Mye brukt i kosmetikk svart spisskummen olje: bli kvitt akne vil hjelpe peke anvendelsen av dette verktøyet, psoriasis og eksem olje spisskummen i bruk og for å eliminere fet hud ved hjelp av en blanding av flere essensielle oljer inkludert spisskummen.

Svart kumminolje er et utmerket antiseptisk, antibakterielt, antiviralt og antiinflammatorisk middel, som ligner cloveolje fra akne. Derfor brukes det ofte i forskjellige inflammatoriske prosesser i huden, for eksempel ved behandling av akne.

Acne behandling med karve olje

For å bli kvitt akne, kan du gjøre dette med svart spidseolje. For å gjøre dette skal du avgjøre områdene på huden hvor det er uttalt akne, og med en bomullspinne, fett hver akne rikelig med spisskummenolje. Ikke rør det smurte området av huden før det er fullstendig absorbert. Denne prosedyren skal gjentas hver dag i to til tre uker.

For å behandle liten akne, legg til noen dråper svart spisskum olje til ansiktskrem du bruker hver dag. Dette kan være en spesiell anti-bakteriell krem, og kanskje den vanlige nærende. Fortsett å bruke din favoritt kosmetikk som vanlig, og i en måned vil du legge merke til en betydelig forbedring i hudtilstanden: selv de minste pimples vil forsvinne, og sunn hud vil dukke opp i deres sted.

Cumin og Blue Clay Mask

Bli kvitt pustler kan ufortynnet svart spisskummen olje, akne er mindre alvorlige, men likevel bærer ubehag vil hjelpe bli kvitt masken og spisskummen olje blå leire, voks flekken etter akne. For å gjøre det, oppløs en spiseskje av leire i varmt vann til en grøtaktig tilstand. Der legger du til en teskje karveolje. Bland alle ingrediensene for å unngå klumper.

Påfør den resulterende masken på problemområdet i 15 minutter, i hvilken tid en tørket leirekors skal dannes på huden, som ved den minste berøring begynner å skrelle av. Etter den tildelte tiden, vask masken med rennende vann. Denne masken vil ha det mest effektive resultatet hvis du bruker det to ganger i uken, helst samtidig.

Svart cuminolje for akne: 7 oppskrifter for olje

Vitenskapelige studier har lenge bekreftet den terapeutiske bruken av en slik naturlig ingrediens som svart kumminolje fra akne:

 • Den anti-inflammatoriske egenskapen til svart kumminfrøolje kan effektivt redusere aknebetennelse;
 • Antioxidant aktivitet utvist av svart frøolje ødelegger frie radikaler og stimulerer celleregenerasjon;
 • Vitamin A, funnet i svarte spisskumfrø, bidrar til å fjerne blokkerte hudporer, forbedre epidermislaget og redusere akne hevelse;
 • Omega-3 fettsyrer inneholdt i det fukter huden din og styrker helbredelsen av akne;
 • Vitamin C inneholdt cuminfrø forbedrer kollagenproduksjonen, forbedrer hudtekstur, reduserer utseendet på fine linjer og akne arr.
 • B - komplekse vitaminer bidrar til å opprettholde fuktighet og forbedre det øvre laget av huden din;
 • Egenskapene til denne naturlige oljehjelpen hemmer melaninproduksjonen og gjør huden din strålende;
 • I tillegg til akne kan lokal anvendelse av denne hjemmelagde oljen behandle eksem og psoriasis;
 • Vitamin A og aminosyrer bidrar til å redusere akne arr og mørke flekker;
 • Sink inneholdt i frøene hemmer smittsomme bakterier og fjerner akne flekker.

Hvordan bruke svart cumin olje for akne?

Å bli kvitt akne i 3 dager er mulig! Etter det vil de forsvinne for alltid! Les mer >>>

Det finnes ulike måter å bruke svart spisskummen frø for behandling av akne, men du bør sørge for å bruke kun 100% ren eterisk olje for å oppnå positive resultater, avhengig av din hudtype, velg en av oppskriftene gitt til deg under:

Svart grå olje

Først, rengjør ansiktet for å fjerne døde celler og overflødig sebum akkumulert over det.

Bruk rosevann eller en rensemaske til å rense ansiktet. I tillegg ta ansiktet ut til damp slik at de blokkerte porene i huden åpner for behandling på ansiktet.

Ta den nødvendige mengden sortfrøolje og forsiktig massere den over hele ansiktet og la den tørke naturlig.

Prøv denne enkle bedtime rette.

Honning og svart spidskommen frø for akne

Den antibakterielle, anti-inflammatoriske og fuktighetsgivende evnen til honning kan effektivt behandle akne. Fuktighetskremfunksjonen blokkerer fuktighet på huden og forhindrer tørr hud.

 • Litt varme svart spidskommen og finhakk dem;
 • Legg til ønsket mengde honning i pulveret og bland det grundig.
 • Vask ansiktet som angitt ovenfor og bruk denne masken jevnt.
 • La på i 15 til 20 minutter, og skyll deretter ansiktet med vann.

Apple Cider eddik og Black Cumin Seeds

Astringent eiendom tørker acne og dets antibakterielle midler som forhindrer bakteriell infeksjon.

I tillegg gjenoppretter det nivået på huden og styrker helbredelsesprosessen av akne.

Merk Du må slutte å bruke denne metoden hvis huden din er irriterende.

 • Bland finhakket svart cumin frø og legg til en teskje eple cider eddik til det;
 • Påfør en blandet maske på den berørte huden;
 • Skyll ansiktet med vann etter 15 minutter.

I stedet for svarte frø kan du blande aloe vera gel, olivenolje eller vann med eplecider eddik for å behandle akne.

Viktig merknad For best resultat ved bruk av eplecidereddik og svarte spisskumfrø, bruk produktet flere timer før sengetid.

Forbruk av svart cumin frøolje for akne

Svelging av svart spidskommen bidrar til å styrke immunforsvaret, noe som igjen bidrar til å unngå overflødig oljeproduksjon.

 • Ta varmt vann og tilsett 2 spiseskjeer av svartfrøolje til den;
 • Sett ditt ansikt til paret;
 • Antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper behandler akne ved å tørke huden porene med frø.
Sesam olje og svartfrøolje

Som alle ingrediensene nevnt ovenfor inneholder sesamolje også antioksidanter, antiinflammatoriske, antibakterielle og helbredende evner som effektivt kan behandle akne.

Utvalget av næringsstoffer i denne oljen bidrar til å blokkere UV-stråler og beskytter sensitiv hud.

 • Etter å ha rengjort det akne berørte ansiktet, tørk det av med en myk klut;
 • Bland deretter sesamolje og svartfrøolje i like mengder;
 • Bruk en bomullsboll til å bruke en oljemaske på akne;
 • La det tørke naturlig.

Sitron og svart olje for akne arr

Antibakterielle og antiinflammatoriske evner inneholdt i sitronsaft bekjempe aknebetennelse. Dessuten reduserer blekningsegenskapene utseendet på akne arr.

Den sure egenskapen til sitron bidrar til å exfoliere døde celler og talg, brettet over huden.

Den astringente aktiviteten som finnes i sitronsaft hjelper til å komprimere store hudporer og tørke ut akne.

 • Tilsett et par dråper sitronsaft til ønsket mengde svartfrøolje;
 • Du kan også legge til kjære til produktet;
 • Etter grundig blanding må du bruke den på akne-berørt hud;
 • Skyll det av etter 15 til 20 minutter.

Merk: Overdreven bruk av sitronsaft kan gjøre huden din følsom for sollys, så ikke gå ut i varmt vær uten solkrem.

Svart og olivenolje

Antioksidanter inneholdt olivenolje, lette utseendet på akne arr. Den anti-inflammatoriske egenskapen reduserer puffiness og rødhet av akne.

Essensielle fettsyrer og vitamin E tilstede i olivenolje bidrar til å beholde den naturlige fuktigheten på huden.

Vitamin D, E og K, sammen med andre næringsstoffer, bidrar til å øke immunforsvaret og unngå akne.

 • Bland like mengder svartfrøolje og olivenolje i en bolle;
 • Vask ansiktet med vann og tørk det
 • Påfør blandet olje og la den tørke naturlig.

I tillegg til aktuell applikasjon kan du innta små mengder svartfrøolje for behandling av akne og forskjellige gastriske sykdommer. I stedet for olje anbefaler jeg personlig svart kumminfrø blandet med honning til husholdningsbruk.

Hvordan raskt bli kvitt akne med svart spisskum olje

Svart cumin er et effektivt middel for akne og hudormer. Den essensielle oljen av denne planten har antimikrobielle, antiinflammatoriske, toniske egenskaper. For behandling av akne, brukes cumin olje som en selvstendig agent, og som en maske i kombinasjon med andre komponenter.

Fordelene med cumin olje for huden

Svart cumin er en av de beste rettsmidler for ansiktsforyngelse. Svart cumin olje suspenderer aldring av huden, opprettholder ungdom. I tillegg til de foryngende egenskapene til kumminolje er kjent som et verktøy for å hjelpe til i kampen mot akne og akne. Svart kummin er et kraftig antiseptisk middel som har en anti-inflammatorisk effekt mot bakterier, virus og sopp som forårsaker akne. Svart cumin olje er ganske effektiv og rasktvirkende middel, det er i stand til å lindre betennelse i ansiktet på svært kort tid, raskt bli kvitt akne. Dette er en fin måte å bokstavelig talt bli kvitt akne, purulent akne over natten. Den raske virkningen av olje på grunn av:

 • høy evne til å akselerere regenereringsprosessene, oljen inneholder stoffer som forbedrer immunforsvaret i huden, dette forklarer muligheten for svart spidskommen til å helbrede sår, stramme arrene;
 • antimikrobielle egenskaper, takket være at du permanent kan bli kvitt akne;
 • kraftige anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaper, takket være det er mulig hjemme for å redusere betennelse i 15 minutter, berolige irritasjon, eliminere rødhet.

Det er derfor svart cumin olje er mye brukt til å behandle akne og hudormer. Svart spisskum olje nærer og fukter huden, glatter rynker, øker stoffskiftet, normaliserer produksjonen av talg, korrigerer oljevannet og tørrheten av dermis.

Så svart cumin er et unikt middel for å eliminere hudfeil, det kurerer mange dermatologiske sykdommer. Plantoljen lindrer irritasjon og rødhet, dreper bakterier, renser ansiktets hud mot betennelse, akne, krymper porene. Dette er den beste måten å kurere dyp akne hjemme, du trenger bare å bruke den riktig. Oljen er godkjent for bruk i alle aldre og for alle hudtyper. For tørr hud - dette er en mulighet til å få fuktighetskrem, for fet - å returnere renslighet, for problemhud - for å fjerne betennelse og bli kvitt litte arr og purulent akne. Selv tøff hud med rynker, svart cumin olje kan gjenopprette et sunt og attraktivt utseende.

Sammensetning og kurativ egenskaper av spisskumolje

 • En økning av celleregenerasjon, gir hudglatt og elastisitet, dets mangel fører til utseendet til akne og hudormer, huden blir tørr, begynner å skrelle av;
 • E har en antioksidant effekt, gir riktig metabolisme, beskytter mot frie radikaler, fukter huden
 • D støtter hudimmunitet
 • Grupper B aktiverer metabolske prosesser,
 • C er et nødvendig element for dannelsen av kollagen, som fungerer som byggemateriale for hudceller, blokkerer frie radikaler, forbedrer tonen.
 • Sink bidrar til normalisering av metabolisme, er nødvendig for produksjon av kollagen, eliminerer fet hud;
 • Kalsium har en anti-inflammatorisk effekt, renser den fra urenheter, er effektiv for behandling av akne, akne, akne;
 • natrium har sterke rensegenskaper, fjerner urenheter;
 • kobber opprettholder elastisiteten til dermis, forbedrer sine beskyttende funksjoner, forhindrer spredning av bakterier;
 • fosfor har bakteriedrepende egenskaper, eliminerer inflammatoriske prosesser, fremmer rensing fra smuss og slagg;
 • jern spiller en stor rolle i fornyelsen av hudceller, aktiverer celle respirasjon, toner og forynger;
 • selen har antioksidantegenskaper, reduserer effekten av frie radikaler.
 1. Fettsyrer har anti-inflammatorisk, anti-allergisk effekt, forhindrer utseendet av rynker.
 2. Aminosyrer er nødvendige for absorpsjon av vitaminer.
 3. Fosfolipider aktiverer metabolske prosesser av hudceller.
 4. Sukker - fruktose, glukose, xylose lindre betennelse, eliminere giftstoffer, glatt huden, gjør den glatt og fløyelsaktig.
 5. Flavonoider hindrer celler fra ødeleggelse, hindrer aldring, har antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter.
 6. Alkaloider tone opp, hindre utviklingen av allergiske reaksjoner.
 7. Saponiner fjerner giftstoffer.
 8. Tanniner fjerner betennelse, eliminerer hevelse, beskytter mot ekstern eksponering.

Hvordan bruke i behandling av akne

Svart kumminolje er et veldig kraftig verktøy, så det anbefales å bruke det som en av maskinkomponentene. Med sterke utslett kan det brukes til flekkbelegg. Løsningen påføres med en bomullspinne, som smører de berørte områdene godt. Prosedyren skal utføres daglig i to uker eller mer, avhengig av tilstanden til huden og antall akne. Hvis utslett er mindre, kan du legge til kokosolje i en krem ​​som brukes til daglig pleie. For behandling av kviser, kan du bruke forskjellige masker med tilsetning av svart kumminolje. Før du bruker karvemasker, anbefales det at ansiktet dampes ut, noe som vil øke virkningen av de terapeutiske komponentene. Hjemme kan du dampe ansiktet ditt over en panne med varmt vann, eller la et håndkle fuktes i varmt vann i ti minutter. Påfør masker to eller tre ganger i uken. Behandlingsforløpet er en måned.

Acne Mask Oppskrifter med Black Cumin Oil

Med disse enkle oppskriftene kan du raskt bli kvitt hudproblemer.

Rensemaske

Bland syv milliliter karve og sytten gram drueolje. Eksponeringstiden er førti minutter.

Blå leire maske og spisskum olje

En spiseskje med blå leire fortynnes i varmt vann til en grøtaktig tilstand, en skje med karveolje tilsettes. Påfør problemområder i ca. femten minutter til det er helt tørt, vask deretter med vann ved romtemperatur.

Mask for fet hud utsatt for dannelsen av akne

Bland i like store mengder (en liten skje) tre typer oljer - te tre, spidskommen, druefrø. Den resulterende blandingen behandles med den berørte huden, etter 40 minutter, vaskes med varmt vann. Denne sammensetningen kan også fortynnes med leire, da eksponeringstiden for masken vil være femten minutter, den vaskes av med kaldt vann.

Akne og blemish maske for normal og tørr hud

En skje med jojobaolje og fersken, blandet med en spiseskje med karvefrøolje, påført problemhud i tretti minutter. Blandingen fjernes med et papirserviett.

Mask mot svarte prikker

Bland på en skje med cumin olje og hvetekim, to dråper mala tea tree og lavendel. Den resulterende blanding oppvarmes over damp og påføres ansiktet, etter femten minutter, fjernet med et papirserviett.

Maske med mumie og karveolje

Fire tabletter mumie fortynnet i kamille kjøttkraft, legg til en teskje honning, spisskum olje. Blandingen påføres i tjue minutter, vaskes med varmt vann.

Kontra

Spidskommen kan ikke brukes av gravide, da det kan utløse frigivelsen av prostaglandiner, noe som vil medføre for tidlig fødsel eller abort. Verktøyet er også kontraindisert for barn opptil tre år.

anmeldelser

Svart cumin har mange nyttige egenskaper. Det behandler ikke bare hudsykdommer, men gir også skjønnhet til hår, brukes til behandling av sykdommer i indre organer. Men hovedbruken er behandling av akne og akne. Ifølge vurderinger fra Internett hjelper karveolje å raskt bli kvitt selv dyp akne.

"Cumin olje tillatt meg å bli kvitt akne og spor av dem for alltid. Akne kunne ikke fjerne siden ungdomsårene, og arrene var så uttalt at kosmetiske produkter ikke kunne forklare dem. Etter å ha brukt dette middelet begynte betennelsen på huden å passere veldig fort, men enda mer ble jeg overrasket over at de kroniske arrene fra akne forsvinner. "

"Jeg hørte en gang en samtale om en fantastisk hudbehandling - svart spidskommen. Kumminolje som om rynker rynker, lindrer fet skinn og helbreder akne. Siden jeg har fet hud har alle disse problemene plaget meg sterkt. Etter å ha prøvd mye penger hadde jeg liten tro på effektiviteten av karvefrøolje. Men min mening endret seg etter første søknad. Jeg søkte på brystet og dro det for natten, om morgenen de nesten forsvant, ble det bare små flekker igjen, noe som raskt ble løst. Over tid begynte hun å legge merke til at huden ikke lenger er fett som før. "

Hjelper svart cumin olje med akne, post acne, kokker og svarte flekker? Bingo!

Svart cuminolje har sterke antiinflammatoriske, antiseptiske og regenererende egenskaper som gjør det til et godt middel for akne. Selvfølgelig er det ikke sannsynlig at olje blir kvitt akne for alltid, hvis du bare bruker svart spiss. Men i kombinasjon med andre midler kan olje gi uvurderlig hjelp.

Og selv om oljen ikke er veldig populær, men hvis den brukes riktig, oppfyller den fullt ut forventningene: huden er renere, akne og svarte flekker mindre. Les til slutten, hvis du vil klemme alle 100% av mulighetene med karvefrøolje.

Forresten, hvis du er ute etter et middel for postacne, er havtornolje bedre for deg enn spisskumolje (les artikkelen på protiv-prishei.ru Havtornolje fra akne på ansiktet).

Hva du kan elske cumin olje

Svart cumin olje er mettet med naturlige antibiotika, naturlige stimulanser av immunsystemet, samt en haug med nyttige mikroelementer. En slik sammensetning bestemmer produktets fordelaktige egenskaper:

 • Antiseptisk. Derfor hjelper olje med å bekjempe akne, akne og andre hudproblemer;
 • Anti-inflammatorisk. Olje beskytter, beroliger ansiktet og hjelper pimples å modne raskere.
 • Regenererende. Olje stimulerer regenerering, gjenoppretter hudcellens levedyktighet. Det er på grunn av dette at svart cumin olje kan ha en helbredende effekt på flekker, arr og akne merker.

Svart kumminolje er et ganske komplekst kompleks av mer enn 100 stoffer!

Hvordan bli kvitt hudproblemer med cumin olje: de beste oppskrifter og metoder

Svart kumminolje er en effektiv antiseptisk med antiinflammatorisk effekt. Hvordan bli kvitt akne, akne, svarte flekker eller koker med spissolje? Det er mange måter, men vi vil vurdere den mest enkle og effektive.

De to enkleste måtene å bruke cumin olje

Først og fremst må du vite at den enkleste måten å bruke svart kumminolje for akne er å bruke en punktbehandling. Ved hjelp av en bomullspinne, problem akne, akne, akne eller flekker bør være prikket.

Ikke rør det smurt området med hendene før det er fullstendig absorbert. Prosedyren skal gjentas daglig i 2-3 uker. Den positive effekten er garantert.

Min gode venn, for å bli kvitt liten akne, hver dag tilsettes noen dråper cumin olje til ansiktskremmen. En måned senere, la jeg merke til en betydelig forbedring i tilstanden til huden. Selv små kviser er forsvunnet!

Mask for problem og fet hud (akne)

Og her er oppskriften på en nyttig maske for problematisk og fet hud med svart cumin olje. Masken inneholder følgende komponenter:

 • 1 ts. svart cumin olje;
 • 1 ts. druefrøolje.
 • 1 ts. tea tree olje;

Den tilberedte masken påføres på renset hud, og etter 40 minutter skylles det med varmt vann. Effekten av masken kan forbedres ved å legge til kosmetisk leire. På huden blir blandingen igjen i 15 minutter. Vask masken med kaldt vann. Du må lage en slik mini-mask tre ganger i uka.

Tiltak: Masken trekker ut alt smuss fra huden, fett, støv, reduserer betennelsen betydelig og tørker huden, noe som er svært nødvendig for både olje- og problemhud.

Akne og blemish maske for tørr og normal hud

Maskenes sammensetning inneholder følgende ingredienser:

 • 1 ts. jojoba olje;
 • 1 ss. l. spisskum olje.
 • 1 ts. fersken smør

Tea tree olje og jojoba olje blandes ved gradvis å legge til svart cumin olje. Masken påføres på våt hud i en halv time. Ved hjelp av et papirduk, fjern rester av midler. For tørr hud, bør blandingen brukes en gang i uken.

Handling: huden er renset og godt fuktet, gamle kviser er tørket, nye er forhindret.

Forresten, selv om ferskenolje i seg selv ikke er veldig bra for akne i ansiktet, er det et godt hjelpemiddel. Bland cumin og ferskenolje i proporsjoner på 1: 1 og få et nesten ufarlig middel for akne.

Kule maske fra svarte prikker

Maskenes sammensetning fra de svarte prikkene med svart spidseolje inneholder en hel mengde "slektninger":

 • en teskje hvete kim olje;
 • en teskje cumin olje;
 • to dråper tea tree olje;
 • to dråper lavendelolje (på stedet protiv-prishei.ru er det en egen artikkel - Lavendelolje fra akne). Vær oppmerksom på dette miraklet, og det vil takke deg igjen og igjen med ren hud.

Alle ingrediensene er blandet, satt i et vannbad, litt oppvarmet, og deretter påført huden. Mask gnidd i huden med masserende bevegelser. Masken på ansiktet står igjen i 15 minutter.

Overskytende masker fjernes med et papirserviett. Det er best å bruke masken om kvelden, slik at alle de nyttige stoffene kan absorberes. Påfør oppløsningen en gang i uken.

Handling: masken rengjør effektivt ansiktet, tørker, dreper bakterier, som ikke gir noen sjanse til de svarte prikkene - de lyser raskt og passerer.

Bruk av svart cumin olje fra kokos

Svart kumminolje kan også hjelpe oss i kampen mot koker. Det er i stand til å lindre smerter på kort tid, noe som skyldes betennelse. For å gjøre dette, lag en maske:

 • åtte dråper lavendel;
 • et par teskjeer svart spiss olje;
 • seks dråper av tea tree.

Masken står igjen i 15 minutter på problemhuden. Det er umulig å vaske av, resterne blir bare tørket av med serviett.

Hvis det ikke er noe ønske om å lage en maske, er det den enkleste måten for deg - ren olje basert på svart spidskommen vil bidra til å bli kvitt kokos. De bør være prikkete smøre koker og la i 20 minutter.

Kontra

Husk at svart cumin olje har kontraindikasjoner:

 • Uforlikelighet. Olje anbefales ikke å tas sammen med andre stoffer;
 • Graviditet. Olje bidrar til reduksjon av uterus. Store doser av stoffet kan føre til abort;
 • Allergi. Som andre oljer av naturlig opprinnelse, kan verktøyet provosere en allergisk reaksjon. Dette kan uttrykkes ved hevelse i tungen, leppene, halsen, ansiktet. Sjelden, men det er problemer med å puste, urticaria, prikking i munnen, oppkast, spasmer, diaré og svimmelhet.

Vær forsiktig med doseringen. I sammensetningen av oljen av svart spidskommen er stoffer som i stor mengde skader menneskers helse!

Hvis noen av de angitte kontraindikasjonene er tilstede, bør bruk av olje kasseres. Det passer deg ikke.

Svart cuminolje for akne: anmeldelser

Det er verdt å merke seg at produktet ikke er veldig populært og urettferdig. Referanser til bruk av svart spidseolje fra akne, akne, svarte flekker og postakne relativt få. Men etter å ha lest anmeldelsene ser jeg at nesten alle er veldig fornøyde.

Vi anbefaler også å se på en video om fordelene med cumin for kroppen og ansiktet på en person. De vil fortelle deg hvordan du bruker det riktig og hvor ofte det skal gjøres:

Svart kumminolje for akne

Olje hentet fra svart spidskommen har gunstige medisinske og kosmetiske egenskaper. I dag, i delen av tradisjonell medisin, finner du mer enn en oppskrift, som er basert på svart kumminolje fra akne.

Effekten av cumin olje på akne

Svart cumin frøolje har et bredt spekter av handlinger, blant annet følgende:

 • renser huden perfekt mot forurenset porer;
 • reduserer allergiske reaksjoner;
 • lindrer betennelse og akne
 • beroliger huden.

Black Cumin Oppskrifter

For å løse problemet med akne, er det nok bare å smøre med olje de punktspesifikke problemområdene. Du kan også bruke noen av følgende oppskrifter, hvor effektiviteten er tidsprøvd.

 • Oppskrift 1. Bland en spiseskje drueolje med en teskje cumin olje. Smør huden med en blanding oppnådd fra oljer, og la i 40 minutter. Deretter vaskes med kaldt vann.
 • Oppskrift 2. Oppløs en annen del av en spiseskje kosmetisk leire med vann til en homogen tilstand. Bland deretter det med en teskje av spisskum olje. Påfør masken på ansiktet og fjern den etter femten minutter.
 • Oppskrift 3. Kombiner en spiseskje olivenolje med 0,5 ts. svart cumin olje. Spred produktet jevnt over hele ansiktet og la det gå i en time. På slutten av en viss tid, vask oljen av ansiktet ditt
 • Oppskrift 4. Bland i like store mengder svart kumminolje med kamille og olivenolje. Denne blandingen påføres ansiktets hud, overskytende olje fjernes med et serviett, det anbefales ikke å vaske, men det er best å la oljenes sammensetning på huden over natten.

Black Cumin Oil for Acne: Bruk og bruk

Myte: Akne kommer fra fettstoffer.

Dette er en populær vrangforestilling, som i tillegg til fettstoffer inneholder også dårlig hygiene og overflødig sminke. Selvfølgelig kan slike ting bidra til forekomsten av akne, men de er ikke alltid de viktigste.

Hvis du spiser mye karbohydrater eller sjokolade, kan det virkelig provosere akne. Det vil si at kostholdet vårt selvfølgelig påvirker huden vår, men ikke alltid slik vi forestiller oss.

Hvis vår akne oppstår på grunn av en upassende diett, er det lett å finne ut ved å unngå forskjellige produkter for en stund - slik vet vi hva vårt problem er fra. Imidlertid er det flere "resistente" alternativer, som kostholdet ikke er forferdelig.

Gjør acne skitt eller sminke? Det er ikke noe bevis for dette, selv om slike forutsetninger gir opphav til ineffektive aknebehandlingsmetoder. Men hvis du ikke vet den nøyaktige grunnen, så hvordan løser du problemet?

Og hva er årsaken til akne?

Det er 4 hovedfaktorer:

 • sebum
 • Døde hudceller
 • bakterier
 • Tette porer

Akne er forårsaket av overflødig fett og døde celler i porene i huden. Og tilstoppede porer er et ideelt avlsmiljø for bakterier.

Svart Cumin Oil: 2000 års hudpleie

Herskeren i det gamle Egypt, Cleopatra, brukte svart cumin olje for hud og hårpleie. Og hennes skjønnhet er satt som et eksempel så langt.

Svart kummin (nigella sativa, Kalindzhi) studerte kjente filosofer: Hippokrates og Plinius den eldste. De trodde at dette krydderet lindrer alle hudproblemer, fra allergiske reaksjoner mot slangebitt.

Og viktigst, det kan bekjempe bakterier, noe som gjør det så vanskelig å bli kvitt akne.

Selv om den inneholder essensielle fettsyrer, som muligens kan føre til utslett, er den negative effekten, på grunn av antibakterielle egenskaper, nøytralisert.

Hva er egentlig svart cuminolje for akne?

Svarte spisskumfrø inneholder mer enn 100 kjemiske forbindelser, hvorav mange har en direkte fordelaktig effekt på huden.

For eksempel er Timoquinon (TQ) den aktive ingrediensen i svarte kumminfrø, og har antiinflammatoriske egenskaper. Dette betyr at gni denne oljen inn i huden kan hjelpe med betennelser som oppstår i akne.

Spidskommen inneholder mye sink, noe som gjør det mulig å bekjempe infeksjoner og fjerne akne.

Det er også et kraftig antibakterielt middel. En studie publisert i 2006 sier at karvefrø er nesten like effektive i å bekjempe bakterier som antibiotika.

For eksempel ble 97 av 144 bakteriestammer utsatt for denne oljen. Og i tilfeller med individuelle stammer, var cumin enda mer effektiv enn antibiotika.

Hvorfor alle disse detaljene?

Hvis du lider av akne, kan denne informasjonen gi deg en ide å prøve dette produktet, fordi antibiotika, for eksempel erytromycin, også brukes til å behandle "vedvarende" akne.

Hvordan søke svart cumin olje mot akne?

1. Den enkleste måten: suge en bomullspinne eller plate med denne oljen og fest den til de riktige stedene. Hvis du ikke liker lukten, kan du legge til hvilken som helst bærerolje.

2. Det er viktig å holde huden fuktig nok. For å gjøre dette, bland en liten mengde olje med litt eple cider eddik (andelen offhand), gjelder for huden og gå over natten. Resultatet er som regel synlig etter flere prosedyrer.

3. Hvis du har irritert og tørr hud, så er dette oppskriften: Bland en liten mengde svart kokosolje med jojobaolje, hasselnøtt eller solsikkeolje i like store mengder.

Hvis du ikke liker lukten, legg til litt sitronskall.

Gni forsiktig blandingen inn i huden, hvor det er akne, og la det gå et par timer. Skyll deretter med varmt vann.

4. Egyptisk ansiktsmaske.

 • 5 ts. God kvalitet leire Gassoul (Rassoul)
 • 1/2 ts varmt vann
 • 1 ts rosevann
 • 1/2 ts honning
 • 1 ts svart cumin olje
 • 3 dråper essensiell olje (bedre enn lavendel) - på vilje.

Bland leiren med varmt og rosevann, tilsett deretter olje og honning. Bland alt godt og, hvis du vil, tilsett essensiell olje.

Legg til mer leire eller vann etter behov for å lage en pasta med en passende konsistens.

Gni denne pasta inn i ren, tørr hud i ansiktet i en sirkulær bevegelse (unngå området rundt øynene, for ikke å skade følsom hud der).

Når du gni, la masken stå i 10 minutter, skyll deretter med vann ved romtemperatur.

Svart cuminolje er effektiv mot akne, og er bra for huden. Dette er et naturlig og trygt produkt (selvfølgelig, forutsatt at du kjøpte et kvalitetsmerke).

Black Cumin Oil: Sammensetning, Egenskaper og Søknad om Akne

Det er en feil å tro at bare ungdommer lider av akne under puberteten. Ingen er immune mot akne, og som regel oppstår hudfeil på det mest upassende øyeblikk, noe som forårsaker mye uleilighet og ubehag for sine eiere. Akne er ikke et tilfeldig problem og oppstår mot bakgrunnen av virkningen av et helt kompleks av interne eller eksterne faktorer. Det er pasienter som har stoffresistens. I dette tilfellet er svart cumin olje fra akne en god løsning på dette problemet.

Egenskaper for det naturlige produktet

Kosmetologer blir ikke trette for å minne at hudfeil i ansiktet ikke oppstår som følge av forurensning av epidermislagene. Det er 4 hovedfaktorer som bidrar til utseendet på akne: aktiv sebumproduksjon, døde celler, tilstoppede porer (de beryktede sorte prikkene), bakterier. Kompliserende situasjonen er usunn livsstil: Misbruk av sjokolade, fett og melprodukter, dårlige vaner. Det er disse faktorene som bør være oppmerksom på før du velger taktikken for aknebehandling.

For første gang om cumin olje lærte verden fra den egyptiske dronningen Cleopatra, som var kjent for sin naturlige skjønnhet og var en elsker av ulike kosmetiske prosedyrer. I gamle tider oppdaget den kjente filosofen Hippocrates at et oljeekstrakt er effektivt i behandling av dermatologiske sykdommer og allergier.

Dette er et helt naturlig produkt, kvaliteten er bekreftet av den århundrer gamle applikasjonspraksis. Den er laget av rå frø av en plante ved hjelp av kaldpresseteknologi.

Det er med denne produksjonsmetoden at de kurative egenskapene til spidskommen blir bevart.
I alternativ medisin er denne oljen høyt verdsatt for sin harmonisk balansert sammensetning, som inneholder:

 • vitaminer i gruppe A, B, D, E;
 • fettsyrer: stearinsyre, palmitinsyre, linolsyre;
 • makro- og mikroelementer: mangan, kalsium, jern, nikkel, kalium, fosfor, natrium, sink;
 • alkaloider:
 • soling organisk materiale;
 • aminosyrer;
 • etere;
 • saponiner,
 • mono- og polysakkarider.

Retningslinjer for produktvalg

For å oppnå en positiv effekt i behandlingen av akne kan det bare være ved hjelp av høyverdig oljeekstrakt. For å gjøre dette, anbefaler kosmetologer å gjøre deg kjent med de viktigste aspektene som du bør veilede før du kjøper.

Planten svarte spiskinnet (fra latinsk. Nigella sativa) er populært kjent som chernushka, zira, spidskommen, velsignet frø. Den vokser hovedsakelig i varme land (Asia Minor og Sentral-Asia, Midtøsten), men finnes også i de sørlige regionene i Russland, sør i Ukraina og i Kaukasus.

Til tross for det store distribusjonsområdet, anses karveolje, laget i UAE og Saudi-Arabia, et premiumprodukt. Men ikke alle kan kjøpe det på grunn av den høye prisen: 250 ml Hemani olje koster 900 rubler. I Algerie produserer Pakistan og Syria et planteekstrakt, som er funnet positive vurderinger.

Når du kjøper svart cumin olje for å eliminere hudfeil, må du ikke bare vurdere produksjonslandet, men også følgende faktorer:

 1. Fortrinnsvis er produktet laget av miljøvennlige råmaterialer.
 2. Høy kvalitet er observert når man observerer metoden for kaldpressing under produksjon.
 3. Nyttige egenskaper til oljen blir bevart hvis den er pakket i beholdere laget av mørkt glass. Under slike forhold er risikoen for oksidasjon av sammensatte stoffer utelukket.
 4. Den uttalt regenererende effekt manifesteres dersom et naturlig produkt brukes uten urenheter, men for andre kosmetiske formål er kombinasjoner med oliven eller sesamolje egnet.
 5. Forsiktig undersøke holdbarheten, som ifølge russiske standarder ikke bør overstige 360 ​​dager.

Helbredende egenskaper

Mange lurer på hvorfor svart cumin olje er så ofte anbefalt for akne. Faktum er at plantens frø inneholder mer enn 100 kjemiske elementer som har en direkte helbredende effekt på epidermis.

I løpet av mange kliniske studier viste de følgende egenskapene til oljeekstrakten:

 1. Antioxidantaktivitet, på grunn av hvilken celleregenerasjon stimuleres.
 2. Anti-inflammatorisk - reduserer lesjonen og blokkerer videre spredning.
 3. Produksjonen av melanin, som gjør huden frisk og strålende.
 4. Fuktighetsgivende og rask healing på grunn av omega-3 fettsyrer.
 5. Eliminering av tegn på psoriasis, eksem.
 6. Vitamin A bekjemper pigmentering og post-akne.
 7. Zink i frø beskytter mot patogene bakterier.
 8. Rengjøring av sebaceous kanaler.
 9. Reduksjon av hevelse i akne.
 10. Vitamin C aktiverer produksjonen av kollagen, forhindrer forekomsten av akne arr.

Olje oppskrifter

Det finnes ulike måter å bruke svarte spisskumfrø for å bekjempe utslettene. Dette naturlige produktet er egnet for enhver hudtype og fremkaller ikke allergiske reaksjoner. Kumminolje har en lys, tart aroma som ikke alle vil like, og i dette tilfellet kan du legge 2-3 dråper av noe essensielt olje.

Før du bruker den på ansiktet, må du grundig rengjøre ansiktet fra sminke, smuss, sebum. I kosmetologi og dermatologi er følgende effektive metoder for bruk i nærvær av akne skilt:

Naturlig hudpleie: Oppskrifter til kosmetisk bruk av svart kumminolje for ansiktet

De helbredende egenskapene til svart kummin utnyttes av en mann i mer enn tre tusen år. Arkeologer har funnet mange gjenstander som bekrefter bruk i gammel kosmetologi, matlaging og medisin.

Nevn av det finnes i Ayurveda, Koranen, i verkene Avicenna, Hippokrates og Dioscorides. I Koranen er det skrevet om ham: "Healer alt annet enn døden."

Hva er dette smøret?

Svart spidskommen (Nigella sativa)

Kjent av mange navn: Chernushka, svart eller romersk koriander, velsignet frø, zira, spidskommen.

Går opp til en meter i høyden. Små hvite blomster samles i blomsterstand, paraplyer. Antrasittfrø med kamfer lukter i frøkasser-visloplodnik for andre år.

Utvalget av planter inkluderer Små og Sentral-Asia, Sør-Europa, Midtøsten. På territoriet til det tidligere Sovjetunionen vokser det i de sentrale og sørlige regionene i Russland, i Sibir, Kaukasus og i Sør-Ukraina.

produksjon

Premium olje produseres ved kaldpressing (pressing) fra for-tørket og malt frø. Med denne metoden blir mindre enn 30% av oljen inneholdt i dette ekstrahert fra primære råmaterialer.

Den gjenværende kaken blir behandlet og mottatt produktet fra den første pressingen, som brukes som en komponent for kosmetiske og farmakologiske midler.

Produktet av pakistansk, syrisk, algerisk opprinnelse har en myk, delikat smak. Høykvalitetsprodukter fra Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater.

Næringen i Europa, CIS, Tyrkia mottar produktet enten fra importerte råvarer, eller produserer kun flasking og emballasje. På grunn av høye transportkostnader er denne oljen betydelig dyrere og ofte verre.

struktur

Mørkbrun med grønn tynne væske har en utpreget krydret lukt, bitter astringent smak. Det antas at jo mer bitterhet, jo mer effektive handlingen.

Den består av over 100 komponenter, hvorav mange er katalysatorer for utvekslings- og forsvarsprosessene i kroppen vår:

 • oljesyre, eikosadien, petrolysyre, linolensyre, myristinsyre, elinoleinsyre, palmitolsyre og andre fettsyrer;
 • endo- og eksogene aminosyrer;
 • essensielle oljer;
 • steroider;
 • alkaloider;
 • saponiner,
 • beta karantene;
 • vitaminer B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B6 ​​(pyridoksin), B9 (folsyre), E, ​​A, D;
 • kalsium, jern, sink, fosfor, kobber;
 • protein;
 • poly og monosakkarider;
 • tanniner.

egenskaper

Siden 1959 har ledende farmasøytiske selskaper begynt å studere egenskapene til svart kumminolje. Resultatene av studiene har vist at de viktigste av dem er en økning i immunitet. Takket være denne medisinen basert på den:

 • har en antitumor effekt
 • optimalisere hjerneprosesser;
 • har en positiv effekt på nervesystemet
 • normalisere aktiviteten til mage-tarmkanalen, urin, reproduktive, kardiovaskulære system;
 • aktivt eliminere toksiner og frie radikaler, ødelegge kolesterolplakkene;
 • opptre som en av de sterkeste antioksidanter;
 • har anestetisk, antiinflammatorisk, koleretisk, anthelmintisk, spasmodisk virkning;
 • brukt som den mest kraftfulle middel til å bekjempe patogene mikroorganismer, som ikke forårsaker inhibering av gunstig intestinal mikroflora;
 • pleide å normalisere vekten.

For ansikts- og hudbehandling

I kosmetologer er mye brukt svart kumminolje for ansiktet, håret.

Karveolje for ansiktet:

 • forbedrer tilstanden til de øvre og dype lagene i epidermis, øker elastisiteten, normaliserer vann-lipidbalansen;
 • fuktighet, mykner, toner;
 • gir ut hudfarge
 • renser porene, normaliserer talgkjertlene;
 • fjerner puffiness og peeling;
 • glatter rynker, fremmer produksjonen av kollagen og elastin;
 • minimerer de skadelige effektene av UV-stråler, hormonelle endringer i overgangsalderen;
 • kamper akne, komedoner, milia, soppsykdommer i huden og hodebunnen;
 • behandler dermatitt av ulike etymologier, eksem, psoriasis, urticaria, allergiske manifestasjoner, vorter, herpes, lav;

Som en del av mange industrielle masker, rensende lotioner, tonics, melk.

Svart cuminolje kan brukes til forskjellige hudtyper.

Oppskrifter for tørr hud

Arabisk maske

Gni grundig en del med kanel og karveolje med tre deler rømme. Fritt smøre ansiktet, hold i opptil en kvart time, forsiktig blottet. Det er mulig å gjenta prosedyren 2 ganger i uken.

Havregrynsmaske

Hercules slir i en kaffekvern til en melstat. Oppløs en spiseskje uten lysbilde med en blanding av en teskje vann, en skje med honning og en skje med spisskum olje. Legg til en eggeplomme. Rør blandingen til den er jevn og jevnt på ansiktet. Eksponeringstiden er 10 minutter.

Rømme

To spiseskjeer rømme, en spiseskje olje, 8 gram bakken kanel blandes grundig. Hold på ansiktet 15-20 minutter.

Oppskrifter for problem hud

En spiseskje med lavmette cottage cheese (eller yoghurt, ryazhenka, yoghurt) blandet med en teskje honning og spiseskje med svart spiss olje. Påfør ansiktet. Skyll med vann etter 45-60 minutter.

For fet hud

For å få effekten av en maske med svart spidseolje for fet hud, brukes den i minst en måned med intervaller på 2-3 ganger i uken.

aromatiske

Påfør en varm blanding av to spiseskjeer karve, syv dråper enebær og samme mengde bergamot olje, fire dråper rosmarin og to dråper basilikum essensiell olje på et tidligere rengjort og fuktet ansikt. Masken holder i ca 20 minutter. Blot med et papirhåndkle.

Fornyelse

Bland en spiseskje med mandel, oliven og karvefrø. Hold i omtrent en time, skyll. Svart cuminolje for ansiktet, påført fra rynker på denne måten, vaskes av med kaldt løp eller mineralvann uten gass. Effekten er forbedret dersom prosedyren utføres utendørs. Frekvens 1-2 ganger i uken i en måned.

Med akne, akne

Smør de berørte områdene regelmessig med ren spidseolje.

Legg til 5-10 dråper i stadig brukt kosmetikk.

Fra psoriasis

Bland i like store mengder cedar, linfrø, karve og sesamoljer. Tre ganger om dagen forsiktig med en bomullspinne for å smøre de berørte stedene.

Maskerne påføres ansiktets damp på dampbad med tilsetning av urter (kamille, nål, lind).

Kontra

Ikke anbefalt for bruk:

 • gravide kvinner;
 • med allergiske reaksjoner;
 • etter komplekse kirurgiske inngrep;
 • i organtransplantasjon: givere og mottakere;
 • barn under tre år gammel;
 • med friske skader og svulster.

Snakk altid om hvor nyttig svart cumin olje i ansiktet, vurderinger av ekte forbrukere:

Det ble min favoritt etter å ha blitt behandlet med akne. Anvendt prikket før en natts søvn, eller bare sammen med krem.

Etter stress ble huden på kinnene begeistret, peeling, røde flekker dukket opp. Jeg prøvde mye penger. Ingenting hjalp. Jeg prøvde cumin olje for ansiktet. Om to uker gikk alt vekk. Nå klager jeg ikke.

Jeg ble kjent med produktet da jeg konverterte til islam. Jeg kjøper i muslimske apotek. Overvåket med akne. Jeg tror at det hjelper fra en rekke sykdommer, som Muhammat sa.

Nyttig video

Ansiktsrynkemaske (svart spidseolje, rømme, kanel).

Svart Cumin olje for ansiktet - bruk og oppskrifter

Ancient medisin betraktet romersk koriander eller chernushka den beste kur for alle sykdommer. Frøene til denne årlige er rike på verdifulle væsker, mye brukt for medisinske og estetiske formål. Svart Cumin olje for ansiktet returnerer skjønnhet og ungdom, fordelaktig og i behandling av problem hud. Utmerket tonic egenskaper bidrar til å glatte dype ansiktsrynker.

Fordelene med svart cumin olje for hud

Sammensetningen av karveolje er rik på syrer:

 • oljesyre;
 • myristinsyre;
 • palmitinsyre;
 • stearin;
 • linolensyre;
 • eykozadienovoy.

I kosmetologi hjelper de gunstige egenskapene til kumminolje for huden:

 1. Nære og fukte;
 2. Tilbake elastisitet og elastisitet;
 3. Behandle purulente betennelser;
 4. Forbedre farge.

Kontraindikasjoner - individuell intoleranse, svangerskap, amming. Etter å ha testet sammensetningen av en allergisk reaksjon, er det mulig å unngå mulig skade.

Bruken av svart cumin olje for ansiktet

Den magiske effekten på ansiktets hud har en olje av populære krydder. Det gir et sunt utseende, eliminerer puffiness, tegn på tretthet og forbedrer hudfargen. Universelt middel for alle hudtyper, inkludert følsomhet og problem.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Hjemmelaget ansiktsmaske oppskrifter med spisskum olje

Effektive hjemmelagde preparater for ulike hudsykdommer. Takket være dens antibakterielle virkning, suger cumin olje huden, renser og forbedrer hudfarge. Naturlige prosedyrer bleker pigmentformasjoner, glatte bilder og ansiktsrynker.

Black Cumin Oil Wrinkle Mask

Resultat: Anti-aging hudpleie oppskrifter stramme konturen til den ovale, gjenopprette turgor av epidermis. Etter førti, er det verdt å holde en ti-dagers kurs med omsorgsfulle økter.

ingredienser:

 • Art. skje med spiss olje;
 • 2 ts stivelse;
 • egget.

Forberedelse og anvendelsesmåte: kombinere potetpulver med egg og næringsvæske. Komprimer til å dampe dekslene, for å fordele massen i et tett lag, unngå å falle bare på øyelokkene. Etter hvile i omtrent femten minutter, vask kald infusjon av viburnum.

Videooppskrift: Anti-rynke ansiktsmaske med svart cumin olje hjemme

Black Cumin olje maske for akne

Resultat: håndtering av akne, rødhet og betennelse i en effektiv omsorgsprosedyre.

ingredienser:

 • 5 ml karveolje;
 • 30 ml kvass;
 • 10 gr. rød leire.

Tilberedning og anvendelsesmåte: Hell marokkansk leire med mørk kvass, tilsett vegetabilsk olje. Før du bruker masken til å skrubbe rugmel, fordeler du komposisjonen langs lymfestrømmen. Etter å ha ventet en kvart time, vask ansiktet med vann og limejuice, og rengjør pustler med kokosolje for natten.

Svart Cumin olje maske fra svarte flekker

Resultat: Effektive hjemmelagde oppskrifter for fjerning og forebygging av dannelse av komedoner, smale porer.

ingredienser:

 • 2 ml kumminolje;
 • 2 tabletter av hvitt kull;
 • 10 dråper myrra essensiell olje.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Etter å ha knust sorbenten, tilsett fuktighetsgivende og essensiell olje, fortynn med konsentrert svart te. Etter rensing fra sminke, damp dermisene grundig og behandl deretter alle problemområder med en helbredende masse. Etter tjue minutter, fjern resten, tørk overflaten med limejuice.

Mask for tørr hud

Resultat: Den svarte kummen til ansiktet kompenserer for mangel på fuktighet og lipider.

ingredienser:

 • 10 ml karveolje;
 • banan;
 • 5 gr. grøt.

Forberedelse og metode for tilførsel: La flakene stå med kokende vann i tjue minutter, bland deretter massen med banan og vegetabilsk olje. Sprøyt ernæringsmassen etter å ha fjernet sminke med en spatel i et tett lag på hele overflaten. Nyt handlingen på minst en kvart time, fjern den våte bomullsputen.

Mask for fet hud

Resultat: Det er effektivt hjemme for å bruke cumin olje til å ta vare på fet, problem dermis.

ingredienser:

 • 5 ml karveolje;
 • 10 gr. tannpulver;
 • 20 dråper mandarinester.

Forberedelse og metode for tilførsel: fortynnet hvitt pulver med psylliumdekok for å danne en pasta, tilsett krydderolje og sitrus. Tørk integumentet med micellarvæske, fordel agentet, forbi øyelokkene og leppene. Etter atten / tjue minutter vaskes med kaldt mineralvann.

Foryngende maske

Resultat: naturlig utjevning maske, også oppdaterer huden, evens tone. Bruk tre / fire ganger i måneden, med sagging og tap av elastisitet, for å gjennomføre et kurs på tolv prosedyrer.

ingredienser:

 • 15 ml kumminolje;
 • 20 gr. tare.

Tilberedning og anvendelsesmåte: Hell algepulveret med varm frukt te, la den stå i en halv time. Etter, skriv inn næringsvæsken. Spred over ansiktet med en børste som dekker hele overflaten. Nyt handlingen av masken i tretti / førti minutter, så tørk først huden med varmt, og avslutt med å vaske med kaldt vann.

Fuktighetsgivende maske

Resultat: I kosmetikk hjemme bør oljepreparater brukes til å gjenopprette cellemembranstrukturer og øke oksygenutvekslingen.

ingredienser:

 • Art. skje med spiss olje;
 • agurk;
 • teskje av semolina.

Forberedelse og anvendelsesmåte: kombinere semolina med medisinert olje og grønnsak hakket på en blender. Spred på dampede plater med en spatel, gå for en kvart time. Avslutt ansiktspleie ved å fjerne resten med en våt svamp.

Rensemaske

Resultat: En forfriskende oppskrift fjerner døde hudceller i epidermis, gir raskere oppdatering. Ved å bruke kun tre ganger, kan du fjerne alderspigmentformasjoner.

ingredienser:

 • teskje cumin olje;
 • Art. skje av gjær;
 • 20 dråper salicylsyre.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Forløs opp gjæren i varm urtedekok, skriv antiseptisk lite og salisylsyre. Spred i et tynt lag med en børste på ren hud. Etter hvile i omtrent ti / femten minutter, kan du fullføre vask med grønn te.

Videooppskrift: Beroligende ansiktsmaske med svart spidseolje og potet juice

Anmeldelser om bruken av karveolje for ansiktet

For å fjerne hevelsen brukte medisinsk kosmetikk, men posene og hevelsen passerte ikke. Jeg løste problemet ved hjelp av en karve maske, laget jeg om en uke om kvelden. Huden er ferskere, det blir mer elastisk.

Problemhud lider fortsatt av vanlig akne. Jeg lager opp til tre ganger i uken en maske med svart kumminolje. Det lindrer betennelse godt, renser og behandler akne.

Flere Artikler Om Typer Acne