Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Utmerket hindrer akne. Så snart jeg ser rødheten, søker jeg umiddelbart Acyclovir, og i 4 tilfeller ut av 5 er det nok slik at pimple ikke vises. Og det er nesten ubrukelig å smøre Aciclovir på den allerede utstøttede kimen, det tørker det bare litt. Det kan fortsatt være nyttig hvis det var et sår i pimplens sted, det er verdt å salve en gang, da det blir dekket med en skorpe. I omløp er Acyclovir ikke veldig behagelig, smaker og har en tendens til å spre seg. Hvis jeg bruker den i munnen, limer jeg gipset på toppen for ikke å treffe leppene. Og det tørker huden, selv om den brukes punktvis.

Veldig god salve, som alltid er i min førstehjelpsutstyr. Den største fordelen er hastighet, den er inkludert i arbeidet umiddelbart etter hudkontakt. Acyclovir kan vel bli kalt et nødhjelp. I løpet av dagen kan han tegne overflødig væske fra en betent purulent pimple og tørke det godt. For en akselerert utvinning for natten gjør jeg en komprimering, om morgenen er problemet med problemområdet mye bedre. Acyclovir er også tilgjengelig i tabletter, men salven er mye mer praktisk. En ubehagelig bivirkning var kløe, men dette er en konsekvens av det raske og aggressive arbeidet med salven.

Acyclovir bekjemper effektivt ulike infeksjoner av slimhinner, helvetesild og herpesvirus. Selv om det er en rask eliminering av vanlig akne, er det også ganske passende. For eksempel brukte jeg dette stoffet for å fjerne akne på armen min helt. Men Acyclovir må tas nøye og ikke overdrive med doseringen, da dette ikke vil øke hastigheten på utvinning. Men bivirkningene vil øyeblikkelig vises, spesielt siden de florerer. Derfor anbefaler jeg det samme for å observere doseringen, som er skrevet i merknaden. Og når de vises, stopp straks behandlingen med Acyclovir.

Acyclovir fjerner bare visse typer akne som vises på leppene (og ikke bare på leppene, men også på andre deler av kroppen) i form av utslett med gult innhold inni. Og etter å ha åpnet slike betennelser danner de en rødbrun skorpe. Det er fra slik herpes acne at acyclovir hjelper godt. Ikke bare salven er bra, men også pillene, og hvis saken er alvorlig, kan du bruke begge legemidlene i et kompleks. Jeg vet ikke om andre akne, jeg er ikke sikker på at denne medisinen kan hjelpe.
Piller jobber hardere, de trenger riktig dosering, og salven kan smøres, selv om den ikke har noen restriksjoner.

Acyclovir er kjent for å brukes til herpes på leppene, men jeg fant en interessant applikasjon av salve - jeg smeder ansiktets hud hvis det oppstår akne eller andre utslett. Sensasjonene er ikke det mest behagelige, salven er ganske fet og absorberes svært dårlig. Men det viktigste er at det er en effekt. Pimples helbrede raskere. Og hvis du har tid til å plaste stedet for den fremtidige kvise, bare ved å føle kløen, så kan du til og med forhindre forekomsten.
Hvit salve har en spesiell lukt, jeg kan ikke si at det er ubehagelig. Snarere er motsatt sant. Krem minner deg om en slags melk, kefir og ryazhenka. Generelt, noe som har levende bakterier i sammensetningen.
Røret er lite, og det er vanskelig å smøre store områder, men hvis det ikke går for mye for akne, så kan røret vare i noen måneder. Nå ligger acyclovir stadig i min kosmetiske pose, jeg prøver ikke å savne utseendet på akne, slik at det ikke vokser til forferdelige proporsjoner. Acyclovir, akkurat det samme, og arbeider med forebygging. Veldig fornøyd med det faktum at du kan kjøpe det på et apotek, et middel til å kjøre og helt billig.

Generelt er Acyclovir brukt til å behandle forkjølelser på leppen. Legemidlet er i form av tabletter og salveform, jeg pleier å kombinere med behandlingen. Men for å bekjempe akne bruker jeg bare salve. Effektene på acyclovir akne er litt rart. Legemidlet er antiviralt, og akne sprer bakterier (dvs. de trenger antibiotika). Så spredningen av infeksjon påvirker ikke salven. Likevel, på grunn av tørkeffekten og dannelsen av en skorpe, spesielt på purulent betent akne, kan hudtilstanden forbedres. Bare det er nødvendig å smøre akne, normal hud kan ikke under noen omstendigheter berøres. Det er også verdt å forsiktig dekke akne i leppene, smaken av salven er veldig ekkel. Strukturen er tykk, men på grunn av temperaturen i menneskekroppen og miljøet kan den spre seg. Så vær forsiktig så du ikke kommer på lepper og tunge.
Best av alt, salven klarer rødhet, fjerner pustene svakere. Men hvis du venter i to uker, vil den tørke alt. Du kan smøre gjentatte ganger på en dag, salven er ikke spesielt skadelig. Det bør ikke forårsake irritasjon eller allergi. Lønnsom å bruke.

Acyclovir Jeg pleier å behandle herpes, om vinteren er det et presserende problem. Det fungerer bra, og når såret allerede har gått ut, og når det bare forbereder seg, hvis du smelter det ømme stedet i tide, kan du bli kvitt herpes om dagen, selv om en natt. Og fra vanlig akne, hjelper det nesten ikke. Jeg fikk pimples på en eller annen måte, det var ingen andre midler for hånden, salvet med Aciclovir. Som alltid gjorde det om natten. Om morgenen var endringene minimal, rødmen forsvant, kviser ble tørrere, men forsvant ikke. Siden da bruker jeg det i kombinasjon med andre midler. Klorhexidin desinfiserer, talerhårene, og Acyclovir er nødvendig for å fjerne den røde, den har en støttende rolle.
Et barn har akne på grunn av forkjølelse, det dekker alt, jeg bruker også Aciclovir. Han tørker slike kviser raskt, en natt er nok til å bli bedre. Og de akne, som forekommer på grunn av hormonelle feil eller hudkontaminering, er ikke gjenstand for det. Derfor prøver jeg ikke å misbruke dem. Det tørker veldig sterkt, selv når du bruker et punkt, lider klorhexidin også av dette, og når du bruker dem sammen, er det en stor sjanse for at du vil kurere akne, da må du behandle huden.

Acyklovir er et antiviralt stoff som oftest brukes mot herpesviruset. Imidlertid kan også acyklovir i form av en salve påføres rødhet. Det fremmer raskere helbredelse og fjerning av rødhet.
Denne metoden for å bli kvitt akne, bruker jeg sjelden.
Påfør salven skal utelukkende være punkt. Hele ansiktet kan ikke dekkes.
Min hud tolererer salve normalt, men det er et usikkert stoff som kan forårsake bivirkninger.
Før påføring må huden rengjøres. Rødhet og kviser kan forhåndsbehandles med eksisterende antiseptiske midler (klorhexidin, hydrogenperoksid, etc.). Bruk deretter en liten mengde salve.
Jeg liker å bruke acyclovir over natten. Så det fungerer mye mer effektivt og raskere.
Helt bli kvitt akne med acyclovir, er etter min mening urealistisk. I utgangspunktet er dette verktøyet ikke angitt for behandling av akne og utslett. Derfor bør man ikke håpe på sin høye effektivitet.
Jeg bruker den bare i tilfeller der store utslett forekommer i ansiktet, som krever akutt eliminering.
Fra subkutan, dyp akne, blackheads, comedones stoffet definitivt vil ikke avlaste.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Hjelper acyclovir salve på ansikts acne?

Pustulære utslett, inflammatoriske elementer på huden - alt dette omtales i samtaler som akne. Og folk søker stadig etter måter å håndtere dem. Folk oppskrifter, masker eller krem ​​- det hjelper ikke alltid. Når radikale tiltak er påkrevd, kommer akiclovir for akne til redning. Dette stoffet eliminerer hovedårsaken til dannelsen av betennelse - patogene mikroorganismer.

Acyclovir og dets egenskaper

Acyclovir er et antiviralt medikament med et bredt spekter av virkning. Aktiv ingrediens - acyklovir. Det har særlig effekt i behandlingen av herpesinfeksjoner (herpes zoster, herpes simplex), varicella og cytomegalovirus infeksjon. Tilgjengelig i form av tabletter, krem, salve, pulver til injeksjonsvæske, oppløsning.

Verdsett for immunmodulerende effekter. Legemidlet er i stand til å styrke kroppen etter terapi, noe som forhindrer dannelsen av nye lesjoner på huden. Derfor er den godkjent for bruk av personer med nedsatt immunitet.

Hva akne behandles med stoffet Acyclovir

Når pimples dannes på ansiktet, ryggen og andre deler av kroppen, oppstår spørsmålet - hvordan man kan kurere dem effektivt? Hvilke midler til å kjøpe på apoteket? Vil acyclovir hjelpe acne? For å forstå om stoffet vil passe deg eller ikke, er det viktig å vite hvilken akne som er egnet til sin terapeutiske effekt:

 • Smertefull akne forårsaket av herpesvirus;
 • Utslett på vannkopper;
 • Akne forårsaket av dermatologiske sykdommer av viral natur.

Er det mulig å smøre akne med acyclovir, hvis de er akne? I tilfelle av akne (akne vulgaris, akne), hjelper stoffet også. Men funksjonen av slik terapi er ikke en antiviral effekt.

Virkningen av stoffet for akne er basert på andre funksjoner:

 • Acyclovir tørker acne, noe som reduserer betennelse;
 • Den aktive ingrediensen stimulerer produksjonen av interferon i kroppen. Og allerede har interferon antiinflammatorisk effekt og behandler akne;
 • Ekstra stoffer av krem ​​renser dermis og forhindrer dannelsen av ny akne.

Det er også en placebo effekt. Det er bevist at akne på kroppen forsvinner hvis en person smør dem med Acyclovir, og tror på sin terapeutiske effekt. Her spiller rollen som psykologi og interne ressurser i kroppen vår.

Effekten av stoffet på akne

Hvis akne har begynt å plage, bør du kjøpe Aciclovir salve eller krem ​​på apotek, og deretter starte behandlingen. Ordningen med slik terapi er ganske enkel:

 • Klem en liten mengde krem ​​på fingeren og gni til ømme flekker;
 • Etter avgang til helt absorbert.

I prosessen med å behandle huden trenger ikke mye press og gni. Nok lys applikasjon. Behandle ansiktet ditt om morgenen og kvelden for å oppnå effekten.

Det er viktig! Uavhengig kan du bare kjøpe salve eller krem. Tabletter, pulver eller oppløsning bør foreskrives av en spesialist. Illiterat behandling med disse stoffene kan være skadelig for helse og forstyrre immunitet.

Etter hudkontakt absorberes stoffet i blodet. Med blod sprer det seg gjennom hele kroppen og går inn i mikroorganismer.

Den skadelige effekten av acyklovir på akne er som følger:

 • Det aktive stoffet trer inn i kjernen av cellen og går inn i DNA;
 • Kjemisk syntese er blokkert i DNA-molekylet, cellen begynner å dø.

Reproduksjon av patogen flora stopper, hvoretter alle utenlandske celler dør. Perioden for gjenoppretting begynner (gjenoppretting).

Bruk av stoffet i henhold til instruksjonene

Påfør Acyclovir for akne er nødvendig under tilsyn av en hudlege etter instruksjonene. Dette vil beskytte pasienten mot bivirkninger og komplikasjoner. Som regel gir instruksjonene skjema for bruk av stoffet i forskjellige doseringsformer.

Bruksregler Acyclovir

Doseringsform

Metode for bruk

For behandling av moderat og alvorlig akne, er en 5-dagers kurs foreskrevet. Daglig dose av stoffet - 1000 mg. Disse er 5 tabletter på 200 mg. De er full hver 4. time (unntatt natttid).

Aldersgrense: barn opptil 2 år.

Salve 5% (i 1 g salve - 5 mg acyklovir).

Den rimeligste og billigste form for medisin (ca. 20-30 rubler) for behandling av mild til moderat akne. Påfør på renset hud 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 5 dager. Veksler med tablettformen (5 dager - tabletter, 5 dager - salve).

Krem 5% (i 1 mg krem ​​- 5 mg acyklovir).

For behandling av mild til moderat akne. Påfør på renset hud 2-3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 5 dager. Alternerer også med tablettformen av Acyclovir.

Injeksjonsvæske, oppløsning ("Acyclovir Lyophilisate")

Ikke bruk for å behandle akne!

Indikasjoner for bruk: herpes encefalitt, genital herpes, herpesinfeksjon hos nyfødte. En enkelt dose av legemidlet er beregnet ut fra pasientens kroppsvekt. Ved 1 kg kroppsvekt må du angi 5 mg aktiv substans.

Den brukes kun under stasjonære forhold, under tilsyn av medisinsk personell.

Overvinne akne med stoffet er enkelt. Det er nok å ta Acyclovir i kampen mot akne og observere personlig hygiene for å legge merke til de første resultatene.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Dermatologer og terapeuter anbefaler ikke bruk av acyklovir i slike tilfeller:

 • Allergisk reaksjon på stoffets komponenter;
 • Barns alder opptil 2 år;
 • Graviditet og amming.

Det er viktig! Bruk av Acyclovir er tillatt for gravide og barn under 2 år hvis den tiltenkte fordel overstiger potensiell skade. I de situasjonene hvor legemidlet er viktig (for eksempel et nyfødt har herpesutslett), er bruken rettferdiggjort.

Eksperter anbefaler ikke å bruke medisinen ofte, siden det er bivirkninger:

 • Rødhet og kløe;
 • Brenner i applikasjonsområdet;
 • Allergisk utslett;
 • Gastrointestinale sykdommer (kvalme, oppkast, diaré, magesmerter);
 • Høy kroppstemperatur;
 • Hodepine, svakhet, døsighet.

Det er viktig! Som regel har formen av acyklovir til oral administrasjon (tabletter, oppløsning for injeksjoner) det særegne ved å forårsake bivirkninger. Salver og kremer i små doser er ikke i stand til å forårsake generelle forstyrrelser i helse. Bare brennende, kløe, allergiske reaksjoner.

Hvorfor medisinen ikke hjelper for akne

Ikke alltid er Acyclovir i stand til å kurere akne. Pasienter er interessert i årsakene til at stoffet ikke har den ønskede effekten. Det er bare to av dem, og de er ganske enkle:

 • Akne er ikke forårsaket av virus, men av andre patogener (stafylokokker, streptokokker). I dette tilfellet er antimikrobiell behandling nødvendig. Og bruk av Acyclovir vil ikke gi det ønskede resultatet;
 • Legemidlet er tildelt feil. Doseringen ble ikke observert, feil form av stoffet ble valgt eller omsetningen av narkotika ble ikke observert. For effektiv terapi er det nødvendig å bytte antivirale legemidler med regenerering og antibakteriell. Og det er viktig å alternere doseringsformer av acyklovir (for eksempel alternativ salve med tabletter).

Hvis Aciclovir-salve på ansiktspine er ineffektivt, er løsningen valgt feil. Det er verdt å kontakte en erfaren dermatolog. Han vil etablere riktig diagnose og foreskrive tilstrekkelig behandling av sykdommen.

anmeldelser

Elena, 34 år gammel: "Herpesinfeksjon er mitt problem siden jeg var 25 år gammel. Konstant utslett vises i kinnene og nesen. Salve "Acyclovir" og "Virosept" hjelper meg i kampen mot herpes. Jeg drikker også antivirale piller. Dette bidrar til å lindre tilstanden og bli kvitt utslett. "

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/aciclovir__4107
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=1c2f1271-35fa-497d-b17d-07060cf7e6d7t=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Kan Aciclovir brukes til å behandle akne

I kampen for sunn hud uten akne ved hjelp av ulike midler.

Noen ganger kommer medisiner fra et førstehjelpsutstyr til redning, hovedformålet er ikke forbundet med akne.

En av disse rettsmidler er stoffet Acyclovir. Han har alle som lider av periodisk utseende av herpes på leppene.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Hjelper Acyclovir med å bekjempe akne og hvordan å bruke det i dette tilfellet?

Hvordan gjør det

Acyklovir er et antiviralt medikament med høy selektiv aktivitet mot herpesviruset.

Legemidlet virker på mobilnivå - det blokkerer produksjonen av viralt DNA, og forstyrrer dermed reproduksjons syklusen til viruset. Samtidig påvirker acyclovir ikke humane celler.

Eksterne doseringsformer av Acyclovir er aktive mot herpesvirus type 1 og 2.

 • Legemidlet i tabletter virker ikke bare på herpes simplex-viruset, men også på varicella-båret patogen, helvetesild.
 • Moderat Acyclovir-aktivitet ble påvist i forhold til cytomegalovirusinfeksjon, og i store doser er det aktive stoffet i stand til å undertrykke Epstein Bar-viruset.

struktur

Den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet er acyklovir (1 g krem ​​og salve inneholder 50 mg av den aktive ingrediensen, 1 tablett inneholder 200 mg av stoffet).

Også i sammensetningen av doseringsformen inngår hjelpekomponenter - paraffin, propylenglykol, mikrokrystallinsk cellulose og andre.

Utgivelsesskjema

Foto: Acyclovir salve til ekstern bruk.

Det er fire doseringsformer av Acyclovir på det farmasøytiske markedet:

 • tabletter;
 • krem;
 • salve;
 • pulver til oppløsning.

Foto: Acyclovir tabletter til oral administrering.

Acyclovir er produsert av flere utenlandske og innenlandske farmasøytiske selskaper. Blant dem er:

 • Tatkhimpharmpreparaty, Akos (Russland);
 • Belupo (Kroatia);
 • Elegant (India);
 • Hexal (Tyskland).

En analog av Acyclovir er også stoffet Zovirax, produsert i Storbritannia, og betyr Gerpevir, produsert i Ukraina.

Video: "Express metode for å bli kvitt akne i 15 minutter"

Hvordan bruke

Herpesinfeksjon manifesteres av utseendet på ansiktet (oftere - på leppene) eller på andre deler av kroppen akne med flytende uklart innhold inni.

Etter en stund bryter bobleutbruddene ut, en skare dannes i deres sted.

Oftest forekommer utslett som følge av hypotermi eller nedsatt immunitet forårsaket av forkjølelse.

For å bli kvitt forkjølelse kan du bruke en salve eller tabletter, samt gjennomføre en omfattende behandling med to doseringsformer.

Er løvbladet effektivt mot akne? Finn ut her.

Det optimale behandlingsregime er valgt av legen.

 • Hvis det oppstår en enkelt forkjølelse av pimple på leppen, er bruk av salve eller krem ​​passende.
 • I tilfelle av omfattende skade på huden uten å ta piller kan ikke gjøre.

Dosen og varigheten av behandlingen i hvert tilfelle skal foreskrives av en spesialist.

 • Salve er vanligvis anbefalt å påføres de berørte områdene med et tynt lag, 5 ganger om dagen (hver 4. time) med en bomullspinne. Mengden av det påførte middel bestemmes av området av problemområdet. Behandlingsforløpet er opptil 5 dager, men om nødvendig kan det økes til 10 dager.
 • Den anbefalte anbefalte dosen for Acyclovir tabletter til behandling av herpes er 200 mg (1 tablett) 5 ganger daglig i 5 dager. Ved alvorlig infeksjon kan kurset utvides av en doktors beslutning. For å forebygge eksacerbasjoner, tas piller 200 mg 4 ganger daglig.

Ved behandling av varicella, helvedesild, immunkompromitterte pasienter, er det nødvendig med en økning i dosering og behandlingsvarighet.

Det nøyaktige behandlingsregime foreskrevet av legen, avhengig av type og alvorlighetsgrad av sykdommen, tilstedeværelsen av samtidige sykdommer.

Ved nedsatt nyrefunksjon bør dosene av Acyclovir reduseres.

Egenskaper ved bruk av acyklovir for akne

Er det mulig å smøre acyclovir akne ikke er av viral opprinnelse?

Som praksis har vist, hjelper Acyclovir å bli kvitt ikke bare for kaldesår, men også fra andre typer akne.

Foto: herpetic utslett på lepper

Det er viktig å huske noen få poeng.

 1. Før du bruker acyclovir for akne, bør du grundig rengjøre huden fra sminke og urenheter. Du kan vaske med en spesiell rensegel eller behandle huden med lotion.
 2. Behandling av betent lesjon utføres punktvis hver fjerde time, ellers vil det ikke være noen resultater.
 3. For at hjemmebehandling av akne skal være så effektiv som mulig, er det viktig å supplere den eksterne helbredende effekten på inflammerte lesjoner med kompetent og regelmessig hudpleie.

Men ikke glem at stoffet er ment primært for å bekjempe virusinfeksjon. Og akne er forårsaket av aktiviteten til bakterielle og sopp mikroorganismer.

Derfor brukes antibiotika (erytromycin, clindamycin, tetracyklin) oftere i behandlingen av ungdom og andre typer akne.

Antivirale midler virker ikke på sopp og bakterier, og derfor er acyklovir mot akne ikke alltid effektivt.

Hvorfor stoffet hjelper med vanlig akne

Praktisk erfaring har vist at i noen tilfeller bidrar Acyclovir til å bli kvitt ikke bare herpes, men også av subkutan akne.

Dette skyldes flere grunner.

 1. Acyclovir stimulerer frigivelsen av en liten mengde av sin egen interferon, og derved øker lokal immunitet. Som et resultat, kroppen klare med bakteriene på egenhånd, akne forsvinner.
 2. Ekstra komponenter av salve Acyclovir har en liten rensende effekt på huden, noe som bidrar til rask healing av akne.
 3. Effekten av "placebo" virker.

Noen positive vurderinger om effektiviteten av Acyclovir mot vanlig akne skyldes at folk enkelt ikke kan skille mellom to forskjellige typer utslett. Tenker at de bruker salve for å kvitte seg med indre kvise, de behandler faktisk herpes.

Hvordan skille herpes

Faktisk er det tegn og symptomer som bidrar til å forstå naturen til den kosmetiske feilen.

Foto: herpes på ansiktet

 1. Kløe. Når vanlig akne oppstår ganske sjelden, etter utseendet av edematøst rødt tuberkulose. Med herpes er kløe det første symptomet og vises før utslett, når huden fortsatt er klar.
 2. Lokalisering. Herpes i 90% av tilfellene begynner med nederlaget i overleppen, hvorpå boblene kan vises på andre områder av huden. Hvis akne har oppstått på haken eller i underleppen, er det ganske vanlig akne eller allergisk irritasjon.
 3. Utseende. Med herpes er pimpleet fylt med et gjennomsiktig, uklar innhold, mens purulente utslett har en gulaktig fargetone. Men dette er ikke et nøyaktig diagnostisk tegn, fordi med herpes sekundær bakteriell infeksjon kan det oppstå, og så vil den betent hede likne en purulent akne i utseende.

vitnesbyrd

Indikasjoner for bruk av eksterne former av Acyclovir er behandling av hudlidelser forårsaket av herpes simplex-virus type 1 og 2.

Salve forhindrer utviklingen av virale celler og fremveksten av nye elementer i utslett, fremmer helbredelsen av eksisterende bobler.

Indikasjoner for å foreskrive Acyclovir tabletter kan være:

 • behandling av infeksjoner i huden og slimhinner forårsaket av herpesvirus type 1 og 2 (inkludert kjønnsherpes);
 • forebygging av forverring av herpesinfeksjon hos pasienter med både normal og svekket immunitet;
 • behandling av primære infeksjoner forårsaket av varicella-zoster virus og helvetesild, og forebygging av tilbakefall;
 • kompleks terapi av pasienter med alvorlig immundefekt (hos AIDS-pasienter og personer som har gjennomgått beinmargstransplantasjon).

Foto: anbefales ikke å bruke stoffet under graviditet

Kontra

Bruk av Acyclovir i form av tabletter, krem ​​og salve er kontraindisert i:

 • med individuell intoleranse av hoved- eller hjelpekomponenter av stoffet;
 • under graviditet og amming (den aktive ingrediensen trer inn i placenta barrieren, absorberes i morsmelk);
 • barn under 2 år.

Tabletter med ekstrem forsiktighet foreskrevet til pasienter som lider av:

 • nyresvikt
 • dehydrering;
 • nevrologiske lidelser.

Bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan bruk av Acyclovir tabletter forårsake:

 • magesmerter, kvalme, diaré;
 • hodepine;
 • svakhet;
 • døsighet;
 • allergisk utslett;
 • feber.

Siden bivirkninger er vanligere når du tar stoffet inne, mot akne og akne, er det bedre å bruke doseringsformer for ekstern bruk.

Men i noen tilfeller kan behandling av akne i ansiktet med Acyclovir også forårsake lokale bivirkninger på huden, som manifesterer seg:

 • rødhet;
 • kløe;
 • tørt;
 • prikkende og brennende følelse;
 • utvikling av kontaktdermatitt.

anmeldelser

Anmeldelser av effekten av acyklovir for akne forlater hovedsakelig de som brukte legemidlet for herpesutslett.

Men det er en annen kategori av pasienter som prøvde å bruke stoffet for å kvitte seg med utslett på ansiktet.

Hvorfor vises akne etter epilering i bikiniområdet? Finn ut her.

Hjelper salven med akne retinol? Les videre.

Det forhindrer ytterligere spredning av infeksjon og utseendet av nye inflammerte lesjoner, akselererer dannelsen av skorper og helbredelsen av eksisterende bobler.
Som vist, bidrar stoffet også til å bli kvitt indre akne.

Men hvis akne ikke er av viral opprinnelse, er det umulig å garantere fullstendig løsningen av problemet med dette verktøyet.

Hjelper acyclovir acne?

For mange kvinner er problemet med akne en reell katastrofe, fordi det er umulig å skjule dem selv ved hjelp av grunnlag eller pulver. For å bekjempe denne plassen bruker jenter forskjellige salver, kremer og piller, mens du ignorerer råd fra en spesialist.

Acyclovir finnes i førstehjelpsutstyret til alle som periodisk utvikler herpes på leppene. Det antas at et slikt stoff er effektivt i bekjempelse av akne, men faktisk mange skjønnhetseksperter, er dette faktum tvilsomt.

For å finne ut om acyclovir bidrar til å eliminere hudutslett, bør man forstå effekten på dermatologiske utslett.

struktur

Den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet er acyklovir, og konsentrasjonen i en eller annen form kan variere.

I tillegg til hovedstoffet omfatter hjelpekomponentene slike hjelpekomponenter som propylenglykol, paraffin, mikrokrystallinsk cellulose og andre.

Etter intern administrasjon av acyklovir eller topisk påføring, kommer agenten inn i blodet. Ved kontakt med virusets celler oppstår en kjemisk transformasjon av legemidlet, og det settes inn i DNA-kjeden.

Hovedkomponenten blir omdannet til acyklovirtrifosfat, og over tid er den kjemiske syntesen av viruset blokkert.

Som et resultat hindrer det aktive stoffet i acyklovir videre utvikling av viruset og forhindrer dets reproduksjon. Unormale celler brytes ned og gradvis utskilles naturlig gjennom urin fra kroppen.

For å eliminere forkjølelse faller de aktive ingrediensene i medisinen under huden og kjemper mot patogene celler inne i epidermis. Tar piller bidrar til å forbedre immuniteten, men de er ikke involvert i kampen mot patogene bakterier.

Utgivelsesskjema

På det farmasøytiske markedet kan du kjøpe flere former for et slikt stoff som acyclovir.

Aciclovir tabletter for akne er foreskrevet for voksne i mengden 800 mg 5 ganger daglig, og du bør drikke medisinen med jevne mellomrom etter et måltid.

Legemidlet bør drikke mye vann, og e utelukket utviklingen av bivirkninger. Acyclovir tabletter bidrar til ødeleggelsen av viruset i kroppen eller undertrykker sin aktivitet, hvoretter legemidlet utskilles naturlig fra kroppen.

Salve og krem ​​acyclovir for akne er tillatt å søke for å bekjempe akne og herpes utslett, og akne.

Legemidlet bør brukes til å behandle voksne med betent hud flere ganger i løpet av dagen, og i behandling av barn og ungdom, 2-3 ganger daglig.

Acyklovirpulver anses som et antiviralt middel som er effektivt for å eliminere akne-, cytomegalovirus-, akne- og inflammatorisk type utslett. Når du tar stoffet inne i biotilgjengeligheten, kommer pulveret til 15-30%, og rester av stoffer utskilles fra kroppen oftest med urin.

Vanligvis er eksperter for å eliminere akne og kviser på ansiktet anbefalt å bruke salve. For å oppnå en mer uttalt effekt, er det lov å kombinere bruken med tabletter.

Acyklovir er ikke et antibiotika, men anses som et antiviralt middel. Det påvirker akne på celle nivå, noe som gir en høy effekt under behandlingen.

Komponentene av stoffet trer inn dypt inn i huden, identifiser de berørte cellene og behandler dem, ødelegger patogenene.

Instruksjoner for bruk av acyklovir for akne på ansiktet

Behandlingsregimet for herpes eller akne med acyklovir bør velges av en spesialist. I tilfelle det oppstår et enkelt utslett i ansiktet, kan du bruke en krem ​​eller salve.

Et eksternt middel hindrer virusceller fra å spre seg til nærliggende områder og forhindrer komplikasjoner av sykdommen.

Med nederlaget for for store områder av hud og kroniske utslett, er det vanligvis foreskrevet å ta Acyclovir tabletter eller injeksjoner av legemidlet.

Hvordan gjør det

Instruksjonen knyttet til legemidlet gir flere ordninger for bruk av acyklovir.

Ved behandling av akne i ansiktet med salve acyclovir, er det nødvendig å bruke produktet på huden i løpet av opptil 10 dager. Hver dag hver 4. time skal behandles med et betennelsesmiddel, smøre dem med et tynt lag. Du må først rense epidermis fra kosmetikk.

Varigheten av behandlingen med acyclovir tabletter er 5 dager, og vanligvis settes 1 kapsel hver 2-3 timer opp til 5 ganger daglig.

I tilfelle av en komplisert form for infeksjon, kan behandlingsforløpet forlenges med legens tillatelse. For å hindre eksacerbasjoner, er det lov å ta Acyclovir 1 tablett 4 ganger daglig.

Hvordan du bruker under graviditet

Selv om det er lov å bruke et slikt stoff under graviditet og amming, er det nødvendig å få godkjenning fra en terapeut før du tar den.

To former er vanligst: piller og salve. Den daglige dosen av legemidlet under graviditet er 200-400 mcg, som skal deles i flere doser. Salve på betent hud skal påføres ikke mer enn 5 ganger daglig, og unngår kontakt med slimhinner.

Årsaker til indre akne i ansiktet. Les mer her.

Indikasjoner for bruk

Hovedindikasjonen for bruk av eksterne former for legemidlet er eliminering av epidermislesjoner, fremkalt av herpesvirusene.

Med deres hjelp er det mulig å bremse utviklingen av virusceller og dannelsen av nye elementer i utslett, i tillegg til å akselerere helbredelsen av vesikler som allerede har oppstått på huden.

Acyclovir tabletter kan være foreskrevet for følgende indikasjoner:

 • bekjempe infeksjoner i huden og slimhinner fremkalt av herpesviruset;
 • eliminering av primære infeksjoner forårsaket av varicella-zoster viruset og helvetesild, samt forebygging av tilbakefall;
 • forebygging av forverring av herpesinfeksjoner hos pasienter med god immunitet og med en reduksjon i kroppens forsvar;
 • kompleks behandling av personer med immunsvikt.

Acyclovir kan brukes til å behandle akne og akne, men du bør ikke forvente en kortvarig effekt. I tillegg er det usannsynlig å helt fjerne huden fra svarte flekker, hvite åler og rød akne.

Noen ganger hjelper acyklovir virkelig å eliminere ikke bare herpetic utbrudd, men også subkutan akne. For å oppnå dette resultatet er mulig på grunn av noen egenskaper av stoffet.

Acyclovir stimulerer produksjonen av sin egen interferon, om enn i små mengder. Det bidrar til å øke immuniteten og dermed akselerere pasientens utvinning. Jo bedre kroppens forsvar, desto bedre er det med akne og kviser.

Hovedstoffene og hjelpekomponentene har en liten rensende effekt, noe som akselererer helbredelsen av sår og eliminering av rødhet.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Bruk av tabletter, krem ​​og salve acyclovir er kontraindisert i følgende tilfeller:

 • individuell intoleranse av hoved- eller hjelpekomponenter av stoffet;
 • under graviditet og amming, siden det aktive stoffet kan trenge inn i morkaken og passere inn i melken;
 • barns alder opptil 2 år.

Før du bruker legemidlet, bør du konsultere en spesialist.

Aciclovir for akne forårsaker sjelden bivirkninger, men utseendet er mulig:

 • kvalme;
 • oppkast;
 • mageproblemer;
 • hodepine;
 • allergisk hudutslett.

Ved behandling med acyklovir kan det være en følelse av konstant trøtthet, og oftest er denne reaksjonen forårsaket av den individuelle intoleransen av kroppen av stoffets komponenter.

Hvis minst ett av de oppførte symptomene vises, må du slutte å bruke medisinen og konsultere en spesialist.

Medisinsk bevis viser at de vanligste bivirkningene oppstå mens du tar Acyclovir tabletter, så å håndtere akne og kviser i ansiktet anbefales å påføre salven.

Imidlertid kan akycloviraknebehandling i noen tilfeller ledsages av lokale bivirkninger på huden i form av rødhet, kløe, tørrhet, prikkende og brennende følelse.

Sikkerhets forholdsregler

Langvarig eller gjentatt behandling med acyklovir hos pasienter med nedsatt immunitet kan føre til forekomst av virusstammer som ikke er følsomme for sin virkning.

Legemidlet med økt forsiktighet er foreskrevet for pasienter som lider av nyresvikt og eldre på grunn av økt halveringstid for acyklovir.

Når du bruker piller, må du spise nok væske og sørg for å overvåke nyrene.

Acyclovir mot akne

Hjelper acyclovir for akne i ansikt, nakke, hode, lår eller décolleté?

Dette stoffet kan bli funnet i et apotek, som ikke bare brukes til akne, men også for å bekjempe akne (akne), herpesvirus, HPV og andre.

Legemidlet er presentert i 5 doseringsformer, noen av skjemaene er tilgjengelige på resept.

Prisen starter fra 17 rubler (fra 2016), slik at dette stoffet med rette kan bli kalt en av de rimeligste løsningene for å bekjempe hudutslett og en rekke andre sykdommer.

Men for behandling av akne og akne anbefaler kosmetologer å bruke antibiotika og salver basert på antibiotika. Hvorfor skjer dette? Nedenfor finner du også svaret.

Hva er former for acyklovir for akne og akne?

 1. Aciclovir tabletter for akne. Foreskrevet for voksne 800 mg 5 ganger daglig (tabletter skal tas hver 4. time i løpet av dagen) etter et måltid, vask det med rikelig med væske. Kan forårsake uønskede reaksjoner. De ødelegger viruset eller undertrykker sin aktivitet fra innsiden, og deretter trygt fjernet fra kroppen din via urin eller avføring (naturlig).
 2. Acyclovir, lyofilisat. Bruk intravenøst ​​(dropper) eller brukt eksternt. Alt avhenger av sykdommen, metoden for behandling. Utendørs bruk - 5 ganger om dagen.
 3. Acyclovir pulver. Antiviral agent som bidrar til å bekjempe Herpes simplex type 1 og 2, Epstein-Barr-virus, Varicella zoster-virus, cytomegalovirus, akne, akne og utslettende betennelser. Biotilgjengelighet ved inntak er 15-30%, pulveret fordeles i vev og flytende medier. Residuene utskilles naturlig (vanligvis med urin).
 4. Salve acyclovir mot akne. Antiviral medisin koster i apotek fra 17 rubler. Det brukes både til å bekjempe akne og herpes utslett, så vel som akne og akne.
 5. Creme acyclovir mot akne. Påfør 5 ganger om dagen på den berørte overflaten (voksne) og 2-3 ganger - til barn og ungdom.

Dette middelet er ikke et antibiotikum! Legemidlet er antiviralt, det påvirker ikke bakterie- og soppmikrofloraen (og det er akkurat den viktigste årsaken til akne!).

Men samtidig fjerner verktøyet effektivt virus, hemmelig aktivitet eller ødelegger.

Hva er i sammensetningen av midlene fra apoteket?

Den viktigste aktive ingrediensen er acyklovir. Innholdet i en bestemt doseringsform kan variere: for eksempel i 1 g krem ​​bare 50 mg av stoffet, og i 1 tablett - 4 ganger mer.

I tillegg kan andre stoffer være tilstede i sammensetningen av midlet: paraffin, mikrokrystallinsk cellulose, propylenglykol og andre.

Legemidler med hovedaktiv ingrediens er bredt representert på markedet. Acyclovir er "skjult" bak importnavnene til mange stoffer: Tysk "Hexal", russisk "Tatkhimpharmpreparaty", kroatisk "Belupo", indisk "Elegant".

Også anerkjente motparter betyr "Zovirax" (UK) - et verktøy som er plassert for å bekjempe herpes; og også "Gerpevir" (Ukraina).

Hjelper acyclovir acne? Hvordan virker det?

Ja, men bare fra noen arter (for eksempel utslett, som dukket opp på grunn av forkjølelse, den såkalte "herpes").

Akne og pustler er for det meste streptokokker og stafylokokker. Mot dem, verken piller eller salve acyclovir "virker ikke": antibiotika er nødvendig.

Formelen av det aktive stoffet ble utviklet av en forsker fra USA. For dette fikk G. Elyon i 1988 Nobelprisen.

Verktøyet fungerer effektivt på molekylært nivå, og målet er virusets reproduksjons syklus. For å forstå om acyclovir hjelper mot akne, er det nødvendig å spore dens effekter.

Den inneholder en rekke kjemiske og bakteriologiske reaksjoner som er vanskelige for en uforberedt person å forstå. Kort sagt, de viktigste komponentene i dette stoffet er:

 1. Integrert i viral partikkelsyntese.
 2. Form acyklovirtrifosfat.
 3. Inhiber DNA-polymerasen av viruset.
 4. Blokker ytterligere syntese av en nukleotidkjede.
 5. Ikke gi viruset for å multiplisere, hemme dets aktivitet.
 6. Ødelegge, bryte ned og fjerne fra kroppen.

Fra hvilke utslett og akne hjelper stoffet?

 • fra "kald" herpes;
 • fra seksuelt overførte herpes (kjønnsherpes);
 • akne forårsaket av vannkopper;
 • Herpes zoster.

Er det mulig å acyklovir smøre akne, akne og akne?

Ja, det kan du. Men den umiddelbare effekten og fullstendig rensing av huden din fra rød akne, svarte flekker eller whiteheads er ikke verdt det.

I noen tilfeller bidrar salven virkelig til å bli kvitt ikke bare herpes, men også av subkutan pimple.

Dette skyldes tre hovedårsaker:

 1. Acyklovir aktiverer sekresjonen av sin egen interferon (om enn i små mengder). Dette gjør at du kan øke immuniteten. Jo bedre tilstanden av immunitet, desto raskere din kropp klarer med akne. Akne utslett passerer.
 2. Stoffer og hjelpekomponenter i salven har en liten rensende effekt. Dette gjør at du kan garantere raskere helbredelse av sår, fjerning av rødhet.
 3. Placebo-effekten virker og oppfører seg.

På internett er det positive vurderinger om effektiviteten av tabletter / salver basert på denne komponenten i kampen mot vanlig akne. Mest sannsynlig er årsaken at folk ikke selvstendig kan skille mellom akne fra herpes lesjoner.

Acyclovir: piller for akne som eliminerer virale utslett

Tabletter er tilgjengelige på resept, er egnet for barn i alderen 3 år, bidrar til å bekjempe akne og utslett forårsaket av virusets aktivitet.

Indikasjoner for å ta acyclovir tabletter

Legen vil svare deg mer detaljert. Men hovedindikasjonene for bruken av dette verktøyet er følgende:

 • behandling av hudinfeksjoner som skyldes aktiviteten av herpes simplex type 1 og 2 (sekundær eller primær);
 • dannelsen av akne og utslett på grunn av kjønnsherpes;
 • behandling av utslett forårsaket av viruset Varicella zoster (populært kjent som chicken pox);
 • behandling av hudutslett som har oppstått som følge av helvetesild - Herpes zoster.

Bruk av Acyclovir i form av tabletter er kontraindisert i følgende situasjoner:

 1. Barn under 3 år.
 2. For kvinner under amming (det aktive stoffet, som er i sammensetningen av midlene, penetrerer plasentbarrieren, og begynner deretter å absorberes aktivt i morsmelk).
 3. Tilstedeværelsen av individuell intoleranse for hjelpestoff eller for hovedkomponentene.

Med ekstrem forsiktighet foreskrives tabletter for pasienter som lider av nyresvikt, dehydrering eller nevrologiske lidelser.

Det er nødvendig å være forsiktig med disse pillene og gravide kvinner (ta bare etter å ha konsultert en lege, for ikke å skade kroppen, garantere den omfattende og høyverdig beskyttelse).

Har tabletter en bivirkning? Hva skjer hvis du tar dem i lang tid for å behandle akne i ansiktet ditt og andre hudområder?

Som regel er bivirkninger ved å ta Acyclovir tabletter sjeldne. Disse kan være:

 • hodepine;
 • kvalme, oppkast, diaré;
 • magesmerter og magesmerter;
 • døsighet, konstant ønske om å sove
 • svakhet, hyppig besvimelse, ubehag
 • feber,
 • utslett forårsaket av en allergisk reaksjon på de enkelte komponentene i produktet og andre.

Bivirkninger er vanligere når du tar acyclovir inni, enn ved ekstern bruk.

Derfor er kremer og salver basert på denne aktive ingrediensen betraktet som et mer pålitelig og høyverdig middel for akne og akne.

Hvordan ta piller for å behandle hudutslett forårsaket av Varicella zoster (chicken pox)?

For voksne. Det er nødvendig å ta 800 mg 5 ganger daglig (med et 8 timers intervall for natten og 4 timer for en dagspause). Varighet - opptil 10 dager.

Barn. Det er nødvendig å ta 20 mg / kg 4 ganger daglig i 5 dager (maksimal enkeltdose er 800 mg). Hvis barnet er over 6 år, foreskrives det 800 mg 4 ganger daglig i 5 dager.

Hvordan ta piller for å behandle hudutslett forårsaket av Herpes zoster (helvetesild)?

For voksne. Du må ta 800 mg hver 6. time, 4 ganger daglig. Forløpet av narkotikabehandling er 5 dager.

Barn. For behandling av herpes zoster foreskriver barnet stoffet i samme dosering som voksne.

Hvordan ta piller for å behandle hudutslett forårsaket av Herpes simplex type 1 og 2?

For voksne. Ta 200 mg 5 ganger daglig i 5 dager med 4-timers intervaller i løpet av dagen og i 8-timers intervaller for natten.

Hvis utslett i form av akne er for mye, kan legen forlenge løpet til 10 dager.

Akne vil forsvinne hvis du bruker acyclovir til akne?

Hva skjer hvis du tar acyclovir akne? Vil salven bidra til å kvitte seg med ubehagelige utslett?

Utendørshjelpen hjelper bare hvis akne og akne er forårsaket av virusaktivitet.

Hvis de oppstår på grunn av bakterier, er salven nesten kraftløs. Det vil selvsagt bidra til å redusere betennelse litt, aktiverer prosessene for hudregenerasjon (men dette vil sannsynligvis hele effekten ende).

Antiviralt stoff for lokal bruk i form av en salve kan ha en hvit eller gulaktig fargetone. Sammensetning - acyklovir (er den viktigste aktive ingrediensen i dette legemidlet) + ytterligere komponenter.

Petroleumjell eller andre midler kan tjene som ekstra komponenter.

Hva akne hjelper acyclovir salve å kjempe?

Verktøyet hjelper til med å håndtere herpetisk keratitt, som ble forårsaket av viruset Herpes simplex 1 eller 2 typer.

Disse er akne og utslett som har en utprøvd gul-rød nyanse, preget av alvorlig kløe, ønsket om å "klø".

Hvordan bruke acne salve?

Denne salven påføres de berørte områdene i form av strimler, og spredes forsiktig. Påfør stoffet hver 4. time.

Kurset varer fra 3 dager for å fullføre helbredelse (+ det er nødvendig å ta legemidlet i 3 dager etter helbredelse).

Som regel foreskriver legene en kompleks behandling (tabletter + salve).

Er det fare for bivirkninger ved bruk av en salve basert på denne aktive ingrediensen?

Ja, det er det. Men det bør bemerkes at risikoen for allergiske reaksjoner er minimal (vanligvis er det forbundet med kroppens individuelle egenskaper eller med intoleranse mot individuelle komponenter).

Salve eller krem ​​mot akne og hudormer kan forårsake følgende sidereaksjoner:

 • hudrødhet;
 • alvorlig kløe i huden;
 • prikkende eller brennende følelse;
 • forekomsten av tørr hud;
 • utvikling av kontaktdermatitt;
 • utseendet av angioødem og andre.


5 fakta du trenger å vite om acyclovir krem ​​og salve

 1. Verktøyet kan brukes til gravide kvinner (men bare hvis morens fordel mange ganger overstiger risikoen for fosteret).
 2. Ved bruk av salven anbefaler leger ikke bruk av kontaktlinser (det ville være bedre for deg å gi dem opp i en viss tid).
 3. Overdosering betyr mulig ved svelging ved et uhell. Så det er smerte, kortpustethet, kvalme, oppkast. I alvorlige tilfeller kan koma oppstå (så vær forsiktig med å bruke dette stoffet, for ikke å skade!).
 4. Det er bedre å ikke bruke stoffet under amming (det kommer inn i melken og deretter inn i barnets kropp).
 5. Etter åpning av akne salven må brukes innen 1 måned. Når lukket, kan legemidlet lagres i opptil 3 år.


Hjelper acyclovir for akne i ansikt, nakke, hode, lår eller décolleté? Alt du trenger å vite om dette stoffet.

 1. Legene foreskriver komplisert terapi (salve + piller, krem ​​+ piller, salve + pulver til oral administrasjon eller andre alternativer). Dette gjør at du kan øke effektiviteten av midler og raskt takle sykdommen. Salven påføres på de berørte områdene hver 4. time.
 2. Tar piller og salver er bare tilrådelig hvis du har akne / akne forårsaket av herpes, herpes, mononukleose eller cytomegali. Registrere disse sykdommene er bare mulig etter tester og konsultasjon med legen.
 3. Legen vil foreskrive deg doseringen av legemidlet og tidsplanen for å ta, med tanke på kroppens egenskaper, tilstand, alder, fremdrift av viruset og andre.

Hold deg til behandlingsplanen som legen har satt for deg (og ikke engasjere seg i "selvstyrt handling" og "selvbehandling"!).

 • Forskere har bevist at verktøyet forbedrer immuniteten. Det er derfor at det brukes til å bekjempe virus. En del av denne effekten er merkbar i kampen mot smittsomme og inflammatoriske sykdommer (subkutan akne, komedoner, akne og akne, svarte prikker).
 • Bruke salver og tabletter basert på dette verktøyet er fulle av bivirkninger. Hver organisme har sin egen: kvalme, oppkast, angrep av diaré, allergisk utslett, rødhet i huden, tørr hud, ømhet etter påføring av aktive ingredienser til overflaten.
 • Det er kontraindikasjoner for bruken av dette middelet (samt til bruk av en rekke andre). Ikke bruk acyklovirbaserte stoffer for gravide, ammende barn, barn under 3 år. Det anbefales heller ikke å bruke verktøyet for folk som er allergiske mot stoffet.
 • Nyrepiller kan lide. Det er derfor at du alltid skal følge tilstanden din, ta kontakt med legen med spørsmål om hvordan du føler. Hvis du merker at det har vært noen endringer i nyrene, kontakt legen din.
 • Igjen, påminner vi deg om: vårt nettsted inneholder kun referansedata om kvittering og bruk av midler. Du vil kunne finne ut mer nøyaktig skjemaet, tidsplanen og doseringen etter å ha konsultert med legen din.

  Vi kan bare ønske at huden din alltid gleder seg med uklanderlig utstråling, og du trenger ikke å løpe til apotekene og kontakte legen med spørsmål om behandling av akne eller eliminere akne.

  Flere Artikler Om Typer Acne