Åh, jeg prøvde ZINERIT
stanken er eddik forferdelig.
Effekten er ikke lagt merke til i det hele tatt.

Og jeg liker skinoren - velmatter huden

Dette er et antibiotika, så du må være forsiktig - hvis du bruker det i lang tid, er det en risiko for at en mikroflora som er resistent mot erytromycin, vil vokse på ansiktet ditt.

Hvis det er på fingrene, da: På huden er det normalt mange slags bakterier, og hvis huden fungerer normalt (talgkjertler, etc.), bør de ikke vise seg på noen måte. Erytromycin (som er i Zenerite) dreper de fleste bakteriene, og den største fare er at bakterier kan påvirke erytromycin under påvirkning av tilfeldige mutasjoner. I en normal situasjon vil deres lille mengde ikke påvirke resten av befolkningen, men hvis du bruker erytromycin i lang tid og dreper alle som blir drept av dette antibiotikumet, vil de som er ufølsomme for det forbli, de vil formere seg og formere seg og som følge av slike onde bakterier blir flertallet - og da blir det umulig å drepe dem med erytromycin.

Generelt er det veldig farlig å foreskrive et slikt middel for deg selv - prøv å finne en normal hudlege (som faktisk skal håndtere deg).

Vegameal.com

Zinerit for akne: instruksjoner + lege mening.

 • av admin
 • 22. desember 2012
 • 6
 • 187nbsp Visninger
 • 0 Aksjer
 • Facebook
 • Google+

Få mennesker er heldige å ha helt jevn, jevn og sunn hud, som ikke er kjent med problemet med akne. I en eller annen fase av livet - i ungdomsårene, om sommeren, med helseproblemer - forekommer de hos 99% av befolkningen. Men noen oppdager dem bare av og til, mens andre bare ikke vet hva de skal gjøre med ansikt, bryst og overkrok - de mest favorittstedene for akne.
Selvfølgelig prøver alle disse eller andre midler. Til skuffelse av mennesker lever ikke alle dem opp til forventningene. Etter å ha gått gjennom et dusin forskjellige alternativer, nekter noen ganske enkelt å forsøke å behandle og tror at medisinsk kosmetikk og medisiner ikke fungerer helt enkelt. Er det så? For eksempel er produsenter av en populær lotion for akne "Zener" klar til å argumentere med denne uttalelsen. La oss huske de viktigste påstandene til zerit og
la oss finne ut om de er legitime eller ikke.

 • Jeg kjøpte Zinerit, jeg er behandlet. Forrige uke, resultatet - null! Jeg kommer til å kaste ut...

Hvis det samme ønske oppsto og deg, så skyndte du deg. For en vedvarende effekt må du behandles 10-12 uker, og de første forbedringene blir merkbare etter 10-14 dager. Med et uferdig behandlingsforløp er det umulig å bedømme effekten av legemidlet. Tålmodighet!

 • Brukt dette stoffet på råd fra en hudlege. Huden ryddet for en måned, i henhold til instruksjonene som ble brukt i 3 måneder, fortsatte deretter - for forebygging. Og om et halvt år kom akne ut igjen! Jeg kjøpte en falsk?

Husk at du ikke kan bruke zinerite hele livet ditt. Hvis du overskrider varighet på kurset, kan mulige brudd på mikrofloraen i huden (på grunn av antibiotika i sammensetningen). Og slike forstyrrelser, forresten, provoserer også akne, og det vil være mye vanskeligere å kurere dem.

 • Zener, nærende kremer, masker, ansiktsmassasje, doroguschy naturlig concealer... Og den store, røde akneen passerer ikke alle.

Og de vil ikke passere hvis du fortsetter så intensivt å "ta vare på" huden. Uansett hva som står i instruksjonene, under behandling er det uønsket å forurense dekorative kosmetikk - spesielt, "tonalka" klumper seg i sebaceous kjertelkanaler, bidrar til utseendet av akne, og kan også tjene som avlsmiljø for bakterier. Fett kremer og mange masker har en lignende effekt. Massasje og berøring av ansiktet når du bruker selv de mest nyttige produktene til det, er også usikkert: du sprer bare smitte til hvor den ennå ikke er nådd.

 • Jeg har akne og svarte flekker på ansiktet mitt og på ryggen - akne. Jeg tviler på om jeg kan bruke zeneritt.

De aktive ingrediensene i zeneritt kan bli kvitt akne og akne. I andre tilfelle fungerer verktøyet raskere og kan være det eneste behandlingsalternativet, bare glem å behandle problemområder to ganger om dagen. Men de svarte flekkene med akne går ikke overalt selv, mest sannsynlig må de bli rengjort på andre måter.

 • Jeg brukte dette verktøyet, men det gjør det bare verre - hele mitt ansikt er rødt, kløende, litt hovent.

Med en slik reaksjon snakker vi mest sannsynlig om allergier. Zinerite inneholder sinkacetat, som tørker huden og antibiotikumet erytromycin, som ødelegger skadelige mikrober og forhindrer utseendet av ny akne. Oftest forekommer reaksjonen på et antibiotikum (sink - en likegyldig substans).
Hvis du står overfor en lignende situasjon, nekter du å bruke verktøyet. For en rask retur til forrige skjema, bør du ta noen antihistamin medisiner (suprastin, tavegil) i 1-2 dager. Når det er et presserende behov, når det er nødvendig, til tross for alt, å "gå ut i folk", kan du smøre ansiktet ditt med hormonal salve to ganger om dagen (Advantan, Locoid): det vil redusere hevelse og rødhet. Mot bakgrunnen kan du også se hvordan akne er redusert. Men ikke gled deg - du fant ikke en panacea! Slike rettsmidler virker bare symptomatisk, de fjerner betennelse, men samtidig svekker de beskyttende egenskapene til huden, "hjelper" utviklingen av skadelige bakterier. Mer enn 2-3 dager kan de ikke brukes.
Hvis du ikke utvikler zerinomy på grunn av allergier, kan du prøve sinkbaserte produkter som ikke inneholder antibiotika, for eksempel kurozin. Det er ganske mange andre gode ting - differenin, skinoren, basiron ac, etc.

 • Jeg er behandlet med zerit, tetracyklin salve, benzamycin. Smurt hver dag. Nylig begynte en sterk peeling. Dette er alt på grunn av stoffene...

Eller på grunn av en analfabetisk behandling, for hvilken tre antibiotika ble tatt samtidig, er en av dem (tetracyklinsalve) ikke ment for aknebehandling i det hele tatt, og de andre to inneholder samme antibakterielle komponent. Med en slik "fet" kombinasjon, kan du forvente noe verre enn peeling.
For å bli behandlet effektivt og trygt er en medisin nok. Om ønsket (og i fravær av allergi), kan metrogylgel nøye brukes sammen med zeneritt: det dreper patogene mikrober som ikke er dekket av zerittspektret.

 • Jeg har mye akne, jeg er tenåring (en idrettsutøver som tar steroider, en jente med dyshormonale lidelser, jeg har problemer med magesekken). Din zinerit virker ikke!

Akk, kan det ikke bare oppstå hudproblemer. Huden, til en viss grad, er speilet til hele organismen. Som representanter fra den eldre generasjonen ville si, hvis noen muck sitter inne, vil det sikkert komme ut. Forresten, i denne situasjonen er det sant. Det er sykdommer der bare en salve eller lotion ikke er nok - hele kroppen skal behandles. Derfor, hvis akne ikke går bort fra et eksternt middel, prøv lykken på kontoret til en hudlege, terapeut eller gynekolog - kanskje de vil fortelle deg hva du skal gjøre.

 • Jeg bruker behandlingen, effekten er, men liten. Hvordan øke den?

Zinerit behandling negerer ikke vedlikehold av renslighet av kroppen, hyppig vasking av klær, vanlig bytte av sengetøy - uten dette vil resultatene være svært beskjedne. Hvis du har veldig fet hud, og alt dette har liten effekt, prøv å erstatte lotion med retinoisk salve, den passer bedre til slike tilfeller.

Forhåpentligvis vil alle disse tipsene hjelpe folk litt som har lagt merke til deres utseende og besluttet å utrydde problemet med akne. Ned langt bang og maskerings kosmetikk - det er på tide å vise alle ansiktene dine, ikke skamme seg for lilla flekker og pustler. Som Vladimir Vladimirovich Mayakovsky skrev, "Det er ikke mer vakre klær enn bronse muskler og friskhet av huden!" Vel, så argumenterer...

Forfatter: Evgenia Sokolova (lege)

Les artikler fra akne behandling overskrift.

Flere nyttige materialer:

 1. Zenerit AcneZenerit er et antibakterielt middel for behandling av akne. Takk aggressiv.
 2. Baziron AS fra akne: instruksjoner + gjennomgang.Folk som er seriøse om deres helse forstår at de er medisinske.
 3. Skinoren gel: instruksjoner + tilbakemelding fra lege.I dag er dette verktøyet blant de fem mest populære stoffene.
 4. Krem Kvotlan for akne: Legenes anmeldelseNoen mennesker, som allerede er desperate for å løse problemet med akne, foretrekker å ty til.
 5. ACC: instruksjoner + legens meningDette stoffet har alltid vært ansett som en av de beste rettsmidler for behandling.

Anvendelse av Metrogyl gel for akne: vurderinger, nyanser, instruksjoner, generelle anbefalinger

Om kampen mot akne og svarte flekker kan du snakke i timevis. Det viktigste er å finne svaret på spørsmålet: "Hvilket legemiddel vil bidra til å kvitte seg med de hatede finnene for alltid?" Hvis et slikt produkt ble solgt, ville en stor linje umiddelbart følge.

For nå er det nødvendig å håpe ikke på et mirakel, men for tilgjengelige midler. Selvfølgelig, på et øyeblikk vil de ikke sette huden i orden, men vanlig bruk vil rense ansiktet og kroppen av utslett. Blant de populære stoffene - Metrogyl gel for akne.

Generell informasjon og handling på huden

Et effektivt verktøy i lang tid og vellykket brukt til å behandle akne av varierende alvorlighetsgrad. Legemidlet selges uten resept, men du bør ikke foreskrive det selv. Det er ingen antibiotika eller hormoner i gelen, men ukontrollert inntak forstyrrer vann- og fettbalansen i epidermis.

 • frigjøringsform - en gjennomsiktig, luktfri gel i aluminiumrør på 30 g;
 • aktiv ingrediens - metronidazol;
 • 1 g Metrogil inneholder 10 mg aktiv ingrediens;
 • anslått pris - 90-130 rubler.

Det er viktig! Feil bruk forårsaker ofte overdreven tørrhet i epidermis.

Handling på huden:

 • tørker;
 • desinfiserer;
 • forhindrer multiplikasjon av propionobakterier;
 • reduserer betennelse.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

 • akne hos ungdom og unge under 25 år;
 • infisert utslett;
 • rosacea eller rosacea, årsaken til hvilke er hormonelle piller;
 • seborrhea;
 • trophic ulcers;
 • åreknuter
 • dårlig helbredende sår;
 • seborrheisk dermatitt;
 • seng sår;
 • Hudfeil hos diabetes.

Lær alt om årsakene og metodene for behandling av tett og veldig tørr hud i ansikt og kropp.

Hvordan behandle molluscum contagiosum hos barn? Effektive folkemusik og moderne måter er beskrevet på denne siden.

Kontra:

 • alder opptil 12 år (tanngel kan påføres fra seks år);
 • leversvikt;
 • nervesystemet lidelser;
 • mangel på koordinering av bevegelser;
 • leukopeni;
 • Individuell følsomhet overfor komponenter;
 • graviditet, amming

Fordeler og bivirkninger

 • lang mottakelse forårsaker ikke avhengighet. Sjekk med dermatologen for det beste løpet av behandlingen for sykdommen din, hold deg til de anbefalte vilkårene. Bruksanvisning bestemmer maksimal varighet på kurset - 9 uker;
 • stoffet virker effektivt på flere typer av de mest aktive bakteriene som forårsaker dermatologiske sykdommer;
 • meget aktivt middel forblir på overflaten i lang tid, er det praktisk talt ikke absorbert i blodet, skader ikke kroppen;
 • klar gel med metronidazol er egnet for behandling av rikelig utslett i akne og plutselige enkeltkviser;
 • Mange kalte Metrogil "førstehjelp" for akne. Faktisk forsvinner enkelte betente tuberkler ganske fort etter påføring av en effektiv sammensetning. Akne krever langvarig bruk av stoffet;
 • Metrogil gel, i motsetning til enkelte stoffer, får lov til å brukes i kombinasjon med andre populære akne behandlinger. Hvis du har foreskrevet denne medisinen samtidig som Zinerit eller Skinoren, må du behandle problemområdene i henhold til instruksjonene.
 • Det aktive stoffet metronidazol dræper ikke alle typer bakterier. Kombinasjonen av de aktive komponentene i ulike medisiner for akne vil øke effekten, bli kvitt de fleste skadelige mikroorganismer på huden;
 • bivirkninger, inkludert allergiske reaksjoner, er sjelden fastsatt. Angi listen over kontraindikasjoner, observer hyppigheten av søknaden - og resultatet vil sikkert behage deg;
 • Tilgang til stoffet er et annet argument til fordel for en gel som inneholder metronidazol. Kostnaden varierer fra 90 til 130 rubler. Gitt det lange behandlingsarbeidet, vil en rimelig pris varme sjelen.

Bivirkninger

Med forbehold om anbefalingene om bruk av stoffet med metronidazol ble det ikke registrert noen negative effekter på kroppen. Av og til er reaksjoner fra hudporer diagnostisert:

Det er viktig! Det er forbudt å bruke Metrogil gel samtidig med Warfarin. Kompleks bruk, langsiktig kombinasjon med metronidazol øker risikoen for blødning på grunn av økt antikoagulant virkning av warfarin.

Svært sjelden forekommer:

Instruksjoner for bruk fra akne

For enkeltkviser og akne, følg nøye anbefalingene som er angitt i merknaden til stoffet. Ikke selvmedisinere!

 • vask med tjære såpe eller fjern støv, smuss, akkumulert fett med kosmetisk melk, vask deretter med kaldt vann. Tørk ansiktet eller ryggen med et håndkle;
 • Påfør et tynt lag gel for å rense, tørr hud. Et bandasje kan påføres over legemidlet;
 • Gni forsiktig stoffet i hver kvise eller behandle det berørte området med rikelig utslett;
 • vask hendene før og etter påføring;
 • behandle problemområder eller inflammerte støt to ganger om dagen;
 • Pass på at den aktive gelen med metronidazol ikke kommer inn i øynene dine. Hvis dette skjer, skyll straks stoffet med rikelig med kaldt vann.

Legg merke til:

 • Ikke bruk aktiv gel med metronidazol for akne før du konsulterer en hudlege.
 • Det er forbudt uten anbefaling av en spesialist å kombinere stoffet med andre rettsmidler for akne;
 • under behandlingen bør ikke klemme pimples. Ofte, etter fjerning av sår, utvikler betennelse, oppstår nye utslett, øker lesjonens område;
 • følg kursets varighet. Etter behandling med Metrogyl, sørg for å ta en pause hvis utslett fortsatt er. Angi anbefalt "hvile" for huden hos den behandlende legen.
 • en merkbar effekt i milde former for akne opptrer ganske raskt. Ikke avbryt behandlingen ved første tegn på forbedring. Behandle pustler daglig.

Noen flere nyttige tips:

 • lokal behandling vil være ineffektiv uten å endre dietten, gi opp dårlige vaner (røyking, alkohol, overdreven forbruk av kaffe);
 • obligatorisk daglig hygiene, forsiktig hudpleie. Bruk tjære såpe, urtete, myk rensemelk. Bruk høykvalitets såpe for akne for å redusere det økte fettet av epidermis;
 • Bruk dekorative kosmetikk med en lett tekstur. Bytt ut "tungt" fundament med høyverdig mineralpulver.

Lær alt om egenskapene og bruk av svart cumin olje for ansiktets og kroppens hud.

Hvordan fjerner du raskt hevelse under øynene? Svaret er på denne adressen.

Gå til http://vseokozhe.com/lishaj/lechenie/vo-rtu.html og les en interessant artikkel om symptomene på lichen planus i munnhulen.

Du kan også finne ut om andre effektive rettsmidler for akne på vår nettside. For eksempel er om polysorb for akne skrevet her; om hudorene her; om Laktofiltrum i denne artikkelen; om Roaccutane på denne siden; Om husholdnings såpe les på denne siden. Pro agurk lotion for akne er skrevet her; om hydrogenperoksid - i denne artikkelen.

Anmeldelser brukt

Metrogil er et effektivt middel med en akseptabel kostnad. Hvordan påvirker stoffet akne? Er det sant at ensomme kviser forsvinner raskt når produktet påføres?

Her er noen meninger om hvorvidt Metrogil acne gel er veldig effektiv. Tilbakemeldingen er for det meste positiv:

 • Kristina, 17 år gammel. Jeg anbefaler dette stoffet til alle som ønsker å bli kvitt sår i ansiktet eller ryggen. Jeg har allerede brukt Metrogil i 4 uker. Resultatet er vel merkbart. Glitter har forsvunnet, rødhet har gått, ål er mye mindre. Dermatologen sa at etter to måneder vil effekten bli enda sterkere. Plusser: Ikke etterlater en klebrig film, forårsaker ikke irritasjon, tørker pimples godt, er billig;
 • Annie, 19 år gammel. Hun led av akne fra 16 år, og lite hjalp. Nylig kom en ny dermatolog til nettstedet. Legen foreskrev en gel med metronidazol, anbefales å bruke verktøyet sammen med Retinoic salve, Zinerit eller Klenzit. Legen snakket også om Differin, men det kan ikke brukes om sommeren. Av disse produktene likte jeg kombinasjonen av Klenzite plus Metrogil gel for ansiktet. Pimples tørker ut raskt, betennelse går bort, det er få nye lesjoner. Og prisen er rimelig, også viktig;
 • Olya, 17 år gammel. Metrogil bidro til å helbrede akne på ryggen. Mamma hjalp meg Først jeg rydde ryggen min med tjære såpe, tørket det godt, min mor søkte en gjennomsiktig gel. Verktøyet tørker huden godt, etter en halv time, må du smøre de behandlede områdene med fuktighetskrem. Jeg la merke til en forbedring etter et par uker. To måneder senere ryddet huden. Under behandlingen spiste jeg ikke røkt, stekt, saltet, glemte boller, kaker, nektet kaffe. Nå spiser jeg også rett og ikke klager på akne;
 • Miroslava, 25 år gammel. Jeg holder alltid Metrogilrøret nært. Jeg bruker den hver gang en forrædersk pimple kommer opp i ansiktet mitt. Dette skjer sjelden, en gjennomsiktig gel med metronidazol kommer alltid til nytte. Jeg bruker produktet om kvelden, om morgenen er det nesten ingen rødhet, kløe, hevelse. Søster lider av akne, bruker også Metrogil. Men hun så resultatet ikke en dag eller to, men en måned senere. Men akne etter behandling ser nesten ikke ut.

Du er desperat og vet ikke hva du skal gjøre med forferdelig acne? Vær oppmerksom på Metrogil gel! Høyt effektiv, rimelig stoffet kjemper aktivt selv med alvorlige former for akne.

I den følgende videoen vil en dermatocosmetologist fortelle mer detaljer om stoffet Metrogil:

Cosmetologinfo.ru

..profesjonell om skjønnhet * side om kosmetikk

Hovedmeny

Record Navigasjon

Zenerit Acne Treatment

Zenerit - kombinert
legemiddel til behandling av akne, som ikke er egnet til behandling med kosmetologiske midler. Den passer godt til eiere av oljeaktig porøs hud, som dessuten er utsatt for betennelse. Legemidlet er tilgjengelig i to fraksjoner - væske og pulver, for å øke holdbarheten og øke den terapeutiske effekten. I form av et pulver er antibiotikum erytromycin festet med sinkacetat. I et eget hetteglass er løsningsmidlet etanol og sebacatdiisopropylalkohol, 30 ml. 1 ml av den ferdige oppløsningen inneholder 40 mg erytromycin, sinkacetat - 12 mg, diisopropylsebacat - 0,25 mg, etanol -0,55 mg. Antallet av alle komponenter beregnes med tanke på nøytraliseringen under forberedelse og bruk.

Produsent: Astellas Pharma Europe B.V., Nederland.
Analoger: Clindamycin (Dalatsin), Baziron er meget effektivt som aktuelt antimikrobielle stoffer. Alternativt kan andre Clindamycin geler også refereres til analoger.

Hvordan virker Zenerit?

Farmakologiske egenskaper av legemidlet kan beskrives som antiinflammatorisk, komedolytisk og antibakteriell. Den antibiotiske erytromycin har en effekt på Propionibacterium acne og Streptococcus epidermidis, som er de viktigste faktorene i utviklingen av akne. Zinkacetat har en astringent og eksudativ effekt. Alkohol desinfiserer også overflaten på huden, strammer porene, normaliserer fettmetabolismen.

Hva skjer med stoffet i kroppen?

Legemidlet har en lav gjennomtrengende evne til den systemiske sirkulasjonen, derfor tillater vi sin langsiktige bruk. Erytromycin absorberes i de første 1,5-2 timers påføring, etter 12-15 timer er det helt eliminert fra kroppen. Sinkacetat trenger ikke inn i blodet, men utøver sin effekt bare innenfor de intercellulære porene og sebaceous kjertlene. Det meste av erytromycin antibiotikumet, når det trengs i huden, har en lokal antiseptisk effekt. Ødeleggelsen av akne-produserende bakterier eliminerer betennelse i huden. En liten del av legemidlet som har gått inn i den systemiske sirkulasjonen har en generell antibakteriell effekt, og forhindrer dermed muligheten for ytterligere gjentakelse av sykdommen. Sink og etanol "arbeid" bare lokalt, bidrar til innsnevring av porene, oppdatering av overflaten av epidermis.

Zinerit: metode for påføring og dosering

Det er nødvendig å forberede løsningen i henhold til ordningen. Påfør applikatoren 2 ganger om dagen (om morgenen og om kvelden). Det er best å ikke bruke kosmetikk før du bruker stoffet.

Legemidlet påføres i et tynt lag ved forsiktig å trykke på flasken, vendt opp ned. Enkelt dose av legemidlet - 0,5 ml. Zenerte har en jevn konsistens, gjennomsiktig farge.

Du kan redusere stoffinntaket til 1 gang daglig, etter utseendet av en tilsynelatende klinisk effekt, slik at behandlingen avsluttes. Den terapeutiske effekten oppstår etter 10-15 dagers daglig inntak, og deretter kommer en langsiktig remisjon. Det anbefales ikke å bruke stoffet i mer enn 6 måneder. Zinerit for akne kan brukes både på hele berørt område ved hjelp av en valutakurs og punktvis til individuelle utbrudd. Ved lokal bruk bestemmes behandlingsforløpet av hastigheten der symptomene forsvinner.

Bivirkninger

Lokal allergisk reaksjon: brennende, kløe, rødhet i huden, rødhet, infiltrering.

Ofte observeres lokal tørrhet og flakering av huden på applikasjonsstedet.

En av de mest ubehagelige bivirkningene av stoffet er utviklingen av hudimmunitet mot stoffet. Så halvparten av pasientene hevder at et gjentatt kurs av Zinerit ikke gir synlige forbedringer. Dette kan skyldes utvikling av andre ikke-produserende bakterier som ikke påvirkes av erytromycin.

Også, med langvarig bruk kan det utvikle en allergisk reaksjon på stoffet.

Kontra

Overfølsomhet overfor erytromycin antibiotika, makrolider, så vel som sink og andre komponenter.

Kontakt med slimhinner kan forårsake irritasjon og en inflammatorisk reaksjon.

Legemidlet bør brukes med forsiktighet hos gravide og ammende mødre.

Zenerit-interaksjon med andre legemidler

Funksjonen i reaksjonen av komponentene av Zinerit med andre legemidler er ikke blitt fullstendig studert. Imidlertid er det vist en økning i terapeutisk effekt av legemidlet ved bruk av andre anti-akne systemiske midler.

Zinerit: pris

Gjennomsnittlig pris på stoffet er 550 rubler. Det kan kjøpes på nesten hvilket som helst apoteksnettverk, en doktors resept er ikke nødvendig. Men ikke haster for å kjøpe medisiner selv, det er bedre å konsultere en lege, det er mulig at for din hudtype og manifestasjoner finnes det en mer hensiktsmessig måte.

Zinerit: anmeldelser

En statistisk undersøkelse av pasienter som tok Zenerit viste regelmessig at effektiviteten av stoffet som monoterapi er 50% for alvorlige former for akne og 90% for mild akne. Med kombinert bruk av Zener med andre legemidler (antibiotika, systemiske retinoider, COC) øker effektiviteten.

Legg også merke til den positive effekten av narkotikapasientene som bruker Zener lokalt. Etter 2-3 dager begynner de inflammatoriske elementene å løse, uønskede symptomer forsvinner.

Zenerte i behandling av akne: 7 kommentarer

Zener betyr en god en. Men det tørker huden, og mikrober blir også vant til det, og effekten av behandlingen minker raskt. Jeg bruker metrogil i tillegg til zeritt, det er en salve. Du kan finne den i et apotek, det koster ca 100 rubler. Men behandlingen er mye raskere.

Metrogil er ikke en salve, men en gel. Og dette er bedre, fordi gelen er mye mer effektiv for behandling enn salve. Ja, og i bruk av stoffet er det mye enklere, det absorberes perfekt inn i huden, når de dypeste lagene, mens det ikke etterlater noen merker på huden. Han har også metronidazol, som har antimikrobielle egenskaper, slik at behandlingen er veldig rask og effektiv.

Moren min startet rosacea, hun var veldig bekymret for dette. Så brakte bestemoren hennes medrogil fra apoteket. Mamma begynte å smøre, og akne begynte gradvis å passere. Sannheten er veldig gradvis, men når akne forsvant, ble ansiktet helt rent, uten spor der.

Jeg lider av akne, og overalt på kroppen. Vi dro til en hudlege. Zinerit og metrogil har skrevet til oss. Slik er den komplekse behandlingen. Han har brukt i en halv måned allerede, jeg vil si dette - resultatet er der, ansiktet er blitt renere, huden tørker ikke som følge av denne behandlingen, derfor håper vi på et raskt positivt resultat.

Og hvordan hjalp denne komplekse behandlingen deg? Jeg ville også bestemme. Og fortell meg, kanskje Metrogil kan brukes som et selvstendig middel til behandling.

Selvfølgelig, i noen tilfeller kan metrogyl bli forsøkt som monoterapi. Imidlertid erstatter det ikke midler for hjemmekontor.

Hvorfor ikke? Jeg helbredet min akne med dem. Vel, maskerne som virkelig rydde, gjorde det fortsatt. Nå er huden jevn og vakker. Nei, selvfølgelig, bruker jeg også kremer. Metrogl bare i tilfeller der akne.

Zinerit som en moderne akne behandling

Zenerit (Erytromycin + Zink Complex) er et antibakterielt stoff for lokal behandling av akne i ansiktet. Det har også antiinflammatorisk og komedolytisk effekt. Erytromycin er et makrolid antibiotikum som dreper bakterier ved å blokkere veksten og reproduksjonen. Det virker på følgende typer mikroorganismer:

streptokokker

Staphylococcus (Staphylococcus epidermidis, Staphylococcus aureus)

Dette er de vanligste mikroorganismer som forårsaker akne.

Dens bestanddel Zn2 + reduserer produksjonen av sebumsekresjon.

Måten bruk av zerin

 • Påfør 2 ganger om dagen: om morgenen (før du bruker sminke) og om kvelden (etter vask)
 • gjelder på hele ansiktet og problemområdet, ikke bare på de berørte områdene
 • Enkelt dose - 0,5 ml av den tilberedte løsningen. Etter tørking blir løsningen usynlig.
 • Varigheten av behandlingen er 10-12 uker. De første tegn på tiltak er merkbare etter 2 uker.
 • Unngå å få stoffet i øynene eller på slimhinnen i nesen og munnen, fordi Det kan forårsake irritasjon og brannskader.

Bruksanvisning:

fordeler:

 • fargeløs og gir ikke oljeaktig glans;
 • kombinert med kosmetikk (topp sminke kan brukes);
 • krever ikke solbeskyttelse;
 • Zinerit kan brukes under graviditet og amming
 • Den fremstilte løsningen kan lagres ved romtemperatur i 5 uker.

Indikasjoner for bruk: Akneutslett (ved ineffektivitet av alle hygieniske og kosmetiske midler).

Kontraindikasjoner: Overfølsomhet overfor stoffet

Bivirkninger: Brenn, irritasjon, tørr hud på applikasjonsstedet av zeneritt.

Overdose zerinitom:

Utilsiktet overdose er usannsynlig på grunn av de spesielle egenskapene ved aktuell bruk av stoffet.

Hittil har klinisk signifikante interaksjoner med andre legemidler ikke blitt fastslått.

Bruk også Baziron AU, også et effektivt middel for akne i ansiktet.

Vennligst fortell oss i kommentarene om din erfaring med Zenerit. Takk!

 • Indoksylgel(0)
 • Isotrexin i behandling av akne(2)
 • Retinoider i behandling av akne(2)
 • Regesin - akne gel(0)
 • VII Russisk Dermatologikonferanse Del 2(0)
 • Dr. Tice lotion mot akne(0)
 • Azelainsyre(10)
 • Aknekutan i behandlingen av alvorlig akne(1)
 • Hvordan bli kvitt lukkede komedoner(15)
 • Acne Ointment Set(17)

24 Respons på Zinerit som en moderne aknebehandling

Folk hjelper, vennligst, Ziner virker virkelig, og så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre ((((((HJELP

Zinerit hjalp meg, prøv, hvorfor ikke? Selvfølgelig er alle forskjellige, men jeg ble på forhånd orientert om en kjæreste, med hvem han også hadde akne. Jeg brukte den i 3 måneder (det er etter min mening instruksjonene som sier at kurset er slik), i løpet av den tiden, alt i ansiktet mitt som blomstret med storslått farge - det helbredet forsvant. Så plutselig, og du passer også.

Ja, hjelper Zener. Veldig bra og effektivt stoff. Ikke å si at den første dagen har blitt smurt og alt har forsvunnet, men forbedringene i den første uka er merkbare, og da er det generelt bedre. Han behandlet huden min godt.

Ja, som Zener er ganske effektivt. Min søster behandlet dem for akne, det hjalp henne.

Zener hjelper. Men etter en tid er det avhengighet. For at dette ikke skjedde, ble jeg rådet til å bruke stoffet Metrogil. Hva var min overraskelse da akne ikke bare begynte å forsvinne igjen. Men ubehag som alltid oppstår etter påføring av zerinitt på huden, forsvant også. Nå er alt bare bra.

Det er riktig Valentine, mikrober over tid utvikler motstand mot medisinske stoffer. Og metrogil, på grunn av sin antimikrobielle effekt, forhindrer forekomsten av avhengighet, med det resultat at behandlingen ikke mister effektiviteten selv etter en tid.

Dermatologen skrev meg denne medisinen. Men fra ham utviklet jeg uutholdelig kløe, og huden min var litt prikkende, spesielt på steder å skrape. Jeg trodde at ved den andre opptaket ville jeg avbryte det, men det var ikke der. Legen foreskrev bare meg metrogilgel i tillegg. De ubehagelige symptomene forsvant neste morgen. Og selve behandlingen begynte å bevege seg mye raskere.

Ikke et dårlig middel generelt. Men for tørr hud. Derfor bruker jeg i tillegg tunnelgelgel. Han vil ikke bare tillate den negative virkningen av zeritt på huden. Men også hindre forekomsten av avhengighet.

og du bruker metrogyl etter påføring av zinerit? trippel om kvelden?

Ja, straight zinerit nanoshu. Ingen brennende eller kløe. Jeg liker det veldig mye.

Det hjalp meg. Brukes sammen med oral inntak for avgiftning. Det er viktig å gjøre hele kurset som beskrevet i instruksjonene. Synlige forbedringer kommer om to uker, ved utgangen av kurset har en utmerket effekt. Den eneste ulempen er at huden er veldig tørr og flakket, så det er bedre å bli behandlet på ferie, for eksempel. Dessverre er effekten ikke evig, en gang i året må kurset gjentas.

Det er forferdelig, men plutselig vil du tygge noe, og generelt vil huden skille av fra ansiktet. Jeg foretrekker velprøvde stoffer, så jeg bruker bare Metrogil. I to måneder ble huden på ansiktet som et barns rumpa. Så ikke lenger eksperimentere, den påviste metoden er tryggere.

Takk skal du ha for tilbakemeldingen.

For meg er det mer effektive behandlinger for akne enn Zenerite. Min ektefelle har problemhud, og noen ganger begynner akne, noen ganger så rikelig. Så jeg kjøpte ham mange forskjellige verktøy. Den mest effektive var Klenzit S, som han sist brukte. Ugh ugh i tre måneder nå er huden ren.

Zener hjelper normalt som et antibakterielt tørkemiddel. Erytromycin er allerede litt gammelt, som et antibiotika, slik at vanedannelse ofte oppstår. Håndtering av Metrogil Gel kan bidra til å unngå avhengighet. Dette er meningen med min kosmetolog. Men personlig tror jeg at metrogil og en er ganske effektive.

Om avhengighet vet jeg ikke. Jeg brukte bare en gang Zenerit, og dette var nok. Akne klatret seg fra bunnen av, de synlige grunnene jeg ikke har funnet. Det ble behandlet av Zenerit, og det er det. Metrogyl brukes også, men bare fordi irritasjon dukket opp i nasolabialfold fra Zenerit. Det så ut som rødt hud og mange små kviser. Derfor, mens jeg brukte Zenerit, brukte jeg også metrogil.

Og jeg er bare redd for å ta dette stoffet på grunn av habituation, det er slike tilfeller blant vennene mine. De sier at du bare trenger å bruke instruksjonene og alt går bra, men for tiden begynner jeg med Metrogil, og så ser vi.

Er det mulig å bruke bare metrogyl, ellers min akne forsvunnet, bare huden i ansiktet ble rød og virket som liten akne :(

Masha, avhengighet skjer ikke, det er sink i sammensetningen, det hindrer denne prosessen. Jeg har bekjente som brakte ut alle acne, de trenger bare å følge instruksjonene og ta behandlingen til slutten.

Viser deg på toppen av spillet ditt.

Zinerit fjerner pimples godt og forbedrer sebaceous kjertler, men hvis du legger masker til det, gul ler, calendula decoction, kaffemaske, så vil effekten bli veldig rask og huden er rett. Og behandling og rensing av porer, og som fuktighetskrem kan du bruke bio-kosmetikk krem.

Eiendomsskade i denne bransjen er en hit-and-run-driver. Det ville være en god ide å få en bilforsikringsrente. Hva kan du gjøre med dette. Det er mange mennesker bedre. Det kan brukes som regel. En annen klage er vanligvis $ 25 000 for eiendomsskade, vi anbefaler at du kjøper Eller er du kanskje kvalifisert for balanse Oppgi virksomheten din for å opprettholde dekning. Du trenger å leve første forsikring, som du bor i. Det er alltid lovet med lav kjørelengde rabatt. Kjører ikke i Texas, de kan ikke dra nytte av. Det vil være der (Bahamas) på grunn av det. Hvis de tenker og kan påvirke. Det er ikke behov for air condition. Hvis du har en bilforsikring online. Bilforsikring er et system av "hva-hvis," automatisk arkivering.

Gel Metrogil - et effektivt middel for akne av forskjellig opprinnelse

Metrogil akne gel vil bidra til å bli kvitt akne i ansiktet og kroppen. Produktet inneholder ikke antibiotika, noe som gjør det mulig å eliminere infeksjonen uten skade, men en mild effekt påvirker varigheten av behandlingsforløpet i retning av å øke. Bruk av stoffet vil helt bli kvitt akne, og etterlater ingen synlige flekker.

Virkning og sammensetning av stoffet

Metrogylgel 1% er en av de mest effektive måtene i behandlingen av akne. Den har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper. Bekjemper mot patogener som forårsaker smitte og som et resultat av akne.

Det aktive stoffet Metrogyla er metronidazol, som er et derivat av nitroimidazol. Den har antiprotozoaleffekter mot ulike mikroorganismer. 5-nitrogruppen, som er en del av det aktive stoffet, reagerer med proteinene i den patogene mikroorganismen, bryter DNA-bindinger, som forårsaker dens død.

1 g Metrogyl gel inneholder metronidazol i mengden 10 mg. De resterende komponentene av stoffet er bare hjelpekomponenter. Blant dem er:

 • E218 metylparahydroksybenzoat. Paraben, som har en bakteriedrepende og soppdrepende egenskap.
 • E216 propylparahydroksybenzoat (paraoksybenzosyre propylester). Den har antimikrobielle egenskaper, er i stand til å hemme veksten av bakterier.
 • Carbomer 940. Brukes som fortykningsmiddel og stabilisator.
 • Edetat dinatrium (dinatriumsalt). Brukes som konserveringsmiddel og myke en salve eller gel.
 • Natriumhydroksyd (kaustisk soda). Brukes til forsapning av fett.
 • Propylenglykol. Den har en gyroskopisk og moderat konserveringsmiddel, bakteriedrepende egenskaper.
 • Renset vann.

En av fordelene med Metrogil er minimal absorpsjon i menneskekroppen. Et par timer etter påføring er det nesten ingen medikamentkomponenter igjen i blodet.

Om egenskapene og anvendelsen av Metrogyl gel beskrevet i videoen fra kanalen "Sunn tema". Dermatolog og kosmetolog Irina Kotova på et tilgjengelig språk vil forklare alle funksjonene ved bruk av Metrogil.

Frigivelsesskjema, pris

Mot akne er beregnet stoffform Metrogil - gel, utelukkende til ekstern bruk. Tilgjengelig i et rør på 30 g. Prisen på midler varierer sterkt i forskjellige regioner i området fra 100 til 250 rubler. I tillegg til akne gel er det også Metrogyl tabletter og Metrogyl Dent dental gel.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Legemidlet er ment for ulike hudsykdommer i ansikt og kropp. Hvis vi snakker om akne, er stoffet angitt for bruk mot:

 • rosa, poststeroid akne (en konsekvens av hormonelle legemidler);
 • akne vulgaris (metrogel gel hjelper raskt å håndtere ungdoms akne).

Metrogyl gel er indikert for bruk utelukkende for lokal terapi.

Legemidlet er kontraindisert i tilfeller av:

 • individuell intoleranse mot det aktive stoffet - metronidazol eller andre komponenter i kremet;
 • første trimester av graviditet og amming;
 • blodsykdommer kan provosere en unormal reaksjon i kroppen og ikke bare avbryte den gunstige effekten av stoffet, men også skade;
 • hvis det er lever- eller nyresykdommer, bør du konsultere lege om bruken av gelen. Visse komponenter i sammensetningen har egenskapen til å akkumulere i leveren og nyrene.

Instruksjoner for bruk

Påfør krem ​​skal være to ganger om dagen: morgen og kveld. Behandlingsforløpet forhandles med en hudlege eller kosmetolog. Maksimalt kurs er 4 måneder. Så lang tid på grunn av mangel på avhengighet til sammensatt krem. For synlige resultater krever daglig bruk av stoffet.

For å forberede huden til påføring av krem, må den rengjøres med et alkoholfritt produkt. Huden må være tørr, så du må tørke den og vente til den er helt tørr. Hvis overflaten av akne er liten, kan du bruke verktøyet lokalt (punktvis), ved å bruke en liten mengde gel. Hvis det er mye akne, fordel et jevnt lag av gel på den berørte huden jevnt og gnid det lett med masserende bevegelser.

Metrogil kan kombineres med:

 • kosmetiske midler;
 • medisinske preparater (unntatt analoger);
 • Chatterbox.

Kan jeg bruke demodikose?

Det kan også forekomme utslett fra aktiviteten til en subkutan myte. Å bekjempe parasitten er mye vanskeligere enn med vanlig infeksjon. Metronidazol ødelegger en hel liste over mikroorganismer, inkludert demodex subkutan myte. Metrogil vil kunne helbrede demodikose, men behandlingsforløpet vil være lang - mer enn 4 måneder.

Kan jeg bruke under graviditet og amming?

Metronidazol er i stand til å trenge inn i ulike kroppsvæsker, og til og med gjennom moderkagen. Derfor er bruk av Metrogil under graviditet ikke anbefalt. Dette gjelder spesielt for 1. trimester. På dette stadiet dannes de indre organene av embryoet. Denne prosessen kan forstyrres av den aktive bestanddelen av medikamentet.

Med anbefaling fra en lege og nøye overvåking av den gravide kvinnen, er det i 2 og 3 trimesterene tillatt å bruke legemidlet. Doser bør imidlertid være begrenset, og regelmessige besøk til legen - obligatorisk.

Den aktive ingrediensen gjennomsyrer også i morsmelk. Derfor, for laktasjonsperioden er å forlate bruken av gelen.

Hjelper Metrogil gel fra flekker etter akne?

Selv om verktøyet ikke er ment å forbedre lindring og farge på huden, kan den også brukes til å kvitte seg med akneflekker. Stramningsprosessen vil bli mye raskere enn den naturlige måten. Om en uke eller to, vil flekkene lyse merkbart. Du kan helt bli kvitt dem i mer enn en måned. Bruk legemidlet bør være som angitt i instruksjonene. Det hjelper best av alle friske flekker.

Hvordan styrke handlingen?

Siden behandlingen med Metrogyl er ganske lang, kan tiden for utseendet på det synlige resultatet akselereres på andre måter og metoder. På grunn av den milde effekten av gelen, er det samtidig mulig å utføre behandling med medisinske preparater:

 • Retinoider - syntetisk avledede analoger av vitamin A. Kan være til internt bruk (Tørk av, Roaccutane) eller aktuelle produkter (Retasol, Retin-gel, etc.).
 • Preparater basert på azelainsyre. Ha antimikrobielle egenskaper. Kunne smale porene. Til ekstern bruk (Azogel, Skinoren og andre).
 • Antibakteriell. Preparater basert på benzenperoksid, clindamycin eller med erytromycin. Forberedelser: Zenerit, Barizon, Dalatsin. Metrogil kombinerer godt med Unidox Solutab tabletter.
 • Hormonal (Jess, Yarin og andre).
 • Med sink (Zindol, sinkkrem).
 • Salisylsyre og andre.

Ved interaksjon med antibiotika har metronidazol en skadelig effekt på anaerobe organismer.

Kan Metrogil Dent Acne Treat?

Metrogyl Denta er en tanngel som er beregnet på behandling av sykdommer i munnhulen. Den består av to aktive ingredienser:

 • metronidazol - antimikrobielle egenskaper;
 • Klorhexidin - antiseptiske egenskaper.

Takket være denne sammensetningen kan Metrogil Denta brukes til å behandle akne (men denne metoden kan heller tilskrives tradisjonell medisin). Begge aktive ingrediensene vil ha en skadelig effekt på mikroorganismer i fokus for betennelse. Gelen vil også ha en antioksidant effekt på huden. Rid huden av overflødig smuss og aktivitetsprodukter av mikroorganismer.

Metorogil Denta bør påføres to ganger om dagen for å rengjøre huden. Påfør, som akne krem, i en tynn, jevn kappe. Synlig resultat kan vises etter en måned i bruk.

For å øke effekten kan du behandle med andre legemidler, inkludert Metrogil-tabletter.

Mulige bivirkninger

Gelen er forskjellig fra analoger og andre anti-akne produkter med en minimal mengde bivirkninger. Den vanligste er en allergisk reaksjon. Det manifesterer seg i form:

 • liten utslett;
 • elveblest;
 • rødhet.

Denne reaksjonen kan forårsake ubehagelige opplevelser: kløe, brenning, peeling av huden, hyperemi. Når man slår på slimhinner, føles den brennende følelsen, oppstår tårer.

analoger

Vanskelig å finne en analog av Metrogil. Det er imidlertid stoffer som også inneholder metronidazol. For å få effekten kan du bruke geler Rosemet, Rozex og Metroseptol. De har også en relativt mild hudeffekt.

Talere laget av metronidazol tabletter brukes også som motstykke.

Ekspertuttalelse om effektiviteten til Metrogil

Dermatolog, Turinsky VS: "Metrogilsalve er et effektivt middel som vi ofte foreskriver for pasienter. Den aktive ingrediens metronidazol er kjent i farmasøytisk industri som et kraftig antibakterielt middel. Det hemmer helt veksten av patogene mikroorganismer, derfor er det i stand til å kvitte seg med utslett av varierende grad. Vi anbefaler på det sterkeste ikke å bruke stoffet selv uten å konsultere en hudlege. Tross alt, for å bli kvitt akne, må du først bestemme seg for deres natur. "

Kosmetolog, P.P. Krasilnikova: "Hovedårsaken til at våre besøkende ofte mottar en anbefaling om bruk av Metrogil gel er fraværet av antibiotika i sammensetningen. Tross alt er det lett å bli kvitt akne, og å holde sunn hud er en annen sak helt. En lang behandlingstid er mulig på grunn av den milde effekten på huden. Derfor er Metrogil et pålitelig og trygt middel til å bekjempe akne. "

Før og etter vurderinger

Igor, 19 år gammel: "Utbruddet i underkjeven og kinnene ga ikke hvile. En dermatolog foreskrev Metrogil gel. Først brukte jeg gelen uregelmessig, og en måneds bruk hjalp meg ikke. Etter en annen besøk til legen, og fortalte ham om frekvensen av bruken av midlene, sa dermatologen å fortsette kurset, men bare med regelmessig bruk av salven. Til slutt klarte jeg å fullstendig bli kvitt akne i 2 måneder. Prisen på produktet gjorde det mulig å tilbringe 2 flasker uten problemer. På bildet dagen for første bruk av stoffet og samme sted på slutten av kurset. "

Maxim 25 år gammel: "Til 23 år var det ikke en eneste kvise på ansiktet. Men av en eller annen grunn begynte en stor akne å vises på pannen, templene og noen ganger på skjegget. Jeg prøvde folkekrem og salver. De eliminerer akne, men neste dag dannes nye. Deretter foreskrev dermatologen Metrogil gel. Han ble behandlet i lang tid. Men en måned senere har antall akne blitt redusert betydelig. Og det var mulig å helt kvitte seg med dem om to og en halv måned. Overraskende forblir ikke et enkelt spor av så stor akne på huden. "

Fordeler og ulemper med Zener lotion

Zener - akne lotion. Kjent for positive resultater i behandlingen av hudutslett. Salven inneholder et antibiotikum, så du må vite hvordan du bruker det riktig.

Zenerite inneholder en løsning av erytromycin og sink.

 • Erytromycin - et antibakterielt middel, eliminerer mikroorganismer som forårsaker akne og akne i ansiktet.
 • Zink - bidrar til å forbedre arbeidet med talgkjertlene, som gjør at du kan bli kvitt oljeaktig glans på ansiktet.

Zener kan selges på et apotek uten lege resept. Prisene i Russland er for det meste ikke mye forskjellige, den omtrentlige kostnaden for stoffet fra 500 rubler, men noen ganger kan du se den til salgs på 800.

Når du kjøper lotion i apotek, få to flasker. En inneholder pulver med medisin, og den andre væsken med hjelpestoffer. Innholdet i hetteglassene er blandet. Påfør et tynt lag til akne-berørt hud med en applikator. Prosedyren utføres om morgenen og kvelden etter vanlig vasking. Dosen for en gang bør ikke overstige 0,5 ml oppløsning. Å ha tørket lotion blir ikke merkbar.

Oppbevar det ferdige produktet ikke mer enn 5 uker. Søknadsfristen er fra 10 uker, så minst to ganger må du gå til apoteket for å få behandlingsforløpet til slutt. Som med bruk av andre medisiner for akne, vil resultatet av behandlingen ikke umiddelbart vises. Omtrent to uker, fra begynnelsen av bruk, må vente til synlige resultater. Tørr akne etter den første uka av påføring.

Zinerit lotion selges uten resept, men det er et antibiotika, og du bør konsultere en spesialist før du bruker den. Klinikken vil ta de nødvendige testene og finne ut om det er allergier mot stoffkomponentene.

Behandling med dette verktøyet er kombinert med andre salver for akne, ingen kontraindikasjoner til dette er blitt identifisert. Dermatologer foreskriver ofte aknekrem om morgenen (for eksempel Skinoren gel eller Metrogil gel), og Zener om kvelden.

Ifølge instruksjonene anbefales det å bruke lotion to ganger om dagen, men hvis en kompleks behandling brukes, er en gang nok. Det kreves konsultasjon med en spesialist før du bruker noen stoffer.

Fordeler og ulemper

Fordelene er at erytromycin (et antibiotikum) i sammensetningen av lotion Zinerit ikke stopper spredning av bakterier i ansiktet, men dreper virkelig. Zink i kombinasjon med erytromycin tørker huden og reduserer fett. Lotion anbefales for fet hud.

Det er rykter på Internett som Zenert hjelper fra post-akne, men den offisielle instruksjonen sier det ikke. Hvis lotionen påføres fra røde flekker etter akne, og resultatet ikke er synlig, er det bedre å finne andre måter å behandle den på. Et uhyggelig sted etter akne blir til et hvitt arr eller punkt. Med slike skader klare bare i skjønnhetssalong maskinvare metoder.

Cons lotion er uttrykt i stoffets evne til å tørke huden. I de første dagene av bruk er det bedre å være trygg og bruke et punkt, bare på akne, en gang om dagen. På grunn av den lille dosen i begynnelsen av behandlingen blir huden vant til stoffet og overgangen til applikasjonen i henhold til instruksjonene vil passere uten sterke bivirkninger.

Zener Lotion, det er et antibiotikum de ikke kan bruke hele tiden. Etter et behandlingsforløp foreskrevet av lege, slutte å bruke det, ellers vil huden bli brukt og slutte å reagere. Langvarig bruk av salven dræper mikrofloraen, de beskyttende egenskapene til huden er redusert, nye akne oppstår.

Instruksjonene foreskrev et behandlingsforløp, og hvis du følger det, vil det være positive resultater. Gjenbruk av lotion, kanskje over tid. Comedones (svart og hvitt prikker) behandles ikke med zerinitt, det hjelper bare fra inflammatorisk akne på grunn av bakterier i ansiktet.

Kontra

Bivirkninger av lotion, manifestert i form av tørr hud, brennende, irritasjon, men de skal alle være milde. Hvis huden reagerer med alvorlig kløe, rødhet eller annet ubehag, så slutte å bruke stoffet i flere dager, og prøv deretter igjen. Ved gjentatt irritasjon, kontakt lege for valg av nytt stoff. Zenerite er ikke for alle.

Hvis lotion er kontraindisert, bruk andre midler fra apoteket eller hente oppskrift fra tradisjonell medisin. For eksempel har calendula tinktur antiinflammatoriske egenskaper, tjære såpe bekjemper kvalster, bakterier på ansiktet.

Anmeldelser av Zinerit

Alain:
Akne på ansiktet mitt var annerledes. Etter en behandling med Zinerit har purulente betennelser gått, men harde hvite kviser og svarte prikker forblir, sannsynligvis må andre midler bli prøvd.
Oleg:
Jeg riskerte ikke selvbehandling av akne og ble til en hudlege, han ga Zener om kvelden og om morgenen klorhexidin og Skinoren. Gikk et behandlingsforløp, men noen betennelser forblev. Legen la til et andre kurs, men bare behandling med Zener lotion om morgenen og kvelden. Etter to uker forsvant akne. Først og fremst, gå til en hudlege og da vil du ikke kaste pengene til vinden, og bli kvitt akne.
Asya:
Tre uker har gått siden jeg brukte denne lotionen, men jeg ser ingen resultater. Kanskje han ikke passer meg. Jeg vil prøve å fullføre kurset, det vil plutselig hjelpe.
Kostya:
En venn har brukt Zinerit i mer enn et år, sier at akne ikke vises. Jeg kjøpte den også for to uker siden, redusert betennelse. Håper mine problemer forsvinner.

Flere Artikler Om Typer Acne