I dag ser vi på et av de mest presserende problemene som oppstår hos mennesker som har akne på huden. Og det høres ut som dette: er det mulig å smøre akne med Vishnevsky's salve?

Ja, du kan bruke denne behandlingen for akne og akne. Det er ikke noe fryktelig eller skadelig her. Men før du begynner behandling, bør du lære mer om selve verktøyet.

Hva er Vishnevsky salve

Skaperen av dette verktøyet var den berømte russiske kirurgen A. V. Vishnevsky. Denne hendelsen skjedde i 1927. Og det viste seg en slik salve etter blanding av bjørktjære, xeroform og ricinusolje.

Hva er meningen med behandlingen av denne salven? Du vil bli overrasket, men dette stoffet ikke bare dreper bakterier, det slår ikke engang sin vekst. Tvert imot, i fokus av betennelse, stimulerer ricinusolje og xeroform blodstrømmen slik at betennelsen går mer aktivt, og absessen sannsynligvis bryter ut. I dette tilfellet kan pasienten føle betydelig smerte, samt en sterk økning i absessen.

Samtidig er den viktigste effekten av Vishnevsky salve å trekke pus ut av huden. Etter at absessen er fullstendig fjernet, kan Vishnevsky balsamiske liniment brukes til å akselerere helingsprosessene (regenerering) av vev.

Indikasjoner for bruk

 • Acne.
 • Acne.
 • Acne.
 • Komedoner, spesielt nodulær-cystisk.
 • Koker.
 • Purulente hudsykdommer.
 • Purulente sår.
 • Burns.
 • Frostbite.
 • Abscesser.
 • Sår.
 • Eksem.
 • The bedsores

Også mange dermatologer anbefaler å bruke dette verktøyet til å behandle flekker på ansiktet og andre deler av kroppen som forblir etter akne.

Kontra

Er det mulig å smøre akne på ansiktet med Vishnevskys salve? Dette er en av de sikreste måtene, og siden den bare består av naturlige ingredienser, har den heller ingen kontraindikasjoner for bruk, vel, unntatt individuell intoleranse mot komponentene.

Samtidig bør personer med sensitiv hud være svært forsiktig med å bruke dette linimentet. Derfor bør du alltid konsultere en spesialist før bruk.

Hvordan kan Vishnevsky salve smøre akne

Det anbefales å smøre betyr bare på ren hud. Derfor er det første som må gjøres i henhold til instruksjonene, å rengjøre ansiktet fra sminke, og en annen del av kroppen som også har akne, for eksempel ryggen, skal vaskes med såpe og tørkes.

Det neste trinnet er å påvise bruken av liniment på akne. Det er ønskelig å ikke påvirke sunn hud. Steder for søknad anbefales å lukkes med dressinger om å forlate for natten.

Om morgenen må salven vaskes av. Det er lettest å gjøre dette med såpe, da det er ganske vanskelig å rengjøre dette verktøyet på grunn av ricinusolje - det er veldig fettete. Om kvelden, gjenta punktet søknaden av stoffet.

Er det mulig å smøre akne med Vishnevsky's salve, hvis de er interne? Ja, det kan du også gjøre. Men i dette tilfellet er salven ønskelig å gjelde ikke bare om natten, men hele dagen. Dette bør gjøres så lenge pus heller ikke oppløses eller brytes ut.

Etter at pimpleet går gjennom, bør det rengjøres med hydrogenperoksid, men dette betyr at det skal dryppes veldig forsiktig og bare på det berørte området, og unngå kontakt med et sunt område.

Mask med Vishnevsky salve

Denne masken hjelper når akne er fylt med bokstavelig talt hele ansiktet eller hele ryggen. Men her vises også akne veldig ofte.

Før du gjør en slik maske, er det kjedelig å rengjøre ansiktet, deretter påfør et meget tynt lag av salve på det og la det stå i 20-30 minutter. Etter det, tørk med et papirhåndkle og vask med såpe.

Etter flere slike prosedyrer ryddes huden ikke bare fra akne og hudormer, men også fra flekker og merker som kalles etter akne.

Du kan lage masker ikke mer enn 3 ganger i uken og ikke mer enn 2 uker. Det vil si at kurset antas å være bare 6 masker.

Mulige bivirkninger ved bruk av Vishnevsky salve som en maske er:

 • Rødhet og hevelse i ansiktet. Dette fenomenet skjer under påvirkning av ricinusolje, noe som bidrar til et rush av blod til overflaten av huden.
 • Kløe. Dette er det første tegn på en allergisk reaksjon. Når det ser ut, bør du straks fjerne salven fra kroppen og konsultere en lege.

Det viser seg at svaret på spørsmålet om det er mulig å smøre akne i ansiktet med Vishnevskys salve, lyder positivt. Men bare hvis før behandling bør du konsultere en spesialist.

Men er det mulig å smøre akne med Vishnevsky's salve for gravide? Som regel lar legene deg bruke dette verktøyet under svangerskapet, men igjen, medfører selvreseptasjon mange negative konsekvenser.

Hvordan sjekke for allergi mot balsamisk liniment ifølge Vishnevsky

Før du begynner å bruke stoffet i behandling av akne, komedoner, akne eller koker, vær sikker på å teste for allergier. Spesielt hvis du aldri har brukt dette stoffet før.

For å gjøre dette, må bare en dråpe salve gni på innsiden av håndleddet og innen en uke for å observere reaksjonen. Hvis det ikke har oppstått noe allergisk, og det kan bli kløe, utslett, hevelse, så kan du begynne å behandle akne. I nærvær av en allergisk reaksjon er det strengt kontraindisert for å behandle akne med Vishnevsky salve.

Forfatteren er Anna Mikhailova, en dermatolog-kosmetolog av den første kategorien, en spesialist i Vitenskapsakademiet. Spesielt for nettstedet "Behandle akne."

anmeldelser

Vika: "Jeg vil aldri bli smurt med denne eksplosive blandingen! Lukt motbydelig! Men om det virker eller ikke, vet jeg ikke. "

Oksana: "Vishnevsky salve hjalp meg bokstavelig talt om to dager for å bli kvitt en stor pimple (eller furuncle?) På haken min. Fantastisk verktøy, jeg anbefaler det til alle. "

Michael: "Salven hjelper virkelig. Det var stor akne på ryggen - og passerte. Og smurt alle tre dager. Nå klør det ingenting og bryr seg ikke. "

Hvordan bruke Vishnevsky salve for akne på ansiktet?

Vishnevsky salve - et stoff som bare består av naturlige ingredienser. Det har sårheling, antiseptiske, antimikrobielle egenskaper. Fremskynder helingsprosessen av den berørte huden.

Dette er et naturlig middel som virker ikke verre enn antibiotika. Det ble opprettet for over 50 år siden. Ved å bruke det, kan du stole på faktorer som ytelse og effektivitet.

Sammensetning og utgivelsesform

Vishnevsky salve er en homogen blanding, som har en gul eller brun fargetone, spesifikk, litt ubehagelig lukt. Brukes kun for ekstern bruk.

Det offisielle navnet på stoffet - Liniment balsamic Vishnevsky. Tilgjengelig i glass eller badekar.

Komponentene er veldig enkle, tilgjengelige og kjent for nesten alle:

 • Tar bjørk. Den har stimulerende egenskaper. Det fremmer blodstrøm og oppvarming av ønsket sted, noe som er en forutsetning for å øke regenereringen av vev og celler;
 • Xeroform. Det spiller rollen som et antiseptisk middel i en salve, blir tilsatt i form av et pulver. Xeroform desinfiserer huden, som forårsaket og dreper patogener, tillater ikke at de faller inn i huden;
 • Castor olje. Utfører som katalysator. Det bidrar til å myke det øvre laget av huden, noe som gjør at terapeutiske komponenter kan trenge inn i huden raskere og opptre der.

Indikasjoner for bruk

Vishnevsky salve - et verktøy som bare brukes eksternt på huden. Det regnes som et godt antiseptisk middel, lindrer raskt irritasjon.

Vishnevsky salve er brukt:

 • Til behandling av purulente inflammatoriske prosesser, karbonkuler og koke;
 • Etter operasjonen. Veldig effektivt for å gjenopprette huden etter operasjonen, anses absolutt trygg.
 • Positiv effekt på de berørte karene i nedre ekstremiteter;
 • Det er indikert for brannsår, sengetøy, frostbit, sykdommer i arteriene, blodårene, blodårene, magesårene, og behandler også psoriasis, betennelse i lymfeknuter.

Spesielt populært verktøy i kampen mot akne og akne. Som et resultat av det faktum at salven varmes opp og stimulerer arbeidet til hovedkomponentene, vokser pimpleet mye raskere og pus kommer ut.

Akne eller akne ødelegger livet til mange. Som regel selvmiljøer folk, kjøper dyre annonserte kremer. Men etter å ha brukt dem, kommer akne tilbake i et enda større antall, og arr står på ansiktet.

Jeg anbefaler punktkrem til pasientene mine, da det regulerer funksjonen av talgkjertlene, og forhindrer forekomsten av akne. Det påvirker roten til problemet, renser forsiktig huden og "polerer" den, eliminerer ikke bare akne, men også spor av det!

Nyttige egenskaper

Vishnevsky salve har et bredt spekter av applikasjoner på grunn av det store antallet nyttige medisinske egenskaper.

 • God antiseptisk;
 • Desinfiserer sår;
 • Tørker og myker de berørte områdene;
 • Rask gjenoppretter berørte vev og celler etter påføring;
 • Fjerner puffiness;
 • Fungerer som et akselererende stimulerende middel for behandling under bruk;
 • Fjerner betennelsesprosesser.

Handling Vishnevsky salve mot akne

Vishnevsky salve har lenge vært kjent for sin allsidighet. Hun fikk størst popularitet i behandling av akne, akne og hudormer. Liniment er i stand til å strekke pus, rengjøre og gjenopprette eventuelle problem hud.

Metoden for anvendelse avhenger av scenen av modnet acne, dets beliggenhet og tiden den har tilgjengelig for pasienten.

Funksjoner ved bruk av Vishnevsky salve

Metoden for å anvende Vishnevsky salve avhenger av hvilke problemområder av hud det vil bli anvendt. Det anbefales å bruke slike metoder for å påføre produktet på huden: Lag applikasjoner fra gasbind, smør salve på ansiktet, punktapplikasjon.

Med akne

Akne kan oppstå på grunn av hormonell svikt, hvis huden er skadet, i tilfelle en sterk aktivitet av talgkjertlene.

Vishnevsky salve trekker godt acne og renser huden. Men du må være forberedt på at den første applikasjonen kanskje ikke gir den ønskede effekten. Dette er bare første gang, siden det vil ta lang tid å "bringe" akne til overflaten av huden.

For å fjerne blackheads lagre spesielle masker. Gasset er laget av masken av ønsket størrelse (avhengig av området som påvirkes av akne). Salve påføres den. Masken påføres ansiktet i 2,5 timer.

Fra subkutan akne og arr

Verktøyet er veldig effektivt og eliminerer raskt arr og akne. Legemidlet er påført det berørte området og brukes til arret forsvinner.

Prosessen kan akselereres ved å behandle såret med hydrogenperoksid. Den gjennomsnittlige behandlingsperioden med salve er 12-14 dager. Denne gangen er nok til å fjerne den inflammatoriske prosessen helt og trenge salven inn i de dypeste ytre lagene i huden. Parallelt med dette regulerer salven metabolsk prosessen i huden.

Når subkutan akne anbefales å smøre det berørte området med en bomullspinne. Dette er den enkleste applikasjonsmetoden. For å oppnå effekten, skal salven være på huden i 45 minutter. Vask av med varmt vann.

Etter å ha brukt hånden, vask den grundig slik at det ikke er noen resterende salve på dem. Hvis rester av produktet kommer ut av slimhinnene ved et uhell, skyll området grundig med rent vann ved romtemperatur.

Hvis det etter flere bruksområder, selv et minimalt resultat ikke er synlig, må du konsultere en lege for råd om muligheten for et slikt stoff.

Fra intern akne

Du kan bare kvitte seg med dem hvis du bruker salven minst to ganger om dagen. Dette vil utløse en raskere utgivelse av pus. Den viktigste egenskapen til salven i dette tilfellet er fjerning av pus til overflaten av huden. Ved behandling av intern akne, er egenskapene til Vishnevsky salve likestilt med Ichthyol salve.

For intern akne bruk spesielle komprimerer med salve. For det vil du trenge et sterilt gassbind som skal foldes i flere lag og en gips som dressingen blir løst på. Det ligger over natten.

For å gjøre effekten mer effektiv, kan du samtidig bruke produkter som har en effekt av tørking og utjevning.

I løpet av denne perioden bør du være oppmerksom på overgangen til et balansert kosthold og drikke et kurs med vitaminer.

Fra kokker

Legemidlet for koker brukes så tidlig som mulig. Vishnevsky salve akselererer aldringsprosessen av koiler og bidrar til frigjøringen fra de nedre lagene av dermis.

For å gjøre dette, minst 3 ganger om dagen, bruk salve til kjelen. Etter det blir kjelen holdt varm. Men du må sørge for at den ikke overopphetes.

Så snart innholdet av kjelen kommer ut, behandle såret med hydrogenperoksid. Det er nødvendig å smøre såret med salve i noen dager for å unngå tilbakefall eller infeksjon.

Koker må fjernes i tide. Hvis du starter en situasjon, kan utseendet av koke bli en kronisk form.

Verktøyet kan kurere alle typer akne, akne, koke, samt flekker, merker og arr etter dem. Det er ikke nødvendig å øke mengden salve for å øke hastigheten på resultatene. Dette kan bare provosere bivirkninger.

Historier av våre lesere!
"Jeg har akne som en tenåring. Jeg prøvde mange rettsmidler, men de gav alle en midlertidig effekt. En venn rådet meg til å prøve en punktkrem. Jeg var fornøyd med resultatet etter en uke i bruk.

Ansiktet mitt begynte å bli hvitt og røde flekker begynte å falle, mens det ikke var noen arr igjen. Etter en måned med bruk ble huden myk og glatt! Jeg anbefaler "

Generelle anbefalinger for behandling av akne salve Vishnevsky

Mange snakker om de enkle komponentene i salven, dens allsidighet, men ikke glem at dette er et terapeutisk middel.

Det er viktig å vite spesielle anbefalinger for bruk:

 • Påfør salven kan bare være på renset hud, du kan litt damp. Dette gjør at huden bedre kan absorbere de helbredende komponentene. Pass på å fjerne sminke.
 • For å få det ønskede resultatet påføres salve med et tykt lag på en kvise. Det er viktig å holde det skadede området varmt.
 • Det er bedre å bruke etter at en kvise eller koker bare har dukket opp.
 • I utgangspunktet påføres salven på masken, som er laget av gasbind. Den er brettet i 4-5 lag. Etter påføring av masken, er det bedre å fikse masken med en gips. Så bakteriene vil ikke falle inn i såret, det blir sikkert festet.
 • Om morgenen blir salven tørket fra området, og huden gnides med en lotion som inneholder alkohol. Etter rensing kan du bruke en lyskrem.
 • Hvis akne, akne påvirkes hele ansiktet er mye lettere, lage en maske på hele ansiktet, kutte hull for øynene, munnen, nesen. Den gjenværende gazeen påføres Vishnevsky salve. Hold ansiktet i ca 2 timer. Multiplikasjonen av gjentakelser av prosedyren - 2-3 ganger i uken.
 • En positiv funksjon av salven er det minste antall kontraindikasjoner og bivirkninger. Selv ved en utilsiktet overdose kan det ikke bli brent hud.
 • Sårhet i behandlet område og svak rødhet anses å være et normalt midlertidig fenomen. På dette tidspunktet øker innstrømningen av blod til det oppvarmede stedet, og tjære utviser svake irriterende egenskaper.
 • Hvis det ikke er kontraindikasjoner og bivirkninger, er det lov å bruke salven til terapi til ønsket resultat er oppnådd.

Bruk under graviditet og amming

Fordelene med å bruke salve for gravide og ammende mødre er ikke vitenskapelig bevist. På grunn av dette er det mulig å bruke den for denne kategorien av befolkningen først etter å ha vurdert mulige farer og fordeler for kvinnen og barnet (fosteret).

Trøtt av dermatitt?

Peeling av huden, utslett, kløe, sår og blemmer, sprekker er alle ubehagelige symptomer på dermatitt.

Uten behandling, sykdommen utvikler seg, blir hudområdet påvirket av utslett økende.

Våre lesere anbefaler at du bruker den nyeste løsningen - HELSE-kremvoks med biegift.

Den har følgende egenskaper:

 • Eliminerer kløe etter første bruk.
 • Gjenoppretter, myker og fukter huden.
 • Eliminerer hudutslett og peeling etter 3-5 dager
 • Etter 19-21 dager eliminerer helt plakk og spor av dem
 • Forhindrer utseendet på nye plaketter og en økning i deres område

Kontra

Det er praktisk talt ingen kontraindikasjoner for bruk av Vishnevsky salve. Forsiktig bør bare brukes til personer med svært sensitiv hud.

Det minste antall kontraindikasjoner og bivirkninger antyder at det virkelig er et universelt stoff.

Bivirkninger

Leger og produsenter av salver sier at verktøyet ikke har noen bivirkninger.

Men det er flere unntak fra denne utsagnet:

 • Individuell intoleranse mot stoffet, som kan manifestere seg i form av en allergisk reaksjon;
 • Ikke bruk på inflammatoriske steder, hvis årsak ikke er kjent.
 • I sjeldne tilfeller, etter langvarig bruk, er det mulig å få svak hevelse i området, rødhet, peeling eller kløe.

overdose

Tilfeller av akutt overdose etter enda langvarig bruk av Vishnevsky salve har ikke blitt oppdaget.

Produsenter hevder muligheten for slike manifestasjoner etter bruk av en overdreven mengde av stoffet:

 • Allergisk reaksjon - kløe, utslett
 • Rødhet i området som salven påføres
 • Svak peeling av huden i nærheten av såret.

Etter slike manifestasjoner, anbefales det å slutte å bruke liniment for en stund.

Interaksjon med andre legemidler

Detaljert studier om samspillet mellom Vishnevsky salve og andre stoffer har ikke blitt utført. På grunn av dette, etter samtidig bruk av flere typer salver kan dannes en forbindelse som vil ha en ukjent effekt.

Vilkår for lagring

Vishnevsky salve skal oppbevares på et sted som ikke er tilgjengelig for barn. På røret bør ikke få solens stråler. Lagre verktøyet kan ikke være mer enn 5 år fra produksjonsdatoen.

Selges uten resept. Ønskede temperaturforhold for lagring - + 8- + 15 ° С.

Kostnad for

Salve er tilgjengelig for pasienter.

I Russland er den gjennomsnittlige prisen mellom 34 og 39 rubler.

I ukrainske apotek, er den gjennomsnittlige kostnaden 9-13 hryvnia.

anmeldelser

På Internett kan du finne mange positive vurderinger om bruk av Vishnevsky salve til behandling av akne:

Negative vurderinger av Vishnevsky salve er ofte forbundet med den ubehagelige lukten av dette middelet:

konklusjon

Salve Vishnevsky bringer raskt det ønskede resultatet bare etter alle bruksbetingelsene. Mer effektive resultater kan oppnås ved å supplere bruk av salve med riktig næring, tilstrekkelig mengde væskeinntak i kroppen og avvisning av dårlige vaner.

Slik behandling vil gi den ønskede effekten, en bølge av ny styrke og energi vil bli merkbar. Dette er et uadvertisert stoff, men effekten er bevist mer enn hundre ganger. I tillegg er reglene for å søke midler veldig enkle.

Selv om noen kosmetologer er skeptiske til Vishnevsky salve.

I denne forbindelse kaller de flere argumenter:

 • Eventuelle problemer på huden snakker om forstyrrelser i enkelte organers eller systemers arbeid. For å finne ut årsaken til deres utseende, må du gå gjennom en omfattende studie;
 • De hevder at det er dyrere moderne hudpleieprodukter for problemhud.

Anti-inflammatorisk salve Vishnevsky

I Russland, et stort antall medisiner for behandling av infiserte sår i huden. Liniment balsamamid ble mye brukt i sovjetiske tider, betraktes i dag utdatert, men uunnværlig hjemme. Legemidlet har vist seg å være svært effektivt og effektivt som en antibakteriell og akselererer regenerering av midler. Bruk Vishnevsky salve for akne infisert med bakterier.

Hva er Vishnevsky salve

Den kombinerte fremstilling av antiseptisk virkning med naturlige komponenter i sammensetningen:

 • bjørk tjære;
 • xeroform pulver;
 • ricinusolje.

Vishnevsky salve trekke og regenerere agent. På grunn av det spesielle utvalget av komponenter har den opprinnelige fargen og lukten.

Birketjære, som er en del av salven bidrar til å kvitte seg med subkutan pimple. Tar forårsaker et rush av blod til vevet, lindrer rødhet, har en løsningsvirkning. En fin måte å helbrede betennelse på.

Bismuth salt Xeroform bidrar til antiseptisk effekt, har en tørking og desinfiserende effekt.

Castorolje brukes som mykgjørende middel. Ved hjelp av olje de nærer huden, normaliserer arbeidet med talgkjertlene

Historien om dannelsen av salve

Salven ble skapt tidlig i det 20. århundre av kirurgen Vishnevsky. Opprinnelsen er knyttet til krigstiden. Medisinen ble ikke utviklet og avansert. Nødvendige stoffer som kan takle purulente inflammatoriske prosesser.

Antibiotika i de 20 årene ble ikke brukt, dødeligheten ble økt. Ingen penger ble tildelt for utvikling og forskning av nye produkter fra regjeringen. Militær kirurg Vishnevsky utviklet sin antiseptiske, som reddet millioner av liv.

Salven ble brukt til behandling av purulente sår, men ble ikke patentert. Balsamisk liniment fikk sin anerkjennelse på 40-tallet. Salven oppfunnet av kirurgen Vishnevsky, ble mye brukt i Sovjetiden, brukt i vår tid. Legemidlet hjelper folk med å håndtere purulente infeksjoner, hudproblemer, purulent koker og akne. Behandler cyster og akne i komplekse avanserte tilfeller.

Hvordan virker det

Kombinasjonen av medisinske komponenter valgt av kirurgen Vishnevsky har helbredende egenskaper. Den viktigste antiseptiske. På grunn av dette er liniment brukt til å behandle purulente sår eller smittsomme brennskader.

Liniment har en effekt på hudregenerering, fremmer optimal tørking. Fjerner gråtende problemer i sømmer, arr og sår.

Salve bidrar til anti-edema effekter. Denne egenskapen er verdifull for pasienter med trykksår, betennelse i leddene og karene. Det har en oppvarmende effekt, og det stimulerer dermed helbredelsen av huden. Forårsaker blodstrøm til vev, nærer hudceller med oksygen, noe som bidrar til regenerering.

Indikasjoner og kontraindikasjoner


De viktigste indikasjonene på salven inkluderer:

 • hudsår - trofisk og varicose;
 • abscesser og koke;
 • frostbit, sengetøy, brannsår;
 • problemer med beina;
 • psoriasis;
 • lymfadenitt;
 • tromboflebitt.

Vishnevsky salve brukes mot akne. Intern pimple under påvirkning av varme og stimulerende egenskaper av stoffet, modnes raskt og bryter til overflaten. Balsam liniment er et effektivt middel for dyp akne på huden.

Det er få situasjoner der bruk av salve ikke anbefales. Ofte merket individuell intoleranse mot verktøyets komponenter.

Hvordan bruke stoffet

Det ser ut til at salven brukes på en måte - smurt. Legene sier for hvert tilfelle, bruk medisinen i en bestemt rekkefølge.

Når koker eller felon komprimere. For å utføre, på gazet brettet i flere lag, sett stoffet og påført såret. Cover med cellofan på toppen, fest med gips og la det varme opp til 10 timer. Under påvirkning av drivhusforholdene virker liniment raskt. Etter kompresjonen behandles huden med salicylsyre eller vanlig medisinsk alkohol - det desinfiserer og gjenoppretter huden.

Ved behandling av purulent akne gjør bandasjer. Prinsippet om behandling, som for koker. Tåle søknaden i 6 timer. Etter å ha fjernet dressingen med liniment, pålegg en annen, med antibakteriell salve. Alternativ lotion til fullstendig helbredelse.

Bandasjer brukes til å behandle brann og frostbit på den skadede overflaten. Gazeen påføres med et tykt lag av stoffet og påføres i 3-4 dager. Korrekt utførte prosedyrer vil unngå utseende av arr og andre problemer.

Ved behandling av bihulebetennelse blandes salver med aloe juice, Kalanchoe og cyclamen rot. Sammensetningen dypet gasspinne og ble plassert i nesepassene i en halv time.

Acne fjerning

For behandling av lokale akne og akne steder bruk en bandasje. En salvebelagt bomullsstykke er festet til ansiktet med tape. Bruk applikasjoner for å eliminere akne eller akne subkutan. Utfør prosedyren om natten. Om morgenen, for å desinfisere huden, blir overflaten av ansiktet behandlet med alkoholløsninger. Akne forsvinner raskt med denne behandlingen. Akne og betente comedoner bør ikke forveksles. Liniment brukes ikke til store akkumuleringer av purulent akne på ett sted, hevelse er mulig.

Vishnevsky medisin lindrer en enkelt subkutan purulent pimple. Egenskapene til linimentet ligner ichthyol salve, virker ikke raskt.

Behandling av aknepimples begynner på fredag ​​kveld, slik at i mandag er det ingen spor av kjelen på huden. En salve påføres en kvise med en bomullspinne, dekket med en bomullsskive og festet til huden med en gips. Om morgenen vil en abscess komme til overflaten eller løse, det vil bare være nødvendig å desinfisere såret med salisylsyre.

I tilfelle av en dyp cyste, kan pus ikke nå overflaten første gang, og prosedyren gjentas. Derfor bør behandlingen begynne fra den første dagen i helgen.

Det er best å bruke Vishnevsky salve, konsultere legen din. Instruksjoner er festet til esken med et smørrør, noe som bidrar til å orientere i doser og anvendelsesmetoder.

Hva å vurdere

Vishnevsky salve med en rekke bivirkninger. Eksperter sier at omfanget av problemer ikke er bredt. Bivirkninger inkluderer:

 • allergiske reaksjoner, ledsaget av rødhet, kløe i huden;
 • individuell intoleranse mot komponentene i stoffet.

I tilfelle intoleranse, skyll huden med vann og slutte å bruke stoffet før du konsulterer en lege.

Ekstra fordeler

Et separat pluss av stoffet er prisen. Det er verdt en krone 44 - 48 rubler. På grunn av kombinasjonen av fordelaktige egenskaper, var Vishnevsky salve høyt verdsatt av leger og ble ofte foreskrevet for å løse alvorlige problemer. Nå har nye antimikrobielle preparater blitt innført i klinisk praksis. Ikke nekter behandling hvis legen din foreslår at du bruker et svært effektivt legemiddel.

Hvordan bruke Vishnevsky salve for akne på ansiktet?

Vishnevsky salve har blitt brukt i medisin i over 50 år. Det er effektivt i behandling av akne og akne.

Budsjettverktøyet gjør det ikke bare mulig å eliminere akne, men også å redusere risikoen for at det opptrer i fremtiden, noe som til og med kostbare stoffer ikke garanterer.

Helt naturlig sammensetning har praktisk talt ingen kontraindikasjoner og er ufarlig.

Narkotikaegenskaper

Liniment balsamisk Vishnevsky er det farmakologiske navnet til Vishnevsky salve.

Legemidlet har et bredt spekter av handling, men brukes oftest i kirurgi for å lindre betennelse og forhindre påfølgende infeksjon.

I kosmetologi brukes salve til å behandle akne og hudormer.

Hva er det brukt til? Legemidlet brukes:

 • for hudsykdommer;
 • behandling av tromboflebitt;
 • bensår;
 • abscesser, koke og pimples;
 • bedsores, burns og frostbit;
 • med psoriasis;
 • i gynekologi.

Egenskaper av stoffet:

 1. Lindrer betennelse.
 2. Gjenoppretter vev.
 3. Antiseptisk.
 4. Fremmer sårheling.
 5. Mykner huden.
 6. Tørker acne og akne.

Vishnevsky salve er et budsjettverktøy som bør være i alle førstehjelpsutstyr. Det er en god antiseptisk, som har regenererende egenskaper.

Dette kurerer ikke bare akne og akne, men unngår også de negative effektene av akne, som arr og blemmer.

Hvilke stoffer inneholder den?

Sammensetningen inneholder bare naturlige ingredienser:

Tar og Xeroform bekjemper effektivt betennelse, og ricinusolje hjelper dem til å trenge inn i de dypere lagene i huden. Dens oppvarmingseffekt øker effektiviteten til andre komponenter og bidrar til å presse ut kviser ut.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Søknadsmetoder

I intet tilfelle kan du sette kosmetikk på toppen av salven - stoffet absorberes i lang tid og har en ubehagelig lukt. Det anbefales å lage masker og komprimerer på grunnlag av salve om kvelden før sengetid.

masker

Legemidlet påføres i et tykt lag på steder som akkumulering av lesjoner i 3 timer. Hvis akne blir utsatt for en stor overflate av huden, blir den påført med et tynt lag, dekket med en ren klut eller gasbind, igjen i flere timer, deretter skyllet av med varmt vann.

I begynnelsen, etter bruk av salven, kan antall akne øke.

Ikke vær redd - dette er et tegn på at stoffet virkelig fungerer.

For det første trekker salven acne ut, og først etter at den tørker dem, lindrer betennelse og hevelse. Løpet av å bruke salven - 10 dager.

For mer følsom hud, er det en annen applikasjonsordning:

 1. Påfør en balsam med et tynt lag på huden.
 2. Å opprettholde ikke mer enn 30 minutter.
 3. Vask av med vann ved hjelp av tjære såpe.
 4. Behandlingsforløpet er to uker. Du kan søke ikke mer enn 3 ganger i uken.
til innhold ↑

komprimerer

Hjelp i tilfelle av subkutan og purulent akne. Gausen er foldet flere ganger eller en bomullspute er tatt, som deretter festes med en gips.

Påfør en stor mengde salve og påfør det berørte området over natten. Om morgenen blir stoffet vasket av, huden blir behandlet med et antiseptisk middel, og en fuktighetskrem påføres.

Prikk søknad

 1. Salve påføres akne og akne med et tykt lag om natten. På toppen av de betente områdene må man lukke gips eller gasbind. På morgenen vasker du rester av balsam med varmt vann. Du må gjenta slike prosedyrer til fullstendig kur.
 2. Som stoffet absorberes, brukes det på akne i løpet av dagen, og en komprimering påføres over natten.

Denne anvendelsesmåten bidrar til å takle selv med koke.

Etter at pus kommer ut, må såret behandles med hydrogenperoksid eller alkohol.

Du kan finne ut hvordan du bruker Panthenol krem ​​for å bekjempe akne i ansiktet fra vår artikkel.

Kontraindikasjoner og hyppighet av bruk

Den eneste kontraindikasjonen til bruk er individuell intoleranse mot salvets komponenter, noe som er ekstremt sjeldent. Under graviditet og amming, kan legemidlet kun foreskrives av en hudlege.

Dette skyldes ricinusolje, som oppvarmer hud og bjørktjære, som har tørkeegenskaper. Legemidlet kan brukes videre, men først ta en kort pause.

Hvis det etter bruk av salven har oppstått allergiske reaksjoner, ødem og dermatitt, må bruken avbrytes, da dette indikerer individuell intoleranse.

Derfor anbefales det å teste for følsomhet før du påfører det. Bruk en liten mengde av stoffet til huden på ryggen i noen timer, og kontroller reaksjonen.

Du kan bruke stoffet i lang tid, men det beste for aknebehandling er 2 uker. I løpet av denne tiden kan du eliminere årsaken til akne, hvis den er smittsom i naturen og renser huden.

Ineffektiviteten til Vishnevsky-salve i denne perioden indikerer at det ikke er mulig å bruke produktet i fremtiden.

Vil det hjelpe?

Hjelper Vishnevsky salve for akne?

Vishnevsky salve er effektiv i å behandle akne, men det er ikke en panacea.

Det vil bidra til å eliminere utslett som skyldes utvikling av bakterier og bakterier og utilstrekkelig omsorg.

Men det vil gi et midlertidig resultat hvis årsaken til akne er hormonforstyrrelser, gastrointestinale problemer, endokrine sykdommer.

Før du begynner å behandle akne med hjem og medisinske legemidler, må du besøke en hudlege og finne årsaken til forekomsten deres. Dette vil bidra til å unngå oppkjøp av ineffektive og dyre akneprodukter.

Vishnevsky salve har en svært effektiv sammensetning som hjelper i kampen mot akne, hudormer og komedoner.

Enkel bruk, lave kostnader og positive resultater har gjort dette middelet populært i å behandle akne. Det kan imidlertid ikke eliminere årsakene til utslett hvis de er interne.

Du kan lære om egenskaper og bruk av Vishnevsky salve, inkludert for behandling av akne, fra videoen:

Gjennomgang av de mest effektive salver for akne og komedoner

Kremet er et lett kosmetisk produkt for hudpleie som brukes til å fukte, stramme eller nærme epidermis. Men hvis det er alvorlige problemer i form av komedoner eller blackheads, vil den kremete masse ikke hjelpe. For behandling av slike mangler gjelder en spesiell salve for akne i ansiktet.

Mest populære ansikts acne salve

Salve er et middel for behandling av overfladiske hudskader. Det adskiller seg fra kremet ved dens tetthet og prosentandel av fettstoffer, aktive stoffer og noen andre komponenter (fortykningsmidler, etc.). På grunn av høy tetthet får nesten alle salver bare påføres et punkt. Ellers kan problemene med akne og hudormer bli forverret. Også, det er medisinske kremer eller liniments. De tilhører kosmeceutics - en gren av farmakologi, som har lignende mål som kosmetikk. For eksempel er det en god akne krem ​​på ansiktet og halsen av Baziron, Skinoren, Ornidazole og andre.

Vishnevsky salve

Balsamisk liniment skapt av kirurgen Vishnevsky utelukkende ved hjelp av naturlige ingredienser. Sammensetningen inkluderer tjære, xeroform og ricinusolje. De har den sterkeste antiseptiske effekten, fremmer vevregenerering, normaliserer fuktighetsbalansen i cellene. Du kan kjøpe stoffet på et apotek, stoffet er utgitt uten resept og gjennomsnittsprisen er opp til $ 1. Til tross for tilgjengeligheten, kan Vishnevsky salve for akne på ansiktet bare brukes etter anbefaling fra en spesialist. Tar og castorca har sterke irriterende egenskaper og påvirker sår og lim negativt. I tillegg kan de utløse en akkumulering av ekssudat i inflammerte områder av huden.

Sink salve

En effektiv salve for akne og kviser på ansiktet. Det er en blanding av paraffinvoks, mineralolje og sinkoksidpulver. På grunn av sinkpulveret har en gunstig effekt på huden. Hjelper med å redusere betennelse, tørker pimples og akne, "trekker" pus fra sår. Vaselin myker stoffet, som bidrar til å unngå dannelse av arr. Dette er en av de få legemidlene som er godkjent for bruk under graviditet. Kliniske studier har vist at det ikke foreligger akutte kontraindikasjoner og bivirkninger etter bruk av sinkblandingen. Selv om eiere av fet og utsatt for akne hudutslett, må du være forsiktig. Paraffiner tette porene og er vanedannende. Det er mulig å bruke midler bare punktvis.

Tetracyklin salve

Det viktigste aktive elementet i stoffet er tetracyklin. Dette er et bredspektret antibakterielt antibiotikum. Hjelper med å bli kvitt akne og komedoner, hypodermi og andre mangler som oppstår under påvirkning av aggressive mikroorganismer. Verktøyet er strengt forbudt for bruk under graviditet. Det bør også brukes med stor omhu i forhold til barn. Utpekt utelukkende av eksperter i nærvær av akutte inflammatoriske prosesser og sykdommer i det subkutane vevet.

Ichthyol salve

Naturlig antiseptisk. Handlingen er den nærmeste analogen av Vishnevsky's liniment. Ichthyol salve brukes til å behandle subkutan akne i ansiktet, betent porer, koiler. Sammensetningen inkluderer ichthammol og petrolatum. Ichthammol- eller Ichthyol-skiferoljesulfonsyrer. De har en antiseptisk effekt, har en bedøvelsesvirkning. Verktøyet er foreskrevet for bakterielle hudlidelser, smittsomme sykdommer og purulente akkumulasjoner (kokinger). I form av kompresser bidrar til å behandle subkutan akne. Det brukes til og med i neuralgi. Det er ingen spesielle instruksjoner for bruk.

Heparin salve

Vanlig antikoagulant. Healing heparin salve er brukt fra akne merker og komedoner, fjerning av hematomer, behandling av hemorroider. Preparatet omfatter benzonikotinsyre, fett, heparoid.

 • Reduksjon av inflammatorisk prosess;
 • Smertelindring;
 • Antitrombotisk effekt.

Et viktig trekk ved stoffet er inkompatibilitet med tetracyklin. Også denne salven brukes ikke under amming i svangerskapet.

sinaflana

Meget billig substans fra allergiske reaksjoner og ulike sykdommer, som er ledsaget av epidermis desquamation og tørrhet. Inneholder propylenglykol, som brukes til å behandle allergiske effekter av kjemoterapi, soppsykdommer, rosacea og solbrenthet.

levomekol

Dette er den beste akne salve for tenåringer. Betraktet unik på sin egen måte. Det er ingen ekstra komponenter. Verktøyet består helt av medisinske komponenter: kloramfenikol og metyluracil. Han leder antimikrobiell karakter, som brukes til å akselerere vevregenerering og trekke pus fra åpne sår.

Metyluracil påføres eksternt og innover. For effektiv tiltak, bør den brukes på huden i form av komprimerer eller kombinert med vanlig mat (ifølge ekspertutnevnelser).

Sintomycin salve

Det er kontraindikasjoner. Ta kontakt med legen din. Sintamycin liniment - en antibiotisk salve, brukes aktivt til å behandle brannsår, insektbitt, akne, hjelper mot arr og subkutan akne. Sammensetningen inkluderer syntomycinemulsjon, ricinusolje, vann og et spesielt konserveringsmiddel. Dette er et utmerket og billig legemiddel for behandling av problemhud i ungdomsårene. Det skiller seg fra andre lignende produkter i evnen til å bruke som krem. Leger har lov til å bruke produktet til hele ansiktet, i stedet for et punkt, noe som er veldig praktisk i å behandle akne. Bivirkninger inkluderer kløe og elveblest.

Svovelsalve

Rimelig produkt som relaterer seg til farmakopéialmidler. Den klassiske sammensetningen omfatter animalsk fett (oftest svinekjøtt) og svovelpulver. Den vanligste er den såkalte Kutumova-formelen. Det bruker vaselin i stedet for fett. Legemidlet brukes til å tørre ømt akne, kald rødhet, behandling av hudparasitter og soppsykdommer. Verktøyet kan brukes på alle deler av kroppen, bortsett fra hodet (på grunn av den tette fettbasen, er det ganske vanskelig å vaske ut). Svovelsalve kan kurere de mest smertefulle akne i en uke.

Zinerit

En effektiv krem ​​for akne i ansiktet, som inkluderer erytromycin salve og sinkpulver. Det er et kombinasjonsmiddel som brukes i kosmetikk, kosmetikk og medisin for behandling av ulike hudsykdommer. Den har en sterk anti-akne effekt, reduserer betennelse og reduserer rødhet. Det er preget av en bakteriostatisk effekt på stafylokokker, men anbefales ikke for desinfisering av sår og slimhinner.

Nyttige egenskaper Zener salve:

 • Normalisering av sebaceous kjertler;
 • Akne behandling;
 • Raskt fjerning av puffiness og eliminering av hud ømhet på steder der kviser er dannet.

Baziron

Baziron er en bakteriostatisk gel basert på benzoylperoksid. Det finnes forskjellige typer av dette stoffet, klassifisert av konsentrasjonen av det aktive stoffet. Som mange andre antibiotiske salver mot akne i ansiktet, gir Baziron AU en lokal bedøvelseseffekt. I tillegg har verktøyet en utprøvd eksfolierende effekt, som raskt trekker pus fra follikel. Den største ulempen ved gel er en reduksjon i mengden melanin i huden, noe som påvirker følsomheten for sollys. I tillegg kan den ikke brukes under 12 år.

Baneotsin

Kompleks antibakterielt middel. Denne salven er på listen over de mest populære stoffene for akne og follikulitt på ansikt og kropp. Det brukes aktivt i dermatologi for å lindre betennelse og kurere sykdommer forårsaket av patogener. I tillegg er den brukt i obstetrik, barn, otolaryngologi.

Hva kan behandles med Baneocin:

 • Mastitt, ulike sykdommer i folliklene under amming;
 • Akne, kokker, brenner.
 • I noen tilfeller foreskriver legene en salve for å desinfisere åpne sår;
 • Subkutane pimples, koiler, betent comedoner;
 • Som Bepanten brukes Baneocin til bleie dermatitt og diatese.
 • Hidradenitis. Dette er en vanlig betennelse i talgkjertlene.

Hormonalve

Cortikosteroid medisiner er mye brukt i moderne kosmetikk. De hjelper med akne, grå, komedoner, akne, soppinfeksjoner og mange andre problemer. Det er viktig å forstå at disse er alvorlige legemidler, som kun kan foreskrives av en spesialist. Bruk av hormonelle salver for akne er tilrådelig når slike problemer er forårsaket av komplekse stammer av mikroorganismer. I utgangspunktet brukes disse legemidlene til å behandle eksem, vitiligo, herpes, etc.

 • Elokim. Preparatet omfatter mometasonfuroat;
 • Advantan. Det aktive stoffet er metylprednisolon-aceponat;
 • Triakutan. Konsentrert krem ​​som inkluderer betametason;
 • Acyclovir. Inneholder 1 mg acyklovir.
 • Clotrimazole. Kremen er beriket med 1 mg Clotrimazolum.

Liste over salver for subkutan akne

Det er den subkutane akne som forårsaker mest ubehag. Den største ulempen er vanskeligheter med behandling. Mekanisk er det nesten umulig å bli kvitt hypodermisk. Den inflammatoriske prosessen begynner i dybden av follikkelen, på grunn av hvilken det er umulig å klemme pus. For behandling av intern akne ved bruk av spesiell salve.

Streptocid salve

Antimikrobielt stoff av et bredt spekter. Destruerer all streptokokktype mikroorganismer. Raskt lindrer betennelse og reduserer smerte, akselererer prosessen med modning av akne. For behandling av subkutis kan streptocid brukes selv i form av tabletter. Kapselet knuses og er i form av en komprimering prikket på det berørte området;

Heparin salve

Handlingsprinsippet er basert på en sterk aktiv ingrediens - heparoid. Egnet til å behandle ømme follikler, rødhet etter barbering hos menn og epilering hos kvinner. Det har uttalt antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper;

sintomitsina

Det er et kraftig trekkstoff som eliminerer komedoner, røde akne subkutane og betent akne merker. Det er mulig å smøre stoffet bare punktvis, fordi det med stor bruk reduserer lokal immunitet;

Calendula Salve

En enkel medisinsk blanding, som inkluderer et ekstrakt av calendula og vaselin. Dette er et naturlig antibakterielt stoff som har en reparativ effekt. På grunn av plantens antimikrobielle egenskaper fjerner verktøyet rødhet og betennelse. Egnet til lokal bruk;

Kuriozin

Analog sink salve, men som en ekstra aktiv ingrediens i verktøyet inkluderer hyaluronsyre. Det brukes til å behandle ulike typer akne, indre akne, akselerere vevregenerering. Hjelper til å forhindre dannelse av arr etter å klemme pimples og chicken pox;

Tsinovit og Skinoren

Nesten identiske geler for problemhud. Beriket med urteekstrakter. Som et hjelpemiddel for å hjelpe med atopisk dermatitt, fungal sykdommer, gir anti-inflammatoriske egenskaper.

Salisylsalve

Salisylsalve er et effektivt verktøy som ofte brukes til behandling av vorter, korn, akne, samt i eksacerbasjoner av psoriasis. Det viktigste aktive middelet til salven er salisylsyre, som har en sterk antiseptisk og antiinflammatorisk effekt. Salisylsalve hjelper med alle slags hudsykdommer, fordi de viktigste egenskapene er antiinflammatoriske og desinfiserende. Den aktive aktive ingrediensen bidrar til å helbrede sår, akne og kokker, myke korn og vekster.

Sink salve

Zinksalve er et populært middel for behandling av hudbetennelser. Det hjelper med å bli kvitt akne, akne, dermatitt av forskjellig opprinnelse. Prisen gjør det rimelig på nasjonalt vis. La oss ta en nærmere titt på hva som hjelper sink salve, og hvilke komponenter i sammensetningen gir en terapeutisk effekt.

Krem av blemishes, arr og akne merker

Nesten ethvert antibakterielt stoff (syntomycin salve, Klenzit, Trichopol og andre), reduserer risikoen for dannelse av flekker og arr etter ansikts acne. Men noen stoffer er preget av omfattende antikoagulant virkning.

Hvilken slags salve hjelper akne i ansiktet og spor av dem: Adapalen, Differin eller retinoisk salve. Hovedfunksjonen til dette verktøyet er evnen til å myke de døde hudpartiklene, og forhindrer transformasjonen i døde hudvev.

livredder

Kjent salve med mykgjørende og regenererende egenskaper. Hjelper til å forhindre dannelse av arr og groper etter akne og kyllingpokker, akselererer helbredelse av vev, lindrer hevelse og lindrer smerter;

Metrogil gel

Kompleks krem-gel med antibakteriell virkning. Det virker på DNA fra aggressive mikroorganismer, og derved gir en rask terapeutisk effekt. Mykner vev og akselererer regenerering, bidrar til å behandle keloid arr;

Tetracyklin salve

Anmeldelser hevder at det ikke bare er et godt produkt for akne i ansiktet, men også et middel til å forebygge arr. Det forhindrer epidermis fra herding, noe som bidrar til å unngå utseendet av keloid vev.

Du må forstå at dette ikke er en krem ​​for problem hud a la Garnier eller L'Oreal. Dette er alvorlige medisiner med kontraindikasjoner og bivirkninger. Derfor, før du bruker noen av de beskrevne stoffene, er det viktig å lese instruksjonene og konsultere en spesialist.

Hvordan bruke Vishnevsky salve for akne på ansiktet?

Furunkulose er en av de mest alvorlige dermatologiske sykdommene som forekommer i alvorlig form. I fravær av rettidig behandling truer sykdommen med komplikasjoner. Sykdommen oppstår når de lukkede komedoner vises på huden. En rekke rettsmidler brukes i behandlingen. En av de mest effektive er Vishnevsky salve for akne, det farmasøytiske navnet som høres ut som balsamisk liniment.

Komponenter og nyttige egenskaper

Liniment balsamico inneholder følgende ingredienser:

 • bjørk tjære;
 • ricinusolje;
 • Vismut tribromfelonat.

Birk tjære er kjent for sine anti-inflammatoriske og kraftige anti-bakterielle egenskaper. Det brukes også til rask helbredelse av sår og slitasje. Denne egenskapen til komponenten skyldes evnen til å forbedre blodmikrocirkulasjonen i det berørte området.

Castorolje bidrar til den kraftige effekten av en bakteriedrepende og antiinflammatorisk natur. I tillegg fukter det huden helt, og beriker dem med alle nødvendige næringsstoffer som også bidrar til utviklingen av lokal immunitet.

Vismut tribromfelonat eller xenoform har tørke- og astringerende egenskaper og er også den sterkeste antiseptiske.

Sammen er alle disse komponentene i stand til å lindre alvorlig betennelse og ødelegge patogene bakterier. I tillegg har de en trekkegenskaper, noe som forklarer det faktum at Vishnevsky salve med furuncles anses som det beste middelet.

Måter å bruke

Påfør balsamisk liniment fra kjelen, vanligvis i ren form. Medikamentet gir deg mulighet til å øke prosessen med modning og gi deg tid til å komme ut.

Koksalve Vishnevsky behandles vanligvis to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Etter påføring påføres en bandasje eller lapp. Det er viktig at intervallet mellom dressinger ikke overskrider intervallet på mer enn tolv timer.

Ripening av chirya skjer i gjennomsnitt i tre dager, hvoretter pus kommer ut. Selv om kjelen er helt moden og ikke kommer ut, kan du ikke prøve å knuse det selv, da det truer med infeksjon.

Etter at absessen har åpnet, blir sårflaten behandlet med et antiseptisk middel og salve påføres igjen. Så snart såret begynner å stramme, blir agenten kassert.

Hos folk som lider av hyppig og omfattende furunkulose, er det bare langt fra nok å bruke dette stoffet. I dette tilfellet er komplisert terapi nødvendig, inkludert administrasjon av antibiotika og ernæringskorreksjon.

Ytterligere indikasjoner for bruk

Bruken av balsamisk liniment er også viktig for følgende dermatologiske problemer:

 • brenne skade;
 • frostskader;
 • nærvær av bedsores;
 • sårheling;
 • lymfadenitt og lymphangitt.

Den terapeutiske effekten av midlet i slike tilstander av huden skyldes egenskapen til å ødelegge patogene mikroorganismer og raskt å stramme sår.

Hva er begrensningene i bruk?

Et kraftig antiseptisk og trekkende stoff er ikke for alle. Den inneholder svært allergifremkallende komponenter, som inkluderer bjørktjære. Hos mennesker med spesielt følsom hud kan legemidlet forårsake alvorlig irritasjon.

Hvis det er en sterk brennende følelse og rødhet i det nærliggende sunne integumentet, etterpå blir det observert en allergisk reaksjon på legemidlet, derfor bør bruken av den bli forlatt.

Anbefalinger for bruk

Noen ganger oppstår ikke riktig bruk av midler, fordi folk ikke bruker det riktig. Legemidlet brukes kun på ren hud. Før du bruker det, anbefales det å behandle det betente området med salisylsyre eller borsalkohol. Dette er gjort med henblikk på desinfeksjon.

Etter at dressingen med agenten er fjernet, bør det betente området også behandles på samme måte.

Bruken av Vishnevsky salve anbefales ved de første symptomene ved å koke. I tillegg til alle, for å bringe øyeblikket av utvinning, må du seriøst nærme dietten. Fra menyen for hele behandlingsperioden elimineres all junk food, som senker kroppens immunstatus og fyller den med slagg.

Etter at absessen ble åpnet, anbefales det å bytte ut midler med "Levomekol". Dette stoffet har gode desinfiserende og regenererende egenskaper. Hvis det første stoffet er mer ment for å trekke pus, så viser denne salven en mer akselerert sårhelingsprosess. Det fjerner restene av betennelse, dreper bakterier, og bidrar også til utviklingen av lokal immunitet. Slike egenskaper av legemidlet bestemmes av dets sammensetning, som innbefatter kloramfenikol, som er et sterkt antibiotikum og metyluracil, som har en immunostimulerende effekt.

Behandle det berørte området med produktet opptil to ganger om dagen, etter å ha behandlet det betente vævet med et lokalt antiseptisk middel. Bruk stoffet for å gjenopprette integritets integritet.

Som det første stoffet Levomekol, er det i noen tilfeller også i stand til å provosere allergiske reaksjoner, som kan manifesteres ved alvorlig brenning, kløe, rødhet eller utseende av urticaria.

Før du bruker noen salve mot furunkulose, anbefales det at du først rådfører deg med en spesialist.

Flere Artikler Om Typer Acne