Her er det grunnen til BHB og infertilitet. Behandling: Stage 1.c 1 DC Metrogil 200 ml dropper 5 ganger, kan erstattes av tabletter. Det er ikke praktisk å gjøre droppere 2. Avilox 400 mg 7 dager 3. Fouconazol en gang i trinn 2. 1. Metrogil opya.

God dag til alle! Små jenter beseiret cysterene ((Den nye legen foreslo antiinflammatorisk behandling: ceftriaxon og metrogil (alle i droppere) for å øke regenereringen av cysten. Longidase ble også antatt, men jeg tolererte det ikke godt og følgelig ble det ikke foreskrevet. Hvordan vurderer du denne behandlingen? Takk på forhånd for tilbakemeldingen !

Så kom jeg endelig til dropperne, som jeg er veldig glad for, siden dette er et annet lite skritt mot stimulansen min. Jeg starter den 24. februar. Foreskrevet 3 dager metrogyl og 5-6 dager aktovegin. Jenter, hvem gjorde dem og hva resulterte? Legen min foreskrev for veksten av slimhinnen (endometrium) + preparatet for GHA og stumlation.

Som endelig flyttet seg bort fra all den skrekk som skjedde med familien vår. Resultatet av amniocentesis kom 19.01. 2017. Legenes samtal fanget meg selv når jeg sov. Men hjertet følte umiddelbart at noe var galt. - Hei, Svetlana. Resultatet er en amniocentese. På hovedtrisomiet har du det bra. (Jeg har en stein falt fra sjelen). Men en mikrodeletion på kromosom 15 ble avslørt, og dette fører til følgende: En ubalanse i de mentale og nevrologiske delene av kromosomet. Et født barn utvikler seg en stund, og deretter stopper utviklingen. Relaterte symptomer.

Hei alle Jeg heter Tanya, jeg er 29. Jeg vil og jeg bidrar til laparoskopiske notater. Alt dette trøbbel begynte i sommer, juli, da min høyre side ble syk under menstruasjon, og med en slik kraft at jeg kunne klatre opp i veggen. Jeg bor for tiden i Moskva, og meg selv, en lokal, Saratov. Jeg gikk så jeg dro til en Moskva klinikk til en gynekolog. registrert. Slå, ksati var 2 uker med å vente. På besøkstidspunktet syntes alt å ha passert, men med fremtidens forventning, slik at dette ikke ville skje igjen, bestemte jeg meg for å sjekke det hele.

Hei alle sammen! 01/24/17, min sønn ble født.ER.Alle har det bra med oss.Neste, hvem er interessert og spørsmålet mitt. Før forsøkene var alt bra, sammentrekninger, åpning, pusting - alt var riktig. Men under forsøkene på kamp, ​​stoppet hun plutselig og følte seg på ordre fra legene. Et annet barn gikk ujevnt. Resultat: En episode, en sterk søm til høyre. Med babyen sammen fra den første dagen, melken er, vi oppløses i melken. Men her er spørsmålet: Leukocytter i blodet mitt er forhøyet etter disse sømmanipulasjonene. Vi foreskrev 3 dagers drypp for merogil. Jeg spurte legen om det var mulig for vakter. Hun sa ja. Egentlig gjorde jeg to droppere i går.

Jenter, god ettermiddag! Ifølge resultatene fra histologien har jeg xp endometritis. I dag dro jeg til droppen (jeg ble foreskrevet Metrogils 5 dager for 100 ml), slik at jentene hadde allergier mot denne enheten, gulvet i flasken, bare prokapala. Første kløe startet i halsen og i ørene, og da oppstod store blærer ligner urticaria) og det var veldig kløende. Med søster fjernet straks dropper og injiserte tavegil. Jeg skrev til legen min, hun sa å avbryte dette stoffet, spurte jeg, men i stedet trenger jeg noe, hun sa at det ikke er noen analog. Og jeg dropper og den første.

Kort sagt, det var behandling av weroplasma og gandarela. droppers,, ukolchiki..and rpizhigala erosjon. Den 25. dagen i syklusen kom som månedlig. Selv om vi tar syklusen generelt, er det 31-32 dager. Etter april var ektopisk syklus forskjellig fra 31 til 42. Vel, det betyr at den 25. dag kom de som M.. men det var svært lite at de klarte seg med vanlige dagbøker.. og de gikk den første dagen som blod og smurt det i 3 dager. Alt ville ikke være noe.. men det er MEN. brystet på halvparten av disse som om M var fullt.. og i størrelse akkurat økt.. brystvortene skadet. Jeg vet ikke kroppen er varmere temperatur på 37,1.. Bazalka hold 37..37,1. testen.

Velkommen! Fortell meg, vær så snill, når kan jeg gjenoppta GW? En uke lå i blæren med laryngeal ødem. Jeg fikk en dropper: metrogil og prednison, og de fikk injeksjoner - cefaxon. Takk!

Historien er veldig lang. Jeg ble syk i 2001. Ved 12 år gammel. Jeg er nå 25. Jeg ligger da på sykehuset hele sommeren (i Vologda). Men legene klarte å oppnå remisjon. Jeg hadde en venstrefløt NJK. Remisjon var et år, tok 3 gram sulfasalazin. Hun bodde opprinnelig i landsbyen. Verkhovazhye, vel, selvfølgelig er det ingen leger der, de sendte meg til Vologda, og der satt de meg på mine føtter. Og i samme 2001 flyttet vi for å bo i Chelyabinsk. Og så begynte det. Jeg ble registrert hos en gastroenterolog.

God dag alle sammen! Jenter, dro noen av metrogil intravenøst ​​under graviditeten? Jeg har den 18. uken av graviditeten, funnet Gardnerella (PCR), før jeg hadde blitt behandlet for bakteriell vaginose (Fluomitsin suppositorier) 1 gang i 14 uker, selv om den ble nøye undersøkt før graviditet og alt var perfekt. Og alt ville vært bra (de ville ha sluppet Terzhinan, han er sterkere), MEN på ultralyd så de en tykkelse av moderkaken til 20-25 mm. Legene frykter at denne fortykkelsen er forbundet med vaginose og insisterer på et sykehus med droppere av metrogil og actovegin. Veldig redd for ham.

Jenter, jeg har en betennelse i fallopierørene, og jeg tar aveloks, longidisase og metrogil suppositorier (intravenøs drypp). Fortsatt drikker klokkeslett, fordi mange myr spermier. Nesten umiddelbart etter starten av resepsjonen ble hun forkjølet. I begynnelsen ble halsen skadet, nå en rennende nese dukket opp, generell svakhet, svette. Kanskje dette skyldes medisinering? Kroppen er svært svak, og mot bakgrunnen for å ta antibiotika har virus blitt aktiv. Hvem ble behandlet med disse legemidlene, vær så snill å skrive om bivirkningene av disse stoffene, og om de hjalp deg.

Jentene er sannsynligvis mitt tredje innlegg for måneden på dette emnet, men det var slik jeg var, og jeg ble enda mer redd for å ordinere leger etter ZB ((Til å begynne med var min erfaring i planlegging 3,5 år i løpet av denne tiden jeg gjennomgikk laparoskopi I løpet av 2013 ble hun diagnostisert med endometriose av 1 st grad, i 2015 hadde hun en hysteroskopi med curettage og en histologisk analyse ble tatt - et histologisk respons på en svak kronisk endometritis.

Innledning Hver kvinne har sin egen hemmelige historie om fødselen til en baby. Det er unikt for alle, fylt av spenning og glede, smerte, tårer, kjærlighet. Min historie er blitt en åpenbaring for familien vår, en ny scene, et kupp. Til tross for alle vanskeligheter, skuffelse hos mennesker og medisinsk personale - er jeg to hundre prosent sikker på at 3. desember er min lykkeligste dag. Begynnelsen Det var 38 uker. Ingenting forutsatt problemer. Vi med en tum lykkelig oppholdt med bestemor (min mor). Om kvelden bestemte han seg for å holde paier med.

Situasjonen er dette: Jeg ble foreskrevet intravenøs metrogil 5 dager i måneden fra den første dagen i menstruasjonen (for å få ut alle inflammatoriske prosesser) slik. her og da, hormonprøver fra neste måned, men neste måned er januar, den nye syklusen er bare på ferie, ingen fungerer, og jeg vil ikke vente en annen måned! Jeg vil overføre alle hormonene i dette umiddelbart etter dryppet! hvordan tror du eller hvem som gjorde det mulig

Jenter, jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er i en slik blindgyde, jeg slår bare ned tårnet, jeg mistet troen på alt og alle. først og fremst i deg selv. I løpet av de tre årene med planlegging gikk jeg gjennom alt jeg kunne, det var ikke særlig forferdelig bortsett fra kronisk endometrit, histologisk respons etter hysteroskopi ble skrapt, lapar var farbar, oh, hormoner er fine bortsett fra TSH, drikker jeg eutirox. Nå har hun gjennomgått en kurs med metrogyl dropper, fysiologisk terapi av vlok, tamponger med mudder i gynekologisk død sjø.

Jenter, jeg ble veldig syk (((To dager hadde det en temperatur på 37, 5 og bare et sår i halsen. Jeg sov ikke en dag (jeg vet ikke hvor jeg kan få en slik infeksjon. Selv om det ikke er overraskende: Jeg har kronisk tonsillitt og vi har det fortsatt i Sibir vinteren er kommet, men temperaturen er over null, og det er ingen snø i det hele tatt. Så hver infeksjon går. I helgen behandlet jeg intensivt halsen min, men ingenting hjalp, og jeg begynte å hylle. Jeg følte meg 40, ikke 37,5. hals.

Jeg gir narkotika igjen fra en vellykket protokoll. Lagringsforholdene er oppfylt og frister er oppfylt. Bare Nizhny Novgorod, da det er vanskelig å gå til postkontoret med to mindreårige))) Jeg bor i den øvre delen, ikke langt fra Sovetskaya-torget. Jeg ber om katten:

Hei søte jenter! Mange spørsmål om dette emnet kommer til meg personlig, og derfor bestemte jeg meg for å skrive dette innlegget. I tillegg vil jeg gjerne hjelpe de som er syk med denne sykdommen og forventer en baby. Min historie er veldig nyttig for deg. På min tid var jeg på jakt etter informasjon om dette emnet, og det var ganske vanskelig å finne noe som var egnet. Det er mange fysiologiske detaljer under kuttet, så hvis emnet ikke angår deg, ikke les det. Vel, la oss starte))

http://www.babyblog.ru/community/post/petsandcats/1697188 i fortsettelsen av innlegget ble vi aldri diagnostisert, men antagelig panleukopeni eller viral leukemi ((Jeg leser horror hver dag på droppen. Hvem er veterinæren her? Fortell meg: Er det mulig å gi et normalt humant humant immunglobulin (han har bare hjulpet oss veldig med tarminfeksjon)? Nå gir vi smektu, baby mat og vann med tvingende kraft, tylosin cykloferon ringer dufalt NACL gamavit metrogyl papaverine

Jeg lå på sykehuset etter å ha renset livmoren, barnet hjemme på blandingen. Melk dekanteres. Det er ikke nok, men det er det fortsatt. Hvis det er mulig å bevare melk, etter hvor mye du kan mate, gir de oksytokininjeksjoner, dropper sumamed og metrogil, og også metronidazol inni. De har stikket i 5 dager og noen få vil bli prik. Takk

Jenter, etter min tredje mislykkede ST, virket det som årsaken ble avslørt denne gangen. Jeg passerte endometrialbiopsien, hvoretter det ble klart at jeg hadde endometritis. Så ventet vi på den første dagen av M. og begynte å stikke Metrogils droppere. Etter slutten av M. og dropperne begynte neste stadium: injeksjoner i livmoren av hele blandingen av medisiner (isbryter, kortisol og mye mer, jeg husker ikke alt). Legen sa at vi behandler ikke bare inflammatoriske prosesser, men også gjenoppretter nedsatt blodsirkulasjon i livmoren, uten som barnet ikke kunne fullt ut.

Jenter, jeg er desperat !! ((((jeg alltid har problem hud plaget med ungdom tilstanden bedret seg til tider, ble røde flekker, så igjen strømmet ut. Prøvde Kuriozin, så sink, Zener bidratt første halvdel av året. Men i år, vel, det Zvezdets. Sannsynligvis på bakgrunn av den vanlige stress og nerver ødela mitt kvalitet, jeg gikk takii utslett, er det rett Bouguereau dypt bolnyuchie og zudyachie. DEL 1. kosmetikk. Sette deg selv diagnoz demadekoz, og etter å ha lest anmeldelser på internett jeg gikk til kosmetikk nærmeste salong (tips eller bli anbefalt.

Det er en katt, ca 4,5-5 år gammel. På sommeren la de merke til de første tegnene på hpn. Passer regelmessig på dråperen. Uzi fra Inozemtseva (plutselig, hvilken av fiender kjenner henne) for to måneder siden, det dårlige - om nødvendig - jeg skriver her igjen. Det kom til en fullstendig avvisning av mat. For lenge siden, i dagene kotyachego barndommen, før han kom til meg, han hadde et veldig hardt liv, som følge av at fra halen venstre to ryggvirvler, forstyrret mage-tarmkanalen (kakao har det alltid vært vanskelig, nå gjør det bare med hjelp av - perelstatika.

Dersom før noen spurte meg hva dagen i mitt liv er det viktigste, ville jeg sannsynligvis har lenge forundret og fortsatt ikke vil gi et riktig svar på dette spørsmålet. Nå kan jeg med sikkerhet si at dette uten tvil er min sønns bursdag. Alle de mest ubeskrivelige følelser ord (bortsett fra kanskje mitt bryllup) begynte etter at jeg så på teststrimmelen 2.. Jeg ble gravid i april 2014 og mer enn noe jeg hadde forventet samme år om vinteren, fordi.

I ta imot en gave medikament for behandling av infertilitet: Pyrogenalum (injeksjoner) metrogil, djufaston, lidasa (injeksjoner), suppositorier Longidaza, klostilbegid, JUnidoks, Utrozhestan lys Reduxine 15 mg, Goldline, Foliber, sprøyter, systemer for dråpe, diclofenac (injeksjoner. ), og Spematon pregnaton, diflucan 150 mg, Profazi 10000Ed.Lechus 7 år (ingen resultater), er det ingen mulighet til å kjøpe alle medisiner, hjelpe alle som er igjen

METROGIL vurderinger

METROGIL vurderinger

METROGIL priser på apotek

METROGIL-analoger

monural

Instruksjoner for bruk
fra 180 UAH
251598 visninger

PIOBAKTERIOFAG

Instruksjoner for bruk
fra 830 UAH
120405 visninger

Metronidazole

Instruksjoner for bruk
fra 10 UAH
97046 visninger

furadonin

Instruksjoner for bruk
fra 48 UAH
80610 visninger

omidazol

Instruksjoner for bruk
fra 52 UAH
69330 visninger

Metrogil vurderinger

Latinsk navn: Metrogyl. Produsent: Unique Pharmaceutical Laboratories (India).

Legemidlet har antimikrobielle og antiprotozoaleffekter. Virkningsmekanismen er basert på reduksjon av 5-nitrogruppen av metronidazol ved intracellulære transportproteiner av anaerobe mikroorganismer og protozoer.

Aktiv ingrediens: Metronidazol

Metrogil lege vurderinger

Metrogil gel

Metrogyl gel er et aktuelt preparat som inneholder metronidazol.

Metronidazol- at skadelig virkning på de anaerobe bakterier og anaerobe protozoa: Trichomonas vaginalis, Giardia intestinalis, Gardnerella vaginalis, Entamoeba histolytica, lamblia spp, Bacteroides spp.. (B.fragilis, B.distasonis, B.thetaiotaomicron, B.vulgatus, B. ovatus), Fusobacterium spp, Eubacterium spp., Clostridium spp., Peptostreptococcus spp., Peptococcus sp. Når det brukes eksternt, har det også en antioksidant effekt.

Det påføres topisk for betennelse av papiller, pustler og erytem forårsaket av en flora som er følsom overfor dette antibiotika.

Barn, gravid og under amming er kontraindisert.

Legemidlet tolereres godt, men kan forårsake irritasjon av øynens slimhinne.
Før du bruker stoffet, er det viktig å konsultere legen din, da du kan trenge systemisk bruk av antibiotika for å oppnå ønsket effekt.

Metrogyl - et antimikrobielt stoff med et bredt spekter av applikasjoner

Metrogyl (INN Metronidazol) er et generisk legemiddel (den opprinnelige metronidazol er Trichopol), men med hensyn til effektivitet er den ikke dårligere enn originalen. Metrogil er tilgjengelig i forskjellige former - i form av tabletter, infusjonsvæske, gel: for ekstern bruk; vaginal gel; I tannbehandling brukes Metrogil Dent gel. Tilstedeværelsen av ulike former for frigjøring, samt et bredt spekter av tiltak, tillater bruk av Metrogil på ulike områder av medisin.

I terapeutisk praksis ofte bruker jeg Metrogil i tablettform - i behandling av sykdommer i mage - tarmkanalen - med giardiasis, gastritt, gastrisk ulcus, duodenal ulcus forbundet Helicobacter pylori. Metronidazolpreparater er inkludert i utryddelsesbehandlingstimen.

Jeg kan si at en av de hyppigste bivirkningene er utseendet til en "metallisk" smak i munnen, kvalme. Men dette er bare når du tar Metrogil i pilleform. Med introduksjonen av Metrogyl infusjon, merket jeg ikke slike bivirkninger.

Metrogil er et effektivt og rimelig antimikrobielt legemiddel med omfattende brukserfaring.

metrogil

Beskrivelse:

Metrogyl - stoff, antibakterielt middel. Den aktive ingrediensen i stoffet - metronidazol, har antimikrobiell, antitrichomonad, antiprotozoal effekt. Metrogil påvirker DNA fra bakterier, noe som fører til at mikroorganismer dør som forårsaker smittsomme sykdommer. Legemidlet er tilgjengelig i form av tabletter til oral administrering, gel for ekstern bruk, vaginal gel og løsning for intravenøs administrering.

funksjoner:

Under behandling med stoffet metrogyl ikke ta alkoholholdige drikker.

indikasjoner:

Preparatet anvendes til behandling av protozo-infeksjoner som amoebiasis, trichomoniasis, giardiasis, Trichomonas vaginitis og uretritt, amøbisk dysenteri, parasittinfeksjoner i leveren og tarmene, luftveisinfeksjoner, anaerobe infeksjoner, for å forebygge infeksjon etter operasjonen.

Mottakssystem:

Metrogil tabletter tas oralt, etter et måltid, uten å tygge, drikkevann. Legemidlet er foreskrevet individuelt, vanligvis foreskrevet 200 mg-400 mg 2-3 ganger om dagen, behandlingen varer omtrent en uke. Den spesifikke dosen av legemidlet og varigheten av behandlingen bestemmes av legen avhengig av sykdommen og pasientens tilstand.

Former for utgivelse:

Legemidlet er tilgjengelig i form av tabletter til oral administrering, i form av en gel for ekstern bruk, i form av en vaginal gel og i form av en løsning for intravenøs administrering. Tabletter, filmdrasjerte, inneholder 200 mg eller 400 mg aktiv ingrediens, pakket i blisterpakninger med 10 stykker, i en pappeske med 2 eller 10 blister. Gel for ekstern bruk og vaginal gel er pakket i plastrør på 30 g, i en pakke med 1 rør. Løsning for intravenøs administrering - i 20 ml ampuller, i en pakning med 5 ampuller.

Kontra:

Metrogyl er kontraindisert for personer som er følsomme overfor stoffene i legemidlet, gravide og ammende kvinner, barn under 12 år, personer med leversvikt, sykdommer i sentralnervesystemet og blodsykdommer.

ingredienser:

Fremstillingen metrogil kommer inn i hovedvirkestoffet - metronidazol og hjelpestoffer i sammensetningen av tabletter: maisstivelse, magnesiumstearat, kolloidal silisiumdioksid, hydrogenert lakserolje, fargestoffer, renset vann.

metrogil

Løsning for iv-administrasjon er transparent, fra fargeløs til lysegul.

Hjelpestoffer: natriumklorid, sitronsyre (monohydrat), natriumhydrogenfosfat (vannfri), vann d / og.

20 ml - glassampuller (5) - termiske beholdere (1) - pakker kartong.
20 ml - glassampuller (5) - pakker kartong.

Løsning for iv-administrasjon er transparent, fra fargeløs til lysegul.

Hjelpestoffer: natriumklorid, sitronsyre (monohydrat), vannfritt natriumhydrogenfosfat, vann d / og.

100 ml - polyetylenflasker (1) - cellofanemballasje (1) - pakker kartong.
100 ml - polyetylenflasker (1) - pakker av filmmateriale (1) - pakker av papp.

Anti-protozoan og antimikrobielt legemiddel avledet fra 5-nitroimidazol. Virkningsmekanismen er den biokjemiske reduksjonen av 5-nitrogruppen av metronidazol ved intracellulære transportproteiner av anaerobe mikroorganismer og protozoer. Den gjenvunnne 5-nitrogruppen av metronidazol interagerer med mikrobiellcelle-DNA, som hemmer syntese av deres nukleinsyrer, noe som fører til bakteriedød.

Det er aktiv mot Trichomonas vaginalis, Entamoeba histolytica, Gardner vaginalis, Giardiai ntestinalis, lamblia spp., Så vel som obligate anaerobe bakterier Bacteroides spp. (Inkludert Bacteroides fragilis, Bacteroides distasonis, Bacteroides ovatus, Bacteroides thetaiotaomicron, Bacteroides vulgatus), Fusobacterium spp., Veillonella spp., Prevolella spp. (Prevotella bivia, Prevotella buccae, Prevotella disiens) og noen grampositive mikroorganismer (Eubacterium spp., Clostridium spp., Peptococcus spp., Peptostreptococcus spp). I kombinasjon med amoksicillin er den aktiv mot Helicobacter pylori (amoksicillin hemmer utviklingen av metronidazolresistens).

Ufølsomme overfor metronidazol aerobe mikroorganismer og fakultative anaerobe bakterier, men i nærvær av blandet flora (aerober og anaerobe) metronidazol virker synergistisk med antibiotikum som er effektiv mot aerobe vanlig. Det øker følsomheten til svulster til stråling, forårsaker disulfiram-lignende reaksjoner, stimulerer reparative prosesser.

Når på / i en 500 mg Metrogil i 20 minutter legemiddelkonsentrasjonen i blod, serum én time var 35,2 mikrogram / ml etter 4 timer - 33,9 g / ml ved 8 timer - 25,7 ug / ml. Ved normal galdedannelse kan konsentrasjonen av metronidazol i galde etter intravenøs administrering betydelig overskride konsentrasjonen i plasma. I kroppen metaboliseres ca. 30-60% metronidazol ved hydroksylering, oksidasjon og glukuronidering. Hovedmetabolitten (2-hydroksymetronidazol) har også en antiprotozoal og antimikrobiell effekt.

T1/2 i normal leverfunksjon - 8 timer (6 til 12 timer), med alkoholisk leversykdom - 18 t (10-29 h), i nyfødte: født ved termin graviditet - 28-30 uker - ca 75 timer, 32-35 uker - 35 h, 36-40 uker -. 25 timer utskilles av nyrene 60-80% (20% uendret) gjennom tarmen - 6-15%. Renal clearance - 10,2 ml / min. Pasienter med svekket nyrefunksjon etter gjentatt administrering kumulering av metronidazol i serum kan observeres (derav pasienter med alvorlig nedsatt nyrefunksjon mottakerfrekvensen til å bli redusert). Metronidazol og de viktigste metabolitter fjernes raskt fra blodet under hemodialyse (T1/2 redusert til 2,6 timer). Med peritonealdialyse vises i små mengder.

- protozoinfeksjoner: extraintestinal amebiasis, inkludert amebic lever abscess, intestinal amoebiasis (amøbedysenteri), trichomoniasis, giardiaz, balantidiasis, giardiasis, kutan leishmaniasis, Trichomonas vaginitt, urethritt Trichomonas;

- infeksjoner forårsaket av bakterier spp. (Inkludert Bacteroides fragilis, Bacteroides distasonis, Bacteroides ovatus, Bacteroides thetaiotaomicron, Bacteroides vulgatus): infeksjoner i ben og ledd, sentralnervesystem sykdommer, inkludert hjernebryst, hjernebryst, bakteriell endokarditt, lungebetennelse, empyema og lungeabsess;

- infeksjoner forårsaket av arter av Bacteroides spp, inkludert gruppe B. fragilis, Clostridium spp,, Peptococcus spp, og Peptostreptococcus spp. Abdominale infeksjoner (peritonitt, lever abscess), bekken infeksjoner (endometritt, endomyometritis, abscess fallopian rør... og ovarieinfeksjoner av vaginalfornix etter kirurgi), infeksjoner av hud og myke vev;

- infeksjoner forårsaket av Bacteroides spp. Arter, inkludert B. fragilis-gruppen, Clostridium spp.: sepsis;

- pseudomembranøs kolitt (assosiert med bruk av antibiotika);

- gastrit eller duodenalt sår forbundet med Helicobacter pylori;

- forebygging av postoperative komplikasjoner (spesielt inngrep på tykktarmen, nær-rektalt område, apendektomi, gynekologisk kirurgi).

- organiske skader i sentralnervesystemet (inkludert epilepsi);

- leversvikt (ved utnevnelse av store doser);

- graviditet (jeg sikt);

- Overfølsomhet overfor metronidazol eller andre nitroimidazolderivater.

Forsiktig - Nyresvikt.

I / i innføringen av stoffet er vist i alvorlige infeksjoner, så vel som i fravær av muligheten for å ta legemidlet inni.

Voksne og barn over 12 år - i innledende dose på 0,5-1 g IV dråpe (infusjonsvarighet - 30-40 minutter), og deretter - hver 8. time ved 500 mg med en hastighet på 5 ml / min. Med god overførbarhet etter de første 2-3 infusjonene, fortsetter jetinjeksjonen. Behandlingsforløpet er 7 dager. Om nødvendig fortsetter på / i introduksjonen i lengre tid. Maksimal daglig dose er 4 g. Ifølge indikasjoner er det foretatt en overgang for å støtte inntak i en dose på 400 mg 3 ganger daglig.

Barn under 12 år er foreskrevet i henhold til samme skjema i en enkelt dose - 7,5 mg / kg.

Når purulent-septiske sykdommer vanligvis bruker 1 løpet av behandlingen.

For profylaktiske formål foreskrives voksne og barn over 12 år intravenøst ​​i en drypp på 0,5-1 g på dagen før operasjonen, på operasjonsdagen og neste dag - 1,5 g / dag (500 mg hver 8. time). Etter 1-2 dager, gå til vedlikeholdsterapi inne.

Pasienter med kronisk nyresvikt og QA mindre enn 30 ml / min og / eller leverinsuffisiens har en maksimal daglig dose på ikke mer enn 1 g, dosehastigheten er 2 ganger daglig.

Fra fordøyelsessystemet: diaré, tap av appetitt, kvalme, oppkast, kolikk, forstoppelse, metallisk smak i munnen, tørr munn, glossitis, stomatitt, pankreatitt.

Fra nervesystemet: svimmelhet, nedsatt bevegelseskoordinering, ataksi, forvirring, irritabilitet, depresjon, irritabilitet, tretthet, søvnløshet, hodepine, kramper, hallusinasjoner, perifer neuropati.

Allergiske reaksjoner: urtikaria, hudutslett, hudrushing, nesestopp, feber, artralgi.

På den delen av urinsystemet: dysuri, blærebetennelse, polyuri, urininkontinens, candidiasis, urinfarging i rødbrun farge.

Lokale reaksjoner: tromboflebitt (smerte, hyperemi eller hevelse på injeksjonsstedet).

Annet: nøytropeni, leukopeni, flatering av T-bølgen på EKG.

Metrogil for på / i innledningen anbefales ikke å blandes med andre legemidler.

Det forbedrer effekten av indirekte antikoagulantia, noe som fører til en økning i tiden for dannelse av protrombin.

På samme måte forårsaker disulfiram intoleranse mot etanol. Samtidig bruk med disulfiram kan føre til utvikling av ulike nevrologiske symptomer (intervallet mellom administrering er minst 2 uker).

Cimetidin hemmer metabolisme av metronidazol, noe som kan føre til økt konsentrasjon i serum og økt risiko for bivirkninger.

Samtidig administrasjon av legemidler som stimulerer mikrosomal oksidasjonsenzymer i leveren (fenobarbital, fenytoin) kan akselerere eliminering av metronidazol, noe som resulterer i at konsentrasjonen i plasma reduseres.

Når det tas samtidig med litiumpreparater, kan konsentrasjonen av sistnevnte i plasma og utviklingen av symptomer på forgiftning øke.

Det anbefales ikke å kombinere med ikke-depolariserende muskelavslappende midler (vecuroniumbromid).

Sulfonamider øker den antimikrobielle virkningen av metronidazol.

Under behandling er alkohol kontraindisert (disulfiram-lignende reaksjoner kan utvikle: magesmerter av spastisk natur, kvalme, oppkast, hodepine, plutselig rush av blod i ansiktet).

I kombinasjon med amoksicillin anbefales ikke til bruk hos pasienter yngre enn 18 år.

Ved langvarig behandling er det nødvendig å kontrollere blodbildet.

Ved leukopeni er muligheten for fortsatt behandling avhengig av risikoen for å utvikle en smittsom prosess.

Utseendet til ataksi, svimmelhet og annen forverring av pasientens nevrologiske status krever at behandlingen avsluttes.

Det kan immobilisere treponema og føre til en falsk positiv Nelson test.

Det maler urin i en mørk farge.

Jeg trimester av graviditet er kontraindisert; II og III trimester av graviditet - bare av helsehensyn;

Sykepleiere - i henhold til indikasjoner med samtidig opphør av amming.

Barn eldre enn 12 år - i innledende dose på 0,5-1 g IV dråpe (infusjonsvarighet - 30-40 min), og deretter - hver 8 timer ved 500 mg med en hastighet på 5 ml / min. Med god overførbarhet etter de første 2-3 infusjonene, fortsetter jetinjeksjonen. Behandlingsforløpet er 7 dager. Om nødvendig fortsetter på / i introduksjonen i lengre tid. Maksimal daglig dose er 4 g. Ifølge indikasjoner er det foretatt en overgang for å støtte inntak i en dose på 400 mg 3 ganger daglig.

Barn under 12 år er foreskrevet i henhold til samme skjema i en enkelt dose - 7,5 mg / kg.

Når purulent-septiske sykdommer vanligvis bruker 1 løpet av behandlingen.

For profylaktiske formål foreskrives barn eldre enn 12 år intravenøst ​​i et drypp på 0,5-1 g på dagen før operasjonen, på operasjonsdagen og neste dag - 1,5 g / dag (500 mg hver 8. time). Etter 1-2 dager, gå til vedlikeholdsterapi inne.

METROGIL vurderinger

METROGIL vurderinger

METROGIL priser på apotek

METROGIL-analoger

monural

Instruksjoner for bruk
fra 180 UAH
251598 visninger

PIOBAKTERIOFAG

Instruksjoner for bruk
fra 830 UAH
120405 visninger

Metronidazole

Instruksjoner for bruk
fra 10 UAH
97046 visninger

furadonin

Instruksjoner for bruk
fra 48 UAH
80610 visninger

omidazol

Instruksjoner for bruk
fra 52 UAH
69330 visninger

metrogil

Beskrivelse fra og med 17. mai 2016

 • Latinsk navn: Metrogyl
 • ATX-kode: D06BX01
 • Aktiv ingrediens: Metronidazol (Metronidazol)
 • Produsent: Unique Pharmaceutical Laboratories (India)

struktur

Oppløsningens sammensetning Metrogyl inneholder den aktive komponenten metronidazol, samt: natriumklorid, natriumhydrogenfosfat (vannfritt), sitronsyre, vann.

Metrogil-tabletter inneholder den aktive ingrediensen metronidazol, så vel som: maisstivelse, magnesiumstearat, kolloidalt silisiumdioxid, hydrogenert ricinusolje, Opadry II-fargestoff og vann.

Metrogylgel inneholder metronidazol og tilleggskomponenter: propylparhydroksybenzoat, metylparhydroksybenzoat, dinatriumedetat, karbomer 940, natriumhydroksyd, propylenglykol, vann.

Utgivelsesskjema

Foreløpig produseres Metrogil-løsning for intravenøs administrering, samt tabletter, vaginalgel og gel for ekstern bruk.

 • Løsningen for intravenøs administrering kan være fargeløs eller blekgul, gjennomsiktig, pakket i transparente ampuller med 20 ml hver (100 mg oppløsning) og i 100 ml polyetylenflasker (oppløsning på 500 mg). Kapasiteter settes i pakker fra papp.
 • Tabletter av 200 mg - rosa, bikonveks, filmdrasjert, rund, pakket i blisterpakninger på 10 stk., I papppakker med 2 blister.
 • 400 mg tabletter er oransje, bikonvekse, filmdrasjerte, runde, pakket i blisterpakninger på 10 stk., I kartongpakninger med 2 blister.
 • Metrogil vaginal gel er jevn, fargeløs eller har en gul fargetone, finnes i rør på 30 g.

Farmakologisk aktivitet

Bredspektret stoffet inneholder metronidazol, et derivat av 5-nitroimidazol.

Legemidlet har antimikrobielle og antiprotozoaleffekter. Virkningsmekanismen er basert på gjenoppretting av 5-nitrogruppen av metronidazol ved de intracellulære transportproteiner av anaerobe mikroorganismer og protozoer. 5-nitrogruppen av metronidazol interagerer med mikrobielt DNA fra celler, som hemmer syntesen av deres nukleinsyrer. Som et resultat, død av bakterier.

Metrogyl viser aktivitet til Gardnerella vaginalis, Trichomonas vaginalis, Giardia nestinalis, Entamoeba histolytica, Lamblia spp. Også stoffet er aktivt mot forpliktende anaerober og en rekke gram-positive mikroorganismer.

Hvis metronidazol kombineres med Amoxicillin, manifesteres aktivitet mot Helicobacter pylori.

Ikke oppviser følsomhet overfor metronidazol fakultative anaerobe og aerobe mikroorganismer, men i nærvær av blandet flora observert synergistiske virkning av metronidazol med antibiotika som er effektive mot aerobe.

Det provoserer disulfiram-lignende reaksjoner, under påvirkning øker følsomheten til svulster til stråling, stimulerer reparative prosesser.

Ved påføring av eksternt merket anti-akne-effekt, hvis mekanisme ikke er fullt kjent. Metrogilsalve utviser sannsynligvis antioxidantaktivitet. Under virkningen av denne agent reduseres nøytrofilproduksjon av aktivt oksygen, hydrogenperoksid, hydroksylradikaler, det vil si potensielle oksidanter, som bidrar til vevskader på stedet der den inflammatoriske prosessen utvikler seg.

Den eksterne formen av stoffet er aktiv mot telangiektasi for rosa akne.

Farmakokinetikk og farmakodynamikk

Etter at Metrogyl er administrert til pasienten intravenøst, metaboliseres omtrent 30-60% av stoffet ved hydroksylering, oksidasjon og glukuronidering. Som et resultat dannes metabolitten 2-hydroksymetronidazol, som også produserer en antiprotozoal og antimikrobiell effekt. Halveringstiden er 8 timer (med normal leverfunksjon), opp til 18 timer (hvis leveren er skadet av alkohol).

Ca 60-80% av den administrerte dosen utskilles gjennom nyrene, en annen 6-15% frigjøres gjennom tarmen. Både metronidazol og dets metabolitter er avledet fra blod ved hemodialyse.

Hvis antibiotika ble tatt oralt, absorberes det raskt, og dets maksimale konsentrasjon i blodet observeres etter 2 timer. Agentenes evne til å trenge inn i vev og kroppsvæsker er høy. 10-20% bundet til plasmaproteiner. Omtrent 60-80% utskilles gjennom nyrene, mens omtrent 20% utskilles uendret. Halveringstiden er 8 timer.

Når produktet brukes eksternt, absorberes minimumsbeløpet, og det er derfor kun spor av den aktive ingrediensen notert i blodet. Det skal bemerkes at det absorberte aktive stoffet passerer blod-hjerne og placenta barrierer.

Indikasjoner for bruk

Instruksjonene bestemmer følgende indikasjoner for bruk av Metrogil intravenøst:

 • protozoale infeksjoner: (trichomoniasis, ekstraintestinal og intestinal amebiasis, balantidiasis, giardiasis, kutan leishmaniasis, giardiasis, vaginitt og uretritiske trihomonas);
 • smittsomme sykdommer fremkalt av Bacteroides spp.: infeksjoner i bukhulen, bekkenorganene, huden, myke vev;
 • Bacteroides spp. Infeksjoner: infeksjoner i nervesystemet, leddene, beinene, inkludert hjerneabsess, hjernehinnebetennelse, endokarditt, empyema, lungeabsess, lungebetennelse;
 • smittsomme sykdommer forårsaket av Bacteroides spp., inkludert Clostridium spp., B. Fragilis: sepsis;
 • pseudomembranøs kolitt, som et resultat av behandling med antibiotika;
 • alkoholisme;
 • gastritili ulcer, som følge av virkningen av Helicobacter pylori;
 • forebygging av komplikasjoner etter operasjon.

Tabletter bør foreskrives i slike tilfeller:

 • for å forebygge utvikling av postoperative komplikasjoner (spesielt gynekologisk);
 • med protozoale infeksjoner (giardiasis, trichomoniasis, amoebisk dysenteri, amebiasis, etc.);
 • anaerobe infeksjoner (de som ble provosert av Bac.fragilis, så vel som clostridia, fusobakterier, anaerobic cocci, eubacteria);
 • periode etter operasjoner;
 • smittsomme sykdommer i luftveiene;
 • gass ​​gangrene;
 • septikemi;
 • osteomyelitt;
 • hjernehinnebetennelse, hjernebryst
 • stivkrampe.

Metrogyl krem ​​er foreskrevet for slike sykdommer og tilstander:

Gel Metrogyl vaginal er indisert for behandling av vaginitt, som skyldes metronidazol-følsom mikroflora, samt for behandling av urogenitalt trichomoniasis.

Kontra

Metrogil inn / i kontraindisert for bruk under slike forhold og sykdommer:

 • organiske lesjoner av nervesystemet (epilepsi og andre);
 • blodforstyrrelser;
 • leversvikt (du kan ikke ta store doser);
 • blodforstyrrelser;
 • amming og graviditet (første trimester);
 • uttalt følsomhet overfor metronidazol, til derivater av nitroimidazol.

Intravenøs injeksjon administreres forsiktig til personer som lider av nyresvikt.

Metrogil tabletter kan ikke tas i følgende tilfeller:

 • med organiske lesjoner i nervesystemet, spesielt epilepsi;
 • for blodsykdommer;
 • med leversvikt (store doser av tabletter);
 • under 12 år
 • under graviditet (første trimester);
 • høy følsomhet overfor det aktive stoffet, til andre nitroimidazolderivater.

Forsiktighet er foreskrevet for personer med lever- og nyresykdom.

Vaginal gel er ikke foreskrevet for slike sykdommer og tilstander:

 • mangel på koordinering av bevegelser;
 • leukopeni (også i historien);
 • skade på nervesystemet av organisk karakter, inkludert epilepsi;
 • graviditet (første trimester);
 • leversvikt;
 • høy følsomhet, også følsomhet overfor nitroimidazolderivater.

Bivirkninger

Ved bruk av legemidlet intravenøst ​​og oralt, kan følgende bivirkninger oppstå:

 • Mage-tarmkanalen: Tap av appetitt, diaré, kvalme, tarmkolikk, oppkast, forstoppelse, tørr eller metallisk smak i munnen, glossitt, pankreatitt, stomatitt;
 • nervesystem: nedsatt koordinasjon, svimmelhet, nedsatt bevissthet, ataksi, alvorlig irritabilitet, irritabilitet, søvnløshet, svakhet, hodepine, hallusinasjoner, kramper;
 • allergi: utslett, hyperemi, urticaria, feber, nasal congestion, artralgi;
 • urinsystemet: blærebetennelse, dysuri, urininkontinens, polyuri, candidiasis, misfarging av urin til rødbrun;
 • lokale manifestasjoner: tromboflebitt, utvikling av hevelse smerte, rødhet på injeksjonsstedet;
 • Andre manifestasjoner: leukopeni, nøytropeni.

Når man bruker Metrogyl gel til lokal bruk, absorberes en ubetydelig mengde av den aktive ingrediens i blodet, slik at systemiske bivirkninger er usannsynlige. Sjelden mulig utvikling av allergiske manifestasjoner, tåre, tørrhet og forbrenning av huden.

Instruksjoner for bruk Metrogil (metode og dosering)

Metrogil løsning, bruksanvisning

Metrogils dropper er indikert ved alvorlig infeksjonssykdom, så vel som i tilfelle at pasienten ikke klarer å ta medisinen i munnen.

Ungdommer eldre enn 12 år og barn får intravenøst ​​legemiddel (injeksjonsvarigheten er ca. 40 minutter), initialdosen er 0,5-1 g. Deretter skal hver injeksjon på 500 mg injiseres (hastighet 5 ml / min.) Hver 8. time. Hvis en person normalt tolererer introduksjonen, så etter 2-3 infusjoner, er det mulig å injisere stoffet i en strøm. Injiseringer må ta 7 dager.

Hvis det er behov, bruk deretter lengre legemiddeladministrasjon. Den tillatte dosen per dag er 4 g. Hvis det foreligger bevis, er det mulig å bruke vedlikeholdsdoser - tre ganger daglig, 400 mg.

Et lignende regime praktiseres for barn opp til 12 år, en enkeltdose på 7,5 mg / kg.

For behandling av purulent septiske sykdommer er det nok å gjennomføre ett behandlingsforløp.

For profylakse til ungdom over 12 år og voksne, administreres 0,5-1 g medisin ved intravenøs drypp før kirurgi, en dag etter operasjon 1,5 g per dag, det vil si 500 mg hver 8. time. Etter 1-2 dager kan du overføre pasienten til en støttende oral medisinering.

Ved unormal lever og nyrefunksjon bør ikke mer enn 1 g medisinering tas per dag, dosen skal deles inn i 2 doser.

Metrogil tabletter, bruksanvisninger

Du kan ta pillene som under måltidet, og etterpå trenger de ikke å tygge.

Dosen for voksne og ungdom fra 15 år - 200-400 mg to til tre p. om dager

Både dosering og varighet av kurset avhenger av infeksjonen.

For trichomoniasis, i 7 dager, bør 200 mg bli drukket 3 ganger, mens kvinner tar ekstra vaginale produkter med metronidazol. Du kan øke dosen eller gjenta behandlingsforløpet hvis nødvendig.

Når amebiasis får voksne 400 mg 3 p. per dag, barn - ved 30-40 mg per 1 kg / dag. Dosen er delt inn i tre doser. Metrogil må ta opptil 10 dager.

Med amoebisk leverabscess, får voksne 400 mg eller 800 mg tre ganger daglig, og stoffet kombineres med tetracykliner. Barn - 30-35 mg per 1 kg / dag. Dosen er delt inn i tre doser. Terapi varer opptil 10 dager.

Med anaerobe bakterielle infeksjoner får voksne 200-400 mg 2-3 p. per dag bør barn få 7 mg per 1 kg kroppsvekt hver 8. time. Terapi varer opptil 10 dager.

For forebygging er det nødvendig å ta 1000 mg en gang daglig før operasjonen, deretter 200 mg tre ganger daglig.

Hvis Metrogyl kombineres med amoksicillin, bør dosen av metronidazol per dag være 1,5 g, den er delt inn i tre doser.

Metrogil vaginal gel, bruksanvisning

Salven påføres intravenøst, en gang i en dose på 2 g eller 500 mg to ganger daglig, 10 dager. På dette tidspunktet er sex ikke tillatt.

Metrogil gel fra trøst er foreskrevet av en lege.

Eksternt påføres gelen på den rengjorte huden to ganger om dagen, behandlingen varer fra 3 til 9 uker, og du kan bruke verktøyet i lengre tid - opptil 4 måneder. Du kan bruke en okklusiv dressing hvis nødvendig.

Metrogil for akne

Ofte, de som bruker Metrogil gel for ansiktet, forlater positive anmeldelser fra akne. Til tross for at de offisielle instruksjonene ikke informerer detaljer om bruk av dette legemidlet for ansiktet, brukes Metrogil gel for akne imidlertid ofte, da metronidazol har en bakteriedrepende og bakteriostatisk effekt. Følgelig hjelper det å bli kvitt dermatologiske problemer. Hvis en pasient har single acne, er det nok å bruke salven flere ganger.

Ved akne kan behandlingen være lengre. Imidlertid reduseres alvorlighetsgraden av negative symptomer etter første bruk. Verktøyet Metrogil brukes som hovedagent for behandling av akne, og i kombinasjon med andre legemidler. Påfør gelen to ganger om dagen til de steder som påvirkes av akne.

Metrogil og Differin

Verktøyet Differin, som er et syntetisk retinoid, inneholder i komposisjonen den aktive komponentadapalen. Dette stoffet har en gunstig effekt på huden, og når den brukes med Metrogyl, merker brukerne en mer uttalt effekt.

overdose

Når du tar store doser av piller, kan det utvikle kvalme, oppkast, ataksi, med alvorlig forgiftning, perifer neuropati utvikler seg, og epileptiske anfall er mulig. Det finnes ingen spesifikke motgift, symptomatisk behandling utføres.

Ved bruk av gel Metrogyl tilfeller av overdose er ikke løst.

interaksjon

Dropperen med Metrogyl bør ikke inneholde andre stoffer - det anbefales ikke å blande stoffet med andre legemidler.

Metronidazol aktiverer effekten av indirekte antikoagulantia, noe som resulterer i at tiden for dannelse av protrombin øker.

Forårsaker intoleranse mot etanol. Når det brukes samtidig med Disulfiram, kan det oppstå en rekke neurologiske symptomer. Det er viktig å holde seg til intervallet mellom å ta disse legemidlene i minst 2 uker.

Under bruk av zimetidin undertrykkes metabolismen av metronidazol, slik at konsentrasjonen av sistnevnte kan øke, noe som fører til utvikling av bivirkninger.

Ved samtidig bruk av fenobarbital, er fenytoin, det vil si stoffer som stimulerer mikrosomal oksidasjon i leveren, det er mulig å akselerere eliminering av metronidazol. Som en konsekvens avtar dens plasmakonsentrasjon.

Hvis metronidazol tas samtidig med litiumpreparater, kan konsentrasjonen av sistnevnte i plasma øke. I dette tilfellet kan tegn på forgiftning av kroppen oppstå.

Ikke kombiner Metrogil med ikke-depolariserende muskelavslappende midler.

Antimikrobiell effekt av metronidazol øker sulfonamider.

Ved lokal applikasjon av gelen er det ingen signifikant interaksjon med andre legemidler, men den bør brukes forsiktig med warfarin og andre indirekte antikoagulantia, da en økning i protrombintiden er mulig.

Salgsbetingelser

Lagringsforhold

Refererer til liste B. Metrogil lagringstemperatur - ikke over 30 ° C. Holdes vekk fra lys, fra tilgang til barn.

Holdbarhet

Løsningen og tabletter kan lagres i 3 år, Metrogil gel - 2 år.

Spesielle instruksjoner

Det anbefales ikke å kombinere metrogyl med amoksicillin hos pasienter som ikke har blitt 18 år gamle.

Langtidsbehandling krever konstant overvåkning av blodbildet.

Hvis en pasient utvikler leukopeni, avhenger behandlingen av behandlingen av om det er risiko for infeksjon.

Det er nødvendig å stoppe behandlingen hvis pasienten utvikler svimmelhet, ataksi og andre symptomer som indikerer en forverring av nevrologisk status.

Under påvirkning av stoffet kan være immobilisering av treponema, noe som fører til en falsk positiv test av Nelson.

I løpet av behandlingen blir urinen mørk.

I løpet av behandlingsperioden for Trichomonas skal vaginitt og uretritis avstå fra samleie. Det er viktig at begge seksuelle partnere får behandling samtidig. I perioden med månedlig behandling stoppes ikke.

Ikke la gelen komme inn i øynene. Hvis dette skjer, vask øyene med varmt vann.

Dropper Metrogil i gynekologi brukes kun som instruert av behandlende lege.

I kosmetologi brukes Metrogil gel for ansikt til å behandle akne og andre lesjoner i huden. Det kan kun brukes til ansiktet på anbefaling av en spesialist.

analoger

Foreløpig produsert mange analoger av gel, tabletter og Metrogil løsning. Disse er Deflamon, Batsimex, Klion, Metrovagin, Metrolaker, Metron, Orvagil, Trichobrol, Trihopol, Syptrogil, Roex og andre legemidler. Suppositorier med aktiv substans Metronidazol selges også.

For barn

Bruk av løsningen, om nødvendig, utføres i samsvar med instruksjonene. Tabletter er ikke foreskrevet for barn under 12 år.

Med alkohol

Alkohol er kontraindisert i behandlingsperioden med alle former for stoffet Metrogil, da disulfiram-lignende reaksjoner kan oppstå.

Metrogil under graviditet og amming

Bruken av dette verktøyet under graviditet er kontraindisert, det kan bare brukes av helsemessige årsaker. Amning i behandling av Metrogylum må stoppes.

Anmeldelser Metrogil

I de fleste anmeldelser av stoffet skriver brukerne at alle former for stoffet er ganske effektive. Kvinner som brukte vaginalgel Metrogil, lar at stoffet er praktisk å bruke, samtidig som det bidrar til å håndtere behandling av smittsomme sykdommer raskt og effektivt. Mange kvinner skriver at vaginal gel bidro til å kurere trussel.

Det er også ofte funnet at Metrogil salve er en utmerket behandling for akne. Leser vurderinger av Metrogil for akne, kan vi konkludere med at dette legemidlet etter brukets bruk forbedrer situasjonen betydelig. Det negative punktet hos pasientene er den alvorlige tørrheten i huden når kremet påføres. Imidlertid brukes det ofte til å bekjempe akne, de eksterne midlene Metrogil, under tilsyn av en lege, bruker kvinner også under graviditet.

Pris Metrogil, hvor du kan kjøpe

Prisen på Metrogil i tabletter er ca 80 rubler for et enhetlig foretak. Lys med metronidazol kan kjøpes for så lite som 100 rubler.

Gel for ansiktet Metrogil kan kjøpes for 160 - 180 rubler.

Prisen på ampuller avhenger av volumet, løsningen i / i ampullene på 5 ml koster 30 rubler. for 1 ampul. Kostnaden for 100 ml ampuller (for drippere) er ca. 80 rubler.

Vaginal gel Metrogil, pris

Du kan kjøpe vaginal gel i gjennomsnitt for 170 rubler (salve 30 g). Prisen på gelen i Ukraina (Kharkov, Kiev, etc.) - 80 - 90 hryvnia. Hvor mye er gelen, du kan spesifisere i et bestemt apotek.

Flere Artikler Om Typer Acne