Spente dager, søvnløse netter - alt dette er primært reflektert i ansiktet. Og det er ingen tid å gå til skjønnhetspleieren. Du kan raskt fjerne tegn på tretthet og oppdatere ansiktet ditt hjemme, det tar bare en halv time. De mest enkle og raske masker - og ansiktet vil gjenvinne sin skjønnhet.

Potetmasker er basert på naturlig effekt på huden av mikroelementer og vitaminer B1, B2, B6, C. Masker basert på poteter vil raskt fjerne tegn på tretthet.

I en varm potetmos, legg til en teskje sitronsaft, bruk på ansiktet, skyll med varmt vann etter 10 minutter.

Rist rå poteter på en rist og legg på ansiktet, skyll med vann. Denne masken fukter og myker tørr og flammende hud.

Mash hot potato, legg eggeplomme og to spiseskjeer med varm melk til den. Påfør varm blanding til ansikt, hold i 20 minutter, skyll deretter først av med varmt og kaldt vann. Masken gir huden jevnhet og elastisitet, renser raskt og gjenoppretter huden.

Masker for rask forfriskning av ansiktet og gir det livlige farger

Ta eggeplommen av ferske egg, legg til en teskje olivenolje (enhver vegetabilsk) olje i den og slå godt. Påfør jevnt på ansiktet og nakken. Skyll med varmt vann etter 20 minutter og gni med en forfriskende lotion.

Rist et eple, legg til en spiseskje med melk og en teskje cornmeal til den. Vask av med vann etter 20 minutter.

Slå egg hvit til skum vises, tilsett en teskje 3% hydrogenperoksid, omrør hele tiden. Påfør blandingen på ansiktet i tre lag, samtidig som hvert lag tørker. Vask masken av etter 15 minutter.

Klem en teskje sitron og appelsinjuice gjennom gasbind, tilsett en spiseskje honning og bland for å oppnå en homogen masse. Påfør på renset ansikt i 20-30 minutter, skyll deretter med varmt vann og gni med lotion.

Ta kjøttet av en veldig moden tomat, tilsett et par dråper sitron og en teskje stivelse. Alt bland til kremaktig masse. La masken stå i ansiktet i 15 minutter, og skyll deretter grundig.

Bland knuste hindbær, hvit leire og melk. Påfør ansiktet og skyll av etter 30 minutter.

Foryngende maske før utseendet av "i lyset", som gir en følelse av munterhet

Varm en teskje honning, tilsett 5-6 dråper sitronsaft og en teskje vegetabilsk olje. Hold i 20 minutter, skyll deretter først med varmt og deretter kaldt vann.

Express masker for å fjerne tretthet fra huden i ansiktet og gi det ømhet og mykhet

Mash godt modnet banan og slurry viste seg å påføre et tynt lag på ansiktet. Skyll masken med kaldt vann etter 15 minutter.

Nyhakk fersk agurk og bland med to spiseskjeer av naturlig yoghurt. Påfør på ren hud i ansikt og nakke i 20 minutter, skyll deretter med kaldt vann.

Grind flakene i en blender, legg til en spiseskje varmt kokt vann og en teskje olivenolje, bland alt til konsistensen av havregryngrøt. Sett på ansiktet i 20 minutter, vask deretter av med varmt vann.

Rist gulrøtter på en fin rist, legg til en teskje honning og bland. Påfør ansiktet i 15 minutter, skyll deretter med varmt vann.

Bland eggeplomme med sitronsaft, skyll av etter 20 minutter.

Hvordan fjerne spor av tretthet - ansiktsmasker med rask effekt

Det er perioder i våre liv når vi plutselig begynner å se dårlig ut. Huden svimmer, faller og blir gråaktig, noe som gir ansiktet et usunt utseende. Og dette skjer av en enkel grunn: huden er utsatt for de negative effektene av det ytre miljøet, mottar ikke god omsorg, og cellene mister sin evne til å fungere normalt. Denne tilstanden kosmetologer kaller "hud tretthet."

Heldigvis løser problemet med trøtt hud en snap. Kosmetiske prosedyrer hjemme vil bidra til å forbedre dermis og gjenopprette tonen. Til dette formål anbefales det å lage spesielle masker for utmattelse av huden fra naturlige ingredienser.

Hvilken effekt har masker?

Hvis du nekter deg mat lenge, vil din vitalitet løpe ut og kroppen din begynner å tømme. Det samme gjelder for hud. Hvis hun ikke mottar alle nødvendige stoffer, vil tilstanden bli sterkt forverret. Å gi ekstra ernæring til dermis og normalisere arbeidet til cellene vil hjelpe spesielle omsorgssammensetninger - masker. De har slike nyttige egenskaper:

 • Aktiver reduserte metabolske prosesser i vev.
 • Fremskynde blodsirkulasjonen og forbedre hudfarge.
 • Fremmer syntese av elastin og kollagen, slik at huden blir elastisk igjen.

Mange av disse masker gir en uttrykkelig effekt, de tillater deg å lindre trøtthet fra ansiktet ditt på bare noen få minutter. Og hvis du raskt trenger å få utseendet i orden, vil de være den perfekte løsningen for deg.

Komponenter for utmattelsesmasker

Slike naturlige ingredienser vil bidra til å gi svak, sliten hud tilbake til livet:

 • Rå egg (eggeplomme og protein er nyttige, og de kan brukes sammen og separat).
 • Poteter (rå og kokt).
 • Mynte, dill, persille og andre greener.
 • Ulike bær (fersk).
 • Sitrus.

Prøv å inkludere minst ett av disse produktene i hjemmelagde ansiktsmasker, eller ganske flere. Hold sammensetningen i ansiktet i 10 til 20 minutter og skyll deretter med sitronsaft (en skje med juice per 200 ml vann). En slik vask vil forbedre effekten av masken, oppdatere huden og gi den vitalitet.

De mest effektive anti-tretthet masker

Det er bedre å klargjøre komposisjoner for kosmetiske masker fra hjemmelagde og friske produkter, da vil effekten øke flere ganger.

 • Potetmasker

Kartoffelbaserte blandinger inneholder B-vitaminer og andre ingredienser som er nyttige for dermis. Ved hjelp av poteter kan du raskt oppdatere ansiktet og fjerne poser under øynene. Det finnes flere alternativer for denne enkle, hjemmelagede masken:

Kok poteter og, mens den er fortsatt varm, brøt forsiktig. Legg til frisk sitronsaft, bland. Massen holdes i ansiktet i flere minutter, deretter vasket (helst var vannet varmt).

Rå potet blir knust til tilstanden av grøt og satt på huden i ca. 10 minutter. Deretter vaskes. Etter denne prosedyren blir huden fuktig og slutter å peeling.

Varmkokte poteter blir til potetmos, hell i eggeplommen og et par skjeer med oppvarmet melk. Mens sammensetningen fortsatt er varm, bruk den på huden og inkuber i ca 20 minutter. Vask først med varmt og deretter kaldt vann. Som et resultat vil huden rydde og bli mer elastisk.

For denne oppskriften trenger du 1 eggeplomme og en skje olivenolje. Ingrediensene er blandet og godt slått. Denne masken lindrer ikke bare tretthet, men tynner også huden.

 • malolaktisk

Til spiseskjeen med revet eple legg til samme mengde melk, og hell deretter en teskje mais mel. Denne sammensetningen er godt fornyet og nærer dermis.

 • Protein med hydrogenperoksid

Et protein er pisket til en skummende konsistens og blandet med en teskje peroksid (3%). Det er nødvendig å bruke en slik sammensetning i tre lag, hver gang venter på fullstendig tørking.

For denne oppskriften må du kjøpe en av oljene: mango, gresskar, aprikos, kamille, rosehip eller fersken. I et spiseskje med olje dråpe et par dråper essensiell olje (egnet appelsin, basilikum, røkelse eller sitron). Den fremstilte sammensetning påføres på ansiktet og holdes i 20 minutter. Prosedyren anbefales for tørr hud.

 • Sitron Orange

Saften av disse to sitruses kombinerer i like store mengder og legger til litt naturlig honning. Denne blandingen toner godt og forbedrer hudfarge.

 • Tomat og sitron

To middels skalte tomater slir med litt sitron og hell litt stivelse.

Mest egnet for denne formålet bringebær. Den må tones og blandes med varm melk og kosmetisk leire (hvit). Raspberry nærer huden med vitaminer, øker stoffskiftet og gir huden en tone.

 • Vannmelon eller eple

For en slik maske trenger du ikke å blande noe. Bare tørk huden med et stykke fersk vannmelon. Eller behandle den med en tampong dyppet i syrlig eplejuice. Det er ikke nødvendig å vaske etter dette. Vent til ansiktet tørker og påfør kremet.

 • Express maske for publisering

Legg litt sitronsaft og solsikkeolje til en skje av varm honning. Påfør huden, skyll av med vann (først varm og deretter kald) etter 15 minutter. Denne prosedyren gir en god anti-aldringseffekt.

 • Banana Express Mask

Grind en moden banan i en mush og spre et tynt lag over ansiktet. Etter en kvart time å vaske. Denne enkle prosedyren gjør huden myk, lindrer tretthet og oppdaterer ansiktet.

Prosedyrer med is

For raskt å få huden til å tone, frøs sitrus-, eple-, agurk- eller vannmelonsaft. Ta en kube ut av kjøleskapet regelmessig og tørk ansiktet med det. Du kan også fryse mineralvann (ikke-karbonert) eller grønn te. Behandle isen til hele ansiktet, inkludert huden under øynene. Dette vil bidra til å raskt fjerne poser under øynene. Det er viktig å huske en regel - huden bør ikke være superkjøling. Hold derfor ikke terningen på et punkt i mer enn noen få sekunder.

Og til slutt, et annet tips. Til ansikt så frisk og strålende, trenger du en god søvn. Prøv derfor alltid å finne tid til en god hvile.

Hvis det ikke var tid for søvn: 6 måter å eliminere tegn på tretthet på ansiktet

Mange av oss kan bare drømme om en vanlig 8-timers søvn. Den moderne rytmen av livet (spesielt i megasiteter) dikterer tøffe forhold. Det reflekterer all mangel på søvn og tretthet hovedsakelig på ansiktet, visuelt å legge til rynker og år.

Blant de viktigste årsakene til hudutmattelse er ikke bare uregelmessig søvn i dårlig kvalitet, men også konstant stress, overdreven tung daglig sminke, dårlige vaner, passiv livsstil, mangel på systematisk ansiktspleie, hyppig flytur, soloppgang, uteliv og lidenskap for salt mat om kvelden Tid på dagen (morgen hevelse garantert).

Vel, lære i noen av disse faktorene selv? Selvfølgelig, av en eller annen grunn, nesten alle kvinner lider av og til på en eller annen måte - hva de skal gjøre, jo svakere kjønn når alt kommer til alt. Men om om morgenen du går i speilet og regelmessig ser et trist bilde: kjedelig hudfarge, sirkler eller poser under øynene, tørr skumlet hud og forræderiske rynker, så bør du tenke på å endre livsstilen din - dette er virkelig gjort i de fleste tilfeller.

For andre situasjoner er det eksakte metoder for å lindre tretthet fra ansiktet hjemme. Hvis du på forhånd sørger for at alt du trenger er alltid til stede, så vil det i et komplett program for å returnere et blekt, utmattet ansikt til det normale utseendet, ikke ta mer enn 30 minutter (med riktig ferdighet, enda mindre). Og viktigst er alle metodene helt tilgjengelige for alle jenter, de er ikke økonomisk dyre og fungerer bra både i ett og i komplekset.

6 beste hjemmet måter å eliminere ansikts tretthet

1. Kontrasterende prosedyrer

Konvensjonelle midler for øyeblikkelig å forbedre tonen og øke blodsirkulasjonen - en kontrastdusj. Hvis tiden er veldig liten, kan du erstatte den med kontrasterende skuffer for ansiktet. Skriv inn en dyp plate varmt vann (vær forsiktig, ikke overdreven med temperaturen!), I det andre kaldt vann. Alternativt dukkert ansiktet i begge, dvelende i 10 sekunder. Det er nødvendig å fullføre med kaldt vann.

2. Koldtest

Ekstrem kulde vil forsterke sliten hud. Den beste metoden er å utvikle vanen med å tørke ansiktet med frosne isbiter om morgenen. Dette effektive verktøyet kan brukes daglig, uansett om du sov eller ikke. En sunn glød er garantert.

Det vil være dobbelt nyttig hvis isen ikke bare er renset vann, men en infusjon av medisinske urter. Kamille regnes som en klassiker av sjangeren. Det er en universell plante som beroliger, utglatter, fukter huden. Du kan imidlertid i apoteket velge et tørt preparat av en plante som er ideell for din hudtype.

Kulden vil også hjelpe med poser under øynene. Mens du vasker og gni ansiktet ditt med is, setter du den mest vanlige skjeen i fryseren i et par minutter. Deretter skiftes det på lukkede øyne.

Du kan til samme formål bruke brygede teposer, som best sendes til kjøleskapet om kvelden. Kule våte poser nok til å holde øynene i 3-5 minutter.

3. Massasje

For å fjerne hevelse, hevelse, stimulere kollagenproduksjon og ytterligere forbedre hudfarge, bør du kombinere applikasjonen av din favoritt fuktighetskrem med en massasje.

Massasje teknikk er enkel:
- Ved lett trykk, gni hendene flere ganger fra midten av haken til ørepennene.
- Gjenta den samme bevegelsen fra hjørnene av leppene til auriklene.
- Fortsett fra området over overleppen til toppen av ørene.
- Det samme - fra vingene til nesen til templene.
- Forsiktig knad vingene på nesen med fingrene på fingrene, veldig litt - nesenes bakside, og igjen - vingene.
- Strekk huden med palmer fra midten av pannen til templene.
- Fullfør nakkemassasje: Stram huden fra topp til bunn med strekk med merkbart trykk. Ikke glem sidedelene.

Vi bør også være oppmerksom på området under øynene. Det er nok å ta øynekrem eller kosmetisk olje (kokosnøtt, mandel, etc.) på fingrene på fingrene, og bruk glatte strekkbevegelser fra øvre indre øvre hjørner til de tidsmessige lobene. Deretter klapp forsiktig på fuktighetsklæren og blakk resten med serviett.

4. Hjem skjønnhetssalong

Blek ser lett fjernet hjemme ekspress masker. I deres sammensetning kombinerer de oftest poteter (kokt og ukokt), rå egghvite, citrusfrukter, grønnsaker (persille, dill, mynte) før juice kommer fram, og om sommeren sesongbærende bær.

Klassiske oppskrifter for hjemme masker mot tretthet

Potetmaske
Mos kartofler er ikke bare en favoritt parabolen av mange eaters, men også en ideell "mat" for sliten tørr hud. Bare i stedet for smør, skal 2 ss pureed poteter med varm melk suppleres med rå eggeplomme.

Honey Citrus Mask
En slik blanding vil forverge huden og returnere til en sunn farge med en eksplosiv cocktail av vitaminer. Ferskpresset appelsin og sitronsaft (en skje av hver) blandes med en skje med honning.

Raspberry maske
Hindbær kan erstattes av sesongmessige bær. Øyeblikkelig aktiv betyr. En håndfull mashed bær blandet med en skje av hvit kosmetisk leire, tidligere fortynnet i varm melk (til konsistensen av tykk rømme).

Curd mask
Gir en løfteeffekt hjemme. Det er nok å blande to ss ost med rå egghvite.

Proteinmask
De sier at dette er en favoritt hjemme rette for sminke artister og TV-presentere, da det gir en umiddelbar foryngende effekt. Egg hvit er pisket med noen dråper sitronsaft og alderen på huden til helt tørr.

Husk: Alle masker må påføres på grundig rengjort hud, holdes i minst 10 og ikke mer enn 20 minutter, vaskes med varmt vann, og det krever en fuktighetskrem som en endelig berøring.

5. Resterte øyne

Hvis du gir ut røde øyne som en kanin, vil ingen perfekt hudfarge bidra til å skjule effekten av en søvnløs natt. Du kan bruke spesielle vizinasuzhivayuschimi-dråper til øynene av typen "Vizina" eller vaske øynene med en knapt varm svak infusjon av svart te.

6. Korrekt sminke

For å fullføre bildet er å bruke dekorative kosmetikk. Men alt er bra i moderasjon.

Det er bedre å forlate bruken av fundamentet (eller i det minste velge den mest lyse og lyse tekstur), som kan understreke rynker. I stedet gir preferanse til mineralpulver med reflekterende partikler. På kinnbenene må du bruke en lys rød rose eller fersken nyanser (unngå bronzantov, legger vekt på alle skyggene i ansiktet - til og med uønsket). Under øynene - en liten concealer på tonen lysere enn huden din. Ta det nedre øyelokket langs innsiden av linjen med en lys blyant - dette vil visuelt belaste de betente øynene. På øyenvippene - en liten mascara på leppene - en gjennomsiktig glans av naturlig skygge (på ingen måte tilfelle, lys matt leppestift, som bare understreker alle feilene i ansiktet).

Som du kan se, er det ikke vanskelig å skjule tegn på tretthet, men er det verdt å kontinuerlig kunngjøre Operation Salvation? Og det vil ikke være mulig å jukse og unnslippe lenge ved hjelp av ekstrem ambulanse. Kanskje bør du bare revidere timeplanen din, og sørge for en full daglig søvn?

Det beste ansiktsmasker for tretthet og mangel på søvn hjemme

Kjedelig hudfarge og spor av overarbeid fjern ansiktsmasken fra tretthet, kjøpt i en butikk eller laget av deg selv. Moderne kosmetologi tilbyr et bredt utvalg av oppskrifter som eliminerer problemet. Naturkomponenter beskytter derma mot miljøpåvirkning, mettet med vitaminer og fremmer cellefornyelse. Midler som avlaster tretthet, forsiktig rens porene, tone opp, gi ansiktets stråling og fløyelsaktig.

Årsaker til trøtt hud

Vår hud er daglig utsatt for de negative effektene av interne og eksterne faktorer. Den raske tempoet i livet til en moderne kvinne provoserer mangel på søvn og stress, noe som umiddelbart påvirker tilstanden til huden, forårsaker sløvhet og sløvhet.

Utseendet av tretthet i ansiktet bidrar til:

 • datamaskin arbeid;
 • ubalansert kosthold;
 • intens solbrenthet;
 • mangel på vitaminer;
 • dårlige vaner;
 • kroniske sykdommer;
 • lang medisinering;
 • begynnelsen på overgangsalderen.

Det er viktig å finne ut årsaken til det forverrede utseendet. Når mørke sirkler under øynene og kjedelig hudfarge forstyrrer i lang tid, bestå en undersøkelse for å utelukke patologiske prosesser i kroppen.

Merk. For å gjenopprette dermis naturlige nyanse, få nok søvn, øk fysisk aktivitet og bruk ansiktsmasker for sliten hud. Riktig utvalgte ingredienser renser, fuktighet, gjenoppretter elastisitet og jevn uttoning.

Hvilke komponenter vil takle problemet

Stoffene som finnes i naturlige produkter bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og gir frisk utstråling til huden. For utarbeidelse av masker for tretthet er nyttig å bruke:

 • kokte og rå poteter;
 • stek av persille og dill;
 • kyllingegg;
 • sitrusfrukter;
 • sesongens frukt og grønnsaker;
 • naturlig honning

Regelmessig bruk av hjemmelagde masker med slike produkter gir vitalitet til derma og er merkbart forfriskende. Spesielt hvis du, etter skylning av produktet, tørker huden med en bomullspute dyppet i vann, surgjort med sitronsaft.

Er viktig. Pass på å ekskludere individuell intoleranse mot komponentene. For å gjøre dette, bruk et par dråper av preparatet på håndleddet. Hvis en negativ reaksjon ikke oppstår innen 15 minutter, bruk resept for ansiktet.

De beste ansiktsbehandlinger for sliten hud

Å være engasjert i fremstillingen av kosmetiske sammensetninger, velg ferske ingredienser av høy kvalitet. Få grønnsaker, grønnsaker, egg og honning fra lokale bønder hvis integritet du er sikker på.

Velge kjøp av midler, fokus på din type epidermis. Når du bruker strenge, følger produsentens instruksjoner.

Masker for sliten ansiktshud brukes i 20 minutter. Under økten, legg deg ned og prøv å slappe av.

Fra massene av markedet

Hvis du ikke har tid til å blande ingrediensene selv, bruk kosmetikk fra massene av markedet. Et bredt spekter av produkter til en liten pris lar deg kjøpe effektiv utvikling for å avlaste tretthet.

 • Avon Tonic Harmony Coolant gir ansiktet et fløyelsittende og ømt utseende. Ingrediensene fyller cellene med fuktighet, metter dem med organiske syrer, nivåer tonen.
 • Oksygenkompleks SOS Eveline Kosmetikk for fading hud. Produktet er mettet med Q10, vitaminer og kollagen, noe som gir en merkbar effekt etter første bruk.
 • Honning koreansk maske Elizavecca. Det strammer den overgrodde lindringen, nærer, forbedrer skyggen av derma. For å sikre en langvarig effekt, anbefaler produsenten at det skal brukes ti dagers kurs.

Natura Siberica tilbyr en "Instant Face Mask" som gir elastisitet og friskhet. Den inneholder organiske ingredienser og vitaminer som forbedrer strukturen til dermis. Den kremrike sammensetningen påføres langs massasjelinjene i 15 minutter og vaskes av med varmt vann. Produsenten anbefaler å bruke den 2-3 ganger i uken om morgenen.

Mørke sirkler og rynkerett er åpenbare tegn på søvnmangel. For å fjerne dem, bruk masker for trøtt hud rundt øynene. De selges i engangsposer i kosmetiske butikker. Gode ​​resultater gir flekker under øynene "Kollagen og bio-gull" og "Svart perle med et snegelfiltrat" ​​fra Via Beauty.

Hjemmelagde oppskrifter

Epidermis trenger ernæring. Uten det blir det svakt. Ansiktsmasker hjemme for trøtt hud fyller mangel på sporstoffer og gjenoppretter metabolske prosesser i cellene, forbedrer farge og tekstur av integraser.

potet

Skrell en liten knoll og kok. Mash potetmos, hell i 3 skjeer med varm melk og tilsett kyllingegulv. Slå grundig, overlaid ansikt og nakke. Oppskriften fjerner tegn på tretthet, evens tone, forbedrer blodsirkulasjonen.

egg

Smør kyllingen i en frodig skum, legg til en halv teskje mandelolje. Smør skiten, vent på at komposisjonen tørker og gjenta prosedyren. Rengjør ansiktet med vann etter 20 minutter. Masken strammer lettelsen, nærer og fukter.

eple

Peel det modne eplet, hugg og hakk det i en blender. Velg en stor skje potetmos og kombinere med samme mengde maismel. Fordel komposisjonen i et jevnt lag og la det gå for en kvart time. Verktøyet glatter ut fine linjer, fornyer hudfarge og myker.

sitrus

Klem en spiseskje oransje, sitronsaft og bland i en dyp skål. Legg til en skje med kanskje honning. Ta et stykke gassbind med slits for øynene, suge opp i løsningen og påfør ansiktet i 20 minutter. Oppskriften lyser pigmentering, jevner grovhet, nærer og toner.

Tomato

Tomatkoker vann, fjern huden og bland med en gaffel. Separat, peel sitronen og kutt i små biter. Bland en skje av komponentene, legg til en teskje potetstivelse. Sett massen på derma. Masken eliminerer tretthet, gir elastisitet og et sunt utseende til huden.

bær

Mash hindbær. Bland i samme mengde med kaolin og fortynn til en pasty-tilstand med varm melk. Påfør en homogen masse i ansiktet ditt, vent til sammensetningen tørker og vask av. Verktøyet gir effekt av foryngelse, oppdateringer og toner.

gjær

Tjue gram frisk gjær oppløs en liten mengde oppvarmet melk. La det stå i et varmt sted i 15 minutter til gjær begynte å leke. Spred myk masse over huden og la den stå i 15 minutter. Fjern rester med en bomullspute dyppet i melk. Gjærrecept beskytter mot mimic rynker, fukter og lyser.

Vi tilbyr å se på effektive ansiktsmasker mot tretthet:

Beautician anbefalinger

Visste du det? Eksperter bekrefter effektiviteten av masker for ansiktet, eliminerer tegn på tretthet. Komposisjoner tilberedt hjemme, stimulerer cellemetabolisme og fremmer regenerering av huden.

Kosmetologer anbefaler å bruke masker på tidligere rengjort epidermis om morgenen 2-3 ganger i uken. Det er bedre å velge en passende oppskrift og gjøre det regelmessig i en måned. Deretter trenger du en pause i 2 uker, hvoretter du kan fortsette øktene eller prøve et annet middel for tretthet.

konklusjon

Hjemmelaget anti-tretthet masker stimulerer kollagen produksjon, bekjempe sløvhet og gi epidermis friskhet. Bruk komposisjoner fra naturlige ingredienser, og du vil se hvor sliten turd er transformert og fylt med energi.

5 enkle masker som gir et sunt utseende til et slitt ansiktsklær over natten

En sliten type person snakker om mulig overarbeid, stress, mangel på søvn eller utilsiktethet. Ansiktets hud blir livløs grå og blir sløv. Dette bildet, selvfølgelig, kan ikke vær så snill.

AdMe.ru bestemte seg for å håndtere dette problemet og plukket opp 5 effektive masker som vil gi huden din et strålende og sunt utseende, og du - et godt humør.

Gurkemask

ingredienser:

forberedelse:

 • Slå egg hvitt til skum er dannet.
 • Grøt agurk på en fin rist (du trenger 2 ss agurkvann).
 • Tilsett agurkhud til proteinskummet, bland.

søknad:

 • Blandingen påføres ansiktet.
 • Vi venter på 15 minutter.
 • Vask av med vann.

Sitronmaske

ingredienser:

 • 1 protein
 • 1 ts. honning
 • 1 ts. av melk
 • 1 ts. sitronsaft

forberedelse:

 • Visp ekornet.
 • Til den piskede ekorn, legg til de resterende komponentene, bland godt.
 • Til massen var ikke flytende, kan du legge hakkede havregryn til blandingen.

søknad:

 • Påfør forsiktig på ansiktet, hold i 15 minutter.
 • Fjern masken med en varm komprimering.
 • I vannet for å skylle ansiktet, legg til litt kamille.

Hercules Mask

ingredienser:

 • 1 ss. l. Hercules
 • 1 ss. l. olivenolje
 • 1 sur grønt eple
 • 1 ss. l. flytende honning
 • 2 ss. l. yoghurt
 • 1 sitronsaft

forberedelse:

 • Smør havremel i en blender.
 • Rist eplet på riflet.
 • Vi tar 3 små boller: i den første kombinerer vi havregryn og olivenolje; i det andre revet eple og honning; i den tredje kefir og sitronsaft.

søknad:

 • Masken er laget i lag. Det er best å pålegge dem med en pensel.
 • Påfør blandingen av olje og rullet havre til det rensede ansiktet med det første laget, la det tørke litt.
 • Deretter legger du et andre lag revet eple og honning, la i 5 minutter.
 • Det tredje laget - fra kefir og sitronsaft - påføres de to første lagene.
 • Og fortsatt holder vi i 5 minutter. Generelt bør masken holde på ansiktet i 15 minutter.
 • Deretter vaskes alt grundig med vann.

Gurkemeie maske

ingredienser:

 • 1/4 ts gurkemeiepulver
 • 1 ss. l. avokado
 • 1 ts. yoghurt eller kefir

forberedelse:

 • Knytt avokadoen med en gaffel eller gni den i en blender til du får en glatt pasta uten klumper.
 • Bland avokado, gurkemeie og yoghurt grundig i en liten bolle.

søknad:

 • Påfør masken på et rent ansikt med milde sirkulære bevegelser.
 • Hold i 5 minutter.
 • Vask av med vann.

tips:

 1. Velg riktig yoghurt: sørg for at det er enkelt, usøtet, probiotisk, for å unngå hudirritasjon. Veldig bra i denne masken er gresk yoghurt.
 2. Lag en maske i en gammel mørk T-skjorte, for ikke å ødelegge de nye klærne som er farget med gurkemeie og yoghurt.

Sjokolade havregrynsmaske

ingredienser:

 • 1/3 kopp kakao pulver
 • 1/4 kopp honning
 • 2 ss. l. tung krem ​​eller rømme
 • 3 ss. l. havrepulver

forberedelse:

Grind havremel i en blender. Bland alle ingrediensene i en liten bolle med en skje eller spatel.

søknad:

 • Masken må raskt påføres ansiktet med en ren børste eller fingre.
 • Masser huden lett.
 • La masken stå i 15-20 minutter, legg deg ned.
 • Vask av med vann.

Generelle tips for å bruke masker

Før du arbeider med en maske, bør du kontrollere hudreaksjonen på den. Påfør en del av masken på albuebukken i 15 minutter: Hvis det ikke er noen irritasjon, kan du bruke det på ansiktet ditt.

Masken kan bare påføres på et renset ansikt.

Før du lager masken, må du kontrollere at komponentene er friske. Trenger å bruke det umiddelbart, ikke lagre.

Sammensetningen påføres langs massasjelinjer fra bunnen: du bør starte med haken (eller nakken hvis ønskelig), ferdig - i pannen. Deretter må masken påføres, flyttes fra haken og hjørnene av leppene til ørene. Senere bevegelser er rettet fra midten av pannen til templene og til hodebunnen.

Ikke bruk en maske rundt øynene og leppene. Etter påføring må du slappe av, ligge ned og lukke øynene dine. Det er bedre å lage en maske før sengetid.

Overdrive ikke ansiktsmasken. Hvis det oppstår ubehag under prosedyren, må du vaske den av.

Fjern masken med vann, uten å bruke rengjøringsmidler. Oljete hud liker ikke varmt vann, så du må vaske masken med kaldt vann, og med tørr hudtype - varm. Etter fjerning av masken på ansiktet må du påføre en fuktighetskrem.

Ansiktsmaske for trøtthet

Permanent arbeid, mangel på søvn, depresjon og ulike sykdommer - alt dette påvirker huden vår, spesielt i ansiktet. Til tross for det store utvalget av maskerings-kosmetikk, kan ingen av dem gi huden et friskt, vakkert og strålende utseende.

En ansiktsmaske for trøtthet hjemme kan løse alle de ovennevnte problemene. Videre er komponentene som utgjør slike husholdningsprodukter, lett tilgjengelige for hver kvinne.

Prinsippet om masken for tretthet

Ernæring - en viktig del av menneskelivet. Om huden kan sies på en lignende måte. Med sjeldne diett begynner den å falme, blir livløs. Hudceller skal mates ikke bare internt, men også eksternt, for eksempel ved hjelp av noen omsorgsmessige midler. Tenk på hvordan masken fungerer fra tretthet i ansiktet:

 • Naturlige komponenter som utgjør masken, trenger dypt inn i huden, noe som skyldes at alle metabolske prosesser skjer raskt på mobilnivå, noe som resulterer i at cellene begynner å jobbe og gjenopprette seg aktivt.
 • normaliserer blodstrømmen, noe som forbedrer fargen på huden;
 • har en strammende effekt på grunn av det faktum at det forbedrer produksjonen av kollagen og elastin. Eliminerer fine rynker, forhindrer tidlig aldring av huden.

Resultatet av slike midler er øyeblikkelig, noe som betyr at du bokstavelig talt kan bruke dem bare noen få minutter før utgivelsen, spesielt hvis du trenger å se 100% full på kort tid.

Regler for bruk av raske masker

 1. Du kan ikke sette en maske på huden i tilfelle at den har dype og åpne sår, riper, nylig påførte suturer. Kan heller ikke brukes med rosacea og med svært sensitiv hud.
 2. Før du bruker blandingen, må du bare vaske ansiktet ditt med varmt vann med rengjøringsmidler. Å gjøre dampbad er ikke verdt det, da masker for sliten ansiktsk hud hjemme eliminerer defekter utelukkende på overflaten av huden.
 3. Sjekk sammensetningen av manifestasjonen av allergier.
 4. Det anbefales å bruke en blender eller matprosessor for matlaging. Husk at massen skal være homogen, uten klumper.
 5. Mens du holder masken, er det viktig å være i en tilstand av fullstendig hvile. Ellers vil sammensetningen ikke hjelpe.
 6. Varigheten av å holde blandingen på ansiktets hud er opptil en halv time.
 7. Vask av blandingen med simpelt varmt vann fra springen og bruk en krem ​​med en beskyttende effekt.
 8. Påfør forskjellige maskeringsverktøy rett før selve utgangen. Det viktigste er ikke å overdrive det.

De beste oppskrifter for tretthet ansiktsmasker

Kok en potet og snu den til puré. Sett 2 ss potetmos i en liten beholder, legg til eggeplommen og hell i 40 ml varm, naturlig melk. Rør forsiktig masken og fordel den på huden på ansiktet, det er nødvendig å holde det - 15 minutter.

Tør eggeplomme og legg til mandeleter (5 ml). Rør og legg sammensetningen jevnt på ansiktet. Hold i 30 minutter og vask av, som vanlig. Det bidrar til å fjerne ikke bare tretthet, men også fukte huden.

Fjern frøboksen fra det friske grønne eplet. Skjær i små stykker og hakk med en blender til en puree-lignende tilstand. I en separat tallerken, bland 1 spiseskje applesaus og 5 gram mais mel. Bland godt og applicer på huden. Vi holder 15 minutter etter at vi har slettet.

Klem juice ut av sitron og oransje. I en liten beholder kombineres 5 ml sitron og appelsinjuice, tilsett 20 gram honning og bland alt. Fordel jevnt på ansiktets hud og hold i 25 minutter.

Skyll tomaten, fjern huden fra den og skru den til en puree. Peel sitronen og finhakk. En spiseskje tomatpuré blandet med massen av sitron (5 ml) og matstivelse (5 g). Rør og jevnt fordelt over huden.

Modne hindbærbær hakket. I en liten beholder legger du 20 gram kosmetisk hvit ler og 20 gram bringebær, bland og hell 20 ml varm hjemmelaget melk. Rør til konsistensen blir en. Jevnt fordelt og vent 10 minutter, slett.

Express masker for å lindre tretthet

Tenk på de enkleste og raskeste ansiktsmasker for sliten hud som kan tilberedes hjemme. De er preget av enkel forberedelse og tilgjengeligheten av billige ingredienser.

For toning. Skyll agurken under vann og hugg det fint. Vi legger kjøttet på ansiktet og holder i en kvart time. Fjern først med en enkel bomullspute. Hvis litt juice er igjen fra agurk, tørk ansiktet med den.

Anti-aging komposisjon. I rugbrød, skill kjøttet fra skorpeen. Legg det på en tallerken og hell i 1/4 kopp varm hjemmelaget melk. På en ren hud fordeler blandingen jevnt, vedlikehold en kvart time. Fjern først med en enkel bomullspute, vask med varmt vann.

For aldrende hud. 40 g tørt gjær fyll 20 ml varm melk. Rør grundig, fordel over huden og hold blandingen i 10 minutter. I løpet av denne tiden skal den tørke litt ut. Vask og legg på huden av en myk klut fuktet i kaldt vann.

For ernæring. Naturlig honning (15 g) smelter lett, la den avkjøle en stund. Hell en teskje hvetemel over hele overflaten. Rør og legg eggeplommen. Igjen blander vi alt sammen og legger det inn, holder det for en kvart time og fjerner det som beskrevet ovenfor. Masken for trøtt hud gjøres ikke mer enn en gang i uken.

Rensemaske For denne oppskriften er det nødvendig å lage et vevservi med slisser for øyne og munn. Hell 200 ml mineralvann uten gass i en liten beholder, tilsett 5 gram havsalt og 20 ml ferskpresset sitronsaft. Rør til det er helt oppløst, slipp serviet i sammensetningen og spred det på ansiktet. Vi opprettholder en kvart time etter at vi vasker det med varmt vann.

Vitaminmask for slitne ansikter. Peel gulrøtter, hogge og hakk i en blender. Vi gjør lignende handlinger med et eple. Legg ferdig puree i en tallerken, tilsett 20 ml olivenolje og samme mengde krem ​​(noe fettinnhold). Vi blander og påfører huden i ansiktet, suge i en halv time. Vi sletter på vanlig måte.

Enhver uttrykkelig ansiktsmaske hjemme vil bidra til å gi huden din et normalt, glatt utseende og vakker farge. Så legg til oppskrifter fra HeirFace til bokmerkene dine og bruk på helse!

Det beste ansiktsmasker for tretthet

Hyppig stress, overarbeid, utilstrekkelig søvn eller sykdom kan forverre tilstanden til ansiktets hud. Det blir tregt, kjedelig, slitent, har en gråaktig tone, flere rynker vises. Du kan gjenopprette naturlig farge, friskhet og glatthet i ansiktet ditt ved hjelp av masker som består av naturlige ingredienser som raskt teller opp sliten hud.

Mange kvinner fer i dette tilfellet til hjelp av en skjønnhetspleie, går til salongen. Men hvis du vet hvilke produkter som effektivt bidrar til å gjenopprette huden, kan du lage en ansiktsmaske hjemme.

Vi bruker naturlige ingredienser

For å bli kvitt en sliten look, er det nok å inkludere ett eller flere produkter i masken som kan forbedre blodsirkulasjonen og utløse metabolske prosesser i epidermale celler. Dette er en ekte frelse hvis du trenger å sette deg i orden. Følgende produkter hjelper best:

 • egg;
 • greener (persille, mynte, dill);
 • fersk agurk;
 • rå eller kokte poteter;
 • bær;
 • honning;
 • sitrusjuice eller pulp, samt vannmelon og epler;
 • friske tomater.

En hvilken som helst av de ansiktsmasse masker som består av de listede ingrediensene bokstavelig talt om 10-20 minutter gir huden et nytt utseende. Og for å øke effekten, kan du skille ansiktet ditt etter masken med kaldt vann med sitronsaft tilsatt det (1 teskje per glass væske).

Mask Oppskrifter for slitne ansikter

Uavhengig produksjon av en maske for sliten hud er ikke en vanskelig oppgave. Det viktigste er å bruke bare friske og sunne produkter. Bruk en av de foreslåtte alternativmaskene og oppfrisk ansiktet ditt.

potet

Kosmetiske prosedyrer med poteter hjelper deg raskt å fjerne poser under øynene, metter huden med næringsstoffer, vitaminer fra gruppe B. Du kan forberede masker i forskjellige versjoner:

 1. Det vil ta en rå, mellomstor potet som må skrelles og deretter hakkes i et middels riveter. Legg til henne 4 ts. rømme og ¼ ts. sitronsaft. Forvarmet ansiktet på forhånd og påfør blandingen i 15 minutter. Deretter vasker du av masken med vann.
 2. Kok potetknollen, bland den varm, legg til en eggeplomme, 2 ss. l. varm melk. Alt du trenger å blande godt, litt avkjølt masse spredt over ansiktet, stå i 20 minutter. Skyll med varmt vann og vask deretter kult.

Eggmaske

Ansiktsmaske fra sliten hud fra egg fuktighet, gir friskhet og glatthet. Det krever 1 egg og 1 ts. en slags vegetabilsk olje. Produktene bør være grundig pisket og deretter påført ansiktet. Hold i en tredjedel av en time, vask deretter med vann.

Grønne Oppskrifter

På sommeren er bær og grønnsaker ikke modne ennå, du kan bruke forskjellige urter.

 • Mint maske. Ta 2 ss. l. friske blader, fyll dem med et glass kokende vann. La det sitte en stund, og fukt så et stykke klut av en slik størrelse i den avkjølte væsken for å dekke hele ansiktet med det. Peppermynte har en god effekt på irritert hud, og er også nyttig etter en overflod av soling.
 • Med gjærgress. Bladene på gresset må være grundig hakket, og hell deretter 1 ss. l. greener med en liten mengde melk. Konsistensen skal være ganske tykk. Coltsfoot er nyttig for sensitiv hud, godt giftstoffer, fungerer som en antioksidant.

Mask av vannmelonsaft eller epler

Fersk vannmelonjuice toner opp trøtt hud, noe som gir det et strålende, friskt utseende. Bare trenger å tørke huden med et stykke av disse modne bærene. Eller knus kjøttet selv og legg kort på ansiktet.

Hvis ikke vannmelon sesongen, så kan du ta sour-søte epler, klemme juice ut av dem med en juicer, fukt et stykke bomullsull i det, og tørk ansiktet ditt.

Du kan lage en ny maske ut av epler. Skal frukten, rist, bland med en skje med melk. Legg her en liten maisgrønn, bruk blandingen i ansiktet for en kvart time.

Med bær

Masker for sliten hud er laget av bringebær, som må knuses på forhånd. Gruel blandet med 1 ss. l. kosmetisk hvit leire, 1 ss. l. melk. Denne blandingen virker raskt på huden, bidrar til å returnere sitt friske utseende.

Du kan også ta andre bær som modner om sommeren: kirsebær (frøfri), jordbær, jordbær. Bland alt med en gaffel, hell i en liten krem ​​til den resulterende puree. Massespredning på ansiktet, hold i 15 minutter.

Sitrus ansiktsmaske

Denne masken lindrer huden mot tretthet, gir en vakker og naturlig farge. For å gjøre det, må du blande for 1 ts. sitron og appelsinjuice. Legg til 1 ss til væsken. l. kjære, bland og fordel massen på ansiktets hud. Vent en kvart time og skyll deretter.

Tomatmaske

Tomatpulp strammer ansiktets hud, oppdaterer og glatter, spesielt angitt for fet hud. Den enkleste versjonen av masken inneholder nøyaktig massen. Tomat skal skli, gni gjennom en sik for å få en homogen masse. Påfør huden i 10 minutter, skyll deretter. Tomatjuice er også laget i isbiter, som er nyttige for å tørke et slitt ansikt.

Eisenberg Kosmetisk Mask

Hvis du vil sørge for at huden har strålende og tonet utseende i lang tid, bør du være oppmerksom på kosmetikkene fra det franske merkevaren Eisenberg. For forsiktig omsorg for kjedelig hud produserer merkevaren et spesialprodukt, som er en ansiktsmaske som simulerer og fjerner tretthet. Verktøyet forsiktig, men forhindrer intenst pigmentflekker, rynker, peeling av huden, og fremdeles danner et ovalt ansikt.

Denne masken brukes i omtrent to uker hver dag for å oppnå ønsket effekt. Etter dyp rensing av ansiktet blir det påført i 15 minutter og deretter vasket av. For ytterligere å opprettholde hudtone, kan masken påføres en gang i uken.

De oppførte metodene for å gjenopprette sliten ansiktsh hud hjelper raskt, men gir en relativt kortvarig effekt. For alltid å ha et godt preparert og friskt utseende, er det best å overvåke helsen din, ernæring, få en god søvn, og bekymre deg også mindre og smil oftere!

Masker for å lindre tretthet fra ansiktet - de beste oppskrifter

Hardt arbeid, dårlig søvn, stress, indre sykdommer påvirker huden vår, det blir kjedelig, det mister friskheten og tonen, og dessverre kan ikke selv kosmetikk skjule disse feilene. Jeg vil fjerne tretthet fra ansiktet raskt og effektivt nok til å løse dette hudmaskeproblemet, laget av de vanligste og rimelige produktene.

Hud tretthet masker - deres virkemekanisme

Tilsynelatende tretthet fremstår som et resultat av det faktum at cellene ikke mottar det nødvendige settet av sporstoffer. Resultatene av denne prosessen er bremsing av alle biokjemiske reaksjoner, utilstrekkelig produksjon av kollagen, mangel på riktig hydrering og mangel på oksygen i de subkutane lag. Det er mulig å avlaste tretthet fra ansiktet ved hjelp av spesielle masker, hvis handling gir en flerfasettert effekt.

 • Sammensetningen av masker for utmattelse inkluderer ingredienser med naturlige katalysatorer. Aktivering av alle prosesser øker arbeidet med celler, øker utvekslingen av sporstoffer, forbedrer hudregenerering.
 • Blodsirkulasjonen er normalisert og lymfestrømmen reguleres.
 • Masken for tretthet bidrar til produksjon av kollagen, noe som fører til stramming av huden, utseendet på klare linjer.

Tretthet fra ansiktet du vil alltid fjerne noen få minutter, dette er spesielt viktig før en ansvarlig begivenhet. Masken for tretthet kan ha en uttrykkelig effekt på huden, slik at oppskriften skal velges basert på resultatet du vil få i løpet av hjemmet skjønnhetssessene.

Hvilke produkter lindrer tretthet fra ansiktet?

Livløs hud forbedrer sin tilstand under påvirkning av visse ingredienser, slik at masken for tretthet blir utarbeidet med deres obligatoriske bruk. For å fjerne den kjedelige hudtonen, øk tonen og blodsirkulasjonen vil hjelpe slike produkter:

 • potetknollere kokte eller rå;
 • rå egghvit og eggeplomme;
 • hagegrønt - dill, mynteblader, persille;
 • sitrusmasse og juice - sitron, lime, grapefrukt, oransje;
 • naturlig fersk honning;
 • skogs- eller hagesorter, som kan lindre utmattelse om sommeren.

Naturligvis, alle disse ingrediensene masken bør ikke inneholde, det vil bare føre til en intoleranse reaksjon. Oppskriften på hudutmattelse bør derfor være godt balansert i komponenter, maskens effektivitet kan økes dersom du etter vask av ansiktet skyller i tillegg med litt surt sitrusjuice med vann.

Effektive maskeoppskrifter

En maske for å eliminere tegn på utmattelse av huden, påføres i 20, maksimalt 30 minutter. Effektiviteten av slik omsorg vil øke hvis produktene du velger, er de ferskeste, naturlige og helst ikke kjøpt i butikkene. Ved hjelp av slike ingredienser vil du få tretthet fra ansiktet ditt bokstavelig talt om en halv time.

  • Med poteter
   To skjeer potetmos, varm, skal blandes med to skjeer med forvarmet melk og eggeplomme. Masken av poteter hjelper ikke bare med å lette tretthet fra ansiktet, men har også en fuktighetsgivende, foryngende og rensende effekt på huden.
  • Med eggeplomme
   Frisk eggeplomme skal blandes med en skje med mandelolje eller oliven og pisket blanding i en blender. Den tilberedte blandingen vil også fukte ansiktet.
  • Med eple
   Et søt og surt eple uten skall og frø må rives og blandes med en skje full hjemmelaget melk og med en liten mengde kornmel.
 • Med hydrogenperoksid
  En skje av tre prosent hydrogenperoksid skal blandes med pisket protein. Masken påføres i lag, hvert lag påføres etter fullstendig tørking av den forrige.
 • Med kjære
  Det vil ta en skje med juice fra saftig appelsin og sitron. Sappene blandes sammen, og deretter blir flytende honning i mengden av en skje innført i dem. Honning-sitrusblanding hjelper ikke bare å fjerne tretthet fra ansiktet, men gir også huden en naturlig nyanse.
 • Med tomat
  To skjeer med tomatmasse skal blandes med en skje full av saftig sitronmasse. Til tykkelsen av blandingen bringes med stivelse.
 • Med bringebær
  En håndfull bringebær bær skal knyttes og blandes med en skje av hvit leire og med samme mengde varm melk. Raspberry maske virker nesten umiddelbart.
 • Med vegetabilsk olje
  Smeltet honning, sitronsaft og vegetabilsk olje skal blandes godt. Masken eliminerer ikke bare tegn på tretthet, men har også gode anti-aging egenskaper.
 • Med banan
  Massen fra en moden banan trenger å bli strukket og legg et tykt lag på ansiktet.
 • Med gulrøtter
  To spiseskjeer revet gulrøtter skal blandes med en skje med smeltet honning. Den forberedte sammensetningen eliminerer tretthet i huden og gir ansiktet en subtil solbrunhet.

Oppskrifter for hud tretthet masker trenger å vite noen kvinne, det vil hjelpe selv i de vanskeligste øyeblikkene av livet alltid se sjarmerende og unge.

Tretthet Ansiktsmasker - Hjemmelagde Oppskrifter

Skrevet av: admin i ansiktspleie og sminke 23.05.2018 0 21 Visninger

Hvordan fjerne spor av tretthet - ansiktsmasker med rask effekt

Det er perioder i våre liv når vi plutselig begynner å se dårlig ut. Huden svimmer, faller og blir gråaktig, noe som gir ansiktet et usunt utseende. Og dette skjer av en enkel grunn: huden er utsatt for de negative effektene av det ytre miljøet, mottar ikke god omsorg, og cellene mister sin evne til å fungere normalt. Denne tilstanden kosmetologer kaller "hud tretthet."

Heldigvis løser problemet med trøtt hud en snap. Kosmetiske prosedyrer hjemme vil bidra til å forbedre dermis og gjenopprette tonen. Til dette formål anbefales det å lage spesielle masker for utmattelse av huden fra naturlige ingredienser.

Hvis du nekter deg mat lenge, vil din vitalitet løpe ut og kroppen din begynner å tømme. Det samme gjelder for hud. Hvis hun ikke mottar alle nødvendige stoffer, vil tilstanden bli sterkt forverret. Å gi ekstra ernæring til dermis og normalisere arbeidet til cellene vil hjelpe spesielle omsorgssammensetninger - masker. De har slike nyttige egenskaper:

 • Aktiver reduserte metabolske prosesser i vev.
 • Fremskynde blodsirkulasjonen og forbedre hudfarge.
 • Fremmer syntese av elastin og kollagen, slik at huden blir elastisk igjen.

Mange av disse masker gir en uttrykkelig effekt, de tillater deg å lindre trøtthet fra ansiktet ditt på bare noen få minutter. Og hvis du raskt trenger å få utseendet i orden, vil de være den perfekte løsningen for deg.

Slike naturlige ingredienser vil bidra til å gi svak, sliten hud tilbake til livet:

 • Rå egg (eggeplomme og protein er nyttige, og de kan brukes sammen og separat).
 • Poteter (rå og kokt).
 • Mynte, dill, persille og andre greener.
 • Ulike bær (fersk).
 • Sitrus.

Prøv å inkludere minst ett av disse produktene i hjemmelagde ansiktsmasker, eller ganske flere. Hold sammensetningen i ansiktet i 10 til 20 minutter og skyll deretter med sitronsaft (en skje med juice per 200 ml vann). En slik vask vil forbedre effekten av masken, oppdatere huden og gi den vitalitet.

Det er bedre å klargjøre komposisjoner for kosmetiske masker fra hjemmelagde og friske produkter, da vil effekten øke flere ganger.

Kartoffelbaserte blandinger inneholder B-vitaminer og andre ingredienser som er nyttige for dermis. Ved hjelp av poteter kan du raskt oppdatere ansiktet og fjerne poser under øynene. Det finnes flere alternativer for denne enkle, hjemmelagede masken:

Kok poteter og, mens den er fortsatt varm, brøt forsiktig. Legg til frisk sitronsaft, bland. Massen holdes i ansiktet i flere minutter, deretter vasket (helst var vannet varmt).

Rå potet blir knust til tilstanden av grøt og satt på huden i ca. 10 minutter. Deretter vaskes. Etter denne prosedyren blir huden fuktig og slutter å peeling.

Varmkokte poteter blir til potetmos, hell i eggeplommen og et par skjeer med oppvarmet melk. Mens sammensetningen fortsatt er varm, bruk den på huden og inkuber i ca 20 minutter. Vask først med varmt og deretter kaldt vann. Som et resultat vil huden rydde og bli mer elastisk.

For denne oppskriften trenger du 1 eggeplomme og en skje olivenolje. Ingrediensene er blandet og godt slått. Denne masken lindrer ikke bare tretthet, men tynner også huden.

Til spiseskjeen med revet eple legg til samme mengde melk, og hell deretter en teskje mais mel. Denne sammensetningen er godt fornyet og nærer dermis.

Et protein er pisket til en skummende konsistens og blandet med en teskje peroksid (3%). Det er nødvendig å bruke en slik sammensetning i tre lag, hver gang venter på fullstendig tørking.

For denne oppskriften må du kjøpe en av oljene: mango, gresskar, aprikos, kamille, rosehip eller fersken. I et spiseskje med olje dråpe et par dråper essensiell olje (egnet appelsin, basilikum, røkelse eller sitron). Den fremstilte sammensetning påføres på ansiktet og holdes i 20 minutter. Prosedyren anbefales for tørr hud.

Saften av disse to sitruses kombinerer i like store mengder og legger til litt naturlig honning. Denne blandingen toner godt og forbedrer hudfarge.

To middels skalte tomater slir med litt sitron og hell litt stivelse.

Mest egnet for denne formålet bringebær. Den må tones og blandes med varm melk og kosmetisk leire (hvit). Raspberry nærer huden med vitaminer, øker stoffskiftet og gir huden en tone.

For en slik maske trenger du ikke å blande noe. Bare tørk huden med et stykke fersk vannmelon. Eller behandle den med en tampong dyppet i syrlig eplejuice. Det er ikke nødvendig å vaske etter dette. Vent til ansiktet tørker og påfør kremet.

Legg litt sitronsaft og solsikkeolje til en skje av varm honning. Påfør huden, skyll av med vann (først varm og deretter kald) etter 15 minutter. Denne prosedyren gir en god anti-aldringseffekt.

Grind en moden banan i en mush og spre et tynt lag over ansiktet. Etter en kvart time å vaske. Denne enkle prosedyren gjør huden myk, lindrer tretthet og oppdaterer ansiktet.

For raskt å få huden til å tone, frøs sitrus-, eple-, agurk- eller vannmelonsaft. Ta en kube ut av kjøleskapet regelmessig og tørk ansiktet med det. Du kan også fryse mineralvann (ikke-karbonert) eller grønn te. Behandle isen til hele ansiktet, inkludert huden under øynene. Dette vil bidra til å raskt fjerne poser under øynene. Det er viktig å huske en regel - huden bør ikke være superkjøling. Hold derfor ikke terningen på et punkt i mer enn noen få sekunder.

Og til slutt, et annet tips. Til ansikt så frisk og strålende, trenger du en god søvn. Prøv derfor alltid å finne tid til en god hvile.

Flere Artikler Om Typer Acne