Liniment balsamico hell takle koker, purulent sår, hovne lymfeknuter og interne komplekse suppurations, så det er logisk å anta at Vishnevsky salve acne vil også være nyttig. Den ble opprinnelig utviklet for militære behov og ble brukt i ulike sykdommer. På grunn av sammensetningen har salven ingen kontraindikasjoner, men det har også en betydelig ulempe: en ubehagelig, vanskelig å vaske av lukt. Men du kan og lide hvis du ikke kan bruke penger på dyre midler som kanskje ikke hjelper.

Vishnevsky salve selges i alle apotek. Dens kostnad er lav og effektiviteten er høy. Men i begynnelsen kan akne bli mer, da det vil begynne å trekke ut alle subkutane klynger, men etter ødeleggelsen av subkutan wen, blir akne signifikant redusert. I løpet av denne perioden vil du ha en stor fristelse til å avlaste alle disse stygge utslettene, men du bør ikke gjøre dette, fordi du kan smitte huden eller få sta flekker på de mest fremtredende stedene i ansiktet.

Enkelt enkelt: litt om sammensetningen av produktet, dens effekter og omfang

Balsam er utformet på en slik måte at komponentene er overraskende kombinert og utfyller hverandre. I tillegg består den utelukkende av naturlige råvarer, som skiller det fra mest moderne stoffer. Den korroderende lukten av liniment skyldes tjære, oppvarmingseffekten skyldes oljen av ricinusolje, og dens antiinflammatoriske egenskaper er xeroform. Bare tre komponenter, men så kraftig mot purulent og subkutan akne!

I motsetning til salver er balsamisk liniment en flytende form av stoffet som absorberes bedre av huden. På grunn av dette, raser acne raskere, går ut og "spruter ut" innholdet. I tillegg til kampen mot akne har verktøyet følgende nyttige egenskaper:

 • oppmykning;
 • Tørker betennelse og fet hud;
 • antiseptisk;
 • anti-inflammatorisk;
 • reduserende;
 • Decongestants.

Takket være disse evnene er oppfinnelsen av Vishnevsky populær for å bli kvitt kviser, akne, for betennelse i lymfeknuter (lymfadenitt), for sår og abscesser. Derfor smøre dem med akne er det enkleste du kan gjøre for å eliminere dem. Med mindre du kommer over lukten.

Metoder for bruk av balsamisk liniment

Søknadsmetoder avhenger av omfanget av akne, deres modningstidspunkt, ukedag og til og med tidspunktet på dagen. Du kan begynne å ødelegge akne helt fra morgenen, men hvis du trenger et sted å gå da, for å bli kvitt den ubehagelige lukten vil være svært vanskelig, og stedet for skjult (subkutant) akne kan "vise frem" lekket abscesser. Derfor er den beste tiden for en Vishnevsky salve fredag ​​og lørdag kveld (før helgen, som er planlagt å være hjemme).

 • Bruk som kompres: balsamisk liniment brukes på gasbind, brettet i flere lag og festet på "subkutan" med en gips. Komprimering varer hele natten, og om morgenen vil du ha enten en moden abscess, eller allerede utgitt utenfor;
 • Komprimering kan brukes på hele ansiktet (hvis det er akne i store mengder eller det er lommer av subkutane lesjoner), men vurderinger indikerer at denne øvelsen er usikker for sensitiv hud. For en slik komprimering blir balsammen ikke påført akne, men på gasbind med spor for munn, nese og øyne. Denne "masken" etter plassering på ansiktet i 2-2,5 timer;
 • Den enkleste måten er å smøre akne med en separat kirsebærlakse på en bomullspinne. Etter 30-40 minutter, anbefales ansiktet å vaske.

Hvis du har noe å si om Vishnevsky salve for eller imot, skriv til oss, gi tilbakemelding. Personlig erfaring er velkommen.

Ofte var syk, og kunne ikke forstå hvorfor, les om parasitter. Straks begynte behandlingen. Det hjalp! Hovedparten av flertallet er å forsinke! Jo før du begynner å fjerne parasitter, jo bedre. Hvis vi snakker om narkotika, er alt problematisk. I dag er det bare ett virkelig effektivt anti-parasittisk kompleks, UNITOX. Det ødelegger og feier fra kroppen av alle kjente parasitter - fra hjernen og hjertet til leveren og tarmen. Ingen av de eksisterende stoffene er i stand til dette lenger. Nå er det ingen smerter og ubehag!

Kjemikalieforum

hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Post NikitaU »Fre 17 feb 2012 2:58 pm

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Melding Polychemist »fre 17 feb 2012 15:00

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Melding NikitaU »fre 17 feb 2012 15:19

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Innlegg av Polychemist »fre 17 feb 2012 15:32

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Post Zord »fre 17 feb 2012 15:36

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Melding NikitaU »fre 17 feb 2012 15:46

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Post Zord »fre 17 feb 2012 15:59

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Melding Tokashi »fre 17 feb 2012 16:13

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Post Sovetnik »Fre 17 feb 2012 21:23

Lukt gir xeroform.
Dette er hva Wikipedia skriver:
"Bismuth Tribromfenolat (xeroform, Bismutum tribromphenylicum) -..: Medikamentet, 2,4,6-tribromfenol vismut grunnleggende kjemiske formel Bi (OC6H3Br3) 3 Gul fint pulver med en karakteristisk lukt som er uoppløselig i vann, etanol, etyleter og kloroform"

Som du kan se oppløses, er det ikke lett.
Hvis du prøver å ødelegge det - syre?

Vi bruker Vishnevsky salve for akne

Vishnevsky salve for akne har lenge vært brukt og regnes som en av de mest effektive metoder for rensing og helbredelse av huden.

Dette stoffet har et bredt spekter av terapeutisk virkning.

Balsamisk liniment Vishnevsky designet for å gi antimikrobielle, sårhelende effekter.

Disse prosessene utføres ved oppvarming, på grunn av dette økes utviklingen av betennelse i det berørte området, pimpleet modnes raskere og nesten over natten.

Så tar helbredelsesprosessen ikke lang tid.

Sammensetningen av linimentet og virkningsmekanismen

I sammensetningen av Vishnevsky salve 3 potente stoffer:

 1. Xeroform (vismuttribromfenolat) er et gulfarget pulver. Komponenten har en antiseptisk effekt på huden, tørker huden.
 2. Birketjære er en tykk, mørk, oljeaktig væske. Dette er en naturlig komponent oppnådd ved bearbeiding av bjørkebark. Dette stoffet har en antimikrobiell effekt. Etter bruk, huden er soothed, tørket, kløe går bort, betennelse minker, integraser regenereres, forbedrer blodsirkulasjonen.
 3. Castor olje. En like viktig komponent i produktet som desinfiserer, fukter, nærer og myker huden.

Bruken av et slikt legemiddel vil i stor grad akselerere prosessen med å bryte absessen og helbredelsen av åpne sår.

På grunn av det spesielle forholdet mellom komponenter var det mulig å få et unikt middel som har mange effekter på huden. Det virker som et antiseptisk, desinfiserende, antimikrobielt og antiinflammatorisk middel, det tørker, gjenoppretter, lindrer hevelse, myker huden.

Vishnevsky salve med kokker virker enkelt, raskt og trygt:

 1. Castorolje reagerer først. Det myker huden og utvider porene. Dette tillater andre aktive stoffer å trenge inn i de dypere lagene uten problemer og raskt.
 2. Det neste kommer til handling er xeroform. Det trenger dypt inn i epidermis og har en desinfiserende og antiinflammatorisk effekt. Effekten av virkningen av denne komponenten kommer ganske raskt: rødhet og hevelse i buksområdet forsvinner raskt, huden blir ren og frisk.
 3. Når xeroform begynner å virke, kan det være en brennende følelse, kribling i dette området. Dette er normalt, det burde være. Dette betyr at stoffet virker.
 4. Komponenten som kommer inn i terapien er tjære. Stoffet stimulerer hudreseptorene og fremmer sin aktive stimulering. Som et resultat blir huden raskt restaurert og snart helbreder.

Når det er nødvendig å fjerne kjelen, er Vishnevsky salve et godt valg. Hvis dette er et isolert tilfelle, og det ikke er mulig å umiddelbart besøke en lege, må du bruke dette verktøyet.

Indikasjoner, kontraindikasjoner, bivirkninger

Vishnevsky salve er et utmerket terapeutisk og profylaktisk middel for ulike sykdommer i huden. Det er mye brukt i medisinsk og kosmetisk praksis. Oftest brukes det til helbredelse av sår, sår, sårdannelse, samt behandling av akne, furunkulose, abscesser og andre suppurative lesjoner av epidermis.

Som alle farmasøytiske preparater har denne salve sine egne kontraindikasjoner. Ikke bruk dette verktøyet til personer med overfølsomhet overfor salvets komponenter.

Følgende bivirkninger kan oppstå under behandlingen av legemidler;

 1. Kløe. Det oppstår når en allergisk reaksjon på noen komponent av stoffet. I denne situasjonen bør du slutte å bruke verktøyet.
 2. Når det brukes i ansiktet, kan hevelse og rødhet av dermis oppstå. Dette skyldes virkningen av ricinusolje, som stimulerer blodstrømmen til de øvre lagene i huden.

Før du begynner behandling, må du sjekke reaksjonen. Det er nødvendig å behandle et lite område på baksiden med salve, og vent på utviklingen av reaksjonen.

Metode for bruk

Verktøyet betraktes som multifunksjonelt. Det er i stand til å rense huden fra alle typer sår. Metoden er valgt basert på utviklingsstadiet av absessen, antallet av dem på huden, samt kroppens utbredelse. Begynnelsen av behandlingen bør planlegges på frie dager, når pasienten har mulighet til å bli hjemme. Dette kravet skyldes det faktum at etter bruk av liniment skjult akne vil begynne å sprekke, vil pus gå ut.

Prikk søknad

Subkutan akne er veldig lett å kurere med Vishnevsky salve. Verktøyet bør påføres til det tidspunkt som absessen åpner, og det åpne såret begynner å helbrede.

For å fremskynde helingsprosessen av en åpen abscess, er det nødvendig å behandle det med hydrogenperoksid på forhånd.

Behandlingsforløpet skal være omtrent 14 dager. I løpet av denne tiden er huden helt ryddet av indre akne, betennelse vil komme ned. Et fullt behandlingsforløp gjenoppretter hudens naturlige vann-saltbalanse.

For å kvitte seg med subkutan pimple, er det nødvendig med en bomullspinne å bruke salve på det betente området. Dette bør gjøres svært nøye. Soak i 40 minutter og skyll med varmt vann.

Salve kompresjon

For å kvitte seg med koker, må du komprimere på steder koker. Minst 2 ganger om dagen, er det nødvendig å utføre denne prosedyren, en slik ordning vil tillate mer sannsynlighet for å fjerne pus fra huden og helbrede såret. I denne forbindelse er Vishnevsky-linimentet likt i virkemåte for ichthyol-salve.

Komprimering av Vishnevsky salve er utarbeidet som følger: Du må kutte et stykke gasbind, brette i flere lag, lage klistremerke eller medisinsk tape for å fikse kompresjonen.

Før du går i seng, er abscessen godt behandlet med balsamisk liniment og er dekket med gasbind på toppen, festet med skrapbånd eller gips. La på hele natten.

Furunkulose er en sykdom hvor indre kviser ser veldig ofte ut og et stort antall av dem dannes. I dette tilfellet må du se en lege, og ikke til selvmedisinere.

Forbindinger med salve

I begynnelsen er det svært vanskelig å fortelle forskjellen mellom en normal indre pimple og en furuncle. Men så snart det er klarhet, må du umiddelbart legge på en serviett gjennomvåt i Vishnevsky salve i 12 timer.

Når tiden går, må du forsiktig fjerne bandasjen, fjerne rester av salven, tørk overflaten med alkohol og sett på igjen den samme forbindelsen, og dekk den med cellofan eller vokspapir på toppen. Denne gangen bør du ikke legge igjen en komprimering i lang tid.

Så snart furuncle ble åpnet, er det nødvendig å gjøre dressinger med antibakterielle salver. Hvis mengden pus er redusert, må du komprimere med Vishnevsky salve igjen, erstatning av dressinger skal utføres hver 6. time. Et høyt resultat oppnås med veksling av balsamisk liniment med antibakterielle salver.

Når kjelen har brist, må den behandles med hydrogenperoksid. Etter at alle pus er ute, må du behandle såret med Vishnevsky's liniment i noen dager. Dette kreves for sin hurtige helbredelse og forebygging av arrdannelse. Du må også gi varme til kjelen. Dette vil øke hastigheten på modningsprosessen. Men du kan ikke overopphete det eller overcool.

Hvis du ignorerer behandlingen, kan du hele tiden lide med furunkulose, den vil utvikle seg til en kronisk form.

Vishnevsky salve: en utdatert medisinering eller et effektivt middel for akne?

Sammenlignet med de nyeste kosmetologiske utviklingene, synes balsamisk liniment ifølge Vishnevsky (i vanlige folk - Vishnevsky salve) å være gråhåret gammel. Med det ble flere generasjoner av sovjetiske borgere kvitt akne, men moderne leger anbefaler sjelden å bruke dette verktøyet, utviklet i begynnelsen av det 20. århundre. Likevel husker forbrukerne fortsatt om dette legemidlet, og mange positive vurderinger om det på Internett indikerer at folk fortsatt setter pris på og elsker det for effektiviteten i bekjempelsen av hudsykdommer.

Sammensetning og effekter av salve på akne vishnevskogo akne

Sammensetningen av salven er enkel, som alle geniale. Den er basert på bare 3 komponenter.

 1. Xeroform er et gulpulver med en karakteristisk lukt, med antiseptisk, astringent og tørkende effekt. Samtidig, i motsetning til mange antiseptika, irriterer det ikke vevet, men tvert imot beroliger dem og bidrar til å lindre betennelse.
 2. Birketjære forbedrer blodsirkulasjonen og stimulerer vevregenerering.
 3. Castorolje, som har en oppvarmings- og mykningseffekt, og tillater at andre komponenter i salven trenger inn i dypet og har en gunstig effekt på dem. På grunn av denne egenskapen, er agenten brukt til å behandle ikke bare vanlig akne, men også subkutane abscesser, kokker og andre lignende formasjoner.

Billig og effektiv salve Vishnevsky produserer i dag mange farmasøytiske selskaper

Salven, oppnådd ved å blande disse komponentene, virker på huden på følgende måte: ricinusolje varmer det berørte området og forsterker betennelsen litt, på grunn av hvilken akne riper mye raskere. Xeroform penetrerer inn i de dypere lagene av huden, tillater ikke betennelse å utvikle, tørke og desinfisere problemområdet, og bjørk tjære fjerner hevelse og rødhet, og gir huden et sunt utseende. Med riktig behandling kan akne passere på bare 1-2 netter.

Xeroform gir salven sterke antiseptiske egenskaper og ubehagelig lukt

Generelt har Vishnevsky salve følgende effekter på huden:

 • antiseptisk;
 • anti-inflammatorisk;
 • regenererende;
 • podsushivayuschee;
 • antiedematous;
 • oppvarming;
 • oppmykning;
 • stimulerende.

En rask positiv effekt oppnås på grunn av dyp penetrasjon i huden av de aktive substansene i midlet og de sterke antiseptiske egenskapene til xeroformen.

Oppfinneren av salven er en sovjetisk kirurg Alexander Vishnevsky, en lege som bodde og jobbet i begynnelsen av forrige århundre - en periode med nesten konstante kriger og omdreininger. Å redde mennesker som led av militære handlinger, var forskeren veldig deprimert av den høye dødeligheten av pasientene i postoperativ perioden. På den tiden hadde medisinen ikke antibiotika og antiseptika, så da Vishnevsky foreslo å bruke balsamisk liniment i medisinsk praksis i 1927, var dette et reelt gjennombrudd i medisin. Et nytt verktøy ble umiddelbart testet og verdsatt både i militærfeltkirurgi og i hverdagen, og i 1942 mottok Vishnevsky Stalinprisen i II-graden for opprettelsen.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

I tiden med total mangel på ikke bare produkter, men også rusmidler, var Vishnevsky salve praktisk talt i hvert hjem og ble brukt til å eliminere følgende problemer:

 • brannsår;
 • skader;
 • traumatiske sår;
 • trykksår;
 • frostskader;
 • betennelse i postoperative suturer;
 • koker;
 • abscesser,
 • wen;
 • magesår;
 • abscesser,
 • våte korn;
 • pigment flekker;
 • akne.

Foreløpig er Vishnevsky salve oftest brukt til å behandle akne, inkludert subkutan og på hodet (salven har ingen negativ effekt på hårlinjen). Som regel er stoffet godt tolerert, men følgende allergiske reaksjoner er mulige:

 • rødhet i applikasjonsområdet;
 • hevelse;
 • kløe.

Tilstedeværelsen av ricinusolje i sammensetningen kan provosere rødmen av huden på grunn av dens oppvarmingseffekt, mens kløen indikerer intoleranse av en av salverets komponenter. Hvis allergiske reaksjoner oppstår, bør behandlingen seponeres.

Hvis bruk av salven forårsaker en allergisk reaksjon, bør behandlingen stoppes.

Advarsel! Vishnevsky salve har en karakteristisk skarp lukt, noe som kan forårsake uønskede reaksjoner hos gravide og de med økt luktsans.

For folk med sensitiv hud, før du bruker salven, er det bedre å utføre en foreløpig test, og bruke en liten sum penger på ryggen. Der er huden mindre følsom, men hvis den er intolerant mot noen komponent, reagerer den umiddelbart med rødhet.

Dermed er bare én ting kontraindisert i Vishnevsky-salve - individuell intoleranse mot stoffets komponenter. Du bør imidlertid ikke glemme at liniment er et stoff - det betyr at før du begynner å bruke den, bør du konsultere legen din.

Egenskaper ved behandling

Å bruke balsamisk liniment er en enkel sak, men det er også noen subtiliteter her. Før bruk må du forberede huden.

 1. Hvis salven påføres ansiktet, bør den rengjøres med sminke og avfettet med en alkoholfri tonic.
 2. Huden må være ren.
 3. Før du bruker kremet, er det ønskelig å dampe huden godt. Påfør optimalt liniment etter en varm dusj: i dette tilfellet vil porene bli forstørret, og medisinen blir bedre absorbert.

Påfør produktet på huden på to måter: pek og bruk en maske.

Akupressur på ansiktet

Hvis det er enkelt akne i ansiktet, er det bedre å bruke produktet direkte på dem, uten å påvirke sunn hud. Både normal og subkutan akne kan smøres om dagen, og om natten er det bedre å fikse salven med en gips eller et lite bandasje. Ikke vær redd for å "overdrive det" på ansiktet: det forårsaker ikke kjemiske forbrenninger.

For natten er Vishnevskys salve bedre å fikse på problemområdet med en gips

Hvis pimpleet "brøt gjennom", bør pusen forsiktig fjernes, og hydrogenperoksid skal påføres såret: dette vil spare vev fra ytterligere infeksjon og øke regenereringsprosessen. Etter denne behandlingen kan linimentet påføres igjen til problemområdet er fullstendig helbredet.

Ikke glem å vaske av salven med varmt rennende vann med såpe eller lotion om morgenen. Deretter kan du bruke en fuktighetskrem, da tjære tørker huden.

Påfør Mask med salve

Hvis det berørte området er ganske stort, er det bedre å bruke agenten i form av en maske. For å gjøre dette, er foldet gaze i 4 lag mettet med salve og påført problemområdet. Etter 2 timer fjernes masken, rester av salven fjernes med servietter, og huden vaskes med såpe. Du kan gjenta denne prosedyren en gang hver tredje dag i 2-3 uker.

Ikke vær redd hvis i de første timene du føler deg litt ømhet eller du ser at problemområdet har rødmet enda mer. Dette er en normal hudreaksjon som respons på å trekke av pus og økt blodgass.

Som regel kan forbedringer ses neste dag, og betydelige fremskritt oppnås om 3-5 dager. Under behandlingen er det bedre å ikke bruke dekorative kosmetikk på ansiktet og ikke å bruke kremer for problemhud. Samtidig er det nødvendig å følge en diett, unntatt fra diettbakken, søtsaker, karbonatiserte drikker, stekte, fete og røyke produkter.

Etter 5 dager med å bruke Vishnevsky salve, blir huden mer sunn.

Uttalelse fra leger og kosmetologer

Til tross for det faktum at for mange forbrukere salve bidrar til å bli kvitt akne blant dermatologer og kosmetologer, er Vishnevsky-salve ikke virkelig favorisert i dag. Det er en oppfatning at dette verktøyet fikk utbredt bruk, siden skaperen hadde faste innlegg på en gang, og han fikk muligheten til å "presse" sitt verdifulle avkom inn i massene, noe som ikke er noe av verdi.

Noen eksperter sier at ikke bare balsamisk liniment ifølge Vishnevsky har en positiv effekt på huden, men bidrar også til reproduksjon av skadelige mikroorganismer, og skaper en fettfilm på overflaten av ansiktet som forstyrrer helbredelses- og regenereringsprosessene.

Selv de leger og kosmetologer som bruker Vishnevsky salve i deres praksis, anbefaler ikke det til absolutt alle pasienter. Det beste av alt liniment hjelper tenåringer. Hvis akne oppstår hos voksne menn og kvinner og er forårsaket av stress eller hormonelle problemer, vil salve alene ikke hjelpe. En rekke aktiviteter er nødvendig: fra kosthold og god søvn til hormonelle stoffer og peeling med retinoider.

Ifølge vurderinger av hudlege, hjelper den beste Vishnevsky salven fra ungdoms akne

Forbrukeromtaler - hjelper medhjelpen alltid?

Når det gjelder vanlige forbrukere, har de ofte, etter at de allerede har forlatt ungdomsårene, med hudproblemer ikke tilbøyelige til å komme til grunnårsakene til problemet, men bruker bare gamle dokumenterte midler. På Internett kan du finne mange positive vurderinger om bruk av Vishnevsky salve til behandling av akne.

Mine hudproblemer startet ved 10 år gammel. Akne strødde hele pannen min. I utgangspunktet var ikke akne nok, og jeg var ikke oppmerksom på dem. Men i 5-6 klasse begynte jeg å ha lyse rød akne. Det var forferdelig! Jeg ble veldig skamfull over å gå et sted med et slikt ansikt! Jeg satt og gråt. Nå er jeg 14 år gammel, og huden er like ille. Permanent akne på pannen. Av og til er det på kinnene, men dette er sjeldent. Jeg leser hele tiden på Internett om alle slags salver og kremer for akne. Jeg prøvde en haug med noen salver og resultatet 0. Og så kom jeg en gang over en slik salve som "Vishnevsky salve". Jeg bestemte meg å prøve. På apoteket koster det 25-30 rubler hvor. I det øyeblikket, da jeg kjøpte denne salven, hadde jeg en subkutan pimple midt i pannen! Så kom jeg hjem, legg mye av denne salven på bomullsputen og "limt" til akne. Jeg gjorde det samme for natten. Om morgenen var pusen allerede oppe. Det er, jeg ble rolig kvitt pus. Denne salven trekker bare pus fantastisk! Hvis du plages av subkutan akne, går du til apoteket for denne salven!

Anastasia413

http://otzovik.com/review_2077805.html

Vishnevsky salve har alltid vært i min mors førstehjelpsutstyr. Det er et billig og tidsbestemt verktøy. Jeg husker da, som barn, vi falt ned med gutta og rev av hverandre våre knær, vi smurt alltid denne salven. Noen hadde kokt, sår. De som ikke hadde denne salven - åpnet absessen. Og våre mødre smurt oss denne salven.
Personlig har jeg aldri hatt sår. Men denne salven var nyttig for meg. Da jeg ble 18, flyttet jeg til en annen by for jobb. Tilsynelatende var jeg ikke helt komfortabel med klimaet. Og jeg fikk akne på ansiktet mitt. Jeg hadde ikke det selv i mine tenåringer! Jeg kjøpte dyre tonics og lotions. Og selv etter scrubs var det ingen mening.
På apoteket ba jeg apoteket om å selge meg noe veldig billig og effektivt. Og hva var min overraskelse! Hun ga meg Vishnevskys salve (ja, hvis jeg tidligere hadde kjent at denne salven kan redde meg fra akne, ville jeg ha tatt den fra min mor).
Jeg vil merke - akne har blitt merkbart mindre i størrelse. Jeg vil ikke si at jeg ble kvitt dem helt ved hjelp av en salve, men antallet deres er redusert.

Ksyusha25

http://otzovik.com/review_1011730.html

Negative vurderinger av Vishnevsky salve er ofte forbundet med den ubehagelige lukten av dette middelet.

Med denne salven er kjent fra barndommen. Eventuelle sår, sår, slitasje, splinter, etc. ble behandlet med Vishnevsky salve. Og nå for noen hud, og purulent, betennelse, er dette legemidlet nummer 1! Salven er veldig bra, resultatet blir ikke lenge i kommer! Det eneste negative er lukten er ubehagelig og veldig sterk, vedvarende! Hvis jeg har behov for å pålegge det, gjør det alltid om natten!

gull 43

http://otzovik.com/review_668225.html

Men som et hvilket som helst verktøy hjelper liniment med å bli kvitt akne, ikke alle og ikke alltid.

Legemidlet klarer seg godt med koke, hvis du bruker det under bandasjen. Jeg prøvde å "behandle" akne med det - dessverre så jeg ikke merke til noen signifikant effekt, men duften forblir lenge, og merkene på huden også.

OdriTerner

http://otzovik.com/review_3181673.html

For de fleste forbrukere hjelper imidlertid stoffet fremdeles, og om det vil være effektivt for deg personlig, kan du bare finne ut av erfaring.

Praktisk bruk av verktøyet i kampen mot akne - video

Effekten av Vishnevsky salve er ikke bevist av en generasjon av forbrukere. Derfor, før du kjøper dyre moderne kosmetikk, prøv det gode gamle linimentet. Selvfølgelig, forutsatt at problemet er virkelig i huden, og ikke i hormonell svikt eller forstyrrelse av de indre organene. I alle fall, før du bruker verktøyet, er det bedre å konsultere legen din.

Riktig og effektivt bruk Vishnevsky salve

Sammensetningen av salven og medisinske egenskaper

Skaperen av salven - Dr. Vishnevsky - var en militær kirurg. For utøveren var det viktig å få et effektivt middel til å behandle infiserte sår (krigsår blir ofte ledsaget av infeksjon, suppuration). Derfor inneholdt sammensetningen svært enkle, rimelige stoffer, med en antiseptisk og sårhelende effekt.

Salve (eller liniment) Vishnevsky består av tre komponenter:

Hver av de listede komponentene har en bestemt effekt. I komplekset komplementerer de hverandre og gir en generell terapeutisk effekt.

Castorolje - sårhelingskomponent

Castorolje er et kjent sårhelingstilbud. Den klemmes fra de giftige frøene til kjernehjernen. Verktøyet brukes ofte til ekstern behandling av utslett, peeling, for helbredende sår, forbrenning, frostbit. Også ricinusolje har antimikrobielle egenskaper - dets komponenter ødelegger cellene av bakterier og sopp.

Tar - antiseptisk bred handling

Tar er et produkt av tre-tjære sublimering. Den har en skarp ubehagelig lukt, som er bevart i sammensetningen av Vishnevskijs liniment. Avhengig av hvilken type bark der det fordampes, kan tjære være asp, bjørk, furu. For produksjon av Vishnevsky liniment ved hjelp av bjørk tjære.

I folkemedisin er björktjære et middel for behandling av sår, betennelser, infeksjoner, svulster. Det brukes i sår hals, gangrene, sopplidelser, så vel som sår, mastitt, psoriasis. Healers anbefaler taren for å kvitte seg med ormer og eksterne parasitter (flått, luer).

Birk tjære er således et bredspektret antiseptisk middel. Den består av mer enn 100 nyttige komponenter som motvirker mikrober, desinfiserer sår. De antimikrobielle egenskapene til tjære i sammensetningen av Vishnevsky danner den antiseptiske effekten av midlet.

Xeroform - syntetisk antiseptisk

Xeroform er en syntetisk komponent, pulver, hvor to aktive stoffer er vismutsalt og karboksylsyre. Det oppnås under kjemiske reaksjoner. Vismut som en del av xeroform oxiderer patogene bakterier. Karboksylsyre - Krenker strukturen til bakteriecellen.

Dette syntetiske stoffet er et kjent antiseptisk middel. Det binder patogener, forårsaker deres død. Brukes til behandling av ytre sår, behandling av hudbetennelse. Salver med xeroform foreskrives ofte etter operasjoner og for behandling av postpartum tårer, navlestrengen i et spedbarn, med eksem og brann, etter hudtransplantasjon.

Instruksjoner for Vishnevsky salve

Instruksjoner for bruk Vishnevsky salve regulerer kontraindikasjoner og indikasjoner på behandling og anvendelsesmetoder. Liniment anbefales for behandling av sår av forskjellig opprinnelse - kirurgiske inngrep, postpartum traumas, purulente prosesser, eksterne betennelser.

Og en annen ting: Det anbefales ikke å bruke Vishnevsky's liniment på de åpne områdene i kroppen i sommerperioden (bjørketæren øker hudens følsomhet mot ultrafiolett stråling).

Holdbarheten til legemidlet er 3 år (i et mørkt, kjølig sted til + 18ºC).

Hva bestemmer effektiviteten av søknaden

Sammensetningen av Vishnevsky ble oppfunnet for mer enn hundre år siden. I medisinske sirkler var det uenigheter om hensiktsmessigheten av bruken. Det ble diskutert at under påføring av linimentet - en film som er ugjennomtrengelig til luft, dannes på overflaten av såret. Under en slik film er det opprettet forhold for utvikling av anaerobe bakterier. Så, kanskje intensiverende purulente prosesser.

For at Vishnevskijs liniment bare skal kunne gi fordeler, er det nødvendig å bruke det ordentlig. Før det påføres huden, er det nødvendig å desinfisere overflaten med salisylalkohol, jod eller en svak manganoppløsning.

Praksis har vist effektiviteten av legemidlet til behandling av koke. Som et resultat av en økning i blodstrømmen, dannes en abscess raskere, går gjennom og helbreder.

Instruksjonen anbefaler at du bruker Vishnevskys komposisjon eksternt i form av dressinger i 8-12 timer, om nødvendig, lengre (med periodisk forandring av dressinger) til fullstendig gjenoppretting.

Korrekt bruk av Vishnevsky salve

Liniment Vishnevsky er en behandling for purulente betennelser. Det akselererer modningen av koker og deres gjennombrudd etterfulgt av helbredelse.

Prosessen, som kan vare 7-10 dager, tar 12-24 timer.

En kvise, sår, en annen type kjele modnes, danner et purulent hode, sprekker, etterfulgt av utløpet av purulent ekssudat. Videre bruk av liniment fjerner pusrester og helbreder såret uten arrdannelse. Liniment brukes til å behandle en rekke purulente betennelser.

Hva hjelper Vishnevsky salve:

 • akneutslett;
 • gynekologisk betennelse;
 • trengsel i leddene (tromboflebitt, endarteritt, åreknuter, trophic ulcers, gangrenous prosesser);
 • psoriasis;
 • brannsår, trykksår, frostbit;
 • hevelse, dropsy.

La oss se nærmere på hvordan og for hvilken Vishnevsky salve er brukt.

Vishnevsky salve for akne

For å redusere og bli kvitt akne, bruker pimples av ulike etiologier dressinger og sprøyter. Bandasjer brukes til omfattende utslett. For å gjøre dette, ta et bandasje eller gasbind (brettet i flere lag), bruk liniment på dem, gjelder for det berørte området (kind, hake, panne). Dekk med en bomullsklut, fest med en gips. La overnatte. Om morgenen - fjern og tørk huden med salisylalkohol eller klorhexidin (for å fjerne bakterier og lukt av salve).

Den andre metoden - pek applikasjon av liniment uten komprimering. I dette tilfellet brukes Vishnevsky salve for akne på ansiktet separat for hver kvise (bruk en pinne for ørene eller en kamp med bomull). Pre-acne blir behandlet med jod (flekk), på toppen av - sette liniment. Ikke dekk med gips, det er nødvendig å oppdatere salven hver annen time. Hvis kjelen er moden og ikke gjennomsyrer på egenhånd, kan du pierce den med en nål og bruke forbindelsen igjen. Klemme pimple kan ikke.

Bruken av Vishnevsky salve i gynekologi

Vishnevsky salve i gynekologi brukes til å behandle ulike betennelser (appendages, eggstokkene, vaginal inflammasjon, tubal infertilitet - obstruksjon av eggleder). Tamponger med liniment reduserer området betennelse, reduserer puffiness. I tillegg bidrar sammensetningen av Vishnevsky til rask helbredelse av tårer, postpartum suturer, resorbsjon av adhesjoner.

Tamponger med Vishnevsky salve i gynekologi har en antiseptisk og epithelial effekt. De legges på kvelden i skjeden. Opptil 15 g salve forbrukes for hver tampong, behandlingstid - opptil 10 dager med en pause på 10 dager.

Tamponger med Vishnevsky salve bidrar til behandling av endometriose. De gjenoppretter det indre laget av livmorrøret, noe som gjør at det befruktede egget kan bevege seg gjennom det i livmoren og implantert med utbruddet av ønsket graviditet.

Vishnevsky salve for hemorroider

Vishnevsky salve brukes til behandling av ytre hemorroider og for postoperativ behandling for å fjerne hemorroider. Salve bidrar ikke bare til dannelsen av ny hud, men forhindrer også sårinfeksjon.

Ved behandling av de første stadiene av hemorroider hjelper linimentet med å stoppe prosessen og forhindre kirurgi, fremmer opptaket av klumper. Med tidlig behandling (i utgangspunktet), kan du bli kvitt hemorroider helt.

Hvordan virker linimentet i hemorroider:

 • øker blodsirkulasjonen i applikasjonsområdet;
 • reduserer puffiness;
 • helbreder sår;
 • reduserer smerte.

Liniment Vishnevsky pålegger bare på en ren overflate. Dette er en obligatorisk behandlingsbetingelse, ellers kan sammensetningen skade. Hvis det er fekepartikler i fettfilmen, aktiverer de anaerobe prosesser, øker infeksjonen.

Derfor, før det påføres en medisinsk sammensetning, behandles anuset med en svak manganoppløsning (eller varme, sessile bad er laget i vann med mangan). Det anbefales å behandle anus med en manganløsning for en dag, og først etter at behandlingen med linimentet er startet.

Salve pålegges i form av kompresjon om natten. Du kan søke på et annet behandlingsregime - bruk liniment i 2-3 timer flere ganger om dagen.

Hemorroider blir ofte aktivert under graviditet. Kan gravide kvinner behandle hemorroider med Vishnevsky's liniment?

Vishnevsky salve under graviditet

Ekstern bruk av liniment under graviditet er trygt og tillatt for følgende sykdommer:

 • Hemorroider.
 • Åreknuter i bena - bruk av salve reduserer fremspringet av vener, reduserer smerte i spill.
 • Hevelse av føttene - salven reduserer utseendet av hevelse.
 • Gynekologisk betennelse (tamponger med liniment under graviditet, slik behandling er foreskrevet i tilfelle av akutt behov).

Egenskaper ved behandling: Tørk huden med alkohol før du påfører liniment. Dette fjerner bakterier som kan multiplisere under anaerobe forhold.

Analoger av Vishnevsky salve

I hundrevis av år etter oppfinnelsen av Vishnevsky salven ble mange komposisjoner utviklet og frigjort - mer effektivt uten sterk lukt, noe som gir oksygen til såret. Hvilke formuleringer tilbyr den moderne apoteksindustrien som et alternativ til den gamle måten (Dr. Vishnevsky)?

 • Ichthyol salve. Den viktigste aktive ingrediensen (Ichthyol) er aktiv mot stafylokokker, streptokokker, gjærlignende sopp. Den har antiinflammatorisk og smertestillende effekt. I tillegg til behandling av koker, brukes den til eksem, streptoderma, brannsår og erysipelas. Den viktigste effekten av ichthyol - den trekker pus, men forbedrer ikke helbredelsen av såret.
 • Levomekol - antibiotisk salve. Gir en uttalt effekt på behandlingen av purulente sår. Mye mer effektivt enn Vishnevskys foredrag.

Og også følgende stoffer:

 • Actovegin (krem og gel, som aktiverer absorpsjon av glukose, oksygen, og dermed stimulerer sårheling).
 • Solkoseryl (salve og gelé aktiverer også absorpsjon av oksygen og glukose).
 • Acerbin (inneholder malinsyre og benzoesyrer, som gir antimikrobiell virkning).
 • Hepiderm (krem, som består av antiseptisk klorhexidin og dexpanthenol - en hudepiteliseringsstimulator).
 • Nitatsid (krem med antibakteriell komponent - nitazol, streptotsid).
 • Ebermin er et stoff som inneholder naturlig antiseptisk (sølv).

Og også Bepantin (krem, lotion, salve), Panthenol (skum eller salve), Redningsmiddel, Miramistin (antiseptisk løsning). Fra folkemessige rettsmidler - tinktur av calendula, propolis, aloe leafmasse.

Levomekol - hva er forskjellene og egenskapene

Legemiddelindustrien tilbyr Levomekol som en analog av Vishnevsky's liniment. Dette er en salve som inneholder et antibiotika og et immunostimulerende middel (metyluracin og levomycetin). Levomekol brukes også til purulente sår, brannsår, trophic ulcers og andre smittsomme hudlesjoner. Den antibakterielle effekten av Levomekoli er mer uttalt enn Vishnevsky. I tillegg inneholder sammensetningen ikke komponenter med skarp ubehagelig lukt.

Hva er bedre Levomekol eller Vishnevsky salve? Dette bestemmes av alvorlighetsgraden av hudlesjonen og tilstanden til den syke personen.

Hvis tilstanden er alvorlig og en rask terapeutisk effekt er nødvendig, bruk Levomekol med antibiotika. Hvis den purulente prosessen ikke er omfattende - referer til den mer tilgjengelige sammensetningen av Vishnevsky.

De antibakterielle komponentene i Levomecoli, når de absorberes i blodet, kommer inn i hulromene i indre organer og kan forstyrre mikrofloraen. Levomekol er også bedre å ikke bruke gravide, særlig i de tidlige stadiene (de første fire månedene).

Vishnevsky salve er en enkel, billig og ganske effektiv behandling for sår og koke. Før du bruker sammensetningen, er det nødvendig å behandle huden med en antiseptisk løsning. Dette vil forhindre anaerobe prosesser og forhindre økt betennelse.

Hvordan bli kvitt akne vishnevsky acne

I sovjetiske tider ble Vishnevsky salve brukt nesten universelt for behandling av ulike sykdommer. Imidlertid er det spesielt nyttig å bringe løsningen ved kontakt med huden, noe som gir en kraftig helbredende og beroligende effekt på den. Salven eliminerer ikke bare alle slags utslett, men bidrar også til rask regenerering av de berørte områdene, noe som gjør huden jevn og elastisk.

Problemet med utbruddet av akne bekymrer de fleste, siden puberteten. Og mens en er heldig, og akne forsvinner av seg selv, er andre tvunget til å regelmessig håndtere dette problemet, selv i voksen alder.

I dag, på hyllene til butikker og på Internett kan du finne mange mirakelkurer for akne for enhver smak og lommebok, men ikke alle er i stand til å gjøre huden helt ren. Maz Vishnevskogo håndterer denne oppgaven i 100% av tilfellene, og gjør det nesten gratis og veldig raskt. Kostnaden for utenlandske annonserte midler når noen ganger den absurde grensen. Prisen på den gamle beviste Vishnevsky salven er fra 30 til 80 rubler maksimalt.

Hva forklarer slik lavpris og effektivitet av verktøyet? Faktum er at Vishnevsky-salven inneholder de enkleste naturlige komponentene: pulverformet xeroform, bjørktjære og ricinusolje. Ingen aromatiske tilsetningsstoffer, syntetiske fargestoffer og andre komponenter som kan forårsake en allergisk reaksjon - bare naturlige elementer.

Under krigen skapte Dr. Vishnevsky nesten en mirakelsalve nesten ved et uhell, og prøvde å lage et desinfiserende og sårhelende middel "fra det som var". Som et resultat oppnådde han en helbredende substans som er unik i sine egenskaper, og bekrefter igjen den uutslettelige sannheten at alt som er genialt, er enkelt.

Hemmeligheten om salvens effektivitet er at alle tre komponentene perfekt utfyller hverandre. Birk tjære aktiverer blodsirkulasjonen, xeroform bekjemper patogener, og ricinusoljen myker huden og tillater andre stoffer å trenge inn i raskere.

Egenskaper av salve

Birk tjære, som er en del av Vishnevsky salven, er en effektiv naturlig blodstrøm stimulerende. Forresten er det for ham at agenten skylder sin mørke farge. Pulverformet xeroform ødelegger raskt alle patogener som ikke tillater å helbrede sår og provosere akne. Og når all patogen mikroflora er nøytralisert, kommer ricinusolje inn - det gjør huden behagelig å berøre og lar deg raskt gjenopprette fra irritasjon.

Vishnevsky salve er ideell ikke bare for behandling av akne, men også for å kvitte seg med mer alvorlige problemer - koker, brenner, purulente sår, bedsores, etc. Behandle et sår, og snart vil det ikke være spor av det, selv om vi snakker om brannskader.

Effekten av Vishnevsky salve på huden:

 • desinfiserer åpne sår, penetrerer og dræper patogene bakterier under huden;
 • tørker våte ikke-helbredende sår;
 • stimulerer hudreseptorer;
 • reduserer raskt puffiness i steder av betennelse;
 • i lang tid desinfiserer såret;
 • aktiverer regenererende evne til huden;
 • Den har en kraftig myknings- og beroligende effekt.

Når det gjelder akne, myker ricinusoljen huden raskt i det betente området, slik at de aktive ingrediensene raskt kan trenge inn i kvise og ødelegge patogener lokalt, slik at de ikke sprer seg videre langs huden. Som et resultat kommer pimpleet "ripens" flere ganger raskere, purulente masser med nøytraliserte bakterier kommer ut, og huden gjenopprettes raskt.

I utgangspunktet ble Vishnevsky salve brukt til å fjerne de farligere "slektninger" av akne - koker. Tross alt, hvis den subkutane absessen bryter, kan den provosere blodinfeksjon og føre til døden. Salven forverrer raskt prosessen med betennelse, og koker i noen dager kommer ut på egen hånd og er helt ufarlig. Ser du på salvets styrke i dette tilfellet, trenger du ikke engang å tvile på effektiviteten i kampen mot akne!

Når skal du bruke salve

Under det vanlige navnet "akne" er det mer enn en type betennelse i huden. Faktisk er det ganske mange varianter av akne, men bare tre av dem er mest vanlige.

I-Housewife anbefaler å bruke Vishnevsky salve i følgende tilfeller:

 • å bekjempe ansikts acne;
 • med utseendet på et stort antall akne på ryggen;
 • for å eliminere subkutan akne (salve er en av de få måtene å kvitte seg med denne typen betennelse uten å ty til kirurgi);
 • noen form for akne.

Hvordan bruke salve

Før du bruker et kosmetisk eller terapeutisk middel, er det nødvendig å foreta en allergitest. Vishnevsky salve irriterer vanligvis ikke huden, men i tilfelle av overfølsom hud kan bivirkninger forekomme. Påfør litt på innsiden av albuen og vent 5-10 minutter.

Hvis allergier ikke er funnet, kan du trygt behandle akne med Vishnevsky salve:

 • Hvis du finner de første tegnene på modning av stor pimple (disse kalles ofte "hornet"), lage en spesiell bandasje. For å gjøre dette, brett bandasjen i flere lag, smør det med salve, bruk på problemområdet og fest med en gips. La om natten, og om morgenen etter vask, smøre dette stedet med en alkoholbasert lotion, for å tørke huden ordentlig og ikke la bakteriene en enkelt sjanse.
 • For alvorlige former for akne, lage en maske av Vishnevsky salve. Ta et stort stykke gasbind, fold flere ganger for å lage en klaff som kan dekke hele ansiktet. Lag hull i øynene, munnen og nesen, smør gaus med salve og legg på ansiktet. Vi må laze 2 timer, men resultatet vil ikke vare lenge. Etter første gang er det merkbar forbedring i tilstanden til huden.
 • Advarsel: Etter 30-40 minutter kan du føle en liten brennende følelse eller feber. Dette er helt normalt - salven begynte å trekke ut pus og bekjempe patogene aknebakterier.
 • For lokal betennelse, bruk salven direkte til huden uten gasbind.

Et viktig poeng: Etter å ha brukt Vishnevsky salve for akne, spesielt etter en to timers maske, kan det oppstå smertefulle reaksjoner i områder som er spesielt berørt av akne. Rødhet kan også forverres. Du bør ikke være redd - det er en midlertidig og helt naturlig effekt som indikerer effektiviteten av verktøyet.

Om Vishnevsky salve, som et middel for å bekjempe akne, forlot mange positive tilbakemeldinger. Selv i de mest forsømte tilfellene er det en synlig forbedring allerede på den tredje dagen med aktiv bruk av sammensetningen. For en fullstendig kur, anbefales det å regelmessig bruke salven uten avbrudd, til akne er borte i det hele tatt. Det hyggeligste er at det er umulig å overdrive det eller overdrive det på huden. Bare i svært sjeldne tilfeller er det mindre allergiske reaksjoner.

 • Hvis du har fet eller problem hud, på tidspunktet for behandlingen og etter det, gi opp junk food til maksimum. Dette gjelder ikke bare søtsaker, brus og brennevin, men også for salt og røkt mat. Husk at alle problemer kommer fra innsiden, og ål oppstår ikke på grunn av den skitne urbane atmosfæren, men som følge av en dårlig livsstil, inkludert ernæring.
 • For behandlingens varighet, nekter dekorative kosmetikk eller ikke-naturlige kroppspleieprodukter (hvis vi snakker om akne på baksiden).
 • Siden salven har en ganske spesiell lukt, er det bedre å bruke det om kvelden eller om natten, slik at "duften" har forsvunnet om morgenen.

Vishnevsky salve har praktisk talt ingen bivirkninger, men birk tjære har en lokal irritasjonsvirkning, derfor kan hudtilstanden i de første stadiene av behandlingen forverres. I alle fall øker antallet fans på denne mirakelhelsen hver dag, og det er ikke overraskende - sjelden hvor i dag kan du finne en slik effektiv, naturlig og billig medisin.

Vishnevsky salve for akne - en unik formel i kampen mot problemet

Blant de mange stoffene som bekjemper akne, kan ikke forlate ubemerket Vishnevsky-salve. Det er ikke bare perfekt å håndtere ulike fokaliteter av betennelse, men anses også for å være helt ufarlig. Dette verktøyet er tillatt for bruk under graviditet og amming. Men før du bruker dette verktøyet, må du ikke glemme å lese instruksjonene for stoffet, for å forstå dens funksjoner og bruksregler. I artikkelen vil vi beskrive hvordan du bruker Vishnevsky salve for akne, finne ut hvilke indikasjoner på bruk og kontraindikasjoner, samt få tilbakemeldinger fra personer som har brukt dette verktøyet.

Sammensetningen og prisen på Vishnevsky salve

Vishnevsky salve har et andre navn i medisin - Liniment balsamico ifølge Vishnevsky. Historien til dette verktøyet kommer fra 20-tallet av XX-tallet. Og nesten umiddelbart etter oppdagelsen blir det veldig populært. Tilgjengelig balsamisk liniment som antiseptisk til ekstern bruk.

Bekjempe betennelse og akne Vishnevsky salve på grunn av sin enkle og unike formel:

 • ricinusolje som nærer, myker og fukter huden;
 • bjørk tjære, som har anti-inflammatoriske og antimikrobielle effekter, bidrar til rask helbredelse av sår og hindrer rotting;
 • vismut tribromfenolat eller xeroform, noe som gir en tørking og desinfiserende effekt.

Vishnevskijs liniment kan kjøpes på et hvilket som helst apotek på territoriet til hele Russland og andre land. Prisen på denne salven varierer i området 20-60 rubler per legemiddel med en kapasitet på 30 g.

De viktigste egenskapene kan betraktes som Vishnevskys handlinger på akne og andre inflammatoriske prosesser i huden:

 • salven har en antiseptisk og desinfiserende effekt på applikasjonsstedet;
 • bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, akselerere metabolske prosesser, fjerne toksiner;
 • desinfiserer og tørker
 • reduserer betennelse og hevelse, og forhindrer også re-fremveksten av akne;
 • starter prosessen med vevregenerering.

Vishnevsky's bruk av akne

Hvis de i løpet av fiendtligheter brukte salve for dekontaminering og helbredelse av sår, brukes i dag Vishnevskys forandring for akne, koke og sår. Det er også foreskrevet for brann, koke, frostbit, sengetøy og andre typer skader på huden.

Til tross for sin sikkerhet og nesten helt naturlig sammensetning, bør Vishnevskys akne brukes forsiktig.

Eksperter anbefaler i sine vurderinger å følge følgende regler:

 1. På grunn av den spesielle ubehagelige lukten av produktet, er det best å bruke det om kvelden, når du ikke lenger trenger å bruke sminke eller gå et sted.
 2. Før bruk, er det nødvendig å teste følsomheten i huden for å unngå allergi mot salve.
 3. Stedet som det er planlagt å anvende liniment på, bør rengjøres på forhånd for kosmetikk og smuss. Hvis du fordamper huden, vil effekten av prosedyren bli sterkere.
 4. For å bli kvitt stor akne med Vishnevsky salve (det vil si at liniment brukes mest til dette) på huden, bør den påføres med et tykt, jevnt lag i flere timer. Ofte er stoffet igjen på kroppen gjennom hele natten, og vaskes av huden bare om morgenen med vanlig varmt vann.
 5. For ikke å plette sengetøy og klær, er det best å bruke salve på et bandasje eller bomullspute, som er sikkert festet på rett sted.
 6. Påfør verktøyet ikke er ønskelig i området rundt øynene og leppene. Det er også viktig å unngå kontakt med slimhinner i øynene og munnen.
 7. Som regel er en eller to applikasjoner nok til å kvitte seg med en abscess eller en stor pimple med salve. Men noen ganger mye mer slike kosmetiske prosedyrer kreves.

Husk at Vishnevsky salve er et stoff, ikke en vanlig krem. Bruk det hele tiden, er ikke verdt det. Det er nok å gjøre dette bare når det oppstår akne eller andre betennelser i ansiktet eller andre deler av kroppen.

Det er viktig! Før du bruker balsamisk liniment ifølge Vishnevsky, bør akne konsulteres med en spesialist. Selvbehandling kan føre til forverring av helsen din, fordi noen ganger er akne og magesår et viktig symptom på alvorlige sykdommer, og ikke en vanlig kosmetisk defekt som krever fjerning eller maskering.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Selv om Vishnevsky salve er tilgjengelig i et apotek uten resept og har en naturlig sammensetning, har denne løsningen kontraindikasjoner. Først av alt er det overfølsomhet overfor minst en av komponentene i verktøyet. Med forsiktighet anbefales det å bruke Vishnevskys akne til personer med tynn og sensitiv hud, under graviditet og amming, i tilfelle kreft.

Bivirkninger ved bruk av midler forekommer ganske sjelden og er oftest forårsaket av feil bruk av stoffet eller individets intoleranse overfor personen.

Vanligvis er det blant de negative effektene:

 • ulike allergiske reaksjoner, inkludert hevelse, rødhet i huden, kløe og brenning;
 • tørrhet og flaking av huden.

En liten prikkende og brennende følelse i løpet av få minutter etter påføring av preparatet på huden, regnes som normalt, siden den nå aktivt trenger inn i de subkutane lagene og begynner å virke.

Hjemmelaget akne oppskrifter med salve

Oftest er akne Vishnevsky salve brukt punkt. I dette tilfellet brukes en bomullspinne kun til akne og forlates i 20-60 minutter, hvorpå den vaskes av med vann. Dette gjelder mer for små kviser eller utslett. Kompresjon er også ofte gjort med liniment, spesielt hvis kvise er stor og smertefull. For å gjøre dette, legg litt penger på en bomullspute eller et stykke rent serviett, fest det på riktig sted og fest det med tape. En slik komprimering er vanligvis igjen på huden over natten, vasket med varmt rennende vann og såpe om morgenen.

Men det finnes andre måter å bruke dette stoffet på i kampen mot betennelse og akne. I tilfelle av omfattende utbrudd, påføres det et tynt lag på huden på hele problemområdet i 20-40 minutter, hvorpå det vaskes av. Du kan forhåndskutte en slags maske fra et serviett, hvis du bruker salve til å behandle utslett i ansiktet ditt, og påfør det på det påførte preparatet. Prosedyren gjentas daglig til tilstanden til huden blir merkbart bedre og den ønskede effekten oppnås.

Noen mennesker anbefaler når du forbereder en komprimering mellom en ren gaze eller serviett og Vishnevsky's salve for å sette et lite blad med litt fanget kålblad for å gi komprimeringen mer trekkraft.

Omtaler om bruk av Vishnevsky salve for akne

Eksperter, dermatologer og kosmetologer forlater positiv tilbakemelding på bruk av kokter, sår, akne og akne Vishnevskogon hud av ulike deler av kroppen. De noterer seg vellykket bruk av dette legemidlet i medisin for behandling av gynekologiske og hudsykdommer, samt i den komplekse behandlingen av sår av forskjellige størrelser og natur, åreknuter.

Legene anbefaler imidlertid å bruke salven bare etter samråd med en spesialist, da kun en erfaren kosmetolog eller dermatolog kan bestemme årsaken til absessen, samt bidra til å forhindre at det kommer tilbake.

De menneskene som allerede har prøvd på seg selv effekten av betennelse og akne Vishnevsky midler, snakker om sin høye effektivitet og hastighet for å skaffe et resultat. Mange takler store akne i bare ett eller to applikasjoner på huden. Mange kvinner og menn som allerede har brukt liniment, merker sin ubehagelige sterke lukt, noe som til og med forhindret noen i å sovne og forårsaket ubehag.

Vishnevsky salve er et stoff med en bred handlingsprofil. Stoffet på stoffet gjør det enkelt å påføre huden og bare vaske den av. Etter påføring på kroppen forblir det ikke noen flekker og misfarging av huden. De aktive stoffene trer inn i de dype, subkutane lagene og begynner å fungere umiddelbart etter bruk av stoffet.

Når du bruker Vishnevsky-salven mot akne, er det verdt å huske at for å oppnå maksimal effekt og å kvitte seg med problemet, er det alltid mulig med en integrert tilnærming. Vi må finne ut årsaken til akne og om mulig løse dette problemet. Det er også ønskelig å ha et balansert kosthold, gi opp dårlige vaner og føre en sunn livsstil. Så forekomsten av akne vil være en sjelden mindre gener, som alltid kan kontrolleres med en kompress med Vishnevsky salve.

Flere Artikler Om Typer Acne