Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Med Metronidazol gjør jeg masker. Jeg gni tabletter i pulver, bland det med vann, eller med leire, eller med salisylsyre - som er hjemme. Du må blande tykkelsen på rømme. Sett på ansiktet i 20 minutter. I seg selv er det vasket av lett, hvis med leire, så litt tyngre. Se alltid på for å vaske av grundig, ikke et eneste gram gjenstår. Akne slik en maske tørker, lindrer kløe, betennelse, gunstig effekt i alle sanser. Jeg gjør det hver annen dag, og jeg ser bra ut, det er ingen ål. Men masken er egnet for fet hud, hvis huden er tørr, må du se etter en annen måte å behandle akne på.

Metronidazol er tilgjengelig i flere varianter - gel, krem, tabletter og injeksjon. Jeg opplevde på meg selv de to første alternativene, som et resultat jeg klarte å bli kvitt meg for akne og akne. Jeg vekslet bruken av krem ​​og gel, slik at effekten øker, og resultatet varer lenger. Infeksjonen ble beseiret raskt nok, men stoffene påvirket ikke hastigheten på helbredelse og vevregenerering, bidro ikke til at antallet merker på huden ble redusert etter slutten av hele kurset. Listen over kontraindikasjoner for å motta svært imponerende, er slike sjeldne. Fra den omfattende listen over bivirkninger på meg selv følte jeg bare en liten brennende følelse etter påføring.

For behandling av akne og akne bruker jeg gelen til ekstern bruk Metronidazol 1%.
Ikke ta piller for å behandle hudproblemer. Dette er bare mulig dersom en lege foreskriver at infeksjon er årsaken til hudproblemer.
Gel påføres problemområder med et tynt lag flere ganger om dagen. Det hjelper med å eliminere akne og akne. Bokstavelig talt om 5 dager blir huden ryddet.
Gelen er basert på et antibiotika, så det anbefales i lang tid ikke å bruke det, for ikke å forårsake avhengighet og ikke å provosere utseendet av bivirkninger.
Med riktig bruk hjelper gelen meg til å eliminere utslett.

Påfør pillen inni ikke tør uten doktors tillatelse, selv om det er mange positive vurderinger, men de fungerer som et antibiotika, og det er usikkert. Det er bedre å kjøpe en alternativ gel for ekstern bruk. I det minste kan du analysere arbeidet med stoffet, det passer deg i det hele tatt eller ikke. Men jeg brukte ikke gelen, jeg kan ikke garantere for egenskapene.
Jeg foreslår at du bruker tabletter som folkemidlet, og gjør masker basert på dem. Dette er en god vei, han hjalp meg.
Her er et av alternativene for masker: Kross 5 tabletter til en pulverformig tilstand, hell kokende vann over et glass, legg til hvit ler og bland alt grundig. Påfør avkjølt masse på ansiktet med et tykt lag, la i 10 minutter, tørk først med serviet og skyll deretter. Hvis du ikke legger leire til massen, får du en slags lotion, som du kan tørke ansiktet ditt 2 ganger om dagen.
Hvis du er ny til behandling av akne, er det bedre å ikke starte med et så sterkt stoff som metranidazol, fordi det påvirker ansiktets mikroflora, og konsekvensene etter det blir vanskeligere å korrigere. Det overføres vanligvis til de som allerede har prøvd enklere medisiner.
Varigheten av behandlingen med folkemidlene på grunnlag av piller er forskjellig fra når de tas muntlig.

Metronidazol har en liste over bivirkninger. Mest slår på fordøyelseskanalen. Legemidlet selv er tilgjengelig uten resept, veldig rimelig og billig. Jeg ville ikke våge å ta det inne uten resept, en annen ting - utad. Jeg gjorde en akne maske ut av det og var fornøyd med resultatet. Jeg gjorde masker i henhold til forskjellige oppskrifter, først prøvde jeg dette: 5 tabletter medronidazol og 5 tabletter aspirin må knuses i pulver og hell et halvt glass kokt vann (men ikke kokende vann!). Dette er ikke engang en maske, men en gnidning. Tørk forsiktig av ansiktet, ikke la blandingen komme på huden, og vask det straks av. Gjenta hele uken. Så du kan "drepe" alvorlig betennelse og tørre sår. En annen måte: 2 tabletter Metronidazol og 2 ss hvit leire fortynnet med vann. Dette er en fullverdig maske som kan holdes i ansiktet i en halv time. Det tørker alle kviser fint, men det er veldig stramt. Min hud er fet, og de følelsene var ikke hyggelige, det ble reddet med fuktighetskrem. Men det er verdt det. Først behandlet jeg ansiktet mitt med å gni i en uke, så laget jeg en maske flere ganger, og nå kan jeg skryte med ren hud uten akne og hudormer. Et billig verktøy, og så godt hjelper.

Metranidazol er et alvorlig antibiotika. Dette er ikke et kosmetisk produkt. Dette bør ikke glemmes. Påfør uten erfaring og medisinsk kunnskap er ikke verdt det. Og hvis det brukes, med stor forsiktighet.
I hjemmet mitt fortsatte pillene etter behandling av mannen sin, det var fortsatt en normal holdbarhetstid. Legg og legg. Inntil en dag husket jeg dem, da nødhjelp var nødvendig for å bli kvitt akne.
Jeg brukte ikke inne, det er ikke trygt, siden det kan oppstå alvorlige komplikasjoner. Men pillerens masker hjelper perfekt og veldig raskt. Dette alternativet kan erstatte kremet. Men hvorfor bruke penger hvis pillene forsvinner.
Masken gjorde dette: 5 stykker tabletter ble knust og blandet med 100 ml rent vann ved romtemperatur, bedre filtrert. Denne løsningen behandlet akne to ganger om dagen. Etter 20 minutter å holde på huden, må du vaske av løsningen, det er bedre å også rengjøre og varmt vann.
Det finnes andre alternativer for masker, selv lotioner, men dette er for de som er spesielt ivrige etter å hjelpe og pasient.
Det er ikke verdt å bruke produktet til sunn hud, ellers vil det bli rødhet, brennende, kløe. Vel, det er også umulig å bruke denne løsningen. Jeg pleier å bruke det i ikke mer enn syv dager (generelt kan det være opptil to uker). Vanligvis går det i løpet av denne tiden.

Disse pillene er egnet for akne, dannelsen av dem skyldes myten Demodex (hud sykdom av demodikose). Alle andre årsaker til akne kan ikke kurere stoffet, ikke sette deg i fare. Bruk kun etter forskning og konklusjon av en lege.
Behandlingsregimet kan også være helt forskjellig.
Jeg tok standard 250 mg 3 ganger daglig i 14 dager.
Eksternt kan du også bruke knuste tabletter i form av lotioner og forberede forskjellige masker. Men gutta kan ikke gjøre det. Derfor, i det komplekse smurt ansiktet med metronidazol krem.
Sammensetningen av krem ​​og tabletter er litt annerledes, men det viktigste er en, slik at de kan kombineres.
Legemidlet har alvorlige kontraindikasjoner. Du må være veldig forsiktig og ikke drikke noen piller, selv fra hodet, uten å konsultere en lege, da det kan forekomme stoffer i kjemisk sammensetning som ikke er kompatible med den viktigste aktive ingrediensen, metanidazol.
Legen advarte meg om at hvis forbedringen ikke skjer etter den ukentlige søknaden, er det presserende å ha en avtale, vurdere å erstatte eller fortsette kurset. Men jeg gjorde uten disse vanskelighetene.
Og forresten vondt hodet i 2 uker med behandling oftere enn vanlig. Dette gjelder også konsekvensene.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Antimikrobielle midler Metronidazol - anmeldelse

Tabletter Metronidazol. Anmeldelser om behandling av trussel, akne og kvinnelige sykdommer i en gryte overrasket ikke meg :) Behandler og ikke sånn.

Helden min vurdering i dag er metronidazol. Anmeldelser blandet i en haug - fra "kvinners problemer" og akne, må han kurere. Men godbiter! Ikke lyver

Metronidazol er helten. Fordi han i sin karriere er helt unikt - helbreder alt og alle, og han har aldri drømt om det så lett som andre stoffer.

Mine hender gikk gjennom metronidazol fra mange produsenter. Og hvis jeg med andre legemidler kan en eller annen måte sette ut "favoritter" eller "tapere", så med metronidazol. her "alt på en person", handle like effektiv.

Selv i mine bilder - to forskjellige produsenter, og dette er bare en liten del av de som er på markedet.

Tablettene har de nesten ingen forskjell - hvit, ikke stor og rund.

Disse tabletter er små, men veldig bittere, og heldigvis blir de lett inntatt.

Pris rundt 120-150 rubler. for 20 tabletter.

Dosering (oftest) - 250 mg.

Jeg vil gi en av de omtrentlige komposisjonene (de varierer lite fra forskjellige produsenter):

sammensetning: 1 tablett inneholder metronidazol - 250 mg;
Hjelpestoffer: pregelatinisert stivelse, hydroksypropylmetylcellulose (hypromellose), kroskarmellosnatrium, mikrokrystallinsk cellulose, stearinsyre.

Spektrum av handling Metroniazol er ikke liten:

. og det er ikke alt - selv med halicobacter pylori kan krig, skjønt - ikke alene)))

i kombinasjon med amoksicillin, er den aktiv mot Helicobacterpylori (amoxicillin undertrykker utviklingen av metronidazolresistens).

I min anmeldelse vil jeg vise deg hvor god Metronidazol kan være i kampen mot akne.

Infeksjoner av hud og hudstrukturer forårsaket av bakterier (inkludert gruppe B. Fragilis), Clostridium, Peptococcus niger, Peptostreptococcus og Fusobacterium.

Metronidazol er et antiprotozoalt og antimikrobielt legemiddel.

Selv om mange tilskriver ham antibiotikares evne.

METROGYLER FRA LEAF:

Dette var akkurat min neste ulykke, noe som førte til esken med Metroniazole tabletter. Det er det jeg "returnerte" fra en velkjent immunmodulator.

Og den komplekse metrogillen + skinoren + en god mylets tok meg raskt tilbake i drift

Jeg tok 2 tabletter 2 ganger om dagen, men med alvorlige infeksjoner (for eksempel samme trichomoniasis), er dosen av metronidazol nødvendig 2 ganger høyere.

Den forrige anmeldelsen spurte om akne er hormonell i naturen. Men nei, på den tiden var det ingen hormonelle feil.

Det var heller ikke allergi - da det var stive hypodermer (på bildet - resterne av disse Krasnogolovtsev over høyre øye), synd, sender bildet ikke 3D - "hornene" var bemerkelsesverdige

Mine utbrudd dukket opp delvis på nervejorden, og delvis av patogener, som forårsaker akne. Metronidazol hjalp nettopp i denne forbindelse.

METRONIDAZOL FRA MÅLMELKET:

Det er med klassisk thrush at jeg er mer trofast mot Pimafucine solo, men i kombinasjon gir disse to produktene (Pimafucin + Metronidazol) raskere resultater!

Ja, og spenning besøker meg sjeldnere. Jeg prøver å stoppe de første symptomene på denne myleten.

METRONIDAZOL I KVINNSPROBLEMER:

. men andre "kvinners problemer" har vært. Jeg husker ikke den nøyaktige diagnosen, forskjellige leger diagnostiserte det som forverring av mikroflora eller reproduksjon av egen mikroflora til kritiske nivåer. Nå prøvde jeg å finne den eksakte betegnelsen på Internett, og.. på en eller annen måte er det ikke noe slikt. Jeg finner ikke det kortet. Men min mikroflora ga nesten ikke noe ubehag, men mannen min fikk det.

I et ord - dysbacteriosis av skjeden (ja, spenning, i prinsippet også dysbacteriosis. Men i så fall var det noen andre mikroorganismer, ikke Candida-sopp)

Bakteriell vaginose er en stygg ting. og noen ganger er det ikke bare ubehagelig for transportøren, men for personen som er "i kontakt" - er irritasjonen manifestert bare han har. Tilordnet forskjellige stoffer, inkl. og metronidazol tabletter.

Det hjalp, men jeg vil si det:

 1. Løst problemet bare en stund
 2. var mer effektive, "moderne" legemidler som raskere takler lindring av symptomer

. men dette forringer ikke effektiviteten metronidazol.

Gynekologiske infeksjoner, inkludert endometritis, endomyometritis, bryst-ovarie abscess og infeksjoner etter gynekologisk operasjon forårsaket av bakterier (inkludert gruppe B. Fragilis), Clostridium, Peptococcus niger og Peptostreptococcus.

Også den forårsakende agensen av trichomoniasis tilhører også gruppen av bakterier over hvilke Metronidazol er "underordnet". derfor, ved første avtale av dette stoffet og etter å ha lest instruksjonene, så jeg først på legen, så hos mannen min. og så er han på meg.

For øvrig, for noen sykdom (enten lys eller tyngre), er kurset foreskrevet til begge deler partnere, og fra sex, selvfølgelig, må avstå.

METRONIDAZOL FRA PARASITER:

Ja, her mener jeg ormer.

Jeg pleide å nærme og vermox. Men metronidazol er foreskrevet mer når giardiasis, og ikke med pinworms, roundworms, etc.

Når lungebetennelse, forresten, ble ikke metronidazol foreskrevet for meg, selv om dette er i indikasjonene på bruk av legemidlet. Og dessverre, dette angrepet på en gang og passerte meg ikke - betennelsen ble overført hardt.

Metronidazol er en mirakuløs pille, men med en rekke funksjoner som gjør bruk av stoffet umulig i noen tilfeller.

1. Mange tror at stoffet er vanedannende. nei, bare mikroorganismer som er følsomme for metronidazol, stopper det "å være redd"(Obrazovyvaetsja motstand), derfor er det nødvendig å ty til metronidazol tabletter så mye som mulig. sjeldnere, ikke med hver nys, slik at han senere med alvorlig sykdom hjalp deg.

2. Metronidazol er ofte forårsaket side fenomener og i veldig sterk form.

Metronidazol bivirkninger:

hyppig bivirkninger: gastrointestinale sykdommer (kvalme hos 12% av pasientene, oppkast, anoreksi, diaré, epigastrisk ubehag, tarmkolikk, magekramper, forstoppelse), hodepine.

..Resepsjonen min forårsaket ikke åpenbare bivirkninger, men jeg - mer unntak fra reglene, tro meg.

Forresten er det en uttalelse som Metronidazol hjelper gå ned i vekt.

Vel, det påvirker hans appetitt sikkert. Bare maten virker mer smakløs, står en klump i halsen, et ekstra stykke passer ikke. Jeg tror ikke dette er en bivirkning, bare husk spesielt hvis en slags gastronomisk omvisning er planlagt.

"Promised" stomatitt forårsaket ikke, selv om jeg er veldig tilbøyelig til det.

Men tidevannet var. men etter ferdigstillelse av kurset, om et par dager. De er veldig tøffe, men jeg kan ikke sannsynligvis koble dem sammen med å ta metronidazol.

Og et viktig notat:

 • METRONIDAZOL ER IKKE KOMPATIBEL MED ALCOHOL (!)

Reaksjonen kan være den mest uforutsigbare. og pankreatitt og oppkast, etc. Men det mest paradoksale er at når alkoholisme metronidazol bare er foreskrevet, er det også et veldig langt kurs - opptil et halvt år. Det er bare vanskelig å holde rede på den avhengige personen, slik at han ikke drikker.

Metronidazol er inkludert i listen over viktige og essensielle legemidler.

Ferie Kategori - Resept (!)

Selv om metronidazol er foreskrevet under graviditet (2-3 sikt), men jeg personlig ville ikke risikere uten god grunn.

Metronidazol er et svært effektivt middel, til tross for at det ofte forårsaker bivirkninger. Det viktigste er ikke å misbruke!

 • Bruk kun som foreskrevet av lege!

immunomodulators:

IRS 19 - skummelt. men det fungerer!

Anaferon for barn - selv om jeg elsker produktene til denne produsenten, men.

Groprinosin - igjen trener vi språket)

Tonsilotren - vi fikser taleferdigheter)

ANNET ANTIBAKTERIALRETNING:

** Vi behandler alt og på alle steder

antiparasittiske:

Metronidazol for akne og demodikose - hvordan å ta vurderinger

Ulike feil i fordøyelsessystemet, infeksjoner, svekkelse av immunforsvaret ledsages ofte av utseendet av lesjoner på huden. Den farmasøytiske industrien tilbyr en rekke verktøy, men billig metronidazol for akne hjelper mye bedre. Tabletter kan brukes inne, for systemisk antibiotikabehandling, eller som en del av masker. Det ferdige produktet til ekstern bruk er tilgjengelig under varemerket Metrogil.

Metronidazol for akne

Den aktive ingrediensen i stoffet tilhører gruppen av syntetiske antibiotika, har en utprøvd antiprotozoal og antimikrobiell bakteriedrepende effekt. Mange patogener av tarm- og hudinfeksjoner er utsatt for det, noe som tillater bruk av stoffet for behandling av hudutslett. Til dette formål benyttes to doseringsformer:

 • Tabletter som inneholder 250 mg antibiotika hver, pakket i blister og pakker av papp.
 • Gelen er ekstern, konsentrasjonen av metronidazol i hvilken er 1%. Selges under eget handelsnavn "Metrogil" i 30 ml rør.

Metronidazol kremer er også produsert, men det er ikke egnet for ansiktet, da det er utelukkende et vaginalmiddel og en infusjonsløsning. Begge doseringsformene er ikke ment for behandling av dermatologiske problemer.

Gel Metrogil

Produktet fra det indiske farmasøytiske selskapet YunikPharmaxyutikal er solgt i apotek til en rimelig pris på ca 200 rubler. Når du kjøper, må du være oppmerksom på at det i form av en gel er et vaginalmiddel som inneholder en tilsvarende mengde antibiotika, men forskjellig i sammensetningen av hjelpekomponenter. Du må kjøpe nøyaktig alternativet for ekstern bruk. I tillegg bør medisinen bare brukes som foreskrevet av en hudlege.

Fotoemballasje gel metronidazol

vitnesbyrd

Listen over hudproblemer som stoffet har en terapeutisk effekt inkluderer følgende:

 • akne vulgaris;
 • rosacea (rosa akne);
 • demodicosis.

Det hjelper også fra trophic ulcers, seborrhea, trykksår og andre sykdommer.

Metode for bruk

Før du bruker Metronidazol til akne i form av en ekstern gel, må du rengjøre ansiktet grundig. Etter å ha fjernet sminke og naturlige urenheter, legg et tynt lag på tørr hud. Dette bør gjøres om morgenen og før sengetid (det vil si to ganger om dagen) til utslett forsvinner. I gjennomsnitt tar det omtrent 2-3 måneder, men et merkbart resultat vises allerede i den tredje ukes bruk.

Kontraindikasjoner, bivirkninger

Det eneste kategoriske forbudet mot bruk av Metrogil er intoleransen av noen av dets ingredienser. Gravid og lakterende gel er ikke kontraindisert, men forsiktighet må tas i løpet av første trimester.

tabletter

Apotekskjeder selger stoffet til både innenlandske og utenlandske produsenter, så prisen for emballasje kan være forskjellig. Minimumskostnaden på 20 tabletter er omtrent tjue rubler.

Fotoemballasje av metronidazol tabletter

vitnesbyrd

Bruksanvisningene angir slike sykdommer som:

 • protozoale infeksjoner, inkludert ulike former for amebiasis, giardiasis, trichomoniasis, leishmaniasis, vaginitt og uretitt, forårsaket av trichomonas;
 • infeksjoner av beinvev, hud, muskler og ledd;
 • inflammatoriske prosesser i bekkenorganene, bukhulen.

Legemidlet brukes også til meningitt, endokarditt og andre farlige infeksjoner.

Kontraindikasjoner, bivirkninger

Før du tar pillen innvendig som en systemisk antibiotikabehandling av utslett, bør du konsultere legen din og gi de nødvendige testene. Dette er ikke bare nødvendig for å fastslå det eksakte patogenet og utnevnelsen av en passende behandling, men også å utelukke kontraindikasjoner.

Tablettform er kontraindisert:

 • gravide kvinner (spesielt i første trimester) og lakterende;
 • leversvikt;
 • noen sykdommer i sentralnervesystemet og forstyrrelser i bloddannelse;
 • overfølsomhet.

doserings~~POS=TRUNC innvendig

Hvordan nøyaktig å ta Metronidazol til demodikose, akne og akne, bestemmer legen på grunnlag av testresultater. Standardbehandlingsregimet omfatter en 10-dagers kurs, 250 mg (1 tablett) av legemidlet to ganger om dagen. Den daglige dosen og varigheten av antibiotikabehandling kan imidlertid variere i henhold til indikasjoner.

Utendørs bruk

Denne metoden har vist seg bra i lang tid, fordi den har færre kontraindikasjoner og er nesten ufarlig for kroppen. Som et alternativ til den ferdige gelen for ekstern bruk, kan du bruke hjemmelagde hjemmemedisiner fra Metronidazol tabletter for akne og hudormer:

 • Lotion, som du trenger fem knuste tabletter på 250 mg hver, oppløst i 100 ml kokt, avkjølt vann.
 • Maske med kaolin, fra 2 ts hvit ler og to knuste tabletter. Begge komponentene blandes og bringes til konsistensen av rømme ved å tilsette en liten mengde varmt vann.

Bruken av lotion er nesten lik bruk av Metrogil gel. Forrenset hud skal tørkes to ganger om dagen med et forberedt preparat ved hjelp av en bomullspute. Varigheten av behandlingen er til problemet forsvinner, men det bør huskes på at i denne formen tørker metronidazol fra akne og akne huden. For å unngå irritasjon, sørg for å bruke intensiv fuktighetskrem.

Masken brukes også på det tidligere rensede ansiktet. Laget må gjøres tykkere for å unngå tørking av leiren, og hold den i en halv time. Skyll deretter med vann og sørg for å bruke en fuktighetskrem eller Metrogil gel for å forbedre effekten. Slike masker blir gjort hver annen dag, hvis huden blir spist, er den utsatt for fettinnhold, eller hver tredje dag med tørr hud til utslett forsvinner.

Omtaler om bruk av metronidazol for akne

"Jeg vet om disse pillene i svært lang tid, siden ulike gynekologiske problemer ofte oppstår på bakgrunn av en svekket immunitet. De har alltid reddet meg fra bakteriell vaginose, og fra massen av bivirkninger angitt i instruksjonene, måtte jeg bare håndtere fordøyelsesbesvær. Nylig oppstod stor subkutan akne, ganske smertefull, i ansiktet i store mengder. Etter å ha bestemt seg for at dette er et rent estetisk problem, vendte hun seg til en kosmetolog, men ingen av de anbefalte eksterne rettsmidler hadde noen effekt. Jeg måtte gå til en dermatolog, som identifiserte bakteriell infeksjon og bestilte meg til å drikke Metronidazol. Jeg ble veldig overrasket, men rådene fulgte, og på den tredje dagen begynte akne å tørke opp og senke, ved slutten av kurset forsvant de helt. Sant tok hun 500 mg hver og i tillegg brukte Metronidazole gel, vurderinger om hvilke alle er helt positive. "

"Akne har spilt meg i flere år siden ungdomsårene. Huden er fett, problematisk, så det oppstår betennelse ofte, men jeg har lært hvordan jeg skal håndtere akne og akne. For lenge siden, på råd fra en lege, prøvde jeg en hjemmelaget lotion vann og piller, og da lærte jeg oppskriften på en effektiv maske med leire. Hvis utslett forekommer, bruker jeg en slik maske hver annen dag, smelter Metrogils ansikt etter det. For flere bruksområder av akne, er et spor igjen. De som har tørr hud, anbefaler jeg å være sikker på å kjøpe de mest effektive fuktighetskrem for perioden for behandling, fordi lotion, og en maske er ganske tørket og stramme ansiktet. "

Instruksjoner for bruk av metronidazol for akne

Hver person vil at huden skal se perfekt ut. Formede kviser forårsaker psykisk ubehag og forårsaker mange komplekser. Spesielt ofte er dannelsen av akne påvirket av ungdom.

Hvordan håndtere dette problemet ved å bruke stoffet Metronidazol i form av tabletter, salver eller talkers? Kan det være ubehagelige konsekvenser hvis det brukes feil?

Frigi form og sammensetning

Legemidlet Metronidazol er tilgjengelig i flere former: tabletter, salver, injeksjon og salve. Hver av dem har samme aktive ingrediens, men har forskjeller mellom hjelpestoffene. Vurder hver enkelt form for stoffet separat.

tabletter

Den viktigste aktive ingrediensen er metronidazol, et derivat av 5-ntroimidazol. Tilgjengelig i en konsentrasjon på 250 mg, har tablettene en rund form, gulgrønn fargetone.

Blant de ekstra komponentene er å gi potetstivelse, cellulose og kalsiumstearat. Pakket i blister av aluminiumsfolie i 10 stk.

Gel for ekstern bruk med 1% metronidazol. Hjelpekomponenter - natriumhydroksyd, propylenglykol, karbopol, vann, etc.

Tilgjengelig i aluminiumrør på 18 g. Produsert under navnet Metrogil, som ofte brukes til å behandle tannssykdommer.

Injeksjonsvæske, oppløsning

Den viktigste aktive ingrediensen er metronidazol i en konsentrasjon på 500 mg. Hjelpestoffer: natriumklorid og vann til injeksjon. Finnes i medisinske glassflasker på 100 ml.

Sammensetnings- og frigivelsesformen ligner gelmetronidazol.

Egenskaper og effekter på huden

Metronidazol for akne har følgende egenskaper:

 • protivoporotozoynye;
 • antimikrobielle midler;
 • trichomonazice;
 • anti-sår.

Den aktive ingrediensen i stoffet har egenskapen til å forstyrre respiratorisk funksjon av patogene mikroorganismer, noe som fører til deres død. Legemidlet hjelper med å bli kvitt akne i ansiktet, som skyldes tilstedeværelsen av skadelige bakterier.

verdighet

Dette stoffet har flere fordeler i forhold til andre:

 1. Hastigheten av eksponering for kroppen. Når du bruker tabletter, økes handlingene litt, så det er bedre å bruke den eksterne metronidazolformen (gel eller krem).
 2. Den har en kraftig inflammatorisk effekt, slik at pasienten ikke trenger å ta ekstra medisiner.
 3. Ingen akne merker etter behandling. Problemet med post-akne står overfor så mange pasienter. Det manifesterer seg i form av små arr eller cicatricial formasjoner på stedet der et kvise pleide å være. Når du bruker metronidazol til akne, er dette problemet fraværende. Pasienten trenger ikke å bruke andre midler for behandling av post-akne.
 4. Komfort og brukervennlighet.
 5. Lav pris.

mangler

Til tross for alle de positive aspektene, har Metronidazol store ulemper. Disse inkluderer en bred liste over kontraindikasjoner og bivirkninger som kan oppstå under behandlingen.

Hvis du selvmedisinerer, kan du bare forverre det eksisterende problemet. For eksempel, med en feil valgt dose eller form av stoffet, er det mulig å provosere en enda større dannelse av akne.

Derfor er det viktig å konsultere en kvalifisert spesialist før du tar dette stoffet.

analoger

Den mest populære analog Metronidazol er Trihopol. Det foreskrives i samme dosering, men effektiviteten er mye høyere.

Blant andre lignende stoffer, bør Trichocept, Metrod, Makrimiror, etc. skille seg fra. Beslutningen om erstatning av hoveddrogen er laget utelukkende av den behandlende legen.

Instruksjoner for bruk av metronidazol for akne

Mange pasienter lurer på hvordan man skal ta dette stoffet? Alt avhenger av form av frigjøring og alvorlighetsgrad av sykdommen.

Generell instruksjon

Akronisbehandling med metronidazol i form av tabletter utføres med alvorlige former for sykdommen. Tabletter foreskrives ofte for gjentatte tilbakefall eller subkutan akne.

Den nøyaktige dosen og varigheten av behandlingen kan bare bestemme den behandlende legen. I henhold til instruksjonene for stoffet anbefales det å ta 1 tablett to ganger om dagen.

Gjennomsnittlig behandlingsløp er 5-10 dager. Om nødvendig kan legen foreskrive en andre dose med en pause på 1 måned.

Havregryn for akne. Les mer her.

ansiktsmaske

Den eksterne form brukes ofte, da den har færre kontraindikasjoner og bivirkninger sammenlignet med piller.

For å forberede masken på grunnlag av Metronidazol, må du ta hvit leire og 2 tabletter (de må knuses til fint pulver).

Legg litt rent vann og bland godt sammen, maskenes konsistens skal være som tykk krem. Deretter må du rense huden godt og bruke et tynt lag av masken i 10-15 minutter. Skyll grundig med rennende vann etter denne tiden.

For å øke effektiviteten av masken med Metronidazol, kan du bruke antibiotika Levomycetin. For å gjøre dette, ta 3 tabletter av hvert produkt, knus dem godt og tilsett 20 ml calendula tinktur.

Denne blandingen skal bare brukes på de berørte områdene (lokalt). For å lindre irritasjon på huden, kan du bruke en beroligende krem.

Prater

Dette verktøyet kan fremstilles på grunnlag av etylalkohol eller vanlig vann. Du må trenge knuste tabletter Metronidazol og 250 ml 70% alkohol eller vann.

Alt dette er godt re-mastered og brukt som rubbing. Det skal bemerkes at alkoholen vil tørke huden ytterligere, så vær ikke for bortført med dette verktøyet.

Et annet alternativ for å forberede taleren er følgende: 4 tabletter av knust Metronidazol og Levomycetin form 250 ml salicylalkohol. Du kan også bruke streptotsid og mumi til forberedelse av slike midler.

lotion

Høy effektivitet viser bruk av lotion på grunnlag av Metronidozole for behandling av akne. For å forberede det, trenger du 5 knuste tabletter av stoffet og 150 ml varmt kokt vann. Den resulterende løsningen tørker de berørte områdene en hud minst to ganger om dagen.

Video: Hvordan bli kvitt utslett

Kontra

Den minste kontraindikasjonen er Metrogil gel. Det er ikke foreskrevet for overfølsomhet over komponentene i stoffet, graviditeten og ammingsperioden.

Men tabletter har en alvorlig liste over forbud mot bruk:

 • leukopeni;
 • sykdommer i sentralnervesystemet, inkludert epileptiske anfall
 • leversykdom (i dette tilfellet er det nødvendig å justere doseringen).
Ikke bruk dette legemidlet hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon, dette kan forårsake alvorlige komplikasjoner.

Bivirkninger

Hvis du overskrider anbefalt dose, kan pasienten oppleve kvalme, oppkast og allergier. Under ingen omstendigheter kan du ikke ignorere slike tegn.

Ved de første ubehagelige symptomene er det nødvendig å slutte å ta Metronidazol og konsultere lege.

Egenskaper av gelen

Den mest sikre form for aknebehandling er Metrogil gel. Det bør brukes på ren og tørr hud med et tynt lag.

I dette tilfellet bør først på huden bruke stoffet, og først da kosmetikk. Det anbefales ikke å vaske i løpet av dagen etter påføring av gelen. Behandlingsforløpet er i gjennomsnitt ca 4 måneder, effekten er merkbar 21 dager etter starten av behandlingen.

En annen fordel med gelen er at den kan brukes ikke bare på ansiktet, men også på andre deler av kroppen som er utsatt for akne.

Anmeldelser av pasienter på stoffet Metronidazol er forskjellig: Noen anser det som et effektivt og rimelig middel som har et bredt spekter av handling.

Negative vurderinger er hovedsakelig forårsaket av feil bruk av stoffet (manglende overholdelse av frekvens og dosering av stoffet eller feil form).

I slike tilfeller, pasienter klaget over bivirkninger i form av kvalme og oppkast, i noen mennesker begynte akne å utvikle seg enda mer.

Derfor er det svært viktig at bare den behandlende legen har ansvaret for å forskrive stoffet, bare i dette tilfellet kan du unngå ubehagelige konsekvenser.

Omtaler av metronidazolpiller

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

 • Det har et bredt spekter av handling mot mange bakterier.
 • Lindrer betennelse og ødemer med trichomonas vaginitt
 • Enkel å bruke
 • pris
 • Bivirkninger
 • En rekke kontraindikasjoner

God dag!
Jeg visste aldri hva Trichomonas vaginitt er. Men for noen år siden ga min felleslovsmann meg en slik gave. Nesten umiddelbart begynte jeg å bli forstyrret av skum, gul utslipp, smerte i det kvinnelige organet. Senere ble utslippet lik truss, men kløen var mye sterkere enn med vaginal candidiasis.

Etter en full undersøkelse ble jeg foreskrevet stoffet Metronidazol. Det er et bredspektret antimikrobielt middel. Det er foreskrevet for trichomoniasis, trichomonas vaginitt, amebisk leverabscess, giardiasis, hjernehinnebetennelse, hjernebryst, gastritt, duodenalt sår.

For behandling av Trichomonas vaginitt tok jeg 1 tablett med 25 mg 3 ganger daglig. Behandlingsforløpet er 7 dager, og deretter foreskrevet av en lege. I tillegg til Metronidazol tabletter brukte jeg vaginale suppositorier. Dermed viser det seg et dobbelt slag mot infeksjonen.

I tillegg gjorde jeg douching med kamille og eikbark for å lindre alvorlig kløe og hevelse på stedet for betennelse.
Etter behandling besto jeg de betalte testene, der jeg ble informert om at Trichomonas vaginitt ikke ble funnet.

Jeg vil merke at slike infeksjoner blir behandlet sammen med en partner, ellers vil alt være ubrukelig. Jeg behandlet ikke mannen min, jeg kastet ham bare ut av huset, etter å ha fortalt meg hvordan han belønnet meg.

Blant bivirkningene hadde jeg hyppig søvnløshet, økt nervøs spenning, noen ganger kløende hud i hendene. Etter at disse pillene ble påført, ble urinen mørk brun, leveren begynte å virke med en belastning. Dette ble indikert ved en metallisk smak i munnen om morgenen.

Dette legemidlet er kontraindisert hos personer med nedsatt nyre- og leverfunksjon. Takket være dette legemidlet ble jeg kvitt store problemer med kvinners helse. Siden da tror jeg ikke på en enkelt mann og tenker alltid på helsen min i nærheten.

Metronidazol /

Sammensetning og form for frigjøring: Injeksjonsvæske 0,5% 1 ml metronidazol 0,5%

i en polyetylenflaske 100 ml; i en pakke med papp 1 flaske.

Dosering og administrasjon:

I / i introduksjonen vist i alvorlige infeksjoner, så vel som i fravær av muligheten for å ta stoffet inni.

For voksne og barn over 12 år er en enkeltdose 500 mg, frekvensen av intravenøs (kontinuerlig) eller dryppinjeksjon er 5 ml / min. Intervallet mellom injeksjoner er 8 timer. Varigheten av behandlingsforløpet bestemmes individuelt. Maksimal daglig dose er ikke mer enn 4 g. Ifølge indikasjoner, avhengig av infeksjonens art, bytter de til vedlikeholdsterapi med orale former for metronidazol.

7,5 mg / kg kroppsvekt administreres til barn under 12 år i 3 doser med en hastighet på 5 ml / min.

For forebygging av anaerob infeksjon før planlagt kirurgi i bekkenorganene og urinveiene hos voksne og barn over 12 år, er legemidlet foreskrevet i form av infusjoner i en dose på 500-1000 mg på operasjonsdagen, og neste dag - i en dose på 1500 mg / dag (500 mg hver 8 timer. Etter 1-2 dager bytter de vanligvis til vedlikeholdsterapi med orale former av metronidazol.

For pasienter med alvorlig nedsatt nyrefunksjon (Cl kreatinin mindre enn 30 ml / min) og / eller lever, er daglig dose 1000 mg (2 ganger dosen).

Antimikrobielle midler Metronidazol

Ikke bare fra "pusyukastih sores"))))))) + bilder og tips som du ikke visste =)

Legen fra en kvise ble rådet til meg av en hudlege, jeg ble plaget av små pimples på pannen, de var så mye (sett på bildet) fordi metronidazol er et antimikrobielt middel, det passer godt med kviser, som vi vet årsaken til kviser er mikrober. Etter å ha påført masken, tørker pimples bokstavelig talt opp, det gjenstår en "pindsvin" som deretter fjernes med en skrubbe, huden blir jevn og ren. Veldig billig og effektiv botemiddel. Hvit leire 20p, metronidazol ca. 30p. Nok for 10 behandlinger :)

Oppskriften er ganske enkel: 2 teskjeer uten en hvite leire + 2 knuste tabletter med metronidazol. Blanding av ingredienser med tilsetning av varmt vann, bør konsistensen ikke likne flytende rømme. Pålegge konsistens i ansiktet med et tykt lag som i bildet (dette er viktig!), Slik at masken ikke tørker for tidlig, holde masken på ansiktet i 30 minutter (ikke en veldig behagelig følelse av tetthet, men å lide nød, er det virkelig verdt det), deretter vaske av masken med kaldt vann, masken er vasket av i svært lang tid, derfor jeg anbefaler å vaske masken med en svamp for vasking, prosessen er betydelig akselerert. Masken skal gjøres hver annen dag hvis det er fet hud eller en gang hver tredje dag hvis huden er tørr.

Deretter bruker vi en fuktighetsgivende ansiktskrem eller Metrogil gel (i et apotek 90r), dette er det samme Metronidazol, bare i en gel. Tilbakemelding på Metrogil her :)

På bildet vises resultatet etter 2 uker med denne masken.

Metronidazol for akne, pris, instruksjon, meget multifunksjonelle piller. + FOTO

Selvfølgelig hadde jeg hørt om slike tabletter før, men jeg kjøpte aldri før jeg leste om dem her, og bestemte meg for å prøve ut masken!

Min søster er en kosmetolog, og hun fortalte meg at faktisk tabletochki "Metronidazol" som koster bare pennies apotek som er ca 10 rubler,

Faktisk er de en ekte analog.

mye dyrere tabletter "Trichopol"

som koster rundt 100 rubler.

Og mens de er helt utskiftbare!

Få mennesker vet om dette!

Nå skal jeg kort snakke om spekteret av deres bruk:

Det hjelper med akne, fordi dette problemet ryster nerver av 90% av jentene, og gutter også! Og søsteren min anbefaler denne metoden til alle vennene sine.

Jeg vil fortelle deg min søsters resept for akne, den består av tre trinn,

og garantert å jobbe og ganske billig:

5 tabletter "Metronidazol" knuses til pulver ved hjelp av to spiseskjeer, 5 tabletter av acetylsalisylsyre også knuse,

Legg deretter pulveret i et glass, hell halvparten av kokt vann,

og denne lotionen å male ansiktet ditt fra akne!

For å øke effekten og smaken,

Jeg legger til tre dråper oransje eterisk olje.

Lotion lagres i kjøleskapet i en uke.

Også basert på det er en veldig effektiv maske - i denne lotionen legger vi til hvit leire for å få en tykk blanding og blanding.

Legg på ansiktet i 20 minutter, vask av med varmt vann,

alle acne tørker ut for to applikasjoner!

(Forresten, i begge disse flotte oppskrifter,

pulver fra metronidazol kan vellykket erstattes og.

pulver "Borsyre").

Lotion og maske fungerer bra i et par,

og hvis det er mye akne eller hvis de er over hele kroppen,

Legg deretter til TREDJE TRINN - fordi det betyr at infeksjonen er i blodet,

og i dette tilfellet er metronidazol allerede tatt inn.

RECEPTASJON PÅ FOTO ->

Disse tre trinnene og det er mye bedre enn noen trippel fra klinikker,

hundre ganger billigere, og effekten på ansiktet i en uke!

Jeg brukte en maske og lotion og bruker nå noen ganger denne metoden.

i nødstilfeller, fungerer uten feil!

Metronidazol tas oralt med så mange inflammatoriske sykdommer,

gynekologiske problemer, trost, samt alle de uanstendige sykdommer, som anbefaler "Trykhopol", unnskyld uttrykket, men... kanskje noen nyttig))) Og de sier, vel det hjelper!

Samtidig selges de uten resept og prisen er nesten 10 ganger lavere enn Trihopol!

"Metronidazol" slår ut alle slags onde, parasitter, Giardia og så videre. Søster fant ut at metronidazol perfekt erstatter seg selv.

anti-parasittisk legemiddel "Troychatka Evalar", vi kjøpte det før,

mens triad Evalar er mye dyrere.

Så hvis du har noen interne parasitter, og de sier at de har 99%

og samtidig er det ingen penger for "Troychatka" eller du vil bare spare penger

Jeg anbefaler det også.

Her er det slik en multifunksjonell "Metronidasolchik"!

Og sørg for å sjekke ut bildet:

Behandlet peeling og rødhet i huden. Demodekoz, raztseya

Et sted i midten av vinteren hadde jeg en liten peeling rundt den nasolabiale triangelen. Størrelsen var ikke mer enn 1 cm. Det tok ikke lang tid, og jeg bestemte meg for å begynne å behandle den.
Smurte hud maske natur sibirica med kollogenom og vitamin e, forventer jeg at rødhet og flassing proydet- fortsatt det viktigste kollagen og vitamin E -. Men det jeg forventer ikke at det å våkne opp med en svak rødhet i området like nasolabiale trugolnika. Og som det viste seg senere, kunne denne sykdommen ikke kombineres med kosmetikk som inneholder nikotinsyre.

Jeg begynte å vaske med tjære såpe, som jeg avbrutt i begynnelsen av peeling. - og hele min røde nasolabial trekant begynte å tørke og knekke.
Jeg salvet kremet etter barbering, ettersom kremer mine bare var for fet hud og jeg var ikke klar til å angripe tørrhet. "Jeg begynte å bli veldig irritert, tørr. Den sterkeste peeling.

Jeg kjøpte termisk vann og brukte det, smurt d-panthenol på toppen av det. Alt syntes å være forbi, men rødheten og hevelsen dømte ikke. Og senere skjønte jeg at det bare var en forkledning av peeling og tørrhet, men behandlet det ikke.

Og da det ble klart at jeg selv ikke ville kurere det, vendte jeg meg til en hudlege.

Jeg ble spurt et par spørsmål hva som kunne ha forårsaket denne sykdommen:
-sterk stress, erfaring? - Ja
-klimaendringer, ja
-tar hormoner - ja
-fet hud
Etter disse spørsmålene skjønte jeg at jeg ikke hadde noen sjanse)))
Jeg ble diagnostisert med razdey, demodikose. Jeg skjønte at det som sådan er deagnose av demodikose, bortsett fra noen underliggende sykdom, er det ikke. Det er alltid en sykdom provocert av noe annet. I dette tilfellet, løp.
Jeg så på bildene av Google med kampens merke og jeg var ikke slik, men legen var definitivt mer synlig. Og jeg mener dette, at du ikke vil kunne diagnostisere deg selv.

Jeg ble foreskrevet en veldig stor behandling:
- injeksjoner hver dag i musklene - kalsium og nikotinsyre. (10 ganger)
-piller for å forbedre leverfunksjonen - essliver
-metronidozol på 2 tab. 3 ganger daglig i 2 uker og 2 tabletter. 2 ganger. 2 flere uker
-Yam - om kvelden i 1 time,
- Gel metronidozol om kvelden etter gropene.
- Dalatsin gel om morgenen.
-Etter 10 dager ble metronidozolgel erstattet, med tetracyklinsalve 3%.
på bildet, hva som er igjen på skrivetid denne anmeldelsen er bare for klarhet

Og etter 10 dager begynte rødheten å passere.
Etter 2 uker fra begynnelsen av behandlingen, ble det peeling.
En måned senere var det ingen peeling eller rødhet. Men det var en svak mørkning av huden.
Etter 2 måneder fra starten av behandlingen (som var 1 måned), har mørkningen av huden gått.

På tidspunktet for behandlingen, jeg gjorde også en analyse av bakterier som forårsaker gastritt, lever kontrolleres og føres en detaljert analyse på biohimiyu- overalt alt var godt (disse analysene var tilordnet bare for å kontrollere at det kan noen interne sykdommen er forårsaket av en reaksjon av huden).
Før du begynte behandlingen, sa legen at jeg for tiden vil drikke OK, behandlingen ville ikke være effektiv. Siden en slik diagnose ikke er kompatibel med hormoner.
Jeg drakk dem i 4 dager på de første behandlingsdagene, og da jeg ferdig med pakken, den første dagen, oppsto de første hudforbedringene.

Jeg ble behandlet på klinikken i St. Petersburg Hospital Mechnikov. Vrach Lalaeva. Resepsjon 1300r - 1 gang per måned. det vil si det jeg gikk etter 10 og 20 dager senere er gratis, betalt bare en gang i måneden.
Hvis noen kan lese min morsomme status i VC - om hvordan jeg besøkte en gynekologs konsultasjon 14. februar.... var det bare på dette sykehuset. Og så viste det seg at det ikke engang var en gynekolog, men en urolog. Faktum er at hudlege anbefalte å bli undersøkt av deres fantastiske. Drs. Vel, siden jeg drikker ok og ga alt... tok meg for hånden og tok meg til det, hvis jeg bare ikke tapte penger på veien. Det var den mest dumme konsultasjonen i mitt liv. Jeg skriver dette til det faktum at hvis du blir tilbudt i resepsjonen for å besøke et par leger raskt, nekter du. Legen er god, hjalp meg mye, men klinikken og tilnærmingen til legene er forferdelig.

Metronidazol mot hudfeil - 2 måter!

Og jeg vil snakke om disse fantastiske pillene. Jeg hørte først om dem fra en kvinnelig skjønnhetspleie, men da hørte jeg ikke virkelig på henne. Og da, igjen, ble dominansen av ufullkommenhetene i ansiktet vanskelig å bære, jeg kom over en artikkel om hudmider på Internett. De sier pimples og vises på grunn av dette krysset. Generelt har mange ting blitt skrevet på Internett, les det selv. Her er mor-legen og fortalte meg å drikke disse pillene. Det virker som ansiktets hud har forbedret seg. Men de kan ikke bare drikke! Kosmetologen anbefales å påføre dem eksternt som følger: To tabletter blir enkelt knust og blandet med litt natkrem eller med vann. Siste gang jeg la en dråpe Dimexidum til vannet for bedre absorpsjon. Påfør blandingen kan være på hele ansiktet, og på enkelte punkter. For natten. Husk at pulveret ikke er helt absorbert og krymper litt når det tørkes. Men for å eliminere ufullkommenhetene vil vi gå i store lengder.

Akne som det var så ikke borte - ikke drikk NAOBUM, bare for det tiltenkte formål.

På forsiden av tidligere problemer ble observert, men etter Avbryt Prevensjons Janine, en måned senere begynte å dukke opp kviser, litt først, deretter mer og mer. Gikk til legene, har chdala mange analyser blitt undersøkt, men fikk ikke avsløre åpenbare grunnen-mest sannsynlig mislykkes etter avskaffelsen av hormon piller, selv om hormonene er normale på analysen.

Selvfølgelig gikk jeg til en gynekolog-endokrinolog, og en gastroenterolog, og til og med en immunolog. Jeg dro også til en dermatokosmetolog flere ganger. Først ble jeg foreskrevet en test for helikabakter, og det viste seg å være positivt, jeg tok et kurs med sterke antibiotika, men akne har ikke gått vekk.

Deretter behandles lokalt, i noen få måneder kutte ment kosmetologen UTEN analysen på FØLSOMHET JUnidoks 1tab 2 ganger om dagen i 10 dager. Akne var først mindre, og deretter strømmet ut igjen. Gjorde en blodtransfusjon - hjalp ikke.

Og etter lange vandringer bestemte jeg meg for å drikke metronidazol etter å ha lest positive anmeldelser i nete. Jeg kjøpte Metrogil gel og tabletter i løpet av 7 dager. Så 500mg (2tab) tre ganger om dagen, men effekten er ikke spesielt funnet! Derfor anbefaler jeg ikke å drikke det fra skallet, som jeg gjorde.

Til slutt ble jeg tildelt antibiotika følsomhet i betraktning, var det nødvendig å gi injeksjoner 10 dager, men etter at akne borte! Derfor, kjære jenter! Gå til legen hvis du har akne ikke bestått, og krever skraping for følsomhet for antibiotika, og noen ganger de liker å tildele alle tilfeldig, som i mitt tilfelle (så sterke antibiotika av Helic, senere JUnidoks, metronidazol og andre unødvendige legemidler).

To dager senere begynte hovne akne å passere

Etter å ha lest den forrige anmeldelsen bestemte jeg meg for å prøve å drikke dette stoffet for å forbedre tilstanden til huden, fordi det ikke lenger var noen styrke, jo lenger ble det verre. Siste gang jeg så dette stoffet for betennelse på en kvinnes måte foreskrevet av en lege, er det sant lenge.
Jeg har alltid hatt et problemhud, og jeg forstår allerede at problemet er inne, slik at lotioner og kremer alene ikke kan løse det. Nylig har huden blitt bare forferdelig, klatret ikke bare pimples, men forferdelig stor blyamba, og veldig smertefullt, etter dem var det forferdelige flekker, bare en passerte litt straks klatret en annen, generelt horror, falt hendene hver gang den nærmet seg speilet. Jeg er 26 år gammel, og jeg ser ut som en pimply tenåring.
Kjøpt på apoteket er metronidazol verdt en penny 15 rubler, i en pakke med 20 tabletter. Så 2 tabletter på 10 dager. To dager senere begynte hovne akne å passere og nye ble ikke observert. I to dager ble jeg ferdig med å drikke den. Nå er kritiske dager i horisonten, og ansiktet er rent, dette har ikke skjedd i lang tid. Dette er absolutt ikke en anbefaling, jeg drakk uten lege resept, men jeg er fornøyd med resultatet. Når huden min er i så forferdelig tilstand, er jeg klar til å gjøre og drikke noe, så lenge det hjelper. Selvfølgelig, hver gang du ikke bør ty til metronidazol, men jeg tror det ikke er noen skade i det heller. De behandler likevel selv magesår.

Rid av urinrør.

I flere år led jeg urinrøret, dette gjorde livet utrolig vanskelig. Symptomer på urinitt er svært lik symptomene på blærebetennelse: først er det merkbart ubehag i urinrøret (dette er den første forløperen, du må ta en gang med en gang), da er det en brennende følelse under urinering og konstant uimotståelig trang til å urinere, selv om blæren kan være nesten tom. Denne følelsen går ikke i et øyeblikk, om natten er det umulig å sove normalt, på dagtid er det bare utmattet.

Vi måtte passe på alt og alt. Det var verdt enda en stund å gå barfodet hjemme, og etter et par dager lot han seg føle seg. Noen ganger oppstod urinrør etter kjønn, etter å ha gått i vinden, og på jobb var det generelt alle forhold for forverring: dårlig oppvarming om vinteren, utkast fra døren åpnet hele tiden av kjøpere. 3-4 ganger i året dukket opp nødvendigvis, og enda oftere. Jeg behandlet hver gang med varme bad med kaliumpermanganat og furadonin, men jeg begynte å legge merke til at hver gang jeg utholdt det verre og verre. Den siste gangen kvalme etter å ha tatt furadonin nådde en slik topp som jeg innså at jeg ikke kunne ta det lenger (forresten oppstod kvalme når du tok furadonin og furazolidon, som alltid er 100% reddet fra tarmlidelser og ble tolerert av meg normalt, disse stoffene tilhører en gruppe nitrofurans). I tillegg handlet furadonin ikke raskt nok.

Og så kom en sak til min redning. Min søster måtte drikke et kurs med metronidazol fra utslippet, og grave inn i instruksjonene, jeg leste at metronidazol også brukes til blære og uretitt. "Punched" gjennom forumene på Internett og fant mye positiv tilbakemelding. Med neste tilbakefall så jeg gjennom pakningen av metronidazol og MIRACLE! Det viste seg å være mye mer effektivt enn furadonin, fjernet stinget og brente mye raskere, og viktigst: i 8 måneder var det ingen gjenoppretting! Og ingen kvalme etter å ha tatt. Hvor har du vært før, min kjære metronidazol?

Siden da holder jeg det alltid i førstehjelpsutstyret bare i tilfelle. Legemidlet er innenlands og rimelig. En pakke er nok til et behandlingsforløp.

Flere Artikler Om Typer Acne