Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Prosedyren med mesoterapi kom med akne, svarte prikker og ansiktsrynker. Kosmetologen foreslo å gjenopprette huden på Mesolayne med et stoff fra Acne-serien. Prosedyren er enkel, skuddene er relativt smertefrie, jeg har ikke engang merker unntatt de små blåmerker. Effekten av kumulativ og etter første gang jeg ikke engang oppdaget noen spesielle endringer.
Bare 10 prosedyrer har gått, og nå kan jeg trygt si at mesoterapi gir resultatet av aknebehandling. Fra de tidligere ålene var det bare flekker, men jeg vil bli kvitt dem på en annen måte. Prosedyren er nyttig selv for sunn hud, siden ingen krem ​​vil levere næringsstoffene så dypt. Nå ser ansiktet mitt mye friskere og strammere ut: ingen utslett, ingen svarte flekker; Selv kråken føttene glattet ut.

Jeg ble tilbudt en cocktail av vitaminer med hyaluronsyre. Cocktail er designet for "sliten" hud. Prosedyren koster ca $ 100. Det treffer lommen, men kan gjøre huden strålende og fuktig uten rynker. Før injeksjonene ble jeg smurt med noe på huden min, det fikk meg til å føle meg litt frysende. Så brukte de mattebånd og dro i en halv time. Etter at legen åpnet ampullen og begynte å stikke.
Området på pannen og kinnene følte ikke mye som myggbittene. Men leppeområdet og nasolabial-foldene var veldig ømme, jeg dro til og med en tåre. Hele prosedyren for injeksjoner varer i 10 minutter. Etter at jeg sto opp og så på meg selv i speilet så jeg et rødt ansikt og blåmerker på ansiktet mitt. Det viste seg at karene mine var plassert nær huden og nålen falt inn i karene, hvorav blåmer.
Jeg var trygg på at rødheten ville passere innen en time. Og så skjedde det, men blåene forsvant bare en uke senere, jeg måtte glosse over dem med en korrekturleser. Resultatet av mesoterapi var strålende og klar hud. Rynkene er borte, huden er synlig fuktig.

Jeg ble enige om mesoterapi på anbefaling av en venn, hun forsikret meg om at det ikke gjorde vondt. Jeg er redd for skudd. Men som det viste seg, ble det brukt en frysepray før prosedyren, og skuddene føltes bare som myggbitt. Jeg endured det, spesielt siden prosedyren ikke varer en time, bare 5-10 minutter. Det er nødvendig å fullføre kurset, den første tiden vil ikke være nok. Jeg gjorde 4 prosedyrer. Som et resultat ble jeg kvitt akne og rynker.
Før prosedyren anbefales det å rengjøre ansiktet slik at alle mineraler, vitaminer og aminosyrer trer inn og arbeider i full kraft. Etter prosedyren er det synd å se på ansiktet, men dette er ikke overraskende, siden det ikke var en injeksjon, men det var mange av dem. Fra pricks svulmer ansiktet litt, det blir rødt. Men neste dag er ingenting merkbart. Derfor gjorde jeg prosedyren om ettermiddagen og gikk straks hjem. Om morgenen er huden frisk og glatt. Effekten varer en tilstrekkelig periode. For eksempel, etter mitt kurs har 8 måneder gått, og huden ser fortsatt godt preparert. Litt senere, har til hensikt å gjøre et annet kurs. For meg er det viktigste at jeg mistet akne.

Mesoterapi refererer til moderne kosmetologiske prosedyrer, noe som gir raske positive resultater. Dens viktigste fordeler:
+ gir dyp penetrasjon av komponenter;
+ renser huden
+ Resultatene varer lenge.
+ Effekten er merkbar etter 1. prosedyre. Det nødvendige antall prosedyrer bestemmer mesteren, avhengig av problemer og hudtilstand.
Ulempene er:
- Mulighet for individuelle hudreaksjoner. Det antas at agenten er godt tolerert, men enkelt reaksjoner er mulige. I mitt tilfelle ble prosedyrene fullført uten negative reaksjoner.
Prosedyren er ikke smertefri. Forhuden behandles med anestetisk krem. I prosessen er det et lite ubehag. Jeg ble stukket nesten hele ansiktet der det var problemer (nese, hake, kinn, panne, område rundt øynene).
Noen dager etter prosedyren så ansiktet rødt ut. Få steder ble sett injeksjoner. På den fjerde dagen så ansiktet normalt ut. Resultatene dukket opp: lettelsen ble glatt, antall inflammatoriske prosesser på huden redusert, de gamle begynte å passere, ingen nye oppstod. Forbedret hudfarge. Min effekt varede i 8 måneder.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Mesoterapi - Anmeldelse

Mesoterapi i behandling av akne. Plusser og minuser INSIDE!

I en annen gjennomgang har jeg allerede fortalt om min erfaring med å bruke plasmabehandling i kompleks behandling av akne. Jeg gjentar, i komplekse. Dette betyr at det ikke er nødvendig å plassere henne alene, som mange andre måter, et vellykket resultat av behandling og remisjon.

Så, la oss gå direkte til mitt inntrykk av mesoterapi.

Jeg gjorde kurset hennes sammen med plasmaet, og også lagt til stoffer direkte til plasmaet.

Hva som virkelig kan bemerkes forbedringer:

- generelt ble tannet jevnere, det begynte å se mer "levende";

- Globalt var det ingen effekt på mine utslett, siden problemet mitt ikke var enkelt, men i det hele tatt ble utslettene mindre;

- Jeg hadde noen ganger atopisk tørrhet fra anti-aknepreparater, som stoppet meg for mye etter prosedyrene.

Nå om ulempene ved prosedyren:

- Jeg har allerede fortalt tidligere at huden min er følsom i prinsippet, og alle manipulasjoner blir reflektert på det som regel. Det var ingen unntak. Jeg hadde blåmerker etter hver prosedyre, et sted selv om en liten kapillær briste litt. En gang i uken, en tid på 10 dager. Men til slutt løst alt i alle fall);

- Selvfølgelig er dette ikke det verste som kan være i livet, men prosedyren er langt fra det hyggeligste, selv med bruk av bedøvelsesalve. Emla, som regel. Siden slike ting er ganske allergiske, vil legen ikke tilby deg noe sterkere enn Emla og andre som henne. Ja, det duller sensasjonene, men på grunn av det faktum at det er et stort antall fartøy på ansiktet, er det umulig å stoppe følsomheten helt. Men det hele avhenger av din smerteterskel: meg, min følsomhet var fryktelig ubehagelig og noen ganger svært smertefullt, men jeg vet det formålet)) Og også visse legemidler for behandling av akne i seg selv er ganske smertefullt;

- Vel, og hvor uten prisen? Noen kosmetologer overbeviser det på en anstendig og urimelig måte. Uansett mener jeg at selv noen "spesialister" uten riktig kvalifikasjon, høye forhold og rimelige stoffer setter uforholdsmessige priser. Så tenk 100 ganger, se, konsultere, observere og velg en lege.

Og selvfølgelig, alltid husk om renslighet, sanitære standarder og be om å vise og fortelle legen alt som interesserer deg, inkludert post-prosedyre og restaurering perioder. Du har ett ansikt, som på noen måte))

Mesoterapi - Anmeldelse

Mesoterapi for behandling av problemhud

Jeg gjorde mesoterapi med hyaluronsyre som foreskrevet av en dermatologist-kosmetolog ved behandling av problemhud etter et kurs med mandelskalering. Selvfølgelig hadde jeg hørt om denne prosedyren før, men av en eller annen grunn trodde jeg at det ikke ville påvirke meg snart, siden for meg var det knyttet mer til foryngelse av huden. og jeg er fortsatt for ung for slike problemer (oh, ville det vare lenger!). Men det viser seg at det brukes i mange andre tilfeller.

Så hva er mesoterapi? Disse er injeksjoner i huden fra forskjellige vitamin cocktails (en kosmetolog velger hver for seg).

Hvorfor injeksjoner? Fordi hyaluronsyre på en annen måte ikke kan trenge inn i hudlaget på grunn av molekylets store størrelse.

. Hvordan skjedde prosedyren selv i meg:

En "fryse" påføres ansiktet, dette er en spesiell anestetisk krem ​​i 20 minutter og dekket med klamfilm. Huden er litt følelsesløs. Da legen i en sprøyte stoffet i seg selv og starter å lage mikroinjeksjon på alle problemområder, som straks vises støt, som et cocktail i form av en gel, og det tar tid å oppløse. Tilstanden av huden umiddelbart etter prosedyren kan sammenlignes med effekten av bitt bier, men uten ødem. På bare noen få timer forsvinner denne effekten, rødheten faller, bare noen av bakkenene kan løse opptil to dager.

Av minusene kan jeg bare peke ut smerten når nålen er satt inn, selv om dette avhenger av smertetærskelen. For eksempel var den første prosedyren ikke så smertefull som den andre. Som forklart for meg, avhenger det også av den hormonelle bakgrunnen til jenta / kvinnen under prosedyren. Personlig er min smerte foran CD ikke så merkbar.

. De viktigste rådene:

Ta en veldig ansvarlig holdning til valg av en spesialist som vil gjøre mesoterapi, ikke haste for kampanjer og rabatter, sjekk tilgjengeligheten av relevante dokumenter fra en lege, se etter vurderinger. Siden dette er en injeksjon i huden og kosmetologen skal være godt klar over ansiktets anatomi, på hvilke steder i hvilken dybde kan en nål settes inn!

Og mer! Under ingen omstendigheter kan rester av hyaluronka forlates på følgende måte. (selv om den vil bli lagret i kjøleskapet). Ikke lagre på helsen din, fordi dette er det som injiseres direkte under huden. Selvrespektet erfaren spesialist vil aldri gjøre dette. Tross alt er han også ansvarlig. Alle overskudd går til papirkurven. Legen min viste til og med meg før kaster ut konsistensen til gjenværende substans. Og så leste jeg noen her og var forferdet!

Effekten av visuell kommer i 1,5-2 uker. Men for huden kan jeg si at det termiske vannet, som hadde blitt absorbert i sekunder, hadde opphørt å bli absorbert. Huden blir mer hydrert og godt preparert.

Selvfølgelig, litt dyrt, men det er verdt det, spesielt hvis du bare opprettholder resultatet, er det ikke så dyrt. Hvis du avbryter, vil ikke noe dårlig skje, bare betennelser eller rynker kan komme tilbake (her som har et problem). Så, alle bestemmer om å gjøre mesoterapi eller ikke. Personlig hadde jeg bare to prosedyrer (selv om det vanligvis er minst tre ganger mer). Nå skal jeg støtte resultatet.

Og selvfølgelig fester jeg bildet umiddelbart etter 10 minutter etter den andre prosedyren:

Mesoterapi - Anmeldelse

Vitamin C mesoterapi for ung hud.

Hei alle Jeg har et problem hud fra min ungdom. Ungdommen var borte, men den problematiske huden ble igjen. Tristhet, trøbbel, sorg. Naturligvis hele mitt liv prøvde jeg å bringe huden i et anstendig utseende. I utgangspunktet var det produktene fra massene av markedet som jeg så i reklame, pluss grunnlaget, med pulver. Så var det legemidler, senere byttet til profesjonell kosmetikk. Selvfølgelig er det litt suksess, men nå husker jeg bare hvor mye arbeid jeg legger inn i det hele, hvor mye penger, håper, tid, hvor mye penger jeg reddet i mitt hjem. Og alt fordi hun ikke visste hva som var riktig for meg. Allerede, noen ordninger for å håndtere utslett jeg har bygget, veldig enkelt, men tiden er borte. Jeg har forstørrede porer, kinnene mine er mer som en appelsinskall, og tilbake, som jeg nå forstår, er det umulig å begrense dem. Det er også ujevn hudfarge, og generelt ser det ut til å være sliten.

Etter å ha opplevd litt skuffelse i kremering, leire masker og andre badyagah, begynte jeg nylig å tråkke veien til skjønnhetspleieren. Det er så mange prosedyrer og, som kosmetikk på hyllene, er selvfølgelig ikke alle av dem like nyttige og effektive, men inntil du prøver det, vet du ikke.

Så en av prosedyrene jeg testet var vitamin C mesoterapi.

Hele vinteren gikk jeg aktivt til solariumet. Uten det likte jeg ikke utseendet på huden min - kjedelig, med ujevn farge. Nå anbefalte kosmetologen at han ble bundet for ikke å dehydrere huden, for ikke å provosere fotoalderen, bemerket mellom ganger at hudtonen jeg har forlatt mye å være ønsket. For å nøytralisere skade på soling, selv hudtonen, for å fjerne fregner og akne merker, foreslo denne prosedyren. Det ble også lovet at huden etter mezo med C-vitamin kjøper tone og stråling. Så jeg, aldri forstått, hva slags hudutstråling snakker alle sammen om? Jeg forstår enten skinnet fra krem ​​eller talg, eller mikroglans fra høylytten. Min andre fantasi nekter å reprodusere. Det var imidlertid nysgjerrig på å oppleve denne glansen på seg selv.

Forresten, vitamin mezokokteyli mest billig til kost, og har nesten ingen aldersrestriksjoner. Så, det jeg tror er et normalt alternativ til kremer med vitamin C, noe som er veldig ustabilt, og det er også ukjent hvor godt det trengs i huden, og de er vanligvis dyre.

Prosedyren kostet meg et halvt tusen per økt.

Det var skummelt. Fortsatt nåler. Men det viktigste å starte, og så spørsmålet om teknologi. Kosmetologen jobber raskt, huden blir snart brukt, og selv uten anestesi er alt ikke så smertefullt. Det var praktisk talt ingen papule, bare neste dag, var punktering synlige.

Men her og bummer. På pannen var det ingen endring i det hele tatt.

Men så så jeg straks effekten på nesen og på friske akne merker. Bokstavelig talt smeltet fregner og andre uregelmessigheter av farge på ansiktet for øynene mine. Jeg behandlet freckles rolig, men jeg var glad for å fjerne merkene fra akne. Jeg var spesielt bekymret for et sted under øyet. Der poppet en kvise opp flere ganger på rad (ja, under øyet på samme sted). Så dette stedet forsvant i tre prosedyrer. Men jeg trodde det var med meg for alltid for alltid nå.

Videre, etter noen økter, begynte jeg å bli skuffet i prosedyren. Tilsynelatende er huden sliten av vanlige sår. Hun så sliten ut som om jeg plaget henne med overdreven solbrenthet. Ja, pluss ansiktet var hovent. Jeg vet ikke, kanskje dette er en tilfeldighet. Jeg bestemte meg for å gjøre 2 flere prosedyrer og runde av.

Og etter å ha fullført kurset, etter 2 uker så jeg resultatene. Sannsynligvis hvilte huden og ble forfrisket. Lukkene mine er forsvunnet, sebum er blitt mindre produsert. Hvis du presser på nesen, ble der nesten ingen fett frigjort, ble svarte prikker mindre. På bildet nedenfor kan du se fargeløse støt, jeg kunne ikke lime dem, bare klemme ut, men nye dukket opp. Men etter mozoterapiiene forlot de seg selv. Det faktum at den røde akne ikke så, jeg rengjør dem med antibiotika.

Forresten, på bekostning av skinne. Så jeg forsto ikke noe. Hud som hud, jeg ser ingen spesiell glans. Sannsynligvis for delikat

Generelt anbefaler jeg prosedyren. Hvis du elsker å ta vare på deg selv. Mirakler bør ikke vente. Men effekten er. I alle fall er det mye mer merkbart enn hjemmehelsetjeneste, om enn ved hjelp av profesjonell kosmetikk. Kostnaden er relativt høy. Spesielt hvis du teller alt-alle rør hjemme, så kommer jeg til den konklusjonen at å gå til en skjønnhetspleie på meso er ikke dyrere.

Her er noen av mine vurderinger på prosedyrene på skjønnhetssektoren:

Mesoterapi - Anmeldelse

Tungt artilleri med svært alvorlig akne, trinnvise fotografier i 2 prosedyrer

Mesteparten av tilbakemelding på skjønnhetsprodukter, hovedsakelig for ansiktet.

I fjor lider jeg fryktelig utslag. Og det er på tide for tungt artilleri.

Etter ferien ble jeg ikke engang sprinklet, men kollapset med forferdelig vulgært akne, som ikke var påvirket av alle mine vanlige salver, og flekkene forblev mye lysere enn fra vanlig akne. Og denne skjønnheten ble holdt i 2 uker.

Jeg tenkte på mesoterapi for lenge siden, men jeg var redd, tvilsom og utsatt.

Sannsynligvis er det verdt å si noen ord om selve prosedyren:

Mesoterapi er en terapeutisk teknikk, som er den lokale injeksjonen av små doser medikamenter eller biologisk aktive stoffer i overflaten og mellomlagene i huden. Medisinsk cocktails er introdusert som forårsaker en stramming (løft) effekt av huden, styrker karene, gjenoppretter metabolisme i vev og virker på fettceller, bryter og fjerner dem (lipolytisk effekt).

 1. Det kan være annerledes, mer presist for forskjellige formål, med forskjellige sammensetninger: løfteeffekt, styrke av blodkar, restaurering av stoffskifte i vev og virkende på fettceller, det er en spesiell sammensetning av anti-akne, som ble prikket for meg.
 2. alltid det samme: det valgte stoffet injiseres i små doser under huden
 3. Noen skjønnhetspleister anesteserer før prosedyren, og noen gjør det ikke
 4. Ikke dypt injisert, fullt tolerert, selv uten anestesi
 5. Etter prosedyren forblir små papiller, avhengig av stoffet, oppløses de fra 1 time til 2 dager

Indikasjoner for mesoterapi er:
• edderkoppårer (couperose)
• Akne, forstørrede porer, akne arr
• pigmentering, hyperpigmentering
• ujevn hudfarge
• store og små rynker
• løs hud
• Sterkt dehydrert hud
• fedme
• cellulitt
• strekkmerker
• Hårtap
• ledsmerter
• hevelse
• ulike typer hud arr, strekkmerker (strekkmerker);
• Hudtilstand etter plastikkoperasjoner, kjemiske peeling, Laser dermabrasion (for å redusere rehabiliteringstiden);
• Forberedelse av huden for plastikkirurgi (for forebygging av komplikasjoner, optimalisering av resultatet);
• vorter.

Kontraindikasjoner for mesoterapi:
• Graviditet, amming, menstruasjon;
• Akutte infeksiøse og inflammatoriske sykdommer, herpes;
Epilepsi;
• Kardiovaskulær patologi (hypertensiv sykdom art III, CHD);
Nephropathy, kronisk nyresvikt;
• Forstyrrelser i blodproppene som følge av sykdommer (hemofili) eller bruk av antikoagulantia og / eller antiplatelet midler;
• Tendens til keloid arr;
• Lav terskel for smertefølsomhet, patologisk nålfobi (til injeksjon mesoterapi);
• Individuell intoleranse overfor ingrediensene;
• Allergiske sykdommer;
• Gallsteinsykdom (med cellulittkorreksjon).
• Tilstedeværelse av en pacemaker (for fysioterapeutiske effekter).
I nærvær av en av kontraindikasjonene, bør avstå fra mesoterapi.

I lang tid tenkte jeg på å gjøre en median peeling eller mezo, men det andre alternativet viste seg å være mer egnet: Papirene i anti-akne-sammensetningen tar henholdsvis en time eller to, det er ingen spor om morgenen, og du kan trygt gå på jobb, lide bokstavelig 20 minutter mens den er kuttet bort. hva en uke å se, føle hvordan huden glir på ansiktet, for ikke å nevne det sosiale livet.

Men etter å ha valgt en god kosmetolog i vår by, bestemte vi oss for at et virkelig meso-flott alternativ, siden denne sammensetningen kan og bør stikkes rett inn i akne, hvorfra de passerer mye raskere, uten å etterlate spor, fjerner vi først betennelsen, men det er også merkbart lyse, og så skal vi skrelle for å komme til å rense huden, utjevne bunene av akne, rense huden slik at eksacerbasjonene ikke oppstår igjen.

Selvfølgelig er det peeling som kan brukes direkte på betennelse, men det anbefales ikke, det kan føre til forverring og forverring.

Så langt har vi besluttet å gjennomføre et kurs på 4-6 mezo prosedyrer, og deretter en peeling kurs.

Bare 2 prosedyrer har gått, og ansiktet er mye bedre, jeg tror alt ville være bra i det hele tatt, men med ankomsten av menses litt det kom ut.

Bare dermatovenerologer har lov til å utføre prosedyren.

Vi valgte mezokoktyl FARMLINE anti-akne (Frankrike).

Det er mulig å bruke 1 flaske 2 ganger. Produsenten forbyder ikke deling!

Etter oppløsning av hetteglasset er holdbarheten 10 dager i kjøleskapet!
6 ml

Sammensetningen er veldig god og virker direkte på problemet. Ingenting mer.

Indikasjoner for:

Akne lys, middels og alvorlig. Tilstand etter akne, arr, strekkmerker.

ingredienser:
METRONIDAZOL antibakteriell og antiulcer-virkning.

ZINKA HYALURONATE uttrykt antimikrobiell virkning.
HYALURONAT MEDIUM antiinflammatorisk, antibakteriell, antifungal og sårhelende effekt.
Sebum aminosyrer (tryptofan, metionin, cystein) normaliserer stoffskiftet av lipider og kolesterol.
GLYCOLIC syre er keratolytisk, den løsner keratiniserte sebaceous kjertler, forenkler frigivelsen av komoneser, stimulerer syntesen av glykosaminoglykaner og kollagen.

Handlingen av stoffet:

anti-inflammatorisk effekt, hudbelysning, post-akne stagnasjon, fuktighetsgivende.

La oss gå over til prosedyren min: legen renset forsiktig med ansiktet med skum, gnidd det med tonic, et eller annet sted fjernet moden akne og store svarte flekker, og ble deretter anestesi i form av en krem ​​i 20 minutter. Viste et nytt hjørne og en sprøyte, da jeg åpnet en ny krukke med medisiner.

Først pannen, den mest smertefulle langs håret, men alle tolererte, så kinnene, det gjorde vondt i akneområdet og den mest smertefulle er haken.

Ansiktet ser ut til å brenne, men alt går veldig fort.

Etter den første prosedyren var ansiktet rett burgunder, litt hovent, men det var ingen papiller igjen, da stoffet var ganske flytende og raskt spredt under huden.

Det var ingen spor i det hele tatt om morgenen, men betennelsene gikk raskt ned. Det var ingen spor i det hele tatt om morgenen, men betennelsene gikk raskt ned.

Etter den andre prosedyren var ansiktet veldig jevnt ingenting, som om ingenting hadde blitt gjort, om morgenen ble tannplaten synlig nivellert, posten akne ble sterkere.

Jeg har allerede sagt at det er slike preparater som det direkte er uttalt at etter åpning kan den lagres i kjøleskapet i opptil 10 dager. Siden jeg bestemte meg for å gjøre kurset, og krukken er nok for 2 ganger, dro doktoren min krukke i kjøleskapet, og hver 2 prosedyrer ble utført med en rabatt på 50%.

For prisen på en prosedyre gikk det til 1400 rubler i St. Petersburg, det er veldig billig, alt er gjort på kontoret, i gode forhold, og ikke hvor som helst i huset i støv og katthår. Hver andre prosedyre er 700 rubler. Jeg tror 4-6 vil være ganske nok.

Jeg likte legen, hun var oppmerksom og omsorgsfull, hun prøvde å gjøre det raskt, men nøye, var interessert i hennes velvære.

Men jeg var så sjokkert av min første tilstand at etter den første prosedyren skrev jeg hver 2. dag interessert i resultatet, trivsel og tilstand.

Jeg gjør mesoterapi hver 5-7 dager.

Jeg tror at alt ville gå raskere, men jeg kan ikke gå på jobb med et så rødt rødt ansikt, så jeg bruker en lett bb-krem av holik holik med spf og te tre.

Selvfølgelig er hjemmeomsorg viktig. Nå har jeg Korea, legemidler og metrogil-gel-salve for ansiktet om natten og om morgenen. Noen ganger legger jeg azelik på om natten, men ansiktet mitt er kløende og flakket.

Jeg anbefaler prosedyren, jeg håper dette vil hjelpe med en lang kamp med akne.

Jo raskere å lette flekker fra akne: Jeg anbefaler citronolje og stoffblegemiddel

Ansiktsvask, som ikke fremkaller utslett, renser seg godt og tørker ikke huden

Hvor lett det er å bytte til PP, hvor tilstanden til huden også avhenger. Husk at en fettig, søt og salt-lovende sfære for et kryss

All-Natural Cosmetics Shop Allergy-Haven

Peeling med syrer hjemme for 89 rubler ?? lett

Bekjempe akne med mesoterapi

Akne, akne og svarte prikker ødelegger livet ditt, og du kan ikke eliminere formasjonene ved hjelp av kosmetikk og farmasøytiske piller? Det er på tide å henvende seg til fagfolk. Mange eksperter hevder at den beste måten å bekjempe betennelse på på huden, er å injisere medisiner, fordi den gir den mest nøyaktige og fullstendige effekten på problemet. Hjelper mesoterapi for akne virkelig? Vi vil prøve ikke bare å finne svaret på dette spørsmålet, men også for å bestemme nøyaktig hvordan behandlingen utføres.

Indikasjoner for

Når anbefales det å gjennomføre mesoterapi for å eliminere akne? Anmeldelser av en egen kategori pasienter kan være ganske negative, fordi injeksjon av kosmetikk ikke kan hjelpe i alle tilfeller. Uten å vite de nøyaktige indikasjonene på prosedyren, bestemmer pasientene for injeksjoner og, uten å motta positive endringer, er skuffet over det.

For å unngå vanskeligheter av denne art anbefales det å besøke en kosmetolog og en hudlege som bestemmer årsaken til akne, samt muligheten for eliminering ved hjelp av noen mezokoktyl. Som regel oppnås det beste resultatet i følgende tilfeller:

 • akne på grunn av økt aktivitet av sebaceous kjertler og tilstoppede porer;
 • betennelser forbundet med aktiviteten til mikrober og andre mikroskopiske organismer.

I tillegg til å eliminere eller redusere disse problemene, registreres en god tilleggseffekt etter injeksjonene. Så forsvinner arrene fra formasjonene, huden får naturlig elastisitet, elastisitet og sunn farge, de eksisterende mimic rynkene blir utjevnet. Selvfølgelig gjør slike faktorer ansikts mesotherapy veldig populært.

Vær oppmerksom på arten av akne. Hvis de er forårsaket av hormonell forandring, subkutan myt, underernæring eller en rekke andre grunner som ikke er kontrollert av kosmetologistoffer, bør en spesielt målrettet behandling utføres først og deretter med injeksjoner for å øke beskyttelsesfunksjonene i huden.

Operasjonsprinsipp

Hvordan virker mesoterapi for akne? De fleste cocktailer fungerer i henhold til standardprinsippet, og kombinerer antibiotika og immunforsvarende ingredienser. De første ingrediensene ødelegger helt skadelige organismer som multipliserer i ett lokalt område, den andre gir raskest mulig helbredelse av huden og forhindrer gjentatte betennelsesprosesser. Hvis akne skyldes overdreven aktivitet av talgkjertlene, kan injeksjoner bidra til å redusere den fete huden.

Fordelen med denne metoden for kamp er muligheten for direkte innflytelse på problemområdet. Brukes til overflatebehandling av krem ​​og hjemmehjelpemidler absorberes i et minimum og gir ikke et uttalt resultat. Tablettene som er tatt av munnen, er mer aktive, men ødelegger kroppens mikroflora som helhet. Injiseringer bidrar også til å bringe nyttige komponenter til sentrum av betennelse, stoppe det og ikke forårsake alvorlig helsefare.

I tillegg til fordelene ved bruk av spesielle formuleringer gir mesoterapi en utprøvd beskyttende effekt på huden gjennom injeksjoner. Tallrike mikroskopiske sår fremkaller regenereringsprosesser som gjør huden mer motstandsdyktig mot effektene av mikrober og aldringsprosesser.

De viktigste stadiene av prosedyren

I utgangspunktet anbefales det å besøke en hudlege eller en hudpleie-kosmetolog, det vil si en spesialist som vil hjelpe deg med å bestemme årsaken og arten av akne.

Så snart årsakene til akne er identifisert, kan du begynne å velge en cocktail til injeksjon. En spesialist kan velge både en ferdig versjon og en spesiell sammensetning, laget spesielt for de eksisterende individuelle egenskapene til klientens kropp.

Prosedyren utføres ikke i perioden med forverring av inflammatoriske formasjoner. I første omgang behandles problemområdet med en alkoholoppløsning, deretter blir det bedøvet et bedøvelsesmiddel som nesten kan minimere ubehag. I de fleste tilfeller utfører skjønnhetsekspertene injeksjoner manuelt, dette gir økt nøyaktighet av eksponeringen.

Bivirkninger og rehabiliteringstid

Til tross for overholdelse av eksisterende sikkerhetspraksis, kan ulike bivirkninger oppstå etter injeksjoner. For det meste bør de ikke forårsake noen bekymring, men hvis de ikke forsvinner innen 3-5 dager, bør du besøke en spesialist. Pasientanmeldelser inneholder informasjon som oftest etter mesoterapi er slike komplikasjoner observert som:

 • hevelse;
 • blåmerker;
 • papler og rødhet i huden;
 • mild ømhet og kløe;
 • utseendet av ytterligere utslett, utviklingen av betennelse.

For å fremskynde helingsprosessen anbefales det å følge en rekke enkle regler som også vil minimere negative effekter etter injeksjoner. De fleste restriksjonene er knyttet til den første dagen etter behandlingsøkten. Du bør ikke vaske ansiktet ditt med varmt vann, utføre aktive hygieniske prosedyrer og være i den åpne solen. Høye eller ekstremt lave lufttemperaturer påvirker også den behandlede huden negativt. For å fjerne hevelsen, gjør neste dag etter prosedyren kule komprimerer basert på kamille eller kalendere.

Maskering av papirer, blåmerker og andre manifestasjoner av prosedyren ved hjelp av fundamentet er strengt forbudt. Uansett hvor godt verktøyet ditt er, vil det fortsatt tette porene, mikroranene og ikke tillate at huden din puster riktig. I løpet av hele rehabiliteringsperioden bør du ikke besøke badstuer, dampbad, bad og solarium.

Kontraindikasjoner for

Selvfølgelig kan behandling av akne ved hjelp av injeksjoner ikke alltid utføres, i enkelte tilfeller kan det være kontraindisert. Vanligvis er slike restriksjoner ikke relatert til selve prosedyren, de avhenger av kroppens egenskaper, forhold som kan forverres og føre til uønskede konsekvenser. Så, mesoterapi anbefales ikke for:

 • under graviditet;
 • under hormonal justering umiddelbart etter fødselen;
 • mens du spiser babyen med morsmelk;
 • under menstruasjon
 • med influensa, akutte respiratoriske virusinfeksjoner og andre virussykdommer, ledsaget av nedsatt immunitet og feber;
 • under forverring av kroniske sykdommer i indre organer;
 • i tilfelle av overfølsom hud utsatt for skade;
 • i perioden med forverring av inflammatoriske prosesser i huden og en rekke andre spesielle tilfeller.

For å beskytte din egen helse mot mulige komplikasjoner, sørg for å fortelle en spesialist om egenskapene i kroppen din og om mulige allergiske reaksjoner. Om nødvendig vil skjønnhetssektoren velge en cocktail bestående av sikre ingredienser, eller be deg om å passere de riktige testene for individuell intoleranse.

Bilde før og etter

Bilde før og etter nummer 1

Bilde før og etter nummer 2

Bilde før og etter nummer 3

Kostnad for

Fjerning av akne fra ansiktet ved hjelp av mesoterapi koster ca 2500-3500 rubler. Den spesifikke prisen for prosedyren kalles ofte bare på scenen for foreløpig konsultasjon, som bestemmer volumet og den eksakte typen sammensetning som brukes til injeksjoner. I tillegg spiller området av det berørte området også en betydelig rolle i å skape prisen på mesoterapi. For eksempel krever injeksjoner i ansiktsområdet ofte mindre materiale enn injeksjoner i ryggen.

Vær oppmerksom på at terapi utføres gjennom besøk i hele løpet av prosedyrene (ca. 3-7 besøk til skjønnhetspleieren), og ikke en enkelt økt.

Mesoterapi, som utføres for å eliminere akne, er et kraftig middel til å påvirke et eksisterende problem. Injeksjoner bidrar til å takle formasjonene forårsaket av bakterier og tilstoppede porer på grunn av overdreven sekresjon av sebaceøse sekresjoner. I alle andre tilfeller kan injeksjoner av mezococteils fjerne kun eksterne manifestasjoner, men ikke eliminere årsakene til dannelse av utslett.

Hjelper mesoterapi for akne?

Med alvorlig akne eller alvorlige former for akne, er det noen ganger svært vanskelig å finne en effektiv behandling.

Kosmetiske prosedyrer som bidrar til å oppnå et positivt resultat raskere enn andre metoder, kommer til redning.

En av disse metodene er mesoterapi, som blir stadig mer populært for å løse slike hudproblemer.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Hva er det

Fra det greske språket er "mezo" oversatt som "gjennomsnittlig". Dvs. begrepet mesoterapi i dermatologi refererer til behandling av de midterste lagene i huden.

Dette er en invasiv teknikk som involverer injeksjon av legemidler som injiseres subkutant.

Nålinntrengning utføres til en dybde på 4 mm.

Det er bestemt av en spesialist, som er listen over legemidler som skal brukes.

Dette er en relativt ny metode for behandling av akne, fordelene av hvilke er å levere stoffet direkte til problemområdet.

Samtidig er effekten på organismen som helhet svært ubetydelig, noe som gjør det mulig å unngå mange bivirkninger som forekommer, for eksempel når man tar antibiotika internt.

Hvordan gjør det

Hvordan virker mesoterapi?

Det har en komplisert effekt på problemområdene i huden:

 1. Den viktigste effekten av terapi er forbundet med innføring av narkotika. Dosene er svært små, og konsentrasjonen i vevet blir nådd på rekordtid. Legemidlene har en effekt direkte på grunn av akne, de velges individuelt. Blant dem er antibakterielle, reduksjonsmidler, vitaminer;
 2. mikroprokolene i ansiktshuden stimulerer metabolske prosesser og naturlig vevregenerering. Det vil si at et lokalt gjenopprettingsprogram lanseres i huden;
 3. punkteringer stimulerer de bioaktive punktene i ansiktet, aktiver immunforsvaret.

Alt dette sammen gir deg mulighet til raskt å oppnå et positivt resultat av behandlingen.

Det er mange som ble hjulpet av mesoterapi, mens andre behandlingsmetoder ikke ga betydelig effekt.

Egenskaper ved behandling

Mesoterapi for akne har en rekke funksjoner:

Foto: Prosedyren er effektiv i nærvær av arr etter akne

 • Metoden innebærer levering av medisinske stoffer direkte til sonen der deres handling er nødvendig;
 • Denne metoden er perfekt kombinert med andre metoder mot akne og kan være en del av komplisert terapi;
 • prosedyren tolereres lett av de fleste pasienter;
 • teknikken er effektiv ikke bare fra akne, men også komedoner, og post-akne (arr, blemishes);
 • Mesoterapi utføres på poliklinisk basis, noe som gjør at en person ikke blir distrahert fra grunnleggende daglige aktiviteter.

Men ikke tro at umiddelbart etter prosedyren vil akne forsvinne helt.

Et kurs av økter er nødvendig, hver av disse holdes ikke tidligere enn 7 dager fra den forrige.

Deretter vil det være nødvendig å besøke skjønnhetspleie en gang i måneden for å opprettholde det oppnådde resultatet.

Unødvendig å si, bør valg av klinikk og spesialist bli nærmet med største alvor.

Nøye studere tilbakemelding fra de som har avsluttet behandlingen i denne medisinske institusjonen, og til og med doktors handlinger i forberedelsesfasen for behandling kan fortelle mye.

Så, en spesialist bør:

 • finne ut årsakene til akne, dette krever data fra ulike studier;
 • forklare pasientens essens av metoden, sammensetningen av de injiserte blandingene, egenskapene til kurset;
 • utføre forskning på mulige allergiske reaksjoner.

Mesoterapi krever en strengt individuell tilnærming, den må implementeres fra pasientens første trinn på legekontoret.

vitnesbyrd

Utvalget av mesoterapi er veldig bredt og lar deg håndtere mange hudproblemer, ikke bare i ansiktet, men også på ryggen, brystet og andre deler av kroppen.

Foto: rosacea er en indikasjon på injeksjon

Denne prosedyren er tildelt og bidrar til å bli kvitt:

 • aldersrelaterte hudendringer - rynker, slapphet, alder flekker, etc.;
 • kupperose - manifestasjon på ansiktet eller synlige deler av kroppens kroppsnett;
 • arr og arr av forskjellig opprinnelse, inkludert som manifestasjoner av post-akne;
 • fet hud;
 • akne, hudormer og svarte flekker;
 • fra stillestående steder etter akne;
 • fra subkutan akne;
 • skadelige endringer på huden etter operasjon, dype skiller, dermabrasjon.

Mesoterapi for akne har så positiv tilbakemelding som behandling av aldersrelaterte endringer på denne måten.

Video: "Hvordan bli kvitt akne"

Fordeler og ulemper

Som enhver behandlingsmetode har mesoterapi sine fordeler og ulemper.

Derfor, før du godtar denne metoden for å bli kvitt akne, veier nøye deres forhold.

De positive aspektene ved metoden kan vurderes:

 • større effektivitet sammenlignet med ekstern kosmetikk og fravær av negativ effekt på hele kroppen, som med internt inntak av antibiotika;
 • et riktig gjennomført behandlingsløp lindrer akne og hudormer (selv med alvorlig sykdom), spor av akne (arr og blemmer), samt andre kosmetiske feil;
 • Generelt forbedrer tilstanden til huden, den ser frisk ut, smidig, frisk;
 • prosedyren er praktisk talt smertefri, da det brukes meget tynne nåler for bruk.
 • Resultatet etter et kurs på mesoterapi er lang.

Ulempene med denne metoden inkluderer:

 • teknikken innebærer mikroskader av huden (med innføring av medisinske blandinger);
 • Etter prosedyren er svak blåmerker, rødhet, hevelse merkbar på huden;
 • risikoen for komplikasjoner eksisterer, er det hovedsakelig forbundet med ukvalifiserte handlinger av legen.

Hvorfor vises akne etter kjønn? Finn ut her.

Kontra

Denne prosedyren har en rekke kontraindikasjoner.

Det kan ikke utføres:

 • under graviditet;
 • barn og ungdom (aldersgrense - 18 år);
 • i inflammatoriske prosesser på huden;
 • i akutt akne;
 • ved forhøyet kroppstemperatur;
 • hvis du har problemer med blodpropp.

Også en kontraindikasjon kan være overfølsomhet overfor komponentene i den terapeutiske blanding.

Derfor, selv før behandlingen, blir pasienten testet for å fastslå tilstedeværelsen av en allergisk reaksjon.

Gjennomføring av prosedyren

Og forberedelsesfasen ble etterlatt. Alle studier er gjennomført, sammensetningen av blandingen for terapi er bestemt.

Hvordan er prosedyren selv? I flere stadier:

 • huden er desinfisert;
 • bedøvelse utføres eventuelt for å redusere følsomheten til huden til injeksjoner;

Foto: Legemiddelinnsprøytning med sprøyte

 • terapeutisk blanding injiseres under huden i form av et sett med injeksjoner;
 • På slutten av prosedyren behandles huden igjen for å unngå infeksjon og betennelse.

Selve introduksjonen av stoffer under huden utføres på forskjellige måter: klassisk, maskinvare og ikke-injeksjon.

injeksjon

Injeksjon mesoterapi utføres på to måter:

 • klassisk - manuelt, i form av konvensjonelle injeksjoner ved hjelp av en sprøyte med en meget fin nål;
 • maskinvare - fraksjonell mesoterapi, punkteringer utføres av en spesiell enhet, meso-injektor.

Hver av dem har sine egne fordeler.

 • Manuell injeksjon av medisinske blandinger lar deg injisere i de mest følsomme områdene av kroppen, for eksempel i øyelokk eller nakke. Legemidlet administreres helt, uten det minste tap.

Foto: administrasjon av stoffet ved hjelp av en meso-injektor

 • Introduksjon med en injeksjon gjør at du kan dekke store deler av kroppen, for eksempel ryggen din. Prosedyretiden er betydelig redusert. Men enheten er satt til standarddypet, som ikke alltid er nødvendig. I tillegg er det et tap av narkotika, og umiddelbart etter prosedyren kan pasienten legge merke til at blåmerker og hevelse i de områdene hvor mesoinjektoren virket, oppsto.

Til tross for enkelte mangler er begge metoder for administrering av terapeutiske blandinger etterspurt.

ingen injeksjon

Det er også en ikke-injeksjonsteknikk.

Foto: Ikke-injeksjonsbehandling av akne

 • Medikamentblandingen påføres huden, og deretter trer det inn i de dypere lagene av huden under virkningen av ethvert kosmetikkapparat. For å gjøre dette kan legen velge en laser, ion eller magnetisk enhet.
 • Prosedyren er helt smertefri, etter at det er fullført, kan det bare oppstå rødme på hudområdet som vil passere seg selv.

Denne metoden brukes også til behandling av akne, men er mer egnet for å kvitte seg med blemmer, arr og andre effekter av akne, for å bekjempe aldersrelaterte endringer.

Effektiviteten av mesoterapi i kampen mot akne

Mesoterapi er faktisk veldig effektiv i kampen mot akne.

Dette forklares lett av selve prosessen.

 • Terapeutiske blandinger kan inneholde antibiotika, homøopatiske midler, vitamin-mineralkomplekser, antioksidanter, immunostimulerende midler. Alt dette bidrar til rask helbredelse av sår, fjerning av inflammatorisk prosess, normalisering av sebumproduksjon.
 • Tallrike punkteringer stimulerer kroppens forsvar, noe som bidrar til rask regenerering av huden. Vitaminkomplekser støtter hudcellens funksjon på høyt nivå.

Huden blir raskt sunn, og utslettene oppstår ikke igjen.

Bivirkninger

Etter prosedyren kan det forekomme små blåmerker, blåmerker, rødhet og hevelse på huden.

Foto: Blødninger i punkteringsstedene

Disse bivirkningene er forårsaket av punktering i huden, derfor anses å være ganske naturlig. Forresten, forekommer de ikke i alle pasientene.

Intensiteten av manifestasjonen av bivirkninger påvirker punkteringsdybden, og hvor dyktig legen utfører prosedyren.

Den farligste komplikasjonen av mesoterapi kan være en allergisk reaksjon på komponentene i den injiserte blandingen.

Derfor er det svært viktig å utføre tester på reaksjonen av kroppen før behandlingen påbegynnes.

rehabilitering

Etter mesoterapi trenger huden ekstra forsiktighet for å komme seg raskere.

Det utføres ved hjelp av kosmetiske og terapeutiske midler som gir anti-inflammatorisk, fuktighetsgivende og beskyttende effekt. Traumel C, Skinoren, Chitosan gel, Curiozin og andre er vanligvis foreskrevet.

Det anbefales å velge vanlig kosmetikk som omsorgskosmetikk, for hvilken det er absolutt ingen uønsket reaksjon av kroppen.

Legene anbefaler ikke:

 • drikk alkohol 3 dager før og 3 dager etter prosedyren;
 • ta termiske prosedyrer i rehabiliteringstiden (bad, badstue);
 • være under påvirkning av sollys eller gjennomgå en prosedyre i solariumet.

På slutten av utvinningsperioden (vanligvis er det 2-3 dager), ser alle bivirkningene opp, forsvinner, hevelse, og blåmerker løser seg.

Men rimelig forsiktighet bør utøves i hele behandlingsperioden.

Spørsmål og svar

Hvor lenge er kurset

Vanligvis består løpet av mesoterapi av 5-10 økter.

Hver av dem holdes med en pause på en til to uker. Den nøyaktige tidspunktet og antall prosedyrer foreskrevet av legen. Det avhenger av det problemet som må løses i løpet av behandlingen.

Mesoterapi er kumulativ.

Derfor, etter å ha fullført kurset, er det nødvendig å gjennomgå prosedyrene en gang i måneden for å opprettholde effekten. Antallet av slike besøk enkeltvis, vil det også bli bestemt av legen.

Foto: Introduksjonen av mezokoktyl i problemområdet

Hva er mezokoktyl

Mezococktail er en blanding av medisiner som injiseres under huden under prosedyren.

Slike blandinger kan fremstilles eller fremstilles av en lege basert på pasientens individuelle problem.

Hver sak har sine fordeler og ulemper.

 • Klar cocktailer er standard og tar ikke hensyn til hudens særegenheter og pasientens sykdom. Men blandingen som er utarbeidet i henhold til en lege resept, kan ikke være så effektiv hvis han ikke nøyaktig har valgt komponentene eller deres forhold.
 • Alle ingrediensene i cocktailen er valgt på en slik måte at de mest fullstendig løser det kosmetiske problemet. Men effektiviteten av prosedyren ligger i deres komplekse handling.

Når blir resultatet synlig

Endringer i hudtilstanden er merkbare en dag etter den første prosedyren.

Men for å løse problemet helt, må du fullføre kurset.

Behandlingen anses som komplett når det var mulig å oppnå det resultat som ble planlagt før starten.

Huden ser vanligvis frisk og frisk ut, og akne, hudormer eller svarte flekker stopper igjen.

Fungerer mesoterapi mot akne, og hvordan går prosedyren i gang?

Å bli kvitt akne i den moderne verden er mye lettere enn det kan virke ved første øyekast. Hvis formasjonene er forårsaket av en hormonell lidelse i ungdomsårene, kan du bruke vanlige masker, folkemidlene eller medisiner for å løse problemene raskt. Men det er også situasjoner der å fjerne betennelse fra ansiktet kan være ganske vanskelig. I slike tilfeller anbefales det å bruke alvorlige prosedyrer. Akne skudd er et slikt alternativ. Denne metoden er nesten garantert å bli kvitt betennelser av noe nivå av kompleksitet.

Akne Mesoterapi - Den raskeste måten å eliminere akne

Metoden for behandling oppstod mye senere enn tradisjonelle metoder ved bruk av aktuelle medisiner. Dette negerer imidlertid ikke sin høy ytelse. Noen eksperter hevder at det er mesoterapi er den mest pålitelige metoden for å eliminere akne. Derfor er pasienter i økende grad foretrukket injeksjoner, og ignorerer selv forslagene til laseraknefjerning.

Hvordan nøyaktig skudd påvirker kroppen:

 • Akupunktur. Alle vet at akupunktur allerede er anerkjent som en effektiv måte å eliminere mange patologier i kroppen. I mesoterapi settes en nål inn i huden i henhold til alle regler for akupunktur.
 • Effekt på huden fra innsiden. En stor rolle spilles av selve injeksjonen. Under huden er injisert væske, som inneholder en stor mengde vitaminer og antibiotika. Dette er de aktive stoffene som bidrar til rask eliminering av eksisterende akne. Denne faktoren har en forebyggende effekt.
 • Mekanisk effekt. Nåler brenner integriteten til huden. På grunn av dette forsøker kroppen automatisk å helbrede skaden selv. Som et resultat regenererer cellene mye mer aktivt, akne forsvinner uten spor og arr.

Mesoterapi for akne er bra fordi hovedvirkningen ikke er selve injeksjonen, men prinsippet om vann i kroppen. Faktisk stimulerer injeksjonen kroppen til å bekjempe akne. Dette gjør metoden sikrere og mer pålitelig. Dermed er den egnet for et stort utvalg mennesker, uavhengig av hudtype og reaksjon på noen stoffer. Men dette betyr ikke at det er riktig for deg. Det må forstås at selv vanlig akupunktur krever visse forhold.

Hvordan er prosedyren for mesoterapi

Hvis du har studert nøye alle aspekter av akneinjeksjoner og var overbevist, med hjelp av spesialister, at metoden passer deg, les instruksjonene for:

 1. Ved mottak av spesialisten som vil utføre prosedyren, vil spesifikke patologier bli identifisert. Derfor vil legen kunne forutsi reaksjonen av kroppen og huden, spesielt injeksjonen.
 2. Deretter vil legen avgjøre hvor mange spesifikke prosedyrer som kreves for å eliminere akne fra deg. Legen vil også forklare funksjonene i hver operasjon for å få deg oppdatert.
 3. Sørg for at injeksjoner fra akne vil hjelpe spesielle tester og tester for en allergisk reaksjon i kroppen. Takket være dette trinnet bruker du ikke den "blinde" metoden. Selv før prosedyren, vil du vite nøyaktig hvordan huden din vil reagere på injeksjonene.
 4. Basert på alle dataene som er innhentet, vil legen lage en spesifikk tidsplan for injeksjon av injeksjoner. Du vil kunne tildele tid på forhånd for hele behandlingsforløpet. Det er mye mer praktisk enn laserfjerning, der legen kan kreve et presserende besøk til klinikken neste dag for prosedyren.

Hvor lang tid tar det i gjennomsnitt å se resultatet av ansikts mesotherapy for akne

En annen positiv faktor er den hurtige effekten av injeksjoner på hudtilstanden. Dette gjør at legen og deg personlig etter den første prosedyren kan forstå hvor effektiv mesoterapi er. Merk at akne ikke begynner å forsvinne umiddelbart etter injeksjonen. I gjennomsnitt tar det minst 24 timer før injeksjonen trer i kraft. Formasjonene vil ikke forsvinne helt, men forskjellen skal være merkbar selv med det blotte øye.

Den spesifikke behandlingsperioden avhenger av utviklingsnivået av sykdommen i kroppen din. Resultatet av hele kurset - Akne og akne forsvinner helt, men det er ingen etter-acne på huden. Det er den siste faktoren som ofte er grunnleggende i valget av aknebehandling.

Når alle prosedyrer utføres, forbedrer hudens generelle tilstand. Øker elastisitet og tekstur. Dekselet er strammet, på grunn av hvilke rynker er jevnet, hvis de var før starten av behandlingsforløpet.

Opp til slutten for å forstå hvordan prosedyren og hva er mesoterapi, vil en video fra klinikken selv hjelpe deg. Se prosedyren med ekspertkommentarer:

Hvis du skal bruke akne skudd, vær forberedt på relativt høye kostnader. Behandlingsforløpet er mye mer enn konvensjonelle stoffer.

Flere Artikler Om Typer Acne