Skin-Cap er et legemiddel beregnet for ekstern bruk. Legemidlet har antibakterielle og antifungal egenskaper.

Den viktigste aktive ingrediensen i Skin-Kap-krem er sinkpyrition i en konsentrasjon på 0,2%. Denne komponenten stopper utviklingen av patogene mikroorganismer og sopp, tarm og Pseudomonas aeruginosa. Verktøyet eliminerer ikke bare peeling av epidermis forårsaket av ulike sopp, men lindrer også kløe, rødhet og samtidig allergiske reaksjoner.

Dette stoffet tillater deg å takle både symptomene og årsaken til sykdommen og eliminerer ubehag (kløe, brennende, peeling). Det produseres i Spania av en av de kjente farmakologiske bekymringene - Heminova International.

Klinisk farmakologisk gruppe

Legemidlet med antiproliferative, antibakterielle og antifungal effekter for ekstern bruk.

Salgsbetingelser fra apotek

Kan kjøpes uten lege resept.

Hvor mye koster kremhetten på apotek? Gjennomsnittlig pris er på nivået på 900 rubler.

Sammensetning og utgivelsesform

Skin Cap er tilgjengelig i flere praktiske former:

 • Produsenten tilbyr 0,2% kremsalve med følgende emballasje: plastrør på 15 og 50 g, samt myke poser på 5 g hver. Hver av alternativene har en individuell emballasje laget av papp.
 • Aerosol 0,2% er produsert i aluminiumsburger på 35, 70 og 100 ml, pakket i pappkasser. Pakken inneholder et sprøytehode og en dyse for behandling av hodebunnen.
 • Sjampo 1% kan kjøpes i to versjoner: en plastflaske med et volum på 150 ml i en pappeske eller en eske med 5 sekketter på 5 g hver.
 • Krem inneholder i 1 g midler 2 mg sinkpyritionat,
 • Aerosol - 2 mg,
 • Sjampo - 10 mg.

Hjelpestoffer krem: nipagin, glyserol, butilgidroksitoluen, Tegosoft LSE 65K (Cocoate sukrose) Tegosoft ITS (oktyl oktanoat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Care 450 (distearat, polyglyseryl-3-metyl glukose) Tegosoft E20 (metyl glyukotset 20 ), Tegosoft P (isopropylpalmitat), Abil K4 (cyklometanon), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), smaksstoff (Binea D 10680), renset vann.

Farmakologisk aktivitet

Det aktive stoffet - sinkpyrition - har antimikrobiell og antifungal aktivitet.

Bakteriologisk trygt og holdbart. aktiviteten av stoffet viser mot bakterier fra Pity-rosporum-gruppen, som er en av de patogene (patogene) faktorene som forårsaker betennelse, hyperproliferasjon (akselerert celledeling) av epidermis (overflate laget av huden) i psoriasis, seborrhea (hudsykdom forbundet med dysfunksjon av talgkirtler) og andre hudsykdommer.

I tillegg har den en cytostatisk (overveldende celledeling) effekt på hudceller som befinner seg i hyperproliferasjonstrinnet, og har ingen lignende effekt på normalt dividerende celler. Preparatet inneholder også et overflateaktivt metyletylsulfat, som øker hudens permeabilitet og sikrer rask opptak (absorpsjon) av den aktive komponenten og dens gjennomtrengning i de dypere lagene av epidermis. Kremet har dessuten en uttalt hydrerende aktivitet.

farmakodynamikk

Sinkpyrition senker ATP-innholdet inne i cellene, provoserer svampens og bakteriens død, undertrykker delingen av infiserte celler, uten å se bort fra normalt delende celler. Dødsfallet til parasitter skyldes en reduksjon i cellereserveren under påvirkning av stoffet. Skin-Cap eliminerer ikke bare de eksterne manifestasjonene av sykdommen, men eliminerer årsakene deres.

Indikasjoner for bruk

Skin-Cap Cream brukes til å behandle hudsykdommer hos voksne og barn over 1 år gammel. Jo raskere pasienten begynner å bruke dette verktøyet, desto raskere vil det være mulig å fjerne symptomene på sykdommen eller eliminere det helt.

Indikasjoner for bruk av stoffet er:

 • eksem;
 • atopisk eller seborrheisk dermatitt;
 • psoriasis;
 • atopisk dermatitt;
 • tørr og flakete hud;
 • som et hjelpemiddel i den komplekse behandlingen av phyroderm, som oppstår når vitamin A er lavt i kroppen gjennom fordøyelseskanalen.

Aerosol brukes i samme tilfeller som krem. Det er også mulig å sprøyte produktet på hodebunnen ved hjelp av en spesiell dyse, som følger med. Indikasjonene for bruk av Skin-Kap sjampo er flass av forskjellig opprinnelse, fet eller tørr seboré, seborrheic eller atopisk dermatitt i hodebunnen, kløe, irritasjon, allergiske reaksjoner, psoriasis.

Kontra

Bruk av Skin-cap er kontraindisert ved overfølsomhet overfor komponentene.

Utnevnelse under graviditet og amming

Bruk av et hvilket som helst middel til hudhetten under graviditet, samt amming er bare tillatt dersom fordelene med denne teknikken er høyere enn mulig skade.

Det er ingen informasjon om de negative konsekvensene av å ta stoffet i disse perioder, men det er fortsatt viktig at legen kontrollerer bruken av stoffet.

Dosering og metode for bruk

Som angitt i instruksjonene for bruk Cream Skin-cap til ekstern bruk etter intensiv risting påført med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, med atopisk dermatitt - 3-4 uker.

Rist flasken kraftig før du bruker sjampoen. Påfør en liten mengde sjampo Skin-cap på vått hår og masser hodebunnen. Skyll og sett på sjampo igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter, skyll deretter grundig med rikelig med vann. Legemidlet brukes 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis er 5 uker, med seborré - 2 uker. Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Aerosol til ekstern bruk sprøytes i tilstrekkelig mengde på den berørte huden fra en avstand på ca. 15 cm. Påfør 2-3 ganger daglig for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales bruk av stoffet å fortsette i en uke etter at symptomene forsvinner. Rist kanen flere ganger før bruk. Hold flasken oppreist under sprøyting. Ved behandling av aerosol skalp festes en spesiell dyse.

Bivirkninger

De offisielle instruksjonene fra produsenten advarer om mulige forekomster av følgende negative effekter etter påføring av krem:

 • allergiske reaksjoner;
 • liten brennende følelse som går fort.

Utseendet på irritasjon i kremområdets anvendelsesområde krever ikke den haste avbrytelsen av behandlingen "Skin-cap".

Ifølge de nyeste dataene, er bivirkningslisten ikke fullstendig (gitt nærvær av clobetasol i sammensetningen).

Med langvarig behandling (mer enn tre uker), har slike negative konsekvenser som:

 • utseendet av pigmentering, så vel som dets brudd (muligens endre fargen på eksisterende pigmentflettene);
 • atrofi av hudrommet;
 • strekkmerker;
 • acne;
 • kløe;
 • hypertrikose;
 • pustulær psoriasis.

Bruk på store områder av huden kan føre til ganske alvorlige komplikasjoner, for eksempel:

 • follikulitt;
 • nummenhet i lemmer;
 • sår på slimhinnene i mage-tarmkanalen;
 • gastritt;
 • intraokulære trykkstigninger.

Saker av Cushings syndrom hos barn og voksne pasienter med langtidsbruk av legemidler som inneholder clobetasol er beskrevet.

overdose

Om overdoseringsinformasjon er ikke oppgitt. For å unngå utvikling av negative symptomer anbefales det imidlertid ikke å bruke en stor mengde medikament til store hudområder. Ved svelgingskrem (som observeres hos yngre pasienter), anbefales offeret å fremkalle brekninger og gi å ta et legemiddel fra gruppen av enterosorbenter.

Spesielle instruksjoner

Studier om sikkerheten ved bruk av Skin-cap under graviditet og amming ble ikke utført.

Sjampo påvirker ikke hårets tilstand og dens naturlige farge.

Interaksjon med andre legemidler

Klinisk signifikant interaksjon av stoffet Skin-cap med andre legemidler ble ikke påvist.

anmeldelser

Vi tilbyr deg å lese anmeldelser av personer som brukte Skin-cap krem:

 1. Sasha. Bare gode inntrykk, fordelen måtte bare behandles en gang, men i lang tid, fra psoriasis. Plakkene forsvant ganske sakte, men ettergivelsen etter det har vart i et og et halvt år, noe som er sjelden for en psoriasis.
 2. Christina. Datteren min i alderen 7 måneder på kinnene begynte å virke rødhet og peeling. Det var en diatese, jeg selv led av det i barndommen. Barnelege anbefalte å prøve Skin-Kap krem. Jeg gned en liten bit av legemidlet to ganger om dagen i omtrent to uker, og i løpet av den tiden forsvant de ubehagelige symptomene helt. Sykdommen forstyrret oss ikke lenge.
 3. Nina. I min barndom, ifølge foreldrene mine, hadde jeg atopisk dermatitt, i 2 år hadde jeg gått og ikke fortalt meg. Jeg vet ikke hva de behandlet der, sannsynligvis med sinksalve. Og nå, i en alder av 30 år, dukket han opp igjen. Først kunne jeg ikke forstå hva, det viste seg å være et pulver for håndvask, jeg kjøpte en ny. Zinksalven hjalp ikke ((kremet er også annerledes, selv om det straks stoppet med å bruke pulveret. Jeg snublet på Skin Cap helt ved en tilfeldighet til en venns hus, ga meg salvelse, kjøpte den meg selv neste dag. Dermed var dermatitt helt borte etter 1,5 uker.

analoger

Strukturelle analoger av det aktive stoffet:

Før du kjøper en analog, kontakt legen din.

Holdbarhet og lagringsforhold

Aerosol og sjampo bør beskyttes mot barn, lagringstemperaturen skal være fra 4 ° til 30 ° grader.

Kremet bør også beskyttes mot barns adgang og lagres ved en temperatur på 4 ° til 20 ° C.

Anvendelse av salvehetten på salven

I lang tid var Skin Cap-salve nesten et paradis for mange hudsykdommer. Instruksjonene for stoffet ble det oppgitt at sinkpyrition virker som den viktigste aktive ingrediens. Samtidig var innholdet av andre hormonelle komponenter nøye skjult.

Kontroversen om hvorvidt denne salven er hormonal eller ikke, er avsluttet med WHO-kompetansen, som viste at dette middelet inneholder en viss mengde clobetasol, et aggressivt kortikosteroid med mange bivirkninger. Men fortsatt er det situasjoner når du fortsatt ikke kan uten denne medisinen.

Sammensetningen og frigjøringsformen av medikamentet

Means Skin Cap er tilgjengelig i flere typer, hvor komponentene er noe annerledes:

Aerosol (0,2%) inneholder:

 • sinkpyrition;
 • etanol;
 • renset vann;
 • polysorbat;
 • trolamin;
 • driv;
 • isopropylmyristat.

Du finner sylindere på 35, 70 og 100 ml. Hver av dem er utstyrt med en spesiell dyse og sprøytehode.

Krem (salve) 0,2%, som i tillegg til hovedstoffet inneholder:

 • glycerol mono- og disterat;
 • caprilkaprylat;
 • glycerol;
 • metyldextrose og makrogolester-20;
 • isopropylpalmitat;
 • butylhydroksytoluen;
 • metyldextrose polyglyceryl distearat;
 • propylparahydroksybenzoat;
 • stearylalkohol;
 • ester av sukrose og kokosnøttfettsyrer;
 • etanol;
 • cyklomethicon;
 • renset vann;
 • smakstilsetninger.

Kremet er pakket i plastrør med et volum på 15 eller 50 ml, samt i en pose med en kapasitet på 5 g.

Advarsel! Noen ganger, i stedet for navnet "krem" på et medisinsk resept, kan du se ordet "salve", som er mer vanlig i medisinsk terminologi.

Disse doseringsformene er noe annerledes i struktur, men med hensyn til stoffet Skin Kap, utgjør ingen slik forvirring, da i begge tilfeller begge disse betegnelsene angir det samme middelet.

Shampoo. Zinkpyrition komplementer her:

 • natriumlaurylsulfat;
 • kokosnøtt propylbetainamid;
 • makrogol-kopolymer;
 • propylenglykol-kopolymer;
 • Dimetikon-kopolymer;
 • Tegosulfonat 2427;
 • Tego Perley C-96;
 • aromatiske stoffer.

Det kan bemerkes at i sammensetningen hevdet av produsenten er det ikke angitt hvor som helst, uansett om det er hormonelt eller ikke, denne eller den form.

Legg merke til! Det er ikke nødvendig å selvmedisinere og velge et stoff basert på det faktum at det kom opp til noen. Selv med det samme problemet som noen nær, kan du trenge en annen doseringsform, som kun bestemmes av en lege.

Farmakologiske effekter Hud Capa

Regelmessig bruk av krem ​​bidrar til gradvis akkumulering i epidermis og samme gradvis absorpsjon som gjør at du effektivt kan håndtere patogen mikroflora og arrestere prosessen med videre reproduksjon av patogener og sopp uten å påvirke sunne hudceller. Det er viktig at Skin Cap ikke bare eliminerer kliniske manifestasjoner av sykdommen, men på et dypt nivå fjerner grunnårsaken.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk

Dette verktøyet er beregnet for ekstern bruk i:

 • seborrheic eller atopisk dermatitt;
 • ulike former for dermatose;
 • eksem;
 • eksem;
 • psoriasis;
 • overdreven tørrhet i huden.

Instruksjoner for bruk av Skin Cap salve, som er festet til produktet, sier at den eneste kontraindikasjonen for bruk er individuell følsomhet overfor de angitte komponentene. Faktisk, gitt tilstedeværelsen av clobetasol i dette legemidlet, kan den ikke brukes under graviditet eller laktasjon (noen av legemidlet trenger inn i den systemiske sirkulasjonen), barn under seks år, samt pasienter med perdermatitt, akne, hudtumorer av ulike etiologier, bakterielle, sopp- og virusinfeksjoner i huden. Hvis pasienten av en eller annen grunn allerede gjennomgår behandling med glukokortikosteroider, er samtidig bruk av denne salven strengt forbudt.

Vær oppmerksom på! Mange land har allerede utestengt implementeringen av Skin Kapa, ​​men så langt er det ingen slike restriksjoner i vår stat.

Metode for bruk

Før hver kretspåføring er det nødvendig å riste røret kraftig - dette vil tillate at komponentene blir jevnt fordelt. Påfør produktet kan bare forrenses og tørr hud. En liten mengde midler spredt over det berørte området og forsiktig gned massasjebevegelser. Hyppigheten av prosedyrer er ca 2-3 ganger daglig, løpet av behandlingen varierer fra tre uker til en og en halv måned.

Hvis etter en måned med bruk, har tilstanden ikke forbedret, så må du re-konsultere en lege som enten skal erstatte stoffet eller anbefale en pause og gjenta det terapeutiske kurset. En individuell behandlingsregime kan kun velges av en spesialist etter en diagnostisk undersøkelse.

Det er viktig! Ved påføring av krem ​​bør unngås kontakt med eventuelle slimhinner. Hvis dette skjer, vaskes dette området med kaldt rennende vann, hvorpå du bør konsultere lege.

Det er svært uønsket å påføre okklusive dressinger på toppen av det påførte stoffet - dette øker sannsynligheten for bivirkninger.

Bivirkninger

Etter bruk av en hvilken som helst doseringsform av Skin Kap-preparatet kan følgende uønskede manifestasjoner oppstå:

 • hudallergi;
 • brennende følelse på applikasjonsstedet (denne tilstanden krever ikke opphør av legemidlet).

Lang (mer enn tre uker) søknaden er fulle av:

 • utseendet av akne;
 • hypertrichosis - overdreven hårvekst på atypiske overflater av huden;
 • ubehag forbundet med gjentatt alvorlig kløe;
 • pigmentering av de behandlede områdene;
 • atrofi av hudrommet;
 • utseendet på strekkmerker.

Anvendelse av salve på store hudområder kan være ledsaget av:

 • gastritt;
 • ulcerative lesjoner i mage-tarmslimhinnen;
 • svingninger i intraokulært trykk;
 • nummenhet i lemmer;
 • follikulitt - purulent prosess i hårsekkene;
 • utviklingen av Cushings syndrom.

Kostnaden for stoffet og mulige analoger

Prisen på Skin Cap salve i forskjellige regioner i Russland varierer mellom 878-2049 rubler. (avhengig av apotekets distribusjonsnett og rørets volum).

I tilfelle når stoffet ikke er troverdig eller prisen er for høy, bør du spørre legen om å erstatte den med en sikrere og billigere motpart. Blant legemidlene, hvorav den aktive substansen er sinkpyrition, er de mest effektive:

Forbrukeruttalelse

Pasientanmeldelser om Skin Cap-krem er tvetydige:

 1. Jeg fant seborrheic dermatitt i kinnområdet. Smurt med krem ​​i 3 uker, merket ikke noen signifikante endringer, flekkene ble litt blek og deretter rødmet igjen. Generelt, ubrukelig utslipp av penger, og betydelig. Ksenia, 26 år gammel;
 2. Han behandlet denne kremsvampen på huden. I løpet av to uker har sykdommen svekket seg. Den eneste ulempen - huden på applikasjonsstedene begynte å skrelle litt, men generelt var resultatet tilfredsstillende. Valentin, 41;
 3. Denne krem ​​ble anbefalt til meg i apotek av apotek da jeg ba om noe som var effektivt for psoriasis. Handlingen følte seg nesten umiddelbart - kløen forsvant, rødheten ble blek. Anvendt kurs, alt ordnet. Men noen gang etter at stoffet ble avsluttet, returnerte alle symptomene. Senere lærte jeg at Skin Cap er vanedannende, og etter det vil ingenting annet hjelpe. Jeg vil ikke bruke det mer og anbefaler ikke det til noen. Lidia Mikhailovna, 53;
 4. Etter graviditeten begynte eksem å plage meg. Det gjorde bare ikke, men det var ingen mening. Etter å ha brukt Skin Cap, var det forbedringer, men jeg skjønte at jeg må bruke systemet systematisk. Varvara, 22;
 5. Det er ikke kjent hvorfor hele ansiktet var dekket av forferdelige utslett. Dermatologist foreskrevet krem ​​Skin Cap. Jeg tvilte lenge, jeg studerte ulike vurderinger, men likevel besluttet å kjøpe. Allerede på dag 5 om morgenen la jeg merke til at huden ser bedre ut. Etter tre ukers bruk forsvant alt uten spor, og i mer enn seks måneder nå er det ikke returnert. Kremet har en behagelig lukt, tørker ikke huden. Natalia, 36 år gammel;
 6. I lang tid lider hun av nevrodermatitt, til hun prøvde dette mirakelhjelpet. Brukt i omtrent en måned, forsvant alle symptomene gradvis og nesten 6 år kom ikke tilbake (til hun fødte et barn). Jeg vet ikke hvorfor så mange bekymringer om hormoner og avhengighet, fordi denne krem ​​virkelig hjelper. Jeg skal fullføre babyen og vil definitivt bruke den igjen! Elena, 35;
 7. prøvde å behandle denne salven med psoriasis hos mannen hennes. Det eneste som er kjent med det positive er fuktighetsgivende huden, men noen, selv den billigste, krem ​​kan gjøre det. En annen veldig ubehagelig lukt - det er lagt til noen dufter som ikke alle vil like. Natalia Alekseevna, 56 år gammel.

Til tross for at Skin Cap-krem er utgitt på et apotek uten resept, bør du ikke stole på andre menneskers mening (særlig siden det er veldig kontroversielt) og selvskrive dette verktøyet. Raskt og uten konsekvenser for å løse problemer med huden under styrken, bare en kvalifisert dermatolog, som bestemmer om muligheten for å bruke hudkrem Cap.

Skin cap krem

Skin-Kap-krem er et stoff som eliminerer kløe og tørrhet i huden i hudsykdommer i ulike etiologier. Zinkpyrition inneholdt i krem ​​gir stoffet antifungale, antibakterielle og antiinflammatoriske effekter.

Innhold [skjul]

Skin Cap gir deg mulighet til å takle årsaken til sykdommen og eliminerer de patologiske symptomene (rødhet, peeling, brenning). Det produseres i Spania av en av de kjente farmakologiske bekymringene - Heminova International.

Skin-Cap kan finnes i flere former for utgivelse (krem, sjampo, spray), som hver er praktisk for bruk i forskjellige situasjoner. Med nederlaget på hodet på hodet kan det ikke gå uten en spesialisert sjampo, og aerosolen (spray) vil redusere den taktile effekten på det berørte området av huden.

Indikasjoner for bruk

Skin-Cap Cream brukes til å behandle hudsykdommer hos voksne og barn fra 1 år. For nyfødte anbefales det å bruke spesielle baby kremer. Tidlig bruk av dette legemidlet kan lindre symptomer og øke hastigheten på utvinningen av huden.

Grunnleggende medisinske indikasjoner:

 1. psoriasis;
 2. Seborrheisk dermatitt;
 3. Atopisk dermatitt;
 4. Dehydrering og desquamation av epidermis;
 5. atopisk dermatitt;
 6. Eksem.

Legemidlet har tre medisinske egenskaper:

 • antibakterielle;
 • antifungal;
 • Anti-inflammatorisk.

Et bredt spekter av virkning av krem ​​øker effektiviteten for behandling av ulike problemer på ansiktets og kroppens hud (psoriasisplakk, tørr hud med eksem, økt hudhud i epidermis).

Cream Skin Cap: sammensetning

Den viktigste aktive ingrediensen i Skin-Kap-krem er sinkpyrition i en konsentrasjon på 0,2%. Denne komponenten hemmer utviklingen av patogene mikroorganismer og sopp, tarm og Pseudomonas aeruginosa. De stoffene som er en del av Skin-Kap-krem, eliminerer hudens epidermis forårsaket av sopp, lindrer kløe, hyperemi og samtidig allergiske reaksjoner.

Sinkpyrition har ikke bare antifungal, men også antibakteriell og antiinflammatorisk effekt. Det virker som en aktiv komponent i dette stoffet, og den kjemiske formelen av pyrithion fremmer penetrasjonen av stoffet i de dypere lagene i huden.

Som følge av eksponering for dette stoffet dør patogene mikroorganismer uten å skade cellene i epidermisene. Virkningen av stoffet er ikke begrenset til lindring av symptomer og eliminering av smerte. Kremet akselererer regenerering av huden og gjenoppretter strukturen.

I Skin-Kap-kremet er sinkpyrition tilsatt hjelpekomponenter som er nødvendige for å gi en bestemt struktur til stoffet.

Cream Skin Cap hormonal eller ikke?

Hvorvidt hormonell krem ​​Skin Cap er et moot punkt. Siden utgivelsen har det vært mye kontroverser om dette stoffet, og Skin-Kap har vekket stor mistanke blant organisasjoner som kontrollerer farmakologiske legemidler. Faktum er at mange undersøkelser viser innholdet i kremen av hormonet clobetasol og stoffer som øker penetrasjonen. Imidlertid er disse komponentene ikke angitt i formuleringen av produktet og Heminov International posisjoner Skin-Cap som et ikke-hormonelt middel.

Sikkerhets forholdsregler

Skin-Kap-krem dispenseres av en apotek uten resept og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner (i henhold til produsentens instruksjoner). Det er imidlertid fortsatt verdt å konsultere en spesialist før du bruker produktet.

Positive anmeldelser av Skin-Kap krem ​​tyder på at dette verktøyet er virkelig effektivt for behandling av disse sykdommene.

Den viktigste forsiktigheten som er satt av produsenten er en mulig individuell intoleranse over komponentene i stoffet. Derfor er det fornuftig å lese instruksjonene for bruk av Skin-Kap krem ​​for voksne og foreta en hudtest før du bruker stoffet til hele det berørte området.

Langvarig bruk av Skin-Kap-krem på en del av epidermis kan noen ganger føre til lokal reaksjon: økt peeling og tørrhet.

I følge instruksjonene kan du ikke bruke verktøyet til barn under 1 år. I tillegg er det ikke anbefalt å bruke produktet hos gravide kvinner under amming, siden effekten av legemidlet på barnet gjennom moderkrekken eller modermælk ikke er studert. Søknad er kun mulig dersom det er et presserende behov når morens fordel er høyere enn risikoen for negativ innvirkning på barnet.

Instruksjoner for bruk

Bruksanvisning Skin Cream Cap:

 1. Huden skal vaskes og tørkes med et håndkle.
 2. Rist røret av krem ​​litt og klem den nødvendige delen inn i håndflaten.
 3. Påfør det skadede området med et tynt lag, jevnt fordelt en del av midlene.
 4. Bruk produktet to ganger om dagen.
 5. Varigheten av kurset bestemmes av legen. Med psoriasis er behandlingen ca. 1,5 måneder, med atopisk dermatitt opptil 4 uker.

anmeldelser

Anmeldelser av Skin Kap krem ​​til behandling av psoriasis, eksem, atopisk dermatitt:

Omtaler om bruk av Skin-Cap-krem for barn, inkludert spedbarn:

Hvor mye er Skin Cap?

Prisen på krem ​​Skin-Cap 15 g er 600 rubler i apoteket. Kostnaden for Skin-Kap-krem er 50 g - 1 500 gni, og analogene er billigere.

analoger

Skin-Cap er et effektivt, men veldig dyrt stoff. For et fullstendig behandlingsarbeid av et stort område av huden vil det trenge minst ett 50 gram rør. Derfor er mange på jakt etter en analog Skin-Cap-krem, som har samme effekt, men er billigere.

Analoger av Skin-cap-krem er medisiner som også inneholder sinkpyrition som grunnlag.

Tsinokap

 • Verktøyet refererer til dermatoprotektorer og inneholder sinkpyrition;
 • Produsert i samme doseringsformer (krem, spray, sjampo);
 • Det har anti-seborrheic, antimikrobielle og antifungal effekter;
 • Legemidlet er russisk produksjon.

Psorikap

 • Den aktive ingrediensen i denne krem ​​er sinkpyritionat;
 • Effektiv mot sopp og andre mikroorganismer;
 • Eliminerer tørrhet og flaking.

konklusjon

Skin-Cap Cream er et stoff som har antibakterielle, antifungale og anti-inflammatoriske egenskaper. Det bidrar til å takle hudsykdommer i ulike etiologier, inkludert tørrhet og flak av epidermis.

Skin-Cap krem: bruksanvisning, pris, omtaler, beskrivelse

Skin-Kap-krem er et farmasøytisk middel for behandling av dermatologiske patologier. Det har antifungal, antifungal effekter. Dræper patogener, hindrer spredning av infeksjon, blokkerer betennelse. Passer til problemhud av noe slag. Brukes på forskjellige deler av kroppen. Det er lov å søke om barn fra 1 år. Legemidlet er tilgjengelig i Frankrike, Spania. Representasjon er i Russland.

Cream action

De aktive komponentene i legemidlet er konsentrert i epidermis, de øvre lagene av dermis. Den akkumulerende egenskapen til Skin-cap-kremet gjør det mulig for de aktive ingrediensene å bli lokalisert til maksimum i problemområdene. Absorberes raskt, vises sakte. Nesten går ikke inn i blodet. I laboratorietester ble det oppdaget bare restprodukter i blodplasmaet. I dette henseende har krem ​​ikke en systemisk effekt, påvirker ikke funksjonen til indre organer, forårsaker ikke bivirkninger.

Residual metabolisme skjer i leveren, utskilles av nyrene, gjennom tarmene. Ved langvarig bruk er ikke vanedannende, er det ikke uttakssyndrom. Uten anbefaling kan en lege ikke bruke mer enn 14 dager.

struktur

Sinkpyrition er en aktiv komponent i Skin-cap-kremet. Det har en uttalt antifungal, antimikrobiell, anti-inflammatorisk aktivitet. Sinkpyrition ødelegger cellens vegger av patologiske mikroorganismer, som fører til døden. På grunn av nøytralisering av infeksjonskilden, eliminerer peeling, rødhet, irritasjon. Den høye penetrerende kraften til den aktive komponenten gir en rask effekt, et positivt resultat.

 • Tegin M;
 • EH, E20, R;
 • Tego Ker 450;
 • Butilgidroksitoluos;
 • sukrose;
 • etanol;
 • glycerol;
 • cyklomethicon;
 • Propylparhydroksybenzoat;
 • Stearylalkohol;
 • Kokosolje;
 • smaken;
 • Vann.

Ytterligere stoffer gir krem ​​lett applikasjon, rask absorpsjon, dyp penetrasjon, fuktighetskrem, og skaper en beskyttende barriere. En film dannes på overflaten av huden som beskytter huden mot dehydrering og de negative effektene av ytre irritasjonsmidler. Vannbalansen gjenopprettes, den lokale immuniteten øker. Betingelser er opprettet for rask gjenoppretting av huden.

vitnesbyrd

Skin-Kap krem ​​brukes til dermatologiske patologier av forskjellig opprinnelse assosiert med reproduksjon av patogener.

 1. seborrhea;
 2. Atopisk dermatitt;
 3. psoriasis;
 4. eksem;
 5. atopisk dermatitt;
 6. Peeling, patologisk tørrhet.

Bruk stoffet kan være voksne, barn fra 1 år.

I tillegg til dermatologiske sykdommer eliminerer stoffet kosmetiske feil:

 • peeling;
 • irritasjon;
 • Røde flekker;
 • kløe;
 • Brennende følelse;
 • Sår akne;
 • utslett;
 • Svarte prikker;
 • Små sprekker;
 • Overdreven tørrhet;
 • Dehydrering etter kortikosteroider.

Kan brukes i noen tilfeller:

 • frostskader;
 • chapping;
 • solbrenthet;
 • Eksem ved kontakt med husholdnings kjemikalier;
 • Mild termisk brenning;
 • Hematom, blåmerke.

Kan ikke brukes med åpne sår. Før bruk, anbefales det å få ekspertråd.

Kontra

Du kan ikke bruke Skin-Cap-krem i nærvær av individuell intoleranse mot komponentene. Det manifesterer seg i en allergisk reaksjon på huden - utslett, rødhet, brennende, kløe, peeling. Før behandling påbegynnes, anbefales det å utføre en sensitivitetstest.

En liten mengde krem ​​som brukes på albuen bøyer, observere tilstanden til epidermis, deres egne følelser i en time. Barn test bruker 12 timer. Tilstedeværelsen av ubehagelige symptomer, forskjellige manifestasjoner på huden, er grunnlaget for fiasko.

Ikke anbefalt for bruk under graviditet, amming. Det er forbudt å bruke i barndom opp til 1 år for behandling av bleie dermatitt, diatese.

Søknadsveiledning

Et middel for ekstern bruk er påført med et tynt lag til de berørte områdene to ganger om dagen. Spredt med lett masserende bevegelser. Kremet absorberes raskt nok, fuktes umiddelbart, skaper et beskyttende skall.

Varigheten av behandlingen avhenger av graden av skade på epidermis, typen sykdom.

 1. Psoriasis, seborrhea behandles i 1,5-2 måneder.
 2. For behandling av atopisk dermatitt er 4 uker nok.
 3. Varigheten av behandlingen for eksem avhenger av størrelsen, årsakene til utseendet. I gjennomsnitt 2 uker.
 4. Neurodermatitt, tørrhet, peeling - 14-20 dager.

Det er forbudt å bruke Skin-Cap-krem i mer enn 2 måneder. I slike tilfeller er overdose mulig. Det er bivirkninger som er karakteristiske for individuell intoleranse. Situasjonen krever ikke spesiell behandling, ubehagelige symptomer forsvinner etter uttak av stoffet.

Cream Skin Cap kan brukes som en del av kompleks terapi. Men det anbefales ikke å bruke flere utendørsprodukter med tilsvarende effekt. Mulig overdose, svekkende effekten av eksisterende komponenter.

Viktige fordeler

Farmasøytisk stoff godkjent av dermatologer fra forskjellige land. Produktene selges i Europa, for produksjon av kvalitetskomponenter blir brukt. Sammensetningen er hypoallergen, nøye gjennomtenkt. Individuell intoleranse er ekstremt sjelden.

Den terapeutiske effekten kommer raskt. I begynnelsen krever en liten tinning, brennende, som er en normal reaksjon, ikke at stoffet avbrytes. Allergisk kløe forsvinner innen 20 minutter, huden roer seg ned, og de aktive komponentene fortsetter å drepe patogenene.

Krem pris

Farmasøytisk stoff er produsert i rør av 15 g, 50 g, lommebok med laminert folie på 5 g. Legemidlet tilhører de dyre midler. Prisen varierer avhengig av produsenten. Franske produkter: Krem i et volum på 15 g - ca. 1000 rubler, 50 g - innen 2000 rubler. Spanske produkter: 15 g krem ​​- 4500 rubler, 50 g - mer enn 10 000 rubler.

Skin-Kap krem ​​selges uten resept. Du kan kjøpe på apoteket, bestilt online. Holdbarhet - 3 år fra fremstillingsdato. Spent sparsomt.

Analoger krem ​​hudhett

Den høye prisen på Skin-Cap-krem gjør at kundene ser etter analoger. Nesten hvert apotek har et helt arsenal av dermatologiske produkter med tilsvarende effekt. Det finnes stoffer med samme aktive ingrediens - sinkpyrition.

 • Tsinokap. Produkter av innenlands produksjon. Gjennomsnittlig pris på et rør med en kapasitet på 25 ml er 300 rubler, 50 ml - 570 rubler. har lignende indikasjoner, identiske kontraindikasjoner.
 • Ch'ing. Et rør med en kapasitet på 40 ml koster ca 300 rubler. I tillegg til pyritionsink er naturlige oljer, vitaminer, panthenol og urea inkludert. Verktøyet er testet av dermatologer, designet for problemhud av noe slag. Eliminerer peeling, irritasjon, hjelper til å takle ømt akne, akne, spor av utslett, svarte prikker.
 • Psorikap. Narkotika av innenlandsk produksjon. Tuba krem ​​koster 150 p. Den har identiske avlesninger. Det anbefales å bruke for voksne, barn fra 3 år. Den aktive ingrediens er sinkpyrition. Hjelpesammensetningen er ikke så forskjellig fra Skin-Kap-kremet.

Spørsmålet om å bytte et legemiddel sammen med en annen bør diskuteres med legen din. Apotek har mange stoffer som kombinerer antibakterielle, antifungale, antimikrobielle, antiinflammatoriske effekter.

Ytelse vurderinger

Du kan legge inn vurderinger om Skin-Kap krem, andre brukere vil være interessert i:
Marina:

"Dermatitt ble funnet i barnet ved 6 måneder. Prescribed cream Skin Cap. Selv om kontraindikasjoner angitte alder opp til 1 år. Jeg leste sammensetningen, jeg var overbevist om at bønden ikke var hormonell, jeg kjøpte den. Veldig raskt hjulpet. Neste dag var flekkene ikke så røde, peeling gikk i 3 dager. Barnet roet seg på den første dagen, noe som kan hevde at stoffet raskt lindrer kløe, brenner. Jeg måtte bruke den mer enn en gang til de nådde 3 år. Da stoppet de allergiske manifestasjonene oss. "

Svetlana:

"Psoriasis siden barndommen. Kremer prøvde alle slags forskjellige. Jeg husker ikke navnet. Hun stoppet på Skin Cap. Avlaster betennelse raskt, kløe forsvinner på samme dag, avskalning gradvis. Første gang jeg måtte bruke krem ​​i nesten 2 måneder. Så symptomatisk. Vises manifestasjoner av psoriasis - behandlet hud. Forsvist, stoppet behandlingen. Med denne krem ​​føler du deg som en mann. Sykdommen vinner ikke, men det tar bort symptomene godt. "

HUD-CAP

◊ Aerosol til ekstern bruk 0,2% i form av en oljeaktig løsning fra hvitt med en gulaktig tinge til lysegul farge, med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat, isopropylmyristat, etanol, drivmidler (isobutan, propan, butan).

70 g - aluminiums aerosol bokser (1) med sprøytehode og en spesiell dyse for å behandle hodebunnspakkene av papp.

◊ Krem til ekstern bruk 0,2% hvit med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: Tego Ker 450 (polyglyceryl 3-metylglukosedearat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), Tegosoft EE (oktyloktanoat), Tegosoft R (isopropylpalmitat), Tegosoft 65 K. ), Abil K4 (cyklometison), glyserol, Tegosoft E20 (metylglucocet 20), nipagin, smaksstoff (Binea D 10680), butylhydroxytoluen, renset vann.

50 g - plastrør (1) - pappemballasje.

◊ Sjampo 1% i form av en hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat-kopolymer, et amid-kokos-N (hydroksyetyl) alkylamidobetaine fettsyrer, natriumlaurylsulfat, dimetikon-kopolymer, polyetylen glykol og polypropylen glykol, og 55-oleat, propylenglykol, mentol, natriumklorid, Trilon B, renset vann.

5 g - pose (5) - pappkasser.
150 ml - plastflasker (1) - papppakker.

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, forårsaker betennelse og overdreven desquamation for hudsykdommer. Antibakteriell aktivitet manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer Streptococcus spp., Staphylococcus spp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus spp.

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner, som forårsaker dødsfall av sopp og bakterier. Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

Aerosol til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

Krem til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

- atopisk dermatitt (eksem, neurodermatitt);

- atopisk dermatitt i hodebunnen

Legemidlet brukes eksternt.

Rist flasken kraftig før du bruker sjampoen. Påfør en liten mengde sjampo Skin-cap på vått hår og masser hodebunnen. Skyll og sett på sjampo igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter, skyll deretter grundig med rikelig med vann. Legemidlet brukes 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis er 5 uker, med seborré - 2 uker. Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Kremet til ekstern bruk etter intensiv risting påføres med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, med atopisk dermatitt - 3-4 uker.

Aerosol til ekstern bruk sprøytes i tilstrekkelig mengde på den berørte huden fra en avstand på ca. 15 cm. Påfør 2-3 ganger daglig for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales bruk av stoffet å fortsette i en uke etter at symptomene forsvinner. Rist kanen flere ganger før bruk. Hold flasken oppreist under sprøyting. Ved behandling av aerosol skalp festes en spesiell dyse.

Foreløpig er det ikke rapportert om tilfeller av overdosering av hudhett.

Huddeksel

Aktiv ingrediens:

Innholdet

Farmakologisk gruppe

Nosologisk klassifisering (ICD-10)

3D-bilder

struktur

Beskrivelse av doseringsform

Aerosol til ekstern bruk: Oljeløsning fra hvitt med gulaktig tinge til en lys gul farge, med en karakteristisk lukt.

Krem: hvit med en karakteristisk lukt.

Sjampo: hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

Farmakologisk aktivitet

farmakodynamikk

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, som støtter betennelse og overdreven desquamation for flass, seboré, psoriasis og andre hudsykdommer.

Den antibakterielle aktiviteten av sinkpyrition manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer (inkludert streptokokker, stafylokokker, pseudo-purulent og E. coli, proteus).

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner og døden av sopp og bakterier.

Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

farmakokinetikk

Når det påføres eksternt, aktiveres sinkpyrition avsatt i epidermis og overfladiske lag av dermis. Systemisk absorpsjon er langsom.

Det er funnet i blodet i spormengder.

Indikasjoner stoff Skin Cap

Vanlig til alle doseringsformer:

For aerosol og krem ​​i tillegg:

atopisk dermatitt, eksem, nevrodermatitt;

seborrheisk dermatitt hos voksne og barn fra 1 år.

For krem ​​i tillegg

For sjampo i tillegg:

atopisk dermatitt i hodebunnen;

fet og tørr seboré.

Kontra

Overfølsomhet overfor stoffet.

Bruk under graviditet og amming

Aerosol til ekstern bruk

Under graviditet og amming bør legemidlet kun foreskrives i tilfeller der forventet nytte av behandlingen oppveier den potensielle risikoen for fosteret og spedbarnet.

Det ble ikke rapportert om bivirkninger ved bruk av sinkpyrithionpreparater for gravide og ammende kvinner.

Bivirkninger

Vanlig til aerosol og krem ​​til ekstern bruk.

I de første behandlingsdagene er det mulig med kortvarig brennende følelse på bruksstedet for stoffet, som vanligvis ikke krever at behandlingen avbrytes.

Vanlig for sjampo og krem ​​til ekstern bruk. Allergiske reaksjoner.

For aerosol til ekstern bruk i tillegg. Sjelden - allergiske reaksjoner.

interaksjon

Klinisk signifikant interaksjon av stoffet Skin-cap med andre legemidler ble ikke påvist.

Dosering og administrasjon

Aerosol: Sprøytes på den berørte huden fra en avstand på 15 cm 2-3 ganger om dagen for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales det å fortsette å bruke stoffet i 1 uke etter at symptomene forsvinner. En spesiell vedlegg er vedlagt for behandling av hodebunnen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.

Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

Krem: Etter intensiv risting, bruk et tynt lag på den berørte huden 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.

Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

Sjampo: Rist flasken kraftig før bruk, bruk en liten mengde sjampo til fuktig hår og masser hodebunnen, skyll deretter håret og sett på sjampoen igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter og skyll grundig med rikelig med vann. Påfør 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis - 5 uker, med seboré - 2 uker.

Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Spesielle instruksjoner

Før du bruker sprayen, rist flasken grundig flere ganger. Flasken holdes vertikalt under sprøyting. For enkelhets skyld å behandle hodebunnen festet en spesiell dyse.

Shampoo Skin-cap påvirker ikke hårets naturlige farge og tilstand.

Utgivelsesskjema

Aerosol for ekstern bruk, 0,2%. På 35, 70, 140 g av stoffet i en aluminium aerosol boks, som består av en ventil og en hette. Sylinderen med en ekstra dyse er plassert i en pappkasse.

35 g av legemidlet i en aluminiums aerosolbeholder, som består av en ventil og en hette (fri prøve).

Krem til ekstern bruk, 0,2%. På 5 g i en pose fra laminert folie. 15 og 50 g i et plastrør. Hvert rør er plassert i en eske.

Sjampo, 1%. På 50 ml, 150 ml, 400 ml i en plastflaske. Hver flaske er plassert i en pappkasse. På 5 g i en pose fra laminert folie. 5 sachets sammen er plassert i en pappkasse. På 5 g i en pose fra laminert folie (en fri prøve).

produsenten

Kommunisert av Khemigroup Frans SA, Frankrike (aerosol - Recifarm Parets S.L., Barcelona, ​​Spania; krem ​​og sjampo - B. Brown Medical SA, Jaen, Spania) for LLC Invar ", Russland.

Organisasjon som mottar krav fra forbrukere: LLC Invar. 410056, Russland, Saratov, ul. Rakhova, 61/71.

Tlf: (8452) 52-12-72; 52-13-08.

Representative Office i Moskva: 115054, Moskva, st. Dubininskaya, 57, s. 1.

Tlf.: (495) 544-51-54; 964-15-75.

Salgsbetingelser for apotek

Oppbevaringsbetingelser for legemidlet

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet på stoffet Huddeksel

krem til ekstern bruk 0,2% - 3 år.

sjampo 1% - 5 år.

Aerosol til ekstern bruk 0,2% - 5 år.

Aerosol til ekstern bruk 0,2% - 5 år.

Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

Cream Skin Cap. Instruksjoner for bruk, pris, vurderinger, analoger

Skin cap er en linje med kosmetiske medisinske produkter for å bekjempe hudsykdommer og hodebunnspatologier. Ulike former for utslipp: fra krem ​​til aerosol - gjør det praktisk å bruke. Instruksjonene er enkle å forstå, hvis vi vurderer det i detalj.

Kremsammensetningen Huddeksel

Hovedkomponenten, som i større grad gir den terapeutiske effekten av midlet, aktiveres sinkpyrition. Dette er den samme sinkpyrithion, men brukes i omsorgen for menneskelig hud. Stoffet håndterer et bredt spekter av skadelige bakterier: fra stafylokokker og Escherichia coli til soppbakterier. Sink er kjent for sine fordeler i kampen mot flass.

Han også:

 • nærer huden;
 • hjelper henne å puste
 • styrker celleveggene i håret og hodebunnen;
 • ødelegger noen patogener.

I sammensetningen er det også hjelpestoffer. De varierer avhengig av form for utgivelse.

For krem ​​er det:

 • glycerylstearat;
 • stearylalkohol;

Ifølge sammensetningen i bruksanvisningen inneholder Cream Skin Cap etanol, så det anbefales ikke å bruke det til tørr hudtype!

 • glycerol;
 • kjemiske forbindelser med fettsyrer og karbohydrater av kokosnøttolje;
 • etanol;
 • natriumklorid (bordsalt);
 • destillert vann;
 • smakstilsetninger.
 • Produktet er ikke basert på hormoner, slik at det ikke forårsaker avhengighet og forverring etter opphør av bruk. I begynnelsen av 2000 ble Heminova Internationale (basert i Spania) trukket inn i en skandale med ansvar for å legge til hormonet clobetasol.

  Stoffet er ikke forbudt, det brukes i farmasøytisk industri, eliminerer ødem, kløe, utskilles fra kroppen med avfall. Påstanden var at clobetasol ikke var angitt i sammensetningen, noe som innebar forbrukssvindel. I 2007 var selskapet i stand til å rettferdiggjøre seg selv og bevise fraværet av hormoner i produktet.

  Utgivelsesskjema

  Hud-Cap krem, instruksjoner for bruk, som vil bli diskutert nedenfor, de fleste andre former anvendes ved behandling av dermatologiske sykdommer, selv om stoffet er også fremstilt i form av:

  1. Spray. Dens fordel over andre former for agenten er at den kan påføres uten å berøre huden, sprøyter den fra avstand. Denne prosessen er så enkel som å sprøyte hårspray. Det er også ulemper: Aerosolen har en karakteristisk lukt som raskt sprer seg gjennom luften. Ved bruk av kontaktlinser holder stoffmolekylene også seg til dem, noe som gjør linsene uegnet til bruk. Helbredende handlinger adskiller seg ikke fra andre former, men sprøyten, i motsetning til dem, tørker litt på huden. Selges i pakker som veier 70 g eller 35 g (konsentrasjon 0,2%), kommer med en dyse.
  2. Gel. Det brukes som en profylaktisk dusjgel og er ikke et stoff. Det kan kjøpes for svært liten irritasjon eller utslett som ikke er forbundet med alvorlige sykdommer (med allergi / stikkende varme / akne). Gelen nærer huden med fuktighet, lindrer irritasjon. Du kan kjøpe i flasker på 150 ml. Flaskene selv er pakket i pappkasser.
  3. Shampoo. Designet for hodebunnen, bekjemmer flass og alle tilhørende symptomer. Praktisk å søke på hår, som en vanlig sjampo. For kroppen er ikke ment. Finnes i flasker på 150 ml. Konsentrasjonen av den aktive substansen er 1%, noe som gjør sjampoen mer effektiv aerosol. Du kan finne små prøveflasker på 5 g.
  4. Cream. Det mest foretrukne alternativet, hvis de berørte områdene ikke er i hodebunnen, men på ansiktet eller kroppen. Det hvite stoffet med en karakteristisk lukt er lett å påføre, helbreder celler og lindrer symptomene på sykdommen. Kremet er produsert i rør med 15 eller 50 g. Konsentrasjonen av sinkpyrition, som sprøyten, er 0,2%, men kremet tørker ikke, men fukter epitelet.

  Farmakologiske egenskaper

  Huden cap absorberer i huden og omslutter patogene bakterier, ødelegger dem. Disse mikroorganismer forårsaker hudirritasjon og avskalling av det øvre laget (dette er hvordan skælflager vises), slik at deres død fører til normalisering av tilstanden til epitelvævet.

  Mange grupper av skadelige bakterier, stafylokokker og andre patogener blir offer for hudkapsler. Ikke stå og sopp Pitirosporumy.

  I tillegg til antibakteriell og antifungal har legemidlet også en beroligende effekt, noe som er nødvendig for å akselerere celleregenerering. Sink styrker membranene og forblir i dem. På grunn av dette er stoffet langt utskilt fra kroppen. Han forblir først i huden, penetrerer dypere og i små doser inn i blodet. Det er åpenbart at det ikke er farlig.

  Indikasjoner for bruk

  Skin cap krem, instruksjonene for bruk som er beskrevet nedenfor, kan ikke brukes tankeløst. Hovedårsaken til avtalen er psoriasis.

  Symptomer på utseendet:

  1. Betennelse i huden, som kan vise en fortykning av dens øvre lag, røde flekker, oppblåsthet. Oftest symptomer på hodet, ryggen eller leddene i området: på svingen av albuen, på kne ved leddene i fingrene. Noen ganger påvirkes neglene og områdene rundt dem. Disse er spesielle typer psoriasis.
  2. Røde flekker har klare grenser, de klør mye, tørre hudpartikler exfolierer fra overflaten.
  3. På et mer avansert stadium danner plakk med en hvit skorpe av flakket hud på toppen.

  Du kan bruke Skin-cap i mindre alvorlige tilfeller. Her er det verdt å skille produkter i henhold til form for utgivelse.

  Indikasjoner for sjampo:

  1. Liten flass: sesongmessig / permanent / forårsaket av stress, usunt kosthold eller dårlige hårpleieprodukter.
  2. Kløende hodebunn.
  3. Medfødt eller ervervet seborreisk dermatitt (en sopp sykdom som oppstår på hårete kroppsdeler, som oftest på hodet).
  4. Seborrhea av enhver type: fet, tørr eller blandet.
  5. Atopisk dermatitt. Utbruddet av sykdommen ligner seborré, men det er ikke det samme. På røttene til hårplakkformen, under hvilke prosesser som ødelegger vevet, og under fjerning av dem, er det ofte blødende sår.

  Indikasjoner for spray og krem:

  1. Seborrheic eller atopisk dermatitt.
  2. Eksem (ikke forbundet med bakterier eller sopp og dermed ikke smittsom hudbetennelse, ledsaget av rødhet, utslett og brennende følelse).
  3. Neurodermatitt (tørrhet, grovdannelse og peeling av huden, noen ganger med utslett på bakgrunn av nervøsitet og allergi, oftest hos ungdom).

  Kremet kan også påføres separat fra andre preparater på for tørr hud. Gel, som allerede nevnt, bekjemper ikke sykdom.

  Kontra

  Som et resultat av forskningen avslørte eksperter ikke noen kontraindikasjoner, unntatt individuell intoleranse mot komponentene. Samtidig er allergi mot ekstern bruk av sink et svært sjeldent fenomen, så det kan konkluderes med at det er nesten ingen kontraindikasjoner.

  Begrensninger på bruk er graviditet, amming og barndom, men dette vil bli nevnt separat nedenfor.

  Metode for bruk, dosering

  Alle skjemaer er opprettet utelukkende for ekstern bruk. For hver av dem er det små forskjeller i bruk.

  Før du bruker, rist godt og spre et lite lag over den berørte huden. Gjenta 2 ganger daglig i 1 måned (pluss eller minus en uke avhengig av sykdommen og dens alvorlighetsgrad).

  spray

  Rist flasken kraftig. Hvis du vil søke på hodebunnen og håret, må du ha en spesielt festet dyse. Fjern sylinderen 13-17 cm fra deg selv og begynn å sprøyte de berørte områdene. Gjenta 3 ganger om dagen til tegn på sykdommen har gått.

  For å fikse effekten, bør du fortsette å bruke aerosolen i ytterligere 1 uke to ganger om dagen. Under sprøyting bør ballongen ikke vippes horisontalt slik at sprøyten fungerer normalt. Ikke inhaler produktet eller sprut i nærheten av åpne øyne.

  sjampo

  Rist beholderen før påføring, klem ut 5 ml i håndflaten og spred den over det, og masser det deretter i fuktig hår. Etter det skal hodet skylles, gni en annen dose sjampo i hodebunnen med masserende bevegelser og la det gå i 5 minutter. Skyll grundig.

  Etter det kan du bruke en balsam eller balsam. Du kan gjenta prosedyren under hver sjampo, men ikke mer enn 3 ganger i uken i 5 uker med psoriasis eller 2 ganger med seboré. Hvis du klarte å bli kvitt symptomene, kan du fortsette å bruke som profylaktisk middel 1 gang i uken.

  Gelen brukes som en vanlig rengjøringsmiddel for kroppen.

  For barn

  Det nesten fullstendige fraværet av kontraindikasjoner gjør at Skin-Cap kan kjøpes selv for nyfødte når de første symptomene på seboré, psoriasis, etc. forekommer i dem. Jo tidligere reproduksjon av sopp og bakterier stoppes, desto bedre.

  Huddeksel anbefales til babyer fra 12 måneder. Den minste (fra år til 1,5 år) er bedre egnet aerosol, som er lett å påføre. Hvis barnet allerede er over 18 måneder, kan du gni kremet på alle deler av huden.

  Hvis det ikke er noen negative konsekvenser for voksne for en liten brennende følelse etter bruk, bør barnet umiddelbart stoppe behandlingen og skyll applikasjonsstedet under rennende vann med babysjøpe.

  Også før behandling påbegynnes, er det nødvendig med en allergitest. For å gjøre dette, er verktøyet påført det store området av huden. Hvis det ikke er ubehag, er det lite sannsynlig at allergi kommer frem i fremtiden.

  For voksne

  For voksne er det ingen andre begrensninger enn overfølsomhet. I 97% av tilfellene er stoffet godt tolerert.

  Under graviditet, amming

  Bruksanvisning Hudkrem inneholder et notat om at fordelene til moren må overstige risikoen for at barnet utvikler seg inne i henne.

  Eksperter tror ikke at Skin-Cap-komponenter påvirker fosteret på noen måte, men gravide og ammende kvinner anbefales å bestå test etter bruk.

  Denne forsiktigheten skyldes at aktivert sinkpyrition er trukket inn i cellene i mors kropp, noe som betyr at babyen også kommer inn. Det er viktig å legge merke til i tide hvis produktet er skadelig for det, og å slutte å bruke det. Akutt allergi under svangerskapet er også svært uønsket.

  Spesielle instruksjoner

  Samlet en rekke kommentarer om bruk av:

  1. Intensiv risting før påføring er nødvendig.
  2. Det er ingen fargestoffer i sammensetningen, derfor er endringen av hud eller hårfarge umulig. Hvis dette skjer, kan verktøyet være falskt.
  3. Linjen passer for alle typer hud og hår.
  4. Unngå kontakt med slimhinner, inkludert øynene. Ved kontakt, skyll grundig med vann.

  Bivirkninger

  Folk med sensitiv hud har noen ganger allergier. Også i begynnelsen av kurset fra krem ​​kan det være en liten brennende følelse. Hvis pasienten ikke er barn og det ikke er alvorlig ubehag, så vil det snart gå og du trenger ikke å stoppe kurset.

  overdose

  Tilfeller av overdosering er ikke kjent.

  interaksjon

  Hudkremkrem (instrukser for bruk gitt i artikkelen er en referanse og erstatter ikke de offisielle merknadene til stoffet) reagerer ikke med andre legemidler. Så viste forskning og testing.

  Ferie og lagringsforhold

  Verktøyet er ikke-hormonelt og fungerer som kosmetisk og ikke for medisinske formål, slik at du kan kjøpe det på apotek uten lege resept. Det er imidlertid ikke alltid tilgjengelig. I dette tilfellet kan verktøyet bestilles online, som ikke krever spesielle dokumenter fra legen.

  Huddekselet skal holdes kult. Den optimale temperaturen er fra 5 til 25 ° C. Produsenten gir ingen kommentarer om fuktighet og lys, men som i de fleste farmasøytiske produkter er det bedre å holde emballasjen i mørket. Oppbevaring bør være begrenset til barn.

  Utløpsdatoen for aerosol og sjampo er 5 år fra fremstillingsdatoen (det er angitt på pakken), for krem ​​er det 3 år.

  Analoger krem ​​hudhett

  Skin-cap krem, instruksjoner for bruk som inneholder mange restriksjoner, har en liste over analoger fra innenlandske og utenlandske selskaper.

  1. Zincap krem. Har også en spray. Nesten fullstendig kopi av de spanske midlene, men billigere (nesten to ganger) og produsert i Russland (Pharmstandard-Tomsk). Hovedstoffet er også sinkpyrition. Imidlertid tror de fleste kjøpere at det russiske duplikatet ikke er så effektivt, for mange det hjalp ikke. En annen forskjell er en kortere holdbarhet (2 år).
  2. Line Friderm fra det nordamerikanske selskapet Mifarm. En lignende aktiv substans, metode for bruk og instruksjoner, men prisen er i gjennomsnitt mindre. Nok effektivt og vanlig stoff. Sjampo fra denne linjen, i tillegg til å eliminere problemer med hodebunnen, forbedrer også hårstrukturen.
  3. Pyrithionein sink. Et enkelt legemiddel med tittelen aktiv ingrediens. Utgivelsen er laget i ulike former.
  4. Psoriderm og psoricam er spesielle rettsmidler for psoriasis, ganske populært i utlandet, spesielt i Ukraina. I Russland, ikke solgt.

  Pris Skin cap på apotek i Moskva, St. Petersburg, regioner

  Minimumspriser for linjen Skin-Cap i fagene i Russland. Det bør bemerkes at det er mulig å kjøpe varer ikke i lokale apotek, men å bestille i medisinske nettbutikker. Som regel, i dem er prisen konstant for alle regioner, kun kostnaden for levering kan variere.

  Flere Artikler Om Typer Acne