Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Honning er bra og nyttig for alle, men som et anti-akne-middel er ineffektivt. Det kan ha en gunstig effekt på huden, men dette er ikke nok, spesielt hvis vi ikke snakker om noen poppingkviser, men om alvorlig akne. Honning renser huden, åpner porene, desinfiserer, men mange årsaker til akne er ikke i huden, men i hormoner eller helseproblemer. I slike tilfeller er honning ubrukelig.
På en gang laget hun masker og med ren ufortynnet honning og i kombinasjon med sitronsaft var følelsene behagelige, huden ble myk, ren, porene ble innsnevret, men min akne, svarte prikker og komedoner reagerte ikke på honning.

Honning brukes ofte for kosmetiske formål. Det beriker ikke bare huden med nødvendige komponenter, forbedrer strukturen, turgor og gir en jevn hudfarge, men fungerer også som et antiseptisk middel. Hvis huden er betent, oppstod akne eller furuncle på den, nok honningapplikasjoner på sårpunktet, og som regel går alt bort uten ytterligere manipulasjoner. Det eneste du trenger å huske er at honning er også et sterkt allergen og kan forårsake en passende reaksjon. Derfor, før du setter på ansiktet, er det verdt å prøve på en uhyggelig del av kroppen - om det er kløe og rødhet.

Jeg bruker honning i 2 variasjoner:
- Jeg legger det rent på ansiktet;
- legg til i masker.
Det viktigste er å sørge for at det ikke forårsaker en negativ reaksjon av huden.
Effektive er masker med honning. En av favorittene - en maske med honning og kanel. For å forberede, ta 1 teskje honning og 1/2 teskje kanel. Masken bidrar til å eliminere subkutan akne og hudormer.
For en merkbar rensing av huden, må du bruke en maskebane.
Når jeg ser at det er på tide å rense huden, begynner jeg 7-dagers kurset.
Jeg legger på en maske om kvelden. Jeg holder ca 25 minutter, så vask av. Huden etter honningmasken trenger ikke ekstra forsiktighet.
Honning nærer og bidrar til å eliminere hudproblemer.

Jeg brukte en ukonvensjonell metode i kampen mot akne. Så langt vellykket. Først da jeg delte dette med min venn, hørte jeg mange dumme og negative ord. Men før det var det ingen nye ting, kostbare lotioner til gode priser. Og vel, hvis de hadde en langvarig effekt, men det er bare en kortsiktig.
Jeg ble behandlet med vanlig honning. Jeg laget en maske basert på den, og foruten det største problemet som han fjernet, endret hun også ansiktet mitt. Huden er blitt mer delikat, det er behagelig å berøre det. Små rynker ble mindre merkbare, utjevnet.
Deretter har honning mange fordelaktige egenskaper. Dette er et naturlig produkt, av naturlig opprinnelse, i sammensetningen inneholder ikke dårlige urenheter. Honning inneholder mye vitaminer, samt mineral og biologisk aktive elementer.
Masochka er veldig enkelt:
Det er bedre å våke ansiktet før påføring, slik at det ikke oppstår ubehag fra stickiness, vil det umiddelbart redusere. Det er mange oppskrifter, men jeg liker det bedre med kanel. Jeg leste det et sted, jeg likte det veldig godt. Bland honning og kanel, bruk blandingen på ansiktet i 20 minutter. Ikke bare kviser passerer, selv små arr gjenstår ikke etter dem.

Som kosmetolog kan jeg trygt si at honning er en god kur for akne. I tillegg er prosedyrer for å bli kvitt hudfeil ved bruk av honning smertefri og ufarlig.
Mange kvinner og jenter kommer til meg med de mest varierende vanskelighetsgrader, alt fra småbenet utslett, til alvorlige sår.
Absolutt alle de samme masker og produkter basert på honning kan ikke passe. Alle rent individuelle. Noen bedre hjelp maske med kanel, noen med sitron eller agurk.
Derfor, når jeg gir anbefalinger, tar jeg ikke bare hensyn til kompleksiteten i sykdomsforløpet, men også typen av hud.
De vanlige fordelene med akne honning er:
+ Hjelper med å bekjempe mikrober, både når det tas oralt og når det brukes eksternt.
+ Fjerner eksisterende akne og viser ikke nye.
+ Reduserer hevelse og betennelse på pimplens sted, nivåer overflaten.
+ Det renser huden ikke bare fra smuss, men også fra slagg og giftstoffer.
+ Toner, normaliserer blodstrømmen.
+ Passer til alle hudtyper med riktig tilnærming. Honning fukter tørr hud, og i fet hud normaliserer funksjonen til talgkjertlene.
Hvis du regelmessig (for flere ganger fra tid) gjør honning behandlinger for akne, deretter etter en uke eller to (med et ukomplisert sykdomsforløp), vil huden din bli tydelig klar og ansiktet ditt vil bli sunt og godt preparert.

I lang tid besøkte jeg en skjønnhetspleie som rydde ansiktet mitt fra akne ved hjelp av honningmasker. Det var fra henne og lærte at honning er veldig nyttig for huden, spesielt for problem, som lider av akne.
Honning fukter huden, bekjemper peeling; beroliger og reduserer irritasjon desinfiserer, eliminerer mikrober fjerner smuss ved å åpne porene og la celler puste forbedrer blodsirkulasjonen.
Honning er mer effektiv enn mange produkter i den forstand at det påvirker ikke bare akne, men kjemper også årsaken til akne.
Interessert i denne informasjonen, leste jeg anmeldelser og oppskrifter på Internett og innså at å bruke store penger på en skjønnhetspleie er for mye. Hjemme er det ganske mulig å håndtere deg selv.
Den mest effektive av akne er masker og løsninger.
Løsningen er honning vann. Oppskrifter av samme masker er en stor mengde i fri tilgang på Internett. Men jeg anbefaler en maske med en del av en honning. Det viktigste er ikke å overopphete det også, ellers kan du få et ansiktsbrenn, heller enn å tørke pimples.
Og nå om det viktigste. Hvorfor bestemte jeg meg for å bytte til selvbehandling. Dette er produktets naturlighet. På hyllene av butikker som bare honning ikke kan bli funnet. Ikke ta med tilsetningsstoffer og fortynnet, vi trenger den mest vanlige eng, taiga, skog, fjell. Jeg foretrekker taiga.

Honning er effektiv i omsorgen for problemhuden på grunn av tilførsel av antimikrobiell, antiinflammatorisk, antibakteriell virkning.
Det er nyttig ikke bare når det brukes inni. Utendørs bruk av honning gir gode resultater.
Enhver maske med tilsetning av naturlig honning virker mer effektivt.
Jeg liker å lage masker:
1. honning + havregryn. Masken er egnet for fet hud. Det tørker ikke, danner rent porene og fremmer sunn hud.
2. honning + sitronsaft Denne masken strammer veldig effektivt porene. Umiddelbart etter prosedyren, er resultatet synlig.
3. honning + leire Dette er min favorittmaske, som med konstant påføring kan forbedre tilstanden til huden betydelig. Jeg prøver å lage en maske med honning og leire minst en gang i uken. Om mulig oftere.
Masker brukes bare på et rent ansikt. Oppbevares i ikke mer enn 25 minutter.
Når du gjør masker, må du være oppmerksom på kvaliteten på honningen selv. Det må være naturlig. Den mest foretrukne honningen er kalk eller blomster.
Ofte er det en allergisk reaksjon på honning. I dette tilfellet er det bedre å forlate det helt.
Kontraindikasjoner for bruk av honning inkluderer: utvidede kar og økt vekst av pistolen i ansiktet.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Er ren honning nyttig for ansiktshud?

Honning, som et produkt av den eldgamle slaviske håndverket, har vært kjent i svært lang tid. Og mange generasjoner av skjønnheter brukte sine unike egenskaper for ansikts- og kroppsomsorg. Anvendelsen både i ren form og som en del av husets kosmetikk, vil bidra til å bli kvitt mange problemer og i lang tid å forlenge ungdommen og skjønnheten i huden.

Hva du kan forvente av den søte "medisinen"

De skjønnhetene som ikke er allergiske mot bieprodukter, er utrolig heldige. Tross alt, ved hjelp av honning, kan du oppnå følgende resultater:

 • bli kvitt små rynker, forynge og stram huden, toning og fuktighet det;
 • utføre effektiv behandling og gjenoppretting av problem hud;
 • fuktighet og gjenoppretting tørr;
 • normalisere talgproduksjonen og stabilisere sebaceous kjertler av fet hud;
 • opprettholde et sunt utseende ved å virke på de dypere lagene av epidermis og stimulere produksjonen av sitt eget kollagen og elastin.

Honning, på grunn av sin rike mikrobiologiske sammensetning, kan positivt påvirke metabolske prosesser i epidermis, stimulere blodsirkulasjonen, akselerere celleregenerering og fukte huden på mobilnivå.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

For å kunne bruke honning til kosmetiske formål, må du vite hvilke problemer du kan bli kvitt med hjelpen. Hjemmelagde produkter vil være et godt alternativ til å kjøpe:

 • Problem hud med svarte flekker, akne.
 • Olje, utsatt for dannelsen av akne.
 • Tørr, utsatt for flak og sprekker
 • Kombinert - for forebyggende formål.
 • Normal - for toning, fuktighetsgivende og forsiktig pleie.

Nesten hver person kan bruke honning i sin rene form for hudpleie og behandling. De aktive komponentene i "søt eliksir av ungdom" vil bidra til å takle mange problemer hjemme.

Men det er noen kontraindikasjoner, da honning er et ganske sterkt allergen og kan forårsake ubehagelige konsekvenser hos noen mennesker. Disse inkluderer:

 • Først av alt - en allergi mot bi-produkter. Det kan være hud manifestasjoner, og astma angrep. Opptil anafylaktisk sjokk. Folk som er utsatt for denne typen manifestasjon, bør unngå kosmetikk som inneholder honning og andre biegaver.
 • Åpne sår, riper på den behandlede overflaten.
 • Hudsykdommer i akutt stadium.
 • Purulente pimples i betent tilstand.

Kontraindikasjoner til bruk av honningkosmetikk hjemme er få. Men fortsatt er de. Vær oppmerksom på disse forholdsreglene, slik at du ikke oppnår det motsatte av det forventede resultatet.

Honningmassasje

Massasje teknikker er svært varierte. Bruken av honning som en aktiv komponent for massasje er en perfekt løsning for å fjerne svarte flekker, løfte det ovale ansiktet og den andre haken, fjerne fettavsetninger på kinnene.

Ved hjelp av honning i ren form, kan du dypt skryte ansiktet, som ligner på mekanisk peeling.

Honning massasje av problemområder på kroppen vil bidra til å kvitte seg med manifestasjoner av cellulitt, forbedre blodsirkulasjonen og helbrede huden som helhet.

For å utføre en slik massasje hjemme, må du gjøre følgende manipulasjoner:

 • Å rengjøre huden fra sminke ved hjelp av vanlig sminkefjerner. Tørk tonic og ro deg ned etter de foreløpige prosedyrene.
 • Påfør honning jevnt i et vannbad i et jevnt lag. (Du må varme opp til kroppstemperatur og bare i en emaljepotte for å unngå kontakt med metallet og forhindre at produktet oksiderer).
 • La honningen stå i ansiktet (hvis det er behov - haken, halsen og halsen) for en kvart time. La de aktive komponentene absorbere.
 • Deretter påfør fingerputer på huden og rive av overflaten med en skarp bevegelse. Dermed behandle hele overflaten dekket med honning.

Honning vil skumme og rulle inn i de hvite "erter" under fingrene. Dette er normalt - porene i ansiktet ditt blir renset for unødvendige stoffer og døde partikler fjernes.

Å gjøre denne massasjen bør ikke ta mer enn fem minutter for å unngå overdreven strekking av huden. Også denne teknikken anbefales ikke for fading og skitten hud.

Honning må vaskes med lunkent vann. Behandle huden med en vasokonstrictor-lotion. Etter et par minutter, bruk en lett nærende eller fuktighetsgivende krem ​​- avhengig av hudtype.

Det er nødvendig å utføre en slik prosedyre hjemme etter behov, men ikke oftere enn en gang hver annen uke. Anmeldelser om honningmassasje er veldig smigrende.

Honning masker for alle hudtyper

Ved hjelp av slike hjemmelagde kosmetikk er det flott å rengjøre, fukte og nære huden.

Honning + melk

Bland 2 store skjeer med honning med meieriprodukter som du har til hånden (cottage cheese, cream, kefir). Konsistensen skal være kremaktig, myk.

Påfør sammensetningen på det rensede ansiktet og la det stå i 20-30 minutter. Fjern deretter med en myk klut og vask kamilleavkok. Ikke tørk, bare litt flekk med et håndkle og la det tørke naturlig.

Honning og svart brød

Ta et stykke sort brød, fjern krummen fra det og suge det i varm melk for å lage en tykk vassel, med konsistens som ligner rømme.

Legg til komposisjonen 2 skjeer med flytende hjemmelaget honning (helst kalk eller blomst). Rør til glatt.

Rengjør ansiktet og legg en maske på den. La etter eksponering i 25-30 minutter.

Det er best å vaske av kamille eller kalendula infusjon, oppvarmet til kroppstemperatur.

Vitamin "bombe"

Ta kjøttet av enhver frukt du foretrekker. Dette kan være en banan, eple, melon, vannmelon, aprikos, fersken, jordbær. Alt avhenger av sesongen. Det er bedre å ta frukten som vokser i ditt område.

Du må ta noen skje av masse og legge til en skje med honning der. Rør og rør på et rent ansikt. Maskens varighet er 15-30 minutter.

Skyll med varmt vann. Hvis du har mulighet og ønske - kan du bruke infusjonen av urter.

I denne sammensetningen aktiverer honning videre vitaminkompleksene av frukt og hjelper dem til å trenge inn i epidermisene.

Mask for fet hud

Denne masken kan gjøres på to måter.

Første måten

 • Ta eggeplommen og slå den i en skummel masse.
 • Varm honningen litt i et vannbad slik at det lett kan påføres.
 • Påfør komponentene i lag, noe som gir hver av dem litt tørr. Lag skal være minst 6 - det vil si tre applikasjoner av hver komponent.
 • La masken tørke helt på ansiktet. For å gjøre dette tar det ca 40-50 minutter.
 • Skyll med varm infusjon av kamille eller calendula.

Med en slik maksimalisering normaliserer du sebaceous kjertler, avfetter hudoverflaten. Dette er en slags ansiktsrengjøring.

Andre vei

Bland pisket egghvite, honning og litt havregryn eller stivelse (helst mais mel). Gjør konsistensen kremaktig, litt som rømme.

Påfør ansiktet og la det tørke helt. Skyll som beskrevet i forrige oppskrift.

Masker for problem hud

Hvis du bruker en maske på hele ansiktet, må du ikke gjøre dem mer enn to ganger i uken. Hvis poenget - du kan daglig.

Bland i like store mengder honning og aloe juice. Påfør på renset ansikt og la det stå i 15-20 minutter. Stikket på problemområder til tørr. Skyll med avkok av kamille eller kalendula.

Masken har en tørke- og desinfiserende effekt. Det hjelper med å eliminere akne og akne hjemme.

Honey Moisturizing Mask

Honning skal blandes med mandel, oliven eller roseolje. Komponenter tatt i like mengder.

Påfør huden og la den stå i 15-20 minutter. Fjern rester av en bomullspute dyppet i kamille kjøttkraft.

Anmeldelser av kvinner som brukte honning kosmetikk hjemme snakker om deres effektivitet.

Anmeldelser av ansiktshonning


Dette bi-produktet har blitt brukt som en naturlig kosmetikk i hundrevis av år. Honning regulerer metabolismen og vannbalansen i vevet, hvorfra aldring forhindres. Huden under påvirkning av honning i lang tid forblir i en tone, peeling forsvinner, mikrokreker helbrede. Cleopatra brukte seg honning for å bevare sin legendariske skjønnhet, og kosmetologer tok bare klare oppskrifter fra henne.

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

 • naturlighet
 • mange vitaminer og mineraler
 • tilgjengelighet
 • kan brukes til forskjellige hudtyper
 • hvis du er allergisk, er det bedre å ikke bruke det selv på ansiktet

God tid til alle!

Honning har lenge vært ansett som et helbredende og unikt produkt som bier bringer til oss. Generelt, til tross for hvordan du bruker det, inne, eller i form av forskjellige masker, må du vite om det er naturlig.
Det er flere måter å bestemme, jeg sjekker dette:
- Hvis du brenner honning på en skje, bør det ikke bli solbrent, det brenner - det betyr ikke naturlig;
- drypp på baksiden av håndflaten og hold den loddrett, god honning vil ikke flyte;
- å være i en bank, må du skru den over skarp, dersom en halvkuleformet form dannes inne, høykvalitets honning.

Jeg bruker fuktighetsgivende masker.

 1. Det vil ta 1 ss. l. honning, 1 eggeplomme og noen dråper sitronsaft, en halv teskje olivenolje. Bland alt grundig, bruk på ren hud i 20 minutter. Vask alltid med varmt kokt vann, enda bedre avkok av kamille.
 2. Også den viktigste ingrediensen er honning, svart modne druer, som må knuses forsiktig, tilsett noen dråper aloe juice. Påfør blandingen på ansiktet og hold i 15-20 minutter.
Selv for skjønnheten i ansiktet mitt bruker jeg frossen honning. For å gjøre dette, legger jeg til en skje med honning til en liten mengde kamilleavkok, blandes og helles i isformer, der det er en flat, jevn bunn og fryse. Tørk hver morgen isterning hud, det vil skinne, mate og ikke bli gammel.

Siden svært gamle tider, vet folk om fordelene med honning. Den inneholder en stor mengde vitaminer, som A, B, C og D. Den brukes ikke bare i mat, men også i sammensetningen av masker, kremer. I dag i butikken finner du sjampo, scrubs, lotion, som inkluderer honning.

Hjemme bruker jeg det alltid som en komponent i en maske. Selv kroppsinnpakninger med nm gjør det samme. Og det spiller ingen rolle om det sugeres og herdes litt, de gunstige stoffene vil alle forbli på plass. Før jeg bruker det, oppvarmer jeg litt i et vannbad eller i en mikrobølgeovn.

Til ansiktsbruk som en del av en maske. Jeg vet sikkert at med deres hjelp kan du godt fukte, rense og til og med forynge ansiktet ditt. Den viktigste kontraindikasjonen er en allergi. Noen jenter har det. Hvis du føler en brennende følelse eller kløe, vask det umiddelbart med vann.

Så den første oppskriften på en hjemmelaget maske. Bland i en liten bolle en liten mengde apotek glycerin, ca 1 teskje, med 1 rå kyllingegulv og legg til en teskje honning. Rør til glatt og påfør ansiktet. Før dette skal huden rengjøres med såpe eller umlyalka og tørk med tonic. Hold masken i 10-15 minutter, skyll deretter. Selv hver dag kan du gjøre det, det blir ingen skade. Denne prosedyren sparer meg spesielt om vinteren når huden tørker og kan begynne å skrelle av.

Den andre oppskriften. Ta i like deler juice av en sitron og honning. Bland godt og hold ansiktet i 5-10 minutter. Deretter vasker du av og bruker en nærende krem. Men min mor gjør regelmessig en maske ved hjelp av bi-produkter for foryngelse. Rynker vil gradvis bli jevnet, det viktigste er konstans. I en tallerken, lage en blanding av mel, ca 2 ss, 1 teskje honning og protein fra ett rå egg. Bland godt. Få noe som en test. Vi renser ansiktet som vanlig og bruker denne massen til huden, og unngår området rundt lepper og øyne. Vi venter på 10 minutter og vasker av.

Sannsynligvis er dette næringsrike produktet i hvert hjem. Det er mange eiendommer. Hjemme bruker vi det primært som et middel for forkjølelse, datteren elsker den søte smaken og den vakre fargen. En utmerket assistent for søvnløshet, gastritt, konjunktivitt, cellulitt, neurose. Du kan legge til denne listen i svært lang tid.

Honning i ansiktet av rynker i ren form

Vi tilbyr deg å lese følgende informasjon: "Honning for ansiktet fra rynker i ren form" og diskutere artikkelen i kommentarene.

Honning, som et produkt av den eldgamle slaviske håndverket, har vært kjent i svært lang tid. Og mange generasjoner av skjønnheter brukte sine unike egenskaper for ansikts- og kroppsomsorg. Anvendelsen både i ren form og som en del av husets kosmetikk, vil bidra til å bli kvitt mange problemer og i lang tid å forlenge ungdommen og skjønnheten i huden.

Hva du kan forvente av den søte "medisinen"

De skjønnhetene som ikke er allergiske mot bieprodukter, er utrolig heldige. Tross alt, ved hjelp av honning, kan du oppnå følgende resultater:

 • bli kvitt små rynker, forynge og stram huden, toning og fuktighet det;
 • utføre effektiv behandling og gjenoppretting av problem hud;
 • fuktighet og gjenoppretting tørr;
 • normalisere talgproduksjonen og stabilisere sebaceous kjertler av fet hud;
 • opprettholde et sunt utseende ved å virke på de dypere lagene av epidermis og stimulere produksjonen av sitt eget kollagen og elastin.

Honning, på grunn av sin rike mikrobiologiske sammensetning, kan positivt påvirke metabolske prosesser i epidermis, stimulere blodsirkulasjonen, akselerere celleregenerering og fukte huden på mobilnivå.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

For å kunne bruke honning til kosmetiske formål, må du vite hvilke problemer du kan bli kvitt med hjelpen. Hjemmelagde produkter vil være et godt alternativ til å kjøpe:

 • Problem hud med svarte flekker, akne.
 • Olje, utsatt for dannelsen av akne.
 • Tørr, utsatt for flak og sprekker
 • Kombinert - for forebyggende formål.
 • Normal - for toning, fuktighetsgivende og forsiktig pleie.

Nesten hver person kan bruke honning i sin rene form for hudpleie og behandling. De aktive komponentene i "søt eliksir av ungdom" vil bidra til å takle mange problemer hjemme.

Men det er noen kontraindikasjoner, da honning er et ganske sterkt allergen og kan forårsake ubehagelige konsekvenser hos noen mennesker. Disse inkluderer:

 • Først av alt - en allergi mot bi-produkter. Det kan være hud manifestasjoner, og astma angrep. Opptil anafylaktisk sjokk. Folk som er utsatt for denne typen manifestasjon, bør unngå kosmetikk som inneholder honning og andre biegaver.
 • Åpne sår, riper på den behandlede overflaten.
 • Hudsykdommer i akutt stadium.
 • Purulente pimples i betent tilstand.

Kontraindikasjoner til bruk av honningkosmetikk hjemme er få. Men fortsatt er de. Vær oppmerksom på disse forholdsreglene, slik at du ikke oppnår det motsatte av det forventede resultatet.

Honningmassasje

Massasje teknikker er svært varierte. Bruken av honning som en aktiv komponent for massasje er en perfekt løsning for å fjerne svarte flekker, løfte det ovale ansiktet og den andre haken, fjerne fettavsetninger på kinnene.

Ved hjelp av honning i ren form, kan du dypt skryte ansiktet, som ligner på mekanisk peeling.

Honning massasje av problemområder på kroppen vil bidra til å kvitte seg med manifestasjoner av cellulitt, forbedre blodsirkulasjonen og helbrede huden som helhet.

For å utføre en slik massasje hjemme, må du gjøre følgende manipulasjoner:

 • Å rengjøre huden fra sminke ved hjelp av vanlig sminkefjerner. Tørk tonic og ro deg ned etter de foreløpige prosedyrene.
 • Påfør honning jevnt i et vannbad i et jevnt lag. (Du må varme opp til kroppstemperatur og bare i en emaljepotte for å unngå kontakt med metallet og forhindre at produktet oksiderer).
 • La honningen stå i ansiktet (hvis det er behov - haken, halsen og halsen) for en kvart time. La de aktive komponentene absorbere.
 • Deretter påfør fingerputer på huden og rive av overflaten med en skarp bevegelse. Dermed behandle hele overflaten dekket med honning.

Honning vil skumme og rulle inn i de hvite "erter" under fingrene. Dette er normalt - porene i ansiktet ditt blir renset for unødvendige stoffer og døde partikler fjernes.

Å gjøre denne massasjen bør ikke ta mer enn fem minutter for å unngå overdreven strekking av huden. Også denne teknikken anbefales ikke for fading og skitten hud.

Honning må vaskes med lunkent vann. Behandle huden med en vasokonstrictor-lotion. Etter et par minutter, bruk en lett nærende eller fuktighetsgivende krem ​​- avhengig av hudtype.

Det er nødvendig å utføre en slik prosedyre hjemme etter behov, men ikke oftere enn en gang hver annen uke. Anmeldelser om honningmassasje er veldig smigrende.

Honning masker for alle hudtyper

Ved hjelp av slike hjemmelagde kosmetikk er det flott å rengjøre, fukte og nære huden.

Honning + melk

Bland 2 store skjeer med honning med meieriprodukter som du har til hånden (cottage cheese, cream, kefir). Konsistensen skal være kremaktig, myk.

Påfør sammensetningen på det rensede ansiktet og la det stå i 20-30 minutter. Fjern deretter med en myk klut og vask kamilleavkok. Ikke tørk, bare litt flekk med et håndkle og la det tørke naturlig.

Honning og svart brød

Ta et stykke sort brød, fjern krummen fra det og suge det i varm melk for å lage en tykk vassel, med konsistens som ligner rømme.

Legg til komposisjonen 2 skjeer med flytende hjemmelaget honning (helst kalk eller blomst). Rør til glatt.

Rengjør ansiktet og legg en maske på den. La etter eksponering i 25-30 minutter.

Det er best å vaske av kamille eller kalendula infusjon, oppvarmet til kroppstemperatur.

Vitamin "bombe"

Ta kjøttet av enhver frukt du foretrekker. Dette kan være en banan, eple, melon, vannmelon, aprikos, fersken, jordbær. Alt avhenger av sesongen. Det er bedre å ta frukten som vokser i ditt område.

Du må ta noen skje av masse og legge til en skje med honning der. Rør og rør på et rent ansikt. Maskens varighet er 15-30 minutter.

Skyll med varmt vann. Hvis du har mulighet og ønske - kan du bruke infusjonen av urter.

I denne sammensetningen aktiverer honning videre vitaminkompleksene av frukt og hjelper dem til å trenge inn i epidermisene.

Mask for fet hud

Denne masken kan gjøres på to måter.

Første måten

 • Ta eggeplommen og slå den i en skummel masse.
 • Varm honningen litt i et vannbad slik at det lett kan påføres.
 • Påfør komponentene i lag, noe som gir hver av dem litt tørr. Lag skal være minst 6 - det vil si tre applikasjoner av hver komponent.
 • La masken tørke helt på ansiktet. For å gjøre dette tar det ca 40-50 minutter.
 • Skyll med varm infusjon av kamille eller calendula.

Med en slik maksimalisering normaliserer du sebaceous kjertler, avfetter hudoverflaten. Dette er en slags ansiktsrengjøring.

Andre vei

Bland pisket egghvite, honning og litt havregryn eller stivelse (helst mais mel). Gjør konsistensen kremaktig, litt som rømme.

Påfør ansiktet og la det tørke helt. Skyll som beskrevet i forrige oppskrift.

Masker for problem hud

Hvis du bruker en maske på hele ansiktet, må du ikke gjøre dem mer enn to ganger i uken. Hvis poenget - du kan daglig.

Bland i like store mengder honning og aloe juice. Påfør på renset ansikt og la det stå i 15-20 minutter. Stikket på problemområder til tørr. Skyll med avkok av kamille eller kalendula.

Masken har en tørke- og desinfiserende effekt. Det hjelper med å eliminere akne og akne hjemme.

Honey Moisturizing Mask

Honning skal blandes med mandel, oliven eller roseolje. Komponenter tatt i like mengder.

Påfør huden og la den stå i 15-20 minutter. Fjern rester av en bomullspute dyppet i kamille kjøttkraft.

Anmeldelser av kvinner som brukte honning kosmetikk hjemme snakker om deres effektivitet.

Anmeldelser av de som aktivt bruker honningmasker

takk! flott anmeldelse! kjempebra hår!

håret er veldig vakkert

Bravo kjære og deg, for det faktum at en slik anmeldelse fortalte oss!
Måten han utjevnet i hudflekten er imponerende. Jeg liker resultatet veldig mye. Jeg har bare dette problemet.
Håret ditt er fantastisk, veldig livlig!

Jeg elsker å sette honning i form av en maske på ansiktet mitt.

Jeg har hørt om kjære for hår, men etter din anmeldelse er jeg bare i brann for å prøve det! har nettopp kjøpt flytende honning nylig!

også dabble i honning!

Alice bortsett fra mirakler

Lagt til bokmerker! La oss eksperimentere!

Veldig nyttig anmeldelse!

Hver morgen spiser jeg en skje med honning - min gyldne regel for begynnelsen av dagen!

Jeg elsker bare kjære, og alt knyttet til det! Din anmeldelse er nydelig, og håret ditt er nydelig!

Hår av drømmen min, gå til bokmerker

God effekt på huden, det jeg trenger :) Jeg trodde ikke engang at honning kan brukes til slike formål. Takk for tilbakemeldingen!

Hva et nyttig produkt i alle henseender, vel, hvorfor er jeg allergisk mot det?

Og hårets komplimenter er veldig vakre!

Veldig vakkert hår!

Jeg liker også å bruke honning til kosmetiske formål!

Og jeg føler meg lei meg for honning i ansiktet og håret. Bedre spise

Selv om håret er bare sjarmerende!

Flott anmeldelse! Jeg elsker kjærlighet veldig mye, og jeg bruker den også til håret mitt

Jeg hørte at cellulitt er en så god aktiv honningspanking på paven å gjøre

. Når jeg prøvde det, kom det til blåmerker, så det er skummelt å gjøre det i ansiktet.

Og jeg elsker en osteplate med honning

Hårfargene dine er veldig vakre! Jeg har ikke hørt om en slik ansiktsmaske, du bør definitivt prøve det!

Om ansiktet hørte ikke engang, jeg må prøve

Oops! Da jeg studerte som massør, var vi strengt forbudt å gjøre honningmassasje på ansiktet! Fra ham har du hele huden strekk, det er klart at ikke i ett øyeblikk, men raskere enn det burde være! Noo, det er bedre å forbedre huden din med noe annet enn å gå med en "bulldog"!

JSi, jeg tror at allerede moden hud er i fare for å "strekke seg", og selvfølgelig må enkelte funksjoner tas i betraktning. Og snakker om de svakeste pats, selvfølgelig, ikke i forhold til honning "massasje" på andre deler av kroppen. Takk for din mening og anbefaling.

Tann4ig, vel, hvis bare de svakeste. Jeg bestemte meg for å prøve å lage denne masken, men uten å klappe, tror jeg resultatet fortsatt vil være bra!

Flott hudmaske - Avbryt

Hva er ditt flotte hår!

Jeg løper for kjære, jeg vil at min skal skinne akkurat det samme!

Jeg skal gjøre masken!

Det er ingen hemmelighet at vi får de mest verdifulle produktene fra naturen. Blant dem er bikubein, som ikke bare kan styrke immunforsvaret, normalisere arbeidet til hele organismen, men også forynge vår hud. Hvis du husker, var honningens ansiktsmaske en favoritt måte å opprettholde skjønnheten i nærheten av Cleopatra selv.

Honningsmasker har unike egenskaper som er vanskelige å overvurdere.

I dag er hjemmelagde honningspreparater også ganske populære. Deres mirakuløse komponenter hjelper i kampen mot rynker, renser og nærer huden.

Hvilken effekt har honning på ansiktet?

De helbredende stoffene som er en del av honning, kan forvandle huden din uten anerkjennelse. Det vil skinne med helse, vil få en perfekt jevn skygge og elastisitet. Hvilke funksjoner har biavlproduktet selv, som er grunnlaget for maskerne?

 1. Honning penetrerer dypt inn i porene, metter med fuktighet og forhindrer utløsningen. På grunn av dette er huden alltid tilstrekkelig fuktet, noe som er nøkkelen til å bevare sin ungdom.
 2. I masksammensetningen får dette produktet muligheten til å absorbere forurensning. På denne måten oppnås universelle milde rensemidler.
 3. Honning er mye brukt til å forynge huden i ansiktet, er en stramning, astringent og tonic komponent.
 4. Dette produktet er i stand til å hjelpe i kampen mot akne, så vel som spor igjen fra dem, da det har en magisk antiinflammatorisk effekt.
 5. Honning kosmetikk kan trygt brukes til alle typer hud - det vil perfekt fuktighet og tørke peeling, og gjør olje og mat oljeaktig.
 6. Bee honning vil være en stor hjelp for å eliminere tørrhet og sprekker på leppene.

Advarsel! Det skal huskes at honning er et sterkt allergen, og hvis du lider av intoleranse mot dette produktet, bør du forlate masker basert på det. Og for de som vil sørge for deres sikkerhet, er det nok å gjennomføre en enkel test.

For å gjøre dette, må du slippe en liten mengde honning på baksiden av hånden og vent litt. I fravær av reaksjon fra huden, kan du trygt påføre sammensetningen i ansiktet.

Honningsmasken anbefales ikke til bruk i slike tilfeller:

 • dilatasjon av blodkar på ansiktet;
 • Tilstedeværelsen av kapillærstjerner på ansiktet;
 • økt ansiktshår vekst;
 • bie produkter allergi;
 • diabetes mellitus;
 • eksudativ diatese;
 • bronkial astma.

Ofte oppstår spørsmålet - er det mulig å smøre ansiktet med honning, bruke det i sin rene form? Det må tas i betraktning at produktet brukes til hudpleie oftest i kombinasjon med ekstra komponenter. Unntak er: en renseprosedyre og en honning leppemaske.

Honning ansiktsmasker

Honning er uunnværlig for helsen og ungdommen i ansiktets hud. Men for at masker skal få de mest positive resultatene, må huden forvaskes. Honningblandingen i seg selv bør absolutt skylles med varmt vann uten å bruke såpe eller gel, da produktets effektivitet vil bli minimert.

For å konsolidere resultatet, påføres en krem ​​til huden - fuktighetsgivende, tørr og næringsrik til fet eller kombinert.

Honning med fading hud

Honningsmasker fra rynker blir lagt svært forsiktig på, og prøver å ikke strekke huden. Området rundt øynene forblir intakt. Fingertips distribuerer komposisjonen med jevne bevegelser i retning fra haken og midten av pannen til templene, fra nesenes vinger og hjørnene av leppene til ørene. Det er verdt å ikke lage slike masker oftere enn 2 ganger i uken.

 1. Bland dessertskje med honning (10 g) og 2 spiseskjeer olivenolje (30 g). Varm den resulterende massen litt ved å plassere beholderen med den i en stor bolle med varmt vann. Påfør blandingen på ansiktet og skyll med varmt vann etter 15 minutter, og gjør lette massasjebevegelser med fingertoppene.
 2. Hvis du kombinerer rå eggeplomme og spiseskje honning, får du et utmerket verktøy som ikke bare hjelper til å glatte ut rynker, men også perfekt fuktighetsklær tørr hud. Hold denne blandingen ikke mer enn 15 minutter, hvorpå den må vaskes av med varmt rennende vann. Du kan bruke masken hver dag, og legger ansiktet ditt foran morgentoilet ditt.
 3. Hvis du har normal hud, anbefaler du at du bruker følgende sammensetning for foryngelse. Sile 35 g hvetemel i beholderen, tilsett protein, pisket inn i sterkt skum og 5 g flytende honning. Få en ganske tykk blanding som ligger over ansiktet i 15 minutter.
 4. For neste maske må du først forberede ferske aloeblad, som skal være i kjøleskapet i minst to uker. Videre bør man klemme ut saften og kombinere den med 10 g honning og 30 g plommepulp, omgjort til mush. Bland ingrediensene og fortynn en liten mengde olivenolje (hvis dette ikke er funnet, kan du bruke grønnsak). Etter 15 minutter vaskes masken av med varmt og så kaldt vann for å lukke porene.

Honning for hudrensing

Honning hjelper ikke bare mot rynker, men fungerer også som en utmerket rensemiddel. Det toner huden perfekt, åpner porene og som en svamp absorberer all forurensning.

  Denne prosedyren vil kreve forbehandling av huden. For å gjøre dette må du brygge den vanlige apotekskamomillen, la den stå i 5 minutter og damp ut ansiktet, bøy over koppen med infusjonen. Deretter spre ansiktet med honning og lage en lett patting massasje. Du vil selv se resultatet - først vil hvitt smuss forbli på fingertuppene, og etter en stund vil effekten bli merkbar allerede i ansiktet. Etter prosedyren vaskes honningen av med varmt vann og gnides med kamille ekstrakt.

Honning absorberer perfekt smuss, tilstoppet i porene, slik at du hver morgen får et godt preparert ansikt og strålende, ren hud

 • Den andre masken passer for eiere av fet hud. For forberedelsen må du blande 30 g kjølt grønn te, 10 g ferskpresset sitronsaft og 10-15 g flytende honning. Hold blandingen i ca. 15 minutter, skyll deretter med kaldt vann.
 • Tips! Som regel, etter at du har renset ansiktet med honning, brukes bare kaldt vann til å fjerne produktet, siden varmt vann ikke vil lukke porene og etter en kort periode blir huden skitten igjen.

  Honning + Kanel

  Sikkert hver vertinne har en hemmelig skuff med krydder, som bidrar til å gjøre hennes retter elegante og originale. Og blant disse aromatiske tilsetningsstoffene må være kanel, som i kombinasjon med honning kan ha en fantastisk effekt på huden. Duoenes helbredende egenskaper er mangesidig - disse komponentene brukes både til skjønnhet og til behandling av mange plager. Vi anbefaler at du leser artikkelen på kanel med honning, der vi i detalj beskriver egenskapene og bruken av dette verktøyet.

  Honning og kanel er en unik tandem, som ofte brukes til å forynge og tone opp huden

  Det er viktig! Det bør være ekstremt nøyaktig å beregne doseringen av kanel, da den høye konsentrasjonen kan føre til en negativ reaksjon fra huden - hyperemi og irritasjon.

  Når du kjøper honning, må du sørge for at den ikke er pasteurisert. Ellers blir det ingen effekt, for i løpet av denne prosessen går alle nyttige egenskaper av produktet bort.

  Din hud blir elastisk dersom følgende fremgangsmåte utføres to ganger i uken. For å klargjøre sammensetningen er det nødvendig å kombinere honning og kanel i et forhold på 2: 1. Med tørr hud blir en rå eggeplomme tilsatt til blandingen, med fet protein, med normalt, med spiseskje med rømme. Påfør en blanding av ansikt og la det stå i 15 minutter, skyll deretter med varmt og skyll med kaldt vann.

  Honning skrubbe

  Honning skrubbe kan brukes på alle hudtyper. Før bruk skal ansiktet fuktes med vann.

  1. En gang i uken kan du bruke en skrubbeutjevning, som består av honning, bakkevalnøtt og ferskpresset sitronsaft. Blandingen påføres ansiktets hud, holdes i mer enn 5 minutter og vaskes med varmt vann.
  2. Honningskrubbe med tilsetning av 30 g havsalt og 15 g olivenolje vil dypt rense huden. Komponenter må blandes og påføres ansiktet i en sirkelbevegelse. Hold i 4 minutter og skyll.
  3. Mint har en utmerket regenererende effekt. Hennes tørre blader må brygges ved å legge til 3 ss granulatsukker, 7 g flytende honning og 7 g olivenolje. Skrub avkjøles i kjøleskapet, bruk deretter på ansiktet og skyll med myntete etter 10 minutter.

  Honning vil bidra til å myke leppene

  Ifølge resultatene fra sosiologiske undersøkelser viste det seg at flertallet av menn, når de møter en kvinne, først og fremst tar hensyn til leppene hennes. Derfor er det svært viktig at de alltid forblir forførende. Men dette er ganske vanskelig å oppnå om vinteren når det er kaldt. Og siden sebaceous kjertlene er fraværende på leppene, sprekker huden på dem ofte og tørker ut. I dette tilfellet vil hjelpe leppemasken av honning.

  Honning vil beskytte leppene dine

  1. Fra sprekker og peeling på leppene vil hjelpe følgende sammensetning, som kan påføres før du bruker sminke. Bland i samme mengder smør og olivenolje, honning. Påfør med prikkede bevegelser på leppene, fjern med et serviett etter 10 minutter.
  2. Hvis leppene er for tørre, kan du bruke bia honning i sin rene form. Det påføres på leppene, gjør en lett massasje i 10 minutter og vask av med vann.
  3. Lips vil bli øm og sensuell hvis du bruker en spesiell maske. Kombinere honning og gjengitt svinekjøtt i et forhold på 2: 1. Påfør huden på leppene og fjern den med en bomullspute etter 15 minutter. Hvis verktøyet ikke er fullt brukt, kan det lagres i kjøleskapet i lang tid.

  Ved bruk av honningmasker skal blandingen tilberedes umiddelbart før bruk. Hvis du ikke har funnet flytende honning, kan du smelte den i et vannbad, men overopphet det ikke for mye, fordi temperaturen over + 60 ° C ikke lenger kan brukes på ansiktet. Det vil helt miste alle fordelaktige egenskaper. Prosedyrer bør utføres regelmessig - den eneste måten å oppnå positive resultater.

  Guds mat, ungdoms eliksir og universell medisin - alt dette handler om honning, et produkt som står andre i form av fordøyelighet av menneskekroppen etter morsmelk. Kosmetologer kunne ikke passere et så unikt produkt. Fra det forberede lotioner, komprimerer og masker med fantastiske egenskaper. En anti-rynke honning ansiktsmaske vil stramme huden, lindre puffiness og glatt ut rynker. Hun fører popularitet blant masker av de tilgjengelige produktene.

  Effekt av honningmaske på huden

  Selv med forsiktig omsorg i en alder av 30 år begynner rynker å vises på ansiktets hud. De kan være knapt merkbare. Men selv de minste foldene i nærheten av øynene, leppene og pannen kan ødelegge stemningen betydelig.

  Hvis aldersrelaterte endringer i huden blir synlige, må du umiddelbart begynne medisinsk behandling. Tross alt er biodlingsprodukter ikke bare mat og medisin, men også en effektiv kosmetikk. Hvis du sliter med akne, så beskriver lenken masken av honning for ansiktet av akne.

  Honning i kosmetikk

  Honning er et naturlig konserveringsmiddel. Dette produktet er aldri bortskjemt. Og de nyttige egenskapene bekrefter den offisielle medisinen. I tillegg til proteiner, fett og karbohydrater omfatter den:

  • enzymer (mer enn 15 enzymer);
  • 27 essensielle organiske aminosyrer;
  • alkaloider;
  • mineralske stoffer;
  • vitaminer;
  • makro og mikroelementer;
  • flyktige;
  • hormoner.

  Hver av elementene påvirker signifikant hudens tilstand når den påføres eksternt. En slik palett av komponenter gir en uttalt varig effekt som en maske på fading og moden hud. Overvei handlinger av disse komponentene mer detaljert.

  Lær hvordan du lager shugaringpasta hjemme.

  Les hva som er bedre: photoepilation eller laser.

  Omtaler om bruk av micellar vann:

  Honning ved påføring penetrerer huden gjennom porene, hvor:

  • nærer cellene;
  • stimulerer blodsirkulasjonen;
  • forbedrer metabolske prosesser;
  • gjenoppretter skadede områder;
  • forynger huden
  • Fremskynder prosessen med cellefornyelse.

  Rynker i ansiktet oppstår på grunn av tap av naturlig fuktighet. Honning godt fukter huden, og dermed forhindre utseende av rynker. Det er et utmerket forebyggende tiltak mot aldrende hud.

  Som et resultat, huden etter enkle masker, som inkluderer honning, ser frisk og elastisk ut. Dette skyldes virkningen av essensielle syrer, enzymer og phytoncider. Disse og andre elementer i sammensetningen av produktet virker på huden i et kompleks. De nærer og gjenoppretter det, og skaper en visuell løfteeffekt.

  løfte~~POS=TRUNC

  Honning masker - en sterk anti-aldring kosmetisk med antioksidant effekt. Deres effektivitet avhenger av anvendelsesmåten. Derfor er det viktig å lære hvordan man skal påføre og vaske av honningblandingen.

  For prosedyren vil trenge:

  • tynt bomullst stoff eller gasbind for å passe ansiktet med slits for øynene;
  • hudskrubbe;
  • bomull pads;
  • myk bred kosmetisk børste;
  • hue for hår;
  • glass, keramiske eller plastiske redskaper for å lage en maske;
  • et håndkle.

  Honning kan ikke kokes, kombinert med varme væsker eller produkter. Ved oppvarming mister den dets helbredende egenskaper. Det skal forstås at honning trenger bare naturlig, god kvalitet. I den falske og spesielt kunstige honningen er det ingen elementer som er nødvendige for huden. Masker med deres bruk vil ikke ha den ønskede effekten.

  Konsistensen av honning for en maske kan være noen: flytende eller tykk. Etter saccharification endres den kjemiske sammensetningen av honning ikke. Endringer forekommer bare i sin struktur, som på ingen måte påvirker kvaliteten på prosedyren.

  Regler for å bruke en maske med honning

  • Masken påføres ren hud.
  • Du må forberede masken før du søker. Lagre ferdige komposisjoner av flere komponenter kan ikke.
  • Håret må være bundet i en bolle og legges under hetten.
  • For maksimal effekt, må du forberede huden: Påfør en mild skrubbe på den, vask den av og damp ut ansiktet ditt med et varmt, vått håndkle. Hold en våt komprimering i ca. 15 minutter, til og med dipping et håndkle i varmt vann.
  • En tykk maske med en pensel påføres på massasjelinjene i ansiktet. Start prosedyren med nakke og décolleté-området, og fortsett til haken, nesen og pannen.
  • Flytende maske påføres forskjellig. For dette trenger du en stoffmaske med slits for øynene, som er impregnert med behandlingsblandingen med honning. Stoff legger på ansiktet.
  • Etter at masken er påført, må du slappe av, legge deg ned og lukke øynene dine. Det er umulig for øyeblikket å lese, snakke, se på TV: bare fred og ro, og ingen negative følelser.
  • Eksponeringstiden for honningsmasken fra rynker er ca. 20 minutter.
  • Masken fjernes ved hjelp av en våt bomullspute. Det bør fuktes i varmt vann eller tonic. Fuktighetskrem kan påføres på tørr hud.

  Kontra

  Selv et fantastisk produkt i alle henseender, som honning, har kontraindikasjoner for bruk. Disse inkluderer:

  • individuell intoleranse mot bieprodukter;
  • kupperose (vasodilatasjon);
  • overdreven vekst av ansiktshår.

  Med forsiktighet må du bruke honningsterapi for personer som lider av bronkial astma, diabetes, diatese og ligger til forsinkelsen av karbohydrater i kroppen. Personer som er utsatt for allergi må testes for følsomhet. Hvilken honning er påført albuen i en halv time. Hvis det ikke vises rødhet i løpet av denne tiden, kan du begynne å bruke masken på ansiktet. Ved den minste mistanke om allergier mot bieprodukter må masken kasseres.

  På videoen - en maske med rensing og stramningseffekt:

  oppskrifter

  For å forbedre den generelle tilstanden til hudmasker på grunnlag av honning, er det som regel tilberedt med tilsetning av meieriprodukter, eggeplomme, sitronsaft, glyserin, kosmetiske og essensielle oljer.

  Rømme maske

  1 ss. en skje med ikke syrlig tykk krem ​​(den kan erstattes med melk, hytteost eller usøtet yoghurt) bland med 1 ss. skje med honning og 3-4 dråper sitronsaft. Blandingen påføres på ansiktet i 20 minutter. Masken skal være våt, ikke la den tørke. For å gjøre dette, kan ansiktet i løpet av prosedyren bli dekket med klamfilm. Denne masken gir en god effekt.

  urte

  Kombinasjonen av urtedekk med honning er en gammel måte å forynge og rense kroppen på, forbedre hudens kvalitet og fjerning av giftstoffer, giftstoffer og giftstoffer. De er tatt inne, gjør dem til applikasjoner. For masker ta kjøttkraft eller friske urter av mynte, nudel og sitronmelisse.

  Friske urter, slip i en blender, legg til 1 ss. en skje med honning og 1 ss. skje med cottage cheese. Eksponeringstiden for urtepreparatet er 20 minutter, hvorpå masken fjernes med en bomullspute.

  På videoen - honningsmaske for tørr hud:

  Med glycerin

  En glycerin ansiktsmaske er en ekte frelse for fading hud. For masken trenger: 1 ss. skje med honning og farmasøytisk glycerin og 1 eggeplomme. Komponentene blandes og fortynnes med 1 teskje vann (det kan være mineral). Legg til 1 ss. en skje med mel eller havregryn. La masken stå på i 20 minutter.

  Med hvete spirer

  For denne masken trenger du å vokse naturlig hveteplanter. Grind i en blender 1 ss. skje av frøplanter, bland dem med 1/2 skje med spiselig brus, slukket med eddik. I blandingen inngår 3 - 4 dråper glycerin, 1/4 skje honning og 1 eggeplomme. Bland alt og nyt fred i 20 minutter. Masken vaskes av med kaldt vann.

  Med aloe

  Plate en tre år gammel aloe peel og hogge grundig. Ta 1 ss. skje gruel, bland det med 1 ss. skje med honning og pisk med eggeplomme. Etter 20 minutter, fjern masken med en tampong og nyt utseendet ditt. Masken bekjemper fine rynker godt.

  I videoen - en annen aloe vera maske:

  Ta 1 ss. skje med honning, rømme og knust moden banan, bland. Smør moset sammen med 1 eggeplomme. Mask igjen på ansikt og nakke i 15 minutter. En god løfteeffekt er gitt av en serie med 15 masker med en frekvens på to ganger i uken.

  Klem saften fra sitronen, fortynn den med honning og legg til hvit leire og rømme. Alle komponenter tar i like deler. Påfør den helbredende sammensetningen i 20 minutter på renset hud. Masken gir en god effekt med vanlig bruk. Det er nok å gjennomføre prosedyren en gang i uken.

  I videoen - en annen oppskriftsmaske med tillegg av sitron:

  1 st. en skje med honning og løkjuice blandet sammen og legg til emulsjonen ½ ss. skjeer av oppvarmet voks. Denne komponenten må angis nøye, intensivt omrøringsblanding. Hold på ansiktet i 10 minutter, skyll med varmt vann.

  Huden rundt øynene er veldig tynn og øm. Hun lider sterkt av vær og kjemisk eksponering. Det er i disse områdene at de første tegnene på aldring vises. Denne såkalte kråkens føtter - ansiktsrynker i øynene. De gir sin elskerinne sin høyde.

  Hvis kampen mot alder rynker begynner et sted i en alder av 30 år, må du ta vare på øyelokkets hud og rundt øynene så tidlig som mulig. Allerede i 20 år trenger følsom hud din hjelp. Hun trenger hydrering og ernæring.

  Konvensjonelle masker gjelder ikke for huden i nærheten av øynene. For dem er det nødvendig med spesielle komposisjoner, for eksempel slik:

  • egg-honning masker (eggeplomme og honning i like store mengder);
  • temaske (2 ts honning, 2 ts havregryn, 1 ts sterk te);
  • honning-cottage cheese mask (1 ts honning, 2 ss cottage cheese, 1 ss krem, 3-4 dråper olivenolje).

  Disse masker blir forsiktig påført huden rundt øynene i 15 minutter. På øyelokk kan du legge en bomullspute dyppet i sterk te.

  På videoen - jordbær honning maske fra rynker rundt øynene:

  Det kommer bare opp med det rettferdige kjønet for å bevare ungdommen så lenge som mulig. Kosmetologer går for å møte dem og komme opp på ulike måter å bekjempe rynker. Men ikke skynd deg og kjøp nyfengte kremer eller utsett deg for forskjellige, ikke alltid sikre prosedyrer. Alt det beste gir naturen. Etter en måned med vanlige honningbehandlinger, vil du merke en betydelig forbedring i huden.

  En honningmaske er en trygg og naturlig måte å kvitte seg med rynker på. Når den overholder søknadsteknologien, gir den gode resultater på ulike hudtyper. Honning er mye brukt i kosmetikk. Her er teknikken med honning ansiktsmassasje. Her finner du en oppskrift på innpakning med sennep, honning og sukker. Du kan også være interessert i en ansiktsmaske med honning, aspirin og vann (her oppskriften), en ansiktsmaske med brus og honning.

  Flere Artikler Om Typer Acne