Mange jenter drømmer om å bli kvitt sorte prikker for alltid. Noen bruker spesielle striper for å fjerne dem, andre klemmer dem bare ut, mens andre ser etter mer gunstige metoder og bruker masker. Problemet med alle disse metodene er at de er skadelige for huden. Klemming og damping hjelper til med å løse problemet med komedoner, men de gjør huden ujevn, ødelegger fargen og provoserer tidlige rynker. I denne artikkelen vil du lære om et hyggelig og veldig enkelt alternativ - oljemassasje.

Handlingsmekanisme

De fleste eiere av fet hud er overbevist om at oljen utgjør en stor fare for ansiktet. De unngår sterkt denne komponenten i omsorg og fargekosmetikk. Faktisk vil den rette oljen ha nytte av hvilken som helst hud. En person berørt av akne og svarte flekker er ikke noe unntak.

Under påvirkning av massasje og varme trenger oljen inn i forstørrede porene og begynner å oppløse innholdet. Hudutspresjon, kosmetikk, støv og andre forurensninger myker og går lett ut. Med vanlig massasje blir porene gradvis redusert, og hovedårsaken til utseendet av komedoner forsvinner.

Bilder før og etter den første prosedyren viser at hovedresultatet av massasjen er eliminering av svarte flekker og innsnevring av porene. Bilder en måned senere demonstrerer en forbedring i hudtone og generell tilstand i ansiktet. Overraskende kan en slik forandring lett oppnås hjemme.

Fordelene ved prosedyren er tilgjengelighet og enkel implementering. Baseolje er billig. Hvis du ikke finner grapeseed eller mandelolje, kan du alltid bruke ren, uraffinert olivenolje, som du finner i enhver butikk i nærheten av ditt hjem. Du kan også enkelt mestre massasje teknikken ved å lese instruksjonene eller se videoen.

vitnesbyrd

Dyp rensing av ansiktet med olje er vist til alle som ønsker å glemme slik mangel på hud som komedoner. Olivenolje eliminerer ikke bare svarte flekker, men påvirker også lukkede komedoner. Det antas at de kun kan fjernes ved hjelp av mekanisk ansiktsrensing, men langvarig oljemassasje hjemme skaper ekte mirakler. Hudavlastningen begynner å ligne en måned etter prosedyrene.

Massasje er også anbefalt for de som ikke er fornøyd med tonen og utseendet på huden deres. Avhengig av valg av olje, kan du løse mange problemer. Disse inkluderer:

 • flabbiness og rynker;
 • pigmentering;
 • hyppig irritasjon.

Prosedyren kan utføres i alle aldre. Olivenolje oppfattes godt av både ung og gammel hud.

Oljevalg

Hvilken olje er best for massasje? Det antas at den ideelle måten å kvitte seg med svarte flekker, er olivenolje. Men mandel- og ferskenolje, så vel som druefrøolje, er også populær.

Valget avhenger av egenskapene til huden din. For fet hud utsatt for akne anbefales det å bruke bare ikke-komedogene oljer. Disse inkluderer følgende oljer:

 • Oliven (den mest nøytrale, gir næring til huden);
 • druefrø (gir en kraftig anti-aging effekt);
 • Tamanu (har antiinflammatoriske egenskaper);
 • kvelden primroses (lette alder flekker);
 • Jojoba (helbreder sår og lindrer irritasjon, hjelper mye mot første rynker).

Bruk av ricinus eller burdock olje i ren form for ansiktet er ikke anbefalt. De er for tunge og kan raskt tette porene.

I tillegg til uavhengig bruk av baseoljer, kan du bruke en kombinasjon av dem. Du kan også forbedre egenskapene ved hjelp av estere. Vurderinger viser at blandingene gir et uttalt og varig resultat. Deretter beskrives de mest populære og effektive blandingene som du enkelt kan lage mat hjemme. Velg oppskriften som passer best for din hudtype. Så vil blandingen ikke bare redde deg fra de svarte punktene, men også løse andre spesifikke problemer i huden din.

Problem Hud Oppskrift

I 1 ts. Utvalgt baseolje drypp 1 dråpe med nellik og kamilleolje. Rør og umiddelbart fortsett til prosedyren. For enkelhets skyld kan blandingen av oljer utføres på håndflaten eller umiddelbart lage en stor flaske av blandingen. Hvis du velger det andre alternativet, ikke glem å riste blandingen før hver bruk.

Oppskrift på fet hud

Bergamot, grapefrukt og ylang-ylang bør være til stede i sammensetningen av massasjeoljen for fet hud med dilaterte porer. Velg en eter eller legg til flere.

Oppskrift på tørr og flakket hud

Hvis du har tørr hud, er oljemassasje en obligatorisk prosedyre for ernæring og utvinning. Følgende oppskrift vil bidra til å raskt bringe en person i rekkefølge. Basisolje kombineres med essensielle oljer av neroli, sandeltre og oransje. For å forbedre egenskapene til blandingen er det nok bare 1 dråpe estere.

Oppskrift på trøtt hud

Denne oppskriften er spesielt laget for skitten hud som lider av stress. I en baseolje legges en dråpe patchouli og kamilleolje. De glatter ansiktet, gir det elastisitet og frisk farge.

Disse verktøyene hjelper deg med å gjennomføre et ekte spa-ritual hjemme. Ikke glem de fordelaktige egenskapene til aromaterapi og ikke nekte deg selv denne glede!

Prosedyrebeskrivelse

Hvordan rense huden hjemme? Det er to måter som varierer i varighet og eksponeringsdybde. Mot svarte prikker hjelper deres kombinasjon best. Bruk de første 3 ganger i uken, og den andre en gang i uken for mer detaljert behandling av problemområder.

Første måten

Det er mindre effektivt, men veldig praktisk hvis du vil rengjøre hele ansiktet.

 1. Fjern sminke og vask med vanlige midler. Ta ansiktet ditt med et håndkle.
 2. Påfør en liten mengde av uberørt vegetabilsk olje til tørr hud. For den første innledende prosedyren er perfekt oliven.
 3. Masser produktet over hele ansiktet.
 4. Våt en terry håndkle i varmt vann og klem godt. Sett det på ansiktet ditt i 10-15 minutter - dette vil bidra til å åpne porene.
 5. Når du føler at håndkleet er avkjølt, bruk det for å fjerne oljen. Vær forsiktig og prøv å ikke strekke huden. Hvis det fortsatt er oljete, vask det med varmt vann.
 6. Fullfør prosedyren ved å vaske med kaldt vann for å begrense porene.

Andre vei

Den andre metoden er mer tidkrevende og ubeleilig å bruke den på hele ansiktet. Det er best å bruke det til å rengjøre enkelte områder - nesen, haken eller pannen. Det vil tillate deg å oppnå resultatet av salongrensing hjemme.

 1. Til å begynne med, bruk en liten mengde olje til de nødvendige områdene med masserende bevegelser.
 2. Massasje i 5 minutter. Gni aldri huden din! Gjør forsiktig langs massasjelinjene. Hvis oljen er helt absorbert, legg til litt mer.
 3. La på i 5-10 minutter. Hvis rommet er varmt, trenger du ikke å legge et varmt håndkle. Prosedyren er veldig praktisk å utføre å ligge i badet. Under påvirkning av damp åpner porene veldig raskt og er lette å rengjøre.
 4. Ved hjelp av såpeskum, skyll den resterende oljen med store bevegelser. Prøv å injisere løsningen i huden. Dette vil tillate det å trenge inn i dypere inn i porene.
 5. Spray ansiktet med kaldt vann.

Ofte, etter massasjen, er huden tilstrekkelig mettet og fuktet, så kremen er ikke nødvendig. Men hvis du har et veldig tørt ansikt, må du også behandle det med en lett fuktighetskrem. Det hjelper godt mot de første rynkene.

Hvis du har noen spørsmål, se videoen som massasjen utføres av en skjønnhetspleie. Dette vil hjelpe deg med å forstå hvordan du gjør det hjemme.

Kontra

Huden til hver person er unik, og dessverre er oljemassasje ikke for alle. I noen tilfeller kan selv ikke-komedogen olje tette porene.

Beauticians anbefaler å nøye overvåke tilstanden til huden etter de første prosedyrene. Hvis du merker at antall nye svarte flekker har økt, kast oljen til fordel for andre hudrensningsmetoder. I hjemmet kan du også utføre prosedyrer som peeling og masker.

Således er oljemassasje en effektiv prosedyre som gjør at du kan dypt rense huden hjemme. Vurderinger viser at resultatene er synlige etter første rengjøring. Oljen er valgt avhengig av type hud og dets individuelle behov. Vanligvis er olivenolje egnet for alle. Hvis du tviler på valget, kan du prøve det. Gjør prosedyren jevnlig og nyt renset og forvandlet hud!

Oljer fra svarte flekker: effektivitet, metoder for bruk, de mest effektive oppskrifter

Hver person er opptatt av deres utseende. Hovedelementet i skjønnhet er ikke bare figuren, håret, men også ansiktet. Stemme, øyne og smil vil ikke kunne trene og korrigere, men rensligheten av huden avhenger bare av livsstilen og hvordan man skal ta vare på den. Dette vil hjelpe vanlige oljer av forskjellige planter. Hver av dem har sine egne unike egenskaper. Avhengig av situasjonen, hudtype og humør, vil de hjelpe deg med å slappe av og gi utseendet til et utmerket velpleiet utseende.

Ofte klager unge mennesker om utseendet på svarte flekker på ansiktets hud. Disse er hulrom av talgkjertler, som er fylt med smuss, rester av døde epitel og kosmetikk, støv og andre stoffer. På grunn av det faktum at huden er utsatt for mekaniske stimuli, en rask endring i temperaturforholdene, anvendelsen av et stort antall dekorative kosmetikk, lukker porer i talgkjertlene og ikke tillater at det akkumulerte innholdet går ut i tid. Vis såkalte komedoner. De er myke, ofte smertefrie poser som er fylt med mørkt innhold. De globale årsakene til komedones utseende er:

 • Skitten hud
 • Bruke dekorative kosmetikk i lang tid.
 • Hormonale forstyrrelser i kroppen.
 • Feil livsstil. Det fører til endring i metabolisme.
 • Feil ernæring.

Årsakene til dette problemet kan søktes uendelig. Det er nødvendig å rette opp konsekvensene, og dette vil hjelpe plantoljer. Det er nødvendig å skille mellom essensielle og kosmetiske stoffer. Eventuelle oljer fra svarte flekker kan forårsake allergiske reaksjoner. For å unngå dette, må du sjekke kroppens reaksjon på det ved å bruke en liten mengde på håndleddet, før du bruker stoffet. Hvis innen 30 minutter er huden igjen uten synlige endringer, kan du trygt bruke verktøyet.

Eteriske oljer mot svarte flekker

Eteriske oljer fra svarte prikker er konsentrerte klemmer, som er oppnådd ved mekanisk klemming av sap fra ulike deler av planter. Ingenting blir lagt til dem. Volumene deres måles med dråper og påføring i hud eller slimhinner i store mengder kan forårsake brenning og allergisk reaksjon. Kosmetikk har en lavere konsentrasjon av næringsstoffer, slik at deres applikasjon på huden er tryggere, siden enda en stor mengde sjelden kan forårsake bivirkninger.

ELENA MALYSHEVA: "Svarte flekker vil slutte å vises på ansiktet ditt hvis du bruker et innovativt stoff i tide."

Bruk av essensiell olje mot svarte prikker er ganske vanlig i vår tid. Svarte prikker med olje blir behandlet hjemme ganske enkelt. Det er nødvendig å bruke det om kvelden på grundig rengjort hud. For å velge riktig verktøy, er det nok å vite hvilken olje som hjelper fra de svarte prikkene:

 1. Bruk olivenolje fra svarte prikker. Hjemme er det ikke vanskelig å fjerne svarte prikker fra ansiktet. Olivenolje i dette - den første assistenten. Den har mange vitaminer og sporstoffer for riktig ernæring og fornyelse av dermis. Før du setter på, må du rengjøre huden grundig fra alle slags smuss. Det er bedre å bruke det om kvelden, slik at agenten absorberes godt inn i stoffet under søvn. Bruk stoffet du trenger 2-3 ganger i uken, og huden vil få et sunt og rent utseende.
 2. Bruk ricinusolje mot svarte prikker. Castorester har en viktig anti-inflammatorisk effekt på huden. Det glatter også overraskende raskt dype rynker, spesielt i øyelokkene. I tillegg er bruken av ricinusolje fra svarte flekker på ansiktet vanlig. På grunn av sin høye viskositet og meget god rensende effekt, frigjør verktøyet porene perfekt og lindrer dem fra alle slags urenheter, noe som gir ansiktet en strålende renhet.
 3. Tea tree olje fra svarte prikker. Denne typen substans begrenser smalene i sebaceous kjertler. Dette vil forhindre utslipp av forurensninger fra hudens porer. Derfor er bruken av denne oljen fra de svarte flekkene bare berettiget etter gjentatt rengjøring av huden og forsiktig å klemme ut de patologiske formasjonene med fingertuppene.
 4. Bruk raffinert og uberørt kokosnøttolje fra svarte flekker. Bruken av uraffinerte stoffer er uønsket for fet hud, da det har en tendens til å tette opp sebaceous kjertlene, noe som vil ha en negativ effekt under oljeutrensning. Fra svarte flekker (for tørr og normal dermis) er stoffet ganske effektivt. Raffinert middel kan brukes i kosmetologi som en god bakteriedrepende og helbredende substans.
 5. Hydrofil olje - den beste måten å rense huden mot forurensning. I mange land har dette verktøyet blitt brukt i flere tiår. Dette er et balansert produkt som, når det vaskes, oppløses perfekt i vann og renser porene veldig dypt uten å endre dermisens syre-basestatus. I dag er det ofte vanlig å bruke hydrofil olje fra svarte flekker nettopp på grunn av de ovennevnte egenskapene.
 6. Ferskenolje fra svarte flekker og andre inflammatoriske heller på ansiktets hud. Utallige fordelaktige egenskaper og vitaminer har esterne av denne planten. Fjerning av sorte prikker med ferskenolje følger ikke bare med en nedgang i inflammatoriske formasjoner på huden, men også ved bleking, fuktighetsgivende og foryngende.
 7. Påfør druefrøolje fra sorte prikker. Den fantastiske effekten av denne løsningen er at bruken er tillatt for fet hud for å fjerne svarte flekker. Drueolje bidrar også til å redusere betennelse, normalisere fettmetabolismen og rask helbredelse av sprekker og riper. Dette stoffet regnes som en av de mest effektive i bekjempelse av akne og komedoner.
 8. Jojoba olje fra svarte punkter. Legemidlet brukes både til å forbedre regenereringen, forbedre hudens elastisitet og elastisitet og rense ansiktet på svarte flekker. Fjern olje og få små rynker. Effektivitetsmidler oppnås på grunn av innholdet i sammensetningen av et stort antall kollagenmolekyler.
 9. Populær er eter av ylang-ylang, som et middel for å forbedre hudtilstanden. I dag blir ylang-ylang-ekstrakt fra svarte flekker stadig mer populært. Den har en tørking, antiseptisk, antimikrobiell effekt, som forhindrer utseendet av fet skinn, utslett og inflammatoriske formasjoner på huden, samt å slite med eksisterende komedoner.

Bruk av ansiktsmasker med innholdet av disse stoffene er berettiget. Imidlertid bør denne masken med sorte prikker med olje påføres med stor omhu. Ikke bland mer enn to eller tre typer stoffer i en sammensetning. Dette kan forårsake brannskader og allergier.

Bruk av en type eter i lang tid bør unngås. Etter 1 måned er det bedre å begynne å bruke et annet stoff. Brudd mellom bruk av en type eter må være minst 90-100 dager.

Det er også verdt å si at skjønnheten i huden ikke er 100% avhengig av ekstern omsorg. Hvis du vil ha en vakker og ren hud, bør du følge en sunn livsstil, ikke bøye seg for dårlige vaner, unngå søvnløshet, beskytt huden mot skadelige værforhold. Og først da blir ansiktet en refleksjon av ekte helse og skjønnhet.

Anna Khilkevich: "Svarte prikker er borte fra ansiktet mitt for alltid etter å ha brukt dette øre nytt verktøy."

Bruk av oljer i kampen mot svarte flekker

Sunn frisk hud er stolthet til enhver dame, uansett alder. Et rent, friskt ansikt ser attraktivt ut, og gir en kvinne tillit. Og fremveksten av problemer som svarte prikker eller akne påvirker utvilsomt selvtillit og utseende. Heldigvis kan de sikkert fjernes ved hjelp av essensielle oljer på grunn av deres naturlige helbredende egenskaper.

Hva er svarte prikker

Komedoner eller svarte flekker på ansiktet vises på fet hud som følge av delvis eller fullstendig blokkering av talgkjertlene. Som et resultat kan sebum ikke flykte fra kanalene, og porene ekspanderer og blir forurenset. Å løse dette problemet vil kreve regelmessige prosedyrer og en grundig tilnærming.

På grunn av deres gode gjennomtrengende evne, hjelper etere med å rengjøre porene.

Det må huskes at esterne ikke brukes i ren form, siden de er høyt konsentrerte. Ofte gjør masker og komprimerer med dem.

Denne regelen gjelder ikke lavendel og te-treolje. De kan påføres 1-2 dråper, legger på en bomullspinne for å tørke problemområdet.

Eteriske oljer og deres bruk

I noen skjønnhetssalong er det mange prosedyrer for rensing av ansiktets hud og dens problemområder. Imidlertid er ikke alle disse prosedyrene og rettsmidler effektive mot forstyrrende feil og helt ufarlig for huden, i motsetning til estere.

Eteriske oljer er en blanding av luktstoffer, oppnådd hovedsakelig fra blomster og frukt av planter. Det viktigste først å bestemme det eksisterende problemet, og hente de nødvendige eters for å løse det.

På grunn av deres rensende og antiinflammatoriske egenskaper er det mest effektive ved behandling av akne og svarte flekker:

 • Tea tree olje;
 • sitrus;
 • rosmarin;
 • salvie;
 • Ylang-ylang;
 • Eucalyptus;
 • trinse;
 • Sandal.

Salvie og sitronoljer er egnet for å redusere hudens oljeinnhold, bruk mynte, cypres, oransjeoljer for å kvitte seg med den oljeaktige glansen, og teet, bergamot, grapefrukt og rosmarin kan bidra til å redusere sebaceous utskillelser og rene porer. For å redusere betennelse og rødhet, bruk ylang-ylang og kamille, og mot komedoner og akne-ricinusolje. Og for å glatte huden, ta en sitron og lavendel.

En av de mest effektive esterne er tea tree olje, som ødelegger svarte flekker og reduserer fet hud. Den har antiseptiske og antimikrobielle egenskaper, og i kombinasjon med grunnleggende oliven eller jojoba, brukes også til hår.

På grunn av dets antibakterielle egenskaper, reduserer ricinusolje antall hudormer og hudormer.

Ylang-ylang har en behagelig aroma, rik på vitaminer, gjør huden jevn og forsiktig renset den. Den har fuktighetsgivende og matte egenskaper.

For å gjøre huden frisk og strålende må du legge mye arbeid: å finne og kjøpe oljer, for å lage en maske. Men alt dette er verdt effekten du vil legge merke til etter en uke med behandling, forutsatt at den kontinuerlig brukes.

Hvordan lage masker fra essensielle oljer

Ved fremstilling av masker tar estere ikke sin opprinnelige form, de legges til basoljen, et par dråper per 1 spiseskje.

Kosmetologer anbefaler å velge en olje som ikke har sterk aroma som base, det kan være fersken eller mandel. Men oliven og ricinus brukes mindre ofte på grunn av den mettede lukten.

Esters bidrar til å redusere mengden sebum, bekjempe tilstoppede porene og gi ansiktet en glans.

Egnede baseoljer er:

 • Jojoba (godt fuktet);
 • Druefrø (inneholder vitaminer for vekst);
 • Almond (næringsegenskaper);
 • Oliven (rik på vitaminer, gir næring til huden).

Eteriske oljer som er egnet for å redusere fett:

 • Grapefrukt - rik på vitaminer, reduserer fettutslipp
 • Ylang Ylang - reduserer fet hud og betennelse;
 • Tea tree - egnet for overdreven fet hud.

For å redusere smørheten i huden på ansiktet og rydde porene, kan du bruke en rensemaske med grapefruktolje.

Den er rik på vitaminer A, B, D, C og P, optimaliserer talgkjertlene, normaliserer kroppens immunforsvar. De gir ansiktet et strålende utseende og reduserer fettutskillelsen.

For basen, ta 1 ss mandel eller olivenolje og tilsett 3-5 dråper grapefrukteter.

Verktøyet påføres huden, og etter et par timer, vaskes av.

Å lage kosmetikk med oljer

Dampbad

Ved behandling av problematisk hud i ansiktet og svarte flekker blir et viktig sted opptatt av rensing. Bad med oljer hjelper damp ut huden og åpner porene.

I en beholder med 1 liter varmt vann, tilsett 1-2 dråper olje, og damp ut ansiktet i ca 15 minutter.

For denne prosedyren, pass:

 • 5 dråper bergamot og 2 sitroner;
 • 2 dråper melissa, 2 - bergamot og 4 - grapefrukt;
 • 2 dråper sitron, enebær og melissa.

Etter prosedyren kan du bruke en skrubbe for å forbedre effekten.

komprimerer

Varmt komprimerer er flott for åpning og rengjøring av porene.

I en beholder med varmt vann og 2-3 dråper av den valgte oljen legger et håndkle eller serviett. Påfør håndkleet i ansiktet i noen minutter til det avkjøles.

Egg Hvit Mask

Protein ett eggpisk på utseendet av et tykt skum. Deretter tilsettes 5-6 dråper 1 av følgende oljer:

Påfør det oppnådde produktet på ansiktet i 2 lag og vent til det tørker helt og skyll deretter med vann.

Mask med kefir

Kefir bidrar til å begrense porer, fjerne oljeaktig glans og betennelse.

For å forberede masken, ta 2 ss kefir og 5 dråper eter (te tre, sitrus, rosmarin, etc.).

konklusjon

Ønsker å glemme de svarte flekkene og gjør huden din jevn - bruk eteriske oljer. De renser ansiktets hud, sliter med økt sebumsekresjon og reduserer rødhet. Oljer er 100% naturlige og trygge selv for sensitiv hud.

Rensing av svarte flekker med olje

Jeg liker egentlig ikke tradisjonelle kosmetiske oppskrifter av flere grunner:

 • det jeg prøvde var ineffektivt
 • tidskrevende og kostnadskrevende nok (du må male, male, blande, varme eller kjøle på forskjellige måter, steke, koke eller dampe osv.)
 • Jeg elsker ekte kosmetikk fra butikker og apotek i vakker emballasje, lukter hyggelig, og krever ingen unødvendige manipulasjoner og kostnader (unntatt naturlig økonomisk)

Men det er fortsatt en effektiv enkel oppskrift som jeg vil dele med deg. Kanskje noen allerede har hørt om denne metoden, kanskje til og med følt for seg selv, men det er sikkert ikke mange av dem. Det består i å bruke baseolje for å rense de svarte flekkene på nesen og generelt å rense porene på hele ansiktet. Hele miraklet til metoden ligger i det faktum at som oppløses som. Oljen løser sebum av en lignende sammensetning, samtidig som den naturlige fettbalansen i huden opprettholdes, beskytter mot ytre faktorer, fuktighet. Avhengig av hvilken type olje du skal bruke, kan du få en ekstra terapeutisk effekt (foryngelse, regenerering, reduksjon av rynker, ansiktsløftning, aknebehandling). Det er bare en kontraindikasjon - hvis du lider av rosacea, er denne prosedyren uønsket på grunn av temperaturforskjellen.

Jeg vil gi en liste over de mest tilgjengelige og kjente basoljer som passer til forskjellige hudtyper.

For tørr hud

 • avokado olje
 • fersken smør
 • olivenolje
 • hvetekim olje
 • sesamolje

For fet hud

 • druefrøolje

For alle hudtyper

 • jojoba olje
 • mandelolje
 • hasselnøttolje
 • aprikoskjerneolje
 • maisolje
 • solsikkeolje

Oppskriften ble testet av meg så langt bare to ganger. For forsøket ble den mest rimelige oljen valgt, hvorpå det ikke var nødvendig å gå langt - olivenolje.
En liten mengde må helles i beholderen og oppvarmes litt. Jeg brukte en mikrobølgeovn, men her har noen nok fantasi for det, en hvilken som helst metode vil gjøre - en komfyr, et vannbad, etc. Påfør på ansikt og massasje i ca 5 minutter, og vær særlig oppmerksom på punkter i opphopning av sorte prikker. Deretter må du suge et rent håndkle med varmt vann, klemme og hold ansiktet ditt i 10 minutter. Det kler ned mye raskere denne gangen. Jeg har nettopp re-våt den. Etter 10 minutter er dråper av fordampningsvæske tydelig synlig på ansiktet, jeg vasker alt dette med et håndkle og vaskes. For større effekt bruker jeg Skinfood skum. Skyll ansiktet ditt med kaldt vann så at porene er stengt.

Ingen av de testede produktene ga meg en så myk og ren nese, hverken skrubbe eller peeling, heller ikke flekker eller mekanisk rengjøring... Resultatet varer veldig lang tid. Jeg ville prøve, hvordan forskjellige oljer ville oppføre seg, den neste på avokado-linjen (bør helst gå for tørr hud).

Jeg tror at med så vanlig oljepåvirkning, vil forurenset porer og svarte prikker ikke vises i det hele tatt, de vil ganske enkelt ikke ha tid. Derfor bestemte jeg meg for å gjøre denne enkle prosedyren hele tiden.

10 naturlige produkter som vil redde ansikt fra svarte prikker

Regelmessige besøk til skjønnhetspleie og hjemmebehandling vil gjøre huden ren og vakker.

AdMe.ru fant flere naturlige og rimelige midler som vil bidra til å kvitte seg med det vanligste problemet - svarte prikker.

Sitron + Honning + Sukker

Klipp en sitron i halve, legg kutten litt honning, slik at den dekker alt kjøtt, og dryss det med to sukkerflenser (bedre enn stokk). Den resulterende naturlige svampen med skrubbe forsiktig kjører vi på problemområdene i ansiktet.

Gjenta skrubbe ikke mer enn 1 gang per uke.

Vaseline + matfilm

Vi bruker denne metoden umiddelbart etter en dusj, når ansiktet er godt dampet og porene åpnes. Påfør et lag av vaselin til problemområder som trenger rengjøring. Toppdeksel med klipsfilm og et varmt håndkle. Hold så lenge det er varme. Med et serviett fjerner vi rester av vaselin og trykker lett med fingrene på de svarte prikkene. Komedoner går lett ut. Tørk huden med en bomullspute med lotion.

Vi gjentar denne prosedyren 1-2 ganger i måneden.

CrystalHill

i verden av skjønnhet, mote, kjærlighet og suksess

Effektiviteten av naturlige essensielle oljer i kampen mot svarte flekker og urenheter på ansiktets hud

På grunn av sin bemerkelsesverdige helbredende og desinfiserende egenskaper, er essensielle oljer mye brukt på det medisinske feltet, produksjon av medisiner. Men de er spesielt populære i kosmetologi og brukes i et stort utvalg av kosmetikk og prosedyrer.

På grunn av sin høye penetreringsevne og terapeutisk virkning har oljene en gunstig effekt på ansiktets hud, noe som bidrar til å bekjempe mange problemer. Et av disse problemene er svarte prikker, for å bli kvitt som er ganske vanskelig. Svarte prikker er et resultat av forurensning av porene og deres etterfølgende blokkering. Å løse dette problemet krever en integrert tilnærming og regelmessighet.

Effektiviteten av essensielle oljer

Bruk av essensielle oljer mot svarte flekker er spesielt effektiv, fordi deres naturlige opprinnelse gjør at du ikke kan bekymre deg for mulig skade på ansiktets hud, som det er tilfelle med kjemisk kosmetikk. Men det er verdt å huske at legge essensielle oljer skal være forsiktige, fordi de har en høy konsentrasjon av stoffer og i ren form kan brukes til ansiktets eneste punkt. Masker og komprimerer med tilsetning av naturlige oljer hjelper deg godt med å kvitte seg med svarte flekker på ansiktet.

Før du bruker slike stoffer, er det viktig å teste oljeeffekten på et lite område av huden for å unngå en allergisk reaksjon. De mest effektive oljene som har en rensende og anti-inflammatorisk egenskap er følgende: tea tree olje, sitrus, rosmarin, ylang-ylang, eukalyptus, krystall, sandeltre.

Oppskrifter kosmetikk med essensielle oljer

Grundig rensing av huden er svært viktig for å bekjempe ulike mangler. Dampbad med tilsetning av essensiell olje vil bidra til å dampe huden godt og rense porene av urenheter. For å gjøre dette, i en beholder med varmt vann (per 1 liter), oppløs et par dråper av den valgte essensielle oljen (flere oljer kan kombineres samtidig) og damp ansiktet i 15-20 minutter. Etter badet kan du bruke skrubbe for dypere rensing. Alternativer for å kombinere oljer kan være som følger:

- 5 dråper bergamotolje + 2 dråper sitronolje,
- 2 dråper melissa og bergamotoljer + 4 dråper grapefruktolje,
- To dråper olivenolje med sitron, enebær og sitronbalsam.

Masker med tilsetning av oljer har en god effekt i rensing av huden fra svarte flekker. De kan tilberedes veldig raskt ved å bruke billige produkter.

Leremaske

Bland hvit eller blå leire med hydrogenperoksid til tykkelsen av rømme og tilsett tre dråper lavendelolje, eukalyptus eller te-tre. Vent til tørr og vask av.

Mask med havremel

Bland en spiseskje med havregrynflak med en teskje brus og tilsett 5 dråper tea tree olje. Massen fortynnes med vann og blandes. Påfør masken i 20 minutter og masser med jevne mellomrom fingrene langs massasjelinjene.

Proteinmask

Slå egghvite til tykt skum og tilsett ytterligere 5-6 dråper valgt olje fra svarte flekker (for eksempel te tre, sitron, enebær olje). Påfør huden på flere lag og hold den helt tørr.

Mask av oljer

Denne masken består utelukkende av oljer: Tilsett 7-8 dråper essensiell olje til bunnen av vegetabilsk olje (det er bedre å bruke olivenolje). Varm blandingen i et vannbad og smør ansiktet med en bomullspute. Du kan lage en lett massasje ansiktets hud.

Komprimerer med oljer i kampen mot svarte prikker

Varm komprimerer med tilsetning av oljer har også en positiv effekt i kampen mot svarte prikker. For komprimerer, er det nødvendig å suge i varmt vann, oppløs essensiell olje, serviett eller liten håndkle i den og søk om et par minutter. Vanntemperaturen for kompressen skal være behagelig for huden. Når det kjøler seg ned, må kompresjonen bli fuktet igjen og gjort noen flere ganger.

Eteriske oljer fra svarte flekker har en aktiv effekt og har en helbredende effekt på ansiktets hud. Penetrerer dypt inn i porene, oljen renser dem og lindrer irritasjon. Med regelmessig bruk av kosmetikk med tilsetning av naturlige essensielle oljer, heller huden, ser rent og godt preparert. Periodisk bør oljen skiftes slik at huden ikke blir brukt og effekten av bruken av dem ikke svekkes. Og du bør ikke være redd for å bruke essensielle oljer i hudpleie - ansiktet ditt skaffer seg ikke en oljeaktig glans fra dem.

Liv uten medisiner

Sunn kropp, naturlig mat, rent miljø

Hovedmeny

Post navigasjon

Olivenolje mot svarte flekker hjemme

Olivenolje eliminerer ikke bare svarte flekker, men påvirker også lukkede komedoner. Faktisk vil den rette oljen ha nytte av hvilken som helst hud. En person berørt av akne og svarte flekker er ikke noe unntak.

De fleste eiere av fet hud er overbevist om at oljen utgjør en stor fare for ansiktet. De unngår sterkt denne komponenten i omsorg og fargekosmetikk. Dyp rensing av ansiktet med olje er vist til alle som ønsker å glemme slik mangel på hud som komedoner.

I denne artikkelen vil du lære om et hyggelig og veldig enkelt alternativ - oljemassasje. Under påvirkning av massasje og varme trenger oljen inn i forstørrede porene og begynner å oppløse innholdet.

Med vanlig massasje blir porene gradvis redusert, og hovedårsaken til utseendet av komedoner forsvinner. Fordelene ved prosedyren er tilgjengelighet og enkel implementering. Det antas at de kun kan fjernes ved hjelp av mekanisk ansiktsrensing, men langvarig oljemassasje hjemme skaper ekte mirakler.

Massasje er også anbefalt for de som ikke er fornøyd med tonen og utseendet på huden deres. Avhengig av valg av olje, kan du løse mange problemer. Prosedyren kan utføres i alle aldre. Hvilken olje er best for massasje? Bruk av ricinus eller burdock olje i ren form for ansiktet er ikke anbefalt.

Vurderinger viser at blandingene gir et uttalt og varig resultat. Deretter beskrives de mest populære og effektive blandingene som du enkelt kan lage mat hjemme. Rør og umiddelbart fortsett til prosedyren. Bergamot, grapefrukt og ylang-ylang bør være til stede i sammensetningen av massasjeoljen for fet hud med dilaterte porer. Hvis du har tørr hud, er oljemassasje en obligatorisk prosedyre for ernæring og utvinning.

Hjelper kosmetikk å bli kvitt svarte flekker?

Basisolje kombineres med essensielle oljer av neroli, sandeltre og oransje. Denne oppskriften er spesielt laget for skitten hud som lider av stress. Disse verktøyene hjelper deg med å gjennomføre et ekte spa-ritual hjemme. Ikke glem de fordelaktige egenskapene til aromaterapi og ikke nekte deg selv denne glede!

Hvordan rense huden hjemme? Det er to måter som varierer i varighet og eksponeringsdybde. Påfør en liten mengde av uberørt vegetabilsk olje til tørr hud. For den første innledende prosedyren er perfekt oliven.

Massasje i 5 minutter. Gni aldri huden din! Gjør forsiktig langs massasjelinjene. Prosedyren er veldig praktisk å utføre å ligge i badet. Under påvirkning av damp åpner porene veldig raskt og er lette å rengjøre. Ofte, etter massasjen, er huden tilstrekkelig mettet og fuktet, så kremen er ikke nødvendig.

Dette vil hjelpe deg med å forstå hvordan du gjør det hjemme. Beauticians anbefaler å nøye overvåke tilstanden til huden etter de første prosedyrene. Således er oljemassasje en effektiv prosedyre som gjør at du kan dypt rense huden hjemme. Alle materialer er publisert til informasjonsformål og er ikke en direkte veiledning til handling.

Masker for fjerning av sorte prikker

Den lille solsesongen er kommet, noe som betyr at det allerede er mulig å lage peeling. Til å begynne med - hvorfor gjorde jeg peeling? Min oppfølging av peeling besto av seks prosedyrer: de to første - i 30% glykolsyre, deretter to - med 50% og til slutt to med 70%. Og ikke bare "vaskes", men med en lang uskarphet over ansiktet med en pensel. Dette verktøyet, men ikke sammenlignbart i styrke til peeling, men også bidrar betydelig til å skille døde hudceller.

Hva hjelper fra svarte flekker med tørr hud

Etter det ble masken fjernet, kremet med SPF ble påført - og det er det, du kan gå en tur. Etter sju til ti dager - igjen 30% peeling. Fornemmelsene er de samme: akkurat i det øyeblikket du allerede vil begynne å stønne, blir alt vasket av og fred og stillhet setter seg inn. Og nå - hva har jeg som et resultat. Selve huden er blitt lysere, mykere og mykere, som om litt mer "barnslig". Huden er selvsagt tørr og tett. Og det faktum at dette gjøres utelukkende i løpet av den kalde årstiden, forverrer problemet.

Manuell mekanisk ansiktsrengjøring

Samtidig var ingen mettede kremer tilstoppet med meg, huden var ren, det skulle bli notert. Dette er generelt sett lenge nok! Personlig er jeg ikke klar for mer enn en halv og en halv å ha problemer med å bruke sminke og stadig lider av tørr hud. Ja, og det er ubehagelig i kulde.

Har du prøvd salong peeling? Ja, det gjorde jeg. Ifølge beskrivelsen, omtrent det samme som ditt, men resultatet. Jeg hørte at i begynnelsen kan hypodermene krype ut eller noe som har satt i huden for tiden.. i begynnelsen var det vanligvis en fargemos. En skjønnhetspleier sa at du kan fjerne igjen med peeling. Men jeg er ikke for noe annet. Azelaic acid forble - det reduserer produksjonen av melanin og blekemidler, badyaga er den mest effektive, men det fjerner alt farge. Men gropene er allerede midtskall og polering.

Se også:

I en baseolje legges en dråpe patchouli og kamilleolje. Det antas at den ideelle måten å kvitte seg med svarte flekker, er olivenolje. Men mandel- og ferskenolje, så vel som druefrøolje, er også populær.

Bli kvitt svarte flekker på ansiktet

Svarte flekker på ansiktet er et stort problem for mange unge jenter og kvinner.

Årsakene kan være flere faktorer:

 • dårlig kosthold
 • mangel på søvn
 • påkjenninger,
 • arbeid.

Alt dette har en negativ effekt på huden.

For det første er problemet en enkel rødme av huden på ansiktet, så begynner små kviser å vises, og så ser du svarte prikker, noe som ikke er så lett å bli kvitt.

Noen enkle og effektive måter å hjelpe deg med å løse dette problemet på.

 1. Damping regnes som en svært effektiv metode for å håndtere svarte flekker. Med dampede porer er det lettere å fjerne smuss som akkumuleres daglig. Du kan dampe ut huden over en bolle med vann. For den beste effekten, legg til essensielle oljer av eukalyptus eller salvie til vannet.
 2. Badstue eller dampbad påvirker problemhuden enda bedre, resultatene kan oppnås raskere. Etter å ha besøkt disse stedene blir huden jevn og silkeaktig.
 3. Varme masker basert på hvit ler er også egnet. De har en antibakteriell, beroligende og rensende effekt. Bruk varme masker bør være forsiktig så du ikke brenner huden. Les omhyggelig anbefalingene fra produsentene på emballasjen.
 4. Fysiske effekter på svarte flekker kan også kalles effektive. Det er nødvendig å behandle huden i ansiktet og huden med et antiseptisk middel for å ikke smitte infeksjonen. Deretter kan du prøve å klemme pimples manuelt. Sørg for å behandle huden etter prosedyren. Det anbefales å bruke hydrogenperoksid, som tetter såret.
 5. Kosmetiske striper og filmmasker anses å være et utmerket og raskt middel i kampen mot akne. Strimlene er tett påført problemområder og med en skarp bevegelse kommer av. Masker - filmer påføres huden i et tynt lag og fjernes lett etter 15-20 minutter. Huden etter slike prosedyrer blir jevn og fløyelsaktig, og porene blir rengjort.

Det er mange effektive måter å håndtere med svarte prikker, prøve dem selv og vær alltid vakker!

Svarte prikker på nesen, hvordan bli kvitt dem. Hva å unngå. Midler, oppskrifter og vurderinger

Etter akne, vil bare akne trolig være den siste tingen du vil finne på ansiktet ditt. En av grunnene til dannelsen av akne, kan man til og med si, det første tegn på at akne er nær, er utseendet på svarte flekker på nesen eller på ansiktet.

Du kan ikke la disse svarte prikkene i nesen din hvis du virkelig vil se bedre ut.

Disse svarte prikkene gjør huden din fet og urent. Og hver av oss har allerede nok bekymringer forbundet med konstant hudpleie, sminke og hår. Jeg vil ikke ha flere problemer med svarte prikker på nesen, ikke sant?

Svarte prikker er et svært vanlig problem for alle hudtyper, spesielt hos ungdom, men mange voksne står også overfor dette problemet.

Heldigvis er det lett nok å bli kvitt dem. Jeg må si, min favoritt metode er med bruk av hvit hvit, men denne metoden er langt fra å være den eneste, derfor er alt i orden. La oss komme i gang.

Først, la meg forklare hvorfor akne så plutselig vises på huden.

HVA ER DE SVARTE PUNKTER OG HVORFOR ER DE GÅR?

Fra det medisinske synspunktet kalles sorte prikker selv "åpne komedoner".

Dette er akkumulasjoner av overskudd av sebum, smuss og akne-forårsaker bakterier som dannes i den øvre, forstørrede delen av porene. Alt dette oxiderer gradvis og jo lengre det er på huden, desto mørkere blir det.

I motsetning til WHITE GREEN eller LUNCH, danner disse svarte prikkene over porene dine, ikke under dem. Som gjør dem mer synlige, og de er også mye lettere å fjerne (du er heldig # x1f601).

Så årsakene til svarte prikker:

Overflødig fett på huden

Den viktigste skyldige i utseendet på svarte flekker på huden er et overskudd av talg.

Sebaceous kjertlene i epidermis er ansvarlig for produksjon av talg, en blanding av lipider som beskytter og fukter huden din. Det er dette, så vel som svette og døde celler, som lager en tynn syre mantel som støtter HUDHELSE.

Hvis sebaceous kjertlene, uansett grunn, begynner å jobbe hardere, kan huden bli skinnende, fet og begynner å tette med smuss.

Det er mange grunner til at huden i ansiktet kan bli fetere, inkludert genetikk, hormonelle ubalanser, pubertet, kraftige fuktighetskremer og bruk av aggressive rengjøringsprodukter som gjør at sebaceous kjertlene fungerer mer intensivt.

T-sonen er en av de fetteste delene av ansiktet ditt, så svarte flekker (og hvis du ikke blir kvitt dem, da er akne) som regel i nesen oftere enn i andre områder.

Forstørrede porer er både en årsak og en konsekvens av akne.

Personer med naturlige store porer, oftere utsatt for utseendet på svarte flekker på huden, fordi sebum lett samler seg på slik hud.

I tillegg forårsaker enhver forekomst av akne ekspansjonen av porene, fordi akne, når det er betent, forårsaker strekking av porene.

Studier viser at hos unge kvinner, for eksempel, er store porer ofte forårsaket av overdreven sebumproduksjon.

Og hos eldre kvinner er dannelsen av forstørrede porer forbundet med aldersrelatert tap av kollagen og elastin, som bidrar til innsnevring av porene.

Dårlige hygienevaner

Svarte prikker på nesen - En blanding av olje og smuss, fast i porene. Hvis du ikke rengjør ansiktet jevnlig, vil oljeprodukter og bakterier i ansiktet forverre situasjonen og føre til akne.

For ofte vask eller bruk av aggressive vaskemidler kan også forårsake sorte flekker. Overdreven vask fjerner de naturlige beskyttelsesoljene fra overflaten av huden, noe som igjen tvinger sebaceous kjertlene til å produsere mer fett for å kompensere for tapet.

Den ideelle balansen er å vaske ansiktet to ganger om dagen, mens du bruker milde vaskemidler som inneholder naturlige ingredienser, slik som honning.

Comedogenic kosmetikk

Commodogene ingredienser blokkerer porene dine. Ved å bruke kosmetikk med disse ingrediensene øker sannsynligheten for svarte flekker på nesen.

Kraftig sminke er en vanlig komedogens kilde. Hyppig bruk av tung sminkebunn og grunnlag tillater ikke porene å puste, og over tid vil det føre til hudproblemer.

Dette kan føre til en ond sirkel - bruk sminke for å skjule akne og fortsett å bli akne på grunn av denne sminke.

Noen av de mest komedogene ingrediensene inkluderer: laureth-4, kokosnøttolje, laurinsyre, soyabønneolje og hajleverolje. Acne.org har en nesten fullstendig liste over de mest komedogene ingrediensene i produktene du kjøper.

Det første som kan skje når du ser svarte prikker på nesen din, kan være et ønske om å raskt klemme ut de svarte punktene. Jeg er enig, dette er veldig fristende, MEN. kan irritere huden og la arr. Du trenger ikke det.

Heldigvis for deg vil jeg vise deg 9 måter å kvitte seg med de sorte prikkene på nesen raskt og enkelt.

Neste gang du vil ekstrudere disse svarte punktene, kan du prøve følgende i stedet:

Scrubs å bli kvitt sorte prikker

Scrubs er utrolig effektive for å fjerne svarte flekker og andre forurensninger fra huden på nesen og kinnene. De trekker ut oljer, støvpartikler og døde celler som har akkumulert i porene dine.

Du kan følge enkle scrub oppskrifter for å gjøre dem hjemme, som vil frigjøre nesen din fra disse svarte prikkene.

Baking soda

Soda, som vi bruker til matlaging, har rensende egenskaper som kan fjerne alt rusk fra dypene av porene dine. Dens sandige tekstur exfolierer døde celler og fjerner de oljeproppene på neseskinnet.

-- KOSMETISKE OLIER FOR FACE AND HAIR -

Egenskaper og bruk av naturlige kosmetiske oljer for hud og hårpleie. nbsp "Vær vakker"

Hva du trenger:

 • Bland noen dråper vann med natron til du kommer til en sandaktig konsistens. Pass på at overflødig vann løsner opp natron, og for lite av det vil gjøre det vanskelig å røre. Du trenger en kornete tekstur som du fritt kan bruke på overflaten av huden.
 • Skru med denne blandingen, i en sirkulær bevegelse, huden på nesen i 30 - 60 sekunder.
 • La blandingen stå på huden i 5 minutter. Hvis du begynner å oppleve en brennende følelse, vask den straks av. Soda kan ha en slitende effekt på sensitiv hud.
 • Vask nesen grundig. Svarte prikker skal forsvinne eller redusere i størrelse.
 • Påfør fuktighetskrem.

Sukker honning skrubbe

Honning er et utmerket vaskemiddel og antibakterielt middel. Klistren i en slik skrubbe vil bidra til å trekke ål og smuss fra porene.

For best resultat, bruk manuka honning (tea tree honning). Hvis du ikke finner Manuk, kan du bruke noen honning med mørk farge (bokhvete for eksempel).

Hva du trenger:

 • 1 teskje manuka eller annen mørk farget honning
 • 1 teskje brunt eller hvitt sukker

 • Bland honning og sukker i en liten beholder.
 • Påfør blandingen på nesen og skrubbe huden i en sirkelbevegelse i 1 minutt.
 • La blandingen stå i 5 minutter, slik at honningen kan dype porene dypt.
 • Vask nesen grundig. Svarte prikker skal falle i størrelse eller forsvinne.
 • Påfør fuktighetskrem.

Tea tree olje og jojoba olje, bruk for skrubbe

Tea Tree Oil har gode antibakterielle egenskaper som bidrar til å bekjempe akne og drepe bakterier på den mest naturlige måten.

Jojoba olje har en konsistens som er veldig lik din egen sebum, denne oljen kan bidra til å balansere sammensetningen av det naturlige fettet på huden. Det er heller ikke comedogenic, så det renser porene veldig bra.

Tea Tree Oil kan ikke (!) Påføres direkte på huden, fordi det er en ESSENTIAL OLJE, derfor jojoba brukes som bærer.

Hva du trenger:

 • 1 ss hvit eller brunt sukker
 • 1 ss jojobaolje
 • 1 dråpe tea tree olje.

 • Bland sukker og smør i en liten beholder. En dråpe tea tree olje er nok for volumet som vi bruker.
 • Påfør blandingen på nesen og skrubbe i en sirkelbevegelse i 1 minutt.
 • La blandingen stå i 5 minutter; Dette vil hjelpe tea tree oljen til å drepe skadelige bakterier mer effektivt.
 • Vask nesen grundig. Svarte prikker skal falle i størrelse eller forsvinne.
 • Påfør fuktighetskrem.

-- VITAMINER, SOM ER NØDVENDIGE FOR HUD -

Hvilke vitaminer er nødvendig for huden. Hva vitamin mangel er farligst nbsp "Vær vakker"

Tannbørste metode

Bruke en tannbørste er en svært rimelig og effektiv måte å forsiktig vaske nesen og fjerne smuss fra porene og svarte flekker.

Du må velge en bestemt tannbørste utelukkende for behandling av nesen. Viktig (!): Ikke oppbevar den i nærheten av børstene du bruker til å rense tennene dine. Bruk bare (!) Myke børster, børster med middels hardhet eller harde børster kan skade nesens hud. Det er bedre at det var en baby tannbørste.

Hva du trenger:

 • ½ ts av jojobaolje eller olivenolje
 • 1 myk tannbørste

 • Sopp børstene på tannbørsten med olje.
 • Bør nesen forsiktig i en sirkulær bevegelse i 1 minutt.
 • Vask huden grundig med varmt vann.

Etter hver bruk, må du rengjøre tannbørsten med såpe og skyll den med hydrogenperoksid for å drepe resterende bakterier.

FACE MASKER Å FJERNE SVARTE PUNKTER

Ansiktsmasker hjelper ikke bare med å fjerne svarte prikker fra huden på nesen og ansiktet. De vil fjerne overflødig fett fra huden din, bidra til å redusere porene i huden, rengjør og forsiktig peeling huden av hele ansiktet.

Først vil jeg snakke om de mest populære og en av de mest effektive metodene for å kvitte seg med svarte prikker på nesen.

Nesemask: Egg Hvit og Serviett

Egghvittene strammer porene og strekker de svarte punktene, uten å tørke ut huden. I tillegg har egghvite nok næringsstoffer til å mate dine hudceller.

Hva du trenger:

 • Pisk egggehodet i en bolle til det er skumt.
 • Påfør det første laget av hvithvit til nesområdet.
 • Lim en stripe av kjøkken serviett der, mens den hvite egg er fortsatt flytende.
 • Legg til et annet lag av hvithvit på toppen av serviet for å sikre det til nesen.
 • La egghviten tørke ut.
 • Når det er tørt, fjern forsiktig serviet sammen med egghvite. Du vil se at alle de svarte punktene er på serviet.
 • Vask huden grundig med varmt vann.

Du kan gjøre dette en gang om dagen i en uke, til nesen din blir klar.

-- Grunner til Skruer -

Vi bestemmer hva som forårsaker rynker og hvordan de skal håndtere dem hjemme. nbsp "Vær vakker"

Leirmasker

Leirmasker i dag er blant de beste naturlige rengjøringsmidler som du kan finne. De renser porene dine, absorberer olje og exfolierer.

De mest populære typer leire i dag:

Kaolin-leire - har nøytrale rengjøringsegenskaper, fungerer godt med hvilken som helst hudtype.

Bentonitt leire, er laget av vulkansk aske, og bidrar til å stramme ansiktets hud.

Marokkansk leire Rassoul, dyp rensing og antibakteriell.

Fransk grønn leire er også antibakteriell og forbedrer blodsirkulasjonen i huden.

Hva du trenger:

 • 1 spiseskje av enhver type leire av ditt valg
 • 1 ss vann eller rosevann.

 • Bland leiret med vann til du får en jevn konsistens uten klumper.
 • Spred blandingen over nesens hud.
 • La på huden i minst 20 minutter.
 • Vask av med varmt vann.

Gjør dette maske to ganger i uken for å få de beste resultatene.

Havregrynsmaske

Havregryn beroliger, fukt og eksfolierer. Det vil forsiktig rengjøre oljeproppene i porene i huden, og absorbere overflødig olje.

 • 1 ss havregryn
 • 3 ss vann

 • Lag en pasta, bland havremel og vann, til du får en jevn konsistens.
 • Påfør limen på området med svarte prikker.
 • La på huden i minst 20 minutter.
 • Skyll huden grundig med varmt vann.

Siden havregrynsmasken er veldig øm, kan du lage denne masken daglig i en uke til nesen er fri for svarte flekker.

Steamflasker å fjerne fra svarte punkter

Steam skuffer for ansiktet - en fin måte å oppløse de svarte prikkene og dype rent porene dine.

De myker godt, så du kan enkelt fjerne dem med noen av de ovennevnte skrubber.

Dampbad med timian og rosmarin

Timme har gode antibakterielle egenskaper. Studier viser at det er mer effektivt i dampbad enn i kommersielle kremer.

Rosemary har anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaper som også bidrar til å bekjempe akne-forårsaker bakterier som har bosatt seg i porene dine.

Hva du trenger:

 • 4 glass vann
 • 5 dråper timian essensiell olje eller en håndfull fersk timian.
 • 5 dråper rosmarin eterisk olje eller en håndfull frisk rosmarin.

 • Hell vann i pannen og kom med koking over middels varme.
 • Så snart det kokes, hell det i en glassskål.
 • Legg essensielle oljer (eller friske urter) til bollen.
 • Bøy hodet over bollen slik at dampen når huden i ansiktet ditt, dekke hodet med et håndkle på toppen.
 • Så snart vannet slutter å utvikle damp, fjern bollen og tørk den tørr.
 • Etter det kan du skrelle av ansiktet med din favorittskrubbe.

Gjør denne prosedyren maksimalt 3 ganger i uka.

Dampbad med citrongras

Citrongress eller sitrongress har gode antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaper som kan ødelegge bakterier i porene i huden.

Det toner huden godt og strammer den, noe som også bidrar til å holde porene små og mindre utsatt for utseendet på svarte flekker.

Hva du trenger:

 • 4 glass vann
 • 10 dråper Lemongrass essensiell olje eller 3 teposer med sitrongress.

 • Hell vann i pannen og kom med koking over middels varme.
 • Så snart det kokes, hell det i en glassskål.
 • Tilsett essensielle oljer (eller gressposer) i en bolle.
 • Bøy hodet over bollen slik at dampen når huden i ansiktet ditt, dekke hodet med et håndkle på toppen.
 • Så snart vannet slutter å utvikle damp, fjern bollen og tørk den tørr.
 • Etter det kan du skrelle av ansiktet med din favorittskrubbe.

Gjør disse dampbadene ikke mer enn 3 ganger i uka.

Svarte prikker på nesen er et ubehagelig problem, men du kan enkelt bli kvitt dem hjemme ved hjelp av naturlige rettsmidler.

Oppskrifter av skrubber, ansiktsmasker og dampbad som er oppført i denne artikkelen, er gode måter å raskt fjerne svarte prikker på nesen din uten å skape unødvendige arr på huden din og uten risiko for betennelse.

Å bruke naturlige rettsmidler er en fin måte å holde ansiktet ditt sunt. Siden naturlige rettsmidler, har ofte ikke bivirkninger, i motsetning til farmasøytiske preparater for ansiktet. Det er best å kontakte dem bare når alle disse naturlige prosedyrene ikke gir det ønskede resultatet.

Før du går til apoteket, prøv noen av de ovennevnte prosedyrene, og du vil like nesen din uten svarte prikker.

Flere Artikler Om Typer Acne