Kaffe, favoritt morgendrinken som aktiverer oss og vekker oss til livet. Og la oss våkne ikke bare kroppen vår, men også huden. Kaffebønner og dens grunnlag er en unik anti-aldring, veldig nyttig anti-stress og tonic substans. En av de beste å ta vare på vårt ansikt.

Hvordan er kaffe nyttig for huden?

Kosmetologi har lenge oppdaget kaffeforyngelse. Dette er et favorittprodukt som danner grunnlag for mange anti-aging rettsmidler (kaffe scrubs, wraps, peels, kremer, masker). Hva er nyttig kaffemaske for ansiktet?

 1. Full gjenoppretting

Kaffesøkter kan på svært kort tid bringe huden til en komplett rekkefølge: forbedre tonen, juster lipidmetabolismen, fjern tørrhet og dehydrering av epidermale strukturer.

Koffein, en komponent av kornet, bidrar til å produsere regenerere og redusere enzymer i dermis. Den støtter immunsystemet, renser og toner cellene.

 1. Normalisering av blodsirkulasjonen

Mange vet at kaffe er cellulittens fiende. Han er i stand til å gjenopprette den naturlige metabolisme og metabolisme. På grunn av dette er det en etterfylling av lagre av kollagenfibre, huden blir elastisk, blir elastisk og stram.

Antioksidanter, som er rike på kaffe, klare seg godt mot frie radikaler. Disse fantastiske stoffene har en kraftig anti-aldring effekt.

 1. Grundig rensing

Kaffeområder er laget av små skrubbepartikler. Peels og masker med den har en utmerket rensende effekt. De gir forsiktig og delikat epidermis fra de svarte flekkene, smuss og døde celler.

Klorogen syre virker som en pålitelig forsvarer av dermis fra eksponering for ultrafiolett stråling, effektivt bekjempelse av fotoaldering av huden.

 1. Maksimal pull-up

Kaffemaske for ansiktet fjerner effektivt puffiness, tilbake lyse og klare linjer til ansiktet. Samtidig gir epidermis en fantastisk nyanse av lysbrun.

Når ansiktet ditt ikke tilfredsstiller deg, har det kjedelig farge, tretthet og utmattelse. Hvis huden er svært følsom og umiddelbart reagerer på stress, har en tendens til betennelse, irritasjon, akne og peeling - du vil bli hjulpet av en ansiktsmaske med kaffe.

Advarsel! Kaffe kan skade deg hvis du har alvorlige betente områder, åpne sår, forverring av herpes, eksisterende rosacea og smittsomme hudsykdommer. I dette tilfellet bør du først behandle huden, og deretter begynne å forynge.

Hemmeligheter for kaffesykkelologi

Hjemme kan kaffebasert lage en fullstendig omsorgspleie: scrubs og peels, rensing, nærende, fuktighetsgivende og foryngende. Men for å lage en ansiktsmaske med kaffe hjemme helt fornøyd med deg, lær noen hemmeligheter med å utføre slike prosedyrer:

 • Ikke bruk øyeblikkelig kaffepulver til masker - vi trenger naturlig. Ideelt sett bør du ta en grunnblanding laget av grønne bønner. Eller vær bevæpnet med stekte naturlige bønner eller kaffegroner.
 • Kaffeområder bør være uten sukker eller krem.
 • Peeling og skrubbing av kaffe økter ikke mer enn 2 ganger i uken (med nymalt kaffe til fet hud og tykk for tørr og normal hud).
 • Den beste kaffemasken hjemme er en kveldsmaske som holdes før sengetid.

Oppskriften, som du har valgt for deg selv, må følges nøye. Når du velger en oppskrift, må du vurdere tilstanden og typen av din egen hud. For maksimal effekt, 1-2 minutter etter påføring av helbredende masse, masser huden forsiktig.

Coffee Ground Oppskrifter

Veldig populær kaffe ansiktsmaske med honning. Kombinasjonen av honning- og kaffegrunder gir huden en silkemyke. Renset betennelse, pigmenterte områder, god tone og forny ansiktet.

Du kan ta noen naturlig honning. Hvis honning er sugared - snu den til en rav væske i et vannbad (ved temperaturer opptil +40 ° C). Med en høyere modus kan honning slippe giftige stoffer.

Å forberede en slik maske er veldig enkel: bland honning og tykk kaffe i like store mengder. Honning og kaffe masse er egnet for daglig pleie. Den kan kokes med lager og lagres ved romtemperatur i lang tid. Kaffe- og honningsmasken kan brukes effektivt med ekstra komponenter:

 • Rensing av aspirin

Vi lager en blanding av kaffegrunn og honning (28 gr. Hver) og knuste aspirintabletter (5 stk.). Prosedyretiden er en kvart time.

 • Kaffehøyde løftemaske

For å oppnå en kraftig stramningseffekt, lager vi mye kaffe og rømme med tilsetning av honning og egg. Alle komponenter tas i samme mengde og forsiktig triturated. Påfør produktet til det dampede ansiktet i 20-25 minutter. I de neste to timene må du ikke sette krem ​​på huden, ellers vil effekten være liten.

 • Dyp næringsstoff

Godt rengjort og nærer huden honning maske fra kaffe og olivenolje. Mengden olje bør være mindre enn tre til fire ganger større enn hovedkomponentene. Effekten av dette verktøyet vil vare 7-10 minutter, og effekten vil glede deg mye lenger. Olivenolje kan erstattes med havtorn, aprikoskjerner, kakaosmør eller hvetekim.

Flere oppskrifter for honningmasker finner du her.

Bakken kaffe oppskrifter

En ansiktsmaske laget av malt kaffe er laget av bønner bakken i en kaffekvern eller fra ferdige bakkenbønner. I dette tilfellet få de beste kaffebønner.

 • Anti-rynke banan

Vi blander kaffe (8 gr.) Og bananmasse (10 gr.). Masse av krem ​​til puree. Sessionstid er en kvart time.

 • Flour pull

I malt kaffebønner (16 gr.) Tilsett noe mel (15 gr.). Mel kan ta noen: ris rug eller hvete. Bland blandingen med vegetabilsk olje og påfør huden. Sesjonen varer 20-25 minutter.

 • Frukt akne

I malt kaffe (15 gr.), Bland det revne eplet (25 gr.) Og sitronsaft (7 ml). Massen påføres i sirkulære bevegelser i en halv time.

 • Rengjør olje

Klargjør et middel til malt kaffe (40 gr.), Olivenolje (5 ml), eter lavendel, rosmarin (5 dråper) og havsalt (10 gr.). Massen påføres i et tett lag spesielt på problemområdene. Vi fjerner restene etter 10-15 minutter.

 • Clay scrub

Bland malt kaffe (8 gr.) Med hvit leire (16 gr.) Og tilsett lite mineral, ikke-karbonisert vann. Blandingen fortynnes til en grøtaktig tilstand og påføres huden. Hold det tørt.

Kaffe grunne maske for ansikt

Kaffe gir ikke bare glede i prosessen med å nyte en kopp varm drikke, men kan også forbedre utseendet ditt betydelig og ha en fantastisk effekt på huden. Ansiktsmasken fra kaffegrunder strammer porene og fjerner døde celler, gir friskhet og fasthet, reduserer mørke sirkler og hevelse under øynene. Med dette enkle verktøyet kan du til og med kvitte seg med rynker, redusere rødhet, polsk arr fra akne og glem om akne. Og samtidig, hvis du lager kaffe, får du et skjønnhetsprodukt gratis!

Effekt av kaffegrønnsmaske på huden

Nylig har kosmetiske produsenter begynt å bruke kaffeekstrakter i mange formler. Og med god grunn! Etter bare ett program vil du legge merke til en åpenbar effekt, og hvis du gjør disse behandlingene regelmessig, blir resultatet enda mer imponerende.

 • Kaffe er en rik kilde til antioksidanter: det beskytter epidermis fra frie radikaler som skader og forårsaker aldring. Koffein forbedrer blodsirkulasjonen, aktiverer cellecellemetabolismen og gjør huden vår strålende og frisk.
 • Stramningseffekten av koffein brukes i en rekke luksuriøse anti-cellulitt- og anti-agingprodukter. Det reduserer porene, jevner dermis, øker produksjonen av kollagen og elastin, lindrer rynker og beskytter mot fuktighetstap, derfor er det et ideelt valg for foryngelse.
 • Koffein hjelper også med å gjenopprette solbrent hud, som om å fortryde vevskader forårsaket av ultrafiolette stråler. På bare noen få minutter vil rødheten forsvinne, følsomheten vil senke, smerten vil gå bort.

Den naturlige exfolianten forsiktig eksfolierer hudpartiklene, slik at epidermiene blir oppdatert mer aktivt, porene er ikke tilstoppede og forblir rene og sunne.

Oppskrifter for kaffeglass masker

Den grunnleggende ingrediensen i alle formuleringene er enmalig kaffe eller tykk, som gjenstår etter at du har drukket en drink. Det er bedre å bruke fin sliping, fordi store partikler er gode for kroppen, og ansiktshuden er mer følsom, og du kan klø dem. Men hvis slipingen er medium, bare vær forsiktig og ikke vær for ivrig med å gni.

I noen oppskrifter kan du bruke malt kaffe, utfelling etter brygging, og til og med utfelling av kaffe med melk. Tiår er også egnet. Bare ikke løselig, det vil ikke være bra.

Du kan legge til grunnlag for nesten alle nærende matkomponenter som du har hjemme, og få unike formuleringer for å håndtere bestemte problemer eller forbedre det generelle utseendet.

Cocoa Ground Coffee Mask

Det kan påføres på huden av noe slag, reduserer den generelle hevelsen, spesielt i øyet, lyser, skaper effekten av frisk utstråling og friskhet.

 • 1 skje kaffe;
 • 1 skje kakaopulver.

Juster tykkelsen på mengden melk, bør få en viskøs blanding.

 • Sitronsaft - å stramme porene litt vanskeligere;
 • Honning - mot tørrhet, å nære og fylle med helse;
 • Krem eller smør - for fuktighet og mykhet;
 • Tea tree essensielle olje - for tørking pimples.

Bland og applicer for hånd eller børste i 20 minutter.

Kaffehagemaske og kokosnøttolje

Kokosolje (smør) fyller epidermis med næringsstoffer, fukter det fra innsiden, beskytter mot for tidlig aldring og frie radikaler. Den har antibakterielle, antimikrobielle og antifungal egenskaper, noe som gjør det til et utmerket valg for de som er utsatt for akne. Samtidig stimulerer koffein intercellulære prosesser ved å føre olje inn i dermis dype lag.

 • Ta i like deler (for eksempel en halv skjef) kokosnøttolje og kaffe.
 • Rør til glatt og søk om en periode på 15 minutter til en time. Unngå øyekontakt.
 • Skyll med varmt vann og nyt strålende hud!

Fra mørke sirkler og poser under øynene

Sirkler under øynene blir vanligvis mer synlige som epidermis aldre og blir tynnere. Koffeinbruk kan bidra til å begrense blodkarene, redusere betennelse, forbedre blodsirkulasjonen og fjerne overflødig væske.

Med daglig bruk vil effekten bli spesielt uttalt.

Ta en halv skje med finmalte korn og tilsett melk eller olivenolje til en tykk slurry. Påfør området under øynene i 7-10 minutter. Ikke gni for ikke å skade delikate stoffer!

Kaffeområde + honning + havregryn

Komplekset med naturlige antioksidanter, mild rensing og næring fra havregryn + honning fuktighetsgivende - og huden din blir ren, frisk, fylt med fuktighet. Juster farge og tekstur.

 • 1 del finmalt kaffe;
 • 2 porsjoner havregryn eller ømflager;
 • 1 del honning (hvis den er tykk - varm den i mikrobølgeovn).

Massere ansiktet med fingertuppene, bruk blandingen i 15-25 minutter.

For å redusere porene: kaffegrunn + protein

Eggprotein brukes i mange oppskrifter for rensende masker, som det bokstavelig talt forvandler. Strammer porene, nærer, fukter. Det er proteinet som inneholder næringsstoffer til eggets embryo, slik at det er utrolig nyttig.

Skille den hvite fra eggeplommen, rør den så at det ikke er noen store partikler igjen, og det er bedre å piske det inn i en slags skum og fylle kaffen. Påfør om 20 minutter. Du vil se hvordan kvaliteten på huden etter påføring.

De Lux kaffe grønt maske for utstråling og friskhet

Analoger tilbys i SPA-programmene fra mange salonger, som en del av forberedelsene til en viktig feiring, en romantisk dato. Huden får en kraftig strøm av energi, absorberes av friskhet og fuktighet, det ser sunt og strålende ut, veldig behagelig å ta på, og du vil bare stryke det.

 • 1 skje malet kaffe;
 • En halv skje med brunt sukker (hjemme kan du ta hvit);
 • 2 skjeer oljer - i noen sammenhenger oliven, mandel, jojoba;
 • Noen dråper appelsinjuice, du kan klemme ned huden, for å stryke olje fra den.

Hold i 15 minutter, skyll deretter med mild såpe og varmt vann.

Rensing ansiktsmaske fra akne på ansiktet

Reduserer irritasjon, beroliger huden. På grunn av havsalt tørker pimples, reduserer deres utseende i fremtiden. Castorolje gjør akne arr mindre synlige og hjelper dem å falme.

 • 1 scoop fint malt kaffebønner;
 • 1 skål med kakao pulver;
 • En halv skje med sukker;
 • En halv skje med ricinusolje;
 • En halv skje saltvann;
 • Noen vann å fortynne.

For å lette huden: kaffe + gurkemeie + yoghurt

Vitamin C, tilstede i gurkemeie, vil lette mørke flekker, og koffein i kombinasjon med gurkemeie aktivt opprettholder elastisitet, stimulerer produksjonen av kollagen. Mælkesyren som finnes i yoghurt bidrar til å redusere akne, reduserer utseendet på rynker og andre tegn på aldring, nærer og myker.

En teskje:

 • kaffe;
 • gurkemeiepulver;
 • yoghurt uten tilsetningsstoffer.

Bland alle ingrediensene, søk om i 20 minutter, skyll med vann, masser forsiktig, eksfolierer partiklene. For den beste effekten anbefales det å bruke dette verktøyet 2-3 ganger i uken.

Omtaler av masker for ansiktet av kaffegrunder

Du kan enkelt finne på nettet mange anmeldelser om kaffemasker fra det tykke med tillegg av ulike ingredienser. Vanligvis er det alltid brukt det som er på kjøkkenet, og derfor har millioner av kvinner allerede forsøkt å bruke koffeinskrubb på ansikt og kropp, og mange bruker regelmessig lignende verktøy. Kostnaden for et slikt verktøy er svært lavt, det er enkelt å gjøre det, og resultatet er alltid synlig på bare 20 minutter.

Du kan føle en liten prikkende følelse på grunn av store åpne porer eller akne, men det bør ikke forårsake irritasjon eller ubehag. Hvis du opplever ubehag eller en brennende følelse, skyll øyeblikkelig med vann eller mild såpe og vaskemiddel. Hver persons hud er forskjellig og reagerer annerledes på produkter med forskjellige naturlige ingredienser.

konklusjoner:

 1. Kaffegrunder masker for ansiktet er en enkel og nesten gratis løsning som gir resultater etter første søknad.
 2. Verktøyet forfrisker huden, gjør det glatt og elastisk, hjelper med å bli kvitt rynker, akne, jevntone, mette med nyttige antioksidanter.
 3. Kakao, melk, fløte, kokosnøtt, oliven, mandel og andre oljer, egghvite, honning og mye mer kan legges til kaffeoppskriften.

Kaffehage ansiktsmaske

De fleste av befolkningen på planeten vår kan ikke forestille seg livet uten kaffe. Noen kan ikke helt våkne om morgenen, andre vil ikke oppmuntre uten å drikke en kopp med denne fine drikke, og for mange kaffe - dette er en ekstra grunn til å møte gamle venner og chatte. Men få mennesker vet om den andre siden av denne mirakuløse drikken. Dens utallige fordelaktige egenskaper hjelper kvinner på vei til skjønnhet og lang ungdom. Vakre damer som regelmessig gjør alle slags masker til ansiktet av kaffeområder, ser alltid bra ut.

Nyttige egenskaper

Som regel er folk vant til å hente avfall fra kaffebrygging. Og forgjeves. Kaffeområder er et effektivt hudpleieprodukt som kan brukes hjemme for å lage masker. På grunnlag av kaffe kan du lage verktøy for å bekjempe eventuelle ufullkommenheter, enten det er rynker, hudflakhet, akne, akne, fregner, pigmentering, forstørrede porer, akne, cellulitter og mer.

For at den tykke skal få en positiv effekt og være effektiv i bruk, er det nødvendig å bruke bare naturlig kaffe. Løselig her vil ikke fungere. For å forberede masken trenger du ren malt kaffe, eller det kan være kaffe kake med sovende kaffe. Vær oppmerksom på at tykkelsen ikke i noe tilfelle skal inneholde rester av sukker, melk, krem ​​og alt som vi vanligvis legger til drikke. Derfor, hvis du vil bruke tykk i fremtiden for å lage masken, vent litt med tilsetning av ingredienser, legg dem bedre til koppen med ferdig kaffe.

Årsakene til at kaffe er så nyttig, ikke bare for inntak, men også for ekstern bruk, mange. Det handler om stoffene som den inneholder. Samhandle med huden, de kan ha en healing, regenerering, regenerering og foryngende effekt på huden.

Hovedstoffene som er tilstede i kaffegården og deres effekter på ansiktets hud:

 • Sammensetningen av denne drikken inneholder antioksidanter som fjerner giftstoffer og skadelige stoffer fra kroppen og gir dermed en foryngende effekt.
 • Kaffen er beriket med klorogen syre, som utløser beskyttende prosesser inne i epidermiscellene, som igjen beskytter huden mot miljøets negative virkninger.
 • Aminosyrer og organiske syrer er til stede i kaffe. Disse næringsstoffene bidrar til akselerasjon av metabolske prosesser i celler, stimulerer deres utvinning og regenerering.
 • Denne drikken inneholder en stor mengde vitaminer og sporstoffer som er nødvendige for å nærme huden.
 • Kaffe er en av de få drikkene som inneholder tanniner. De gir den en tart smak. Når det gjelder effekten på epidermis, regulerer de funksjonen til talgkjertlene. Derfor er disse maskerne gode for problemhud, de renser og strammer porene, bidrar til å bekjempe utseendet på akne og akne.
 • Kaffe inneholder umettede fettstoffer. Det er vanskelig å tro, men de er virkelig der. Andelen av innholdet avhenger av kategorien og typen kaffe.

Nå er det nødvendig å finne ut i hvilke tilfeller masker med kaffe kake er vist for bruk, og når er kontraindisert.

Du kan bruke tykk til å bekjempe følgende problemer:

 1. Utseende av rynker;
 2. Løs hud;
 3. Usunn ansikts tone;
 4. Den negative effekten av miljøfaktorer;
 5. Betennelse, utslett på ansiktet;
 6. Fet skinn;
 7. Tørrhet, peeling;
 8. pigmentering;
 9. Tette porer.

Men hvis du har rikelig utslett på huden din, veldig sterk irritasjon, åpne sår eller er allergisk mot komponentene i dette produktet, så er alle kosmetiske metoder som bruker kaffe kake kontraindisert i denne situasjonen.

Se neste video for mer om de gunstige egenskapene til kaffeground.

Hvordan lage hjemme

Hvis du ønsker å lage en maske med kaffehage hjemme, må du vite noen grunnleggende regler:

 • Husk: Bare naturlige ingredienser! Det bør ikke være kunstige produkter og øyeblikkelig kaffe i masken.
 • Tilhørende ingredienser må velges basert på ønsket resultat og, selvfølgelig, hudtype. For eksempel, med tørr hud, vil melk bli en uunnværlig komponent, med fet hud, kefir eller rømme.
 • Sammensetningen skal bare påføres på renset hud. Sminke hindrer penetrering av nyttige stoffer i cellene.
 • Ikke misbruk masker og gjør dem hver dag. Bedre å ta en to-dagers pause mellom økter.
 • Påfør produktet bare langs de riktige massasjelinjene, beveger seg horisontalt fra nesen til templene. Ikke glem mens du masserer epidermis. Dermed forbedrer blodsirkulasjonen, og metabolske prosesser i cellene blir akselerert.

Etter prosedyren anbefales det vanligvis å vaske av masken med kaldt eller kaldt vann. I ytterligere to timer bør ingen kremer eller hudpleieprodukter påføres huden.

De beste oppskrifter for ansiktsmasker ved hjelp av kaffegårder hjemme

For å opprettholde sin skjønnhet, bruker mange jenter ulike midler (de kan inkludere en maske med kaffegrunn for ansiktet), som er laget hjemme med egne hender. Kaffe er et veldig effektivt hudpleieprodukt. Den positive effekten er notert av mange brukere og profesjonelle skjønnhetseksperter, og derfor på Internett finner du et stort antall oppskrifter for forberedelse av skrubber og ansiktsmasker. Men for å velge riktig kosmetologisk "verktøy" for deg selv, må du gjøre deg kjent med den fulle informasjonen om kaffens fordelaktige egenskaper.

Fordelene og effektiviteten til kaffegrunnlaget for ansiktet

Det er ingen hemmelighet at mange kvinner vil forynge huden. Og kaffe gir gode resultater i denne retningen. Kaffemaskene brukes effektivt til foryngelse.

Faktum er at korn inneholder visse stoffer som har en positiv effekt på epidermis:

 1. Koffein er ideell for toning, renser huden. Det hjelper til med å produsere enzymer som reparerer celler.
 2. Antioksidanter har en foryngende effekt på ansiktets hud.
 3. Klorogen syre utfører beskyttende funksjoner, forhindrer de negative effektene av ultrafiolett stråling.
 4. Karotenoider er ansvarlige for sunn hudfarge.
 5. Ulike sporstoffer og vitaminer nærer dermis med næringsstoffer.

Det har lenge vært kjent at malt kaffe effektivt brukes til kosmetiske formål, og det er viktige årsaker til dette. Korn har blitt svært populære på grunn av deres effektivitet, samt lave priser.

Regelmessig påføring av stoffet, kan du raskt gjenopprette ansiktets hud. Ved å bruke bare noen få prosedyrer, øker tonen, og lipidmetabolismen kommer tilbake til normal.

Det er viktig! Kaffemasker for ansiktet gjenoppretter blodsirkulasjon og kroppsomsetning. Dette fører til at huden er effektivt strammet og blir mye mer elastisk enn før. Også disse typer prosedyrer eliminerer hevelse og tretthet i ansiktet.

Kaffe er også effektivt brukt til å lage scrubs, siden små partikler har en fin effekt.

Kaffe brukes til å lage forskjellige masker som fungerer i helt forskjellige retninger:

 1. Rensing. Det skaper en slags vann-lipid mantel, noe som vil påvirke foryngelsen positivt, samt øke lokal immunitet.
 2. Eliminering av tegn på aldring. Denne funksjonen er gitt av antioksidantstoffer. I kaffedrinken er tallet mye høyere enn i frukt og andre kilder med en lignende type elementer.
 3. Løft. Profesjonelle skjønnhetseksperter gjennomførte et stort antall studier som viste at kaffe er i stand til å kjempe fine rynker. Dette skyldes det faktum at antall fibroblaster øker.
 4. Reservasjon - lar deg spare på solbrenthet. Et stoff som kalles karotenoid trenger inn i de øvre lagene av epidermis, mens de oksiderer gradvis, får en mørk skygge. Som et resultat vil huden se ut solbrent.

Kontraindikasjoner til bruk av kaffemasker

Det er forbudt å påføre en maske på ansiktet med kaffe hvis:

 1. Det er et nytt sår på epidermis.
 2. Det er problemer med psoriasis, dermatitt eller andre sykdommer i huden.
 3. Den inflammatoriske prosessen har begynt.
 4. Det er allergi.
 5. Huden er veldig følsom.

De beste oppskrifter for kaffe ansiktsmasker hjemme

Kaffemasker til ansiktet hjemme kan brukes til tørr eller fet hud. Men det er nødvendig å velge visse komponenter som ikke vil skade kroppen. For å gjøre dette, finn ut hva mat kan virke allergisk.

Løse ulike problemer:

 1. Ved rengjøring, bruk kafferom med rismel og sur melk.
 2. For å gi en fuktighetsgivende effekt, bruk tung krem ​​eller rømme blandet med komponenten i spørsmålet.
 3. For å gi epidermis en tone, må du bruke havre med mel og eggeplomme.
 4. For å justere ansikts konturene, bruk en blanding av kaffe og honning, rå egg og rømme. Ansiktsmasker med kaffe og honning er veldig effektive.

Populære masker:

 1. For rensing. For å eliminere akne, bruk kaffegrupper, blandet med hytteost. Resultatet er en effektiv skrubbe. Hovedfunksjonen - effekten er forsiktig, og også godt hvitt på epidermis. Du kan bruke på alle hudtyper, i tillegg til å tørke. For forberedelse bruk kaffegrunder i mengden av flere spiseskjeer. Ingrediensen er blandet med en-til-en ostemasse ost. Det er bare nødvendig å påføre på den dampede huden samtidig som massebevegelsene gjøres innen flere minutter. Fond igjen på huden for en kvart time. For å fjerne sammensetningen er ikke brukt varmt vann.
 2. Oppskrift på mat. Olivenolje, rømme og kaffe brukes som nødvendige ingredienser. Ta en skje med tykk, som legges til olivenolje i samme volum. Etter å ha blandet de to komponentene, tilsett også en skje med rømme. Ansiktshuden må rengjøres av kosmetikk før påføring.
 3. For metning med vitaminer. Bruk en spiseskje kaffe, skrellet eple, hakket til papirmassen (en spiseskje). Etter det vil du trenge raffinerte druer (10 stykker), som er forsiktig æltet og tilsatt til de tilgjengelige ingrediensene. Sammensetningen holdes på dermis 15 minutter.
 4. For foryngelse. Tar en skje med tykk, som legges i samme mengde honning og slått egg. Det er nødvendig å gjøre massasje og lette bevegelser - for å forbedre blodsirkulasjonen i huden. Også før bruk anbefales det å legge et varmt håndkle på ansiktet ditt - for oppvarming.
 5. Fra akne til problem hud, hvor det er blokkert porene eller fettete plugger. Bruk en teskje malt kaffe, samme mengde tørket appelsinskall, som tidligere er knust. I denne sammensetningen legger du til svart, grønn eller blå leire (forbereder noe av ditt valg) i samme volum som tidligere ingredienser. Alle komponenter blandes grundig med en liten mengde vann. Konsistensen skal være i form av grøt. Etter å ha oppnådd den ønskede konsistensen, tilsettes fem dråper eplecidereddik. Det anbefales å holde masken på ansiktet i 15 minutter, fjern den med en bomullsstoff dyppet i rent vann.

Etter å ha studert oppskriftene, bør spørsmålet om hvordan man lager en ansiktsmaske ut av kaffe hjemme, forsvinne.

Hvordan ta vare på huden din med kaffe finner du i videoen:

Beautician anbefalinger

For å utføre prosedyren, er det nødvendig å følge råd fra profesjonelle kosmetologer:

 1. Det er strengt forbudt å bruke til fremstilling av øyeblikkelig kaffe, egnet bare naturlig. Påfør bunnblandingen, som er laget av fullkorn. Du kan bruke et pulver som tidligere ble stekt fra naturlige ingredienser.
 2. Kokte kaffegrupper bør ikke inneholde noen mengde krem ​​og sukker.
 3. Hvis skrubbe eller peeling er blandet, utføres prosedyren maksimalt flere ganger i uken (2 er nok). Frisk malt kaffe brukes til fet hud, og kaffeglass brukes til vanlig og tørr kaffe.
 4. Det anbefales å bruke effektive rensende kaffe ansiktsmasker om kvelden.

Det er viktig! Når du har valgt en oppskrift, må du følge instruksjonene for å lage og ikke legge til noe fra deg selv. Sørg for å fokusere på hudtype når du velger. For maksimal effektivitet er det tilrådelig å bruke en kort massasje etter bruk av stoffene.

Hvis du har spørsmål om hvor mye du skal holde en kaffemaske på ansiktet ditt, er det tilrådelig å ikke overskride en kvart time. Men vanligvis er 10 minutter nok.

Hvordan kan du ellers bruke kaffe, vil du lære av videoen:

funn

Kaffemasker er rimelige produkter. Men det bør ta hensyn til egenskapene til huden og komponentene i komposisjonene. Ideelt sett er det bedre å kontakte din skjønnhetspleie for å avklare alle nyanser av prosedyren.

Kaffe til huden - skrubbe og masker hjemme

Kaffe er et utmerket kosmetisk verktøy for ansiktspleie. Den positive effekten av kaffe på huden gjorde det mulig å bruke dette produktet til fremstilling av ulike masker og ansiktsskrubb.

Fordelene med kaffe til ansiktet

Kvinner har alltid en tendens til å se yngre ut. Bruk av kaffe i hudpleie gir et utmerket resultat i denne riktige retningen. Ved hjelp av masker med kaffe, er hudforyngelse umiddelbart merkbar.

Som en del av kaffebønner er det stoffer som gir en god effekt på ansiktets hud:

 • Koffein - renser og toner huden, fremmer produksjonen av enzymer som er ansvarlige for celleregenerering
 • Antioksidanter - er ansvarlig for foryngende effekten;
 • Klorogen syre - beskytter huden mot effekten av ultrafiolette stråler;
 • Karotenoider - gi huden en sunn farge;
 • Et sett av sporstoffer og vitaminer gir huden med stoffer.

Bruken av kosmetikk med kaffe i kosmetikk gir overraskende resultater i kort tid og tilbringer minimum penger. Ved å bruke produkter basert på dette produktet, er det mulig å gjenopprette ansiktets hud på kort tid. Etter flere prosedyrer øker ansiktstonen og lipidmetabolismen vender tilbake til normal. Bruk av kaffe til ansiktet, du kan glemme tørr hud.

Kaffeskrubbe for ansiktet kan rense huden takket være de minste partiklene med tykk kaffe. Denne metoden kan trygt brukes hjemme flere ganger i uken, og ansiktets hud vil alltid være ren og fløyelsaktig.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Bruk av kaffe i ansiktet hudpleie har en rekke kontraindikasjoner:

 1. Eventuelle åpne sår på ansiktet.
 2. Herpes utdanning.
 3. Smittsomt utslett.
 4. Allergi til kaffe.

Hvis det er minst en av disse manifestasjonene i ansiktet, kan bruken av slike midler forårsake ytterligere skade på de betente områdene i huden.

Kaffe skrubbe

For å rengjøre ansiktet av all slags smuss og fjerne døde hudceller, kan du bruke en kaffekrubb hjemme. Han bekjemper hudproblemer, myker og gir et fløyelsittende ansikt.

Forbered en hjemmelaget ansiktsskrubbe raskt og enkelt.

For å gjøre det må du bruke kaffe:

 1. Uten tilsetningsstoffer, naturlig.
 2. Finmalt.
 3. Stekt.

Instant kaffe kan ikke brukes til å lage scrubs. Store korn kan skade huden og søknadsprosessen vil være smertefull. Hvis kaffeplasser brukes, bør den være helt avkjølt for ikke å forårsake brenning.

Videooppskrift: Foryngende skrubbe med kaffe hjemme

Første gang skrubben brukes best til et lite område på håndleddet. Hvis det ikke oppstår rødhet etter et par minutter, kan du bruke ansiktsskrubb - en allergisk reaksjon vil ikke forekomme.

Du kan lage en kaffe skrubbe for ansiktet i henhold til flere oppskrifter:

 1. Kaffe og mandelskrubbe - 2 ss kaffe korn plassert i 100 gram mandelolje med tilsetning av en liten mengde brunt sukker.
 2. Kaffe skrubbe med yoghurt (1: 2).
 3. Gel - kaffe - 1 spiseskje kaffe blandes med to skjeer gel for vasking. Kaffe til vasking av ansiktet med gel kan brukes 3-4 ganger i uka.
 4. Kaffe og havregryn - en spiseskje kaffe blandes med 2 ss jordet havremelflak og en skje med yoghurt.
 5. Salt kaffe skrubbe - en skje saltvann blandet med en spiseskje kaffe. Store partikler av salt ekstraheres fra den forberedte skrubbe for ikke å skade ansiktets hud.

Alle disse skrubber fra malt kaffe og bønner renser ansiktets hud godt og bringer det i tone. Disse verktøyene er enkle å forberede og gir gode resultater. Veldig nyttig for huden når den er en del av masker og skrubber. Scrubs påføres et forvasket ansikt og helst etter å ha tatt et bad. Når porene på huden er åpne, er ansiktsskalling med kaffe mer effektiv. Påfør blandingen på ansiktet og i en sirkelbevegelse masser ansiktet i noen minutter. I løpet av denne tiden absorberer kosmetikk alle smuss og døde hudceller. Deretter vaskes skrubbe av fra ansiktet med varmt vann.

Oppskrifter til hjemmelagde kaffe ansiktsmasker

Kaffe til huden er god å bruke i sammensetningen av ulike masker. Ved hjelp av denne kosmetiske kan du kjempe med pigmentflettene, tørrhet, sløvhet og rynker. Slike masker kan fremstilles uavhengig. Oppskrifter av disse verktøyene er tilgjengelige, og matlagingen tar litt tid. Sammensetningen av masker brukte ofte bakken, tykk eller kaffeolje.

Indikasjoner for bruk av disse masker kan være svært forskjellige:

 • Tegn på aldrende ansiktshud;
 • sløvhet;
 • acne;
 • tørrhet;
 • Mangel på ernæring med kombinert hudtype.

Slike midler kan tilberedes hjemme. Dette vil gjøre det mulig å spare budsjettet betraktelig og gjennomføre prosedyrer på et passende tidspunkt for seg selv. Tradisjonelle oppskrifter i kosmetologi har alltid vært populære. Vi anbefaler også å prøve hjemmelagde gjørme masker.

Mask med kaffe og honning

Resultat: glatter rynker, fjerner hudslaphet, nærer med vitaminer. Honning og kaffe i ansiktet gir en foryngende effekt.

ingredienser:

 • 3 ss smeltet honning;
 • malt kaffe - 1 ts.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Bland grundig alle ingrediensene og påfør et jevnt lag på ansiktets hud som forlater steder rundt øynene. La masken stå på i 25 minutter. Vask av.

Grønn kaffemask

Resultat: UV beskyttelse, fukter huden, nærer med ekstra elementer, fjerner hevelse. Grønn kaffe til ansiktet og gir en anti-inflammatorisk effekt.

ingredienser:

 • 2 ss rømme eller yoghurt;
 • grønn kaffeolje.

Forberedelse og metode for tilførsel: Bland 3 dråper smør med rømme og behandle ansiktet. Skyll grundig etter 15 minutter. Du kan bruke klutnettet i denne blandingen til ansiktet for samme tid.

Akne Kaffe Mask

Resultat: gjenoppretting av sebaceous kjertler i normal drift, eliminere akne, bekjempe fet hud.

ingredienser:

 • malt kaffe;
 • lavt fett yoghurt;
 • kiwi.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Bland i like store mengder kaffe og yoghurt (1 ss) med en fjerdedel finhakket kiwi. Påfør blandingen på ansiktet i 30 minutter. Skyll deretter av den.

Mask med kaffe og rømme

Resultat: Strammet hud i ansiktet.

ingredienser:

 • kaffebønner;
 • rømme;
 • egg;
 • honning.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Kaffebønner er malt, og alle komponenter i samme mengde blandes. Blandingen påføres på det dampede flate i 15 minutter og vaskes av. Etter prosedyren kan du ikke bruke krem ​​i 2-3 timer.

Maske med kaffe og leire fra svarte prikker

Resultatet: å bli kvitt akne.

ingredienser:

 • naturlig malt kaffe;
 • kosmetisk leire;
 • appelsinskall;
 • eple cider eddik;
 • salt.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Bland 1 teskje kaffe med 1 ss leire. Til blandingen legges appelsinskall og en liten klype salt, slukket med eddik. Påfør ansiktet, skyll med vann eller tørk med en våt klut.

Mask med kaffe og kanel

Resultat: dyp rensing av huden.

ingredienser:

 • tykk kaffe;
 • kanel;
 • salt og sukker;
 • noen vegetabilsk olje.

Forberedelse og anvendelsesmåte: En spiseskje kaffe blandes med en klype salt og kanel. Sukker er tilsatt der (en teskje) og fortynnet til en slurry med varm olje. Påfør i 10 minutter og skyll deretter. Kaffeground masker produsere flere effekter.

Mask med kaffe for tørr hud med olivenolje

Resultat: fjerner peeling og rødhet, lindrer tørrhet.

ingredienser:

 • tykk kaffe;
 • olivenolje.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Bland kaffegrunder med olivenolje i like store mengder. Påfør på ren hud i 10 minutter. Deretter vaskes ansiktskremet som brukes av kvinnen og påføres.

Kaffemaske for fet hud

Resultat: fjerner skinne, renser porene, reduserer betennelse.

ingredienser:

 • hytteost;
 • kaffegroner.

Forberedelse og metode for tilførsel: Bland en liten mengde ingredienser i samme mengde og bruk på huden til den er helt tørr. Prosedyren kan gjentas opptil 3 ganger i uken.

Foryngende kaffe ansiktsmaske

Resultater: Stramming av rynker, normalisering av hudfarge.

ingredienser:

 • havregryn;
 • tykk kaffe;
 • fettfattig rømme.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Bland 2 ts hakket havregryn med kaffeglass (2 ss) og rømme (1 ss). Påfør ansiktet i 25 minutter. Vask av. Kan påføres 3 ganger om 7 dager. Søknad - vanlig.

Hjemmelagde ansiktsmasker hjelper til med å håndtere mange problemer på ansiktets hud. De er enkle å gjøre med egne hender etter oppskrift.

Video oppskrift: Hjem kaffemaske for ansiktets hud hjemme

Kaffe til ansiktet: bruk vurderinger

Effektive ansiktsmasker med kaffe, ifølge kvinner, gir gode resultater. Vurderinger av søknaden bevise effektiviteten av slike prosedyrer.

Jeg har brukt kaffe grus masker i flere måneder nå. Rensende kaffesider gir øyeblikkelige resultater.

Jeg led stadig med akne. En maske med kaffe og leire reddet meg fra dette problemet, og jeg bruker mye mindre på kosmetikk.

Glitter fra fet hud kunne ikke skjule selv ved hjelp av pulver. Masken med kaffe og hytteost håndterte mitt problem helt bra.

Kaffes ansiktsmaske: de beste oppskriftene hjemme

Liker du naturlige, nystekte tyrkiske kaffebønner? Vet du at du kan lage universale masker for ansiktet av en hvilken som helst type hud med sin rensende, fuktighetsgivende, strammende og anti-aldrende effekt av huden? Du kjenner ikke oppskrifter av slike komposisjoner, men vil virkelig prøve deres effektivitet? Vi vil fortelle deg all den interessante, nyttige informasjonen om dette unike produktet og avsløre hemmelighetene til å lage masker basert på det!

Hvilken informasjon lærer du:

Hva er nyttig kaffe

Koffein har en tonic effekt, eliminerer puffiness, forbedrer trofisme og metabolske prosesser i vev

Mer enn 1200 aktive ingredienser ble funnet i kaffebønner, inkludert ca. 800 essensielle oljer, samt antioksidanter, aminosyrer, umettede fettstoffer, tanniner, koffein, organiske syrer, karotenoider, vitaminer, mikroelementer.

Antioksidanter beskytter hudceller mot aldring, nøytraliserer frie radikaler, forhindrer oksidasjon.

Polyfenoler effektivt strammer huden ved å stimulere produksjonen av et stort antall fibroblaster - stoffer som er ansvarlige for produksjonen av kollagen, elastin, som utløser prosessene for intern aktiv regenerering og regenerering av dermis celler.

Stimulerer hudfornyelse med sitronsyre, æblesyre, oksalsyre, vinsyre og klorogene organiske syrer. De øker motstanden til epidermis celler til ultrafiolett, og dermed forhindrer aldring.

Tanniner har en antiseptisk, anti-inflammatorisk effekt som regulerer sebaceous kjertler, derfor er de uunnværlige for behandling av akne og problemhud.

Fett, vitaminer og sporstoffer dype nær huden, mette med alle nødvendige stoffer som bidrar til helse og normal funksjon.

Koffein har en tonic effekt, eliminerer puffiness, forbedrer trofisme og metabolske prosesser i vev.

En vakker bronse fargetone med naturlig soling gir huden karotenoider som utgjør naturlig kaffe. De beskytter også epidermis mot skadelige effekter av ultrafiolett stråling.

I tillegg normaliserer slike masker vannomsetningen i cellene, og bidrar til å opprettholde den nødvendige mengden fuktighet, øker epidermis lokale immunitet, akselererer mikrosirkulasjonen av blod og lymf og eliminerer overbelastning.

Generelle anbefalinger

 1. Påfør bare masken på godt renset hud, unngå området rundt øynene og leppene. Det er bedre å bruke dem om kvelden når huden er i stand til å maksimere absorpsjonen av alle verdifulle stoffer.
 2. Varigheten av masker er ikke mer enn en halv time.
 3. Vask av ansiktet med varmt vann (kokt eller filtrert) og tørk forsiktig med en engangspapirhåndkle.
 4. Bruk bare naturlige bakte kaffebønner og unngå løselige surrogater!
 5. Før du bruker hver ny maske på ansiktet ditt, må du prøve å teste for en allergisk reaksjon.
 6. Du bør ikke lage slike masker i nærvær av kutt, sår, herpes, inflammatoriske, smittsomme hudsykdommer, rosacea og individuell intoleranse mot kaffesammensetningen.
 7. Kurset med å bruke noen masker 10 - 15 økter, utført 2-3 ganger i uka.
 8. Under maskeringsperioden er det forbudt å snakke for ikke å forstyrre ansiktsuttrykk og ikke få nye folder på huden.

Kaffebaserte hjemmelagde maskeoppskrifter

Foryngende og nærende

Denne masken vil glatte fine rynker, stramme ansikts konturene, hvite, fukte og nærme huden med verdifulle stoffer. For mer effekt kan du forrenset hud til damp over en avkok av kamille eller lind.

For forberedelsen tar du kaffeglasset, flytende naturlig honning (1: 1), tilsatt rå eggeplomme og bland alt grundig.

Rensing, regenerering, med antiacne effekt

Etter å ha fullført kurset blir huden ren, matt, frisk og attraktiv.

Denne sammensetningen er ideell for fet hud med akne, fettstoppede porer, svarte prikker. Etter å ha fullført kurset blir huden ren, matt, frisk og attraktiv.

Den består av finmalt kaffe (en teskje), tørket og pulverisert appelsinskall 1, kosmetisk leire av blå, grønn eller svart farge (en teskje), eplecidereddik (5 dråper) og renset vann. Alle komponenter er brettet i en ikke-metallisk tallerken, vann tilsettes til en tykk slurry, og blandingen blandes godt til homogen.

Vitamin bleking og peeling

Sammensetningen av denne masken nærer trøtt hud med vitaminer, renser forsiktig sitt kåtlag, gir fornyelse, regenerering og normal cellulær respirasjon.

Du trenger malt kaffe (en spiseskje), massen av et grønt eple (en spiseskje), massen på 10 druer, skrelt fra skallet og frøene. Etter aktiv blanding i ikke-metalliske retter, er blandingen klar til bruk.

Dypfôrende, fuktighetsgivende og beskyttende

Du trenger: kaffegrunder (en teskje), olivenolje (en teskje), feit surkrem (1/2 ts)

Denne masken er egnet for bruk på høst-vinterperioden for tørr og tynn hud som reagerer dårlig til vind, fukt og frost.

Du trenger: kaffegrunder (en teskje), olivenolje (en teskje), feit surkrem (1/2 ts). Bland alt og begynn å bruke. Maskinkonsistensen er flytende, så det vil være praktisk å påføre det med en bomullspute.

Dype renseporer med bleking effekt

Den foreslåtte sammensetningen rydder effektivt og dypt porer av fettete plugger, komedoner. Det er ikke egnet for tørr hud.

Ta kaffegrøften og fettost hytte i forholdet 1: 1, bland dem grundig med hverandre. Denne sammensetningen påføres på tidligere dampet hud med masserende sirkulære bevegelser i 2 minutter og opprettholdes i en standard tid. Vask først med varmt og kaldt vann.

Mask for fading hud med en stramme effekt

Ta kaffegrunder (en spiseskje), legg til det flytende honning (en teskje), 1 rå kyllingeg og fettsyrer (en teskje). Alle komponenter må blandes godt til glatt.

For å bli kvitt rynker

Tilbered rugmel i mengden av spiseskje, fastbryggede kaffebønner (avkjølt). Legg til en infusjon av mel til dannelsen av en tykk masse, legg deretter til blandingen 1 rå eggeplomme og bland alt veldig grundig.

Å rense og eliminere flak på tørr hud

I kaffegrunder (spiseskje) legger du til et klype havsalt, samme mengde kanel, hvilken vegetabilsk olje (spiseskje), granulert sukker (teskje). Etter grundig blanding blir sammensetningen påført huden med lett massasjebevegelser. Vask av med varmt vann.

Øyeblikkelig handling maske

Denne sammensetningen gir huden friskhet, energi og øyeblikkelig toner. Hvis du har en fest eller et utseende, kan du prøve den hurtige effekten.

Bland fuktig kaffegras (1 spiseskje) med samme mengde bakke valnøtter. Påfør masken til ansiktet ditt med lys, patting bevegelser. Skyll med kaldt vann.

For å bekjempe etterligne rynker

Mask for å bekjempe ansiktsrynker

I tillegg til å glatte huden fra brettene, forbedrer denne sammensetningen huden, øker tettheten av turgor, nærer og fukter.

Du trenger massen av 1 mellomstor banan, en spiseskje kaffe og en teskje kraftig krem. Etter aktiv og grundig blanding kan du bruke produktet til ansiktets hud.

For fet hud

Det vil bidra til å fjerne oljeaktig glans, og med vanlig bruk normaliserer følgende sammensetning aktiviteten til talgkjertlene.

Kefir (kan erstattes med yoghurt, myse) i mengden 2 ss bland ½ ss finmalt kaffebønner. Vask av med kaldt vann.

Peeling mask

En slik sammensetning kan brukes til dyp rensing av tørr hud, fordi den inneholder næringsstoffer, og aspirin lindrer betennelsesreaksjoner.

Bland kaffegrunder med flytende honning (1: 1) og tilsett 5 tabletter av knuste acetylsalisylsyre tabletter til denne massen.

Rensing for alle hudtyper

Havregryn er blandet med kaffegress og rømme (for fet hud, kefir er tatt) i samme proporsjoner, påføres huden i sirkulære masseringsbevegelser.

Fra akne og høyt fett

Pulveriserte kaffebønner blandes med pulvermelk i et 1: 1-forhold, hvorpå rosevann tilsettes for å danne en tykk masse. Når du søker, må du prøve å massere problemområdene aktivt, som om du gni komposisjonen inn i huden.

Super nærende og dyphelende tørr hud

Bland ti fintmalt kaffebønner med 4 ts kakao smør og 1 ss ansiktscreme. Påfør masken i et jevnt, tynt lag (du kan til og med i området under øynene og rundt leppene).

Fuktighetsgivende, nærende og tanning effekt

Fuktighetsgivende, nærende og tanning effekt

Finmalt kaffe i kaffekvern er blandet med kakaopulver (4 teskjeer er tatt), krem ​​i mengden 8 teskjeer er tilsatt og alle komponenter blandes godt. Vask av en slik maske med varmt vann.

Aktiv rynke maske

Denne sammensetningen er anerkjent av de fleste brukere som en av de mest effektive mot rynker og folder, men den må brukes av et kurs (15 økter utføres 3 ganger i uken annenhver dag).

Du trenger kaffegrunn (en spiseskje), brandy (2 ts), 2 rå eggeplommer, olivenolje (10 dråper).

I begynnelsen skal yolkene gnides grundig med kaffegrenene, da cognac og olivenolje skal legges til massen, hvoretter alt skal blandes grundig igjen og brukes.

Video: Rengjøring av kaffemaske

Ikke angre tid for personlig pleie, da disse anstrengelsene definitivt kommer tilbake i form av en ung, elastisk og strålende helse i ansiktets hud!

Flere Artikler Om Typer Acne