Demodecosis er en patologisk prosess som påvirker øyelokkets hud. Det oppstår som et resultat av aktiveringen av en mikroskopisk myte kalt demodex. Parasitter kan være på huden til mange mennesker, mens de ikke forstyrrer dem. Men under påvirkning av fremmede faktorer som reduserer immunitet, begynner ticks å aktivere og føre til utvikling av ubehagelige symptomer. Behandlingen er kompleks, og den vil inneholde salver og kremer.

anvendelsesområde

Tilordne salve fra demodikose med følgende symptomer:

I tillegg prøver en person hele dagen å klø og gni øynene, noe som resulterer i en følelse av smerte. Vektene danner seg langs ciliens vekstlinje, som da blir til gule skorster. En annen salve kan brukes i tilfelle når bygg og akne dannes på bakgrunn av demodikose.

På grunn av redusert immunitet kan også papillomer danne seg på øyelokkene, på grunn av alvorlig hevelse, vil væsken akkumulere i nedre øyelokk, noe som danner en brokk. Med en konstant berøring av det berørte området er det stor sannsynlighet for å utvikle smittsomme sykdommer i øyelokkene - blefaritt, blefarokonjunktivitt.

Funksjoner av narkotika

Salve fra demodekoza århundre - er en effektiv metode for å håndtere den patologiske prosessen. Påfør dette legemidlet er veldig enkelt. Det er nødvendig å sette det i en liten mengde på fingeren og gni i et sirkulært område med masserende bevegelser i det berørte området. Tilordne en salve med anti-parasittiske egenskaper for sykdommen. Når de interagerer med mikroorganismer, fører de til forstyrrelse av deres DNA-syntese. Dette fører til nedbrytning, forandring av reproduktiv syklus og eliminering av infeksjonsfaktoren. Huden helbreder.

Før du bruker salven, må du lese instruksjonene nøye. Noen av dem kan brukes til øyelokk og øyne, mens andre ikke er.

Legemiddel liste

svovelsyre

Denne salven i behandlingen av demodikose er blitt utbredt. Svovel fungerer som hovedkomponent, og petroleumsgel kan tilskrives ekstra komponenter. Legemidlet kjemper effektivt mikrober og parasitter. Svovelsalve kan brukes til bakterielle skader i ansikt og øyne. Hun viste høy effekt ved behandling av:

 • seboré,
 • psoriasis,
 • zoster,
 • sycosis og mycosis.

Ikke så lenge siden ble effektiviteten av en salve i behandlingen av scabies oppdaget.

Før du bruker salven, behandle de berørte områdene på øyelokkene med en bomullspinne fuktet med kalendelinfusjon. Påfør en liten mengde salve på huden og grind til den er fullstendig absorbert. Slike hendelser holder 3 ganger om dagen.

Permetrinovaya

Grunnlaget for stoffet basert på komponenter som pyretoydi. De ble syntetisert av kunstige midler. Ved bruk av salver trer disse komponentene inn i det beskyttende skallet av parasitten og slår på lemmer. Som et resultat er krysset immobilisert. Legemidlet er helt giftfritt.

Permetrin salve er foreskrevet for behandling av hudsykdommer - scabies, demodicosis. Påfør salve på øyelokk som påvirkes av tipp og gni til helt absorbert. Påfør salve nok en gang om dagen, men hvis det oppstår komplikasjoner, gjenta prosedyren 2 ganger om dagen.

Spylesalve er kun tillatt etter 12 timer.

Varigheten av behandlingen er 2 uker. Hvis det er risiko for tilbakefall, gjenta behandlingen.

ihtiolovaya

Dette stoffet, som er preget av antiinflammatorisk, antiseptisk og smertestillende effekt. Ved bruk av salven trenger komponentene ikke inn i den generelle blodbanen. Påfør stoffet kan brukes til å helbrede hudområdene som er rammet av demodikose, eksem og brannskader.

Påfør salve til skrellede øyelokk. Gni det er ikke nødvendig. Etter påføring må du bare dekke øyelokket med et lag av gasbind. Varigheten av manipulasjonen bestemmes ut fra personens egenskaper. Oftest foreskrevet medisinering 2-3 ganger om dagen.

sintomitsinovaja

Dette stoffet er klassifisert som antibakterielt. Det har et bredt spekter av innflytelse. Dens handling er rettet mot fullstendig eliminering av patogen mikroflora. Kloramfenikol virker som hovedkomponent. Det trenger inn i mytcellene og hemmer prosessene i sin livsviktige aktivitet. Tilordne en salvebeholder med purulente hudlesjoner, sår, for å helbrede huden fra demodikose og brannskader.

I kompliserte situasjoner brukes salven i kombinasjon med antibiotika.

Påfør salven på den rensede huden på øyelokkene, og på toppen feste gasbind, brettet i flere lag. Fra oven er det nødvendig å sette på kompresjonsbandasje. Gå slik i 1-2 dager, og endre komprimeringen.

Dette stoffet, som er preget av en soppdrepende og bakteriedrepende effekt. Hovedkomponenten er svovel. Fortsatt i sammensetningen er det slike komponenter:

 • terpentin,
 • vaselin,
 • tjære,
 • acetylsalisylsyre
 • sinkoksid.

Påfør stoffet kan være i behandling av hud i tilfelle av nederlag ulike typer dermatitt. Tilordne seg med demodikose, eksem og andre hudpatologier.

Påfør salven på den rensede huden på øyelokkene 1-2 ganger om dagen. Men hold salven på huden ikke lenger enn 20 minutter. Varigheten av behandlingen er 10-14 dager.

sink

Sammensetningen av stoffet inneholder to hovedkomponenter - sink og bensinatum. På grunn av sinkoksid oppnås en anti-inflammatorisk effekt. I tillegg er det mulig å tørke huden, stoppe betennelse og gjenopprette de berørte delene av kroppen.

Tilordne seg behandling av patologier som:

 • eksem,
 • bleieutslett
 • dermatitt,
 • brannsår,
 • svake sår og akne,
 • magesår.

Påfør et lite beløp til det berørte området. Gjør dette nøye slik at salven ikke trenger inn i øynene. Hvis dette ikke kunne unngås, er det nødvendig å vaske synlighetene med rikelig med vann. Påfør produktet 5 ganger om dagen.

Aversektinovaya

Effektiviteten av dette stoffet bestemmes av det faktum at dets aktive komponenter begynner å interagere med parasitter, noe som resulterer i deres lammelse.

Siden legemidlet er mye brukt i veterinærpraksis, er det nødvendig å teste for allergi for å påføre en liten salve på huden i nærheten av håndleddet før det påføres. Hvis du har kløe, rødhet og hevelse, bør du ikke bruke stoffet.

Tilordne salve som et helbredelsesmiddel for brannskader, små sår. Påfør salven over natten i 5 dager.

Vishnevsky salve

Dette stoffet presenteres som et stoff som samtidig kombinerer egenskaper av salve og væske. Grunnlaget for følgende komponenter: xeroform og bjørktjære. På grunn av dem oppnås en antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt. Etter bruk av salven er huden irritert, noe som fører til økt blodsirkulasjon. Det påskynder helingsprosessen.

Tilordne en salve for brann, frostbit, koke og andre hudpatologier. Påfør på de berørte områdene på øyelokkene, og bruk deretter en steril dressing.

tetracyklin

Dette er et bakteriostatisk antibakterielt stoff som inneholder aktive ingredienser. Når de interagerer med patogen mikroflora, hemmer de proteinproduksjon. Påfør smøren på øyelokkene flere ganger om dagen. Varigheten av behandlingen bestemmes av legen. Det avhenger av graden av nederlag. Før bruk er det viktig å lese instruksjonene for tetracyklin salve. Påfør et tykt lag av salve til rengjort hud på øyelokkene, og legg gassbindet sammen i flere lag på toppen. Fjern bandasjen etter 12 timer. Å utføre terapeutiske aktiviteter hver dag.

Anbefalinger for bruk

For å maksimere resultatet av behandlingen, bør følgende anbefalinger følges:

 1. Fjern kosmetikk og andre forurensninger fra huden. For å gjøre dette kan du bruke vanlig vann eller bedre tinktur av kalendula.
 2. Vask hendene grundig med såpe.
 3. Påfør pekefingeren den nødvendige mengden salve og spre den i en sirkelbevegelse over øyelokkets hud.
 4. Deretter må du følge instruksjonene. Noen medisiner må påføres over natten under en gasbind, mens andre skal vaskes av etter 20-30 minutter.

video

funn

Bare en erfaren lege vil hjelpe deg å velge en effektiv salve for demodikose. I dette tilfellet må han undersøke alle symptomer og omfanget av lesjonen. I tillegg, før du bruker selv den mest effektive medisinen, er det nødvendig å utføre en allergitest.

Les også om effektiviteten av antibiotiske salver i behandlingen av bakterielle sykdommer i øyelokkene.

Salve fra demodekoza på ansiktet

Demodecosis er en hudsykdom som forårsaker demodeksmider. Sykdommen er preget av forekomst av akne, hager og magesår på ansikt, rygg og brystområde. Huden blir fet, personen lider av kløe, blir grå og nodulær. I fare er folk med nedsatt immunforsvar og kvinner som bruker lavkvalitets kosmetikk. For behandling, foreskriver en hudlege demodikose salve.

Det mest effektive middel for demodikose er spesielle salver med antibakteriell virkning. De er ganske enkle å bruke, ganske ofte brukt på huden i ansiktet eller kroppen, forsiktig å gni. Deres antiparasitiske virkning er virkningen på DNA av mikroorganismer og brudd på deres syntese. Dermed blir huden gradvis restaurert og blir frisk.

Svovelsalve

Ofte brukt til behandling av demodikose svovelsalve, har svovel lenge vært brukt som et antimikrobielt og antiparasittisk middel. Det er også foreskrevet for behandling av bakterielle hudpatologier.

Før du bruker salven til de berørte områdene, må du rense huden, du kan bruke noen lotion, for eksempel fra calendula. Deretter legger salve med et tynt lag, forløpet av behandlingen avhenger av graden av skade.

Permetrinsalve

Preparatet er basert på kunstige komponenter av pyretroider, som gjennomtrenger gjennom det beskyttende skallet av krysset, påvirker lemmer, og dermed immobiliserer parasitten. Disse stoffene bidrar også til myt DNA mutasjon, noe som svekker evnen til å reprodusere. For en person helt trygt.

Salven er kun beregnet for ekstern bruk, brukt en gang om dagen, hvis lesjonene er sterke, så kan du bruke første gang to ganger. Etter 12 timer kan salven vaskes, behandlingsforløpet varer minst to uker, om nødvendig kan forlenges.

Ichthyol salve

Antiseptisk til ekstern bruk med lokal virkning, antiinflammatorisk og smertestillende effekt. Det aktive stoffet trenger ikke inn i blodet til en person, så salven har ingen bivirkninger.

 • demodicosis;
 • eksem;
 • brannsår;
 • dermatitt av ulike etiologi.

Med demodikose blir salve påført på de berørte områdene uten å gni det inn i huden. Legemidlet er egnet for bruk på øyelokkene. Etter å ha påført et lag av salve, er det ønskelig å dekke med en gassduk. Ichthyol salve brukes 2 ganger om dagen, i alvorlig form av sykdommen kan være 3 ganger. Varigheten av behandlingen er individuell, avhengig av graden av skade, alder og kropp.

Sintomycin salve

Et bredspektret antibiotika med en kraftig antibakteriell effekt. Hovedstoffet - kloramfenikol, trenger inn i mikroorganismer og påvirker proteinsyntese, så vel som peptidmetabolisme, som bidrar til ødeleggelsen.

Tilordne seg med følgende patologier:

 • pustulære hudlesjoner;
 • magesår;
 • purulente sår;
 • brannsår;
 • smittsomme hudlesjoner.

Legemidlet er aktivt mot de enkleste mikroorganismer, for komplekse lesjoner, er behandling med ekstra antibakterielle legemidler nødvendig.

Ved behandling av demodikose påføres salve eksternt, påført med et tynt lag på huden og øyelokkene i form av en applikasjon, det er nødvendig å dekke det med gasbind og pergamentpapir på toppen. Gass må endres hver annen dag. Hudområder som er vanskelige å behandle, bør smøres med 5% eller 10% salve.

Fungicid-acaricidal salve

Legemidlet med en soppdrepende og bakteriedrepende virkning, basert på svovel, ytterligere komponenter:

Den brukes til dermatitt av ulike former, demodikose, eksem og andre hudpatologier. Påfør hovedsakelig på huden, kan brukes til øyelokk, to ganger om dagen. Det er nødvendig å fjerne rester av salven med en bomullspinne 30 minutter etter påføring, og varigheten av applikasjonen avhenger av kompleksiteten av sykdommen. Behandlingsforløpet er justert av legen, avhengig av mikroskopien av epidermis av de berørte områdene. Dersom det ikke var mulig å identifisere patologiens årsaksmiddel, kan behandlingsforløpet bli foreskrevet igjen.

Sink salve

Aktuell sinkbasert salve, effektiv mot demodeks og andre hudskader. Den har en anti-inflammatorisk effekt, tørker gråtende sår, fremmer hudregenerering.

Zinksalve brukes til å behandle ikke bare demodikose, men også eksem, dermatitt, brannskader av hvilken som helst grad, små sår og akne, ulcerative lesjoner av epidermis. Et tynt lag av salve skal påføres det berørte området av huden, hvis det er nødvendig, kan det påføres øyelokkene, men forsiktighet anbefales, men salven skal ikke komme inn i øynene. Antall søknader bestemt av legen.

Benzylbenzoat salve

Denne salven er mest effektiv i behandlingen av ansiktsdemodikose, er aktiv mot mange parasitter, påvirker kvalene selv og ødelegger de patogene bakteriene. Legemidlet med aggressiv virkning skal brukes med forsiktighet på noen deler av huden, kan ikke brukes til å behandle øyelokkets hud.

De viktigste indikasjonene på bruk er hudpatologier som er forårsaket av parasitter. Kan brukes med demodikose, samt pedikulose. Stoffet, som trer gjennom det beskyttende skallet, påvirker parasitten, og det dør. Salve påvirker evnen til å reprodusere, og derved redusere antall tykkt kolonier og undertrykker utviklingen av demodikose.

Salven påføres på de berørte områdene i ansiktet, og unngår kontakt med øynene. Behandlingsforløpet foreskrevet av legen, med fokus på graden av skade og andre individuelle indikatorer.

Aversektisk salve

Salven brukes til å behandle mange hudsykdommer, den har en neuroparalytisk effekt på mikroorganismer og ødelegger dem. Oftest brukt til å behandle dyr, men kan brukes til mennesker, anbefales det å forprøve salven på et lite hudområde. Hvis det brenner og klø, ikke bruk stoffet.

Kan bli foreskrevet for behandling av demodikose, brannskader og andre sår, enkelte komponenter er ganske aggressive og kan forårsake allergisk reaksjon eller irritasjon av huden på applikasjonsstedene.

Hvis salven brukes til å behandle demodikose, bør behandlingen ikke være mer enn fem dager. Det anbefales å bruke salven om natten en gang om dagen, om nødvendig, etter en to-dagers pause, kan behandlingsforløpet gjentas. Dermed er det med stor skade nødvendig å gjennomføre fem behandlingsruter. Etter 2 uker fra begynnelsen av behandlingen er det nødvendig å foreta en laboratorieundersøkelse av hudpartikler fra de berørte områdene, om nødvendig fortsette behandlingen. I intet tilfelle blir salven ikke påført øyets øyne.

Vishnevsky salve

Den viktigste aktive ingrediensen er bjørk tjære, på grunn av hvilken balsamisk liniment har antiinflammatorisk, antibakteriell og antiseptisk virkning. Effekten av salven er basert på det faktum at på grunn av irritasjon av hudreseptorene, øker blodsirkulasjonen, forbedrer huden forverring, og lesjonene heler raskere.

Brukes som behandling for demodikose, furunkulose, frostbit, brannskader, lymfadenitt og mange andre hudpatologier. Noen ganger er det tilrådelig å bruke til behandling av hemorroider og noen sykdommer i kjønnsorganene.

Vishnevsky salve brukes kun til ekstern bruk, påført med et tynt lag til lesionsstedene, det er angitt for behandling av ansikt og øyelokk. Fra oven er det nødvendig å sette et bandasje og fikse det med en gips eller et bandasje. Før bruk er det tilrådelig å konsultere lege.

Tetracyklin salve

Dette antibiotika er aktivt mot mange bakterier og parasitter, påvirker deres reproduksjon og biologiske synteser.

Denne salven brukes ofte til å behandle øyesykdommer:

Også populær tetracyklinsalve for behandling av bakterielle lesjoner i huden, spesielt med demodikose.

Før du bruker salven, bør du rengjøre huden fra forskjellige kosmetikk, fettete sekreter og ytre påvirkninger. Salven påføres et lag av gasbind og påføres det berørte hudområdet, kompressoren fjernes etter 12 timer og gjentas i flere dager.

Kremer til behandling av demodikose

I tillegg til narkotika i form av ulike salver kan demodikose behandles med spesielle kremer, de har også en helbredende effekt, men inneholder også ekstra komponenter som har en gunstig effekt på huden.

 • Den vanligste krem ​​for ansikts demodikose er Rosamet. Han er velprøvd på grunn av den høye aktiviteten mot bakterier. Kremet virker på DNA fra mikroorganismer, som forårsaker mutasjon og stopper reproduktiv funksjon. Ved å handle direkte på grunn av sykdommen, fremmer Rosamet rask healing av huden. Inneholder antioxidanter i sammensetningen, og har dermed en foryngende effekt, kan brukes på ansiktet og til behandling av øyelokkhuden. Kontraindikert bare ved individuell intoleranse.
 • Cream Manting ny generasjon ødelegger ikke bare ulike mikroorganismer, men gjenoppretter også hudceller. Den inkluderer ginseng og allantoin, som fremmer vevregenerering. Kontraindisert i allergier mot komponentene som utgjør krem.
 • Demalan - denne antibiotikakrem, som har effekt direkte på parasitter og bakterier, er svært effektiv i kampen mot demodikose, senker produksjonen av nukleinsyre. Legemidlet dreper flått og regenererer den berørte huden.

Før du bruker eksternt middel til behandling av demodikose, er det nødvendig å konsultere en lege og utføre en allergisk reaksjonstest.

Salver og kremer for demodikose i ansiktet og øyelokkene

Salve fra demodekoza ansikt - en av de effektive måtene å bekjempe eliminering av konsekvensene av sykdommen. Å bruke slike salver er ganske enkelt. En liten mengde medikamenter påføres fingertuppene, og lysmasserende sirkulære slag av de ansiktsområdene og øyelokkene som påvirkes av demodikose utføres. Samtidig har de antiparasittiske egenskaper, de interagerer med mikroorganismer, forstyrrer syntesen av deres DNA. Som et resultat fører dette til nedbrytning, endringer i reproduktiv syklus og eliminering av infeksjonsfaktoren. Menneskelig hud blir sunn.

Undersøk listen over salver svært nøye, fordi Noen av dem kan brukes til øyelokk og øyne, og noen er ikke. Samtidig er en del av disse produktene ment for demodikose i ansiktet. Vær oppmerksom!

Listen over salver fra demodekoza på ansikt og øyne

Nedenfor er hovedlisten over salver for demodikose, med beskrivelsen og bruksreglene.

svovelsyre

Kort beskrivelse: Svovelsalve for demodikose brukes ofte. Hovedstoffet som bekjemper sykdommen er svovel. Petroleumjelly virker som en ekstra komponent. Dette middelet tilhører gruppen medikamenter som aktivt brukes til å bekjempe mikrober og parasitter.

Indikasjoner for bruk: Legene foreskriver ofte svovelsalve for bakterielle ansiktsskader. Det viser sine effektive egenskaper ved å kvitte seg med seboré, psoriasis, depriving, sycosis og mykoser og andre patologier. Også funnet å være effektiv i scabies.

Hvordan bruke: Infisert med skjebnen til demodikose forrenset før behandling. Infusjon av calendula - en utmerket cleanser. En liten mengde påføres infiserte deler av ansiktet flere ganger om dagen (opptil tre ganger). Laget avhenger av hvor ofte stoffet blir brukt og på sykdommen selv.

Permetrinovaya

Kort beskrivelse: De viktigste stoffene som bekjemper årsaken til infeksjon er Piretoida. Disse komponentene, syntetisert av kunstige midler, passerer gjennom det beskyttende skallet av krysset, påvirker dets lemmer, immobiliserer peddleren av sykdommen. I tillegg forårsaker de mutasjoner under DNA-syntese, og forstyrrer dermed reproduksjonen av tippen. Ikke giftig for mennesker.

Indikasjoner for bruk: Permetrin salve er foreskrevet for ulike hudsykdommer, for eksempel demodikose, scabies og andre patologier.

Påføringsmetode: Permetrinsalve for demodikose påføres eksternt. Den behandles av delene som er smittet med et kryss, gni det med lette bevegelser (inkludert det kan håndtere øyelokkene). Vanligvis gjøres søknad en gang, men hvis komplikasjoner blir funnet, blir prosedyren gjentatt to ganger, og i tilfelle av alvorlig infeksjon tre ganger om dagen. Du kan vaske den av bare 12 timer etter behandling av infeksjoner. Det terapeutiske kurset varer to uker, med tegn på delvis fjerning av de enkleste mikroorganismer som forårsaker sykdommen, det gjentar.

ihtiolovaya

Kort beskrivelse: Det er et antiseptisk middel for lokal handling. Den har antiinflammatoriske, så vel som antiseptiske og smertestillende egenskaper. Dens aktive komponenter trenger ikke inn i det menneskelige sirkulasjonssystemet.

Indikasjoner for bruk: Effektivt brukt til å helbrede de berørte områdene fra demodikose, eksem, brannskader, ulike typer dermatitt. Det har også en positiv effekt på ledsmerter.

Metode for anvendelse: Iktyolsalve for demodikose brukes som eksternt middel. De berørte delene av ansiktet er dekket av et lag av stoffet, men de produserer ikke nødvendigvis gnidningsbevegelser (denne salven kan også brukes til øyelokkets hud). Når et lite lag er påført de smittede delene, de er dekket med gasbind. Varigheten av prosedyren avhenger av personens individuelle egenskaper. Normalt, observere ulike infeksjonsgrader, anbefaler leger at de bruker problemområder 2-3 ganger om dagen.

sintomitsinovaja

Kort beskrivelse: Dette stoffet regnes som et antibiotikum med et bredt spekter av tiltak, som er rettet mot eliminering av mikroorganismer. Den viktigste aktive komponenten - kloramfenikol, som trer inn i mikrobercellene, binder seg til visse stoffer i ribosomene av bakterier. Som følge av dette reduseres transporten av aminosyrer, og dette innebærer i sin tur prosessen med å endre etableringen av peptidbindinger og syntetisere proteinstrukturer.

Indikasjoner for bruk: Brukes til pustulære hudlesjoner, sår, purulente sår, for å helbrede de berørte områdene med brannskader av II og III-grad. Ekstern behandling bør utføres ved behandling av hudinfeksjoner forårsaket av de enkleste mikroorganismer. I kompliserte tilfeller brukes stoffet i forbindelse med de nødvendige antibakterielle kremer.

Metode for anvendelse: Sintomitsinovaya salve behandler demodikose som et eksternt stoff. Dette stoffet påføres ansiktsdeler (så vel som øyelokkene) som er berørt av sykdommen, og en gazeapplikasjon påføres sammen med kompresjons- eller pergamentpapir. Papir er bare et ekstra attributt. Mann endrer gaze i en, tre eller fem dager. For områder som ikke heler i lang tid, for eksempel brenner, gjelder 5% og 10% salve.

Kort beskrivelse: Farmasøytisk stoff med fungicide og bakteriedrepende egenskaper. De viktigste aktive ingrediensene er svovel, terpentin, petrolatum, tjære, acetylsalisylsyre, sinkoksid. Det viser også helbredende egenskaper ved behandling av hud som har ulike typer dermatitt.

Indikasjoner for bruk: Den brukes hovedsakelig for demodikose, eksem, ulike typer dermatitt, samt andre hudskader.

Anvendelsesmetode: Salve fra demodikose Yam brukes ved å behandle berørte deler av ansiktet (det kan brukes med forsiktighet på øyelokkene), og påfører et lite lag av legemidlet 1-2 ganger om dagen. Det kan oppbevares på de behandlede områdene i ikke mer enn tretti minutter, og det er også nødvendig å overvåke behandlingstidspunktet for sykdomsfokuset. Varigheten av behandlingsforløpet er spesifisert av en hudlege. Som regel er det 10-14 dager. Etter å ha gjennomført kurset, gjennomgår pasienten mikroskopisk undersøkelse, dette gjøres for å avklare graden av eliminering av mikroorganismer i pasienten. Hvis årsaken til infeksjon ikke er fullstendig eliminert, foreskrives et behandlingsforløp igjen.

sink

Kort beskrivelse: En annen av stoffene som gir et effektivt resultat i infeksjonen av en persons eksterne integrasjoner. Den består av to aktive ingredienser, vaselin og sink. Sinkoksid har en sterk anti-inflammatorisk effekt, det har en effekt av å tørke huden. I tillegg eliminerer det betennelse og er en katalysator i utvinning av infiserte områder av kroppen.

Indikasjoner for bruk: Utnevnt under terapeutisk behandling for et bredt spekter av sykdommer: eksem, bleputslett, ulike typer dermatitt, brannskader i alle grader, svake sår og kviser, sår og andre lesjoner som vises på overflaten av menneskekroppen.

Metode for anvendelse: Zinksalve for ansiktsdemodikose er et eksternt stoff. En liten mengde medikamentet påføres de smittede delene. Hvis du vil bruke for alltid, bør det gjøres med stor forsiktighet, siden det er umulig å hindre at salven kommer i øynene. Hvis dette skjer, skyll øyeblikkelig med vann. Perioden med å gjennomføre terapeutiske økter er avledet av dermatologen basert på analysen av graden av patologi og tilstedeværelsen av komplikasjoner. Standard brukt flere ganger (ikke mer enn fem) per dag. Antall nødvendige økter bestemmes av legen.

Benzylbenzoat

Kort beskrivelse: Benzylbenzoat salve er tradisjonelt brukt til behandling av ansiktsdemodikose, da den er svært effektiv. Den har antiparasitiske egenskaper og derved ødelegger årsaken til patologien. På grunn av det faktum at dette legemidlet er ganske aggressivt mot overflaten av menneskekroppen, bør man være forsiktig med bruken i behandlingsprosessen. Ikke i noe tilfelle kan ikke bruke dette stoffet på huden rundt øynene og øyelokkene!

Indikasjoner for bruk: Brukes hovedsakelig for hudsykdommer forårsaket av parasitter. Legemidlet brukes til pedikulose og andre hudpatologier. Den viktigste terapeutiske effekten er basert på penetrasjon gjennom parasittets beskyttende deksel, som til slutt fører til dens død. Også dette verktøyet forhindrer reproduktive prosessen med patogener på grunn av bakteriostatiske egenskaper.

Påføringsmetode: Salven brukes til å behandle ansiktsdemodikose. For å gjøre dette, behandles en liten del av stoffet de berørte områdene, og sørger for at det ikke virker i kontakt med øynene. Varigheten av terapeutiske operasjoner bestemmes av legen, etter å ha gjennomført alle nødvendige studier for å bestemme hovedsymptomene og infeksjonsgraden.

Aversektinovaya

Kort beskrivelse: Det er foreskrevet for ulike hudsykdommer. Samspillet mellom den aktive komponenten av legemidlet og vevet av mikroorganismer forårsaker nervelammelse og starter prosessen med å utrydde patogener. Som regel brukes den i veterinærpraksis, så det anbefales at man kontrollerer reaksjonen av den menneskelige huden før man bruker en liten mengde salve til de berørte områdene. Hvis hun provoserte ubehag, for eksempel kløe eller brenning, utseende av edemas, utslett av forskjellige slag, så er bruken av stoffet svært forbudt.

Indikasjoner for bruk: Forberedelse av ekstern handling. Det brukes til å behandle ulike typer dermatitt. Det er også en positiv effekt i behandlingen av brannsår, små sår. Komponentene i et medikament kan aggressivt samhandle med menneskelig hud.

Anvendelsesmetode: Aversectin salve anbefales av de fleste hudlege i behandling av demodekose hos mennesker med korte kurser på fem dager. Det brukes om natten på de smittede områdene i ansiktet en gang om dagen. Dette etterfølges av en pause på to dager. Påfølgende dag gjentas applikasjonen av produktet. Full kurs - fem kurs i syv dager. Etter to uker på slutten av kurset gjennomgår pasienten laboratorieovervåkning, hvor de avslører graden av ødeleggelse av årsaken til patologien. Med en delvis grad foreskriver legen dette kurset igjen. Dette stoffet anbefales ikke til behandling av øyelokkdemodikose.

Vishnevsky salve

Kort beskrivelse: Det vitenskapelige navnet er Linish balsamic etter Vishnevsky. Det er et liniment - et stoff som kombinerer de fysiske egenskapene til salver og væsker. Komponentene i de aktive komponentene, xeroform og birktjære, gir stoffet antiseptiske, antibakterielle, antiinflammatoriske egenskaper. De irriterer huden, på grunn av dette øker blodsirkulasjonen i de behandlede områdene, og akselererer også helbredelsesprosessen av de berørte delene av kroppen.

Indikasjoner for bruk: Brukes til behandling av hudområder med: koke, frostbit, brannskader, lymfadenitt og andre skader på huden. I tillegg har det bevist seg i hemorroider, ikke-spesifikke sykdommer hos de kvinnelige kjønnsorganene, og radikulitt.

Metode for tilførsel: Vishnevsky salve for ansikts demodikose blir brukt eksternt. Et lite lag av stoffet påføres de berørte delene av ansiktet (kan også brukes på øyelokkene). Deretter påføres et bandasje, foldes flere ganger. Forbandet er preimpregnert med liniment. Denne forbindelsen er festet på pasientens ansikt. Før du bruker legemidlet, anbefales det å konsultere en lege, han vil også bestemme varigheten av behandlingsperioden selv, samt tidspunktet for fiksering av dressingen.

tetracyklin

Kort beskrivelse: Bakteriostatisk antibiotika. Virkningen av stoffet er basert på samspillet mellom aktive ingredienser med mikroorganismer, som til slutt stopper reproduksjonsprosessen på nivå av aminosyrer (proteiner). Den brukes til sykdommer forårsaket av bakterier og parasitter.

Indikasjoner for bruk: Det har bevist seg i tilfelle øyebetennelser (konjunktivitt, blefaritt, keratitt og andre patologier) og hudinfeksjoner - eksem, furunkulose, utslett, follikulitt og andre.

Påføringsmetode: Tetracyklinsalve for ansikts- og øyelokkdemodikose blir brukt fra en til flere uker. Nøyaktigheten av varigheten av behandlingsforløpet avhenger av omfanget av lesjonen og er spesifisert av en hudlege. Før du bruker stoffet fra de behandlede områdene, må du fjerne spor av kosmetikk, sebaceous sekresjoner. Påfør et tilstrekkelig stort lag med medisinsk salve på gasbind og bruk på det berørte området. Denne komprimeringsreise i 12 timer. Prosedyren gjentas hver dag.

Kort beskrivelse: Apit salve fra demodikose er et preparat laget av alkohol ekstrakt av propolis, vaselin og lanolin. Ved å bruke det, føler pasienten en bedøvelsesvirkning. Aktive ingredienser akselererer helbredelsesprosessen av sår fra hudpatologier.

Indikasjoner for bruk: Utnevnt med ulike typer dermatitt (eksem, scabies, etc.), sykdommer i obstetrisk gynekologisk natur (vaginitt, vestibulitt, cervicitt). Det er bedre å ikke bruke på øyelokkets hud.

Påføringsmetode: Apit fra demodikose Apit påføres eksternt, både ved applikasjoner og medisinske dressinger. Tamponger er gjennomvåt med medisin og påføres deler av ansiktet som er infisert med sykdommen. Slike dressinger må endres flere ganger i løpet av dagen. Varigheten av terapeutiske økter avhenger av pasientens individuelle egenskaper: graden av infeksjon, tilstedeværelsen av komplikasjoner, tilstanden til huden.

Kremer mot demodikose i ansiktet

Også, for å få raskere behandling av demodikose i kombinasjon med salver, er det bedre å bruke forskjellige typer kremer. Blant de veletablerte kan identifiseres:

Rozamet

Terapeutisk virkning: Legemidlet har antibakteriell aktivitet som forårsaker mutasjonelle DNA-lidelser i mikrobielle celler. Stopper prosessen med reproduksjon av mikroorganismer, og eliminerer dermed årsaken til sykdommen. Den har antioksidant aktivitet. Du kan bruke både på ansiktets hud og på øyelokkets hud.

Kontraindikasjoner: Overfølsomhet overfor stoffet.

Manting

Terapeutisk handling: Cream Manting - en innovasjon i medisin. Takket være ginseng og allantonin, som er inkludert i sammensetningen, ødelegger det mikroorganismer, og gjenoppretter også skadede hudområder i ansiktet, øyelokkene.

Kontraindikasjoner: Overfølsomhet overfor kremenes komponenter.

Meyfule

Terapeutisk virkning: Den brukes til ulike typer dermatitt i ansiktet (kan brukes for alltid). Det fremmer helbredelse av huden, gjør den ren, renser porene, reduserer hudutslett, senker aldringsprosessen av huden.

Kontraindikasjoner: Mulige manifestasjoner av allergiske reaksjoner.

Xin fumanling

Terapeutisk virkning: Dette stoffet bekjemper kvalitativt årsaken til sykdommen (dreper bærerne av infeksjonen - flått), fjerner allergiske manifestasjoner. Det er bedre å bruke bare på ansiktet.

Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse mot komponentene.

Demelan

Terapeutisk virkning: Krem Demelan brukes til lesjonene i huden i ansiktet og øyelokkene. Kremet, som interagerer med mikroorganismer, årsaken til sykdommen med demodikose, forårsaker katastrofale endringer i DNA av mikrober, stopper produksjonen av nukleinsyrer. Dette fører til fullstendig deaktivering av flått og fremmer gjenoppretting.

Kontraindikasjoner: allergiske reaksjoner på stoffets komponenter.

Blefarogel

Terapeutisk virkning: Cream Blefarogel renser og normaliserer tilstanden til de øvre lagene i huden (epidermis) på øyelokkene, forhindrer utviklingen av rynker. Et kraftig middel for ulike ansikts- og øyelokk dermatitt.

Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse, forårsaker allergiske reaksjoner.

Effektiv salve for demodikose i ansiktet

Demodecosis er en sykdom som kan forekomme hos alle. Det er forårsaket av et kryss, for hvilket menneskekroppen er et gunstig miljø. Den ligger i talgkirtler, øyenbryn, hår og øyenvipper. Å mistenke forekomsten av sykdommen kan skyldes kløe og betent hudutslett. Demodecosis forårsaker ikke bare forverring, men er også ledsaget av en forandring i den generelle psykiske og moralske tilstanden. En person er rammet av et kryss i de hyppigste tilfellene på grunn av det store antallet raskt forurensede talgkirtler. En slik "situasjon" er egnet for tikk, hvor den fôrer på hudfett. Nesten 98% av folkene vet ikke at en parasitt lever i sine kropper, noe som kan våkne når som helst som passer for dem. Imidlertid kan riktig behandling overvinne Demodex raskt, siden mange mennesker bruker lang tid på å bekjempe den. Det representerer parasitten, og hvilke midler som oftest brukes i kampen mot demodikose, les videre.

Demodecosis er forårsaket av parasittmitt

Årsaker til symptomer og symptomer på demodikose i ansiktet

I mange tilfeller kan et kryss ikke absolutt manifestere seg gjennom årene. Faktorene som forårsaker at viruset skal vekke er:

 • mangel på konstant ansiktshygiene;
 • Tilstedeværelsen av fet hud;
 • bruk av hormonelle kosmetikk;
 • redusert immunitet;
 • langvarig bruk av visse stoffer;
 • sykdommer i det endokrine systemet eller i fordøyelseskanalen;
 • hyppige besøk til solarium eller soling.

Gunstig temperatur for sykdommen er vår og høst, fordi i kryss og altfor varme årstider er krysset hovedsakelig i ro. Ingen person er en transportør av krysset, fordi det er umulig å fange dem. Demodecosis er delt inn i to typer.

 1. Utseendet til en plutselig forverring av helse og utslett.
 2. Symptomer på grunn av kronisk sykdom.

Den andre typen er mest vanlig nå. For å diagnostisere demodikose i ansiktet, er det nok å oppdage tilstedeværelsen av følgende symptomer:

 • forekomsten av alvorlig kløe, økende etter kontakt med vann;
 • rikelig utseende av abscesser på huden;
 • transformasjon av glatt hud til nodular;
 • Tilstedeværelsen av rødhet og dilaterte kar i de betente områdene;
 • utseendet på små blærer på ansiktet;
 • økt peeling;
 • tap av hår fra øyenbryn og øyevipper.

Demodex er delt inn i 4 hovedformer.

 1. Erythematøs demodikose, som er preget av hudlidelser, som ligner på vaskulær neurose. Observerte rødhet i huden, akne, betennelse.
 2. Pustulær form bidrar til utseendet til ål av samme art.
 3. Papulær demodeks forårsaker at lyserøde eller røde papiller vises over hele ansiktet, av middels størrelse.
 4. Kombinert demodikose manifesteres i kombinasjonen av alle typer utslett av de tidligere skjemaene.

Utviklingen av demodikose er jevn: fra forekomsten av små rosa flekker til utviklingen av akne. Start behandling i tide kan forhindre vekst av utslett på resten av huden.

Med demodikose er pasienten aktivt å miste øyevipper.

Demodecosis behandling

Det skjer så at bruk av antibiotika eller andre legemidler ikke gir effekt eller fremmer tilbakefall. En effektiv metode er demodicose salve. Det lar deg bli kvitt sykdommen med en utrolig fart. Før du fortsetter å vurdere eksisterende midler for å eliminere tippen, må du forstå det faktum hvem salven virkelig hjelper. P

Før du bruker salver, bør det tas hensyn til visse krav, fordi i de alvorlige former for demodikose, ledsaget av betydelige hudutslett, foreskrives en annen, kompleks behandling.

Salve for ansiktet er foreskrevet for å parasitere et kryss på huden eller på hårpærene i øyelokkene og hodet. Sværheten i å bekjempe viruset er forbundet med sin uvanlige struktur. Det er derfor en stor mengde salve hjelper de syke ikke. For vellykket behandling er det nødvendig ikke bare å forstå årsakene til sykdommen, men også å velge det mest høykvalitetsmedikamentet. Når du bruker salver, slike verktøy, bør du være forberedt på en tidkrevende og langvarig prosess. Den gjennomsnittlige varigheten av behandlingen med en salve kan være 30 dager, og noen ganger et helt år. Det generelle kliniske bildet vil bidra til å forstå hvor lenge behandlingen vil være.

Svovelsalve - en av de mest populære stoffene for demodikose

Den mest populære måten å isolere et kryss på er slike salver som svovelsyre, trihopol, sink, ichtyl, permetrin og benzylbenzoat.

 1. Svovelsalve karakteriseres av høye anti-parasittiske egenskaper. Den brukes punktvis, eller dekker hele huden over natten. Salven påføres tett. Under bruk er det nødvendig å stadig bytte seng og pyjamas på grunn av sterk flak og dø av den berørte huden. De eneste kontraindikasjoner er allergi, hudsensibilisering, individuell intoleranse. Svovelsalve kan brukes til å kurere sykdommen i alle former. Kombinasjon av svovelbasert salve med andre stoffer anbefales ikke - konsekvensene kan være uventede.
 2. Benzylbenzoat brukes til mer avanserte former av sykdommen, med seborré, akne, scabies, lus. Salve effektivt ødelegger tippen, penetrerer inn i sin struktur, og forhindrer også videre spredning av bakterier. Brukes lokalt. Brukstidspunktet bestemmes av legen. Graviditet, amming, forekomst av åpne sår, sår, idiosyncrasy - kontraindikasjoner for bruk. Bivirkninger er små.
 3. Permetrinsalve for demodikose er et av de mest effektive legemidlene for ødeleggelse av parasitten. Sammensetningen av salven gjør at den kan trenge inn i huden og kjemper direkte med krysset. Salve på permetrin ødelegger nervecellene til parasitter, lammende dem. Den største fordelen med stoffet er ufarlig for menneskekroppen. Salven påføres med et tynt lag etter hver 12. time, bruken er ledsaget av bytte av sengetøy, klær. Verktøyet er effektivt for å bekjempe lus og andre parasitter. De viktigste bivirkningene er brennende, akutt kløe og allergi. Blanding av forskjellige salver på huden vil ikke gi ytterligere resultater.
 4. Zinksalve for demodikose bidrar til å takle betennelse, den er preget av en tørkeeffekt og er involvert i fornyelse av dermisvæv. Komponentene av stoffet - en kombinasjon av vaselin og sink. Midler brukes 5 ganger daglig, ikke et tett lag. Salver er ikke typiske for "bivirkninger", men bruken er forbudt bare hvis den ikke er individuelt tatt. Zink effektivt bekjemper demodikose, ulcerative lesjoner, bedsores.
 5. Bruk av ichtyl salve er egnet for behandling av parasitter på grunn av desinfeksjon og smertestillende funksjoner. Salven skal ikke gnides og dekke huden med et lite lag. Lukket med gasbind. Det kan brukes på skadede områder to ganger om dagen. Ihtyl er også egnet for å eliminere eksem, brannsår, klare sår i leddene. Bruk verktøyet i forbindelse med lignende eksterne preparater kan ikke skyldes forekomsten av bivirkninger. For spedbarn og gravide er salve ikke egnet på grunn av mulig utseende av allergi, kløe, urtikaria.
 6. Trichopolum salve anbefales for hudskader, og er foreskrevet utelukkende av en spesialist. Tid, hyppighet av bruk forklares også av legen. Hovedkontraindikasjoner: Graviditet, amming, barn under seks år, intoleranse. Identifiserte sjeldne bivirkninger: forekomst av kløe, prikking, hevelse, rødhet.

Permetrin salve penetrerer huden og ødelegger kvaler

Mindre vanlige, men økende popularitet i medisin er: salve Yam og Apit. La oss dvele på hver av dem.

 1. Yam fungicidal - et stoff med kvalitativ sammensetning, inkludert svovel, sink, salisylsyre, tjære, petrolatum og mange andre elementer. Verktøyet er effektivt for å bekjempe scabies, demodex, eksem, dermatitt, trichophytosis. Legemidlet er litt giftig, har en antiseptisk og astringerende effekt. Overveiende varer terapien i 2 uker. Salven brukes til det betente området to ganger om dagen, endres sengetøy og håndklær regelmessig. På slutten av kurset tar pasientene tester, om nødvendig, gjentas applikasjonen. Mulige bivirkninger - allergier. Kombinert med andre midler anbefales ikke.
 2. Bruken av Apita er gunstig for behandling av demodeks på grunn av alkoholblandingen med elementer av petroleumsglass, lanolin. Legemidlet har anestetiske, antiinflammatoriske, antimikrobielle egenskaper. Fremmer regenerering. Salven blir brukt som en medisinsk dressing to ganger om dagen. Kurset må overvåkes av en ekspert.

Apit blir påført huden to ganger om dagen.

Ikke bare salver er effektive i behandlingen av Demodex, det er andre metoder for å bekjempe kryss. De viktigste fordelene og ulempene med å bruke alle former bør også fremheves.

 1. Når du kjøper en salve, husk at dette er et utendørs stoff. Varigheten og effektiviteten avhenger derfor av den generelle tilstanden til pasienten og typen sykdom. Ethvert legemiddel må studeres nøye før du kjøper, testet for allergiske reaksjoner. Påfør salven skal bare være på ren hud.
 2. Pulver - et stoff som har hovedegenskap i avfetting, tørking, kjøling og innsnevring av blodkar. Legemidlet ser ut i pulverform og er bare dekket på det betente området. Pulver kan ikke brukes på fuktige sår, som mulig dannelse av en skorpe, økt betennelse og irritasjon.
 3. Kremet er egnet for personer med mager hud. Det er preget av god absorpsjon, antiinflammatorisk virkning og ødeleggelse av krysset.
 4. Bruken av lotioner er bare mulig i form av kompresser, som påføres hele dagen og byttes hvert 20. minutt. Slike rusmidler er sterke i antiinflammatoriske, desinfiserende, astringerende virkninger og brukes lokalt.
 5. De såkalte "talkers" er laget på olje- og vannbasis. På grunn av sammensetningen dekker det tett på huden uten å smuldre. Velegnet til fet hud, har anti-inflammatorisk og tørkende effekt.
 6. Bruk av tabletter er mulig bare etter resept. Plus, deres bruk er ikke så effektiv som vi ønsker. Mange av stoffene har ikke bare et resultat, men forverrer også tilstanden til kroppen, påvirker individuelle organer og forårsaker allergier etc.
 7. Dieting under sykdommen vil ikke lindre deg av problemet selv, men når det kombineres med en salve, vil det forbedre resultatet. Udelukkelsen av skarpe, skadelige, konfekt og melprodukter hjelper ikke bare å kurere, men også forbedre tilstanden til kroppen som helhet. Takket være avgiftning vil immunsystemet få ny styrke til å bekjempe parasitten.

Oppbevaring av salver skal være forsiktig og ikke utsatt for sollys. Et krukke eller rør med midlene må være tett lukket etter bruk. Inntaket av skadelige stoffer inni er uakseptabelt. Noen av stoffene kan ha en uventet effekt på kroppen. Derfor, før du søker, undersøke de mulige konsekvensene av bruken grundig.

Benzylbenzoat salve er effektiv i avanserte tilfeller av demodikose.

Om kontraindikasjoner og bivirkninger av salver

Eventuell kontraindikasjon bør beskrives i instruksjonene. Oftest er personlig intoleranse mot elementene, graviditetsperioden, barnets alder for pasienten ikke ansett som ønskelig for bruk av mange medisiner. Når pustulære formasjoner, er inflammerte sår av salve fra demodex også kontraindisert. Enhver annen individuell funksjon kan beskrives av den behandlende legen. Hvis ingen kontraindikasjoner ble funnet, og kroppens trivsel forverres, betyr det at denne bivirkningen vises.

Si straks at bare isolerte tilfeller forårsaker "bivirkninger". Ofte er dette forekomsten av alvorlig kløe, brenning, utslett, urticaria.

Hvis du finner noen av bruddene, bør du slutte å bruke stoffet og besøke et medisinsk anlegg. Noen ganger er bivirkninger forvirret med resultatene av øyekontakt eller inntak av salve. I andre tilfelle er det nødvendig med spesielle tiltak for å gjenopprette magen.

Urticaria - en allergisk reaksjon på medisiner

Hvordan ta og dose medisiner?

Legen vil fortelle deg hvor lenge behandlingen vil vare, hvor ofte huden skal smøres og sykehusbesøkene - det er klart at individuell informasjon er tilgjengelig. Type demodikose, tegn, kontraindikasjoner legger opp bildet av sykdommen. For det meste brukes salve ca. en måned hver dag flere ganger. Overholdelse av nøyaktighet under arbeidet med narkotika er obligatorisk. Prosedyren for å bruke en salve er:

 • daglig behandling av det berørte hudintegratet: gni med masserende bevegelser - salve brukes før du går i seng;
 • Etter å ha våknet opp, er pasienten tvunget til å ta en dusj eller et bad, bruke tjære såpe, overvåke den daglige bytte av putevar, laken og undertøy;
 • Noen ganger i begynnelsen av behandlingen, anbefaler terapi ikke å ta en dusj i ca to dager.

Forekomsten av overdose tilfeller med salve er ikke funnet på grunn av sin eksterne bruk. Det eneste som kan forventes er et utslett eller en allergisk reaksjon på grunn av kursets varighet. Ubehagelige reaksjoner elimineres ved å stoppe bruken. Det er umulig å bruke flere eksterne preparater for samme hudsted samtidig. I motsetning til populær mening, vil en slik blanding bare føre til forverring. Det er knyttet til de individuelle egenskapene til en separat salve. Således kan kombinasjonen av elementene av ett medikament med en annen gi uventede bivirkninger.

Hvis du merker at verktøyet som brukes ikke gir resultater, ikke haste for å erstatte det med andre. Du kan endre salven etter slutten av kurset og påfølgende besøk av legen med en diskusjon av detaljene.

Den behandlende legen bør overvåke salvens effektivitet.

Demodex behandling for gravide kvinner

Demodecosis hos gravide kvinner - et komplekst fenomen, men ganske vanlig. Forventende mødre er ekstremt forsiktig omsorg og rimelig tilnærming til behandling. For å kvitte seg med krysset må gravide jenter alltid være under oppsyn av lege og følge instruksjonene. Tegn på demodikose hos gravide kvinner er de samme som hos andre mennesker. observert:

 • utslett på ansiktet;
 • humpete hud;
 • kløe og peeling.

Manifestasjonen av demodikose er forbundet med et svekket immunsystem av gravide kvinner. Kroppen kan ikke takle det store antallet beskyttende oppgaver og gir en liten feil. Og hormonforstyrrelser, humørsvingninger, ustabil mental tilstand forverrer kun sykdommen. For at behandlingen av gravide skal være komplett, bruker de ulike midler: fra antihistaminer til immunostimulerende legemidler.

Kompleksiteten i behandlingen ligger i det faktum at mange salver, midler ikke er kombinert med graviditet. Bare en lege er i stand til å finne noe som passer til en svekket kropp og vil ikke forårsake bivirkninger.

Under graviditeten er salver absolutt kontraindisert i begynnelsen av første trimester. Dette er lett forklart: det er i denne perioden at barnet er lagt og dets indre organer utvikler seg. For å forhindre uregelmessigheter, bør pasienten slutte å bruke noen legemidler med metronidazol, noe som kan føre til forekomst av bivirkninger og negativt påvirke utviklingen av babyen.

 • Behandling av demodikose er ledsaget av en konstant bytte av sengetøy, klær og håndklær.
 • Jenta bør bare bruke tjære såpe.
 • Eventuell salve må først undersøkes av lege.

I den moderne verden er det en rekke medikamenter som bidrar til å kurere fremtidige mødre fra flått. Dette er en salve basert på sink, hydrokortison, bruk av Pantoderma, Demalana og andre. Legen din vil hjelpe deg med å finne riktig middel.

Som du kan se, er behandling av demodikose ikke noe komplisert, og det tar ofte ikke lang tid. Takket være et stort utvalg av salver, kremer og medisiner, kan du bli kvitt parasitten i en måned. Alt som kreves av pasienten, er å observere hyppigere hygiene, ta vare på helsen døgnet rundt og konsultere en lege. Det avhenger av hvor raskt og effektivt behandlingsprosessen vil være. Kamp med tikk er nødvendig og mulig - bare vær tålmodig og seieren vil være din!

Flere Artikler Om Typer Acne