Salve fra berøvelse regnes som en av de mest effektive midler som er i stand til å eliminere patogener. Med denne patologien menes flere sykdommer i huden av en sopp- og viral natur. Utvelgelse av stoffet utføres under hensyntagen til variasjonen av lav. Bare på denne måten kan du kvitte seg med ubehagelige symptomer og forhindre deres utseende i fremtiden.

Grunnprinsipper for terapi

Behandlingsregimet er valgt individuelt og avhenger i stor grad av type sykdom.

Feil valgt stoff kan føre til overgang av sykdommen til kronisk form, og det vil bli betydelig vanskeligere å eliminere det.

Listen over de beste salver til lav består av følgende legemidler:

 • klotrimazol;
 • terbinafin;
 • Salisylsalve;
 • Mikozolon;
 • bifonazole;
 • Izokanazol;
 • Svovelsalve.

Noen ganger, mot bakgrunnen av bruken av disse midlene, er allergiske reaksjoner, rødhet i huden og kløe kjent.

På det avanserte stadium av sykdommen brukes hormonbaserte salver. De har høy grad av effektivitet og er ikke vanedannende. Blant de vanligste blant dem er Flucinar og Sinalar.

Det bemerkes at terapi ved bruk av hormonmedikamenter ikke alltid gir det ønskede resultatet. I noen tilfeller blir situasjonen bare verre. Av denne grunn kan de bare brukes under streng medisinsk tilsyn.

Ved avsløring av rosa lav, foreskrives antibiotika i form av salve.

Oftestrin brukes ofte til å bruke. Terapi med bruk er tilrådelig i nærvær av et utslett infisert med bakterier.

Positiviteten av behandlingen er maksimalt et par uker.

Noen rettsmidler er kontraindisert hos barn. Samtidig er det mulig å kvitte seg med sykdommen ved å bruke salicylsyre eller svovelsalve. Disse legemidlene har antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter, og de er basert på bare naturlige ingredienser.

Billig salve for mann med rosa lav

Funksjonen med rosa lav er at selv om det ikke er behandlet, forsvinner symptomene etter et par måneder.

Av denne grunn har terapi to mål. Først av alt, ved hjelp av salver elimineres kløe.

I tillegg opprettes en barriere for penetrasjon av en sekundær infeksjon.

Det er følgende effektive legemidler til behandling av lav:

De utnevnes som regel med sterk kløe:

Uavhengig utføre valget av stoffet er strengt forbudt. Alle legemidler må foreskrives av en lege.

Vi anbefaler:

Salve for ringorm og pityriasis

Årsaken til utviklingen av patologier av disse artene er en sopp. Følgelig innebærer behandlingsregimet bruk av antifungale midler:

 1. Mikoseptin. Det brukes til behandling av ringorm og påvirker kausjonsmiddelet negativt. På grunn av forekomsten av sink, er det mulig å raskt eliminere irritasjon, tørke huden og akselerere helbredelsesprosessen av de berørte områdene.
 2. Mikonazol. Den mest brukte i kampen mot pityriasis versicolor. Dens viktigste aktive ingrediens er miconazol, som provoserer mutasjon av patogene celler og deres død. Påfør epitelet to ganger i løpet av dagen. Stopp behandlingen bare etter at alle symptomene forsvinner.
 3. Ekzoderil. Legemidlet har en utprøvd antimykotisk effekt. Den aktive komponenten er naftifinhydroklorid. En salve brukes selv når de hårete områdene i hodeområdet påvirkes. Det absorberes raskt i huden, eliminerer betennelse og kløe. For å oppnå ønsket resultat er det nok å bruke det bare en gang om dagen.
 4. Terbinafin. Det brukes i prosessen med fargelag. Den inneholder terbinafinhydroklorid, som har en utbredt fungicid virkning. Legemidlet er effektivt i nederlaget til svampepitelområdene i hårområdet på hodet. Påfør medisinen på det berørte epitelet bare to ganger i løpet av dagen. Før dette rengjøres og tørkes huden.
 5. Lamisil. Denne medisinen brukes i behandlingen av både pityriasis og ringorm. Den aktive komponenten terbinafin har en fungicidal og fungistatisk effekt, skaper en barriere for reproduksjon av patogener og ødelegger dem. På grunn av tilstedeværelsen av en imponerende liste over kontraindikasjoner, brukes den ikke til behandling av barn under to år.
 6. Clotrimazole. Grunnlaget for dette verktøyet er det samme stoffet clotrimazol. Gni salven inn i epitelet i lesjonene opptil tre ganger i løpet av dagen. De berørte områdene rengjøres og tørkes på forhånd. Den varige effekten av bruken kan kun oppnås ved vanlig bruk. Som regel går bruken av melodier ikke over et par uker.
 7. Nizoral. Effektiv løsning for fargebeskrivelse. Påfør det en gang i løpet av dagen. Varigheten av behandlingen varierer fra sju til ti dager.

Ved imponerende skalaer utgjør lesjonene bruk av hormonelle midler som raskt kan eliminere de ubehagelige symptomene og patogenene selv.

Helvetesalve

Forekomsten av lav av denne arten skyldes aktivering av herpesvirus i kroppen. Følgelig brukes antivirale og antiherpetiske legemidler i løpet av behandlingen.

Det overveldende flertallet av medisiner som viser seg å være effektive for å bekjempe denne sykdommen, inneholder et slikt stoff som acyklovir.

De mest populære av dem er følgende:

Salver brukes til huden opptil seks ganger om dagen.

Det aktive stoffet trer samtidig inn i de infiserte cellene, ødelegger viruset og forhindrer infeksjon av andre vev. Hvis tilstanden forverres, stoppes behandlingen ikke. Bare på denne måten er det mulig å oppnå et stabilt resultat.

Alvorlige former for patologi kan kureres ved bruk av kortikosteroidmidler Flucinar, Sinalar eller Sinaflan. Kursene i bruken av dem er korte. Legemidler i denne gruppen kan provosere epitelial atrofi.

Hvis sykdommen er ledsaget av neuralgisk smertesyndrom, foreskriver jeg salver som har en smertestillende effekt. Blant de viktigste, skiller de Ketoprofen og Ibuprofen. Panavir gel er også effektiv, har en antiviral effekt og bidrar til aktivering av kroppens forsvar på lokalt nivå.

Salve fra rød flatt lav

Som regel skjer denne patologien i kronisk form og er preget av periodiske perioder med forverring. Ofte, i løpet av terapi, brukes aktuelle preparater i form av salver. Disse kan være produkter basert på havtornolje eller tjære, men de beste resultatene kan oppnås ved bruk av medisiner som inkluderer hormonelle steroider:

 1. Advantan. Verktøyet er i stand til å raskt undertrykke betennelse og eliminere allergier, redusere erytem, ​​lindre hevelse, kvitte seg med kløe, smerte og irritasjon. Gni det inn i de berørte områdene i epitelet bare en gang om dagen.
 2. Tselestoderm. Medisinering på hormonell basis, det aktive stoffet der betametason virker. Den har en utbredt anti-inflammatorisk effekt. Med det er smerte syndrom stoppet, hevelse, kløe og allergiske reaksjoner elimineres. Påfør det til lesjonene minst to og ikke mer enn seks ganger om dagen.

I prosessen med lokal behandling brukes også andre hormonelle midler som har en tilsvarende effekt:

 • Hydrokortison. Påfør salve til de berørte områdene i epitelet opptil tre ganger i løpet av dagen;
 • Prednisolon. Huden behandles med et middel ikke mer enn tre ganger om dagen;
 • Flumetason. Nok dobbelt søknad innen en dag;
 • Triamcinolon. Huden behandles to ganger om dagen.

Uavhengig av hvilket hormonemedisin som ble valgt, er dets langvarige bruk strengt forbudt. Terapi utføres kun i korte kurs. På grunn av dette er det mulig å unngå utvikling av uønskede konsekvenser.

Det finnes ikke et middel som er egnet for behandling av alle varianter av lav. Dette skyldes hovedsakelig det faktum at naturen av utviklingen av disse sykdommene er betydelig forskjellig. Imidlertid oppstår ikke en nøyaktig diagnose av vanskeligheter ved valg av salve.

Det er mange billige og effektive midler som kan eliminere ubehagelige symptomer og undertrykke aktiviteten til patogenens patogen. Det viktigste er ikke å ty til selvbehandling. Alle legemidler må foreskrives av en lege.

Hvordan velge en salve for å frata huden til en person?

Hvis du eller barnet ditt har en lav, bør behandlingen påbegynnes umiddelbart, da den har en tendens til å spre seg gjennom hele kroppen. Dette er ikke bare et fysisk, psykologisk, men også et estetisk problem som må behandles.

De årsaksmedisinene til å frata en person er soppmikroflora og virus. Infeksjonsmekanismen er ennå ikke fullstendig studert, men det er forslag om at de faktorer som øker risikoen for lav er stressfulle situasjoner, emosjonell og fysisk belastning, svekkelse av kroppens immunforsvar, genetisk predisponering og tilstedeværelse av smittsomme sykdommer.

Nedenfor ser vi nærmere på hvordan man skal behandle en zoster i en person og hvilken slags salve som skal brukes til en bestemt type av lav.

Den beste salven for å frata en person

Ved berøvelse menes en hel gruppe sopphudssykdommer (rosa, rød, ringorm, skjellete, farget). Prinsippene for behandling av hver type er noe annerledes, slik at salver som brukes til å behandle denne hudsykdommen, også er forskjellige.

Den vanligste salven for rosa laken:

 • Svovel tjære salve;
 • Svovelsalisylsalve;
 • Chatterbox Zintol;
 • Olethrine Salve;
 • Sinalar (kortikosteroid);
 • Flucinar (kortikosteroid).
 • mikoseptin;
 • mikonazol;
 • ekzoderil;
 • terbinafin;
 • Lamisil;
 • klotrimazol;
 • Nizoral;
 • Yam salve;
 • Sinalar;
 • Flutsinar.
 • Advantan;
 • tselestoderm;
 • Hydrokortison salve 1%;
 • Prednisolon salve 0,5%;
 • Flumetason Salve;
 • Triamcinolon salve.

Med omfattende svampeinfeksjoner og alvorlig sykdomsforløp foreskriver dermatologene hormonale salver av kortikosteroid. De er svært effektive, håndterer raskt smertefulle symptomer, men har mange kontraindikasjoner og anbefales ikke til langvarig bruk.

Rosa berøver salve

Rosa versicolor vil passere og uten spesiell behandling med salver i 1-2 måneder. Derfor er hovedmålet med terapi å eliminere kløe og forhindre sekundær infeksjon i huden. Valgfrie legemidler for ekstern behandling av rosa lav er:

 1. Talker Tsintol.
 2. Svovel tjære salve salve.
 3. Svovelsalisylsalve.
 4. Olethrin Salve - er et antibakterielt middel av et bredt spekter.

Disse midlene tørker og desinfiserer huden, reduserer intensiteten av kløe. I nærvær av alvorlig kløe på de berørte områdene i huden, kan pasienten bli foreskrevet medikamenter basert på kortikosteroidhormoner:

 1. Sinalar er et stoff basert på en kombinasjon av et syntetisk glukokortikoid og et bredt spektrum antibakterielt middel.
 2. Lassara pasta (salicylisk sinkpasta) er et antiseptisk middel med antimikrobiell, tørking og anti-inflammatorisk effekt.
 3. Lorinden A er et kombinert preparat basert på syntetisk glukokortikosteroid, et antimikrobielt preparat og salicylsyre.
 4. Flucinar er et hormonemiddel basert på glukokortikoid. Hjelper med å eliminere peeling på overflaten av plakk berøver, lindrer betennelse og kløe.

For å unngå komplikasjoner av sykdommen, bør utnevnelsen av salver til behandling av rosa laken gjøres av en hudlege.

Salve for flerfarget og ringorm

Behandling av multicolored (pityriasis), microsporia og trichophytosis kan utføres ved å bruke en salve mot soppen, det aktive stoffet der det er clotrimazol, terbinafin, ketokonazol eller myceptin.

Når en person har en ringorm, foreskriver dermatologer Exoderil med hovedaktiv ingrediens, naftifin. Dette sterke stoffet er nok til å bruke en gang om dagen. Det lindrer raskt betennelse og brenner på huden. Tilordnes også med lavfarge.

Salve yam bk fra frata

En interessant måte å kvitte seg med beroligende dermatologer, er å tilby de pasientene som ikke klarer å kurere såret med menneskelige farmasøytiske medisiner. I dette tilfellet tilbyr legene salve "Yam", som tilhører veterinærmedisinene.

Sammensetningen av dette legemidlet er representert av svovel, petrolatum, tjære, salisylsyre, sinkoksid og andre kjemiske komponenter. Spesielt god "Yam" helbreder laven mottatt av en person i kontakt med et sykt dyr.

Svovelkrem

Svovelsalve er et stoff opprettet på grunnlag av det kjemiske elementet - svovel, som har antiseptisk og antiinflammatorisk virkning. Dette legemidlet er tilgjengelig i glassbobler og rør som ikke overfører lysstråler.

Behandlingsforløpet for svovelsalve er 5 dager. Legemidlet må påføres den berørte huden to ganger om dagen. I noen tilfeller er det nyttig å bruke en komprimering på sårpunktet (forutsatt at salven ikke forårsaker bivirkninger).

Salve fra å frata for barn

Barn alder er ofte en kontraindikasjon for bruk av en bestemt salve mot berøvelse. Derfor må valget av midler for behandling behandles nøye og nøye. Mange barneleger anbefales å bruke naturlige salver basert på tjære, salicylsyre, jod og svovel ved behandling av pediatriske lavmer.

Terapi skal bare foreskrives av en hudlege eller barnelege. Selvmedisinering kan føre til deprivasjon i kronisk stadium, som er fyldt med tilbakefall av sykdommen. Hvis du er allergisk mot salve, bør du kontakte legen din igjen for å tildele en tryggere motpart.

Samspillet mellom salver med andre stoffer

Nesten enhver salve for berøvelse fungerer godt med andre typer stoffer, inkludert antibiotika, som foreskrives for visse typer sykdommer (for eksempel for Jibert ли s rosa lichen). Imidlertid må du huske kroppens individuelle egenskaper og kontraindikasjoner i bruk av et stoff.

Det er viktig å forstå at bare en hudlege kan ordentlig foreskrive behandling. Den største faren for selvbehandling er at symptomene på de forskjellige typene berøvet i de tidlige stadiene, er svært lik hverandre, og derfor er det sannsynlighet for behandling med uegnede salver.

Salve på huden til en person. Narkotika for rosa, skjellete, helvetesild, ringorm. Instruksjoner hvordan man søker

Sykdommer på huden til en person gir enorm ubehag, både fysisk og psykologisk. Et vanlig eksempel på patologi er lav, som kan håndteres med riktig bruk av medisiner, som strekker seg fra salver og slutter med immunstimulerende legemidler.

Grunner til å frata

Sykdommen er preget av utslett av en annen natur, manifestert på huden og ledsaget av skalering, kløe, brennende og hårtap.

Blant årsakene til laven avgir:

 • virus, avgjort i hudens mikroflora
 • stressende stater;
 • redusert immunitet;
 • hyppige smittsomme sykdommer;
 • arvelighet;
 • kontakt med et sykt dyr, person eller hans personlige eiendeler (typisk for ringorms varianter).

Ofte er laven asymptomatisk i flere år, til en av grunnene provokerer sin forverring, manifestert av hudutslett.

Typer av lav

Spørsmålet er om denne sykdommen er smittsom, mange spør. Svar det definitivt ikke. Avhengig av mangfoldet, øker eller reduserer risikoen for infeksjon.

Smittsomme inkluderer disse typer sykdommer:

Ikke-forurensende arter:

Egenskaper av smittsomme arter som fratager:

 • hudutslett i form av rosa flekker;
 • temperaturøkning;
 • felles smerter;
 • svakhet
 • smerte, verre om natten;
 • hovne lymfeknuter;
 • temperaturøkning;
 • Utseendet til flekker forvandlet til flytende papiller
 • rosa plaketter på huden;
 • følelse av kløe og brenning;
 • hårtap
 • purulent scurf (i kompliserte tilfeller)
 • utseendet på flerfargede flekker på hudoverflaten;
 • peeling

Funksjoner av andre typer av lav:

 • utslett av rødaktige fargetoner med uregelmessig form;
 • vedvarende kløe;
 • daglig økning av den berørte hudoverflaten;
 • erosjonsdannelse
 • små flekker på huden, preget av kontinuerlig peeling;
 • fusjon av flekker i en stor (fargen kan variere fra brun til rosa)
 • røde flekker som vises på hendene og ansiktet;
 • dannelsen av vesikler med en væske i midten som briste med tiden;
 • Utseende av skorpe i stedet for å briste vesikler
 • papuler på hudoverflaten, gradvis fusjonere sammen;
 • høy tretthet;
 • kløe i lesjonens område

Hvordan gjenkjenner jeg gang på gang?

Salve fra å frata huden til en person vil definitivt trenger etter diagnosen av sykdommen. Tidlig bestemmelse av typen berøvelse gjør at du kan starte en medisinsk kamp med ham, noe som garanterer en rask gjenoppretting.

For å gjenkjenne sykdommen i tide bør man være oppmerksom på symptomene som er karakteristiske for alle dens former:

 • utseendet av betent lesjoner på kroppen;
 • brudd på normal hudpigmentering i de steder hvor lav-lignende flekker opptrer;
 • forekomsten av kløe, ledsaget av smerte;
 • peeling av huden;
 • hårtap.

Svamp akutt behandling: Effektive stoffer

For å kvitte seg med sopparter av lav, er det viktig å kvitte seg med årsakene til sykdommen, som er virus. Som regel, i kampen mot sopp, er salver mest effektive, som raskt nok eliminerer følelsen av konstant kløe, fjern utslett og eliminere inflammatoriske prosesser.

mikoseptin

Mikoseptin, salve for å frata en person, søkt på huden for å ødelegge soppen som forårsaket sykdommen.

funksjoner:

 • forrensning av huden;
 • daglig bruk av salve til lesjonene (to ganger om dagen);
 • For å øke produktiviteten er det mulig å påføre bandasje dressing.
 • fortsettelse av behandlingen i 6 uker.

Mikoseptin er ikke brukt hos barn under 2 år.

klotrimazol

Dette betyr at ødeleggelse av hudsvamp er basert på stoffer fra imidazolgruppen. Clotrimazol håndterer enkelt med et bredt spekter av patogene sopp, som har fungicidale og fungistatiske egenskaper.

funksjoner:

 • salve påføres ved å gni i lesjonene tre ganger om dagen;
 • terapi av sykdommen kan vare i 28 dager;
 • Kontraindikasjoner til bruk av midler er de tidlige stadiene av graviditet og individuell intoleranse mot komponentene i Clotrimazole.

Mikozoral

Den aktive substansen som har en skadelig effekt på lavsvamp, i Mycozoral salve, er ketanosol. Verktøyet brukes til behandling av å frata forskjellige arter, det er like effektivt i en rekke sopp.

funksjoner:

 • Salven påføres på lesjonene med en tynn linje, med obligatorisk griping av den nærliggende hudoverflaten (ca. 4-5 cm);
 • Maksimal brukstid er 7 dager;
 • Det anbefales ikke å bruke salven til gravide og små barn under 2 år.

Svovelsalve

Dette stoffet er effektivt i behandling av dermatologiske sykdommer av forskjellige slag, det har en lokal desinfiserende effekt, dreper sopp, fjerner betennelse, akselererer helingen av såroverflaten og beroliger huden.

funksjoner:

 • bruk av et produkt med en 10% konsentrasjon av den aktive substansen;
 • Forbehandling av hud med salisylalkohol;
 • Påfør et tynt lag daglig i 10 dager.

Svovelsalve utmerker seg ved fravær av bivirkninger fra kroppen, bortsett fra den individuelle intoleransen av komponentene.

Effektive anti-boble piller for barn og voksne

Salve fra å frata huden til en person er ikke alltid det eneste terapimetoden. I tilfelle av en boble variasjon, fratage kan ikke uten narkotika rettet mot å styrke sin egen immunitet.

acyclovir

Dette stoffet viser et høyt aktivitetsnivå i kampen mot herpes simplex-viruset, som er den primære årsaken til lavmangel i mennesker. Stoffer som er en del av salven har en struktur som er lik struktur i strukturen av herpes. På grunn av denne funksjonen avbryter salven virusmultiplikasjonskjeden.

funksjoner:

 • 5 ganger på huden overflaten;
 • varighet av terapi fra 5 til 10 dager;
 • god toleranse, uten forekomst av bivirkninger av kroppen;
 • forbud mot bruk av gravide og ammende kvinner.

panavir

For å frata terapi, foreskriver eksperter ofte Panavir, et stoff av vegetabilsk opprinnelse, som aktivt bekjemper virus.

De viktigste fordelene ved verktøyet er dets lave toksisitet og høye effektivitet i kampen mot viral deprivasjon. Panavir aktive ingredienser undertrykker viral aktivitet, blokkerer patogene proteiner, stimulerer immunitet og eliminerer smerte og kløe.

funksjoner:

 • 5 enkelt applikasjon på den berørte huden;
 • behandlingsvarighet 10 dager;
 • forbud mot bruk hos barn under 12 år, gravide og ammende kvinner, i øyet og pasienter med nyresykdommer.

Viru Merz

Dette stoffet tilhører kategorien av antiviral, det behandler herpesinfeksjoner 1,2 og 4 typer.

funksjoner:

 • behandling bør begynne i de første dagene av sykdommen;
 • tegne på de berørte områdene fra 3 til 5 ganger om dagen;
 • Krem er gnidd inn i huden med et lite lag;
 • behandlingen fortsetter i 5 dager.

Funksjoner av terapi hos barn

For behandling av barn fra lavfoser, er det å foretrekke å bruke produkter opprettet på grunnlag av komponenter av vegetabilsk opprinnelse, som tjære eller svovel. Slike legemidler har egenskapene til å lindre betennelse, desinfisere overflaten av huden og drepe bakterier.

Bruk som regel slike stoffer:

 • svovelsalve - for å berolige huden, lindre smerte og vevregenerering;
 • Tebrofen eller Clotrimazole - for å bekjempe skadelige mikroorganismer;
 • Miconazol, Microseptin for å ødelegge sopp.

Rosa frata rusmidler

En salve mot slikke på huden til en person som tilhører en rekke rosa har ennå ikke blitt oppfunnet. Eksperter er av den oppfatning at sykdomsforløpet kan svekkes over tid hvis en person ikke forverrer det, det vil si å gni og fjerne plakk.

ftorokort

Dette stoffet er klassifisert som hormonalt, så deres langsiktige bruk er ikke tillatt.

Programfunksjoner:

 • å fordele betennelser 2 ganger om dagen (i morgen og kveld);
 • fortsett behandlingen i 5 til 30 dager (som anbefalt av den behandlende legen).

Triakort

Dette verktøyet fjerner raskt kløe, så vel som ubehag forårsaket av frata.

søknad:

 • en liten mengde å forsiktig gni inn i huden tre ganger om dagen;
 • dekke små skader
 • fortsett behandlingen fra 7 dager til 3 uker;
 • Ikke bruk for gravide og baby i opptil 2 år.

Det er viktig! Rosa versicolor er i stand til å passere alene for en stund. Derfor er stoffene som brukes til terapien, rettet mot fjerning av ubehagelige symptomer som følger med det.

Tinea versicolor behandling

Grunnlaget for behandlingen av pityriasis lichen er bruk av midler med keratolytiske og antimykotiske egenskaper. Egnede legemidler er foreskrevet av den behandlende legen.

Når flekkene opptar et lite område på kroppen, brukes bare anti-soppmedisiner som brukes topisk, til behandling.

ketokonazol

Dette stoffet har en utbredt antifungal effekt, den kjemper aktivt mot sopp av forskjellige typer, som spenner fra dermatofytter og slutter med patogener av systemiske mykoser. Ketokonazol tillater ikke sopp å multiplisere, forårsaker undertrykkelse og etterfølgende død.

funksjoner:

 • Legemidlet tas 1 gang daglig i en dose på fra 200 til 400 mg;
 • barn er foreskrevet i en dose på 4 til 8 mg per dag for hvert kilo vekt.

mikonazol

Kremer og sprøyter, som inkluderer Miconazol, anses å være ganske effektive i bekjempelse av patogene sopp som har forårsaket starten av lav. Videre er legemidlet like uønsket for ringorm, og for bittformede lagslag.

Bruk:

 • Spray eller krem ​​påføres to ganger om dagen på huden til alle tegn på infeksjon forsvinner;
 • etter eliminering berøves stoffet i ytterligere 14 dager for å forhindre tilbakefall.

ekzoderil

Den viktigste aktive ingrediensen i dette legemidlet er naftifin, som har en bakteriedrepende og fungicid effekt på de berørte områdene. Legemidlet gnides i huden 1 gang daglig, og sikrer fullstendig absorpsjon. Varigheten av behandlingen er foreskrevet individuelt av den behandlende legen.

Det er forbudt å bruke Exoderil hos gravide kvinner, barn, samt personer som har brann eller sår på hudoverflaten.

terbinafin

Legemidlet har uttalt antifungale egenskaper, det hemmer den vitale aktiviteten til de fleste soppmidler, både gjær og dermatofyte og mugg.

funksjoner:

 • daglig bruk av stoffet i minst 3 og maksimalt 6 måneder
 • et forbud mot bruk av terbinafin i laktasjonsperioden og graviditet hos barn under 2 år, personer med sykdommer i nyrene, blodårene og metabolske sykdommer.

Fungibak Yam

Fungibak-Yam brukes til å behandle lav, både hos dyr og mennesker. Den har tørke-, antifungal-, regenererings- og mykningsegenskaper.

Fungibak-Yam er laget bare i Ukraina! NM salve er en komplett analog som kan takle å frata huden til en person produsert i Russland

Programfunksjoner:

 • Behandle hudområdet med antiseptika eller vaskesåpe;
 • Bland verktøyet med en spesiell spatel laget av tre;
 • gni inn i huden patting bevegelser;
 • å fange hudområdet ved siden av de berørte;
 • la på huden i 5 minutter (i første uke), i 10 minutter (de neste 7 dagene), deretter i 15 minutter.

Anti-ringormsmedikamenter

Behandling for ringorm bør starte umiddelbart. Det bør være forberedt på det faktum at det vil vare lenge (minst 4 uker). Det er viktig å kontakte en kompetent spesialist som vil velge riktig medisin i optimal dosering. Å ta medisiner i henhold til tidsplanen, vil tillate å kvitte seg med sykdommen, og ikke la ham gå inn i kronisk form.

Nizoral: bruksanvisning

Nizoral er tilgjengelig i forskjellige former (tabletter, salver, sjampo), det har uttalt fungicide egenskaper på grunn av tilstedeværelsen av ketokonazol.

Funksjoner av bruk:

 • tegning 2 ganger om dagen;
 • bruksvarighet fra 2 til 3 uker;
 • kontraindisert i nærvær av intoleranse og hormonelle problemer;
 • brukes under graviditet og amming;
 • Av og til er det bivirkninger i form av kløe og brenning.

Sebozol

Denne medisinske sjampoen brukes ikke mer enn 1 gang per dag. For at den skal ha størst mulig effekt, er det nødvendig å skumme stoffet godt. Terapien skal vare minst 5 og ikke mer enn 10 dager.

Eksperter tillater muligheten for å kombinere den med andre stoffer.

Det er viktig! Sebozol sparer en person, ikke bare for å frata, men også av flass.

exoderm

Exoderm har en effekt på huden, lik den som er oppnådd ved bruk av Sebozol.

Denne sjampoen må påføres på de berørte områdene opptil 2 ganger om dagen i løpet av uken. Fortsett behandlingen bør ikke overstige 10 dager.

Keto Plus

Keto Plus refererer til midler med et bredt spekter av handling, slik at du raskt kan takle ikke bare med deprivasjon, men også med seborré av noe slag.

Programfunksjoner:

 • vaske håret en gang om dagen;
 • churn godt;
 • suge på hodet i minst 5 minutter;
 • skyll grundig;
 • for profylakse bruk en gang i uken i 2 måneder.

Ekstern terapi for helvetesild

For å eliminere hovedårsaken til angst med helvetesild - kløe og hevelse i huden, bruk medisiner som inneholder acyklovir.

Midler for å eliminere ubehagelige symptomer:

Foci dannet på huden blir behandlet med Viru-Merz salve (nøytralisering av herpesviruset), så vel som Panavir (slåss virus og økende immunitet).

For å stimulere prosessene for hudregenerasjon, behandles de berørte vevene med preparater som inneholder panthenol (Bepanten, Dexpanthenol), noe som akselererer hudregenerering og myker hudoverflaten.

Følgende salver har blitt anbefalt ved behandling av helvetesild:

 • Svovel tjære salve som desinfiserer overflaten perfekt. Det påføres huden på kvelden i 3 uker, med obligatorisk morgenjodpåføring til lesjonene av lesjonene (og en måned senere blir salven ikke lenger brukt, og iodbehandling fortsetter i ytterligere 30 dager).
 • Svovelsalisylsalve: dreper bakterier og parasitter, og har også antiinflammatoriske effekter på hudoverflaten. Verktøyet påføres lesjonene to ganger om dagen i 2 uker.

Advarsel! En løsning av mangan, strålende grønn og borsyre, brukes svært nøye. Disse stoffene skaper en brenning på overflaten av huden og forverrer tilstanden sterkt.

Salve på huden for å frata en person, opprettet på hormonell basis, anbefales ikke av eksperter for bruk på grunn av sin evne til å hemme en persons egen immunitet.

Psoriasisbehandling

Psoriasis, en type skumle berøvelse, behandles med følgende stoffer:

 1. Lokal for å redusere manifestasjoner av betennelse og flaking, inneholdende urea og salisylsyre (svovelsalisylsalve).
 2. Sykdommer brukt under progresjonen: hormonal med antiinflammatorisk effekt (hydrokortison og prednisolon).
 3. Brukes under re-eksacerbasjon: inneholdende fluor (Sinalar, Vipsogal, Celestoderm, Belosalic), glukokortikoider (Advantan, Elokom).
 4. Å gi anti-proliferativ virkning (Psorax, Tsignoderm, Tsignnolin).
 5. For å eliminere faktorene i den patogenetiske typen (Psorkutan), for å undertrykke divisjonen av keratinocytter, forbedrer hudtilstanden og reduserer lesjonene.
 6. Preparater for systemisk behandling (acetritin, cyklosporin, metrotrexat, indometacin) i nærvær av alvorlige varianter av psoriasis (putus og artropatisk).

Eksembehandling

Eksem, som er en fuktig form av lav, er vanskelig å behandle medikamenter. For å oppnå positive resultater krever bruk av flere legemidler samtidig.

Salver og kremer gir en positiv effekt når de brukes i forbindelse med:

 • spesiell diett;
 • medisinering behandling;
 • terapi for samtidige sykdommer som forårsaker eksemaktivering
 • diagnose og eliminering av sannsynlige allergener.

Midler som brukes til behandling av eksem er delt inn i to typer:

 • brukes ikke mer enn 2 uker på rad;
 • lindrer forgiftning, allergiske manifestasjoner, smerte
 • eliminerer kløe;
 • fjerner betennelse;
 • effektive i ulike typer eksem
 • lindrer kløe og smerte;
 • effektiv i behandlingen av varicose eksem;
 • har noen alvorlige bivirkninger
 • hindrer veksten av bakterier og sopp;
 • har ingen kontraindikasjoner
 • brukes hos barn
 • har høy effektivitet;
 • den blir brukt 2 ganger om dagen;
 • viser resultatet etter 2 dagers bruk
 • har en kraftig effekt mot sterke inflammatoriske prosesser;
 • gjelder for babyens hud
 • ikke absorbert i blodet, så det brukes til og med hos gravide, pleie og barn fra 4 måneders alderen;
 • effektiv i nærvær av ulike typer eksem og huddermatitt;
 • ikke pleide å behandle helvetesild
 • rimelig pris;
 • Mulighet for bruk hos gravide og små barn;
 • effektivitet i nærvær av gråtende varianter av eksem;
 • uttalt tørking, antiseptisk og beskyttende effekt

Anmeldelser av leger og pasienter: Vurdering av de mest effektive stoffene

Frata er en sykdom som er utbredt blant både barn og voksne. For hans behandling brukes forskjellige stoffer, som varierer i inflytningsfeltet, form for frigivelse og oppnådd resultat.

Effektiv, i henhold til mange vurderinger av pasienter, anerkjent slike verktøy:

 1. Salver basert på sink, salisylsyre, svovel og tjære: De er praktisk talt uten kontraindikasjoner, noe som gjør det mulig å bruke dem selv hos barn. Disse stoffene har egenskaper for å eliminere betennelse, drepe sopp og desinfisere hudoverflaten.
 2. Miconazol - et stoff med et bredt spekter av handling. Spesielt effektiv mot chiriform varianter av sykdommen. Stoffet eliminerer ikke bare patogenet, men gjenoppretter også den berørte huden aktivt.
 3. Zovirax (og andre derivater av acyklovir) har en skadelig effekt på helvetesilden zoster.
 4. Exoderil brukes aktivt i tilfelle av skjære sykdom. Dens aktive ingrediens, naftifin, dreper patogene sopp og reduserer betennelse.
 5. Hydrokortison fjerner følelsen av vedvarende kløe og smerte. Brukes kun for utnevnelse av spesialist.
 6. Clotrimazole hjelper i nærvær av farge, ringorm og flate variegasjoner. Dræper de fleste virus og patogene sopp.
 7. Nizoral kjemper aktivt for årsakene til eksem, dermatitt og andre hudproblemer.
 8. Mikoseptin dreper sopp, beroliger hudoverflaten, desinfiserer. Har vist høy effektivitet i behandlingen av sykdommen i ringmaskene.
 9. Terbinafin virker vellykket mot farge og helvedesild.
 10. Flucinar fjerner øyeblikkelig kløe, smerte som oppstår i nærvær av psoriasis, eksem og dermatitt.

Salve fra berøvelse, som kan oppstå på en persons hud, bør alltid utnevnes av en spesialist, etter en nøye undersøkelse og laboratorietester. Bare rettidig initiert terapi (fra de første dagene etter sykdomsstart) er en garanti for rask gjenoppretting.

Artikkel design: Vladimir den store

Salve fra å frata en person: effektive midler

Frata er en hudsykdom som manifesterer seg i en rekke karakteristiske symptomer og forverrer en persons velvære betydelig. Licking salve er et effektivt aktuelt middel som eliminerer slike manifestasjoner av sykdommen som utslett, betennelse og alvorlig kløe. Når du refererer til en lege, kan pasienten være sikker på at de vil anbefale de mest hensiktsmessige midler. Valget avhenger av typen av lav, samt utviklingsstadiet av sykdommen. De fleste pasienter vet at manglende sink salve hjelper, men det er mange lignende stoffer.

Hvordan velge en effektiv salve mot berøvelse?

Å velge salve fra å frata, er det nødvendig å bli styrt av den type sykdom som er tilstede i pasienten. Så, for en lett form (dette er rosa lav), er det ikke nødvendig med narkotika med aggressiv sammensetning, mens den avanserte sykdommen behandles ved hjelp av salver basert på steroidhormoner, antifungale og antivirale midler.

Hormonalve for å frata en person, brukes kun som foreskrevet av lege. Slike topiske preparater kan ikke brukes i lang tid, da de har mange bivirkninger.

Den mest effektive salven

Oftest er følgende salver for herpes brukt til å behandle symptomer:

 • svovel-salicylsyre;
 • sink salicylic;
 • salisylsalve;
 • svovel enkelt;
 • klotrimazol;
 • Sinalar;
 • flutsinar;
 • Zovirax;
 • Gerperaks;
 • Lamisil;
 • salve Yam BC fra frata;
 • mikoseptin;
 • Atsigerpin;
 • sinaflana;
 • Viru Merz;
 • tselestoderm;
 • hydrokortison salve;
 • Triamcinolon.

Hvert navn betyr, som bidrar til å bekjempe manifestasjoner av å frata på en persons hud, har instruksjoner for bruk. Det må følges nøye for å kontrollere behandlingsprosessen og for å forhindre bivirkninger.

Rosa berøver salve

For å finne ut hvilken beroligende salve som er bedre egnet til behandling av Giebers sykdom, er det nødvendig å konsultere en spesialist.

Pink lichen er den mildeste formen av denne hudsykdommen. Selv om det i de fleste tilfeller passerer alene, selv uten bruk av salver, foreskrives behandlingen hvis pasienten er bekymret for alvorlig kløe.

I tilfelle av Giber-sykdom, som oppstår når herpesviruset er aktivert, anbefales Panavir. Dette er en plantebasert gel av vegetabilsk opprinnelse. Den er preget av en anti-inflammatorisk effekt, og har også en immunmodulerende effekt. Panavir med rosa lav reduserer kløe. Det forårsaker ikke allergier, bidrar til rask helbredelse av den berørte huden.

Hvilke salver brukes til ringorm og flerfarget lav?

Ringorm og psoriasis oppstår under virkningen av soppmikroorganismer, og det er derfor antifungale salver brukes til å behandle dem. Disse inkluderer:

 • Yam salve fra berøvelse. Legemidlet tilhører gruppen av veterinærmedisiner, men den brukes også til behandling av menneskelig hud. I sammensetningen av denne salven - salisylsyre, creolin, svovel. De aktive ingrediensene har en utpreget antiseptisk effekt. Salve Yam fra å frata en person irriterer ikke huden;
 • salve for å frata Clotrimazole. Verktøyet lar deg effektivt ødelegge soppene, og dermed eliminere manifestasjoner av sykdommen;
 • Terbinafin. Verktøyet er produsert i form av salve, krem, spray. Egnet for effektiv behandling av lav på jevn hud;
 • tjære salve. Tar har en desinfiserende effekt som positivt påvirker de betente områdene.

Disse stoffene bidrar til å bli kvitt den rørformede laven, som også har en sopp opprinnelse og ofte oppstår på bakgrunn av sykdommer som revmatisme eller diabetes.

Behandlingsforløpet av de ovennevnte legemidlene bestemmes av den behandlende lege.

Salve YAM BK fra å frata: egenskaper

En av de beste salver for å frata en person er Yam BK. Selv om dette verktøyet har en skarp, ubehagelig lukt, utgjør det ikke fare for mennesker, som er et giftig middel.

Ofte, når folk er interessert i hva slags salve å behandle en lav, er dette bestemte stoffet anbefalt. Dette skyldes at det inneholder følgende effektive komponenter:

 • salicylsyre;
 • svovel;
 • sink oksid;
 • terpentin gummi;
 • ikke-fenolisk kreolin;
 • bjørk tjære.

Den naturlige sammensetningen av salven vil:

 • tørre fuktige sår;
 • fjern giftstoffer fra epidermis som dukket opp der på grunn av aktiviteten til parasitter;
 • redusere alvorlighetsgraden av den inflammatoriske prosessen;
 • Fremskynde prosessen med regenerering av hudceller.

Bruk av svovelsalve

Svovelsalve fra lav har en desinfiserende effekt. Den aktive komponenten, som navnet antyder, er svovel. Dette stoffet tørker huden og fukter epidermis, har en utbredt antiparasittisk effekt. Salven har en utpreget merkelig lukt.

Svovelsalve er effektiv for ringorm, flat, tinea versicolor. Før du bruker verktøyet, anbefales det å tørke huden med salisylalkohol. Ved behandling av lavsvovelsalve under virkningen av de aktive bestanddelene av legemidlet, blir patogene bakterier døde, døde celler eliminert.

Hvilken slags salve er egnet for behandling av berøvelse av barn?

Behandling av å frata et barn bør være basert på medisiner med den mest milde sammensetningen. Følgende legemidler er egnede:

 • Clotrimazol fra berøvelse. Verktøyet må påføres de berørte områdene i et pent, tynt lag. Den er egnet for behandling av fargelag;
 • Solkoseril. Midler til å helbrede sår og erosjon. Egnet for behandling av lav ødem;
 • Sinalar. En effektiv salve dreper bakterier og øker hastigheten på hudens helingsprosess. Brukes til å eliminere rosa laken;
 • krem frata Pimafucin. Dette er et bredspektret antifungal stoff. Siden Pimafucin krem ​​har et minimum antall kontraindikasjoner, kan det brukes som et middel til å behandle barn under ett år gammel.

Hvis et barn har manifestasjoner av lav på hodet, som observeres ganske ofte, blir de skadede områdene behandlet med Triderm eller Nizoral salver. De kan bare brukes med to år.

For å løse problemet med å smøre laven i et barn, er det bare nødvendig med en hudlege og barnelege for å forhindre utseendet av allergiske reaksjoner hos et barn.

Hjemmelaget salve

Det finnes oppskrifter for salver som kan tilberedes med egne hender for behandling av lav.

 • Ta rå ristede rødbeter og naturlig honning i like deler (for eksempel 50 gram), bland, legg på de berørte områdene, stå i flere timer;
 • bland en teskje sitronsyre med tre ss olivenolje. Gni blandingen forsiktig inn i de berørte områdene, hold i en time.

Fra å frata en person, kan Vishnevsky salve brukes - et preparat som inneholder tjære. Denne komponenten er et naturlig antiseptisk middel som hemmer patogener, akselererer helingsprosessen, desinfiserer huden og oppdaterer dem.

De som behandler lav hjemme, ofte spør seg selv: er det mulig å smøre med grønn maling? Dette anbefales ikke hvis det er sår på huden. Midler det er mulig å smøre bare ikke åpne bobler. Takk Zelenka kan desinfisere huden, så vel som å merke utseendet på nye lesjoner.

Hvordan behandle versicolor hos en person? Denne sykdommen krever en integrert tilnærming: bruk av salver er bare en del av den terapeutiske prosessen. Finn et effektivt verktøy for å hjelpe en spesialist. Deres navn er mange, og ikke alle er egnet for en bestemt type lav.

Effektiv salve for å frata en person

Den største prosentandelen av dermatologiske sykdommer er okkupert av lav, som skyldes spesifikke patogener eller autoimmune problemer.

Vanligvis er en persons zoster manifestert på kropp, ansikt eller hodebunn med karakteristiske symptomer, noen ganger forårsaker kløe og ubehag. Selv om en person ikke opplever smerte, må sykdommen behandles, fordi den kan forvandle seg til en kronisk form.

Hva slags salve å behandle?

Licking behandling består av et kompleks av stoffer, en viktig del av dette er salver, kremer og geler. Avhengig av typene å frata en person, er pasienten foreskrevet et egnet terapeutisk middel.

I tillegg er det i behandlingsprosessen nødvendig å ta hensyn til og eliminere de spesifikke årsakene som provoserte forekomsten av sykdommen. Dette kan være en reduksjon i immunitet, kroniske problemer med tarmene, konstant spenning i nervesystemet.

Først og fremst må det huskes at det er svært vanskelig å selvstendig etablere den riktige diagnosen, siden det er mange flere varianter av lav, og i tillegg kan hver av dem anvende forskjellige former for manifestasjon.

Pink lichen salve eller Giber sykdom

Denne typen av lav er en ikke-smittsom sykdom, det vil si at det er umulig å få det fra en syk person. Den eksakte årsaken til sykdommen er ikke identifisert. Det er teorier om at årsakene til denne arten av lav er spesifikke herpesvirus.

For behandling av rosenkjøtt, bruk følgende stoffer: borsinkliniment, antihistaminsalver, antimikrobielle og glukokortikosteroide midler.

Liniment sink. Dette er et antiseptisk middel som kan brukes i lavrosa. Salven inneholder sinkoksid og borsyre. Påfør lakser 1-2 ganger om dagen på de skadede områdene med et tynt lag. Det er kontraindikasjoner: Du kan ikke bruke verktøyet for å behandle brystkjertlene til ammende mødre, og kan heller ikke brukes på barn under 2 år.

Antihistaminer brukes til uttalt ubehag og alvorlig kløe. Følgende antihistaminer kan brukes: dimetinden, fenistil-gel.

Dimetinden. Selges i gelform. Dette antiallergiske middelet for å frata lindrer kløe og reduserer hevelse. Etter å ha brukt salven på de berørte områdene, er det ønskelig å unngå direkte sollys på dem. Bruk verktøyet kan være 2-4 ganger om dagen. Kontraindikasjoner: Barn under 1 måned, når du ammer, ikke påfør gelen på brystet.

Fenistil gel. Antiallergisk, lindrer kløe og hevelse. Det er nødvendig å bruke 2-3 ganger om dagen. Bruk av denne salven er kontraindisert hos barn opp til ett år, gravid.

Som en del av noen salver mot berøvelse, kombineres hormonelle og antihistaminstoffer, for eksempel sinalar, flucinar, lorinden A.

Sinalar. Dette effektive middelet består av fluocinolonacetonid og klioquinol. Det første elementet har antiallergiske, antipruritiske og antiinflammatoriske effekter. Clioquinol er et antibakterielt middel. Verktøyet skal brukes 2-3 ganger om dagen, forsiktig gni inn i de berørte stedene. Et bandasje kan påføres den oljede huden. Under graviditet kan ammende syndalar ikke brukes. Legemidlet er kontraindisert hos barn under 1 år.

Lorinden A. Det kombinerte stoffet inneholder flumetasonpivalat og salisylsyre. Salven har antiallergisk, antipruritisk, antiinflammatorisk og desinfiserende effekt. For å eliminere lavet bruk flere ganger om dagen, forårsaker et tynt lag på det berørte området. Bandasjer kan påføres over salven.

Salve for ringorm

Det er flere ringorms lokaliseringer: i hodebunnen og på huden uten hår. For behandling av disse sykdomsformene, kan du bruke forskjellige verktøy som er effektive for ringorm.

På hodebunnen. Den første fasen av lavebehandling omfatter desinfeksjon av den berørte huden og håret. For å gjøre dette, bruk terapeutiske løsninger basert på jod eller alkohol. Yoditsirin, vokal, nitrofungin.

Vokadin. Dette er en terapeutisk løsning basert på jod, som har en antimikrobiell, antiinflammatorisk effekt. Vocadin søkt på de berørte områdene i hodebunnen før du bruker svampebestandige salver. Verktøyet kan ikke brukes til brudd på skjoldbruskkjertelen, barn under 6 år, gravide kvinner.

Nitrofungin. Dette verktøyet er en komplett antifungal løsning. Nitrofungin kan brukes som et selvstendig verktøy for ringorm, og i kombinasjon med andre salver. Smør de berørte områdene flere ganger om dagen, behandlingen varer 4-6 uker.

Preparatene beskrevet nedenfor kan brukes på alle områder som påvirkes av ringorm. De er tykkere, men, til tross for vanskelighetene ved bruk, er effektive mot sopp og i hodebunnen.

Lamisil. Det er et antisvampemiddel som har bevist seg i behandlingen av ringorm, flatrød og andre typer av lav. Den aktive ingrediensen er terbinafin. Se doseringen av stoffet: hver dag må du bruke salve om morgenen og kvelden. Bruk av lamisil anbefales ikke til barn under 6 år.

Svovelsalve. Legemidlet har en desinfiserende effekt. Vellykket brukt til å behandle lav. Svovelsalve har ingen kontraindikasjoner. Vanligvis, før du bruker denne agenten til det berørte området, er det nødvendig å behandle det med jodoppløsning.

Salisylsalve 2% eller 3%. Dette er et antiseptisk middel som må brukes 1-2 ganger om dagen. Legene anbefaler ikke å behandle ansiktets hud med salisylsalve, da det er mulig å få konsekvenser i form av lettere hudområder.

Ekzifin. Antifungal krem ​​som kan brukes under graviditet. Påfør på ren, tørr hud med et tynt lag 2 ganger om dagen. Denne salven har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, men før du bruker Exifin for barn under 1 år, kontakt legen din.

Behandling for ringorm er ikke begrenset til bruk av eksterne midler. Det er også nødvendig å ta antifungale stoffer i tabletter for integrert behandling av sykdommen.

Salve fra rød flatt lav

Behandling av lavplanus avhenger av symptomene og omfanget av lesjonen. Det er mange former for sykdommen, inkludert dets manifestasjoner på munnhinnen og kjønnslemmene. Manifestasjoner av lav på huden blir behandlet grundig. For ekstern bruk brukes hovedsakelig hormonale salver.

Prednisolon salve 0,5%. Corticosteroid salve, som brukes i autoimmune sykdommer, inkludert rødt flatt lav. Påfør et middel er nødvendig 3 ganger om dagen. Etter bruk av salven kan du ikke bruke bandasjer og varme det berørte stedet.

Det brukes til voksne 12-14 dager, barn - opptil 7 dager. Prednisolon salve skal ikke brukes av gravide kvinner og kvinner som ammer.

Flutsinar. Dette kortikosteroidmedikamentet er effektivt for symptomer på lavplanus. For voksne, gjelder det berørte området 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 14 dager. Barn etter 2 år har lov til å bruke salven 1 gang per dag. Det er forbudt å søke midler til barn under 14 år. Flucinar kan ikke brukes under graviditet opptil 12 uker og barn under 2 år, så vel som i vaksineringsperioden.

Sinaflana. Dette hormonelle legemidlet lindrer symptomene på lichen planus, eliminerer kløe og rødhet. Behandlingsforløpet varer opptil 14 dager. Det er nødvendig å bruke stoffet fra 1 til 3 ganger per dag.

Anvendelse av denne salven fra å frata på store områder av huden, så vel som på svært følsomme steder: hudfalser, ansikt, er kontraindisert. Du kan ikke bruke sinaflan under graviditet.

Ftorokort. Hormonalve som brukes til behandling av voksne, barn og gravide (etter samråd med legen din). For voksne behandles behandlingen av en lege, vanligvis går det 10-12 dager. Fluorkort kan påføres under dressingen på det berørte stedet. For behandling av barn fra lav planus med salve kan ikke brukes og behandlingsforløpet varer ikke mer enn 5 dager.

Svovelsalve brukes også til å behandle vorte rødt flatt lav.

Behandlingsløpet av lichenplanus består ikke bare av narkotika med ekstern virkning, men også av immunosuppressive midler, vitaminer, hormonelle legemidler inne, om nødvendig.

Helvetesalve

Denne sykdommen er forårsaket av herpesviruset, som påvirker nerveendingene. På huden langs kinnene ser utslag, papiller med væske, som til slutt blir til en skorpe. Behandling av hud manifestasjoner av helvetesild utføres av legemidler av ekstern virkning: gossypol, acyclovir, mikogal.

Acyclovir. Når helvedesild påføres huden 3-4 ganger om dagen. Denne dosen brukes til barn fra 2 år og voksne. Hvis det er behov for utnevnelse av acyklovir til et barn under 2 år, bestemmer legen doseringen.

Under svangerskapet er det kun mulig å bruke denne salven etter å ha konsultert en lege. Kontraindikasjoner acyklovir - idiosynkrasi.

Gossypol. Tilgjengelig som liniment. Legemidlet må brukes på områder som er rammet av herpesviruset, 3-4 ganger om dagen. Kontraindikasjoner til bruk av gossypol - idiosyncrasi av stoffet.

Mikogal. Krem med virkestoffet okomonazol. Brukes for voksne og barn over 5 år. Påfør huden på 1-2 ganger daglig. Du kan ikke bruke dette legemidlet for helvedesild på for store områder av huden. Hvis du er gravid, spør legen din dersom du kan bruke mikogal. Etter påføring av krem ​​på den berørte huden kan det ikke påføres bandasjer.

Salve fra chiriformis

Denne soppsykdommen har mange andre navn: multi-farget, strand, flekket dermatose. Svampen, lavpathogenet, påvirker det øvre lag av huden, reduserer produksjonen av melatonin i cellene. Som et resultat blir huden på de berørte områdene "flekkete": mørke områder veksler med lyse flekker på huden.

Behandlingen av pityriasis versicolor skal utføres med antifungale salver. I avanserte og komplekse tilfeller av sykdommen foreskrives orale antimikrobielle midler. Vurder hvilke former for ekstern bruk som er mest effektive i flekkene.

Nizoral. Den aktive ingrediensen er ketokonazol. Kremet bør påføres de skadede områdene i huden 1-2 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen. Nizoral krem ​​kan brukes under graviditet og amming. Det er også nizoral sjampo, som kan brukes hvis sykdommen påvirker hodebunnen.

Zalain. Den aktive ingrediensen er serakonazol. Zalain bruker 1-2 ganger om dagen, gni salve fra å frata i de berørte stedene. Det er nødvendig å gå utover konturene av flekkene noen få centimeter for å forhindre spredning av soppen. Du kan bruke salven til alle symptomer på sykdommen forsvinner, pluss 10-12 dager etter det for profylakse. Gravide kvinner og ammende mødre, samt barn opp til ett år gammel, bør foreskrives av en lege.

Dermazol. Legemidlet er tilgjengelig i form av krem ​​og sjampo. For pityriasis psoriasis, brukes begge typer medisiner effektivt, avhengig av hvor sykdommen befinner seg på kroppen. Dermazole krem ​​brukes 2 ganger om dagen. Behandlingen varer omtrent 14-20 dager. Hvis dermatose oppstår i hodebunnen, bør du bruke dermazolsjampo hver dag i fem eller seks dager. Både krem ​​og sjampo kan brukes under graviditet og amming.

Lamisil. Et antisvampemiddel som vellykket brukes til behandling av flerfarget lav. Se ringorm.

Triakutan. Et komplekst stoff som består av flere aktive ingredienser: clotrimazol har antifungal og antibakteriell virkning, gentamicin - en antimikrobiell effekt, betametasondipropionat lindrer kløe og betennelse. Triakutan påføres huden 2 ganger daglig hver 12. time. Påfør et verktøy i 3-4 uker. Bruk av salven er kontraindisert for gravide og for amming.

Moderne medisiner for herpes er effektive nok. Effektiviteten av behandlingen økes hvis den er kompleks. Den mest effektive salven til behandling av å frata en person bør velges ut fra en nøyaktig diagnose, årsakene til sykdommen og relaterte problemer. Hvis du ikke ser et positivt resultat etter 2-3 ukers behandling, kontakt legen din for en mer nøyaktig diagnose og ytterligere tester.

Flere Artikler Om Typer Acne