Å være vakker og velstelt er ikke bare en hyllest til mote eller et middel til å tiltrekke det motsatte kjønn. Dette er et krav om tid, en integrert del av en vellykket livsstil.

Det er ikke overraskende at både kvinner og menn bruker mye tid og penger på kosmetiske prosedyrer, salonger, butikker.

Skjønnhetsbransjen gir mange verktøy for å opprettholde ansikts og kropps attraktivitet og helse. En av dem er en mesoscooter for ansiktet. Hvordan velge en slik enhet for hjemmebruk, les i denne artikkelen.

Hva er det

En mezoroller er en ruller dekket med tynne nåler fra 0,2 til 3 mm i lengde laget av platina, titan eller sølv. For enkelhets skyld er rullen montert på håndtaket.

Denne enheten brukes til å forbedre hudtilstanden og behandlingen. Valg av ønsket lengde på nåler avhenger av hvilken del av kroppen du vil behandle.

Brukte mezoroller i skjønnhetssalonger og hjemme.

Hvordan fungerer enheten?

Operasjonsprinsippet er at nålene forlater tynne flere punkteringer av forskjellige dybder. Huden rundt øynene kan ikke behandles med samme mezoroller som hele ansiktet eller kroppen.

Mikrotrauma fra injeksjoner fører til det faktum at prosessen med regenerering av alle kroppsvev er forbedret. Andre effekter av mesoscaler hudbehandling:

 • Accelerasjon av celledeling.
 • Opprette et nytt kapillærnettverk, økt blodgass, blodmetning med oksygen og ekstra næringsstoffer.
 • Aktivering av fibroblaster: huden er mettet med kollagen og elastin, det ser jevnt, elastisk og tett ut.
 • Reduserer antall porer og rynker.
 • Forbedre prosessen med naturlig fuktighet.

Tallrike punkteringer har en reflekseffekt som stimulerer kroppens nervesystem, øker de enzymatiske prosessene. Ved bruk av mezoroller økes absorberbarheten av kosmetiske og terapeutiske midler mange ganger over.

Hvordan bestemme ønsket lengde på nåler?

Dermarollers er profesjonelle, hjemme og kosmetiske. Spørsmålet om hvordan man velger lengden på nålene til mezoroller er gitt til hver kvinne som noen gang har tenkt på å bruke den hjemme.

Nål opp til 0,3 mm lang brukes til selvbehandling, opptil 0,75 mm - bare i salonger, prosedyren skal utføres av en skjønnhetspleie med medisinsk eksamensbevis.

Svar på spørsmålet, hvilken størrelse nåler av ansikts mezoroller bør velges, gir vi deg en liste over deres typer og formål:

 1. 0,2 - 0,3 mm. For huden rundt øynene. Små uregelmessigheter og rynker blir jevnet, hudtilstanden forbedrer, økningen av næringsstoffer øker.
 2. 0,5 mm. For huden rundt øynene (til egen bruk). Eliminering av uklare ar, akne merker, ansikt oval løft.
 3. 0,75 mm. Anbefales ikke for hud rundt øynene. Absorption av næringsstoffer øker, ansikts konturer styrker, defekter og etterligner rynker elimineres.
 4. 1 - 1,5 mm. Behandling av noen del av huden, bortsett fra øyet. Dypere arr blir eliminert, porene strammes, ovalene i ansiktet og haken strammes.
 5. 2 -3 mm. Ikke anvendelig for ansiktsbehandling. De trenger inn i de dype lagene i huden, lindrer strekkmerker, cellulitter

Mesoterapi hjemme

Mesoscaler brukes til selvbehandling av huden under visse forhold. Enheten er kjøpt på apotek, samtidig som alle de medfølgende fondene tilbys.

Først avgjøre problemet, hudtype, indikasjoner og kontraindikasjoner.

Prosedyren hjemme er mye billigere. Vedlagt enheten instruksjon, som må studeres nøye.

Hvilket serum foretrekker?

Alle midler til mesoterapi er delt inn i konsentrater og cocktailer. Konsentrater består av ett stoff, har et selektivt formål, det vil si, de hjelper med å løse et hudproblem.

Hyaluronsyre eller askorbinsyre, silisium, gingko biloba, kollagen og centella blir ofte brukt som konsentrat.

Du kan velge serum med peptider Evalar Laura eller Lifting med oligopeptider. De inneholder aminosyrer av silke, roseolje, vitaminer. Kostnad - 680 rubler.

Cocktailer inneholder fra 50 komponenter. Selges i ferdig form eller gjort før prosedyren i skjønnhetssalongen. Det anbefales ikke å lage en cocktail hjemme, da du kan skade huden din.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Mezoroller brukes til å eliminere synlige skader og mangler: arr, arr, strekkmerker, cellulitt, pigmentering. Effektiv selv med hårtap. Vist med en nedgang i tone, lakk, slørhet i huden.

Ikke bruk enheten under graviditet, betennelse i huden, moles og vorter. Hvis kroppen er observert virale og inflammatoriske sykdommer, er prosedyren ikke foreskrevet. Mezoroller er kontraindisert i tilfelle onkologiske sykdommer, hjertesykdommer og blodårer, nedsatt blodpropp.

Hvilken mezoroller velger?

Kjøpe en mezoroller er ikke vanskelig. Vanskeligheten er å velge en dermaroller for ansiktet. Valget fra det omfattende spekteret av ruller som tilbys i dag er stort. Prisen for dem er relativt lav, varierer fra 1000 til 2500 rubler.

Følgende modeller tilbys:

Beauty Key. Med titannåler med gullbelegg. 200 prosedyrer er tillatt. Varianten med 190 - 540 nåler (lengde opp til 1 mm) brukes til forynging, 180 nåler (0,2 mm) - for øyet. For behandling av cellulitt - 1200 nåler 1 mm. Pris - 1150 rubler

Gold Skin Roller. Fra medisinsk stål med gullbelegg. Lengde fra 0,25 mm til 1 mm. Det er tillatt å behandle sensitiv hud. Kostnad - 1500 rubler.

Bioroll. 340 nåler (0,5 mm), profesjonelle valgmuligheter - 180 nåler (1 mm). Varigheten er ubegrenset. 1500 gni.

DSS. Et antall modeller fra 0,3 mm til 2 mm. For øyet, munn: eliminerer statiske rynker, strekkmerker, cellulitter, behandler fallende hår. Pris - 880 rubler.

ZGTS GOLD. Titan nåler. I et sterilt rør. Langtidsarbeid, laser sving. Antibakterielle nåler fra 0,3 mm til 15 mm. Pris fra 1000 til 1500 rubler.

Ekspertuttalelse

For de som er bekymret for emnet, om å kjøpe i det hele tatt og hvilke mezoroller å velge for ansiktet, presenterer vi vurderinger fra profesjonelle skjønnhetseksperter.

Elena Sitnikova, lege, kosmetolog

Effekten av bruken av en mezoroller er lik mesoterapi med riktig valg av medisiner for en scooter. For å oppnå et positivt resultat, foreskrives 5 prosedyrer med intervaller på 1 gang per uke.

En god effekt er gitt ved prosedyren for nasolabial triangelen og halsen.

Ikke alle passer til mezoroller når du fjerner strekkmerker. Det er effektivt for å eliminere tynne hvite striper.

Marina Baranova, dermatolog og kosmetolog

Når valsen rulles, blir huden punktert, og samtidig øker blodsirkulasjonen av blod. På dette tidspunktet blir terapeutiske og kosmetiske produkter introdusert. Alvorlige prosedyrer krever anestesi, som kun er mulig i en spesialisert salong.

Prosedyren tar ikke mer enn en time. En prosedyre er ikke nok, men selv etter første økt blir en endring i fargefarge merkbar, synlig løft og utjevning av rynker oppnås.

Mezoroller er en individuell enhet. Etter slutten av sesjonssyklusen, gir vi den til klienten.

Du kan kjøpe en mezoroller på apoteket og bruke det hjemme. Men først rådfør deg med en skjønnhetspleie og velg de riktige næringsstoffene.

Hjem mesoscaler for ansikt og kropp: Alt om mesoterapi hjemme

Spørsmålet om å bevare ungdommen og skjønnheten har vært bekymrende menneskeheten siden antikken. For øyeblikket er mange forskjellige prosedyrer, kremer, kosmetikk, massasje, gymnastikk for hudstramming, fjernelse av synlige aldersrelaterte endringer oppfunnet. En av de mest populære siste prosedyrene for hudforyngelse anses å være ansikts mesoterapi. Det utføres i en klinikk eller salong, men det er ganske mulig å gjøre det hjemme, ved hjelp av en mezoroller. Slike effektive måter å lete etter mer. Ikke rart hvert år mer og mer positive vurderinger av denne fantastiske enheten. Bruk av enheten er enkel, prisen er lav, effektiviteten er bevist.

Hvordan bruke mezoroller hjemme

Hvis du aldri har brukt en mesoterapi-enhet før, bør du starte med et hjem dermaroller. Dette er den mest smertefrie versjonen av prosedyren. Du kan kjøpe denne enheten på apoteket, dets nåler bør bestå av edle metaller - gull, sølv, platina, titan.

Før bruk blir dermarollene smurt med alkohol for desinfeksjon.

Oftest mezoroller brukes til ansiktet. På denne delen av kroppen utfører den en rekke funksjoner. Under prosedyren brukes verktøy for mezoroller, som vil forbedre effekten av prosedyren.

Hva er en mezoroller og dens prinsipp for operasjon

En mezoroller, eller som det er mer riktig å kalle det en dermaroller, er en enhet som er en ruller dekket med et stort antall nåler. Operasjonsprinsippet er enkelt - nålene skader de øvre lagene i huden og derved stimulerer prosessen med regenerering, fornyelse og foryngelse av epidermale celler.

I tillegg, takket være denne enheten, åpner kanalene i huden, hvorved de aktive stoffene passerer fra en spesiell cocktail som påføres før mesoterapi prosedyren. I profesjonelle enheter er nålen lengre (fra 0,5 centimeter), noe som bidrar til dypere og raskere inntrengning i hudlagene til de aktive komponentene.

Hvordan velge en mezoroller

Det er kjent at alle enheter for mesoterapi er delt inn i:

 1. Dermarollers til hjemmebruk;
 2. For profesjonell bruk;
 3. For medisinske formål;

Fra ovenstående klassifisering blir det klart hvordan man velger en mezoroller til hjemmebruk. Nybegynnere passer den første typen, den har de mest gunstige nålene og vil ikke skade kroppen.

Den medisinske dermaroller har nåler som er opptil 2,5 mm lange. Det bekjemper effektivt den skumle huden av hele kroppen, cellulitt, strekkmerker, overflødig fettinnsats, forbedrer blodsirkulasjonsprosessen.

Home mesoscooler bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, hudkvalitet, hudfarge, lymfestrøm.
Kosmetiske dermaroller håndterer rynker, krøller, uregelmessigheter.

Facial mezoroller er valgt ut fra tilstanden til epidermis og alvorlighetsgraden av tegn på aldring.

Hvilken dermaroller er bedre

Som beskrevet ovenfor er det 3 typer. Hver av dem har forskjellige formål. Basert på formålet og ønsket resultat bør fortsette når du velger.

 • Hjem mesoskjøler håndterer lette uregelmessigheter, ufullkommenheter, egnet for yngre hud, der det ikke er noen påtagelige tegn på aldring. Dette er den mest milde typen ansikts mezoroller.
 • Den cellulite mezoroller er en medisinsk type. Den har de lengste nåler, så prosedyren utføres under anestesi av en grunn.

Så snart du selv bestemmer hvilket resultat du trenger - vil det bli klart hvilken enhet som er verdt å kjøpe.

Viktig sak! Hjelper mezoroller fra strekkmerker på kroppen. Det bør imidlertid være mer enn 7 økter for at effekten blir merkbar.

Se en video om å velge og bruke en mesoscooler for deg selv fra en profesjonell kosmetolog:

Fordeler og ulemper med mezorollers

Som mange ansiktsbehandlinger har bruken av dermarollers fordeler og ulemper.

Fordelene ved å bruke mezorollers:

 • lav pris;
 • tilgjengelighet - enheten kan kjøpes på et apotek;
 • påvist effektivitet og resultater;
 • direkte effekt på subkutant vev;
 • ansikts mezoroller erstatter mange forskjellige prosedyrer - peeling, rensing, braces. Han gjør alt dette;
 • hjemmebruk av mezoroller er enkel og komfortabel for pasienten;

Ulempene med å bruke anordningen inkluderer:

 • smertefulle opplevelser; liten ubehag under prosedyren;
 • en rekke kontraindikasjoner (åreknuter, couperose, diabetes mellitus, ulike sykdommer i endokrine systemet, graviditet og amming, vorter, papillomer, ulike neoplasmer, hudsykdommer).

Hvor ofte kan du bruke mezoroller

Prosessen med mesoterapi er svært ubehagelig, fordi de øvre lagene i huden er skadet, deres integritet er forstyrret. Derfor er det nødvendig med en ukes tid for gjenopprettings- og helbredelsesprosessen. En merkbar effekt fra bruken av mezoroller vil være etter første økt.

For å oppnå ønsket resultat trenger du imidlertid en hel rekke prosedyrer, spesielt for mezoroller fra cellulitt og for stramming, foryngende ansiktets hud.

Kurset holdes i henhold til følgende skjema: en gang i uken, minst fem prosedyrer.

Hvilke kosmetiske produkter som skal brukes til mesotherapy i hjemmet?

For mesenterapi i hjemmet, brukes spesielle cocktailer og konsentrater. Disse stoffene har noen forskjeller. Konsentrater brukes vanligvis til å løse et bestemt problem.

 • Hyaluronsyre - dette stoffet øker elastisiteten i epidermis og eliminerer rynker, krøller og uregelmessigheter;
 • askorbinsyre vil bidra til å bleke ansiktets hud
 • kamille konsentrat hjelper lindrer betennelse, rødhet og irritasjon;
 • Kollagen - en komponent som bestemmer ansiktets elastisitet og elastisitet;
 • Aloe ekstrakt - en positiv effekt på den generelle tilstanden i huden, dens hydrering, lindrer betennelse.

Men cocktails for mezoroller løser flere problemer samtidig, og deres resultat er komplisert.

 • En cocktailblanding av hyaluronsyre, algenekstrakt, guarana og grønn te er viktig for cellulitt og dype mangler på hele kroppsdekselet.
 • Peptidkomplekser og hyaluronsyre - en slik cocktail for mezorollerbrønnen strammer huden, gjør den elastisk, porene blir smalere, huden er vakker, fersken.

Hvordan bruke mezoroller riktig

La oss nå snakke om hvordan du skal utføre prosedyren for mesoterapi hjemme ved hjelp av en mezoroller.

 • Før bruk må dermarollene behandles med en alkoholoppløsning;
 • Det valgte området er fullstendig rengjort med sminkefjerner, deretter grundig rengjort med vann;
 • da bør du bruke spesielle forberedelser til mezoroller. Hvis mesoscaler fra cellulitt blir påført lår, buk og skinker, bør du definitivt behandle epidermisene med et middel til mezorollene.
 • Lysmassasjebevegelser går videre til selve prosedyren. Rullerbevegelser bør gjøres nøye, uten anstrengelse og trykk, for ikke å skade eller skade deg selv.
 • På slutten av prosedyren anbefales det å bruke en beroligende, anti-inflammatorisk maske. Det kan til og med være en enkel aloe gel;
 • Enheten blir behandlet med saltvann. Det anbefales å holde det i et spesielt forsiktig tilfelle;

Verdt å huske! At huden rundt øynene er veldig delikat og fartøyene ikke er dype. Derfor anbefales dette området å ikke forbinde. Eller gjør det veldig forsiktig uten anstrengelse ved å bruke den mest milde typen dermaroller.

Effekten av mesoscaler mesotherapy

Av det ovennevnte er det åpenbart at mesoscooter for ansikt og kropp er en utmerket metode for å håndtere løs hud, noe som taper sin elastisitet, tone og sunn farge. Hjemme bruk er veldig enkelt, slik at alle nybegynnere i denne virksomheten kan utføre prosedyren. Hvis du regelmessig tar kurs av prosedyrer mezoroller hjemme, kan du oppnå:

 • Økt elastisitet i epidermis;
 • Forbedre prosessen med perifer blodsirkulasjon, lymfestrømmen;
 • Forbedre hudfarge;
 • Redusere antall strekkmerker;
 • Trekk opp deksler;
 • Fjerning av toksiner, tungmetaller og alle forurensninger;
 • foryngelse;
 • Redusere dybden og alvorlighetsgraden av rynker, krøller, sagging av det subkutane vevet;
 • Bli kvitt ødemer.

Postprosedyrepleie

På spørsmålet om det er mulig å anbefale en mezoroller til hjemmebruk? Svaret er ja! Dette er et godt alternativ for å oppnå målene for foryngelse, bevaring av skjønnhet og helbredelse. Det ville være mest korrekt å gjennomgå mesoterapeutisk behandling med mesoskaler med en pause på 1 måned. Du vil se det synlige resultatet etter de første medisinske manipulasjonene.

Et viktig poeng! I løpet av kurset kan du ikke gå til solarium, sole seg. Og før du går ut, er det nødvendig å smøre ansiktet med solkrem med et beskyttende filter, helst maksimum. På dagen for prosedyren bør du ikke besøke badene, badstuene, svømmebassenger.

Kamilledekok, kokosnøttolje, aloe vera gel eller juice er ideelle for å berolige huden, lindre betennelse; salve basert på calendula eller kamille. Så epidermis kommer raskt til sin sans, og på det øvre laget vil det ikke være rødhet, utslett, peker og rynker. Parallelt kan du kombinere med forskjellige andre prosedyrer som ligner på dette. Det er ikke lett å ta vare på enheten selv - før prosedyren bør du tørke den med en alkoholløsning.

Anmeldelser og resultater av mesoterapi på bildet før og etter, video

Resultat før og etter bruk av mezoroller hjemme:

Mesoscooter (dermaroller) for ansiktet - hvilken å velge og hvordan bruke den riktig?

Mesoscooter (dermaroller) for ansiktet - hvilken å velge og hvordan bruke den riktig?

Mesosoller (dermaroller) for ansiktet vil bidra til å bevare ungdom og skjønnhet utseende uten salongprosedyrer. Enheten vil eliminere rynker, øke tonen i huden, forbedre fargen.

Denne enkle oppfinnelsen er designet for å ta vare på kroppen og ansiktets utseende. Innovativ enhet imponerer med brukervennlighet hjemme og resultatene av foryngelse. Hva trenger du å vite om mezoroller før du bruker det?

Facial mezoroller - hva er det?

Det finnes ulike apparater for hudpleie som kan brukes hjemme. En mezoroller er et roterende produkt som har formen av en rulle med flere små nåler på overflaten. For enkel bruk, har rullen et håndtak.

Når en person bruker en mezoroller, berører disse nålene huden og lager microstresses på den. Med andre ord dannes mikropiksler på ansiktet.

Ikke vær redd, siden du ikke vil skade deg selv og ditt utseende dersom du gjør alle handlingene riktig.

Kroppen begynner igjen å reagere på slike effekter. For å fremskynde helingsprosessen av disse små sårene, begynner forbedret produksjon av kollagen og elastin. Men disse stoffene er viktige for ansiktets skjønnhet og ungdom. I tillegg blir huden tettere enn den var før.

Mikronålrulling er også en svært effektiv behandling for akne arr. I tillegg anbefales det å bruke mezoroller i kombinasjon med serum.

Faktum er at bruk av bare krem ​​eller det samme serumet ikke er effektivt nok, siden næringsstoffene ikke kan trenge inn i de dypere lagene i huden. Og bruken av en mezoroller øker opptaket av ingredienser opptil 90%.

Dermaroller effekt

Det er ubestridelig (i vurderinger og bilder før og etter forbrukere) fordelene med å bruke en dermaroller hjemme. Fordeler er manifestert:

 • påvirke den beste penetrasjonen av kosmetikk inn i huden;
 • akselerasjonen av utvinningen av dermis;
 • eliminering av pigmentering;
 • justering av tonaliteten av epidermis på ansiktet;
 • innsnevring av porene;
 • befrielse fra "krager føttene";
 • økt tonus av hudoverflaten;
 • fjerner "double chin";
 • nivellering overheng av øvre øyelokk;
 • gjenskape elastisiteten til det dermale dekselet;
 • klarere ansiktets kant.

En viktig liste over funksjoner i mezoroller gjør det interessant og fordelaktig å kjøpe et instrument til hjemmebruk.

Varianter av dermaroller for ansikt

Mesoskalere er klassifisert etter antall nåler, lengden på de fremspringende pigger og bredden på den aktuelle rullen. Arterdiversitet lar deg velge ønsket gjenstand for bruk på et bestemt område av kroppen.

Hvis rulleanordningen 1080 knapt skiller nåler (maksimalt antall), brukes den på hudens overflate av kroppen. Hvis antall nåler er 192-200, indikerer dette at mezoroller er egnet for behandling av epidermis nær øynene eller på hodet.

540 nåler på en vals gjør det mulig å påføre et ansikt, hals, decollete, nær øynene. Den universelle enheten er egnet for bruk i problemområder som er underlagt mesoterapi.

Fordelen med mezoroller er at det er mulig å selvstendig bruke enheten hjemme.

Mezoroller fungerer ved å prikke eller punktere hudflaten med nåler. Som følge av dette akselereres leveransen av medisinske og kosmetiske blandinger som brukes i omsorg for cellene.

Nåler sammen med narkotika påvirker stimuleringen av metabolske veier i dermis. Resultatet er:

 • forbedring av mikrocirkulasjon i cellene i epidermis;
 • restaurering av svekket bindevevsfibre;
 • akselerere produksjonen av nytt kollagen og elastin;
 • oppnå løfteeffekt for naturlig foryngelse.

Det viktigste er kvaliteten og lengden på nålene.

Nålelementene i mezoroller er forskjellig i kvalitetsindikatorer og forlengelse. Betraktet foretrukket er laget av stål eller titanmetall.

Finnes i studs av stållegering med sølv eller gull. Kosmetiske enheter er også laget med plastnåler, men de er kortvarige.

Roller med pigger fra metalliske materialer opereres lenger i forhold til mesoscalere, hvis pigger er laget av medisinsk stål.

Lengden på pigger varierer i området 0,2-3,0 mm. Med tanke på denne indikatoren har følgende klassifisering blitt opprettet:

 1. Til hjemmebruk. Slike innretninger har nåler, hvor lengden varierer i området 0,2-0,5 mm. Denne enheten kan redusere rynker, eliminere flabbhet, forbedre tonen, litt smale porene. Det kan også brukes i tilfelle av hårtap.
 2. Profesjonell kosmetisk enhet. I dette tilfellet er lengden på nålene lengre. En dermaroller brukes kun i en salong eller klinikkinnstilling, og legen som utfører manipulasjonen må ha passende ferdigheter. Men effekten av å bruke denne enheten er bedre, for med hjelpen kan du lette pigmentflettene, redusere arr.
 3. Medisinsk utstyr. Slike enheter utmerker seg ved at deres nåler er ganske lange (1-3 mm). De kategorisk kan ikke bruke hjemme, som i prinsippet og forrige skjema. Deres bruk er ganske smertefull, derfor brukes anestesi. På denne måten kan du bli kvitt dype arr, strekkmerker.

Oppkjøpet av en dermaroller med en bestemt nållengde avhenger av målet som skal oppnås. Derfor, for å bli kvitt overdreven strekkmerker, arr, arr på huden, trenger du en enhet med pigger på en vals med en lengde på 1 mm.

TOP-cocktailer for ansiktet i kombinasjon med en mezoroller

For et slikt hjem vil foryngelse kreve ikke bare en mezoroller, men også cocktailer, konsentrater beregnet for mesoterapi, utført hjemme.
Preparater med hyaluronsyre og peptidkompleks er i stand til å oppnå synlige resultater.

Huden etter behandling med dem heler, blir elastisk, og porene er innsnevret på fet hud.

Ascorbinsyreformuleringer blemer epidermisene. Produkter med aloe vera kan bekjempe betennelse, serum med kamille har en beroligende effekt.

Ofte for slike formål brukes slike konsentrater:

 • Hyaluron. Som et resultat er det fuktighet, foryngelse, aktivering av materialetabolismen.
 • Aloe vera. Med dette konsentratet kan du også fukte huden, eliminere betennelse, forbedre tonen.
 • Kamille. Det er en naturlig antiseptisk som beroliger huden, kjemper mot patogene mikrober, fjerner den inflammatoriske prosessen.
 • Ascorbinsyre. Det brukes til å lette huden, eliminere alder flekker.
 • Kollagenprodukter. De er primært rettet mot å stramme huden, forbedre tonen. Det er derfor etter at huden blir elastisk og smidig.

Også i kombinasjon med en dermaroller brukes ulike cocktailer. De er en kombinasjon av forskjellige komponenter. Effekten av denne cocktailen er mye bedre.

Den inneholder hovedsakelig hyaluron, og peptider, alger, proteinforbindelser, etc. blir tilsatt det.

Valget av et egnet kosmetisk produkt for å arbeide på huden med mesoskaler er individuelt og avhenger av problemene som skal løses.

Hvilken mezoroller velger? (ved indikasjoner)

Det er modifikasjoner av enheter for å løse mange hudproblemer.
Mesoscooter med korte nål forbedrer blodstrømmen og absorpsjon av kosmetiske, medisinske preparater, blant annet hyaluronsyre. Enheten eliminerer mindre ansikts sulci og forbedrer tonen.

Mellomlange mezoroller med nåler anbefales for de som har tykk, normal, fet hud. Enheten reduserer porestørrelsen, forbedrer tonaliteten av epidermis, fjerner små rynker.

Mezoroller med avlange spines glatter kelloid arr, fjerner post-acne, gjenoppliver flabby hud.

Det rike potensialet til en kosmetisk gadget gjør at ansiktets hud gir tilbake ungdom og skjønnhet.

10 regler for prosedyren hjemme

Tilgangen til instrumentet forvandler manuell mesoterapi til en selvforvaltet prosedyre hjemme. Bruken av enheten skjer i streng rekkefølge:

 1. Desinfiser nålene til mezoroller med alkohol, vodka eller klorhexidin.
 2. Vask ansiktet med varmt såpevann etter sminkefjerning.
 3. Utfør desinfeksjon av hudoverflaten med et antiseptisk middel (egnet for Miramistim).
 4. Smør epidermis med narkose med nåler over 1 mm.
 5. Bruk jevnt en kosmetisk cocktail på ansiktet.
 6. Flytt mezoroller langs huden i 5-7 minutter langs horisontale, vertikale og diagonale linjer. For hver retning i det behandlede området rulles rullen 5 ganger.
 7. Gjør en overfladisk massasje av epidermis.
 8. Gjenta hudens kosmetiske sammensetning. Ikke utelukkende bruk av næringsmasker.
 9. Påfør solkrem.
 10. På slutten av prosedyren desinfiserer sperren av mezoroller, tørker rullen og returnerer den til oppbevaringshuset.

Sesjoner med enheten utføres ved bruk av kosmetiske preparater for mesoterapi.

Mesoscooter for hodeområde

Mezoroller brukes fortsatt i hodebunnen. Trichologists bruker spesielle midler for dette, men det anbefales at du bare bruker en enhet og forberedelser til hjemmebruk.

For å gjøre dette, vask håret først, vent på at håret tørker. Deretter bruker du et antiseptisk middel. Også egnet alkohol. De behandler hodebunnen.

Deretter kan du begynne å bruke mezoroller. De blir flyttet til pannen fra toppen. Du må gjøre dette i ca 2 minutter.

Bruk deretter et verktøy som bidrar til å forbedre hårveksten, legger til tetthet.

Hvordan betjene en spin ruller for ansiktet?

Hvordan bruke enheten hjemme? Overholdelse av forsiktighetsforanstaltninger ved bruk av enheten vil bidra til å bevare dermarollerens "operativitet" i lang tid og beskytte brukeren mot manifestasjon av problemer.

Enheten for hjemme mesoterapi er designet for personlig bruk. Det er som personlig hygiene som en tannbørste, håndkle, så ikke la noen andre bruke den.

Når du desinfiserer instrumentet, er det uakseptabelt at nålene berører veggene på fartøyet med desinfeksjonsmiddelinnholdet. Dette forhindrer at nålene blir skarpe for hele bruksperioden.

Kursapplikasjon av mezoroller - minst 10 prosedyrer med et intervall mellom manipulasjoner på 4-7 dager (per prosedyre tar opptil 10-15 minutter).

Å redusere gapet mellom øktene vil ikke føre til ønsket resultat. Tvert imot har huden ikke tid til å slappe av, noe som påvirker dermis negativt.

Når du bruker enheten, er det forbudt å berøre delene på øyelokkene, leppene, slimhinnene. Det er viktig å bruke en dermaroller regelmessig.

Opptil 2 kurs er tillatt per år. Da vil ikke hudlagene redusere den naturlige regenerasjonen.

For å lære å bruke mesoscooleren til ansiktet hjemme, anbefales det å se videoen:

Rullende prikkvals på epidermis med overfladisk mesoterapi er tillatt uten sterkt trykk. Det vil ikke forårsake skade og utseendet av blod på hudoverflaten. Enkle regler for å bruke "hjemme" mezoroller er måten å få de ønskede resultatene på.

Spørsmål - svar

Min alder er over 45 år, jeg har en tynn hud. Hvor ofte skal en dermaroller brukes og hvilke nåler bør være?

Hvor kan jeg kjøpe profesjonelle løsninger for denne prosedyren?

Hvor smertefull er bruken av denne enheten?

Kontraindikasjoner for bruk av mezoroller

Den kosmetiske enheten kan ikke brukes hvis følgende problemer oppdages hos forbrukeren.

KONTRA

 1. nevi (mol) er flate, buede, som er lette å skade under manipulering;
 2. infeksjon av hudoverflaten med follikulitt, koker;
 3. hudsykdommer - akne i akuttfasen, psoriasis, eksem, rosacea, lavplanus;
 4. herpes;
 5. keloid arr;
 6. nedsatt integritet av dermidekselet - brannskader, dype riper, slitasje, åpne sår, betennelser.

I kupperose er det tillatt å bruke mezoroller med en ruller med korte nåler (0,2-0,3 mm). Forbudet er behandling av den røde grensen til leppene, ømfint hud på øyelokkene, brystkjernen og slimhinner.

Du kan ikke ty til mesotherapy i hjemmet ditt. Sessioner er ikke vist for pasienter med hypertensjon, diabetes, hemofili, alkoholisme, epilepsi. Tabu på prosedyren - for de med kreft.

Med den tilsynelatende enkelheten ved å bruke en dermaroller, er det ikke verdt å risikere bruk for dem som har kontraindikasjoner i prosedyrene.

Hvilken enhet å kjøpe?

Produsenter av kosmetiske enheter gir produkter med funksjoner som gjør det mulig å oppnå en foryngende effekt på ansiktets hud. Følgende merkevarer er av interesse: MT Roller (Italia) og Genosys (Sør-Korea).

MTRoller-enheter fra det italienske selskapet ACTIVE + er produsert på Russlands territorium av et russisk-sveitsisk selskap. Ruller til mesotherapy i hjemmet er utstyrt med titannåler med forskjellig forlengelse.

Dermaroller er utstyrt med laserskjæring, det er ikke redd for korrosjon. Til salgs, er hver enhet pakket i et gjennomsiktig, romslig etui, hvor det er praktisk å lagre varen.

En av de oppgitte egenskapene til verktøyet er ansiktssikkerhet. Den enkle bruken av enheten gjør det mulig for brukeren å enkelt utføre prosedyren for hjemmebentapi.

Det sydkoreanske selskapet Genosys er forskjellig i design fra andre merker av mezorollers. Spikene i enhetene er kuttet ut på en stålplate, så når du bruker, elimineres risikoen for at de forlater dem i huden.

Den spesielle formen på nålene gjør ikke vondt, så følelsene fra hendelsen til mesoterapi hjemme er hyggelige og krever ikke tid til å gjenopprette huden. En kosmetisk cocktail og en fuktighetsgivende spray er utstyrt med enheten.

Karakterene kalles sørkoreanske merker: DRS eller Derma Roller Sistem, Dr. Roller, ZGTS og DermaVib (Kina). Derfor er det verdt å ta hensyn til dem.

Pris for mezoroller

Det er lett å plukke opp og kjøpe en mezoroller i butikker og apotek. Enheten bestilt ved hjelp av kataloger kjøpt i Internett-butikken, vil koste mindre. Kostnaden varierer og avhenger av merkeverdier og nålefabrikasjonsmateriale.

Tilgjengelige produkter merker MTRoller, prisklassen tar avlesninger fra 400 rubler. for modellen. Dyrere er mesoscalere for foryngelse fra Mesoderm, Genosys, kostnaden av denne er fra 1400 rubler.

Når du kjøper, vær oppmerksom på antall nåler og materialet som pigger er laget av.

anmeldelser

JULIA, 25 ÅR:

"Mezoroller for ansikt bestilt gjennom AliExpress. Jeg ønsket å bli kvitt hudproblemer. De ga meg en kvalitetsenhet. Og selv om jeg sjelden bruker det, er resultatet bra. Huden på ansiktet er strålende og sunt. På jobb er mange misunnelsesverdige. "

TRO, 34 ÅR:

"En billig MT Roller merkevare dermaroller fikk øye på apoteket, kunne ikke hjelpe det og kjøpte det på råd fra en hudlege. Legen sendte meg til et kosmetologisenter for å fjerne pigmentflettene. Men den kjøpte enheten gjorde glemme salongprosedyrene.

Hjem mesoterapi med en scooter hjalp. Behandlingen av huden tar opptil 10 minutter, smerten under økten er ikke følt. Og resultatet er på det skinnende ansiktet. "

IRINA, 45 ÅR:

"Jeg var interessert i å kjøpe en enhet for foryngelse på svarene på forumet, jeg var på utkikk etter negative vurderinger. Jeg kjøpte det valgte merket Mesoderm mezoroller og gjorde ikke angre på det. Nå skryter jeg til vennene mine om elastisiteten i huden, den klare ovale i ansiktet. Enheten har blitt en barriere for dannelsen av en annen hake, utjevning av fine rynker. Det er ingen grense for glede! "

Ekspertuttalelse

Irina Dorofeeva

praktiserende skjønnhetspleie

Mezoroller er en virkelig effektiv enhet. Kjernen i bruken består i å bruke en spesiell agent på huden og behandling med en dermaroller. Som et resultat trer alle viktige stoffene inn i de dypere lagene i huden. Men problemet er at hjemmebruk ikke vil gi en slik effekt som profesjonell bruk av enheten av en skjønnhetspleie.

Sanas Harirchyan

plastikkirurg

Ofte annonserer mesoscootere som et mirakelapparat som kan kvitte seg med mange problemer. De fjerner arr og rynker, stimulerer produksjonen av kollagen. Men faktum er at en slik effekt kun er mulig fra en profesjonell mezoroller. Innenlandske apparater, hvis nåler ikke overstiger 0,5 mm i lengde, gir bare en liten effekt. Hjemme kan du ikke bruke langnål dermoderllers, da du kan skade deg selv.

Regelmessig bruk av mesoscaler bidrar til å løse problemene som har oppstått på huden. Enheten kan bekjempe rynker, arr på ansiktet. Rullemassageren gjør tonaliteten til huden jevn, gir ømhet og glatthet.

Hva er en ansikts mezoroller: søknad, resultater, vurderinger

Mesoterapi er bra, og mesoterapi hjemme, som du ikke trenger å betale ekstra kosmetolog, er enda bedre. Men kan noen som ikke har en sykepleier kurs bak ham risikere å piercing sitt eget ansikt med nåler? Det ville være en risiko hvis disse nålene er en del av en enkel men svært effektiv enhet kalt en mezoroller, som ikke er vanskeligere å bruke enn å bruke en krem!

Hva er det

En dermaroller eller ansikts mezoroller er et verktøy med et plasthåndtak som en roterende rulle med tynne nåler er festet over hele overflaten. Enheten brukes til å behandle dermatologiske problemer i hytta og hjemme.

Kollagen og elastin produseres i hudens celler - fibre som er ansvarlige for vevets elastisitet, frisk og sunn hud. Under påvirkning av skadelige faktorer og alder, synker deres syntese, slik at rynker, hevelse og andre dermatologiske feil oppstår.

Rulle nåler, piercing huden, stimulere produksjonen av fibre. Kroppen vår er utformet på en slik måte at den prøver å fylle opp alt som er tapt med et reserve, derfor blir celler i fornybare områder fornyet med dobbelt kraft. Graden av lokal blodsirkulasjon er normalisert, og strømmen av næringsstoffer til vevet forbedres.

Sammen med mezoroller bruker de omsorgspreparater som er rettet mot å løse bestemte problemer. Ved vanlig bruk av slike stoffer absorberes de aktive stoffene med bare 3%. Hvis de kommer inn i punkteringene fra rullens nåler, øker absorberbarheten til 85%.

Indikasjoner for bruk

Hovedmålet med dermaroller er å returnere ungdom til ansiktet. Det er rettet mot utjevne etterligning og alder rynker, kråkefødder, mørke poser under øynene. Ansiktet blir mer elastisk, ptosen (utelatelse) av vev avtar. Mikroprokoler stimulerer hårvekst - plukket ut og nekter å vokse nye øyenbryn kommer tilbake til livet.

Mesoterapi med dette verktøyet fjerner effektene av akne - pigmentering, arr, appelsinskall effekt. Det er en sjanse til å eliminere brennmerkene, arr etter skader eller operasjoner. Hyperpigmentering, som oppstod etter kosmetiske prosedyrer i kombinasjon med soling, blir også mindre uttalt. Verktøy med korte nåler kan bli kvitt rosacea.

Dermaroller brukes til ansiktsmassasje. Fine nåler avlaste tretthet, slapp av, smale forstørrede porer. Terapi kjemper mot overdreven tørrhet, flaking, korrigerer usunn hud. Verktøyet brukes ikke bare av jenter, men også av menn. Du kan bruke den til å forhindre dermatologiske problemer etter 30 år.

I seg selv vil mezoroller ikke klare alle disse oppgavene helt - det vil bli forbedringer, men ubetydelige. Hovedvirkningen er gitt av omsorgspreparatene. De fleste av dem påvirker aldersrelaterte endringer.

Hva bestemmer resultatet

En dermaroller hjelper ikke alle på samme måte - noen håndterer problemet helt, mens andre ikke ser noen endringer i det hele tatt. Resultatet avhenger av flere faktorer:

 1. Følsomhet for prosedyren. Roller mesotherapy håndterer problemer som ennå ikke kjører. Hvis rynker har bygd opp i ansiktet i mange år, er det lite sannsynlig at du vil bli kvitt dem uten alvorlig innvirkning.
 2. Venue. Salonbehandling er mer effektiv enn hjemmeterapi. Og det handler ikke engang om evnen til å bruke verktøyet - det er bare at de dermarollere som brukes av kosmetologer, bruker lengre nåler, og det omsorgsfulle stoffet trenger inn i de dypere lagene i huden. Hus som slike ruller kan ikke brukes.
 3. Riktig bruk. Hvis du tilfeldigvis ruller nålrullen over ansiktet ditt, må du vente lenge. Det er nødvendig å studere ordningen med massasjelinjer og bevege seg langs dem, da blir effekten bedre.
 4. Midlene som brukes. Selv om prosedyren vil finne sted hjemme, er valget av stoffet for det ønskelig å koordinere med skjønnhetspleieren. Det vil bestemme den effektive sammensetningen for en bestemt hudtype.
Kvaliteten på mezorollene i seg selv spiller en stor rolle. Billige verktøy kan ikke bare rette opp situasjonen, men også skade.

Kontra

Prosedyren er invasiv, som skader huden, så det er fare for å forverre visse forhold. Kontraindikasjoner til mesoterapi med mezoroller:

 • graviditet og amming
 • forverring av kroniske patologier;
 • uhelte skader i slagområdet;
 • viral, sopp, inflammatoriske sykdommer i ansiktets hud;
 • diabetes mellitus;
 • epilepsi;
 • alkohol eller narkotika;
 • ondartede svulster
 • hemofili;
 • autoimmune sykdommer;
 • alder mindre enn 25 år;
 • fødselsmerker, vorter og andre former i slagssonen;
 • demodex;
 • eksem.

Prosedyren kan ikke utføres dersom komplikasjoner oppstår etter første søknad. Dermaroller brukes ikke før du går ut i solfylt vær - ultrafiolette stråler vil provosere hyperpigmentering.

Effekt hos kvinner og menn

Kvinner bruker mezoroller til å se yngre ut. Verktøyet eliminerer ikke rynker helt, men reduserer dybden. Små kan glattes ut helt. Med resten av de dermatologiske problemene er alt mer komplisert.

Postacne passerer bare hvis det er svake pigmentflekker på ansiktet. Fullstendig fjerne arrene vil ikke fungere. Det samme med puffiness under øynene og couperose - Mezoroller ikke takler alvorlige situasjoner.

Menn gjør vanligvis mesoterapi for å kvitte seg med ansikts arr eller forbedre skjegghårvekst. Aggressiv prosedyre krenker ikke mannlig stolthet, så det ser mer attraktivt ut enn masker og peeling.

Men mezoroller ikke takle arr så effektivt som salong skjønnhetstjenester. Men med skinnets vekst, hjelper verktøyet virkelig - det blir jevnt, tykt.

Typer enhet

Mezorollers varierer ikke bare i merke og pris. Forskjellen i rullens størrelse fanger øyet. Smal gjelder ansiktet, bredt - til kroppen, fordi de virker mer aggressivt.

Alle dermarollere er delt inn i 3 grupper:

 1. Home. Lengden på nålene er fra 0,15 til 0,5 mm. Roller pierces overflaten laget av huden, men kommer ikke til midten. Verktøyet med nåler på 0,2-0,3 mm - universal, det kan påføres selv i området rundt øynene. Når de brukes regelmessig, strammer hjemmelagde mezorollere porer, eliminerer hudslaphet og forbedrer hudfarge. Grunne rynker kan gjøre usynlige, men de klarer ikke alvorlige problemer.
 2. Kosmetisk. Lengden på nålene er fra 0,5 til 1 mm. Enheten brukes kun av kosmetologer, uten å påvirke området rundt øynene. Prosedyren eliminerer arr, poser under øynene, dype rynker, hyperpigmentering, "kråkefødder".
 3. Medisinsk. Lengden på nålene fra 1 til 2,5 mm. Den mest effektive dermarollers, men kan bare brukes av kosmetologer med høyere medisinsk utdanning. Under prosedyren blir lokalbedøvelse påført. Medisinske mezorollers takler dype rynker, arr og brennmerkene.
Verktøyene er forskjellige i nålemateriale. Den mest kortvarige, men billig - plast. De er bare nok for 3-5 prosedyrer. Det er stor risiko for deformering av nålene, noe som fører til skader på huden.

Mer pålitelige ruller er laget av stål eller medisinsk legering. De sterkeste nålene er titan. Noen ganger blir gull, sølv eller platina sprøytet på toppen av dem for å redusere risikoen for bivirkninger for personer med sensitiv hud.

Før du velger en dermaroller, må du se på pakken, hvor mange nåler er der på en vals. Hvis de er 540 eller mindre, er verktøyet utformet for å behandle ansiktet. Alle modeller med hyppige nåler forårsaker smerte, så gjelder for kroppen. En god mezoroller koster fra 1500 rubler, enhetens for lave pris skal varsle

preparater

I kosmetikkbutikken eller apoteket kan du kjøpe medisiner for de to typer mezoroller - konsentrater (1 aktiv ingrediens) og cocktailer (flere aktive stoffer). Forskjellen er at de første stoffene bare virker i en retning, men de gjør det mer produktivt. Cocktailer forbedrer tilstanden til huden på flere måter, men konsentrasjonen av hvert stoff er mindre enn i et enkelt middel, så effekten er ikke så uttalt.

Det er flere hovedkoncentrater:

 • hyaluronsyre - fukter og glatter rynker;
 • askorbinsyre (vitamin C) - hvitt huden, lyser pigmentene, nærer blodkarene;
 • kollagen og elastin - øke elastisitet, glatte rynker, redusere ptosis;
 • aloe vera ekstrakt - fukter, reduserer betennelse, eliminerer irritasjon;
 • kamille ekstrakt - beroliger huden, eliminerer spor av akne eller allergier, lindrer irritasjon.

Sammensetningen av cocktailer kan omfatte fra 2 til 50 komponenter. En kosmetolog kan velge en individuell sammensetning for å løse et bestemt problem. Deretter kjøpes alle stoffer separat og blandes i de angitte proporsjonene.

Vanlige farmasøytiske geler, kremer, salver og serum kan bare brukes til mesotherapy i hjemmet med en kosmetologs tillatelse. Sammensetningen av enkelte produkter gir bare en overfladisk applikasjon, og ikke en introduksjon under huden. Produktet bør ikke være fargestoffer, dufter, smaker og aggressive stoffer.

Ofte brukes midler basert på hyaluronsyre med tilsetning av urte ingredienser - ekstrakt av grønn te, røde druer, ginkgo biloba, aloe, kamille, artisjokk.

Faser av økten i hytta

Mesoterapi ansikt mesoscaler - en enkel prosedyre som ikke krever spesiell forberedelse. Det er bare nødvendig å gå gjennom en konsultasjon med en spesialist slik at han kan sjekke om en slik effekt er egnet for huden din, eller om det vil eliminere problemer.

Hvis kurset er planlagt for den varme sesongen, må du fylle opp på solkrem på forhånd. Det anbefales å tildele økter til midten eller begynnelsen av menstruasjonssyklusen for å redusere følsomheten for smerte.

Prosedyren foregår i flere faser:

 1. Ansiktet ryddes av kosmetikk, fett og smuss med tonic eller melk.
 2. Hvis en mesoscooter med nåler lengre enn 1 mm brukes, blir en anestetisk krem, som Emla, påført.
 3. Etter tørking påføres et hudpleieprodukt på huden.
 4. Kosmetologen behandler hver sone i ansiktet i flere minutter.
 5. Etter fullføring av prosedyren fjernes bloddråper fra ansiktet (de stikker ut hvis en medisinsk mezoroller ble brukt).
 6. Beautician pålegger en beroligende maske. Deretter behandles huden med solkrem.
Hele prosedyren tar 30-60 minutter. Mesteparten av denne tiden er tatt av en anestesi og beroligende maske. Rullen ruller seg over ansiktet i 15-20 minutter.

Husbruk

Det anbefales å gjennomgå prosedyren minst en gang i salongen for å forstå om det er egnet eller ikke, om man skal kjøpe en personlig mezoroller. Ved skjønnhetspleierens handlinger kan du forstå hvordan du ruller rullen riktig for å få størst mulig nytte av prosessen.

Stadier av mesoterapi hjemme er ikke forskjellig fra en økt i salongen. Det er nødvendig å velge en dermaroller med en behagelig nålelengde og forberedelser for det, for å studere instruksjonen. Det indikerer vanligvis den foretrukne bevegelsesretningen - først skrå, deretter vertikalt og horisontalt. Slik behandles hver ansiktssone.

Det anbefales å berøre mezoroller og nakke. Hun blir ofte glemt under kosmetiske prosedyrer, men hun trenger også omsorg, spesielt etter 30 år.

Det er nødvendig å påføre en omsorgssammensetning i huden, og deretter forsiktig, uten trykk, massasje ansiktet med en vals i forskjellige retninger. Hver sone tar 2-3 minutter. Det er nødvendig å bevege seg relativt sakte - effekten blir ikke bedre fra rask rulling. Etter økten er det nødvendig å påføre en beroligende maske på ansiktet.

Før hver bruk desinfiseres dermarollene. For å gjøre dette helles klorhexidin, miramistin, hydrogenperoksid eller 75% alkohol i en bulkbeholder, og deretter rulles en vals der. Valsen skal være helt i løsning. Nåler bør ikke være sterkt hvilte mot fartøyets vegger, da dette vil føre til deformasjon. Etter hver prosedyre er det tilrådelig å sanitere mezoroller igjen.

Mulige komplikasjoner

Etter prosedyren blir huden rød og hovent - dette er en normal reaksjon på mikroskader. I løpet av dagen skal alt gå tilbake til det normale. Mer alvorlige bivirkninger er mulige:

 • smertefulle opplevelser, spesielt intens under stress og under menstruasjon;
 • overdreven tørrhet, irritasjon, tetthet, brennende hud (normal reaksjon, passerer etter 2-3 dager med bruk av fuktighetskrem);
 • brudd på blodtrykk og hjertefrekvens;
 • forverring av herpes på grunn av hudlesjoner;
 • blåmerker (oppstår i områder med tynn hud hvis blodkar er skadet);
 • tetninger og arr på grunn av sterkt press på rullen;
 • infeksjoner med manglende overholdelse av regler om sterilitet og feil hudpleie;
 • hyperpigmentering på grunn av eksponering for ultrafiolette stråler på skadet hud;
 • allergisk mot stoffet for mezoroller.

Smittsomme og virale sykdommer bør henvises til lege. Etter testene vil de avgjøre årsaksmidlet og foreskrive passende medisiner. Allergier behandles med antihistaminer, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller hormonelle salver påføres huden.

Bruising forsvinner i seg selv om en uke, men du kan øke hastigheten på prosessen med kosmetikk. Kosmetologen vil takle arr og hyperpigmentering. Vanligvis går huden tilbake til sin tidligere tilstand ved laser eksponering.

Kursets varighet

Bruk konstant mezoroller med omsorgsfull narkotika, ikke. Huden vil bli avhengig av ekstern forsyning av nødvendige stoffer, og de vil bli mindre produsert i kroppen. For ikke å provosere slike bivirkninger er det nødvendig å gjennomføre kun 2 kurs per år.

Hver av dem består av 7-20 prosedyrer. Først kan de utføres en gang om 10 dager, så blir gapet redusert til 7 dager. Etter individuelle indikasjoner kan skjønnhetseksperten tillate deg å ordne 2-3 økter per uke.

For å oppnå ønsket resultat kan du ikke forstyrre kurset, fordi mesoterapi har en kumulativ effekt. Etter 1 økt vil effekten også være, men de mest merkbare endringene vil bli med vanlig mesoterapi.

Det er nødvendig å kjøpe et nytt verktøy i tide, da nålene blir kjedelige med tiden. Den mest resistente titan mezoroller, den kan brukes opptil seks måneder. Hvis levetiden slutter, må du kjøpe en ny enhet på forhånd. Etter å ha fullført kurset, kan det brukes uten kosmetikk som massasje.

Kan det kombineres med andre prosedyrer

Hvis kosmetologen rådes til å gjennomgå en sykdomsbehandling med en mezoroller, nekter du for denne perioden fra andre metoder for ansiktspleie. Huden er skadet, så ytterligere prosedyrer kan forverre dermatologiske problemer.

På det meste kan du bruke vanlige kosmetikk - lotioner, tonics, masker, kremer, etc. Aggressive scrubs og peels må midlertidig forlates.

anmeldelser

Albina, 32 år gammel, Vladivostok

"Jeg har et problem med svarte prikker på nesen, noen ganger pimples vises, en ujevn hudfarge, spesielt på kinnene. Jeg bestilte en dermaroller i en nettbutikk for 5 dollar. En helhet kom alle nålene til og med, den rette lengden (0,5 mm). Prosedyren er smertefull "Spesielt i leppene. Jeg er en pasient, men jeg har bokstavelig talt grått tennene mine. Jeg bruker medisinsk ekstrakt av aloe, huden etter at prosedyrene er myke og rene, men jeg føler seg stramt, jeg vil smøre noe fett og beroligende."

Olesya, 41 år gammel, Kazan

"På ansiktet ble huden min kombinert med forstørrede porer. Jeg bestilte en mezoroller på et kinesisk nettsted - ca 500 rubler kom ut. Jeg kjøpte hyaluronsyre der. Prosedyren er ikke smertefull, men ubehagelig. Jeg hadde noen dråper blod på nesen og pannen., om morgenen forsvinner rødheten, men huden blir jevn og hviler. "

Lyudmila, 39 år gammel, Chelyabinsk

"Spild av penger. Jeg kjøpte flere mezorollerov for ansikt og kropp. Etter prosedyren strammer huden og skiller seg av - det er her effekten slutter. Ingen fasthet, elastisitet og andre underverk er merkbare."

Flere Artikler Om Typer Acne