Metrogylgel (det internasjonale navnet på stoffet er metronidazol) for ansiktet er et eksternt middel for behandling av bakterielle hudlidelser. Det brukes til behandling av dermatologiske sykdommer, akne i ungdommen, samt en anaerob infeksjon (forårsaket av skade på bindevev eller muskelvev).

Metrogyl gel tilhører antimikrobielle og antiprotozoale farmakologiske grupper.

Antimikrobielle egenskaper av legemidlet skyldes innholdet av elementene i nitrogruppen, som hemmer dannelsen av virus på DNA-nivået.

Virkemekanismen for gelen på sykdommer forårsaket av protozoale infeksjoner (utløst av parasittiske mikroorganismer) og akne er ikke fullt ut forstått. Men effektiviteten av stoffet i behandling av akne og demodikose har blitt bevist i praksis.

Legemidlet inneholder aktive antibakterielle stoffer som nøytraliserer ugunstig mikroflora. Det gir kort tid å kvitte seg med soppinfeksjoner, akne, akne, demodekoz og andre sykdommer med akutt og kronisk form av kurset.

Når det påføres eksternt, absorberes ikke metrogylgel i blodet. På grunn av dette har stoffet praktisk talt ingen kontraindikasjoner og bivirkninger.

Sammensetningen og egenskapene til legemidlet

Metrogylgel er en fargeløs eller jevn gul gel.

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er metronidazol. Hjelpestoffer i stoffets sammensetning:

 • propylparahydroksybenzoat (konserveringsmiddel);
 • metylparahydroksybenzoat (antiseptisk og konserveringsmiddel);
 • karbomer (endring);
 • natriumhydroksyd (kaustisk soda, har evne til å korrodere organiske forbindelser);
 • edetat dinatrium (har antioksidant egenskaper);
 • propylenglykol (luftfukter og emulgator).

I stoffets sammensetning trer disse stoffene inn i det patologiske miljøet, nøytraliserer mikroorganismer, bidrar til behandling av demodikose, akne, ungdomsproblemer og andre dermatologiske sykdommer.

De antibakterielle egenskapene til Metrogil er relevante i tilfelle infeksjoner i huden, purulent betennelse eller demodikose.

Med antioksidantegenskaper, beskytter stoffet huden mot skadelige effekter av eksterne faktorer.

Ifølge instruksjonene kan Metrogil gel kombineres med andre legemidler beregnet for aktuell bruk. Den kan brukes i kompleks behandling av hudsykdommer sammen med analoger eller tradisjonell medisin.

Indikasjoner for bruk

Medisinske indikasjoner for ekstern bruk Metrogil er tilstedeværelsen av slike sykdommer:

 • seborrheic dermatitt - betennelse i huden i områder med intensiv arbeid i sebaceous kjertler;
 • demodicosis - nederlag mikroskopichesky tick;
 • akne - en sykdom som utvikles som et resultat av intensiv arbeid i talgkjertlene og blokkering av kanalene deres;
 • trofasår - en langvarig dermatologisk defekt som ble dannet på grunn av sirkulasjonsproblemer i hudområdet;
 • rosacea - en kronisk sykdom i hårsekkene og sebaceous kirtler i ansiktet;
 • lange helbredende sår og bedsores;
 • andre inflammatoriske eller smittsomme sykdommer i ansiktets hud.

Legemidlet kan foreskrives av en lege som et selvstendig verktøy eller som en del av kompleks terapi.

Når anbefales det å bruke Metrogyl gel?

I tillegg til direkte indikasjoner på bruken av legemidlet som er angitt i instruksjonene, anbefales det å bruke det når du vever ansiktets hud (for å unngå alvorlig skade), samt å forhindre infeksjon av åpne sår.

Gelen kjemper effektivt hudproblemer forårsaket av hormonelle forandringer i kroppen. Derfor anbefales det å bruke ungdom og gravide (etter å ha konsultert en lege).

Legemidlet er aktivt mot anaerobe bakterier, det brukes aktivt til å behandle betennelser av ulike typer.

Til forskjell fra analoger kan Metrogyl brukes på områder med sensitiv hud.

Dosering og administrasjon

Metrogyl gel er kun beregnet på ekstern bruk. Påfør den på den berørte huden med et jevnt, tynt lag to ganger om dagen (om morgenen og før sengetid). Før huden påføres, rengjøres det med varmt vann, tørkes. Om nødvendig, etter gelbehandling, påføres en okklusiv (lufttett) dressing på huden.

Ved påføring bør man unngå kontakt med stoffet på slimete overflater. Ved kontakt, bør slimhinnene vaskes med vann.

Behandlingsforløpet er individuelt, avhengig av organismens egenskaper og kompleksiteten av sykdommen. I gjennomsnitt varer det 3-4 måneder. I løpet av denne tiden finner du fullstendig ødeleggelse av ugunstig mikroflora og vevsreparasjon.

Men de første resultatene av behandlingen blir merkbare etter 3-4 ukers bruk.

Metrogil Dent

Metrogil Denta er en gel beregnet for bruk i tannlegen. På grunn av kombinasjonen av antiseptisk og antibiotika i sammensetningen har den en god antimikrobiell effekt. Til tross for at det er et tannprodukt, kan du eliminere akne.

Før du bruker produktet, bør huden behandles med et antiseptisk middel. Du kan bruke Miramistin eller Chlorhexidine for dette. Påfør stoffet på de områdene som er rammet av akne i morgen og kveld.

Fortsett behandlingen i tre uker. Ved løpende formbehandling kan det vare opptil tre måneder.

Bruk av stoffet under graviditet

Aktuell administrasjon av Metrogil forårsaker en liten konsentrasjon av det aktive stoffet - metronidazol i blodet. Ved riktig bruk av gelen, etter instruksjonene, er risikoen for bivirkninger minimal. Derfor har stoffet praktisk talt ingen kontraindikasjoner.

Men med forsiktighet, og bare etter å ha konsultert en lege, kan du påføre gelen til kvinner i første trimester av svangerskap og amming. Om nødvendig vil legen velge sikre analoger.

Hvis du har blitt torturert med akne, prøv å starte behandlingen ved å ta akne bifiform kapsler.

Hvordan bruke darsonvalum fra akne, vil du lære av denne artikkelen.

Kontra

Metrogyl gel er et stoff som praktisk talt ikke har kontraindikasjoner. I tillegg til individuell intoleranse av de enkelte komponentene som utgjør det.

Bruk av stoffet i septiske lesjoner i huden kan forårsake smerte og irritasjon. Men disse symptomene går bort alene og uten konsekvenser.

I noen tilfeller, med samtidig bruk av Metrogil og indirekte antikoagulantia (legemidler som indirekte påvirker blodproppene), kan prototomert tid øke (en indikator på blodplasmaproppens hastighet).

Påføring av en stor mengde gel til uforberedt, ubehandlet hud kan forårsake rødhet, hypertermi, en svak brennende følelse, en økning i mengden utslett. Derfor er det svært viktig å bruke verktøyet i henhold til vedlagte instruksjoner.

Under første bruk kan pasienten oppleve følelse av tetthet og liten desquamation.

Analoger av stoffet

Hvis pasienten på grunn av visse omstendigheter ikke kan bruke Metrogshil gel, vil legen hjelpe deg med å velge en ikke mindre effektiv motpart. De vanligste legemidlene for ekstern bruk i hudsykdommer er:

 1. Rozamet. Antimikrobielt legemiddel beregnet for lokal bruk. Tilgjengelig i form av en krem. Den har samme virkestoff som Metrogil gel. Effektivt brukt til behandling av akne og rosacea.
 2. Viosept. Legemiddel med antipruritiske, kapillærbeskyttende, antibakterielle og antifungal effekter. Tilgjengelig i form av salve.
 3. Oflokain-Darnitsa. Kombinert legemiddel for lokal bruk. Det har antimikrobielle, smertestillende og anti-edematøse egenskaper. Tilgjengelig i form av salve.

Alle rusmidler er tilgjengelige uten resept og er rimelige.

anmeldelser

Svetlana

To dager før promen, hoppet tre store røde pimples ut av datterens rygg. Kjole som vi forberedt på ballen er veldig åpen, hele ryggen er synlig. Du kan forestille deg hva som skjedde. Datteren min er i panikk, til det punktet at hun ikke ville gå til prom. Vi har ikke tid til å kjøpe en ny kjole, og aknefundamentet gjemmer det ikke. Situasjonen ble reddet av en nabo som tok Metrogil gel. Smurt acne hver time. For dagen kom resultatet. Rødhet har gått ned og en kvise er redusert betydelig. I løpet av den andre dagen var det umulig å smette ofte. For den andre dagen smedde de bare fem ganger. Om morgenen, på dagen for oppgradering, ble det bare to små flekker på ryggen, og en kvise forsvant helt. Det som er igjen, har vi trygt maskert grunnlaget. Gelen ble påført først, og da den ble absorbert av fundamentet litt.

Etter denne hendelsen fylte vi opp vårt hjemmekit med Metrogil. Nå anbefaler jeg dette stoffet til de som trenger å raskt fikse problemene på huden.

Speedwell

Før utbruddet av menses, vises små utslett alltid på pannen, noe som irriterer meg mye og ødelegger livet mitt. For å bli kvitt dem prøvde jeg to kosmetiske kremer av forskjellige merker (jeg vil ikke angi hvilke). En krem ​​ga ikke noe resultat, og den andre fjernet bare svært små utbrudd. Selv om jeg brukte det lenge, men alt kom tilbake neste måned. Da rådde søsteren meg Metrogil Dent. Jeg lo og sa at sist gang jeg hadde blitt smurt med tannkrem i min sommerleir. Men søsteren min kunne overbevise meg, hun studerer for en kjemiker og fortalte meg i detalj hele kremets sammensetning og egenskapene til komponentene. Vi kan si at hun prøvde stoffet for latterens skyld.

Jeg søkte bare om morgenen og om kvelden på pannen. Først vasket hun ansiktet, så behandlet klorhexedinens panne, og smurt det deretter med Metrogil. Etter 15-20 minutter, vaskes med varmt vann. Etter noen dager ble huden renere og jevnere. Nå bruker jeg kremet noen dager før menstruasjon og de første dagene av menstruasjonen. Resultatet er fornøyd. Jeg anbefaler at du bruker Metrogil Dent, ikke bare for tenner.

marina

For omtrent et år siden begynte hun å bruke Metrogil. Tidligere, med jevne mellomrom møtt med et lite utslett på ansiktet. Da hun dro til legen, foreskrev han behandling med flere stoffer, blant annet Metrogil. I utgangspunktet imponerte han ikke på meg. Området av utslett gikk ikke ned, men økte heller ikke. Jeg bestemte meg for å gå gjennom hele kurset som legen foreskrev, og etter 10-12 dager la jeg merke til at kviser begynte å tørke ut og gå. Og etter en stund etter behandlingens slutt kom utslett tilbake, jeg måtte gjenta behandlingen. Hun brukte også Metrogil til å behandle datteren hennes. Hun ble tungt ripet av en katt.

Legemidlet ble påført sårene som angitt i instruksjonene. Hennes riper virkelig helbredet raskt og det var ingen arr igjen. Hun bruker også denne gelen i sine tenåringsproblemer. Hun er fullt egnet for henne, hun er fornøyd med resultatet. Så effekten av Metrogils søknad er forskjellig for alle, og avhenger, etter min mening, om sykdommens kompleksitet og den generelle tilstanden for menneskers helse.

Hold alltid Metrogil gel i min kosmetiske pose. Jeg bruker den ved første tegn på akne. Det hjelper alltid, har aldri sviktet. Jeg vet ikke hvor effektivt det er å behandle alvorlige hudsykdommer, men det eliminerer lett utslett.

Gelen er enkel å bruke og tilgjengelig for alle. Selges i alle apotek, det er ikke dyrt. Ett rør er nok i lang tid. Det viktigste er ikke å bryte med lagringsregler, som er angitt i instruksjonene.

"Metrogil" fra akne og hudormer - handling, nyanser av søknad og omtaler

Ren fløyel hud er ikke hver persons drøm. Og når akne eller akne oppstår på det, oppstår ubehag og selvtillit. Metrogil brukes ofte til å løse dette problemet.

Sammensetningen og nyttige egenskaper av "Metrogil"

Før du finner ut hvordan salven på hudutslett, må du forstå mekanismen for akneformasjon.

Akne er en bakteriell betennelse i sebaceous kjertel og omkringliggende vev. Hver sebaceous kjertel fyller hårfollikelen med sin hemmelighet. Når utløpet av sebum fra tråden i hårsekken er vanskelig, har hårkanalen tilstoppet. Som et resultat begynner bakteriene Propionibacterium acnes [propionibaktrium Aumnus] å kolonisere tilstoppede kanaler. Denne mikroorganismen er i stand til å vokse og formere seg anaerobt (uten oksygen), noe som fører til skade på hårsekkets vegger og innholdet i det omkringliggende vevet. Som et resultat oppstår betennelse.

Hvis du utfører laboratorietester av innholdet i akne (spesielt purulent), kan de fortsatt oppdage stafylokokker aureus og / eller epidermal.

Disse mikroorganismer er mest vanlige i akne. Derfor, for å eliminere akne, må du bruke verktøy som kan nøytralisere patogener, for eksempel Metrogil.

I dette legemidlet er den viktigste aktive ingrediensen metronidazol. Denne komponenten har følgende handlinger:

Metrogil har et bredt spekter av aktivitet og evnen til å eliminere mange mikroorganismer. Det brukes ikke bare for å eliminere akne, men også for å behandle mange infeksjoner i gynekologi, myke vev, bein og ledd, og stoffet brukes ofte i den postoperative perioden.

En viktig fordel ved gelen "Metrogil" er den rimelige prisen.

Legemidlet har forskjellige former for frigjøring: tabletter, injeksjon, vaginal gel "Metrogil Plus", tanngel "Metrogil Denta" og gel for ekstern bruk.

Hvordan brukes stoffet

Acne Gel

For å bekjempe akne og akne er det mest praktiske og effektive bruk av en fargeløs ytre gel med en nøytral lukt. Ett gram medikament inneholder 1 mg aktiv ingrediens. Gel "Metrogil" er tilgjengelig i aluminiumrør på 30 g.

Legemidlet er i stand til å takle slike problemer som:

 • akne forårsaket av ungdomsårene. I dette tilfellet kan gelen påføres ikke bare på ansiktet;
 • rosacea, inkludert de som er forårsaket av hormoner;
 • demodicosis. Sykdommen er forårsaket av et kryss med et spesielt skall. Metrogil er i stand til å ødelegge denne konvolutten og stoppe spredningen av sykdommen;
 • Seborrhea, hvor munnene i talgkjertlene utvides, reduserer hudens elastisitet, og dette fører til dannelsen av akne lesjoner og komedoner.

For behandling av disse betennelsene, bør Metrogil gel påføres daglig om morgenen og kvelden til det rensede, berørte området. Om nødvendig kan et bandasje påføres den behandlede overflaten. Produktet forsynes forsiktig over huden med fingertuppene. Hendene skal vaskes før og etter bruk av gelen.

Den omtrentlige løpet av stoffet er 2 uker. Vanligvis, etter en slik tid, er den terapeutiske effekten av å bruke Metrogil gel allerede merkbar. Imidlertid bør bare en hudlege ordinere stoffet og bestemme varigheten av behandlingen.

Det er verdt å merke seg at Metrogil Denta ikke er anbefalt for behandling av akne, fordi det inneholder mentol, og når det brukes til det betente området, vil det bli merkbart ubehag: huden vil være ganske sterk.

Video "Metrogil - akne vant"

Pill applikasjon

I noen vanskelige tilfeller kan pasienten, i tillegg til gelen, bli foreskrevet oral Metrogil-tabletter. Tablettform av stoffet er tilgjengelig i en dose på 200 mg (rosa skall) og 400 mg (oransje skall).

Normalt, for å eliminere anaerobe infeksjoner, foreskrives det 200-400 mg 2-3 ganger om dagen i 7-10 dager. Legemidlet bør tas med eller etter et måltid, drikker rikelig med vann. Hvis det ikke er mulighet for et fullt måltid, kan du drikke pillene med melk.

Det er viktig! Kun en kvalifisert lege kan bestemme doseringen av Metrogil, dens behandling og varigheten av kurset! Selvmedisinering er uakseptabelt!

injeksjoner

Noen ganger er det mulig å ta Metrogil-tabletter av en eller annen grunn. I dette tilfellet kan du bruke løsningen av legemidlet til injeksjon.

"Metrogil" i ampuller administreres utelukkende intravenøst ​​ved bruk av en dråper. En enkeltdose er 500 mg, drypphastigheten er 5 ml per minutt. Intervallet mellom injeksjoner skal være 8 timer. Varigheten av kurset bestemmes individuelt av den behandlende legen.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Ved bruk av gel "Metrogil" i behandling av akne er det en enkelt kontraindikasjon - det er individuell intoleranse og overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet.

Blant bivirkningene i sjeldne tilfeller er følgende notert:

 • kløe;
 • elveblest;
 • irritasjon;
 • rødhet;
 • hevelse;
 • brennende følelse;
 • tørr og tett hud;
 • peeling.

Når du bruker "Metrogil" i form av tabletter og injeksjoner, er kontraindikasjoner mye mer:

 • sykdommer i sentralnervesystemet;
 • blodsykdommer;
 • leversykdom;
 • tidlig graviditet;
 • barn (opptil 12 år);
 • overfølsomhet overfor metronidazol eller komponenter som utgjør stoffet,
 • nyresykdom.

Bivirkningene ved oral og intravenøs bruk av Metrogil er som følger:

 • gastrointestinale sykdommer: kvalme, oppkast, forstoppelse, diaré, tarmkolikk;
 • stomatitt;
 • hodepine, svimmelhet;
 • depresjon;
 • søvnforstyrrelser;
 • svakhet;
 • ubehag ved urinering
 • allergiske reaksjoner: nesestop, hudutslett, kløe, urtikaria.

Forbrukeromtaler

En av de vanligste og rimelige kremer som inneholder metronidazol er Metrogil. Det koster fra billig, ca 100 rubler, påført prikket 2 ganger om dagen, effekten begynner å utvikle seg i løpet av den første dagen. Akne er raskt redusert i størrelse, oppløses og gir ingen ubehagelige minner. Men uansett, uansett hva du bruker, trenger du en meget lett fuktighetskrem for å hindre at huden får en sjanse til å kompensere for fjernet talg ved å øke sine produkter. Generelt anbefaler jeg Metrogil som et budsjett og effektivt verktøy som vil bidra til å takle akne raskt og uten konsekvenser.

Danielle

http://otzovik.com/review_224114.html

Jeg ble tildelt å bruke Metrogil gel med et tynt lag 2-3 ganger om dagen på tidligere renset hud. Forbedringer begynte å vises på 3-5 dager. Selvfølgelig var disse forbedringene svært sakte, fordi demodecosis ikke behandles raskt, og i min forsømte sak - enda mer. Jeg begynte bare å legge merke til at i stedet for å føle en kløende gjennomsøking under huden, virket det noe slikt når en sutur (trekking) eller noen kraftige antiseptiske stoffer, som Itiolka eller Vishnevsky salve, blir forsinket av pus. Metrogil påføres i lang tid - ca to måneder. Nå kommer han ofte til meg på apoteket for forebygging, fordi demodikose regelmessig angriper meg igjen og igjen. Selv om med tiden mindre og mindre.

Nindsya

http://otzovik.com/review_1049735.html

Gelen er tykk, men distribueres veldig enkelt. Hvis du overdriver det, danner det en film. Ved påføring av flekkbrann eller annen ubehag forårsaket Metrogil gel ikke meg. Hvis du dekker et stort område (prøvd på ryggen) - de første sekundene er det ubehag. Metrogil er bedre å bruke punktvis. Hvis legen bestemmer deg for å behandle store områder, forårsaker et tynt lag, så sørg for å også fukte! Metrogil gel for akne, jeg absolutt anbefale. I mitt arsenal tok han på seg.

Palmero

http://irecommend.ru/content/metrogil-ot-pryshchei-kak-primenenie-gelya-dalo-sdvigi-s-borbe-s-pryshchami-otkazyvayushchim

Metrogil er ganske vellykket brukt i behandling av akne og akne. Den mest praktiske, effektive og trygge, i form av bivirkninger, er legemiddelets form en gel. Imidlertid er det mulig å øke effekten ved å ta en ekstra pille eller ved intravenøs administrering. Men det må huskes at behandling skal foreskrives av en kvalifisert lege.

Gjennomgang: Løsning for injeksjoner Yunik Pharmaceutical Laboratories "Metrogil" - jeg bruker det som en lotion - jeg gni ansiktet mitt

Ikke lenge, kjære var glad. Akne dukket opp igjen. Aktivert Demodex. Og i et halvt år har jeg allerede glemt hva som betyr at de blir kvitt denne ulykken.

Hun husket at hun hadde kjøpt metrogilløsning tilbake i tider med eksacerbasjon. Men da kunne de ikke bruke det, men nå kom det til nytte.

Dette er faktisk en løsning for intravenøs administrering, men kan også brukes eksternt. Jeg gni ansiktet mitt med denne løsningen.

Siden legemidlet er ment for intravenøs administrering, blir hetteglasset forsiktig pakket i cellofan.

På bunnen er det en ringlet, som det henger på dryppet.

Du kan komme til løsningen ved å fjerne den hvite hetten og piercing flasken med en nål.

Væsken er fargeløs, luktfri. De som bruker den til å skylle munnen med tannproblemer, sier at det er veldig bittert.

Den aktive ingrediensen er metronidazol. Det er et antibiotika og samtidig antiprotozoal legemiddel. Antiprotozoal betyr fra alle parasitter. Det er, behandler sykdommer forårsaket av de enkleste - amoebas, Giardias, Trichomonas, Plasmodia, etc. I "andre." inkluderer demodex.

Hvor mye jeg drakk i mitt liv denne metronidazol! Dermatologer liker å foreskrive det inni i pilleform. Tok og trichopolum, og metrogil, og klion, og flakil og tiberal. Sistnevnte har en annen aktiv ingrediens - ornidazol, men indikasjonene er de samme: sykdommer forårsaket av protozoer og parasitter.
Effekten var, men kortvarig.
Forresten var resultatet fra vanlige antibiotika. Behandlet lungebetennelse på sykehuset - ansikt ryddet.

Kanskje disse pillene og ødela hans mage.
Så nå er jeg redd for å ta dem inne og utover - hvorfor ikke?

Instruksjonen er stor, skrifttypen er liten, men noe kan demonteres.

Det er ingen tegn på demodikose, men de behandler det aktivt med dette stoffet.

Jeg bruker dette verktøyet eksternt, så for meg er informasjon om kontraindikasjoner og bivirkninger irrelevant.
Jeg bruker det som en lotion - jeg gni ansiktet mitt. Min hudtilstand er bedre - selvfølgelig dør myter fra metrogil.

Metrogil for ansiktet for å takle akne

Vakker hud er garantien for skjønnhet i hele utseendet. Det er umulig å ringe en vakker person først, noen ganger avgjørende, se om ansiktet er fullt av akne. Ja, selv enkle utbrudd er en ubehagelig forvrengning av hele utseendet. Det er mulig å bekjempe akne ved bruk av kosmetikk - grunnlag, pulver, korrigerende og matte blyanter og andre kosmetikk. Men dette kan ikke løse problemet, fordi akne vil dukke opp igjen. Problemer med ansiktets hud kan være mange:

 • ål (rosa og vulgært) og rosacea
 • seborrheisk dermatitt
 • fet seborrhea

Det er nødvendig å kjempe med dem kardinalt, ved hjelp av narkotika.

Metrogyl for ansiktet er i visse krav, særlig blant ungdommer, når huden spesielt trenger hjelp, skikkelig omsorg og er spesielt følsom for mange faktorer. Selvfølgelig, for behandling er det bedre å bruke ikke bare gelen, men et kompleks av prosedyrer. For å gjøre dette, bør du også besøke en kompetent kosmetolog som hjelper deg med å velge flere midler.

Biologisk aktivitet av metronidazol

Metrogylgel utviser sterk antibakteriell og antioxidantaktivitet. Den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet er metronidazol, som undertrykker vital aktivitet av ulike anaerobe mikroorganismer. Interessant, stoffet har anti-akne-aktivitet, men arten av denne aktiviteten er ikke fullstendig studert. Faktum er at den vanligste årsaken til akne er Demodex hudmide, men metronidazol påvirker ikke det.

Metronidazol interagerer med fremmede bakterier på DNA-nivå, som hemmer syntesen av nukleinsyrer. Som et resultat dør bakteriene dør. Slike aktiviteter forklares av nærværet i dens sammensetning av 5-nitrogruppen. I tillegg tilskyndes reparative prosesser ved bruk av Metrogyl-gel.

Hvordan påføre gel

Dette stoffet påføres bare på de berørte områdene jevnt og gni i sirkulære bevegelser inn i huden. Det anbefales ikke å bli brukt på ansiktets hud hvis du har tenkt å bruke lang tid i solen. Metrogil-gel vil fungere raskere hvis du bruker det to ganger om dagen (morgen og kveld). Hvis dette ikke er mulig, er det bedre å gjøre det før sengetid.

Studier viser at effekten av Metrogyl-gel er merkbar etter bare to eller tre ukers bruk. Husk at gelen bare skal brukes på ren hud, og etter vask må du vaske hendene grundig.

Før du bruker Metrogil-gel, besøk en hudlege. Verktøyet kan foreskrives i en til fire måneder.

Bruk av Metrogyl-gel med andre akneprodukter

Dette stoffet viser aktivt sin effektivitet i bekjempelse av akne i kombinasjon med andre midler. Du kan bruke som kosmetiske lotioner, masker, kremer og ulike folkemidlene. En integrert tilnærming til å løse problemet vil gi en raskere og mer varig effekt.

Metronidazol er uforenlig med alkohol, fordi alkohol bidrar til å akselerere absorpsjonen av stoffet og øke konsentrasjonen i blodet. Resultatet kan være alvorlig forgiftning. Selv når det brukes eksternt, er metronidazol funnet i blodet, om enn i svært små mengder. Derfor er det bedre å nekte å ta alkohol og produkter som inneholder den mens du bruker gelen.

Ellers er slike bivirkninger som hodepine, permanent svakhet, nervesystemet og andre ikke utelukket.

Kontra

Hovedkontraindikasjonen er individuell intoleranse mot komponentene av Metrogyl-gel og nitroimidazolderivater. Til tross for at konsentrasjonen av stoffet i blodet når det administreres eksternt, er ubetydelig, er utseendet av urticaria, brennende på applikasjonsstedet, kløe og andre bivirkninger ikke utelukket.

Metronidazol overføres til fosteret i samme konsentrasjon som er tilstede i blodet. Derfor anbefales det ikke å bruke Metrogyl-gel under graviditet. Det samme gjelder laktasjonsperioden, siden det aktive stoffet kommer inn i et barn med melk. Eksperimenter utført på laboratoriedyr viste at metronidazol i høye konsentrasjoner er farlig for fostrets helse. Imidlertid er dette beløpet kun konsentrert i intern bruk av legemidler med metronidazol. Ekstern påføring av gelen avslørte ikke noen avvik i dyrets foster. Likevel er det bedre å nekte å bruke et så sterkt verktøy under graviditet og amming.

Legemidlet kan ikke brukes til barn. Tilstedeværelsen av leversykdom kan føre til akkumulering av metronidazol. Farlig stoff og i sykdommer i blod-vaskulære og nervesystemet. Lav absorpsjon av stoffet i blodet tillater bruk av legemidlet til ekstern bruk, men disse kontraindikasjonene skal huskes.

Det viktigste for vellykket behandling av akne er å konsultere en kompetent hudlege som bestemmer årsaken til forekomsten og foreskriver riktig behandling. Ikke håp for rask gjenoppretting av huden. Som det ble sagt, vil resultatet vises om noen uker. I løpet av denne tiden kan du velge passende hudpleieprodukter i henhold til hudtype, inkludert masker for å bekjempe akne.

Hvordan bli kvitt akne du kan lære av følgende video:

Løsning for intravenøs administrering av Yunik Pharmaceutical Metrogil - et svar

Billige erstatning store lotions for ansikt

Til tross for at pakken sier "intravenøs løsning", bruker jeg den til andre formål) Dette verktøyet ble anbefalt av en hudlege, så jeg tenkte ikke på noe selv.

Hva er tildelt

Metrogyl er foreskrevet for inflammatoriske prosesser, protozoale og bakterielle infeksjoner. Derfor behandler det effektivt inflammatoriske hudutslett.

Den antiprotozoale egenskapen er rettet mot ulike parasitter. Jeg vet sikkert at dette middelet ble foreskrevet for mange mennesker, også i form av å tørke ansiktet, med demodikose. Demodecosis utvikler seg på grunn av parasittene til en mikroskopisk myte - aknejern. Mite forårsaker akne, kløe, rødhet i huden.

Jeg er slags Jeg lider ikke av denne tippens forferdelige innflytelse, det er enkelte utbrudd på huden, men igjen, takket være den antiinflammatoriske effekten, overholder metrogil dem perfekt.

Sammensetning og beskrivelse

Sammensetningen av 1 ml oppløsning:

Aktivt stoff:
metronidazol - 5,0 mg
Hjelpestoffer: natriumklorid 7,9 mg, sitronsyremonohydrat 0,299 mg, natriumhydrogenfosfat 0,467 mg, vann til injeksjon - sc. kreves, opptil 1 ml.

Beskrivelse: Klar løsning fra fargeløs til lys gul farge, luktfri.

Hvordan søke

Jeg fukter en bomullspute med agenten og behandler huden 2 ganger om dagen, morgen og kveld. Det renser huden, så det er ikke nødvendig å kjøpe dyre ansiktslotioner.

En flaske er nok i omtrent en måned.

Hvor å kjøpe

Du kan kjøpe løsningen på et apotek.

konklusjon

Jeg anbefaler deg å prøve dette verktøyet, kanskje det vil hjelpe deg også. Vel, hvis ikke, da koster det rundt 25-30 rubler, så det vil ikke være veldig støtende)

Metrogil for akne: trinnvis instruksjoner og anbefalinger om bruk av krem ​​og gel, analoger og vurderinger

For mange av våre landsmenn har blackheads og acne lenge blitt forvandlet fra en lett reparerbar ekstern mangel til et symbol på uopphørlig, aktiv kamp for sin egen skjønnhet. Ifølge statistikken har 75% av ungdommene og 30% av voksne dette ubehagelige kosmetiske problemet. For å bli kvitt sykdommen utviklet mange spesialiserte teknikker, kosmetiske prosedyrer og rusmidler.

Dermatologer sier - både konstant stress og inntak av visse vitaminer kan forverre løpet av en kosmetisk sykdom (A, B). Feil selvmedisinering er fulle av dannelsen av rødblå flekker og arr på huden.

Til tross for det faktum at flere dusin stoffer for å eliminere akne og akne vises hvert år i apotek, er ikke alle de like effektive. Dette er ikke overraskende, siden årsakene til akne hos alle mennesker er forskjellige. Derfor er det ikke overraskende at for noen pasienter er metrogilgel mye mer effektiv enn dyre kosmetikk. Men hvorfor dette skjer, vil vi prøve å forstå innenfor rammen av dagens artikkel.

Hvordan behandle akne med Metrogil

Utseendet til akne i 80% av tilfellene på grunn av feilfunksjonen av talgkjertlene eller en høy konsentrasjon av patogene bakterier på huden. Ofte, når sebum er produsert, er porene ganske enkelt tilstoppet. I stedet for en mykningsvirkning på huden og forbedring av beskyttelsesegenskapene, observeres den motsatte effekten - epidermis er betent, hudormer og svarte flekker dannes.

Akkumuleringen av bakterier, keratiniserte epitelpartikler og talg er det ideelle "næringsstoffet" for utvikling av patogener.

Det er ikke overraskende at metrogilgel 1% ofte brukes i kosmetikk. Dette er et av de sikreste og mest effektive legemidlene basert på metronidazol. Legemidlet har uttalt bakteriedrepende og antiinflammatoriske egenskaper med hensyn til anaerobe bakterier og den enkleste enscellulære.

Legemidlet kjemper mot patogene mikroorganismer, som fremkaller utseendet av utslett, akne og subkutan betennelse. Hvordan behandle akne med Metrogil? For terapi er det nok å behandle problemområdene overfladisk, punktvis. Med vanlig søknad kan du raskt bli kvitt ikke bare utslett, men også årsakene til utseendet, noe som er mye viktigere.

Nyttige egenskaper

Metrogil gel for ansiktet brukes av flere grunner. I motsetning til antibiotika er stoffet ikke vanedannende, det har minst kontraindikasjoner, bivirkninger. Som allerede nevnt har dette farmasøytiske middel uttalt antimikrobielle og antibakterielle egenskaper.

Argumenter til fordel for stoffet:

 1. Fjerner raskt inflammatoriske prosesser. Når den penetrerer huden, hemmer den vitaliteten av patogene mikroorganismer, gjenoppretter sekresjonen av talgkirtler, og hjelper med å rense porene.
 2. Eliminerer årsakene til akne.
 3. Etter påføring av stoffet på overflaten av huden dannes en beskyttende barriere som forhindrer aktiv spredning av bakterier. På grunn av det er det mulig å bli kvitt ikke bare akne, men også andre hudsykdommer.
 4. Etter tørking av gelen, elimineres en uklar oljeaktig glans (på grunn av sammensetningens mattingeffekt).

For effektiv behandling av dermatologiske sykdommer, er det viktig å konsultere en lege, en hudlege. I noen tilfeller kan årsaken til eksacerbasjoner være hormonelle lidelser, forverret av eksterne faktorer. Nøyaktig diagnose vil tillate en spesialist å utvikle en effektiv ordning og behandlingsforløp.

Narkotikabeskrivelse

Metrogilkrem (gel) produseres av flere russiske og utenlandske farmasøytiske selskaper. Over hele verden er det kjent som "metronidazol", i samsvar med den viktigste aktive komponenten av stoffet. Legemidlet blir brukt lokalt og bare eksternt. Legemidlet ble utviklet for å eliminere dermatologiske lidelser av inflammatorisk etiologi. I de senere årene, utbredt i kosmetikk.

Påvirkning på epidermis:

 • lindrer betennelse;
 • blokkerer bakteriens evne til å reprodusere (ved å hemme DNA-syntese);
 • desinfiserer;
 • tørker.

Det er viktig! Metrogil Denta brukes kun til behandling av sykdommer i munnhulen og tannkjøttet. For ekstern bruk (inkludert akne), er det ikke egnet!

Farmakologisk aktivitet

Den viktigste aktive ingrediensen i gelen (salve) for akne er et nitroimidazolderivat - metronidazol. Den er preget av en utprøvd antiprotozoal virkning mot unicellular (Trichomonas vag., Entamoeba histolytica), anaerobe bakterier.

Virkningsmekanismen på patogene mikroorganismer:

 • Komponentene av legemidlet gjenoppretter 5-nitrogruppen av metronidazol, på grunn av transporten av de forårsakende prototype proteiner;
 • 5-nitrogruppen tillater ikke DNA-strukturer av mikroorganismer å multiplisere, hemme produksjonen av nukleinsyrer;
 • Syntesen av immunceller undertrykkes, noe som forårsaker mangel på hydrogenperoksid;
 • klorhexadin bidrar til ødeleggelsen av membranstrukturen (kationer dannet under dissosiasjonen av antiseptiske salter, påvirker cellemembranen, disaggregerer den).

Det logiske resultatet av de ovennevnte prosessene er døden av patogener.

Frigi form og sammensetning

Metrogil Dent for akne er produsert overveiende i India. Det er en hvit gel med middels tykk konsistens. Det vurderte skjemaet regnes som det mest hensiktsmessige for lokal overflateapplikasjon. Leveres i 20, 10 og 5 g plastrør. Primær kartongemballasje.

Det finnes andre former for medisinering:

 • krem (1%) - til ekstern bruk;
 • vaginal gel (1%) - foreskrevet for behandling av gynekologiske lidelser;
 • tabletter - brukes internt av en lege resept (hovedsakelig for behandling av smittsomme patologier, behandling av Trichomonas)

Den vanligste løsningsformen er en klar gel for aktuell bruk. Det brukes til å løse dermatologiske problemer med bakteriell etiologi.

Fungerer medrogil på grunn av egenskapene til metronidazol (det viktigste aktive elementet), som er en del av stoffet. Konsentrasjonen overstiger ikke 10 mg basert på hver 1 g stoff.

 1. Carbomer 940. Hoveddestinasjonen i sammensetningen er en stabilisator og fortykningsmiddel.
 2. Paraben E218. Det er forårsaket av soppdrepende og bakteriedrepende egenskaper.
 3. Dinatriumsalt. Mykgjør gelen, salve
 4. E216 propyleter. Inhiberer celledeling, hemmer bakteriell vekst.
 5. Propylenglykol. Det er preget av bakteriedrepende og konserverende egenskaper.

Den ubestridelige fordelen med metrogelgel er at minimumsaktiviteten trengs gjennom blodet og elimineres fra kroppen i 3-4 timer.

Instruksjoner for bruk

I henhold til instruksjonene, brukes metrogil for akne til ren hud 2 ganger om dagen. Om morgenen, etter å ta en dusj, og om kvelden, før du går til sengs. Sammensetningen fordeles over problemområdet med et tynt lag. Brukstid - 3-4 måneder, terapeutisk effekt observeres etter 3 ukers bruk av medisinen. Når det gjelder kosmetikk, brukes den 10 minutter etter påføring av applikasjonen eller gelen.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Merknadene til legemiddelet lister diagnosene der legen kan ordinere metrogylgel (salve).

Den brukes til slike dermatologiske problemer:

 • rosacea;
 • acne;
 • seborrheisk dermatitt;
 • poststeroid akne;
 • akne vulgaris.

På spørsmålet om metrogil hjelper i kampen mot akne, gir dermatologer et bekreftende svar. Men selv her er det visse kontraindikasjoner som begrenser bruken av stoffet:

 • Individuell intoleranse mot metronidazol eller andre ingredienser av stoffet.
 • Patologi av blodsystemet.
 • Nyresvikt eller leversvikt.
 • Amning av barnet, graviditet (1 trimester).

Det er tryggest å konsultere legen din og få en avtale med metrogelgel fra ham.

Dosering og administrasjon

Før du bruker tenngelgel for akne, er det viktig å rengjøre huden grundig fra kosmetikk, behandle den med et antiseptisk middel (klorhexadin). Hvis vi snakker om et lite område, kan vi begrense oss til å vaske i varmt vann med en rensegel. Deretter tørkes huden forsiktig med et håndkle, tørt.

 1. Gelen til huden påføres på overflaten med et tynt lag med jevn fordeling over det berørte området. På prosessområdet på 5x5 cm er det nok 2-3 g penger.
 2. Når patologiske lesjoner er uttalt, blir kompresser basert på salve påført (3-4 g per 1 komprimering).
 3. Små soner behandles punktvis (0,5-1 g).

Prosedyrene utføres daglig 2 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er 1,5-2 måneder. Det er viktig å utelukke samtidig bruk av gel og andre antibakterielle midler. Det er nødvendig å utelukke kontakt av de behandlede områdene i huden med direkte sollys.

Funksjoner for bruk for akne

Til tross for at verktøyet ikke er ment å bekjempe akne, brukes det ofte til andre formål. I kosmetikk - til behandling av subkutan akne. Bruk stoffet til behandling av demodikose, mens verktøyet distribueres til små områder med sunn hud.

Behandling varer opptil 2 måneder. Denne perioden er nok til å eliminere patogener, restaurering av vevsavlastning. Det er viktig å utelukke muligheten for å få gelen på munnhinnen, i munnen, øynene.

Bivirkninger

Metrogil fra akne har minst kontraindikasjoner for bruk, som sammenligner seg gunstig med andre antibakterielle stoffer. I tilfelle av overdose er lokale allergiske manifestasjoner mulige:

For å unngå slike problemer, bør dosering og hyppighet av påføring som er foreskrevet av dermatologen, følges nøye. Dette er et antibiotika og antiseptisk, fordi det er viktig å følge anbefalte behandlingsregimer. Dette vil raskt og effektivt bli kvitt problemet uten den minste helsehelsen.

analoger

Metrogil gel for ansiktet har ikke direkte erstatninger. Det er imidlertid et stort antall legemidler basert på metronidazol med en lignende virkemekanisme. Dermatologer anbefaler sterkt bruk av geler som "Metroseptol", "Roex", "Rozamet". De har en mild effekt på huden, høy effektivitet.

anmeldelser

Respons fra pasienter som brukte dette betyr snakk om effektivitet ved bruk av metrogylgel.

Marina, 26 år, Kursk

Jeg anbefaler dette stoffet for å bli kvitt sår, ikke bare i ansiktet, men også i andre deler av kroppen. Bruk betyr 6 uker. Konsekvensene av bruken av metrogylgel er ekstremt positive - antall ål har merkbart redusert, sammen med dem har rødmen gått. En dermatolog sa at i 1,5 måneder vil resultatene bli enda mer imponerende. En slik behandling passer meg, fordi gelen er billig etter moderne standarder.

Nika, 22 år gammel, Tyumen

I vesken bærer jeg alltid denne fantastiske gelen. Jeg bruker sjelden på huden, fordi akne "loners" vises sjelden. Men gjennomsiktig Metrogil mislyktes aldri. Men for en søster som ikke har hatt akne i 2 år, er dette en ekte tryllestav. Ett kurs er nok til å eliminere opptil 70% av utslett.

Nettstedmeny

Logg inn på siden

søk

Problem hud er det største problemet med kvinner i alle aldre. I dermatologisk praksis brukes Metrogil-gel for ansiktet ofte som et effektivt middel for akne, pustulær akne, tørr og fet seboré, og demodektisk lesjon.

Metrogil-gel for ansiktshud - egenskaper

Den aktive ingrediensen i legemidlet er metronidazol. Denne komponenten produserer en bakteriostatisk og bakteriedrepende effekt mot protozobakterier, gram-positive og anaerobe patogener. Dette skyldes sin evne til å stoppe syntese av proteiner og nukleinsyre i DNA fra mikrober. Dessuten har Metrogyl-gel for ansiktet anti-akne og antioksidanter, bidrar til å bli kvitt ikke bare papulær og follikulær akne, men også komedoner.

Metrogil-gel for ansiktstrening

Indikasjoner for bruk i stoffet som følger:

 • akne under pubertet på grunn av hormonelle lidelser;
 • dårlig helbredende slitasje og sår på huden;
 • ulcerative lesjoner og erosjon;
 • rosacea av forskjellig opprinnelse;
 • mild og moderat akne;
 • tørr, oljeaktig seborrhea;
 • demodicosis.

Det er nødvendig å bruke Metrogil-gel for huden to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden, med mindre den behandlende hudlege har foreskrevet en annen ordning. Vask ansikt og hender grundig før påføring. En liten mengde medikamentet påføres i et tynt lag på problemområdene og forsiktig gnides til det er fullstendig absorbert.

Vanlige synlige resultat av behandlingen er synlige 10-15 dager etter starten av behandlingen.

Bivirkninger er svært sjeldne, fordi Metrogil praktisk talt ikke absorberes i blodet. Men hos personer som er utsatt for allergiske reaksjoner, er følgende virkninger notert:

Hvis et av symptomene ovenfor oppstår, bør du konsultere en lege og vurdere om det er hensiktsmessig å bruke stoffet.

Metrogil Delt på ansiktet

Denne formen av det beskrevne medikamentet er beregnet utelukkende til behandling av tannssykdommer og patologier i munnhulen.

Bruk av en slik gel på ansiktet er ikke bare ineffektiv, men også farlig, fordi Metrogil Denta kun kan forverre akne.

Påføring av Metrogil gel for ansikt

Problemet med ren hud er relevant for mange mennesker gjennom hele livet, fra ungdomsår. Metrogyl gel stimulerer kroppens forsvar, har en uttalt regenererende og antiinflammatorisk effekt. Sammensetningen av Metrogyl gel består av to antimikrobielle komponenter: metronidazol - er aktiv mot det enkleste, inkludert trichomonads og chlorhexidine - påvirker gjærlignende sopp og bakterier.

Indikasjoner for bruk av Metrogil gel

Metrogil gel påføres topisk. Utnevnt til behandling av akne lesjoner av huden hos voksne og ungdom under puberteten, hjelper med å bli kvitt akne, selv om årsaken til denne effekten ikke er blitt identifisert. Metrogyl gel for ansiktet bidrar også til å kvitte seg med rosacea, inkludert de som oppstod under hormonbehandling. Effektiv i behandlingen av seboré. Det er indikert for bruk i sykdommer som dermatitt og rosacea.

Gel fjerner perfekt betennelse i huden, gir huden en matt skygge.

Kontra

Metrogyl gel bør ikke brukes til pasienter som tidligere har opplevd en allergisk reaksjon på dette legemidlet eller har manifestert det for første gang. Metrogyl gel bør bare brukes dersom legen din har foreskrevet eller anbefalt dette legemidlet. Ved problemlever, sykdommer i nervesystemet og blod, bør legemidlet brukes med forsiktighet, under oppsyn av en lege. Til tross for at Metrogyl gel påføres topisk, er det kontraindisert for gravide og under amming.

Påføring Metrogil gel kan forårsake en allergisk reaksjon som er manifestert som kløende rødhet, hudbrann, hevelse på stedet for påføring av gel. I dette tilfellet klager pasientene på utseendet av irritasjon, tørrhet og flaking av huden.

Legemidlet bør påføres ansiktet med forsiktighet, og unngår kontakt med gelen i øynene.

Pasienter som har problemhud, bør være begrenset i kostholdet av fete og søte matvarer. Spis mer friske grønnsaker, frukt, rens huden med masker fra naturlige produkter, led en aktiv livsstil.

De mest interessante nyheter

Dermatotropiske legemidler Unic Pharmaceutical Metrogil gel - anmeldelser

Litt om huden min: kombinert, veldig skinnende, ofte er det betennelser, hvoretter ofte forblir flekker. Denne gel anbefalte meg en jente som så ut som problema.Stoil gel 40 rubler, så jeg kjøpte det med en gang, bestemte poprobovat.Cherez 2 uker jeg gjorde ikke merke noen... Les mer

Når den brukes topisk, har den en anti-akne effekt, hvis mekanisme er ukjent. Metronidazol for ekstern bruk kan ha antioxidantaktivitet. Det har blitt fastslått at det reduserer produksjonen av aktivt oksygen betydelig ved nøytrofiler, hydroksylradikaler og hydrogenperoksid, som er potensielle oksidanter som kan forårsake vevskader på stedet for betennelse. Metronidazol for ekstern bruk er ineffektivt mot telangiektasi, merket med rosa akne.
farmakokinetikk
Absorpsjon er minimal, etter at ekstern påføring av gelen i serum bare er sporet av legemidlet detektert. Den absorberte metronidazol passerer gjennom moderkaken og BBB. Cmax - opptil 66 ng / ml.
vitnesbyrd
Akne rosacea, acne vulgaris, smittsomme hudsykdommer, liggesår, trofiske sår, brannsår, eksem, seboreisk eksem, fet seborrhea, seboreisk eksem, trofiske sår i nedre ekstremiteter, vyalozazhivayuschie sår, liggesår, hemorroider, anal sprekker.
Kontra
Overfølsomhet. Med forsiktighet - graviditet, amming.
Doseringsregime
Påfør ren hud med et tynt lag 2 ganger om dagen, om morgenen og om kvelden, i 3-9 uker. Om nødvendig, påkoble en okklusiv dressing. Påføring av krem ​​og gel kan veksles. Gjennomsnittlig varighet av behandlingen er 3-4 måneder, den terapeutiske effekten observeres vanligvis etter 3 ukers behandling.
Bivirkninger
Allergiske reaksjoner, hyperemi, peeling og forbrenning av huden, rive.
Spesielle instruksjoner
Kun til ekstern bruk! Ikke bruk på eller i nærheten av slimhinnet i øynene. Ved kontakt med gelen, vask straks øynene med rikelig med vann. Det er viktig å bruke stoffet til hele det berørte området. Metronidazol til ekstern bruk i form av en gel som er tilberedt på vannbasis, inneholder ikke fett, umerkelig i ansiktet og etterlater ikke flekker.
Drug interaksjon
Ved samtidig avtale øker effekten av warfarin og andre indirekte anti-koagulanter.

Metrogil-gel for ansiktet: Hva er hemmeligheten?

Ren hud for mange er et reelt problem. Akne, akne og flekker som forblir etter dem ødelegger utseendet veldig mye. Ofte kan forskjellige problemer, som kampen mot forsinkelser i mange år, forekomme hos personer med fet, kombinert og porøs hud. Det er mange verktøy som hjelper en person å vinne i denne kampen. En av de mest effektive er Metrogyl-gel for ansiktet.

Frigi form og sammensetning

Det aktive stoffet i gelen er metronidazol. Ytterligere ingredienser opptre metyl- hydroksybenzoat, propylhydroksybenzoat, propylenglykol, natriumedetat, karbomer 940, destillert vann, natriumhydroksyd. Metrogil-gel for ansiktet er tilgjengelig i rør på 30 gram. Legemidlet må ledsages av instruksjoner.

Metronidazol, som er en del av gelen, er et utmerket antibakterielt middel som virker på de enkleste organismer. Ofte er Metrogil-gel for ansiktet foreskrevet samtidig med andre legemidler. Dette øker effektiviteten i kampen mot akne. Verktøyet fjerner perfekt betennelse og gir huden en vakker matte nyanse.

Indikasjoner for bruk av Metrogil-gel

Instruksjoner for bruk tyder på at stoffet er effektivt i de fleste tilfeller i tilfelle problemer med fet og kombinasjonshud. Først av alt, med vulgært og rosa akne, papulær-pustulært utslett, trofasår. Salven påføres ren hud med et tynt lag. Det gnides to ganger om dagen. For å oppnå effekten av legemidlet brukes i minst tre uker på rad. Metrogylgel er en utmerket profylaktisk. Den kan kombineres med andre midler. For eksempel er disse legemidler som: Skinoren, Kuriozin, Zenerit. Ved påføring anbefales det å begrense forbruket av fett og søt. Skal spise mer grønnsaker og frukt.

Metrogil-gel for ansiktet kan ikke påføres huden rundt øynene. Dette kan forårsake rive og skarpe smerter. I tillegg er økt tørrhet i huden, hyperemi, irritasjon og brenning mulig. Ingen data om farene ved stoffet under graviditet. Under nøytral tilsyn av en lege, bør du bruke salven til personer med sykdommer i blodet, leveren, nervesystemet.

Hvis stoffet påføres store områder av huden eller brukes i lang tid, kan det forårsake bivirkninger. I denne forbindelse bør salven med forsiktighet gjelde for personer med noen brudd på blodfunksjonen. Med utseendet på ulike typer negative reaksjoner, bør legemidlet avbrytes. Det aktive stoffet - metronidazol - godt inn i morsmelk. Derfor, når du ammer, bør det kanselleres. Produktet absorberes raskt og gir ingen merker på huden. Det kan brukes før bruk av kosmetikk. Det skiller stoffet fra mange andre. Kjøpe gelen bør bare være på apotek. Det bør være oppmerksom på holdbarhet og sammensetning.

Legg til en kommentar

Metrogil for akne

Akne er et problem for folk ikke bare i ungdomsårene, men også i voksen alder. Pimple, som dukket opp plutselig, ødelegger stemningen til en voksen mannlig og ung jente. Du kan ikke klemme akne.

Det vil være tryggere og mer effektivt å bruke Metrogil, som lett kan kvitte seg med denne ulykken.

Metrogil for ansikt

Det viktigste er ikke å forvirre Metrogil dental gel og gelen som avlaster Metrogil fra akne. Metrogil-dent har stor fordel for en person, men den inneholder menthol og kan bli angret i tilfelle en feil. Det er imidlertid en rekke fordeler under en slik feil. En pimple vil ikke gå hvor som helst, men du kan glemme det en stund til menthol slutter å jobbe på såret. Likevel bør du ikke utføre et eksperiment på ditt eget ansikt.

Metrogil hjelper perfekt til å kvitte seg med akne på grunn av det aktive stoffet metronidazol, som er en del av gelen. Denne komponenten fjerner effektivt betennelse og bidrar til behandling av problemområdet i huden. I tillegg har Metrogil andre egenskaper. Antioxidant og antibakterielle egenskaper bidrar til frigjøring av hudoverflaten fra skadelige virkninger av mikroorganismer og oksygen.

Metrogil er i stand til å kvitte seg med en rekke problemer som kan oppstå på overflaten av ansiktets hud.

Infeksjoner av huden.

Utslett av en annen natur, inkludert hemorroider.

Betennelse i huden.

Hvis bruken av Metrogyl gel ikke gir den ønskede effekten, kan den brukes sammen med andre legemidler som bryr seg for overflaten av huden.

Metrogil har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Dens bruk er forbudt for personer med allergisk reaksjon på de ekstra eller aktive komponentene i gelen, så vel som for kvinner under graviditeten.

Påføring av Metrogil gel

Du bør konsultere en spesialist før du bruker Metrogil.

Bruken av gelen er ikke vanskelig hjemme. Påfør huden Metrogil bør være to ganger om dagen, den vil være ideell til bruk om morgenen og om kvelden. Før du bruker stoffet, må huden rengjøres og tørkes på riktig måte. For å vaske egnet tjære eller vaskesåpe, som også bidrar til behandling av akne, eller noen lotion. Vask hendene grundig for å unngå ekstra infeksjon.

For å oppnå den beste effekten, er det nødvendig å bruke Metrogil subtilt og jevnt over hele overflaten av ansiktet. Legemidlet absorberes godt, så etter et par minutter vil det være umulig å se det på huden. Vask hendene grundig etter påføring av gelen.

Flere Artikler Om Typer Acne