Svovelsalve er et velkjent og mye brukt stoff i farmakologi. Dette er en universell forberedelse, som ikke bare lindrer betennelse, men også helbreder, desinfiserer og helbreder huden.

Bruken av svovelsalve er en rimelig, trygg og effektiv måte å kvitte seg med en rekke dermatologiske sykdommer. Paradoksalt, men få av våre landsmenn vet hvordan man skal bruke dette effektive verktøyet for et gitt problem.

Dette aktuelle problemet og dedikere dagens artikkel.

Klinisk farmakologisk gruppe

Desinfeksjonsmiddel, antiparasittisk, antiseptisk, antimikrobielt middel.

Salgsbetingelser fra apotek

Kan kjøpes uten lege resept.

Hvor mye koster svovelholdig salve i apotek? Gjennomsnittlig pris er på 40 rubler.

Sammensetning og utgivelsesform

Doseringsform av stoffet - salve til ekstern bruk: Gult, noe løs struktur (i glassglass på 15, 25, 30, 40, 50, 70 g eller i aluminiumsrør av 25, 30, 40, 50 g, i papkasse 1 bank / tuba).

Sammensetningen av 100 mg salve:

 • aktiv ingrediens: svovel - 33,33 mg;
 • Ytterligere komponenter: petrolatum - 40 mg; T2 emulgator - 6,67 mg; renset vann - 20 mg.

Farmakologisk aktivitet

Svovel, som er en del av salven, har en antiseptisk effekt. Når det kommer i kontakt med organiske forbindelser, dannes sulfider og pentioninsyre, som har en skadelig effekt på ulike typer mikroorganismer, inkludert hudparasitter, som skabb og demodeks.

Etter bruk av Chamois enkle salve på huden, absorberes den viktigste aktive ingrediensen ikke i den systemiske sirkulasjonen.

Indikasjoner for bruk

Hva hjelper? Legemidlet er foreskrevet for en rekke hudsykdommer. Svovelsalve er foreskrevet i den komplekse behandlingen av følgende forhold:

Til tross for mangfoldet av hudsykdommer, kan et svovelbasert stoff effektivt gjenopprette hudhelsen. Ved de første tegnene på patologi er det nødvendig å konsultere en lege slik at en spesialist kan velge et individuelt behandlingsregime som inkluderer bruk av svovelsalve.

Kontra

Absolutte kontraindikasjoner til bruk av dette legemidlet er:

 • barn opptil 2 år;
 • graviditet og amming
 • individuell intoleranse mot komponentene i stoffet.

Utnevnelse under graviditet og amming

Sikkerheten ved bruk av svovelsalve i barne- og ammingsperioden er ikke undersøkt. Gitt denne nyansen, er stoffet brukt hvis den ønskede fordel for den forventende mor oppveier den mulige risikoen for helsen og utviklingen av fosteret.

Dosering og metode for bruk

Som beskrevet i bruksanvisningen. Svovelsalve, enkle bruksveiledninger gjør at du kan bruke den eksternt og bruke den 2-3 ganger per 24 timer på de berørte hudområdene (eller på forhånd rengjort).

 1. Bruken av svovelsalve for akne krever bruk med et tykt lag på problemområder i huden. Svovelakne salve brukes sammen med diettbehandling, tar multivitamin eller andre legemidler som er foreskrevet av en hudlege.
 2. Svovelsalve for berøvelse er også foreskrevet parallelt med andre terapeutiske midler. Avhengig av å frata det, kan det være jodløsning, alkohol, kortikosteroid, antifungal ekstrem preparater og andre legemidler.
 3. Svovelsalve brukes til å behandle økt pigmentering. Bruk den med en konsentrasjon av det aktive stoffet opptil 10%. Dermed eksfolierer stoffet det øvre lag av dermis og pigment flekker, inkludert. For mild forsegling av pigmentplater brukes 4-5% av stoffet, det påføres det område som er utsatt for økt pigmentering. Midler som inneholder svovel brukes en gang daglig, annenhver dag. Det er mulig å søke om gravide kvinner for fjerning av pigmentflettene etter å ha konsultert en lege.
 4. Svovelsalve for demodikose er foreskrevet for å bli kvitt Demodex, et mikroskopisk tikk som parasitterer menneskelige hårsekk, vanligvis plassert på hodet og øyelokkene. Vanligvis påføres et tykt lag av stoffet på den berørte huden om kvelden og går over natten. I behandlingsprosessen, på grunn av sterk flakering av huden og parasittens død, bør pasienten regelmessig bytte klær og sengetøy. Anmeldelser for demodikose tyder på at behandlingen av denne sykdommen er lang, arbeidskrevende og krever en helhetlig tilnærming og integrert bruk av systemiske og lokale rusmidler.
 5. I tilfelle kompleks behandling av scabies, er den terapeutiske søknadsplanen og personhygieneregler for pasienten opprettet av legen individuelt. Ofte er stoffet vist å brukes uten å vaske av under alle de anbefalte 5 dagene av behandlingen.
 6. I psoriasis utføres behandling med høy konsentrasjon av svovelsalve - 33%. Påfør det skadede området en eller to ganger om dagen. Behandlingsforløpet bestemmes av legen individuelt.

Varigheten av ett behandlingsforløb er vanligvis begrenset til fem dager, med mulig gjentagelse om noen dager.

Bivirkninger

Pasienter tolererer vanligvis svovelsalve ganske bra. Ved langvarig og ukontrollert bruk av det kan imidlertid sidereaksjoner oppstå:

Legemidlet kan etterlate flekker på klær og sengetøy som ikke vasker av. Under behandlingen er det bedre å bruke ting som ikke vil være synd om å bli kastet bort.

overdose

Over tid ble ubehagelige overdoseringshendelser ikke observert.

Spesielle instruksjoner

Det er viktig å ekskludere inntak av salve på de synlige slimhinnene. Hvis stoffet kommer inn i øynene, bør de vaskes med stort volum rennende vann og konsultere en medisinsk spesialist.

Pålitelige data om stoffets sikkerhet for gravide og ammende kvinner er derfor ikke bruk bare etter en lege resept av strenge medisinske grunner, når den forventede fordelen til moren overskrider den potensielle risikoen for utviklingsfostre eller spedbarn.

Legemidlet med riktig bruk påvirker ikke den funksjonelle tilstanden til hjernen, personens evne til å konsentrere seg og hastigheten på psykomotoriske reaksjoner.

Interaksjon med andre legemidler

Samspillet mellom svovelsalve enkelt med andre stoffer / stoffer er identifisert.

anmeldelser

Vi tilbyr å lese anmeldelser av personer som brukte svovelsyrsalve:

 1. Maxim. Han torturerte psoriasis i armene hans. Dermatologen rådet svovelsalve. Smør den berørte huden tre ganger om dagen. Om to uker ble hendene ryddet, og det ble ikke igjen spor av plakkene. Flott verktøy!
 2. Olga. Jeg bestemte meg for å prøve den for behandling av seborrheic dermatitt i ansiktet, men angret - lukten og utseendet er ikke i det hele tatt attraktivt. Nå er det mye mer behagelig å bruke, den samme metrogilbehandlingen er mye mer behagelig, den har ingen farge eller lukt. Og svovelsalve er nok bare egnet for de tilfellene når ingenting hjelper eller det er kontraindikasjoner mot andre stoffer.
 3. Valeria. Jeg har bodd på Krim i 25 år nå, men på grunn av psoriasis kan jeg ikke fullt og avslappet svømme i sjøen. Og alt fordi det er 2 store flekker på kroppen som er vanskelig å ikke erstatte. Fortsatt leter etter stoffer som i det minste midlertidig bidro til å kvitte seg med dette vanskelige problemet. Og svovelsalve i mitt tilfelle er en av de beste måtene, med den hjelpen du kan bli kvitt ikke bare den ubehagelige kløen, men også redusere størrelsen på selve formasjonene. Det er synd at effekten varer ikke lenger enn 1 måned, og langvarig behandling med denne medisinen er kontraindisert.

analoger

Lignende i sammensetning og terapeutisk effekt for enkel svovelsalve er preparatene Svovel, Svovel utfelt.

Før du kjøper en analog, kontakt legen din.

Holdbarhet og lagringsforhold

Holdbarheten for enkel svovelsalve er 2 år fra fremstillingsdatoen. Det er viktig å oppbevare stoffet i original, original, originalemballasje, mørk, tørr, utilgjengelig for barn ved lufttemperatur ikke høyere enn + 25 ° C.

Svovelsalve Enkel

Antiseptisk desinfeksjonsmiddel. Søknad: scabies, psoriasis, versicolor, demodicosis, akne.


Omtrentlig pris (ved publisering av artikkelen) fra 31 rubler.

I dag snakker vi om svovelsalve enkelt. Hvordan og hvorfor er det brukt? Hva er kontraindikasjonene? Hvordan bruke verktøyet for graviditet, amming, i barndommen? Hvilke lignende verktøy eksisterer?

Narkotikabeskrivelse

Brukes i medisin for sykdommer forbundet med huden.

Det aktive stoffet kommer inn i en kjemisk reaksjon med døde hudceller og fjerner dem, men en bivirkning er økt lokal temperatur og tørrhet.

Det er et desinfiserende antiseptisk middel som kjemper mot parasittiske hudpatologier.

Aktiv ingrediens

Hovedelementet er svovelutfelt, som er inneholdt i det praktiske flertallet av salve. Påfør bare eksternt, som når det er oppløst i vann, dannes alkali, farlig for menneskekroppen.

Svovelsalve for ansiktet krever ikke resept, stoffet kan kjøpes på et apotek i byen.

Frigivelsesform, sammensetning, emballasje

Svovel brukes ofte i medisin, det er en vanlig og utfelt form.

Den første brukes oralt (med tabletter eller kapsler), den andre skal brukes på ren og tørr hud.

Det er to former for utgivelse:

 1. Glassbeholder (25, 30, 40, 50 hver).
 2. Aluminiumsrør (30 og 40 g).

Pakking - en papppakke eller boks.

Sammensetningen av salven av svovel:

 • renset vann;
 • svovel i mengden 6, 10 eller 33 g (avhengig av pakken);
 • emulgator T2;
 • Vaselin (for enkel bruk).

Svovelbasert salve er et naturlig produkt som kan gis til gravide og personer med leverproblemer, men det er fortsatt nødvendig med konsultasjon med legen din.

Medisinske egenskaper

De viktigste medisinske effektene - antiseptisk. Når det påføres huden, dannes spesielle stoffer og syre som bekjemper skadelige utslett av døde celler og ødelegger hudparasitter.

Hva skal brukes svovelsalve? Med hudsykdommer, ledsaget av utseende av peeling, pus og flekker. I noen tilfeller bidrar medisinen til raskt å gjenopprette stratum corneum. Behandler for:

En viktig funksjon - stoffet absorberes ikke i blodet, det vil si at det ikke er helsehelseskader, bortsett fra skader på huden.

vitnesbyrd

Indikasjoner for bruk av svovelsalve er mange, leger anbefaler at du bruker dette stoffet på grunn av lavpris og harmløshet i kroppen.

Det er foreskrevet for forekomst av smerte. Det hjelper å kvitte seg med døde celler, gjenoppretter raskt stratum corneum, som bidrar til akselerert helbredelse av åpne sår.

Hovedindikasjonen for bruk er scabies. 10% svovelsalve bidrar til å kvitte seg med symptomene, bremser utviklingen av sykdommen og midlertidig suspenderer den, men leger anbefaler ytterligere behandling for full rehabilitering.

Svovelsalve 33 prosent virker mer uttalt, det irriterer det øvre laget av epidermis og forårsaker at blodet strømmer sterkt i dette området. Dette bidrar til rask helbredelse og aktiv kamp mot sykdommer.

Noen leger anbefaler medisiner for:

 • lus;
 • fot- og spiker sopp;
 • folk med flass;
 • bli kvitt alder flekker.

Advarsel! Slip av lus med det vil ikke fungere. Det er nødvendig å kombinere flere behandlingsmetoder. Dette stoffet vil bidra til å redusere smerte på grunn av irritasjon i hodebunnen og raskt gjenopprette øvre stratum corneum.

Metode for bruk

Svovelsalve har enkle instruksjoner for bruk. Det påføres utelukkende på huden. Før behandling påbegynnes, bør følgende prosedyrer utføres (for å forbedre effekten):

 1. Skyll det berørte området grundig før det påføres.
 2. Bruk såpe til å øke tørrheten (stoffet virker bedre).
 3. Å gni i massebevegelsene på tørr hud.

En viktig funksjon - du bør ikke legge mye av stoffet, fordi den medisinske effekten på grunn av dette ikke vil bli bedre. Normal dose - en liten høyde på pekefingeren, som skal gnides jevnt.

Behandlingsforløpet bør ikke være mer enn 10 dager, hvis sykdommen ikke har passert, så er det nødvendig å stoppe i 2-3 dager, og fortsett deretter.

For gravide og ammende mødre

Svovelsalve er foreskrevet under graviditet. Før behandlingsforløpet er det bedre å konsultere legen som skal gjennomføre undersøkelsen og gi tillatelse til å bruke legemidlet.

Det er ingen fare for ufødte barn og morsmelk, men irritasjon kan påvirke indre organers funksjon og øke stress i kroppen, noe som er uønsket i denne perioden.

For barn

Legemidlet har ingen aldersrestriksjoner, men terapeuter anbefaler at personer som ikke har fylt 12 år bruker analogene med redusert konsentrasjon av det aktive stoffet.

Kontra

Legen kan forby bruk av stoffet i nærvær av en allergisk reaksjon på komponentene.

En annen kontraindikasjon av svovelsalve kan være tørr hud, fordi stoffet virker ganske sterkt og irriterer de øvre lagene i epidermis, noe som kan føre til økt smerte og forverring av sykdommen.

Bivirkninger

Avhengig av hudtype kan bivirkninger av forskjellig varighet og styrke oppstå:

 • rødhet;
 • følsomhet økning;
 • irritasjon;
 • manifestasjoner av allergier.

For å bli kvitt disse symptomene, er det nok å bruke fuktighetskrem.

overdose

Under kliniske studier har det ikke blitt identifisert symptomer på overdosering, men det kan oppstå store mengder rødhet når overdreven mengde påføres. De holder om en dag, men denne perioden kan være mer. Det skal brukes med forsiktighet til området med åpne sår.

analoger

Det er narkotika med en lignende effekt, men forskjellig i sammensetning. De har et mindre smalt spekter av applikasjoner, men i noen tilfeller vil være mer nyttige og raske i handling. Liste over analoger:

 1. Floratsid. I de fleste tilfeller er det brukt til å behandle bronkitt, men det bidrar også til å kvitte seg med noen hudsykdommer.
 2. Ketodin. For behandling av spiker sopp og fratasje.
 3. Dalatsin. For å bli kvitt ulike infeksjoner i reproduktive systemet og munnhulen.
 4. Terbinafin-HF.
 5. Fuzimet. Til behandling av purulent-inflammatoriske sår.

Sammenligning med benzylbenzoat

Den aktive ingrediens er benzylbenzoat i et forhold på 10% eller 20%. Prisen er ganske lav, men brukes kun til behandling av scabies. I dette tilfellet er bivirkninger mer uttalt og fører til rødhet og smerte i nesten alle bruksområder.

Det er et naturlig produkt.

Skader ikke kroppen fordi den ikke absorberes i blodet

Behandlingsforløpet er ikke mer enn 10 dager

Ikke anbefalt for barn under 12 år

Personer med tørr hud har ikke lov til å bruke

Hva hjelper svovelsalve: indikasjoner for bruk

Svovelsalve, i form av et stoff for behandling av hudsykdommer, har blitt brukt i mer enn noen tiår. Denne medisinen har antiinflammatorisk og desinfiserende virkning, noe som gjør det mulig å eliminere mange patologier forbundet med brudd på integriteten til huden. De regenererende komponentene tillater å øke hastigheten på regenerering av skadede vev og selve utvinningen. La oss finne ut hva som hjelper svovelsalve og hvilken virkemekanisme som er tilgjengelig for dette stoffet.

I farmakologi brukes renset svovel og utfelt svovel.

Sammensetningen av svovelsalve

Når du oppretter dette stoffet, brukes to typer svovel, utfelt og renset. Renset svovel brukes som en slags salvebase. Denne komponenten kan brukes til oral administrasjon, da det ikke har en negativ innvirkning på indre organers funksjon. Presipitert svovel er signifikant forskjellig fra den første komponenten. Dette elementet omdannes til hydrogensulfid (giftig komponent) når det brukes internt. Til tross for denne funksjonen har utfelt svovel et stort antall nyttige egenskaper.

Legemidlet er tilgjengelig i tre hovedformer som er forskjellig i konsentrasjonen av den aktive komponenten. I tillegg til svovel selv, inneholder sammensetningen av svovelsalve slike komponenter som petrolatum, T2 emulgator og destillert vann.

Indikasjoner for bruk

Svovel, som virker som en aktiv komponent i dette legemidlet, har ikke i seg selv en terapeutisk effekt. Når det kombineres med andre komponenter, blir svovel omdannet til en spesiell forbindelse som har en terapeutisk effekt. Svovelsalve brukes til behandling av mange dermatologiske sykdommer, inkludert de som ikke er identifisert. Indikasjoner for bruk av svovelsalve:

 • kjemiske, termiske og solbrenthet av den første og andre grad av alvorlighetsgrad;
 • skabb;
 • psoriasis og seborrhea;
 • akne og andre typer akne.

Kjemiske komponenter dannet under transformasjonen av svovel, har antimykotisk, bakteriedrepende og desinfiserende virkning. Det er derfor, det viktigste omfanget av denne salven er kampen mot smittsomme sykdommer, hvor parasittene virker som patogener. Det bør også sies at anvendelsen av sammensetningen bidrar til irritasjonen av de øvre lagene av epidermis. Imidlertid er denne irritasjonen positiv. Virkningen av stoffet stimulerer rush av blod til skadet vev, noe som i stor grad akselererer regenereringen. På grunn av denne funksjonen blir sammensetningen tilført om nødvendig, og i løpet av kort tid bidrar det til å gjenopprette stratum corneum.

Det må huskes at behandling med svovelsalve, så vel som andre stoffer, må samordnes med legen din

Instruksjoner for bruk

La oss finne ut hva som er en enkel svovel salve, instruksjoner for bruk som vil bli diskutert nedenfor. Ifølge abstraktet, er dette stoffet brukt i systemisk behandling av scabies. Men på grunn av mange positive egenskaper blir salven brukt i kompleks behandling av mange hudsykdommer. Eksperter anbefaler at du bruker dette verktøyet hvis det er nødvendig for å myke veksten, tørke den berørte huden, eliminere kløe, irritasjon og hevelse.

Ofte er bruk av salve foreskrevet for ulike skader som fører til brudd på integriteten til huden. Men til tross for alle de åpenbare fordelene har stoffet også ulemper. En av de viktigste ulempene ved salven er at langvarig bruk av stoffet fører til keratinisering av huden.

Hovedindikasjonen for bruk av svovelsalve er scabies. Denne sykdommen kan forekomme hos noen, uavhengig av alder, kjønn og andre faktorer. Behandling med svovelsalve brukes kun etter utnevnelse av en spesialist. Hyppigheten og varigheten av bruk av et eksternt middel avhenger av sykdommens art og dens alvorlighetsgrad. Sammensetningen påføres på den tidligere rengjorte overflaten av huden, om kvelden. I løpet av hele behandlingsforløpet, bør vannbehandlingene forlates og sengetøyet bør endres daglig.

Svovelbasert salve viser seg også som et svært effektivt middel i behandlingen av smittsomme sykdommer, hvor sopp virker som patogener. Spesielt effektiv er salven for seborrheisk dermatitt forårsaket av mikroorganismer.

Mange eksperter tillater bruk av midler til behandling av sår og dype sprekker, med en sykdom som hemorroider. Med en viss tilnærming, på grunnlag av denne medisinen, er det mulig å forberede et middel mot lus og nitter.

Anbefalinger for bruk

Før du begynner et behandlingsforløp, må du gjøre deg kjent med grunnleggende regler for bruk av svovelsalve. Før du begynner å bruke sammensetningen til huden, må den behandlede overflaten være forrenset med antiseptisk.

Påfør stoffet kan bare være på en tørr overflate. Påfør en salve med en svovelbase, husk at for å ikke ødelegge beskyttelsesfunksjonene i huden, blir salven påført med et gjennomskinnelig lag bare på lesjonen. Skyll av huden bør ikke være tidligere enn tjuefire timer.

Det er viktig! Det anbefales ikke å gjøre dressinger med salve, siden huden må være tilstrekkelig mettet med oksygen.

I følge egenskapene er salven ganske enkelt universell: det helbreder og lindrer betennelse, desinfiserer og behandler sopp.

Når du behandler overflaten av huden med salve, unngå kontakt med sammensetningen i hodebunnen, rundt øynene og munnen. Det er spesielle nyanser knyttet til bruken av forbindelser som er forskjellige i konsentrasjonen av svovel. Dette verktøyet er tilgjengelig som en salve helles i aluminiumrør eller glassflasker. Anmerkning på stoffet antyder at gjennomsnittlig behandlingstid er fem dager. Ved slutten av behandlingsperioden er det svært viktig å erstatte sengetøyet helt.

Andre anvendelser av stoffet

La oss ta en titt på hvilken svovelsalve som brukes i forskjellige eksempler.

Acne terapi

Ved bruk av svovelsalve kan du rengjøre de skitne porene og tørke utslett. I tillegg har dette stoffet en utprøvd bakteriedrepende effekt. Før du bruker salven, bør du rengjøre ansiktet grundig. Bruk salve skal være innen sju dager. Til tross for at salve med svovel har mange gunstige effekter, anbefales det ikke å bruke sammensetningen for behandling av cystisk akne.

For å få raskere utvinning og gi en person et sunt utseende, anbefales det å delta aktivt i sport, gi opp sigaretter og alkohol, og også normalisere dietten. Ernæringsregler har en svært stor rolle i behandlingen av mange sykdommer, og akne er inkludert i denne listen.

I løpet av behandlingen bør forlates mel, tung mat og sukkerholdige karbonatiserte drikker. For å en gang for alle glemme problemhud, anbefaler kosmetologer gradvis å forlate bruken av alle skadelige produkter.

Behandling av lav

Siden dette legemidlet tilhører gruppen av antiseptika, er bruken tillatt som et selvstendig middel til behandling av mange former for berøvelse i utviklingsstadiet. Påfør sammensetningen på den tidligere rengjorte overflaten flere ganger om dagen. Gjennomsnittlig behandlingsvarighet er om lag ti dager.

Ved å bruke en salve til å behandle, er det anbefalt å bruke salicylalkohol for forbehandling av huden. Slike kombinasjoner av legemidler kan bli kvitt sykdommen på kort tid.

Demodecosis behandling

Hovedårsaken til denne sykdommen er aktiviteten til den subkutane tippen. Denne typen mikroorganisme er under mange menneskers hud, og viser seg ikke. Aktivering av flått lagres ved kombinasjoner av bestemte faktorer. Siden sykdommen har en latent form av kurset, søker pasientene ofte medisinsk hjelp på avanserte stadier.

I denne forbindelse er behandlingsvarigheten ca. tre måneder. Sammensetningen av salven for demodikose påføres det berørte området tre ganger i løpet av dagen. I denne sykdommen skal stoffet påføres i et tykt lag for å øke den antiparasitiske effekten. Denne behandlingsmetoden har sine ulemper. Langvarig bruk av stoffet fører til økt hudtørhet og flaking.

Svovelsalve med liten konsentrasjon mykner huden perfekt og fremmer dannelsen av nye celler.

Psoriasisbehandling

Psoriasis er en hudsykdom der keratiniserte vekstformer dannes på overflaten av epidermis. I en tilstand av forsømmelse kan sykdommen ha mange negative komplikasjoner, og plakk psoriasis sprer seg gjennom hele kroppen av pasienten. Ofte har denne patologien en kronisk form, noe som fører til hyppige tilbakefall. Denne patologiske tilstanden er preget av slike symptomer som uttalt kløe og dyp erosjon ved lesjonene.

Eksperter anbefaler å starte bruk av stoffet ved de første symptomene på psoriasis. Med tanke på rettidig søknad, vil terapi med dette verktøyet bidra til å eliminere symptomene som forårsaker ubehag. Det anbefales å bruke svovelsalve for å behandle lesjoner to ganger om dagen.

Siden langvarig bruk av salven fører til alvorlig tørrhet i huden og brudd på beskyttende funksjoner, bør en spesialist observere løpet av behandlingen. Dette tiltaket forhindrer overdreven tørking av huden. Ingredienser som er tilstede i sammensetningen, er irriterende, noe som gjør at du kan stimulere blodstrømmen til skadede celler, og dermed øke hastigheten på regenereringsprosesser. Ved behandling av avanserte sykdomsformer, brukes legemidlet kun som en del av en omfattende behandling.

Kan jeg bruke salve under graviditet

Under graviditet og under amming, bør medisiner kun foreskrives av den tilstede spesialisten. På dette stadiet av livet, er det ikke anbefalt å bruke mange stoffer. Til tross for at denne forbindelsen praktisk talt ikke har kontraindikasjoner, er det nødvendig å diagnostisere fraværet av en allergisk reaksjon på ingrediensene tilstede i sammensetningen før bruk av medisinen.

Bare ved å utføre foreløpige tester, kan du bruke stoffet til behandling av akne, scabies og andre hudsykdommer. For å finne ut om det er en allergi mot dette stoffet, blir noen få milligram av produktet påført armfeltområdet. Hvis det ikke er symptomer som er karakteristiske for allergier i løpet av dagen, er ytterligere bruk av legemidlet tillatt i henhold til instruksjonene.

Svovel er en komponent i ulike kosmetikk, som såper, kremer, salver og lotioner.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Som de fleste legemidler har dette produktet sine ulemper. Det er et mindre antall kontraindikasjoner for bruk av svovelsalve. For å bruke stoffet anbefales ikke i nærvær av overfølsomhet eller individuell intoleranse mot ingrediensene som er tilstede i sammensetningen. I tillegg er det ikke anbefalt å bruke legemidlet til behandling av hudsykdommer hos barn under to år.

Siden dette legemidlet har blitt brukt i medisin i flere tiår, kan man si at sammensetningen er praktisk trygg for menneskekroppen. Svovelbasert salve har ingen uttalt bivirkninger. En lang behandlingstid gir imidlertid økt hudtørhet og kan også forårsake allergier. Men når man tar hensyn til den høye effekten av terapeutiske effekter, tas sjelden hensyn til denne ulempen.

analoger

Analoger av svovelsalve, som har en helt identisk sammensetning, er ikke tilgjengelige. Imidlertid har spesialister identifisert en rekke stoffer med et lignende spekter av stoffeksponering. Disse stoffene inkluderer:

 • Salve "Permetrin";
 • "Magnopsor";
 • Salisylsyre;
 • "Medifoks".

Kostnad for

Etter at vi har undersøkt i detalj alle nyanser forbundet med bruk av medisinen, er det fortsatt å svare på hovedspørsmålet: Hvor mye koster salven? Prisen på et tjuefem grams salverør varierer fra tjue til femti rubler. Tretti gram av dette verktøyet vil koste rundt førti fem rubler. En flaske med førti gram koster omtrent sekstifem rubler.

Svovelsalve: bruksanvisning

Enkel svovelsalve er en gruppe antiseptiske og desinfiserende legemidler til utendørs bruk. Det brukes til å behandle parasittisk hudpatologi.

Sammensetning og form

Svovelsalve har en viskøs konsistens, en homogen karakter og lysegul farge. Den består av svovel, utfelt i en emulsjon av vann og vaselin i et forhold på 1: 2. Svovelsalve finnes i en krukke i mengden 25 g. En kartongpakke med stoffet inneholder en krukke med salve, samt bruksanvisninger.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Svovel, som er en del av salven, har en antiseptisk effekt. Når det kommer i kontakt med organiske forbindelser, dannes sulfider og pentioninsyre, som har en skadelig effekt på ulike typer mikroorganismer, inkludert hudparasitter, som skabb og demodeks. Etter bruk av Chamois enkle salve på huden, absorberes den viktigste aktive ingrediensen ikke i den systemiske sirkulasjonen.

Indikasjoner for bruk

Bruk av dette legemidlet er indikert for kompleks behandling av infeksiøs og parasittisk hudpatologi, inkludert sycosis, psoriasis, scabies, acne, mycosis, seborrhea.

Kontra

Absolutte kontraindikasjoner til bruk av dette legemidlet er individuell intoleranse overfor noen av komponentene i legemidlet, så vel som pasientens alder opptil 3 år. Før du begynner å bruke stoffet på huden, er det viktig å sikre at det ikke er uønskede kroppsforhold.

Dosering og administrasjon

Enkel svovel salve er beregnet for ekstern bruk. Det påføres de berørte hudområdene fra 1. til flere ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er i gjennomsnitt 7-10 dager, som avhenger av å oppnå en terapeutisk effekt og reduserer alvorlighetsgraden av manifestasjoner av den inflammatoriske responsen. Etter å ha fullført behandlingsforløpet, er det viktig å følge anbefalinger for å hindre reinfeksjon av huden. For barn opp til 12 år kan en salve med lavere svovelkonsentrasjon (5-10%) gjøres på apotek.

Uønskede negative patologiske reaksjoner

Generelt er simpel vasssalve godt tolerert. Noen ganger, mot bakgrunnen av bruken, kan allergiske reaksjoner utvikle seg, ledsaget av utseende av hudutslett i applikasjonsområdet, samt kløe. Når en allergisk reaksjon oppstår, bestemmer legen om å avbryte legemidlet.

Spesielle anbefalinger

Før du begynner å bruke en enkel svovelsalve, er det viktig å lese nøye instruksjonene for forberedelsen og ta hensyn til noen spesielle anbefalinger, som inkluderer:

 • Pålitelige data om stoffets sikkerhet for gravide og ammende kvinner er derfor ikke bruk bare etter en lege resept av strenge medisinske grunner, når den forventede fordelen til moren overskrider den potensielle risikoen for utviklingsfostre eller spedbarn.
 • Det er viktig å ekskludere inntak av salve på de synlige slimhinnene. Hvis stoffet kommer inn i øynene, bør de vaskes med stort volum rennende vann og konsultere en medisinsk spesialist.
 • For barn i alderen 3 til 12 år foreskrives legemidlet bare etter en nøye vurdering av risikofaktorforholdet. Legen kan også anbefale å lage en mindre konsentrert salve.
 • Du kan ikke bruke enkel svovelsalve samtidig som andre antiseptiske midler (hydrogenperoksid, kaliumpermanganat), da dette kan provosere utviklingen av en kjemisk brann på huden.
 • Legemidlet med riktig bruk påvirker ikke den funksjonelle tilstanden til hjernen, personens evne til å konsentrere seg og hastigheten på psykomotoriske reaksjoner.

I apoteksnettet selges enkel svovelsalve uten resept. Hvis du er i tvil om indikasjonene på bruk av legemidlet, bør du konsultere en lege.

Overskridelse dosen

Tilfeller av overdose med enkel svovelsalve har ikke hittil blitt rapportert i klinisk praksis.

Analoger av svovelsyring

Lignende i sammensetning og terapeutisk effekt for enkel svovelsalve er preparatene Svovel, Svovel utfelt.

Vilkår for lagring

Holdbarheten for enkel svovelsalve er 2 år fra fremstillingsdatoen. Det er viktig å oppbevare stoffet i original, original, originalemballasje, mørk, tørr, utilgjengelig for barn ved lufttemperatur ikke høyere enn + 25 ° C.

Svovel salve pris

Gjennomsnittskostnaden for en pakke med enkel svovelsalve i apotek i Moskva varierer mellom 42-46 rubler.

Svovelsalve

Beskrivelse fra 10/14/2016

 • Latinnavn: Svovelsalve
 • ATX-kode: P03AA
 • Aktiv ingrediens: Svovel
 • Produsent: LLC Tula Pharmaceutical Factory, Biochemist, OJSC Tver Pharmaceutical Plant, LLC Pharmstandard-Fitofarm-NN, OJSC Dalkhimpharm, CJSC Yaroslavl Pharmaceutical Plant, OJSC Kemerovo Pharmaceutical Factory, Pharmaceutical Factory FSUE, OJSC Biosynthesis "og andre. (Russland); LLC" Ternofarm ", JSC" Lekhim ", PJSC" Viola ", PJSC" Fitofarm ", LLC" Lubnypharm "

struktur

Sammensetningen av enkel svovelsalve av enhver produsent inkluderer svovel (utfelt, malt) i massedelen på 333 mg pr. 1 gram.

Basen på salven er ofte fettemulsjon, bestående av renset vann, myk paraffin, mineralolje og T-2 emulgator.

Utgivelsesskjema

Dette middelet er produsert i form av en ekstern salve i rør og banker med forskjellig kapasitet (fra 15 til 70 gram).

Farmakologisk aktivitet

Desinfeksjonsmiddel, antiparasittisk, antiseptisk, antimikrobielt middel.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Når legemidlet brukes eksternt, virker dets aktive ingrediens (svovel) på huden, med organiske substanser i det subkutane vevet, noe som fører til dannelsen av pentathionsyre og sulfider, som har antiparasittisk og antimikrobiell effekt, hvorav svovelsalve hjelper med ulike hudsykdommer. Sulfider utviser også keratoplastiske egenskaper.

Ekstern bruk av svovelsalve leder nesten ikke til absorpsjon av dets ingredienser (inkludert svovel og vaselin) i det menneskelige blodforsyningssystemet.

Indikasjoner for bruk Svovelsalve

Kontra

Svovel, som er den aktive ingrediensen i legemidlet, har en ganske sterk irriterende effekt, hvorfra den (Simple Sulphur Ointment) ikke brukes til å behandle barn under 3 år og pasienter med individuell overfølsomhet.

Bivirkninger

Hos pasienter med overfølsomhet kan allergiske manifestasjoner oppstå.

Svovelsalve, bruksanvisning

Medisinsk behandling Svovelsalve enkle bruksveiledninger gjør at du kun kan bruke eksternt, bruke det 2-3 ganger i 24 timer på de berørte hudområdene (eller på forhånd rengjort).

I tilfelle kompleks behandling av scabies, er den terapeutiske søknadsplanen og personhygieneregler for pasienten opprettet av legen individuelt. Ofte er stoffet vist å brukes uten å vaske av under alle de anbefalte 5 dagene av behandlingen.

Svovelsalve for berøvelse er også foreskrevet parallelt med andre terapeutiske midler. Avhengig av å frata det, kan det være jodløsning, alkohol, kortikosteroid, antifungal ekstrem preparater og andre legemidler.

Bruken av svovelsalve for akne krever bruk med et tykt lag på problemområder i huden. Svovelakne salve brukes sammen med diettbehandling, tar multivitamin eller andre legemidler som er foreskrevet av en hudlege.

Svovelsalve for demodikose er foreskrevet for å bli kvitt Demodex, et mikroskopisk tikk som parasitterer menneskelige hårsekk, vanligvis plassert på hodet og øyelokkene. Vanligvis påføres et tykt lag av stoffet på den berørte huden om kvelden og går over natten. I behandlingsprosessen, på grunn av sterk flakering av huden og parasittens død, bør pasienten regelmessig bytte klær og sengetøy. Anmeldelser for demodikose tyder på at behandlingen av denne sykdommen er lang, arbeidskrevende og krever en helhetlig tilnærming og integrert bruk av systemiske og lokale rusmidler.

Varigheten av ett behandlingsforløb er vanligvis begrenset til fem dager, med mulig gjentagelse om noen dager.

overdose

Selv med bruk av salven oftere enn den anbefalte perioden, er de negative effektene av overdose på dets ingredienser usannsynlig.

interaksjon

Ved parallell bruk med andre eksterne legemidler, er dannelsen av nye forbindelser mulig, hvis virkning kan være uforutsigbar, og derfor kan andre legemidler til lokal bruk kun brukes med tillatelse fra en hudlege.

Interaksjon med narkotika som er oksidasjonsmidler (kaliumpermanganat, hydrogenperoksid) kan forårsake kjemisk forbrenning.

Salgsbetingelser

For å kjøpe dette stoffet i et apotek, er det ikke nødvendig med en dermatologs resept.

Lagringsforhold

Salven skal lagres i produsentens primære emballasje (krukke, rør), og holdes til en temperatur ikke høyere enn 25 ° C.

Holdbarhet

Legemidlet er i stand til å beholde alle sine medisinske egenskaper i 2 år.

Spesielle instruksjoner

Vask grundig etter hver applikasjon.

Hvis du må bruke dette legemidlet i ansiktet, bør du unngå å komme i munnen, øynene og nesen.

For barn

På grunn av dets toksisitet, er salve ikke foreskrevet til barn før de fyller 3 år.

Under graviditet (og laktasjon)

Den absolutte brukssikkerheten og den kliniske effekten av dette terapeutiske middelet under graviditet, samt under amming, er ikke spesielt undersøkt. Av denne grunn kan legemidlet i disse perioder bare brukes med et betydelig overskudd av sine potensielle fordeler for den fremtidige (fullførte) moren, i forhold til den mulige negative effekten på fosteret (babyen).

Omtaler av svovelsalve

Med en mild grad av hudsykdommer, er anmeldelser av svovelholdige salver enkle, da de bare brukes som angitt, er de vanligvis positive. Omtaler av svovelsalve for akne i ansiktet, forskjellige lav, seborrhea, scabies og til og med psoriasis antyder en relativt rask positiv effekt av bruken, men dessverre ofte kortvarig. Dette bekreftes også av vurderinger av svovelsalve fra pigmentspots og med demodikose. Mest sannsynlig skyldes dette at penetrasjonen av sykdommen som er tilstede i pasienten til den dypere huden, hvorfra svovelsalve ikke alltid hjelper, og behandlingsprosessen krever inkludering av andre medisinske preparater anvendt for behandling av en bestemt sykdomstilstand.

Pris Svovel salve, hvor du kan kjøpe

Tradisjonelt er kostnaden for denne løsningen minimal og tilgjengelig for absolutt alle kategorier av befolkningen.

I Russland er uansett region og produsent av stoffet så mye som i hovedstaden. Så i gjennomsnitt kan 25 gram av disse pengene kjøpes i Moskva for 40 rubler.

Prisen på svovel salve i Ukraina er i gjennomsnitt på 10 hryvnia per 25 gram.

Instruksjoner for påføring av svovelsalve

Det er vanskelig å overvurdere de fordelaktige egenskapene til svovelsalve. Enkle instruksjoner for bruk, tilgjengelighet, sikkerhet og viktigst - effektiv eliminering av ondartede svulster på huden, tillater oss å hevde det unike ved dette verktøyet.

Blant de mange stoffene som er utformet for å eliminere akne og bekjempe sykdommer i dermis, er svovelsalve spesielt fremtredende. Enkle instruksjoner, tilgjengelighet og effektivitet har gjort dette verktøyet populært over hele verden. De beste resultatene vises i behandlingen av akne, seborrheisk dermatitt og scabies. Samtidig brukes bakteriedrepende og antiinflammatoriske egenskaper av svovel aktivt.

16. element

I tillegg til kjemisk og metallurgisk industri, brukes svovel i medisin og kosmetologi. Dette utbredte mineral har lenge vært mestret av mannen. For mange århundrer siden brukte folk det til å helbrede og desinfisere sår.

For å forstå hvorfor du trenger svovelsalve, bør du nøye vurdere komponentene. I medisin brukes svovel i form av blandinger og løsninger. I seg selv er dette kjemiske elementet, som inntar den sekstende posisjonen i det periodiske bordet, amorf. Reaksjonen oppstår bare ved eksponering for visse biologiske stoffer. Det er i kontakt med huden, svovel er i stand til å vise høye healing egenskaper.

Elementært (renset) og utfelt svovel brukes til produksjon av medisinske legemidler. Den første har en pulver konsistens, bestående av de minste partiklene, fargen nærmer seg sitron. Med det er det lett å lage vannløsninger. Preparater basert på den er mye brukt til oral administrasjon. Disse verktøyene lar deg kvitte seg med ormer.

Presipitert svovel, som er en del av en enkel svovelsalve, er praktisk talt uoppløselig og er kun egnet for ekstern bruk. I kontakt med dermis og inn i en kjemisk reaksjon danner mineralet sulfider og pentatononsyre.

Sulfider gir en keratoplastisk effekt, renser huden på fettakkumuleringer og døde partikler av overflatelaget. Eliminering av desquamation frarøver mikrober av gunstig avlsjord. Samtidig utføres vevsreparasjon på overflaten av dermis. Syr produserer antimikrobielt og antibakterielt arbeid, reduserer betennelse.

Enkel svovel salve, hvis sammensetning varierer bare i prosent av mineral, er ufarlig og har generelt ingen kontraindikasjoner. Andelen svovel varierer fra 5 til 33%. I en enkel salve blandes en del av svovel med to deler av vaselin eller tilsvarende.

Bruken av svovelsalve avhengig av sykdommen

Å vite kvaliteten og hva som hjelper svovelsalve, kan du redde huden fra mange mangler uten stor bekostning. Siden legemidlet ikke trenger resept, er det en vanlig av mange hjemmets førstehjelpspakker.

Til tross for sikkerheten til legemidlet, er det tilrådelig å konsultere en hudlege før det påføres svovelsalve, fordi det noen ganger kan forårsake allergisk reaksjon og forårsake allergisk hudutslett.

skabb

Svovel salve er et effektivt middel for scabies. En seks prosent botemiddel brukes til å behandle sykdommen. Scabies - en smittsom sykdom forårsaket av en scabies tick, overføres utelukkende av infeksjon. Tilstanden av hud og hygiene i dette tilfellet er av sekundær betydning.

For komplekset påføres salven på det vasket kroppen før sengetid. Det vaskes bare ut i 24 timer før gjentatte tegneinnretninger. Prosedyrene tar tre dager.

Seborrheisk dermatitt

Hårbunnen er det vanligste området for utvikling av seborrheisk dermatitt. Sykdommen er ledsaget av alvorlig kløe, peeling, utvidelse av hudporer, betennelse og påvirker områder med høyt fettinnhold. Svovelsalve er effektiv mot alle disse symptomene. Søknad består i to enkelt søknad av midler til de berørte områdene. En fem prosent salve brukes. En forutsetning er hudens renhet.

I de fleste tilfeller er akne, akne og akne resultatet av bakterier. De bakteriedrepende egenskapene til svovelsalve er svært nyttige her. Like viktig er klaring av døde hudpartikler og reduksjon av sebaceøse sekresjoner i huden.

Akne behandling utføres ved forsiktig gni salve inn i de berørte områdene av huden. Prosedyren utføres ved sengetid og etter de obligatoriske vannprosedyrene. Gjenoppretting skjer etter 7-10 dagers daglige prosedyrer.

Kontraindikasjoner og ulemper ved svovelsalve

Sikkerhet er en av de viktigste indikatorene som svovelsalven har. Kontraindikasjoner er praktisk talt fraværende. De negative fenomenene inkluderer allergiske reaksjoner som oppstår på svært sensitiv hud. Ved å redusere sebaceous utskillelser, kan svovel salve forårsake tørrhet. I noen tilfeller er det mulig å redde de behandlede hudområdene.

Allergier forårsaket av svovel kan forårsake urticaria. Det kan være hevelse i ansikt, hals og tunge. Noen ganger er det en svakhet og svak svimmelhet.

Det anbefales ikke å bruke salven til åpne sår og alvorlig betennelse på huden.

Du bør være spesielt forsiktig med dette stoffet under graviditet og mens du ammer. Det er ønskelig for denne perioden å fullstendig forlate bruken av svovelsalve og å behandle akne med de midler som er anbefalt av leger.

Ulempene med svovelholdig salve inkluderer:

 • Karakteristisk, ubehagelig lukt. Terapeutiske prosedyrer utføres fortrinnsvis hjemme, uten å besøke offentlige steder. Moderne farmakologi tilbyr smakfulle midler. Men å legge til andre ingredienser til salven øker risikoen for allergier og bivirkninger.
 • Overflødig fettinnhold og forlater stavete flekker. Under behandling med svovelsalve må du bruke klær og sengetøy, som senere ikke vil være verdifulle. Fjerning av flekker fra vev er kun mulig ved langvarig koking.

Selv med huden, blir salven fjernet med vanskeligheter.

Typer av svovelsalve

Med innføringen av metoden for sink, viser det seg svovel-sink salve. Instruksjoner for bruk, som ligner på enkle, men har forskjeller på grunn av kjøp av nye eiendommer.

Denne salven er effektiv i å helbrede sår og eliminere sår. Verktøyet fjerner og desinfiserer suppuration. Gir akselerert gjenoppretting av skadet vev.

Svovel tjære salve har økt antifungal effekt. Det brukes til å bekjempe lav, psoriasis og hudsykdommer forårsaket av parasitter. Dette verktøyet er mye brukt i veterinærmedisin.

Med tanke på hvor mye svovelsalve koster, hvor effektivt og trygt det er, kan du trygt nekte dyre importerte legemidler av samme grunn.

Svovelsalve Enkel

Latinnavn: Svovelsalve
ATX-kode: P03AA
Aktiv ingrediens: Svovel utfelt 33%
Produsent: Yaroslavl Pharmaceutical
fabrikk, Russland
Apotek Utgivelse Tilstand: Uten Resept

Sammensetningen av stoffet

Det aktive stoffet som brukes i preparatet, er svovelutfelt 33%, det er også hjelpestoffer - T-2 emulgator, hvit petrolatum og renset vann.

Farmakologisk aktivitet

Narkotika enkel svovel salve har antifungale, antiparasitiske og keratoplastiske egenskaper. Når den påføres huden, kommer den til handling med stoffer av organisk opprinnelse, som skaper sulfidforbindelser og pentatsyrer, som har antiparasittisk og antimikrobiell, så vel som keratoplastisk virkning. Når det påføres eksternt, blir enkel svovelsalve og petrolatum i sammensetningen praktisk talt ikke absorbert i den systemiske sirkulasjon.

Indikasjoner for bruk

Svovelsalve brukes som et middel mot parasitter, bakterier og sopp i huden. Brukes når:

 • kløe
 • Akne og akne
 • Fot- og spikerfungal
 • flass
 • Lus og nitter
 • psoriasis
 • frata
 • demodicosis
 • Pigment flekker og andre hudproblemer.

Svovel i sammensetningen av svovelsalve er enkel, har en antibakteriell effekt og bidrar til å klare å rense porene og tørke huden i hele kroppen og ansiktet.

Det er verdt å huske at akne er en sykdom som ikke bare vises på grunn av skitten hud. For å lære mer om akne og eliminere årsaken til sykdommen, les artikkelen: Akne.

Gjennomsnittlig pris fra 40 til 100 rubler.

Former for utgivelse og prisen på stoffet

Svovelsalve har en kremaktig struktur med en lys gul farge, med små korn til berøring, med en ganske ubehagelig lukt. Tilgjengelig i form av salve med et innhold av aktivt stoff på 5 - 10 - 20 - 33%. Pakket i bokser med 25-40 g hver, i rør på 30 og 40 gram hver.

Kostnaden som du kan prioritere i apotek svovelsalve varierer fra 40 til 100 rubler.

Dosering og administrasjon

Bruk av stoffet varierer avhengig av sykdommen som skal behandles.

For å bli kvitt scabies er det nødvendig å bruke verktøyet for en stund. Scabies er en infeksjon i huden med en scabiesmite, ledsaget av alvorlig kløe. Svovelsalve fra scabies er smurt på huden om kvelden etter en dusj og vaskes ikke av huden i 24 timer. Påfør stoffet skal være i tre dager, og den fjerde å vaske av. Bytt sengetøy daglig.

Svovelsalve for lav påført på huden som er berørt av sykdommen, som er forbehandlet med alkohol, først etterpå blir legemidlet påført. Påfør salven oppstår to ganger om dagen, i 7-10 dager. Det er nødvendig å frykte utseendet av flekker på klær etter behandling med salve.

Svovelsalve fra svampen til foten og neglene påføres med en konsentrasjon på 10%. Påfør det bare på grundig tørket hud på foten, pre-raspariv den. Behandling av fot- og spiker sopp utføres to ganger om dagen, i 7 dager.

For riktig behandling av spiker og fot sopp bør du følge regler for forebygging:

 1. Bruk naturlige sko
 2. For å utføre kosmetiske prosedyrer for negler, først etter desinfisering av instrumentene
 3. Etter bassenget eller badstuen, må føttene og neglene behandles med antifungale preparater.
 • acne

Demodecosis er forårsaket av parasittmarket Demodex, som trenger inn i sebaceous kirtler og porer. Svovelsalve for demodikose bidrar til å takle sykdommen, men for å oppnå en varig effekt, bør du søke en omfattende behandling. Perfekt hjelper med medisinsk produkt som består av svovelsalve, salicylsyre og sinkpasta - salicylsulfat-sinkpasta.

Svovelsalve for akne og akne er mye brukt som svovel stopper prosessen med reproduksjon av skadelige bakterier. Videre har svovelsalve for akne egenskaper for å gjenopprette øvre dermis og rense porene. Legemidlet reduserer produksjonen av sekret av talgkirtler på ansiktets hud. Det fjerner også døde celler og forbedrer tilstanden til ansiktets hud. For å håndtere problemet effektivt, kan du bruke "talkers". For å gjøre dette, kombinere borsyre, salicylalkohol, svovel- og sinkpasta. Påfør om dagen.

Utseendet til aldersplassene kan skyldes metabolske sykdommer under graviditet, så vel som i gjenopprettingsperioden i kroppen etter graviditet. Svovelsalve brukes til å behandle økt pigmentering. Bruk den med en konsentrasjon av det aktive stoffet opptil 10%. Dermed eksfolierer stoffet det øvre lag av dermis og pigment flekker, inkludert. For mild forsegling av pigmentplater brukes 4-5% av stoffet, det påføres det område som er utsatt for økt pigmentering. Midler som inneholder svovel brukes en gang daglig, annenhver dag. Det er mulig å søke om gravide kvinner for fjerning av pigmentflettene etter å ha konsultert en lege.

I psoriasis utføres behandling med høy konsentrasjon av svovelsalve - 33%. Påfør det skadede området en eller to ganger om dagen. Behandlingsforløpet bestemmes av legen individuelt.

Svovel kan brukes som et ekstra verktøy for å kjempe mot lus og nitter.

Metode for bruk:

 1. Hår kam og fukte med vann
 2. Legemidlet fortynnes i varmt vann i et forhold på 50/50
 3. Etter preparater sprer du den resulterende masken på hodebunnen og håret.
 4. Dekk hodet med en plastpose eller pose i 30 minutter
 5. Etter at tiden er gått, vask av salven og skyll håret og hodet med eddik og vann (1: 1)
 6. Så kamme og nitter kam kam
 7. Utfør prosedyren for en uke for å fullstendig bli kvitt lus og nitter.

Det skal bemerkes at salven ikke har en sterk effekt på lus, og hjelper ikke mot nits. Det er ineffektivt, men trygt nok og brukes som et middel for lus og nits hos små barn, gravide kvinner og kvinner under amming, på grunn av sin giftfrihet.

Under graviditet og amming

Det er mulig å bruke svovelsalve under graviditet og amming, siden preparatet ikke inneholder giftige komponenter. Men først, før du bruker stoffet for gravide og ammende kvinner, bør du konsultere legen din.

Kontra

Kontraindikasjoner for bruk av intoleranse for stoffets komponenter. Ikke bruk stoffet til skadet hud.

Bivirkninger

Bivirkninger ved bruk av svovelsalve inkluderer allergier. Etter bruk av produktet kan urticaria, hevelse i ansikt, hals, tunge, svimmelhet og hodepine forekomme.

overdose

Når det brukes riktig, har ikke overdose tilfeller blitt identifisert. Men stoffet kan ikke påføres i et tett lag, og tåler lang tid - slik bruk kan føre til tørking av huden.

Vilkår for lagring

Oppbevares ved temperaturer opptil 25 ° C. En utløpsdato fra produksjonstidspunktet - 2 år.

analoger

Benzylbenzoat salve

Tula farmasøytiske fabrikk, Russland, etc.

Pris fra 16 til 40 rubler.

Aktiv ingrediens: benzylbenzoat - 10% eller 20%. Hjelpestoffer: trolamin, stearin, vaskesåpe, renset vann. Formutgivelse: salve.

Goodies

 • Lav pris
 • Over-the-counter salg

cons

 • Ubehagelig lukt
 • Brennende følelse når den brukes på skadet hud.

Flere Artikler Om Typer Acne