fra det gamle Egypt. Tusenvis av år siden ble dette vanlig utseende pulveret mye brukt av Middelhavet skjønnheter for å helbrede og forynge huden.

  Svart leire - den tetteste klasse av kosmetiske leirepulver. Det er fet til berøring og ekstremt plast, svart eller mørkegrå.

  Dette naturlige stoffet er en leder blant resten av sine stipendiater på effektene på metabolisme av epidermale celler. Det er uunnværlig for preparering av anti-aging, anti-inflammatorisk og rensende masker.

  Mørk farge - blendende effekt

  Svart leire ansiktsmaske er en perfekt fighter mot aldring av dermis, blackheads, comedones. Det fjerner forsiktig alle giftstoffer og slagger fra huden, øker cellens aktivitet, aktiverer metabolismen og nærer epidermis med essensielle sporstoffer.

  Mineralsammensetningen av denne leire er unik og rik. Det inkluderer kvarts, jern, nitrogen, silika, strontium, fosfat, radium, karbon, kalium, magnesium, kalsium.

  Mineraler plukkes opp i leire i en slik andel som fremmer aktivering av intracellulære prosesser. Når dette skjer, utveksling av ioner mellom leire mikropartikler og celler. Cellene i dermis er fullstendig fjernet av toksiner, regenerert og øker aktiviteten.

  Vær oppmerksom på!

  Svart leire er en universell ting og kan hjelpe huden av noe slag. Men kosmetologer anbefaler fortsatt å bruke det til å helbrede problematisk (akne) og fet hud. Svarte leiremasker for ansiktet vil bidra til å løse mange problemer med denne epidermis:

  • Eliminer den fettete glansen og tørk huden.
  • Rid av betennelse og akne.
  • Forsiktig rengjør og smale porene.
  • Forbedre blodsirkulasjonen og gjenopprett hudfarge.
  • Glatt og forynge huden.
  • Øk kollagenproduksjonen.
  • Regenerere hudstrukturen.

  Selv om det er bevist at masken av svart leire lindrer akne og hudormer, men det vil være nyttig for tørr, emaciert derma. I dette tilfellet legges meieriprodukter, meieriprodukter og eggeplommer til leisammensetningen. Leirpulveret må først fortynnes med varmt vann for å gjøre blandingen kremaktig.

  Forsiktig! I nærvær av et omfattende vaskulært retikulum (kupperose) på ansiktet, anbefales det ikke å bruke leiremasker.

  For andre skjønnheter som ønsker å se enda mer blendende og yngre, kan leire masksøkter arrangeres et par ganger i uken. Etter 10-12 prosedyrer, gi huden din litt hvile. Du kan gjenta kurset om et par uker. En svart ansiktsmaske er veldig lett å lage hjemme - velg riktig oppskrift!

  Oppskrifter fra en kosmetolog til hjemmet

  reorganisere

  Denne masken vil godt begrense porene, forbedre hudfargen, rense den fra komedoner, og fjern oljeskinn. Vi trenger:

  • Svart leire: 15 gr.
  • Apple Cider eddik: 5 ml.
  • Tea tree olje: 2 dråper.

  Bland alle ingrediensene og tilsett vann, og bring massen til rømme. På ansiktet for å holde 10-15 minutter, fjern deretter restene av kaldt vann.

  toning

  Verktøyet er designet for effektivt å fjerne alle giftstoffer og regulere lipidmetabolismen. Vi trenger:

  • Svart leirepulver: 30 g.
  • Flytende honning: 12 gr.
  • Tørr sennep: 8 gr.

  Bland alle komponentene i masken og fortynn med vann til tilstanden av vassdrag. Umiddelbart etter påføring av blandingen på huden, dekk den med klamfilm, legg den over med et ekstra mykt håndkle. Hold den i ca en time.

  Anti-inflammatorisk

  Masken kjemper ideelt for akne, renser huden, utjevner den og justerer intercellulær metabolisme. Vi trenger:

  • Svart leire: 30 gr.
  • Gelatin: 15 gr.
  • En hvilken som helst essensiell olje (appelsin, bergamot, mynte eller te): 2 dråper.
  • Vann: 48 ml.

  Løs opp gelatin med varmt vann og la det hovne. Legg deretter til de gjenværende komponentene. Massen holdes på huden til den er tørr. Du må fjerne det forsiktig, fra hagen området.

  regenererende

  Midler sørger for og regenererer huden. Fjerner betennelse, hjelper med å bli kvitt postacne. Vi trenger:

  • Ler svart pulver: 30 g.
  • Farmaceutiske kamille tørre blomster: 20 g.
  • Stort kokende vann: 100 ml.

  Kamille helles kokende vann og insisterer en halv time i en forseglet beholder. Deretter spenne kjøttkraft og legg til de gjenværende komponentene. Sessionstid 20-25 minutter. Vask av med varmt vann.

  rensing

  Denne masken eliminerer dermis fra foci av betennelse og svarte prikker. Det er en normalisering av sebaceous kjertler og den generelle forbedringen av huden. Vi trenger:

  • Svart leirepulver: 30 g.
  • Sitronsaft: 5 ml.
  • Rose essensiell olje: 3 dråper.
  • Vann: 5 ml.

  Alle ingrediensene er blandet og påført i et tykt lag. Prosedyretiden er en kvart time. Vi fjerner resten av massen med litt varmt vann.

  Svart leire ansiktsmasker hjemme

  Kvinner i ulike aldre drømmer om en vakker og viktigst sunn hud uten feil. En populær og enkel metode for ansiktsbehandling er svart kosmetisk leire. En vanlig leireleverandør er Israel (mined på bredden av Dødehavet), noen ganger ved hjelp av leire fra Svartehavet. Bruken av svart leire er tvetydig, brukes mye til ansikt, kropp og hår. Svart leire brukes effektivt i kosmetikk (det er hovedkomponenten i forskjellige masker, ansikts- og kroppsskrubb). Det betyr også at det anbefales å bruke i husforhold, følge korrekt sammensetning av forberedelse som en del av en husmask.

  Fordelene med svart leire for ansiktet

  Tenk på indikasjonene på bruk av naturlige masker fra svart leire og hvordan du lager hjemmelagde ansiktsmasker på egen hånd. Leiret inneholder mineralsalter, samt sporstoffer, som har en gunstig effekt på huden.

  Terapeutiske og profylaktiske egenskaper av svart leire:

  1. Rensing (absorberer giftige stoffer, aktiv fighter mot svarte punkter).
  2. Regenerering (fornyer huden på mobilnivå).
  3. Antiseptisk (dreper skadelige mikrober).
  4. Anti-inflammatorisk (svart ansiktsmaske lindrer betennelse, takket være hennes porer smale, beroliger irritert hud - en fin måte mot akne og hudormer).
  5. Toner og strammer.
  6. Beskyttende (danner en transparent film som beskytter mot ultrafiolette stråler).
  7. Foryngende (fine rynker glattes).

  Svarte leire masker anbefales for alle, uavhengig av hudtype.

  Maskede ingredienser er avhengig av hudtype:

  • For tørr hud anbefales det å blande leire med rømme eller melk, eggeplomme.
  • For kombinasjon og normal hud, er leire best blandet med urteinfusjoner.

  På grunn av en rekke medisinske egenskaper anbefales svart leire til fet hud i ansiktet, spesielt for problemhud (ideell for akne og alder flekker).

  Regler som må følges før du bruker verktøyet:

  1. Du kan ikke lage en maske i metallretter (bruk glass, tre, keramikk).
  2. For ikke å snu rødt ansikt, legg først en maske på håndleddet ditt (nok i 10 minutter). Hvis huden blir rød, er det en allergi mot noen del av masken, og den kan ikke brukes.
  3. Mask er ikke perederzhivat tid, ellers vil det bringe huden er ikke bra, men skade.
  4. Mask påføres 2 ganger i uken, men ikke mer enn 12 prosedyrer for hele behandlingsforløpet.
  5. Kontraindikasjoner: hypertensjon, couperose.

  Oppretter hjemmelagde masker for ansiktet med svart leire

  Hvor ofte å lage hjemmelagde masker og hvor mye som skal holdes på ansiktet - avhenger av typen av den valgte masken og selve huden. Dette beskrives nedenfor i folkemaskeoppskrifter som du enkelt kan lage mat med egne hender.

  Viktig redaksjonell rådgivning

  Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

  Black Clay Acne Mask

  resultatet:

  • kviser vil tørke opp, steder av rødhet fra dem vil passere;
  • skinnet av fet hud vil bli eliminert;
  • huden vil bli ryddet, porene blir merkbart smale, huden blir jevn og jevn.

  ingredienser:

  • leire - 2 skjeer;
  • en avkokssekvens - 3 skjeer;
  • sitronsaft - 1 teskje.

  Forberedelse og anvendelsesmåte: Først bland leiret med avkok av toget, legg til sitronsaft og bland. Den resulterende masken påføres ansiktet med et tynt lag, det er nok å vente en kvart time, vaske ansiktet, tørk ansiktet med en infusjon av en streng.

  Svart leiremaske fra svarte flekker på ansiktet

  resultatet:

  • eliminerer sine poeng, akne og deres etterfølgende utseende;
  • renser huden dypt, nærer og oppdaterer kokt.

  ingredienser:

  • leire - 1 ts;
  • tea tree olje - et par dråper;
  • vann (hell, helst ved romtemperatur), calendula eller kamille-avkok - 1 skje.

  Forberedelse og anvendelsesmåte: Bland ingrediensene for å danne en blanding som ligner kefir i konsistens. Påfør masken med massasjebevegelser i ikke mer enn 10 minutter (til tørking). Vask masken med fuktede fingre i vann, skyll deretter ansiktet med kaldt vann. For å forbedre effekten, bruk havregrynskrubb på ansiktet (2 skjeer med havremel med 100 ml vann, la i ti minutter) i 5 minutter.

  Black Clay Wrinkle Mask

  resultatet:

  • fukter tørr hud
  • varm effekt av elastisitet, utjevning og stramming av huden;
  • har en foryngende effekt (glatter fine rynker).

  ingredienser:

  • leire - 2 skjeer;
  • rømme eller melk - 2 skjeer;
  • eggeplomme - 1 stk.

  Forberedelse og anvendelsesmåte: Bland leiret med melk eller fett rømme, legg til eggeplommen, bland. Masken blir tynn og svart. Påfør den resulterende konsistensen i 15 minutter, skyll deretter med kaldt vann. Etter prosedyren påføres en fuktighetskrem.

  Svart lermask med sitron

  resultatet:

  • når det brukes på problemområdet reduserer betennelse;
  • toner opp;
  • gjør huden jevn og matt.

  ingredienser:

  • leire - 1 skje;
  • Calendula decoction - 1 skje;
  • Sitronsaft - 1 ts.

  Tilberedning og anvendelsesmåte: Hell 100 ml kokende vann over en klype kalendula, det er nødvendig å insistere til det er helt avkjølt. Rør ingrediensene. Påfør blandingen jevnt i 15 minutter. Etter skylling kan du bruke kremet.

  Mask av svart leire og honning

  resultatet:

  • fjerner betennelse i problemområder;
  • Nærer huden med vitaminer.

  ingredienser:

  • leire - 1 skje;
  • presset aloe juice - 1 skje;
  • applepuré - 1 ts;
  • honning (flytende) - 1,5 teskjeer.

  Forberedelse og anvendelsesmåte: Bland ingrediensene, bruk et tykkere lag i problemområdene. Etter 10 minutter skylles med rent vann. Etter masken skal krem ​​påføres.

  Svart leire og oljemaske

  Resultat: Nærer og fukter huden.

  ingredienser:

  • leire - 1 spiseskje;
  • smør - 50 gram.

  Forberedelse og metode: Smelt smøret på dampbadet, tilsett leire, bland. Påfør den resulterende masken i 20 minutter, skyll med vann med såpe. Tørk av huden med avkok av kamille eller tog.

  Videooppskrift: Hjemmelaget akne ansiktsmaske med svart leire og aktivt kull

  Omtaler om bruk av svart leire

  Jeg liker virkelig leiremasker. Det renser porene godt, gjør dem mindre synlige og bidrar til å bekjempe betennelser i ansiktet.

  For min problematiske hud er en svart leremaske en ekte frelse. Leire bråker godt utslag, poeng. Effekten er slående.

  Svarte leiremasker har en positiv effekt på enhver type hud.

  Svart leire er en utmerket fighter mot hudormer, svarte flekker, cellulitt og aldring.

  Det fjerner all smuss, slagg og giftstoffer fra huden, forbedrer metabolisme, øker den cellulære aktiviteten, forbrenner subkutane fett og nærer huden med mikroelementer.

  Sporelementer i svart leire:

  Mørkgrå svart leirepulver er den mest tette og plastiske bland alle typer leire, derfor er bruken av bruken maksimal bred.

  Men oftest bruker skjønnhetseksperter denne leiren for ansiktet: masker basert på det, mettet, delikat hud med mineraler, oppdatere det, gi elastisitet og elastisitet, bekjempe betennelser og rynker.

  Blå leire masker hjelper akne, les mer her.

  Hva er effekten av svarte leiremasker?

  Svart leire er et universelt middel som det er ideelt for enhver hudtype. Hun klarer lykkes med akne, og med forvitring og med rynker rundt leppene. Dens fordelaktige effekter er:

  • normalisering av talgkjertlene;
  • rensing og innsnevring av porene;
  • tørking av fete steder på huden;
  • utjevne og nærende huden;
  • fjerne betennelse og utrydde akne;
  • stimulering av blodkar og forbedring i hudfarge;
  • eliminere glans.

  Kosmetikere sikrer at svart leire har størst effekt på fet og problematisk hud. På grunnlag kan du enkelt lage hjemmelagde masker, for dette vil være nok et par minutter.

  Hvordan skal du fortynne og bruke en maske av svart leire?

  Ikke i alle tilfeller har svarte leiremasker den rette effekten. For å oppnå et godt resultat må du på en kompetent og ansvarlig måte nærme seg prosessen med å lage disse masker. Beauticians anbefaler:

  1. Ikke bruk svart leire i nærvær av rosacea eller vaskulær mesh på ansiktet.

  2. For fremstilling av masker for å ta væsken bare ved romtemperatur, ellers vil leire miste sine nyttige egenskaper.

  3. Før du bruker ler, bør du teste deg selv for allergi: smør huden på håndleddet med den forberedte blandingen.

  4. Ikke bruk en maske på huden rundt øynene.

  5. Ikke hold masken på huden for lenge, når det oppstår tette følelser, må den vaskes av.

  6. Prosedyrer bør utføres 8 ganger i måneden, etter en halv og en halv måned, bør du ta en pause i 1 måned.

  For oljeaktig hud, er masker med tilsetning av frisk fruktmasse, juice, bær eller grønnsaker, samt egghvite egnet.

  Black Clay Acne Mask

  Svart leire effektivt lindrer betennelse, renser porene og bekjemper akne. Det finnes flere påvist og eksisterende oppskrifter for behandling av akne med svart leire:

  • Bland et halvt glass svart leire med samme mengde vann, en skje olje (helst olivenolje) og et egg. Påfør alt til huden og la det tørke. Skyll deretter huden av masken og fukte med krem.
  • For å fjerne oljeaktig glans og smale porer, må du fortynne 100 g leire med en halv kopp kalendula-avkok (du kan erstatte en avkok av strengen), klem en halv sitron i blandingen, bland godt og bruk som i forrige oppskrift.
  • Forbered buljong hofter og legg til svart leire. Hell i essensielle oljer av jojoba, pelargoner, nelliker, lavendel. Knytt alt og smør ansiktet, hold en tredjedel av timen.

  Mask Oppskrifter

  Svart leire er ikke bare bra for akne, det bidrar til å bekjempe for tidlig aldring og etterligne rynker, fukter tørr hud og fornyer normal og kombinert. Oppskrifter av masker fra denne leire ble overført fra uendelig tid.

  Masker for tørr hud med tilsetning av svart leire:

  • Bland litt leire med melk til kremaktig konsistens, kjør en eggeplomme inn i den resulterende massen og hold ansiktet i omtrent en tredjedel av en time.
  • Løs opp en teskje leire i samme mengde rømme, smør ansiktet rikelig og hold det for en kvart time til leiret tørker.
  • En teskje agurkgrus uten frø blandet med leire og brukt som en hjemmelaget maske.
  • Svart leire er fortynnet i vegetabilsk olje (fra oliven eller mandler) og vitaminer A eller E tilsettes - den mest fordelaktige for hudens helse og for å skaffe en vakker hudfarge.

  Svart leire med oljeaktig / kombinasjonshud:

  • I avkjølt kamille-avkok helles leiren, bland til en tilstand av ensartethet og hold ansiktet i 12 minutter.
  • Forbered infusjoner av toget og mynte, bland dem med leire i like store mengder og smør ansiktet med denne blandingen. Skyll ut etter en kvart time.
  • Den klassiske masken av svart leire er god fra den oljeaktige huden - den må blandes med ikke-karbonert mineralvann til kremtetthet og smøre ansiktet med det.

  Næringsrike masker med svart leire for normal hudtype:

  • Bland svart leire med honning og melk i like store deler. Det er best å bruke denne masken om våren - i perioden med vitaminmangel.
  • Smelt 50 g smør og rør leiret i den. Påfør ansiktet og la det tørke helt. Etter vask din hud med såpe.
  • Den nærende og samtidig bleking masken er oppnådd når melke og hakkede persille legges til den klassiske versjonen, sistnevnte kan erstattes med sitronsaft eller sin essensielle olje.
  • Fortyn leire med rømme og vann, hold ansiktet i en kvart time. Du kan bare føle effekten av denne masken etter flere bruksområder - huden blir mykere og mer elastisk, de grunne rynkene glattes ut.
  • Forbered infusjonen av calendula eller kamille, fortynn den med en skje av svart leire til en tilstand som ligner en tykk krem. Hold på ansikt og nakke i en tredjedel eller kvart i en time.

  Mange næringsstoffer og utrolig nyttige egenskaper av denne leire gjør det til et ideelt verktøy for å slå dårlig hud til frisk, tonet og frisk hud. Å forberede en maske med svart leire er et spørsmål om 2 minutter, men effekten av det vil forbløffe med sin kraft og varighet. Svart leire - en uvurderlig gave av naturen for skjønnheten i menneskets hud!

  Black Clay Face Mask: 5 regler for bruk og gjennomgang av populære rynker og akne oppskrifter

  Svart leire skiller seg fra sine leire motstykker i sitt høye fettinnhold og tett konsistens. Skyggen kan variere fra lysegrå til rik svart. Det avhenger av prosentandelen av mineraler. Offisiell medisin bruker svart leire i fysioterapi. Og kosologologer kaller det "eliksiret av ungdom." Imidlertid kan en ansiktsmaske av svart leire ikke bare forhindre aldring av dermis, men eliminere også mange andre huddefekter.

  Hvis akne periodisk vises på ansiktet, anbefaler kosmetologer å bruke rensende kosmetikk. Med økt fettinnhold - nødvendig for oljeaktig dermis. Hvis dekslene er kombinert, må du kjøpe flere typer kosmetikk. Og i tilfelle de første rynkene eller "krager føttene", vil anti-aging rettsmidler hjelpe. Et alternativ til denne kosmetiske "Bermuda Triangle" vil være en enkelt svart leire. Med dyktig bruk, vil det gjøre noen hud ideell.

  Black Clay Face Mask Egenskaper

  Svart leire, hentet fra dybden av Dødehavet, refererer til universelle rettsmidler. Dens allsidighet er bare fantastisk. Eksperter anbefaler å bruke svart leire i omsorg for problematiske, fettete og blandede integrasjoner. Det renser huden godt, fjerner akne, fjerner komedoner og hudormer.

  Like nyttig er svart leire ansiktsmasker for moden dermis. På grunn av sin mineralsammensetning, akselererer leire cellulær metabolisme og mettet vev med nødvendige mikroelementer. Fylling av underskudd av mineraler og aktivering av stoffskiftet bidrar til foryngelse av dermis. Når det kombineres med fettstoffer, er det klart at svart leire brukes til tørr dermis.

  Hva er bruken

  Den velkjente soothsayer Vanga snakket om fordelene med leire for organismen. Kommunikerer med en akupunktør, understreket hun at behandling med nåler er en veldig nyttig øvelse. Men for maksimal suksess er det bedre å bruke leirenåler, ikke metall. Det var slik de ble behandlet i antikken. Clay nåler ble oppvarmet med ild, ikke elektrisitet.

  Wanga hevdet at menneskekroppen selv har elektrisitet, og metallnåler styrker den. Og leire, som virker på akupunkturpunkter, kan gi gode terapeutiske fordeler.

  Snakker om fordelene med svart leire for ansiktet, legger kosmetologer spesielt vekt på følgende egenskaper:

  • eliminerer betennelse, irritasjon;
  • renser, fjerner giftstoffer;
  • hindrer utseendet og lindrer akne, komedoner, hudormer;
  • fornyer celler, forbedrer nyanse;
  • aktiverer kollagen syntese og glatter rynker;
  • normaliserer fettproduksjon;
  • strammer porene.

  Hva er kontraindikasjonene

  Et unikt produkt fra bredden av Dødehavet, vil legge til rette ingredienser til enhver type epidermis. Men for at oljepulveret ikke forårsaker skade, er det nødvendig å ta hensyn til enkelte kontraindikasjoner.

  Det er forbudt å ty til svart leire i følgende tilfeller:

  • kuperoz - et rutenett av kapillærer på ansiktet;
  • sopphudinfeksjoner;
  • smittsomme og inflammatoriske prosesser;
  • hypertensjon;
  • åpne omfattende skader;
  • høy feber

  5 anbefalinger for bruk

  For at en ansiktsmask for svart leire skal kunne fullt ut rettferdiggjøre alle håpene som er lagt på den, er det nødvendig å bruke mørkt pulver korrekt. Kosmetologer gir fem anbefalinger. Å ignorere dem gjør prosedyren meningsløs. Og i noen tilfeller kan det føre til utvikling av alvorlige hudsykdommer.

  1. Hudpreparering. Før prosedyren er det nødvendig å rengjøre dermisene fra sminke og urenheter. For å sikre åpning av porene og dypere penetrasjon av midlet i epidermis, anbefales det å dampe huden over dampbadet. For henne kan du bruke både vanlig vann og avkok av kamille, salvie og en streng.
  2. Matlaging masker. Svart leire har en tett konsistens, så det er dårlig løselig i kald væske. Oljepulver må fortynnes i varmt vann, men ikke varmt. Og som en hvilken som helst slags leire, bør ikke Dødehavet gått i kontakt med metall. Tross alt, fra en slik innvirkning, blir de nyttige komponentene av leire ødelagt. Masker kan gjøres i keramikk, porselen, glass eller tre retter.
  3. Søknad av midler. For søknadsprosedyren er det bedre å bruke en myk børste eller bomullspute. Hvis masken påføres med fingrene, bør berøringen på huden være lys. Distribuerende betyr at det er nødvendig å unngå områder rundt øynene.
  4. Varigheten av prosedyren. Masken holder ikke mer enn 15 minutter. På dette tidspunktet er det nødvendig å utelukke eventuelle ansiktsuttrykk. Det er forbudt å smile, drikke, snakke. Tørkningsområder bør fuktes regelmessig med vann. Samtidig er det viktig å fokusere på dine egne følelser. Hvis masken medfører tetthet, bør den straks vaskes av. Vask av oljeaktig blanding med varmt vann.
  5. Regelmessighet av prosedyrer. Kvinner med fet, problem eller blandet hud kan bruke en maske to ganger i uken. For unge damer hvis derma er tørr, normal eller følsom, er en maske per uke nok. Etter ti prosedyrer anbefales det å gi huden en to-ukers hvile. Deretter kan du gjenoppta leirepleie av dermis igjen.

  9 vellykkede masker

  Når du velger en svart leire ansiktsmask oppskrift, fokus ikke bare på ønsket resultat, men også på hudtype. I tørre epidermis bør oljeaktig pulver fortynnes med fettstoffer: surkrem, kefir, melk. I tilfelle av problematisk og oljeaktig derma, bør svart leire suppleres med tørkekomponenter: egg, malt kaffe, kanel, sennep. Og i kampen mot rynker vil hjelpe honning, vitaminer A, E, essensielle oljer.

  Fra greasiness

  Masken brukes med hell til å forbedre tilstanden til fet og problemhud. Det vil gi en innsnevring av porene, rense epidermisene, bli kvitt rødhet. Verktøyet vil gjøre dekslene jevn og fløyelsagtige.

  • Leire - en spiseskje
  • Varmt vann - ett glass.
  • Rose hofter - ti stykker.
  • Avokadoolje (jojoba, fersken) - tre dråper.
  1. Rose hofter helle vann. Kapasitetsdeksel og deksel med et håndkle. Rosehip insisterer to timer. Fluidet blir filtrert.
  2. Clay oppdret en spiseskje med rosehip infusjon.
  3. Den valgte oljen blir tilsatt til blandingen.
  4. Rester av rosehip infusjon bruke som en lotion for kvelden og morgen gnidning av dermis.

  rensing

  Dette middelet anbefales for fettintegritet. Masken reduserer hudfettighet, gir dyp rensing og eliminering av giftstoffer fra epidermis. Kombinasjonen av sennep med leire og honning utløser den naturlige prosessen med å brenne subkutant fett. Derfor anbefales denne masken å bruke for å oppnå en jevn hud, for å forbedre ansiktets form og eliminere den andre haken. Og også - i kampen mot cellulitt.

  På grunn av innholdet i sennep blir masken brennende. Derfor følg nøye med dine følelser. Med en sterk brennende følelse, skyll blandingen tidlig.

  • Leire - to spiseskjeer.
  • Tørr sennepspulver - en halv teskje.
  • Flytende honning - en ss.
  • Vann - to spiseskjeer.
  1. Leire er blandet med sennep.
  2. Varmt vann blir introdusert i pulverblandingen og blandet godt.
  3. Da er massen fortynnet med flytende honning.

  næringsrik

  Masken lar deg forbedre tilstanden til tørr og normal dermis. Det eliminerer peeling, irritasjon. Verktøyet håndterer betennelse og gir god ernæring til integumentene.

  • Rømme (fortrinnsvis hjemmelaget) - to spiseskjeer.
  • Svart leire - en spiseskje
  • Melk - av nødvendighet, om en spiseskje.
  1. Rømme er tilsatt leiren.
  2. Hvis verktøyet er for tykt, fortynn det med varm melk.
  3. Massen skal knyttes godt slik at det ikke er noen klumper igjen i den.

  Fornyelse

  Denne masken anbefales for fading, sliten hud. Det bidrar til å stramme dermis, utjevne rynker. Verktøyet nærer integumentet, metter med mineraler og forbedrer teksturen til epidermis.

  • Rosemary olje - seks dråper.
  • Leire - to spiseskjeer.
  • Melk - to spiseskjeer.
  1. Svart pulver er strømmet med varm melk og blandingen er malt til homogenitet.
  2. Til den resulterende masken legger du til rosmarinolje. For fet hud er det bedre å bruke kamfer-borneoleter. For tørr hudpleie anbefales det å velge rosmarin verbenoneolje.

  For å begrense porene

  Denne masken hjelper til med omsorg for fett eller kombinert type av epidermis. Det fjerner integumentet fra svarte flekker, bidrar til innsnevring av porer, eliminerer betennelse og gjenoppretter strukturen i epidermis. Det anbefales å bekjempe komedoner bare en gang i uken. Masken påvirker ikke bare svarte prikker. Det bidrar til å redusere talgproduksjonen. For ofte bruk av dette verktøyet er fulle av overdrying av dermis.

  • Sitron - halv sitrus.
  • Leire - to teskjeer
  • Rose olje - to dråper.
  • Vann - en teskje.
  1. Fra en halv sitron må du klemme saften. For masken trenger en teskje.
  2. Sitronsaft fortynnet leire.
  3. Vann tilsettes til blandingen.
  4. Rose olje blir deretter tilsatt og alle ingrediensene er godt blandet.

  For akne

  Denne masken anbefales å rense sebaceous og problem hud. Det eliminerer akne, komones, eliminerer hudbetennelse.

  • Apple cider eddik - to teskjeer.
  • Leire - to spiseskjeer.
  • Eter tea tree - fire dråper.
  • Vann - en spiseskje
  1. Leire er kombinert med eddik.
  2. Hell deretter litt vann slik at blandingen får den nødvendige konsistensen.
  3. Den essensielle oljen legges deretter til masken.

  absorberende

  Masken brukes til dyp rensing av epidermis. Den inneholder aktivert karbon, som gir absorpsjon. Med andre ord absorberer den alle urenheter fra overflaten av huden og effektivt renser porene. Verktøyet hjelper til med å justere farge, struktur av huden og ikke skade dermis.

  • Aktivert karbon (svart) - to tabletter.
  • Leire - to teskjeer.
  • Gelatin (pulver) - to teskjeer.
  • Melk - to spiseskjeer.
  1. Tabletter må knuses i en mørtel.
  2. De knuste piller kombineres med leire og gelatinpulver tilsettes.
  3. Den tørre blandingen helles med varm melk og omrøres godt.
  4. Til gelatin kvalitativt oppløst, anbefales det å varme masken litt. Men temperaturen på produktet bør ikke stige over 40 ° C. Ellers vil de fordelaktige komponentene av leire begynne å splitte seg.

  Anti-inflammatorisk

  Masken vil komme til hjelp av enhver type dermis. Det nærer huden med vitaminer, eliminerer betennelse, akselererer celleregenerering.

  • Leire - to spiseskjeer.
  • Aloe juice - to spiseskjeer.
  • Honning - tre teskjeer.
  • Applesauce - to teskjeer.
  1. Svart leire må fortynnes med aloe juice.
  2. Apple gratulerer på en fin rist til rened vassel.
  3. Applesauce og honning legges til leireblandingen.
  4. Blandingen blandes godt.

  Fra akne

  Vel renser huden fra akne og akne, som vist av vurderinger av kvinner, en ansiktsmaske av svart leire og malt kaffe. Denne kombinasjonen gjør det mulig å forbedre blodsirkulasjonen, øke hastigheten på fjerning av giftstoffer, og normalisere dermal greasiness.

  • Malt kaffe (det er lov til å erstatte kaffeplassen) - en spiseskje.
  • Leire - en spiseskje
  • Mineralvann - to spiseskjeer.
  • Essensiell olje (sitron, mynte, lavendel, patchouli, jojoba) - tre dråper.
  1. Leirpulver blandes med kaffe.
  2. Vann helles i blandingen. Hvis kaffeplasser ble brukt i stedet for grunnpulver, ble mineralvann tilsatt i et mindre volum.
  3. I den resulterende massen injiseres valgt essensiell olje. Du kan bruke flere oljer samtidig. Men det er viktig å overvåke mengden luft. Det er lov å legge til maksimalt tre dråper til masken, uavhengig av om en eller flere midler innføres.

  En svart leiremaske hjemme trenger ikke store økonomiske utgifter. Hundred gram emballasje betyr, ifølge april 2017, et gjennomsnitt på 40-50 rubler. Men verktøyet er helt i stand til å forandre utseendet på huden. Og det vil ikke gjøre det verre enn dyre salongprosedyrer.

  "Bruk, men med tankene" - omtaler av svart leire kosmetikk

  Leire er en adsorbent, det renser porene effektivt, det "suger" sebum og annet skitt, og svart er det beste! Hvorfor er det sebum! Det absorberer også fettavsetninger, og klarer seg godt med cellulitt. Det er nødvendig å lage masker ikke oftere enn 2-3 p om uken, ikke å vente til det tørker, men å fukte det. I 20 minutter. Du kan blande med havsalt - effekten blir bedre. Generelt er leir pilling - det løser et lag av hud, fjerner akne og er veldig nyttig.

  Jeg har brukt svart leire i en måned 2-3 ganger i uken og har ikke lagt merke til mye av en effekt. Jeg har fet hud. Det eneste som er bra, tørker huden leiren, og det skinner ikke, som før.

  Ikke nøl med, leire er kjent siden antikken som et helbredende produkt! Svart er mer effektivt enn alle andre for det utmerkede mineralinnholdet. Jeg ble ikke rådet på grunn av tørr hud, men jeg fortynnet det med hvetekimolje et par ganger og gjorde rensende masker. Porene ble renset, strukket, og ansiktet begynte å se bedre ut, men jeg var redd for å fortsette, for ikke å tørke ansiktet lenger. Hvis du har en annen hudtype - bolder, er dette et middel for deg.

  Leire renser ansiktet godt, svart hjelper spesielt fra svarte flekker, fjerner giftstoffer fra ansiktet. Jeg gjorde det for første gang, og betennelsen min var mild på ansiktet mitt, pimpleet var lite, jeg tror det passerte, fordi leire hjalp. Etter masken trenger du å fukte huden, tørker den litt, holder den i ca 15 minutter, og etter vasking følte jeg at huden min pustet. Så bruk det, men klokt.

  Black Clay Face Masks for Acne

  I århundrer har leire blitt brukt svært vellykket i oppskrifter for vakker hud, og forbedrer tilstanden. I dag er en leiremaske en fin måte å bekjempe komedoner på. Leir for masker kommer i forskjellige farger: hvit, rød, svart og grønn. Spesielt i en slik situasjon er en svart leiremaske for akne perfekt.

  Generell informasjon

  Det antas at problemet med svarte flekker og akne bare forekommer hos unge under 21 år. Faktisk mister denne plassen litt relevans med alderen, men det kan komme tilbake under hormonforstyrrelser. Hvordan håndtere situasjonen? Kom til hjelp av leire masken, som kan rydde ansiktet av akne.

  Kunder vender ofte til skjønnhetseksperter med en klage av svart akne, som ødelegger utseendet og stemningen. Komedoner er ofte lokalisert i enkelte deler av ansiktet - dette er området av kinnene og pannen, nesen og vingene.

  Det er visse regler for bruk av leiremaske:

  • Det anbefales ikke å legge det i øyet. Dette skyldes at tynn og delikat hud rundt øynene kan påvirkes av effektene av denne komponenten.
  • Feil type leire kan sterkt tørke huden, så det er viktig å velge et verktøy som passer for hudtype.
  • Når du velger ekstra ingredienser, bør du velge de som ikke forårsaker allergiske reaksjoner.

  Trenger å vite! Tørr hud med feil utvalg av midler kan være enda tørrere, noe som vil føre til en forverring av problemer. For å unngå dette, er det nødvendig å konsultere en spesialist som vil velge riktig maske og ekstra fuktighetsgivende ingredienser.

  For å forstå hvordan masken fjerner de beryktede, svarte ålene, er det verdt å vite hvordan de vises i det hele tatt. Problemet skyldes det faktum at i noen områder av huden blir for mye fett utgitt - dette er et resultat av arbeidet med talgkjertlene som utskiller overskytende talg.

  Denne situasjonen er ganske vanlig for ungdom, når kroppen er "restrukturering". Huden produserer for mye fett, noe som fører til blokkering. I tillegg fremkaller det veksten av et stort antall bakterier. Unge mennesker ser comedos i speilet, som ikke kan elimineres ved standard metoder, som med akne. Det kreves spesielle midler som kan trenge inn i porene og "ta ut" metabolske produkter og toksiner, og i tillegg rense huden til bakterier. For denne rollen vil leire passe perfekt.

  Leire varianter

  Kosmetisk leire er av flere slag. De varierer i farger, det skjer:

  På apotek kan du også møte og rosa - dette er resultatet av krysset hvitt og rødt, som perfekt utfyller hverandre. Du kan spesielt vurdere hver av dem, for å forstå hva du skal velge.

  svart

  Det mest populære produktet fra komedoner. Den har en utmerket terapeutisk effekt, og sammensetningen inneholder slike sporstoffer som magnesium, strontium, kalium, kvartsitt, kalsium, jern og kvarts. Utvendig ser det ut som et mørkt sølvpulver. Selges på apotek. Denne leire er aktivt brukt i kosmetikk på grunn av slike egenskaper:

  • Aktiv frigjøring fra patogene bakterier.
  • Evne til å påvirke mengden av metabolske prosesser.
  • Rask gjenvinning av huden.

  Verktøyets arbeid er å begrense porene, og ikke la sebaceous kjertlene gi mye fett. I tillegg til medisinske egenskaper har det også forebyggende egenskaper.

  Masken hjelper ikke bare med å fjerne porene fra blokkering, men også for å rense huden, noe som gjør den jevnere og lettere. Eksperter anbefaler at du bruker denne typen leire på grunn av at det passer for enhver hudtype.

  grønn

  Passer til huden etter 35 år, da den eliminerer de svarte prikkene, mens den ikke er overdreven. I tillegg har den en anti-inflammatorisk effekt og, uten å irritere huden, fukter den. Dermed er denne komponenten egnet for eiere av tørr hud fra naturen, så vel som de som står overfor aldersproblemer.

  rød

  Den har en mursteinfarge, som dukket opp på grunn av økt innhold av kobber og jern i den. Det brukes oftest for fet hud, men den kan også brukes til tegn på aldring. Forbedrer blodsirkulasjonen, noe som øker hudmetningen med oksygen og nærende vitaminer.

  Eksperter anbefaler bruk av rød leire for kvinner etter 50 år, hvor noen områder av huden kan bli fett igjen på grunn av hormonelle forandringer. Hvis huden er for det meste tørr, og i noen områder er det en rik mengde fett, så opptrer unødige hudormer. Det er her red leire kommer til redning.

  blå

  Den har multifunksjonalitet. Den har en beroligende effekt på irritert og trøtt hud, forhindrer akne, og påvirker også regenereringshastigheten i huden. I tillegg dømmer vurderinger, denne leiren er bedre enn andre til å takle cellulitt.

  hvit

  Denne leire kan brukes både av seg selv og i kombinasjon med andre midler. I sammensetningen er det et stort antall sporstoffer og mineraler, blant annet magnesium og sink. Leire er en adsorpsjonsmetode, og fjerner alle akkumulerte nedbrytningsprodukter og skadelige stoffer. Mest av alt er den egnet for fet, ikke tørr hud. Regelmessig påføring av masker basert på det, etter en stund kan du se en reduksjon i komedoner.

  Gir en astringent effekt, den er perfekt i nærvær av en grå fargetone i ansiktet, hudutmattelse, alder flekker.

  Kontraindikasjoner og bruksanvisninger

  I utgangspunktet påvirker en leiremaske gunstig på huden, men det er situasjoner når prosedyren er kontraindisert. For eksempel i sykdommer i skjoldbruskkjertelen. Problemet er at kosmetisk leire ofte inneholder partikler med jod, og dette kan påvirke løpet av visse endokrine sykdommer. Men sannsynligheten for dette er fortsatt liten, slik at eventuelle problemer virkelig oppstår, du må lage masker ofte og over tid.

  Leiren selges oftest i form av pulver for å forberede det selv. Små bruksanvisninger:

  • Det er viktig å lese instruksjonene på emballasjen. Det vil inneholde regler for bruk av masken og oppskrifter, hvorav mange er fra svarte prikker.
  • Hudpreparering. Før du bruker, bør du vaske alle kosmetikkene fra ansiktet ditt, vaske ansiktet med såpe og påfør et varmt, vått håndkle i ansiktet ditt for å dampe de svarte prikkene.
  • Fortynningsløsninger. Som fortynningsmiddel kan brukes: eple cider eddik, melk, vann, calendula tincture, etc.
  • Leireapplikasjon Etter renseprosedyrer og påføring av damp, bør porene åpne. På dette tidspunktet må du sette en maske på problemområder i huden, unngå området rundt øynene. Du kan bruke leire og nakke. Under prosedyren er det verdt å sørge for at blandingen påføres i et jevnt lag over alle områder.
  • Tidsfrist for søknad. Du må holde masken i 10-20 minutter, til masken tørker litt ut. Best på dette tidspunktet å slappe av litt og rolig ligge ned.
  • Bli kvitt masken. Vask masken av med varmt vann. Etter prosedyren anbefales det ikke å bruke kremer og andre fuktighetsgivende og rengjøringsmidler og preparater. I løpet av dagen er det uønsket å bruke sminke.

  Det er tre stadier av tørking av masken:

  1. Under den første fasen av leire er våt, føder huden på sine fordelaktige komponenter.
  2. Den andre fasen kalles forbigående, der masken tørker ut, mens den positivt påvirker kapillærene.
  3. I tredje trinn tørker masken ut og absorberer fuktighet fra hudoverflaten, forårsaker irritasjon og dehydrering. Huden blir stram og tørr. For å kvitte seg med dette problemet, bruk en krem ​​som i sin tur hindrer huden i å bli helt renset.

  Trenger å vite! Bland ingrediensene for å lage en maske du trenger i plast-, glass- eller treredskaper. Du bør ikke gjøre det i ware fra noe metall.

  Hjemmelaget Black Clay Masks

  Ansiktsmasker anbefales å brukes maksimalt 2 ganger i uken, avhengig av tilstanden til huden. Hvis huden er for fet, kan du øke antall prosedyrer, hvis tørr - redusere.

  Black Clay Mask Oppskrifter:

  • Tradisjonelle. Leire er fortynnet med varmt vann og påføres huden.
  • Med calendula tinktur. I en glassblanding blandes 1 teskje sitronsaft, 1 skje av tinktur av kalendula og leire, alle komponentene blandes for å oppnå en tykk blanding, deretter påføres masken på ansiktet.
  • Mask av protein. Denne masken er gjort på denne måten: 1 egg hvitt er tatt, fortynnet leire og 1 skje sitronsaft.
  • Med essensiell olje. Ca 7 dråper olje drypper inn i leiren. Den resulterende teksten renser og fukter huden helt.

  På grunn av den lave prisen er leire et ganske populært produkt som perfekt renser et ansikt fra komedoner. Kosmetologer bruker ofte svart som det viktigste rengjøringsmiddelet, da det tar seg av oppgaven med å rense tette porer bedre enn andre typer leire og passer for alle hudtyper.

  Anmeldelser om bruk av midler

  Jeg tror at effekten kun kan oppnås på to måter: ved å rengjøre skjønnhetspleieren og av en leiremaske fra svarte prikker. Jeg har allerede prøvd en rekke forskjellige stoffer, men de står ikke side ved side med disse to.

  I lang tid forlot tilstanden til huden min mye å være ønsket. Men jeg lærte om masker, og det hjalp. Selvfølgelig var det ikke mulig å fullstendig kvitte seg med svarte flekker og akne, men skalaen er ikke lenger så signifikant.

  Jeg er en stor elsker av forskjellige masker som du kan gjøre selv. I mitt arsenal hadde jeg leire fra de svarte prikkene på ansiktet mitt. Og dette er produktet jeg liker mest, det er billig, praktisk og effektiv.

  Flere Artikler Om Typer Acne