Å være vakker og velstelt er ikke bare en hyllest til mote eller et middel til å tiltrekke det motsatte kjønn. Dette er et krav om tid, en integrert del av en vellykket livsstil.

Det er ikke overraskende at både kvinner og menn bruker mye tid og penger på kosmetiske prosedyrer, salonger, butikker.

Skjønnhetsbransjen gir mange verktøy for å opprettholde ansikts og kropps attraktivitet og helse. En av dem er en mesoscooter for ansiktet. Hvordan velge en slik enhet for hjemmebruk, les i denne artikkelen.

Hva er det

En mezoroller er en ruller dekket med tynne nåler fra 0,2 til 3 mm i lengde laget av platina, titan eller sølv. For enkelhets skyld er rullen montert på håndtaket.

Denne enheten brukes til å forbedre hudtilstanden og behandlingen. Valg av ønsket lengde på nåler avhenger av hvilken del av kroppen du vil behandle.

Brukte mezoroller i skjønnhetssalonger og hjemme.

Hvordan fungerer enheten?

Operasjonsprinsippet er at nålene forlater tynne flere punkteringer av forskjellige dybder. Huden rundt øynene kan ikke behandles med samme mezoroller som hele ansiktet eller kroppen.

Mikrotrauma fra injeksjoner fører til det faktum at prosessen med regenerering av alle kroppsvev er forbedret. Andre effekter av mesoscaler hudbehandling:

 • Accelerasjon av celledeling.
 • Opprette et nytt kapillærnettverk, økt blodgass, blodmetning med oksygen og ekstra næringsstoffer.
 • Aktivering av fibroblaster: huden er mettet med kollagen og elastin, det ser jevnt, elastisk og tett ut.
 • Reduserer antall porer og rynker.
 • Forbedre prosessen med naturlig fuktighet.

Tallrike punkteringer har en reflekseffekt som stimulerer kroppens nervesystem, øker de enzymatiske prosessene. Ved bruk av mezoroller økes absorberbarheten av kosmetiske og terapeutiske midler mange ganger over.

Hvordan bestemme ønsket lengde på nåler?

Dermarollers er profesjonelle, hjemme og kosmetiske. Spørsmålet om hvordan man velger lengden på nålene til mezoroller er gitt til hver kvinne som noen gang har tenkt på å bruke den hjemme.

Nål opp til 0,3 mm lang brukes til selvbehandling, opptil 0,75 mm - bare i salonger, prosedyren skal utføres av en skjønnhetspleie med medisinsk eksamensbevis.

Svar på spørsmålet, hvilken størrelse nåler av ansikts mezoroller bør velges, gir vi deg en liste over deres typer og formål:

 1. 0,2 - 0,3 mm. For huden rundt øynene. Små uregelmessigheter og rynker blir jevnet, hudtilstanden forbedrer, økningen av næringsstoffer øker.
 2. 0,5 mm. For huden rundt øynene (til egen bruk). Eliminering av uklare ar, akne merker, ansikt oval løft.
 3. 0,75 mm. Anbefales ikke for hud rundt øynene. Absorption av næringsstoffer øker, ansikts konturer styrker, defekter og etterligner rynker elimineres.
 4. 1 - 1,5 mm. Behandling av noen del av huden, bortsett fra øyet. Dypere arr blir eliminert, porene strammes, ovalene i ansiktet og haken strammes.
 5. 2 -3 mm. Ikke anvendelig for ansiktsbehandling. De trenger inn i de dype lagene i huden, lindrer strekkmerker, cellulitter

Mesoterapi hjemme

Mesoscaler brukes til selvbehandling av huden under visse forhold. Enheten er kjøpt på apotek, samtidig som alle de medfølgende fondene tilbys.

Først avgjøre problemet, hudtype, indikasjoner og kontraindikasjoner.

Prosedyren hjemme er mye billigere. Vedlagt enheten instruksjon, som må studeres nøye.

Hvilket serum foretrekker?

Alle midler til mesoterapi er delt inn i konsentrater og cocktailer. Konsentrater består av ett stoff, har et selektivt formål, det vil si, de hjelper med å løse et hudproblem.

Hyaluronsyre eller askorbinsyre, silisium, gingko biloba, kollagen og centella blir ofte brukt som konsentrat.

Du kan velge serum med peptider Evalar Laura eller Lifting med oligopeptider. De inneholder aminosyrer av silke, roseolje, vitaminer. Kostnad - 680 rubler.

Cocktailer inneholder fra 50 komponenter. Selges i ferdig form eller gjort før prosedyren i skjønnhetssalongen. Det anbefales ikke å lage en cocktail hjemme, da du kan skade huden din.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Mezoroller brukes til å eliminere synlige skader og mangler: arr, arr, strekkmerker, cellulitt, pigmentering. Effektiv selv med hårtap. Vist med en nedgang i tone, lakk, slørhet i huden.

Ikke bruk enheten under graviditet, betennelse i huden, moles og vorter. Hvis kroppen er observert virale og inflammatoriske sykdommer, er prosedyren ikke foreskrevet. Mezoroller er kontraindisert i tilfelle onkologiske sykdommer, hjertesykdommer og blodårer, nedsatt blodpropp.

Hvilken mezoroller velger?

Kjøpe en mezoroller er ikke vanskelig. Vanskeligheten er å velge en dermaroller for ansiktet. Valget fra det omfattende spekteret av ruller som tilbys i dag er stort. Prisen for dem er relativt lav, varierer fra 1000 til 2500 rubler.

Følgende modeller tilbys:

Beauty Key. Med titannåler med gullbelegg. 200 prosedyrer er tillatt. Varianten med 190 - 540 nåler (lengde opp til 1 mm) brukes til forynging, 180 nåler (0,2 mm) - for øyet. For behandling av cellulitt - 1200 nåler 1 mm. Pris - 1150 rubler

Gold Skin Roller. Fra medisinsk stål med gullbelegg. Lengde fra 0,25 mm til 1 mm. Det er tillatt å behandle sensitiv hud. Kostnad - 1500 rubler.

Bioroll. 340 nåler (0,5 mm), profesjonelle valgmuligheter - 180 nåler (1 mm). Varigheten er ubegrenset. 1500 gni.

DSS. Et antall modeller fra 0,3 mm til 2 mm. For øyet, munn: eliminerer statiske rynker, strekkmerker, cellulitter, behandler fallende hår. Pris - 880 rubler.

ZGTS GOLD. Titan nåler. I et sterilt rør. Langtidsarbeid, laser sving. Antibakterielle nåler fra 0,3 mm til 15 mm. Pris fra 1000 til 1500 rubler.

Ekspertuttalelse

For de som er bekymret for emnet, om å kjøpe i det hele tatt og hvilke mezoroller å velge for ansiktet, presenterer vi vurderinger fra profesjonelle skjønnhetseksperter.

Elena Sitnikova, lege, kosmetolog

Effekten av bruken av en mezoroller er lik mesoterapi med riktig valg av medisiner for en scooter. For å oppnå et positivt resultat, foreskrives 5 prosedyrer med intervaller på 1 gang per uke.

En god effekt er gitt ved prosedyren for nasolabial triangelen og halsen.

Ikke alle passer til mezoroller når du fjerner strekkmerker. Det er effektivt for å eliminere tynne hvite striper.

Marina Baranova, dermatolog og kosmetolog

Når valsen rulles, blir huden punktert, og samtidig øker blodsirkulasjonen av blod. På dette tidspunktet blir terapeutiske og kosmetiske produkter introdusert. Alvorlige prosedyrer krever anestesi, som kun er mulig i en spesialisert salong.

Prosedyren tar ikke mer enn en time. En prosedyre er ikke nok, men selv etter første økt blir en endring i fargefarge merkbar, synlig løft og utjevning av rynker oppnås.

Mezoroller er en individuell enhet. Etter slutten av sesjonssyklusen, gir vi den til klienten.

Du kan kjøpe en mezoroller på apoteket og bruke det hjemme. Men først rådfør deg med en skjønnhetspleie og velg de riktige næringsstoffene.

Alt om mezorollers, deres valg og søknad

Manikyr, SPA-prosedyrer, frisør, butikker - å være vakker og velpleiet er ikke lett. Og hvor mye tid du trenger å bruke for å slå din valgte til hjertet - dette er bedre å ikke huske. Men det er fortsatt jobb, venner, og noen ganger vil du bare være alene med deg selv. Derfor er det på tide å takke de menneskene som oppdager måter å bli vakrere uten hjelp av skjønnhetssalongpersonell. En av disse metodene er bruken av en mezoroller hjemme.

Hva er en mezoroller og dens prinsipp for operasjon

Mezoroller (den andre navnet på denne enheten er dermaroller) er en rulle med de tynneste stålnålene, som er festet på et plasthåndtak. Noen produsenter bruker ikke rent stål, men legeringer med edle metaller - gull, titan, platina, sølv.

Effektiviteten til denne enheten er basert på prinsippene for akupunktur. Ved å fungere på huden med en mezoroller, lanserer du 2 viktige mekanismer for hudregenerering:

 1. Stimulering av kollagen og elastinproduksjon. Nålene gjennomsyrer huden til en veldig liten dybde, men dette er nok til å aktivere regenereringsprosessene.
 2. Økt absorpsjon av næringsstoffer fra huden. Punkter fra nålene til mezoroller blir spesielle kanaler gjennom hvilke næringsstoffer fra spesielle cocktailer blir brukt på dermis påført huden før prosedyren.

Eksperter som undersøkte effekten av ulike kosmetikk på huden, kom til den konklusjonen at ikke mer enn 3% av de nødvendige stoffene kommer inn i dermis. Den gjenværende massen av krem ​​eller lotion dekker epidermis med en slags film. Men hvis du bruker kremet til å bruke mezorollene, øker mengden av stoffene til 86%. Følgelig øker effektiviteten til kosmetikk.

Ved hjelp av ansikts mezoroller blir det mulig å redusere alvorlighetsgraden av rynker på en ganske kort tid, for å gjøre ansiktskonturen klarere, og hudintegumet blir elastisk og glatt.

De usynlige kanalene som dannes under bruk av dermaroller forsvinner om 1-2 timer, men dette betyr ikke at dette er varigheten av prosedyrens virkning. På den tiden da alle spor av punkteringer har forsvunnet på overflaten av huden, begynner alt bare inne i det, fordi svinghjulet i gjenopprettingsprosessene kjører:

 1. Økt blodsirkulasjon i behandlet område.
 2. Dannelsen av unge hudceller er aktivert.
 3. Det nødvendige volumet av bindevevsfibre - kollagen og elastin - gjenopprettes.
 4. Sammensetningen av den ekstracellulære matriksen er forbedret på grunn av aktiveringen av metabolske prosesser.

Hvorfor velge mezoroller?

Oppfinnelsen av mezoroller regnes som en revolusjon i kosmetikkverdenen. Tross alt, nå kan hver kvinne se og føle effekten av mesoterapi uten å besøke en skjønnhetssalong. Så hva er fordelen med å bruke en dermaroller over andre kosmetiske prosedyrer? Vi viser de viktigste:

 1. Effektivitet - etter den første manipulasjonen, forbedrer hudens struktur, det ser mer tonet og friskt ut.
 2. Sikkerhet - de små punkteringene som forlates av mezorolleren, heler om noen timer. Restvirkninger etter ansikts mesotherapy, laser peeling og andre metoder for å skade huden fortsetter i lengre tid - opptil 7 dager.
 3. Mezoroller ødelegger ikke epidermis - et beskyttende lag av huden.
 4. Attraktiv pris - kostnaden for mezoroller varierer fra $ 20 til $ 80, noe som er billigere enn 1 økt med mange prosedyrer i skjønnhetssalonger.
 5. Enkel bruk og lagring - før økten må mezoroller behandles med en løsning av medisinsk alkohol. Etter bruk tørkes rullen med nålene grundig med en desinfiserende løsning og lagres i spesiell emballasje.
 6. Nesten ingen smerte under bruk. Nålene til mezorollene er veldig tynne og korte, slik at punkteringen gjøres til en liten dybde. Under manipulasjonen trenger ikke å bruke anestetiske kremer.
 7. Denne enheten kan brukes i spesielt følsomme områder av menneskekroppen.
 8. Mezoroller erstatter delvis prosedyrer som peeling og laser dermabrasion.

Hvilken effekt kan oppnås?

Resultat etter 3 økter av akne behandling med kosmetiske dermaroller

Redusere alvorlighetsgraden av periorbital og suborbital rynker. Resultatet etter løpet av prosedyrene.

Hvordan velge?

Det finnes 3 typer mezorollers - hjemme, kosmetisk og medisinsk. Oppdelingen i klasser er basert på lengden av nålene og dybden av deres penetrasjon i huden.

Nålens lengde på hjemmet mezoroller er 0,2-0,5 mm. Ved hjelp av en slik enhet hjemme, kan en kvinne være sikker på at hun med sine handlinger bare ikke kan skade hennes hud. Home dermaroller vil hjelpe deg i kampen mot fine rynker, flabbiness, forstørrede porer, gjenopprette glatt og behagelig hudfarge og tekstur. For menn og kvinner som lider av intens hårtap, er denne enheten bare nødvendig.

Les mer om mesoterapi for hår ved å klikke på lenken.

Nål med lengde fra 0,5 mm til 1,0 mm er montert på rullen til kosmetiske mezoroller. Bruk denne enheten kan bare skjønnhetseksperter med medisinsk utdanning, fordi det er sannsynlighet for skade på kjellermembranen. Ved hjelp av en slik dermaroller vil du bli kvitt dype rynker nær øynene og rundt leppene, fra strekkmerker og arr, hyperpigmentering og ptosis. Også, enheten brukes til å bekjempe alopecia og første grad cellulitt.

Den medisinske mezoroller kan skryte med de lengste nåler - 1-2,5 mm. En slik anordning anbefales å bruke med anestesi. Ubehaget vil hjelpe deg å innse at disse mirakelnålene vil redde deg fra forsømt cellulitt, dype arr og strekkmerker, vil gjøre huden din tonet og elastisk. Bare kosmetologer med høyere medisinsk utdanning arbeid med medisinsk mesoscooler.

Hvis du har lyst til å kjøpe en mezoroller til personlig bruk, kontakt en kosmetolog eller en spesialist i mesoterapi. Men husk at nålene til enheten din bør være bare stål med en blanding av edle metaller eller titan, deres lengde er ikke mer enn 0,5 mm.

Det bør også bemerkes at levetiden til dermorollene avhenger av legeringen som nålene er laget av (den nyttige levetiden for titannåler er 6 måneder, og scooterne av kirurgisk stål er egnet for opptil 10 bruksområder). Når du velger det, er det verdt å være oppmerksom på antall nåler på valsetrommen, jo flere av dem er prosedyren smertefri og mer effektiv.

Beslektede videoer

Hvilke kosmetiske produkter som skal brukes til mesotherapy i hjemmet?

Forberedelser for mezoroller er av to underarter:

Den første typen kosmetikk brukes til å løse et bestemt problem. Her er noen eksempler på konsentrater:

 1. Hyaluronsyre konsentrat brukes til å glatte rynker og fukte.
 2. Preparater med askorbinsyre hvite huden.
 3. Kollagen og / eller elastin vil øke elastisiteten.
 4. For ekstra hydrering og bekjempelse av betennelse, brukes konsentrater med Aloe Vera.
 5. Kamillepreparater vil bidra til å berolige huden og fjerne effekten av allergiske utslett.

Cocktailer er nødvendige i de tilfellene når du trenger å bli kvitt flere hudfeil i en prosedyre:

 1. Hyaluronsyre og peptidkomplekser utjevne lindring, redusere porer, øke elastisitet og elastisitet, forbedre hudfarge.
 2. For å bli kvitt cellulitt reduserer du strekkmerker og gjør huden jevn og fløyelsaktig, fjern hyperpigmenteringen ved hjelp av en cocktail av hyaluronsyre, bioekstrakter, L-karnitin, guarana, grønn te og tang ekstrakter.

Algoritme for anvendelse av mezoroller

Salonarbeidere studerer alle nyanser av mesoterapi under trening. En kvinne som har kjøpt en dermaroller, har ikke en slik mulighet og spørsmålet: hvordan du bruker mezoroller hjemme? Her er en rekke handlinger som er lett å huske og også lett å bruke:

 1. Mesoscooter behandles med alkohol umiddelbart før hver prosedyre.
 2. Rengjør ansiktet ditt eller et annet valgt område: vask av alt kosmetikk med et spesielt middel, skyll deretter huden med varmt vann og suge det med et rent håndkle.
 3. Påfør valgte preparater.
 4. Ta enheten i hånden og begynn å drive dem på huden. Virkningen skal være lett og ikke-voldelig, som en massasje. Flytt i 3 retninger: Horisontalt, vertikalt og diagonalt. Hver seksjon behandles på denne måten minst 3-5 ganger.
 5. Den behandlede huden må bli soothed ved hjelp av spesielle masker, hvorpå nærende eller fuktighetsgivende kremer med SPF-faktor påføres.
 6. Etter avslutningen av prosedyren blir mezorollene behandlet med dekontamineringsløsning og satt i en spesiell pose eller etui for videre oppbevaring.

For å gjøre effekten av mezoroller-terapi mer uttalt, følg følgende regler:

 1. Ikke tan 2-3 dager etter prosedyren.
 2. Påfør solkrem til det behandlede området av huden i 1-2 dager.

Slik bruker du hjemme

Hvordan er prosedyren i hytta

Under hvilke forhold er prosedyren kontraindisert?

 1. Graviditet.
 2. Amningstid.
 3. Smittsomme og inflammatoriske prosesser i det berørte området.
 4. Endokrine patologi: diabetes.
 5. Hjerteplasser i hvilken som helst opprinnelse.
 6. Blodproppssykdommer.
 7. Mange moles og vorter i det valgte området.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Er det mulig å bruke mezoroller med åreknuter og rosacea?

Svar: Nei, disse to sykdommene er kontraindikasjon for mesoterapi, siden deres tilstedeværelse fører til en dramatisk uttynding av huden over karene. Enhver uforsiktig bevegelse kan føre til blødning.

Spørsmål: Hvilken mezoroller er bedre å bruke til ansiktet?

Svar: I ansiktet er det best å bruke en mesoscooter med lange nåler opp til 0,5 mm. En kosmetolog kan bruke en enhet med lengre nåler.

Spørsmål: Hvor smertefull er prosedyren og er det nødvendig med anestesi?

Svar: Smertigheten av prosedyren avhenger av lengden på nålene - jo lengre de er, jo mer ubehag uttrykkes. Anestesi anbefales å bruke mens du bruker en medisinsk mezoroller.

Spørsmål: Hvordan ta vare på mezoroller og hvor lang tid tar det?

Svar: En mezoroller er nok til 7-8 økter, den skal lagres i et spesielt tilfelle eller en pakke. Før bruk av enheten behandles med alkohol, og etter prosedyren - en desinfiserende løsning.

Spørsmål: Når vil resultatet av mesoseger mesoterapi bli sett?

Svar: Du kan se effekten om noen timer, det vil være mest uttalt på en dag. Prosedyrene utføres 1 gang i uken, og for maksimal effekt kreves et kurs på flere økter (fra 5 eller flere, avhengig av problemet du vil fikse).

Spørsmål: Er det mulig å bruke mezoroller under graviditet og amming?

Svar: Nei, det er umulig. Disse to forholdene er kontraindikasjoner for mesoterapi.

Hvordan bruke mezoroller hjemme?

Ønsket om å se perfekt krever regelmessig besøk til frisører og manikyrsalonger. Ikke glem å ta vare på friskheten og ungdommen i huden. For dette er det ikke nødvendig å bli klient i klinikken for estetisk medisin. Facial mezoroller vil tillate deg å utføre effektive prosedyrer hjemme.

Hva er en mezoroller?

En mezoroller eller dermaroller er en liten vals med de tynneste stålnålene. Avhengig av produsenten kan du velge materialet. Legeringer med edle metaller som gull, platina og sølv brukes ofte. Massasjevalsen kan sammenlignes med dyre laserforyngelsesprosedyrer eller kjemisk peeling. En veldig enkel enhet vil bidra til å bevare den naturlige friskheten og ungdommen i huden.

Hjemme er det mulig å bruke de beste kremer, serum, masker. Men etter 30 faller effekten, naturlige aldringsprosesser trer i kraft. For å gjenopprette elastisitet og elastisitet, for å takle rynker, flaskhet, anbefaler fagpersoner å bruke skjønnhetsinjeksjoner. Dyre cocktailer av vitaminer og hyaluronsyre kan erstattes av en tilgjengelig kosmetologisk enhet.

Hva er det for?

Handlingsprinsippet lar deg oppnå den perfekte fargen og strukturen i huden. De tynneste nåler gjør hundrevis av mikro-kutt, stimulerer prosessene for regenerering og regenerering av integumentet. Det er verdt å merke seg tonic effekten, som gjør det mulig å normalisere oksygenrespirasjon, for å aktivere syntesen av elastin, kollagen. Effekten av spesielle næringsdrinker anvendt under prosedyren har økt flere ganger. Punkteringsnåler tillater aktive elementer å trenge inn fra hudoverflaten til dermis dype lag. Ved bruk av en mezoroller er det mulig å øke effektiviteten av preparater opp til 90%. Ved normal påføring på epidermis absorberes næringsstoffer med ikke mer enn 5%.

Fordelene ved en nål massasjeapparat:

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

 • reduserer antall etterligninger og statiske rynker;
 • korreksjon av ansikts konturer på grunn av forbedret lymfatisk drenering;
 • dyp metning med vitaminer, mineraler, syrer;
 • huden blir elastisk, glatt;
 • integumentets struktur er forbedret;
 • taperende porer;
 • syntese av nye celler aktiveres ved å akselerere metabolske prosesser.

Avhengig av lengden på nålene, tettheten og dybden av penetrasjonen, finnes det flere typer kosmetiske ruller. Hjem, profesjonell, medisinsk - for å velge enheten, er det nødvendig å bestemme oppgavene. Bruken av en kosmetisk enhet lar deg også håndtere baldness, postoperative arr, strekkmerker.

 1. Nåler til hjemmebruk, har en lengde på ikke mer enn 0,2-0,5 mm. Søknaden gir mulighet for selvpleieprosedyrer, for å ta vare på friskheten og ungdommen i ansiktet. Ruller skader ikke huden, hjelper til med å klare flabbhet, rynker, uttalt porene. Regelmessig bruk forbedrer farge, tilpasser strukturen til integumentet. Anbefalt bruk for problemet med hårtap og langsom hårvekst.
 2. Profesjonell har en lengde på nåler fra 0,5 til 1 mm. Sannsynligheten for skade på kjellermembranen er høy, derfor brukes den av kosmetologer med medisinsk utdanning. Den brukes til delikat hud rundt øynene og leppene. Ved hjelp av flere prosedyrer kan du redusere antall dype folder. Effektivt avlaster pigmentering, øyelokk hevelse, cellulitt, patologisk skallethet.
 3. Medisinsk - maksimal nållengde fra 1 til 2,5 mm. Prosedyren er ganske smertefull, slik at anestesi ofte brukes. Bruk bare skjønnhetseksperter med høyere medisinsk utdanning. En effektiv prosedyre vil bidra til å bli kvitt dype arr, arr, avanserte former for cellulitt.

Hvor kan man kjøpe og priser?

Du kan kjøpe enheten i et apotek, kosmetiske butikker, nettbutikker. Prisklasse avhenger av materialet til nålene, produsenten starter fra 900 r. og når 3-4000 rubler. Ved kjøp må du være oppmerksom på sammensetningen av legeringen. Kirurgiske stålruller bruker opptil 10 prosedyrer, med titannåler - de varer opptil seks måneder.

Slik bruker du hjemme

For å oppnå ønsket effekt må du bruke en kosmetologisk enhet på riktig måte. Tiden for prosedyren er også viktig, det anbefales å ta vare på ansikt og kropp om kvelden fra 18 til 22 timer.

Bruksanvisning:

 • Mezoroller å desinfisere, etter å ha ventet på fullstendig tørking;
 • trenger å rense huden fra sminke;
 • Påfør en vitamin cocktail eller et produkt med hyaluronsyre;
 • utfør rullen vekselvis på hvert område - panne, kinn, området rundt munnen, nakke;
 • så kan du igjen bruke det aktive pleiemiddelet, vente på fullstendig absorpsjon;
 • en maske er laget for å gjenopprette dekslene, det er ønskelig å velge sammensetninger med en homogen struktur slik at små partikler ikke tetter porene.

Kontra

Mesoscooter til hjemmebruk er en enhet for individuell bruk. Når det brukes av andre, er ikke muligheten for infeksjon utelukket.

Når enheten er forbudt:

 • soppsykdommer;
 • eksem;
 • psoriasis;
 • demodex;
 • acne;
 • fødselsmerker, papillomer;
 • brannsår;
 • skade på integriteten til integumentet;
 • rosacea;
 • graviditet, amming;
 • blodkoagulasjonsforstyrrelser;
 • endokrine systempatologier;
 • diabetes.

Det er nødvendig å utsette behandlingen av omsorg med en nylig peeling, mekanisk rengjøring.

Hvilke verktøy er nødvendig for å bruke mezoroller

Konsentrater og cocktailer regnes som de beste kosmetiske produktene for prosedyren. Den første typen omsorgsformål er rettet mot å løse et problem. Cocktailer løser et bredt spekter av estetiske problemer, et positivt resultat kan ses etter første økt. Bruk ofte det samme produktet ikke anbefales, det er ønskelig å alternative sammensetninger.

 • hyaluronsyre - fukter og glatter rynker;
 • vitamin C-ampuller blekner huden og styrker blodkarene;
 • kollagen forbedrer hudens elastisitet;
 • for betennelse, brukes serum til mesoscaler med aloe vera;
 • For å forbedre strukturen og fargen, bruk verktøy med urteekstrakter.
 • Evalar Laura serum inneholder et kompleks av peptider, hyaluronsyre, vitaminer, har en løfteeffekt, danner næring, fuktighet, gjenoppretter jevn tone;
 • for kroppspleie, for å bli kvitt flabbighet, strekkmerker og cellulitt, hyaluronsyre er inkludert i cocktailer, samt ekstrakter av grønn te, sitrus, tang, guarana.

Hvor lang tid tar prosedyren?

Varigheten er bare 10-15 minutter, dette er nok til å aktivere de biokjemiske prosessene, hud og kroppspleie. Utført i intervaller på 1-2 dager. Kursets varighet er 10 økter, etter at det er nødvendig å opprettholde resultatet ved hjelp av mezoroller en gang i uken.

Bla gjennom populære modeller

BeautyKey - rulle med titan nåler og et belegg av 14 K gull, unngår oksidasjon under prosedyren. Diamantsliping gjør ensartede mikro-kutt, skade på integgene er utelukket. Enheten er preget av holdbarhet, levetiden er spesifisert opp til 200 prosedyrer. Avhengig av ønsket effekt kan du velge lengden og frekvensen til nålene. For foryngelse, brukes scootere - 192 eller 540 med en lengde på 0,5-1 mm. For øynets ømme hud - 180, lengde 0,2 mm. For å bli kvitt cellulitt - 1200 nåler, 1 mm.

Gold Skin Roller - rullen hvor nåler 0,25 mm tykk, 1 mm lang fra medisinsk stål er plassert. Gullplating eliminerer allergiske reaksjoner, det er mulig å bruke selv for sensitiv hud. Den koniske formen av slipingen sikrer smertefri prosedyre. Passerte området sterilisering, effektiv for foryngelse, akselerert hudfornyelse.

Bioroll - utstyrt med 340 nåler, 0,5 mm lang, til profesjonell bruk - 180 nåler, 1 mm lange. Øker penetrasjonen av næringsmiddelkomponentene i kosmetikk, gjør at du kan forbedre syntesen av elastin. Det brukes til å glatte rynker, bli kvitt akne merker, dype porer, for å løse problemet med hårtap. Den har ubegrenset levetid.

DSS i røret representeres av forskjellige nållengder - 0,3 mm, 0,5 mm, 1,5 mm, 2 mm. Avhengig av hvilken modell som er valgt, kan den brukes til tynn hud på øyelokkene og området rundt munnen, for å utjevne statiske rynker, bekjempe hårtap, strekkmerker, cellulitt.

ZGTS GOLD - nålene er laget av titan, det sikres langsiktig drift, materialet er motstandsdyktig mot korrosjon. Nålene gjennomgikk laserskarphet, og dermed unngås irritasjon og skade på integumentet. Gullbelegget forhindrer reproduksjon av bakterier, motstandsdyktig mot sammensetningen av desinfeksjonsmidler. Det er mulig å velge forskjellige lengder på nåler - 0,3 mm, 0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm.

Interessant video: ZGTS 0,5 mm mezoroller og Baimiss hilauronsyre

Fremgangsmåter for forberedelse

 1. Det er nødvendig å desinfisere enheten, den utføres før omsorgssesjonen og på slutten av alle kosmetiske manipulasjoner.
 2. Senk rullen i en spesiell løsning i 15-20 minutter, sett deretter inn og vent til den er helt tørr.
 3. Rengjør ansiktet på kosmetikk ved hjelp av micellært vann eller alkoholfri tonic.
 4. Påfør den valgte kosmetikken, spred på ansiktet på linje med massasje.

Ansikts forberedelse

For rensing kan du bruke skum til vask eller et sett bestående av gel og lotion. Før prosedyren ikke anbefales å skrelle, bruk en skrubbe eller gommage. Det valgte produktet skal ikke inneholde faste partikler, aggressive komponenter. Etter rensing skyll ansiktet ditt med varmt vann, fjern fuktigheten med et håndkle.

Mesoterapi teknikk

Slik bruker du mezoroller riktig:

 • Påfør aktivt konsentrat eller en cocktail til renset hud;
 • Ansiktet er delt inn i soner - panne, øyelokkområde, munn, kinn;
 • hold rullen i det valgte området vertikalt, horisontalt, diagonalt, 5-10 ganger med samme trykk;
 • bevegelse fra midten av ansiktet til hårlinjen og øreboksene;
 • Etter å ha brukt serum eller konsentrere, vent på fullstendig absorpsjon;
 • Beroligende masker brukes til å gjenopprette huden. På siste stadium brukes en SPF-krem.

Regler for ansiktspleie etter hjem mesoterapi

For å opprettholde kosmetiske resultater i løpet av de neste dagene, anbefales det ikke å besøke stranden, solsenger, bruk soling. På de behandlede områdene i løpet av uken må du bruke en krem ​​eller emulsjon med høy beskyttelsesfaktor fra solens stråler.

Video: Steg-for-trinns instruksjoner om hvordan du arbeider med mezoroller hjemme

Fordeler og ulemper med mezorollers

Kosmetiske enheter er praktiske for selvbruk, du kan ta vare på huden hjemme. Etter bruk av bruksanvisningen er det lett å løse eventuelle estetiske problemer.

 • Øker effektiviteten til kosmetiske produkter - kremer, serum, væsker.
 • Rimelig pris.
 • Delvis erstatter salong, maskinvareprosedyrer.
 • Smertefri bruk, bare en medisinsk scooter krever tidligere anestesi.
 • Kan brukes til følsomme områder - øyelokk, munnområde.
 • Effekten kan bli lagt merke til etter den første prosedyren.
 • Lader ikke arr og skade.
 • Det er ingen gjenopprettingstid.
 • Avhengig av lengden på nålene kan den brukes ikke bare for ansiktet, men også for kropps- og hårpleie.
 1. En ganske stor liste over kontraindikasjoner som forbyder bruk av enheten.
 2. Mulige bivirkninger - kløe, brennende, lokale reaksjoner på huden, økt trykk, hodepine.
 3. Ved ikke-overholdelse av operasjonsreglene forekommer hematomer ofte, med eksponering for ultrafiolett stråling, pigmentpletter vises.
 4. Ved hyppig bruk skjer avhengighet, prosedyren mister sin effektivitet.

Funksjoner av omsorg for enheten

Etter hver behandling må du skylle rullen under varmt vann for å fjerne resterende kosmetikk. Før du bruker enheten, er det nødvendig å utføre dekontaminering, for dette nedsetter rullen i en spesiell løsning. Desinfeksjon utføres med en alkoholoppløsning eller klorhexidin i 15-20 minutter. Etter at du trenger å sette valsen slik at nålene ikke er i kontakt med andre overflater. Hold nødvendig i et beskyttende tilfelle. Hvis valsen faller, er det nødvendig med utskifting, ellers kan deformerte nåler skade integumentet.

Skjønnhetspleie vurderinger

Mesollers er en fin måte å holde huden frisk og elastisk på. Prosedyren er valgt av mange klienter på grunn av sin smertefrihet og hurtige resultater. Jeg anser det som et alternativ til injeksjoner av hyaluronsyre, vitamin cocktails, og jeg bruker det også i kroppsforming.

En stor liste over kontraindikasjoner og traumer gjør det mulig å utføre prosedyren for et begrenset antall kunder. Det er bedre å bruke en laser eller kjemisk peeling for å oppnå de samme målene. Jeg fant vurderinger av leger som måtte rette opp resultatene av ikke-profesjonell bruk.

Kundeanmeldelser

Hjem ansikts mezoroller ble min frelse. Etter at 30 nasolabiale folder viste seg, var det nødvendig å skjule rynker og tegn på tretthet under sminke. Jeg så mezoroller i butikken, uten å nøle, kjøpte den straks med titan nåler (0.3 mm). Dette er den beste enheten for selvbruk, ansiktet er merkbart ferskere, håndgribelig og løftende effekt.

Anastasia Pro Mezoroller Skinn Skinn, stål, 540 nåler (0.5 mm) med irecommend.ru

Min venn rådet meg til å prøve et mirakelhjelpemiddel for brede porer. Jeg merket ikke noe bestemt resultat, men fornemmelsen av brenning forsvant ikke, selv etter slutten av prosedyren.

Jeg følger mitt utseende, jeg kjøper alle de nye kosmetikkene. Jeg kjøpte meg selv en mezoroller, en god ting, spesielt med kosmetikk av høy kvalitet. Øyeblikkelig, gjør det selvfølgelig ikke glatte rynker. Men hvis du bruker instruksjonene, vil anti-aging effekten bli merkbar.

Nettsted om skjønnhet og helse!

Vi hjelper deg med å finne svar på eventuelle spørsmål!

Facial mezoroller: regler for bruk hjemme

Innovative oppfinnelser, hvilke kvinner for noen år siden og ikke kunne anta, dukker opp igjen i kosmetikk. I dag tilbyr produsenter en ny type dermal scrollers - en mezoroller i form av en roterende rulle med små nåler festet til basen.

Denne nyskapende enheten og raskt funnet bruk hos kvinner som gjerne søker ansikts- og kroppspleie hjemme. Når ansikts mezoroller først dukket opp, ble vurderingene om det 95% positive. Hvordan bruke mezoroller finner du nedenfor.

Hva er det

En mezoroller er en anordning i form av en praktisk roterende rulle med stålnåler festet til et plasthåndtak. Når du bruker denne enheten, påvirker ansiktet av typen akupunktur, og starter raskt prosessene for regenerering og restaurering av huden, stimulerer syntesen av elastin og kollagen. Arbeidet involverte små nåler, etterlater små punkteringer i kontakt med huden, og sikrer absorpsjon av fordelaktige stoffer i de dypere lagene av epidermis.

Opptil 200 nåler er festet til enheten. Noen modeller har opptil 1000 fine nåler, men det er ideelt å velge en mezoroller med 500-600 nåler for enkel bruk hjemme og en sikker mesoterapi-prosedyre på problemområder i huden. Du kan kjøpe en ansikts mezoroller på apotek eller på Internett, og du kan se anmeldelsene med før og etter bilder nedenfor.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Enheten er i stand til å gi hudens elastisitet, stramme konturene i ansiktet, eliminere eventuelle feil. I tillegg - kosmetikk, serum, cocktailer i sammensetningen med hyaluronsyre. Det er modeller i sammensetningen med antibiotika, hvis ønskelig, for å fjerne betennelse og irritasjon i ansiktet for å kvitte seg med økt pigmentering. Anbefales for bruk av emulsjoner og cocktailer i sammensetningen med vitamin C.

Mezoroller er egnet for bruk for omsorg for ikke bare ansiktet, men også noen deler av kroppen. Enheten kombinerer en kosmetologisk og terapeutisk prosedyre i komplekset og anbefales av mange kosmetologer med det formål å behandle et antall hudsykdommer og eliminere defekter i de øvre lagene i epidermis.

De viktigste indikasjonene for bruk bør omfatte:

 • Tilstedeværelse av rynker, flabbhet på huden integument;
 • overdreven ekspansjon av porene;
 • akne, arr, blackheads;
 • fjerning av poser, blåmerker og kråkefødder under øynene;
 • hårtap og tynnhet;
 • skallethet.

En mezoroller er en enhet som du må bruke disse eller andre medisiner som ikke alltid er harmløse og kan føre til avvisning av visse vevseksjoner, manifestasjonen av allergier. Det er kontraindikasjoner for bruk av mesoskjøleren for ansiktet, vurderinger av kosmetologer nevner disse grunnene:

 • hudsykdommer (eksem, psoriasis, dermatitt, sopp og viral lesjoner);
 • vorter, pustler, keratomer, store moles på ansiktet;
 • overdreven hudirritasjon
 • Tilstedeværelse av riper, slitasje av åpne sår, betente områder, brannskader på huden, integumentet;
 • tilbakevendende form av herpes.

Tips! Behandlingen av de nedre øyelokkområdene, øynens slimhinne og den røde grensen på leppene er forbudt.

Vanlige kontraindikasjoner inkluderer:

 • onkologiske sykdommer;
 • alkoholisme;
 • epilepsi;
 • kroniske sykdommer;
 • graviditet;
 • autoimmune lidelser;
 • hemofili.

Det er umulig å utføre en teknikk ved bruk av en rekke stoffer (kortikosteroider, antikoagulantia).

Det er veldig enkelt å bruke ansiktet mezoroller hjemme, men du må følge viktige regler. Advarsel! For ikke å bli frustrert ved bruk av mezoroller, bør prosedyrer utføres under hensyntagen til instruksjonene og testing av stoffene for tilstedeværelse av allergier. Gjennomfør testing, drypp litt penger på håndleddet eller håndflaten fra baksiden.

I tillegg kan det være bivirkninger ved bruk av disse eller andre legemidler: pigmentering på kroppen, hodepine, brennende, kløe og tørr hud i huden med overdreven følsomhet på ansiktet, halsen på grunn av bruk av lange nåler.

Effektivitet og resultater

Mezoroller kan eliminere mange kosmetiske og kirurgiske problemer. Egnet for kvinner som ønsker å få vakker hud i alle aldre, eliminere rynker og sagging, redusere pigmentering, betennelse, allergiske effekter, arr og arr etter ansiktsoperasjon.

Resultatene er ikke lange i kommer. Allerede etter å ha gjennomført flere prosedyrer, observeres det:

 • en betydelig økning i immunitet og økt motstand mot negative faktorer fra utsiden;
 • elastisitet i ansikt og hals på grunn av hyaluronsyre og kollagen som en del av preparater;
 • normalisering av blodsirkulasjon;
 • økte hetteffekter på punkteringssteder;
 • forbedring av metabolske prosesser;
 • styrke hårsekkene;
 • passerer fine rynker;
 • utseende av klare ansikts konturer;
 • å slette spor av arr, arr, brann;
 • utvidelse av porene;
 • gir hudens elastisitet.

I nærvær av pigmentering og akne, er det nok å gjennomføre prosedyren en gang i uken, så opptil 8 ganger, som vil bli vurdert - 1 kurs. For maksimale resultater, stråling, ungdom og et sunt utseende, er effekten merkbar etter en måned.

Ifølge leger og kosmetologer er en ansikts mezoroller en veldig effektiv prosedyre, hvor prisen mye tiltrekker mange kunder, og de er enda mer fornøyd med resultatet. Serum for mezoroller ansiktet er svært variert, avhengig av hva du vil ende opp med: forynge huden eller bli kvitt stillestående flekker etter akne.

Dyp rynker er redusert, elastisitet og oval i ansiktet blir gjenopprettet, pigmentflekker og fregner forsvinner på grunn av metning og hydrering av huden.

Hva er lengden på nålene

Avhengig av størrelsen på nålene er det mesoskalere etter type: hjemmelaget, kosmetisk, medisinsk.

Tips! Når du velger en annen enhet, bør du være oppmerksom på materialet som nålene er laget av. I billige analoger nåler - stål, men blir raskt sløv og bøyd. Titan nåler belagt med gull anses å være mer holdbare. De er preget av holdbarhet, slitestyrke og hypoallergenicitet.

hjem

Enheter med nåler i 0,2 - 0,5 mm i lengde og kan brukes hjemme. Disse er trygge mesoscaler-modeller for å eliminere grunne rynker og hudslaphet, utvide porene, utjevne det ovale ansiktet.

kosmetisk

Enheter med en nålelengde på opptil 0,1 mm, men gjelder kun for spesialister med medisinsk utdanning for å unngå forstyrrelser av kjellermembranen på hudintegumentet. Enheten er ment å brukes til pigmentering, nasolabial kråkefot på ansiktet, tegn på cellulitt.

medisinsk

Ruller med nålelengde på 12,5 mm kan også brukes av spesialister med høyere medisinsk utdanning og erfaring i å utføre slike prosedyrer. Kanskje den felles holdningen av anestesi for å eliminere cellulitt, fjern dype rynker.

Avhengig av lengden på nålene, er mezorollers preget av:

 • korte nåler for å normalisere blodsirkulasjonen, eliminere rynker i ansiktet, øke tonen;
 • mellomstore nåler for å redusere porestørrelse, eliminere små rynker;
 • lange nåler for å forhindre hudslaphet, dannelsen av kolloidale arr.

De beste mesoscootere for å utføre prosedyren hjemme

Følgende merker anses som de beste mesoscalere for ansiktet hjemme:

 1. Med en stålplate og nåler skåret på den, noe som utelukker muligheten for nåler igjen på ansiktet. Mesoterapi er hyggelig og smertefri. Enheten selges i et komplett sett med honning. betyr (cocktails, serum) for fuktighet. Bruken av denne massageren gjør det mulig å ikke ta seg til gjenvinningsperioden etter behandlingsforløpet. Kostnaden for 1400-1500 rubler.
 2. MT Roller sammensatt med titan nåler av forskjellige lengder og laser sliping. Dette er en helt sikker enhet for å utføre mesoterapi hjemme. Prisen er 400-500 rubler.
 3. Mesoderm, som en enhet med en spesiell form for nåler for en smertefri mesoterapi-prosedyre. I konfigurasjonen - en fuktighetsgivende spray, urte-cocktailer og serum for foryngende ansiktshud. Kostnaden er 1600-1700 rubler.

Hvordan bruke

Mezoroller er ikke spesielt vanskelig når de brukes hjemme, og hjelp fra spesialister er ikke nødvendig.

Så, for å utføre en grunne løft rett hjemme, er det viktig å følge bruksanvisningen, selv om det ikke er noe komplisert:

 1. Behandle nåler med vodka, klorhexidin, alkohol.
 2. Vask ansiktet med varmt vann og såpe.
 3. For å rense ansiktet med gel og andre kosmetiske produkter fra smuss og fett.
 4. Desinfiser ansiktets hud ved hjelp av klorhexidin.
 5. Påfør cocktailen jevnt på problemområder, deretter - bedøvelse på ansiktet for smertelindring.
 6. Å kjøre en vals i forskjellige retninger (diagonalt, opp, ned, horisontalt) i 7 minutter, og ruller dermed opp til 4-5 ganger i hver retning.
 7. Masser de behandlede områdene.
 8. Behandle huden med kosmetikk.
 9. Påfør en beroligende nærende maske og solkrem, om nødvendig, fra de negative effektene av ultrafiolette stråler.
 10. Desinfiser nåler ettersom de er beregnet til flere formål. Videre tørr og satt inn i saken.

Forberedelser brukt under prosedyren:

 • serum (Laura) i sammensetningen med hyaluronsyre for å nærme huden, senke aldringsprosessen, øke nivået av kollagen;
 • Nærende kremer med vitaminer og mineraler.

Kosmetologer anbefaler bruk av serum uten innhold av aromatiske dufter som kan føre til bivirkninger. Det er bedre å bruke trygge og sterile formuleringer uten kunstige konserveringsmidler som forårsaker allergier med rask og intensiv absorpsjon.

anmeldelser

Jeg er Marina, jeg har lenge lidd av problemhud. Kunne ikke bli kvitt akne, altfor brede porer og fet hud. Konstant følte irritasjon på ansiktet. Jeg bestemte meg å prøve mezoroller og kjøpte den med 0,2 mm nåler. Når massasje ikke følte smerte, andre ubehagelige opplevelser. Prosedyren er et mirakel. Valsen steriliserer raskt hudintegratet, men i 1-2 timer ser ansiktet ut til å bli betent, men det roer seg ned etter å ha brukt kremet og rødheten går fort. Resultater dukket opp etter 3 økter. Jeg er fornøyd med det utmerkede arbeidet på enheten. Jeg anbefaler det til alle.

Jeg, Irina, kjøpte en mezoroller, fordi de torturerte nasolabiale folder. Jeg kjøpte en enhet med titan nåler og en hypoallergen cocktail, i tillegg - askorbinsyre i ampuller for å fukte ansiktet. Etter prosedyren bruker jeg beroligende masker på toppen, så behandler jeg med en nærende krem. Jeg masserer hver sone med en mezoroller i 7 minutter, og jeg la merke til resultatene etter å ha utført 3 prosedyrer.

Jeg Dasha, har lenge latt etter et slikt mirakelapparat. Men jeg anbefaler å behandle ansiktet med anestetisk krem ​​før du masserer, siden nålene stikker ansiktet sterkt, og dette er ikke akkurat smaken av noen jenter. Jeg bestemte meg for å gå til mezoroller-ansiktet i henhold til vurderinger fra skjønnhetseksperter.

Jeg, Anna, da et problem hud dukket opp, bestemte meg for å kjøpe en mezoroller og bestilte den på Ali-Express. Arbeidsinnretningen var fornøyd. Hva er resultatet? Strekkkarakteristika på huden etter at 3 prosedyrer var borte, ble huden på ansiktet glatt, men med nåler stikker de litt, det var irritasjon. Men hva skal jeg gjøre, for uten ofre kan skjønnhet ikke oppnås.

Jeg er Irina, bestilt en mezoroller på Internett. Etter en måned med bruk er resultatene åpenbare: økt tone, innsnevring av porene. Jeg bruker ansiktsserum, jeg ruller med en rulle i 15 minutter. Resultatet var eliminering av rynker på pannen, jevn hudton og friskhet på ansiktet. Resultatet var fornøyd. Jeg kjøpte enheten for bare 500 rubler.

Jeg er Lena, jeg kjøpte en ansikts mezoroller på apoteket, det heter MT Roller, for ikke å løpe rundt salongene for å eliminere pigmentering i ansiktet. Jeg er bare glad. Ingen annen mesoterapi er så smertefri. Bare 8 minutter og som et resultat fikk jeg en smarthet, en løfteeffekt, som jeg er veldig fornøyd med. Du trenger ikke å besøke skjønnhetssalonger eller bruke mye penger på prosedyrer. Jeg likte virkningen etter mezoroller for ansiktet, prisen er veldig hyggelig og du kan fullføre prosedyren hjemme. Facial mezoroller serums kan kjøpes hos mange nettbutikker.

Jeg er Tatiana, prosedyren er enkel og smertefri, det er nok å følge instruksjonene. Dette er et godt alternativ til peeling eller salon teknikker (laser polering, mikrostrøm terapi, biorevitalisering implementering, dermabrasion, mesotherapy). Jeg bestemte meg for å gå på prosedyren for en mezoroller for en person, etter å ha sett bildet før og etter på Internett, legger jeg nå min egen til deg.

Jeg, Svetlana, bestemte meg for å prøve dette fantastiske nye produktet og kjøpte det til en gjennomsnittspris. Hun brukte 3 kurs og la merke til de første resultatene: Glatt og tonet hud, et friskt blikk på ansiktet hennes, akne samling. Jeg er veldig glad og anbefaler det til alle. Nå tenker jeg på å kjøpe en ansikts mezoroller på apoteket for å gjøre prosedyren hjemme. Hvordan bruke mezoroller hjemme, kan du lese på Internett.

Jeg, Natalya, kjøpte en mezoroller, siden rynker begynte å virke mer og oftere gjennom årene. Klippet er enkelt og enkelt å bruke. Det er nok å ta 5 minutter i forskjellige retninger. I tillegg brukte jeg hyaluronsyre-cocktailer, jeg kjøpte også avokadoolje på apoteket. Resultatet ble lagt merke til etter 1,5 måneder. Mine rynker er nesten usynlige. Jeg anbefaler. Den beste mezorollera for personen med stålnåler, effekten av dem er synlig mye mer.

Jeg Olesya, resultatene er ganske enkelt imponerende. Jeg anbefaler deg å kjøpe kvinner mezoroller med feil og mangler i huden, dype nasolabiale folder. Denne praktiske og billig håndholdt enheten er bare fantastisk. Du trenger ikke å bruke tid og penger på å gå i salonger. Jeg bestemte meg for ansikts-mezoroller-prosedyren, jeg ble sterkt oppmuntret av vurderinger. Takk mange til jentene for råd, nå ser huden min perfekt ut.

Flere Artikler Om Typer Acne