Radevit er et dermatologisk middel for ekstern bruk, som sparer ansiktets hud mot allergiske reaksjoner etter bruk av kosmetiske kremer.

Verktøyet har fått popularitet på grunn av evnen til å eliminere ikke bare akne, men også flekkene som forblir etter deres utseende. Anti-inflammatoriske egenskaper, rask regenerering evner er hovedtrekkene i medisinske hudpleieprodukter.

Dette stoffet brukes både til å korrigere kosmetiske feil på huden og til behandling av alvorlige dermatologiske sykdommer. Effekten av stoffet Radevit salve er basert på å gi vevet med essensielle vitaminer. Vitaminer spiller en viktig rolle i metabolske prosesser av hele organismen og huden spesielt.

Klinisk farmakologisk gruppe

Det kombinerte verktøyet har en regenerativ og anti-inflammatorisk effekt.

Salgsbetingelser fra apotek

Du kan kjøpe på resept.

Hvor mye koster Radevit salve på apotek? Gjennomsnittlig pris er på 400 rubler.

Sammensetning og utgivelsesform

Radevit er produsert som en salve for huden. Det er pakket i aluminium tubas, 35, 20 eller 10, mengder av en homogen konsistens uten fremmede forurensninger og inneslutninger, kan fargen hvit har en lys blek gul farge. Boksen må ha en innsats med detaljerte instruksjoner om hvordan du bruker medisinen.

Radevit er produsert i form av en salve for huden, i rør av 35 g. 1 gram av produktet inneholder:

 1. E-vitamin (alfa-tokoferolacetat) - 5 mg. Naturlig antioksidant. Det beskytter huden mot frie radikaler, forhindrer aldringsprosessen. Akkumulerer i epidermis øker vitamin E de hydrofobe egenskapene og forhindrer fordampning av fuktighet fra overflaten.
 2. Vitamin D 2 - 50 mg (i en rekke Radevit-aktiv salve, er denne komponenten erstattet av D 3 - colecalciferol). Forbedrer hudens immunitet, reduserer betennelse og tørrhet.
 3. Vitamin A (retinolpalmitat) - 10 mg. En komponent som forhindrer fotoaldering av huden og reduserer rynker.

I tillegg har sammensetningen hjelpekomponenter som gir et middel til en viss konsistens, forlenger holdbarheten.

Farmakologisk aktivitet

Den farmasøytiske virkningen av Radevita er basert på virkningen av aktive vitaminkomponenter. Etter påføring av vitamin D, fuktes huden, hudens beskyttende egenskaper økes, inflammatoriske prosesser stoppes. E-vitamin, uavhengig av opprinnelse, stimulerer inhiberingen av dannelsen av frie radikaler. E-vitamin har en kumulativ egenskap og, på grunn av de hydrofobiske egenskapene til hudens cellulære strukturer, forsinker fordampningen av vann. Det kvantitative innholdet av retinol i salven er berettiget på grunn av:

 • øke de regenerative egenskapene til hudstrukturer;
 • en økning i dermislaget i den samlede kvantitative tilstand av lagene;
 • reduserer dybden av furene i rynker og retusjerer det samlede rynket ansiktsmønsteret;
 • forbedre hudens elastisitet
 • beskyttelse av kollagenprotein fra ultrafiolett og infrarød stråling;
 • Utslipp av huden fra øvre epidermis, som er et kornet dødcellelag, som et resultat, huden forandrer tonen og tekstur til det bedre;
 • syntese av hudproteiner (elastin og kollagen) og hyaluronsyre.

For å oppnå de tilsvarende effektene, kreves et tilstrekkelig langt behandlingsforløb.

Indikasjoner for bruk

Salve Radevit foreskrevet for slike plager:

 1. Seborrheisk dermatitt;
 2. iktyose;
 3. allergisk;
 4. psoriasis;
 5. Sår og sår av ikke-smittsom natur;
 6. Skjemaer av ichthyosis dermatose.

I tillegg er Radevit Active brukt til brannsår og tørr hud, for behandling av sprekker og erosjoner. Effektiv mot rynker, så det er mye brukt for å aldre hud i ansikt og hender. Krem er også inkludert i komplekse terapien ved behandling av ulike typer dermatitt hos barn.

Kontra

Absolutt kontraindikasjon er graviditet.

Preparatet er ikke brukt i individuelle følsomhet overfor komponenter sosstava, økte nivåer av vitamin A og D i kroppen (hypervitaminose A), en overdreven aktivitet av talgkjertlene.

Ikke bruk salven som terapeutisk middel i dannelsen av sår og sår av ukjent etiologi. Noen huddefekter er et resultat av sykdommer i det endokrine systemet, hematopoietiske organer, eller indikerer utviklingen av svulster. Eksterne handlinger, i dette tilfellet, gir ikke effekt, siden årsaken er intern patologi.

Du bør heller ikke bruke sammensetningen til sår og riper rundt hvilken rødhet eller hevelse har dannet seg. Slike tegn indikerer utviklingen av en bakteriell infeksjon, som krever utnevnelse av et spesielt behandlingsforløb.

Dosering og metode for bruk

Som angitt i bruksanvisningen, brukes stoffet kun eksternt. Salve Radevit Active bør påføres i små mengder på ansikt, hender, lepper og andre berørte områder av kroppen. Prosedyren bør utføres 2 ganger om dagen. Ved kutt, sår, sprekker på overflaten av leppene, før påføring av middelet, bør de berørte områdene behandles med et antiseptisk middel. Hvis huden på hendene, ansiktet sterkt skal av, kan du bruke en bandasje som ikke tillater luftinntak. Behandlingsforløpet foreskrevet av legen, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, kan det vare omtrent en måned.

Som de sier i anmeldelsene, kan du bruke Rafevit til rynker: som et middel som forhindrer aldring. Det bør brukes på ren hud om morgenen og om kvelden. Det er også godt å bruke en salve til huden på hendene, den gir næring og mykhet. Ved å bruke Radevit for rynker, kan du sørge for at etterligning av rynker utglattes, huden blir mer elastisk og sunn. I noen tilfeller hjelper salven seg med å bli kvitt akne.

Ved behandling av akne brukes stoffet i 1-1,5 måneder, og bruker krem ​​til renset hud 1-2 ganger om dagen. Radevit kan også brukes til solbrenthet, det bidrar til å fjerne brenning og rødhet.

Bivirkninger

I fravær av følsomhet overfor salverens komponenter, er bivirkninger ikke manifestert. Legemidlet tolereres godt, også i barndommen. Vær forsiktig utnevner salve under graviditet og amming, med en ustabil hormonell bakgrunn.

overdose

Radevit påføres eksternt, er muligheten for overdose ekskludert på grunn av minimal absorpsjon av legemiddelkomponentene. Tilfeller av bruk av midler inne var ikke registrert.

Spesielle instruksjoner

Før du begynner medisinsk bruk av Radev salve, er det viktig å lese nøye instruksjonene for legemidlet. Den har ingen virkning på den funksjonelle aktivitet av strukturer og hjernebarken, slik at etter bruk kontraindikasjoner for å utføre en potensielt farlig operasjon som krever en tilstrekkelig hastighet av psykomotoriske reaksjoner, no.

Hvis du er i tvil om bruk av stoffet, bør du konsultere en spesialist.

Interaksjon med andre legemidler

Samtidig behandling med andre legemidler som inneholder retinoider, vitaminkomponenter (særlig vitamin A, E, D) anbefales ikke på grunn av risikoen for hypervitaminose. Hormonale midler reduserer effektiviteten av stoffet. For å redusere alvorlighetsgraden av bivirkninger, kan glukokortikosteroider og salisylater bli foreskrevet.

anmeldelser

Vi tilbyr deg å lese anmeldelser av noen kvinner som brukte Radev salve:

 1. Milano. God salve. Hun kjøpte mannen sin for behandling av dermatitt, og til slutt brukte hun seg selv. Brent sterkt i solen og for å i alle fall lindre smerten, ble den smurt ut med radevit. Jeg leste før det behandler brannskader. Faktisk gikk smerten veldig fort. Neste morgen var det ingen spor, rødheten sovnet.
 2. Olga. Kjenner til denne salven i flere år. Men oftest bruker jeg denne salven om vinteren for å eliminere tørrhet og flaking av huden på hendene. Det ser ut til å danne en usynlig beskyttende film på huden som holder fuktighet inne i huden. Den absorberer raskt nok, etterlater ikke fettete merker, men effekten av fuktighet virker praktisk talt hele dagen.
 3. Arina. Opprinnelig brukt Radevit for å gjenopprette huden etter diatese hos et barn. Det er ikke hormonalt, for et barns kropp er veldig viktig. Nå vil dette stadiet i livet passere. Radevitom smøre hælene sine for å forhindre forekomster av sprekker. Den fukter huden føttene perfekt, gjør den myk og øm.

analoger

Samme salve på strukturen eksisterer ikke. Det finnes en rekke medikamenter som har en lignende terapeutisk effekt:

 • Akriderm;
 • Vishnevsky salve;
 • Romazulan;
 • Methyluracilum;
 • Ch'ing;
 • Atoderm;
 • Retin-A;
 • Retinoisk salve (analog av Radevita med vitamin A);
 • Beloderm;
 • Retinolpalmitat;
 • Lorinden C;
 • Vitarolna krem;
 • Tokoferolacetat;
 • Video krem ​​krem.

Før du kjøper en analog, kontakt legen din.

Holdbarhet og lagringsforhold

I intet tilfelle skal ikke fryses, men lagres kun i kjøleskapet. Den optimale temperaturen for å opprettholde alle egenskaper er 4-10 grader Celsius over null. Hold deg unna barn, fuktighet og direkte sollys.

4 år er tillatt å bruke med henvisning til utstedelsesdatoen, som er trykt på pakken.

Salve med vitaminer a og e

Antioxidanter for ansikt og kropp. Nutricosmetics: funksjoner, formål, hovedtyper

For å eliminere rynker bruker våre lesere Biorecin. Å se populariteten til dette verktøyet, bestemte vi oss for å tilby det til din oppmerksomhet.
Les mer her...

Aldring kan beskrives som en oksidasjonsprosess. Over tid blir de frie radikaler i cellene mer og mer, de blir ødelagt og oksydert, og nye celler erstatter ikke lenger dem, og det er hvordan aldersrelaterte endringer i huden oppstår. Til dette legges usunn kosthold, stress, dårlig økologi, som også provoserer oksidasjon og ødeleggelse av kroppen. Det er å forhindre for tidlig aldring, opprettholde ungdommelig hud og kroppen antioksidanter brukes på ansiktet.

Antioxidanter for ansiktet: typer i kosmetikk

Det er viktig å forstå at bare å bruke en krem ​​med antioksidanter ikke vil være nok, de må tas i tillegg og oralt.

Hva er "arbeidet" med antioksidanter? Deres mål er å nøytralisere frie radikaler, for å nøytralisere deres elektriske ladning. Dessverre, med alderen, når den blir utsatt for dårlig økologi, hyppig stress, feil hudpleie, reduseres konsentrasjonen av antioksidanter.

Derfor er effekten på huden fra utsiden nødvendig. For disse formål brukes antioksidanter i kosmetikk. De brukes i ulike kosmetikk: antioksidantkrem, masker, serum, serum, lotioner, tonics.

Vurder de viktigste antioksidanter, en liste som vi distribuerer i henhold til styrken av deres handling:

1. Melatonin er det sterkeste stoffet, det brukes ofte som et middel til å forbedre søvn, gjenopprette den daglige rytmen hos mennesker. Melatonin tar del i de kjemiske reaksjonene som oppstår i kroppen, fordi mangelen på andre viktige stoffer ikke lenger utvikles normalt, er det en feil i metabolske prosesser.

2. Glutation - deltar i metabolske prosesser, er mer effektiv når du bruker injeksjoner, det anbefales å bruke i liposomform. Etter 40-45 år reduseres produksjonen, noe som fører til fotoaldering og dannelse av pigmentflekker siden stoffet er involvert i fordelingen av melanin i huden.

Ved å redusere innholdet av glutation, er huden ikke i stand til å motstå de negative effektene av solens stråler, noe som fører til aldersrelaterte endringer. Glutathion lyser huden.

3. Astaxanthin - kraftig antioksidant, for eksempel, sammenlignet med vitamin C, er det mye mer enn 600 ganger, koenzym Q10 - 800 ganger, grønn te - 5500 ganger.

4. Liposyre - fremmer vekttap, øker stoffskiftet. Det brukes til å gjenopprette vitamin C, E, koenzym Q10 og gjøre dem mer aktive.

5. Liposomal form av vitamin C - motstår frie radikaler, øker mengden av kollagenproduksjon.

6. Koenzym Q10 - senker dannelsen av rynker, provoserer produksjonen av kollagen.

7. Antioxidant E - Beskytter huden mot UV-stråler, holder huden fuktig.

Alle disse stoffene er ikke bare antioksidanter, men utfører også andre funksjoner i kroppen relatert til tilstanden til huden, dens skjønnhet og ungdom.

Hvorfor bruke nutricosmetics

Snakker om å opprettholde hudens skjønnhet og forebygge mulige problemer, er det nødvendig å bruke nutrikosmetiku, noe som vil påvirke komplekset på betingelse av hår, negler, både ute og inne.

Vurder hva antioksidanter må brukes for å løse hudproblemer:

• Tørr hud, for tidlig rynker. Hyaluronsyre, Omega 3, 6,9

• Dårlig hudfarge, akne, dermatitt. Coenzym Q10, liposyre, vitaminer i gruppe C, B (B5, B3).

• Forstørrede porer, fet hud. Vitamin C, kapsler som inneholder hvitløk. Ta 2 kapsler (6000 mg) per dag for den første måneden, og 1 kapsel for den andre måneden. Zinksalve og koenzym Q10 vil også hjelpe.

• I nærvær av hudsykdommer (couperose, rosacea, psoriasis, dermatitt). Vitaminer C, K, B, koenzym Q10.

• Pigmentering, hudens grovhet - Glutation, C-vitamin og B3, Liposyre.

Det er på grunnlag av mål og problemer med huden som må løses slik at midlene er valgt.

Funksjoner av inntaket av nutricosmetics

Nutricosmetics brukes til ulike formål (helsestøtte, forbedring av hår, hud, negler), men for at den skal være mest effektiv, er det viktig å observere visse forhold:

• Når du velger kosmetikk, må du vurdere kropps og alderens behov. Hudpleie for kvinner over 40 inkluderer bruk av melatonin, GABA, kollagen, glutation, Pub, hyaluronsyre, vitaminer C, B, Omega 3-6-9, Coenzyme Q10. Dette betyr ikke at du må ta hvert nødvendig element separat, det er spesielle komplekse preparater.

• Det er viktig å sjekke kompatibiliteten til medisinene som tas og kosmetikk. Selv om "skjønnhetspiller" ikke kan kalles et stoff, kan det forårsake uønskede reaksjoner ved interaksjon med medisiner. For eksempel anbefales det ikke å ta GABA sammen med antidepressiva eller anxiolytika.

• Bland ikke mottaket av fett og vannløselige næringsstoffer. I deres flertall er kosttilskudd vannløselig, og når de blir konsumert, må de vaskes med vann. En løselig form (vitamin A, E, K, koenzym Q10, omega 3-6-9) med sine vann zapivaniya bli mindre effektiv, fordi ikke fullt absorbert av kroppen.

Det er bedre å drikke disse kosttilskuddene med melk (1-1,5% fett), yoghurt. Det er viktig å huske at hvis vannoppløselige kosttilskudd ikke absorberes av kroppen, blir de utskilt i urinen, og fettløselige former akkumuleres i kroppen, noe som noen ganger forårsaker uønskede reaksjoner. Derfor anbefales det å bruke ikke mer enn 9 dager, vitamin A - ikke mer enn 60 dager, fordi dens høye konsentrasjon i kroppen blir giftig.

• For en god mastering av kosttilskudd og å få et godt resultat, må kroppen først være forberedt. Når kosttilskudd kommer inn i mage-tarmkanalen, blir de, under påvirkning av magesaft, ødelagt og delvis miste sine egenskaper. fordi Vanlig surhetsgrad er РН = 2, helst før du drikker inntakskosmetikk, bør du drikke et glass mineralvann eller melk og spise en banan.

• Den beste form for inntak av nutricosmetikk er liposomal. For eksempel absorberes vanlig C-vitamin med ca. 15%, hvis det er i liposomform - med 80%.

• Kosttilskudd bør tas på et bestemt tidspunkt på dagen. Melatonin, som produseres om natten, anbefales til mottak om natten, så det absorberes best av kroppen.

• Det er umulig å drikke økologisk kosmetikk med varme drikker, som Dette vil føre til ødeleggelse av mange stoffer og øke surheten i magen, noe som er farlig for helsen. Noen kosttilskudd når oppløst i varmt vann gir en sterk reaksjon.

• Nutricosmetics aksepteres av kurset, men med overholdelse av obligatoriske brudd, slik at kroppen ikke "mister vanen" for å produsere nyttige stoffer alene og for å forhindre akkumulering av ikke-lærte elementer.

Alle beskrevne vitaminer kan kjøpes på apoteket. Den viktigste tilstanden: Forutbestem deg hvilke antioksidanter du trenger, og studer nøye deres egenskaper.

Salve Radevit som et middel for rynker: sammensetning, bruk, vurderinger

Dessverre er hudfading en uunngåelig prosess. Videre er årsaken til forringelse ikke bare alder, men også ugunstige miljøforhold, overarbeid, stress. Alle disse faktorene bidrar til en reduksjon i kollagenproduksjon, som følge av at huden mister sin tone og rynker opptrer.

Kollagenproduksjon kan økes ved bruk av kosmetikk. Men ikke hver krem ​​som lover "øyeblikkelig foryngelse" gir det ønskede resultatet. Det får kvinner til å lete etter alternative hudpleiemetoder, særlig mange har vellykket påført Radevs salve som et middel for å forhindre rynkets utseende.

beskrivelse

Før du begynner å bruke Radevit salve, som et anti-rynkemiddel, bør du være kjent med sammensetningen og egenskapene til dette farmasøytiske produktet.

Utvendig ser verktøyet ut som en glatt hvit krem ​​med svak lukt, som minner om lukten av friske gulrøtter. Det kan kun påføres eksternt, plassert som et middel for å gjenopprette hudens integritet. Tilgjengelig i rør.

Om sammensetningen

Som med hvilket som helst annet apotek, er aktive og hjelpestoffer inkludert i Radevit salve. De aktive stoffene i dette verktøyet er vitaminer. Sammensetningen inkluderer:

 • Retinolpalmitat, det vil si formen av det velkjente vitamin A. 100 gram salve inneholder 10 mg vitamin. Vitamin A er et stoff som kan forhindre fotoaldering og hjelper jevne, grunne rynker. I salven presenteres vitaminet i form av retinol-palminat, noe som er litt dårligere i effektiviteten til rent retinol. I kontakt med huden gjennomgår retinolpalminat en rekke transformasjoner, først omdreining til retinol, deretter retinaldehyd, og først deretter inn i retinsyre, som er det mest effektive middel til å utjevne rynker /
 • Alpha-tokoferolacetat. Det er også veldig nyttig for bevaring av ungdomsstoffer, kjent for alle, som vitamin E. Innholdet av 100 gram salve - 5 mg. Hovedfunksjonen til dette vitaminet er å øke beskyttelsesegenskapene til epidermis, i tillegg er dette stoffet involvert i syntese av kollagen.
 • Erogokaltsiferol. Under dette mystiske navnet "skjult" vitamin D2. Dette stoffet normaliserer strømmen av metabolske prosesser, slik at skade på huden helbreder mye raskere.

Hjælpe stoffer er representert av petrolatum, glyserin, etylalkohol, emulsjonsvoks. De resterende ingrediensene er i små mengder.

Hva brukes til?

Det beskrevne stoffet har evnen til å akselerere regenereringsprosessene, reduserer betennelse, øker lokal immunitet. Verktøyet lindrer kløe, aktivt fukt og mykner.

En hudlege kan anbefale bruk av dette legemidlet som en del av kompleks terapi for følgende sykdommer:

 • erosive (overflate) lesjoner av epidermis;
 • dermatitt, provosert av dysfunksjon av sebaceous kjertlene (seborrhea);
 • sår (uten tegn på infeksjon);
 • allergisk og atopisk dermatitt;
 • eksem, neurodermatitt, det vil si sykdommer forårsaket av nedsatt funksjon av sentralnervesystemet;
 • termisk skade på huden;
 • psoriasis, ichthyosis, for tørr hud.

Påfør denne "komplekset av vitaminer", både for behandling (som adjuvans) og for profylakse i kroniske hudsykdommer. Radevit kan utnevnes som et støttende middel etter fullføring av behandling med salver som inneholder hormoner.

Du kan også bruke Radevit-salven for å lindre mild irritasjon som har oppstått på sensitiv hud etter å ha brukt uegnet kosmetiske produkter.

For å eliminere rynker bruker våre lesere Biorecin. Å se populariteten til dette verktøyet, bestemte vi oss for å tilby det til din oppmerksomhet.
Les mer her...

Kontra

Salve Radevit passer nesten alle, som listen over kontraindikasjoner for bruk litt. Dette verktøyet kan ikke brukes i følgende tilfeller:

 • hvis økt sensibilisering til en av komponentene som utgjør salven er funnet;
 • hvis hypervitaminose oppdages (et overskudd av vitaminer som finnes i salven i kroppen);
 • hvis behandling utføres med preparater som inneholder retinoider.

Med stor omhu bør man bruke salve i den akutte perioden med betennelseshudsykdommer. Det anbefales ikke å bruke verktøyet selvstendig under graviditeten. Gravid og lakterende bruk av salve anbefales kun av lege, som ikke overstiger den anbefalte dosen og ikke øker varigheten av kurset.

Bivirkninger

I de fleste tilfeller forårsaker bruk av salve ikke uønskede bivirkninger, men i sjeldne tilfeller kan det hevdes:

Det er viktig! Hvis slike symptomer oppstår, bør du slutte å bruke salven.

Feil bruk av stoffet kan føre til tegn på hypervitaminose. Varigheten av kurset bør ikke være mer enn 6 uker. Det er forbudt å bruke verktøyet til store områder av huden, det vil si, bør du ikke bruke dette verktøyet for å forynge kroppens hud. Det er forbudt å bruke salven mens du tar stoffer som inneholder vitaminer A, E og D. Ingen negative poeng ble funnet ved bruk av salven med andre legemidler.

Det er viktig! Normale lagringsforhold for salven er fra 4 til 10 grader Celsius. Ikke frøs salve

På salg finner du en salve kalt "Radevit Active". Dette stoffet har en lignende sammensetning, den eneste forskjellen er erstatning av vitamin D2 av vitamin D3. Dette stoffet gir mer effektiv beskyttelse mot aggressivt miljø og forbedrer hudens elastisitet.

Vilkår for bruk

Før du begynner å bruke Radevit salve for ansiktet ditt, må du ikke være lat for å gjøre en enkel hudfølsomhetstest. Det vil frelse deg fra problemer. Du trenger bare å sette en liten salve på albuen bøy og lim dette stedet med en gips. Etter en dag, fjern lappen. Hvis huden ikke har rødhet eller utslett, kan du starte kurset.

Kosmetologer anbefaler å bruke Radweet mot rynker en gang om dagen på kvelden. Påfør salven som følger:

 • Det er bedre å bruke salve etter en kveldsdrink eller et bad, på dette tidspunktet er porene åpne, og effekten av å bruke produktet vil bli bedre;
 • Påfør et tynt lag av salve til ren hud, unntatt området under øynene. Salve skal brukes på ansiktet, halsen og halsen;
 • forsiktig pads av fingrene "for å drive" sammensetningen i huden, bidrar en slik lysmassasje til bedre absorpsjon av nyttige stoffer;
 • hvis det etter en halv time ikke er stoffet helt absorbert i huden, bør du forsiktig våt ansiktet med serviett.

Bruken er 45 dager. Lånet er verdt en pause i 15 dager, så du kan gjenta kurset igjen. Ikke glem å ta pauser, da konstant bruk vil føre til "satiation" av huden med vitaminer. Og dette kan føre til uønskede konsekvenser, utslett, irritasjon, etc. kan dukke opp.

Er det mulig å påføre Radevit på huden rundt øynene? I denne delen av ansiktet er huden spesielt tynn og sensitiv, så pass på at denne delen av ansiktet skal være spesielt.

Påfør Radevit på huden på øyelokkene, være ekstremt forsiktig. Lær at retinol, som er en del, kan provosere rødmen av huden, puffiness og lacrimation. Derfor anbefales ikke kosmetologer å bruke dette verktøyet for å fjerne rynker fra øynene.

Sikkerhets forholdsregler

Ved bruk av salve er det nødvendig å huske forholdsregler. Beauticians anbefaler ikke:

 • Påfør salve på ansiktet under menstruasjon, så vel som i overgangsalderen. På grunn av hormonelle endringer, lukker hudens porer under påvirkning av stoffet, og dette vil føre til utseende av betennelsesutbrudd;
 • Det er tilrådelig å bruke salven om kvelden. Umiddelbart etter påføring av produktet i ansiktet, bør huden ikke bli utsatt for direkte sollys, ellers kan pigmentering oppstå.

Salve i kombinasjon med andre midler

Radev legger ikke nødvendigvis på ansiktet i ren form, den kan brukes kompleks, legger til kosmetiske kremer og masker. Hvis ferdige kosmetiske produkter brukes, må du kontrollere at de ikke inneholder retinol og vitamin E.

Reglene for bruk er enkle: Den ferdige kosmetiske krem ​​blandes med Radev salve og påføres ansiktet som vanlig. For første søknad, bør du legge inn en liten mengde salve. Hvis det ikke er noen negativ reaksjon, kan du gradvis øke mengden salve til et ett-til-ett-forhold. Men, som ved bruk av "ren" stoff, bør bruken ikke overstige 45 dager.

Interessant! Du kan legge inn Radevit salve i sammensetningen av hjemmelagde ansiktsmasker.

Urtehalsemask

Forbered en infusjon av kamille og hypericum, i henhold til instruksjonene på pakken med tørt gress. I en kvart kopp av avkjølt og filtrert infusjon rør havregryn (du kan male havremel i kaffekvern) for å oppnå en kremaktig masse. Vi presenterer Radevit i den ferdige komposisjonen, og klemmer en 2-tommers salve fra røret.

Påfør på renset hud i 15 minutter. Ta deretter forsiktig av rester av masken med en klut fuktet i infusjonen av urter. Denne masken fukter huden, bidrar til å bekjempe rynker.

Nærende maske på gulv

Bland eggeplomme (hvis du kan kjøpe egg fra gårder, er det bedre å bruke dem) og en spiseskje med tykk rømme. Legg til salve ("kolonne" ca 2 cm lang) for å blande alt. Påfør på godt renset og pre-dampet hud i tjue minutter. Skyll med kaldt vann. Denne masken glatter rynker, nærer og oppdaterer.

Saltmaske

For å bekjempe rynker og øke regenereringsprosessen, er en maske med salt egnet. Gni eggeplommen med et halvt (uten lysbilde) av en teskje fint salt, legg til Radevit-salve i samme mengde som i tidligere oppskrifter. Alle blander. Påfør sammensetningen med et tynt lag på huden, unntatt områdene rundt øynene og leppene. Etter tre minutter, vask av. Gjenta igjen, bruk resterne av masken.

Utsikt kosmetologer

De fleste kosmetologer er enige om at Radevit salve hjelper rynker. Dette verktøyet er imidlertid ikke et universalmiddel. Salve er ganske profylaktisk. Eliminer dype rynker hun ikke kan.

Salve effektivt "virker" bare i det øvre laget av epidermis, det fjerner fine rynker godt. Derfor er det verdt å begynne å bruke Radevit i en alder av 27-30 år. Det var i denne perioden at flertallet av de første mimic rynker dukket opp.

Eksperter insisterer imidlertid på at før du bruker stoffet, må du konsultere en kosmetolog eller en hudlege. Likevel er det et terapeutisk legemiddel, og selvadministrasjon kan føre til uønskede konsekvenser. Det er svært viktig å ikke misbruke produktet, ikke å bruke det i et tykt lag, ikke å bruke det mer enn to ganger om dagen, og ikke for å øke varigheten av det anbefalte kurset.

anmeldelser

Salve Radevit ble foreskrevet for meg av en hudlege, som et middel til å bekjempe peeling av hendens hud. Jeg har ved en tilfeldighet lært at dette stoffet også kan brukes til å bekjempe rynker. Jeg har ingen alvorlige problemer med ansiktets hud, men huden er veldig tørr, og på slike hudrynker synes det veldig tidlig. Jeg begynte å bruke Radevit, jeg var veldig fornøyd med resultatet, huden min var perfekt fuktet, min skjønnhet ble forbedret, og kviser som periodisk dukket opp på haken, forsvant. Jeg oppnådde dette resultatet på bare en måneds bruk. Jeg tror at de vil gjenta kursene.

Veronika 39 år:

Jeg leste vurderinger om "magisk" salve Radevit, bestemte seg for å prøve å bekjempe rynker. Men i mitt tilfelle merket jeg ikke noen spesiell effekt. Ja, huden er blitt litt mykere, men rynkene forblir "på plass", hvis de ble mindre dype, er det ubetydelig. Jeg vil ikke si at denne salven er ubrukelig, det koster bare mye. For denne prisen finner du mange andre spesialverktøy.

Hva å gjøre hvis mørke flekker forblir etter akne

Problemet med akne blir ofte møtt av tenåringer og voksne.

Årsakene til hudutslett er forskjellige og mangfoldige - disse er negative ytre faktorer, hormonelle forstyrrelser, usunn diett, sykdommer i indre organer.

Behandle akne på ulike måter og midler.

Men ofte etter behandling av akne selv oppstår et annet problem - flekker og merker.

Hva å gjøre og hvordan bli kvitt mørke flekker etter akne?

Hvorfor forbli

Etter at akne på huden kan forbli flekker i ulike nyanser - rosa, rød, lilla, brun.

I alle fall er disse sporene tydelig synlige, og leverer derfor nesten like mye ulempe som akne selv.

Men i motsetning til arr og arr, som også kan være en konsekvens av utslett, er flekker ganske lett behandles.

Mørke flekker fra akne kan dukke opp:

 • på grunn av feil eller sen behandling av akne;
 • etter klemming eller infeksjon av det betente fokuset;
 • som følge av inflammatoriske prosesser i huden, ledsaget av økt produksjon av melaninpigment.

Hvordan bli kvitt

Det er flere måter å håndtere hudfeil. Dette er:

 • kosmetiske prosedyrer;
 • narkotika;
 • folkemessige rettsmidler.

Slik fjerner du flekkene som er igjen etter akne i ansiktet, bør du spørre av en skjønnhetspleie.

Valget av en bestemt behandlingsmetode vil avhenge av graden av pigmentering, varigheten av utseende av flekker, hudtype og evne til å regenerere, alder og andre individuelle egenskaper hos organismen.

Narkotikabehandling

Medikamentbehandling innebærer bruk av eksterne midler for å bekjempe overdreven hudpigmentering.

Sammensetningen av slike midler omfatter vanligvis:

 • Salisylsyre - brukes til mange hudsykdommer, eksfolierer, fjerner ikke bare spor, men også akne;
 • alfahydroksysyrer (vannløselig) - vinsyre, mandel, sitronsyre, glykolsyre, fytinsyre, ferulsyre, melkesyre og andre organiske syrer har en eksfolierende effekt, bidrar til å bleke pigmentflettene, brukes som prikk eller som en del av masker, peeling, kremer;
 • Betahydroksysyrer (fettløselige) - virker på samme måte som alfa-syrer;
 • hydrokinon - er en del av mange kremer, har en uttalt bleking effekt, men med hyppig bruk kan det forårsake hudkreft, ikke kombineres med retinoider for ekstern bruk og inntak;
 • azelainsyre - hvitt huden, eliminerer pigmentering, har en peeling effekt;
 • Arbutin, kojinsyre, magnesium ascorbyl-2-fosfat - hemmer syntesen av mørkt pigment, har en liten eksfolierende effekt, kan brukes alene eller i kombinasjon med alfa-hydroksysyrer.

Mørke flekker etter akne på ryggen og på presten, på brystet, skuldre og ansikt kan fjernes ved hjelp av enkle og rimelige apotekverktøy.

I denne kapasiteten har salver vist seg godt:

 • heparin;
 • sink;
 • salisylsyre;
 • sintomitsinovaja.

Syntomycin salve brukes til behandling av flekker, men er mer egnet for å bekjempe inflammatoriske prosesser i huden, siden den har en utbredt antibakteriell effekt.

 1. Antiskar krem. Verktøyet til den amerikanske produsenten inneholder allantoin, vitamin C og E, aminosyren L-arginin, kollagen og elastin, squalen, calendula ekstrakt og andre naturlige ingredienser. Det har en komplisert effekt - ødelegger pigmentmelaninet, stimulerer regenerering, fuktighet, forbedrer blodsirkulasjonen, reduserer betennelse. Eliminerer mørke flekker så vel som arr etter akne.
 2. Miracle Glow Cream. Produktet er basert på naturlige ingredienser - Kinesisk Cordyceps (spionnephagous sopp som vokser bare i fjellrike Kina), ginseng og andre planteekstrakter, vitaminer, aminosyrer. Effektivt fjerner alder flekker fra huden på hendene og ansiktet, forynker. Behandlingsforløpet er fra 2 uker til en måned.
 1. Gel Mederma. Agenten basert på allantoin og løkekstrakt fra det tyske farmasøytiske selskapet stimulerer cellefornyelsesprosesser, på grunn av hvilke pigmentflettene er opplyst.
 2. Gel Badyaga. Rimelig, og samtidig effektiv måte å bidra til å eliminere mørke flekker fra akne på føttene og andre deler av kroppen. Exfoliates døde celler, akselererer regenerering, aktiverer blodsirkulasjon og metabolske prosesser.

Før du bruker sterke multikomponentmidler for flekker, er det bedre å konsultere med en hudlege eller kosmetolog.

Spesialisten vil kunne korrekt vurdere problemets kompleksitet og fortelle deg hvordan du kan kurere blemmer uten å skade huden enda mer.

Video: "Årsaker til akne og det mest effektive middel for akne"

Kosmetiske prosedyrer

 • Kjemisk peeling. Eksponering av huden til organiske syrer (salicylsyre, glykolsyre, melkesyre, trikloreddiksyre) eller fenoler bidrar til å løse problemet med mørke flekker på huden. Imidlertid kan de fleste typer median og dyp peeling ikke gjøres om sommeren - overdreven eksponering for ultrafiolett stråling på huden kan forårsake enda mer pigmentering.
 • Kryoterapi. Eksponering av huden til ultra lave temperaturer (utført ved hjelp av flytende nitrogen) aktiverer regenereringsprosesser, bidrar til å kvitte seg med spor av akne igjen på ryggen og andre deler av kroppen.
 • Laser polering. For å eliminere pigment flekker er polert med en erbium laser på nivået av overflaten laget av huden. Eksfoliering av de øvre keratiniserte epidermiscellene skjer, regenereringsprosesser stimuleres. Prosedyren utføres under lokalbedøvelse, rehabilitering varer en gjennomsnittlig uke.
 • Fraksjonell fotothermolyse. Det utføres ved hjelp av Fraxel laserapparatet, fungerer bare på strukturen av melaninpigmentet, ødelegger det. Som et resultat blir hudtonen jevnet, flekkene forsvinner.
 • Mikrokurrent terapi. Prosedyren forbedrer blodmikrocirkulasjonen, øker metabolske prosesser, stimulerer syntesen av elastinfibre, aktiverer celleregenerering. På grunn av denne handlingen blir ikke bare hudtonen utjevnet, men også lindring - huden er glatt og ruheten elimineres.

Folkemidlene

I hjemmet kan man håndtere økt pigmentering ved å:

 • rensing scrubs;
 • naturlige masker;
 • tørk, lotion.

Ved å bruke denne eller denne oppskriften, er det viktig å huske om muligheten for en allergisk reaksjon.

Det er bedre å først teste løsningen på albuens hud.

Hvis det ikke forekommer rødhet, kløe og andre symptomer på allergi, kan du trygt anvende en terapeutisk blanding på problemområder.

 1. Gurkestoff. Lys pigmentpunktene ved å gni huden med massen av agurk eller ferskpresset agurkjuice hver dag.
 2. Tea tree olje og sitronsaft. Komponentene blandes i like store mengder, påføres problemområder.
 3. Rosemary olje. Det brukes til å behandle problemområder flere ganger om dagen. På samme måte kan du bruke en blanding av lavendelolje, neroli, røkelse (tatt i like store mengder).
 4. Broth persille. Hakkede greener (1 gjeng) helle et glass kokende vann, insisterer, drenering. Klar til å tørke de mørke flekkene. I stedet for persille kan du bruke avkok av kalendula, hvitløk.
 5. Apple Cider eddik En spiseskje eddik fortynnet med 3 ss vann, tørk huden med en løsning hver morgen.
 6. Fruktpulp. I papaya, kiwi, ananas, tomater inneholder enzymer og syrer som hjelper til med å fjerne mørke flekker på haken, pannen og andre deler av ansiktet. De brukes veldig enkelt - fruktmassen påføres problemområder, vaskes av etter 15 minutter.
 7. Badyaga. En teskje pulver badyagi blandet med 3 ts hydrogenperoksidoppløsning. Påfør på det tidligere rengjorte problemområdet, vask av etter 10 minutter.
 8. Kosmetisk parafin. Smeltet parafin påføres alderplater med bomullspinne. Når verktøyet herdes, fjern det forsiktig. Før og etter prosedyren er det nødvendig å behandle huden med en nærende eller fuktighetsgivende krem, helst med vitamin A og E. Multiplikasjonen av prosedyrene utføres tre ganger om dagen. Parafin kan ikke brukes hvis ansiktet er synlig vaskulært nett.
Rensing skrubbe
 • To tabletter av aspirin suge i vann, male, bland med en teskje honning.
 • Gni inn i huden med masserende bevegelser, unngå området rundt øynene.
 • La opp i 10 minutter, skyll deretter med varmt vann.
masker

Siden utseendet på flekker er assosiert med nedsatt pigmentering av huden, kan de belyses med forskjellige masker med en bleking effekt.

 1. Egg og sitron. I proteinet skilt fra eggeplommen, legg til 2 ts sitronsaft, bland godt.
 2. Basert på hvit leire. Hvit leire (½ ss) fortynnet med sitronsaft (2 ts), tilsett litt vann for å lage en tykk masse.
 3. Basert på grønn leire. En spiseskje av leire fortynnet med en liten mengde vann - bør få en tykk masse. Tilsett 3-4 dråper rosmarinolje.
 4. Med tomater. Bland en spiseskje tomatmasse med en teskje stivelse.
 5. Med honning og kanel. Bland en teskje honning og kanel til glatt. I stedet for honning kan du bruke hvit eller grønn leire, men i dette tilfellet skal blandingen fortynnes med en liten mengde vann. Produktet er ikke egnet for personer med rosacea (kar som ligger nær hudoverflaten).

Alle masker, unntatt den siste oppskriften, legger på mørke flekker, la i 10-15 minutter, vask deretter med varmt vann.

 • Varigheten av masken av honning og kanel er 20-25 minutter.
 • En hvit hvit maske kan også brukes til å lette hele ansiktet.

Spørsmål og svar

Hvor lenge går mørke flekker etter akne

 • Spor etter overfladisk betennelse forsvinner i omtrent en måned.
 • Hvis dermis dype lag ble påvirket, forblir flekkene på huden i 3 til 12 måneder.

Vilkårene avhenger av hvilken type hud og evne til å gjenvinne, på de midler som brukes til behandling av akne selv og på livsstilen generelt - ernæring, dårlige vaner og andre faktorer.

Er det mulig å fjerne spor av akne raskt

 • Blekrosa små flekker kan passere over en dag, selv uten ekstern inngrep.
 • Det lyse røde stedet, som ble dannet etter klemming av kvise, forsvinner som regel i løpet av noen få dager, maksimalt på en uke.

Det er bedre å fjerne mørke, stillestående flekker fra akne ved hjelp av kosmetiske prosedyrer.

Men behandlingsforløpet i dette tilfellet tar i gjennomsnitt fra flere måneder til seks måneder.

For raskt å oppnå et positivt resultat er det viktig:

 • Rengjør huden regelmessig (daglig, morgen og kveld);
 • lage peeling, bruk scrubs å exfoliate det øvre kåte laget av huden;
 • toning huden ved hjelp av ulike lotions, tonics, kosmetisk is;
 • fuktighet og næring ansiktet med masker, kremer;
 • Bruk spesielle midler for å beskytte huden mot aggressiv eksponering mot ultrafiolette stråler (ultrafiolett forbedrer pigmentering, noe som fører til utseende av flekker, aktiverer aldringsprosessen).

Hvordan skjule seg

Du kan forklare flekker ved hjelp av fundament, maskerende blyant og pulver:

 1. Påfør et fundament (det er bedre - fuktighetsgivende, fordi det gir huden en naturlig nyanse) på huden med fingertuppene;
 2. sett prikkene i problemområdene med en blyant-korrektor, litt nyanse, bruk en nøytral tone med en penners bakside (det er bedre å ta en concealer med grønn fargetone - det synker nøytraliserer rødheten);
 3. Påfør lyspulver på ansiktet for å gi en jevn tekstur.

Men forklædning er en midlertidig vei ut av situasjonen, siden maleri ikke kurerer enten akne eller flekkene som er igjen etter dem.

Mørke flekker etter akne er ganske enkle å behandle.

Det tar maksimalt en måned å fjerne overfladiske spor. Det tar omtrent seks måneder å fjerne dyp, stagnerende pigmentering.

Men det er bedre å forhindre utseendet på huddefekter - ikke å presse akne, for å behandle akne på en riktig og riktig måte.

Hvordan bruke vitamin E-salve for skjoldbrusk sykdommer?

Vitamin E (salve) er et middel som har bevist seg i dermatologi. Legemidlet kan brukes ikke bare for behandling, men for forebygging av ulike patologier. Presiser salven som en del av kompleks terapi.

Vitamin E (salve) er et middel som har bevist seg i dermatologi.

Farmakologisk aktivitet

Legemidlet er basert på tokoferol har dermatoprotective egenskaper. Det øker gjenopprettingsprosessen for skadede celler i dermis.

I tillegg har vitamin E følgende effekter:

 1. Anti-inflammatorisk - reduserer alvorlighetsgraden av den inflammatoriske prosessen som skyldes celleskader.
 2. Fuktighetsgivende og mykgjørende - gjenoppretter mengden væske i det intercellulære stoffet i dermis, og derved forbedrer dets funksjon og øker dets elastisitet.
 3. Styrke beskyttelsesfunksjonene i huden og subkutant vev.
 4. Normalisering av keratiniseringsprosessen av huden.
 5. Antipruritic - reduserer alvorlighetsgraden av kløe.

E-vitamin reduserer betennelse og kløe i huden.

E-vitamin er en viktig komponent for kroppens normale funksjon. For å kompensere for mangel på tokoferol, er det nødvendig å bruke kaldpressede vegetabilske oljer, så vel som matvarer som valnøtter, belgfrukter, bokhvete og kål. Slik mat er obligatorisk for pasienter med leversykdommer og blodsykdommer.

Lagringsstedene til tokoferol er røde blodlegemer, lever, fettvev, muskler. Under absorpsjon fra tarmen danner stoffet et kompleks med fettsyrer, som en del som det først siver inn i lymfeet og deretter inn i blodet.

Indikasjoner for bruk av vitamin E-salve

E-vitamin er angitt i følgende tilfeller:

 • ichthyosis er en patologi der prosessen med keratinisering av huden er forstyrret;
 • seborrheisk dermatitt, preget av økt talgproduksjon av talgkjertlene;
 • sprekker og erosjon av huden av ulike etiologier;
 • Brennstoff: kjemisk, termisk, sol;
 • trofiske uinfiserte sår av dermis, hvis utvikling er påvirket av nedsatt næring av huden;
 • allergisk kontaktdermatitt i remisjon;
 • eksem er en kronisk form for ikke-smittsom betennelse forårsaket av ulike skadelige faktorer;
 • atopisk dermatitt - langvarig tilbakevendende betennelse i dermis av genetisk opprinnelse;
 • reduserer størrelsen på hudtumorer;
 • diffus atopisk dermatitt - et brudd på innerveringen av huden.

I tillegg er vitamin E brukt til profylaktiske formål for å forhindre utvikling av eksacerbasjoner av inflammatoriske og allergiske patologier av dermis.

Tocopherol i form av en oljeløsning brukes til å behandle hår.

Tocopherol i form av en oljeløsning brukes til å behandle håret, slik at du kan gjøre dem myke, elastiske og hindre tverrsnittet. Påfør et verktøy i kosmetologi for å lage en maske som gjør at du kan bli kvitt betennelser i ansiktet, akne og rynker.

Dosering av vitamin E-salve

Legemidlet er designet for utendørs bruk. Det bør brukes på ren og tørr hud i området for betennelse. Det er nødvendig å utføre behandling 2 ganger om dagen. Hvis stoffet påføres hudområdet der det er et lite sår, må du først bruke et antiseptisk middel.

Med en uttalt peeling av huden kan en okklusiv dressing påføres etter behandling med preparatet for å forhindre luft i å komme inn.

Bivirkninger

Legemidlet tolereres godt, bare etter at symptomene på applikasjonen (kløe, utslett, peeling) kan øke midlertidig, og en allergisk reaksjon kan utvikle seg. Hvis du finner bivirkninger, må du besøke en spesialist.

Kontraindikasjoner for bruk av vitamin E-salve

Det er forbudt å bruke produktet i følgende tilfeller:

 • tokoferolallergi;
 • graviditet;
 • hypervitaminose.

Ikke bruk stoffet under graviditet.

Spesielle instruksjoner

Før du bruker salven, må du nøye studere instruksjonene.

E-vitamin påvirker ikke hukommelsen og konsentrasjonen av oppmerksomheten, derfor under behandling er det lov å kjøre bil og kontrollere komplekse mekanismer.

Bruk under graviditet og amming

Salve er ikke anbefalt for bruk under fødsel og HB.

Søknad om brudd på nyrefunksjon

Påfør stoffet må være strengt i den angitte doseringen, ellers vil overdose føre til brudd på nyrene.

Bruk til barn

Verktøyet brukes kun etter å ha konsultert en spesialist.

overdose

Ved langvarig bruk av salven kan følgende symptomer oppstå:

 • hyppig oppfordrer til toalettet;
 • ømhet i magen;
 • kvalme, flatulens;
 • redusert ytelse;
 • smerte i riktig hypokondrium;
 • reduksjon i blodkonsentrasjonen i blodet;
 • Nyresvikt: smerter i nedre rygg, en reduksjon i mengden urin og en endring i sin kvalitative sammensetning;
 • en kraftig økning i blodtrykket;
 • økt abdominal størrelse på grunn av væskeakkumulering i bukhulen.

Drug interaksjon

E-vitamin forsterker virkningen av steroider og NSAID, retinolpalmitat, hjerte glykosider, reduserer toksisiteten til sistnevnte.

Vilkår for lagring

Legemidlet bør være i et tørt og mørkt rom utilgjengelig for barn. Temperaturen skal være +4... + 10 ° С. Du kan bruke salven i 2 år fra datoen for produksjonen.

Salgsbetingelser for apotek

E-vitamin kremer selges uten resept.

Kostnaden for stoffet er 350 rubler.

analoger

Dette verktøyet har ingen strukturelle analoger.

anmeldelser

Anastasia, 35, Penza: "Jeg begynte å bruke dette verktøyet i stedet for nattkrem for ansiktet. Jeg bruker den 3 ganger i uken, spesielt om vinteren, når huden lider av mangel på sol. Vitamin E fukter huden perfekt, gjør dem delikat og godt preparert. Og selv om huden min er følsom, kom dette produktet opp. Jeg bruker den i 2 år, og så langt er det ingen allergi. "

Maria, 45, Vladivostok: "På grunn av hyppig farging av håret begynte de å knuse og splitte seg. Jeg bestemte meg for å bruke en olje-løsning av vitamin E, som jeg legger til i min sjampo. Jeg bruker betyr 2 ganger i uken. Etter 3 måneder ble tilstanden til håret bedre, kammen ble lettere, og hevelsen gikk bort. "

Michael, 54 år gammel, Moskva: "Salven bidro til å kurere atopisk dermatitt, som var i min løpende form. Den komplekse behandlingen ble foreskrevet, derfor sammen med pillene behandlet jeg lesionsstedene med vitamin E. Jeg utførte slike manipulasjoner 2 ganger daglig i 2 uker. Etter 7 dager begynte jeg å legge merke til hvordan rødheten forsvant, kløen minket, og tilstanden til huden begynte å bli bedre. "

Radevit

Beskrivelse fra 04/10/2014

 • Latinsk navn: Radevitum
 • ATX-kode: D10AD02
 • Aktiv ingrediens: Retinol (vitamin A), tokoferol (vitamin E), Ergocalciferol (vitamin D2)
 • Produsent: RETINOIDY FNPP, CJSC, Russland

Sammensetning Radevita

Strukturen på 100 gram salve inkluderer 5 mg vitamin E, 10 mg vitamin A og 50 mg vitamin D2.

Utgivelsesskjema

Legemidlet er tilgjengelig i form av salve i rør av 35g, pakket i pappkasser.

Farmakologisk aktivitet

Det kombinerte verktøyet har en regenerativ og anti-inflammatorisk effekt.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Legemidlet lindrer kløe, styrker beskyttende (beskyttende) funksjon i huden, normaliserer keratiniseringsprosessen, fukter og myker huden.

Radev hormon salve eller ikke? Sammensetningen av stoffet inkluderer ikke noen hormonell komponent, som tillater bruk av krem ​​i pediatrisk praksis for sykdommer i huden.

Indikasjoner for bruk av Radevit salve (Destinasjonsområde)

Som en del av komplekse terapien er legemidlet foreskrevet for følgende sykdommer: hud:

Ytterligere indikasjoner for bruk: forebygging av allergiske reaksjoner og inflammatoriske prosesser etter behandling med hormonelle salver (kortikosteroider).

Vitamin sammensetning av stoffet tillater bruk av anti-rynke salve. Krem Radevit leppe foreskrevet for peeling, etter forvitring. Før du bruker legemidlet til leppene, anbefales det å konsultere lege.

Kontra

 • resept for retinoider (vitamin A-analoger);
 • hypervitaminose A, E, D;
 • individuell overfølsomhet.

Bivirkninger

Sjelden registrerte narkotikaallergier i nærvær av allergiske reaksjoner i historien til komponentene i legemidlet. Bruk av stoffet til huden i det akutte stadium av den inflammatoriske prosessen kan øke hevelse, smerte og rødhet.

Instruksjoner på krem ​​Radevit (metode og dosering)

I tilfelle av hudsykdommer påføres et tynt lag av Radevit salve til det berørte området to ganger om dagen. Instruksjonen inneholder anbefalinger for påføring av spesielle okklusive dressinger som begrenser tilgangen av oksygen til de berørte områdene av huden.

Ved mangler og sprekker kreves obligatorisk antiseptisk behandling av huden. Bruksanvisning Radevit-aktiva anbefaler at du bruker stoffet i lang tid (opptil flere uker).

overdose

Gitt ekstern bruk av stoffet og minimal absorpsjon av de aktive ingrediensene, er muligheten for overdosering av stoffet helt utelukket. Saker av stoffet inne er ikke registrert og er ikke beskrevet.

interaksjon

Samtidig behandling med andre legemidler som inneholder retinoider, vitaminkomponenter (særlig vitamin A, E, D) anbefales ikke på grunn av risikoen for hypervitaminose. Hormonale midler reduserer effektiviteten av stoffet. For å redusere alvorlighetsgraden av bivirkninger, kan glukokortikosteroider og salisylater bli foreskrevet.

Salgsbetingelser

Kjøp i Moskva Radevit kan være på apotek. I Minsk, i andre byer i Russland, Ukraina og Hviterussland, er det ikke nødvendig å presentere en reseptbelagt medisinsk form.

Lagringsforhold

Uakseptabelt frysing. Temperaturområde fra 4 til 10 grader Celsius.

Holdbarhet

Tuba kan lagres i 4 år.

Spesielle instruksjoner

Hva er forskjellen Radevit og Radevit eiendel? Den nye, forbedrede formelen av stoffet har en komponent - vitamin D2 er erstattet av vitamin D3 (colecalciferol).

Analoger av Radevita (struktur, ved farmakologisk virkning)

For barn

Krem til barn foreskrevet for peeling av huden, overfølsom hud to ganger om dagen (om morgenen + om natten).

Under graviditet

Det anbefales ikke å foreskrive medisiner til kvinner som venter på fødselen.

Anmeldelser av Radevit salve (generell mening)

Legemidlet tolereres godt dersom alle anbefalinger følges. Det har en uttalt regenerativ effekt, spesielt i komplisert terapi.

Omtaler på ansiktskrem: stoffet er godt fuktighetsgivende sensitiv hud, som hjelper jevne ut rynker med langvarig og riktig bruk.

Den utprøvde anti-inflammatoriske effekten av stoffet tillater deg å bli kvitt akne. Anmeldelser om Radevit-aktiva er eksepsjonelt positive, stoffet hjelper godt mot rynker.

Prisen på salve Radevit hvor å kjøpe

Kostnaden for stoffet avhenger av landet og regionen. Prisen på krem ​​Radevit i Ukraina er 200 UAH. Hvor mye er stoffet i forskjellige ukrainske byer: Odessa - 197 UAH, Kiev - 270 UAH, prisen i Kharkov - 230 UAH, og i Donetsk - 220 UAH. Salve i Ukraina i de fleste apotek kan bestilles i fravær av medikament tilgjengelig.

I Hviterussland kan prisen på stoffet variere, det anbefales å finne ut direkte på apotek.

Flere Artikler Om Typer Acne