Hvis du eller barnet ditt har en lav, bør behandlingen påbegynnes umiddelbart, da den har en tendens til å spre seg gjennom hele kroppen. Dette er ikke bare et fysisk, psykologisk, men også et estetisk problem som må behandles.

De årsaksmedisinene til å frata en person er soppmikroflora og virus. Infeksjonsmekanismen er ennå ikke fullstendig studert, men det er forslag om at de faktorer som øker risikoen for lav er stressfulle situasjoner, emosjonell og fysisk belastning, svekkelse av kroppens immunforsvar, genetisk predisponering og tilstedeværelse av smittsomme sykdommer.

Nedenfor ser vi nærmere på hvordan man skal behandle en zoster i en person og hvilken slags salve som skal brukes til en bestemt type av lav.

Den beste salven for å frata en person

Ved berøvelse menes en hel gruppe sopphudssykdommer (rosa, rød, ringorm, skjellete, farget). Prinsippene for behandling av hver type er noe annerledes, slik at salver som brukes til å behandle denne hudsykdommen, også er forskjellige.

Den vanligste salven for rosa laken:

 • Svovel tjære salve;
 • Svovelsalisylsalve;
 • Chatterbox Zintol;
 • Olethrine Salve;
 • Sinalar (kortikosteroid);
 • Flucinar (kortikosteroid).
 • mikoseptin;
 • mikonazol;
 • ekzoderil;
 • terbinafin;
 • Lamisil;
 • klotrimazol;
 • Nizoral;
 • Yam salve;
 • Sinalar;
 • Flutsinar.
 • Advantan;
 • tselestoderm;
 • Hydrokortison salve 1%;
 • Prednisolon salve 0,5%;
 • Flumetason Salve;
 • Triamcinolon salve.

Med omfattende svampeinfeksjoner og alvorlig sykdomsforløp foreskriver dermatologene hormonale salver av kortikosteroid. De er svært effektive, håndterer raskt smertefulle symptomer, men har mange kontraindikasjoner og anbefales ikke til langvarig bruk.

Rosa berøver salve

Rosa versicolor vil passere og uten spesiell behandling med salver i 1-2 måneder. Derfor er hovedmålet med terapi å eliminere kløe og forhindre sekundær infeksjon i huden. Valgfrie legemidler for ekstern behandling av rosa lav er:

 1. Talker Tsintol.
 2. Svovel tjære salve salve.
 3. Svovelsalisylsalve.
 4. Olethrin Salve - er et antibakterielt middel av et bredt spekter.

Disse midlene tørker og desinfiserer huden, reduserer intensiteten av kløe. I nærvær av alvorlig kløe på de berørte områdene i huden, kan pasienten bli foreskrevet medikamenter basert på kortikosteroidhormoner:

 1. Sinalar er et stoff basert på en kombinasjon av et syntetisk glukokortikoid og et bredt spektrum antibakterielt middel.
 2. Lassara pasta (salicylisk sinkpasta) er et antiseptisk middel med antimikrobiell, tørking og anti-inflammatorisk effekt.
 3. Lorinden A er et kombinert preparat basert på syntetisk glukokortikosteroid, et antimikrobielt preparat og salicylsyre.
 4. Flucinar er et hormonemiddel basert på glukokortikoid. Hjelper med å eliminere peeling på overflaten av plakk berøver, lindrer betennelse og kløe.

For å unngå komplikasjoner av sykdommen, bør utnevnelsen av salver til behandling av rosa laken gjøres av en hudlege.

Salve for flerfarget og ringorm

Behandling av multicolored (pityriasis), microsporia og trichophytosis kan utføres ved å bruke en salve mot soppen, det aktive stoffet der det er clotrimazol, terbinafin, ketokonazol eller myceptin.

Når en person har en ringorm, foreskriver dermatologer Exoderil med hovedaktiv ingrediens, naftifin. Dette sterke stoffet er nok til å bruke en gang om dagen. Det lindrer raskt betennelse og brenner på huden. Tilordnes også med lavfarge.

Salve yam bk fra frata

En interessant måte å kvitte seg med beroligende dermatologer, er å tilby de pasientene som ikke klarer å kurere såret med menneskelige farmasøytiske medisiner. I dette tilfellet tilbyr legene salve "Yam", som tilhører veterinærmedisinene.

Sammensetningen av dette legemidlet er representert av svovel, petrolatum, tjære, salisylsyre, sinkoksid og andre kjemiske komponenter. Spesielt god "Yam" helbreder laven mottatt av en person i kontakt med et sykt dyr.

Svovelkrem

Svovelsalve er et stoff opprettet på grunnlag av det kjemiske elementet - svovel, som har antiseptisk og antiinflammatorisk virkning. Dette legemidlet er tilgjengelig i glassbobler og rør som ikke overfører lysstråler.

Behandlingsforløpet for svovelsalve er 5 dager. Legemidlet må påføres den berørte huden to ganger om dagen. I noen tilfeller er det nyttig å bruke en komprimering på sårpunktet (forutsatt at salven ikke forårsaker bivirkninger).

Salve fra å frata for barn

Barn alder er ofte en kontraindikasjon for bruk av en bestemt salve mot berøvelse. Derfor må valget av midler for behandling behandles nøye og nøye. Mange barneleger anbefales å bruke naturlige salver basert på tjære, salicylsyre, jod og svovel ved behandling av pediatriske lavmer.

Terapi skal bare foreskrives av en hudlege eller barnelege. Selvmedisinering kan føre til deprivasjon i kronisk stadium, som er fyldt med tilbakefall av sykdommen. Hvis du er allergisk mot salve, bør du kontakte legen din igjen for å tildele en tryggere motpart.

Samspillet mellom salver med andre stoffer

Nesten enhver salve for berøvelse fungerer godt med andre typer stoffer, inkludert antibiotika, som foreskrives for visse typer sykdommer (for eksempel for Jibert ли s rosa lichen). Imidlertid må du huske kroppens individuelle egenskaper og kontraindikasjoner i bruk av et stoff.

Det er viktig å forstå at bare en hudlege kan ordentlig foreskrive behandling. Den største faren for selvbehandling er at symptomene på de forskjellige typene berøvet i de tidlige stadiene, er svært lik hverandre, og derfor er det sannsynlighet for behandling med uegnede salver.

Effektiv salve for å frata en person

Den største prosentandelen av dermatologiske sykdommer er okkupert av lav, som skyldes spesifikke patogener eller autoimmune problemer.

Vanligvis er en persons zoster manifestert på kropp, ansikt eller hodebunn med karakteristiske symptomer, noen ganger forårsaker kløe og ubehag. Selv om en person ikke opplever smerte, må sykdommen behandles, fordi den kan forvandle seg til en kronisk form.

Hva slags salve å behandle?

Licking behandling består av et kompleks av stoffer, en viktig del av dette er salver, kremer og geler. Avhengig av typene å frata en person, er pasienten foreskrevet et egnet terapeutisk middel.

I tillegg er det i behandlingsprosessen nødvendig å ta hensyn til og eliminere de spesifikke årsakene som provoserte forekomsten av sykdommen. Dette kan være en reduksjon i immunitet, kroniske problemer med tarmene, konstant spenning i nervesystemet.

Først og fremst må det huskes at det er svært vanskelig å selvstendig etablere den riktige diagnosen, siden det er mange flere varianter av lav, og i tillegg kan hver av dem anvende forskjellige former for manifestasjon.

Pink lichen salve eller Giber sykdom

Denne typen av lav er en ikke-smittsom sykdom, det vil si at det er umulig å få det fra en syk person. Den eksakte årsaken til sykdommen er ikke identifisert. Det er teorier om at årsakene til denne arten av lav er spesifikke herpesvirus.

For behandling av rosenkjøtt, bruk følgende stoffer: borsinkliniment, antihistaminsalver, antimikrobielle og glukokortikosteroide midler.

Liniment sink. Dette er et antiseptisk middel som kan brukes i lavrosa. Salven inneholder sinkoksid og borsyre. Påfør lakser 1-2 ganger om dagen på de skadede områdene med et tynt lag. Det er kontraindikasjoner: Du kan ikke bruke verktøyet for å behandle brystkjertlene til ammende mødre, og kan heller ikke brukes på barn under 2 år.

Antihistaminer brukes til uttalt ubehag og alvorlig kløe. Følgende antihistaminer kan brukes: dimetinden, fenistil-gel.

Dimetinden. Selges i gelform. Dette antiallergiske middelet for å frata lindrer kløe og reduserer hevelse. Etter å ha brukt salven på de berørte områdene, er det ønskelig å unngå direkte sollys på dem. Bruk verktøyet kan være 2-4 ganger om dagen. Kontraindikasjoner: Barn under 1 måned, når du ammer, ikke påfør gelen på brystet.

Fenistil gel. Antiallergisk, lindrer kløe og hevelse. Det er nødvendig å bruke 2-3 ganger om dagen. Bruk av denne salven er kontraindisert hos barn opp til ett år, gravid.

Som en del av noen salver mot berøvelse, kombineres hormonelle og antihistaminstoffer, for eksempel sinalar, flucinar, lorinden A.

Sinalar. Dette effektive middelet består av fluocinolonacetonid og klioquinol. Det første elementet har antiallergiske, antipruritiske og antiinflammatoriske effekter. Clioquinol er et antibakterielt middel. Verktøyet skal brukes 2-3 ganger om dagen, forsiktig gni inn i de berørte stedene. Et bandasje kan påføres den oljede huden. Under graviditet kan ammende syndalar ikke brukes. Legemidlet er kontraindisert hos barn under 1 år.

Lorinden A. Det kombinerte stoffet inneholder flumetasonpivalat og salisylsyre. Salven har antiallergisk, antipruritisk, antiinflammatorisk og desinfiserende effekt. For å eliminere lavet bruk flere ganger om dagen, forårsaker et tynt lag på det berørte området. Bandasjer kan påføres over salven.

Salve for ringorm

Det er flere ringorms lokaliseringer: i hodebunnen og på huden uten hår. For behandling av disse sykdomsformene, kan du bruke forskjellige verktøy som er effektive for ringorm.

På hodebunnen. Den første fasen av lavebehandling omfatter desinfeksjon av den berørte huden og håret. For å gjøre dette, bruk terapeutiske løsninger basert på jod eller alkohol. Yoditsirin, vokal, nitrofungin.

Vokadin. Dette er en terapeutisk løsning basert på jod, som har en antimikrobiell, antiinflammatorisk effekt. Vocadin søkt på de berørte områdene i hodebunnen før du bruker svampebestandige salver. Verktøyet kan ikke brukes til brudd på skjoldbruskkjertelen, barn under 6 år, gravide kvinner.

Nitrofungin. Dette verktøyet er en komplett antifungal løsning. Nitrofungin kan brukes som et selvstendig verktøy for ringorm, og i kombinasjon med andre salver. Smør de berørte områdene flere ganger om dagen, behandlingen varer 4-6 uker.

Preparatene beskrevet nedenfor kan brukes på alle områder som påvirkes av ringorm. De er tykkere, men, til tross for vanskelighetene ved bruk, er effektive mot sopp og i hodebunnen.

Lamisil. Det er et antisvampemiddel som har bevist seg i behandlingen av ringorm, flatrød og andre typer av lav. Den aktive ingrediensen er terbinafin. Se doseringen av stoffet: hver dag må du bruke salve om morgenen og kvelden. Bruk av lamisil anbefales ikke til barn under 6 år.

Svovelsalve. Legemidlet har en desinfiserende effekt. Vellykket brukt til å behandle lav. Svovelsalve har ingen kontraindikasjoner. Vanligvis, før du bruker denne agenten til det berørte området, er det nødvendig å behandle det med jodoppløsning.

Salisylsalve 2% eller 3%. Dette er et antiseptisk middel som må brukes 1-2 ganger om dagen. Legene anbefaler ikke å behandle ansiktets hud med salisylsalve, da det er mulig å få konsekvenser i form av lettere hudområder.

Ekzifin. Antifungal krem ​​som kan brukes under graviditet. Påfør på ren, tørr hud med et tynt lag 2 ganger om dagen. Denne salven har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, men før du bruker Exifin for barn under 1 år, kontakt legen din.

Behandling for ringorm er ikke begrenset til bruk av eksterne midler. Det er også nødvendig å ta antifungale stoffer i tabletter for integrert behandling av sykdommen.

Salve fra rød flatt lav

Behandling av lavplanus avhenger av symptomene og omfanget av lesjonen. Det er mange former for sykdommen, inkludert dets manifestasjoner på munnhinnen og kjønnslemmene. Manifestasjoner av lav på huden blir behandlet grundig. For ekstern bruk brukes hovedsakelig hormonale salver.

Prednisolon salve 0,5%. Corticosteroid salve, som brukes i autoimmune sykdommer, inkludert rødt flatt lav. Påfør et middel er nødvendig 3 ganger om dagen. Etter bruk av salven kan du ikke bruke bandasjer og varme det berørte stedet.

Det brukes til voksne 12-14 dager, barn - opptil 7 dager. Prednisolon salve skal ikke brukes av gravide kvinner og kvinner som ammer.

Flutsinar. Dette kortikosteroidmedikamentet er effektivt for symptomer på lavplanus. For voksne, gjelder det berørte området 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 14 dager. Barn etter 2 år har lov til å bruke salven 1 gang per dag. Det er forbudt å søke midler til barn under 14 år. Flucinar kan ikke brukes under graviditet opptil 12 uker og barn under 2 år, så vel som i vaksineringsperioden.

Sinaflana. Dette hormonelle legemidlet lindrer symptomene på lichen planus, eliminerer kløe og rødhet. Behandlingsforløpet varer opptil 14 dager. Det er nødvendig å bruke stoffet fra 1 til 3 ganger per dag.

Anvendelse av denne salven fra å frata på store områder av huden, så vel som på svært følsomme steder: hudfalser, ansikt, er kontraindisert. Du kan ikke bruke sinaflan under graviditet.

Ftorokort. Hormonalve som brukes til behandling av voksne, barn og gravide (etter samråd med legen din). For voksne behandles behandlingen av en lege, vanligvis går det 10-12 dager. Fluorkort kan påføres under dressingen på det berørte stedet. For behandling av barn fra lav planus med salve kan ikke brukes og behandlingsforløpet varer ikke mer enn 5 dager.

Svovelsalve brukes også til å behandle vorte rødt flatt lav.

Behandlingsløpet av lichenplanus består ikke bare av narkotika med ekstern virkning, men også av immunosuppressive midler, vitaminer, hormonelle legemidler inne, om nødvendig.

Helvetesalve

Denne sykdommen er forårsaket av herpesviruset, som påvirker nerveendingene. På huden langs kinnene ser utslag, papiller med væske, som til slutt blir til en skorpe. Behandling av hud manifestasjoner av helvetesild utføres av legemidler av ekstern virkning: gossypol, acyclovir, mikogal.

Acyclovir. Når helvedesild påføres huden 3-4 ganger om dagen. Denne dosen brukes til barn fra 2 år og voksne. Hvis det er behov for utnevnelse av acyklovir til et barn under 2 år, bestemmer legen doseringen.

Under svangerskapet er det kun mulig å bruke denne salven etter å ha konsultert en lege. Kontraindikasjoner acyklovir - idiosynkrasi.

Gossypol. Tilgjengelig som liniment. Legemidlet må brukes på områder som er rammet av herpesviruset, 3-4 ganger om dagen. Kontraindikasjoner til bruk av gossypol - idiosyncrasi av stoffet.

Mikogal. Krem med virkestoffet okomonazol. Brukes for voksne og barn over 5 år. Påfør huden på 1-2 ganger daglig. Du kan ikke bruke dette legemidlet for helvedesild på for store områder av huden. Hvis du er gravid, spør legen din dersom du kan bruke mikogal. Etter påføring av krem ​​på den berørte huden kan det ikke påføres bandasjer.

Salve fra chiriformis

Denne soppsykdommen har mange andre navn: multi-farget, strand, flekket dermatose. Svampen, lavpathogenet, påvirker det øvre lag av huden, reduserer produksjonen av melatonin i cellene. Som et resultat blir huden på de berørte områdene "flekkete": mørke områder veksler med lyse flekker på huden.

Behandlingen av pityriasis versicolor skal utføres med antifungale salver. I avanserte og komplekse tilfeller av sykdommen foreskrives orale antimikrobielle midler. Vurder hvilke former for ekstern bruk som er mest effektive i flekkene.

Nizoral. Den aktive ingrediensen er ketokonazol. Kremet bør påføres de skadede områdene i huden 1-2 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen. Nizoral krem ​​kan brukes under graviditet og amming. Det er også nizoral sjampo, som kan brukes hvis sykdommen påvirker hodebunnen.

Zalain. Den aktive ingrediensen er serakonazol. Zalain bruker 1-2 ganger om dagen, gni salve fra å frata i de berørte stedene. Det er nødvendig å gå utover konturene av flekkene noen få centimeter for å forhindre spredning av soppen. Du kan bruke salven til alle symptomer på sykdommen forsvinner, pluss 10-12 dager etter det for profylakse. Gravide kvinner og ammende mødre, samt barn opp til ett år gammel, bør foreskrives av en lege.

Dermazol. Legemidlet er tilgjengelig i form av krem ​​og sjampo. For pityriasis psoriasis, brukes begge typer medisiner effektivt, avhengig av hvor sykdommen befinner seg på kroppen. Dermazole krem ​​brukes 2 ganger om dagen. Behandlingen varer omtrent 14-20 dager. Hvis dermatose oppstår i hodebunnen, bør du bruke dermazolsjampo hver dag i fem eller seks dager. Både krem ​​og sjampo kan brukes under graviditet og amming.

Lamisil. Et antisvampemiddel som vellykket brukes til behandling av flerfarget lav. Se ringorm.

Triakutan. Et komplekst stoff som består av flere aktive ingredienser: clotrimazol har antifungal og antibakteriell virkning, gentamicin - en antimikrobiell effekt, betametasondipropionat lindrer kløe og betennelse. Triakutan påføres huden 2 ganger daglig hver 12. time. Påfør et verktøy i 3-4 uker. Bruk av salven er kontraindisert for gravide og for amming.

Moderne medisiner for herpes er effektive nok. Effektiviteten av behandlingen økes hvis den er kompleks. Den mest effektive salven til behandling av å frata en person bør velges ut fra en nøyaktig diagnose, årsakene til sykdommen og relaterte problemer. Hvis du ikke ser et positivt resultat etter 2-3 ukers behandling, kontakt legen din for en mer nøyaktig diagnose og ytterligere tester.

Salver og piller fra frata

Frata kalles den generelle gruppen av dermatologiske sykdommer med lignende symptomer og manifestasjoner. Naturen til sykdommene er forskjellig - det kan være virologi, sopppatogener, forstyrrelser av de beskyttende funksjonene, allergiske manifestasjoner av kroppen.

Behandlingen utføres som spesialiserte legemidler som er rettet mot å bekjempe et bestemt patogen og stoffer med en felles anti-lichen-effekt. I kampen mot lav bruker ulike former for narkotika: piller, sjampo, salver, kremer og sprayer. Når du velger en pålitelig behandlingsmetode, må du først lytte til råd fra en hudlege.

Salve og frø av krem

I motsetning til herpes blir salver og kremer oftest brukt - lokale preparater som kan eliminere manifestasjonene av sykdommen eksternt. Noen av dem er rettet mot reaktivering av patogenet, noen for å redusere peeling, brenning og kløe eller bekjempelsessmertsyndrom. Universale salver og kremer kan ikke helt eliminere alle symptomatiske manifestasjoner, så det er vanlig å bruke en integrert tilnærming til behandling av sykdom.

Svovelsalve

Den viktigste ingrediensen i salven er svovel. Dette legemidlet anses antifungal og antiseptisk. Svovel salve brukes utelukkende på det ytre integumentet, og unngår kontakt med slimhinner.

Svovelsalve eliminerer rød, skjellete, ringorm, rosa og farget lav.

Legemidlet har en ganske skarp svovelaktig lukt, slik at salvebehandling noen ganger gir ulempe. Påfør legemidlet bør være to ganger om dagen, mens undertøy og sengetøy skiftes hver dag, og det er nøye kokt.

For å forbedre effekten og øke hastigheten på utvinning, brukes svovelsalve sammen med salisylalkohol. Før salven påføres, behandles området med lavene med en løsning av salisylalkohol og venter på at den tørker helt, hvorpå svovelsalve påføres. Hvis du har rød lav, anbefaler eksperter å tørke det berørte området med jod før behandling med svovelsalve.

Behandlingsforløpet med salve skal ikke overstige mer enn 12 dager, fordi verktøyet anses å være giftig og med langvarig bruk forårsaker skade på kroppen.

Sink salve

I de fleste tilfeller er sink salve kjent som et antiseptisk, antiviralt, tørkings- og sårhelingmiddel for lav og sykdommer i epidermis. Salven er laget på grunnlag av sinkdioxid med tilsetning av vaselin, sistnevnte myker ruheten på skadestedet.

Zinksalve brukes ofte ved de første manifestasjoner av klassiske former. Hvis det oppstår komplikasjoner og atypiske former, er det vanlig å koble til en kompleks intern behandling.

Sinkbasert salve anses å være av lav toksisitet, det kan brukes til å behandle barn i ulike aldre, gravide og ammende kvinner. Før bruk er det bedre å konsultere legen din og ta en test for hudallergi.

Yam-salve

Yam anses å være et veterinærmedisin for å frata, men en person kan få dette kjæledyret fra denne sykdommen, slik at behandlingen passer for både et dyr og en person, fordi det bare er ett patogen.

Yam-salve brukes til å eliminere ringorm. Preparatet inneholder sinkdioxid, svovel, salisylsyre, tjære, terpentin, petrolatum og lanolin. Kombinasjonen av stoffer bidrar til å nøytralisere ringormsårsaksmidlet - trichofytose, lindre kløe. Sammensetningen av salven har ingen analoger, mange dermatologer anbefaler at det brukes i tilfellet når andre stoffer ikke kan hjelpe.

Salven har en sterkt uttalt ubehagelig lukt, den kan forbli på kroppen og sengetøy. Behandling med salve Yam kan medføre ulempe når du må gå på jobb, så i kampen med sykdommen er det bedre å ta sykefravær.

Salve og krem ​​Acyclovir

Med helvedesild og rosa lav, bruker de aktivt Acyclovir salve. Shingles helvetesild anses å være virale og fører til ubehagelige konsekvenser i form av neuralgiske smerter i de berørte områdene, så behandlingen bør utføres av et spesialisert verktøy, i stedet for en generell.

Hovedoppgaven til salven Acyclovir er inaktivering av herpesviruset og økningen av beskyttelsesmekanismer i hudintegritene.

Frigjør legemidlet i form av en 3% salve eller 5% krem. Begge skjemaene brukes utelukkende på ytre hud.

Acyclovir i form av salve, krem ​​kan brukes til gravide, men under streng overvåkning av gynekolog og dermatolog.

klotrimazol

Legemidlet Clotrimazole i form av en salve brukes i kampen mot soppløg, nemlig skumlet og farget. Det aktive stoffet i salven er imidazol, det ødelegger cellene av sopporganismer, og dermed renser huden fra sykdommen.

Behandlingsforløpet med Clotrimazole varierer fra 2 uker til 1 måned. Selv om lesjonene er forsvunnet, er det verdt å fortsette å bruke salve i en uke for endelig å unngå et nytt tilbakefall.

Clotrimazol brukes etter å ha konsultert en lege på grunn av mulige bivirkninger og uønskede allergiske reaksjoner i form av hevelse, ubehagelig brennende følelse og unormal rødhet i huden.

Salve Micozoral

Preparatet basert på ketokonazol bidrar til ødeleggelsen av sopppatogener av varicolored, chitinous. Salven har en liten merkelig lukt.

Påfør salven begynner ved de første manifestasjoner av lav, og kurset avhenger av graden av utvikling og omfanget av sykdommen. Påfør verktøyet er nødvendig ikke bare på den berørte huden, men også for å fange noen få centimeter av sunn epidermis, for å hindre sopppatogener å spre seg videre.

Behandlingen fortsetter i 1-3 dager etter at alle symptomene på huden er forsvunnet, dette vil bidra til å forlenge remisjonen.

Sprayene

I kampen mot lavene bruker du aktivt medikamenter i form av spray. Sprayer er mer praktiske å bruke, når laven har et stort område, og den mekaniske behandlingen gir pasienten ubehagelige eller smertefulle opplevelser. Sprays eliminerer også muligheten for kontakt med de berørte områdene.

Lamisil Spray

Legemidlet betraktes som antifungal, det brukes til eliminering av flerfarget lav. Sprøyten inneholder terbinafinhydroklorid (aktiv ingrediens). Lamisil spray brukes når infeksjon av områder av deprivasjon av andre patogener som senker healing prosessen.

Påfør spray bare på renset hud, som kan forbehandling med salicylalkohol. Det er nødvendig å sprøyte stoffet, ikke bare på de infiserte områdene i huden, men også å gripe friske. Antall behandlings dager bestemmes av ledende hudlege.

Lamicon Spray

1% Lamikon Spray perfekt behandler rosa lav. Den aktive ingrediensen i sprayen er terbinafin, det ødelegger soppens membraner og forhindrer det i å formere seg og spre seg til sunn hud.

Ved første behandlingstid kan det være 1 uke, men hvis kampen mot deprivasjon begynte på et senere tidspunkt, øker behandlingstiden. Spray spray på tørr og ren hud om morgenen og kvelden.

Spray canesten

De aktive ingrediensene i sprøyten er clotrimazol og imidazol i en konsentrasjon på 1%. Kanesten betraktes som et antisvampemiddel med generelt spekter av virkning, det tillater bruk i tilfeller av sopp opprinnelse.

Påfør Kanesten på den berørte huden til de er fullstendig fuktig. Behandlingsforløpet avhenger av typen av lav og utviklingsstadiet, det kan vare fra 1 uke til en måned. Med stor forsiktighet bør brukes til gravide og barn, er det bedre å først konsultere med en spesialist.

Spray Fungerbin

Grunnlaget for sprøyten Fungerbin er terbinafin - et antisvampemiddel med generelt spekter av virkning i en konsentrasjon på 1%. Spray gjør det mulig å håndtere manifestasjoner av sopppatogener som berøver, men oftest brukes sammen med tabletter.

Fungerbin påføres minst 1 gang om dagen for å rense, tørr hud med berøvelse. Behandlingsvarighet er minst 1 uke. For å få raskere utvinning fra lokaliseringsstedet, fjern hårene.

Piller fra frata

Ved behandling av berøvelse spiller pillene en viktig rolle, fordi kilden til sykdommen ganske ofte er inne og ikke på overflaten av huden, og bruken av lokale stoffer kan bare dempe sykdomsforløpet og ikke drepe patogenet. Ta pillene bare etter å ha konsultert med legen og diagnostisert sykdommen.

acyclovir

Acyclovir tabletter brukes i den akutte form av helvetesild. Narkotikabehandling bidrar til ødeleggelsen av herpesviruset, som nesten er umulig å sette seg i med hjelp av salver, sjampo, kremer, sprayer.

Sammen med tabletter, kan du bruke salven Acyclovir, slik behandling bidrar til rask gjenoppretting av pasienten.

flukonazol

I tilfelle av pityriasis, brukes flukonazol, et antifungal stoff. Flukonazol ødelegger cellene i patogenet og forhindrer videre reproduksjon.

I kampen mot soppelger ødelegger stoffet ikke tarmmikrofloraen, noe som er spesielt viktig for å opprettholde immunsystemet.

nystatin

Nystatin tabletter er laget for å bekjempe soppelger, som sol, skifer, ringorm. Nystatin påvirker soppens membraner og ødelegger dem, noe som fører til patogenes død.

Nystatin brukes kun etter å ha konsultert en dermatolog, da selvbehandling kan provosere uønskede epidermisreaksjoner.

pimafutsin

Grunnlaget for tabletter Pimafutsin inkluderer natamycin - antifungal stoff. Pimafucin-tabletter har vist seg i kampen mot pityriasis versicolor.

Fordelen med natamycintabletter er muligheten for behandling hos barn siden fødselen. Doseringen og varigheten av behandlingen er kun foreskrevet av en hudlege sammen med en barnelege.

cetirizin

Legemidlet med det samme aktive stoffet brukes til å bekjempe rosenkreft. Siden forårsaket av rosa lav er ikke definert til slutten, utføres behandlingen med hjelp av slike antihistaminer.

Cetirizin har egenskapene for raskt å trenge inn i lagene i epidermis og fjerne de viktigste manifestasjonene av å frata på kort tid. Med tett inntak av cetirizin, kan symptomer elimineres om 2-3 dager. Med sterk lokalisering av lesjonen, blir cetirizin tilsatt med sedativer, som styrer den psyko-emosjonelle tilstanden til pasienten og forbedrer ytelsen til anti-lice piller.

griseofulvin

Et soppdrepende stoff med det aktive stoffet griseofulvin brukes til å eliminere ringorm. Tabletter hemmer aktivt reproduksjon av dermatofytter, og ødelegger dermed patogener.

Resepsjonen begynner først etter diagnosen av sykdommen. Varigheten av behandlingen kan vare fra 2 til 3 uker, avhengig av utviklingsstadiet og størrelsen på den berørte huden. Etter behandlingens slutt utføres laboratorieforsøk for å verifisere dødsfallet av patogener som fratager.

Tabletter kan påvirke reaksjonen, så under behandling er det verdt å avstå fra å administrere transport- og produksjonsmekanismer.

Plaquenil

Plavenil tabletter brukes til å eliminere symptomene på lichen planus. Legemidlet fjerner inflammatorisk prosess og forbedrer immunsystemets funksjon. Med den rette behandlingstiden er det mulig å eliminere symptomene på kort tid og returnere det sunne utseendet på epidermis.

Plavenil er kontraindisert hos barn, kvinner i stilling og under amming. Bruk det bare etter å ha konsultert med en hudlege.

En bivirkning av stoffet er synshemming. Når du observerer uønskede reaksjoner, bør du slutte å ta pillene, og gå til dermatologen for valg av andre behandlingsmetoder.

Fultsin

Fulcin-tabletter regnes som de viktigste stoffene i kampen mot skalert frata. Tabletter er referert til som antifungale antibiotika, og stopper delingen av patogenceller, noe som til slutt fører til deres død.

Skalaktig lav er ansett som en av de mest alvorlige plager av epidermis, noe som er svært vanskelig å behandle, spesielt i forsømte former. Ved den første manifestasjonen av scaly frarøvelse på kroppens hud er det nok å gjennomgå behandling i 2-4 uker. Mesteparten av tiden å kjempe tar med nederlaget på fingrene, tærne, kurset i dette tilfellet er fra 4 til 12 måneder.

Sjampoer fra frata

For behandling av lavdermatologer anbefales det ofte å bruke medisiner i form av sjampo. Denne metoden for kamp er ganske praktisk å bruke, krever ingen spesielle prosedyrer.

Sjampo kan brukes som et selvstendig verktøy eller som en del av en kombinationsbehandling.

Nizoral

Sjampo Nizoral er basert på stoffet ketokonazol. Det brukes aktivt til å bekjempe overdreven peeling av huden forårsaket av soppsporer. Sjampo ødelegger svampens celler, og eliminerer dermed manifestasjonene av sykdommen.

Nizoral kan brukes til å behandle lav på hårete og nakne deler av kroppen. Unntaket er helvetesild, i dette tilfellet kan sjampo ikke bare bringe det ønskede resultatet, men spre også viruset videre langs kroppen og forårsaker nye foci.

Mikozoral

Mycozoral Shampoo anses som en analog av Nizoral. Deres sammensetning er identisk - 2% konsentrasjon av ketokonazol. Mycozoral anses som et mer rimelig stoff, prisen er nesten 3 ganger billigere enn Nizoral.

Keto Shampoo Plus

Samtidig består det av to legemidler som lykkes med å bekjempe soppsykdommer - ketokonazol og sinkpyrition. Eksperter bemerker at etter Keto Plus behandling er det en vedvarende remisjon av sykdommen.

Den unike sammensetningen av sjampoen i kort tid eliminerer alle symptomatiske manifestasjoner av soppelger og forbedrer beskyttelsesfunksjonen til huden.

For effektiviteten av behandlingen bør sjampo brukes daglig i 1 til 3 uker, avhengig av sykdomsstadiet.

Sebozol

Sammensetningen av sjampoen Sebozol inkluderer ketokonazol, men i en lavere konsentrasjon enn i tidligere preparater - 1%. Sjampo brukes mer til forebyggende formål.

Dermatologer anbefaler deg å vaske deg selv med Cebosol en gang i uken, dette vil øke beskyttelsesfunksjonene i huden og nøytralisere mulige levende sopp som frarøver patogener.

Video om laven

I videoen snakker immunologen Andrei Prodeus om de viktigste manifestasjonene av soppleger i mennesker og behandlingsmetoder. Hva betyr hjelp raskt og permanent å bli kvitt microsporia.

Familielege Konstantin Zelensky i videoen forteller om egenskapene til behandling hos barn. Hvilke forholdsregler bør tas i kampen mot soppløg, om det skal være selvmedisinerende.

outlook

Ved behandling av lav i mennesker, bør hovedprinsippet forbli utsagnet "Gjør ingen skade". Før du begynner å fjerne huden fra huden, er det nødvendig å fastslå årsaken til sykdommen og dens patogen. Det er ganske vanskelig å diagnostisere deg selv hjemme, så du bør søke hjelp fra en spesialist. Først etter analyse og visuell undersøkelse av en hudlege kan man utvikle en behandlingsalgoritme ved hjelp av en eller flere preparater.

Salve for berøvelse

Salve fra å frata en person er den mest effektive måten å behandle en hudinfeksjon på. Valget av salve (Clotrimazole, Lamisil, Yam-salve) bestemmes av sykdomsfremkallende middel, samt ved utbredelsen av spredningen av flekker på huden. Det riktige valget av narkotika sikrer fullstendig kur av hudsykdom.

Hvordan behandle versicolor: salve, liniment eller tabletter

Navnet "laven" brukes til å referere til forskjellige hudinfeksjoner og sykdommer som er ledsaget av utseendet av fargede flekker og peeling på huden. Patogener kan være sopp og virus. Deres behandling vil bruke en rekke stoffer - antisvamp eller antiviral.

Specificiteten i behandlingen av soppinfeksjoner er at mange sopppatogener hele tiden er på menneskelig hud. I en sunn kropp styres de av lokal immunitet. Med en vedvarende reduksjon i immunforsvaret - får de muligheten til aktivt å formere seg og danne fokus på infeksjonsflater.

Lichen kan også ha en allergisk årsak. I dette tilfellet er behandlingen komplisert av den generelle terapien av kroppen.

Behandling av soppinfeksjoner, lav bruker salver, linimenter og piller. Salver og liniments - medisiner for ekstern terapi. De inneholder antifungal komponenter som begrenser utviklingen av patogener. For akselerert healing blir ytterligere sårhelingmidler også tilsatt salven. Som et resultat av behandlingen blir infeksjonspunktene knuste, tørke ut og helbrede.

Også i sammensetningen av salver fra berøvelse kan det innføres antibakterielle komponenter. Vi gir en liste over salver, som produserer legemidler som et middel til å frata.

Navnet på salver fra berøvelse

Noen navn på beroligende salver reflekterer betegnelsen på det aktive stoffet som finnes i dem (for eksempel Terbinox og Terbix salver med virkestoffet terbinafin). Imidlertid har de fleste salver helt uforståelig ut fra et vanlig personnavn. Vi lister den mest populære antifungal beroligende salve:

 • Midler med mikonazoler - Clotrimazol, Miconazol, Econazol, Oxyconazol. Arbeid med svampeinfeksjoner i huden. Gruppen av mikonalose inkluderer også ketokonazol, som brukes eksternt og innover (dette skiller det fra andre mikonazoler).
 • Midler med ketokonazol - Nizoral, Mycozoral, Dermazol. De brukes til behandling av soppelger.
 • Midler med triazoler - flukonazoler (Diflucan) og itrakonazol (Orungal) - potente midler som er nødvendige for den omfattende spredningen av infeksjon.
 • Midler med naftifin - Exoderil, Microderil. Ulike soppinfeksjoner, lichen coloris og ringorm er behandlet.
 • Terbinafin-produkter er også flere. Dette er Lamisil, så vel som Terbix, Terbinoks. Disse stoffene behandler ulike lav (ringorm, flerfarget, solfylt).

Og nå gir vi en beskrivelse av sammensetningen og virkningen av noen salver.

Clotrimazole - salve til lav og sopp

Clotrimazol er en forbindelse som er testet ved behandling av soppinfeksjoner i huden i flere tiår. Det fungerer praktisk talt mot svampelesjoner, inkludert ringorm og skumle (farge) lav. Clotrimazole er populært som et middel for mycosis av føttene. Det ødelegger soppmembranen og stopper dermed utviklingen og videre spredning. Antifungal aktivitet av Clotrimazole brukes til behandling av små foci av ringorm. Og også pityriasis versicolor.

Salve påføres etter vask av huden med såpe og grundig tørking. Påfør et tynt lag i løpet av dagen - opptil 4 ganger.

Når du behandler en ringormsinfeksjon, er Clotrimazole foreskrevet med keratolica for å brenne ut soppen. Standardbehandling - alternativ smøring av flekker som berører jod og clotrimazol.

Merk: behandling med clotrimazol er ganske lang. Det kan ta opptil 2 måneder. Derfor brukes legemidlet for små lesjoner lesjonsskader.

Clotrimazol er et av de mest etterspurte antifungal linimenter. Det har imidlertid en høy penetrerende kraft, og er derfor kontraindisert for gravide kvinner.

Yam BK - salve for folk fra å frata

Salve Yam BK - den tradisjonelle salven for å frata katter. Dette stoffet fra veterinærapoteket fjerner også effektivt og trygt folk fra mennesker. Det har en kombinert effekt - det begrenser spredningen av sopp- og insektsparasitter. Den inneholder svovel, salisylsyre, creolin, samt tjære, terpentin, sink. Ingredienser Yam Salve ødelegger effektivt svampen og flåttene som forårsaker flåter og scabies. Bruken av Yam Ome BC har en annen fordel. Sammensetningen har en lav toksisitet. Det irriterer ikke huden og refererer til lavfare stoffer. Derfor er bruk av Yaz Ointment fra berøvelse tillatt for voksne og barn. Dens sammensetning behandler også dermatitt, eksem og andre allergiske manifestasjoner på huden av mennesker og dyr.

Viktig: Til tross for lav giftighet kan du ikke tillate inntak av salve.

Sammensetningen har en ulempe - en skarp ubehagelig lukt. I motsetning til denne mangelen viser han en viktig dyd. Behandler ganske raskt. Etter 6 eller 7 dager forsvinner skorpene, under dem er det funnet en ny rosa hud. Begynner hårvekst.

Yam-salve brukes til lavplaster 2 ganger om dagen, og tar sunn hud rundt 2-3 cm.

Merk: Yam BQ salve er til tross for veterinær bruk en av de mest populære ringormsalver hos barn og voksne.

Tradisjonell behandling: Svovelsalve for å frata

Løsningen brukes til å behandle lav og scabies, så vel som for psoriasis. Viser antiparasittisk, antibakteriell virkning.

Ofte er svovel kombinert med salicyl. Salicylo-svovelsalve oppnås, som behandler lavene mer effektivt (det virker raskere).

Også for behandling av sopp brukes svovel tjære tar salve. I den er tjære en anti-inflammatorisk komponent.

Hvilken salve smører versicolor

Apoteket tilbyr mange salver til behandling. Valget av stoffet bestemmes av typen infeksjon (ringorm, skjellete, rosa), så vel som pasientens alder og omfanget av spredning av flekker.

Vurder hva slags soppinfeksjon kan vises på menneskets hud, og hvordan å behandle visse av dens manifestasjoner.

Salve for ringorm

Hvis laven ringorm, så vises den på rødt flakete flekker på huden. Håret inne i flekkene bryter av "ved roten", så sykdommen har fått navnet "ringorm".

Fra ringormsinfeksjonen utlades eksterne midler - antimykotisk (antifungal) salve. De ødelegger den patogene svampen og begrenser dens videre spredning på huden til en person (eller dyr).

Varigheten av behandlingen med salver kan være forskjellig. Det avhenger av valg av narkotika og storheten av spredning av flekker på huden. Det kan være fra flere dager til flere måneder.

Kardinale metoder (brenner med eddik eller andre keratolika) kan kvitte seg med infeksjonen om noen dager. Tradisjonell behandling varer en til to måneder.

Den hyppigst foreskrevne er Clotrimazol-, Miconazol-, Zink- og Svovelsalve i kombinasjon med behandling av lavfargene med jod og sporadisk skraping av huden som skumlet inne.

Rød lavsalve

Røde laver har ofte en allergisk opprinnelse. Det forekommer hos voksne på grunn av nedsatt immunitet (i tilfelle diabetes mellitus, stress, allergiske reaksjoner, hvis det er fokus på kronisk infeksjon i kroppen, som en reaksjon på visse medisiner).

Røde ligner ser ut som bølgende hudtetninger av røde, rosa, lilla fargetoner. De vises på armene, bena, lysken og armhulen, kløe. Og også på slimhinnen i munnen og kjønnsorganene. I munnen vises de ofte i nærvær av tannkroner i metall (også en faktor for å redusere immuniteten til munnhulen). Også i 10% av tilfellene er negler påvirket.

Rød lav er også kalt flat eller rød flat deprive.

Herpes Zoster er ofte en kronisk sykdom med sporadiske eksacerbasjoner. For å lindre kløe, foreskrives antiallergiske stoffer og generelle styringsmidler - vitaminer. Tradisjonell beroligende salve brukes ikke her. Når sterke smertefulle manifestasjoner av flatt rødløg foreskriver hormonforbindelser. Også noen ganger brukt i behandlingen av lichen planus - Actovegin salve (for å forbedre ernæringen av vev og forbedre lokal immunitet).

Rosa lav - enn å behandle: salve

Pink lichen - en type hud flekker som også ser ut med en reduksjon i immunitet. Ofte ledsaget av akutte respiratoriske virusinfeksjoner, kan skade på huden, insektbitt, forekomme etter vaksinering.

Rosa versicolor ser ut som avrundede rosa plaketter. I utviklingen av sopp kan de endre farge, bli brun, gulaktig, dekket med skalaer. De fleste flekker er lokalisert på kroppen, i det minste - på lemmer.

Siden opprinnelsen til sykdommen er uklar, er det ingen spesifikk salve for lavmangel. Tradisjonelt foreskriver legene antipruritiske og antiallergiske midler, noen ganger hormonelle salver (hydrokortison). Imidlertid kan de bare brukes med svært sterke smertefulle opplevelser. Hvis utslett ikke plager, er det nok å behandle dem med vegetabilske oljer. I løpet av 1,5 - 2 måneder vil de passere seg selv.

Merk: Foreskrevet for alvorlige smertefulle manifestasjoner av rosa lav - behandling med salve Sangviritrin (kombinerer bakteriedrepende og antimikrobiell virkning).

Pityriasis versicolor: salve til behandling

Denne infeksjonen kalles "sol" frata. Det manifesterer seg i form av rødbrune flekker avrundet. Deres lokalisering er kroppen og steder med hyppig svetting (i lysken, hos kvinner - under brystet). Med utviklingen av sykdommen, begynner overflaten på flekkene å løsne (på grunn av løsningen av det øvre laget av epidermis av soppen). Et karakteristisk trekk ved sykdommen. Når de blir påført overflaten av jod flekker, blir de brunbrun i farge.

Svampinfeksjon overføres gjennom nær fysisk kontakt og gjennom klær. Imidlertid er det viktig å vite at patogenet av skumlet (farge) frata er en del av den normale mikrofloraen i huden. Han er til stede i mannen hele tiden, og begynner å utvikle seg under handlingen av faktorer som bidrar til ham. Nemlig - med endokrine sykdommer, hormonell ubalanse, diabetes, graviditet, samt med for sterk solbrenthet. Den forårsakende agenten av infeksjonen - soppen - forstyrrer produksjonen av melanin i huden. Derfor vises områder av forskjellig pigmentering på personens kropp (mindre solbrent, lettere).

Gullfarget flekker kan ha et bredt spekter av farger (fra gul til rosa-rød). Derfor ble disse utslettene også kalt "flerfarget" lav.

Salve mot lav skal inneholde antifungale komponenter. For å undertrykke veksten av sopp, brukes salver med flukonazol, ketokonazol, bifonazol, flutrimazol, naftifin og terbinafin. Hvis versicolor versicolor dukket opp i den hårete delen av hodet, brukes spesielle sjampoer, som inkluderer antifungale komponenter.

Med hyppige gjentakelser er det foreskrevet et internt inntak av generelle antifungale stoffer.

Merk: Tinea versicolor danner flekker rundt hårsekkene. Svampen er i stand til å fortsette lenge i hårpærer og svettekjertler. Derfor er ofte bare den eksterne behandlingen av chirimatitt ineffektiv.

Salve for pityriasis versicolor supplement med eksfolierende midler. Dette kan være salisylsyre, salisylalkohol eller tinktur av brunt jod på alkohol.

Licking salve for barn: hva kan

Pediatrisk behandling stiller økte krav til valg av narkotika. Ikke hver salve som behandles av en voksen, kan brukes til å behandle et barn. I pediatrisk dermatologi foreskrives legemidler der de viktigste aktive ingrediensene er påvist og trygge stoffer. Hva brukes til å behandle barnebarn?

Påvist stoffer: svovel, tjære, jod og salisylsyre. De kombinerer antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter.

Viktig: For behandling av barn bruker ikke mer enn 5% salicylsyrekonsentrasjon. Også denne komponenten brukes ikke til barn med omfattende lav (når de brukes på store områder av huden - forgiftning er mulig).

anmeldelser

Den beste salven for å frata salve for å frata kroppen er Clotrimazole, Salisylsalve er et middel for å brenne vorter og frata. Jeg ble rådet til å smøre hennes lavflappe vekselvis med Miconazole.

Clotrimazole salve er en behandling for føttens mykose. Fra frata hjelper, men i lang tid. Behandlingen varer mer enn en måned. Det er et bevist høyhastighetsmiddel - eddik. Smør bare lavpottene. Du kan kurere lav til to smøringer. Og de tradisjonelle måtene - å smøre, så rive av, og så en måned.

Jeg ble foreskrevet jod og clotrimazol, herdet lav i 3 uker.

Ble behandlet for å frata salver i 3 måneder. Og selv om du briste. Jeg måtte drikke piller.

All informasjon er kun gitt til informasjonsformål. Og er ikke en instruksjon for selvbehandling. Hvis du føler deg ubehag, kontakt legen din.

Salve på huden til en person. Narkotika for rosa, skjellete, helvetesild, ringorm. Instruksjoner hvordan man søker

Sykdommer på huden til en person gir enorm ubehag, både fysisk og psykologisk. Et vanlig eksempel på patologi er lav, som kan håndteres med riktig bruk av medisiner, som strekker seg fra salver og slutter med immunstimulerende legemidler.

Grunner til å frata

Sykdommen er preget av utslett av en annen natur, manifestert på huden og ledsaget av skalering, kløe, brennende og hårtap.

Blant årsakene til laven avgir:

 • virus, avgjort i hudens mikroflora
 • stressende stater;
 • redusert immunitet;
 • hyppige smittsomme sykdommer;
 • arvelighet;
 • kontakt med et sykt dyr, person eller hans personlige eiendeler (typisk for ringorms varianter).

Ofte er laven asymptomatisk i flere år, til en av grunnene provokerer sin forverring, manifestert av hudutslett.

Typer av lav

Spørsmålet er om denne sykdommen er smittsom, mange spør. Svar det definitivt ikke. Avhengig av mangfoldet, øker eller reduserer risikoen for infeksjon.

Smittsomme inkluderer disse typer sykdommer:

Ikke-forurensende arter:

Egenskaper av smittsomme arter som fratager:

 • hudutslett i form av rosa flekker;
 • temperaturøkning;
 • felles smerter;
 • svakhet
 • smerte, verre om natten;
 • hovne lymfeknuter;
 • temperaturøkning;
 • Utseendet til flekker forvandlet til flytende papiller
 • rosa plaketter på huden;
 • følelse av kløe og brenning;
 • hårtap
 • purulent scurf (i kompliserte tilfeller)
 • utseendet på flerfargede flekker på hudoverflaten;
 • peeling

Funksjoner av andre typer av lav:

 • utslett av rødaktige fargetoner med uregelmessig form;
 • vedvarende kløe;
 • daglig økning av den berørte hudoverflaten;
 • erosjonsdannelse
 • små flekker på huden, preget av kontinuerlig peeling;
 • fusjon av flekker i en stor (fargen kan variere fra brun til rosa)
 • røde flekker som vises på hendene og ansiktet;
 • dannelsen av vesikler med en væske i midten som briste med tiden;
 • Utseende av skorpe i stedet for å briste vesikler
 • papuler på hudoverflaten, gradvis fusjonere sammen;
 • høy tretthet;
 • kløe i lesjonens område

Hvordan gjenkjenner jeg gang på gang?

Salve fra å frata huden til en person vil definitivt trenger etter diagnosen av sykdommen. Tidlig bestemmelse av typen berøvelse gjør at du kan starte en medisinsk kamp med ham, noe som garanterer en rask gjenoppretting.

For å gjenkjenne sykdommen i tide bør man være oppmerksom på symptomene som er karakteristiske for alle dens former:

 • utseendet av betent lesjoner på kroppen;
 • brudd på normal hudpigmentering i de steder hvor lav-lignende flekker opptrer;
 • forekomsten av kløe, ledsaget av smerte;
 • peeling av huden;
 • hårtap.

Svamp akutt behandling: Effektive stoffer

For å kvitte seg med sopparter av lav, er det viktig å kvitte seg med årsakene til sykdommen, som er virus. Som regel, i kampen mot sopp, er salver mest effektive, som raskt nok eliminerer følelsen av konstant kløe, fjern utslett og eliminere inflammatoriske prosesser.

mikoseptin

Mikoseptin, salve for å frata en person, søkt på huden for å ødelegge soppen som forårsaket sykdommen.

funksjoner:

 • forrensning av huden;
 • daglig bruk av salve til lesjonene (to ganger om dagen);
 • For å øke produktiviteten er det mulig å påføre bandasje dressing.
 • fortsettelse av behandlingen i 6 uker.

Mikoseptin er ikke brukt hos barn under 2 år.

klotrimazol

Dette betyr at ødeleggelse av hudsvamp er basert på stoffer fra imidazolgruppen. Clotrimazol håndterer enkelt med et bredt spekter av patogene sopp, som har fungicidale og fungistatiske egenskaper.

funksjoner:

 • salve påføres ved å gni i lesjonene tre ganger om dagen;
 • terapi av sykdommen kan vare i 28 dager;
 • Kontraindikasjoner til bruk av midler er de tidlige stadiene av graviditet og individuell intoleranse mot komponentene i Clotrimazole.

Mikozoral

Den aktive substansen som har en skadelig effekt på lavsvamp, i Mycozoral salve, er ketanosol. Verktøyet brukes til behandling av å frata forskjellige arter, det er like effektivt i en rekke sopp.

funksjoner:

 • Salven påføres på lesjonene med en tynn linje, med obligatorisk griping av den nærliggende hudoverflaten (ca. 4-5 cm);
 • Maksimal brukstid er 7 dager;
 • Det anbefales ikke å bruke salven til gravide og små barn under 2 år.

Svovelsalve

Dette stoffet er effektivt i behandling av dermatologiske sykdommer av forskjellige slag, det har en lokal desinfiserende effekt, dreper sopp, fjerner betennelse, akselererer helingen av såroverflaten og beroliger huden.

funksjoner:

 • bruk av et produkt med en 10% konsentrasjon av den aktive substansen;
 • Forbehandling av hud med salisylalkohol;
 • Påfør et tynt lag daglig i 10 dager.

Svovelsalve utmerker seg ved fravær av bivirkninger fra kroppen, bortsett fra den individuelle intoleransen av komponentene.

Effektive anti-boble piller for barn og voksne

Salve fra å frata huden til en person er ikke alltid det eneste terapimetoden. I tilfelle av en boble variasjon, fratage kan ikke uten narkotika rettet mot å styrke sin egen immunitet.

acyclovir

Dette stoffet viser et høyt aktivitetsnivå i kampen mot herpes simplex-viruset, som er den primære årsaken til lavmangel i mennesker. Stoffer som er en del av salven har en struktur som er lik struktur i strukturen av herpes. På grunn av denne funksjonen avbryter salven virusmultiplikasjonskjeden.

funksjoner:

 • 5 ganger på huden overflaten;
 • varighet av terapi fra 5 til 10 dager;
 • god toleranse, uten forekomst av bivirkninger av kroppen;
 • forbud mot bruk av gravide og ammende kvinner.

panavir

For å frata terapi, foreskriver eksperter ofte Panavir, et stoff av vegetabilsk opprinnelse, som aktivt bekjemper virus.

De viktigste fordelene ved verktøyet er dets lave toksisitet og høye effektivitet i kampen mot viral deprivasjon. Panavir aktive ingredienser undertrykker viral aktivitet, blokkerer patogene proteiner, stimulerer immunitet og eliminerer smerte og kløe.

funksjoner:

 • 5 enkelt applikasjon på den berørte huden;
 • behandlingsvarighet 10 dager;
 • forbud mot bruk hos barn under 12 år, gravide og ammende kvinner, i øyet og pasienter med nyresykdommer.

Viru Merz

Dette stoffet tilhører kategorien av antiviral, det behandler herpesinfeksjoner 1,2 og 4 typer.

funksjoner:

 • behandling bør begynne i de første dagene av sykdommen;
 • tegne på de berørte områdene fra 3 til 5 ganger om dagen;
 • Krem er gnidd inn i huden med et lite lag;
 • behandlingen fortsetter i 5 dager.

Funksjoner av terapi hos barn

For behandling av barn fra lavfoser, er det å foretrekke å bruke produkter opprettet på grunnlag av komponenter av vegetabilsk opprinnelse, som tjære eller svovel. Slike legemidler har egenskapene til å lindre betennelse, desinfisere overflaten av huden og drepe bakterier.

Bruk som regel slike stoffer:

 • svovelsalve - for å berolige huden, lindre smerte og vevregenerering;
 • Tebrofen eller Clotrimazole - for å bekjempe skadelige mikroorganismer;
 • Miconazol, Microseptin for å ødelegge sopp.

Rosa frata rusmidler

En salve mot slikke på huden til en person som tilhører en rekke rosa har ennå ikke blitt oppfunnet. Eksperter er av den oppfatning at sykdomsforløpet kan svekkes over tid hvis en person ikke forverrer det, det vil si å gni og fjerne plakk.

ftorokort

Dette stoffet er klassifisert som hormonalt, så deres langsiktige bruk er ikke tillatt.

Programfunksjoner:

 • å fordele betennelser 2 ganger om dagen (i morgen og kveld);
 • fortsett behandlingen i 5 til 30 dager (som anbefalt av den behandlende legen).

Triakort

Dette verktøyet fjerner raskt kløe, så vel som ubehag forårsaket av frata.

søknad:

 • en liten mengde å forsiktig gni inn i huden tre ganger om dagen;
 • dekke små skader
 • fortsett behandlingen fra 7 dager til 3 uker;
 • Ikke bruk for gravide og baby i opptil 2 år.

Det er viktig! Rosa versicolor er i stand til å passere alene for en stund. Derfor er stoffene som brukes til terapien, rettet mot fjerning av ubehagelige symptomer som følger med det.

Tinea versicolor behandling

Grunnlaget for behandlingen av pityriasis lichen er bruk av midler med keratolytiske og antimykotiske egenskaper. Egnede legemidler er foreskrevet av den behandlende legen.

Når flekkene opptar et lite område på kroppen, brukes bare anti-soppmedisiner som brukes topisk, til behandling.

ketokonazol

Dette stoffet har en utbredt antifungal effekt, den kjemper aktivt mot sopp av forskjellige typer, som spenner fra dermatofytter og slutter med patogener av systemiske mykoser. Ketokonazol tillater ikke sopp å multiplisere, forårsaker undertrykkelse og etterfølgende død.

funksjoner:

 • Legemidlet tas 1 gang daglig i en dose på fra 200 til 400 mg;
 • barn er foreskrevet i en dose på 4 til 8 mg per dag for hvert kilo vekt.

mikonazol

Kremer og sprøyter, som inkluderer Miconazol, anses å være ganske effektive i bekjempelse av patogene sopp som har forårsaket starten av lav. Videre er legemidlet like uønsket for ringorm, og for bittformede lagslag.

Bruk:

 • Spray eller krem ​​påføres to ganger om dagen på huden til alle tegn på infeksjon forsvinner;
 • etter eliminering berøves stoffet i ytterligere 14 dager for å forhindre tilbakefall.

ekzoderil

Den viktigste aktive ingrediensen i dette legemidlet er naftifin, som har en bakteriedrepende og fungicid effekt på de berørte områdene. Legemidlet gnides i huden 1 gang daglig, og sikrer fullstendig absorpsjon. Varigheten av behandlingen er foreskrevet individuelt av den behandlende legen.

Det er forbudt å bruke Exoderil hos gravide kvinner, barn, samt personer som har brann eller sår på hudoverflaten.

terbinafin

Legemidlet har uttalt antifungale egenskaper, det hemmer den vitale aktiviteten til de fleste soppmidler, både gjær og dermatofyte og mugg.

funksjoner:

 • daglig bruk av stoffet i minst 3 og maksimalt 6 måneder
 • et forbud mot bruk av terbinafin i laktasjonsperioden og graviditet hos barn under 2 år, personer med sykdommer i nyrene, blodårene og metabolske sykdommer.

Fungibak Yam

Fungibak-Yam brukes til å behandle lav, både hos dyr og mennesker. Den har tørke-, antifungal-, regenererings- og mykningsegenskaper.

Fungibak-Yam er laget bare i Ukraina! NM salve er en komplett analog som kan takle å frata huden til en person produsert i Russland

Programfunksjoner:

 • Behandle hudområdet med antiseptika eller vaskesåpe;
 • Bland verktøyet med en spesiell spatel laget av tre;
 • gni inn i huden patting bevegelser;
 • å fange hudområdet ved siden av de berørte;
 • la på huden i 5 minutter (i første uke), i 10 minutter (de neste 7 dagene), deretter i 15 minutter.

Anti-ringormsmedikamenter

Behandling for ringorm bør starte umiddelbart. Det bør være forberedt på det faktum at det vil vare lenge (minst 4 uker). Det er viktig å kontakte en kompetent spesialist som vil velge riktig medisin i optimal dosering. Å ta medisiner i henhold til tidsplanen, vil tillate å kvitte seg med sykdommen, og ikke la ham gå inn i kronisk form.

Nizoral: bruksanvisning

Nizoral er tilgjengelig i forskjellige former (tabletter, salver, sjampo), det har uttalt fungicide egenskaper på grunn av tilstedeværelsen av ketokonazol.

Funksjoner av bruk:

 • tegning 2 ganger om dagen;
 • bruksvarighet fra 2 til 3 uker;
 • kontraindisert i nærvær av intoleranse og hormonelle problemer;
 • brukes under graviditet og amming;
 • Av og til er det bivirkninger i form av kløe og brenning.

Sebozol

Denne medisinske sjampoen brukes ikke mer enn 1 gang per dag. For at den skal ha størst mulig effekt, er det nødvendig å skumme stoffet godt. Terapien skal vare minst 5 og ikke mer enn 10 dager.

Eksperter tillater muligheten for å kombinere den med andre stoffer.

Det er viktig! Sebozol sparer en person, ikke bare for å frata, men også av flass.

exoderm

Exoderm har en effekt på huden, lik den som er oppnådd ved bruk av Sebozol.

Denne sjampoen må påføres på de berørte områdene opptil 2 ganger om dagen i løpet av uken. Fortsett behandlingen bør ikke overstige 10 dager.

Keto Plus

Keto Plus refererer til midler med et bredt spekter av handling, slik at du raskt kan takle ikke bare med deprivasjon, men også med seborré av noe slag.

Programfunksjoner:

 • vaske håret en gang om dagen;
 • churn godt;
 • suge på hodet i minst 5 minutter;
 • skyll grundig;
 • for profylakse bruk en gang i uken i 2 måneder.

Ekstern terapi for helvetesild

For å eliminere hovedårsaken til angst med helvetesild - kløe og hevelse i huden, bruk medisiner som inneholder acyklovir.

Midler for å eliminere ubehagelige symptomer:

Foci dannet på huden blir behandlet med Viru-Merz salve (nøytralisering av herpesviruset), så vel som Panavir (slåss virus og økende immunitet).

For å stimulere prosessene for hudregenerasjon, behandles de berørte vevene med preparater som inneholder panthenol (Bepanten, Dexpanthenol), noe som akselererer hudregenerering og myker hudoverflaten.

Følgende salver har blitt anbefalt ved behandling av helvetesild:

 • Svovel tjære salve som desinfiserer overflaten perfekt. Det påføres huden på kvelden i 3 uker, med obligatorisk morgenjodpåføring til lesjonene av lesjonene (og en måned senere blir salven ikke lenger brukt, og iodbehandling fortsetter i ytterligere 30 dager).
 • Svovelsalisylsalve: dreper bakterier og parasitter, og har også antiinflammatoriske effekter på hudoverflaten. Verktøyet påføres lesjonene to ganger om dagen i 2 uker.

Advarsel! En løsning av mangan, strålende grønn og borsyre, brukes svært nøye. Disse stoffene skaper en brenning på overflaten av huden og forverrer tilstanden sterkt.

Salve på huden for å frata en person, opprettet på hormonell basis, anbefales ikke av eksperter for bruk på grunn av sin evne til å hemme en persons egen immunitet.

Psoriasisbehandling

Psoriasis, en type skumle berøvelse, behandles med følgende stoffer:

 1. Lokal for å redusere manifestasjoner av betennelse og flaking, inneholdende urea og salisylsyre (svovelsalisylsalve).
 2. Sykdommer brukt under progresjonen: hormonal med antiinflammatorisk effekt (hydrokortison og prednisolon).
 3. Brukes under re-eksacerbasjon: inneholdende fluor (Sinalar, Vipsogal, Celestoderm, Belosalic), glukokortikoider (Advantan, Elokom).
 4. Å gi anti-proliferativ virkning (Psorax, Tsignoderm, Tsignnolin).
 5. For å eliminere faktorene i den patogenetiske typen (Psorkutan), for å undertrykke divisjonen av keratinocytter, forbedrer hudtilstanden og reduserer lesjonene.
 6. Preparater for systemisk behandling (acetritin, cyklosporin, metrotrexat, indometacin) i nærvær av alvorlige varianter av psoriasis (putus og artropatisk).

Eksembehandling

Eksem, som er en fuktig form av lav, er vanskelig å behandle medikamenter. For å oppnå positive resultater krever bruk av flere legemidler samtidig.

Salver og kremer gir en positiv effekt når de brukes i forbindelse med:

 • spesiell diett;
 • medisinering behandling;
 • terapi for samtidige sykdommer som forårsaker eksemaktivering
 • diagnose og eliminering av sannsynlige allergener.

Midler som brukes til behandling av eksem er delt inn i to typer:

 • brukes ikke mer enn 2 uker på rad;
 • lindrer forgiftning, allergiske manifestasjoner, smerte
 • eliminerer kløe;
 • fjerner betennelse;
 • effektive i ulike typer eksem
 • lindrer kløe og smerte;
 • effektiv i behandlingen av varicose eksem;
 • har noen alvorlige bivirkninger
 • hindrer veksten av bakterier og sopp;
 • har ingen kontraindikasjoner
 • brukes hos barn
 • har høy effektivitet;
 • den blir brukt 2 ganger om dagen;
 • viser resultatet etter 2 dagers bruk
 • har en kraftig effekt mot sterke inflammatoriske prosesser;
 • gjelder for babyens hud
 • ikke absorbert i blodet, så det brukes til og med hos gravide, pleie og barn fra 4 måneders alderen;
 • effektiv i nærvær av ulike typer eksem og huddermatitt;
 • ikke pleide å behandle helvetesild
 • rimelig pris;
 • Mulighet for bruk hos gravide og små barn;
 • effektivitet i nærvær av gråtende varianter av eksem;
 • uttalt tørking, antiseptisk og beskyttende effekt

Anmeldelser av leger og pasienter: Vurdering av de mest effektive stoffene

Frata er en sykdom som er utbredt blant både barn og voksne. For hans behandling brukes forskjellige stoffer, som varierer i inflytningsfeltet, form for frigivelse og oppnådd resultat.

Effektiv, i henhold til mange vurderinger av pasienter, anerkjent slike verktøy:

 1. Salver basert på sink, salisylsyre, svovel og tjære: De er praktisk talt uten kontraindikasjoner, noe som gjør det mulig å bruke dem selv hos barn. Disse stoffene har egenskaper for å eliminere betennelse, drepe sopp og desinfisere hudoverflaten.
 2. Miconazol - et stoff med et bredt spekter av handling. Spesielt effektiv mot chiriform varianter av sykdommen. Stoffet eliminerer ikke bare patogenet, men gjenoppretter også den berørte huden aktivt.
 3. Zovirax (og andre derivater av acyklovir) har en skadelig effekt på helvetesilden zoster.
 4. Exoderil brukes aktivt i tilfelle av skjære sykdom. Dens aktive ingrediens, naftifin, dreper patogene sopp og reduserer betennelse.
 5. Hydrokortison fjerner følelsen av vedvarende kløe og smerte. Brukes kun for utnevnelse av spesialist.
 6. Clotrimazole hjelper i nærvær av farge, ringorm og flate variegasjoner. Dræper de fleste virus og patogene sopp.
 7. Nizoral kjemper aktivt for årsakene til eksem, dermatitt og andre hudproblemer.
 8. Mikoseptin dreper sopp, beroliger hudoverflaten, desinfiserer. Har vist høy effektivitet i behandlingen av sykdommen i ringmaskene.
 9. Terbinafin virker vellykket mot farge og helvedesild.
 10. Flucinar fjerner øyeblikkelig kløe, smerte som oppstår i nærvær av psoriasis, eksem og dermatitt.

Salve fra berøvelse, som kan oppstå på en persons hud, bør alltid utnevnes av en spesialist, etter en nøye undersøkelse og laboratorietester. Bare rettidig initiert terapi (fra de første dagene etter sykdomsstart) er en garanti for rask gjenoppretting.

Artikkel design: Vladimir den store

Flere Artikler Om Typer Acne