Siden antikken ble det ansett som effektiv behandling av koke med Vishnevsky salve. I medisin, koker eller koker er definert som akutt purulent betennelse i hårpæren. En furuncle kan lokaliseres i øret, på ansikt, ben, rygg og andre deler av kroppen som har hårsekk. Det er mulig å behandle Vishnevsky furunculosis med salve hjemme, men dette bør gjøres riktig, ved hjelp av den spesielle ordningen beskrevet i instruksjonene for preparatet.

Generell informasjon

Salven, oppkalt etter sin oppfinner, den sovjetiske kirurgen A.V. Vishnevsky, har et annet navn "balsamisk liniment", som legen selv kalte den. Dette verktøyet regnes som det mest effektive og milde fra kjelen, da det har evnen til å påvirke nerveenden, gjenopprette blodtilførselen i det berørte området, myke huden og tørke området med et sår. Sammen gir alle disse egenskapene salven til å trenge inn i dypet i kokene.

Sammensetning og egenskaper

Populariteten til å bruke Vishnevsky salve mot kokos skyldes sin helbredende sammensetning, som inkluderer følgende komponenter:

 • Tar bjørk. Dette stoffet er en tykk svart oljeaktig væske, som undertrykker inflammatoriske prosesser og har en desinfiserende effekt. I kokker brukes birketjære i sammensetningen av liniment på grunn av evnen til å indusere tilstrømning av blodvæske til det berørte området, noe som akselererer utvinningen av berørte vev.
 • Pyrogen silica. Denne komponenten av salven absorberer giftstoffer og fjerner dem fra kroppen.
 • Xeroform. Pudderaktig konsistens med en bestemt lukt, som er i salven fra kokos, har en antiseptisk, tørkings- og sammenbindende effekt.
 • Fiskeolje Fiskolje er inkludert i oppskriften på preparatet av Vishnevsky salve på grunn av sin evne til å forbedre regenereringsprosessen og gjenopprette blodsirkulasjonen i kroppen.

vitnesbyrd

Vishnevsky salve er effektiv for koker, så vel som for ulike plager og hudproblemer. Liniment er vanligvis tilordnet i følgende tilfeller:

 • Den antiseptiske egenskapen til det beskrevne middel tillater det å bli brukt i brenning av kroppsvev med høye temperaturer eller virkningen av visse kjemikalier. Bruken av salve er mulig med alle grader av brenning.
 • Egenskapene til det beskrevne stoffet hjelper i frostbit av huden.
 • Påfør en tykk medisinsk blanding på åpne sår, og mer presist på huden rundt dem, slik at du ikke kommer inn i såret.
 • Det anbefales å bruke liniment til ulcerative lesjoner og sårhinner, da det akselererer prosessen med mykning og reparasjon av vev.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Bruken av Vishnevsky salve i behandlingen av furunkulose

Det er mulig å behandle chiria med Vishnevsky's liniment bare med utseendet av en rød støt på huden, spesielt etter brudddet. Det er kategorisk kontraindisert for å håndtere dette betyr å koke, hvilke fester. Pålegg balsamisk liniment bør være ved de første tegn på dannelse av en koke. For å gjøre dette, fikser du med en lapp i en halv dag et stykke bandasje impregnert med medisin. Etter at tiden er gått, blir den forsiktig fjernet og overflaten gnides tørr.

Vishnevsky salve er påført på et bandasje og brukes til å koke.

Deretter behandles kjelen med en vann-alkohol løsning og påfør en dressing under hvilken et stykke cellofan eller spesialpapir for kompresser plasseres. Når furuncle åpner, begynner de å smøre den med antibakterielle midler, for eksempel Levomekol krem. Brukt "Levomekol" til behandling av betente eller festerende sår, dette stoffet øker prosessen med abscess og åpning av absessen. Etter behandling med legemidlet "Levomekol", etter 6 timer, påføres balsamisk liniment igjen.

Et hyppig spørsmål er hva som er bedre når det gjelder kokinger: Vishnevsky salve eller ichthyol salve? Det antas at når det er modenkoker, er det bedre å bruke begge midler. Ichthyol salve gjør at du raskt kan oppnå et brudd på absessen, og Vishnevsky bidrar til å forbedre blodstrømmen i vevet og rask helbredelse av såret. Derfor anbefales det å først bruke ichthyol, og etter liniment balsamico.

Analoger av stoffet

Strukturelle analoge midler for den aktive komponenten i salven har ikke, og hvis det er umulig å bruke, foreskriver legene narkotika-synonymer for den farmakologiske gruppen. Det bør tas hensyn til at hver farmasøytisk agent er forskjellig i behandlingsregimet og varigheten av terapeutisk kurs, så før du fortsetter med bruken din, må du konsultere den spesialiserte legen, samt sette deg inn i de vedlagte instruksjonene. Følgende analoger av Vishnevsky salve presenteres:

 • "Vinizol";
 • "Salvagin";
 • "Protargolum";
 • "Iodinol";
 • "Tsindol";
 • "Ferezol";
 • "Benzamitsin";
 • "Hexicon";
 • "Brilliant Green";
 • "Xeroform";
 • "Miramistin";
 • "Saledez";
 • "Eton";
 • "Ferezol";
 • "Polivinoks";
 • "Fukortsin";
 • Sinkpasta;
 • "Klorhexidin";
 • "Eplan".
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Kontra

Foreskrevet medisinering for personer med individuell intoleranse over komponentene i legemidlet er ikke foreskrevet for behandling av furunkulose. Balsamisk liniment er kontraindisert i kokepunkt på suppurasjonsstadiet. Hvis pasienten er allergisk mot karbonsyre, må du foreta en foreløpig kontroll på et lite område av huden i underarmen før du påfører verktøyet.

AskBody

Du er her

Vishnevsky salve: et effektivt middel mot koker

En furuncle (eller koker) er en vanlig lidelse, som er en purulent betennelse i hårfollikel, sebaceous kjertel og omgivende vev, forårsaket av bakterier av Staphylococcus aureus. Betennelse kan oppstå på nesten alle områder av huden, på grunn av manglende overholdelse av hygiene, lav immunitet, mangel på vitaminer, overdreven svette eller metabolske forstyrrelser. Kokene i ansiktet er spesielt farlige, siden det er økt risiko for å komme inn i blodet og provosere hjernebetennelse.

I intet tilfelle bør du ikke forsøke å klemme deg selv, dette kan føre til sepsis - blodinfeksjon.

En av de mest effektive midler for behandling av kokos er Vishnevsky salve, som folk kaller balsamisk liniment. Dette verktøyet, brukt i medisin i mer enn et halvt århundre, har blitt kjent for sin enkle og effektive sammensetning av et bredt spekter av handlinger.

I salvens sammensetning:

1. Birk tjære - gjenoppretter blodsirkulasjonen i vevet og har en antimikrobiell effekt;

2. Xeroform - tørker den berørte huden, har en antiseptisk effekt;

3. Castorolje (eller fiskeolje) - myker huden, forbedrer penetrasjonen av salven og forbedrer dens effekt.

Dermed er stoffet unikt for dets komplekse antimikrobielle virkning og samtidig regenererende egenskaper.

Faser av utviklingen av kjelen

Hvis du bestemmer deg for å starte koking med Vishnevsky salve, er det veldig viktig å ha en ide om stadier av utviklingen.

1. I begynnelsen er det rødhet i huden og vevstramming. Området med betennelse utvides og en smertefull, tett knute form i midten. Så begynner modningen av kjelen og begynner å helbrede det er nødvendig på dette stadiet. Jo før du begynner å bruke Vishnevsky salve til kjelen, jo raskere og lettere prosessen vil gå, og jo mindre sannsynlig er det at det blir et arr på huden.

2. Omtrent tre dager etter begynnelsen av den inflammatoriske prosessen, vises et hvitt hode midt i noden (det kan være flere av dem). Kok fullstendig dannet. Behandlingsprosessen kan være ledsaget av en forverring av generell trivsel. I det øyeblikket, når hodet er fullt dannet, anbefales det å suspendere bruken av salve og vent på at kjelen brøt;

3. Spontan åpning av koker og pus ut. På dette stadiet fjernes pusen med en steril bandasje, et antiseptisk middel påføres såret;

4. Healing. Etter at alle pus er ute, til Vishnevsky salve kan brukes igjen.

Metoder for å bruke Vishnevsky salve til koke

Det er to måter å bruke salve på å koke:

1. Direkte til fokus på betennelse i flere lag. Det er ønskelig å forbehandling huden med alkohol eller hydrogenperoksid;

2. Påfør på en steril, foldet flere ganger et stykke bandasje eller bomullsull, fest ved det inflammatoriske fokuset, dekk med et tørt bandasje eller gasbind på toppen og fest med en gips.

Påfør salven er nødvendig i flere timer, og helst om natten (minst to og ikke mer enn 12 timer). Etter denne tiden blir bandasjen fjernet, svulsten gnides med alkohol eller et vandig antiseptisk middel, og deretter påføres verktøyet igjen.

Koken med den anvendte salven må holdes varm, den bør ikke overopphetes eller overkjøles.

Etter å ha åpnet kjelen, er det nødvendig å behandle huden med et antibakterielt middel. Når pus er helt ute, kan du igjen bruke liniment, nå i 6 timer, som tidligere har behandlet såret med hydrogenperoksid. På dette stadiet kan du skifte Vishnevsky salve med antibakterielle midler til ekstern bruk.

Til tross for at Vishnevsky salve med kokos har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, anbefales det å konsultere en lege før du bruker den, hvem vil tilby det beste settet av tiltak for å redde deg fra problemet og hindre at det kommer tilbake i fremtiden.

Hvordan søke Vishnevsky salve med kokos? Sammensetning og prinsipp for drift

Vishnevsky salve, eller balsamisk liniment, har vært vellykket brukt i mange år i behandlingen av furunkulose. Dette legemidlet anses som det mest effektive og godartede middel for koke. Vishnevsky salve har en enkel og effektiv sammensetning av et bredt spekter av handling. Hvordan behandle chirii og koke med Vishnevsky salve - vi vil fortelle i vår artikkel.

Sammensetning og farmakologisk virkning av midlet

Vishnevsky salve er et kombinasjonsmedikament i form av et stoff som ser veldig ut som salve, men mer flytende. På grunn av konsistensen, blir produktet lett påført og fordelt på huden. Den har en bestemt farge og lukt.

Vishnevsky salve mot kokos inneholder følgende helbredende ingredienser:

 • bjørk tjære;
 • aerosil;
 • xeroform;
 • fiskeolje eller ricinusolje.

Aktive ingredienser i 100 gram av stoffet:

 • 3 gram bjørk tjære;
 • 3 gram xeroform;
 • 94 gram ricinusolje.

Terapeutisk effekt av liniment:

 • antimikrobielle;
 • irriterende;
 • anti-inflammatorisk;
 • regenererende.

Skjema for utgivelse

Verktøyet er tilgjengelig i to former:

 • rør av 30 gram;
 • bokser på 50 eller 100 gram.

Operasjonsprinsipp

Legemidlet har en komplisert effekt på kokninger:

 1. Birk tjære dreper bakterier. Forårsaker blodstrøm til det berørte området, akselerere prosessen med vevregenerering. Blokkerer betennelse.
 2. Aerosil absorberer og fjerner giftstoffer.
 3. Xeroform er inkludert i medikamentet i pulverform. Tørker utdanning. Den har en antiseptisk og astringent effekt.
 4. Castorolje eller fiskeolje mykner huden, gir dyp penetrasjon av de aktive stoffene i salven i det berørte vevet, og øker den terapeutiske effekten. Fiskolje stimulerer celleregenerasjon og gjenoppretter lokal blodsirkulasjon.

Salven fører til fullstendig ødeleggelse av mikrober, forårsaker åpningen av kjelen og trekker pus ut.

Indikasjoner for bruk

Liniment er foreskrevet i følgende tilfeller:

 • furuncles, koke, karbunn, hudabcesser;
 • brannskader av hvilken som helst grad;
 • hud frostbit;
 • tromboflebitt;
 • ulcerative lesjoner;
 • seng sår;
 • acne;
 • psoriasis;
 • betennelse i lymfeknuter og blodkar;
 • gråtende, ikke-helbredende blærer.

Salven gir positive resultater i ulike inflammatoriske sykdommer i hud og hårsekk, i bihulebetennelse, mastopati, gynekologiske sykdommer, hemorroider.

Hvordan bruker du?

Bruk av liniment bør begynne når kjelen er moden. Når du bruker stoffet i begynnelsen av sykdommen, kan behandlingen forsinkes. På grunn av den anti-inflammatoriske og helbredende effekten av salven, kan modningen av koker og trekke av pusen senkes betydelig.

Det er to hovedmåter å bruke stoffet til koke.

Den første metoden, trinnvis instruksjoner:

 1. Behandle det betente området med hydrogenperoksid eller alkohol.
 2. Påfør liniment i flere lag direkte på koker i 10-12 timer.
 3. Over tid, fjern rester med tørrservietter eller papirservietter.
 4. Tørk huden med en alkoholoppløsning.
 5. Tørk tørk.
 6. Påfør stoffet igjen.

Den andre metoden, trinnvis instruksjoner:

 1. Behandle sentrum av betennelse med en antiseptisk løsning.
 2. Ta et sterilt stykke bandasje eller bomullsboll.
 3. Brett et stykke bandasje 4-5 ganger.
 4. Påfør 2-3 gram salve på et bandasje eller bomullsull.
 5. Fest på det betente området.
 6. Dekk med vokspapir eller plastfilm.
 7. Sikre med en bandasje eller lapp.
 8. La igjen i 10-12 timer.
 9. Over tid, fjern bandasjen.
 10. Fjern linimentrester med tørr gass eller papirhåndkle.
 11. Tørk huden med en alkoholoppløsning.
 12. Tørk tørk.
 13. Gjenta bruk av stoffet.

Det er nødvendig å beskytte området betennelse fra hypotermi og overoppheting.

Søknad etter åpning av kjelen:

 1. Behandle stedet for skade med hydrogenperoksid.
 2. Påfør med Vishnevsky salve i 6 timer.
 3. Fjern stoffet med en alkoholløsning.
 4. Påfør antibakterielt middel på det berørte området. Salve "Levomekol" anbefales.
 5. Etter 6 timer, gjenta linimentet.

Prosedyrene gjentas daglig, til det skadede området av huden er fullstendig helbredet. Alternasjonen av applikasjoner med liniment balsamisk og antibakterielle salver gir den beste effekten og fører til et positivt resultat på kortere tid.

Kontra

Kontra:

 • stadium av suppuration;
 • individuell intoleranse mot en eller flere komponenter av legemidlet;
 • nyresykdom.

Lokal bruk av legemidlet er tillatt av legeens resept under graviditet og amming, så vel som hos spedbarn.

Bivirkninger:

 1. Med økt følsomhet overfor stoffene i legemidlet kan det oppstå allergiske reaksjoner i form av kløe, utslett, rødhet, hevelse. I dette tilfellet er det nødvendig å avbryte behandlingen hjemme med en salve og utføre antiallergisk terapi.
 2. Mulig lysfølsomhet - økt følsomhet mot sollys, på grunn av tilstedeværelsen av tjære i sammensetningen. Under applikasjonen skal verktøyet unngå langvarig eksponering for solen, spesielt i direkte sollys.
 3. Når man kombinerer Vishnevsky salve med andre stoffer med lignende effekt på de samme hudområdene, utelukkes ikke uforutsigbare effekter.

Det er nødvendig å unngå å få medisinen på slimhinnene. Vask hendene grundig med såpe og vann etter bruk.

Hvis du er allergisk mot fenol eller dets derivater, brukes linimentet bare etter en foreløpig kontroll på et lite område av håndleddet eller albuen. Før du bruker Vishnevsky salve mot koke, bør du konsultere en lege.

Liniment er unikt for sitt brede spekter av handling. Det har antiinflammatoriske, antimikrobielle, regenererende egenskaper. Det har et minimum antall kontraindikasjoner. Som et resultat av den komplekse effekten av de medisinske komponentene i salven, blir betennelsen ganske raskt fjernet og strukturen av vevene gjenopprettes.

Behandling av koke med salver: årsaker og fremskrivninger

Typer av salver til behandling av kokinger

Salve Vishnevsky hjelper godt med furunkulose. Lokale behandlingsmidler er gitt et ledende sted i behandlingen av hudpatologier, og salve fra kokende opptar en spesiell posisjon. Dette skjemaet er mest praktisk å bruke, og brukes som den mest effektive substansen mot patogener.

Moderne farmakologi tilbyr det bredeste utvalget av salvepreparater mot kokos, som hver effektivt virker på en bestemt fase av sykdommen.

Forberedelser velges og avhenger av lokaliseringsstedet. Så opphopning av pus i nesen på overflaten av slimhinner anbefales ikke å brenne med alkohol, jod eller briljantgrønn.

Det er bedre å bruke en mykere antiseptisk, for eksempel heparin eller syntomycin salve fra koker stimulere prosessen med modning, samt forsiktig trekke pus, slik at det ikke kan spre seg gjennom det omkringliggende vevet.

Ved lokalisering av pus på kroppen, nemlig på ryggen, skuldre, bein eller på paven, som er effektive i de første dagene av dannelsen, koder jod, fukartsin, strålende grønn og alkohol. I alle fall bør utvelgelsen utføres av en lege under hensyntagen til sykdomsstadiet.

Trekker medikamenter

I første fase av utviklingen av kjelen er hovedoppgaven å forhindre spredning av bakterier i vev og for å akselerere prosessen med modning av infiltraten. Hva ville pus raskt lokalisert til overflaten av huden, utnevne salve trekke handling. Dette er slike stoffer som:

Dette legemidlet er den mest foreskrevne i dannelsen av pølser på paven og nedre lemmer. I tillegg til koking heparin salve har det antimikrobielle, antiseptiske og antiinflammatoriske effekter, det reduserer risikoen for blodpropper, noe som er svært viktig for beinårene.

Den utbredte bruken av heparinsalve skyldes også sin sterke smertestillende effekt, etter hvert som smertesyndromet øker med modning av infiltraten, og forårsaker mye problemer.

Men det er ikke anbefalt å bruke dette verktøyet ved lokalisering av infiltraten i nesen, da hyppig bruk kan provosere neseblod.

Har den mykeste effekten. Den trekker forsiktig, uten å irritere huden eller slimhinner, samtidig som du tørker overflaten.

Syntomycin salve er mye brukt til å behandle koker i nesen, leppene eller andre områder av ansiktet. Det er like lett å behandle som et middel for syntomycin salve, så vel som folkemessige oppskrifter.

Den har nesten ingen bivirkninger, og hvis det ikke er riktig anvendt, forårsaker det ikke en negativ reaksjon.

For behandling på modningsstadiet har ichthyol salve med kokos maksimal effektivitet. Dette er et utmerket antiseptisk og desinfeksjonsmiddel. Men på grunn av den skarpe og heller ubehagelige lukten, så vel som en ganske aggressiv handling, foreskrives den kun av spesielle indikasjoner.

Antibakterielle legemidler

Antibakteriell terapi er den viktigste metoden i kampen mot patogenet. En obligatorisk indikasjon for utnevnelse av systemiske antibiotika er dårlig blodtelling, noe som indikerer nedsatt immunfunksjon og generell svakhet.

I tillegg til lokalisering av koker på ansikt eller hode.

Når du behandler en koking, må du kontakte en spesialist som vil hjelpe deg med å velge riktig lokal behandling og fortelle hvilken salve som er bedre å behandle eller om nødvendig å utføre en kirurgisk prosedyre. I de fleste tilfeller koster behandlingen bare salve.

For behandling av koke i ulike deler av kroppen (ansikt, under arm, lyske, etc.) påfør mange salver. Avhengig av scenen hvor kjelen er plassert, velges det nødvendige middelet.

I de tidlige stadier av utvikling av en koke, anbefales det å hente antiseptiske salver og pus trekke fra en pod.

En av metodene som brukes i kompleks behandling av furunkulose er lokal eksponering ved bruk av salver. De kan ha en annen virkningsmekanisme og noen ganger også brukes i kombinasjon for å oppnå de beste resultatene av behandlingen.

Antibiotika

Etter å ha åpnet kjelen (spesielt og spontant), er det viktig at hulrommet ikke fortsetter å fylle med pus, så vel som for å forhindre infeksjon av det omkringliggende vevet og infeksjonsspredningen.

For å gjøre dette må den patogene mikroorganismen selv, som provoserer problemet, elimineres - for dette formål brukes salver med en antibiotisk komponent. Følgende legemidler er vanligvis foreskrevet:

 • Levomekol med antibiotika kloramfenikol;
 • Tetracyklin salve med et bredt spektrum antibiotika;
 • Maktirocinbasert baktroban;
 • Oflokain - betyr ikke bare med antimikrobiell, men også med bedøvelse og anti-edematøs virkning (ofloxacin og lidokain er inkludert), etc.

I tillegg er det i vanskelige situasjoner mulig å foreskrive antibiotika for inntak. Antibiotiske salver brukes vanligvis på en turunda og plasseres i et slag dannet etter at formasjonen er åpnet, men bare en lege kan indikere et klart behandlingsregime.

Salver, trekker pus fra kokos

I begynnelsen av sykdommen, når furuncle er fortsatt stengt, er spesielle midler foreskrevet for den raskeste åpningen av pustlene og for frigjøring av pus fra den betent follikel. I de fleste tilfeller bidrar dette til å unngå kirurgi. Så, denne kategorien inkluderer:

 • Iktyolsalve med svovelsyre i blandingen har antiseptiske og desinfiserende egenskaper. Ved hjelp av dette verktøyet opprettes vanligvis en såkalt "ichthyol flat cake" - et tynt lag med salve påføres, og toppen er dekket med et lag bomull;
 • Heparinsalve - antiseptisk med antiinflammatorisk virkning;
 • Syntomycin salve med ricinusolje;
 • Liniment balsamico ifølge Vishnevsky (eller bare Vishnevsky salve).

Det er verdt å merke seg at når et uttalt purulent hode allerede har dannet seg på kjelen som et resultat av bruk av salver, kan det i det hele tatt aldri bli presset ut - dette fører til smittspredning og en betydelig forverring av situasjonen.

Helbredende preparater

I det aller siste behandlingsstadiet, når kjelen allerede er blitt åpnet, har pus kommet ut og patogenen til den purulente prosessen blitt ødelagt, spørsmålet om helbredelsen av den dannede defekten på huden kommer i forkant. For å fremskynde prosessen med vevregenerering kan spesielle salver brukes, hvorav de mest populære er:

 • Sink salve med en tørking og anti-inflammatorisk effekt;
 • Vishnevsky salve;
 • Aktovegin - stoffet aktiverer metabolske prosesser, noe som bidrar til rask helbredelse av sår;
 • Solkoseryl - laget på grunnlag av et stoff som er avledet fra kalvets blod, og bidrar til å takle ulike vevskader som er vanskelig å helbrede;
 • D-Panthenol er et middel for å forbedre vevregenerasjonsprosesser basert på dexpanthenol.

Tidlig koking behandling

Behandlingen av koker på et tidlig stadium består av flere stadier. Først og fremst er det antibakteriell terapi, det vil si anestesi av en koke og forebygging av spredning av koker og infeksjon lenger i kroppen.

Den tidlige behandlingsfasen innebærer å ta et antibiotikum, ulike komprimerer og salver som lindrer betennelse og forhindrer kjelen fra modning helt.

Tidlig koking bør være sterk og effektiv for å takle infeksjonen og forhindre furunkler i fremtiden.

Hvis du hopper over behandling på et tidlig stadium, vil kjelen begynne å modnes, og betennelse vil utvikle seg i kroppen. Som terapeutiske stoffer på et tidlig stadium av behandling, brukes salver og antibiotika.

Antibiotika behandler infeksjonen i kroppen, og salver bekjemper et betent hudområde. Etter 1-2 dager med denne terapien kommer kokingen ned.

For å hindre at fremtiden kjenner seg fra å gjøre seg kjent, er det på kurs for å gjenopprette immunforsvaret. Det vil si å ta vitaminer og mineraler som gjenoppretter kroppens beskyttende egenskaper.

Behandling av koker på hodet

Oftest oppstår kokos på ansikt, lår, hode og rumpe. Kok på hodet er den farligste og krever bare medisinsk behandling.

Selvbehandling av koker på hodet er strengt forbudt. Siden dette kan forårsake purulent meningitt og andre irreversible effekter.

Hvis kjelen på hodet er allerede moden, kan du ikke selvstendig forsøke å klemme pus. Hvis pus kommer under huden, vil furunkulose begynne, det vil si at kokene kommer til å vises igjen og igjen.

I medisin er det tilfeller der selvbehandling av koker på hodet har vært dødelig.

Kok på hodet er en purulent sykdom som behandles lenge, er vanskelig og ledsages av alvorlig smerte. Derfor anbefaler leger å forhindre forekomsten av sykdommen, det vil si å gjennomføre regelmessig forebygging, og ikke å bekjempe infeksjonen, som allerede har begynt å spre seg gjennom hele kroppen.

Ikke glem om en sunn livsstil og riktig ernæring. Kast fettet og minimer bruken av stekt.

Dette er de enkleste forholdsregler.

Hvis kjelen vises på hodet, er det nødvendig å konsultere en lege. Legen bør nøye undersøke furuncle og foreskrive den mest effektive behandlingen.

Behandlingen består av flere stadier, først og fremst - det er antibiotika. Dette er den enkleste og mest smertefrie måten å kurere på.

Hvis antibiotika ikke hjalp, ordinerer legen en kirurgisk behandling. I dette tilfellet er en furuncle kuttet ut fra hodebunnen og foreskrevet komprimerer, salver og antibiotika for å øke sårhelingsprosessen.

Behandling av koker på ansiktet

Behandlingen av koker på ansiktet, samt behandling av koker på hodet, krever legehjelp. Spesielt farlig furuncle i nærheten av øynene og på kinnbenet.

Koking i ansiktet kan forårsake puffiness. Det første tegn på koker er en rød, smertefull støt på huden.

Høy feber, hodepine og synshemming er også mulig. Alle disse symptomene tyder på at en koke krever alvorlig og øyeblikkelig behandling.

Behandling av koker på ansiktet begynner med en fullstendig hudpleie. Stedet hvor furuncle dukket opp, skal rengjøres med alkohol og smurt med jodoppløsning.

Denne terapien er effektiv i det tidlige kildeskuddet, det vil si ved de første tegnene på forekomsten. Det anbefales også å lage komprimerer fra en salve, for eksempel Vishnevsky salve, ichthyol eller Levomekol salve.

Hvis kjelen forfaller i løpet av flere dager, så har den sannsynligvis en kjerne i alt. I dette tilfellet kan kirurgisk behandling og påfølgende behandling av infeksjonen og forebyggende tiltak foreskrives.

Behandling av koker i nesen

Betennelsen i hårsekkene er en furuncle. Oftest forekommer det i nesen, da det er en liten hårlinje.

Betennelse kan oppstå på nesens vinge og på ryggen. Under alle omstendigheter bør behandling av koker i nesen utføres på et tidlig stadium av sykdommen for å forhindre spredning av infeksjon.

La oss se på hovedårsakene til en koke i nesen. Først av alt - dette får en infeksjon, for eksempel med skitne hender.

Svake immunsystemer og diabetes mellitus er også blant årsakene til koke. I alle fall er utseendet av en koke symptomatisk.

Først av alt - det er en skarp smerte og smerte i nesen. En liten hevelse og rødhet i nesevævet kan oppstå.

Kjelen forfaller fra 4 til 10 dager. Pus kan utskilles både utendørs og under huden, noe som vil forverre sykdomsforløpet og forårsake spredning av infeksjon.

Behandling av koker i nesen skal foreskrives av en lege. Hvis kjelen fortsatt er i et tidlig stadium, kan dets modning forhindres.

For å gjøre dette, er det nok å søke på nesekompressene av antibakteriell salve. Antibiotika vil også være effektive.

Når kjelen har modnet og vi har en formet stang, kan behandlingen være med kirurgisk inngrep. I dette tilfellet er furuncle kuttet ut, drenering setter i såret for å tillate pus å lekke ut og et kurs av antibiotika og narkotika som tynner blodet er foreskrevet.

Behandling av koker i nesen med antibiotika

Behandling av koker i nesen med antibiotika er en av betingelsene for en vellykket behandling av en smittsom sykdom. Kok i nesen er smertefull og ubehagelig, så det er nødvendig å behandle det på et tidlig stadium. Godkjennelse av antibiotika bidrar til rask gjenoppretting.

Hvis antibiotika er tatt på et tidlig stadium av den inflammatoriske prosessen, lar den deg til å kurere koke og ikke gi det til å modnes. Hvis antibiotika blir tatt på kyllingstrinnet, vil medikamenter bidra til tidlig åpning av kjelen.

Under alle omstendigheter bør behandling av kjel i nesen av antibiotika utføres. Siden medikamenter hjelper kroppen til å bekjempe en patogeninfeksjon.

Hovedkildene til en koke er:

 • manifestasjon av pus i midten og utslipp av hvit farge med blod;
 • gul flekk i midten av kjelen;
 • forhøyet temperatur;
 • smerte øker gradvis, men faller når pus kommer ut og kjernen skiller seg.

Behandling av koker i øret

Koket kan ikke i noe tilfelle fjernes uavhengig. I dette tilfellet kan pus med blodstrømmen spre seg over hele kroppen.

Og for å bli kvitt det raskere, er det nødvendig å bruke spesielle medisiner. Mest brukte salve fra kirurgi, som påfører et bandasje i form av en komprimering.

Hvis du starter denne behandlingen i utgangspunktet, kan du forhindre suppuration og stoppe den inflammatoriske prosessen. Ved vanskeligere situasjoner kan du ta antibakterielle eller antiinflammatoriske legemidler oralt, men bare etter instruksjon fra legen din.

Kok kan hoppe overalt, selv over øyelokkene, ved grensen til øyenvippeveksten. I dette tilfellet kalles det bygg.

Det er også nødvendig å behandle slik betennelse med salver, men på grunn av øynets nærhet brukes andre stoffer til dette. Behandlingen bør være spesiell, for ikke å skade synet av synet.

Det er best hvis legen foreskriver salve for chiri på øyet etter undersøkelsen. Navnet på disse stoffene kan være det samme som for behandling av vanlige koker, men doseringen av det aktive stoffet er forskjellig.

Når du kjøper, må du sørge for at det er skrevet at det er et øyesalve.

Vanligvis er byg brukt tetracyklin salve, erytromycin eller hydrokortison. I tillegg er slike legemidler som Floxal eller Tobrex effektive.

Hurtig behandling av kjele er rettidig behandling. Behandling av koker direkte avhenger av scenen av den inflammatoriske prosessen.

Så i begynnelsen er det nok å gjøre med antibiotika som vil fjerne infeksjonen og hindre at kjelen utvikles. Hvis kjelen er på modningsstadiet, så brukes en injeksjon som en behandling, der kjelen er plassert.

For disse formål, bruk av novokain eller andre antibiotika. Vær oppmerksom på at denne behandlingen kun utføres av en kirurg i sykehusavdelingen.

En annen betingelse for rask behandling av koker - opprettelsen av hvile for den berørte huden. For dette kan avtagbare gipsskjær brukes.

Hvis den inflammatoriske prosessen ikke stopper, fortsetter chipping og inntak av antibiotika til koken har modnet og en nekrotisk stang kommer ut av den.

I dette tilfellet legger du til spesielle bandasjer med en løsning på 1% sølvnitrat for rask healing. Bandasjer må endres hver dag.

Piercing av en furuncle fører som regel til effektive resultater og full utvinning.

Å kurere koker raskt, kan du hjemme. For å gjøre dette må det berørte området smøres med jod og aloe-komprimering påført det. På 3-4 dager vil furuncle passere.

Narkotikabehandling av koker

 • Narkotikabehandling av koker er et kurs av lokal, generell og ikke-spesifikk terapi.
 • Lokal behandling av koker er en behandling av huden rundt det betente området med salicylsyre eller kamferalkohol. Også koker er bandasert med antiseptiske løsninger.
 • Generell medisinsk behandling er bruk av salver, dressinger og komprimerer med medisiner, noe som bidrar til rask gjenoppretting. Chipping av huden rundt furuncle er mulig, da dette lindrer smerte.
 • Kirurgisk inngrep - slik behandling utføres for store og svært smertefulle koder som vises på hodet, ryggen, nakken, ansiktet og forstyrrer pasienten. Kirurgisk behandling, det vil si at åpningen av kjelen utføres bare på sykehuset og bare med hendene på en kvalifisert lege.

Full behandling av kyllinger innebærer antibakteriell, restorativ og immunbehandling. I komplekset er behandlingen den mest effektive og effektive.

Behandling med koker antibiotika

Behandling av koker med antibiotika brukes ofte. Antibiotika fungerer som et desinfeksjonsmiddel, som gir omfattende terapi for hele kroppen og bekjemper infeksjonen inne.

For å nøyaktig bestemme hvilket antibiotikum som vil være effektivt for å behandle en koking hos en pasient, er det nødvendig å donere blod for analyse.

Analysen vil gi deg beskjed om hvilken type stiftinfeksjon du må kjempe mot. Noen ganger utfører doktoren såing av patogen flora.

Det mest populære og effektive antibiotikumet for behandling av kokos er dicloxacillin. Dette stoffet er i gruppen av penicillin-antibiotika som best bekjemper infeksjon, som stafylokokker.

For å bli kvitt kokter, bruk antibiotika med langvarig virkning. Denne gruppen inkluderer stoffer som erytromycin eller tetracyktilin.

Ved kronisk furunkulose utføres kompleks antibiotikabehandling, som gjenoppretter immunforsvaret og kjemper mot infeksjoner som forårsaker utseendet av koke.

Kirurgisk behandling av en koke

Kirurgisk behandling av kokos brukes sjelden. Som regel behandles kirurgisk behandling i tilfeller der kjelen er ledsaget av en stor hudbetennelse, kjelen er smertefull og modnes i lang tid, og kjernen av kjelen avviser ikke.

I dette tilfellet åpner kirurgen furuncle med en skalpell. Pasienten tilbys lokalbedøvelse eller fryser lesjonen ved bruk av kloroetyl.

Uavhengig fjerner nekrotisk stang av kjelen er umulig.

Kirurgisk behandling av koker utføres i henhold til de generelle regler for behandling av hudabser og pusfyllte betennelser. Plasser skåret bort nederlag smertestillende, kutt koke, fjern kjernen, renset for puss og dødt vev.

Som et resultat har pasienten en åpen trakt på kroppen, hvor en kjele modnes. For å få såret til å bli raskere, foreskrives ulike kompresser, salver og antibiotika.

Vær oppmerksom på at kirurgisk behandling av boils er det nyeste behandlingsalternativet. For ikke å gå på kroppen arr fra skalpell og dype fossae fra koker, ikke glem å ta vare på renslighet av kroppen din og opprettholde immunforsvaret på høyt nivå.

Siden dette er en garanti for at koker ikke vises.

Behandling av kokos hos voksne er en lang prosess som ofte foregår med ulike typer komplikasjoner. Furuncle er en purulent, betent formasjon på huden som forårsaker feber og ubehag.

Furuncle vises på grunn av en infeksjon som er i pasientens kropp. Under behandling av kokos hos voksne må pasientene ta mange forskjellige tester for å finne ut hva provosert betennelse og hvordan å forhindre forekomsten i fremtiden.

Som regel provoserer forekomsten av en koke en stiftinfeksjon. Denne infeksjonen er veldig lett å plukke opp, og det kan forårsake kronisk furunkulose, det vil si permanente purulente abscesser på hvilken som helst del av kroppen.

Noen ganger er årsaken til koker hos voksne forbedret behandling med sterke antibiotika. Antibiotika og rusmidler dreper hele mikrofloraen i kroppen, noe som gir rask tilgang til infeksjon i et ubeskyttet immunsystem.

Blant voksne er det en kategori som er spesielt utsatt for utseendet av koke. Dette er mennesker som lider av diabetes og har lav immunforsvar aktivitet.

Behandling av koker i et barn bør utføres av en kvalifisert lege. Dette vil helbrede koker og fjern infeksjonen fra kroppen, noe som forårsaket en purulent abscess.

Koker i barn er nekrotisk, purulent betennelse i sebaceous kjertel og hårfollikkel, som skyldes stafylokokker eller andre pyogene bakterier.

Hos barn kan det forekomme koil på grunn av underernæring. Dårlig fordøyelse utøver fysisk trykk på en overfylt mage.

Den første fasen av dannelsen av en koker i barn er en tett, smertefull knute, som har en lys rød farge. Noen ganger forveksler foreldre kokos med purulente kviser og til og med utslett.

Men i motsetning til det ovennevnte, blir kokene ledsaget av en pulserende smerte under huden. Derfor bør behandling av kokos hos barn styres for å sikre at kjelen raskt blir modnet.

Så snart kjelen er moden, kan du åpne den, rense ut pus og starte en restorativ behandling. Hvis barnet har kokt over hele kroppen, bør det tas særlig hensyn til spørsmålet om personlig hygiene.

Behandling av koke under graviditet krever spesiell forsiktighet, da purulent betennelse har en negativ effekt og gir mye ulempe for både moren og hennes fremtidige baby.

Behandling av koke under graviditet kan ikke gjøres med antibiotika, da det ikke er ønskelig å ta medisiner under graviditet.

Salve for behandling av koke - er et effektivt og trygt verktøy som gjør at du raskt og smertefritt kan kurere. Salver til behandling av kokter kan tilberedes hjemme, og du kan kjøpe på apoteket.

Vi vil fortelle om de kjøpte salver litt senere. La oss se på et par salveoppskrifter for kokter som kan gjøres hjemme.

Folkebehandlingen av boils er et alternativ medisin som har vært i drift i århundrer. La oss se på den mest effektive og enkle behandlingen for koker.

Ta en bar med vaskesåpe og hugge den. Såpe kan bli revet.

Såpepulver pour i en gryte og deksel med melk. Kok blandingen i 1-1,5 timer.

Du bør ha en glatt kremaktig pasta. Påfør den resulterende salve til stedet med koking.

Etter et par dager med vanlig bruk, vil kjelen gjøre.

Ikke en eneste salve i verden er i stand til å få kjelen bare forsvinne, som om det ikke var det. Alle salver som skal behandles med furunkulose, akselererer bare prosessen med å trekke ut pus og åpne kjelen.

Slike salver inkluderer Vishnevsky salve, Ichthyol salve, Levomekol. Det er verdt å merke seg at Ichthyol salve også har bedøvelsesegenskaper.

Dessuten kan en salve til behandling av kokinger fremstilles uavhengig. Noen foreslår å blande en teskje med pulverisert gurkemeie, en halv teskje av ingefær, en klype salt og en spiseskje honning.

Ved bruk av salve til furuncle, er det nødvendig å sette polyetylen skum i gasbind laget slik at betennelsen er i konstant varme. Det er en annen svært effektiv måte: bland bivoks og smeltet smør i et forhold på en til fire.

Legg varm oppløsning på koker, lukk med bandasje eller gasbind. Forklæringen i dette tilfellet endres ikke i to dager.

Koker nesebehandling

Du kan bruke strålende grønt med furunkulose. Når de første tegnene på dannelse av koker vises, bør du kontakte din lokale lege, hudlege eller kirurg.

Uansett plasseringen av patologien, dannelsen av pus i nesen eller på presten, trenger du ikke å bestemme selv hva du skal smøre på kjele, og prøve å behandle sykdommen selv.

Dannelsen av infiltrering foregår av utseendet på en tetning i de dype lagene i huden. I denne perioden anbefales det å bruke antiseptiske løsninger, for eksempel som:

 • Etylalkohol 70%
 • Calendula tinktur,
 • Salisylalkohol,
 • Furatsilina løsning.

Du kan også tørke det berørte området med jod eller strålende grønt, men du kan bare bruke disse verktøyene etter å ha besøkt en spesialist.

Før du besøker legen, er det umulig å bruke antiseptiske farger. Behandling med jod, fukartsinom eller strålende grønt kan smøre symptomer og kliniske manifestasjoner.

Dette kan forhindre spesialisten i å etablere eksakte dimensjoner i forseglingen, og forhindre rettidig diagnose. Og derfor øker risikoen for å miste tid og tillater komplikasjoner å utvikle seg.

Også, ikke behandle koke folkemedisiner, uten å konsultere en lege. Den eksisterende oppfatning at bruk av medisinske planter og oppskrifter av tradisjonell medisin mot noen sykdom ikke kan være skadelig, er fundamentalt feil.

Behandling med folkemidlene har også mange kontraindikasjoner og bivirkninger. Bruk av urtepreparater er bare mulig hvis du kjenner effekten nøyaktig og tar hensyn til utviklingsstadiet av sykdommen.

Så, en forbindelse hjelper i helbredelsesstadiet, men kan være skadelig i fasen av pus modning. Faktum som bidrar til utvinning av pus, kan forhindre vevregenerering etter fjerning.

Vellykket behandling av koker hjemme er mulig med streng overholdelse av regelen om tre "IKKE", det er:

 1. IKKE klemme modning infiltrere! Selv om det ser ut til at overflaten av huden har blitt veldig tynn, og pusken som har akkumulert under den, er klar til å gå ut, klemme eller åpne den selv med en skarp gjenstand. Under ekstrudering, som med en punktering, kan membranen som omgir pus, brytes, og dette truer den umiddelbare spredningen av bakterier i kroppen.
 2. IKKE put komprimerer, og ikke suge det berørte området av huden til såret etter furuncle varer.
 3. IKKE bruk salver eller systemiske legemidler uten legens resept.

Husk at kjelen er veldig farlig for komplikasjoner, og til tross for den enkle behandlingen, kan feil handlinger føre til funksjonshemning eller føre til død.

Eventuelle kokte salver, antibakterielle stoffer, folkemessige oppskrifter, foreskrives av legen i strengt samsvar med sykdomsfasen, idet man tar hensyn til alvorlighetsgraden av symptomer, lokalisering av infiltrasjonen og pasientens individuelle egenskaper.

Det er mange måter å behandle koke på, men det er tilrådelig å bare vurdere de som er praktiske å bruke hjemme. Det anbefales å starte behandling fra komprimerer.

Påføring av komprimerer

For å øke hastigheten på prosessen med å danne kokkhode, kan du bruke kompresser basert på Vishnevsky salve (den har en utmerket oppvarmingseffekt, noe som bringer purulente gjennombrudd).

Advarsel! Vishnevsky salve kan ikke brukes til å koke som er lokalisert i ansiktet.

Om effekten av Vishnevsky salve og Ichthyol salve finnes i videoen.

Video - Behandling av furuncle Vishnevsky salve, ichthyol salve, levomecol

Prosessen med å bruke salve

Et lite stykke gasbind er tatt, Vishnevsky salve er påført den. Forsmøring med salve blir daglig påført flere ganger om dagen i tjue minutter.

Slike manipulasjoner utføres med absolutt sikkerhet at dette er en koke. Varigheten av påføringen av disse kompressene bestemmes av hele gjennombrudd av pus.

Saline komprimerer

For å hjelpe hodet til å åpne, kan du bruke konsentrert saltkomprimerer. For å gjøre dette, ta et glass varmt vann og tilsett to spiseskjeer av sjø eller bordssalt til det.

En kompresjon påføres i tre timer flere ganger om dagen til øyeblikk av gjennombrudd. Komprimering av salt bidrar til å redusere inflammatorisk prosess, forbedrer blodsirkulasjonen og akselererer prosessen med purulent modning.

Etter at saltvannskompresjonen er smeltet, brukes det på tett dressing.

Saltkompresser hjelper til med å åpne opp kokahodet

Dette er viktig! Før du legger på komprimeringen, er det nødvendig å behandle kjelen med et antiseptisk desinfeksjonsmiddel. Du kan bruke hydrogenperoksid, alkohol, eller hvilken som helst alkohol urte tinktur.

Til tross for det store antallet moderne legemidler forblir Vishnevsky salve fortsatt konkurransedyktig.

antibiotika

Slike rusmidler brukes ofte til behandling av koke. Chirys antibakterielle salve brukes hvis han hoppet på ansiktet, hvis det er mange koiler, og også hvis en person har et svekket immunforsvar. Det er flere av de mest populære og effektive antibiotika.

 • Levomekol er trolig den beste salven for chiria. Den har en trekkende, anti-inflammatorisk, antibakteriell og helbredende effekt. Derfor kan den brukes på ethvert stadium av sykdommen. I tillegg til ødeleggelsen av bakterier gjenoppretter "Levomekol" vev ved å forbedre metabolske prosesser. Påfør medisinen for en steril dressing som må endres daglig.
 • Tetracyklin salve er rimeligere. Det er effektivt mot chirias, da det er basert på et antibiotikum som er aktivt mot stafylokokker. På den umodne furunkelen kan denne salven påføres med et tynt lag 2-3 ganger om dagen. Og etter fjerning av pus skal brukes under bandasjen.
 • "Oflokain" inneholder i tillegg til antibiotika lidokain, derfor reduserer smerte og lindrer hevelse.

Koket er en ganske farlig, purulent formasjon, som i noen tilfeller krever bruk av antibiotika. Legemidlet er indikert hvis kjelen har et stort område, ledsages av økt smerte, kan i lang tid ikke behandles lokalt.

Antibiotikabehandlingsregimet innebærer å ta en pille tre ganger om dagen. I tillegg er det behov for mineral- og vitaminterapi (basert på gruppe B-vitaminer).

Behandlingsforløpet er ti dager. Det mest populære stoffet er Amoxicillin.

Det effektive antibiotika bestemmes kun av legen.

Listen over legemidler for å behandle koker er ganske stor. Nesten alle antibiotika på det farmasøytiske markedet bidrar til å takle stafylokokkinfeksjoner som fremkaller dannelsen av kokinger.

Kokbehandling kan utføres med følgende medisiner:

 • Augmentin, produsert i form av tabletter og pulver, er et antibiotikum med et bredt spekter av virkning og er effektiv mot et stort antall skadelige mikroorganismer. Vanligvis administreres 3 ganger daglig, en tablett. For barn under 12 år kan du bruke stoffet i form av suspensjon, dosen i dette tilfellet vil avhenge av kroppsvekt.
 • Levomycetin, et ganske godt kjent antibiotikum med et bredt spekter av virkning. Vanligvis tildelt 250-500 mg per dag, barn 150-200 mg. I tilfelle av alvorlig sykdom etter doktors skjønn, kan dosen økes.
 • Oxacilin antibiotika med et bredt spekter av virkning, har en høy bakteriedrepende virkning mot stafylokokker og andre mikroorganismer. Dosen i hvert tilfelle er individuell, avhengig av tilstanden til pasienten og alvorlighetsgraden av sykdommen. Den vanlige dosen er 0, 25 mg 3-4 ganger daglig, løpet av behandlingen er en til to uker.

Behandle koker med antibiotika

Antibiotika er utvalgt på grunnlag av typen stafylokokkinfeksjon som forårsaket sykdommen, for dette formål sår de den patogene floraen.

Dicloxacillin, en penicillingruppe som er optimal for behandling av en stafylokokkinfeksjon, er best egnet til behandling av koke.

Kok i armhulen eller på kjønnsorganene er en ikke-smittsom betennelse, for slike koker er en høyfrekvent forekomst en karakteristisk egenskap. For slike koker brukes antibiotika av ikke-penisillin-gruppen med lang varighet, så som minocyklin, erytromycin og t / n.

Ichthyol salve

Behandlingen av chiria utføres i de fleste tilfeller ved hjelp av eksterne midler. Legemidlet må velge en lege.

Det er umulig å si utvetydig hvilken salve fra kirurgi er bedre, siden ulike stoffer kan hjelpe i hvert enkelt tilfelle. På det innledende stadiet blir desinfeksjonsmidler eller de som trekker pus påført.

Dette er en Vishnevsky salve, ichthyol, heparin eller syntomycin.

Fra hva dette stoffet hjelper, visste alle før, og det var i alle hjemmets førstehjelpsutstyr. Vishnevsky salve er effektiv både i den første fasen av koking modning og etter fjerning av pus.

Dette stoffet har følgende egenskaper:

Det er et billig svovelbasert stoff. Salven har en tykk, nesten svart tarrymasse med en ubehagelig lukt, slik at ikke alle liker det.

Men Ichthyol salve fra kirurgi er svært effektiv. Vurderinger merk at det hjelper på et hvilket som helst stadium av modningen.

Salven har antiinflammatorisk og antiseptisk virkning. Ødelegger stafylokokker, streptokokker og andre patogene mikroorganismer.

Ichthyol lindrer effektivt smerte og stimulerer vevregenerering.

Et annet effektivt middel mot å koke Vishnevsky salve. Det brukes også i begynnelsen av behandlingen.

Foto 28 - Vishnevsky salve til første gang

Salvens sammensetning omfatter:

Søknad med kokker Vishnevsky salve er beskrevet i detalj i instruksjonene. Er det mulig å smøre en abscess, lokalisert på ansiktet eller slimhinnen, hvordan man søker og hvor mye som skal holde bandasjen, vil dermatologen kunne forklare deg under en intern samtale.

Foto 32 - Før bruk, les instruksjonene

Hvis du ønsker det, kan du personlig avklare om pus trekker dette middelet og har en så utbredt sårhelende effekt. Det vil også hjelpe i de senere stadiene, når absessen allerede har åpnet og det må rengjøres grundig.

Foto 33 - Vishnevsky salve - førstehjelp til en abscess

Ofte blir pasientene plaget av spørsmålet: Kan salven brukes til å smelte i øyelokk, øre eller nese, en bomullspinne med salve kan påføres slimhinnene, kan behandles med Vishnevsky Chirims salve i det intime området, hjelper agenten til å takle bygg og hvordan man skal påføre en bandasje.

Foto 34 - Vishnevsky salve kan brukes på slimhinner

Tatt i betraktning hvordan salve virker i noen tilfeller, er bruken tillat selv med kokker plassert på tynn og sensitiv hud og slimhinner. Det er imidlertid verdt å vurdere at salven har en karakteristisk ubehagelig lukt og rik farge.

Foto 35 - Legen vil forklare hvordan man bruker Vishnevsky salve

Derfor, om det er mulig å bruke det i dette spesielle tilfellet, for eksempel når det er en abscess i ansiktet, nesen, øret - det er nødvendig å bestemme seg individuelt. Påfør verktøyet på samme måte som ichthyol salve.

Foto 36 - Vishnevsky salve har en ubehagelig lukt.

Ofte lurer pasientene på hva bedre pus trekker ut av betennelse, og hvilken slags salve er bedre å behandle utslett på huden.

Ichthyol salve eller Vishnevsky salve eller Levomekol er mest brukt. Disse tre stoffene er forskjellige i sammensetningen og har forskjellige effekter på betennelse.

Også kjent er Vishnevsky salve, som til tross for sin spesielle lukt har et bredt spekter av handling, har anti-inflammatoriske, antiseptiske, regenererende, tørkeegenskaper.

Ikke så populært for behandling av koker balsam Shostakovsky. Men til tross for den lille kjennskapen, har den gode antimikrobielle egenskaper, bidrar til å rense sår, gjenopprette vev.

Hvordan smelte koker?

Effektiv middel - Iktyolsalve

Ichthyol salve er et middel som inkluderer ren ichthyol og medisinsk petroleum gelé. Produktet er tilgjengelig og kan kjøpes på et hvilket som helst apotek.

Komponentene i sammensetningen kan ha en antiseptisk effekt på huden, fjerne inflammatoriske prosesser, samt lindre en kløende følelse. Som en del av terapien brukes furunkulose som et preparat for å trekke pus.

I tillegg lindrer sammensetningen også for en stund smerten, noe som er svært viktig under behandlingen.

Flere Artikler Om Typer Acne