Enkle og rimelige rettsmidler kan gi en slående effekt i behandling av akne. Blant dem er stoffer som ikke har til hensikt å løse hudproblemer. Disse stoffene inkluderer acetylsalisylsyre, som ofte kalles aspirin. Alle vet at pillen med samme navn er tatt oralt, tynner blodet, lindrer forkjølelsessymptomer. Men aspirin hjelper også med akne. Du trenger bare å vite hvordan du skal bruke den på riktig måte.

Aspirin-virkning

Acetylsalisylsyre kan ses i sammensetningen av mange kosmetiske produkter som er kjent produsenter. Det er ingen tilfeldighet: aspirin tørker acne og virker som et antiseptisk middel. Det bekjemper infeksjon og eliminerer ubehagelig akne og akne.

Imidlertid er verktøyet effektivt bare i tilfelle av mindre hudskader med akne. Med høy tetthet av utslett, må du kontakte en hudlege. Aspirin i dette tilfellet vil være maktesløs. Men hvis flere kviser ser fra tid til annen, så tenk på medisinen fra førstehjelpsutstyret: acetylsalisylsyre hjelper deg med å løse problemet raskt.

Til ekstern bruk, aspirin:

 • toner ansiktets hud;
 • stabiliserer funksjonen av talgkjertlene;
 • retter fargen og strukturen på huden.

Videoen beskriver bruken av acetylsalisylsyre for akne:

Legemidlet brukes til fremstilling av masker og skrubber som reduserer fettinnholdet i huden, reduserer porene og renser ansiktet fra komedoner. Ved å komme på huden, forårsaker acetylsalisylsyre en aktiv strøm av blod til ytre lag av epidermis. Dette forbedrer blodsirkulasjonen, huden blir fløyelsaktig og silkeaktig.

Produktet er mest egnet for fet hud. Aspirin virker som en skrubbe: fjerner døde celler og renser smuss og fett fra porene. Slike handlinger hindrer forekomsten av akne: fettet stopper stagnerende og huden blir ren, etterlater en ubehagelig glans.

Acetylsalisylsyre foruten akne bidrar til å bli kvitt liten rødhet. Men bruk verktøyet på tørr hud bør være ekstremt forsiktig: aspirin kan altfor tørke det. Overdried hud kan være følsom for sollys og produkter som fremmer utseendet av allergiske reaksjoner.

Her er fordeler og ulemper med depilasjonskrem.

Forsiktighetsregler

 • Problemer med flere utslett fra bruk av aspirin kan etter hvert bli svært følsomme for irriterende stoffer.
 • Forsterket blodstrøm kan bidra til utseendet av rosacea (synlige røde retikuler av små kar).
 • Etter solbrenthet brukes aspirin med forsiktighet, det er ikke nødvendig å bruke legemidlet før du går til stranden eller til solariumet, ellers kan pigmentplater vises.
 • Hyppig bruk av aspirin kan være en provokerende faktor for talgkjertlene: de er i stand til å begynne å intensivt produsere en hemmelighet.
 • Kosmetikk med aspirin tørker huden, etter bruk er det nødvendig å bruke fuktighetsgivende midler eller geler.

På videoen - en maske av acetylsalisylsyre for akne:

Masker med aspirin vil bidra til å kvitte seg med akne og gjøre huden jevnere uten skade på tilstanden i fremtiden, dersom rette er påført moderat. Peeling kan gjøres en gang i uken. Ikke glem om pausene: En måned med slike prosedyrer er nok til å fjerne akne. Her finner du anmeldelser om akne maske med aspirin og honning. Det beskriver hvordan man lager en ansiktsmaske til aspirin.

Ikke gni oppløste acetylsalisylsyre tabletter inn i huden, da du kan skade de øvre lagene i epidermis. Og ikke glem at alle masker og skrubbe brukes på renset hud.

Man bør avstå fra masker med aspirin under graviditet, under laktasjon, forverring av hudsykdommer, i nærvær av kutt og stor purulent akne på huden.

Aspirin kan noen ganger forårsake allergi. Før du bruker verktøyet må du gjøre en følsomhetstest. For å gjøre dette løses en aspirintablett i en dråpe vann og en slurry påføres albuebøyningen i 10 minutter. Etter en dag må du kontrollere tilstanden til huden på applikasjonsstedet. Hvis det ikke er rødhet, kan du begynne å lage kosmetikk for akne. Hvis du er allergisk, prøv andre acne ansiktsmasker, for eksempel honning og brus masker.

søknad

Acetylsalisylsyre selges i apotek i form av tabletter. En blister på 10 stykker vil koste fra 6 til 400 rubler. For kosmetiske prosedyrer trenger det billigste aspirinet. Det er ingen mening å kjøpe dyreoppløselige piller. Det vil si, vi trenger den vanligste acetylsalisylsyre på 6-12 rubler per pakke.

For å bli kvitt akne fra piller, utarbeide en maske. Det kalles også skrubbe eller syre peeling. Effekten av virkemidlet har virkelig mye felles med disse prosedyrene. Å fjerne huden du trenger:

 • ta 2-3 tabletter acetylsalisylsyre og oppløs i kjølt kokt vann (noen få dråper væske er nok, aspirin absorberer fuktighet godt og bryter opp i separate krystaller);
 • legg til andre ingredienser (honning, leire, yoghurt, aloe juice) til den resulterende slurryen;
 • Påfør en maske på ansiktet, unngå huden rundt øynene;
 • vask av produktet etter 10 minutter med varmt vann;
 • Påfør fuktighetskrem;
 • Ikke gå ut i minst en time.

På videoen - mer informasjon om bruk av aspirin for akne:

Du trenger ikke å ta for en maske mer enn to aspirintabletter. Ellers kan effekten av masken reverseres: acetylsalisylsyre er et ganske aggressivt middel, det må strengt måles. Alvorlige konsentrasjoner kan forårsake forbrenning.

På apoteket finner du acetylsalisylsyre i ampuller. Den selges i forskjellige konsentrasjoner: fra 1 til 10%. Det kan også brukes i hjemmet kosmetologi. For akne masker ta 1% løsning, kan 5-10% aspirin brenne huden. Ampullen åpnes og et stoff påføres huden med akne med en bomullspinne. Løsningen løsnes lett til en liten prikkling oppstår. Deretter vaskes produktet med varmt vann.

I seg selv tørker acetylsalisylsyre huden. Det er vanligvis blandet med fuktighetsgivende ingredienser. Den mest populære honningen blant dem. Ta en tykk kandisert honning. For 2-3 tabletter nok teskje av produktet. Hvis det ikke er tykk honning, legg deretter litt havremel eller annet mel til masken som et fortykningsmiddel. Denne masken er enkel å bruke og renner ikke.

For fet hud kan du legge til litt sitronsaft eller en halv teskje aloe juice til en maske med honning og aspirin. Deretter holdes produktet på ansiktet i 5 minutter. På tørr hud, er aspirin best brukt med naturlig yoghurt. Eksponeringstiden er 20 minutter. Vask masken med aspirin godt med brusvann. For å gjøre dette, legg til en teskje brus til et glass varmt vann.

En maske med acetylsalisylsyre kan forårsake en liten prikkende følelse under påføring. Dette er ikke et problem. Men hvis ubehaget forverres, bør agenten straks vaskes av med rennende vann og en beroligende krem ​​skal påføres.

Etter at masken kan være en midlertidig rødhet i huden. Det går vanligvis om 20-30 minutter. Hvis etter en time ikke rødheten minker, bør masker med aspirin kastes og erstattes med mer godartede aknebehandlinger.

anmeldelser

Det er ingen enkelt acne rette som hjelper alle. Acetylsalisylsyre er heller ikke et panacea. Anmeldelser sier at det hjelper en, og andre er ikke begeistret over hennes handlinger.

 • Margarita, 23 år gammel: "Jeg har lest entusiastiske og ikke veldig gode anmeldelser om aspirin for akne og bestemte meg for å prøve denne løsningen på meg selv. Min hud er fet. Kampen mot akne med varierende suksess varer i ca 10 år. Hvis det er håp om å kvitte seg med dem, begynner jeg å handle. Mask gjør med honning. Jeg holder 7-10 minutter. Ikke mer trenger - aspirin tørker og begynner å stramme huden. Etter fjerning av huden er det ikke anstrengt. Men kremet må påføres, ellers etter tørking vil ansiktet fortsatt stramme. Denne masken påvirker ikke subkutan akne på noen måte, og det renser godt åpne komedoner. Nå gjør jeg denne prosedyren sjelden: en eller to ganger i måneden. Oftere er det ikke nødvendig. "
 • Olga, 19 år gammel: "Jeg blander aspirin med hvit leire. Jeg elsker denne masken. Jeg søker ikke over hele ansiktet mitt, men bare på pannen, nesen og haken - dette er mine mest problematiske områder. Har gjort allerede 3 ganger. Intervallene mellom prosedyrene - 7 dager. I løpet av denne tiden har porene blitt nesten umerkelig, og akne har sterkt redusert. Men min kosmetolog sier at aspirin ikke kan transporteres bort, ellers kan du tørke ut huden. Jeg tar en pause i en måned, men vi får se. "
 • Maria, 21: "Jeg likte ikke dette aspirinet. Jeg blandet piller med yoghurt. Huden etter masken ble rød og ble på en eller annen måte mer følsom. Om morgenen gikk rødheten. Men det ser ut som at dette produktet ikke passer for tørr hud. "
 • Sofia, 17 år gammel: "Jeg har peeling med aspirin fra tid til annen i omtrent et år. Jeg elsker eksperimenter. Blandet acetylsalisylsyre med leire, hydrofil olje, selv med revet epler. Jeg likte mest av alt med leire og hydrofil olje. Jeg hadde forferdelige, svarte punkter på nesen og haken min. Nå har jeg glemt hva det er. "

Men man bør ikke glemme at acetylsalisylsyre er et stoff. Og det må brukes nøye. Den har sine fordeler og ulemper. Suksessen til slike prosedyrer er i stor grad avhengig av riktig bruk av produktet og egenskapene til huden. For eksperimenter av denne typen bør man bare gripe i fravær av kontraindikasjoner.

Hjelper acetylsalisylsyre med akne

Acetylsalisylsyre er kjent for oss som aspirin - piller som lindrer varme og hodepine.

De finnes i medisinbrystet i nesten alle moderne familier.

Men få vet at medisinen kan brukes som et middel mot akne.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Hvordan gjør det

Aspirin er et stoff som, når det brukes eksternt, har følgende effekter på huden:

 • bidrar til fjerning av betennelse på grunn av sin antibakterielle effekt. Legemidlet tillater ikke bakterier å trenge inn i ren hud;
 • tørker litt på huden, og bidrar til regenerering. De epidermis døde celler skiller bare av;
 • renser og strammer porene. På grunn av syreinnflytelse, slutter de å være synlige;
 • Noen ganger gir akne og sår ubehag eller smerte. Legemidlet lindrer disse symptomene;
 • beroliger ansiktets hud;
 • suspenderer og senker sebaceous kjertlene, og dermed reduserer sebum produksjon. Spesielt vil denne eiendommen sette pris på personer med fet og kombinert hudtype;
 • bidrar til å stramme arrene, lindre flekker etter at kviser er forsvunnet;
 • bidrar til å raskt slippe av med hår som er inngått i huden.

Det er viktig! En maske med acetylsalisylsyre for akne vil ikke ha en konkret effekt hvis utslett er forårsaket av sykdommer i kroppens fordøyelses- og urinveisystem.

I dette tilfellet bør disse patologiene behandles, og hudutslettet vil forsvinne alene.

For å forstå hva som er årsaken til utslett, vær oppmerksom på pimples karakter.

 • Hvis de har en enkelt karakter, så er det mest sannsynlig at dette er en konsekvens av inflammatoriske prosesser. Deretter kan du bruke aspirin.
 • Hvis akne dukker opp massivt, besøk sykehuset for en omfattende undersøkelse av kroppen - problemet ligger i interne forstyrrelser.

vitnesbyrd

Foto: Oljeskinn og akne

Bruk av produkter basert på aspirin er hensiktsmessig når det oppstår problemer:

 • Utseendet til små og store kviser, sår, nodulært utslett, hvis årsaken til problemene var den inflammatoriske prosessen;
 • fet hud selv med bruk av kosmetiske midler, suspendere talgkjertlene;
 • hud som taper tone, elastisitet, naturlig farge, men skaffer seg fine rynker.

Verktøyet er bedre å bruke punkt. Med global behandling risikerer du å tørke ut huden din og få en kjemisk brenning.

Video: "Hvordan bli kvitt akne og akne folkemidlene"

effektivitet

Behandling av huden med acetylsalisylsyre med riktig tilnærming og overholdelse av alle indikasjoner fører til følgende resultater:

 • ansiktets hud blir stramt, elastisk og elastisk;
 • normal funksjon av sebaceous kjertler;
 • hudfarge justeres og blir frisk;
 • kviser og sår forsvinner;
 • rødhet forsvinner.

Acetylsalisylsyre for akne er mest egnet for personer med fet og kombinasjonshud.

Tiltaket ligner skrubbingen.

Aspirin renser porene, fjerner overflødig fett og skrubber skitt.

Acetylsalisylsyre akne

Et av de enkleste og mest effektive verktøyene som kan brukes til å bekjempe akne hjemme er acetylsalisylsyre (ellers kalles det også aspirin).

Alle vet om muligheten for denne medisinen til å hjelpe med hodepine og temperatur, det er også et av de vanligste profylaktiske midler for vaskulære og hjertesykdommer.

Acetylsalisylsyre har også en annen hensikt: Det er en nøkkelkomponent i sammensetningen av ansiktsmasker, hvis handling er rettet mot bekjempelse av akne.

Tre hovedfordeler ved acetylsalisylsyre når det brukes i kosmetikk:

 • Tilgjengelighet (tilgjengelig på apotek, billig);
 • Lett å forberede og bruke ansiktsmasker;
 • Effektivitet.

Indikasjoner for bruk

Hvis store områder av epidermis er berørt, er det bedre å bruke andre midler, etter rådgivning med legen din eller kosmetolog.

Virkningsmekanismen for denne medisinen er godt studert, klinisk testet.

Påfør kosmetiske masker, som inkluderer aspirin, er det mulig, forutsatt at det ikke er noen individuell intoleranse mot denne medisinen eller andre komponenter i masken.

Effektiviteten av acetylsalisylsyre for behandling av akne

En tablett inneholder 500 mg acetylsalisylsyre, den vanligste pakken er 10 tabletter i en cellefri pakke.

Hvordan bruker acetylsalisylsyre, hvis den brukes som et middel til å fjerne akne i ansiktet?

Hun tørker en kvise, dens antibakterielle egenskaper er kjent. Også oppstyr fra en aspirintabletter exfolierer gamle, allerede døde hudceller, som tetter porene og provoserer betennelse i hudens sebaceous kjertler.

Acetylsalisylsyre Mask Oppskrifter

Kosmetiske masker, som inkluderer acetylsalisylsyre, er egnet for fet og normal hud. Hvis huden er tørr, er det bedre å legge naturlige oljer til masken.

Stiplet applikasjon

Grind en tablett acetylsalisylsyre, bland med en tredje teskje naturlig sitronsaft. Sprøyt blandingen på pimples prikket med en bomullspinne og la i 20 minutter. Du kan gjenta prosedyren to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.

Et annet alternativ er å bruke aloe juice i en tilsvarende andel i stedet for sitronsaft.

Med skrubbeffekt for fet hud

Til fire tabletter av knust acetylsalisylsyre tilsett 1 spiseskje ikke for varmt kokt vann. Ytterligere ingredienser i denne masken: 0,5 ts av flytende honning eller 0,5 ts olivenolje. Maskens konsistens skal være så grusom (lettere å bruke). Det anbefales å påføre masken på ansiktet med lys massasjebevegelser i 10 minutter, skyll deretter med vann.

På grunnlag av kefir

4 tabletter med acetylsalisylsyre slip, legg til 1 teskje yoghurt 2,5 fett (du kan bruke naturlig yoghurt uten konserveringsmidler). Det er tydelig å bruke med jevne sirkulære bevegelser, etter 10-15 minutter tørker du av ansiktet med en bomullspute og vask deretter.

Basert på kosmetisk leire

For å lage denne masken trenger du 3 knuste tabletter av acetylsalisylsyre, 1 teskje hvit kosmetisk leire, 1 teskje vann. Alle ingrediensene blandes forsiktig, på huden i 10 minutter, skyll deretter med vann med en akseptabel temperatur.

Oljebasert

Denne kosmetiske masken passer for kombinasjon, normal og tørr hud. Tre knuste acetylsalisylsyreblanding med 1 teskje ikke-smaksatt naturlig olje (jojoba, oliven, druefrø, etc.). Påfør blandingen jevnt på ansiktet, ikke for tykt. Vask av etter 10 minutter med varmt vann.

Med vitaminer

Tre knuste tabletter av acetylsalisylsyre blandes med 1 teskje kokt vann, tilsett blandingen fem dråper oljeløsning av vitamin A og E, bland til glatt. Masken påføres jevnt, rengjør huden i ansiktet etter 10 minutter med en bomullspute, neste trinn vasker.

Mask fra svarte prikker

3 knuste tabletter av acetylsalisylsyre blandet med 1 ts. med en skje lotion som du bruker daglig (det er lettere å oppløse tablettene i en varm lotion). Den resulterende blanding påføres på ansiktet med et tynt lag, skyll av etter 10 minutter.

Et annet alternativ - i stedet for smør, kan du bruke naturlig honning i samme proporsjoner (denne sammensetningen kan brukes hvis en allergisk reaksjon på honning er utelukket).

Nyttige tips

Til tross for at kosmetiske masker med en slik komponent som acetylsalisylsyre er veldig enkle å bruke, er det viktig å følge noen viktige anbefalinger:

 • Ansiktet må renses før prosedyren.
 • Alle manipulasjoner utføres med rene hender. Komponenter blandes i rene retter. Vær oppmerksom på holdbarheten til oljer, hvis de legges til sammensetningen av kosmetisk maske.
 • Ikke bruk maske i øyet.
 • For første gang er det bedre å bruke et punktapplikasjon, så hudreaksjonen blir klar.
 • Det anbefales å bruke sammensetningen i henhold til massasjelinjer, bevegelsene skal være glatte. Du kan bruke sammensetningen på ansiktet med fingrene, samt bruke en svamp eller bomullsstykke.
 • Påfør kosmetiske masker basert på acetylsalisylsyre ikke mer enn to ganger i uken (punktapplikasjoner kan være oftere).
 • For å forberede en maske per en applikasjon, neste gang er det bedre å forberede en ny sammensetning.
 • Den endelige fasen er bruk av fuktighetskrem (om nødvendig).
 • For første gang, til hudens reaksjon er kjent, skal masken bli laget på helvete (dette vil ta en dag eller to i reserve slik at huden kommer tilbake til normal hvis det oppstår en allergisk reaksjon).

Og til slutt, den siste og ikke mindre viktige anbefaling: Rådfør deg med en skjønnhetspleier eller lege før du bruker masker med aspirin i sammensetningen.

Hovedprioriteten er at den passer for alle typer hud, både for menn og kvinner. Bemerkelsesverdig, det har ingen kontraindikasjoner, selv for sensitiv barns hud.

anmeldelser

Anmeldelser er for det meste positive, da masken basert på acetylsalisylsyre hjelper ikke bare å kvitte seg med akne, men samtidig renser porene, fjerner fet skinn, forbedrer hudens tilstand i ansiktet.

Negative vurderinger er oftest forbundet med det faktum at masken tørker over huden, bivirkninger oppstår, øker sebumsekresjonen (disse er individuelle egenskaper). Mesteparten av det rettferdige kjønn, bruk masker basert på denne syre i kampen mot akne, bemerker deres effektivitet: kviser forsvinner.

Hvordan bruke acetylsalisylsyre mot akne

Acetylsalisylsyre (Aspirin) tilhører gruppen av ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer og er mye brukt i ulike deler av medisinen. Det er svært populært blant vanlige mennesker på grunn av effektivitet, brukervennlighet, prevalens og lav pris.

Men som det viste seg, er dette stoffet også et utmerket kosmetologisk verktøy. På grunn av tørking og anti-inflammatorisk effekt, kan det bidra til å takle ikke bare akne, men også konsekvensene etter dem. Mange skjønnhetsselskaper legger til Aspirin til sine produkter.

Store Aspirin Effekter

For å få en ekstern effekt, bør dette legemidlet kun brukes eksternt:

 1. Anti-inflammatorisk egenskap. Takket være ham kan du ikke bare kvitte seg med kviser i ansiktet ditt, men også forhindre utseende av nye;
 2. Acetylsalisylsyre er i stand til å berolige irritert hud, slik at kløe, smerte og andre ubehagelige følelser passerer;
 3. Tørreffekt. Det vil gi en merkbar innsnevring av porene og bidra til å eliminere fet skinn, normaliserer talgkjertlene;
 4. Pilling vil bidra til å rense porene og forsiktig fjerne døde celler.
 5. Det er en ekte frelse for de som lider av problemet med innfødning av hår.

Akne oppstår ofte på grunn av forstyrrelser i endokrine, fordøyelses- og andre kroppssystemer, og ikke som et resultat av individuelle egenskaper, og i dette tilfellet er det umulig å oppnå den ønskede effekten.

Indikasjoner for bruk

Du kan bruke denne medisinen i slike tilfeller:

 1. Økt derma fettinnhold;
 2. Papiller, purulent akne, akne og til og med akne;
 3. Forstørrede, dype porer;
 4. Denne medisinen kan brukes som ansiktsløftning hvis du trenger litt å rette ansiktskonturen og litt stramme dermis;
 5. For å forbedre hudfarge.

Kontra

Sannsynligvis er det ikke noe slikt stoff, som ikke vil ha kontraindikasjoner til bruken, og Aspirin er dessverre ikke noe unntak.

 1. Individuell intoleranse.
 2. Graviditetsperioden og amming.
 3. Skader på dermis integritet (riper, kutt, etc.).
 4. Tilstedeværelsen av akutte og kroniske sykdommer i akutt stadium.

Grunnleggende regler for søknad

For at dette verktøyet skal være til nytte for deg, i stedet for skade, bør du følge noen regler:

 1. Ikke bruk utgåtte produkter på noen måte.
 2. Før du bruker stoffet må du forsiktig rengjøre og dampe ansiktet. Det er viktig å vite at du ikke kan bruke harde scrubs og peeling, noe som ødelegger epidermis.
 3. Unngå områder rundt øynene og munnen. Hvis pimples dekker ikke alt ansikt, så er det nødvendig å sette blandingen på et punkt.
 4. Hvis det oppstår ubehag, skyll straks av med rennende vann.
 5. Dette stoffet kan føre til utseende av edderkoppårer, så hvis du legger merke til noe som dette - bør du umiddelbart slutte å bruke den eller redusere frekvensen.
 6. I apoteksnettet kan du finne en løsning på dette stoffet. Det kan være av varierende grad av konsentrasjon, men kun 1% kan brukes, ellers kan dermis brennes. Det er ideelt for daglig rubbing av utslettsområdet. Et slikt verktøy kan være et effektivt tillegg til masker og pilling, laget av tabletter.
 7. I alle fall, før du bruker salicylbaserte oppskrifter, må du utføre en allergisk test for stoffets komponenter. Verktøyet skal påføres på innersiden av håndleddet i 15-20 minutter. Forutsatt at du ikke hadde noen ubehagelige opplevelser i løpet av denne tiden, og det var ingen utslett eller rødhet, kan vi konkludere med at stoffet er trygt for deg.

Acetylsalicylsyre Mask - Populære Oppskrifter

Dette stoffet har lenge bevist sin effektivitet. Mange jenter legger merke til effekten etter første gangs bruk, men for fullstendig avsløring må du følge noen regler:

 1. Ved tilberedning betyr det bedre å bruke retter laget av tre, glass og andre ikke-reaktogene materialer.
 2. Etter sliping av pillen, er det bedre å passere det gjennom en sik for å isolere de minste partiklene.
 3. Den optimale bruksfrekvensen - 2-3 ganger i uken.
 4. På slutten av prosedyren må du fukte ansiktet med en nærende krem.
 5. Før du bruker, bør du konsultere en spesialist.

Klassisk maske

Denne oppskriften, som dommer etter vurderinger, er den mest populære. For produksjonen må du ta:

 • Aspirin - 5 tabletter (knust).
 • Vann - 1 dessert skje (varm).

Denne blandingen påføres på den dampede huden i 10-15 minutter og vaskes av etter en tid med varmt vann.

For tørr hud

Denne oppskriften er basert på den forrige. Til den eksisterende blandingen trenger du bare å legge til 1 dessert skje med fett kefir.

Fra økt fett

Hvis du vil øke tørkeffekten, kan du erstatte vannet med 2% salicylalkohol. Hvis du legger til hvit leire i hovedoppskriften, vil du få et utmerket verktøy for peeling og pore rensing.

Acetylsalicylsyre ansiktsmaske for akne til normal hud

Det kan redde deg fra en ubehagelig utslett og, som en bonus, fukte og gi vitaminer til dermis.

 • Tabletter - 5 stk;
 • Olivenolje - 1 ss. L.;

I stedet for olivenolje kan du bruke jojobaolje i en dose - 1 ts. på 5 tabletter.

En god antiseptisk og antibakteriell effekt uten tørking oppnås ved å tilsette aloe juice. Hvis du ønsker å skape en ekte vitamincocktail, må du ta en revet eplevann.

Honey Mask

Acetylsalisylsyre for akne med honning er ideell for normal og tørr hud. Honning er en naturlig antioksidant, rik på vitaminer og mikronæringsstoffer, som er ekstremt positiv effekt på tilstanden til dermis. For å gjøre dette produktet trenger du:

 • 2 tabletter;
 • Noen dråper varmt vann;
 • 1/3 ts honning.

Honning i blandingen skal legges til sist. Denne masken skal brukes med myke bevegelser til de berørte områdene i ansiktet ikke mer enn 2 ganger i uka. Å opprettholde 15 minutter.

pilling

Aspirink kan aktivt og vellykket brukes til myk peeling. Du trenger:

 • Aspirin - 4 tabletter;
 • Sitronsaft - 1 ts;
 • Soda - 1 ts;
 • Vann - 250 ml.

Denne oppskriften er todelt. For første fase bør du blande piller og juice. Den resulterende vasselen må påføres den dampede huden og vente i 10 minutter og skyll. Det neste trinnet er å tørke ansiktet med en vandig oppløsning av brus, fukt en bomullspute i den. Som konklusjon - fuktighetsgivende lyskrem. Den optimale bruksfrekvensen er en gang i måneden, fordi etter en slik prosedyre vil dermiset avta i lang tid.

Hvordan fjerne acne med acetylsalisylsyre

Moderne kosmetiske markedet tilbyr forbrukeren et stort utvalg av kosmetiske produkter og produkter som lover å bli kvitt akne.

Skjønnhetssalonger bruker også et bredt spekter av behandlinger. Men fortsatt, av økonomiske grunner, eller mer tilbøyelig til naturlig kosmetikk, gir et stort antall mennesker sin preferanse i kampen mot mangler i hudens folkemidlene.

Ulike masker basert på aspirin, tinkturer, lotioner - alt dette brukes aktivt av de med problemhudholdere som har gått inn i krigen for akne.

struktur

Den viktigste aktive ingrediensen i dette stoffet er avledet fra salicylsyre: et fint hvitt pulver. Hvis du undersøker det under et mikroskop, ser salicylsyre ut som små nålaktig krystaller.

I tillegg til hovedstoffet inneholder tablettformen en gruppe ekstra stoffer:

 • potetstivelse;
 • talkum;
 • stearinsyre, sitronsyre;
 • så vel som vannfri silika.

Acetylsalisylsyre er også en løselig (brusende) form av aspirin.

De fleste bruksanvisninger viser følgende sammensetning:

 • acetylsalisylsyre;
 • sitronsyre;
 • sukker representert av glukose, sukrose eller fruktose;
 • så vel som natriumkarbonat, smaker og hjelpestoffer.

Skjema for utgivelse

Den vanligste form for frigjøring av acetylsalisylsyre er tabletter - 0,25 eller 0,5 g. Dette skjemaet er det vanligste innen medisinsk praksis i mer enn et tiår.

Men brusende former av narkotika basert på aspirin dukket opp på det farmakologiske markedet relativt nylig. De er produsert i form av store (640 mg.) Oppløselige tabletter, 2 stk per papirstrimmel, 5 strips per pakning.

Også i medisin brukes en pulverisert form av acetylsalisylsyre: oppløsninger til injeksjoner fremstilles fra den. Den er produsert i 25 mg (i pakninger med 5 ampuller) eller 50 mg (1 eller 40 ampuller) format.

Instruksjoner for bruk av acetylsalisylsyre akne

For akne er denne kjente medisinen brukt som en del av hjemmeskrubb og forskjellige masker. Slike kosmetikk smaler porene, reduserer huden fet hud og fjerner komedoner fra det ytre laget av epidermis.

Når det påføres huden, begynner acetylsalisylsyre å fungere umiddelbart: det er en stimulator for blodstrøm til epidermis og en morder av patogene bakterier i fokus for betennelse.

Dermatologer anbefaler:

 1. Før du bruker syretesten for allergi: Ta en liten mengde av det tilberedte produktet og sett på håndleddet i 5-10 minutter, skyll deretter og vente 24 timer. Hvis det ikke var noen allergiske symptomer (kløe, peeling, rødhet) i løpet av denne tiden, kan en maske eller skrubbe brukes til å bekjempe akne.
 2. I hjemmet er kosmetikk ikke anbefalt å bruke stoffer og ingredienser med utløpt.
 3. Brennende aspirin for hjemmemedisiner for akne er ikke egnet; Ikke bruk medisinanaloger. Den vanligste acetylsalisylsyre i form av tabletter eller 1% løsning - en høyere konsentrasjon brukes ikke, fordi det kan oppstå hudforbrenninger.
 4. Masker for best eksponering bør brukes på et renset og dampet ansikt.
 5. Når det først påføres, blir masker og skrubbe bare brukt på problemområder. Siden ansiktets hud er følsomt nok, gir det ikke mening å utsette store områder for aggressiv virkning av syre.
 6. Påfør masker med acetylsalisylsyre bør være svært forsiktig, etter at det tørker ut, dannes små mikrokrystaller på hudens overflate, som hvis de kommer i kontakt med øyne eller lunger, kan forårsake komplikasjoner. For å unngå dette bør produkter basert på aspirin suppleres med ulike oljer, yoghurt, honning, etc.
 7. Maksimal eksponeringstid hjemme medisiner, som inkluderer aspirin - 15-20 minutter. Kosmetologer anbefaler ikke å øke denne gangen for å unngå irritasjoner og allergiske reaksjoner.
 8. Disse typer kosmetiske prosedyrer utføres av kurs: hvert kurs er ikke mer enn 6-8 økter. Må aspirinmasker ikke være mer enn to ganger i uken. Bryter mellom kurs - minst 2 uker. På denne tiden hviler epidermis og gjenoppretter.

Mask Oppskrifter

Ja, og syren samhandler med andre stoffer på forskjellige måter, slik at vi holder fast på oppskriftene, for ikke å skade huden din:

 • Den vanligste grunnleggende versjonen av masken basert på aspirin: et par pulveriserte tabletter, blandet med en liten mengde vann til en tilstand av homogen vell.
 • Takket være aspirin, kan du øke effektiviteten til din favorittmaske: knuse 2-3 tabletter, tilsett litt vann og bland med en enkelt del av masken din. Et slikt verktøy vil fungere godt også fordi derma vil oppleve godt kjente ingredienser og muligheten for bivirkninger minimeres.
 • Jojobaolje virker også bra med aspirin: rør 3 pundede tabletter i en halv teskje vann - bland med samme mengde olje.
 • For sensitiv hud, vil den perfekte oppskriften med kefir og havregryn være: 4 knuste acetylsalisylsyre tabletter, fortynnet med vann til en slurry, kombinert med en skje med havreflak og en teskje kefir.
 • Mask aspirin + leire er perfekt for eiere av fet hud: suge pulveret 2 tabletter syre i vann, tilsett hvit ler til den resulterende løsningen til en slurry-tilstand.
 • Masken aspirin + rømme hjelper til med å kjempe med fettete glans og med alle ledsagerproblemer: Ta et par piller, legg til noen dråper vann og en spiseskje med rømme.

Hvordan behandle purulent akne hos menn? Les mer her.

Med kjære

Acetylsalisylsyre med honning påvirker huden skånsomt: begge ingrediensene er svært effektive, noe som vil bli merkbart etter første bruk.

Det er mange masker på grunnlag av disse to nyttige komponentene, vi vil bli kjent med de mest populære og effektive oppskrifter:

 • Grunnmaske honning + aspirin.

Art. skje med honning + 2 aspirintabletter. De knuste tabletter blandes med honning oppvarmet i et vannbad. Vent til syrepulveret blir oppløst. Påfør på renset, pre-dampet ansikt. Hold til helt tørr, fjern med en fuktig bomullsstykke.

 • Mask med grønn te og rømme.

Bland 1 tablett aspirin (knust), 1 h / l grønn te, 2 h / l metan og 1 h / l honning. Påfør ansiktet i 15 minutter for å bekjempe betennelse og utseendet av nye lesjoner.

 • Mask med sitron og urter.

Ved 3 ss / l smeltet honning: 1 skje sitronsaft, 4 tab. aspirin og noen få dråper calendula og kamille tinkturer. En maske brukes en gang i uken.

Video: Slik fjerner du utslett fra ansiktet med aspirin

Calendula tinktur

lotion

For forberedelsen vil det være nødvendig:

 • 3 aspirintabletter;
 • 3 fanen. kloramfenikol;
 • 50 ml. tinktur av calendula.

Ingredienser kan kjøpes på et apotek for en billig pris.

Tablettene knuses til en pulverform - tinktur er introdusert for dem. Påfør produktet direkte på de berørte områdene 2 ganger i uka. Behandlingsforløpet - 2 uker.

Hjelper det

En resept av lotion for akne med aspirin og calendula tinktur vil bidra til å håndtere et alvorlig slag mot dette uheldige problemet.

Komponentene i lotionen har en tørking, anti-inflammatorisk effekt, gjør flekkene etter akne mindre synlige.

Hjelper en slik lotion fra dyp akne? Calendula tinktur har en bleking, tørking, suppurating effekt; På grunn av dens tanniske egenskaper reduserer tinkturen fettinnholdet i huden til ingenting, noe som betyr at dermis blir ryddet og betennelse er fjernet.

Hvordan du bruker under graviditet

Til tross for den påvist effekten og brukervennligheten, bør akne kontrollprodukter som inneholder calendula tinktur kasseres av kvinner under graviditet.

I tillegg til individuell intoleranse kan komponenten skade epidermisene som lider av hormonelle hopp, siden det har uttalt tørke- og tannegenskaper.

Indikasjoner for bruk

Calendula tinktur, både interaksjon med acetylsalisylsyre og i ren form, har en rekke effektive egenskaper som bidrar til å kvitte seg med en rekke dermatologiske problemer som er vanlig i den moderne verden:

 • peke betennelsesprosesser i ulike stadier;
 • hevelse av betennelse;
 • akne og akne;
 • teenage akne;
 • koker;
 • sorte prikker;
 • flekker etter akne, hudormer, koke;
 • alder flekker.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Kontraindikasjoner for bruk av calendula tinktur og aspirin er:

 • noen mekanisk skade på huden;
 • astma;
 • nyresykdom;
 • graviditet, amming;
 • allergisk mot komponentene i midlene.
Bivirkninger etter bruk av kosmetikk basert på disse komponentene blir sjelden observert, og hovedsakelig fra feil bruk. Det kan være rødhet, svakt kløe, allergiske manifestasjoner, følelse av tetthet og uttørking.

Sikkerhets forholdsregler

Hvis ansiktets hud lider av overdreven tørrhet og peeling, bør det velges en mer gunstig metode for å kvitte seg med akne, da situasjonen kan forverres etter eksponering for aspirin-calendula-preparater.

Hver kvinne som ønsker å se bra ut i alle aldre, bør huske at et kosmetisk produkt, enten det er hjemmelaget eller kjøpt i en butikk, bør testes for allergiske reaksjoner og irritasjoner av ulike etiologier.

Acetylsalisylsyre for akne: effektive oppskrifter

Acetylsalisylsyre (aspirin) er et effektivt og rimelig middel for å eliminere akne, fjerne rødhet og betennelse på huden, og normalisere funksjonen av talgkirtler. En positiv effekt av aspirin på å redusere arr, innsnevring og rensing porene har blitt observert.

Kosmetologer anbefalte bruk av acetylsalisylsyre for akne på ansiktet av forskjellige størrelser, sår, utslett, akne. Spesielt hvis de blir ledsaget av en inflammatorisk prosess.

Verktøyet vil være relevant i tilfelle av grunne rynker, tap av hudtone, elastisitet, gjør at huden får en mer frisk og naturlig tone.

Frigi form og sammensetning

Acetylsalisylsyre er tilgjengelig i form av tabletter, 10 stk. Hver. De har hvit farge, en karakteristisk lukt og en rund form med en dash for å dele pillen på den ene siden.

ingredienser:

 • Den aktive aktive ingrediensen er acetylsalisylsyre 500 mg;
 • Hjeltekomponenter:
  • silisiumdioksyd;
  • stearinsyre;
  • talkum;
  • potetstivelse;
  • sitronsyre.

Aknehandling og gunstige egenskaper

Ikke mange vet at acetylsalisylsyre kan foreskrives ikke bare som et middel, men på grunn av dets gunstige egenskaper og som et kosmetologisk middel.

Egenskaper av effekten av acetylsalisylsyre på huden og akne:

 • De aktive ingrediensene i aspirin irriterer ikke huden - når det brukes i form av masker, skrubber, kremer, skader det ikke kroppen;
 • Hovedegenskapen til stoffet er fjerning av inflammatorisk prosess, noe som kan redusere antall og størrelse av akne betydelig.
 • Det har rensende egenskaper og regulerer mengden av subkutant fett - dette gjør at du raskt kan tørke problemhuden og bli kvitt ubehagelige utslett;
 • Acetylsalisylsyre brukes som skrubbe - mens skader på huden ikke oppstår. Huden blir friskere, blir kvitt svarte flekker og akne;
 • Det har hudbleking egenskaper, det brukes til å lette fregner og flekker-pigmenter.

Den acetylsalicyliske komponenten kan brukes til å gjenopprette og eliminere akne på en hvilken som helst hudtype:

 • På problem hud, eliminere akne, akne, som oppsto på grunn av den inflammatoriske prosessen;
 • På fet hud fjerner overflødig glans og normaliserer porene i porene;
 • På aldrende hud vil det bli en merkbar effekt av stramming, elastisitet og redusering av rynkets antall og dybde.

Akne eller akne ødelegger livet til mange. Som regel selvmiljøer folk, kjøper dyre annonserte kremer. Men etter å ha brukt dem, kommer akne tilbake i et enda større antall, og arr står på ansiktet.

Jeg anbefaler punktkrem til pasientene mine, da det regulerer funksjonen av talgkjertlene, og forhindrer forekomsten av akne. Det påvirker roten til problemet, renser forsiktig huden og "polerer" den, eliminerer ikke bare akne, men også spor av det!

Advarsler og bruksvilkår

De som ønsker å forberede og bruke masker eller skrubbe med et acetylsalisylaktivt middel, bør vite regler for bruk og forberedelse, samt handlinger som ikke bør utføres under prosedyren.

Funksjoner av bruk:

 • Før du bruker masken for første gang, vær sikker på å teste for en allergisk reaksjon. For å gjøre dette må du sette en del av produktet på albuen eller stedet på problemområdene og følge reaksjonen. I tilfelle allergier, fjern masken raskt og ta antiallergiske stoffer;
 • Før du lager masken, må du sørge for at høy kvalitet, ikke-utløpt aspirin brukes. Det er bedre å gi preferanse til innenlandske produsenter;
 • Endring av antall ingredienser eller deres typer i oppskriften er strengt forbudt. Alle oppskrifter og matlagingsprosedyrer må følges;
 • Den gjennomsnittlige varigheten av å bruke en maske med aspirin for akne er 15 minutter. Oftere enn 3 ganger om 7 dager bør de ikke brukes.

Her er de viktigste:

 • Huden kan reagere mye mer akutt på de irriterende faktorene med hyppig bruk av aspirin som et kosmetisk produkt. Det kan også provosere utseendet til et lite, merkbart mesh av karene på ansiktet;
 • Vær forsiktig med å bruke slike produkter før eller etter soling (både på stranden og i solariet). Dette kan forårsake dannelse av aldersplasseringer;
 • Overdreven bruk av acetylsalisylsyre for kosmetiske formål kan svekke funksjonen til talgkjertlene;
 • Aspirin fjerner ikke bare inflammatoriske områder, men har også tørkeegenskaper. Derfor er det bedre å bruke fuktighetsgivende og nærende kremer;
 • Ta pauser mellom behandlinger med aspirin, hvis de utføres i lang tid.

Forberedende prosedyrer

Den forberedende fasen er en del av en vellykket gjennomført prosedyre:

 • Klargjør en maske eller skrubbe med acetylsalisylsyre.
 • Riktig forberede ansiktets hud. Sørg for å fjerne alle kosmetikk, rengjør huden fra forurensninger med vanlig varmt vann. Tørk ansiktet med tonic;
 • Damp ansiktshud over et dampbad, helst ved bruk av urteavkok basert på nese, kamille, calendula, salvie eller timian. For å forberede en slik buljong, er det nok å ta 3 kopper vann for 2 glass vann. l. forskjellige urter. Det vil ikke være ute av sted å besøke badstuen eller badet før slike prosedyrer. Så porene vil åpne og du kan raskt oppnå ønsket resultat.

Topp 7 acetylsalisylsyre akne ansiktsmasker

Til tross for cheapness av ingrediensene i maskerne, er de svært effektive og enkle å forberede.

Anti-inflammatorisk maske

Denne masken anbefales for problemhud.

komponenter:

 • 3 aspirintabletter;
 • Rent varmt vann;
 • Nærende eller fuktighetsgivende krem

Mask forberedelse:

 • Aspirintabletter er malt;
 • Legg til et par dråper vann;
 • Det bør være en homogen blanding, der du må legge til 2 ss nærende krem.

Bruk av maske:

 • Blandingen påføres problemområder i 15 minutter;
 • Masken fjernes med varmt vann;
 • Bruk en maske etter behov, men ikke mer enn 2 ganger i uka.

Det tilberedte produktet kan oppbevares på et kjølig sted i ikke mer enn 14 dager.

Honning Maske Scrub

Den perfekte kosmetiske metoden for kombinasjonshud.

komponenter:

 • 2 aspirintabletter;
 • et par teskjeer av mineralvann;
 • 1 ts sjøsalt;
 • 0,5 ts honning.

Mask forberedelse:

 • Acetylsalisylsyre til oppløsning i mineralvann;
 • Tilsett havsalt og honning;
 • Lag en homogen blanding av komponentene.

Bruk av maske:

 • Masser lett inn i ansiktets hud;
 • La for å suge huden i 15-20 minutter;
 • Bruk masker 2 ganger i uken;
 • Minste brukskurs er 10 masker.

Sitron Regenererende Mask

Det brukes til å eliminere betennelser på problem og kombinasjonshud.

komponenter:

 • 4 aspirintabletter;
 • Sitronsaft

Mask forberedelse:

 • Aspirin er malt i pulver;
 • Deretter tilsettes den nødvendige mengden sitronsaft;
 • Konsistensen skal ligne en tykk krem.

Bruk av maske:

 • Acetylsalisylblanding brukes bare på problemområder;
 • Det er tilrådelig å sette på hele natten eller kvelden i 2-3 timer;
 • Ikke fjern masken før den er helt tørr på ansiktet;
 • For å fjerne klargjøre en spesiell løsning:
  • I et glass varmt vann hell 1 ts. soda;
  • rør til det er helt oppløst;
 • Skyll med en bomullsboll eller en plate dyppet i den forberedte væsken;
 • På grunn av sitronsaft anbefales det ikke å bruke en maske mer enn 4 ganger i måneden.

Forfriskende maske med olivenolje

Masken har en komplisert effekt som gjør det mulig å bruke det på alle hudtyper.

komponenter:

 • 3 aspirintabletter;
 • Varmt vann;
 • 1 ts olivenolje;
 • 1 ts honning.

Mask forberedelse:

 • Fortynn aspirintabletter i varmt vann;
 • Legg til olivenolje;
 • Sett blandingen i et vannbad og løs opp 1 ts. honning;
 • Alle komponenter må blandes grundig i ensartet konsistens.

Bruk av maske:

 • Påfør masken på ansiktet med forsiktig massasjebevegelser;
 • Skyll etter 18-20 minutter med vann ved romtemperatur;
 • For å oppnå ønsket resultat, gjør minst 7 prosedyrer (2-3 per uke).

Mask med kaffe og hvit leire

Søknad er tillatt for alle hudtyper.

komponenter:

 • 2 ss. hvit leire;
 • 1 ts malt kaffe;
 • 3 aspirintabletter.

Mask forberedelse:

 • Aspirin må pulveriseres;
 • Bland tørre ingredienser i en jevn konsistens;
 • Legg til noen dråper vann for å danne en tykk krem.

Bruk av maske:

 • Påfør forsiktig en maske på huden;
 • Fjern blandingen fra ansiktet etter 20 minutter ved å skylle med varmt vann;
 • Kan brukes som skrubbe;
 • Frekvens i bruk - 1-2 ganger i uken;
 • Det anbefalte programmet er 10 prosedyrer.

Blue Clay Acne Mask

Den beste effekten bør forventes eiere av fet hud, men kan brukes med tørr.

komponenter:

 • 2 tabletter av acetylsalisylsyre;
 • Klart vann
 • 1 ts høy kvalitet honning;
 • En klype salt;
 • 4 gr. leireblå;
 • 2-3 dråper sitronsaft.

Mask forberedelse:

 • Aspirin grind;
 • Bland med noen dråper rent vann;
 • Legg til leire, honning, salt til oppslemmingen;
 • Alle komponenter er blandet;
 • Etterpå legger de til sitronsaft.

Bruk av maske:

 • Masken påføres ansiktet i ikke mer enn 20 minutter;
 • Skyll deretter forsiktig av med varmt vann;
 • Alternativt, i stedet for sitronsaft, kan du legge til aloe juice. Effekten av masken vil bli mykere. Det er nok å holde en slik maske på ansiktet i 15 minutter;
 • Regelmessig bruk er tillatt, men ikke mer enn 2 ganger i uken.

Yoghurtmaske

Masken kan brukes til eiere av kombinasjon eller fet hud.

komponenter:

 • 3-4 spiseskjeer naturlig yoghurt;
 • 3 aspirintabletter.

Mask forberedelse:

 • Finmal tablettene;
 • Rør i yoghurt. Yoghurt må være naturlig, uten fargestoffer, sukker og andre tilsetningsstoffer.

Bruk av maske:

 • Påfør ansiktet;
 • Hold i 25-30 minutter;
 • Deretter blir ansiktet skyllet godt med vann slik at det ikke er noen maskerester.
 • Du kan redusere tidspunktet for prosedyren, men for dette må du legge til et stykke eple revet på en fin riper;
 • Minste antall prosedyrer for å oppnå et resultat er 12-14.

Historier av våre lesere!
"Jeg har akne som en tenåring. Jeg prøvde mange rettsmidler, men de gav alle en midlertidig effekt. En venn rådet meg til å prøve en punktkrem. Jeg var fornøyd med resultatet etter en uke i bruk.

Ansiktet mitt begynte å bli hvitt og røde flekker begynte å falle, mens det ikke var noen arr igjen. Etter en måned med bruk ble huden myk og glatt! Jeg anbefaler "

Talere for akne basert på acetylsalisylsyre

Det er mange enkle mash-up oppskrifter basert på tilgjengelige ingredienser. Ved å bruke dem må du ta ekstra forsiktighet, slik at du ikke får hudskade i stedet for å fjerne akne og rehabiliterende effekt.

Tenk på de mest populære og effektive acetylsalisylsyre for akne.

Aspirin og clindamycin

Et verktøy som kan brukes som en skrubbe og beroligende maske.

For matlaging trenger du:

 • 3 tabletter av acetylsalisylsyre;
 • 3 kapsler av clindamycin;
 • 50 ml. etylalkohol.

Fremgangsmåte for fremstilling og bruk:

 • Tabletter til oppskriften knuses og fylles med alkohol;
 • Alt er grundig blandet og umiddelbart klar for bruk;
 • Det er bedre å ikke bruke oftere 2 ganger i uken;
 • Påfør huden på sengetid.

Calendula talker

For matlaging trenger:

 • 7 aspirintabletter;
 • 7 tabletter av kloramfenikol;
 • Tinktur av calendula.

Fremgangsmåte for fremstilling og bruk:

 • Tabletter for dette er pulverisert;
 • Lagt tinktur for dannelsen av konsistensen av tykk krem;
 • Påfør puttene på fingrene med forsiktige bevegelser i ansiktet og massasje;
 • La på huden i 15-20 minutter;
 • Vask av med varmt vann;
 • Ikke bruk mer enn 10 masker i ett kurs;
 • Hvis det kreves ytterligere prosedyrer mellom kurs, ta en pause på minst 30 dager.

Acetylsalicylisk mos med borsyre

For matlaging trenger:

 • Medisinsk alkohol - 0,2 l.
 • 20 gr. acetylsalisylkomponent;
 • 20 gr. svovel;
 • 20 gr. kloramfenikol;
 • 10 gr. borsyre.

Fremgangsmåte for fremstilling og bruk:

 • Alle komponenter blandes i en homogen blanding;
 • Tablettene blir deretter pulverisert;
 • Bomullsputer gjennomvåt med en blanding;
 • De gni ansiktshuden;
 • Prosedyren er å foretrekke å gjøre om kvelden;
 • Det er lov å bruke talker 3-4 ganger i uken i 2-3 uker.

Aspirin og streptocid talker

Utmerket middel mot rød akne. Fjerner sår og ujevne strukturer av akne, regulerer prosessene inne i cellene.

For matlaging trenger:

 • Acetylsalisylsyre 2 tabletter;
 • Streptocid 5 g.;
 • Svovel 5 g.;
 • Salisylsyre 70 ml;
 • Borisk alkohol 30 ml.

Fremgangsmåte for fremstilling og bruk:

 • Bland svovel og streptocid;
 • Hell inn i et sterilt hetteglass;
 • Legg til det tilberedt alkohol og syre;
 • Lukk hetteglasset godt og rist godt;
 • Det er umulig å bruke salve over hele ansiktet, bare spot på problemområdene;
 • Det er veldig tørr hud, så bruk av fuktighetskrem etter hver prosedyre er et must;
 • Minste nødvendige antall prosedyrer - 10 stk.

Aspirin og sink salve talker

Verktøyet vil ikke bare eliminere uønsket akne, men lette også huden, redusere pigmenteringen, samt styrke kapillærene.

For matlaging trenger:

 • Aspirin 10 g;
 • Sink salve 20 gr.;
 • Borisk alkohol 60 gr.

Fremgangsmåte for fremstilling og bruk:

 • Slipe inn aspirinpulver;
 • Rør først med salve, og tilsett deretter borsalkohol;
 • Sett alt i beholderen der den blir lagret og rist;
 • Å bruke betyr med massasjebevegelsene om kvelden på den rydde huden;
 • Bruk en dag for å oppnå ønsket resultat, men ikke mer enn en måned.

Det er nødvendig å være særlig oppmerksom på anbefalingene om bruk av snakkere.

Prosessen med forberedelse og anvendelse av midler består av påfølgende trinn:

 • Pass på å riste hetteglasset når du forbereder acetylsalisylsklatter og før du bruker det slik at produktet har en jevn tetthet;
 • Det er ikke nødvendig å gni forsiktig produktet på en bomullspute;
 • Det er nødvendig å unngå kontakt med aspirinblandingen i området rundt øynene og på nasolabialtrekanten, og spesielt for å unngå å svelge;
 • Den beste tiden å bruke talkers er kveld eller sengetid;
 • Ikke fjern verktøyet fra huden til det er helt tørt.
 • Det er nødvendig å forlate bruken av noen dekorative kosmetikk ved bruk av aknemasker;
 • På bruken av den forberedte blandingen er det bedre å sjekke med en kosmetolog eller en hudlege. Men det anbefales ikke å bruke slike blandinger i huden i mer enn 30 dager;
 • Det er tilrådelig å legge til antibiotika bare til de preparerte blandingene etter konsultasjon med en kosmetolog. Disse er ikke så ufarlige komponenter, og deres hyppige eksterne bruk kan føre til immunitet for slike preparater i fremtiden.

Acetylsalisylsyrebasert ansiktsskille

Aspirin peels er effektive for utslett, akne og akne. Acetylsalisylsyre, som hovedkomponent, fjerner døde hudceller, renser den fra overflødig fett og smuss.

Aspirin peeling hjemme har andre fordeler:

 • Enkelhet av prosedyren;
 • Tilgjengelighet av komponenter;
 • Den hurtige effekten av prosedyren.

For å gjøre peeling skrubbe, trenger du:

 • 5 tabletter av legemidlet.
 • 1 ts sitronsaft.
 • 1 ts brusløsning.

Forberedelse betyr:

 • Bland de knuste acetylsalisyltablettene med sitronsaft og brusløsning.
 • Du bør få en homogen masse, for å forbedre effekten, kan du legge til vitaminer i ampuller (E eller A), honning, hvit eller blå leire.

Søknadsregler:

 • Forsiktig fingertuppene påfører blandingen på ansiktet;
 • La i 7 minutter;
 • Etter at tiden er gått, vask av resten med varmt vann;
 • Påfør en nærende krem.

På grunn av peeling med acetylsalisylsyre, renser sammensetningen huden fra akne, utglatter skyggen. I tillegg til fjerning av døde celler løses problemet med inngrodd hår.

Det er en rettidig hydrering, ernæring og restaurering av huden, arbeidet med svettekjertlene er normalisert. Alt dette takket være en spesiell tynn usynlig film, som dannes etter påføring av masken.

Kan brukes som profylaktisk mot de første tegn på aldrende hud.

Trøtt av dermatitt?

Peeling av huden, utslett, kløe, sår og blemmer, sprekker er alle ubehagelige symptomer på dermatitt.

Uten behandling, sykdommen utvikler seg, blir hudområdet påvirket av utslett økende.

Våre lesere anbefaler at du bruker den nyeste løsningen - HELSE-kremvoks med biegift.

Den har følgende egenskaper:

 • Eliminerer kløe etter første bruk.
 • Gjenoppretter, myker og fukter huden.
 • Eliminerer hudutslett og peeling etter 3-5 dager
 • Etter 19-21 dager eliminerer helt plakk og spor av dem
 • Forhindrer utseendet på nye plaketter og en økning i deres område

Bruk under graviditet og amming

Det anbefales ikke å bruke acetylsalisylsyre som en del av kosmetikk for gravide og ammende kvinner.

Dette kan påvirke dannelsen av fosteret og utviklingen av barnet.

Hyppig bruk av aspirin (spesielt internt) kan påvirke leveranse og graviditet i de siste ukene av barnets fødsel.

Bruk av acetylsalisylsyre under amming uten pause i laktasjon er bare mulig i en standarddose.

Nyttige tips for bruk

Masker som bruker acetylsalisylsyre er lette å forberede og bruke.

Men de krever samsvar med visse anbefalinger:

 • For å bruke masken, følg applikasjonsmønsteret;
 • Påfør helst med fingre, lette massebevegelser. Du kan bruke til dette og svamper;
 • Alt må være rent og sterilt - retter til fremstilling av blandinger, hender, som skal påføres maske;
 • Alle komponenter som skal brukes må være naturlige, ikke utgått;
 • Forbered en ny sammensetning hver gang - De fleste selvfremstillede masker skal ikke lagres i mer enn en dag, selv i kjøleskapet.
 • For å øke effekten, bruk noen ganger kombinert bruk av aspirin og kloramfenikol, som gjør at du kan eliminere utslett og akne på ansiktet av forskjellig opprinnelse;
 • Den første effekten av den acetylsalisylære masken skal forventes kun 3-4 timer etter fjerning, og for å oppnå mer merkbare endringer og resultater, utfør minst 8 prosedyrer. Noen pasienter rapporterte forverring av huden etter de to første behandlingene, hvoretter situasjonen kom tilbake til normal.

Kontraindikasjoner for bruk av aspirin for akne

Acetylsalisylsyre, som et stoff og kosmetikk, har en stor liste over positive egenskaper.

Men bruken kan begrenses av følgende faktorer:

 • Allergiske manifestasjoner;
 • Kroniske sykdommer;
 • Mikrotrauma eller riper på huden;
 • Med individuell intoleranse over komponentene i stoffet.

Bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan vanlige bivirkninger oppstå etter bruk av aspirin:

 • kvalme
 • svimmelhet;
 • hodepine;
 • Allergiske reaksjoner.

Interaksjon med andre legemidler

Bruk av acetylsalisylkomponent i kombinasjon med andre legemidler kan påvirke kvaliteten på behandlingen, selv når den påføres eksternt.

Å være oppmerksom på samspillet mellom acetylsalisylære stoffer og slike legemidler:

 • Antikoagulantia - det er risiko for blødning;
 • Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler - risikoen for bivirkninger øker, hypoglykemisk effekt øker;
 • Glukokortikosteroider - øker risikoen for gastropati og blødninger i mage og tarmen;
 • Acetylsalisylsyre reduserer effekten av å ta antihypertensive stoffer, furosemid, spironolakton.

Kostnad for

Kostnaden for acetylsalisylaktive midler er lav og avhenger av produsenten og form for utløsning. Pris varierer fra 8 til 100 rubler per pakke.

Kosmetologer sier at et billig alternativ vil være nok til å bruke produktet til kosmetiske formål.

anmeldelser

Anmeldelser av aspirin for akne:

Flere Artikler Om Typer Acne