Lær som en fersken - er ikke alle kvinner drømmer om dette? Akk, noen ganger viser naturen ikke favør til det rette kjønn, noe som gir dem problematisk hud som krever spesiell omsorg. Dette er ekstremt tøft og vanskelig arbeid, men resultatene er verdt det.

Ved å bruke naturlige produkter som oljer, kan du oppnå en hudtilstand nær perfekt.

Gjør det riktige valget

Oljer i pleie av problemhud vil ikke erstatte tonics, basismaterialet, grunnkrem og andre kosmetikk som gjemmer åpenbare feil. Men de er de beste fuktighetskremene, med de mest positive tilbakemeldinger og anbefalinger.

Topp 8 oljer for problemhud du kan studere i denne videoen.

Det kan virke som det foreslåtte produktet er en fettete og uattraktiv base, og den vil bare passe visse typer ansiktshud.

Dette er stereotyper som skal ødelegges. Dette er et ideelt verktøy for nesten alle typer, inkludert dehydrert hud. Korrekt valgt middel renser lagene i epidermis, gjør sebaceous kjertlene fungerer riktig, fjerner overskytende fete sekreter og renser porene.

Du vil lære om muligheten for å bruke oljer for ødelagt hud fra videoen.

Effekt av bruk

Først må du bestemme hudtype. Hvis det anses å være fett, og derfor problematisk, kan hvete bli basen rette - eller rettere, en oljeaktig sammensetning oppnådd fra embryoene av dette kornet; frø av visse druesorter som de får en spesiell væske fra. Peach frukt olje, jojoba og ylang ylang, tea tree olje er egnet for denne anledningen. I dette tilfellet er det nysgjerrig å finne ut hvor bemerkelsesverdig de er.

Først forener alle disse naturlige gaver eiendommen til et desinfeksjonsmiddel, anti-inflammatorisk, helbredende, regenererende virkning.

Fet hud er utsatt for akne og irritasjon - det trenger spesiell forsiktighet for å eliminere smertefulle og betente områder.

Hvis tørre områder er tilstede på problematiske epidermier, er avokadofruktolje, macadamiaolje, en oljeaktig sammensetning av aprikoskjerner, gulrotfrø, rosenkål og jevn valnøtt perfekt. De kan tone opp, forbedre tilstanden, gjenopplive farge og skinne, lindre pigmentflettene, helbrede små betennelser og akne, mens fuktighetsgivende tørrområder.

Vær oppmerksom på mandel, fersken, kokosnøtt. Takket være den riktige løsningen, vil den problematiske huden skaffe seg en god farge, bli mer hydrert, sunn og strålende.

For kombinert, når det er betennelser og områder av det normale laget av epidermis, kokosnøtt, mandel vil gjøre. I slike tilfeller er det nødvendig å bruke oljen på sonene med betennelser og utslett, og fordeler sammensetningen av den oljede "medisinen" riktig.

Nesten alle disse naturlige rettsmidler avlaster peeling, irritasjon, rødhet. Men allergiske reaksjoner er ikke utelukket, noe som kan avsløres ved hjelp av tradisjonelle tester. En liten mengde av produktet påføres i nærheten av albuebukken, og hvis det ikke observeres noen reaksjon etter noen timer, betyr dette at du kan bruke denne forbindelsen til det tiltenkte formål.

Forbereder en blanding av oljer

Det er ingen hemmelighet at hver av de ovennevnte midler kan være det grunnleggende grunnlaget for fremstilling av en reseptblanding for pleie av problemepidermier. Hydrofil - en blanding av flere oljer, den har en utmerket rensende effekt. Ofte er en slik sammensetning forberedt i industriell produksjon, men du kan få et nyttig produkt hjemme. Det vil erstatte en rekke kosmetiske produkter som brukes til å fjerne sminke, for å styrke og reparere hudceller.

For kombinasjon kan du lage en sammensetning basert på fersken og olivenolje. Visse proporsjoner er blandet, du kan legge til en dråpe duftende komponenter i form av essensiell olje og lagre på et kjølig sted ved bruk av det som er beregnet.

Lære å søke

Ulike typer oljer er egnet for behandling og utvinning, inkludert kastor, mandel, kokosnøtt, druefrøolje. Oliven anses som den mest effektive. Før bruk skal den oppvarmes til omtrent førti grader. Deretter trenger du et serviet av viskose: det må være gjennomvåt i varmt vann og litt presset. Oljen fordeles gjennom serviet, og deretter med lette massasjebevegelser med fuktig olje serviett, fordeles produktet gjennom hele ansiktet.

Området av øyne, lepper og øyenbryn er ikke noe unntak. Deretter trenger du et håndkle fuktet i varmt vann og godt vridd ut. Det bør brukes på ansiktet for å lage en varmekompress, som også bidrar til å fjerne overflødig olje. Denne oppskriften er perfekt for sensitiv, blandet problemhud.

Handleverktøy - gjør ditt valg

For noen er det lettere å kjøpe i en spesialbutikk eller apotek allerede ferdig produkt, der alle ingrediensene er perfekt tilpasset. Ulike populære merker og merker er svært populære blant kvinner. For eksempel, Clarins - dette er hva problematisk hud av kombinert eller fet type trenger.

Dette verktøyet kan være din favoritt, som brukes til natten.

Det er nok å bruke to eller tre dråper, de må varmes opp i håndflatene, og deretter påføres med patting bevegelser til ansikt, nakke og décolleté. Om morgenen vil huden si takk. Den vil se hvile og stråle.

Et annet populært produkt er Aromatics, det er kjent for muligheten for å bremse aldring av huden, den har utmerkede desinfeksjons- og utvinningsegenskaper.

Hvilke oljer er egnet for fet og problem hud i ansiktet: kosmetisk og essensielt

Når man snakker om kosmetologi og fet hud, kalles det sjelden kosmetisk eller essensiell olje som terapeutisk og profylaktisk middel. Men forgjeves, fordi dette er en av stiene som fører til helse.

Det antas at oljeholdige hudoljer ikke er nødvendig og til og med skadelige. Men dette er en feil. Rensing med alkohol betyr at sebaceous kjertlene begynner å jobbe med større aktivitet. Mangel på smøring oppfattes som en trussel, og deretter produseres fettet med ny kraft. Også årsaken til hypersecretion av talg kan være mangel på essensielle aminosyrer som produktet har.

Oljer har mange nyttige egenskaper, det viktigste er å velge riktig produkt.

Egnede alternativer

Vegetabilske oljer har en annen kjemisk sammensetning, og derfor er ikke alle like nyttig. Men hvilke oljer passer for fet hud?

avgjørende

Eteriske oljer fra ekte fett, de adskiller seg ved at de ikke forblir karakteristiske flekker på papir, de fordamper ved romtemperatur.

Siden de bare dannes i planter, har de sterke helbredende egenskaper. Denne kvaliteten har blitt lært å bruke i kosmetologi for å forbedre tilstanden til problemhud.

Når du slår på et slimete øye, er det nødvendig å vaske med vann på en gang. Etter kontakt med ufortynnet preparat vaskes huden straks.

Noen ganger brukes disse stoffene i ren form fra teetre eller svart spidskommen - de smelter akne med væske, men de gjelder bare for det berørte området.

Tradisjonelt for fet hud i kosmetologi, bruk teolje. Den kjemiske sammensetningen inneholder to komponenter som gir en antimikrobiell effekt - det er cyneol og terpinen.

Vil avlaste betennelse, normalisere fett hypersekretjon:

 • eucalyptus;
 • fennikel;
 • sandeltre;
 • rosmarin.
 • sitronmelisse;
 • Citrongrank Kinesisk;
 • sitron;
 • grapefrukt;
 • nellik;
 • Bergamot.

Berolig yng-ylang, lavendel, patchouli, kamille.

Selv om fet hud blir lengre, trenger den også toning og utjevning. I det første tilfellet brukes ekstrakter fra enebær, geranium, sitron, mynte, rosmarin og ingefær, i det andre tilfellet lavendel og sitron.

Kontraindikasjoner til bruk av "estere" - individuell intoleranse av en komponent eller blandingen som helhet, som angitt av:

 • nedsatt respiratorisk funksjon;
 • økt hjertefrekvens;
 • tinnitus; hodepine, svimmelhet;
 • takykardi;
 • kvalme;
 • utslett, rødhet, kløe.

grunnleggende

De kalles også transportører, transport, faste. Her er oljer som er egnet for fet hudtyper:

 • aprikos - gjenoppretter celler, normaliserer produksjonen av fett, forbedrer hudfarge, har ingen begrensninger og kontraindikasjoner (unntatt individuell intoleranse);
 • Druefrøolje, luktfri, lett, myk, normaliserer talgkjertlene, helbreder sår;
 • jojoba - regenererer, bekjemper betennelser, er ganske tykk, brukes ikke i sin rene form;
 • Calendula - ødelegger patogene mikrober, helbreder (på etiketten skal være det latinske navnet på planten Calendula, og ikke Tagetes - Afrikanske marigolds), de mest nyttige egenskapene til produktet oppnådd under maceration;
 • mandel - eliminerer betennelseselementer, forhindrer ekspansjon av porene;
 • valnøtt - raskt absorbert, kurerer akne;
 • Hypericum - antiinflammatorisk;
 • ferskenolje - eliminerer betennelse, forbedrer elastisitet, regenererer;
 • svart cumin - renser porene, healer akne, har en resorberbar, anti-inflammatorisk, regenererende effekt;
 • svartfrø frø - blekemidler, dreper bakterier;
 • Aloe - stimulerer healing, bekjemper betennelse, beskytter mot infeksjon.

På muligheten for å bruke kokosnøttolje med overflødig fettinnhold, kom ikke kosmetologer til en felles mening. Motstandere av bruken erklærer komedogenicitet - evnen til å tette porene i huden. I alle fall blir den ikke påført huden i ren form, men brukes i en konsentrasjon på 10%.

Det antas at oliven bare er egnet for tørr og kombinasjonshud, og oljeskader. Dette er ikke helt sant. Eiere av denne typen hud kan også bruke verktøyet, men i masker og kombinere med gjærte melkeprodukter.

Vellykkede kombinasjoner

Vegetabilske oljer er nyttige å kombinere. Deretter oppstår synergi når ett produkt forsterker handlingen til en annen. Uavhengig kan du bare bruke baseoljen, men ikke alle. De som ikke er egnet til selvtilløp, blandet med andre typer oljer.

Men hvordan lage slike komposisjoner?

Kosmetiske oljer for fet hud er ikke i konflikt med hverandre, så de kombineres som ønsket, men tar hensyn til hudens egenskaper. I ett produkt er det tillatt å kombinere opptil 4-5 arter, velge et ensemble som er mer som huden. Carrieroljer har nesten ingen lukt, unntatt de som er hentet fra groper, nøtter.

For essensielle oljer er det andre regler for kompatibilitet. De er klassifisert av høy, middels og lav volatilitet. Anbefales for å ta 2 dråper olje med høyt, 1-2 medium og 1 lav volatilitet. Selvfølgelig kan du komme forbi med en duft.

Ta forsiktig opp luktene. Dette kan gjøres ved et bilde med en syvfarget blomst. Hver farge her tilsvarer navnet på duftgruppen - blomster, eksotiske, tannkjøtt, krydder, trær, urter, sitrus. De mest harmoniske stoffene, hvis tatt aromaer fra en eller nærliggende grupper.

Trenger jeg en krem?

Men det er umulig å erstatte resten av omsorg for fet og problemhud med bare en olje. Huden trenger et annet kosthold, og noen vitaminer, stoffer i oljeblandingene gjør det ikke. Spesielt gjelder dette vannoppløselige vitaminer, frukthydroksyrer etc.

På overflaten dannes en film som bryter med oksygen, respirasjon og fuktighet. Men den største ulempen er mangel på vann. Oljen kan brukes, men bare som et ekstra middel, ikke mer enn 1-2 ganger i uken, helst etter damping av huden og peeling.

Ved konstant bruk blir olje bare påført fuktig hud, optimalt - til fuktighetsgivende midler, som kan være krem, blomstervann, hydrolat, etc. Ved referanse, lær mer om hvordan du skal fukte oljeaktig hud.

oppskrifter

Sitron Essential Oil

Du kan lage mat det hjemme. Gjør det slik.

 1. Rist lemonzest nok til å fylle en halvvalgt flaske.
 2. Olivenolje helles i en flaske med zest.
 3. La oppvasken på vinduskarmen på solsiden i 2-3 uker, og rist beholderen daglig.
 4. Filter væsken, klem klemmen.

lotion

100 ml destillert vann tar:

 • etylalkohol (96%) - 15 ml;
 • kamille, geranium, essensielle essensielle oljer - 3 dråper.

Væsker er blandet, helles i en flaske mørkt glass, lagret i kjøleskapet.

Mask nummer 1

Denne oppskriften vil bidra til å bli kvitt betennelse på huden, akne og akne. Som komponenter bruker:

 • Råprotein av ett egg;
 • mandelolje - 10 ml;
 • Hypericum tinktur (40%) - 15 ml.

Proteinpisk, legg til resten av ingrediensene. Massen pålegges i ansiktet, la i 15 minutter vaskes med kaldt vann.

Mask nummer 2

Ta en halv mateskje kosmetisk leire - hvit, grønn eller svart, fortynnet med rent vann for å danne en slurry. Se her hva ler er egnet for fet hud.

I oppslemmingen tilsett 3 ml svart kokosolje, rør, legg på huden. Etter 15 minutter, vask med kaldt vann.

funn

Bruk olje eller ikke risikere det? Strenge regler eksisterer ikke, og det som er bra for en, for det andre, vil føre til en tilbakeslag. Det er nødvendig å nærme seg valget av oljer forsiktig, for å teste. Hvis det i løpet av den første uken med å bruke resultatet er ingen eller tilstanden forverres, må pengene kastes, erstatte den med en annen.

Slik at de ferdige kosmetiske blandingene ikke forverres eller blir rancid, oppbevar dem i en mørk glassbeholder på et kjølig sted. Etter bruk, tørk hetteglassets hette tørr for å unngå en rancid lukt.

Oljer for problem hud

Problem hud kalles vanligvis fet hud, utsatt for akne og akne. Folk som ikke er heldige nok til å ha slik hud, må forfine og søke etter spesielle midler for å ta vare på det.

Det er mange forskjellige kremer, lotioner og andre produkter som dreper bakterier, tørr akne, men nesten alle av dem bare eliminerer effektene og noen ganger ikke alltid, for å finne et produkt som passer deg, må du bruke mye tid og penger tilsvarende.

Nå kommer flere og flere kosmetikkprodusenter tilbake til røttene - til ingrediensene som har blitt brukt til hudpleie siden antikken - oljer, planter og essensielle. Og det viser seg at oljer er gode, ikke bare for tørr hud, men også for fet og utsatt for akne. Dessuten løser de problemer fra innsiden - normaliserer arbeidet i talgkjertlene, og med de aktive stoffene de desinfiserer huden og renser porene. Selvfølgelig er ikke alle oljer egnet for problemhud. Vi vil snakke om de grunnleggende og essensielle oljene som vil hjelpe seg med akne-utsatt problemhud.

Baseoljer for problemhud

Kokosolje

Kokosolje har en kraftig antimikrobiell egenskap, så det anbefales å bruke det for å bekjempe akne. I tillegg, når det er tatt, er kokosolje ikke engang inne, men utenfor det normaliserer hormonbalansen i kroppen, som også kan hjelpe med akne, fordi mange mennesker lider av hormonell akne.

Men kokosolje må brukes riktig, ellers kan det forverre problemet. For eksempel, hvis du gni olje inn i huden om morgenen uten å vaske det, vil smusspartiklene som faller på huden i løpet av dagen, bli lettere og porene blir tette og forårsaker ny betennelse.

Gjør prosedyren med kokosnøttolje om kvelden: vask opp ansiktet ditt og damp over damp. Etter det, når porene er åpne, gni kokosnøttolje i ansiktet, etter 5-10 minutter vasker ansiktet med mild rensepap og varmt vann.

Kveld primrose olje

Den har astringente egenskaper, og brukes derfor til å helbrede akne og akne arr. Vel gjenoppretter huden og forhindrer hudens aldring.

Hasselnøttolje

Det anbefales sterkt for fet og problem hud - det strammer porene, regulerer talgproduksjonen, en av de beste fuktighetskremene for alle hudtyper. Mest nyttig for fet, kombinasjonshud, så vel som akne. Strammer porene, penetrerer raskt og etterlater ingen fettete rester.

Hamp olje

Hampolje er rik på en rekke fordelaktige vitaminer og sporstoffer - dette er sink og magnesium, kalsium, svovel, fosfor, sink, vitamin E, C og gruppe B. Hampolje er egnet for alle hudtyper, men det brukes til å bekjempe akne på grunn av dets helbredende og antimikrobiell virkning.

Hvordan kurere akne med ekstra jomfruolje

Italienske skjønnheter visste hvordan de skal ta vare på seg selv - enkel olivenolje hver dag kan ikke bare nærme og fukte huden godt, men i løpet av 2 uker vil det helt avlaste deg akne. For å gjøre dette, rengjør du ansiktet to ganger om dagen i henhold til denne metoden:

 1. Damp fingrene i olivenolje og masser ansiktet grundig, inkludert problemområder.
 2. Ta en ren klut og suge i skyllende varmt vann, klem og legg på ansiktet i ett minutt. Dine porer vil åpne og stoffet vil ta på overflødig olje.
 3. Skyll ansiktet med svampen og fukt deretter kluten i varmt vann igjen. Men ikke gå på ansiktet, men bare tørk det, fjern den gjenværende oljen.
 4. Tør ansiktet tørt med et rent papirhåndkle.
 5. Dyp fingrene i olivenolje igjen og gni den i ansiktet ditt. La på i 30 sekunder, og fjern overflødig med en serviett. Innen 5-10 minutter vil du legge merke til at all olivenolje er fullstendig absorbert i huden, og du kan fortsette å rolige bruke sminke.

Kokosoljemaske:

 • 0,5 kopper kaldpresset kokosnøttolje
 • 1 ss. l. honning
 • 1. c. l. yoghurt
 • 0,5 ts gurkemeie
 • jordbærpuré
 • 4 dråper lavendel essensielle olje eller tea tree

Kokosolje bør oppvarmes i et vannbad, slik at det smelter og blir flytende, tilsett alle andre ingrediensene der igjen (hvis du ikke har en, ikke bekymre deg). Bland grundig og påfør ansiktet i 20 minutter, skyll grundig med varmt vann.

Eteriske oljer for problem hud

Tea Tree Oil er et kraftig verktøy mot akne

Tea tree olje kommer fra det australske treet og har tradisjonelt blitt brukt som et folkemiddel av australske aboriginer. Det er ca. 300 varianter av Melaleuca Alternifolia (det latinske navnet på teetre), men bare en produserer medisinsk olje. Tea tree olje ble populær på 1920-tallet, etter at australske soldater brakte den til Storbritannia. I 1922 rapporterte Royal Society of New South Wales at denne oljen var et spesielt effektivt antiseptisk middel.

Tea Tree Oil har blitt brukt til å behandle magesår, abscesser, konjunktivitt, akne, koker, psoriasis, flass, vaginitt og tynnhet, purulente sår, kutt og slitasje, karbunkler, purulente infeksjoner og ringorm. Også, tea tree olje kan lindre smerter fra brannskader og bidra til å bli kvitt lus og flått.

Den enkleste måten å bruke tea tree essensielle olje er å behandle akne med en bomullspinne dyppet i olje, for ikke å påvirke huden rundt den. Og for ikke bare å eliminere konsekvensene, men også for å kurere akne, legg til et trær eterisk olje til baseoljene for problemhud - 8-10 dråper per 30 ml.

Også i baseoljen kan du legge til slike essensielle oljer for problemhud: immortelle, lavendel, timian, rosa geranium, grapefrukt, sandeltre, mynte, basilikum, tysk kamille, sedertre, rosentre, yarrow, oregano, rosmarin.

Acne Mask Oppskrift

 • 30 ml jojobaolje
 • 1-2 dråper gulrotfrøolje
 • 3 dråper geraniumolje
 • 3 dråper lavendelolje.

Etter å ha renset ansiktet med tonic, varme oljen i hendene og bruk den på ansiktet med lette massasjebevegelser. Du vil føle den behagelige duften av essensielle oljer. Hvis du har gjort prosedyren for natten, kan du ikke vaske av oljen, om dagen - vaske eller flekk med servietter.

Hydrofil olje for problemhud

Nylig har såkalte hydrofile oljer oppstått på markedet - en blanding av forskjellige oljer med et emulgeringsmiddel som gjør oljen vannløselig. Dette produktet kom opprinnelig fra asiatiske land - og nå er de mest høyverdige prøvene laget i Korea. Denne oljen fjerner ikke bare godt selv den mest korroderende sminke, men strammer også porene på problemhuden, helbreder sår på grunn av den store mengden nyttige stoffer fra oljer.

Det anbefales å vaske av sminke, ikke med en bomullspinne, men med hendene må du bare massere ansiktet med hydrofil olje, deretter vaske hendene dine, skru oljen til melk, og fjern det lett fra huden.

Les nøye etikettene til hydrofile oljer - velg naturlige alternativer, med en minimumsandel av "kjemi".

Eller bare gjør det selv:

 1. 80-90% baseolje (av ovennevnte og oljer for fet hudlengde)
 2. 10% Polysorbat - Det er laget av vegetabilske ingredienser, kan kjøpes i butikker for håndlagde såper, 20 tonn for lette baseoljer, 80 tonn for tung).
 3. essensiell olje eller flere av de ovennevnte
 4. 1-5% vitamin E-tokoferolacetat.
 5. Det er bedre å blande alle oljer i en glass mørk flaske for å lukke et tett deksel.

Brand hydrofile oljer som du kan kjøpe:

 • The Face Shop Rice Water
 • SKINFOOD Honey Black Tea
 • Mizon Soybean Deep Cleansing Oil
 • ETUDE HOUSE Real Art Cleansing Oil Moisture
 • Missha M Perfect BB Deep Cleansing Oil
 • Calmia Havregrynsterapi Rengjøringsolje
 • Saloos levandule

Kosmetisk olje for problem hud

Kosmetisk kalles baseolje, som ikke produseres som et matvareprodukt. For eksempel kan oliven eller sesamolje brukes som en baseolje, men de er ikke kosmetiske. Men ricinusolje eller jojoba - du finner bare i apotek og kosmetiske butikker, de er kosmetiske.

Olje tolererer ikke smuss! Hvis du skal kjempe med akne, akne og andre problemer på huden ved hjelp av oljer, sørg for at du rydder det godt. Selv om du bruker olje som "vaske" for sminke, ikke la deg være lat til å vaske med varmt vann, slik at porene åpnes og du kan rengjøre med olje alle de oppsamlede smussene, oljene, eksfolierte partikler av epidermisene. Og ikke bare gni grus inn i porene enda mer. Velg oljer for din hudtype, se etter en start på et lite område - om det passer deg, er det for tungt. Husk at prisen på olje - reflekterer kvaliteten, ikke være gjerrig for å kjøpe dyre oljer, i alle fall vil prisen ikke overstige prisen på konvensjonelle produkter for problematisk hud.

Oljer for fet hud

Mange tror at fet hud og ansiktsolje er uforenlige konsepter. Men dette er en feil. Vi gir overbevisende bevis og lærer å blande vegetabilske og essensielle oljer laget spesielt for fet hud.

 • Hvorfor trenger du oljer for fet hud
 • Eteriske oljer for fet hud
 • Regler for anvendelse
 • Sikkerhets forholdsregler
 • Kosmetiske oljer for fet hud

Hvorfor trenger du oljer for fet hud

Eiere av fet hud, ikke uten grunn, prøver å unngå fet kosmetikk. Det antas at formler der innholdet av lipider (fett) hersker, ikke vil være til nytte for huden, som allerede er preget av økt greasiness. Videre kan det forverre situasjonen:

i det minste øke den fettete glansen;

og i verste fall tette porene og provosere dannelsen av akne.

Oljer kan være gunstig for fet hud. © DECLÉOR

Ikke overraskende synes fet hud og olje å være et veldig uheldig par. Det virker som at denne foreningen er dømt til å mislykkes. Imidlertid kan oljen, i motsetning til den etablerte oppfatning, være en trofast følgesvenn av fet hud og gi henne mange fordeler.

Paradox? Nei, ren biokjemi. Forklarer Decléors merkevareekspert og treningsleder Olga Gorokhova:

"Den fettløselige delen av triglyserider (hovedkomponent i talg) inkluderer flerumettede fettsyrer, inkludert linolsyre. Hvis det ikke er nok, erstattes det av mono-umettede syrer (oleic, sapieno).

Dette fører til endring i kvaliteten på talg og pH i huden, som har en tendens til alkalisk, noe som fører til utvikling av patogen mikroflora og betennelse. Vegetabilske oljer i kombinasjon med essensielle oljer gjenoppretter balanse og normaliserer sammensetningen av talg. "

Hva er vegetabilske oljer som fet hud? Først av alt, kan innholdet av essensielle fettsyrer - linolsyre og linolensyre, mangel på som kan resultere i betennelse. I tillegg har vegetabilske oljer mange egenskaper som er gunstige for enhver hud. De kan:

bekjempe frie radikaler;

styrke barrierefunksjonen.

Vegetabilske oljer har helbredende egenskaper og er effektive i kompleks behandling av akne. De inneholder også vitaminer A, E, B1, B12, C, PP, de er rike på mikroelementer (kalium, natrium, kalsium, jern, selen, sink). Følgende oljer anses mest gunstige for fet hud:

lidenskapsfrukt: reduserer talgproduksjonen, strammer porene;

Druefrø: fukter, strammer porene;

søt mandel: renser, beroliger, glatter huden;

jojoba: gir antibakteriell effekt, beroliger, mykner;

fersken: styrker, myker, beroliger;

hasselnøtt: renser og strammer porene, fuktes.

Eteriske oljer for fet hud

Eteriske oljer er multikomponentblandinger som inneholder fra 100 til 500 aktive forbindelser. Deres molekyler er svært små og går inn i kroppen på to måter: gjennom huden og luftveiene. På grunn av phytoncides har alle essensielle oljer antiseptiske egenskaper og antiviral aktivitet.

Eteriske oljer har en gunstig effekt på fet hud. © DECLÉOR

Dette er et ekte naturlig antibiotika for huden! Samtidig, å være aggressiv mot bakterier, er essensielle oljer helt ufarlige for mennesker. Forresten er den antibakterielle effekten av ylang-ylang essensiell olje 1,5 ganger høyere enn for salicylsyre.

I tillegg er essensielle oljer:

hjelp å fjerne giftstoffer;

har en regenererende effekt på celler;

Beskytt mot UV-stråler på grunn av antioksidantvirkning;

forbedre sebaceous kjertler;

har antiinflammatoriske effekter.

For å være sikker på ovenstående på din egen hud, test essensielle oljer fra listen som vi gir nedenfor.

Ylang-ylang: fungerer som en antioksidant, reduserer talgproduksjonen, har antibakteriell aktivitet og har en kontraktiv effekt.

Teetre: kjent for dets antivirale, antifungale og antiseptiske egenskaper.

Grønn oregano: har antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter.

Rosemary: reduserer talgproduksjonen, har antiinflammatorisk effekt.

Sage: fungerer som et antiseptisk middel.

Lavendel: har antiseptiske, helbredende, forfriskende egenskaper.

Regler for anvendelse

Alle produkter som inneholder olje, skal varmes opp i håndflatene og deretter påføres ansiktet. Med riktig utvalg av formelen som passer til din hudtype, bør følelsen av klebrighet ikke være. Hele hemmeligheten ligger i kvaliteten på oljene som inngår i det kosmetiske produktet.

Bruk olje først forkjølt. © DECLÉOR

Virkelige, rene og høyverdige vegetabilske oljer oppnås bare ved fremgangsmåten ved den første kaldpressingen. De er ikke klissete, ikke fete, ikke tette porene, absorberes umiddelbart. Og derfor ikke-komedogen.

Eteriske oljer flekker ikke klærne.

Det er bedre å bruke cocktailer av essensielle og vegetabilske oljer, for eksempel Decléor-merkevaren, som er opprettet under hensyntagen til egenskapene til forskjellige hudtyper.

Sikkerhets forholdsregler

Blant vegetabilske oljer er det fortsatt de som kanskje ikke liker fet hud, fordi de har komedogen effekt. Disse inkluderer de såkalte butters:

Midler med mineraloljer i blandingen kan også tette porene, så eiere av fet hud bør unngå bruk av både smør og mineraloljer.

Ikke bruk ufortynnede essensielle oljer direkte på huden. Unntak - essensielle oljer av lavendel og tea tree.

Kosmetiske oljer for fet hud

Det er interessant å lage eterolje-cocktailer på egen hånd, men hvis du mangler kunnskap og ferdigheter, er det bedre å stole på fagfolk. Eller bruk ferdige blandinger for fet hud - sammensetninger med justert dose og rik sammensetning. Her er noen eksempler.

Aromatisk serum med essensielle oljer av ylang-ylang og kananga, Decléor, er spesielt laget for fet og kombinasjonshud. I hennes hjerte - verdifulle essensielle oljer: ylang-ylang, lavendel, oregano, sort pepper. Serum renser epidermis, reduserer porene betydelig, normaliserer aktiviteten til talgkjertlene.

Fluid matting, forbedrer hudfarge, Aroma Pureté, Decléor, fjerner fet skinn hele dagen, glatter ut hudavlastning, strammer porene. Påfør det umiddelbart etter den aromatiske essensen.

Cleansing nattbalsam med ylang-ylang olje, Decléor, er et ekte "førstehjelpsutstyr" for omfattende omsorg for fet og problemhud. Eteriske oljer som gjør balsammen rense huden, bidrar til å redusere talgproduksjonen og stramme porene, og gir også en sunn glød. For optimal hudutvinning, bruk litt balsam (nok volum med en ert) før sengetid.

Oljer for problemhud - TOP-20

Innholdet i artikkelen:

 1. Toppoljer
  • mandel
  • oliven
  • kokosnøtt
  • fersken
  • Druefrø
  • jojoba
  • Tea Tree
  • Mint og Geranium
  • kamfer
  • patchouli
  • bergamot
  • sandeltre
  • jasmin
  • sypress
  • røkelse
  • Ylang ylang
  • rosmarin
  • eucalyptus
  • sitron
  • orange

Oljer for problem hud er det beste som kan brukes fra kosmetikk. De gir nesten aldri allergier, passer for helt forskjellige tilfeller, alt fra aldersplass og slutter med akne, og kan brukes absolutt i alle aldre. Et stort utvalg av disse produktene lar deg velge de mest hensiktsmessige midler for deg og gi en anstendig ansiktspleie.

De beste oljene for problemhud

Problemet dermis trenger spesiell omsorg. For dette formål, perfekt tilpassede naturlige oljer som kan takle eventuelle defekter av epidermis, som pigmentering, akne, post-akne. De er i stand til å regulere produksjonen av hud sebum og bekjempe overflødig fett, og har også antiinflammatoriske og regenererende effekter. Vi presenterer oppmerksomhet TOP-20 beste oljer for problem hud i ansiktet.

Mandel olje

Verktøyet anbefales for å ta vare på tørr hud, utsatt for utseende av keloid arr og akne. Det er mye brukt til å berolige, fukte, eliminere flak, regulere vann og lipidbalanse i dermis. Med det kan du raskt takle dermatitt, eksem, herpes. Produktet er veldig nyttig for sprukne lepper, poser og mørke sirkler under øynene.

Et så bredt spekter av tiltak på grunn av den rike sammensetningen, som inkluderer vitaminer E, A, B, linolsyre og andre fettsyrer. Olje forårsaker ikke allergier og har ingen kontraindikasjoner.

Olivenolje

Dens sammensetning ligner på mandel. Etter dette vil effekten være omtrent den samme: huden vil bli riktig fuktig, prosessen med regenerering vil akselerere, fargen vil bli bedre, ujevnhet vil passere. Takket være ham kan du eliminere betennelse, alvorlig kløe, irritasjon av dermis.

Verktøyet gjenoppretter blodsirkulasjonen i vevet, fjerner giftstoffer fra dem, strammer dem, setter dem i vann med fuktighet. Det er veldig nyttig å bruke den til vask i nærvær av akne og sorte prikker, alder flekker, moles og fregner.

I kosmetologi brukes råprodukt av første spin.

Kokosolje

Dette verktøyet brukes aktivt i forskjellige masker og kremer for tørr, sløv og flassig hud. Det er indikert for akne, akne, alder flekker. Dens bruk gjør at du kan beskytte dermis mot skadelige effekter av sollys og vind. Takket være ham blir det mykere, mer tonet og elastisk, slutter å skrelle på grunn av metning av vev med fuktighet.

Men du bør ikke bli for bortført med denne oljen, fordi den tetter porene, som ikke blir enkle å rengjøre senere.

Ferskenolje

Det er ikke veldig populært i kosmetikk, selv om det er ganske effektivt og billig. Det inneholder de mest verdifulle syrer for huden - linoleinsyre, oleinsyre, stearinsyre, palmitinsyre, etc. På grunn av dette motstår produktet pålitelig aldringsprosessen, fuktgjør dermis, hjelper det å komme seg raskere etter brannskader og brudd på integritet, hjelper med å bli kvitt akne og akne.

Gitt dette er det ekstremt nyttig å søke på ungdom og eldre, som ofte lider av pigmentflekker, forskjellige utslett og akne.

Druefrøolje

Denne oljen er populær på grunn av sin mangfoldige handling. Han er i stand til å behandle brannskader og forebygging, så det er nyttig å bruke det som solkrem. Har en stor mengde vitamin E, steroider og fenoler, eliminerer det effektivt alder flekker, tørrhet og kløe, blåmerker, strekkmerker og rynker.

Bruken av produktet er viktig for akne, dermatitt, urticaria. Dens lyse sårheling egenskaper hjelper huden å komme seg raskere etter kutt på grunn av barbering. Det beroliger henne også og normaliserer blodsirkulasjonen. Men fremfor alt er det en kraftig antioksidant som fjerner giftstoffer fra vevet og forhindrer aldring.

Jojoba olje

Produktet er hentet fra fruktene av symmondsia ved å trykke dem uten varmebehandling. De viktigste eksportørene er Israel, USA og Mexico. For huden er det verdifullt ved tilstedeværelsen av aminosyrer i sammensetningen, som i strukturen ligner "byggprotein" i huden - kollagen.

Gitt dette er det ikke overraskende at det anbefales å bruke det til å ta vare på dumme og modne dermier. Verktøyet kan tjene som en balsam for sprukne lepper og en fuktighetsgivende spray etter barbering. Indikasjonene for bruken er alder og etterligner rynker, alder flekker, tørrhet, kløe, blekhet, oljeskinn, hudsløvhet.

Tea Tree Oil

Produktet er oppnådd ved å behandle bladene på dette treet, ved utgangen har det en lysegul farge og en sterk, søt aroma. Den består av fettsyrer, vitaminer A, E, B, karotenoider.

Det er kjent for sine antihistaminegenskaper, som reduserer puffiness i ansiktet, eliminerer poser og mørke sirkler under øynene. Dette alternativet er egnet for de som er bekymret for porene, som til slutt blir ryddet og innsnevret. Verktøyet har en bakteriedrepende og beroligende effekt. Bruken av teolje for problemhuden gjør at du kan gjenopprette sebaceouskjertelens arbeid, derfor er det mest nyttig for eiere av fet hud.

Mint, Geranium og Sitron Olje

Blanding laget på basis av sitron, mynte, geranium, kalt hydrofil olje. Det er ment å effektivt rense ansiktet av svarte prikker, sminke, alder flekker, akne, poser, mørke sirkler. Løsningen, får på huden, splitter, binder og fjerner fett og kosmetikk, selv vanntett. Men det kan ikke trenge inn i stoffet, derfor ineffektivt i kampen mot rynker og oljeaktig glans.

Faktisk er dette samme rensemelk, bare etter påføring kan det være en følelse av kliss eller tørrhet i ansiktet. Det er også ubehagelig at det tetter porene.

Viktig kamferolje

Produktet har en god mint smaken og brukes til økt tørrhet i huden, dens peeling, flabbiness, integritet problemer, pigment flekker. Det er effektivt for bleking av dermis, behandling av sår og blåmerker i ansiktet, lindring av betennelse og forebygging av purulent akne. Dette er ideelt for omsorg for sår, akne og akne utsatt hud.

Det anbefales å ta hensyn til det hvis du trenger å finne en effektiv solkrem, antiseptisk, beroligende, regenererende olje. Den er egnet for normalisering av svettekjertlene og foryngende ansiktsmassasje.

Patchouli essensiell olje

Dette verktøyet vil være en ekte hjelper for eiere av problemhud - for tørr, fading, trist. Det kan like effektivt brukes til akne, arr, kviser, porer, stygg farge, forstyrrelse av funksjonen av svettekjertler. Det har fått utbredt bruk i behandling av akne, pigmentflater og spor igjen fra dem.

Dens aroma ligner woody med notater av kamfer. Produktet kan lett påføres ansiktet, absorberes raskt og om nødvendig fjernes uten problemer. Etter det er det ingen ubehag.

Bergamot olje

Det vil være måten å ta vare på fet, svett hud påvirket av ulike akne, akne og utslett. De viktigste effektene av produktet er: innsnevring av porene, restaurering av sebaceous kjertler, eliminering av oljeaktig glans, toning og lettelse av dermis. I tillegg er produktet i stand til å forbedre hudfarge, glatte rynker, fukte det.

Dette er et utmerket verktøy for rensing og økende hud turgor. En slik kompleks effekt forklares av nærværet av kaprylsyre, myrcen, citropten, vitamin E som en del av oljen.

Sandeltre olje

Produktet er et resultat av å behandle våt sandeltvedbarkspen fra 30 år. Det bør være spesielt oppmerksom på personer eldre enn 25 år, når huden begynner å alder sakte på grunn av mangel på kollagen og fuktighet. Dette middelet bidrar til å fylle dem, som også tar vare på den vakre overflaten, elastisiteten, renheten og friskheten av dermis.

Bruken av denne oljen for problemhud er viktig for dermatitt og eksem. Alt dette er en konsekvens av en rik sammensetning, der det finnes både aminosyrer og forskjellige mikro- og makroelementer (jern, magnesium, jod).

Jasmine Essential Oil

Hvis du sammenligner prisen på alle essensielle oljer for problem hud, vil det være den dyreste. Det hjelper godt i omsorg for moden hud. Dens bruk er begrunnet i tilfelle av alvorlig akne, nedsatt integritet av dermis, vaskulært mønster i ansiktet, overdreven svette og dårlig blodsirkulasjon i vevet.

Dette produktet har en sterk antioksidant, foryngende, rensende og regenererende effekt. Penetrerer dypt inn i huden, det starter prosessen med fornyelse, fjerner giftstoffer fra det, strammer porene, forbedrer fargen på dermis. Produktet er ekstremt nyttig for gravide kvinner og jenter som er bekymret for et sterkt utslett blant hormonelle problemer.

Cypress olje

Cypress olje er indikert for rosacea, dermatitt, akne, akne. Best av alt virker det på tørr, fuktmangelaktig hud. Dette alternativet hjelper når det er dekket med alder og ansikts rynker, alder flekker, tegn på tretthet. Det er relevant som en avslappende, tonic, beroligende, mykgjørende, anti-inflammatorisk, antibakterielt middel.

Regelmessig påføring av det, vil elastisiteten og fastheten i huden øke, huden vil forbedre seg. Den høye effektiviteten til oljen forklares lett av tilstedeværelsen av aktive ingredienser i sammensetningen i form av flavonoider, vitamin A, E, B3, B6, B9, L-ascorbinsyre.

Røkelseolje

Verktøyet er universelt ved at det gir pålitelig vare på både tørr og fet hud. Det hjelper med akne av forskjellig opprinnelse, akne og allergisk utslett, dermatitt. Spesielt nyttig produkt om vinteren, når derma er en negativ påvirkning av vind og kulde. Om sommeren beskytter oljen mot UV-lys og tillater ikke dermis å bli for tidlig.

Det er ikke mindre verdifullt for vorter, mol og papillomer, som det kan eliminere. Som en del av verktøyet har mange harpikser, syrer, tannkjøtt, aminosyrer, som ga det en beroligende, sårheling, foryngende, antimikrobiell og antiinflammatorisk egenskaper.

Ylang Ylang Essential Oil

Dette er bare en universell olje som passer for alle hudtyper. Det kan brukes med veldig fet, og når det er fuktig, fading dermis. Takket være ham er arbeidet med svettekjertlene normalisert, porene er innsnevret, alt akne forsvinner. Produktet er kjent for sine lyse fuktighetsgivende, mykende, beroligende, anti-aging egenskaper.

Beauticians anbefaler å bruke det med komedoner, for å barbere mannenes stubbe og eliminere forbrenninger etter soling i solen. Det gir de mest slående effektene som en skrubbe og tonic.

Du bør ikke bruke den til allergi mot noen essensielle oljer, dermatitt og urticaria.

Rosemary eterisk olje

Produktet er oppnådd ved fordamping av friske blomster, skudd og blader av planten med samme navn. Det ferdige produktet har en blekgul farge og lys, behagelig aroma av vårgress. Det er uvurderlig for kosmetikk, det gir mulighet for effektiv bruk for omsorg for både oljeaktig og tørr hud.

Selv en sensitiv type dermis vil ikke være en kontraindikasjon for dette. Som et resultat vil det skinne vakkert, vær så snill med renhet, glatthet, elastisitet. Akne, komedoner, kokes etter at bruken er betydelig redusert i størrelse og deretter passere helt.

Eukalyptusolje

Eukalyptus essensiell olje i kosmetikk brukes ikke ofte, og hvis den brukes, brukes den hovedsakelig som et antiinflammatorisk, antibakterisk og blodforbedrende middel. Derfor anbefales det å ta vare på følsom, følsom, blek og forurenset hud som trenger dyp rensing. Hva det egentlig vil være - tørt eller fet - spiller ingen rolle.

Dette alternativet passer ikke i strid med integriteten til huden, allergi, dermatologiske sykdommer og betennelser, men med herpes, kokter og mørke flekker gjør han det med et slag.

Sitronolje

Denne oljen er den sterkeste av alt når det gjelder antibakteriell virkning. På denne bakgrunn anbefales det å bruke det først og fremst med et stort antall akne, komedoner, svarte flekker. Det har evnen til å tørke akne og øker behandlingen.

Legg det til din linje med ansiktspleieprodukter, er også fordi det er et svært effektivt produkt for å redusere porene, normalisere arbeidet med svettekjertler, bleke huden, forbedre elasticiteten og lynet. Det beskytter dermis fra tidlig aldring og glatter fine linjer.

Orange Essential Oil

I sin effektivitet kan dette verktøyet sammenlignes med sitroneter. Det har også høy aktivitet mot bakterier. Det er mye brukt til å rense og tone huden.

På grunn av innholdet av C-vitamin, forbedrer blodsirkulasjonen i vevet ved hjelp av produktet, noe som bidrar til å til og med huden. Det er ikke mindre effektivt for å fjerne pigmentplettene. Denne oljen er best egnet til eiere av dermis utsatt for akne og svarte flekker.

Det anbefales ikke å bruke det til de med hvem det er lett, på grunn av produktets uttalt blekeegenskaper.

Slik søker du ansiktsoljer - se på videoen:

Kosmetiske oljer for problemhud

Ingen vil nekte at den beste hudpleie er naturlig pleie. Et av hovedstedene i det er okkupert av kosmetiske oljer. De kan brukes alene eller som baseolje ved bruk av essensielle oljer.

Når det gjelder å bry seg om problematisk, akne utsatt hud, er det viktig å velge riktig olje. Det må overholde to grunnleggende prinsipper:

Ikke tette (tette) porer;

Godt næring og fuktighet.

I denne artikkelen vil du lære om de beste kosmetiske oljene for en slik hud, hvordan du velger og bruker dem riktig.

Hva er baseoljer

Ved fortynning av essensielle oljer brukes baseoljer. De kan kalles bæreroljer, bæreroljer.

Disse er vanligvis vegetabilske oljer avledet av nøtter og plantefrø. I noen tilfeller kan det være macerater, dvs. oljeekstrakter fra urter, blomster og andre plantedeler. I utvinningsprosessen er vegetabilsk olje beriket med nyttige stoffer som finnes i disse plantene.

Carrieroljer er en fin måte å holde ansiktet ditt sunt og hydrert, fordi de gir huden akkurat det det vil ha:

Naturlige oljer (fordi de ikke inneholder tilsatte fyllstoffer eller kjemikalier) absorberes lett inn i huden, beskytter dens lipidbarriere og forhindrer fuktdampning.

De er i stand til å regulere produksjonen av talg, forbedre tekstur, redusere tegn på aldring.

Med riktig utvalg av olje for din hudtype, er tilstoppede porer og fet hud ikke et problem. De er tilstoppet med syntetiske oljer.

Hvilke kosmetiske oljer å velge med akne

Problem hud utsatt for akne inneholder ikke nok fett linolsyre.

Linolsyre er en umettet fettsyre. Den har antiinflammatoriske egenskaper, reduserer betennelse, beholder fuktighet.

Studier viser at personer med aknehud har lave nivåer av denne syren i overflatelagene. Dette skjer når for mye sebum er produsert.

Teorien er at sebum inneholder mye oljesyre, noe som gjør huden mer utsatt for akne. Nei, denne syren fukter huden godt. Men for mye av det tettes porene. Som et resultat blir huden oljeaktig og forhindrer at oljen blir fullstendig absorbert.

Tette porer er et ideelt avlsmiljø for bakterier, noe som igjen fører til betennelse og akne.

Tilsetningen av oljer med høy verdi av linolsyre, reduserer innholdet av oljesyre, fremmer healing og forebygging av akne.

Disse oljene er lettere, godt absorbert, og gir ingen fettete egenskaper. Vanligvis er 20 minutter etter påføring helt absorbert.

Dermed, hvis huden din er utsatt for akne, må du velge oljer med høyt innhold av linolsyre.

Men så oppstår spørsmålet hva du skal gjøre hvis huden er tørr eller kombinert. Hvis huden er veldig tørr, vil ikke olje uten oljesyre eller med et lite innhold være nok til å fukte huden.

Derfor, når fet hud må være orientert, slik at den har mindre oljesyre og mer linolsyre. Når tørr hud er motsatt.

Olje er godt egnet for fet hud:

For kombinasjonshud trenger du en olje balansert i olje- og linolsyreinnhold. Disse oljene inkluderer:

Shea smør inneholder mye oljesyre. Derfor vil det være det beste valget for tørr hud.

Det andre kravet er ikke-isodogen olje. Alle oljer er klassifisert for denne indikatoren fra 0 til 5. Jo høyere verdien er, desto mer kløer det porene.

Det følger at for problem hud med akne er denne verdien jo lavere jo bedre.

Null oljeverdi:

Komedogenicitet 1 i oljer:

Komedogen indeks 2 for olje:

De beste kosmetiske oljene for problemhud

Det er noen ganger vanskelig for en person som ikke er klar over kosmetologien å finne ut hvilken olje du velger å ta vare på eller fortynne essensielle oljer som en base for problemhud som er utsatt for akne. Denne listen over de beste oljene vil hjelpe deg å gjøre det riktige valget. Det indikerer ikke bare innholdet av linolsyre, men også komedogenøsitetsindeksen.

 1. Safflower Oil
 • Innhold av linolsyre: 74,62%
 • Komedogen vurdering: 0

Denne oljen er et ideelt valg for hud med alvorlig akne, komedoner og tilstoppede porer. Har en mild og behagelig tekstur, den kan brukes både uavhengig og som bærer.

 1. Aften Primrose Oil
 • Linolsyreinnhold: 73%
 • Komedogen vurdering: 2

Olje normaliserer hormoner godt. Det vil være det beste valget for de som lider av hormonelatert akne. Det kan brukes uavhengig, direkte på en kvise, som en base, for å legge til kremer og lotioner.

 1. Grapeseed Oil
 • Innhold av linolsyre: 69,6%
 • Komedogen vurdering: 2

Denne lavprisoljen har en ultralett konsistens, som generelt ikke gir en følelse av fett.

 1. Solsikkeolje
 • Innhold av linolsyre: 65,7%
 • Komedogen vurdering: 0

Solsikkeolje (unrefined) ligner veldig på safflorolje. Den har en comedogenic vurdering på null, noe som gjør det helt trygt for bruk i fet hud. Den har en behagelig lukt og silkeaktig tekstur. Kan brukes i stedet for fuktighetskrem.

 1. Stikkert pæreolje (stikk pære)
 • Linolsyreinnhold: 65%
 • Komedogen vurdering: 0

Denne eksotiske oljen var bare inkludert i denne listen fordi den fortsatt kan kjøpes i butikkene for såpevinnere og hjemmelaget kosmetikk.

God olje til omsorg for fet hud med en behagelig tekstur. I tillegg med anti-aging egenskaper.

 1. Gresskarfrøolje
 • Linolsyreinnhold: 57,2%
 • Komedogen vurdering: 2

Den kan brukes punktvis, for å fortynne essensielle oljer, legg til krem.

 1. Svart Cumin Seed Oil
 • Linolsyreinnhold: 55,6%
 • Komedogen vurdering: 2

Svart cumin olje er en av de beste. Den har antibakterielle egenskaper og brukes ofte til hud og hår. For å bekjempe akne og stabilisere talg, kan du legge til bare noen få dråper for å blande med andre oljer.

 1. Cannabis frøolje
 • Linolsyreinnhold: 54,3%
 • Komedogen vurdering: 0

Det bidrar til å regulere produksjon av talg og behandler hormonell akne.

Lag acne lotion ved å legge 5 dråper salvia og geranium olje til 50 ml hamp olje. Påfør det prikket.

 1. Argan olje
 • Linolsyreinnhold: 37%
 • Komedogen vurdering: 0

Normaliserer produksjonen av talg, regulerer fet hud, holder huden jevn og elastisk.

 1. Rose Hip Seed Oil
 • Linolsyreinnhold: 44,1%
 • Komedogen vurdering: 2

Rosehip olje er flott for å fjerne spor av akne. Det er bedre å bruke til punktapplikasjon.

Vær oppmerksom på listen over oljer som er oppført nedenfor for akne, avhengig av hudtype.

Flere Artikler Om Typer Acne