Den største fordelen med masken er den sterkeste rensingen. Men eierne av fet (problem) hud vil elske denne masken mest av alt på grunn av deres lyse antiseptiske, antiinflammatoriske og tørkeegenskaper.

Masken har bare 2 kontraindikasjoner, og ingrediensene koster en krone. Er interessant Mer - mer!

Nyttige egenskaper av masken, eller for det du snart elsker henne

Honning og aspirinmasker har følgende hudvennlige egenskaper:

 • En sterk rensende effekt er den viktigste fordelen med en honning-aspirin maske. Honning og aspirin har en virkelig fantastisk rensende effekt uten å skade huden.
 • Anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper - den andre grunnen til populariteten til denne masken. Honning og aspirin ødelegger bakterier, mikrober, lindrer betennelse og beroliger huden.
 • Masken tørker huden og strammer porene. Gode ​​nyheter for eiere av fet hud - honning og aspirin hjelper deg med å si farvel til fet skinn.

Den beste oppskriften på en maske med honning og aspirin

Du må trenge 3 aspirintabletter. De må forsiktig slipes for å få et pulver.

Deretter legger du til en skje med vann og en liten skje med honning til den (masken blir mer effektiv hvis du erstatter vannet med kamilleavkok, infusjon av eikebark eller nål). En teskje ville være ganske nok.

Bland alle sammen grundig, bruk sammensetningen til den tidligere rensede huden i ansiktet og la den stå i 25 minutter. Fjern deretter masken med varmt vann.

Hvis du vil at denne masken skal virke i full kraft, anbefaler jeg sterkt at du leser artikkelen om bruk av aspirin som et middel for akne og svarte flekker i ansiktet. I artikkelen lærer du hvordan du ikke skal skade deg selv med en slik maske (regler for bruk av aspirin), og du vil også finne mange andre like effektive midler.

Sekvensen for forberedelse av denne masken er perfekt illustrert av dette bildet:

Riktig bruk av masken - nøkkelen til suksess!

Men selv med tilsynelatende sikkerhet kan en aknemaske med honning og aspirin være skadelig hvis du ikke kjenner de grunnleggende reglene for å bruke det:

 1. Masken påføres en hud som er grundig rengjort fra sminke og smuss.
 2. Hold masken på ansiktet i mer enn 20 minutter, anbefales ikke.
 3. Etter 20 minutter har gått, fjern masken fra ansiktet med en svamp og løp varmt vann. Deretter legger du på ansiktet ditt vanlige krem.
 4. Hvis plutselig i løpet av prosedyren du begynte å oppleve ubehag, fjern umiddelbart blandingen fra ansiktet. Og mest sannsynlig må du slutte å bruke masken.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

De viktigste og kanskje de eneste kontraindikasjoner er individuell intoleranse mot aspirin eller honning (allergi) og tilstedeværelse av edderkoppårer i ansiktet (kupperose). I tillegg er det nødvendig å forlate bruken av en slik maske for ventende mødre og ammende kvinner.

Faktum er at aspirin raskt trenger inn i huden og kommer inn i blodet. Derfor, for ikke å skade barnet, er det verdt å midlertidig forlate slike kosmetiske prosedyrer.

Forsøk følsomhetsprøven. Påfør litt av sammensetningen på huden på håndleddet, og hvis det ikke oppstod ubehag i 24 timer, kan du trygt begynne å bruke den magiske sammensetningen.

I sammendraget vil aspirinmasker med honning være mest hensiktsmessig i slike tilfeller:

 • For å eliminere problemene som er forbundet med problemhud: akne, akne og sorte prikker;
 • Aspirin har en utmerket effekt på fet hud, normaliserer arbeidet med talgkjertlene og reduserer betydelig overdimensjonert porene.

Du vil miste mye hvis du ikke leser 8 kule oppskrifter for ansiktsmasker med aspirin for akne, som i virkeligheten ikke er dårligere enn denne (og noen er enda bedre!).

Anmeldelser av handlingsmasker med honning og aspirin

På grunn av at oppskriften lenge har "gått" rundt nettverket, er det ganske mange meninger om effekten av masken for å trekke noen konklusjoner. Ansiktsmasken av honning og aspirin har forskjellige vurderinger: fra et frankt negativt til "klasseklasse".

Sannsynligvis masken likte ikke de som ventet et øyeblikkelig mirakel fra serien "slått og alt straks passerte." Men dette er bare mulig i et eventyr, men masken fjerner irritasjonen rundt akne nesten første gang. Og til slutt, en liten kommentar i kommentarene, hvor du kan legge igjen en kommentar, og vi leser det med glede!

Ansiktsmaske med aspirin og honning

Bilder fra nettstedet: n1s1.hsmedia.ru

Hvilke moderne kvinner og jenter ville ikke være enige om å gjøre huden til sine egne ansikter mye mer behagelig å ta på, så vel som vakker, fløyelsaktig og yngre. Og så var det i alle aldre, og vil være til slutten av tiden. Faktisk er det den personen som er den første som blir rammet av dem rundt ham, fordi hans velpleide utseende kan betraktes som kjennetegn for enhver kvinne. Bruken av en rekke kosmetikk, samt profesjonell hjelp med problemhud er det beste alternativet for alle, men du bør også være oppmerksom på hjemmepleie, uten som du nesten ikke vil kunne oppnå et godt resultat. For eksempel sier mange jenter at en ansiktsmaske med aspirin og honning vil bidra til å takle mange ulemper, som er bekreftet av verdensberømte kosmetologer.

En fantastisk maske med aspirin og honning: hva er bruken av disse komponentene

Bilder fra nettstedet: secretface.ru

Faktisk er det absolutt ingen hemmelighet eller hemmelighet i det faktum at hver jente eller kvinne bør bli mer oppmerksom på huden hennes, jo flere problemer hun har med det. Svarte flekker, akne, overdreven pigmentering, etc., krever spesiell forsiktighet. Ellers vil ansiktet ditt ikke se den beste måten. Men likevel trenger du ikke å bli opprørt, fordi et problem har en løsning, og masken for akne med aspirin og honning kan bli en ekte finner på grunn av de unike egenskapene til komponentene, men la oss få alt i orden slik at alt blir så klart som mulig.

Den utbredte bruken av aspirin i kosmetikk på grunn av sin unike egenskaper

Acetylsalisylsyre, som i de vanlige folkene lenge har blitt kalt bare aspirin, har vært kjent for alle siden tidlig barndom. Dette legemidlet i form av hvite tabletter er tatt for å lindre smerten, redusere feber og så videre. Dens kostnad er ikke bare lav, men faktisk verdiløs, fordi masken med aspirin og honning er tilgjengelig for absolutt alle.

Bilder fra nettstedet: cardioplaneta.ru

 • Legemidlet, som det fremgår av navnet, er iboende surt, fordi det renser huden perfekt. Det er derfor det ofte brukes til høykvalitets peeling av ansiktet, og ikke bare hans.
 • Aspirin "kan" regulere arbeidet i sebaceous kjertlene i huden, det vil si, dets fettinnhold etter bruk er betydelig redusert.
 • Masken, som inkluderer aspirin og honning i ansiktet, blir et universelt middel som vil redusere, og så eliminere alle betennelser helt.
 • Regelmessig bruk av en slik maske vil tillate deg å unngå et slikt vanlig fenomen som inngrakte hår.
 • Problem hud med kviser og akne blir rent og vakkert hvis du bruker masken i rett tid, ikke glem å gjøre det regelmessig.

Bilder fra nettstedet: time-for-lady.ru

Det er nødvendig å legge til at den konstante bruken av en slik maske vil redusere risikoen for en rekke rødhet betydelig. Pimples vil gradvis smelte bort som en fjær snøball, og epidermis vil bli mye sunnere, elasticiteten vil øke betydelig, og fargen blir jevn.

Om fordelene med den andre komponenten av masken, det er, kjære, så mye er allerede skrevet og sagt om dette at det ville være upassende å gjenta. Honey selv er et ekstremt verdifullt naturlig produkt, både for inntak, og som en rensing, anti-aldring, som gir styrke og elastisitet til huden, betyr.

Hvis du ikke kan, men virkelig vil: aspirin ansiktsmaske med honning er ikke egnet for alle

Mange jenter hørte nesten ikke hvilke fantastiske egenskaper og kvaliteter en maske har med et stoff som aspirin fra et apotek, straks haste inn i kamp, ​​dristig imponerende på ansiktet, en blanding av seg selv. Men dette er ikke i det hele tatt riktig, og hvis du ikke vil oppnå enda større problemer i stedet for en slående effekt, er det verdt å veie fordeler og ulemper, og vurdere hvilke indikasjoner, samt kontraindikasjoner for bruken der.

Før du bruker en maske med aspirin og honning, er både industriproduksjon, og laget med egne hender, det nødvendig å utføre en følsomhetstest. For å gjøre dette, bør det først påføres på innsiden av håndleddet. Hvis det ikke skjedde rødhet, kløe og andre ubehagelige effekter etter en dag, så kan masken brukes.

Faktisk er aspirin langt fra å være en naturlig, naturlig substans, men et stoff som må brukes med ekstrem forsiktighet. Videre kan en maske av aspirin og honning forårsake en rekke uønskede bivirkninger, hvorav jeg, selvfølgelig, vil gjerne beskytte mitt dyrebare ansikt. La oss se på grunnene til at det er nødvendig å forlate bruken av slike kosmetikk og beskytte deg selv.

Bilder fra nettstedet: kakmed.ru

 • Det er uønsket å bruke en aspirinmaske under graviditet, så vel som under amming. Å bli absorbert i huden og komme inn i blodet, kan acetylsalisylsyre ha noen effekt på fosteret eller babyen, og dette er definitivt ikke nyttig for oss.
 • Hvis en jente har noen form for allergi, bør du først konsultere en ekte lege. Bare legen din kan gi svar på spørsmålet om du kan bruke denne typen maske, eller om du bør nekte det.
 • Det er klart at med fullstendig intoleranse mot acetylsalisylsyre, og dette skjer også og selv, kan man si, ikke sjelden, vil en maske av denne typen vise seg å være en dårlig service til kroppen din.
 • Hvis huden i ansiktet ditt er mekanisk skadet, for eksempel, det er riper eller kutt på overflaten, bør søknaden av en slik maske utsettes til de er helt helbredet.

Unik ansiktsmaske "Honning og aspirin": oppskriften skal følges nøye

Uansett hvor ros honning og aspirin fra akne, svarte flekker, betennelser av forskjellige slag og andre hudproblemer, må du vite at i tillegg til kontraindikasjoner, kan det ha andre ulemper. Faktum er at det er nødvendig å observere oppskriften av preparatet i den største strengheten, siden slike legemidler har sine egne egenskaper. Hvis du gjør noe galt, for eksempel, legg til mer aspirin enn det kreves, så kan du til og med forårsake en kjemisk brenning av en person som vil være vanskelig å kurere.

Aspirin, som brukes til fremstilling av ansiktsmasker med honning, har en tendens til å kvalitativt ikke interagere med hver komponent. Fordi du trenger å legge det bare som angitt i oppskriften, og ad-lib er kontraindisert her. Dessuten kan en maske av denne typen, som inneholder acetylsalisylsyre, holdes på ditt eget dyrebare ansikt i ikke mer enn ti minutter, hvorpå du kan vaske det av med rent vann.

Den enkleste og rimeligste oppskriften på ansiktsmasker med aspirin: uten mye trøbbel

For å forberede den enkleste ansiktsmasken med de ovennevnte ingrediensene, trenger du ikke å oppgradere fra spesialundervisningsinstitusjoner. Det er ikke noe spesielt vanskelig, og det kan ikke være, bare følg instruksjonene strengt og alt kommer til å bli bra. Så, la oss ikke utsette saken i en lang boks, men kom deg ned til jobb, spesielt siden det tar omtrent tre minutter å fullføre.

Bilder fra nettstedet: i9.onelady.ru

 • Det vil ta fire tabletter med vanlig aspirin, kjøpt på apoteket. Pass på å se på utløpsdatoen, fordi det skjer at stoffene samler støv i våre førstehjelpspakker i svært lang tid, og de kan ganske enkelt ikke brukes.
 • Ved hjelp av en mørtel og pestle, et vanlig ark papir og en rullestift, eller en enkel glassflaske, blander du tabletter slik at de blir til pulver.
 • Det resulterende pulveret skal forsiktig fortynnes med kokt vann, i mengden av en enkelt teskje.
 • Naturlig bi-honning trenger litt varme opp i et vannbad. Etter det må det legges til aspirin fortynnet med vann. Honning kan legges i hvilken som helst mengde, men et par dråper, for eksempel en halv teskje, vil være ganske nok.

Det gjør ikke vondt for å legge til to til fire dråper olivenolje til masken, men dette er valgfritt, da effekten av aspirin vil svette noe. Du kan bruke en maske om kvelden før sengetid, i omtrent fem til ti minutter, skyll deretter med rent vann eller med myceliumvann, og påfør en beskyttende krem ​​som du er vant til. Det bør bemerkes at en slik maske vil være nyttig i form av rensing, for absolutt hvilken som helst hud.

Stor maske av aspirin og honning for akne: Velg rimelig

Bilder fra nettstedet: roypchel.ru

Det beste alternativet for ansiktets hud, som ikke er fornøyd med rensligheten og tilstedeværelsen av stadig uhensiktsmessig hopping av akne, vil bli kjent for deg. For eksempel har hver jente en favoritt lotion, så du kan bruke den som grunnlag for en høy kvalitet og effektiv maske med aspirin og honning.

 • Tre tabletter med vanlig aspirin bør knuses som beskrevet i forrige oppskrift.
 • Neste, i stedet for rent vann, bør du bruke en teskje favorittlotion.
 • I den resulterende løsningen legger du til noen dråper smeltet honning, noe som er veldig viktig å ikke varme opp til en temperatur på mer enn førti grader, fordi den mister sine helbredende egenskaper.

Mask "Honning og aspirin: en oppskrift på sensitiv hud med havremel

I denne versjonen av masken må du også bruke fire piller med vanlig, godt gammelt aspirin, som også må slettes, til støv.

 • Spiseskje med toppen av havregryn skal grille i en kaffekvern, eller bare slippe gjennom en fin nettkvern flere ganger.
 • Du vil også trenge en teskje av høy kvalitet, fett yoghurt.
 • Honning i dette tilfellet bør også legges i mengden av en teskje.

Bilder fra nettstedet: pro- maski.com

Alle ingrediensene må blandes til glatt og påføres ansikt i fem til ti minutter. Etter prosedyren må du også vaske av med vann og bruke en beskyttende, nærende krem. Det er nødvendig å huske at alle masker som du forbereder hjemme, bare ikke kan lagres i lang tid. Fordi du må gjøre hele blandingen og umiddelbart sette dem. Alternativet for matlaging for fremtiden her passer ikke akkurat, husk dette alltid.

Ansiktsmasker med aspirin og honning

Ungdommen og friskheten i ansiktet er hva hver kvinne aspirerer til. I storbyområdene etterlater økologien mye å være ønsket, og det er derfor flere og flere kvinner i feltet legger merke til at deres hud blir grå og livløs. Men for å løse dette problemet, er det enkle og effektive måter. Dette er folkelige oppskrifter av kosmetiske masker fra naturlige ingredienser. De er ikke bare effektive, men også billige. Aspirin og honning vil bidra til å takle noen alvorlige problemer.

Fordelene med aspirin og honning i kosmetikk

Aspirin er en ganske vanlig medisin i kosmetikk. Han har mange fordeler som profesjonelle kosmetologer elsker ham så mye.

 • Aspirin tørker perfekt oljeaktig hud. Med konstant påføring av masker fra aspirin, forbedrer huden merkbart utseendet, sebaceous kirtler går tilbake til normal.
 • På grunn av sin antibakterielle egenskap bekjemper aspirin mot betennelse og sår på ansiktet. Perfekt lindrer akne, hudormer og komedoner.
 • Det har en bleking effekt. Med hjelp av aspirin kan du kvitte seg med fregner og alder flekker. Også blekningsegenskapen eliminerer spor av akne, mørke flekker og til og med uønsket solbrenthet.
 • Aspirin er kjent for å forbedre blodtilførsel av celler, slik at huden er fylt med fuktighet og oksygen. Dette bidrar til en mer sunn farge og eliminering av ødem og poser under øynene.
 • Acetylsalisylsyre er en kjemisk peeling som gjør at du forsiktig og forsiktig eksfolierer døde hudceller.

Honning er også ansett som et godt hjelpemiddel i ansiktspleie. Det er mettet med vitaminer og sporstoffer som kan fungere underverk.

 • Honning er det beste produktet for å fôre huden. Etter første bruk av masken med honning, kan du se at huden har blitt strålende og sunn.
 • Honning har stoffer som kan produsere naturlig kollagen. Med dette kan du kvitte deg med rynker og hakkende hud. Det fremmer aktivt regenerering av epidermale celler.
 • Honning anses som et antimikrobielt produkt som inneholder vitamin C. Denne egenskapen hjelper oss med å bekjempe problemhud.

Honning og aspirin er komponenter som kan lage en bombe fra enhver maske. Disse er så effektive ingredienser at du vil bli overbevist om deres styrke og handling etter første bruk av ansiktsmasken. Så hva slags kosmetikk er mest effektive, og om det er verdt å legge til ekstra komponenter til honning og aspirin, la oss prøve å finne ut det.

Mask for rensing av huden med aspirin og honning

 • honning - en spiseskje
 • Aspirin - 2 tabletter.

Fremstillingsmetode:

 • Krymp tabletter til pulver.
 • Varm honningen i et vannbad.
 • Bland honningen med aspirin, gi pulveret tid til å oppløse.

Den resulterende tykke vasselen må påføres på et renset ansikt. For større effekt kan du pre-dampe huden på urtebuljong. Hold masken til den er helt tørr, hvorpå den må fjernes med en fuktig bomullspinne og skylles med vann. Denne masken trenger dypt inn i porene, renser og desinfiserer dem. Hvis du gjør et behandlingsforløp bestående av 10 søknader, vil akne og akne forsvinne gradvis. Huden blir jevn og frisk. Intervallet mellom bruk av masker - minst 3 dager, siden dette verktøyet er ganske aggressivt.

Pore ​​Strammingsmaske

 • honning - en spiseskje
 • aspirin - 3 tabletter;
 • egghvite;
 • sitron.

Fremstillingsmetode:

 • Grind aspirin i pulver.
 • Slå egget med medisin.
 • Varm honningen i et vannbad.
 • Klem saften fra en halv sitron.
 • Bland alle ingrediensene.

Denne masken påføres ren hud med en børste. Masken tørker raskt, men vask den ikke av umiddelbart. Over den tørkede masken må du sette et nytt lag med midler. Så du kan gjenta flere ganger, effekten vil bare øke. Denne masken forbedrer tilstanden til fet hud, aktivt strammer porene, ansiktet blir silkeaktig. Etter flere applikasjoner er sebumproduksjon normalisert. Hvis, etter vasking av masken, er huden strammet, bør det påføres et tynt lag med lettkrem.

Aspirin og Honning Scrub

 • honning - en spiseskje
 • aspirin - 3 tabletter;
 • salt - 1 ts;
 • rømme - 1 ss.

Fremstillingsmetode:

 • Kryss fin aspirin, men ikke ta med til en tilstand av pulver.
 • Varm honningen i et vannbad.
 • Tilsett rømme, aspirin og grovt salt til honning.

Masken må påføres umiddelbart etter tilberedning, til saltet har tid til å oppløse seg. Dette verktøyet må gnides i en sirkelbevegelse. Aspirin og salt som en børste rengjør porene, fjern forsiktig det øvre keratinøse laget av epidermis. Etter å ha gniddt, må du forlate naturlige kosmetikk på ansiktet i ca. 10-15 minutter, og vask det av med vann. Det er viktig å vite at en slik maske ikke kan påføres huden, som har kutt eller sår.

Mask for moden hud

 • honning - en spiseskje
 • aspirin - 2 tabletter;
 • mellomstore poteter;
 • kamille avkok.

Fremstillingsmetode:

 • Forbered en rik avkok av kamilleblomstrer. For å gjøre dette, hell 2 spiseskjeer urter med et glass kokende vann og lag over lav varme. Deretter lukk lokket, fjern fra varme, la avkjøle og belastning. Vi trenger 3 ss kjøttkraft.
 • Crush aspirin.
 • Rist rå poteter på en fin riper.
 • Bland godt potetgrøten med kamilledekok, aspirin og oppvarmet honning.

Denne massen påføres ansiktet med et tykt lag. For best effekt, hold bare masken i en halv time. Etter det vaskes vannet av med vann. Denne masken hjelper moden og visnet hud - ansiktet er merkbart strammet, fine rynker forsvinner, og større blir mindre dype og merkbare. Ved påføring av masken skal det tas særlig hensyn til problemområdene - den nasolabiale triangelen og huden rundt øynene.

Aspirin og honning kan gjøre underverk. Hvis du bruker dem regelmessig i kosmetikk, kan du oppnå en ren, jevn og sunn hud.

Maske av aspirin og honning i ansiktet

Den fordelaktige effekten av folkens kosmetiske oppskrifter basert på honning har lenge vært kjent. Den har en stimulerende effekt, hjelper huden å holde seg frisk og vakker. Den helbredende delikatessen er kombinert med urter, oljer, syrer. En av dem - aspirin, en analog av salicylsyre, som er en del av mange kosmetikk. Den finnes i kremer, sjampo, ansiktslotioner, scrubs. Masken for akne med aspirin og honning er et utmerket middel for fading hud. Det eliminerer problemer, renser huden, hjelper de gamle damene å holde ansiktet frisk.

Nyttige egenskaper til masken

Den aktive ingrediensen av aspirin er acetylsalisylsyre. I luften blir det omdannet til salisylsyre, brukt i kosmetologi for behandling av aldersrelatert akne. Alkohol 2% syreoppløsning selges på apotek, brukes som et middel til bred handling. Syr har følgende egenskaper:

 • bakteriedrepende;
 • anti-inflammatorisk;
 • rengjøring;
 • eksfolierende (del av kjemisk peeling).

Det regulerer sebaceous kjertlene, det er anbefalt for fet hud, fordi det har en tørking effekt. Hyppig bruk av alkoholoppløsning er ikke den beste måten som reflekteres på huden, med tiden porene øker, strukturen på epidermis endres, blir den tynnere.

Når aspirin kombineres med honning, blir de helbredende egenskapene til salicylsyre påfyllet av de helbredende effektene av honning, det:

 • beroliger huden
 • beriker det med aminosyrer, mikroelementer, vitaminer;
 • danner en tynn beskyttende film som beholder fuktighet;
 • stimulerer epitelcellefordeling;
 • hvite mørke flekker;
 • phytoncides inneholdt i honningdrepende sykdom som forårsaker mikrober.

Honning inneholder naturlige plantekomponenter, proteiner, oljer som styrker strukturen i huden. Denne biostimulatoren er i stand til å aktivere metabolske prosesser, det fører til at kollagenfibrene virker, for å stramme dermis. På grunn av dette blir fine rynker glatt, og utgjør hudavlastning.

Velværemasker med honning og aspirin er enkle å gjøre hjemme. Det er bare viktig å holde seg til oppskriften, for å observere konsentrasjonen, fordi det i overflødig mengde syre kan skade huden. Det er en risiko i stedet for en terapeutisk effekt for å få en brenning.

Cooking oppskrift

For masken bruker bare naturlig honning, men ikke surrogater. Den beholder sine egenskaper bare når de er lagret riktig. Det er bedre å ikke bruke et mørkt, slitt naturprodukt.

Det beste alternativet er årets honning, som ennå ikke har hatt tid til å bli søt. Hvis helbredelsesproduktet allerede har oppnådd en krystallinsk struktur, oppvarmes den i et vannbad. Imidlertid bør det huskes at når de oppvarmes over 80 grader, går de fordelaktige egenskapene til honning bort.

Aspirin anbefales å bli knust på forhånd, slik at acetylsalisylsyre oksyderes til salicylsyre. For å gjøre dette, bruk en rullestift, medisinen er plassert i stoffet. For masker må du ta aspirin uten et skall, 500 mg.

Maisstivelse er tilsatt som en hjelpekomponent, det forårsaker ikke bivirkninger, det myker masken.

Det er mange oppskrifter som kombinerer honning og aspirin. For å forbedre resultatet av ansiktsmaske med aspirin og honning, inneholder oppskriftene ekstra ingredienser.

Denne artikkelen viser de mest populære formuleringene som mottok det maksimale antall positive vurderinger.

Brukeranmeldelser fra sosiale nettverk innrømmer at de ble kvitt hudproblemer takket være hovedkomponentene i ansiktsmasken oppskrifter: aspirin, honning, vann. Etter dem forsvinner svarte flekker, flekker på huden, inngrodde inflammerte hår, porer smale, huden blir myk, elastisk og frisk.

universell

 • tabletter - 3 stk.
 • honning - 1 ts;
 • vann - 1 ts (for tørr hud gjør ½ vann, ½ vegetabilsk olje).

Lag en homogen blanding, børst den over ansiktet ditt. Sammensetningen er igjen i 5-7 minutter.

rensing

Eliminerer sekreter av talgkjertler, svarte flekker, brede porer.

For fet hud:

 • tabletter - 2 stk.
 • honning - 2 ts.

Aspirin er forsiktig malt, blandet med honning, påført på dampet hud. For å gjøre dette, pust over en varm kamille kjøttkraft. Ved det første tegn på prikking blir masken straks vasket av. Hold blandingen i mer enn 10 minutter, ikke for å unngå brannskader.

 • tabletter - 4 stk;
 • honning - 1 ss. skje;
 • vann - 1/2 ts;
 • Yoghurt - 1 ts.

Legemidlet er oppløst i vann, resten av ingrediensene blir tilsatt til blandingen. Masken påføres i 15 minutter.

forfriskende

Vel jevner fine linjer, nærer dermis.

For fading hud:

 • tabletter - 2 stk.
 • honning - 3 ss. skjeer;
 • gelatin - 1 ts;
 • glycerin - 3 ss. skjeer;
 • vann - 7 ts.

Gelatin er oppløst i henhold til instruksjonene på pakken, resten av blandingskomponentene blir innført i den. Glyserin nærer huden godt, tillater ikke gelatin å danne en skorpe. Masken påføres ansiktet i 20 minutter.

tørke litt

Det renser huden perfekt fra de sebaceøse sekreter som produseres av kjertlene. Ved vanlig bruk strammer den dermis, reduserer porene. Sammensetningen er effektiv for enhver dermis. Denne masken brukes ikke mer enn 1 gang i uken.

For kombinasjonshud:

 • tabletter - 3 stk.
 • honning - 1 ss. skje;
 • ½ sitronsaft;
 • egg hvit.

Aspirin er pisket med protein, deretter tilsettes honning og juice. Søk om i 15 minutter.

Anti-inflammatorisk

Når det er problemer med akne, blir blandingen forbedret med antiinflammatoriske komponenter. Dette kan være infusjoner eller ekstrakter av rygg, hypericum. Oftest brukes de to reseptene nedenfor for å fjerne små pustulære formasjoner.

Maske med urter:

 • tabletter - 3 stk.
 • honning - 2 ss. skjeer;
 • calendula tincture alkohol - 15 dråper;
 • avkok av kamille 2 ss. skjeen.
 • tabletter - 4 stk;
 • honning - 2 ss. skjeer;
 • Aloe juice - 1 ts.

Blandingen blandes grundig, påføres på den pre-dampede huden, la i 15 minutter. Etter å ha skyllet ansiktet skyll buljongen kamille.

skrubb

Dyp rensing av huden utføres ikke mer enn 2 ganger i måneden. Sammensetningen har en irriterende effekt på dermis, vel vurderer cornified epithelialceller. Oppskrift på tørr og fet hud er annerledes.

For fet hud:

 • tabletter - 4 stk;
 • honning - 1 ss. skjeer;
 • havsalt-1 ts.

Sammensetningen er påført i bare 5 minutter, det er viktig å nøye observere tidsintervallet, siden konsentrasjonen av salicylsyre er meget stor.

 • tabletter - 4 stk;
 • honning - 1 ss. skjeer;
 • vann - 1 ss. skje;
 • vegetabilsk olje - 1 ss. en skje.

Olje beskytter tørr hud, gjør sammensetningen ikke så aggressiv. En lignende prosedyre utføres i skjønnhetssalonger, hjemme er det billigere å holde. Etter prosedyren er hudrødhet mulig, så du må tørke huden med avkok av urter eller kald te.

Vilkår for bruk

Før du bruker blandingen i ansiktet, kontroller kroppens reaksjon på komponentene. For dette testes sammensetningen på håndleddet: en liten dråpe er nok, den blir igjen i 10 minutter. Hvis du har noen ubehag, nekter du prosedyren.

Masken påføres bare på det vasket, tørkede ansiktet, uten å berøre området rundt øynene.

Etter tørking av det første laget, for den større effekten, sett den andre. Hvor mye å holde blandingen på ansiktet angitt i oppskriften. Etter å ha fjernet velvannspreparatet, blir ansiktet skyllet grundig, en lett fuktighetskrem påføres om nødvendig.

Det anbefales ikke å bruke ansiktsmedisinske honning-aspirinformuleringer i noen tilfeller:

 • i tilfelle av ansiktsskader: sår, brannskader;
 • Etter å ha besøkt solarium (naturlig solbrenthet vil falme, kan dermis bli spottete);
 • med rosacea - edderkopper.

Det er kategorisk umulig å bruke en maske etter epilering, for mye stress på huden, kan kjemiske forbrenninger fra aspirin oppstå. Mer enn to ganger i uken utføres ikke renseprosedyrer. Honning i ren form, hvis det ikke finnes noen allergiske manifestasjoner, kan gradvis brukes regelmessig.

Kontra

Som med alle stoffer, kan aspirin forårsake individuell intoleranse, bivirkninger. Honning - et naturlig biavlprodukt, kan forårsake en allergisk reaksjon.

For de som lider av sesongens allergi - reagerer på pollen, er masker kontraindisert. De spesielle egenskapene til honning må tas i betraktning for gravide og ammende mødre - det er bedre for dem å nekte slike kosmetiske prosedyrer.

Oppskrifter for effektive ansiktsmasker basert på honning og aspirin

Ønsket om å se frisk og naturlig for en kvinne i alle aldre. Men dessverre, prisene på omsorgsfulle kosmetikk noen ganger "banker ned". Selv om, hva kan være enklere - en ansiktsmaske med honning og aspirin. Det er mange oppskrifter som samler rave vurderinger fra kvinner som bruker dem hele tiden.

De to aktive komponentene er av stor verdi for hudpleie, spesielt for problemhud. Sammensetningen er ikke bare nyttig for ansiktets hud, men er også i stand til å behandle ømme ledd, det er ganske enkelt forberedt forskjellig. Så hva er bruken av honning og aspirinmasker?

Magisk honning

Det faktum at dette produktet er virkelig magisk var kjent for våre forfedre. Det brukes ikke bare som et hjem kurativ, men som et komplett kosmetisk verktøy. Honning er egnet for alle typer hud og har en gunstig effekt på det:

 1. Det har evnen til å beholde fuktighet i cellene, gjør det ikke mulig å fordampe på grunn av dannelsen av den tynneste filmen på huden.
 2. Desinfiserer huden, lindrer betennelse, forhindrer dannelse av kviser.
 3. Det nærer huden med vitaminer.
 4. Hjelper til å akselerere celleregenerering.
 5. Styrker beskyttelsesfunksjonen.
 6. Senker hudens aldring og rynkdannelse.
 7. Litt hvit.

Og dette er bare en komponent i masken.

Egenskaper av aspirin som kosmetisk

Beauticians praktiserer kjemiske peeling i lang tid. Nå er det en rutinemessig salongprosedyre som er tilgjengelig for alle som har penger. Noen typer peeling inneholder salicylsyre, den som vi bruker i form av piller for varme og smerte. Det er aspirin.

Selvfølgelig vil ikke hytta i tabellen, og legge til resten av ingrediensene. Det er anvendt forbindelser fremstilt ved industrielle metoder. Hvordan virker aspirin i masken?

 • Salicylsyre har en sterk bakteriedrepende effekt, det reduserer betennelse, helbreder små skader og eliminerer akne;
 • eksfolierer døde hudceller;
 • renser huden og tette porene av sebum og smuss.

Evnen til å normalisere sebaceous kjertlene gjør aspirin og honning et effektivt middel ikke bare for akne. De kan kvitte seg med svarte flekker og forstørrede porer.

Masken av aspirin og honning er den optimale kombinasjonen for å oppnå hovedmålet - helbredelse, dyp rensing og næring av ansiktets hud.

Hvordan lage en maske hjemme?

Honning og aspirin - dette er hva som er i ethvert hjem. De kan legges til olje - vegetabilsk eller essensielt, de kan kombineres med andre nyttige produkter som ofte brukes i hjemmet kosmetikk.

Faktisk, ved å bruke en slik maske, utfører du en dyp rensing av ansiktet med aspirin, så det er uønsket å gjøre det mer enn 1 gang i uken.

Mask med honning og aspirin kan brukes til eiere av tørr tynn hud. Honning reduserer tørkeeffekten av acetylsalisylsyre. For ytterligere mykning, i stedet for vann i en slik maske, kan du bruke en teskje jojobaolje.

Mask Oppskrifter

Masker, spesielt mot komedoner og akne, kan bare brukes på problemområder i ansiktet, oftest er det T-sonen. Derfor er det ikke nødvendig å forberede en stor mengde av blandingen. Du kan ikke høste masken for fremtidig bruk, det vil ødelegge.

Ansiktsmasker med tilsetning av honning og aspirin brukes til forskjellige formål.

For dyp rensing

Den enkleste og mest effektive oppskriften er aspirin, honning og vann. For masken trenger du 3 aspirintabletter, en halv teskje vann og så mye honning. Den vanskeligste delen er å knuse pillene. Dette er best gjort på et brett, innpakket i et stykke papirhåndkle og rullet ut med en rullestift.

Hvis honning er kandisert, bør den være litt oppvarmet. Sett riktig mengde i et glass og legg det i en tallerken med varmt vann. Bland ingrediensene og påfør ansiktet, unngå områdene rundt øynene. Før du bruker en maske, anbefales det å dampe ansiktet med et varmt, fuktig håndkle. Eksponeringstiden for en aspirinmaske er ikke mer enn 10 minutter, med tanke på aggressiviteten til syren.

Anti-inflammatorisk

En maske med aspirin og honning brukes også til akne. For forberedelsen trenger du 15 dråper tinktur av calendula og kamille avkok, 2 ss varm honning og 3 knuste aspirintabletter. Påfør om 20 minutter. Sammensetningen trekker pus fra små kviser og lindrer betennelse.

En annen versjon av masken med aspirin og honning fra akne og komedoner. Pulver av 4 tabletter skal blandes med 2 ss varm honning og en teskje frisk aloe juice. Tilsett vann for å oppnå ønsket tykkelse. Eksponeringstiden er 15 minutter.

forfriskende

Vil du raskt oppdatere din hudfarge? Masken av honning, aspirin og mineralvann vil hjelpe. Utvid 3 aspirintabletter, tilsett et par dråper mineralvann til pulveret og en halv teskje varm honning.

Å maskere var tykkere og legge seg godt på ansiktet, legg til et par klemmer av rismel. Eksponeringstiden er 20 minutter.

Maske skrubbe

Du kan lage et ansiktskrem med honning i to versjoner:

 1. En spiseskje varm honning blandet med pulver av 4 tabletter aspirin, ½ teskje saltvann. Påfør på våt hud med milde massasjebevegelser. sett i 5 minutter og skyll.
 2. Bland samme mengde aspirin med en teskje olivenolje og en spiseskje vann. Metoden for anvendelse er den samme.

Aspirin Honey

De fantastiske egenskapene til denne kombinasjonen er ikke begrenset til en rent kosmetisk effekt. Honning og aspirin fremstilles effektivt anti-inflammatorisk og smertestillende medisin for syke knær. Den kan være forberedt for fremtidig bruk, og det kalles aspirin honning.

Honning og aspirin vil bidra til å kvitte seg med knesmerter forårsaket av gamle skader, samt aldersrelaterte endringer. For å forberede en terapeutisk blanding trenger du 10 knuste aspirintabletter per 200 ml flytende honning. Det er bedre å bruke naturlig honning før det begynner å bli tykkere og sugared. Blandingen blandes grundig og plasseres i 10 dager på et varmt, mørkt sted. Hver dag må det forstyrre.

Sammensetningen brukes i form av en komprimeringssmøring av patellaen, omslag med et bandasje eller gasbind, polyetylen og vikle med en ullduk. Før du lukker kneet med en komprimering, masser det litt. Det er bedre å utføre prosedyren om natten. Foten skal være i ro under behandlingen. Det er nødvendig å komprimere hele tiden, til smerten går forbi. Den svake rødheten og brennende følelsen som vises ved begynnelsen av behandlingen, vil gradvis forsvinne.

Video: Ansiktsmaske med aspirin og honning fra akne, hudormer og komedoner.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Bruk av masker med innholdet av honning og aspirin er vist i følgende tilfeller:

 • for problem hud (masker vil bidra til å bli kvitt akne, akne merker, svarte flekker);
 • for oljeaktig porøs hud (på grunn av acetylsalisylsyre blir tørrere, og porene er nesten usynlige);
 • for aldrende hud (masker vil bidra til å gjenopprette elastisitet og forhindre rynkets tidligere utseende);
 • for tørr hud (ernæring og hydrering).

Når du bruker acetylsalicylsyre, ikke glem at det fortsatt ikke er et naturlig stoff, men en kjemisk, så bruken kan være begrenset. Og honning kan forårsake allergi.

Først og fremst er disse stoffene kontraindisert for de som lider av allergi eller har individuell intoleranse mot minst en av komponentene. Under alle omstendigheter, før du bruker som en maske eller en behandling for knesmerter, bør en test utføres på et lite område av hud ved krøllen på albuen. Hvis det ikke er noen bivirkning innen en dag, kan du trygt bruke aspirin honning.

Det er uønsket å bruke det under følgende forhold:

 1. Graviditet og amming.
 2. Forverring av kroniske sykdommer.
 3. Tilstedeværelsen av skader på huden på ansiktet.

anmeldelser

"Jeg liker masken med aspirin honning og smør. Noen ganger slår jeg på jojoba, noen ganger oliven. Hun ble kvitt akne i ansiktet hennes og det var ikke noe spor igjen. Jeg anbefaler. Huden var frisk, borte gråaktig fargetone. Billig og effektiv! "- Valeria, St. Petersburg.

"Jenter med problematisk hud vil forstå meg. Av de mange fondene jeg har prøvd, hvor mye penger ble brukt, viste oppskriften på en maske med aspirin med honning seg å være den mest effektive. Innen en måned ble jeg kvitt hovedproblemet - akne, nå prøver jeg å fjerne spor fra dem. La ikke umiddelbart, men det viser seg "- Yana, Moskva.

"Min mann hadde en gammel sportsskade ganske ofte. Venner foreslo en oppskrift på aspirin honning. Det hjalp! Smertene begynte å avta etter 4 dager. Nå er det flere pauser mellom eksacerbasjonene "- Victoria, Samara.

For å bevare skjønnhet og ungdom, ikke glem om enkle ting som du alltid har for hånden. De lar deg se bra ut og spare betydelige penger for familiens budsjett. Velsigne deg!

7 viktige regler som ikke vil skade huden når du bruker ansiktsmaske med aspirin, honning og gjær

Traction til ansiktets skjønnhet fører kvinner til forsøksbanen: alle typer kosmetiske produkter, damene kompletterer forfatterens masker og skrubbe. Når det gjelder aspirin, honning og gjær, kan det sies med sikkerhet at et kosmetologisk mirakel ble opprettet av hendene på uerfarne kjemikere. Suksessen til forbindelsen er ikke bare at hver komponent har et bredt spekter av positive egenskaper. Hovedpotensialet er kompatibiliteten til ingrediensene, samtidig som det gir en rask synlig effekt.

Terapeutisk effekt av honning og aspirinmasker

Målet med hver kvinne er klar hud med en jevn tone, uten for mye fett, akne eller peeling, så vel som svarte flekker og forstørrede porer. Paradoksalet er at det samtidig er nesten umulig å nå alle punkter i en slik plan: Noen produkter fjerner svarte flekker og smale porer, hviter huden, men tørker ut og skader det sterkt, andre nærer, hjelper til med å bli kvitt akne, men påvirker ikke noen andre. kosmetologiske feil. Når det gjelder folkegruppeoppskrifter basert på honning og aspirin, vil det være mulig å oppnå alt hvis proporsjonene i forberedelsen av masker og fikseringstid på ansiktet blir observert.

Den helbredende egenskapene til pilbark er kjent for alle urfolk i vekstområdet, men det faktum at de hovedsakelig skyldes acetylsalisylsyre er oppdagelsen av 1800-tallet. Forskere fra den tiden var i stand til å bestemme at takket være dette stoffet oppnås en bedøvelse, antibakteriell, antipyretisk effekt.

Virkningsmekanismen av stoffet, den fullstendige listen over fordelaktige og skadelige virkninger, er ikke kjent til nå, med tillit sier bare at aspirin virker slik:

 • senker temperaturen på grunn av effekten på hjernens sentre for termoregulering;
 • tynner blodet
 • utvider små blodkar;
 • påvirker mikroorganismer.

Og i følgende tilfeller er den eksterne applikasjonen også:

 • avfett huden overflaten;
 • forbedrer lokal blodgass;
 • lindrer mindre hudbetennelser;
 • blekemidler;
 • mekanisk eksfolierer epitel (skrubbeffekt).

Basert på en så imponerende liste kan det antas at aspirin i seg selv er ganske tilstrekkelig for sunn hud, spesielt hvis det er et problem med akne eller fet hud. På universalitetens hindring er det flere ulemper med hyppig bruk: Sterk overdryning av huden, spesielt med hyppig eller langvarig bruk; muligheten for en liten kjemisk brenning; mangel på næringsstoffer i sammensetningen.

Å kompensere for de negative effektene og bruk honning og vegetabilske oljer i masker med aspirin. I dette tilfellet er bieproduktet en utmerket komponent, fordi den forbedrer den anti-inflammatoriske, helbredende effekten, og blokkerer også muligheten for acetylsalisylsyre på grunn av overdreven kjemisk angrep på huden. Vitaminer og mineraler fra honning kommer inn i hudceller i ansiktet mye lettere etter at overflaten er blitt "behandlet" med syre, derfor er ernæringseffekten av prosedyren mye sterkere.

En ansiktsmaske med aspirin og honning allerede etter den første applikasjonen reduserer porene, skinner, antall akne og normaliserer tonen. For problemhud er det bedre ikke å forlate masken i kjøleskapet, men å lage mat før bruk. Masken av honning og aspirin vurderinger er for det meste positiv, men ikke forsøm råd fra eksperter.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk av masker

Eksperter sier at selv om aspirin og honning i ansiktet har fordelen, synlig for det blotte øye, representanter for tørr hudtype, har fregner, permanente dype hudirritasjoner, astmatikere, bør allergier avstå fra å bruke disse masker. Faktum er at den aggressive komponenten, en syre, ikke bare tørker ut den allerede ikke-fete huden for mye, men også forårsaker brenning, brenning, kløe eller såkalt aspirin astma. Den siste sykdommen ble registrert hos de som allerede hadde intoleranse mot penicillin-gruppen, og brukte ofte aspirin som anestesi eller for forebygging av trombose.

Tradisjonelle kontraindikasjoner forblir for de som er i graviditet, amming eller har sår på huden, høy feber, forårsaket av sykdomsforløpet (for eksempel influensa). Gitt lysblegningseffekten, bør du ikke ty til stoffet etter å ha fått en brunfarge: dette vil føre til ujevn tone, traumatisering.

Kvinner med kombinert eller fet hudtype kan bruke honning og aspirinmasker, mens man observerer 7 regler som ikke vil skade huden:

 1. Masken påføres på tørr hud, men tidligere vasket med varmt vann, tørket med lette håndkle sparker;
 2. Du kan bruke produktet på T-sonen, eller på hele ansiktet, omgå området rundt øynene, nasolabial triangel;
 3. Påfør bør ikke massere bevegelser, og jevnt "imponerende" betyr;
 4. Prosedyrens varighet kan ikke overstige 10 minutter!
 5. Vask masken er varmt rennende vann, massasje bevegelser (peeling);
 6. Etter vasking av masken påføres ansiktet en lett fuktighetskrem.
 7. Hyppigheten av prosedyren er en gang i uken.

Prosedyren anbefales å utføre ved sengetid, men kremet etter at det er bedre å bruke dagtid: det har en mykere effekt, det vil ikke tette opp de åpne porene.

Aspirin Mask Oppskrifter

Hovedfunksjonen til dette verktøyet er rensing, toning, helbredelse. Grunnmasken på grunnlag av aspirin har ikke mange komponenter: acetylsalisylsyre, honning (helst ikke krystallisert, frisk), vann. Avhengig av problemene som stoffet skal løse, kan du legge til vegetabilske oljer, rømme, pollen, propolis.

Det er viktig! Når du kjøper aspirin på et apotek for kosmetikk, spør om frigjøringsform og den nøyaktige sammensetningen: det er bedre å ta tabletter uten skall og ekstra komponenter.

Å forberede en rensemaske:

 • grind tabletten til et pulver (i en klut, mørtel, spesiell grinder);
 • varme vannet til en temperatur på 40 ° C;
 • Pulver tilsett og brenn biproduktet i flytende tilstand, om nødvendig (nedsmelting på dampbadet).

Aspirinpulveret fortynnes i vann til en homogen masse oppnås, deretter tilsettes honning, blandes grundig igjen. Hold den ferdige masken i kjøleskapet ikke verdt det. Det er bedre å forberede hver gang før du bruker en ny sammensetning.

Aspirinfraksjonen skal være større, desto mer trenger huden en hard rensing: store partikler av tabletter, når de vaskes fra ansiktet, utfører funksjonen av skrubbe. Blandingen fra ansiktet fjernes med varmt rennende vann.

Tabellen viser sammensetningen av komponentene for ulike typer masker og hud.

Oppskrifter for å lage masker med aspirin og honning

Hver kvinne drømmer om å være vakker, men dessverre har ikke alle en ren, silkeaktig hud i ansiktet fra naturen. Fettluster, svarte flekker og akne er i stand til å ødelegge humøret ditt for hele dagen. Masken med aspirin og honning vil perfekt takle løsningen på dette vanskelige problemet, som raskt kan gjøres hjemme fra billige og lett tilgjengelige midler. Acetylsalisylsyre, som er tilstede i masken, har en anti-inflammatorisk og tørkende effekt på huden, og honning etterfyller igjen næringsreserver, og forbedrer tilstanden til epidermis.

Terapeutiske komponenter

Den mirakuløse sammensetningen av aspirin og honning, som gjør det mulig for noen økter å bli kvitt hudbetennelse i ansiktet og dens effekter i form av akne og fettete glans, på grunn av innholdet i et stort antall vitaminer og mineralsporelementer.

Acetylsalisylsyre har lenge blitt anerkjent som et kraftig anti-inflammatorisk og smertestillende middel. Det renser og helbreder inflammet hud, tørker det øvre laget av epidermis, forhindrer utseendet på nye utslett.

På de fordelaktige egenskapene til honning, kan du legge til legender. Det er usannsynlig at det vil være et annet produkt som kan sammenlignes med det når det gjelder antall nyttige mikroelementer og et sett med vitaminer.

Sammensetningen av honning inneholder:

 • bor - strammer huden og hjelper til med å eliminere utslett;
 • kalium - gjør overflaten av huden mindre tørr;
 • magnesium - bidrar til dannelsen av kollagen, hjelper huden til å motstå stress, produserer ekstra energi;
 • mangan - har en antiseptisk effekt, desinfiserer skadede områder;
 • jern - forbedrer blodtilførselen til epidermis;
 • fruktose og glukose - gi ytterligere næring til huden, forhindre utseende av tidlige rynker og andre tegn på aldring;
 • Vitaminer B - sliter med tidlig aldring, bidrar til rask regenerering av huden, forhindrer hevelse;
 • Vitamin C - øker hudens evne til å motstå eksponering mot sollys, forynker huden, utgjør farge;
 • Vitamin K - lyser huden, gjør fregner og alder flekker mindre synlige.

Det er ingen tvil om at en ansiktsmaske med aspirin og honning, som inneholder et så bredt spekter av nyttige komponenter, er den mest effektive måten å løse hudproblemer på. Ved regelmessig bruk av dette verktøyet forbedrer huden tilstanden betydelig: den blir glatt og tonet, rent og sunt.

Indikasjoner for honning og aspirinmasker

Disse masker anbefales for personer med nedsatt sebaceous kjertler, som er preget av en sterk ekspansjon av porer og frigjøring av store mengder sebum. Dette fører til permanent hudforurensning, utseendet av fet skinn, dannelsen av akne og hudormer. Aspirin vil rense og smale porer, noe som resulterer i redusert fettsekresjon av talgkjertlene.

For eiere av tørr, fading hud med svak tone i ansiktsmuskulaturen, så vel som for eldre, vises en maske med aspirin og honning. Takket være næringsstoffene som utgjør honningen, vil huden etter flere behandlinger bli mer hydrert og elastisk, fine rynker vil forsvinne. I tillegg vil honning oppdatere den bleke hudfarge og beskytte huden mot de skadelige effektene av ultrafiolette stråler.

Masken kan brukes som et profylaktisk middel for å rense ansiktet, siden aspirin desinfiserer huden og støtter helsen.

Kontraindikasjoner og anbefalinger

Til tross for den enorme listen over nyttige egenskaper, har en ansiktsmaske med aspirin og honning en rekke kontraindikasjoner, som skyldes både kvaliteten på komponentene og egenskapene til en bestemt menneskekropp.

Acetylsalisylsyre er et medisinsk stoff som kan forårsake alvorlige allergier. Honning er også et allergifremkallende produkt og har egne kontraindikasjoner. Derfor, før du fortsetter å behandle akne og akne ansiktshud, er det nødvendig å teste for allergier.

For å bestemme maskenes individuelle toleranse, bruk en liten blanding på håndleddet og følg oppførselen til huden i 24 timer. Hvis det er utslett eller rødhet, må dette overlates.

I tillegg kan masken ikke påføres under følgende forhold:

 • kuperoze, når fartøyene i ansiktet er utvidet og kapillærene er synlige;
 • med bronkial astma, diabetes, diatese;
 • gravide og ammende kvinner, siden aspirin raskt trenger inn i blodet og kan skade fosteret eller barnet;
 • under forverring av noen sykdommer;
 • med åpne sår og kutt på ansiktet.

Effektiviteten av masken avhenger av kvaliteten på produktene den er laget av. Spesielt bør honning bare brukes naturlig, og aspirin-sertifisert, kjøpt i et pålitelig apotek.

Hudpreparering

En hvilken som helst rensende kosmetisk maske begynner med forberedelsen av ansiktets hud. Før du begynner prosessen med å bruke blandingen, er det nødvendig å rengjøre huden av kosmetikk, støv, fett og andre forurensninger grundig. For å gjøre dette blir ansiktet først vasket med varmt vann og såpe, og deretter tørket med en bomullspinne dyppet i lotion. Det er veldig ønskelig å dampe ansiktet før du påfører masken, og det er bedre å utføre denne prosedyren ved hjelp av medisinske urter. For denne perfekte avkok av calendula, nettle eller kamille.

Behandlingsmasken med aspirin og honning bør ikke gjøres for ofte, en gang i uken er nok. Tross alt, etter dens konsistens, ser dette verktøyet ut som en skrubbe, og med hyppigere bruk er det lett å overdrive og skade huden. Prosedyrets varighet er ca. 20 minutter, hvorefter det er nødvendig å slette blandingen med en svamp fuktet i varmt vann og påfør en nærende krem ​​på ansiktet.

Hvis det er en brennende følelse eller andre tegn på ubehag under behandlingen, bør du straks vaske blandingen fra ansiktet.

Mask forberedelse metoder

Maskets effekt og terapeutiske egenskaper er ikke bare avhengig av bruk av aspirin og honning for produktet, men også på dosering og korrekt sekvens av ingrediensene. Det er mange oppskrifter for rensing og foryngende masker, en av de viktigste fordelene som er hastigheten på utførelse og tilgjengeligheten av komponentene. Forfatteren av nettstedet SecretFace.ru fant ut reglene for matlaging.

For forberedelse av en universell ansiktsmaske, trenger du 4 aspirintabletter, en teskje vann og en halv spiseskje flytende oppvarmet honning.

Aspirin må omdannes til et pulver, deretter blandet med honning og vann. Den resulterende blandingen er jevnt fordelt på overflaten av ansiktet, omgå den følsomme huden rundt øynene. Mask hold i ca 10 minutter, og vask deretter av med varmt vann. Utfør prosedyren ikke mer enn en gang i uka.

 • Mot betennelser (med rømme)

I tillegg til aspirin og honning, inneholder sammensetningen av dette antiinflammatoriske middel en infusjon av grønn te og rømme.

For å forberede blandingen, kombiner 1 knust aspirinpille, 1 ts. grønn te, 2 ts. rømme og 1 ts. varm honning og bland godt. Masken påføres ansiktet og holdes i 15 minutter. Verktøyet negerer den inflammatoriske prosessen, forhindrer utseendet av nye utslett.

 • Fra fine rynker (med leire)

For å forberede denne masken, i tillegg til aspirin og honning, trenger du blå leire, bordssalt og sitronsaft. Alle komponenter som utgjør midlene, tar i mengden 1 ts. og tilsatt acetylsalisylsyrepulver, oppnådd etter sliping av 6 tabletter.

Først blir sitronsaft kombinert med salt, løsningen filtreres og leire og syre injiseres. På slutten av preparatet legger du til honning. Masken skal holdes ikke mer enn 20 minutter. Verktøyet lindrer betennelse, beroliger huden, eliminerer små rynker.

 • Nærende maske med gelatin

Det vil ta mye tid å lage en næringsmaske med gelatin, men det betyr at en måned kan lagres i kjøleskapet. Preparatet inneholder:

 • aspirin - 2 stk.
 • gelatin - 1 ts;
 • glycerin - 3 ss. l.;
 • varmt vann - 3 ss. l.;
 • honning - 3 ts.

Gelatin helles med vann og legges i en halv time for å svulme. Aspirin er malt til pulver og blandes med varmt vann. Kombiner alle komponentene, bland og varme på et vannbad, hvorpå blandingen piskes til en homogen masse. En varm masse er belagt med ansiktet og holdt i minutter.

Masker av honning og aspirin kan lage mat hver. De krever ikke dyre produkter eller stoffer, og matlaging er ikke forbundet med spesielle vanskeligheter. Takket være dette allment tilgjengelige middelet, kan du enkelt takle hudproblemer, redusere betennelser, forhindre akne, hudormer og andre problemer.

I hemmelighet

 • Du savnet et møte av klassekamerater, fordi du er redd for å høre at du er blitt gammel.
 • Og mindre og mindre fange deg selv og beundre gleder av menn.
 • De annonserte hudpleieprodukter oppdaterer ikke ansiktet som før.
 • Og refleksjonen i speilet er i økende grad minner om alder.
 • Du tror du ser eldre ut enn din alder.
 • Eller bare ønsker å "bevare" ungdom i mange år.
 • Du vil desperat ikke bli gammel og er klar til å bruke noen muligheter for dette.

I går fikk ingen sjanse til å returnere ungdom uten plastikkirurgi, men i dag har det dukket opp!

Følg lenken og finn ut hvordan du klarte å stoppe alderdom og returnere ungdom

Flere Artikler Om Typer Acne