Demodecosis er en hudsykdom som forårsaker demodeksmider. Sykdommen er preget av forekomst av akne, hager og magesår på ansikt, rygg og brystområde. Huden blir fet, personen lider av kløe, blir grå og nodulær. I fare er folk med nedsatt immunforsvar og kvinner som bruker lavkvalitets kosmetikk. For behandling, foreskriver en hudlege demodikose salve.

Det mest effektive middel for demodikose er spesielle salver med antibakteriell virkning. De er ganske enkle å bruke, ganske ofte brukt på huden i ansiktet eller kroppen, forsiktig å gni. Deres antiparasitiske virkning er virkningen på DNA av mikroorganismer og brudd på deres syntese. Dermed blir huden gradvis restaurert og blir frisk.

Svovelsalve

Ofte brukt til behandling av demodikose svovelsalve, har svovel lenge vært brukt som et antimikrobielt og antiparasittisk middel. Det er også foreskrevet for behandling av bakterielle hudpatologier.

Før du bruker salven til de berørte områdene, må du rense huden, du kan bruke noen lotion, for eksempel fra calendula. Deretter legger salve med et tynt lag, forløpet av behandlingen avhenger av graden av skade.

Permetrinsalve

Preparatet er basert på kunstige komponenter av pyretroider, som gjennomtrenger gjennom det beskyttende skallet av krysset, påvirker lemmer, og dermed immobiliserer parasitten. Disse stoffene bidrar også til myt DNA mutasjon, noe som svekker evnen til å reprodusere. For en person helt trygt.

Salven er kun beregnet for ekstern bruk, brukt en gang om dagen, hvis lesjonene er sterke, så kan du bruke første gang to ganger. Etter 12 timer kan salven vaskes, behandlingsforløpet varer minst to uker, om nødvendig kan forlenges.

Ichthyol salve

Antiseptisk til ekstern bruk med lokal virkning, antiinflammatorisk og smertestillende effekt. Det aktive stoffet trenger ikke inn i blodet til en person, så salven har ingen bivirkninger.

 • demodicosis;
 • eksem;
 • brannsår;
 • dermatitt av ulike etiologi.

Med demodikose blir salve påført på de berørte områdene uten å gni det inn i huden. Legemidlet er egnet for bruk på øyelokkene. Etter å ha påført et lag av salve, er det ønskelig å dekke med en gassduk. Ichthyol salve brukes 2 ganger om dagen, i alvorlig form av sykdommen kan være 3 ganger. Varigheten av behandlingen er individuell, avhengig av graden av skade, alder og kropp.

Sintomycin salve

Et bredspektret antibiotika med en kraftig antibakteriell effekt. Hovedstoffet - kloramfenikol, trenger inn i mikroorganismer og påvirker proteinsyntese, så vel som peptidmetabolisme, som bidrar til ødeleggelsen.

Tilordne seg med følgende patologier:

 • pustulære hudlesjoner;
 • magesår;
 • purulente sår;
 • brannsår;
 • smittsomme hudlesjoner.

Legemidlet er aktivt mot de enkleste mikroorganismer, for komplekse lesjoner, er behandling med ekstra antibakterielle legemidler nødvendig.

Ved behandling av demodikose påføres salve eksternt, påført med et tynt lag på huden og øyelokkene i form av en applikasjon, det er nødvendig å dekke det med gasbind og pergamentpapir på toppen. Gass må endres hver annen dag. Hudområder som er vanskelige å behandle, bør smøres med 5% eller 10% salve.

Fungicid-acaricidal salve

Legemidlet med en soppdrepende og bakteriedrepende virkning, basert på svovel, ytterligere komponenter:

Den brukes til dermatitt av ulike former, demodikose, eksem og andre hudpatologier. Påfør hovedsakelig på huden, kan brukes til øyelokk, to ganger om dagen. Det er nødvendig å fjerne rester av salven med en bomullspinne 30 minutter etter påføring, og varigheten av applikasjonen avhenger av kompleksiteten av sykdommen. Behandlingsforløpet er justert av legen, avhengig av mikroskopien av epidermis av de berørte områdene. Dersom det ikke var mulig å identifisere patologiens årsaksmiddel, kan behandlingsforløpet bli foreskrevet igjen.

Sink salve

Aktuell sinkbasert salve, effektiv mot demodeks og andre hudskader. Den har en anti-inflammatorisk effekt, tørker gråtende sår, fremmer hudregenerering.

Zinksalve brukes til å behandle ikke bare demodikose, men også eksem, dermatitt, brannskader av hvilken som helst grad, små sår og akne, ulcerative lesjoner av epidermis. Et tynt lag av salve skal påføres det berørte området av huden, hvis det er nødvendig, kan det påføres øyelokkene, men forsiktighet anbefales, men salven skal ikke komme inn i øynene. Antall søknader bestemt av legen.

Benzylbenzoat salve

Denne salven er mest effektiv i behandlingen av ansiktsdemodikose, er aktiv mot mange parasitter, påvirker kvalene selv og ødelegger de patogene bakteriene. Legemidlet med aggressiv virkning skal brukes med forsiktighet på noen deler av huden, kan ikke brukes til å behandle øyelokkets hud.

De viktigste indikasjonene på bruk er hudpatologier som er forårsaket av parasitter. Kan brukes med demodikose, samt pedikulose. Stoffet, som trer gjennom det beskyttende skallet, påvirker parasitten, og det dør. Salve påvirker evnen til å reprodusere, og derved redusere antall tykkt kolonier og undertrykker utviklingen av demodikose.

Salven påføres på de berørte områdene i ansiktet, og unngår kontakt med øynene. Behandlingsforløpet foreskrevet av legen, med fokus på graden av skade og andre individuelle indikatorer.

Aversektisk salve

Salven brukes til å behandle mange hudsykdommer, den har en neuroparalytisk effekt på mikroorganismer og ødelegger dem. Oftest brukt til å behandle dyr, men kan brukes til mennesker, anbefales det å forprøve salven på et lite hudområde. Hvis det brenner og klø, ikke bruk stoffet.

Kan bli foreskrevet for behandling av demodikose, brannskader og andre sår, enkelte komponenter er ganske aggressive og kan forårsake allergisk reaksjon eller irritasjon av huden på applikasjonsstedene.

Hvis salven brukes til å behandle demodikose, bør behandlingen ikke være mer enn fem dager. Det anbefales å bruke salven om natten en gang om dagen, om nødvendig, etter en to-dagers pause, kan behandlingsforløpet gjentas. Dermed er det med stor skade nødvendig å gjennomføre fem behandlingsruter. Etter 2 uker fra begynnelsen av behandlingen er det nødvendig å foreta en laboratorieundersøkelse av hudpartikler fra de berørte områdene, om nødvendig fortsette behandlingen. I intet tilfelle blir salven ikke påført øyets øyne.

Vishnevsky salve

Den viktigste aktive ingrediensen er bjørk tjære, på grunn av hvilken balsamisk liniment har antiinflammatorisk, antibakteriell og antiseptisk virkning. Effekten av salven er basert på det faktum at på grunn av irritasjon av hudreseptorene, øker blodsirkulasjonen, forbedrer huden forverring, og lesjonene heler raskere.

Brukes som behandling for demodikose, furunkulose, frostbit, brannskader, lymfadenitt og mange andre hudpatologier. Noen ganger er det tilrådelig å bruke til behandling av hemorroider og noen sykdommer i kjønnsorganene.

Vishnevsky salve brukes kun til ekstern bruk, påført med et tynt lag til lesionsstedene, det er angitt for behandling av ansikt og øyelokk. Fra oven er det nødvendig å sette et bandasje og fikse det med en gips eller et bandasje. Før bruk er det tilrådelig å konsultere lege.

Tetracyklin salve

Dette antibiotika er aktivt mot mange bakterier og parasitter, påvirker deres reproduksjon og biologiske synteser.

Denne salven brukes ofte til å behandle øyesykdommer:

Også populær tetracyklinsalve for behandling av bakterielle lesjoner i huden, spesielt med demodikose.

Før du bruker salven, bør du rengjøre huden fra forskjellige kosmetikk, fettete sekreter og ytre påvirkninger. Salven påføres et lag av gasbind og påføres det berørte hudområdet, kompressoren fjernes etter 12 timer og gjentas i flere dager.

Kremer til behandling av demodikose

I tillegg til narkotika i form av ulike salver kan demodikose behandles med spesielle kremer, de har også en helbredende effekt, men inneholder også ekstra komponenter som har en gunstig effekt på huden.

 • Den vanligste krem ​​for ansikts demodikose er Rosamet. Han er velprøvd på grunn av den høye aktiviteten mot bakterier. Kremet virker på DNA fra mikroorganismer, som forårsaker mutasjon og stopper reproduktiv funksjon. Ved å handle direkte på grunn av sykdommen, fremmer Rosamet rask healing av huden. Inneholder antioxidanter i sammensetningen, og har dermed en foryngende effekt, kan brukes på ansiktet og til behandling av øyelokkhuden. Kontraindikert bare ved individuell intoleranse.
 • Cream Manting ny generasjon ødelegger ikke bare ulike mikroorganismer, men gjenoppretter også hudceller. Den inkluderer ginseng og allantoin, som fremmer vevregenerering. Kontraindisert i allergier mot komponentene som utgjør krem.
 • Demalan - denne antibiotikakrem, som har effekt direkte på parasitter og bakterier, er svært effektiv i kampen mot demodikose, senker produksjonen av nukleinsyre. Legemidlet dreper flått og regenererer den berørte huden.

Før du bruker eksternt middel til behandling av demodikose, er det nødvendig å konsultere en lege og utføre en allergisk reaksjonstest.

Salver og kremer for demodikose i ansiktet og øyelokkene

Salve fra demodekoza ansikt - en av de effektive måtene å bekjempe eliminering av konsekvensene av sykdommen. Å bruke slike salver er ganske enkelt. En liten mengde medikamenter påføres fingertuppene, og lysmasserende sirkulære slag av de ansiktsområdene og øyelokkene som påvirkes av demodikose utføres. Samtidig har de antiparasittiske egenskaper, de interagerer med mikroorganismer, forstyrrer syntesen av deres DNA. Som et resultat fører dette til nedbrytning, endringer i reproduktiv syklus og eliminering av infeksjonsfaktoren. Menneskelig hud blir sunn.

Undersøk listen over salver svært nøye, fordi Noen av dem kan brukes til øyelokk og øyne, og noen er ikke. Samtidig er en del av disse produktene ment for demodikose i ansiktet. Vær oppmerksom!

Listen over salver fra demodekoza på ansikt og øyne

Nedenfor er hovedlisten over salver for demodikose, med beskrivelsen og bruksreglene.

svovelsyre

Kort beskrivelse: Svovelsalve for demodikose brukes ofte. Hovedstoffet som bekjemper sykdommen er svovel. Petroleumjelly virker som en ekstra komponent. Dette middelet tilhører gruppen medikamenter som aktivt brukes til å bekjempe mikrober og parasitter.

Indikasjoner for bruk: Legene foreskriver ofte svovelsalve for bakterielle ansiktsskader. Det viser sine effektive egenskaper ved å kvitte seg med seboré, psoriasis, depriving, sycosis og mykoser og andre patologier. Også funnet å være effektiv i scabies.

Hvordan bruke: Infisert med skjebnen til demodikose forrenset før behandling. Infusjon av calendula - en utmerket cleanser. En liten mengde påføres infiserte deler av ansiktet flere ganger om dagen (opptil tre ganger). Laget avhenger av hvor ofte stoffet blir brukt og på sykdommen selv.

Permetrinovaya

Kort beskrivelse: De viktigste stoffene som bekjemper årsaken til infeksjon er Piretoida. Disse komponentene, syntetisert av kunstige midler, passerer gjennom det beskyttende skallet av krysset, påvirker dets lemmer, immobiliserer peddleren av sykdommen. I tillegg forårsaker de mutasjoner under DNA-syntese, og forstyrrer dermed reproduksjonen av tippen. Ikke giftig for mennesker.

Indikasjoner for bruk: Permetrin salve er foreskrevet for ulike hudsykdommer, for eksempel demodikose, scabies og andre patologier.

Påføringsmetode: Permetrinsalve for demodikose påføres eksternt. Den behandles av delene som er smittet med et kryss, gni det med lette bevegelser (inkludert det kan håndtere øyelokkene). Vanligvis gjøres søknad en gang, men hvis komplikasjoner blir funnet, blir prosedyren gjentatt to ganger, og i tilfelle av alvorlig infeksjon tre ganger om dagen. Du kan vaske den av bare 12 timer etter behandling av infeksjoner. Det terapeutiske kurset varer to uker, med tegn på delvis fjerning av de enkleste mikroorganismer som forårsaker sykdommen, det gjentar.

ihtiolovaya

Kort beskrivelse: Det er et antiseptisk middel for lokal handling. Den har antiinflammatoriske, så vel som antiseptiske og smertestillende egenskaper. Dens aktive komponenter trenger ikke inn i det menneskelige sirkulasjonssystemet.

Indikasjoner for bruk: Effektivt brukt til å helbrede de berørte områdene fra demodikose, eksem, brannskader, ulike typer dermatitt. Det har også en positiv effekt på ledsmerter.

Metode for anvendelse: Iktyolsalve for demodikose brukes som eksternt middel. De berørte delene av ansiktet er dekket av et lag av stoffet, men de produserer ikke nødvendigvis gnidningsbevegelser (denne salven kan også brukes til øyelokkets hud). Når et lite lag er påført de smittede delene, de er dekket med gasbind. Varigheten av prosedyren avhenger av personens individuelle egenskaper. Normalt, observere ulike infeksjonsgrader, anbefaler leger at de bruker problemområder 2-3 ganger om dagen.

sintomitsinovaja

Kort beskrivelse: Dette stoffet regnes som et antibiotikum med et bredt spekter av tiltak, som er rettet mot eliminering av mikroorganismer. Den viktigste aktive komponenten - kloramfenikol, som trer inn i mikrobercellene, binder seg til visse stoffer i ribosomene av bakterier. Som følge av dette reduseres transporten av aminosyrer, og dette innebærer i sin tur prosessen med å endre etableringen av peptidbindinger og syntetisere proteinstrukturer.

Indikasjoner for bruk: Brukes til pustulære hudlesjoner, sår, purulente sår, for å helbrede de berørte områdene med brannskader av II og III-grad. Ekstern behandling bør utføres ved behandling av hudinfeksjoner forårsaket av de enkleste mikroorganismer. I kompliserte tilfeller brukes stoffet i forbindelse med de nødvendige antibakterielle kremer.

Metode for anvendelse: Sintomitsinovaya salve behandler demodikose som et eksternt stoff. Dette stoffet påføres ansiktsdeler (så vel som øyelokkene) som er berørt av sykdommen, og en gazeapplikasjon påføres sammen med kompresjons- eller pergamentpapir. Papir er bare et ekstra attributt. Mann endrer gaze i en, tre eller fem dager. For områder som ikke heler i lang tid, for eksempel brenner, gjelder 5% og 10% salve.

Kort beskrivelse: Farmasøytisk stoff med fungicide og bakteriedrepende egenskaper. De viktigste aktive ingrediensene er svovel, terpentin, petrolatum, tjære, acetylsalisylsyre, sinkoksid. Det viser også helbredende egenskaper ved behandling av hud som har ulike typer dermatitt.

Indikasjoner for bruk: Den brukes hovedsakelig for demodikose, eksem, ulike typer dermatitt, samt andre hudskader.

Anvendelsesmetode: Salve fra demodikose Yam brukes ved å behandle berørte deler av ansiktet (det kan brukes med forsiktighet på øyelokkene), og påfører et lite lag av legemidlet 1-2 ganger om dagen. Det kan oppbevares på de behandlede områdene i ikke mer enn tretti minutter, og det er også nødvendig å overvåke behandlingstidspunktet for sykdomsfokuset. Varigheten av behandlingsforløpet er spesifisert av en hudlege. Som regel er det 10-14 dager. Etter å ha gjennomført kurset, gjennomgår pasienten mikroskopisk undersøkelse, dette gjøres for å avklare graden av eliminering av mikroorganismer i pasienten. Hvis årsaken til infeksjon ikke er fullstendig eliminert, foreskrives et behandlingsforløp igjen.

sink

Kort beskrivelse: En annen av stoffene som gir et effektivt resultat i infeksjonen av en persons eksterne integrasjoner. Den består av to aktive ingredienser, vaselin og sink. Sinkoksid har en sterk anti-inflammatorisk effekt, det har en effekt av å tørke huden. I tillegg eliminerer det betennelse og er en katalysator i utvinning av infiserte områder av kroppen.

Indikasjoner for bruk: Utnevnt under terapeutisk behandling for et bredt spekter av sykdommer: eksem, bleputslett, ulike typer dermatitt, brannskader i alle grader, svake sår og kviser, sår og andre lesjoner som vises på overflaten av menneskekroppen.

Metode for anvendelse: Zinksalve for ansiktsdemodikose er et eksternt stoff. En liten mengde medikamentet påføres de smittede delene. Hvis du vil bruke for alltid, bør det gjøres med stor forsiktighet, siden det er umulig å hindre at salven kommer i øynene. Hvis dette skjer, skyll øyeblikkelig med vann. Perioden med å gjennomføre terapeutiske økter er avledet av dermatologen basert på analysen av graden av patologi og tilstedeværelsen av komplikasjoner. Standard brukt flere ganger (ikke mer enn fem) per dag. Antall nødvendige økter bestemmes av legen.

Benzylbenzoat

Kort beskrivelse: Benzylbenzoat salve er tradisjonelt brukt til behandling av ansiktsdemodikose, da den er svært effektiv. Den har antiparasitiske egenskaper og derved ødelegger årsaken til patologien. På grunn av det faktum at dette legemidlet er ganske aggressivt mot overflaten av menneskekroppen, bør man være forsiktig med bruken i behandlingsprosessen. Ikke i noe tilfelle kan ikke bruke dette stoffet på huden rundt øynene og øyelokkene!

Indikasjoner for bruk: Brukes hovedsakelig for hudsykdommer forårsaket av parasitter. Legemidlet brukes til pedikulose og andre hudpatologier. Den viktigste terapeutiske effekten er basert på penetrasjon gjennom parasittets beskyttende deksel, som til slutt fører til dens død. Også dette verktøyet forhindrer reproduktive prosessen med patogener på grunn av bakteriostatiske egenskaper.

Påføringsmetode: Salven brukes til å behandle ansiktsdemodikose. For å gjøre dette, behandles en liten del av stoffet de berørte områdene, og sørger for at det ikke virker i kontakt med øynene. Varigheten av terapeutiske operasjoner bestemmes av legen, etter å ha gjennomført alle nødvendige studier for å bestemme hovedsymptomene og infeksjonsgraden.

Aversektinovaya

Kort beskrivelse: Det er foreskrevet for ulike hudsykdommer. Samspillet mellom den aktive komponenten av legemidlet og vevet av mikroorganismer forårsaker nervelammelse og starter prosessen med å utrydde patogener. Som regel brukes den i veterinærpraksis, så det anbefales at man kontrollerer reaksjonen av den menneskelige huden før man bruker en liten mengde salve til de berørte områdene. Hvis hun provoserte ubehag, for eksempel kløe eller brenning, utseende av edemas, utslett av forskjellige slag, så er bruken av stoffet svært forbudt.

Indikasjoner for bruk: Forberedelse av ekstern handling. Det brukes til å behandle ulike typer dermatitt. Det er også en positiv effekt i behandlingen av brannsår, små sår. Komponentene i et medikament kan aggressivt samhandle med menneskelig hud.

Anvendelsesmetode: Aversectin salve anbefales av de fleste hudlege i behandling av demodekose hos mennesker med korte kurser på fem dager. Det brukes om natten på de smittede områdene i ansiktet en gang om dagen. Dette etterfølges av en pause på to dager. Påfølgende dag gjentas applikasjonen av produktet. Full kurs - fem kurs i syv dager. Etter to uker på slutten av kurset gjennomgår pasienten laboratorieovervåkning, hvor de avslører graden av ødeleggelse av årsaken til patologien. Med en delvis grad foreskriver legen dette kurset igjen. Dette stoffet anbefales ikke til behandling av øyelokkdemodikose.

Vishnevsky salve

Kort beskrivelse: Det vitenskapelige navnet er Linish balsamic etter Vishnevsky. Det er et liniment - et stoff som kombinerer de fysiske egenskapene til salver og væsker. Komponentene i de aktive komponentene, xeroform og birktjære, gir stoffet antiseptiske, antibakterielle, antiinflammatoriske egenskaper. De irriterer huden, på grunn av dette øker blodsirkulasjonen i de behandlede områdene, og akselererer også helbredelsesprosessen av de berørte delene av kroppen.

Indikasjoner for bruk: Brukes til behandling av hudområder med: koke, frostbit, brannskader, lymfadenitt og andre skader på huden. I tillegg har det bevist seg i hemorroider, ikke-spesifikke sykdommer hos de kvinnelige kjønnsorganene, og radikulitt.

Metode for tilførsel: Vishnevsky salve for ansikts demodikose blir brukt eksternt. Et lite lag av stoffet påføres de berørte delene av ansiktet (kan også brukes på øyelokkene). Deretter påføres et bandasje, foldes flere ganger. Forbandet er preimpregnert med liniment. Denne forbindelsen er festet på pasientens ansikt. Før du bruker legemidlet, anbefales det å konsultere en lege, han vil også bestemme varigheten av behandlingsperioden selv, samt tidspunktet for fiksering av dressingen.

tetracyklin

Kort beskrivelse: Bakteriostatisk antibiotika. Virkningen av stoffet er basert på samspillet mellom aktive ingredienser med mikroorganismer, som til slutt stopper reproduksjonsprosessen på nivå av aminosyrer (proteiner). Den brukes til sykdommer forårsaket av bakterier og parasitter.

Indikasjoner for bruk: Det har bevist seg i tilfelle øyebetennelser (konjunktivitt, blefaritt, keratitt og andre patologier) og hudinfeksjoner - eksem, furunkulose, utslett, follikulitt og andre.

Påføringsmetode: Tetracyklinsalve for ansikts- og øyelokkdemodikose blir brukt fra en til flere uker. Nøyaktigheten av varigheten av behandlingsforløpet avhenger av omfanget av lesjonen og er spesifisert av en hudlege. Før du bruker stoffet fra de behandlede områdene, må du fjerne spor av kosmetikk, sebaceous sekresjoner. Påfør et tilstrekkelig stort lag med medisinsk salve på gasbind og bruk på det berørte området. Denne komprimeringsreise i 12 timer. Prosedyren gjentas hver dag.

Kort beskrivelse: Apit salve fra demodikose er et preparat laget av alkohol ekstrakt av propolis, vaselin og lanolin. Ved å bruke det, føler pasienten en bedøvelsesvirkning. Aktive ingredienser akselererer helbredelsesprosessen av sår fra hudpatologier.

Indikasjoner for bruk: Utnevnt med ulike typer dermatitt (eksem, scabies, etc.), sykdommer i obstetrisk gynekologisk natur (vaginitt, vestibulitt, cervicitt). Det er bedre å ikke bruke på øyelokkets hud.

Påføringsmetode: Apit fra demodikose Apit påføres eksternt, både ved applikasjoner og medisinske dressinger. Tamponger er gjennomvåt med medisin og påføres deler av ansiktet som er infisert med sykdommen. Slike dressinger må endres flere ganger i løpet av dagen. Varigheten av terapeutiske økter avhenger av pasientens individuelle egenskaper: graden av infeksjon, tilstedeværelsen av komplikasjoner, tilstanden til huden.

Kremer mot demodikose i ansiktet

Også, for å få raskere behandling av demodikose i kombinasjon med salver, er det bedre å bruke forskjellige typer kremer. Blant de veletablerte kan identifiseres:

Rozamet

Terapeutisk virkning: Legemidlet har antibakteriell aktivitet som forårsaker mutasjonelle DNA-lidelser i mikrobielle celler. Stopper prosessen med reproduksjon av mikroorganismer, og eliminerer dermed årsaken til sykdommen. Den har antioksidant aktivitet. Du kan bruke både på ansiktets hud og på øyelokkets hud.

Kontraindikasjoner: Overfølsomhet overfor stoffet.

Manting

Terapeutisk handling: Cream Manting - en innovasjon i medisin. Takket være ginseng og allantonin, som er inkludert i sammensetningen, ødelegger det mikroorganismer, og gjenoppretter også skadede hudområder i ansiktet, øyelokkene.

Kontraindikasjoner: Overfølsomhet overfor kremenes komponenter.

Meyfule

Terapeutisk virkning: Den brukes til ulike typer dermatitt i ansiktet (kan brukes for alltid). Det fremmer helbredelse av huden, gjør den ren, renser porene, reduserer hudutslett, senker aldringsprosessen av huden.

Kontraindikasjoner: Mulige manifestasjoner av allergiske reaksjoner.

Xin fumanling

Terapeutisk virkning: Dette stoffet bekjemper kvalitativt årsaken til sykdommen (dreper bærerne av infeksjonen - flått), fjerner allergiske manifestasjoner. Det er bedre å bruke bare på ansiktet.

Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse mot komponentene.

Demelan

Terapeutisk virkning: Krem Demelan brukes til lesjonene i huden i ansiktet og øyelokkene. Kremet, som interagerer med mikroorganismer, årsaken til sykdommen med demodikose, forårsaker katastrofale endringer i DNA av mikrober, stopper produksjonen av nukleinsyrer. Dette fører til fullstendig deaktivering av flått og fremmer gjenoppretting.

Kontraindikasjoner: allergiske reaksjoner på stoffets komponenter.

Blefarogel

Terapeutisk virkning: Cream Blefarogel renser og normaliserer tilstanden til de øvre lagene i huden (epidermis) på øyelokkene, forhindrer utviklingen av rynker. Et kraftig middel for ulike ansikts- og øyelokk dermatitt.

Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse, forårsaker allergiske reaksjoner.

Behandling av demodex tick hjemme: effektive medisiner og folkemidlene

Demodecosis refererer til en hudsykdom som oppstår som følge av eksponering for et hjemmekryss.

Sykdommen er preget av utseendet av akne, akne og rødhet, som i lang tid ikke går forbi.

Hvis en demodeksmid er funnet hos en person, bør hjemmebehandling være omfattende.

Men etter dette er hovedbetingelsen å holde huden i god stand.

Behandling av demodeks på huden: noen få regler

En sykdom som demodikose kan oppstå av flere grunner. I dette tilfellet er den viktigste mangelen på hygiene på ansiktsområdet.

For å fjerne demodex på ansiktet ditt trygt, må du følge noen få enkle regler:

 1. Ansikts hudpleie inkluderer tre hovedstadier: rengjøring, tørke med tonic og smøre med en helbredende salve. Spesielt gjelder denne prosessen for fet og kombinert ansiktshud.
 2. Under vask bør du prøve å ikke røre ansiktet med hender, for ikke å spre bakterier og smuss over hele overflaten. Denne regelen gjelder for de som regelmessig sitter ved datamaskinen, siden immunforsvaret og så kraftig redusert.
 3. Det er nødvendig å regelmessig overvåke hudens renhet. Ikke la gjennomtrengning av overflødig støv eller fett. Hvis pasienten har på seg briller hele tiden, bør lotion brukes hver annen time i gnistrene.
 4. Lang eksponering for solen fører også til produksjon av sebum på ansiktsområdet. Solbading er nødvendig slik at solen ikke faller på ansiktet. Hvis en person har en allergisk reaksjon, bør du bruke kosmetikk.
 5. For å redusere sannsynligheten for krysspredning, er det nødvendig å erstatte fjærpuden med en silikon. En pute på den bør endres hver dag.
 6. Verdt å vurdere kostholdet ditt. Mat bør være riktig. Fra kostholdet bør fjernes fet, stekt og krydret mat. Også å spise mye søtsaker påvirker forstyrrelsen av fordøyelsessystemet.

Du kan ikke klemme pimples på ansiktsområdet, da denne prosessen kan føre til en betennelsesprosess i dybden av vevet.

Hvis det er nødvendig for det purulente innholdet å komme ut, er det nødvendig å smøre pimple med ichthyol salve.

Påfør denne salven til alle pus er borte. Og etter det kan du ty til bruk av antiinflammatoriske stoffer.

Behandling med rusmidler

Behandlingen av demodikose hjemme innebærer primært bruken av de mest alvorlige legemidlene.

Derfor, med dette problemet, anbefales pasienten:

 • bruk av antibiotika i form av metronidazol, ornidazol, trihopol;
 • rengjør kroppen med en løsning av magnesia. For å gjøre dette, ta et hundre gram tørt pulver og fortynn det med kaldt vann. Drikk deretter om seks om morgenen på tom mage. Etter tre timer må du ta en skje olivenolje eller solsikkeolje. Gjennom dagen bør fersk appelsinjuice eller grapefrukt bli drukket;
 • bruk av terapeutiske salver. Disse inkluderer Vishnevsky salve, Yam. De har en god anti-inflammatorisk effekt. Topp kan smøres med olivenolje eller lotion;
 • motta immunostimulerende og sedativer.

Hvilke virkemidler for demodikose kan brukes?

Spregal

Moderne lokalt middel for scabies, som påføres ansiktets hud.

Dette legemidlet viser høy effektivitet og fører til en forbedring av tilstanden til huden med sytti til åtti prosent.

Spregal påføres som en spray. Men hvis vi snakker om behandling av demodikose, må du bruke en bomullspute. Det er nødvendig å pre-våt det og tørke frontområdet.

Disse manipulasjonene må utføres opptil tre ganger om dagen i syv til ti dager.

Svovelsalve

Det eldste middel for demodikose, som ofte brukes i terapi. Legemidlet har antimikrobielle effekter, og dermed tillater å overvinne en sekundær infeksjon og fører til rask helbredelse av huden.

Siden krysset først og fremst kryper ut om natten, bør medisinen brukes ved sengetid. I dette tilfellet skal huden være ren. Varigheten av behandlingsforløpet bestemmes kun av en spesialist etter undersøkelsen.

Yam-salve

Medisinering med antiseptisk effekt. Det har et bredt spekter av effekter, og eliminerer dermed mange parasitter og mikroorganismer. Det har også antiinflammatorisk og sårhelende effekt.

Universaliteten av denne medisinen er forklart av det faktum at den inneholder salisylsyre, sinkoksid, svovel, tjære, karbolsyre og terpentin.

Før direkte bruk må salven blandes og påføres på de berørte områdene i huden opptil to ganger om dagen. I dette tilfellet bør varigheten av legemidlet være begrenset. For første gang skal salven holdes i opptil femten minutter, og deretter skal hver gang økes med fem til ti minutter.

Behandlingsbehandlingens varighet er sju til ti dager. Men hvis pasienten ønsker å konsolidere resultatet, må du bruke stoffet i ytterligere fem dager.

Det er også verdt å merke seg at dette verktøyet har en sterk toksisk effekt, og forårsaker derfor en rekke bivirkninger i form av en smertefull følelse i hodet, generell ulempe og svakhet.

Tar såpe

Den vakreste, billigste og rimeligere medisinen for demodikose. Dette stoffet har flere handlinger på en gang i form av antiparasittisk, antiseptisk, tørking og antiinflammatorisk.

Såpe kan brukes til ethvert stadium av demodikose, selv når pasienten har en ubehagelig utslett. Men eksperter sier at tjære såpe er dårligere enn andre legemidler i kraft, så det er bedre å bruke det som en kompleks behandling.

Metoden for søknad er ganske enkel. Det er nødvendig å smøre frontområdet og vente to eller tre minutter. Skyll deretter huden.

Legemidler til behandling av demodikose har ikke alltid den ønskede effekten. Derfor anbefaler leger å velge en integrert tilnærming til terapi.

Hvis pasienten har tvil om effektiviteten av verktøyet eller dens kontraindikasjoner, er det bedre å spørre den behandlende legen.

Hva er den mest effektive salven for demodikose

Demodecosis er en patologisk prosess som påvirker øyelokkets hud. Det oppstår som et resultat av aktiveringen av en mikroskopisk myte kalt demodex. Parasitter kan være på huden til mange mennesker, mens de ikke forstyrrer dem. Men under påvirkning av fremmede faktorer som reduserer immunitet, begynner ticks å aktivere og føre til utvikling av ubehagelige symptomer. Behandlingen er kompleks, og den vil inneholde salver og kremer.

anvendelsesområde

Tilordne salve fra demodikose med følgende symptomer:

I tillegg prøver en person hele dagen å klø og gni øynene, noe som resulterer i en følelse av smerte. Vektene danner seg langs ciliens vekstlinje, som da blir til gule skorster. En annen salve kan brukes i tilfelle når bygg og akne dannes på bakgrunn av demodikose.

På grunn av redusert immunitet kan også papillomer danne seg på øyelokkene, på grunn av alvorlig hevelse, vil væsken akkumulere i nedre øyelokk, noe som danner en brokk. Med en konstant berøring av det berørte området er det stor sannsynlighet for å utvikle smittsomme sykdommer i øyelokkene - blefaritt, blefarokonjunktivitt.

Funksjoner av narkotika

Salve fra demodekoza århundre - er en effektiv metode for å håndtere den patologiske prosessen. Påfør dette legemidlet er veldig enkelt. Det er nødvendig å sette det i en liten mengde på fingeren og gni i et sirkulært område med masserende bevegelser i det berørte området. Tilordne en salve med anti-parasittiske egenskaper for sykdommen. Når de interagerer med mikroorganismer, fører de til forstyrrelse av deres DNA-syntese. Dette fører til nedbrytning, forandring av reproduktiv syklus og eliminering av infeksjonsfaktoren. Huden helbreder.

Før du bruker salven, må du lese instruksjonene nøye. Noen av dem kan brukes til øyelokk og øyne, mens andre ikke er.

Legemiddel liste

svovelsyre

Denne salven i behandlingen av demodikose er blitt utbredt. Svovel fungerer som hovedkomponent, og petroleumsgel kan tilskrives ekstra komponenter. Legemidlet kjemper effektivt mikrober og parasitter. Svovelsalve kan brukes til bakterielle skader i ansikt og øyne. Hun viste høy effekt ved behandling av:

 • seboré,
 • psoriasis,
 • zoster,
 • sycosis og mycosis.

Ikke så lenge siden ble effektiviteten av en salve i behandlingen av scabies oppdaget.

Før du bruker salven, behandle de berørte områdene på øyelokkene med en bomullspinne fuktet med kalendelinfusjon. Påfør en liten mengde salve på huden og grind til den er fullstendig absorbert. Slike hendelser holder 3 ganger om dagen.

Permetrinovaya

Grunnlaget for stoffet basert på komponenter som pyretoydi. De ble syntetisert av kunstige midler. Ved bruk av salver trer disse komponentene inn i det beskyttende skallet av parasitten og slår på lemmer. Som et resultat er krysset immobilisert. Legemidlet er helt giftfritt.

Permetrin salve er foreskrevet for behandling av hudsykdommer - scabies, demodicosis. Påfør salve på øyelokk som påvirkes av tipp og gni til helt absorbert. Påfør salve nok en gang om dagen, men hvis det oppstår komplikasjoner, gjenta prosedyren 2 ganger om dagen.

Spylesalve er kun tillatt etter 12 timer.

Varigheten av behandlingen er 2 uker. Hvis det er risiko for tilbakefall, gjenta behandlingen.

ihtiolovaya

Dette stoffet, som er preget av antiinflammatorisk, antiseptisk og smertestillende effekt. Ved bruk av salven trenger komponentene ikke inn i den generelle blodbanen. Påfør stoffet kan brukes til å helbrede hudområdene som er rammet av demodikose, eksem og brannskader.

Påfør salve til skrellede øyelokk. Gni det er ikke nødvendig. Etter påføring må du bare dekke øyelokket med et lag av gasbind. Varigheten av manipulasjonen bestemmes ut fra personens egenskaper. Oftest foreskrevet medisinering 2-3 ganger om dagen.

sintomitsinovaja

Dette stoffet er klassifisert som antibakterielt. Det har et bredt spekter av innflytelse. Dens handling er rettet mot fullstendig eliminering av patogen mikroflora. Kloramfenikol virker som hovedkomponent. Det trenger inn i mytcellene og hemmer prosessene i sin livsviktige aktivitet. Tilordne en salvebeholder med purulente hudlesjoner, sår, for å helbrede huden fra demodikose og brannskader.

I kompliserte situasjoner brukes salven i kombinasjon med antibiotika.

Påfør salven på den rensede huden på øyelokkene, og på toppen feste gasbind, brettet i flere lag. Fra oven er det nødvendig å sette på kompresjonsbandasje. Gå slik i 1-2 dager, og endre komprimeringen.

Dette stoffet, som er preget av en soppdrepende og bakteriedrepende effekt. Hovedkomponenten er svovel. Fortsatt i sammensetningen er det slike komponenter:

 • terpentin,
 • vaselin,
 • tjære,
 • acetylsalisylsyre
 • sinkoksid.

Påfør stoffet kan være i behandling av hud i tilfelle av nederlag ulike typer dermatitt. Tilordne seg med demodikose, eksem og andre hudpatologier.

Påfør salven på den rensede huden på øyelokkene 1-2 ganger om dagen. Men hold salven på huden ikke lenger enn 20 minutter. Varigheten av behandlingen er 10-14 dager.

sink

Sammensetningen av stoffet inneholder to hovedkomponenter - sink og bensinatum. På grunn av sinkoksid oppnås en anti-inflammatorisk effekt. I tillegg er det mulig å tørke huden, stoppe betennelse og gjenopprette de berørte delene av kroppen.

Tilordne seg behandling av patologier som:

 • eksem,
 • bleieutslett
 • dermatitt,
 • brannsår,
 • svake sår og akne,
 • magesår.

Påfør et lite beløp til det berørte området. Gjør dette nøye slik at salven ikke trenger inn i øynene. Hvis dette ikke kunne unngås, er det nødvendig å vaske synlighetene med rikelig med vann. Påfør produktet 5 ganger om dagen.

Aversektinovaya

Effektiviteten av dette stoffet bestemmes av det faktum at dets aktive komponenter begynner å interagere med parasitter, noe som resulterer i deres lammelse.

Siden legemidlet er mye brukt i veterinærpraksis, er det nødvendig å teste for allergi for å påføre en liten salve på huden i nærheten av håndleddet før det påføres. Hvis du har kløe, rødhet og hevelse, bør du ikke bruke stoffet.

Tilordne salve som et helbredelsesmiddel for brannskader, små sår. Påfør salven over natten i 5 dager.

Vishnevsky salve

Dette stoffet presenteres som et stoff som samtidig kombinerer egenskaper av salve og væske. Grunnlaget for følgende komponenter: xeroform og bjørktjære. På grunn av dem oppnås en antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt. Etter bruk av salven er huden irritert, noe som fører til økt blodsirkulasjon. Det påskynder helingsprosessen.

Tilordne en salve for brann, frostbit, koke og andre hudpatologier. Påfør på de berørte områdene på øyelokkene, og bruk deretter en steril dressing.

tetracyklin

Dette er et bakteriostatisk antibakterielt stoff som inneholder aktive ingredienser. Når de interagerer med patogen mikroflora, hemmer de proteinproduksjon. Påfør smøren på øyelokkene flere ganger om dagen. Varigheten av behandlingen bestemmes av legen. Det avhenger av graden av nederlag. Før bruk er det viktig å lese instruksjonene for tetracyklin salve. Påfør et tykt lag av salve til rengjort hud på øyelokkene, og legg gassbindet sammen i flere lag på toppen. Fjern bandasjen etter 12 timer. Å utføre terapeutiske aktiviteter hver dag.

Anbefalinger for bruk

For å maksimere resultatet av behandlingen, bør følgende anbefalinger følges:

 1. Fjern kosmetikk og andre forurensninger fra huden. For å gjøre dette kan du bruke vanlig vann eller bedre tinktur av kalendula.
 2. Vask hendene grundig med såpe.
 3. Påfør pekefingeren den nødvendige mengden salve og spre den i en sirkelbevegelse over øyelokkets hud.
 4. Deretter må du følge instruksjonene. Noen medisiner må påføres over natten under en gasbind, mens andre skal vaskes av etter 20-30 minutter.

video

funn

Bare en erfaren lege vil hjelpe deg å velge en effektiv salve for demodikose. I dette tilfellet må han undersøke alle symptomer og omfanget av lesjonen. I tillegg, før du bruker selv den mest effektive medisinen, er det nødvendig å utføre en allergitest.

Les også om effektiviteten av antibiotiske salver i behandlingen av bakterielle sykdommer i øyelokkene.

Effektive salver og krem ​​for demodikose hos mennesker

Demodecosis salve er et av de vanligste stoffene som brukes til å kvitte seg med subkutan parasitt. Det brukes til å bekjempe jern akne. Det parasitterer i lagene av menneskelig hud, og også mater på innholdet i hårpærene, hodet og øyelokkene.

Demodecosis er en sykdom som påvirker jenter og menn like ofte. Røde kløende flekker fremkaller utseendet på visst humør. Svært snart utvikler jentene komplekser om utseendet. Til alt dette er det lagt til peeling og tetthet i huden, til tross for fettinnholdet.

Tick ​​behandling, som innebærer bruk av salver, varer i en periode på 1 måned til et helt år. Dette skyldes parasittenes livssyklus. Etter å ha lagt egg i en måned utvikler de seg. Varigheten av behandlingen for hver person kan variere. De avgjørende faktorene er generelle symptomer og grad av hudskader.

Former av sykdommen

Viktig å vite! Leger i sjokk: "Det finnes et effektivt og rimelig middel for parasitter." Les mer.

Forstyrrelser i endokrine og immunsystem kan forårsake utvikling av demodikose. I slike tilfeller velges en integrert kampmetode. Brukt medisiner for både ekstern og intern bruk. Effektiviteten av stoffet avhenger av tilstedeværelsen av visse manifestasjoner. En medisin beregnet på en form kan ikke være effektiv mot en annen.

Det er slike former for sykdommen:

 1. Pustuløs. Pasienten lider av akne, hvorav de fleste har en pustulær form.
 2. Papular. Pasienten har akne på ryggen, brystet og ansiktet. Akne har en lys rosa eller litt rødaktig farge. Størrelsene kan variere. Noen sår er så store at de kan ha en diameter på 7 mm.
 3. Rozatseapodobnaya. Hudlesjoner er lett forvekslet med vaskulær neurose. Utvikler vanligvis som følge av inntak av bakterier og sopp. Subkutan parasitt gjør sykdomsforløpet mer alvorlig, noe som resulterer i rødhet og akne.
 4. Kombinert. Pasienter hvis hud er utsatt for denne sykdomsformen, lider umiddelbart fra alle typer utslett.

Egenskaper ved behandling

Sykdomsavfall skyldes en feil valgt behandlingsmetode. Sykdommen i sin avanserte form med et stort antall betente områder på huden indikerer tilstedeværelsen av tilhørende hudsykdommer. I denne situasjonen er behandlingen ikke fullstendig ved bruk av bare salver.

Pasienten må behandles med antihistaminer og antibakterielle midler for å undertrykke forekomsten av allergier mot utendørs bruk.

Handlingen av medisinske legemidler ble utviklet på grunnlag av parasittens strukturelle egenskaper. Ofte gir ikke medikamenter riktig resultat. Basis for terapi er en lang brukstid av terapeutiske legemidler. Spesialisten foreskriver medisiner etter å ha undersøkt alle symptomer og analyser av pasienten.

GELMITON fra parasitter!

Blant de mange stoffene for ormer (anthelmintics) skiller Gelmiton seg ut. På grunn av sin sammensetning, utelukker det ikke bare ormer, men gjenoppretter også kroppen, fjerner fra seg produktene av vital aktivitet, og setter også tarmmikrofloraen i orden.

I Gelmiton fra parasitter inneholder mer enn 40 naturlige ingredienser. Urter er representert av innfødte ekstrakter.

I tillegg til dem blir biproduktene introdusert i sammensetningen - flisekstrakt (voksmot), propolis og kongelig gelé. Disse ingrediensene har følgende egenskaper:

 • øke immunitet
 • senke inflammatoriske prosesser;
 • akselerere sårheling;
 • tone opp kroppen;
 • akselerere metabolisme;
 • normalisere hepatobiliærsystemet (lever, galleblæren);
 • ødelegge virus og bakterier;
 • forbedre fordøyelsen;
 • stimulere appetitt
 • forbedre kvantitative og kvalitative sammensetningen av blod;
 • gjenopprette tilstanden til huden, samt negler og hår.

Maltodextrin er også tilstede i gelminotpreparatet. Stoffet har en gunstig effekt på tarmene, som fremmer reproduksjon av gode bakterier, senker nivået av dårlig kolesterol.

Legemidlet Gelminot er designet for å ødelegge ormer av alle slag. Effektiv mot voksne, så vel som larver og egg.

søknad

Legemidlet begynner å ta etter å ha etablert årsaken til akne, hudormer og andre utslett. Generelle symptomer, uansett form for demodikose:

 • øyelokk ødem;
 • følelse av å løpe goosebumps;
 • svakhet;
 • rødhet i huden.

I sykdommens historie blir årsaken til den hyppige forekomsten av bygg, tilbakevendende utslett (patologiske elementer), psoriasis og tap av cilia.

medisiner

Svovelsalve

Svovelsalve for demodikose er et av de vanligste legemidlene for ødeleggelse av subkutane parasitter. Det virker bra på parasitter, og eliminerer dem raskt. Den er basert på et aktivt stoff som svovel. Hjelpekomponenter - petrolatum og T2 emulgeringsmiddel. Det svovelbaserte legemidlet har etablert seg som en av de beste salver fra gruppen av antimikrobielle stoffer:

 1. Salven brukes etter utseendet av patologiske elementer på huden, inkludert Demodex. Det bekjemper godt med smittsomme hudlidelser: Skalaktig deprive, sycosis, seborrhea, scabies myte og mycosis.
 2. Du må overholde bruksreglene. Påfør kun produktet på forrenset hud. Svovelsalve brukes ikke til det betente området mer enn 3 ganger om dagen. For å unngå forekomst av ubehagelige allergiske reaksjoner, bør laget ikke være for tett.
 3. Etter påføring er det vanligvis ingen bivirkninger. Andelen manifestasjoner av allergiske reaksjoner er svært liten. Salve som er basert på svovel, anbefales ikke til bruk hvis pasienten har intoleranse overfor visse stoffer.

Som regel kan samtidig bruk av to stoffer for å behandle det samme berørte området føre til katastrofale konsekvenser.

Komponenter er koblet til, og som følge derav opprettes tilkoblinger som kun kan forverre situasjonen. Derfor bør behandling gjøres med ett legemiddel, og etter at kurset er over, kan du bytte til et annet.

Salve er strengt forbudt å fryse. Oppbevaring er gitt under forhold som har en temperatur på 25 ° C. Produktet er gyldig i to år og ikke mer. Mottak etter utløpsdato er forbudt.

Permetrinsalve

Produktet anses å være universelt, da det behandler noen form for demodikose. Etter kontakt med det berørte området begynner det umiddelbart å fungere ødeleggende på den subkutane parasitten. Etter første bruk rapporterer pasientene en forbedring.

Den særegne virkningen er at komponentene i permetrinkremet er i stand til å angripe parasittenes kropp, og passerer gjennom det tykke skallet. Slike egenskaper er uten tilsvarende stoffer for ekstern bruk. Å komme inn i myggens kropp, ødelegger komponentene nervesystemet, som igjen paralyserer parasitten.

Permetrin salve er trygt for mennesker på grunn av fravær av toksiner.

Det er et enkelt verktøy som vil redde deg fra parasitter, forårsaket av lukten fra munnen, og også stoppe utseendet deres.

 1. Hovedkomponentene begynner å virke etter den første kontakten med huden. Det bidrar til å behandle alvorlige allergiske manifestasjoner, og til og med en slik smittsom sykdom som scabies. Permetrinkrem fra demodikose brukes til behandling av hudområder, hvis komplikasjoner skyldes sekundær flora. Vanligvis i slike tilfeller kan det også være lus.
 2. Bruk krem, og følg forholdsregler. På hånden må du klemme en liten ball med midler og fordeler jevnt i hele huden. Designet for en enkelt dose. Ved behandling av demodikose kan det gjenbrukes. Etter 12 timer blir stoffet vasket av. Deretter blir de rene klær.
 3. Bivirkning En allergisk reaksjon kan oppstå. Huden kan klø, det er brennende og nummenhet i en bestemt del av ansiktet. Noen pasienter etter bruk merker utviklingen av erytem.
 1. Kontra. Salve anbefales ikke dersom pasienten ble funnet intolerant mot enkelte komponenter. Permetrinovy ​​krem ​​kan ikke brukes til fôring mødre og barn, hvilken alder ikke overstiger 3 år.
 2. Interaksjon med andre legemidler. Permetrin påføres ikke huden sammen med andre legemidler for å unngå utvikling av bivirkninger.
 3. Det anbefales å lagre stoffet ved temperaturer opptil 25 ° C. Det beste stedet er kjøleskapsdøren. Før det blir salven plassert i en spesiell pose for å skille fra mat.

Ikke bruk etter utløpsdato.

Yam-salve

Ved behandling av demodikose virker det som et soppdrepende bakteriedrepende middel. Den består av følgende komponenter:

Effektivt behandler ulike typer utslett, inkludert utslett som er smittsomt. Komponentene inneholder i store mengder i salven på huden som et antiseptisk middel. De har ikke økt toksisitet på mennesker etter påføring.

 1. Et vanlig middel for behandling av scabies-myter, ulike former for dermatitt og eksem. Påfør i liten mengde på de betente områdene ikke mer enn 2 ganger om dagen. Den behandlende legen beskriver behandlingsvarigheten, avhengig av omfanget av lesjonen og symptomene. Umiddelbart etter slutten av mottaket, må pasienten passere en analyse av demodikose for å bestemme effektiviteten av behandlingen. Når en parasitt er funnet, gjentas behandlingen.
 2. Noen pasienter kan oppleve allergiske reaksjoner. Hvis det tidligere var økt sensitivitet for enkelte komponenter, blir salven ikke brukt.
 3. På tidspunktet for behandlingen må du sørge for å overvåke personlig hygiene. Ikke vær i samme klær som stoffet ble påført. Yam salve kan produseres både i rør og små flasker.

Yam salve er et favoritt stoff av mødre for å eliminere ulike typer hud manifestasjoner.

Drug action

Etter at den aktive ingrediensen kommer inn i kroppen, begynner den umiddelbart å virke på parasitten. Stoffet absorberes helt av huden, fordelt på alle vev, og deretter utskilles. Selv etter første bruk noterer pasienten en reduksjon i vanlige symptomer. Steder er ikke kløende lenger. Over tid er det en nedgang i peeling av det øvre laget av huden.

Kremens komponenter faller inn i tippens kropp, omgå den harde kutiklen. Påvirker dypt i lagene av vev, observeres parasittlammelse, og til slutt døden.

Demodex salve har antimikrobielle egenskaper. Desinfiserer huden og gjør den renere. Etter fullstendig absorpsjon av huden er jevnt fordelt og begynner å virke.

For å få et positivt resultat og ikke forårsake skade må belegglaget være veldig tynt. Prosedyren gjentas om morgenen, til lunsj og før sengetid. Hovedfunksjonen til salven er at den passerer hovedblodstrømmen. Fjerning utføres ved bruk av svettekjertler.

Når er bruken forbudt?

I hver instruksjon, som er knyttet til stoffet, er hovedkontraindikasjonene til bruken indikert. Midler kan ikke brukes hvis pasienten har intoleranse overfor separate komponenter. Forberedelser av lokal handling er forbudt å bruke når du ammer. Forbudt under graviditet og barndom.

Hvis det er åpne sår og pustler, kan salve ikke påføres. Mer spesifikk informasjon er gitt i bruksanvisningen. For å finne ut mer informasjon, anbefales det å konsultere lege.

I intet tilfelle kan ikke selvmedisinere. Bare en lege kan ordinere medisiner etter å ha undersøkt pasienten og bestemmer den endelige diagnosen.

Bivirkninger

Utviklingen av bivirkninger er bare mulig i isolerte tilfeller. Dette skyldes å ignorere anbefalingene fra legen. Pasienten bør ikke bruke salven oftere enn gitt av instruksjonene. Allergier kan utvikles etter at behandlingen har overskredet behandlingen.

Allergier forsvinner vanligvis etter å ha gitt opp. Ellers bør du umiddelbart ringe til en lege.

Når du bruker verktøyet, må du følge forholdsregler. Pass på å ikke gni øynene med salve. Hvis dette ikke kunne gjøres, må du vaske øynene med rikelig med vann og drypp øyedråper. Enkel, men rettidig handling vil redde fra rødhet, utseende av betennelse og hevelse.

Du har ingen anelse om hvilke parasitter som lever i en person, i stand til. Infeksjon med parasitter fører til neurose, tretthet, plutselige humørsvingninger, og ytterligere alvorligere sykdommer begynner. Heldigvis har moderne medisin kommet opp med mange måter å kvitte seg med parasitter. Den mest populære er.
Les mer »

Hvis verktøyet kommer inn i mage-tarmkanalen, er det nødvendig å handle raskt. For å unngå alvorlige konsekvenser, er det nødvendig å vaske magen og ta absorberende stoffer. Dette vil bidra til å forbedre pasientens tilstand.

konklusjon

Salve for demodikose er en effektiv metode for behandling av subkutane parasitter. Utgivelsesformen lar deg enkelt behandle det berørte området med medisin. Etter det begynner det å påvirke parasitten i minutter, ødelegger voksne.

Det moderne markedet gir mange stoffer for å bli kvitt den subkutane parasitten. Eksterne preparater kan kun forskrives til pasienten av en lege. Spesialisten undersøker klienten og angir deretter dosering og behandling. Overholdelse av alle anbefalinger er nøkkelen til vellykket utvinning fra sykdommen.

Flere Artikler Om Typer Acne