Hvis du eller barnet ditt har en lav, bør behandlingen påbegynnes umiddelbart, da den har en tendens til å spre seg gjennom hele kroppen. Dette er ikke bare et fysisk, psykologisk, men også et estetisk problem som må behandles.

De årsaksmedisinene til å frata en person er soppmikroflora og virus. Infeksjonsmekanismen er ennå ikke fullstendig studert, men det er forslag om at de faktorer som øker risikoen for lav er stressfulle situasjoner, emosjonell og fysisk belastning, svekkelse av kroppens immunforsvar, genetisk predisponering og tilstedeværelse av smittsomme sykdommer.

Nedenfor ser vi nærmere på hvordan man skal behandle en zoster i en person og hvilken slags salve som skal brukes til en bestemt type av lav.

Den beste salven for å frata en person

Ved berøvelse menes en hel gruppe sopphudssykdommer (rosa, rød, ringorm, skjellete, farget). Prinsippene for behandling av hver type er noe annerledes, slik at salver som brukes til å behandle denne hudsykdommen, også er forskjellige.

Den vanligste salven for rosa laken:

 • Svovel tjære salve;
 • Svovelsalisylsalve;
 • Chatterbox Zintol;
 • Olethrine Salve;
 • Sinalar (kortikosteroid);
 • Flucinar (kortikosteroid).
 • mikoseptin;
 • mikonazol;
 • ekzoderil;
 • terbinafin;
 • Lamisil;
 • klotrimazol;
 • Nizoral;
 • Yam salve;
 • Sinalar;
 • Flutsinar.
 • Advantan;
 • tselestoderm;
 • Hydrokortison salve 1%;
 • Prednisolon salve 0,5%;
 • Flumetason Salve;
 • Triamcinolon salve.

Med omfattende svampeinfeksjoner og alvorlig sykdomsforløp foreskriver dermatologene hormonale salver av kortikosteroid. De er svært effektive, håndterer raskt smertefulle symptomer, men har mange kontraindikasjoner og anbefales ikke til langvarig bruk.

Rosa berøver salve

Rosa versicolor vil passere og uten spesiell behandling med salver i 1-2 måneder. Derfor er hovedmålet med terapi å eliminere kløe og forhindre sekundær infeksjon i huden. Valgfrie legemidler for ekstern behandling av rosa lav er:

 1. Talker Tsintol.
 2. Svovel tjære salve salve.
 3. Svovelsalisylsalve.
 4. Olethrin Salve - er et antibakterielt middel av et bredt spekter.

Disse midlene tørker og desinfiserer huden, reduserer intensiteten av kløe. I nærvær av alvorlig kløe på de berørte områdene i huden, kan pasienten bli foreskrevet medikamenter basert på kortikosteroidhormoner:

 1. Sinalar er et stoff basert på en kombinasjon av et syntetisk glukokortikoid og et bredt spektrum antibakterielt middel.
 2. Lassara pasta (salicylisk sinkpasta) er et antiseptisk middel med antimikrobiell, tørking og anti-inflammatorisk effekt.
 3. Lorinden A er et kombinert preparat basert på syntetisk glukokortikosteroid, et antimikrobielt preparat og salicylsyre.
 4. Flucinar er et hormonemiddel basert på glukokortikoid. Hjelper med å eliminere peeling på overflaten av plakk berøver, lindrer betennelse og kløe.

For å unngå komplikasjoner av sykdommen, bør utnevnelsen av salver til behandling av rosa laken gjøres av en hudlege.

Salve for flerfarget og ringorm

Behandling av multicolored (pityriasis), microsporia og trichophytosis kan utføres ved å bruke en salve mot soppen, det aktive stoffet der det er clotrimazol, terbinafin, ketokonazol eller myceptin.

Når en person har en ringorm, foreskriver dermatologer Exoderil med hovedaktiv ingrediens, naftifin. Dette sterke stoffet er nok til å bruke en gang om dagen. Det lindrer raskt betennelse og brenner på huden. Tilordnes også med lavfarge.

Salve yam bk fra frata

En interessant måte å kvitte seg med beroligende dermatologer, er å tilby de pasientene som ikke klarer å kurere såret med menneskelige farmasøytiske medisiner. I dette tilfellet tilbyr legene salve "Yam", som tilhører veterinærmedisinene.

Sammensetningen av dette legemidlet er representert av svovel, petrolatum, tjære, salisylsyre, sinkoksid og andre kjemiske komponenter. Spesielt god "Yam" helbreder laven mottatt av en person i kontakt med et sykt dyr.

Svovelkrem

Svovelsalve er et stoff opprettet på grunnlag av det kjemiske elementet - svovel, som har antiseptisk og antiinflammatorisk virkning. Dette legemidlet er tilgjengelig i glassbobler og rør som ikke overfører lysstråler.

Behandlingsforløpet for svovelsalve er 5 dager. Legemidlet må påføres den berørte huden to ganger om dagen. I noen tilfeller er det nyttig å bruke en komprimering på sårpunktet (forutsatt at salven ikke forårsaker bivirkninger).

Salve fra å frata for barn

Barn alder er ofte en kontraindikasjon for bruk av en bestemt salve mot berøvelse. Derfor må valget av midler for behandling behandles nøye og nøye. Mange barneleger anbefales å bruke naturlige salver basert på tjære, salicylsyre, jod og svovel ved behandling av pediatriske lavmer.

Terapi skal bare foreskrives av en hudlege eller barnelege. Selvmedisinering kan føre til deprivasjon i kronisk stadium, som er fyldt med tilbakefall av sykdommen. Hvis du er allergisk mot salve, bør du kontakte legen din igjen for å tildele en tryggere motpart.

Samspillet mellom salver med andre stoffer

Nesten enhver salve for berøvelse fungerer godt med andre typer stoffer, inkludert antibiotika, som foreskrives for visse typer sykdommer (for eksempel for Jibert ли s rosa lichen). Imidlertid må du huske kroppens individuelle egenskaper og kontraindikasjoner i bruk av et stoff.

Det er viktig å forstå at bare en hudlege kan ordentlig foreskrive behandling. Den største faren for selvbehandling er at symptomene på de forskjellige typene berøvet i de tidlige stadiene, er svært lik hverandre, og derfor er det sannsynlighet for behandling med uegnede salver.

Effektiv salve for å frata en person

Den største prosentandelen av dermatologiske sykdommer er okkupert av lav, som skyldes spesifikke patogener eller autoimmune problemer.

Vanligvis er en persons zoster manifestert på kropp, ansikt eller hodebunn med karakteristiske symptomer, noen ganger forårsaker kløe og ubehag. Selv om en person ikke opplever smerte, må sykdommen behandles, fordi den kan forvandle seg til en kronisk form.

Hva slags salve å behandle?

Licking behandling består av et kompleks av stoffer, en viktig del av dette er salver, kremer og geler. Avhengig av typene å frata en person, er pasienten foreskrevet et egnet terapeutisk middel.

I tillegg er det i behandlingsprosessen nødvendig å ta hensyn til og eliminere de spesifikke årsakene som provoserte forekomsten av sykdommen. Dette kan være en reduksjon i immunitet, kroniske problemer med tarmene, konstant spenning i nervesystemet.

Først og fremst må det huskes at det er svært vanskelig å selvstendig etablere den riktige diagnosen, siden det er mange flere varianter av lav, og i tillegg kan hver av dem anvende forskjellige former for manifestasjon.

Pink lichen salve eller Giber sykdom

Denne typen av lav er en ikke-smittsom sykdom, det vil si at det er umulig å få det fra en syk person. Den eksakte årsaken til sykdommen er ikke identifisert. Det er teorier om at årsakene til denne arten av lav er spesifikke herpesvirus.

For behandling av rosenkjøtt, bruk følgende stoffer: borsinkliniment, antihistaminsalver, antimikrobielle og glukokortikosteroide midler.

Liniment sink. Dette er et antiseptisk middel som kan brukes i lavrosa. Salven inneholder sinkoksid og borsyre. Påfør lakser 1-2 ganger om dagen på de skadede områdene med et tynt lag. Det er kontraindikasjoner: Du kan ikke bruke verktøyet for å behandle brystkjertlene til ammende mødre, og kan heller ikke brukes på barn under 2 år.

Antihistaminer brukes til uttalt ubehag og alvorlig kløe. Følgende antihistaminer kan brukes: dimetinden, fenistil-gel.

Dimetinden. Selges i gelform. Dette antiallergiske middelet for å frata lindrer kløe og reduserer hevelse. Etter å ha brukt salven på de berørte områdene, er det ønskelig å unngå direkte sollys på dem. Bruk verktøyet kan være 2-4 ganger om dagen. Kontraindikasjoner: Barn under 1 måned, når du ammer, ikke påfør gelen på brystet.

Fenistil gel. Antiallergisk, lindrer kløe og hevelse. Det er nødvendig å bruke 2-3 ganger om dagen. Bruk av denne salven er kontraindisert hos barn opp til ett år, gravid.

Som en del av noen salver mot berøvelse, kombineres hormonelle og antihistaminstoffer, for eksempel sinalar, flucinar, lorinden A.

Sinalar. Dette effektive middelet består av fluocinolonacetonid og klioquinol. Det første elementet har antiallergiske, antipruritiske og antiinflammatoriske effekter. Clioquinol er et antibakterielt middel. Verktøyet skal brukes 2-3 ganger om dagen, forsiktig gni inn i de berørte stedene. Et bandasje kan påføres den oljede huden. Under graviditet kan ammende syndalar ikke brukes. Legemidlet er kontraindisert hos barn under 1 år.

Lorinden A. Det kombinerte stoffet inneholder flumetasonpivalat og salisylsyre. Salven har antiallergisk, antipruritisk, antiinflammatorisk og desinfiserende effekt. For å eliminere lavet bruk flere ganger om dagen, forårsaker et tynt lag på det berørte området. Bandasjer kan påføres over salven.

Salve for ringorm

Det er flere ringorms lokaliseringer: i hodebunnen og på huden uten hår. For behandling av disse sykdomsformene, kan du bruke forskjellige verktøy som er effektive for ringorm.

På hodebunnen. Den første fasen av lavebehandling omfatter desinfeksjon av den berørte huden og håret. For å gjøre dette, bruk terapeutiske løsninger basert på jod eller alkohol. Yoditsirin, vokal, nitrofungin.

Vokadin. Dette er en terapeutisk løsning basert på jod, som har en antimikrobiell, antiinflammatorisk effekt. Vocadin søkt på de berørte områdene i hodebunnen før du bruker svampebestandige salver. Verktøyet kan ikke brukes til brudd på skjoldbruskkjertelen, barn under 6 år, gravide kvinner.

Nitrofungin. Dette verktøyet er en komplett antifungal løsning. Nitrofungin kan brukes som et selvstendig verktøy for ringorm, og i kombinasjon med andre salver. Smør de berørte områdene flere ganger om dagen, behandlingen varer 4-6 uker.

Preparatene beskrevet nedenfor kan brukes på alle områder som påvirkes av ringorm. De er tykkere, men, til tross for vanskelighetene ved bruk, er effektive mot sopp og i hodebunnen.

Lamisil. Det er et antisvampemiddel som har bevist seg i behandlingen av ringorm, flatrød og andre typer av lav. Den aktive ingrediensen er terbinafin. Se doseringen av stoffet: hver dag må du bruke salve om morgenen og kvelden. Bruk av lamisil anbefales ikke til barn under 6 år.

Svovelsalve. Legemidlet har en desinfiserende effekt. Vellykket brukt til å behandle lav. Svovelsalve har ingen kontraindikasjoner. Vanligvis, før du bruker denne agenten til det berørte området, er det nødvendig å behandle det med jodoppløsning.

Salisylsalve 2% eller 3%. Dette er et antiseptisk middel som må brukes 1-2 ganger om dagen. Legene anbefaler ikke å behandle ansiktets hud med salisylsalve, da det er mulig å få konsekvenser i form av lettere hudområder.

Ekzifin. Antifungal krem ​​som kan brukes under graviditet. Påfør på ren, tørr hud med et tynt lag 2 ganger om dagen. Denne salven har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, men før du bruker Exifin for barn under 1 år, kontakt legen din.

Behandling for ringorm er ikke begrenset til bruk av eksterne midler. Det er også nødvendig å ta antifungale stoffer i tabletter for integrert behandling av sykdommen.

Salve fra rød flatt lav

Behandling av lavplanus avhenger av symptomene og omfanget av lesjonen. Det er mange former for sykdommen, inkludert dets manifestasjoner på munnhinnen og kjønnslemmene. Manifestasjoner av lav på huden blir behandlet grundig. For ekstern bruk brukes hovedsakelig hormonale salver.

Prednisolon salve 0,5%. Corticosteroid salve, som brukes i autoimmune sykdommer, inkludert rødt flatt lav. Påfør et middel er nødvendig 3 ganger om dagen. Etter bruk av salven kan du ikke bruke bandasjer og varme det berørte stedet.

Det brukes til voksne 12-14 dager, barn - opptil 7 dager. Prednisolon salve skal ikke brukes av gravide kvinner og kvinner som ammer.

Flutsinar. Dette kortikosteroidmedikamentet er effektivt for symptomer på lavplanus. For voksne, gjelder det berørte området 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 14 dager. Barn etter 2 år har lov til å bruke salven 1 gang per dag. Det er forbudt å søke midler til barn under 14 år. Flucinar kan ikke brukes under graviditet opptil 12 uker og barn under 2 år, så vel som i vaksineringsperioden.

Sinaflana. Dette hormonelle legemidlet lindrer symptomene på lichen planus, eliminerer kløe og rødhet. Behandlingsforløpet varer opptil 14 dager. Det er nødvendig å bruke stoffet fra 1 til 3 ganger per dag.

Anvendelse av denne salven fra å frata på store områder av huden, så vel som på svært følsomme steder: hudfalser, ansikt, er kontraindisert. Du kan ikke bruke sinaflan under graviditet.

Ftorokort. Hormonalve som brukes til behandling av voksne, barn og gravide (etter samråd med legen din). For voksne behandles behandlingen av en lege, vanligvis går det 10-12 dager. Fluorkort kan påføres under dressingen på det berørte stedet. For behandling av barn fra lav planus med salve kan ikke brukes og behandlingsforløpet varer ikke mer enn 5 dager.

Svovelsalve brukes også til å behandle vorte rødt flatt lav.

Behandlingsløpet av lichenplanus består ikke bare av narkotika med ekstern virkning, men også av immunosuppressive midler, vitaminer, hormonelle legemidler inne, om nødvendig.

Helvetesalve

Denne sykdommen er forårsaket av herpesviruset, som påvirker nerveendingene. På huden langs kinnene ser utslag, papiller med væske, som til slutt blir til en skorpe. Behandling av hud manifestasjoner av helvetesild utføres av legemidler av ekstern virkning: gossypol, acyclovir, mikogal.

Acyclovir. Når helvedesild påføres huden 3-4 ganger om dagen. Denne dosen brukes til barn fra 2 år og voksne. Hvis det er behov for utnevnelse av acyklovir til et barn under 2 år, bestemmer legen doseringen.

Under svangerskapet er det kun mulig å bruke denne salven etter å ha konsultert en lege. Kontraindikasjoner acyklovir - idiosynkrasi.

Gossypol. Tilgjengelig som liniment. Legemidlet må brukes på områder som er rammet av herpesviruset, 3-4 ganger om dagen. Kontraindikasjoner til bruk av gossypol - idiosyncrasi av stoffet.

Mikogal. Krem med virkestoffet okomonazol. Brukes for voksne og barn over 5 år. Påfør huden på 1-2 ganger daglig. Du kan ikke bruke dette legemidlet for helvedesild på for store områder av huden. Hvis du er gravid, spør legen din dersom du kan bruke mikogal. Etter påføring av krem ​​på den berørte huden kan det ikke påføres bandasjer.

Salve fra chiriformis

Denne soppsykdommen har mange andre navn: multi-farget, strand, flekket dermatose. Svampen, lavpathogenet, påvirker det øvre lag av huden, reduserer produksjonen av melatonin i cellene. Som et resultat blir huden på de berørte områdene "flekkete": mørke områder veksler med lyse flekker på huden.

Behandlingen av pityriasis versicolor skal utføres med antifungale salver. I avanserte og komplekse tilfeller av sykdommen foreskrives orale antimikrobielle midler. Vurder hvilke former for ekstern bruk som er mest effektive i flekkene.

Nizoral. Den aktive ingrediensen er ketokonazol. Kremet bør påføres de skadede områdene i huden 1-2 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen. Nizoral krem ​​kan brukes under graviditet og amming. Det er også nizoral sjampo, som kan brukes hvis sykdommen påvirker hodebunnen.

Zalain. Den aktive ingrediensen er serakonazol. Zalain bruker 1-2 ganger om dagen, gni salve fra å frata i de berørte stedene. Det er nødvendig å gå utover konturene av flekkene noen få centimeter for å forhindre spredning av soppen. Du kan bruke salven til alle symptomer på sykdommen forsvinner, pluss 10-12 dager etter det for profylakse. Gravide kvinner og ammende mødre, samt barn opp til ett år gammel, bør foreskrives av en lege.

Dermazol. Legemidlet er tilgjengelig i form av krem ​​og sjampo. For pityriasis psoriasis, brukes begge typer medisiner effektivt, avhengig av hvor sykdommen befinner seg på kroppen. Dermazole krem ​​brukes 2 ganger om dagen. Behandlingen varer omtrent 14-20 dager. Hvis dermatose oppstår i hodebunnen, bør du bruke dermazolsjampo hver dag i fem eller seks dager. Både krem ​​og sjampo kan brukes under graviditet og amming.

Lamisil. Et antisvampemiddel som vellykket brukes til behandling av flerfarget lav. Se ringorm.

Triakutan. Et komplekst stoff som består av flere aktive ingredienser: clotrimazol har antifungal og antibakteriell virkning, gentamicin - en antimikrobiell effekt, betametasondipropionat lindrer kløe og betennelse. Triakutan påføres huden 2 ganger daglig hver 12. time. Påfør et verktøy i 3-4 uker. Bruk av salven er kontraindisert for gravide og for amming.

Moderne medisiner for herpes er effektive nok. Effektiviteten av behandlingen økes hvis den er kompleks. Den mest effektive salven til behandling av å frata en person bør velges ut fra en nøyaktig diagnose, årsakene til sykdommen og relaterte problemer. Hvis du ikke ser et positivt resultat etter 2-3 ukers behandling, kontakt legen din for en mer nøyaktig diagnose og ytterligere tester.

Den mest effektive salven for å frata en person

Frata er en smittsom sykdom som er vanskelig å bli kvitt. For behandling av lysstadiet anbefales det å bruke eksterne midler i form av en salve eller spray. Ved kjøring viser prosessen en omfattende behandling.

Hva handler denne artikkelen om?

Hva slags salve behandler lav

Frata er en sykdom som påvirker huden og hodebunnen. Pasienten merker utseendet av alvorlig kløe, flekker på huden, ømhet. Uten tilstrekkelig terapi går patologien inn i krøniken, sannsynligheten for et tilbakefall øker.

Bortskaffelse av lav gir komplekse tiltak, en viktig komponent som er utveksling av lokale stoffer: krem, gel, salve. Legemidlet er bedt med den obligatoriske beretningen om typen berøvelse, forsømmelsen av sykdommen.

I tillegg er det under behandling nødvendig å ta hensyn til de underliggende årsakene til utviklingsmangel, for å håndtere primært dem. Predisponerende faktorer kan være en nedgang i immunforsvaret, nervesystemet overbelastning, kronisk tarmsykdom.

Alle moderne medisiner for berøvelse er svært effektive, fremkaller sjelden allergiske reaksjoner og andre uønskede konsekvenser.

Den mest effektive salven for å frata en person er den som er valgt i henhold til diagnosen, samtidige patologier og pasientens tilstand.

Rosa berøver salve

Pink lichen er ikke en smittsom sykdom, til i dag medisin kan ikke etablere årsakene til patologi.

Det er en teori om at den forårsakende agenten av denne typen frata en person er et spesifikt herpesvirus.

Behandlingen innebærer bruk av salver for berøvelse.

Brukt liniment borsink, antihistaminer, glukokortikosteroider, antimikrobielle midler.

Liniment sink

Antiseptisk salve laget på basis av borsyre og sinkoksid. Legemidlet påføres to skadede hudområder to ganger om dagen med et tynt lag. Det er kontraindikasjoner for bruk, for eksempel barn under 2 år. Sykepleiere er forbudt å bruke salve til brystkjertlene.

dimetinden

Denne salven - antihistamin, er laget i form av en gel. Legemidlet eliminerer symptomene på allergier:

Etter å ha brukt salven på de berørte områdene i huden, anbefales det å unngå direkte sollys. I løpet av dagen brukes verktøyet ikke mer enn 4 ganger. Kontraindikasjoner inkluderer barns alder opptil 1 år, laktasjonsperioden.

Sinalar

Et annet effektivt verktøy som brukes til rosenkreft, kombinerer det organisk stoffer som er beregnet på å bekjempe den inflammatoriske prosessen, allergisk reaksjon, patogene mikroorganismer.

Påfør Sinalar 2-3 ganger om dagen, gni forsiktig inn i den berørte huden. Over trenger å påføre et bandasje. Kontraindikasjoner: Graviditet, amming, barn under 1 år.

Lorinden A

Kombinasjon berøver krem, har en effekt: anti-allergisk, antipruritisk, desinfiserende, antiinflammatorisk.

For å eliminere lichenbehandling utføres flere ganger om dagen, blir agenten påført med et tynt lag. For å forhindre at preparatet skyller klærne og jobber bedre, kan du få bandasjer av bandasje eller gasbind kutt over salven.

Salve for ringorm

Ringorm kan oppstå i hodebunnen og kroppsdelene hvor håret ikke vokser. Behandling av slike former for patologi innebærer bruk av forskjellige midler.

Hvis ringorm finnes på hodet, anbefales det å desinfisere håret før behandlingen påbegynnes. Listen over gode produkter inkluderer alkohol- eller jodløsninger: Vokadin, Yodditserin, Nitrofungin, svovelsalve.

Behandlingen er ikke bare begrenset til bruk av eksterne agenter, i tillegg ta antifungale piller.

Vokadin

Vokadin er laget på grunn av tinktur av jod, gir anti-inflammatorisk, antimikrobiell virkning. Legemidlet påføres de berørte områdene i henhold til bruksanvisningen. Det er umulig å utføre behandling under forhold:

 1. skjoldbrusk patologi;
 2. graviditet av noe begrep
 3. barns alder opptil 6 år.

Nitrofungin

Denne løsningen er et komplett stoff mot soppinfeksjon. Det er tillatt å bruke som selvstendig middel eller supplement med andre salver mot berøvelse.

I løpet av dagen behandles infiserte områder av kroppen minst 3-4 ganger, det optimale behandlingsforløpet er fra 4 til 6 uker. Når det gjelder mulige bivirkninger, bør du kontakte legen din.

Lamisil

Salve fra å frata Lamisil er laget på grunnlag av substansen terbinafin, fungerer godt mot ringorm, rød og andre typer berøvelse hos mennesker. Det er nødvendig å følge doseringen av medisinen nøye, for å unngå overdreven bruk.

Svovelsalve

Billig og rimelig verktøy, har en desinfiserende effekt, som effektivt sliter med lav. salve:

 • har ingen kontraindikasjoner
 • gir ikke uønskede reaksjoner på kroppen.

Før bruk av det berørte området behandles med jodoppløsning.

ekzifin

Krem mot soppinfeksjoner, må brukes under graviditet. Tegning utføres på de rydde integritene, det anbefales å søke to ganger om dagen, et tynt lag. Det er ingen kontraindikasjoner, men før du behandler små barn, er det nødvendig å konsultere en barnelege, en hudlege.

Salve fra rød flatt lav

Behandlingsplanen for rødløg avhenger av graden og formen av sykdommen. Denne typen sykdom påvirker ikke bare huden, den kan dekke slimhinnene i munnhulen og kjønnsorganene.

Symptomer som vises på huden bør behandles grundig.

Til lokal bruk er bruk av hormonelle salver indikert. Behandlingen suppleres med inntak av vitaminkomplekser, kosttilskudd og medisiner for å forbedre immunforsvaret.

Prednisolon salve

Legemidlet er anbefalt for bruk i lav planus og andre autoimmune plager. Huden behandles flere ganger om dagen, etter påføring er det strengt forbudt å varme sårpunktet og bære bandasjer.

 • For voksne pasienter varer behandlingen i opptil 14 dager;
 • For barn redusert til 7 dager.

Prednisolon salve skal ikke brukes til kvinner under amming og graviditet.

flutsinar

Antifungal stoffet virker bra selv når det er fratatt, og for voksne pasienter er det foreskrevet 2 ganger om dagen, kurset er 2 uker. Barn eldre enn to år, bruk salve 1 gang per dag. Barn under 14 år Flutsinar kan ikke påføres huden. En postvaccinal periode og en kortvarig graviditet blir også en begrensning.

sinaflana

Hormonalvever eliminerer manifestasjoner av rødt lav, hyperemi og kløe. Varigheten av behandlingen er ikke mer enn 14 dager, mens behandlingen utføres 1-3 ganger daglig.

Kontraindikasjoner leger ringe:

 • graviditet;
 • individuell intoleranse
 • skjoldbrusk sykdom.

Det er forbudt å bruke stoffet til store områder av huden, spesielt følsomme områder: hudfalser, ansikt.

ftorokort

En annen hormonell salve anbefales til behandling av voksne pasienter. Muligheten for bruk for barn blir forhandlet med legen individuelt. Behandlingsforløpet varer fra 10 til 12 dager, en bandasje kan påføres de berørte områdene.

Hvis en pasient har blitt diagnostisert med våt lichenform, vil han i tillegg bli foreskrevet svovelsalve for behandling.

Helvetesalve

Årsaken til herpes zoster er herpesviruset som påvirker nerveendingene.

På huden langs kinnene er det lett å legge merke til små papulære utbrudd med væske inne.

Over tid blir utslaget til skorpe.

Hud manifestasjoner av sykdommen er behandlet med eksterne midler.

acyclovir

Med helvedesild, et tynt lag av salve påføres 3-4 ganger om dagen, er den foreslåtte doseringen egnet for behandling av pasienter i alle aldre. Hvis det er nødvendig å behandle et spedbarn, bestemmes den nøyaktige doseringen individuelt. En kontraindikasjon kan bare være tilstedeværelse av individuell intoleranse over komponentene i verktøyet.

gossypol

Det er produsert i form av liniment, brukt på steder berørt av herpesviruset minst 3 ganger per dag. I noen pasienter er intoleranse ikke utelukket.

Mikogal

Den viktigste aktive ingrediensen er okomonazol. Salven kan brukes til behandling av barn eldre enn 5 år, voksne pasienter. Legemidlet brukes til de berørte områdene 1-2 ganger i løpet av dagen, men det er forbudt å håndtere:

 1. for store områder av integument;
 2. slimhinner;
 3. hudfalser.

I svangerskapet bør muligheten for å bruke salven forhandles med legen. Over salven å pålegge noen dressinger er forbudt.

Salve fra chiriformis

Pityriasis versicolor kalles også en multi-farget, strand, spotty.

Den forårsakende agensen av sykdommen er en sopp, den påvirker det øvre laget av epidermis, hemmer produksjonen av melatonin. Som et resultat vises pasienten på huden hvite flekker, vekslende med mørke områder av integument.

Antifungale stoffer brukes til behandling, i alvorlige tilfeller av sykdommen, kan ikke orale anti-mykotiske midler ikke dispenseres.

Nizoral

Det aktive stoffet er ketokonazol. Legemidlet påføres på de berørte områdene i et tynt lag, bruksfrekvensen og løpetidet avhenger alltid av alvorlighetsgraden av bruddet. På apoteket kan du kjøpe andre former for stoffet, for eksempel sjampo.

Zalain

Krem Zalain gled inn i huden 1-2 ganger om dagen. For å kvitte seg med soppen og forhindre videre spredning, anbefales det å bruke noen få centimeter utenfor konturen når den påføres.

Behandlingen fortsetter til alle tegn på sykdommen er helt forsvunnet, og salven fortsetter å bli brukt i ytterligere 12 dager for å konsolidere resultatet.

Dermazol

Legemidlet er solgt i form av en krem ​​og en sjampo, med pityriasis versicolor med samme effekt, begge alternativene blir brukt. Valget avhenger av plasseringen av foci av patologi.

Kremet påføres 2 ganger om dagen, det optimale kurset på minst tre uker. Hvis sykdommen manifesteres på hodet på hodet, bruk også sjampo. Begge typer midler kan brukes under graviditet, amming.

Triakutan

Denne salven fra lav på huden til en person består av flere komponenter samtidig:

 • klotrimazol;
 • gentamicin;
 • betametasondipropionat.

Clotrimazol hemmer patogene mikroorganismer og sopp, gentamicin lindrer betennelse, dipropionat fjerner betennelse, kløe. Legemidlet brukes 2 ganger daglig, ideelt strengt hver 12. time. Kursets varighet fra 3 til 4 uker.

Viktige anbefalinger

Ved infeksjon med berøvelse er rettidig nøyaktig diagnose avgjørende. Med en feil valgt terapi fortsetter sykdommen å utvikle seg, blir kronisk, og komplikasjoner utvikles.

For hvert utvalg av lav velger en bestemt terapi, fordi patologien kan være forårsaket av forskjellige patogener, for å gå videre annerledes. Innsats på narkotika aktiv mot visse sopp.

Legene understreker at selvbehandling bør unngås. Hvis det oppstår mistenkelig utslett på huden eller på hodet, bør du kontakte en hudlege og gjennomgå en fullstendig diagnose av kroppen, passere:

Det må huskes at noen former for berøvelse er smittsom, og nærliggende og nært folk kan lide av infeksjonen. Derfor, å forsømme besøk til legen og kvalitetsbehandling er ikke verdt det. Hvis du bruker salve for barn, bør behandling utføres under tilsyn av en lege.

Hvis det etter noen uker fra begynnelsen av kurset ikke er noen positiv dynamikk av sykdommen, er det ingen helbredelse av sårene, bør du kontakte legen din for å revidere behandlingsregime, endre foreskrevne doser av legemidlet.

Hvordan lage en salve hjemme?

For behandling av leger har lov til å bruke oppskrifter av tradisjonell medisin. Det er mange måter å gjøre hjemme rettsmidler. Mange av dem involverer bruk av Vishnevsky salve, medisinske planter med anti-sopp effekt.

Positiv tilbakemelding mottok salve fra solsikkeolje. En stor skje av produktet oppvarmes i et vannbad, en bomullspute er impregnert med den, påført på det berørte stedet og holdt så lenge det kan tolereres. Hvis det oppstår ubehagelige symptomer, må du vaske av oljen, ellers kan det forekomme brannskader.

Forbered et middel for å frata kan av propolis. Du må blande 20 g av produktet med 100 g smør. Massen er oppvarmet i et vannbad, som insisterer på dagen, brukes til det tiltenkte formål.

Havtorn olje blandet med baby krem ​​har en kraftig antifungal effekt:

 • salve påføres to ganger om dagen;
 • Varigheten av behandlingen velges individuelt.

Hvitløk er ikke mindre effektiv, den knuses på en rist, blandet med honning til en homogen masse. Blandingen er jevnt fordelt over huden med berøvet, optimal behandling fortsetter i tre uker.

Hvitløk har lignende antifungale egenskaper hvis gnidd inn i berørte områder. Så noen timer kan ikke våte huden, svømme. Hvitløksalver bidrar til restaurering av sunn hud i bare noen få applikasjoner.

Den veterinære salven YAM-1 vil også hjelpe til med behandlingen, det bekjemper de berøvede dyrene og menneskene. Sammensetningen av medikamentet inneholder virkestoffer med fungicidegenskapen: tjære, terpentin, svovel, sinkoksid.

I tillegg til den gode antifungal effekten, forebygging av tilstedeværelsen av en bakteriell infeksjon, utføres reduksjon av kløe under utslett. Verktøyet fremkaller ikke irritasjon, sensibilisering. På grunn av den fettbaserte salven er enkel å påføre, hjelper det raskt å håndtere plager:

 1. gråtende lav
 2. ringorm;
 3. tinea.

Hjemme, pasienter har lov til å bruke salve forberedt personlig fra vanlig aspirin. En tablet av stoffet knuses til et pulver, blandet med alkohol til glatt. Deretter påføres salven på huden, festes med en gips på toppen. Når du ikke kjører en lav, forsvinner symptomene på sykdommen etter bare noen få dager.

Imidlertid har oppskriften kontraindikasjoner. Så er verktøyet forbudt å påføres i hodebunnen. Ellers kan håret bli sprø, tørt, begynne å splitte. Det anbefales ikke å bruke salve på sensitiv hud, da dette kan forårsake allergiske utslett.

I tillegg praktiserte laven bruken av salve fra bjørktjære og smør. Komponentene har et like forhold, bland til glatt. Du må være forberedt på at birk tjære har en bestemt lukt som ikke alle kan like.

Hvordan å behandle lav fortalt i videoen i denne artikkelen.

Effektiv og billig salve for berøvelse - en liste over de beste

Salve fra berøvelse regnes som en av de mest effektive midler som er i stand til å eliminere patogener. Med denne patologien menes flere sykdommer i huden av en sopp- og viral natur. Utvelgelse av stoffet utføres under hensyntagen til variasjonen av lav. Bare på denne måten kan du kvitte seg med ubehagelige symptomer og forhindre deres utseende i fremtiden.

Grunnprinsipper for terapi

Behandlingsregimet er valgt individuelt og avhenger i stor grad av type sykdom.

Feil valgt stoff kan føre til overgang av sykdommen til kronisk form, og det vil bli betydelig vanskeligere å eliminere det.

Listen over de beste salver til lav består av følgende legemidler:

 • klotrimazol;
 • terbinafin;
 • Salisylsalve;
 • Mikozolon;
 • bifonazole;
 • Izokanazol;
 • Svovelsalve.

Noen ganger, mot bakgrunnen av bruken av disse midlene, er allergiske reaksjoner, rødhet i huden og kløe kjent.

På det avanserte stadium av sykdommen brukes hormonbaserte salver. De har høy grad av effektivitet og er ikke vanedannende. Blant de vanligste blant dem er Flucinar og Sinalar.

Det bemerkes at terapi ved bruk av hormonmedikamenter ikke alltid gir det ønskede resultatet. I noen tilfeller blir situasjonen bare verre. Av denne grunn kan de bare brukes under streng medisinsk tilsyn.

Ved avsløring av rosa lav, foreskrives antibiotika i form av salve.

Oftestrin brukes ofte til å bruke. Terapi med bruk er tilrådelig i nærvær av et utslett infisert med bakterier.

Positiviteten av behandlingen er maksimalt et par uker.

Noen rettsmidler er kontraindisert hos barn. Samtidig er det mulig å kvitte seg med sykdommen ved å bruke salicylsyre eller svovelsalve. Disse legemidlene har antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter, og de er basert på bare naturlige ingredienser.

Billig salve for mann med rosa lav

Funksjonen med rosa lav er at selv om det ikke er behandlet, forsvinner symptomene etter et par måneder.

Av denne grunn har terapi to mål. Først av alt, ved hjelp av salver elimineres kløe.

I tillegg opprettes en barriere for penetrasjon av en sekundær infeksjon.

Det er følgende effektive legemidler til behandling av lav:

De utnevnes som regel med sterk kløe:

Uavhengig utføre valget av stoffet er strengt forbudt. Alle legemidler må foreskrives av en lege.

Vi anbefaler:

Salve for ringorm og pityriasis

Årsaken til utviklingen av patologier av disse artene er en sopp. Følgelig innebærer behandlingsregimet bruk av antifungale midler:

 1. Mikoseptin. Det brukes til behandling av ringorm og påvirker kausjonsmiddelet negativt. På grunn av forekomsten av sink, er det mulig å raskt eliminere irritasjon, tørke huden og akselerere helbredelsesprosessen av de berørte områdene.
 2. Mikonazol. Den mest brukte i kampen mot pityriasis versicolor. Dens viktigste aktive ingrediens er miconazol, som provoserer mutasjon av patogene celler og deres død. Påfør epitelet to ganger i løpet av dagen. Stopp behandlingen bare etter at alle symptomene forsvinner.
 3. Ekzoderil. Legemidlet har en utprøvd antimykotisk effekt. Den aktive komponenten er naftifinhydroklorid. En salve brukes selv når de hårete områdene i hodeområdet påvirkes. Det absorberes raskt i huden, eliminerer betennelse og kløe. For å oppnå ønsket resultat er det nok å bruke det bare en gang om dagen.
 4. Terbinafin. Det brukes i prosessen med fargelag. Den inneholder terbinafinhydroklorid, som har en utbredt fungicid virkning. Legemidlet er effektivt i nederlaget til svampepitelområdene i hårområdet på hodet. Påfør medisinen på det berørte epitelet bare to ganger i løpet av dagen. Før dette rengjøres og tørkes huden.
 5. Lamisil. Denne medisinen brukes i behandlingen av både pityriasis og ringorm. Den aktive komponenten terbinafin har en fungicidal og fungistatisk effekt, skaper en barriere for reproduksjon av patogener og ødelegger dem. På grunn av tilstedeværelsen av en imponerende liste over kontraindikasjoner, brukes den ikke til behandling av barn under to år.
 6. Clotrimazole. Grunnlaget for dette verktøyet er det samme stoffet clotrimazol. Gni salven inn i epitelet i lesjonene opptil tre ganger i løpet av dagen. De berørte områdene rengjøres og tørkes på forhånd. Den varige effekten av bruken kan kun oppnås ved vanlig bruk. Som regel går bruken av melodier ikke over et par uker.
 7. Nizoral. Effektiv løsning for fargebeskrivelse. Påfør det en gang i løpet av dagen. Varigheten av behandlingen varierer fra sju til ti dager.

Ved imponerende skalaer utgjør lesjonene bruk av hormonelle midler som raskt kan eliminere de ubehagelige symptomene og patogenene selv.

Helvetesalve

Forekomsten av lav av denne arten skyldes aktivering av herpesvirus i kroppen. Følgelig brukes antivirale og antiherpetiske legemidler i løpet av behandlingen.

Det overveldende flertallet av medisiner som viser seg å være effektive for å bekjempe denne sykdommen, inneholder et slikt stoff som acyklovir.

De mest populære av dem er følgende:

Salver brukes til huden opptil seks ganger om dagen.

Det aktive stoffet trer samtidig inn i de infiserte cellene, ødelegger viruset og forhindrer infeksjon av andre vev. Hvis tilstanden forverres, stoppes behandlingen ikke. Bare på denne måten er det mulig å oppnå et stabilt resultat.

Alvorlige former for patologi kan kureres ved bruk av kortikosteroidmidler Flucinar, Sinalar eller Sinaflan. Kursene i bruken av dem er korte. Legemidler i denne gruppen kan provosere epitelial atrofi.

Hvis sykdommen er ledsaget av neuralgisk smertesyndrom, foreskriver jeg salver som har en smertestillende effekt. Blant de viktigste, skiller de Ketoprofen og Ibuprofen. Panavir gel er også effektiv, har en antiviral effekt og bidrar til aktivering av kroppens forsvar på lokalt nivå.

Salve fra rød flatt lav

Som regel skjer denne patologien i kronisk form og er preget av periodiske perioder med forverring. Ofte, i løpet av terapi, brukes aktuelle preparater i form av salver. Disse kan være produkter basert på havtornolje eller tjære, men de beste resultatene kan oppnås ved bruk av medisiner som inkluderer hormonelle steroider:

 1. Advantan. Verktøyet er i stand til å raskt undertrykke betennelse og eliminere allergier, redusere erytem, ​​lindre hevelse, kvitte seg med kløe, smerte og irritasjon. Gni det inn i de berørte områdene i epitelet bare en gang om dagen.
 2. Tselestoderm. Medisinering på hormonell basis, det aktive stoffet der betametason virker. Den har en utbredt anti-inflammatorisk effekt. Med det er smerte syndrom stoppet, hevelse, kløe og allergiske reaksjoner elimineres. Påfør det til lesjonene minst to og ikke mer enn seks ganger om dagen.

I prosessen med lokal behandling brukes også andre hormonelle midler som har en tilsvarende effekt:

 • Hydrokortison. Påfør salve til de berørte områdene i epitelet opptil tre ganger i løpet av dagen;
 • Prednisolon. Huden behandles med et middel ikke mer enn tre ganger om dagen;
 • Flumetason. Nok dobbelt søknad innen en dag;
 • Triamcinolon. Huden behandles to ganger om dagen.

Uavhengig av hvilket hormonemedisin som ble valgt, er dets langvarige bruk strengt forbudt. Terapi utføres kun i korte kurs. På grunn av dette er det mulig å unngå utvikling av uønskede konsekvenser.

Det finnes ikke et middel som er egnet for behandling av alle varianter av lav. Dette skyldes hovedsakelig det faktum at naturen av utviklingen av disse sykdommene er betydelig forskjellig. Imidlertid oppstår ikke en nøyaktig diagnose av vanskeligheter ved valg av salve.

Det er mange billige og effektive midler som kan eliminere ubehagelige symptomer og undertrykke aktiviteten til patogenens patogen. Det viktigste er ikke å ty til selvbehandling. Alle legemidler må foreskrives av en lege.

Salve for å frata huden til en person: hvordan og hva du skal smøre?

Grunner til å frata

For å hente salven til en person som fratager, noe som raskt vil hjelpe ham, må du finne ut nøyaktig hva som forårsaket det. Tross alt er det mange flere stoffer, og det er nødvendig å velge den som vil fjerne ikke bare symptomene, men også årsaken, som det er flere.

Avhengig av typen berøvelse, kan det skyldes:

 • fungi;
 • virus;
 • indre lidelser i kroppen.

Samtidig utvikler alle sine varianter på grunn av svekket immunitet, noe som er en grunnleggende faktor. Så lenge kroppen er i stand til å beskytte seg selv og motstå infeksjon, har den ingen sjanse, og sykdommen utvikler seg ikke, men når immunforsvarets arbeid er rystet, begynner en person først og fremst å lide av hudsykdommer.

Typer av lav

Lichen er delt inn i typer avhengig av patogenet, konsentrasjonen, infeksjonen, typer utslett. Faktorer av sykdommen varierer også:

Hvis du finner de første symptomene på å frata, bør du ikke bli smurt med soppdrepende kremer. Først må du undersøke arten av flekkene, bestemme typen og bare deretter bestemme behandlingsmetoden.

Pink lichen (eller pitiriaz)

Det vises på overflaten av huden med en rød eller dårlig rosa ring, hvor konturene flager av. Størrelsen på en slik ring er ikke større enn 4 cm. Den er lokalisert på mage, rygg, bryst og sider.

Det er viktig! "Vi kan bli smittet med mennesker i alle aldre, det skjer oftere på høsten eller våren, når kroppen er ekstremt mangel på vitaminer og mineraler for å opprettholde immunitet. Det bør være på tidspunktet for sykdom å nekte å besøke badstuen, badet, bassenget eller solariumet "

Hva betyr å behandle:

 1. Svovelsalisylsalve er et av de mest effektive legemidlene, men kan forårsake en allergisk reaksjon;
 2. Svovel tjære salve - svovel bekjemper spredning av soppinfeksjon, ødelegge den helt.

Pityriasis versicolor

Plukke opp en soppinfeksjon er mer sannsynlig i løpet av en periode med hormonforstyrrelser i kroppen. Også årsaken til utviklingen av slik deprivasjon kan være et aktivt tidsfordriv i solen. Kroppen svetter, og et fuktig miljø bidrar til utviklingen av bakterier og sopp.

Vær oppmerksom. De vanligste stedene for utvikling er ryggen, brystet, magen og skuldrene.

Uten riktig behandling øker antallet flekker, de går raskt sammen og blir et helt fokus. Hvis du ikke tar hensyn til spredning av soppinfeksjon, kan behandlingsprosessen bli forsinket i mange måneder.

Både dyr og mennesker er påvirket av et stort antall ulike typer av lav, hovedsakelig sopp (mykotisk) natur. Blant dem er de vanligste følgende:

Ringorm, som påvirker hodebunnen, forårsaker sprø hår og deres tap i separate seksjoner. Sjelden påvirker negler.

Rosa versicolor ser ut som en spredning av rosa flekker på kroppen, ikke kløende.

Lichen planus danner et lite utslett på brystet, ryggen og magen, på armene på armene og bena. Difter i sterk kløe, skaper ubehag og uleilighet.

Pityriasis versicolor er forårsaket av sopp og er preget av dannelse av skjellete flekker.

Herpes zoster forblir litt bortsett fra andre arter, som det skyldes herpesvirus, ikke sopp.

Det er mange forskjellige typer av lav, men de er mye mindre vanlige.

Det er viktig! For riktig behandling av en sykdom er det svært viktig å etablere sin natur nøyaktig. Noen ganger er en type behandling som er ideell for en type fratatt, helt ubrukelig eller til og med skadelig for en annen.

 1. Helvedesild, manifestert av små grupper av bobler på inflammet hudområde. I de fleste tilfeller forekommer denne form for lav i utslaget smerte.
 2. Pityriasis eller farge versicolor, oppstår på grunn av sopp Malassezia, som provoserer utseendet på flekker på brystets hud og rygg brun og hvit.
 3. Rosa versicolor, manifestert på huden i form av ubehagelige røde betente tuberkler. Denne laven kan dukke opp på forskjellige deler av kroppen, for eksempel: munnhulen, kjønnsorganene, hodet og neglene. Denne sykdommen har mange varianter.
 4. Ringorm, provoserer svampen Microsporum canis. Ofte er denne sykdommen manifestert i hodebunnen og på hele kroppens hud. I noen tilfeller oppstår håravfall og en skinnende rød farge vises.
 • Når du har en ganske kompleks, anbefaler eksperter å bruke hormonholdige salver.

  Slike rusmidler gir svært gode resultater, men de er farlige fordi de kan være vanedannende, slike salver inkluderer: Flucinar og Sinalar.

  Det er verdt å vite at hormonelle stoffer i noen tilfeller kan provosere motsatt effekt og forårsake noen patologier.

 • Salisylsalve hjelper med mykoser, men kan virke på menneskekroppen forgiftning.
 • Svovelsalve fra å frata er brukt stiplet og brukes kun på problemområder. Salisylsyre og svovel salve kan tilskrives antiinflammatorisk, samt narkotika som fører kampen mot bakterier.
 • Bredspektret salver som inneholder antibiotika bidrar til å bekjempe purulent utslett eller infeksjon. Men det er også verdt å huske at slike verktøy ikke skal brukes i lang tid.

Blant virus, soppinfeksjoner fra kategorien "lichen", er det vanlig å single ut:

 1. Microsporia (ringorm, mikrosporose) er en sopp smittsom sykdom som skjer i både dyr og mennesker.
 2. Psoriasis (scaly versicolor), en kronisk, ikke-smittsom sykdom, som representerer kategorien av dermatose.
 3. Trichophytosis er en soppinfeksjon relatert til ringorm.
 4. Pitiriaz (akutt rosa) - som representerer kategorien virusinfeksjoner.
 5. Pityriasis versicolor (soppinfeksjon), som er forskjellig flerfarget struktur av utdanning.
 6. Helvedesild - en viral infeksjon, som også kalles helvedesild, som er preget av et herpetiform ensidig utslett på menneskekroppen, ledsages av alvorlig smerte på irritert hud.
 7. Eksem (marmitt versicolor) er utslett på kroppen, preget av ikke-smittsom betennelse. Kan ha kronisk eller akutt form, ledsaget av brenning, aktiv utslett, ubehagelig kløe.

Hvis du fortsatt ikke vet hva som er i stor etterspørsel fra å frata en person, må det huskes at etiologien, patogenesen, det vil si betingelsene for kjernefysi, utvikling og manifestasjoner av denne sykdommen, i stor grad er relatert til tilstanden i nervesystemet, endokrine metabolske sykdommer.

Hvordan identifisere de første symptomene på å frata?

Symptomer på lav er nesten lik andre hudinfeksjoner, så en hudlege vil bidra til å skille og identifisere årsaken. Merk bare hovedtegnene om å frata:

 • i de fleste tilfeller vises laven på bestemte områder og har en bestemt farge, som kan være lys, mørk, rosa eller rød;
 • det er en følelse av kløe og peeling på en bestemt del av kroppen;
 • hår begynner å falle ut (et tegn på ringorm).

Fungal formbehandling

Salver er sammensatt av stoffer som motvirker virusene som forårsaket sykdommen. Den mest brukte salven mot sopp. Deres effektivitet er at de forhindrer den inflammatoriske prosessen, eliminerer utslett og kløe.

For behandling av hudsykdommer og fratatt barn bruker salver basert på naturlige planteingredienser. Følgende stoffer brukes ofte:

 • Svovel tjære, svovelsyre eller svovelsalicylsyre. De forhindrer betennelsesprosessen, kløe. Nesten ingen kontraindikasjoner og bivirkninger. Perfekt desinfisere og raskt gjenopprette skadet vev av huden.
 • Tebrofen. Behandler lavrød, kombinert med andre stoffer.
 • Clotrimazole. Hjelper med multi-farget form av lav. Ikke absorbert i blod og slimhinner. Nesten ingen bivirkninger.
 • Naftifin, Lamisil. Cure tinea versicolor. Påfør et like lag på de berørte områdene to ganger om dagen i to uker.
 • Sinaflana. Hormonalve som kan brukes til barn over to år. Behandlingen varer i to uker.

Salve for behandling av lav inneholder stoffer som aktivt motvirker de sykdomsfremkallende virusene. Antifungale eller antifungale midler brukes ofte. Deres effektivitet ligger i det faktum at de lindrer betennelse, bidrar til å eliminere utslett og kvitte seg med kløe.

Kan også brukes narkotika basert på tjære, svovel eller kortikosteroider. De har klart definerte antiinflammatoriske, anti-parasittiske og bakteriedrepende egenskaper.

Ved alvorlig kløe, er antihistaminer tatt. Med riktig utvalg av salve fra lav kan det være en betydelig lindring av pasientens tilstand.

Licking behandling består av et kompleks av stoffer, en viktig del av dette er salver, kremer og geler. Avhengig av typene å frata en person, er pasienten foreskrevet et egnet terapeutisk middel.

Navnet "laven" brukes til å referere til forskjellige hudinfeksjoner og sykdommer som er ledsaget av utseendet av fargede flekker og peeling på huden. Patogener kan være sopp og virus. Deres behandling vil bruke en rekke stoffer - antisvamp eller antiviral.

Specificiteten i behandlingen av soppinfeksjoner er at mange sopppatogener hele tiden er på menneskelig hud. I en sunn kropp styres de av lokal immunitet. Med en vedvarende reduksjon i immunforsvaret - får de muligheten til aktivt å formere seg og danne fokus på infeksjonsflater.

Lichen kan også ha en allergisk årsak. I dette tilfellet er behandlingen komplisert av den generelle terapien av kroppen.

Behandling av soppinfeksjoner, lav bruker salver, linimenter og piller. Salver og liniments - medisiner for ekstern terapi.

De inneholder antifungal komponenter som begrenser utviklingen av patogener. For akselerert healing blir ytterligere sårhelingmidler også tilsatt salven.

Som et resultat av behandlingen blir infeksjonspunktene knuste, tørke ut og helbrede.

Også i sammensetningen av salver fra berøvelse kan det innføres antibakterielle komponenter. Vi gir en liste over salver, som produserer legemidler som et middel til å frata.

Løsningen brukes til å behandle lav og scabies, så vel som for psoriasis. Viser antiparasittisk, antibakteriell virkning.

Ofte er svovel kombinert med salicyl. Salicylo-svovelsalve oppnås, som behandler lavene mer effektivt (det virker raskere).

Også for behandling av sopp brukes svovel tjære tar salve. I den er tjære en anti-inflammatorisk komponent.

Pink lichen - en type hud flekker som også ser ut med en reduksjon i immunitet. Ofte ledsaget av akutte respiratoriske virusinfeksjoner, kan skade på huden, insektbitt, forekomme etter vaksinering.

Rosa versicolor ser ut som avrundede rosa plaketter. I utviklingen av sopp kan de endre farge, bli brun, gulaktig, dekket med skalaer. De fleste flekker er lokalisert på kroppen, i det minste - på lemmer.

Siden opprinnelsen til sykdommen er uklar, er det ingen spesifikk salve for lavmangel. Tradisjonelt foreskriver legene antipruritiske og antiallergiske midler, noen ganger hormonelle salver (hydrokortison).

Imidlertid kan de bare brukes med svært sterke smertefulle opplevelser. Hvis utslett ikke plager, er det nok å behandle dem med vegetabilske oljer.

I løpet av 1,5 - 2 måneder vil de passere seg selv.

Merk: Foreskrevet for alvorlige smertefulle manifestasjoner av rosa lav - behandling med salve Sangviritrin (kombinerer bakteriedrepende og antimikrobiell virkning).

Denne infeksjonen kalles "sol" frata. Det manifesterer seg i form av rødbrune flekker avrundet.

Deres lokalisering er kroppen og steder med hyppig svetting (i lysken, hos kvinner - under brystet). Med utviklingen av sykdommen, begynner overflaten på flekkene å løsne (på grunn av løsningen av det øvre laget av epidermis av soppen).

Et karakteristisk trekk ved sykdommen. Når de blir påført overflaten av jod flekker, blir de brunbrun i farge.

Svampinfeksjon overføres gjennom nær fysisk kontakt og gjennom klær. Imidlertid er det viktig å vite at patogenet av skumlet (farge) frata er en del av den normale mikrofloraen i huden.

Han er til stede i mannen hele tiden, og begynner å utvikle seg under handlingen av faktorer som bidrar til ham. Nemlig - med endokrine sykdommer, hormonell ubalanse, diabetes, graviditet, samt med for sterk solbrenthet.

Den forårsakende agenten av infeksjonen - soppen - forstyrrer produksjonen av melanin i huden. Derfor vises områder av forskjellig pigmentering på personens kropp (mindre solbrent, lettere).

Gullfarget flekker kan ha et bredt spekter av farger (fra gul til rosa-rød). Derfor ble disse utslettene også kalt "flerfarget" lav.

Salve mot lav skal inneholde antifungale komponenter. For å undertrykke veksten av sopp, brukes salver med flukonazol, ketokonazol, bifonazol, flutrimazol, naftifin og terbinafin.

Hvis versicolor versicolor dukket opp i den hårete delen av hodet, brukes spesielle sjampoer, som inkluderer antifungale komponenter.

Med hyppige gjentakelser er det foreskrevet et internt inntak av generelle antifungale stoffer.

Merk: Tinea versicolor danner flekker rundt hårsekkene. Svampen er i stand til å fortsette lenge i hårpærer og svettekjertler. Derfor er ofte bare den eksterne behandlingen av chirimatitt ineffektiv.

Salve for pityriasis versicolor supplement med eksfolierende midler. Dette kan være salisylsyre, salisylalkohol eller tinktur av brunt jod på alkohol.

Lishai av sopp opprinnelse er mest vanlig hos barn. Svampen overføres til barnet gjennom nær kontakt med dyr eller en syke person, hans personlige eiendeler. Ved utførelse av medisinske prosedyrer brukes antifungale salver, sjampoer, geler.

Hvordan behandle lav av sopp opprinnelse, her er en liste over de mest effektive og billig medisinene.

mikoseptin

Inkludert i fremstilling av sink lindrer hudirritasjon. Salven påføres på det tidligere rensede området av utslett 2 ganger om dagen, i løpet av 3-6 uker.

Prosedyrene holdes i en uke etter at det siste utslaget er forsvunnet for å forhindre sykdomsutbrudd. Forbudt til bruk hos barn under 2 år.

Mest effektive fra ringorm.

klotrimazol

Verktøyet påføres den rensede huden med et tynt lag med lette gnidningsbevegelser. Prosedyren gjentas 2-4 ganger daglig, behandlingens varighet bestemmes av legen i hvert tilfelle.

Det er nødvendig å fortsette å utføre medisinske prosedyrer i ytterligere 2 uker etter utslaget av utslett. Det mest effektive middel for fargelekking forårsaket av gjærsvin.

Mikozoral

Nizoral, Mikoket, Dermazol er dets andre navn: en aktiv komponent ketanozol. Verktøyet er effektivt mot lav som er forårsaket av noen form for sopp.

Når du behandler fokus på betennelse, er det nødvendig å smøre området rundt dem, som går over grensen til stedet. Kursets varighet 5-7 dager.

Ikke anvendbar hos barn under 2 år.

Svovelsalve

Anvendelse av salven er tilgjengelig for behandling av lav av ikke-sopp opprinnelse. Om morgenen blir huden behandlet med jod, og om kvelden med svovel-tjære eller svovelsalicylsalver.

Den første desinfiserer og lindrer irritasjon, den andre dreper bakterier og parasitter, lindrer irritasjon og betennelse. Ikke aktuelt for barn under 2 år.

Karakteristiske tegn på dermatose av denne typen inkluderer: rødhet, pigmenteringsforstyrrelser, kløe, peeling. Hvordan helbrede zoster hos en person hjemme? Det første å se en lege.

Selvaktivitet og kortvarig depriving er fulle av kroniske former med periodiske eksacerbasjoner. Drug topical preparater (salve) anses som en effektiv metode for behandling for å frata en person hjemme.

Dosering, hyppighet av bruk, andre anbefalinger er beskrevet i instruksjonene for salver.

Hvordan smøre frata en person?

 1. "Miconazol" - har antifungal, anti-inflammatoriske egenskaper av en bred handling. Salve ruiner patogene mikroorganismer, forårsaker deres mutasjon.
 2. "Mikozoral" - har en mykostatisk effekt, hemmer biosyntese i soppens membran. Legemidlet er bra som en salve for pityriasis versicolor.
 3. "Mikoseptin" - undertrykker soppen med ringorm. Undecylensyre-sinksaltet i salvepreparatet beroliger irritert hud, som raskt regenereres etter å ha fratatt.
 4. "Clotrimazole" - anbefalt for ringorm og fargelag, ødelegger mikroorganismer, slik at de ikke kan formere seg.
 5. "Acyclovir" - et antiviralt middel som blokkerer syntesen av virus-DNA med helvetesild.
 6. Tebrofen salve - har antiviral effekt. Salven brukes til behandling av helvetesild og lavplan.
 7. Svovelsalve - brukes til scabies og som antifungalsyre. Det er en god antiseptisk, men giftig, krever nøyaktig dosering. Salven anbefales til kveldsbehandling av ringormsplakker (om morgenen bruker de en vandig løsning av jod).
 8. Naturlige salver med en kombinasjon av svovel, jod, tjære, salicylsyre - er populære hos barneleger som foreskriver fratage barn i hjemmet.
 9. Yam salve brukes i veterinærmedisin, men det helbreder folk med gråtende lav. Den har antiseptisk, antacida virkning, litt giftig.

rosa

Sykdommen er ikke bare mystisk, men også iboende av jenter på våren. Salve fra soppelger hos mennesker er ikke egnet her.

Lytt til legen for behandling. Han vil ta vare på huden, forhindre eksem, hudbetennelse, stafylokokker, streptokokkinfeksjoner, allergier.

Tilordne salve for rosa lav på kroppen, immunostimulerende midler, vitaminer. Tillat å vaske bare i rennende vann.

Vi må uten kaffe, te, alkohol, sitrusfrukter, egg, sjokolade, røde frukter, nøtter, krydder, hermetisert, røkt produkter. Hvorfor det må gjøres - finn ut fra videoen nedenfor.

Ilona, ​​32. Sist sommer, i en hage, gled en usympatisk katt seg mot vennene mine. Etter en tid fant jeg på mitt hode et ubehagelig "symptom" - rødhet med sprøtt hår.

Sprang raskt til legen. Behandling av å frata en person i hjemmet var enkel.

Utnevnt "Clotrimazole", som fortsatt gjør kompresser av tranebærjuice. Stedet passerte snart.

Etter at en tilstrekkelig diagnose har blitt gjort og sykdommen har blitt identifisert ved hjelp av en hudlege og en smittsom spesialist, foreskriver spesialister terapi.

Ofte er kurset følgende:

 1. Bruk narkotika med antiviral virkning, slike stoffer inkluderer:
  • acyclovir;
  • Valavir;
  • Zovirax.

De handler punktvis på selve patogenet, og fraråder og hjelper i fremtiden for å unngå komplikasjoner.

 • Immunterapi. Det er slike tilfeller når det er nødvendig å bruke immunglobuliner, Zostevir.
 • Smerte relievers og anti-inflammatoriske stoffer.

  Disse inkluderer:

  • paracetamol;
  • ibuprofen;
  • Nimesil.
 • Det anbefales å behandle utslett og nye bobler med grønn maling, alkoholtinkturer eller fucorcin.
 • Hvis kløe forstyrrer livskvaliteten, kan antihistaminer tas, for eksempel:
 • Rosa versicolor er av natur en allergisk smittsom sykdom som manifesterer på huden i form av utslett.

  Årsakene til denne sykdommen har ikke blitt identifisert, men det er observasjoner som viser at diagnosen fremstår etter hudskader. Oftest avhenger varigheten av rosa lichter terapi direkte på tilstanden av menneskelig immunitet.

  • Det er flekker som kan nå opp til to centimeter i diameter;
  • Det er en ubehagelig kløe på utbruddssiden;
  • Peeling vises.

  Behandling er ikke alltid nødvendig med denne laven, ofte etter en stund går den alene. Men nektelsen av terapi kan føre til et ikke veldig estetisk utseende, så behandlingen er fortsatt bedre å bruke.

  1. Slik at livskvaliteten ikke forverres og pasienten ikke lider av uutholdelig kløe, kan du søke på stoffer med antihistamin effekt;
  2. Pink lichen salve er oftest foreskrevet med hormon nivåer;
  3. Hvis saken kan kalles kompleks, brukes antibiotika medisiner;
  4. For å forebygge smittsomme infeksjoner kan huden i problemområder behandles med antiseptika;
  5. Sørg for å følge en diett som inneholder hypoallergen mat.
  • Olettrinova vil hjelpe i kampen mot bakterier, og det er ganske effektivt i tilfelle noen etiologi. Ingredienser: oleandomecin og tetracyklin. Kurset handler om en måned to ganger om dagen.
  • Hydrokortison. Sammensetningen av slike salver bør inkludere glukokortikoider. Et slikt stoff vil bidra til raskere helbredelse og bidra til å klare kløe. Kurset er fjorten dager to ganger daglig.

  Pink lichen - den enkleste infeksjonen i kategorien av lav. Den har en minimal grad av smitte for andre. Det antas at denne versikoloren kombinerer smittsomme og allergiske former. Ofte går sykdommen bort uten behandling. Terapi reduseres til eliminering av symptomer og primærbehandling.

  Grunnleggende hjelp kommer ned til:

  • eliminere alvorlig kløe;
  • desinfeksjon av huden.

  Pink lichen flekk blir behandlet med Zindol talker (selges i apotek).

  Noen ganger bruker salve fra å frata:

  1. Svovelsalisylsyre - har antibakterielle, tørke-, anti-inflammatoriske egenskaper. Det vil lindre irritasjon og redusere inflammatorisk prosess. Det vil ha en antimikrobiell effekt. Søknadskurs opptil 10 dager. Smør de berørte områdene 2 ganger om dagen. Et bandasje kan brukes for å øke eksponeringen.
  2. Svovel tjære er også en effektiv salve for rosa lav og har de samme egenskapene. Søknadsordningen er lik den forrige.
  3. Oletetrin er et antibakterielt middel for rask eksponering. Oftest er hun utnevnt til å frata. I mennesker, så frata den rosa i en mildere form med minimal komplikasjoner.

  Hvis en enkel rosa lav har gått inn i en komplisert rosa laken, foreskrives salver med steroidhormoner. For eksempel, Flutsinar. De bringer faktisk lettelse umiddelbart. Mange leger er kategorisk mot en så sterk innvirkning, og tror at denne versikoloren er bedre å eliminere med mindre alvorlige stoffer.

  Alle, selv en god hormonell krem, har mange bivirkninger.

  Svampen er parasittisk i epidermis, hvor sykdommen som forårsaker sykdommen, spiser keratin. For det første endres et lite område av huden, og størrelsen på lesjonen øker. Svampinfeksjon påvirker barn med nedsatt immunforsvar.

  Folk rettsmidler for berøvelse

  Praksis viser at berøvelse av salver er godt kombinert med ulike medisiner, inkludert antibiotika. Det er nødvendig å huske om individuell intoleranse i kroppen og om kontraindikasjoner som er angitt i merknader til narkotika.

  Det bør forstås at bare en spesialist, en hudlege, kan ordinere riktig behandling og foreskrive en salve for dette. Den største risikoen for selvbehandling er at de frata forskjellige typer symptomer, er svært like, så når de bruker dem ikke er riktig, kan den inflammatoriske prosessen forverres.

  På et tidlig stadium av sykdommen og riktig foreskrevet behandling er det ikke vanskelig å kvitte seg med laven.

  Når manifestasjoner av lav kan ikke bruke salve uten lege resept. Det anbefales å ta hensyn til alle kontraindikasjoner og bivirkninger for å sikre mangel på en allergisk reaksjon.

  Spesiell forsiktighet er nødvendig med hormonelle salver. De kan ikke brukes i lang tid. Bruk betyr korte kurs, som bidrar til å forebygge avhengighet, hudatrofi og mange bivirkninger.

  Det er ikke alltid mulig å kjøpe medisin på apotek, men det er et alternativ til hjemmebehandling. Ikke mindre effektiv kan være populære oppskrifter:

  • Alkohol og penicillin. Forbered en løsning på å frata 96% av medisinsk alkohol i en krukke med penicillin (ikke vaske krukken, den skal forbli litt penicillin). Rør og tilsett en halv teskje salisylsyre, og rist deretter godt. Ved hjelp av en bomullspinne, bruk klar løsning på laven.
  • Valerian og jod. For å lage dette produktet, bland en teskje valerian med samme mengde jod og solsikkeolje. Det er nødvendig å smøre det infiserte området tre ganger om dagen. Holdbarhet er ubegrenset. Kan brukes til å behandle dyr for soppinfeksjoner.
  • Hvit sennep. Hvite sennepsfrø er gjennomvåt i vann og knust til en slurry. Flere ganger om dagen i løpet av uken må du bruke verktøyet til de smertefulle områdene.
  • Walnut leaves. Legg et par blader av valnøtt på bunnen av pannen og fyll med vann. Kok 30 minutter under lokket lukket. Legg deretter tilberedt væske i badekaret. Utfør denne prosedyren i en halv time i 1-2 uker.
  • Hvitløk eddik. Peel fire fedd hvitløk og legg dem til en halv liters krukke eple cider eddik. Insister løsningen i to uker på et mørkt sted. I den ferdige helbredelsesløsningen er det nødvendig å fukte serviet og justere det til stedet der laven har dukket opp. Utfør denne prosedyren til full gjenoppretting.

  Tinea versicolor regnes som en autoimmun sykdom, da det ikke er noen eksakte grunner, til tross for mye forskning.

  • Røde knuter vises på ekstremiteter, så slike manifestasjoner kan vises i hele kroppen, inkludert slimhinner;
  • Alvorlig kløe;
  • Plakkene.

  Svært ofte kan denne sykdommen gå seg bort, men det er best å behandle det for å unngå alvorlig kløe og en stygg hud.

  Når du behandler rød lav, bruker du oftest hormonal salve.

  Hva er salven brukt til behandling av lav:

  • Clotrimazole. Dette er et hormonelt middel som bidrar til å bekjempe betennelse og eliminerer kløe, flak og rødhet i huden.
  • Tar salve. Det har en svært merkbar anti-inflammatorisk og antifungal effekt. Også i denne gruppen av naturlige produkter inkluderer salisylsyre og svovel salve.
  • Ekzoderil. Dette er et middel for sopp, som påføres eksternt og hjelper med rosenkreft, mykoser, ringorm. Salven kan påføres i hodebunnen. Det lindrer godt betennelse og kløe som lindrer pasientens tilstand.
  • Nizoral er et godt middel for fargelag og er hormonalt.
  • Yam salve er bedre kjent blant veterinærer. Men ikke tro at det bare er for dyr, det brukes veldig effektivt til behandling av knub og ringorm.

  Salve på huden til en person

  Legemidler til ekstern bruk med clotrimazol, ketokonazol, mikozolon, terbinafin presenteres i overflod på apotekshyllene. Dette er bare begynnelsen på listen over legemidler med soppdrepende og fungistatisk virkning.

  Som regel høyere priser på apotek for salver og kremer med de nyeste antifungal stoffene i sammensetningen.

  Hvordan behandle frata et barn:

  1. Nystatin salve inneholder antifungal antibiotika nystatin. Legemidlet har blitt brukt i flere tiår, stammer som er resistente mot det, har dukket opp.
  2. Krem "Clotrimazole" produsert på grunnlag av samme aktive ingrediens. Verktøyet brukes til å behandle ringorm og flerfarget lav. Brukes til sentrene av soppinfeksjon to ganger om dagen.
  3. Salven Mikoseptin inneholder undecylensyre. Legemidlet er produsert av et tsjekkisk farmasøytisk selskap. Produsenten anbefaler at produktet brukes til den berørte huden to ganger om dagen i 2 uker.
  4. Miconazole salve, Micozon krem ​​er et antifungal middel basert på mikonazol. Blandede infeksjoner i huden kan behandles - sopp og bakterier.
  5. Krem og Nizoral sjampo inneholder ketokonazol. Antifungal stoff hjelper til med å håndtere patogener av ringorm og chiriformis hos barn.
  6. Kremer "Terbinafin", "Lamisil", "Fungerbin" er laget på basis av terbinafin. Legemidlet har en fungicid effekt, brukes i sammensetningen av salver, kremer, geler, sprayer.

  Terbinafin ødelegger forårsakende midler av ringorm og flerfarget lav, candidiasis i huden. Legemidlet med denne aktive ingrediensen blir brukt på de berørte områdene en eller to ganger om dagen.

  Aldersgrensen for bruk av salve og krem ​​er 12 år, for en løsning - 15 år, for gel og spray - 18 år. Effekten av terbinafin på barnas kropp er ikke godt forstått.

  Ekstern behandling med salve til barn utføres hjemme og bidrar til å raskt slippe av med småfokus på infeksjon. Når sykdommen blir kronisk, er det nødvendig å periodisk endre antifungal agent.

  Om sommeren er moderat isolasjon nyttig for barnet å helbrede huden og temperere kroppen.

  Flere Artikler Om Typer Acne