Zink salve er en billig sinkoksidbasert medisin for behandling av hudsykdommer. Salve gjør jobben sin til tross for at den er billig. Derfor, selv når det er mange moderne produkter for behandling av dermatologiske problemer, fortsetter det å være populært.

Utgivelsesskjema

Finnes i rør og krukker i form av salve til ekstern bruk. Hovedstoffet er sinkoksid 1h, petrolatum 9h. Når innkjøp skal festes til sink salve instruksjonene for bruk.

Farmakologiske egenskaper

Salven består av sinkoksid og medisinsk vaselin. På grunn av vaselin blir salven lett påført huden og skaper en beskyttende film som hjelper usunn vev til å bli oppdatert raskere.

Sinkoksid har følgende egenskaper:

 • utfører rollen som et antiseptisk middel;
 • godt myker og tørker
 • astringent handling;
 • anti-inflammatorisk effekt;
 • gjenopprettingseffekten;
 • reduserer utskillelsesprosessen av en blanding av lymf og pus fra skadet vev.

Indikasjoner for bruk av sink salve

Du bør være kjent med før du bruker sink salve, som hjelper dette stoffet. Når du kjøper en boks med sink salve, bør du følge instruksjonene. I denne håndboken kan du lese hvilke indikasjoner på bruk og hva som er kontraindikasjoner.

Salven behandler effektivt følgende dermatologiske problemer:

 1. Mekanisk skade på huden - brenning, slitasje, sår, irritasjon.
 2. Mye brukt til å behandle bleieutslett.
 3. Eksembehandling.
 4. Den positive effekten av sinkherpes salve på leppene.
 5. "Bleie" dermatitt hos små barn.
 6. The bedsores
 7. Streptoderma, stikkende varme, trophic ulcers.
 8. Vel hjelper sink salve fra akne.

Kontra

Med høy følsomhet for sink salve, er det ikke anbefalt å bruke det.

Metoden for bruk av sink salve for ulike hudsykdommer

For hver dermatologisk sykdom, metode for å bruke din egen salve.

 • For mindre slitasje, kutt og sår, er det nødvendig å bruke salve 5-6 ganger om dagen. Huden må forrenses og smøres med et tynt lag av sår. Salve krever ikke gnidning.
 • Hvis huden er sterkt påvirket av brannskader, er det nødvendig å lage dressinger med sink salve. Et tykt lag skal fylle såret og dekke med en steril bandasje eller gasbind, brettet i flere lag.
 • Ved behandling av ikke-smittsomme hudsykdommer blir salven påført 3 ganger om dagen til området som er påvirket av blærer, purulente utslett eller sår og rundt det. Det er viktig å fullføre et fullstendig behandlingsløp, som varer 30 dager. Selv om videoen lindrer symptomer, er det nødvendig å fortsette behandlingen.

Sinksalve for nyfødte er et ganske populært middel for behandling av bleieutslett. Salven er trygg for spedbarn og brukes effektivt til behandling av ikke bare bleieutslett, men også dermatitt.

Det kan brukes både til behandling og for å forebygge hudutslett. Salve absorberer fuktighet godt, tørker og desinfiserer. Hud må vaskes og tørkes. Spred deretter utslett eller bleieutslett med en liten mengde salve.

Siden stoffet ikke har en negativ effekt på barnets hud, kan den brukes ofte - med hver forandring av bleen.

Hevdet at sink salve er bra for akne. Hvis porene i huden er tilbøyelige til å tette seg, er et stort antall komedoner på ansiktet, så salven skal påføres med forsiktighet. Vaselin, som er en del av salven, kan forverre situasjonen med tilstopping.

Før behandling er bedre å teste. Innen få dager må du bruke salve på et lite hudområde. Hvis resultatet er positivt, er verktøyet egnet. Akne behandling med sink salve er en effektiv metode for å håndtere hud ufullkommenhet.

For å bli kvitt akne er det nødvendig å bruke stoffet to ganger om dagen til det tidligere rengjorte berørte området. Svarte prikker bør fjernes først. Behandlingsforløpet er 14 dager. Neste er en pause i 6-7 dager, etter at kurset kan gjentas.

Salven er effektiv for overdreven hudpigmentering og melasma. For behandling av pigmentplater, er det nødvendig å gni en liten mengde salve i huden daglig.

Det anbefales ikke å bruke salven i mer enn to måneder med pigmentspots.

For å bli kvitt bedsores må du følge følgende algoritme:

 1. Vasket hud med såpe bør behandles med en antiseptisk eller alkoholløsning.
 2. Påfør et fettete lag på det berørte området.
 3. Sett gasbind eller steril bandasje på toppen.
 4. Bytt bandasjen hver 3-4 timer.

Ved vanlig bruk, sårer sår ganske raskt.

Bivirkninger

Salven kan forårsake irritasjon og allergiske reaksjoner. Brann og rødhet i huden kan oppstå. Bivirkninger kan skyldes innholdet av sinkoksid i preparatet. I dette tilfellet kan huden bli en blek nyanse. Bruk av sinksalve for ansiktet i nærvær av allergiske reaksjoner må stoppes.

Zinksalve brukes ikke til behandling av sopp-, virale og bakterielle hudsykdommer. Salve er kontraindisert ved purulente infeksjoner i akutt form og sykdommer i det subkutane vevet.

Bruk zinksalve for barn under 2 år bør være forsiktig.

Undersøkelser om sikkerheten til sinksalve under graviditet er ikke utført.

Hva hjelper Zinc salve: instruksjoner og vurderinger

Sink salve er et desinfiserende (antiseptisk), astringent og tørking medisin som brukes i ulike typer hud patologier og sykdommer.

Det blir brukt lokalt (eksternt). Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er sinkoksid, som er preget av evnen til å ha en uttalt tørkeeffekt, noe som forhindrer forekomsten og utviklingen av macerasjonsfenomener på huden.

I denne artikkelen vil vi vurdere hvorfor leger foreskriver sink salve, inkludert bruksanvisninger, analoger og priser for dette stoffet i apotek. Reelle vurderinger av personer som allerede har benyttet Zinc salve kan leses i kommentarene.

Sammensetning og utgivelsesform

På grunn av sin enkle sammensetning har sink salve minst mulig begrensninger og brukes til å løse et svært stort antall hudproblemer. Dens bruk er egnet i nesten alle situasjoner: det er bleieutslett på delikat spedbarns hud eller blekingsfregner.

 • Aktiv ingrediens: 1 g salve inneholder sinkoksid 0,1 g. Hjelpestoff: myk hvit paraffin.

Formutgivelse: Zinksalve 10% ved 20 g i banker i rør.

Sink salve - fra hva hjelper?

Bruk av sink salve er indisert for voksne og barn. Dette er uten tvil et rimelig verktøy som ikke vil være overflødig i et hjemmets førstehjelpsutstyr. Positiv dynamikk med bruk av stoffet kan ses ved diagnose:

 • Den første fasen av stikkende varme, ikke forverret av komplisert viral vevskader;
 • overfladiske sår av sjokk-mekanisk natur;
 • herpes simplex;
 • streptoderma;
 • eksem (eller tilbakefall)
 • alle slags ulcerative foci (perifer degenerasjon av huden);
 • nedsatt vevsintegritet på grunn av kroppens fysiologiske struktur;
 • trykksår;
 • dermatitt og deres derivater.

Med andre ord, sink salve (vurderinger indikerer ekstremt lav toksisitet av ingrediensene, noe som eliminerer muligheten for overdose) - dette er et effektivt antiviralt og antiinflammatorisk middel med utprøvde sårheling egenskaper.

Handlingsmekanisme

Når det brukes på ansiktets hud, begynner stoffet å takle flere viktige oppgaver:

 1. Direkte eksponering for sink aktiverer enzymer som fornyer epidermis;
 2. Det stimulerer også enzymer som koordinerer de viktigste biologiske prosessene i kroppen, direkte relatert til stoffskiftet;
 3. Takket være bruken av salven holdes det øvre lag av dermis i god stand, porene åpnes og fettproduksjonen kontrolleres, noe som forhindrer utseendet av rynker og fettete skinner.

Ved behandling av akne er den viktigste effekten av salven å redusere sekresjonen av talgkirtler og å tørke betennelsen, slik at akne helbreder raskere. Og på grunn av stimulering av regenereringsprosesser og blekningsvirkning av legemidlet, vil selv flekker etter akne passere på kort tid. Med akne og dype subkutane pimples salve klare på grunn av en trekkverk. Samtidig akselererer sinkoksid prosessen med modning av det inflammatoriske fokuset, hvorefter det viser innholdet.

Instruksjoner for bruk

For de som bruker sink salve, forteller brukerveiledningen deg raskt og effektivt å håndtere akne med denne salven, må du følge følgende regler:

 1. Før du bruker stoffet, må du rengjøre huden fra sminke og ikke bruke grunnkrem og pulver umiddelbart etter behandling. Ved samtidig bruk av sinksalve og kosmetikk kan prosessen med dannelse av subkutan akne bare forverres.
 2. Påfør produktet skal være et tynt lag ikke mer enn fem ganger om dagen, mens du kan bruke en prikksalve - direkte på hvert betennelsessted.
 3. Det anbefales regelmessig å bruke sinksalve for akne, og det er bedre å nekte produkter som reduserer effekten av sinkoksid (for eksempel soya protein).
 4. Under behandling vil hvetekli, sesam, basilikum, spinat, bønner og linser - produkter som inneholder sink, være nyttige.
 5. Du kan ikke bruke verktøyet på øyet og slimhinnene i munnen og nesen, ved uhell kontakt - vask straks av med vann.

Salven har ingen egenskaper absorbert i huden, så vi anbefaler deg å forsiktig fjerne overflødig etter bruk. Dosen og hyppigheten av bruk avhenger av indikasjonene og doseringsformen av legemidlet:

 1. Ved diatese brukes midlet 5-6 ganger daglig. Om natten vaskes huden med en kamilleoppløsning, og hvis det begynner å skrelle, brukes babykrem.
 2. Når herpesmedisin kombineres med Gerpevir. På den første dagen av virusets utseende, blir de vekslende brukt hver time, og etter - hver 4. time.
 3. I tilfelle av å frata legemidlet i kombinasjon med behandlingen foreskrevet av en spesialist. Legemidlet påføres daglig 5-6 ganger.
 4. Når vannkopper bidrar til å lindre kløe. Det skal brukes 4 ganger om dagen.
 5. I tillegg skal du bruke sink salve til rynker. Det bidrar til å jevne ut ansiktsskyggen og bli kvitt akne. For dette verktøyet brukes før sengetid 1 gang.

Zinksalve for akne blir brukt opptil 6 ganger per dag. På behandlingstidspunktet er det forbudt bruk av kosmetikk, inkludert sminkebaser eller tonale ressurser, da de gjør verktøyet ineffektivt. Vurderinger viser at for å oppnå et positivt resultat, bør legemidlet brukes regelmessig.

Funnet sverget fiende MUSHROOM spiker! Neglene blir rengjort om 3 dager! Ta det.

Hvorfor og hvordan du bruker sink salve korrekt

Zink - et mineral for sunn hud

Sink er en av de mest essensielle mineraler for menneskekroppen. Det deltar i celledeling og vevregenerering (regenerering), i hjernens utvikling og i reproduksjonsprosessen. Sink er en del av enzymer og proteiner, gir insulinsyntese, dannelse av røde blodlegemer.

Med leversykdommer, overdreven forbruk av protein, med svulster og forgiftning, hormonell behandling og prevensjon, samt stress, er sinkmangel dannet i kroppen. Det øker med alderen.

Eksternt er mangelen på dette elementet i kroppen manifestert av kronisk dermatitt (hudbetennelse), langsom sårheling og skallethet. Andre symptomer er mulige - synshemming, utilstrekkelig fordøyelse av mat, anemi, psykose, langsom vekst. Med en sinkmangel i en gravid kvinne, er barnets livmorutvikling komplisert av eksterne deformiteter.

Sammensetningen av sink salve og dens handling

Sinkbasert salve har en tykk tekstur og en hvit (noen ganger gul-hvit) farge. Den viktigste aktive ingrediens er sink. Legemidlet er inkludert i form av oksyd. Vaselin brukes som base.

Produsenter kan legge til andre ingredienser i sammensetningen: mentol (for lukt), lanolin (mykgjørende), fiskeolje (vitamin A, D og omega 3), parabener (konserveringsmidler), dimetikon (mykgjørende).

Egenskapene til sinkoksid (hovedstoffet i blandingen) gir en terapeutisk effekt av salven:

 • Regenerering (helbredelse);
 • Beskyttende (beskytter hudceller mot ultrafiolett stråling, forhindrer solbrenthet, gjør tan jevnt);
 • Astringent (salven danner en film over huden som forhindrer irritasjon);
 • Adsorbering (reduserer ekssudat (væske) utskillelse av betent hudceller);
 • Liten - antiseptisk og antiinflammatorisk effekt;
 • Mykgjøring (denne handlingen gir grunnkomponenten - petrolatum, den absorberer godt, myker og glatter huden).

Sinkholdig salve tørker, lindrer rødhet og irritasjon, reduserer ekssudasjon (væskeutskillelse og fuktighet av inflammerte områder).

Instruksjoner for bruk av sink salve regulerer bruken til tørking av betent hud. Tett grunnlag for salve (petroleumjelly) gir sin langsomme langsiktige penetrasjon i cellene. Derfor kan sammensetningen med sink påføres under bandasjen om natten.

En annen versjon av stoffet (krem) - har en mer flytende basis. Den absorberer raskere og er bedre for å fjerne puffiness enn for helbredende sår.

Analoger av stoffet og deres egenskaper

I tillegg til den vanlige sinkolven produserer apotek sinkpasta og Lassar-pasta. Zinkpasta inneholder en ekstra komponent - stivelse, noe som gjør den tykkere. Pasta Lassara har også en tykkere tekstur, den inneholder sinkoksid, salisylsyre, petrolatum og stivelse som bindemiddel. Dette stoffet er mer vanlig brukt til gråtende sår og betent områder.

To mer interessante analoger er Tsinkundan og Undetsin. De inneholder sink undecelinate og preges av antifungal effekter. Disse stoffene bekrefter det faktum at de terapeutiske egenskapene til et stoff er avhengig av typen forbindelse der den er forbundet.

Hvor mye koster sinksalve? Prisen på stoffet er mye mindre enn effektiviteten i sårheling. Til tross for den rimelige prisen har sink salve en høy evne til å helbrede uinfiserte sår. Det tilhører kategorien narkotika fra "billig og sint" -serien. Kostnadsalternativer kan variere i forskjellige byer. Men generelt er det det mest tilgjengelige hudmiddelet for helbredelse. Derfor er svaret på spørsmålet om hvor mye sink salve i et apotek i byen definitivt "Jeg vet ikke sikkert, men det er billig."

Hva er sinksalve for?

Zinksalve utviser en dobbel effekt. Det forhindrer ytterligere infeksjon i huden, og helbreder eksisterende problemområder: akne, sår.

Vi lister hvor ekstern behandling med sink ofte brukes:

 • Kosmetisk industri;
 • Ta vare på nyfødte og spedbarns barn;
 • Behandling av hudsykdommer;
 • Behandling av grunne sår.

Hvilke symptomer bør konsultere en lege sink? Hvilke tegn tilsier behovet for behandling med sinkpreparater? Vi viser indikasjonene for bruk av sink salve:

 • Dermatitt, eksem i akutt stadium;
 • Stikkende varme, bleieutslett (bleie dermatitt), trykksår;
 • Grunt overfladisk riper, kutt, brannsår (inkludert sol), annen mekanisk skade på huden;
 • Akne av forskjellig opprinnelse (akne, rødhet og små utslett, sår).

Under følgende betingelser kan salven ikke kurere helt, men det bidrar til å lette ubehag, redusere hudbetennelse og tørre sår:

 • streptoderma;
 • hemorroider;
 • I gynekologi - i behandling av betennelse i skjeden og vulva (kolpitt og vulvovaginitt);
 • For behandling av kokosnøttutslett;
 • Trophic ulcers.

Når sink salve er mest effektiv

Zinksalve har en annen behandlingseffekt. For et lite utslett er sink uvurderlig - renser huden og helbreder akne. For omfattende utslett kan sinkoksid bare forbedre tilstanden, men ikke avlaste akne helt.

I tillegg avhenger effekten av sinkbehandling av årsaken til sykdommen. Hvis det er en skade eller annen skade på huden (uten infeksjon, for eksempel blæreutslett, sengetøy), så vil sink bli effektiv, det vil raskt tørke røde områder, gjenopprette huden.

Hvis denne betennelsen er med smittsomme årsaker, vil ekstern eller intern bruk av sink ikke effektivt motvirke infeksjonen. Dette elementet vil regenerere (gjenopprette) huden, men vil ikke kunne forhindre utseendet av et nytt utslett.

Sinkbehandling vil være mye mer effektiv hvis du kombinerer det med forbehandling av huden med antibakterielle løsninger. Klorhexidin, hydrogenperoksid, Miramistin brukes til dette. Disse stoffene er sterke midler til å undertrykke patogene bakterier. Hvis sink påføres huden etter dem, vil det fremme raskere healing og gjenoppretting av sunn hud.

La oss ta en nærmere titt på hvordan og hvorfor sink salve brukes i behandlingen.

Sinksalve under svangerskapet

Sinksalve er tillatt for gravide og ammende kvinner. Det har ingen bivirkninger (unntatt sjeldne individuelle reaksjoner), den brukes eksternt når som helst under graviditeten. Spørsmålet om dets nødvendighet oppstår når man styrker akne, samt å gni huden på steder hvor den er i kontakt med hverandre (på bena, i sporet eller armhulen). Hvis en bakteriell infeksjon ikke går med i såret, vil sinkoksidet takle skader på huden.

Når det gjelder utslett, må de behandles sammen med opprettelsen av fordøyelsen. Akne i ansiktet under graviditet tyder på utilstrekkelig fordøyelse av mat, dårlig ytelse i mage-tarmkanalen.

Zinksalve for nyfødte

Gjennom en kombinasjon av sikkerhet og fordeler, er sink inkludert i salver og kremer for nyfødte fra de første dagene i livet. Slike kremer påføres barnets hud for å forhindre eller kurere bleieutslett. Sinkoksid har en tørkeeffekt, og bleieutslett er utelukkende dannet på våt hud (med langvarig kontakt med urin eller avføring).

I tillegg, hvis du påfører zinkkrem på huden ("under bleen" før du legger bleen på barnet), vil dets aktive aktive ingrediens - sink - forhindre kontakt med irriterende.

Zinksalve for psoriasis

Psoriasis er en ikke-smittsom hudsykdom, som manifesterer seg etter å ha stress, med nedsatt immunitet og i nærvær av arvelig disposisjon. Legene kan ikke si sikkert hvorfor psoriasisflater dannes. Generelt er det en sykdom med deprimert immunitet.

Eksternt opptrer psoriasis røde konvekse flekker. Peeling av rødhet oppstår, huden blir scaly, det kan klø. Sprekker og blærer er også mulige.

Lokalisering av peeling er områder med maksimal frigivelse av toksiner. Salve med sink bidrar til tidlig fjerning, slik at rødheten tørker ut og mindre kløe. Den syke personens generelle tilstand og trivsel forbedrer seg.

Mangel på behandling med sink: Det er en rask avhengighet, det mister sin effektivitet og slutter å tørke. Ved behandling av psoriasis anbefales det å bruke zinkfondskurs med en pause på en måned.

Sinksalve i kosmetikk

Menneskeskinn inneholder 20% av mengden sink i kroppen. Feil ernæring, kronisk forgiftning, kosmetikk av dårlig kvalitet danner hovedsakelig hudproblemer. Dermatitt, rødhet, akne blir konstante følgesvenner av kvinner. Derfor inneholder mange kosmetikk sink i forskjellige mengder.

Med sink lage krem ​​og lotioner, salver og solbeskyttelsesgeler. De brukes i kosmetologi for hud i ansikt, nakke, decollete, hender og føtter.

Zink ansiktssalve - opprettholder hudens elastisitet og ungdommelig utseende. Dette verktøyet brukes til å behandle etterligne grunne rynker og akne.

Sink rynke salve påføres over natten. Med hjelpen kan du stramme huden og bli kvitt små rynker helt.

Sinkoksid beskytter mot ultrafiolett stråling. På denne måten beskytter det cellene mot aldring. Hvis om sommeren å bruke en krem ​​for hele natten etter en solrik dag, så kan du få en jevn brunfarge i ansiktet ditt uten brannsår og flekker.

Også, sink sammensetning hvite ansiktet og alder flekker, gjør fregner mer usynlig.

Påfør salve med sink på huden kan være opptil 6 ganger om dagen. Den kan stå over natten, men kan ikke brukes som grunnlag for grunnlaget eller en annen form for dagtidsmake.

Hjelper Acne Zinc Salve?

Zinksalve for akne - gir et godt resultat med en integrert tilnærming til behandling. I tillegg til ekstern bruk inne bruk tabletter med sink. Dessuten blir sink ofte kombinert med ekstern antibiotikabehandling - to kremer brukes alternativt - med sink og azitromycin.

En annen funksjon: Ved behandling av akne blir sammensetningen påført etter fjerning av svarte prikker. Så sink beskytter huden mot akkumulering av talg og dannelsen av et nytt miljø for betennelse.
Bruken av sinksalve for akne er effektiv i kompleks behandling av interne betennelser, sykdommer i fordøyelseskanalen og andre infeksjoner.

Kontraindikasjoner Zinksalve

Bruken av sink salve gir vanligvis ikke bivirkninger. Ubehagelige opplevelser (kløe, brennende, prikkende) kan oppstå med individuell intoleranse, noe som er svært sjeldent. Oftere forekommer en allergisk reaksjon på de ledsagende komponentene (parabener forårsaker allergier oftere enn andre, sjeldnere - mineralolje, dimetikon). Allergi mot sinkoksid i seg selv er ekstremt sjelden.

For tørr hud brukes sink salve med tilsetning av fuktighetskrem. Babyolje er best egnet. Noen få dråper blir tilsatt til en liten mengde salve (blandet på håndflatene) og påført ansiktets hud.

Zinksalve har antibakterielle egenskaper, men de er ikke tilstrekkelige til å behandle en infeksjon eller sopp på huden. Den beste terapeutiske effekten gir en omfattende behandling, den ekstra bruk av orale midler mot infeksjon. Den største effekten av sinkpreparatet manifesteres i behandlingen av traumatiske ikke-smittsomme hudlidelser (bleieutslett, kutt, brannskader). Den minste - i behandling av smittsomme prosesser uten ytterligere antibiotikabehandling.

Sink salve, fra hva hjelper? Instruksjoner for bruk og dosering

For å bedre forstå hvordan og fra hvilken sink salve hjelper, bør du vurdere hva som er hovedkomponenten - sink, og hvilken rolle som er tildelt den i kroppen.

Sink er en av de essensielle mineralene i menneskekroppen. Egenskapene skyldes deltakelse i mange prosesser - celledeling, vevsregenerasjonsprosesser, forbedrer hjerneutviklingsprosessene og bidrar til normal funksjon av reproduktive funksjoner. Inkludert i fordøyelsesenzymer, gir insulinutskillelse og dannelse av strukturelle blodceller.

Eksternt kan sinkmangel i kroppen manifestere seg:

 • kronisk dermatitt;
 • sakte helbredende sår;
 • progressiv alopecia (alopecia);
 • visuelle dysfunksjoner;
 • anemi og psykose;
 • forsinket utvikling og brudd på fordøyelsesfunksjoner.

På gravide reflekteres sinkmangel ved utvikling av intrauterin føtale deformiteter. Ikke overraskende er sinkbaserte legemidler brukt i medisin ved behandling av ulike patologiske forhold. Det mest populære og velkjente stoffet er sink salve. Dens viktigste aktive ingrediens er elementet av sink, presentert i form av amfotert oksid. Substratmiddel er petrolatum i et forhold på 1:10.

Ulike produsenter kan inkludere i sammensetningen av de forskjellige ingrediensene - dufter i form av mentol, komponenter som myker huden, i form av lanolin eller dimetikon, vitamintilskudd og konserveringsmidler. Et kombinert preparat med tilsetning av salicylsyre er også tilgjengelig - "Zinc Salicylic Salve"

Raskt overgang på siden

Farmakologiske egenskaper

salvefrigivelsesform, foto

Egenskapene til den viktigste ingrediensen av sink salve - sink amfotert oksid grunnet:

1) Antiseptisk effekt - en desinfiserende egenskap som kan ødelegge et stort spekter av forskjellige mikroorganismer fra overflaten av huden og slimhinnen. Dens desinfiserende effekt skyldes evnen til ioniske oksid-stoffer til å skade den patologiske cellestrukturen av patogenet, forårsaker dets død.

2) Den astringente egenskapen, som manifesterer seg i form av ødeleggelse av proteincellestrukturen av mikroorganismer (protein denaturering) med dannelsen av en beskyttende film på overflaten av skadede vev.

3) anti-inflammatorisk virkning Det skyldes to tidligere egenskaper - ødeleggelsen av patogener og opprettelsen av en slags dressing i form av en film som beskytter det indre sårlaget mot skade og irritasjon.

4) Vaselinbasen supplerer agenten med en mykningseffekt som beskytter såroverflaten og det tilstøtende vevet fra spenning og tørking, samtidig som den langvarige stabiliteten til filmen som er dannet på overflaten opprettholdes. Som et resultat av tettheten av vaselinbasen av salven trenger den sakte og kontinuerlig inn i cellene. Derfor er det bedre å påføre dressinger med salve for natten. Den maksimale helbredende effekten er notert på huden hvor den er dekket av skorpe og peeling.

Den mest kjente egenskapen til sink salve er evnen til å absorbere ultrafiolett stråling, noe som fører til for tidlig hud aldring og er en risikofaktor for utvikling av kreftpatologier.

Det bør understrekes at sinksalve ikke har en uttalt bakteriedrepende effekt og ikke klarer å stoppe smittsomme prosesser. Derfor vil behandling med sinksalve av smittsomme sår og erosjonsbetingelser ikke gi resultater.

Oppsummering, kan vi si at effekten av sinkholdig salve er rettet mot tørking, eliminerer rødhet og irritasjon i huden. I følge instruksjonene om bruk av sink salve reduserer det godt ekssudasjonsprosessene, og forhindrer dannelsen av gråtende, betent hudområder.

Indikasjoner for bruk

Hva hjelper sink salve? Av medisinske årsaker er bruk av sinksalve foreskrevet for ulike patologiske prosesser som vises på huden:

 • under eksacerbasjon av dermatitt og eksem
 • utviklingen av bleie dermatitt;
 • med dystrofiske forandringer forårsaket av trykksår;
 • mindre kutt og riper, brannskader;
 • for lindring av akne, rødhet og liten purulent utslett.

Salven har en dobbel effekt - den undertrykker og forhindrer ytterligere spredning av infeksjon på huden og har den særegne helbredelse av problemområder i huden. Bruken av sink salve indikasjoner er:

 • purulente hudpatologier (streptoderma);
 • hemorroide formasjoner;
 • vaginale inflammatoriske prosesser i form av kolpitt og vulvovaginitt;
 • utslett utløst av chicken pox;
 • utvikling av trofasår.

Spesielt håp for en fullstendig kur av slike forhold, er det bare ikke bruk av sinkholdig salve. Men for å lindre tilstanden, redusere hudbetennelse og tørk sårflatene på stoffet. For eksempel skal sår, hemorroider og herpesinfeksjoner behandles ved hjelp av en kombinationsbehandling.

Instruksjoner for bruk sink salve

Effektiviteten av sink salve acne er observert med små utslett. Legemidlet vil rense og helbrede huden. Men med omfattende utslett er handlingen begrenset til bare å forbedre den generelle tilstanden til huden, men eliminerer ikke problemet.

I tillegg er effektiviteten av behandlingsprosessen helt avhengig av årsakssammenhengen. Ved utslett forårsaket av prosesser som ikke er relatert til infeksjon (skader, bleputslett, trykksår, etc.), vil sinkpreparatet raskt gjenopprette hudens normale tilstand.

Hvis inflammatoriske hudsykdommer er forbundet med en smittsom lesjon, vil verken ekstern påvirkning eller intern administrasjon av sinkpreparater bidra til å takle infeksjonen. Verktøyet vil gjenopprette huden, men kan ikke beskytte mot påfølgende utslett. Som i disse tilfellene skyldes sykdommens opprinnelse patologier av intern natur, ledsaget av toksiners påvirkning.

Tenk på mer sink salve, fra hva det kan hjelpe?

Zinksalve for behandling av hemorroider

Håpet på de pasientene som hører på "alle kunnskapsrike kamerater" og tror at sinkholdig salve kan kurere dem av hemorroider, er urealiserbar. Leger nekter ikke at effekten av stoffet kan ha en effektiv effekt i nærvær av en ekstern form for hemorroider. Siden verktøyet har en tørking, antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper.

Men med denne behandlingen vil lindring bare være midlertidig, da en salve, i behandlingen av denne sykdommen, ikke er nok. Den kan brukes som profylakse eller i behandling av patologier med milde symptomer. I det medisinske arsenalet i dag finnes det effektive stoffer med retningsvirkning, designet spesielt for behandling av hemorrhoidpatologier.

Det bør bemerkes at med utilstrekkelig behandling, ved første øyekast "ufarlig sår" - hemorroider, kan være komplisert ved hemorragiske prosesser eller paraproktitt, som til slutt fører til kirurgisk inngrep.

Brenn behandling

Salve på grunnlag av sinkoksid brukes med hell i behandling av milde brannsår, inkludert sol. Den terapeutiske egenskapen skyldes opprettelsen på brennoverflaten av en slags beskyttende film, noe som bidrar til rask regenerering av epitellaget.

Slike behandlinger brukes kun til 1. grad av brannsår, når symptomene på hudlesjoner uttrykkes ved rødhet, hevelse, brennende og ømhet.

Hvis det oppstår bobler fylt med ekssudat på hudflaten, er dette allerede en moderat form for brenning og krever medisinsk hjelp. Den kvalifiserte behandlingen av en brennoverflate og hensikten med den tilsvarende behandlingen.

En uavhengig åpning av boblene er uakseptabel, siden det vil skape alle betingelsene for fri infeksjon av infeksjonen.

herpes

Den "enorme effektiviteten" av sink salve i behandlingen av herpes skyldes rosene "på Internett" av de "heldige" som klarte å bli kvitt herpesvirusvirusene ved hjelp av sinksalve.

Jeg skynder meg å skuffe alle de som "falt for" entusiastiske kommentarer. Sinkbaserte salver er ikke et antiviralt middel og påvirkes ikke på noen måte av herpesvirioner.

Det eneste som denne salven er i stand til, er i denne situasjonen å fjerne den inflammatoriske prosessen, tørke huden og bidra til tidlig gjenoppretting av dermis i steder med erosjon, dannet ved å åpne herpesvesiklene. Men for å stoppe herpesutslett, er stoffet ikke i stand.

For å oppnå en positiv effekt, bør ekstern behandling utføres i forbindelse med antiviral terapi.

Bruk under graviditet

Bruk av sinkholdig salve i barneperioden er tillatt i noen trimester av svangerskapet, da agensen ikke forårsaker bivirkninger (unntak er svært sjeldne). Under graviditeten er behovet for å bruke sinkholdig salve skyldes den forbedrede manifestasjonen av akne, gni bena, hud i armhulen og lysken.

 • Hvis det ikke finnes smittsomme prosesser, er salven lett å takle hudpatologi.

Utslett i fremtidige mødre blir ofte en konsekvens av sviktet i fordøyelsessystemet - dårlig ytelse i mage-tarmkanalen, på grunn av kroppens dårlige evne til å absorbere mat. Derfor bør den terapeutiske prosessen kombineres med etableringen av fordøyelsesfunksjoner.

Sink salve i behandlingen av psoriasis

Ved behandling av psoriasis har salve med inntak av salicylsyre (fenolsyre) vist seg godt. Denne sammensetningen øker i stor grad egenskapene til salven med inkluderingen av sink alene, og er mest effektiv i atrofiske hudprosesser ledsaget av uttalt betennelsesreaksjoner, manifestasjonen av en bestemt utslett og epithelial keratiniseringsprosesser.

En ekstra komponent av sinksalve i form av salisylsyre, gir antiinflammatorisk, antimikrobiell og keratolytisk virkning (forhindrer skumformasjoner på huden), forbedrer prosessene for rask utryddelse av patologiske prosesser.

Drogbehandling er utvalgt av en lege og avhenger av aktivitetsgraden av den patologiske prosessen. Noen ganger behandles behandlingen med hormoner og mer effektiv antiinflammatorisk behandling.

Det må huskes at en sykdom som psoriasis er en patologisk refleksjon av tilstanden til hele organismen forårsaket av feil i immunsystemet. Og enhver ekstern behandling bør kombineres med utførelsen av komplisert terapi under tilsyn av en hudlege.

Søknad i kosmetikk

Kvinners hudsykdommer danner hovedsakelig problemer forårsaket av ubalansert ernæring, påvirkning av giftstoffer og kosmetikk av tvilsom kvalitet. Inflammet hud og akneutslett samtidig, blir uunnværlige "følgesvenner" av våre "skjønnheter". Det er derfor, uendret komponent i mange kosmetikk - er sink.

Den er inkludert i ulike ansiktssalver - sink og med forskjellige tilsetningsstoffer, det finnes i lotioner, kremer og geler som brukes i kosmetikk. Sinkholdige stoffer har en utmerket effekt i beskyttelse og restaurering av hud, lemmer, dekket sone, ansikt og hud i nakkeområdet.

Slike verktøy oppfrisker huden perfekt, gir elastisitet, hjelper jevne ut rynker og fjerner stygge akne.

Imponerende betyr for en natts søvn, effekten oppnås:

 • full utjevning av overfladiske rynker;
 • tetthet av overflate laget av huden;
 • tanning justering;
 • fullstendig eliminering av solbrenthet rødhet og pigment flekker forårsaket av det;
 • hudbleking og uklare fregner.

Hyppig bruk av salve med sink gir ikke skade på dermis, men det er ikke verdt å bruke det som sminkebase. Det bør også være oppmerksom på at sinkholdige midler ikke brukes på purulente og infiserte sår, dette kan skape et utmerket miljø for reproduksjon av anaerob flora.

Er det noen kontraindikasjoner?

Som regel blir det ikke observert komplikasjoner ved bruk av sinksalve. Mindre unntak skyldes de individuelle egenskapene hos pasientene, forårsaket av økt følsomhet i kroppen.

Dette kan manifesteres av de vanlige allergiske symptomene, som er resultatet av ikke-oppfatning, de ekstra komponentene som er inkludert i salven.

Zink salve - bruksanvisning

Merknad til stoffet Zinksalve - bruksanvisninger - beskriver mulighetene for å bruke verktøyet for å eliminere utslett, behandle diatese hos barn og helbrede kutt og brenner. Legemidlet fremmer sårheling, men kan brukes til å eliminere de første tegn på aldring og kvitte seg med akne. Begynn å bruke produktet, finn ut reaksjonen av kroppen til den og sørg for at det ikke er allergier.

Sink salve

Menneskekroppen inneholder vanligvis opptil 3 g sink. Sporelementet er en viktig komponent av enzymer, og er involvert i mekanismen for vevregenerering. Sinkmangel kan føre til brudd på de grunnleggende vitale prosessene, noe som gjenspeiles i forverring av hudtilstanden, anoreksi og redusert pubertet. Moderne kosmetologi bruker sink som hoved- eller hjelpekomponent som er en del av solkrems-kosmetikk, anti-rynke og aknebehandlinger.

struktur

Ifølge instruksjonene har sink salve en tykk pasty konsistens, som er utstyrt med en vaselin base. Den viktigste aktive ingrediensen til agensen, som bestemmer navnet på salven, er sink. Sinkoksid brukes til farmasøytisk industri. Den klassiske versjonen av sink salve indikerer tilstedeværelsen av bare to hovedkomponenter i forholdet 1 til 10 (1 del sink og 10 deler vaselin).

Produsenter kan legge til andre tilleggselementer for å gi anlegget visse egenskaper, informasjon om hvilke finnes i bruksanvisningen:

Vann uoppløselig hvitt pulver, anti-inflammatorisk, tørking, astringent effekt

En blanding av mineralolje og parafinvoks har derma beskyttelsesegenskaper

Organisk materiale, har en svak lokalbedøvelse og antiseptisk effekt

Animal voks har sårheling egenskaper.

Dyrefett fremmer raskere penetrering av stoffer gjennom cellemembraner.

Estere har antiseptiske og fungicide egenskaper.

Polymethylsiloxanpolyhydrat danner en beskyttende film på overflaten av huden, og forhindrer penetrasjon av infeksjon

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Når den påføres på den berørte hudoverflaten, deksinerer sinkoksid aktivt proteiner, noe som resulterer i dannelse av albuminater (protein-denatureringsprodukter). Formålet med denne prosessen er eliminering av ekssudasjon (frigjøring av inflammatorisk væske), fjerning av vevbetennelse. Farmakologiske virkninger av sammensetningen på grunn av de medisinske egenskapene til sink og, ifølge instruksjonene, er å:

 • vevregenerering;
 • dannelsen av dermato-beskyttende film;
 • mykgjørende irritert hud;
 • ødeleggelse av patogener i sår.

Hva er sink salve for?

Den terapeutiske effekten av legemidlet er helbredelsen av eksisterende hudbetennelse, sår og forebygging av spredning av infeksjon i strid med integriteten til huden. Salve med sink til ansiktet brukes til å behandle akne og ungdommelig akne, for å eliminere små ansiktsrynker. Sinkholdig agent kan effektivt tørke huden og lindre irritasjon. I følge instruksjonene er indikasjoner på bruk av stoffet:

 • allergisk dermatitt (lindrer kløe og hevelse);
 • mekanisk skade på huden;
 • bleieutslett (bleie dermatitt);
 • brenne behandling;
 • bløtvev nekrose (bedsores);
 • eksem (lindrer rødhet, forhindrer spredning av infeksjon).

Sammen med ekstern bruk av sinkpasta, er det nødvendig å bruke andre spesialiserte midler under følgende forhold:

 • trofasår;
 • De første stadiene av hemorroider (for behandling av hemorroider, en integrert tilnærming bør benyttes);
 • hudinfeksjoner som skyldes virussykdommer (vannkopper, rubella);
 • herpes (behandling av herpes involverer å ta antivirale legemidler sammen med eksterne midler);
 • streptoderma.

Dosering og administrasjon

Som angitt i merknad til sink salve - eller bruksanvisning - er verktøyet beregnet for ekstern bruk. Doseringen og bruksmetoden er avhengig av tilstanden, hvis symptomer må elimineres ved hjelp av sinkblanding:

Dosering, metode for påføring

Fra 3 til 4 ganger om dagen for å påføres med et tynt lag, for bruk sammen med en barnekrem

Den første dagen etter utseendet av utslett gjelder hver time, deretter hver 4. time

Barn diatese

Påfør 5-6 ganger om dagen, vask hver natt de berørte områdene med kamilledekok

Produktet påføres hver 3. time for å eliminere kløe og betennelse.

Påfør en prikk på hver kvise flere ganger om dagen

Påfør før sengetid til renset hud. For tørr og sensitiv type deksel kan du blande produktet med en nærende krem

Lokal hudirritasjon, hudutslett

Bruk en gasbind bandasje, som skal brukes en liten mengde midler og feste til det skadede området over natten

For behandling av interne støt anbringes midler på en bomullspinne, som settes inn i endetarmen. Utvendige knuter bør smøres med et tynt lag 2-3 ganger om dagen.

Spesielle instruksjoner

Zinksalve er kun til bruk utendørs. Det er umulig å tillate å treffe midler på slimhinner i øyne eller munn. Ifølge instruksjonene anbefales ikke bruk av stoffet på purulent akne og sår for å unngå reproduksjon av skadelige bakterier, siden den dannede filmen forhindrer inntrengning av oksygen i vevet, som tjener som et gunstig miljø for patogene mikroorganismer. Når det brukes til behandling av psoriasis, bør man huske på at kroppen raskt blir vant til effekten av sink, så varigheten av behandlingen bør ikke overstige 1 måned.

Sinksalve under svangerskapet

På grunn av den utprøvde antiseptiske effekten og den sikre sammensetningen, kan sinkbasert salve, som angitt i instruksjonene, brukes av kvinner gjennom hele graviditetsperioden. Behovet for bruk oppstår når akne oppstår, hudirritasjon i kontaktstedene til kroppsdeler (lyskeområde, armhulen). Bruk av narkotika under graviditet krever forhåndsforhandling med lege. Før du bruker sammensetningen, sørg for at det ikke er noen allergisk reaksjon på komponentene.

I barndommen

Bruk av sink salve til barn anbefales når de første tegnene på allergi, irritasjon, betennelse i huden vises. Legemidlet er egnet for behandling av barns dermatitt i alle aldre. I følge instruksjonene påføres verktøyet før du legger deg på en ren, tørr hudoverflate. Salven lindrer slike forstyrrende symptomer på barnet som kløe, brennende, tetthet. Sinkholdig middel tolereres godt av barnets kropp og forårsaker sjelden bivirkninger.

For nyfødte

Når du bruker bleier og bleier, blir nyfødte ofte irritert av kontakt med den sarte hud av babyen med våte materialer. Zinksalve, ifølge instruksjonene, forhindrer utseende av bleieutslett på grunn av absorpsjon av overflødig fuktighet og dannelse av en beskyttende film som forhindrer vekst av bakterier i et fuktig miljø. For å eliminere bleieutslett, bør agensen brukes under hver bytte av bleier eller bleier.

Drug interaksjon

Bruksanvisningene inneholder ikke informasjon om hvordan sinkoksid interagerer med andre medisinske stoffer, siden det ikke foreligger noen signifikante data om resultatene av laboratorieforsøk. Samtidig inntak av antibiotika eller behandling av de berørte overflatene med en oppløsning av antibakterielle stoffer øker den terapeutiske effekten av bruken av sinkblanding.

Bivirkninger

Sink er godt akseptert av kroppen og fører sjelden til uønskede effekter. Det viktigste virkestoffet kan forårsake bivirkninger ved langvarig bruk av verktøyet. Instruksene for bruk beskriver følgende tegn for hvilken behandling skal stoppes:

 • hudirritasjon;
 • hyperemi (økt blodgass til området behandlet med salven);
 • utseendet av utslett;
 • allergier;
 • kløe og brennende.

Instruksjoner for bruk Zinksalve, hvorfra det hjelper

Zinksalve instruksjon innebærer bruk av mange hudsykdommer. Raskt og effektivt håndterer betennelse. Til en rimelig pris kan du kjøpe på et apotek.

Narkotikaegenskaper

Sinksalve har en tykk hvit konsistens, noen ganger kan den ha en gulaktig fargetone. Sinkoksid blandes med petrolatum i et forhold på 1:10.

Produsenter kan legge til sink og andre ingredienser som forbedrer sine positive egenskaper. For eksempel, lanolin er nødvendig for å myke tørr hud, mentol gir en behagelig aroma, fiskeolje nærer sammensetningen med ekstra vitaminer.

Hva er sink salve for? Zinkoksid i seg selv, som er en del av salver, har mange nyttige egenskaper:

 • fremmer rask helbredelse;
 • beskytter huden
 • har en astringent effekt;
 • Zinksalve brukes som et adsorbent (reduserer frigjøring av væske fra gråtende sår);
 • har desinfiserende og antiinflammatoriske egenskaper;
 • hindrer tiltredelse av en sekundær infeksjon;
 • Godt fordelt og absorbert, petroleumsjelly gjør huden myk og fuktig.

Bruken av sink salve fører til det skadede området er tørket, betennelsen forsvinner, kløe og smerte reduseres, rødhet og irritasjon forsvinner. Tykk konsistens absorberes sakte, slik at salven kan påføres ved sengetid under en gasbind.

Det er også kjent å bruke sinkkrem. Den har en mer flytende struktur, slik at den absorberer raskere. Det behandler også raskt hevelse og betennelse, fremmer helbredelse av slitasje og sprekker i huden. Sinkolje er produsert.

Handlingsområder

Mange pasienter er interessert i informasjon om sink salve, noe som hjelper.

Sinksalve for ansiktet forårsaker ikke bivirkninger, så det kan trygt brukes til akne og kviser. Det er ingen kontraindikasjoner. Huden på stedet for betennelse er tørket, reproduksjonen av bakterier stopper. Det er nyttig for beskyttelse mot eksponering for ultrafiolett stråling.

Ved hjelp av sink salve for akne, er sammensetningen påført med et tykt lag på hver tuberkulose. For å forhindre akne, påføres et tynt lag på ansiktet.

På grunn av dens effekter er bruken av sink salve på ansiktet populært. Forgjeves, ser enkelte pasienter sinkolje et stoff fra forrige århundre. Legemidlet brukes på tørr, ren hud og spredes jevnt med hender over hele ansikt og nakke. Sammensetningen bør gis tid å suge, så det anbefales å søke om kvelden og gå hele natten. Instruksjoner for bruk notater: "Bruk sammensetningen av rynker tre ganger i uken i tre uker."

For øyelokk og området rundt øynene, er salve ikke anbefalt. Zink tørker huden og rynker blir enda mer merkbare. I tillegg, hvis forbindelsen kommer inn i øynene, kan konjunktivitt utvikle seg.

Sinksalve fra spiker sopp er mye brukt. Etter påføring på det berørte området, opprettes et beskyttende lag, spikerplaten på hender eller føtter blir restaurert. Hvis svampen behandles på neglene, forsvinner kløe og brenning raskt. Behandle infeksjonen til symptomene forsvinner.

I gjennomsnitt varer svampebehandling om lag to uker. Prosedyren er ferdig om natten. Før overflatebehandling anbefales det å vaske føttene eller hendene (avhengig av svampens avlssted) med en bakteriedrepende såpe. Du kan lage et bad med tilsetning av antiseptiske dekoder. Deretter blir de berørte områdene avskallet, et lag av salve påføres og igjen for å bli fullstendig absorbert.

Mange som har brukt svette salve i armhulen. I bytte søknad i kampen med armhulen svetter raskt forbedrer tilstanden. Tørker overflaten, kjemper mot spredning av bakterier, og hindrer dem i å skape lukter. Midlet påføres to ganger om dagen til den ønskede delen av kroppen i to uker.

Brukes til hyperhidrose. Brudd på svettekjertlene, som fører til overdreven svette, kalt hyperhidrose. Utviklingen av hyperhidrose kan være assosiert med hormonelle lidelser, diabetes, hjertesykdommer eller urinveier. Svettearmhule, rygg, panne, nakke. Tilordne til hender og føtter fra utseendet av svette.

Sinksalver kjemper mot svette og takler ubehagelig lukt.

Sinksalve fra underarm svette tørker problemområdet, etter at porene er påført, blir smalere, og risikoen for å feste infeksjonen reduseres. En liten mengde påføres armhulen og lar seg absorbere. Bruk verktøyet som for svette føtter og hender. Hjelper å takle lukten av føttene.

Stikkvarme kan også forekomme hos en voksen. Sinkoksid kjemper effektivt med blødning. Det betente området blir raskt kontraherende, hevelse avtar, rødhet, kløe og irritasjon passerer. Du kan bruke noen salve med sinkoksid. De gjør huden myk, sunn og smidig.

Dyshidrose er en kronisk hudsykdom som er ledsaget av utseende av subkutane vesikler. Bobler kan vises på ben eller hånd. Hovedsakelig påvirket tær, palmer, føtter. Med dyshidrose bekymrer en betennelsessete utslett i opptil tre uker. Hele denne tiden blir boblene modne, kløe, huden blir tørr, flakket og betent.

Sammensetningen med sink hjelper fra dyshidrose. Det behandler betennelse, tørker sår, innhyller overflaten, hindrer smitte fra å bli med, eliminerer kløe. Etter vannprosedyrer blir salven påført på de berørte områdene opptil 4 ganger om dagen.

Hudsykdommer i barndommen

Ofte foreskrevet sink salve for barn. Hva er bruk av salve i barnet? Med hjelp av stoffet blir det tatt vare på den delikate, følsomme huden, til og med nyfødte.

Hva er de viktigste indikasjonene på sink salve? Barns viktigste indikasjoner for forskrivning av legemidlet er:

 • dermatitt;
 • eksem;
 • hjelper sink salve til bleieutslett, kan herdes og kanel;
 • Grunt hudskader (sår, riper, sprekker);
 • små utslett, pustler på barnets kropp.

Zinksalve for nyfødte hjelper med diatese. Dette er en hudsykdom hos et allergisk barn. Røde flekker ser ut som kløe og forårsaker ubehag. Legemidlet lindrer betennelse, stopper spredningen av irritasjon, og takket være den forfriskende effekten, reduseres kløe.

Avtalen kan være fra dermatitt. Sykdommen krever langvarig behandling, derfor er sink salve ofte foreskrevet. Effektivt eliminerer alle ubehagelige symptomer.

Ofte brukt salve fra bleie dermatitt. Sykdommen oppstår hos barn under ett år på grunn av hudkontakt med våte bleier eller bleie. Rubbing, rødhet vises i baken, lårene. Hvis du ikke starter behandlingen i tide, går rødheten til sunne hudområder, papiller, skorper, peeling, sprekker, sammenføyning.

For å forhindre komplikasjoner, påføres et tynt lag av salve på babyens hud før du bytter bleien.

Du finner en gjennomgang av mange mødre: "Jeg brukte salven i behandlingen av atopisk dermatitt hos en nyfødt." Dette er en kronisk inflammatorisk hudsykdom av allergisk opprinnelse. Årsaken kan være produkt, støv, ull. Overflaten er betent, hovent og kløende. Barnet blir irritabelt, sover ikke godt. Zinkforbindelsen desinfiserer området, forhindrer spredningen av irritasjon, helbreder de dannede sårene. For spedbarn brukes hver 4. time.

Salve for bleieutslett hos nyfødte vil raskt løse problemet. Bleieutslett kan ikke bare komme fra våte bleier, men også fra varm luft, dårlig klær, dårlig hygiene. Zinksalve kan behandle baby bleieutslett. Salve for bleieutslett eliminerer rødhet, helbreder skadet hud. Når bleieutslett anbefales å brukes hver tredje time.

Sinkpasta for bleieutslett bidrar til å takle ubehag, kløe. Bruk av pasta i tilfelle av bleieutslett er mer hensiktsmessig.

Zinksalve brukes til chili. Barn lider ofte av et lignende problem. Stikkvarme kan bli funnet i brettene på babyens hud. Ofte utvikler potnichka på grunn av overdreven innpakning, ikke-overholdelse av hygieniske standarder, varm luft. Det kan bidra til å eliminere svette, betennelser og utslett av sinkbasert lim. Hvis du bruker sammensetningen, så er det en rask gjennomgang av symptomer. Lim er plassert i et tynt lag på barn eldre enn et år direkte på stikkvarme opptil 6 ganger om dagen.

Ved stikk pulver spres et tynt lag på ren, tørr hud av nyfødte opptil tre ganger om dagen. Om nødvendig kan huden på det nyfødte behandles etter hver bleingbytting.

Riktig bruk

Etter å ha studert instruksjonene nøye, kan du finne en måte å bruke. Hvis huden er tørr og følsom, må den fortynnes med fuktighetskrem før du bruker Zinc salve.

Bruksanvisning advarer om å vise alle helbredende egenskaper, du bør først tørke huden med avkok basert på kamille, calendula, serie. Så tar det litt tid før huden tørker. Hvis sykdommen er alvorlig, blir sammensetningen påført i et tykt lag.

Hva er riktig bruk av sink salve? Bruk av sink salve anbefales ikke mer enn 5-6 ganger om dagen. Ellers vil huden tørke ut og bli utsatt for ulike skader.

Instruksjonene foreskrevet og kontraindikasjoner. Disse inkluderer individuell intoleranse mot individuelle komponenter. Ofte er utviklingen av bivirkninger forbundet med en allergisk reaksjon på ekstra komponenter (parabener, oljer), som manifesterer seg som utslett, kløe og rødhet. Behandlingen kan være ledsaget av mørkere hud. Men etter opphør av bruk forsvinner alle ubehagelige bivirkninger.

Du kan ikke behandle zinksalve purulent og sopphudsykdommer. Ikke bruk mer enn tre uker. Ikke egnet til å behandle slimhinner.

Mulig erstatning

Hvis det ikke er noen spesifikke kriterier for sinksalve, brukes analoger. Analoger er nødvendig som i utgangspunktet inneholder sinkoksid og har lignende egenskaper.

 • Lignende egenskaper har Pasta Lassara. Påfør produktet skal være et tynt lag direkte på det berørte området 1-2 ganger om dagen. Bivirkninger inkluderer utslett, kløe og rødhet.
 • Behandle hudsykdommer kan Zindol. Påfør produktet til problemområdet i huden tre ganger om dagen. Sammensetningen kan brukes som et forebyggende tiltak.
 • Desitin har en nyttig eiendom. Påfør et tynt lag av salve for å rense, tørr hud tre ganger om dagen. Behandlingen tar omtrent tre dager, så du kan bruke sammensetningen for å forebygge.
 • Sudokrem behandler raskt betennelse. Det har antifungale, antibakterielle egenskaper. Du kan søke opptil 6 ganger per dag.

Forsiktig og oppmerksom hudpleie vil bidra til å unngå å oppstå sykdommer og komplikasjoner.

Flere Artikler Om Typer Acne