Innhold Hvordan bli kvitt akne? FunksjonerMetrogil gel. Instruksjoner for bruk Metrogil gel. Instruksjoner for bruk Metrogil gel...

Det er mange negative vurderinger om bruk i monoterapi, men hvis det kombineres med noe, gir det mye bedre resultater.

Hvordan bli kvitt akne?

Metrogyl gel er et anti-parasittisk stoff basert på metronidazol som hjelper til med å bekjempe akne. Ikke forveksle dette med et antibiotika.

Det koster i gjennomsnitt 90-150 rubler. Hvis du ikke selger metrogyl i byen din, kan du kjøpe analogene sine - dette er et annet stoff, men med en identisk aktiv substans. I dag betraktes rosaex og rozamet som populære analoger. En slik tilsynelatende enkel medisin bidrar til å bli kvitt vulgær, rosa akne, rosacea. Men det viser seg at ikke alle kan bruke det, fordi det kan skade helsen din. Hvis du finner at du har overfølsomhet, allergi, er du gravid eller pleier, så stopp straks behandlingen!

Spesielle funksjoner

Prøv å ikke bruke når solen er åpen. Ikke forveksles med Metrogyl Dent, som brukes til tannbehandling (eller du vil ikke finne det litt etter mentol). Gelen dukket opp for lenge siden, før det var gelé, ikke en gel, og det inkluderte også klorhexidin, som forbedret effekten.

Legemidlet brukes ofte til ansiktet. Powerless med demodex, lite effektiv for andre typer akne, mer egnet for rosacea. Metrogil er veldig lett, den legger seg jevnt, det føles som en film på ansiktet, som maskerer den fete huden godt. Veldig ufarlig verktøy, tørker nesten ikke huden, forårsaker ikke ubehag. Hvis huden din er veldig fet, vil du ikke merke at du bruker Metrogil. Men allergiske reaksjoner, hyperemi, tørrhet er mulig...

Det er mange negative vurderinger om bruk i monoterapi, men hvis det kombineres med noe, gir det mye bedre resultater.

Maria: Metrogil brukte en måned som foreskrevet av lege, graden var gjennomsnittlig. Første gang fjernet et par kviser, og så smurt det nei, ingenting har endret seg.

Neno: begynte å påføre gelen som foreskrevet av legen sammen med baltushkoy svovelsyre. Resultatet var glad, ansiktet var nesten rent, det var små flekker.

For eksempel om morgenen metrogyl, om kvelden differener eller vice versa. Denne kombinasjonen virker på huden mer effektivt og bidrar til å bli kvitt akne.

 • vask ansiktet ditt
 • tørk huden din
 • Bruk 1-2 ganger om dagen på hele ansiktet eller kroppsflatene, unngå kontakt med slimhinner.

Metrogil påføres i morgen og kveld på ren hud. Varigheten av bruken bør forhandles med lege eller kosmetolog. Behandlingsforløpet er ikke mer enn 4 måneder. En merkbar effekt vil bare bli observert med daglig bruk, og forbedringer vil vises innen tre uker.

Metrogil gel. Instruksjoner for bruk

Aktiv ingrediens: Metronidazol

Andre ingredienser: renset vann, crabomer 940, natrium ededt, propylhydroksy og metylhydroksybenzoat.

Omfang: rosacea, seborrheic dermatitt, akne, fet seborrhea, eksem. Ikke påvirker edderkoppårene, som dannes sammen med akne.

Ikke anbefalt for bruk med individuell intoleranse, følsomhet overfor stoffets komponenter, perioden

graviditet og fôring, blodsykdommer. Komponentene av stoffet kan akkumuleres i leveren, så hvis du har de aktuelle sykdommene, bør du behandle bruken med forsiktighet og bare etter å ha konsultert en lege.

Metrogyl gel pris av stoffet varierer fra 90 til 150 rubler.

Metrogil kan ikke brukes under direkte sollys. Før bruk, les nøye sammensetningen og omfanget. For bruken av stoffet må du avstå fra bruk av alkohol.

For å bli kvitt problemer med ansiktets hud, bør Metrogil kjøpes til ekstern bruk. Det er flere flere former, ikke forveksle med Metrogil-Dent.

Metrogil for ekstern bruk oppstod i apotek i lang tid og hadde i utgangspunktet en geléaktig struktur. I tillegg til de ytterligere nevnte stoffene, inneholdt det klorhexidin. Sistnevnte tilhører gruppen av antiseptika og er et utmerket antibakterielt middel. Moderne stoff produsert i form av en gel som ikke inneholder klorhexidin.

Basis for metrogil - metronidazol, relatert til antimikrobielle midler. Stoffet hemmer også aktiviteten til de enkleste mikroorganismer. Metrodinazole er et effektivt middel for å kontrollere anaerobe bakterier (de trenger ikke oksygen). Legemidlet tilhører ikke kategorien antibiotika, så det er ofte foreskrevet av leger.

Metrogil gel. Instruksjoner for bruk

Metrogil påføres i morgen og kveld på ren hud. Varigheten av bruken bør forhandles med lege eller kosmetolog. Behandlingsforløpet er ikke mer enn 4 måneder. En merkbar effekt vil bare bli observert med daglig bruk, og forbedringer vil vises innen tre uker.

Bruken av metrogil for ansiktet gir ikke mening med demodex (subkutan myttvirkning) og andre typer akne. Imidlertid har hans aktivitet i kampen mot rosacea lenge blitt bevist.

Gelen har en veldig lys tekstur, og etter påføring dekker ansiktet med et jevnt lag, som danner en skygge av en film. Under applikasjonen er det ingen følelse av ubehag og tørrhet. Metrogyl gel er flott for fet hud. Ubehag kan bare oppstå hvis du er allergisk mot stoffene i stoffet, noe som resulterer i rødhet og tørrhet.

Mange brukere anbefaler ikke bruk av metrogyl ved monoterapi. Imidlertid er det mange positive vurderinger om effektiviteten når den brukes sammen med andre midler.

Metrogil går godt sammen:

- med spesiell kosmetikk,

- med en rekke stoffer som ikke er relatert til listen over analoger,

Metrogyl gel - anmeldelser

Etter å ha slått av akne bestemte jeg meg for ikke å gi opp hudpleie, som jeg kjøpte Metrogil-gel (jeg ble anbefalt på apotek). Forvent å bli kvitt vanlige utslett i ansiktet og hold huden ren. Når det gjelder brukervennlighet, er dette ja! Gelen absorberes godt, det er ingen bivirkninger, kanskje fordi huden er ganske fet. Men samtidig følte ingen fordel. Min mening - det var verdt å bruke penger på en mer effektiv måte.

Angivelig, mye avhenger av antall akne. Apotekeren rådde også Metrogil til meg på apoteket og sa at du ikke bør bruke penger på dyre medisiner hvis det er noe mer effektivt og enkelt. Den merkbare effekten ble lagt merke til etter to ukers bruk, og etter en måned forsvant akne nesten. Men samtidig gikk jeg for rengjøring og andre prosedyrer for hudpleie av ansiktet.

Legen sa at metrogyl ikke skal brukes som et selvstendig middel (kanskje i mitt tilfelle), men foreskrev en blanding av doxycyklin og metrogylgel. Bland litt metrogyl og 1 kapsyl doxycyklin, og bruk deretter på stedet for betennelse. Det hjelper bra! Jeg hørte at effektiviteten er forbedret når en dråpe cycloferon blir tilsatt til blandingen (bare som en gel), men jeg har ikke prøvd det selv.

Han ble behandlet av en hudlege. Han brukte metrogil to ganger om dagen, en svoveltalker, vasket med tjære såpe før påføring av gelen. Og alt dette for en uke. Som et resultat av dette, ble akne og aknehud redusert. Men med alle fordelene er det en følelse av at huden er sterkt tørket, mens betennelsen er redusert, og antallet er ikke. Jeg vil spørre legen om å foreskrive antibiotika, i mitt tilfelle vil du ikke bli kvitt Metrogil.

Bruk av antibiotika for å bekjempe akne ser ofte ut som å skyte en pistol på spurvene. Selvfølgelig er det tilfeller der systemisk antibiotikabruk er uunnværlig, for eksempel for furunkulose. Antibiotika er det mest effektive middel for akne. De brukes i form av tabletter, injeksjoner, samt i sammensetningen av salver og geler. Oftest er medisiner foreskrevet eksternt som gel "Baziron". Overgangsalder er den tiden da kroppen opplever en hormonell bølge. Ofte, mot denne bakgrunnen utvikler ulike hudsykdommer. Teenage acne i jenter er et alvorlig problem som genererer For å hjelpe problematisk hud i ansiktet og forhindre dannelsen av komedoner og kviser, er det nødvendig å ta vare på det regelmessig. Spesielt, ikke gå uten behov for sminke, samt regelmessig tørke ansiktet. Salisylsyre brukes aktivt i moderne kosmetologi og dermatologi som et rimelig medisin for hudsykdommer. Salisylsyre behandler og forhindrer betennelse, har antibakteriell og

På forrige side var innlegget, men kommer tilbake til det. Hun led opptil 3 år - hele ansiktet, røde øyne rundt øynene hennes, hennes hud var sprukket og tørket. Folk rettsmidler hjalp ikke. Legen i klinikken foreskrev talkers og Metrogil. Etter 2 måneder med å bruke Metrogil resulterer 0. Snakkene ble bare verre - de var alkoholbelagte og tørket alle rester av levende hud.

Hvem herdet rozatsea?

2 måneder brukt Metrogylum

2 måneder brukt Metrogylum

To måneder er kort tid, det var nødvendig å fortsette å bruke. og et annet spørsmål, to måneder - er det hver dag?

Du vet, jeg ble også først diagnostisert med Rosacea, men da kremet Roses, forverret hudtilstanden, sa legen sannsynligvis noe annet, fordi kremen er bra og hjelper med rosacea, så hvis jeg har komplikasjoner etter å ha brukt denne krem Dette er ikke Rosacea. Og så tenker jeg på om ekstern bruk av kremer og antibiotika inni meg vil eliminere hudproblemer permanent. Eller vil det være midlertidig?

Generelt leser jeg at kosmetologer har testet salver og foretrekker skinneren til gel og rosamet krem. Om Rozex leser at det ikke er veldig. Prøv å ta hud eller rozamet.

God dag til alle!

Jeg vil dele min erfaring med å håndtere rosacea.

Omtrentlig behandlingsplan:

- ASD (fraksjon 2) 2 ml (omtrent ASD - en haug med steder) + ASD med mandelolje fortynnet i proporsjon (1 til 2) på ansiktet. (Ikke vær skremt av lukten, det er forvitret fra huden i en time). En time senere ble det blottet med serviett.

- etter 30 minutter frokost (følger med en diett).

Neste metrogylgel.

Kveld alle gjenta.

God dag til alle!

Jeg vil dele min erfaring med å håndtere rosacea.

Omtrentlig behandlingsplan:

- ASD (fraksjon 2) 2 ml (omtrent ASD - en haug med steder) + ASD med mandelolje fortynnet i proporsjon (1 til 2) på ansiktet. (Ikke vær skremt av lukten, det er forvitret fra huden i en time). En time senere ble det blottet med serviett.

- etter 30 minutter frokost (følger med en diett).

Neste metrogylgel.

Kveld alle gjenta.

God dag til alle!

Jeg vil dele min erfaring med å håndtere rosacea.

Omtrentlig behandlingsplan:

- ASD (fraksjon 2) 2 ml (omtrent ASD - en haug med steder) + ASD med mandelolje fortynnet i proporsjon (1 til 2) på ansiktet. (Ikke vær skremt av lukten, det er forvitret fra huden i en time). En time senere ble det blottet med serviett.

- etter 30 minutter frokost (følger med en diett).

Neste metrogylgel.

Kveld alle gjenta.

Elena, brukte du denne behandlingen for å fullstendig bli kvitt rosacea?

Yane svar: Jeg sitter med et sunt ansikt og nyter livet.

Yane svar: Jeg sitter med et sunt ansikt og nyter livet.

Takk så mye! Hvor hyggelig å høre det. Helse til deg!

God dag til alle!

Jeg vil dele min erfaring med å håndtere rosacea.

Omtrentlig behandlingsplan:

- ASD (fraksjon 2) 2 ml (omtrent ASD - en haug med steder) + ASD med mandelolje fortynnet i proporsjon (1 til 2) på ansiktet. (Ikke vær skremt av lukten, det er forvitret fra huden i en time). En time senere ble det blottet med serviett.

- etter 30 minutter frokost (følger med en diett).

Neste metrogylgel.

Kveld alle gjenta.

Elena, jeg forstår at du tar deg inn i ASD-2? Og i ansiktet, også 2. eller 3. fraksjon?

2 måneder brukt Metrogylum

To måneder er kort tid, det var nødvendig å fortsette å bruke. og et annet spørsmål, to måneder - er det hver dag?

Vel, hvis en annen teknikk har hjulpet for en uke, hvorfor blir det derfor behandlet mer?))

Jeg har solid rød på ansikt og nakke. Kan noen fortelle meg noe hvor jeg skal dra og hva skal jeg gjøre?

Elena, jeg forstår at du tar deg inn i ASD-2? Og i ansiktet, også 2. eller 3. fraksjon?

For Olga: Fraksjon 2 på ansiktet også (jeg gjør det med mandelformet olje, men jeg tror at noen kosmetikkolje er egnet, i hvert fall for hvetekim, druefrø, fersken, aprikos.). Selv om det er mulighet for Pts. det ville være fint å lamplight bioptron.

2 måneder brukt Metrogylum

To måneder er kort tid, det var nødvendig å fortsette å bruke. og et annet spørsmål, to måneder er hver dag? Ja, hver dag.

Vel, hvis en annen teknikk har hjulpet for en uke, hvorfor blir det derfor behandlet mer?))

Og hvilken teknikk likte du? fortell oss alle

På forrige side var innlegget, men kommer tilbake til det. Hun led opptil 3 år - hele ansiktet, røde øyne rundt øynene hennes, hennes hud var sprukket og tørket. Folk rettsmidler hjalp ikke. Legen i klinikken foreskrev talkers og Metrogil. Etter 2 måneder med å bruke Metrogil resulterer 0. Snakkene ble bare verre - de var alkoholbelagte og tørket alle rester av levende hud.

Mens i hendene på en god lege, var ansiktet i forferdelig tilstand. Jeg ble foreskrevet:

1) BoraPlus salve 2-3 ganger om dagen (salve er veldig billig, ikke bekymre deg)

2) Et kurs av antibiotika i 7 dager. Jeg husker ikke navnet. Men han er imot helikobakterie (den vanligste årsaken til rosacea).

+ til dette forbudet mot vask med rennende vann og soling.

Etter 3 dager var det allerede en merkbar forbedring. Etter 2 uker ble ansiktets hud gjenopprettet, den sterkeste rødheten ble redusert, noe som også var forårsaket av skader på huden.

Selv om legen foreskrev BoraPlus i 2 uker, pleide jeg å smøre henne i nesten 2 måneder. Ansiktet har blitt nesten klart. Med unntak av et par fokuserte, purulente akne gikk ikke bort, og det var også rødhet rundt dem. Da begynte de å lete etter deres sak. Gikk for å gjennomgå en full undersøkelse av leger. Jeg fant problemer med immunsystemet, som forårsaket utviklingen av infeksjon, og hun ga da disse purulente akne på steder hvor det vaskulære nettverket kommer nær huden. Var allerede behandlet med antibiotika spesielt fra denne infeksjonen, forsvant akne. Det eneste som er igjen på nesen er det vaskulære nettverket, men dette er ikke rosacea, men hudegenskaper. Bare en skjønnhetspleie hjelper her.

Bottom line, kjempe og kurere rosacea virkelig! Det eneste du trenger for å finne årsaken til utseendet. Det er mange av dem. Min grunn var en av ikke-standard alternativer, så du må gå gjennom alle legene og passere alle tester, og ikke bare standard gynekolog og gastroenterolog.

Behandlingen tok ca 4 måneder. Jeg føler meg bra, og følger ikke engang en diett. Bare ingen varm dusj, og enda mer et bad. Om badet og badstuen - glem

Jeg har aldri blitt fortalt om dietten, men jeg spiser ikke krydret eller alkohol. Sport kan være i kjølige områder. Føler ubehag bare på åk, når du er på hodet og på tanzas - vel, alt er rødt og svett :) Bad / badstue - Jeg går litt etter litt, selv om jeg vet at det ikke er verdt det. Fra solen gjemmer + solkrem.

Jeg er i Amerika, Rosacea blir ikke behandlet, men den er kontrollert (hvis du er interessert i hvordan behandlingen går utenlands).

273 - Jeg ble foreskrevet en UTB - et relativt nytt antibiotikum, spesielt utviklet for rosacea (jeg drikker 3 måneder før neste dose) og krem ​​(jeg brukte det før, og så merket 3-4 andre ikke effekten). Vel, hver gang jeg prøver.

Jeg har aldri blitt fortalt om dietten, men jeg spiser ikke krydret eller alkohol. Sport kan være i kjølige områder. Føler ubehag bare på åk, når du er på hodet og på tanzas - vel, alt er rødt og svett :) Bad / badstue - Jeg går litt etter litt, selv om jeg vet at det ikke er verdt det. Fra solen gjemmer + solkrem.

Noen ganger IPL (Intense Pulse Light), men det viste seg - ikke det. En hudlege sa at du trenger en laser. Jeg glemte det jeg kaller - det er ordet, og jeg tar en titt på huset. Her er resultatet fra ham etter en gang (hun sa - jeg har ikke prøvd det allerede). I pressen kan du leve, men jeg er en solid dame, jeg bekymrer meg ikke så mye. Og du, jenter, helse. Og husk, når du er komprimert med en snill, munter og positiv person - detaljer om ditt utseende blir ikke lagt merke til etter 5 minutter.

Nephew kom for å komme til byen vår - hudtilstanden var bare forferdelig! Hun tok henne til en hudlege. Han utnevnte for å være sikker på å følge en diett, drikke sorbenter, gjenopprette mikroflora (hilak-og alle sur-melkeprodukter). I en halv og en halv måned vil vi gjenopprette huden med nafta-term, deretter retino-peeling. Og peeling sier at du kan gjøre det hjemme med hjelp av lotion på isotretinoin.

Rosacea. Effektive behandlinger

Hva er rosacea?

Inflammasjon og vasodilatasjon er forårsaket av diffus hyperplasi av bindevevet og hyperplasi av folliklene i talgkjertlene, samt økt kapillærpermeabilitet. Dette svekker karene fysisk og gjør dem nærmere hudens overflate, som et resultat av hvilke de blir synlige. I ansiktsområdet ligger kapillærene ganske tett, og derfor står de sterkere ut enn noe annet sted.

Hos pasienter med rosacea blir kapillærnettet overfølsomt for irritasjon.

Årsak til Rosacea

I tillegg vil angiogenese (utvikling av blodkar) være en annen konsekvens av skade på kapillærene og begrensningen av oksygen og næringsstoffer som tilføres de celleproducerende lagene.

Praksis viser at langvarig bruk av produkter med vitamin A, C og antioksidanter fører til en forbedring i huden under rosacea.

Rosacea Behandling

Behandlingsmetoder for ansiktsrosacea

Tradisjonell Rosacea Behandling

Aktuelle medisiner

Kosmetiske prosedyrer for rosacea terapi

Kjemisk peeling

Hud mikropolering eller microdermabrasion

Rosacea Laser Behandling

Metoden for fotothermolyse ligner behandling av åreknuter ved hjelp av termisk spaltning og virker på grunnlag av lysenergien som kan trenge inn i kapillarbunnen av huden og selektivt denaturere kar med lidelser på grunn av den høye absorpsjonen av hemoglobin og oksyhemoglobin.

Den beste måten å behandle rosacea på

Behandling av rosacea på ansiktet

I hvert tilfelle er rosacea behandling en multi-trinns prosess, og for å kunne gå videre til neste trinn, er det nødvendig å evaluere prestasjonene som allerede er gjort. Det skal huskes at i nesten alle tilfeller av rosacea er bindevevet i det berørte området sårbart, så det må tas tiltak for å opprettholde det i en sunn tilstand. Dermed kan endringer i kosthold og livsstil være nødvendig for fortsatt kontroll av sykdommen.

Siste forum emner på vår side

 • Lærer / Interessert i metoder for ansiktsforyngelse.
 • Lucia / Hvem lager anti-aging masker hjemme?
 • Tit / Hvilken maske er bedre å gjøre for tørt hår?
 • Ruslana / Jeg lurer på om det er noen nærende masker for ung hud?
 • Natalia / Hvordan lage en maske av gelatin?

Andre artikler

Med alderen blir ansiktet modifisert, huden blir mindre glatt og elastisk, rynker, ptosis og kjøtt vises. Alle disse prosessene kan bli forsinket, for å forlenge ungdommen. Hvordan bli kvitt bryley, stram huden i kinnene, la oss snakke i artikkelen.

Atopisk dermatitt er den vanligste allergiske hudlidelsen forårsaket av en kombinasjon av en gruppe arvelige faktorer. Som regel utvikler sykdommen seg tidlig i barndommen og har et kronisk kurs med sporadiske eksacerbasjoner som oppstår som følge av spesifikke og ikke-spesifikke allergener og irriterende stoffer.

Laserfjerning av papillomer er en helt sikker og effektiv måte å kvitte seg med hudlidelser som ligger på hvilken som helst del av huden, inkludert ansiktet.

Acid mantle eller hydrolipid mantel av huden, det kalles også Marchionini mantelen - dette er epidermal barrieren som beskytter huden mot patogene mikroorganismer. Hydrolipidmantel i huden er en blanding av talg (sebum), svette, resterende stoffer fra keratiniseringsprosessen (keratinisering) og dermal mikroflora, som opprettholder den sure pH i huden og dermed ikke tillater patogenene å forstyrre hudens beskyttende funksjon.

Området rundt øynene er kanskje den mest følsomme og mottakelige for ulike negative miljøfaktorer, en sone som primært reflekterer en persons alder, fysiologiske og psyko-emosjonelle tilstand. Hvis du er lei av å bruke korrektorer for å skjule blåmerker under øynene, les denne artikkelen, vi vil fortelle deg om alle måtene å korrigere de mørke sirkler i paraorbitalområdet.

Urtikaria er en hudsykdom av giftig og allergisk opprinnelse, og manifesterer seg i form av utslett på huden i form av røde blærer som forårsaker kløende følelse. Størrelsen på disse blærene kan variere fra noen få millimeter til et par centimeter. De stiger over huden, har klare grenser og blir bleke når de presses.

Fotomodeller som Winnie Harlow og Chantel Brown-Young har en slik sykdom som vitiligo, og dette forstyrrer ikke minst deres karriere, men tvert imot bidrar til å beholde et individuelt, unikt bilde og alltid være etterspurt. Ifølge WHO lider 1 til 8,2% av mennesker i verden av vitiligo.

De første tegn på aldring vises allerede i alderen 25-30 år, når rynker begynner å danne seg rundt øynene. Dette området av ansiktet inneholder lite subkutant fett og er svært følsomt. Huden rundt øynene er tynn og øm, har små sebaceous og svettekjertler, og lider derfor ofte av fuktighet. I tillegg fører hyppig muskelkontraksjon til dannelsen av mimic rynker i dette området.

Siden brystet består av mykt bindevev, fettceller, melkekanaler og kjertler og ikke inneholder muskler, er det umulig å øke størrelsen ved hjelp av øvelser. Også, det er ingen komplekser for brystreduksjon, noe som er spesielt viktig for kvinner med en fantastisk bust. Men hvis du er overvektig, takket være kosthold og vanlige vekttap, kan du redusere bryststørrelsen litt.

Dermatoskopi er en moderne metode for å diagnostisere tumorer og melanomer på huden. Det utføres uten kirurgi, integriteten til huden er ikke ødelagt. Legen bruker et spesielt dermatoskop. Takket være en forstørrende lup, er det mulig å undersøke de dypere lagene av epidermis. Legen vurderer visuelt endringene som foregår, kan avsløre svulster i et tidlig stadium, når det ikke er noen åpenbare symptomer ennå. Eksperter anbefaler å gjennomføre prosedyren årlig, som et forebyggende tiltak.

kommentarer

 • Leila | 2017-06-07 06:08:19

Så mange behandlinger, og vi foreskriver hudoren og metrogil, som om ingenting annet eksisterer. Ingen sa et ord om fysio og andre prosedyrer.

Fra rosacea, når du har kviser, kan du bruke sprøyter fra brannsår (helst med havtornolje), lind huden godt og lind irritasjon. Jeg er veldig reddet.

Jeg vasker ansiktet mitt med fruktsyrelotion om morgenen og påfør en krem ​​med bepantin, smør ansiktet mitt med en krem ​​med retinol for natten, bryg kamille og gni huden min 2-4 ganger om dagen, jeg vil ikke ta antibiotika fordi det ikke er utslett, bare rødhet. Jeg sammenlignet huden etter en uke og så et godt resultat, det er ikke noe rødt ansikt, fargen jevnet ut og ble hyggelig.

Rosacea regnes som en kronisk uhelbredelig sykdom, en hudlege fortalte meg det, du kan bare oppnå remisjon med en diett, regelmessige kurs av antibakterielle stoffer og riktig hudpleie hjemme. Tilordnet peeling med retinol og en hel pakke med profesjonelle pleieprodukter bør kjøpes.

Min søster behandlet henne for et år siden. Det er faktisk nødvendig å behandle i et kompleks. Vi kjøpte til og med et spesialprodukt for soling. Legene anbefaler spesielt å velge en krem ​​til daglig bruk. Ellers kan du øke sykdommen.

Nephew kom for å komme til byen vår - hudtilstanden var bare forferdelig! Hun tok henne til en hudlege. Han utnevnte for å være sikker på å følge en diett, drikke sorbenter, gjenopprette mikroflora (hilak-og alle sur-melkeprodukter). I en halv og en halv måned vil vi gjenopprette huden med nafta-term, deretter retino-peeling. Og peeling sier at du kan gjøre det hjemme med hjelp av lotion på isotretinoin.

Når sommeren kom, begynte hun alltid å beskytte seg mot solen, lese mye på forumene som Ruboril-ekspert Sf 50+ hjelper. Jeg bestemte meg å prøve. Jeg likte resultatet, rødhetene ble mindre lyse, særlig som det faktum at han har SPF 50+ solbeskyttelse, ikke la solens stråler passere gjennom.

God ettermiddag Jeg har problemhud med rosacea. Jeg bruker en spesiell krembeskyttelse for rosacea. Jeg liker alt, og rødmen har redusert, den skjuler feilene og beskytter den mot solen. Et problem er nesten ikke brennende. Kanskje noen vil svare. Når rosacea generelt ikke kan sole seg eller du kan redusere filteret sf og sole deg rolig?

I fjor vant jeg solcreme sampler på en konkurranse i VC-samfunnet, jeg likte effekten av fuktighetsgivende og fuktighetsgivende etter en hel dag på gaten, og ansiktets hud forblir frisk om kvelden. Skjønnhetsstøtte for hele dagen. Hele greia er tilsynelatende i den naturlige sammensetningen, den inneholder et ekstrakt av krysanthellum som bidrar til styrking av karene. Så det passer de som har hudproblemer, som har hyppig rødhet, nemlig rosacea! Jeg kjøpte denne krem, allerede et stort rør til min mor, hun har bare problemet med bare en slik plan på nesens vinger. Og denne krem ​​hjelper henne mye for å redusere spredningen av denne sykdommen enda lenger. Jeg snakker ikke til firmaet, jeg vil bare si at røret er hvitt og navnet er rosa. Vær sunn og ta vare på huden din)))!

RUBORIL Expert SPF50 + rosacea har en god krem, min mor har brukt det i et år nå. Resultatet av bruk er svært merkbart i så lang tid. Ikke fortvil hvis neste rettsmiddel ikke hjalp deg. Gå til skjønnhetspleieren, og han vil definitivt velge riktig behandling.

Jeg har også lidd lenge med rødmen av huden på ansiktet mitt. Nylig ble jeg diagnostisert som rosacea. Jeg bestemte meg for å finne folkemidlene, det var selvfølgelig forbedringer, men etter en stund kom alt tilbake. For en måned siden dro hun til en skjønnhetspleie og ga Ruboril krem ​​til råd., men jeg kjøpte det samme. Jeg brukte det hver dag, og ventet på effekten. Og her er det et mirakel)) ved et uhell så bildet mitt tatt for en måned siden. Jenter, det kan ikke beskrives i ord, det var for en måned siden og nå. Rødene er ikke så sterke, huden er jevn. Kosmetologen sa til å bruke en annen måned for å oppnå fullstendig gjenoppretting))) Det viktigste er ikke å vente på resultatet umiddelbart, men å sammenligne i det minste med en forskjell på 2 uker. Resultatet er. Bare ikke så fort som jeg vil)

Hørt om ruboril. Og selv da kom jeg over en anmeldelse om ham. Jeg har problemer med ansiktet mitt i lang tid. Det samme gjør jeg det hele tiden. Sannsynligvis verdt et forsøk, jeg var nesten desperat for å bli kvitt denne røde.

Jeg ble også berørt av dette angrepet (((Konstant med pulver, toner. Disse for alltid røde kinn og nese, som julemannen (((((

En forferdelig sykdom, uten tonic på gaten, går ikke ut. Hun gjorde peeling og masker, etter kurset er det forbedring, men over tid blir hennes kinn rød igjen og alt er ferdig.

Rosacea noen få år. Behandlingen var trichopolum + natriumtiosulfat intravenøst. Det hjalp i første omgang til seks måneder. Nå nok bare for en måned. Jeg drakk doxycyklin i to uker ved 200. Jeg er redd for at det heller ikke vil vare lenge. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre neste gang.

Akne på ryggen går ikke bort, fordi stoffene er gale, prøv Metronidazol, det hjelper mye, etter at noen akne går bort.

Ofte begynner sykdommen i det tredje eller fjerde tiåret av livet og når sin storhetstid mellom 40 og 50 år. Rosacea har blitt observert å være mer berørt av kvinner - ca 60% av alle pasientene, selv om hyperplasi av sebaceous kjertler og bindevev (vevsstrukturer i nedre lag av huden - i dermis), som fører til en av komplikasjonene av sykdommen, rhinofyma, blir bare observert hos menn.

Rosacea på ansiktet - foto, årsaker og behandling

Rosacea er en kronisk lidelse som påvirker huden i form av vedvarende akne, sår og andre utslett. Sammen med utslett, kan rødmen av huden bli observert ved lesjonene.

Ofte begynner sykdommen i det tredje eller fjerde tiåret av livet og når sin storhetstid mellom 40 og 50 år. Rosacea har blitt observert å være mer berørt av kvinner - ca 60% av alle pasientene, selv om hyperplasi av sebaceous kjertler og bindevev (vevsstrukturer i nedre lag av huden - i dermis), som fører til en av komplikasjonene av sykdommen, rhinofyma, blir bare observert hos menn.

Sykdommen kalles også ofte termen "rosacea". På et visst stadium av utviklingen ligner sykdommen på noen måter akne, så det er viktig at diagnosen utføres av en spesialisert hudlege. Tross alt, fra hvor tilstrekkelig behandlingen av rosacea vil være, avhenger av gjenoppretting av pasienten.

I denne artikkelen vil vi se på hvordan rosacea ser på ansiktet, og bildet av symptomene vil hjelpe oss med dette. I tillegg skal vi snakke om nåværende behandlingsmetoder, det vil si hvordan å behandle rosacea i ansiktet hjemme.

årsaker til

Hvorfor vises rosacea, og hva er det? Til dags dato er det ingen informasjon om de eksakte årsakene som fremkaller utviklingen av rosacea på ansiktet. Hos personer som lider av rosacea, ekspanderer hudens overflatearterier som et svar på effekten av de irriterende stoffene som ikke forårsaker slike effekter hos friske mennesker.

Ikke desto mindre peker eksperter på en rekke faktorer som provoserer forekomsten av rosacea:

 1. Smittsomme. I dette tilfellet er rosacea provosert av patogene bakterier, og på huden manifesterer dette seg som pustler. Forløpet av antibiotika reduserer utslett, som igjen bekrefter teorien om bakteriell infeksjon. Det var imidlertid ikke mulig å identifisere bakterien som var ansvarlig for sykdomsutbruddet.
 2. Rollen av flått. Når man tar det undersøkte materialet fra pasientens hud, er det ofte funnet kvaler av slekten Demodex. I tillegg, når det forskrives terapi rettet mot behandling av demodikose, er det en delvis effekt av behandlingen av rosacea. Denne teorien har ennå ikke fått endelig bekreftelse.
 3. Eksterne faktorer. Teoretisk kan årsaken være mat som irriterer mageslimhinnen. Som et resultat ekspanderer hudkarene. Alkohol, nikotin, krydder, pepper og sitrusfrukter, alle disse produktene er i fare.
 4. Sykdommer i mage-tarmkanalen. Takket være den gjennomførte forskningen ble det etablert at 50-90% av pasientene med rosacea har symptomer på gastritt, og 35% av pasientene er tegn på sykdommer i tynntarmen.
 5. Psykisk tilstand hos pasienten. Denne teorien har vært kjent i lang tid, men det er ingen bekreftelse på utviklingen av rosacea i bakgrunnen av psykisk sykdom. Bevist det motsatte - betent hud, akne, dilaterte blodårer, rødhet, hevelse forverrer utseendet til en person, forårsaker en deprimert tilstand. Så til psykiske lidelser i nærheten.

Risikoen for dette problemet inkluderer:

 • Kvinner hvis vaskulære vegger er veldig tynne, med den minste ekstern irritasjon i dette tilfellet er det en kapillærbrudd;
 • kvinner hvis hud har permanent virkning av lav-fuktig varmluft;
 • personer som lider av gastritt og andre sykdommer i mage-tarmkanalen;
 • folk som bruker kortikosteroid salver;
 • menopausale kvinner.

Hvordan behandle rosacea i ansiktet? Teknikken er valgt avhengig av sykdomsform og årsakene til hudlesjonen. Terapi er rettet mot å eliminere manifestasjoner av rosacea. Parallelt blir behandlingen av samtidige sykdommer utført, funksjonsfeil i de indre organer elimineres. Noen former for patologi behandles vellykket, andre er vanskeligere å håndtere.

Rosacea Symptomer

Hudskaden i rosacea, som er bemerkelsesverdig, skjer utelukkende i ansiktet (hovedsakelig nesen og kinnene). Ofte observeres forekomsten av sykdommen på bakgrunn av seboré.

Blant de viktigste symptomene som er karakteristiske for rosacea, fremhever vi følgende:

 1. Permanent rødhet av ansiktet på nesen, haken, kinnene og pannen (senterets ansikt), bortsett fra at rødhet i noen tilfeller strekker seg til rygg og bryst.
 2. Utslett. De vises i ansiktet, mens de påvirker det angitte området rødhet. I begynnelsen dannes små rosa tuberkler (eller papiller), og snu seg med sykdomsprogresjonen i pustler (akne, akne, pustler). Synlig konsolidering av ansiktshuden på røde områder.
 3. Utseendet til vaskulære "stjerner" eller rutenett (telangiectasia) som følge av utvidelse av blodkar.
 4. Konsolidering av nesens hud, ledsaget av vedvarende rødhet (rhinophyma), oftest rammet av menn.

Inflammasjon av hornhinnen i øyet, ledsaget av rødhet, tørrhet, følelse av nærvær av fremmedlegeme, rive.

Det er ulike klassifikasjoner der symptomene på rosacea på ansiktet grupperes i henhold til scenen eller formen av prosessen. Den mest brukte klassifiseringen, der 3 stadier er uthevet:

 • Jeg grader - erytematøs-telangiektatisk. Det er preget av moderat rødhet og sjeldne telangiektasi.
 • Grad II, papulopustulær, ledsaget av vedvarende erytem og et stort antall utvidede kapillærer, papiller og pustler.
 • Grad III, pustular-nodulær, fortsetter mot bakgrunnen av dyp vedvarende erytem, ​​rikelig telangiektasi, og også plakk og inflammatoriske noder opptrer på huden i denne perioden.

Den mest alvorlige og ubehagelige konsekvensen av denne sykdommen er Fima - veksten og herdingen av huden. Rhinophyma utvikler oftest - deformitet og vedvarende rødhet i nesen. Det forekommer i de fleste tilfeller hos menn, kvinner påvirker sjelden. Det er verdt å merke seg at rosacea er en syklisk sykdom, tilbøyelig til overgang til en kronisk prosess. I de fleste tilfeller, etter utseendet av det første angrepet, vises nye. De blir provosert av en rekke eksterne og interne faktorer.

Rosacea på ansiktet - bilde

Som rosacea på ansiktet ser ut, presenteres et bilde av symptomene i opprinnelige fasen like nedenfor.

diagnostikk

Svært ofte er en erfaren doktor i stand til å diagnostisere rosacea i utseende. Det er noen former for sykdommen som kan kreve studier av mikrofloraen i ansiktets hud, tilstanden til karene. Hos kvinner blir det tatt en blodprøve for å skille rosacea fra andre lignende sykdommer.

Differensiell diagnose av rosacea utføres med:

 • akne vulgaris
 • perioral dermatitt,
 • erytematosus (lupus erythematosus),
 • liten sarkoidose,
 • klumpete syfilis,
 • rød nesehinne
 • Pringle-Bourneville sykdom,
 • karsinoid,
 • photodermatosis,
 • seborrheisk dermatitt,
 • leukemisk infiltrering,
 • sopp mycosis,
 • follikulitt.

Deteksjon av demodexmitt på ansiktets hud kan ikke være en grunn til å gjøre diagnosen "rosacea" og "demodikose". Det er ingen spesiell grunn til å lete etter en "subkutan myte" med ulike forandringer i ansiktet - det viser seg ofte ikke å være noe.

Facial Rosacea Behandling

Med rosacea kan behandlingen være lang (opptil flere måneder), siden det er en alvorlig kronisk sykdom som ikke kan passere fort. Behandling av rosacea i ansiktet innebærer komplisert terapi, det vil i tillegg til dermatologen, pasienten motta anbefalinger for behandling av rosacea fra en gastroenterolog, oculist, endokrinolog, gynekolog.

For hele behandlingsperioden må pasienten følge spesielle regler for å unngå varmeflasker i ansiktet:

 • mat med begrensning av røyke og varme retter, produkter som inneholder krydder og ekstrakter;
 • begrensning av røyking, å ta alkohol og ånder som inneholder koffein;
 • beskyttelse mot kulde, høy temperatur, solstråling;
 • normalisering av arbeid og hvile;
 • korrigering av forstyrrelser i fordøyelseskanalen, endokrine og nervesystemet, manifestasjoner av menopausalt syndrom, behandling av fokus av kronisk infeksjon.

Siden pasienter med rosacea søker medisinsk hjelp i fasen når purulente utslett er til stede, foreskrives salver og geler med et antibiotika for det første.

Hvis lokal antibiotikabehandling ikke har den ønskede effekten, så med slike former for rosacea, er det tilrådelig å bruke generell antibiotisk medisinering. I dette tilfellet praktiseres behandling med meticyklin, metacyklin, oksacillin, etc. Hvis pasienten har vedvarende papulær roseakne, anses ftivazid som en effektiv medisin.

Det finnes ingen nøyaktige ordninger og metoder for behandling av rosacea, og i noen tilfeller har gadgets med metronidazol og infusjon av medisinske urter en god terapeutisk effekt. Et godt resultat gir en laserbehandling rosaceo.

Hvis en person er diagnostisert med rosacea, bør folkemidlene brukes sammen med tradisjonelle medisinske prosedyrer. Kryoterapi, elektrokoagulering og dermabrasjon viser gode resultater (en kosmetisk prosedyre som består i mekanisk hudoppfylling ved hjelp av spesialutstyr). Det er nødvendig å begynne med antidemodisk terapi, for hvilket flytende nitrogen som brukes, behandlingen i henhold til Demyanochiv-metoden og sulfittdiaré.

Ukompliserte rosaceaformer kan behandles relativt raskt, men noen ganger varer behandlingen opptil flere måneder eller mer. Etter at de inflammatoriske manifestasjonene av rosacea er eliminert, må årsaken til selve sykdommen, det utvidede vaskulære nettet, elimineres. Photocoagulation og lokal kryoterapi er den eneste pålitelige metoden for fjerning av utvidede kar på ansiktet med rosacea.

forebygging

For å beskytte mot rosa akne anbefaler dermatologer ikke å irritere og beskytte ansiktets hud, for ikke å overbefatte det til solen, ikke å overopphete og ikke å overkjøles. Unngå varme drikker, krydder, alkohol. Bruk kosmetikk og pleieprodukter som ikke inneholder alkohol og irriterende stoffer. Unngå å få hårspray på ansiktet.

Metronidazol i små mengder trenger inn i de dypere lagene i huden. Bivirkninger ved bruk av Metrogyl gel for akne og kremer er vanligvis lokal i naturen: prikking, brennende og tørr hud kan forekomme.

Hvordan bruke Metrogil for akne

Metronidazol i sammensetningen av Metrogil-gelen har noen fordeler i forhold til andre aknepreparater. La oss dvele på dem mer detaljert, men først finne ut hvorfor i vurderingene om metrogil fra akne de skriver at dette ikke er et antibiotika, det er ikke vanedannende. Metronidazol kan med rette tilskrives antibakterielle stoffer - det dreper mikroorganismer som provoserer akne, for eksempel Propionibacteriumacnes.

Egenskaper for metronidazol

I Metrogil gelemballasje for akne, inneholder ikke bruksanvisningen propionibakterier blant mikroorganismer som er sensitive for metronidazol. Men avsnittet "Indikasjoner" inneholder navnene på hudsykdommer der det er utslett: "rosa og akne vulgaris, fet seborré". Det vil si at stoffet behandler akne og eliminerer seborrhea.

Metronidazol ble først syntetisert i midten av forrige århundre. Litt senere fant forskerne at stoffet hemmer ikke bare veksten av protozoer, Trichomonas og Giardia. Metronidazol er aktiv mot anaerobe bakterier (propionibakterier tilhører samme gruppe). Den aktive komponenten av gelen hemmer syntesen av nukleinsyrer i bakterielt DNA, som har en destruktiv effekt på mikroorganismer og stopper veksten.

Hjelper Metrogil gel med akne?

Metronidazol er den aktive ingrediensen i en stor gruppe medikamenter for akne vulgaris, rosacea og demodikose. Metrogil er en gel produsert av et selskap fra India - UnicFacMasyutik (UniquePharmaceuticalLaboratories). I løpet av de siste 10 årene har generiske legemidler dukket opp på det farmasøytiske markedet, for eksempel Metrogils analoger - Rozex krem, Nidazea gel. Tabletter "Metronidazol" brukes oralt til behandling av akne og rosacea, og gjør lotioner med dem-mos hjemme.

Effekten av Metrogyl Acne Gel er basert på de antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskapene til metronidazol. Indikasjoner for bruk, samt mulige bivirkninger, er oppført i instruksjonene for stoffet.

På bildet - Metrogil gelemballasje for akne, instruksjoner for preparatet:

Metronidazol i små mengder trenger inn i de dypere lagene i huden. Bivirkninger ved bruk av Metrogyl gel for akne og kremer er vanligvis lokal i naturen: prikking, brennende og tørr hud kan forekomme.

Omtaler om bruk av gel "Metrogil" for behandling av akne

Positiv tilbakemelding:

 1. Jeg hadde en diagnose av rosacea. Legen anbefalte smøring med metrogylisme i en måned. Forbedringen begynte etter to ukers bruk, nemlig rødhet redusert.
 2. Jeg likte effekten av metrogilgel fra akne, prisen er rimelig.
 3. Metrogil fungerer feilfritt - etter en måned slettet hele ansiktet av akne.
 4. Det absorberes raskt, gir ikke merker og fett.
 5. Hvis ønskelig, kan du bruke som en base for sminke.
 6. Etter påføring mindre vises nye betennelser.
 7. Ikke overdriver hud.

Negative vurderinger:

 1. Ikke egnet for systematisk bruk, bare med plutselige tilbakefall og som et ekstra middel.
 2. Effektiv kun for eliminering av liten enkelt akne.
 3. Ga ingen synlige resultater
 4. Hudavhengighet utvikler seg.

Apoteket må spørre Metrogil gel for akne. Legemidlet Metrogil Denta er ment for behandling av infeksiøse og inflammatoriske sykdommer i munnhulen. Selv om du husker en rekke vurderinger om bruk av tannkrem for akne, er det overraskende den uvanlige bruken av tanngel. Noen klarte selv med sin hjelp til å rense ansiktet mot utslett over natten!

Uønskede legemiddelreaksjoner ved ekstern bruk av Metrogil gel mot akne i anmeldelsene er ikke nevnt, da de sjelden blir observert. Metronidazol lite penetrerer blodet gjennom huden, nesten ingen systemiske effekter på kroppen.

Hvordan bruke Metrogil gel for akne?

Gelen eller kremet brukes vanligvis to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. De berørte områdene rengjøres: sminke er fjernet med kosmetisk melk, vasker bort støv og smuss med vann, gni huden med lotion. Gelen blir lett gnidd med milde massasjebevegelser, slik at en tynn film forblir på overflaten av huden.

I følge dermatologiske studier gir metronidazol synlige resultater innen noen få uker. Når det gjelder hyppighet av bruk for behandling av rosacea, er den aktive ingrediensen i Metrogil gel og Rozex krem ​​på andreplass (etter antibiotikum doxycyklin).

Video om bruk av Metrogil for behandling av akne

Hvorfor hjelper Metrogil gel ikke alle med akne

Anaerob og aerob mikroflora er alltid tilstede på overflaten og i porene i huden til en sunn person. Ved brudd på den ensartede eksfoliering av epidermis døde celler, begynner propionibakterier å overdimere overdreven aktivitet av talgkjertlene inne i hårsekkene. Disse mikroberene kan utvikles med og uten oksygen (fakultative anaerober).

 • Andre typer mikrober som lever på huden og i munnen av oljehårkanaler: gjærlignende sopp av slekten Malasseziya og Candida;
 • stafylokokker (fakultativ anaerob);
 • streptokokker.

Propionibakterier spiller en viktig rolle i betennelsen av oljehårfollikelet i akne. Forskere oppdaget først at de er sensitive for tetracyklin-antibiotika. Senere kom makrolidantibiotika, for eksempel det naturlige stoffet erytromycin og den semisyntetiske forbindelsen azitromycin, inn i "arenaen" av kampen mot mikrober på huden.

Antibiotika og antibakteriell kjemoterapi, som metronidazol, har et bredt spekter av virkning på mikrofloraen. Når de påføres eksternt, hemmer de veksten eller forårsaker døden av flere grupper av mikroorganismer, inkludert de som er nyttige for huden. Ved bruk av antibiotika inne, er det tilfeller av toksiske effekter på lever, nyrer og sentralnervesystemet hos en person.

I tillegg utvikler resistansen av bakterier, spesielt tetracyklin og erytromycinresistente stammer, raskt. Etter hver behandling med antibiotika trenger huden og kroppen mer kraftige stoffer, for hvilke bakterier ikke har utviklet resistens ennå. Dette er en side av "medaljen", og den andre er egenskapene til reaksjonen av huden til forskjellige mennesker, ikke produkter av metabolisme, giftstoffer utsatt av bakterier og protozoer. Akne oppstår vanligvis med økt følsomhet overfor disse stoffene.

Den aktive ingrediensen i stoffet er metronidazol - antibakteriell

Metrogil gel for ansiktet - en mirakel kur.

Hva betyr dette og hva er effekten av bruken, la oss se. Metrogil gel for ansiktet brukes til akne, dermatitt, rosacea og seborrhea.

Vi kan si at mange mennesker har et slikt problem som renheten i huden, fra ungdomsår og eksisterende gjennom livet. Men også problemer med kombinert hud og med tørr er mulig.

Den aktive ingrediensen i stoffet er metronidazol - antibakteriell

et middel som virker på de enkleste organismer. Denne gelen lindrer lett betennelse, sier selv at den kan gi huden en matt skygge. Metrogil gel for ansiktet er egnet for bruk før du bruker sminke.

Når du kjøper dette stoffet i et apotek, spesifiser alltid hvilket du trenger, fordi

Metrogil Denta eksisterer - det brukes til munnhulen, det er også en gel for intravaginal bruk, og dette diskuteres i vår artikkel - det er en gel for ansiktet.

For å oppnå det ønskede resultatet, blir legemidlet brukt i løpet av minst tre uker, og oftere 2-3 måneder. Gelen kan også veksles med andre spesielle preparater.

Til tross for at Metrogil gel er påført eksternt, har den fortsatt kontraindikasjoner - det er pleie og gravide kvinner. Med stor forsiktighet bør legemidlet brukes av de som har leverproblemer, blodsykdommer, sykdommer i nervesystemet. For sikkerhets skyld før du bruker dette legemidlet, bør du konsultere en spesialist.

Se full versjon: Rosacea?

God kveld! Jeg ber deg om å hjelpe deg med å bestemme diagnosen og tilordne behandlingen riktig! Jeg er 33 år gammel. Siden barndommen lider jeg av allergier, C-vitamin, blomster, støv. De lokale dermatologene, en liten by, foreskrev behandling med enten Latiport, så Hyoxyzon, eller Lokoid, den siste som var Triderm. På grunn av manglende erfaring og uvitenhet brukte hun alt dette i 6 år, om ikke mer. Nå forstår jeg hvor dum jeg var, salver er alle hormonelle. Gjorde beslutningen, ifølge informasjon på Internett, at det er på tide å avbryte! Og skrekket begynte på ansiktet, da legene:
Siste doktorsavtale: diagnose av seborrheisk dermatitt
natriumtiosulfat-10 skudd
laktofiltrum
Aevit 2 ganger om dagen
zincite

En dag senere går jeg til Institutt for dermatovenerologi av den regionale byen: diagnose av rosacea, steroidbasis
Utnevnelser er de samme som ovenfor: Sterke tekrem, Metrogil-gel, divzolin, unidox solutab 10 dager 100mg-2 p / dag, den andre mottaksdagen, akne borte, rødhet forble, ansiktet ble flettet av salven.

Jeg spør deg, rette behandlingen, hva du skal forlate, hva du skal legge til, hvorfor huden er rød, enn å fukte, jeg har alltid hatt et problem med tørrhet. Og er det virkelig rosacea?
Takk på forhånd!

Rosacea Behandlingsmekanismer

God ettermiddag Jeg leser forumet, takk så mye for informasjonen, men jeg har spørsmål. Diagnosen Prerosa er allerede 1,5 år. Rødhet på kinnene, brennende, noen ganger kløe. Pannen er ren. Skraping av krysset gjorde på Korolenko og det var negativt. Siden september har jeg gjort fotokoagulering allerede 4 ganger en enhet som Safir. Ingen bestemt resultat er synlig. For en måned siden var det en forverring (rødhet er sterkere og kløende), legen returnerte differansen om kvelden og morgenen til dalacin. Generelt likte jeg differensialet, jeg bruker det i ca 4-5 måneder. Den siste eksacerbasjonen av krem ​​ble fjernet, men med halvparten. Fra omsorg har jeg en liaroshposer Rosaliac servant og krem ​​tolerant ultra. På krem ​​av couperose-serien laroh roziak og aven alvorlig irritasjon. Egentlig skjønte jeg at hudpleie reagerer. Og nå har La Rosh opphørt å like det. I tillegg planlegger jeg en graviditet, og vinteren forverrer nå alt. Nå prøver jeg å plukke noe fra Algologie eller Bioderma. En ny lege som bare ga probes bioderma, la også til hudoren.

Jeg leser her at hudoren ikke er nødvendig på det erimatøse stadium. Hva erstatter da? Eller la du bare vare? Hvilken er bedre i min situasjon.
Og vær så snill, vi skal på fjellet på ski, det er vind, fra kald til varm. Hvordan kan huden hjelpe? Jeg er sikker på at rødheten det bare vil øke. Solbeskyttelse planlegger å ta 50SPF fra Lyarosh eller Bioderm.

Selv nå, et problem, i går dro jeg til en skjønnhetspleie (på anbefaling), å ta vare på chuvst. hud. Flyttet godt, fuktet. Men om kvelden var det sterk rødhet og varmen som fortsatt ikke går bort. Hva kan fortsatt fjernes?

Selv om du kan gi råd til en lege eller et senter som kan hjelpe. Jeg vet sikkert ikke hvordan jeg skal velge.

Hei, hjelp vær så snill, bare skrik fra hjelpeløshet og hjelpeløshet.
Historien min er ikke original: For noen år siden vendte jeg seg til en dermatolog ved en stor klinikk på grunn av en sterk rødhet av kinnene.
Legen tok straks et skrap på et kryss (på demodex), resultatet var negativt.
Følgende legemidler ble foreskrevet i kurs:

Trichopol 1t * 2p.
Askorutin 1t * 2p.
afobazole 1t * 1r.d.
Claritin 1t * 1r.d.
delagil 1t * 2p.d.
Bellataminal 1t * 2p.d.

15 sesjoner Darsonval

Oppfylt ALLE legeens avtaler! det er forferdelig å til og med huske staten etter å ha tatt alt - svimmelhet, kvalme, døsighet (under arbeid som krever konsentrasjon)
etter å ha tatt i tre måneder - resultatet er nesten nær null, og noen ganger ble det observert eksacerbasjoner

På grunn av visse omstendigheter var det nødvendig å bytte lege, en annen spesialist, nærmere bestemt "ekspert" utnevnt en daglig bruk av Lokid salve, en uavhengig lysmassasje eller en profesjonell lymfo-dreneringsmassasje, kjølige kremer av brygget te, for å fortsette å ta bellamininal, askorutin, metrogilgel
I løpet av kurset (måneden) Lokida, var huden sikkert lettere, men etter at den ble kansellert, øktes rødhet, trefold, hylt som en ulv, skummelt i speilet
Jeg begynte å sterkt tvile på kvalifikasjonen til den behandlende legen: Fortell meg om kurs og medisiner ble foreskrevet riktig?
BEGIN, HJELP. Hva skal jeg gjøre, ingen andre å vende seg til (disse var "de beste, anbefalte av spesialistene i byen")

En injeksjon av et botulinum-neurotoxin av type A til nesen, kinnene og haken kan forbedre utseendet til enkelte pasienter med rosacea, spesielt ved å redusere hyperaktiviteten til talgkjertlene, ifølge Dr. Erin Gilbert fra SUNY Downstate Medical Center, New York.

Nåværende rosacea-terapi inkluderer aktuelle antibiotika, azelainsyre, metronidazol, natriumsulfacyl og nylig godkjent brimonidin. Doxycyklin i subterapeutisk dose er for øyeblikket det første og eneste stoffet for oral rosacea godkjent av FDA, sa hun.

Botulinumtoksin er den mest moderne metoden for behandling av rosacea. Effekten av denne metoden er basert på hudens biokjemi. Når botulinumtoksin type A injiseres i nesen, kinnene og haken hos pasienter med rosacea, reduseres aktiviteten til talgkjertlene og vasodilatasjonen.

Ifølge Dr. Gilbert, er forbedringen skyldes et brudd på innerveringen av blodårene og immunsystemet. Det fortjener også oppmerksomhet om at histologisk undersøkelse av vev hos pasienter med papulopustulære og telangiektatiske former for rosacea avslørte uttalt fibrose.

Selvfølgelig er det behov for mer forskning, men Dr. Stephen H. Dayan fra University of Illinois, Chicago, og hans kollegaer publiserte rapporter fra 13 pasienter i Journal of Drugs in Dermatology. Deres data viste en signifikant reduksjon i varmen, hyperemi og betennelse i løpet av den første uka etter behandling. Effekten varet opp til 3 måneder. Bivirkninger ble ikke observert. (J. Drugs Dermatol. 2012; 11: e76-e79).

For behandling av pasienter med rosaceotulin toksin type A, er det nødvendig å bestemme området for legemiddeladministrasjon. Dr. Gilbert injiserer 0,5-2 enheter intrakutant med bobler i en avstand på 1 cm fra hverandre (en feiingsteknikk). Ca 7-10 enheter av legemidlet injiseres i kinnet.

Forbedring oppstod i de første 7-14 dagene etter behandling, ble maksimal effekt observert på 2-8 uker og holdt seg i gjennomsnitt 4-6 måneder, og noen ganger så lenge som 7 måneder.

Botulinumtoksin type A (onabotulinumtoxinA) er ikke godkjent av FDA for rosacea, men en randomisert, dobbeltblind, placebokontrollert pilotundersøkelse utføres for tiden av Dr. Dayan med støtte fra Merz Pharmaceuticals til placebo ved behandling av rosacea.

men de er komplette antagonister, hvordan er det? Jeg forstår ikke.

 • post-30542-1398288837.jpg (51.55 KB)
 • post-30542-1398288850.jpg (57.01 KB)
 • post-30553-1398390539.jpg (60.94 KB)
 • post-30553-1398390556.jpg (20.47 KB)
 • post-30553-1398390636.jpg (28.38 KB)

vesnna skrev: Parallelt har en gastroenterologist en behandling: enten peptisk sår eller gastritt er tilstede hos alle klienter med rosacea og ansiktsforstyrrelser som manifesteres sammen med forsterkninger av sår i vår og høst. b-nei, gastritt.

/dry.gif "style =" vertical-align: middle "emoid ="

Hvordan får du dette ?? her, mange skriver at rosacea er et problem med magen. hvorfor bestemte du deg for det? Er disse dine kunder med rosacea og magesår, gastritt?

Merkelig, jeg har venner, slektninger som har mageproblemer, et sår, en helikobacter, gastritis og de har alltid i mange år ren hud, ikke en eneste rødme og kvise, jeg har aldri sett hudproblemer. Jeg spurte hvis det var noen utslett, sa de nei, aldri. Selv om det bare er litt med huden, refererer legene øyeblikkelig til magen for å gjøre en sonde. Også i disse prosedyrene, 2 ganger, så jeg i korridorene spesielt på ansiktene til alle pasientene som var i korridorene, i menigheten, som har problemer, sykdommer og Jeg har ikke sett en eneste person med dårlig hud. Ikke engang en eneste pimple! Hvordan er det?)) Det er folkemengder, det er alltid 40 personer.

Jeg hadde også alle de ideelle testene. Jeg sjekket alt jeg kunne, ga leverenes test for kortisol (som samles i 24 timer og blandet med borsyre), svelget sonden med kameraet og røret uten kameraet, som samler galle og klemmer av et biopsi-stykke på Helicobacter når de gjorde FGDs -all bra. (Gjorde alt 2 ganger med en forskjell på et år)
ultralydstider 3 gjorde det bra for alle organer. Ikke kast bort tid på å lete etter en intern sak, i løpet av årene av plage, forstår jeg allerede nøyaktig hva som er hva. Behandle den vaskulære angioneurosen i huden. Blodtrykket varierer sterkt med rosacea, karrene ekspanderer, blir for store, stadig utvidet, og termoreguleringen av huden er ødelagt. Min hud tolererer ikke noen kremer bortsett fra et par for superallergisk hud. Jeg er allerede stille om aktuelle agenter som metrogel. Og til våre såkalte leger som foreskriver dumme kryo-type prosedyrer, ville jeg pootryval hendene. Den absolutte mangelen på forståelse av rosacea som sådan og hvilke prosesser som skjer i huden. Magen og resten har ingenting å gjøre med rosacea, ingen dietter vil hjelpe. Og spesielt dumme leger leter etter demodekoz på gammel måte, selv om tippen lenge har vist seg å ha ingenting å gjøre med noen hudbetennelser i det hele tatt. Ved min dumhet begynte jeg først å bli sjekket for Demodex, jeg trodde legene. Forresten fant jeg ikke Demodex, og søsteren min (hun har ingen rosacea) fant. Det var enda en sak. Jeg gikk med venner på en eller annen måte forbi laboratoriet, hudsenteret. Jeg spurte dem om å skrape på Demodex, de hadde ingen anelse om hva det var, de ble enige om meg)), det var 5 personer. Hver kom i sving, de var shkrebli, så straks gjennom et mikroskop, og alle endte med Demodex og tre sa "mange")) bare én ting, alle har perfekt hud !! er den reneste. Alder av venner: 18-27 år gammel. tol For 2 gutter, noen ganger etter barbering, er det irritasjon, men dette er ikke naturlig. Etter det har jeg aldri gitt opp demodex igjen, jeg tror ikke på det! Bare velg deg selv, ta vare på alt og spytt på et kryss. Dette er en betinget patogen saprofyte, og hvis det hele var i det, ville svovel fra kopeksna avlaste for alltid seboré og rosacea. Jeg har "erfaring" siden 5 år (hvis hun sa med stolthet) og hvis jeg da hadde hatt flere kilder til informasjon om denne byak, ville jeg ikke ha bortskjemt huden min for mine egne penger, som de sier.
Beklager piled opp. Men det er et faktum i livet.
Les boken av Colin Dahl det er skrevet i detalj hvor og hva som skjer med huden med rosacea.
I boken forklarer Colin i detalj hva rosacea er. Veldig smart mann, jeg kommuniserer personlig med ham, han hjelper meg mye. Men han fortalte umiddelbart at hans metode ikke ville hjelpe meg før jeg fjernet de overdreven skadede og utvidede dype fartøyene fra IPL. Og direkte skjulte meg at jeg ikke gjorde IPL nå, han kunne ikke forstå hvordan det er i Moskva, det er ingen IPL-spesialister)) Først ønsket jeg å fly til den beste praktikanten i rosacea i USA, men da dro jeg til en spesialist i England, hele Europa går til ham for behandling, bare gode anmeldelser om ham. Alle behandler selvsagt Lumenis One.
IPL skal gjøres med en intelligent spesialist, men effekten av bildet avhenger ikke bare av enheten, men også på fotografen.
For subtilitetene ved å sette bølgelengden, kraft, kan impulstiden kun bli kjent av en profesjonell. Spør hvor lenge legen har jobbet med denne installasjonen. spør vanskelige spørsmål, og hvis du ikke svarer trygt, løp.
Jeg sparer nylig fra en lege, hva er maks. bølgelengde på oppsettet ditt? ---- "Jeg vet ikke. Vårt program er valgt. Det er alt." Var svaret. Og en 5000 kostnad. trekke konklusjoner.

Enheten er veldig viktig, 90% av IPL-maskiner som er kjøpt i Russland har et veldig dårlig kjølesystem, slik at det alltid gjør vondt og hevelsen øker betydelig, lengre impulser og ingen manuell variasjon i innstillinger, som i Lumenis en

For eksempel Quantum Quantum, Vasculight, Photoderm, disse maskinene er hovedsakelig brukt i Russland, i vest anses de som brukte IPL grandpas. Men de er kjøpt fra oss på grunn av billighet, som vanlig.

I dag på IPL-markedet av profesjonelle i Vesten, betraktes LUmenis One som gullstandarden. Jeg fant ikke en fryktelig kommentar på denne bilen, det maksimale som folk skrev, at igjen en uerfaren lege satte høy kraft på grunn av dette, fikk folk mye hevelse, noe som ikke er overraskende. Over hele Amerika er det neppe mulig å samle 3-4 erfarne leger, spesielt når det gjelder behandling av rosacea, hva å snakke om Russland ((.

Det er bedre å alltid starte testplaten med minimum strøm og gradvis øke det, spesielt hvis legen vet at du har overfølsom hud. Dr. Nicholas Soldo sier alltid at det er bedre å gjøre mye forsiktig IPL og deler enn på sterke krefter. Nøkkelordet fra ham er alltid forsiktig!

Flere Artikler Om Typer Acne