Noen stoffer for å behandle hudsykdommer hos dyr er egnet for mennesker. Disse inkluderer stoffet "Yam" fra å frata en person. I sin sammensetning inneholder salven tørke- og antifungal komponenter, virker som et antiseptisk middel, myker huden og hjelper vevene som er skadet av sykdommen, gjenoppretter seg raskere. Alle bestanddelene av salven er trygge for helse og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner når de brukes på menneskelig hud.

Sammensetning og utgivelsesform

Basen til Yam-salven er svovel, sinkoksid og salisylsyre. Terpentin, petrolatum, paraffin, tjære og lysol brukes som ekstra komponenter. Salven selv er tykk i konsistens, i farge - fra lys til mørkegrå, har en spesiell lukt på grunn av terpentin i sammensetningen. Legemidlet er produsert i små rør på 20 g for bruk ved behandling av mennesker og i en hvit beholder med stort volum (opptil et kilo) for behandling av dyr. Kjøpe et middel for å frata kan bare være på apoteket for dyr. Hold salven på et kjølig, mørkt sted. Merk at i tillegg til det vanlige navnet, kan Yam-salven finnes under navnet Yam bk eller Fungibak Yam, de er ikke forskjellige i sammensetningen.

Handling betyr

Legemidlet har en fungicid effekt på mikroorganismer. Har ikke lokal irriterende eller sensibiliserende egenskap. Takket være komponentene i sammensetningen bidrar salven "Yam bk" fra berøvelse til rask gjenoppretting og restaurering av menneskelig hud. Den har egenskaper som:

 • tørker;
 • antifungal;
 • antiseptisk;
 • antiparasittiske;
 • snerpende;
 • regenererende;
 • mykgjørende.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Når er foreskrevet?

Frata er det vanlige navnet på en rekke sykdommer, hvorav noen overføres til mennesker fra kontakt med et infisert dyr. Derfor, i slike former for å frata som en person vil få når du spiller med en syk firbenet, vil salve "Pit" fra å frata for en person være spesielt effektiv. Hoveddelen av sammensetningen er inneholdt i medisinske preparater fra forskjellige typer herpes, derfor vil det også være nyttig i tilfelle en sykdom som oppstår av en annen grunn, og ikke etter kontakt med et dyr. På grunn av antiseptiske, antimikrobielle og tørkekomponenter kan Yam salve også brukes til slike sykdommer som:

Kontra

Salve "Yam" tolereres vanligvis godt, forutsatt at pasientene ikke har spesiell følsomhet overfor en av komponentene i verktøyet. Med forsiktighet bør den brukes av personer som er utsatt for allergi, og de med tynn og delikat hud, fordi tjære og terpentin kan forårsake forbrenninger på dermis. Du kan ikke bruke verktøyet hvis det er riper, slitasje eller sår på det skadede vevet. Hvis du ikke overholder anbefalingene om bruk av stoffet hos mennesker, kan slike bivirkninger forekomme, for eksempel:

Instruksjoner for bruk salve Yam frarøver en person

Før det påføres "Yam" salve, skal det berørte området vaskes grundig med såpe eller behandles med antiseptiske midler, for eksempel: "Klorhexidin", "Miramistin", "Furacilin". Etter åpning kan salven eksfolieres - dette er normalt, og betyr ikke at medisinen har gått dårlig. I dette tilfellet må det bare blandes grundig med en trespatel før hver applikasjon. Når huden er tilberedt og tørket, skal verktøyet påføres områder med et tynt lag av berøvede og pattende bevegelser gni inn i huden. Det er nødvendig å smette ikke bare den syke epidermis, men også et lite område av den nærliggende, friske en, for å forhindre spredning av infeksjonen ytterligere.

Instruksjoner til stoffet forbyr gnidnings salve med bare hender. Behandle huden med en bomullspute eller et stykke gassbind. For å hjelpe salven, må du utføre prosedyren 2 ganger om dagen samtidig.

Salven har funksjonene i søknaden, det er verdt å studere instruksjonene nøye.

De første 7 dagene er salven igjen på huden i 5 minutter, skylles deretter med varmt vann eller med en bomullspute dyppet i solsikkeolje. I løpet av de neste 7 dagene er salven igjen på huden i 10 minutter. Etter 2 ukers bruk er det tillatt å forlate "Yam" på kroppen i 15 minutter. Med riktig diagnose gir bruken av "Yam" et positivt resultat etter 10 dager.

kompatibilitet

Det anbefales ikke å bruke legemidlet til behandling av berøvelse i forbindelse med andre eksterne rettsmidler for å frata, da de kan inneholde lignende komponenter, noe som vil forbedre effekten av "Pit" og føre til overdreven tørrhet i huden. Det er lov å ta piller, suspensjoner, injeksjoner og sette suppositorier med samtidig bruk av dette verktøyet, men først må du konsultere legen din.

Spesielle instruksjoner

Verktøyet tørker huden, så etter at "Yam" er fjernet fra huden, må de påføres fuktighetskrem. Det er ikke tillatt å bruke produktet på ansikt og nakke. Når salven er på dermis, trenger du ikke å dekke huden med et bandasje eller klær. Siden dette er en veterinærmedisin, er det forbudt å bruke det uten å konsultere en hudlege.

Søknad om barn og gravide

Gravide, ammende kvinner bruker måten "Yam" er forbudt. Det anbefales ikke å bruke berøve salve til barn som ikke har fylt 10 år. Når et barn blir sårt, prøver leger å bruke mindre aggressive midler for delikat barns hud, derfor er de foreskrevet medisinske analoger. Dette er et kraftig middel, som legen foreskriver i sjeldne tilfeller når ingen andre beroligende medisiner har hjulpet.

Instruksjoner for bruk av salve "NM av kreft" for behandling av berøvelse av katter

Har en katt oppdaget laven? Du kan ikke vente på at sykdommen skal passere seg selv, siden hvis du frarøver infeksjonssporer, må hele familien bli behandlet. Sannheten er ikke å unødig panikk, Yam Bq salve effektivt bekjemper sykdommen og eliminerer ikke bare lav, men andre hudpatologier hos katter.

Patologi, ikke herdet i tide, kan føre til blindhet av dyret. Faren for sykdommen er at den overføres fra katten til mennesker, ikke bare ved direkte kontakt. Det er mulig å bringe en infeksjon til huden, fra tingene ved siden av hvilken katten passerte.

Indikasjoner for bruk av NM BK

Det er umulig å selvdiagnostisere, og enda mindre å behandle dyret. Så snart du oppdager en hudsykdom, kontakt din veterinær umiddelbart. Bare han vil riktig bestemme sykdommen, foreskrive et behandlingsforløp.

Legen foreskriver et middel for følgende sykdommer:

Lichen påvirker raskt overflaten, og så snart et hudområde uten hår er funnet, skal et dyr straks vises til veterinæren. Spesielt farlig er sykdommen på kattens hode, som om saken blir forsømt, kan det føre til blindhet av dyret.

Salve Yam Bq fungerer som et selvstendig middel. I spesielle tilfeller, med en sterk lesjon i huden, foreskriver legen et ekstra bane av antibiotika.

Veterinæren foreskriver stoffet og doseringen, og tar hensyn til en rekke faktorer:

 • kjæledyrs alder;
 • tilgjengeligheten av vaksinasjoner, og når var sist;
 • om dyret er kastrert;
 • når den anthelmintiske prosedyren ble utført
 • dyrevekt;
 • om kjæledyret går utenfor eller ikke
 • skrapanalyse resultat;
 • kontrollerer lesjonen med en spesiell lampe;
 • kattens kroppstemperatur.

Etter å ha studert symptomene, visuell inspeksjon av kjæledyret, foreskrev stoffet og doseringen.

De viktigste egenskapene til salven

Et middel til ekstern handling, har en sterk antifungal og acaricidal virkning. Salven har astringente, keratolytiske og antiseptiske egenskaper. Litt tørker såret, forbedrer helbredelsen.

Det er viktig! Under behandling kan du ikke bade og kamme katten.

Etter påføring på dyrets hud dør psoroptoid- og sarkoptoidmittene. Takket være dette er katten kurert av trichophytia og scabies. I doser foreskrevet av en veterinær, er stoffet ikke skadelig for helsen.

Legemidlet er en tett homogen masse av grå eller brun, har en bestemt lukt. Salven stratifiseres under lagring, men etter blanding blir den homogen igjen uten tap av terapeutiske egenskaper.

Ingrediensene av stoffet er valgt på en slik måte at så raskt som mulig:

 • redusere betennelse
 • ødelegge infeksjonen;
 • myke keratinøst vev;
 • tørre sår;
 • lindre smerte;
 • eliminere kløe;
 • styrke det nye laget av voksende hud;
 • gjenopplive røttene av tapt ull.

Etter behandlingsforløpet gjenoppretter katten hele huden som var før hudlesjonen.

Sammensetningen av verktøyet

Blant komponentene av stoffet:

 • svovel myker og fjerner skalaen av den skadede epidermis, dreper den patogene mikrofloraen;
 • Salisylsyre ødelegger sporer og sopp, lindrer smerte;
 • 10% sink oksid - strikker, reduserer betennelse;
 • 10% tjære lindrer kløe, ødelegger patogene bakterier;
 • terpentin anesthetiserer, lindrer betennelse;
 • Veterinær petrolatum er hovedkomponenten, myker huden, fremmer peeling av skalaen av den berørte huden;
 • lanolin - voks, myke såret;
 • Lysol desinfiserer hudoverflaten;
 • Coalbiphenol creolin har en gråbrun farge og en ubehagelig lukt, dreper parasitter av ulike klasser, desinfiserer, lindrer smerter, har hemostatiske egenskaper.

Legemidlet er produsert i plastkrukker, med en kapasitet fra 20 til 1000 g. Prisen på en liten krukke med salve av nukleare materialer er 70-100 rubler.

Lagringsforhold

Legemidlet er lagret i 2 år i en tett lukket beholder ved en temperatur fra 0 ° C til + 30 ° C. Det er nødvendig å unngå kontakt med beholderen med salve av direkte sollys.

Trinnvise instruksjoner for bruk

Før du bruker salve på huden, er det ikke nødvendig å kutte av ullen for å fjerne kåtefragmenter.

 1. Et tynt lag av stoffet påføres den berørte overflaten.
 2. Når du sprer, fanger området på en avstand på 2 - 4 cm fra nidusen.
 3. Gni lett inn i huden.
 4. Prosedyren gjentas 2 ganger om dagen.

Behandlingsforløpet er 7-10 dager, avhengig av sykdomsstadiet.

Det er viktig å sikre at katten ikke slikker stoffet.

Hvis du lar salven komme inn i fordøyelsesorganene, vil katten få en alvorlig forgiftning, som også må behandles. Når du svelger salve, blir han treg, mister appetitten, sover hele tiden, fortaptar raskt.

10 dager etter behandlingens start kontrolleres huden for forekomst av patogener. Hvis de ikke oppdages, er behandlingsforløpet fullført. Ved gjentatt gjenkjenning av mikroorganismer som provoserte sykdommen, blir terapien gjentatt. Under behandlingen kan du ikke bruke andre stoffer.

Påfør salven i hansker, og prøv å ikke inhalere damp av stoffet.

Spesielt forsiktig bør være personer som lider av respiratoriske sykdommer, kardiovaskulære sykdommer - kronisk bronkitt, takykardi. Etter å ha håndtert kjæledyret, vask hendene grundig og ventiler rommet.

Ved fullføring av behandlingsforløpet er det nødvendig å behandle alle gjenstandene som dyret kom i kontakt for for å ødelegge sykdomsårsakene. Det ville ikke være overflødig å desinfisere lokalene for å fullstendig ødelegge farlige mikroorganismer.

Ikke la kontakt med en infisert kattunge med barn. Sykdommen overføres lett fra kilden til sunn hud.

Under behandlingen er det verdt å begrense fotturen til en huskatt på gaten. Etter behandlingsforløpet må du unngå kontakt med dyre dyr.

Kontra

Salven brukes ikke til alvorlig individuell intoleranse over stoffets komponenter i kroppen. Mange katter har økt følsomhet for birketjære, som er en del av salven, som kan utløse utseendet av allergiske reaksjoner.

Med forbehold for legenes instruksjoner eller bruksanvisninger, oppstår ikke bivirkninger. Før du bruker salven til å behandle gravide katter, kattunger og svake dyr, kontakt en veterinær.

Fordeler og ulemper salve

Fordelene med Yam Bc salve inkluderer:

 1. Høy effektivitet.
 2. Enkel å bruke.
 3. Tilgjengelighet, ingen resept nødvendig.
 4. Lang holdbarhet.
 5. Evnen til å gjelde for alle varmblodige dyr.
 6. Påvirkning på ulike grupper av sopp.

I nødstilfeller er salven også brukt for folk.

ulemper:

 1. Spesiell lukt av salve.
 2. Legemidlet kan ikke kombineres med andre legemidler.
 3. Lang løpet av behandlingen.
 4. Det er nødvendig å sette på en spesiell krage, ellers vil katten slikke av salven og kan forgiftes.
 5. Etter behandling av det berørte området har katten en svak brennende følelse.
 6. Tilstedeværelsen av en mulig allergisk reaksjon på tjære.
 7. Det finnes nyere analoger av stoffer som ikke forårsaker irritasjon og brannskader i huden.

Nyttig video

Om symptomer på sykdommen og dens behandling:

Overholdelse av veterinærens instruksjoner og dosering vil redde kjæledyret fra problemer. Salve Yam Bk populær blant veterinærer, til tross for den ubehagelige lukten. Det er gunstig å bruke når det er flere kjæledyr i familien. En lang holdbarhet og en stor krukkevolum gjør det mulig å lage en liten tilførsel av medisin ved plutselig sykdom.

Salve "Yam Bk": bruksanvisning for katter og hunder

Selv med riktig, systematisk, omfattende omsorg er våre kjæledyr, katter, hunder, gnagere, fugler utsatt for virale, bakterielle, parasittiske sykdommer i ulike etiologier. Samtidig er dermatologiske (hud) sykdommer, som ofte diagnostiseres i veterinærpraksis, en fare ikke bare for dyrs helse, men også for mennesker. Derfor bør eiere av hunder, katter ikke bare forstå symptomene, men også vite hvordan du kan hjelpe kjæledyret ditt i en nødsituasjon, selvfølgelig etter samråd med en veterinær.

For behandling av hudsykdommer, dermatose, allergiske reaksjoner hos husdyr forårsaket av ulike typer patogen flora, er det i veterinærpraksis mange effektive metoder for generell ekstern bruk. For eksempel salve "Yam Bk".

Narkotikabeskrivelse

Yam-salve (Unguentum Yam) er et svært effektivt veterinærmedisin til ekstern bruk, som har en kompleks fungicid og baktericid effekt. De er mye brukt i tradisjonell veterinærmedisin for behandling av hudsykdommer (dermatologiske) av ulike etiologier hos hunder, katter og andre kjæledyr.

Salve "Yam Bk" i plast, glassglass på 50, 90, 150, 180, 500 g som inneholder 20 mg aktiv aktiv ingrediens, produseres. Legemidlet har en spesifikk, skarp lukt på grunn av creol, som er en del av sammensetningen, en homogen, tett masse av en viskøs konsistens av en mørk brun farge. Glassene angir sammensetningen, fremstillingsdato, utløpsdato, varemerket til produsenten, serienummeret.

Sammensetningen av stoffet inkluderer:

 • lanolin;
 • salicylsyre;
 • destillert vann;
 • terpentin;
 • tjære;
 • veterinær, medisinsk petrolatum;
 • fenolfri kreolin;
 • Lysol;
 • 10% svoveloksyd, sink;
 • ekstrakter av medisinske planter.

Petroleumjell, lanolin (naturlig voks) har en astringent, myk omsluttende effekt. Eliminer symptomene på peeling, irritasjon, betennelse i dermis øvre strukturer, myk huden.

Terpentin fungerer som en bedøvelse, lindrer irritasjon, har en sterk anti-inflammatorisk, antibakteriell effekt. Dette stoffet bekjemper fartøyene i områder av lesjon av dermis, forhindrer utseendet av bleieutslett.

Lysol desinfiserer huden, forhindrer skadelige effekter av bakteriell flora. Det har en negativ effekt på pyogene typer bakterier.

Svoveloksyd påvirker positivt cellens strukturer av dermis, ødelegger patogene sopp, hindrer aktiviteten. Svovel forbedrer tilstanden til ullen, forhindrer tapet, akselererer helbredelsen av sår, sår i stedet for nederlag.

Salven av NM av BM har antiinflammatorisk, anti-bakteriell, astringent, antiseptisk, keratolytisk, anti-sopp effekt. De aktive ingrediensene har en skadelig effekt på psoroptoid, sarkoptiske flått, patogener av soppinfeksjoner (soppdermatofytter), scabies, trichophytosis.

Veterinærmedisin, på grunn av den unike formuleringen, er lav giftig, absolutt trygg for dyr, uansett alder, avl tilknytning. Salve YAM BK akselererer hudregenerasjonsprosesser, fremmer helbredelse av sår, trofasår på huden på kjæledyr.

Salve NM i veterinærmedisin regnes som et av de mest effektive legemidlene som brukes til behandling av alle typer og former for lav.

Før du bruker stoffet, må du lese instruksjonene og observere den angitte doseringen. Salve Yam har ingen sensibiliserende lokal irritasjonsvirkning, fremkaller ikke manifestasjon av allergiske reaksjoner hos dyr.

Instruksjoner for bruk

Salven av BM er brukt i veterinærmedisin for behandling av dyredematitt, dermatose, trichophytia (ringorm i katter og hunder), mikrosporia, eksem. I følge instruksjonene er legemidlet foreskrevet for ekstern behandling av skadede områder av dermis. Salven påføres jevnt til hele lesjonen og omkringliggende vev to til tre ganger om dagen i 7-10 dager. Før bruk, bland innholdet i krukken, ettersom langvarig lagring kan føre til separasjon av komponentene som utgjør salven.

Oppbevar stoffet skal være på et tørt, mørkt, kjølig sted ved en temperatur på ca. 0 til 28 grader. Oppbevaringsperioden fra utgivelsestidspunktet gjør to år. Salve Yam lagres kun i lukket form.

Før du bruker stoffet for et mer effektivt resultat, anbefales det å utføre antiseptisk behandling av de berørte områdene, skjære ullen, fjerne skorpe, scabs, skalaer fra kjæledyrets hud.

For at dyret ikke skal slikke stoffet fra de behandlede områdene, anbefales det at hunder og katter bærer en beskyttende krage, påfør en gauzeforband eller en snus i 30-35 minutter.

Salven av kjernefysiske materialer brukes til fullstendig forsvunnelse av de kliniske manifestasjoner av dermatoser, dermatitt, soppinfeksjoner. Etter behandling, for å unngå tilbakefall, er det verdt å ta dyret tilbake til veterinærklinikken for diagnose, og ta hudskraping for mikroskopisk undersøkelse. Om nødvendig må behandlingen gjentas.

Bivirkninger og kontraindikasjoner

Bivirkninger etter bruk av stoffet er ikke kjent. Legemidlet er lavt giftig, trygt for dyr. Det er svært viktig å følge reglene for bruk, angitt i merknaden til stoffet. Ved publisering av artikkelen koster 20 gram emballasje 69 rubler i Petonline og Zoopassazh butikker.

Salven av kjernefysiske materialer brukes ikke bare hvis katter, spesielt de med høye raser, har overfølsomhet overfor de aktive stoffene i sammensetningen av legemidlet.

Hvis allergiske reaksjoner oppstår, bør du kontakte veterinæren din, hvem vil velge et annet effektivt middel for behandling av dermatoser.

Ditt kjæledyr

omsorg og behandlingstips

Effektiv salve yam bk: Den beste beskyttelsen for katten din fra å frata

I tilfelle av kattesykdommer på huden, må de bli utsatt for rettidig behandling, ellers er deres videre spredning mulig, så helingsprosessen vil være veldig lang.

De fleste hudsykdommer hos katter blir overført til mennesker. For tiden er det et stort antall veterinære legemidler som effektivt brukes mot lav, demodikose, eksem og andre sykdommer. En av dem er YM BC salve.

INGREDIENSER INCORPORATED MEANS

Dette stoffet har acaricidal og antifungal effekter, det brukes eksternt og er et kombinert verktøy med høy effekt. Salve YAM BK består av:

 • Salisylsyre;
 • Sink oksid;
 • svovel;
 • Destillert vann;
 • tjære;
 • terpentin;
 • Veterinær eller medisinsk petrolatum;
 • Lysol;
 • Fenolfri kobolt;
 • Lanolin.

Frigjør det i små plastkrukker. I en pakke er 20 gram midler.

HOVEDE EGENSKAPER

Salve NM av BK har astringente, keratolytiske og antiseptiske egenskaper, på grunn av hvilke mytene i psoroptoid- og sarcoptoidgruppene blir ødelagt, forårsaker slike sykdommer som trichofytose og scabies.

Irriterende og sensibiliserende effekter av dette legemidlet er fraværende. Avhengig av graden av innvirkning på kattens kropp, klassifiseres salven som en lavfare substans.

INDIKASJONER FOR BRUK. GRUNNLEGGENDE KONTRAINDIKASJONER

Verktøyet er tildelt katter for behandling av slike sykdommer:

 • dermatitt;
 • trihofitii;
 • eksem;
 • Microspores.

Verktøyet er kontraindisert for bruk hvis dyr har høy følsomhet eller individuell intoleranse mot noen av bestanddelene i salven.

Med nøye overholdelse av bruksanvisningen, ingen bivirkninger.

HVORDAN DU BRUKER BETYDNINGENE: INSTRUKSJONER

På det berørte hudområdet påføres salve med et lite lag.

Samtidig er det nødvendig å fange området fra 2 til 4 centimeter i nærheten av ildstedet. Verktøyet gnides i overflaten under behandling.

Det er ikke nødvendig å foreta noen foreløpige tiltak, kutte ut ullen eller fjerne skorpeene.

Det berørte hudområdet behandles minst to ganger om dagen i 7-10 dager. Etter at behandlingsperioden har gått ut, begynner håret å vokse på det, og skorpe faller ned.

Ti dager etter den siste bruk av salven, bør en makroskopisk undersøkelse utføres for kontrollformål. Hvis sykdommens årsaksmidler ble funnet med det, bør det gjennomføres et andre behandlingsforløp.
Ved bruk av salven kan du ikke bruke andre stoffer og medisiner.

Video: frata dyr: årsaker, symptomer, forebygging

Når du behandler katten på en måte og etter prosedyren, bør du følge reglene for personlig hygiene og instruksjoner for arbeid med legemidler beregnet til veterinær bruk.

For tiden er det ingen analoger til dette legemidlet.

Les her vurderinger om proplan feeds. Dette er interessant.

POSITIV tilbakemelding av eierne

"Vi har tre katter i huset vårt. En av dem ble syk med lav, hvoretter foci begynte å dukke opp på de andre dyrene.

Det ble behandlet i svært lang tid, mens de først brukte lokale rettsmidler og vaksinen anbefalt av veterinæren. Vi ble frarådet fra bruk av Mazi YM BC, og forklarer at det er dårlig tolerert av dyr.

Siden den langsiktige behandlingen var ineffektiv, spredt laven, jeg måtte til slutt kjøpe en flaske av stoffet.

Salven var brun og hadde en sterk lukt av tjære. To katter hadde fratatt tomter på ansiktet og tassene, så de bestemte seg for ikke å røre ansiktet og smurt på tassene sine. Etter behandlingen ble spesielle krage slitt for å hindre at produktet smulte. Katten måtte behandle ryggen helt, stå i førti minutter, og fjern resterende salve med salicylsyreoppløsningen, da det ikke er mulig å vaske kattene etter behandlingen.

På neste besøk til veterinærklinikken ble det funnet flere forbedringer i tilstanden til dyrene etter flere dager med bruk av salven NMB BC. De skallede flekkene under lampen skinnet allerede langt mindre på de stedene som ble behandlet med preparatet. Siden katten hadde alvorlig fratatt ham, traff han hele ryggen, mens håret ikke falt, bemerket veterinæren at fremdriften er åpenbar, til tross for at slike sykdommer er svært vanskelig å behandle.

De som vil bruke denne salven til å behandle dyrene deres, bør huske på at det er giftig og kan forårsake forbrenning på huden.
Vår katt hadde dem, og derfor ble behandlingen ledsaget av smertefulle opplevelser. I intet tilfelle bør dyr få lov til å slikke stoffet fra huden.

Til slutt klarte vi å takle sykdommen, men siden vi ikke begynte å bruke denne virkningen umiddelbart, tok vi totalt tre måneders behandling. Nå er kattene helt sunne og bare Omeg Yam BK er til kreditt for dette. "

Anastasia.

"Katten har fått en lav. Ved mottaket hos veterinæren ble det gitt behandlingsanbefalinger, spesielt legen rådet til å sikre at katten ikke kom i kontakt med andre dyr, og smøre den berørte huden to ganger om dagen med salve YAM BC.

Siden sykdommen ble oppdaget av oss så snart de første symptomene begynte å dukke opp, tok behandlingen ikke mye tid, og innen to uker var katten helt frisk. Det var mye billigere hvis vi brukte importerte stoffer, er det ennå ikke kjent hvor lenge behandlingen kan vare. Bare du må sørge for at dyrene ikke slikker det. "

Yam-salve til lav i mennesker: stoffets egenskaper og bruksanvisning

Fratage er en type dermatologisk sykdom hvor skumlete formasjoner av avrundet form kan oppstå på overflaten av huden og i hodebunnen som forårsaker kløe og ømhet. Dette skyldes sporer av parasittiske arter av sopp og andre patogene mikroorganismer som faller på sporerens kropp.

Behandling av denne sykdommen innebærer kompleks bruk av medisiner i form av injeksjoner eller tabletter, samt behandling av den berørte huden med salver og kremer av lokal handling. Et av disse populære stoffene er NM-salve - et verktøy som ofte brukes i veterinærmedisin, men ikke mindre effektivt i behandling av eksem, demodikose, berøvelse og annen dermatitt.

Utgivelsesskjema

I salget presenteres NM-salven for menneskelig deprivasjon i plastbeholdere på 20 g hver, i veterinærapotekets nettverk selges medisinen i større beholdere. Suspensjonen er tykk og har en sterk lukt, ubehagelig for luktesansen. Fargeskjemaet er lysegrå, men kan nå en rik brun farge.

Under den langsiktige lagringen observeres ofte en stratifisering av terapeutisk substans, som ikke har negativ innvirkning på stoffets fordelaktige egenskaper. Produktet har lav toksisitet, derfor utgjør det ingen fare for mennesker eller dyr.

Kjemisk sammensetning

Utvalgte komponenter i salven hjelper på kort tid til å overvinne dermatologiske ulykker, inkludert ikke bare lav av ulike etiologier, men også inflammet akne i ansiktet, tegn på demodikose og rosacea. Sammensetningen av dette bakteriedrepende bakteriedrepende stoffet omfatter slike substanser:

 • svovel (10%);
 • sinkoksyd (10%);
 • lysol eller kreolinetfenol kull;
 • bjørk tjære;
 • salicylsyre;
 • terpentin gummi;
 • lanolin;
 • Vaseline;
 • destillert vann.

NM-salve gjør at du kan bli kvitt en person, samt forbedre den generelle tilstanden til epidermis under kompleks terapi, som kun en spesialist i dermatologi kan riktig tildele. Den naturlige sammensetningen og fornuftig pris på stoffet gjør det populært for pasienter hvis ubehag skyldes tilstedeværelsen av hudproblemer.

Farmakologisk aktivitet

Det er umulig å oppnå full utvinning og bli kvitt en parasittisk sykdom gjennom bare NM-salve. En ekstra inntak av antifungale og antihistamin medisiner, og i noen tilfeller av stoffer fra gruppen av antibiotika, vil være nødvendig.

Alene lindrer salven straks bare eksterne symptomer, noe som forbedrer pasientens trivsel for en stund. Dens medisinske egenskaper manifesteres under undertrykkelse av sarkoptoid- og psoroptoidmider, som er de forårsakende agensene av scabies og trichophytosis (ringorm). Også stoffet er preget av keratolytiske og antiseptiske effekter, som du kan oppnå følgende mål:

 1. fullstendig ødelegge spor av patogen mikroflora aktivitet;
 2. tørke ut fuktige sår og erosjon forårsaket av komplikasjoner;
 3. redusere intensiteten av inflammatoriske prosesser på huden;
 4. fjern giftstoffer dannet i epidermis på grunn av aktiviteten til parasitter;
 5. akselerere avvisning av døde celler og videre regenerering.

Personer som lider av lav og demodikose, høy effektivitet ved behandling med salve NM.

Leger anbefaler bruk av stoffet i tilfeller der andre legemidler og terapeutiske tiltak ikke fører til forventet utvinning av pasienten.

Kontra

Som med hvilket som helst legemiddel har NM salve en rekke kontraindikasjoner som begrenser antallet pasienter for hvem dette legemidlet anbefales til bruk. Blant dem er:

 • gravide kvinner og kvinner som ammer;
 • personer med overfølsom hud;
 • med allergier mot noen av de påkrevde komponentene;
 • med hypertrichosis;
 • I tilfelle av utslett, brenner og riper på ansiktet.

Før du bruker salven, er det viktig å gjennomgå en medisinsk undersøkelse av en kvalifisert lege som er i stand til å diagnostisere sykdommens art og foreskrive en egnet behandling.

Trinn for trinn

Behandling med salve NM NM BK skal utføres i henhold til algoritmen spesifisert av produsenten, som vil tillate å oppnå en rask terapeutisk effekt:

 1. Det berørte hudområdet rengjøres grundig med all tilgjengelig antiseptisk eller såpeoppløsning.
 2. Innholdet i plastbeholderen med stoffet grundig blandet med en tre- eller plaststang uten chipping.
 3. Produktet er spredt på kroppen med et jevnt tynt lag, og deretter lett patting produktet med en bomullspinne eller pinne, fange sunne områder av huden som omgir lavplakkene under salvebehandling.
 4. I første ukes bruk vaskes salven av 5 minutter etter påføring, i den andre - etter 10, på den tredje - etter 15, vil resultatet av behandlingen bli merkbar etter 3-5 dager.
 5. Fjern verktøyet med en bomullspute, forfuktet med naturlig olje (for eksempel oliven, kokos eller solsikke).
 6. Oljen vaskes av med oppvarmet kokt vann, hvorpå huden tørkes med et mykt håndkle og smøres med apotekskremer som inneholder glyserin.
 7. Sessioner gjentas hver 12. time i fravær av en negativ reaksjon av kroppen til stoffet.

Hvis pasienten har klager på kløe og annet ubehag under prosedyren, og da det er tegn på peeling og utslett, anbefales det å avbryte behandlingen og umiddelbart konsultere lege.

Retail verdi

I gjennomsnitt i Russland varierer prisen på en 20-grams krukke med NM-salve fra 60 til 100 rubler. Produktene er tilgjengelige for over-the-counter salg og selges også på apotek på veterinærklinikker.

Salve YAM BK for katter og katter

Salve YAM BK - et effektivt verktøy for katter og andre dyr, som gjør det mulig å kvitte seg med lav og andre dermatologiske sykdommer. Det har et bredt spekter av handlinger, men det tilhører lavfare stoffer. Det hjelper ikke bare å ødelegge sopp, parasitter eller patogener, men bidrar også til restaurering av ull.

Sammensetning og egenskaper

Stoffet er tykk konsistens, vanligvis mørkegrå eller brun. Har en bestemt lukt der duften av urter blir hørt. Legemidlet er beregnet for ekstern bruk og bør ikke få lov til å komme inn i dyret.

Hovedfunksjonen er høy effektivitet på grunn av den komplekse effekten. Det gir denne sammensetningen av stoffet. Den inkluderer:

 1. Sinkoksid har en tørkeeffekt, regulerer sekretjonen av talg, og eliminerer betennelse.
 2. Svovel er en av hovedkomponentene, som har antiinflammatorisk virkning. Ødelegger patogene mikroorganismer, forhindrer videre reproduksjon, akselererer prosessen med å gjenopprette huden.
 3. Salisylsyre er et sterkt antiseptisk middel som har gode antibakterielle egenskaper. Det bidrar til rensing av epidermis fra avfallsprodukter av ektoparasitter, samt døde celler.
 4. Zhivichny terpentin besitter de uttrykte antiparasitiske egenskaper. Handlingen er skadelig, ikke bare for flått, men også sopp, skadelige mikroorganismer.
 5. Birk tjære - et stoff av naturlig opprinnelse, som er mye brukt i behandlingen av hudsykdommer. Lindrer betennelse, tørker huden. Gir epidermis med essensielle mineraler og næringsstoffer, er aktivt involvert i regenereringsprosessen.
 6. Lysol ødelegger patogene mikroorganismer, da det har uttalt desinfiserende egenskaper.
 7. Lanolin og vaselin danner grunnlaget for salven. De myker epidermis, hindrer utviklingen av tørrhet, noe som kan forårsake de aktive komponentene i produktet.

På grunn av den rike sammensetningen av nukleare materialer har BC BK følgende effekt:

 • ødelegger flått, sopp og mikroorganismer som forårsaket utviklingen av sykdommen;
 • fremmer separasjon av døde celler og restaurering av huden;
 • besitter antiseptiske og antibakterielle egenskaper;
 • stopper inflammatoriske prosesser;
 • fukter og bløder epidermis, akselererer sin helbredelse;
 • nærer hudceller med gunstige stoffer;
 • reduserer overdreven produksjon av talg;
 • renser epidermis av giftstoffer og avfallsprodukter av skadelige organismer.

Indikasjoner for bruk

I følge instruksjonene brukes YM BK salve til katter i behandlingen av slike sykdommer:

 • dermatitt forårsaket av sarkoptoid og psoroptoid myter;
 • eksem;
 • skabb;
 • trihofitii;
 • microsporia (ringorm).

Bruk stoffet bare etter diagnosen. Medisinsk konsultasjon er nødvendig.

Hvis du opplever håravfall, skallet flekker på dyret, rødhet, kløe og andre ubehagelige symptomer, kontakt lege umiddelbart. Mangel på ringormsbehandling kan føre til alvorlige helseproblemer. I tillegg blir sykdommen overført til mennesket.

Instruksjoner for bruk

Hvis et dyr har en dermatologisk sykdom, må du utføre følgende handlinger når du bruker legemidlet:

 1. Rør innholdet i polymerburene, ettersom langvarig lagring av komponentene har en tendens til å delaminere.
 2. Påfør legemidlet i et tynt lag på de berørte områdene. Kutting av ull og crusting er ikke nødvendig.
 3. Behandle området rundt de berørte områdene, retreater fra kanten med 2-4 cm. Slike tiltak vil bidra til å forhindre videre spredning av sykdommen.
 4. Gni forsiktig salven inn i huden.

Handlinger må gjentas 1-2 ganger om dagen. Behandlingen kan vare fra en uke til 10 dager, hvoretter du må ta prøver igjen. Ved påvisning av sopp- eller patogene mikroorganismer, gjentas behandlingen.

Spesielle instruksjoner

For å være effektiv og sikker, bør du følge enkle, men viktige anbefalinger:

 1. Ikke kam dyrets hår til det er herdet, ellers kan penselen eller kammen spre seg til andre deler av kroppen.
 2. Ikke la en katt eller en kattlick medisin. For å gjøre dette, etter prosedyren, bruk en krage eller krage. Du kan fjerne dem om en halv time. Du kan også påføre et bandasjeforband.
 3. Hvis det er flere dyr i huset, bør det syke dyret isoleres fra resten for å hindre spredning av patologi.
 4. Tidlig behandling, siden økningen i tidsintervallet kan påvirke effektiviteten av stoffet.
 5. Bruk ikke legemiddel NM BM etter utløpsdatoen. Det er alltid angitt på emballasjen.

Det er like viktig å observere forholdsregler:

 1. Behandling av dyret skal utføres i engangshansker for å eliminere muligheten for infeksjon.
 2. Etter prosedyren må du vaske hendene med såpe og vann.
 3. Polymer krukker fra under medisinen kan ikke brukes til husholdningsbruk.
 4. Hvis du opplever en allergisk reaksjon i kontakt med salven, søk sykehuspleie.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Legemidlet tilhører de sikre midler og er godkjent for bruk av voksne katter og kattunger. Før du bruker for gravide og ammende kvinner, så vel som svake dyr, kontakt en veterinær.

Under forbudet mot salve YM BC for katter med individuell intoleranse mot komponentene. Det skal brukes med forsiktighet, siden mange katter er overfølsomme for birketar, som er en del av.

Ved overfølsomhet overfor legemiddelkomponentene kan følgende fenomener observeres:

 • irritasjon av huden;
 • brannsår;
 • rødhet;
 • kløe, etc.

Hvis du finner disse symptomene, må du fjerne produktet med en bomullspinne og bade dyret. I andre tilfeller gir salve YM BK ikke bivirkninger.

Fordeler og ulemper

Legemidlet har følgende fordeler:

 1. Sikkerhet og lav giftighet. Ved bruk av bruksanvisningen forårsaker sjelden bivirkninger.
 2. Nesten ingen kontraindikasjoner.
 3. Rimelig pris. Prisen på en liten krukke med salve YAM BK for katter varierer fra 70 til 100 rubler.
 4. For å kjøpe trenger ikke lege resept.
 5. Høy effektivitet på grunn av innholdet i sammensetningen av flere aktive komponenter.

Blant manglene bør nevnes:

 1. Behovet for behandlingens varighet. Noen katter liker ikke prosedyren for å bruke salven.
 2. Følsomhet av katter til bjørk tjære. Kan forårsake irritasjon.
 3. Sikre forebygging av narkotika slikking. Det skaper ulempe for dyr og mennesker.

Eier vurderinger

Oksana, eieren av en 3 år gammel katt:

"Da vår fitte dukket opp karakteristisk for å frata blanke flekker på hodet, gikk de umiddelbart til sykehuset. Veterinæren foreskrev en salve til ekstern behandling, og snakket om sikkerheten til legemidlet. Smurt i en uke. Nå fra å frata ingen spor. Ull gjenopprettes raskt på bare steder. Billig og godt stoff. Spesiell takk til vår veterinær. "

Victoria, eieren av en 4 måneder gammel kattunge:

"Vi brukte kjernefysisk materiale for å behandle kattungenes lav. Etter å ha søkt det hele begynte å brenne, måtte jeg umiddelbart vaske det av. Hvor effektiv er det ikke mulig å kontrollere legemidlet. Jeg vil trekke kattens eiere oppmerksom på at stoffet er ganske farlig. "

Veterinær vurderinger

Vadim, veterinær med 7 års erfaring:

"Salve av nukleare materialer er et trygt og universelt middel for behandling av dermatitt og berøvelse, som brukes til dyr og mennesker. Jeg trener ikke bruken av dette stoffet, så vel som andre legemidler til lokal behandling. Spesielle vaksiner (Polivak, Vakderm) mye mer effektivt og enkelt å løse problemet. "

Svetlana, veterinær med 4 års erfaring:

"Et rimelig og effektivt stoff fra en innenlandsk produsent. Ofte foreskriver jeg det for behandling av lav. I min praksis var det bare ett tilfelle av sterk irritasjon, de andre dyrene ble godt tolerert av medisinen. "

Salve YAM BK for katter: beskrivelse, omfang, samt fordeler og ulemper

Salven av kjernefysiske materialer brukes ofte til å behandle frata katter, samt andre soppsykdommer. Legemidlet er budsjett og effektivt, egnet for forskjellige raser. Det bør bare brukes etter å ha lest instruksjonene, da medisinen kan forårsake bivirkninger.

Beskrivelse salve NM BK

Salven av nukleare materialer er et stoff som har antibakterielle og antifungal effekter. Dette legemidlet inneholder salisylsyre, petrolatum, terpentin, sink, svovel og tjære. Ekstra komponenter:

 • creolfenfenol kull;
 • lanolin.

Legemidlet er tilgjengelig i form av salve, som er praktisk å påføre huden. Sammensetningen flyter ikke, da den har en tykk tekstur. Salvebrunt under langvarig lagring kan lett løsne seg. Etter blanding, får verktøyet imidlertid en normal konsistens.

Salve YAM BK er aktiv mot sopp og bakterier

Komponentene av stoffet har en rekke nyttige egenskaper:

 • tørk huden og eliminere den inflammatoriske prosessen;
 • bidra til døden av blodsugende parasitter
 • ødelegge soppsporer
 • myk huden
 • ødelegge patogene bakterier
 • bidra til regenerering av huden;
 • forstyrre absorpsjonen av toksiner.

Legemidlet er trygt for katter, ikke provoserer en svekkelse av immunsystemet, og øker heller ikke sensitiviteten til huden til ytre stimuli.

I hvilke tilfeller er legemidlet foreskrevet

Salven brukes til å eliminere ringorm i katter, dermatitt, eksem og andre hudsykdommer. Legemidlet er også foreskrevet i nærvær av kvaler og scabies. Legemidlet brukes kun etter diagnostiske manipulasjoner, så mange hudsykdommer hos kjæledyr har lignende symptomer.

Kattringorm er en smittsom sykdom

Advarsel! Hvis et kjæledyr har skallet flekker, er huden irritert og kammert, og generell helse forverres, kan dette signalere tilstedeværelsen av en soppinfeksjon som lett overføres til mennesker. Det er viktig å konsultere en veterinær i tide og isolere kjæledyret fra kontakt med andre dyr og barn.

Regler for anvendelse

Før du begynner behandling, må salven blandes grundig. Verktøyet skal være ved romtemperatur. Behandlingsforløpet varer fra 4 til 10 dager. Varigheten av behandlingen avhenger av sykdommen og er etablert av en veterinær. Det er ikke nødvendig å skjære ullen før påføring av produktet. Hvis det er skorper på huden, bør de ikke fjernes. Du kan bruke produktet direkte på toppen av dem, det vil ikke påvirke resultatet av behandlingen.

Narkotika kan ikke brukes etter en utløpsdato. I tillegg bør medisinen ikke fryses eller overopphetes. Salve kan oppbevares i kjøleskapet eller ved romtemperatur, som ikke overstiger 30 grader.

Nødvendig beløp

For alle typer hudlidelser i katten skal påføres samme mengde midler. Dosen er ikke avhengig av kjæledyrets alder, vekt og rase. Ovnlaget skal være jevnt og tynt.

Søknadsprosedyre

Det er nødvendig å behandle ikke bare det berørte området, men også en sunn (som går over grensefokuset med 2-4 cm). Dette er nødvendig for å hindre spredning av infeksjon i andre områder. Verktøyet må forsiktig gnides, men ikke trykk for hardt. Behandlingen bør utføres 2 ganger om dagen, ved hjelp av en bomullspinne eller gasbind.

Yam salve har en tykk konsistens.

Med betydelige skader på huden under påføring, kan kjæledyret oppleve ubehag og bryte ut, så det er viktig å utføre prosedyren raskt. Det anbefales å slå katten, snakke med henne rolig og mild tone.

For dermatitt hos katter ble salver brukt til behandling. Siden lesjonen var stor var det svært ubeleilig å bruke produktet, og det tok mye tid. Jeg anbefaler i slike tilfeller at du tar til hjelp av en annen person, fordi katten lett kan rømme og løpe bort under prosedyren. I tillegg, hvis det berørte området er magen, er det best å kjøpe et spesielt teppe, da dyret lett kan slikke agenten og bli forgiftet.

Sikkerhets forholdsregler

Regler som anbefales å følge:

 1. Før du går videre til prosedyren, bruk hansker. Ikke bruk salve med bare hender.
 2. Kjøp en spesiell krage som ikke tillater katten å slikke agenten eller berøre det berørte området med sine klør (hvis det er på tåke).
 3. Hvis det er mange lesjoner, bør produktet påføres konsekvent ut fra området av tålerne.
 4. Unngå å få salve i øynene og slimhinner.
 5. Ikke behand huden av kjæledyret i kjønnsområdet og anus.
 6. Påfør stoffet anbefales med jevne mellomrom.

Beskyttende krage for katter vil ikke tillate medisinering å slikke

Advarsel! Kombinasjon av kattens hår er kontraindisert til full gjenoppretting. Ellers kan smitte lett spre seg til sunne områder.

Uønskede reaksjoner og kontraindikasjoner

Uønskede symptomer ved bruk av denne salven er sjeldne. Noen ganger er det reaksjoner på individuell intoleranse mot komponentene, spesielt bjørktjære, som kan provosere allergi hos noen katter. Når dette skjer, har følgende symptomer:

 • kløe;
 • brennende følelse;
 • rødhet i huden i søknaden.

Legemidlet har ingen kontraindikasjoner, da det tolereres i de fleste tilfeller veldig bra og ikke har en toksisk effekt på dyrets kropp.

Hvis en katt plutselig har allergisk utslett og kløe intensivert under behandling med salve, er det viktig å umiddelbart konsultere lege. Du kan også gi kjæledyret antihistamin medisiner, for eksempel: Suprastin, Tavegil, etc.

Funksjoner for bruk hos gravide katter og kattunger

Legemidlet kan brukes til behandling av gravide kvinner etter forutgående konsultasjon med en veterinær. For behandling av kattunger er stoffet ikke kontraindisert, da det er trygt og ikke absorberes i blodet. Under amming, er agenten også tillatt å bruke, men det er nødvendig å overvåke reaksjonen av et sykepleiehus til en medisin.

NM salve kan brukes til å behandle kattunger.

Hvis en gravid katt under behandling med en salve utvikler en allergisk reaksjon og appetitt forverres, anbefales det å slutte å bruke legemidlet og erstatte dette legemidlet med et annet legemiddel.

Drug interaksjon

Dette legemidlet virker ikke sammen med andre aktive ingredienser, men ytterligere bruk av medisiner bør forhandles med en veterinær. Det anbefales ikke å bruke salven umiddelbart etter bruk av andre formuleringer, da hudirritasjon kan provoseres.

Fordeler og ulemper med midler

 1. Fraværet av toksiske effekter på kroppen.
 2. Kan brukes til å behandle eldre og underernærte dyr.
 3. Lav pris.
 4. Det gir raske resultater på grunn av tilstedeværelsen i komplekset av aktive komponenter.

Ulempene med dette verktøyet:

 1. Legemidlet har en skarp lukt som et kjæledyr kanskje ikke liker.
 2. Det er ubeleilig å søke om kjæledyret har en lang jakke.
 3. Olje konsistens. Etter behandlingsforløpet vil kjæledyret bokstavelig talt måtte vaskes.

Kriteriet for utvinning er forurensning av de berørte områdene, eliminering av rødhet og peeling av skorper. Selv om kjæledyret har fullstendig gjenopprettet, er det viktig at du besøker legen for å skrape igjen.

Lignende stoffer i henhold til indikasjoner - tabell

 • terbinafinhydroklorid;
 • tiabendazol;
 • metronidazol;
 • lidokain;
 • deksametason.
 • individuell intoleranse
 • alder opptil 4 uker;
 • laktasjonsperiode.
 • betamazondipropionat;
 • gentamicinsulfat;
 • klotrimazol.
 • renal dysfunksjon;
 • svekket og utmattet dyr.

Medikamenter lignende tiltak - fotogalleri

Særegenheter av kjæledyrsvanskelighetsbehandling - video

Anmeldelser om effektiviteten av stoffet

Denne historien begynte med konstant skrape av kattens nakke. Jeg kaller dette stedet "krageben" (unnskyld, veterinærer, zoologer og dyrevenner enkelt, hvis jeg tar feil i anatomi av kattene jeg er ikke sterk Smile.).Oskob viste ringorm - ringorm. Behandlet med to salver - clotrimazole og pit bc. Kloritazol smurt de første dagene (4-5 et sted). Jeg hadde ikke møtt et lignende problem før, og jeg vet ikke stadiene av gjenoppretting. Men det var ingen endringer. Generelt nr. Jeg vet en ting sikkert - frata meg i beløpet økte ikke. Senere var det salven av salve yam bk. Så begynte problemene våre og razocharovaniya.Mazali penta to ganger om morgenen og om kvelden (trenger bare et minimum av 8 dager). På første og andre dager var det ingen endringer. På morgenen på den tredje dagen har størrelsen økt dramatisk - en og en halv ganger (!). Igjen, jeg visste ikke hvordan denne sykdommen ble behandlet og hvordan den oppfører seg, men jeg mistenker at noe har gått galt. På den fjerde dagen ble tilstanden ganske beklagelig. Katten er ærlig, og hårbollene er spredt over hele leiligheten. På sårene virket blåmerker i store mengder, det så alt skummelt ut. Om kvelden var vi allerede i resepsjonen på veterinærklinikken, og uten å vente på de anbefalte to ukene for det andre besøket. Lampe voodoo sovsem- viste veldig svak stråling i et lite område (som jeg så kanskje det skal være, jeg er ikke sikker..) skraping vist - ingen sopp.

NataliaVasekovska

https://irecommend.ru/content/foto-maz-yam-bk-ot-lishaya-u-koshki-bystroe-lechenie-s-posledstviyami-vnimanie-krovavye-ozho

En dag tok min kattfamilie opp lav. Behandlingen var lang og trist. De injiserte katter med vaksinen og behandlet dem lokalt. To katter hadde ringorm på ansikt og ben, har en katt - et lag på huden over hele overflaten av katten. Veterinæren ga oss ikke først råd til at Yam BK salve, fordi hun sa at katter ikke kunne tolerere det. Men behandling på annen måte ga ingen resultater og måtte ty til Yam BK salve. Katter som har blitt fratatt lommer på ansikt og ben, poter og gned bare hadde på seg halsbånd, slik at de ikke slikke. Cat smurte hele baksiden av halsen og halen, holdt i 40 minutter, og vaskes med en løsning av salicylsyre (katt var umulig å vaske). Den neste besøk til legen etter behandlingsstart med salven viste signifikant forbedring i katten og hårløse flekker på bena i katter blir mindre lys under lampen. Overalt hvor Yam BK salve ble behandlet. Om katten veterinæren var også overrasket, t. Til. De sier at denne formen for å nekte (over huden, uten hår tap) blir behandlet verre og den lengste, og fremgangen har vært mest bemerkelsesverdige. Katten lyser nesten ikke under lampen (før det var ALLE). Men til slutt ble alle kurert, behandlingen tok mer enn 3 måneder. Jeg tror, ​​før de begynte å bli behandlet med Yam BK salve, ville de ha gjenopprettet seg raskere. Selv viktig, selvfølgelig, en helhetlig tilnærming, vi ble behandlet ikke bare salve Yam f.Kr., men etter behandling det var hennes katt brått gikk på bedringens vei.

Umka63

http://otzovik.com/review_602580.html

Lukten, selvfølgelig i denne salven er veldig, veldig ekkel lukt av bjørk tjære, men dyrets helse er dyrere. Color salve også, går mye å være ønsket konsistens er veldig fet, vaske ploho.Moi katter, takk Gud microsporia ikke bli syk, men en hjemløs kattunge som er lagret denne salven. Lesjonen var allerede stor nok, og hjemløse kattungen vil ikke følge, han alltid strebet etter å slikke salve, som er helt uakseptabelt, så behandlingen er litt forsinket. Men over tid har pelsen vokst, og versicoloren er helt borte. Så NM-salve er ganske effektiv.

oniks28

https://otzovik.com/review_1230548.html

Salven av kjernefysiske materialer med BM har ikke bare fordeler, men også noen ulemper, men det er et effektivt middel for å kvitte seg med dermatologiske sykdommer av sopp opprinnelse. Legemidlet bør kun brukes etter de nødvendige diagnostiske prosedyrene og konsultasjon med en lege.

Flere Artikler Om Typer Acne