Vann, Cocamidopropyl Betainamid Meaklorid, Poloksamer 188, Bisabolol, Duft, Peg / Ppg-14/14 Dimetikon, Natriumklorid, Natrium Hyaluronat, Trisodium Edta

Virkningen av mange aggressive faktorer fører til at huden kan bli svært følsom, skjøre og fade for en stund eller for alltid. Blant disse faktorene: stress, tretthet;.

Virkningen av mange aggressive faktorer fører til at huden kan bli svært følsom, skjøre og fade for en stund eller for alltid. Blant disse faktorene: stress, tretthet; luftforurensning, tørr luft, hardt vann; lokal bruk av terapeutiske stoffer med irriterende, ikke-tilpassede kosmetikk eller hygieneprodukter.

Cleansing Micellar Lotion Avene Micellar Lotion Cleanser og Make-Up Remover, tilpasset sensitiv hud med tendens til rødhet. Avlaster irritasjon og har en beroligende effekt takket være termisk vann Avene i sammensetningen. Lotionen hjelper til med å unngå dehydrering av huden, eliminerer rødhet og følelse av tetthet, og dag etter dag gir huden en følelse av komfort.

fordeler:
- Den inneholder ikke aggressive rensende komponenter, fjerner forsiktig og grundig urenheter og sminke fra ansikt, øyne og lepper, uten å forstyrre den naturlige balansen i huden.
- Den har en lys gjennomsiktig tekstur.
- Beriket med fuktighetsgivende og mykgjørende ingredienser.
- Krever ikke skylling.
- Designet for sensitiv hud utsatt for rødhet.

søknad:
Påfør ansiktet med en bomullspute. Deretter spray Avene Thermal Spring Water på ansiktet om nødvendig.

anmeldelser

Fjern forsiktig sminke.

Kan ikke takle vanntett sminke, eyeliner.

God ettermiddag, jeg har en kombinasjonshud, utsatt for tørrhet. Jeg fikk denne lotion som gave i en gjennomsiktig krukke. Verktøyet er gjennomsiktig og lukter ikke. Sett det på en bomullspute, resultatet: pulver og vanlig blekk vasker bort med et smell, men du må prøve liner. Øynene stikker ikke. Fukt huden, tørker ikke, forårsaker ikke allergier. Veldig raskt konsumert. Generelt, den vanlige micellar-lotionen. Du kan finne bedre og til en fornuftig pris.

Rengjør forsiktig, volum, tørker ikke, økonomisk.

Jeg er eieren av denne rensende micellar lotion fra Avene 400 ml. Jeg har skrevet på pakken at 100 ml er en gratis bonus). Alt som står på emballasjen til denne rengjøringen, virker på huden min. Makeup fjerner veldig lett påført fuktet sponzhik hold i 30 sekunder og tørk uten problemer all sminke på svampen. Jeg renser hele ansiktet med det, etter rensing er huden fuktig, det krever ikke ekstra fuktighetsgivende krem. Sømer huden, forhindrer tørrhet. Økonomisk å bruke. Neste gang vil jeg definitivt kjøpe den igjen.
Min hudtype er fet panne, og alt annet er normal hud.

Veldig delikat rengjøring, økonomisk forbruk.

Flott lotion! Jeg har veldig følsom hud, og for meg viste det seg å være bedre enn til og med den elskede rosa Bioderma (som etterlot ubehagelig tørrhet bak den). Vodichka Aven tørker ikke, strammer ikke huden, forårsaker ikke irritasjon, smaker ikke bittert (hvis det plutselig kommer på leppene), klyver ikke øynene, renser og oppfrisker huden godt. Ingen film eller klebrighet. Krever ikke etter påføring av hurtig krembehandling. Jeg anbefaler alle jentene med sensitiv / tørr / dehydrert hud. Jeg kjøper meg selv en nese flaske og vil fortsette å kjøpe videre.

Stickiness på ansiktet.

Jeg har fet hud utsatt for utslett, pigmentering, svarte flekker, dilaterte porer.
Dette verktøyet kan og utfører sin funksjon, det vil si fjerner sminke og renser huden, men for meg er det en stor minus - det etterlater en ekkel, klebrig film på ansiktet. Dette er ikke Bioderma, hvor du kan rense ansiktet ditt og ikke rush på badet for å vaske med gel og vann. Etter dette betyr det at jeg kjører øyeblikkelig der for å bli kvitt klebrigheten.

Ikke forårsaker irritasjon på huden.

Dårlig vaske sminke, etterlater film på huden.

Jeg har tørr følsom hud.
Det virker som om micellarvann er svært vanskelig å ødelegge, men Avene lyktes.
Hvilke plusser har blitt notert av meg:
- forårsaker ikke irritasjon som utslett eller akne
Hva er ulemperne:
- vann forårsaker brennende følelse i kontakt med slimhinner eller øyne
- vasker sminke fra det andre, og deretter det tredje anropet
- Samtidig må bomullsputen gnides på huden, noe som er traumatisk for huden og gir grunn til ideen om å bruke micellært vann
- klæbrighet er igjen på huden, jeg vil vaske ansiktet mitt med vann
Generelt er dette middelet ikke egnet for en daglig rituell rituell, det er for trist. Og absolutt ikke for pengene.

For meg selv fant jeg ingen fordeler.

Ikke lindrer irritasjon, fjern ikke sminke etter bruk av en klebrig film på huden.

Min hudtype er normal, noen ganger utsatt for tørrhet og irritasjon.

Kjøpt denne lotionen for å bruke den som den siste fasen av rensing av huden. Hun trodde på produsentens beskrivelser at lotionen ble opprettet for sensitiv hud utsatt for irritasjon.

For meg, så viste lotion seg selv fra den verste siden. Etter vasking, hvis det fortsatt er sminrest i ansiktet, kan ikke lotionen fjernes. Jeg legger lotion på ansiktet mitt med en bomullspute som tonic. Etter bløting og tørking i ansiktet er det en ubehagelig klebrighet, jeg vil vaske ansiktet mitt en gang til.

Flere ganger prøvde jeg å lide og ikke å vaske den av, men i dette tilfellet, etter 20-30 minutter, begynner huden å rødme og klø.
Når jeg vasker den av etter bruk, ser jeg ingen effekt fra det, huden blir ikke hydrert.

Micellar vann Avene

Micellar vann er designet for å rense og forsiktig tone epidermis. Produktets kosmetiske merke Avene basert på det samme termiske vannet fra en naturlig kilde, beriket med nyttige mineraler og komponenter til huden.

Som alle andre produkter har micellar vann Avene sine egne egenskaper, som vi vil diskutere i neste avsnitt av artikkelen.

fordeler

Et kjent kosmetisk merke for noen år siden ga ut et nytt produkt på den tiden - micellar vann Avene Cleanance, som umiddelbart ble et populært og ettertraktet produkt av kvinner rundt om i verden.

 • Cleanance Cleanser er basert på Avene termisk vann i høy konsentrasjon, noe som gjør huden til å gi høy kvalitet omsorg uten irritasjon;
 • Micellar vannrengjøringsmiddel fjerner selv vanntett sminke og renser forsiktig området rundt øynene og leppene;
 • Verktøyet ble opprettet, ikke bare for å fjerne dekorative kosmetikk, men også den viktigste hudpleie av fet eller kombinert type, inkludert normal;
 • Micellar-produktet er ideelt for eiere av fet hud og klarer perfekt med oljeaktig glans på ansiktet;
 • Verktøyet normaliserer lipidbalansen i huden og reduserer produksjonen av talg;
 • Avene Cleanance micellar er egnet for kvinner med problematisk hud og ungdom som lider av økt sebumsekresjon og tilstoppede porer;
 • Økonomisk forbruk lar deg bruke produktet i lang tid;
 • Micellar vann krever ikke skylling og etterlater ikke en fettfilm på ansiktet;
 • Væskekonsistensen av produktet har en subtil behagelig aroma;
 • Tusenvis av forbrukere over hele verden har klart å evaluere produktets høye kvalitet;
 • Micellar vann Avene Cleanance selges på apotek.

struktur

Rengjøringsmikellær vann er basert på Avene termisk vann, beriket med naturlige mineraler, noe som gjør produktet ekstremt trygt for daglig bruk. Blant komponentene i legemidlet er det en likør Laurat - en viktig ingrediens for normalisering av talgproduksjon og fjerning av fet skinn fra epidermisoverflaten.

Hvordan bruke

Hovedformålet med Avene micellar vann er å fjerne sminke fra ansiktets hud: daglig eller mer vedvarende. Med hver type sminke, håndterer dette produktet "hurra" uten å irritere den delikate huden i ansiktet i øyet, noe som er spesielt verdsatt av eiere av den følsomme epidermis.

I tillegg kan Avene micelle brukes til å rense ansiktet helt uten å bruke vann, for eksempel midt på dagen eller på reise. Det anbefales at du bruker produktet på et tidspunkt når du vil fjerne sminke eller rester fra ansiktet, bare rengjør huden eller til og med bytte den med en fullstendig vaskemiddel.

For daglig vask, bruk Avene micellar vann 2 ganger om dagen, morgen og kveld. Påfør produktet på en bomullspute og tørk ansiktets hud etter massasjelinjer.

For å fjerne sminke, bruk et kosmetisk produkt om kvelden eller på et tidspunkt når du vil fjerne sminke. For vedvarende sminke kan du trenge to trinn av rensing med Avene, og begge takk til micellar vannrensing.

Kvinner med kombinert eller dristig type epidermis kan bruke produktet daglig, når som helst på dagen eller natten, så snart de føler seg ubehag på hudens overflate: en følelse av "fett", støv.

Kosmetologen sier om det er verdt å vaske micellar-agenset med vann:

anmeldelser

Avene Cleanance micellar vann reagerer svært godt på grunn av kvalitetssammensetningen uten parabener, smaker, fargestoffer og andre frastøtende komponenter. Produktet er egnet for å fjerne sminke og bryr seg om problemhud. Forbrukerne sier at "micelle" takler enhver type sminke uten vanskeligheter, renser huden perfekt fra sminke og overflødig støvstøv.

I tillegg er micellar Avene Cleanance egnet for ungdom og kvinner med problematiske hudtyper, det danner rent porene og fukt huden, reduserer overskuddsproduksjonen av talg og håndterer hatet i T-sonen.

Jentene legger merke til de hyggelige opplevelsene i ansiktet etter bruk av produktet og legger merke til at det ikke går ut av film på ansiktet. I tillegg til den hyggelige aromaen, forbruker forbrukerne det økonomiske forbruket av midler og anbefaler å velge en større krukke - dette gjør at du kan spare på produktet og nyte det i lang tid.

Avene micellar lotion 400 ml, anmeldelser

God ettermiddag, Mikrushanochka! Liker du miceller? Avene micellar lotion er et slikt verktøy for meg nå, jeg tar av sminke min, så bruker jeg ansiktsrens, toner og grunnleggende pleie. I dag vil jeg fortelle deg detaljert om Avene micellar, anmeldelser, inntrykk.

Jeg har allerede skrevet i detalj om micellar vann, dets egenskaper og egenskaper. Du kan lese her.

Avene Micellar Lotion

Praktisk fin flaske på 400 ml, ganske økonomisk, nok for 4-5 måneder med daglig bruk. Standard plastemballasje, uten dispenser, i vanlige farger av Avene.

 • En egenskap av micelle lotion Avene er at den ikke kan vaskes av. Ikke alle miceller kan skryte av det. Dette er praktisk. Men jeg vasker fortsatt av.
 • Midler egnet for ansikt og følsomt øyeområde.
 • I komposisjon, som med alle midler av Avene, termisk vann, som bør fjerne irritasjon og berolige huden.

Jeg elsker Avene-kosmetikk, jeg kjøper det regelmessig på https://www.pharmacosmetica.ru/, de har fantastisk termisk vann, fuktighetsgivende kremer, ansiktsskrubb, leppebalmer, men bruker nesten en tredjedel av emballasjen av Avene micellar lotion, jeg og Jeg kan ikke få venner med ham.

Avene Micellar Lotion, anmeldelser:

 1. Lotion fjerner sminke dårlig, men det er ikke vannbestandig, den vanlige micellen fra samme kompliment gjør det mange ganger bedre. Selv om jeg forstår at hun ikke kan skryte av en slik sammensetning, som for eksempel farmasøytisk kosmetikk.
 2. Etter kontakt med øyne forårsaker lotion ubehag, klemming.
 3. Etter det er det ingen følelse av ren hud, jeg vil vaske.

Kostnaden ved å pakke 400 ml - rundt 1300 rubler før rabatten.

Generelt kan min anmeldelse ikke kalles negativ, men det er heller ingen spenning fra lotion. Den andre gangen vil jeg ikke kjøpe, dessverre. Har du prøvd Avene micellar lotion, hvordan får du det?

Micellar Solution Avene Micellar Lotion Cleanser og Bio-Remover vs Bioderma Bioderma Sensibio H2O

På en eller annen måte skrev jeg allerede om Bioderma Sensibio H2O micellar vann, jeg kan si at fra tidspunktet for vurderingen skiftet jeg til en fullstendig rensing av huden med dette vannet.

Hvor jeg bor nå, er veldig hardt vann, og huset er ikke helt nytt, rørene som dette vannet strømmer og faller inn i leilighetene er ganske gamle. Alt dette bidrar ikke til en god tilstand av huden, som i de senere årene har jeg blitt ganske forverret.

Jeg har prøvd forskjellige skum og geleer å rense huden, prøvde å tjære og kull såpe enn bare ikke vasket :) Jeg merket at huden var mye jevnere når jeg tar min makeup uansett på hvilken måte og ikke vaske med rent vann fra springen, men ikke lenge Jeg kunne tvinge meg til å bytte til denne typen rensing (jeg liker vann.). Men til slutt, med denne micellen, begynte jeg å legge merke til endringer til det bedre (etter omtrent et par måneder, da jeg helt byttet til rensing med denne løsningen). Som et resultat er huden nivellert og utslett eller støt skje mye sjeldnere. Vel, her bestemte jeg meg selvfølgelig for å eksperimentere :)

Micellar vann Avene Micellar Lotion Cleanser og Make-Up Remover ble kjøpt, som jeg vil sammenligne min favoritt Bioderma.
Så, hva lover produsenten:

Avene Micellar Lotion Cleanser og Make-Up Remover, tilpasset for sensitiv hud med en tendens til rødhet.

Virkningen av mange aggressive faktorer fører til at huden kan bli svært følsom og skjør og falme enten for en stund eller for alltid. Blant disse faktorene: stress, tretthet; luftforurensning, tørr luft, hardt vann; lokal bruk av terapeutiske legemidler med irriterende virkning, ikke-adhered kosmetikk eller hygieneprodukter.

Micellar Lotion Avene Micellar Lotion Cleanser og Make-Up Remover er spesialdesignet for rensing og fjerning av sminke fra sensitiv hud med rødhet:

- mettet med termisk vann Aven, som fjerner irritasjon og har en beroligende effekt, eliminerer rødhet og følelse av tetthet.

- inneholder ikke aggressive rensende komponenter, fjerner forsiktig og grundig urenheter og sminke fra ansikt, øyne og lepper, uten å forstyrre den naturlige balansen i huden.

- Takket være en lys gjennomsiktig tekstur beriket med fuktighetsgivende og mykgjørende komponenter, hjelper Cleansing Micellar Lotion å unngå dehydrering og gir huden en følelse av komfort dag etter dag.

søknad:
Påfør Avene Micellar Lotion Cleanser og Make-Up Remover til ansiktet med en bomullspute. Deretter sprøyte ansiktet om nødvendig med termisk vann.

Så, den største forskjellen fra Bioderma er lukten. Avene lukter veldig fint og ømt, Bioderma micellar lukter ikke noe i det hele tatt.

De er identiske i tekstur, men ikke i komposisjon.

AVENE: Avene termisk kildevann, kokamidopropyl betainamide mea klorid, poloksamer 188, bisabolol, fragance, PEG / PPG-14/4 dimetikon, natriumklorid, natriumhyaluronat, trinatrium EDTA.

Se den nakne, som de sier, øye dimetikon (silikon) og parfyme, men det gilauronka og bisabolol, som har en antiseptisk effekt på huden.

BIODERMA: vann (Aqua), PEG-6 caprylsyre / caprin glyserider, propylenglykol, Cucumis Sativus (agurk) Frukt Extract, mannitol, xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, dinatrium EDTA, cetrimoniumbromid.

Caprylsyre / caprin Glycerider - it bløtgjøringsmidler som fukter og lindre huden, er det en agurk ekstrakt, som også beroligende, sofistikerte komponenter slik Rhamnose og fruktooligosakkarider som lindrer huden og har en antiseptisk virkning. Men det er propylenglykol (en billig luftfukter) og dinatrium edt, som også synes å ikke være veldig nyttig, men det øker holdbarheten til produktet.

Generelt, i sammensetning, virker det til meg, Bioderma, til tross for alt, vinner fortsatt. MEN! Etter rengjøring med Bioderma tørker huden ikke, men jeg bruker krem ​​og føler meg komfortabel. Etter å ha brukt Aven, mest sannsynlig på grunn av innholdet av Dimethicone, føles huden mer fuktig, kremet har ikke det som det. Det er med denne løsningen at jeg tørker huden om morgenen etter vasking (om morgenen forlot jeg fortsatt å vaske med vann). Jeg bruker ikke krem ​​etterpå, siden jeg fokuserer hovedsakelig på mine følelser nå - huden tørker ikke, det føles behagelig - det betyr at krem ​​ikke er nødvendig ennå.

Kvaliteten på å rense huden fra sminke Bioderma er i ledelsen - det vasker bort alt, inkludert mascara, eyeliner og så videre. Med Aven vanskelig - nesten ingen blekket er slettet, er jeg utslitt utrolig mye bomullsdott og fortsatt 100% følelse av at sminken er fjernet, har jeg ikke fått.

Generelt håper jeg det hjalp deg litt for å danne en mening om disse to produktene. Avene Micellar Lotion Cleanser og Make-Up Remover er egnet for en kombinasjon av tørr hud, forutsatt at du er klar til å fjerne øye sminke med et ekstra middel. Hvis huden er følsom og mer utsatt for fett - Bioderma Bioderma Sensibio H2O, og dette verktøyet er mer allsidig, så langt er fortsatt min favoritt. Generelt er begge løsningene verdige, så du må prøve alt.

KLINNMIKELL Vann for problemhud

400 ml flaske

400 ml flaske

Cleansing Water Face Klinans fjerner skånsomt smuss og makeup (inkludert vanntett), men på grunn av glyceryl laurat bidrar til å kontrollere talgproduksjonen. Huden blir ren, frisk og oppdatert.

 • beroligende
 • rensing
 • Fjerning av sminke
 • Matting effekt
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • struktur
 • fordeler

  Omfattende omsorg for fet og problem hud.

  Kundeanmeldelser

  Kunder anbefaler dette produktet til sine venner..

  Jeg liker dette micellar vannet veldig mye. Jeg har problemhud med utslett. Dette vannet renser helt og gir ikke overdreven hud. Jeg la merke til at utslett passerer. Jeg prøvde å bytte til et annet merke, men alt var veldig tørking av huden min på grunn av hvilke utslett dukket opp igjen. Og jeg gikk tilbake til KLINNEN. Perfekt for meg! Og jeg har lenge vært på jakt etter det perfekte verktøyet.

  Fortell meg, takk, kan jeg bruke dette produktet som en lotion etter hovedrensingen? Lotionen fra denne serien tørker min fet hud

  Aven Cleansing Micellar Lotion

  Daglig rensing av følsom, utsatt for rødhet i huden.

  Huden er ren, frisk, uten sminke rester. Det er ingen irritasjon og følelse av tetthet.

  Avene Micellar lotion (Aven Cleansing Micellar Lotion) for alle typer sensitiv hud.

  Takket være den delikate formelen, renser Avene Micellar lotion micellar lotion forsiktig, lepper og hud rundt øynene. Sammensetningen beriket med fuktighetsgivende ingredienser bidrar til å opprettholde det naturlige fuktighetsnivået i sensitiv hud.

  Regelmessig bruk av Avene Micellar lotion gjenoppretter hudens lipidfilm, nærer den med næringsstoffer og fuktighet, lindrer irritasjon og gir friskhet.

  • Avene termisk vann myker, fukter og beroliger delikat hud;
  • Bisabolol forbedrer huden turgor, fuktighet, lindrer irritasjon.

  Inneholder ikke parabener.

  • parabenfri

  Påfør lotion på ansiktet med en bomullspute. Deretter sprøyte ansiktet om nødvendig med termisk vann. Krever ikke skylling.

  Aven Klinans Micellar vann 400 ml (Avene, Cleanance)

  Fjerner forsiktig urenheter og sminke, regulerer talgproduksjonen

  Få varsel ved mottak av varer til lageret

  beskrivelse
  Anmeldelser (13)
  Skriv en anmeldelse

  Klinans rensende vann inneholder Avѐne Termisk Vann i høy konsentrasjon. Fjern forsiktig urenheter og sminke (inkludert vanntett), og på bekostning av Glyceryl Laurat bidrar til å kontrollere sebumproduksjonen.
  Huden blir ren, frisk og oppdatert.

  SØKNAD

  Tørk ansiktet med en bomullspute dyppet i micellar vann.
  Krever ikke skylling med vann.

  COST

  Jeg har lagt merke til dette merket på råd fra min kosmetolog. Min hudtype er fet problem. Om vinteren blir det mer tørt og veldig følsomt. På apoteket kjøpte jeg rensende termisk vann, rensegel og krem. Jeg vil skrive om vannet, fordi den feilaktige bruken brakte huden min til en beklagelig tilstand. Og kanskje vil min anmeldelse være nyttig for noen og redde deg fra feil. Så: rensende vann er skrevet på pakken, det krever ikke skylling, for fet hud, det er hypoallergen, ikke-benzogen. Ingredienser: aven termisk vann, butylenglykol, pentylenglykol, ricinusolje, cetrimoniumbromid, natrium EDTA, duft, glyceryllaurat. Apoteket fortalte meg at dette er det samme som micellar vann. At du først må vaske ansiktet med gel, tørk deretter ansiktet med dette vannet, som en tonic, og påfør kremet. Jeg gjorde nettopp det, og en måned senere ble ansiktet mitt bare forferdelig. Nasty små subkutane komedoner begynte å dukke opp. Selvfølgelig begynte jeg å studere detaljert informasjon om alle de midler jeg brukte på den tiden. Og jeg skjønte at jeg må bytte omsorg. Termisk rensende vann, som micellar vann, er ikke en tonic. Dette er nettopp det rensende vannet som fjerner sminke og det skal skylles av. Da endret jeg sekvensen - først tar jeg av sminken min med en plate fuktet med dette vannet, så jeg vasker ansiktet mitt med en gel, så vær sikker på å bruke tonic og krem. Og nå er jeg veldig fornøyd med dette vannet. Hun fjerner sminke godt. Jeg har allerede annet skum, tonic og krem. De hjalp meg til å helbrede huden, og jeg vil definitivt skrive om dem også. Selvfølgelig virker alt alltid i komplekset. Men dette termiske vannet renser huden veldig bra og forårsaker ikke irritasjon. Volumet på 400 ml var nok i 5 måneder og litt mer igjen. Jeg vil kjøpe mer.

  Utmerket rens av smuss. Vasker selv øye sminke. Reddet flere ganger når det ikke var mulig å vaske ordentlig. Men det er fortsatt en følelse av filmen etter bruk, og det er et ønske om å vaske med vann. Stor flaske, som er nok for meg i et år med bruk. Det er et åpningshull for ikke å åpne lokket helt. Har ingen lukt

  Micellar vann fra Aven Klinans er det vanligste vannet, dårlig håndterer rensing og regulering av talgproduksjon. Normal mascara vaskes ikke. Må legge til ekstra midler. Vodichka veldig lett, veldig myk. Dette er kanskje det viktigste og eneste pluss. For sommeren vil være veldig svak. Hvis bare etter at du har brukt en god rensingsmousse eller gel for vask, kan du gå.

  Vann renser huden godt, gir ingen følelse av tetthet. Men etter at jeg har brukt det, har jeg en følelse av klæbrighet i huden, så jeg fortsetter å rense og vaske ansiktet mitt med gel fra samme serie. Lukten er hyggelig, strømmen er gjennomsnittlig. Allergier forårsaket ikke, selv om huden er følsom. Generelt anbefaler jeg.

  Smeltevannet er bra, men ble ikke min favoritt. Sminke rydder opp, men huden min blir rød når den står på ansiktet mitt, så jeg vasker det med vann og gel umiddelbart. Brukes til slutt, men jeg vil ikke bestille mer

  Akne: hvordan å kurere akne

  Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

  Avene Micellar Lotion

  Allerede halvparten av flasken Avene rensende micellar lotion har blitt brukt, og det er mulig å oppsummere konkret resultat om fordelene eller skadene. Kjøpt dette produktet i apoteket "gorzdrav" til en rabattpris på 700 rubler. Designet lotion for alle hudtyper, spesielt for følsomme.

  Tilbakemelding på Avene Micellar Lotion

  Produsenten Avene skriver at lotionen ikke trenger å vaskes av, det fjerner sminke fra øynene og leppene, fjerner rødhet, irritasjon, brennende og andre ubehagelige opplevelser. Basert på termisk vann, gjenoppretter vannbalansen i huden. I tillegg til sminke kan lotion enkelt brukes til ubehagelig følelse.

  Nå om mine inntrykk om rensende micellar lotion Avene. Lukt av lotion spesielt hyggelig, som alle produkter Avene. Fjerner fettete glans, smuss akkumulert på ansiktet, fjerner tørrhet og tetthet, og fjerner til og med rødhet! dvs. betent elementer blir mindre rød, flekker lettere.

  Etter 10 minutter etter tørking av denne lotion, ser huden veldig godt ut, frisk med en mer jevn farge. Det er faktisk micellar lotion utfører alle sine oppgitte funksjoner: det gjenoppretter lipidfilmen, oppdaterer, lindrer irritasjon.

  Hvis vi snakker om øynene, i dette tilfellet bør du ikke engang kjøpe en separat øye sminke remover. Dette er ganske nok, det er mykt og fjerner godt, mens fuktighetsgivende og lindrende irritasjon.

  Så jeg anbefaler på det sterkeste at du har et slikt verktøy i din kosmetiske pose. Naturligvis ikke-medisinske, hypoallergene. Selv om du har fet hud, vil løsningen gjøre. Det er veldig mykt, ikke skader huden, hjelper bare med å gjenopprette.

  Sammensetningen av micellar-løsningen fra Avene er også meget fornøyd: Avene-termisk vårvann, pentylenglykol, PEG-6 kapryl / Capricglyserider, dinatrium EDTA, duft, PEG-40 hydrogenert kastorolje, sclerotiumgumm, natriumbenzoat, natriumklorid.

  For det første, termisk vann - grunnlaget for denne lotionen. Pentylenglykol er en god fuktighetskrem og hjelper til med å trenge inn i de aktive ingrediensene i de dypere lagene i huden. PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides - øker oppløseligheten av stoffer og øker konsentrasjonen. Dinatrium EDTA er et farlig kreftfremkallende middel, regulerer viskositeten, myker vannmiljøet. Duft er den spesielle duften av Avene. PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - et derivat av ricinusolje, har mykgjørende egenskaper, etterlater en beskyttende film på huden. Sclerotium Gum fukter, beskytter huden, kremer blodårene. Natriumbenzoat virker antiseptisk, øker penetrasjonen av aktive stoffer inn i huden. Natriumklorid tilsettes for viskositetsbestanddeler.

  Hvor mye er Avene micellar lotion

  Den gjennomsnittlige kostnaden for en slik lotion er 800-900 rubler. Du kan kjøpe i apotek eller nettbutikk.

  Hjemmehjelp Avène for akne hos voksne: Hvordan velge og hva kan det gjøre?

  Hva er Avène Cleanance?

  Avène-linjen for problemhud kalles Cleanance - og hvis du har kommet over akne i livet ditt, kan du ikke høre om det. Avène mener at hjemmeomsorg er et viktig skritt i behandlingen av akne. Det bør fungere som forebygging av forverring og støtte av huden mellom faglige prosedyrer.

  Sammensetningen av to linjeprodukter har nylig blitt oppdatert: Rengjøring Ekspert sebum-regulerende emulsjon og TriAcneal Expert anti-inflammatorisk emulsjon. Nå er det ingen syrer i dem. Og i stedet for syrer, er en komponent ekspressin, en keratolytisk basert på planteekstrakt (reduserer antall svarte prikker, utmerker hudtekstur). Det har blitt klinisk bevist at i en prosent konsentrasjon er det mer effektivt enn 6% glykolsyre, men det bryter ikke lipidlaget og er egnet for sensitiv hud.

  I Magic Box: all omsorg og sminke

  11 prøver av kosmetikk - og en brosjyre av den nye boken "Ultra-kosmetikk" i hver boks.

  I tillegg til expressin inneholder begge emulsjoner diolenil (dreper bakterier som fremkaller betennelse) og termisk vann Avene (reduserer irritasjon). Forskjellen er at TriAcneal Expert har et retinaldehyd som jevner og reduserer post-acne arr (derfor er den beregnet på hud med moden akne). Og i emulsjonen har Cleanance Expert lagt til monolaurin, som regulerer talgproduksjonen. Mellom emulsjoner kan kombineres.

  Hvem er våre heltinne og lege?

  Deltakerne i testen denne gangen - pasientene til "Institutt for plastikkirurgi og kosmetologi", hovedsakelig med den første graden av akne. Alle observeres hos lege-dermatovenerologen, dermatologen og kosmetologen Galina Viktorovna Sofinskaya. Før hun jobbet på IPCC, var Galina Viktorovna, tjuefem år gammel, leder av barnas kosmetikkavdeling på Beauty Clinic på Arbatsenteret, hun har stor erfaring med å behandle pasienter med akne.

  Hvilken effekt kan du forvente fra hjemmebruk fra akne?

  Vi spurte Galina Viktorovna, hva skal vi forvente generelt når vi bruker hjemmepleie? Hun var ærlig: "Akne oppstår på grunn av at hemmeligheten til sebaceous kjertel forblir i kanalen og tråler den (det kan være mange grunner til dette: redusert hudimmunitet, stress, gastritt, antibiotika, hormonfeil osv.). i verden er kremet ikke i stand til å fjerne kanalene i talgkjertlene. Dette gjøres ved rensing, peeling og andre kosmetiske prosedyrer. Og hjemmeomsorg tillater ikke at de blir tilstoppet igjen. Det normaliserer kvaliteten på utskillelsen av talgkjertlene, stimulerer veksten av nye "riktige" celler og oppdaterer stratum corneum. "

  Hvem er de "riktige" cellene?

  Cellene i stratum corneum vokser vanligvis i en jevn kubisk form og har en utmerket metabolisme. Når du beveger deg inn i de øvre lagene i huden, kommer innholdet ut av dem, de blir tette, flate og sammenlås som rustning for å beskytte kroppen. Det burde være.

  Men la oss si at du er under stress. Metabolismen forstyrres i cellene. De er ikke så glatte, vokser i feil rekkefølge - som bøker som er spredt på bordet. Mellom dem er adhesjonen brutt, en ujevn overflate med "hull" dannes.

  Den første konsekvensen: huden begynner å skrelle ujevnt. Når du bruker krem, blandes vevene av stratum corneum med den. Og denne "sement" du, uvitende om noe, gni inn i ekskretjonskanalene i talgkjertlene, blokkerer dem. Det er betennelser.

  Den andre konsekvensen: Smusspartikler fra miljøet kommer inn i "hullene" mellom cellene. Dette blir lagt merke til av de underliggende cellene til Langerhans, og de sier ":" Hana, venner, du må bli patched raskt! "En hær av blodceller og antistoffer blir sendt til problemområdet. I speilet ser du rødhet.

  Hva lover Avène Cleanance hjemmehjelp?

  Bring celleomsetningen i rekkefølge: normaliser peeling, fuktighetsgivende, kvalitet og kvantitet av sekresjon. "De første endringene som deltakerne i forsøket bør se, utjevner lettelsen, strammer huden og reduserer rødhet. Litt senere vil problemet med premenstruell betennelse forsvinne, sier Galina Viktorovna.

  Våre heltinnen

  Natalia tror ikke at hennes problem kan bli kalt skummelt ord acne: "Ja, jeg har av og til utslett. Men det er perioder når huden er helt ren. Samtidig er det ikke fettete - det skjer heller ikke en kombinert, oljeaktig glans i løpet av dagen. Disse utslettene er mer sannsynlig forbundet med hormonell syklus, og kan også oppstå under reiser og flyreiser. En annen hud reagerer veldig mye på vann - hardt Moskvas vann passer meg ikke, jeg trenger mykt vann. " En slik situasjon i Natalia siden ungdomsårene, men de siste ett og et halvt år med betennelse økte.

  Galina Viktorovna gjør en dom at Natalia har den første graden av akne. "Porene er litt forstørret, men lipidlaget er svakt: selv om Natalya vasket ansiktet kl 6, klokka 3 om morgenen skinner det ikke i det hele tatt. Sebaceous kjertlene er ikke aktive nok, og huden skiller seg dårlig. Derfor vil hennes hjemmeomsorgsprogram se ut som alternerende måltider og peeling, sier hun.

  Ifølge legen, om morgenen trenger du ikke å vaske med spesielle geler og skum. På huden bør være en vann-lipid mantel, hvis om morgenen du vasker den av, begynner den ulykkelige kvelende sebaceous kjertelen å raskt produsere en hemmelighet. Det viser seg tykkere enn normalt, og mekanisk tetter opp kanalene.

  For vask Galina Viktorovna anbefaler kun micellar vann (eller i ekstreme tilfeller, vann fra springen som er tilstede ved romtemperatur). Avène Cleanance Micellar Water styrer sebumproduksjon og krever ikke skylling. I løpet av dagen foreskriver Galina Viktorovna å rengjøre huden med micellarvann 3-5 ganger. Det fjerner urenheter som legger seg på huden.

  Etter morgensrubbing av huden, bør Natalia bruke en Kerato-Regulatory Emulsion Cleanance Expert (ikke gni den, legg den på håndflatene og press dem på ansiktet). Den har en anti-inflammatorisk og seboré-effekt, jevner hudtekstur og beroliger rødhet.

  Avtaler for kvelden: Først, rensende gel Avène Cleanance Gel. Ritualet bør se slik ut: du må våt en liten svamp, klemme en dråpe penger, skum den opp og påfør skummet på ansiktet med myke bevegelser uten å gni den. La i noen sekunder og skyll med vann ved romtemperatur. Det er ønskelig ikke den som strømmer fra springen, og mineral, eller i det minste ekte. Legen anbefaler at alle som regel pleier å sette en vakker bolle i nærheten av vasken, for å fylle den med vann om morgenen - og å vaske om kvelden.

  For det andre: Etter rensing må Natalia bruke en av to produkter, vekslende hver andre dag - TriAcneal Expert emulsjon eller fuktighetsgivende Cleanance Hydra beroligende krem ​​(kompenserer for tørkeeffekten av aknebehandlingspreparater). Galina Viktorovna advarte om at i noen dager etter bruk av TriAcneal Expert, kan Natalias hud klemme seg som om hun var irritert (bare fordi hun nå har et svakt lipidlag). I dette tilfellet må hun ta en pause i 1-2 dager, men etterpå - pass på å fortsette å bruke emulsjonen.

  Mot begynnelsen av syklusen, bør Natalia blitt renset for å forhindre en annen spike i utslett. En fargeløs Spot Treatment corrector blyant ble brukt til å tørke betennelsene.

  Natalias mening etter seks uker:

  - På tidspunktet for testingen nektet jeg å sminke (grunnlag, pulver) - bare mascara igjen. Derfor oppstod det ikke problemer med å vaske mikeller flere ganger om dagen. Bare hadde med meg hele tiden bomullsdyner og en liten flaske Cleanance Micellar Water, så vel som krem ​​i reserve. Huden var behagelig - micelen gir en følelse av friskhet, det er veldig mykt, det er ingen klebrighet som jeg ønsker å vaske av. Jeg vasket ansiktet mitt med Avène Cleanance Gel-rengjøringsgel på kveldene - som Galina Viktorovna råde meg til å tørke en dråpe i håndflaten min og gni den litt for å lage et skum. Gel direkte på ansiktet er ikke påført. Positive inntrykk - gelen forårsaket ikke tørrhet.

  Først hadde jeg ekspert om morgenen, Hydra for kvelden med TriAcneal. Som legen hadde spådd, reagerte huden på TriAcneal ved skalering og irritasjon. Mest likte fuktighetsgivende beroligende Hydra. Det ser mer ut som en helbredende krem, dens tekstur er tettere og rikere; Ekspert lettere, tror jeg alle vil gjøre. I tilfelle av betennelse hadde jeg også Cleanance Spot Treatment, en lokal korrektor, men jeg så ingen effekt fra den.

  I midten av testen dukket opp flere utslett - som spådd av legen. Derfor hekta vi prosedyren - jeg gikk for rengjøring. Til tross for denne forverringen, liker jeg generelt den generelle tilstanden til huden - den er fuktig, jevn, tett, og hudens overflate har blitt jevnere. Jeg vil fortsette å bruke Avene.

  Galina Viktorovnas kommentar: "Natalias hud fungerte perfekt, enda bedre enn jeg hadde antatt. Før forsøket var det tynt, tørt (som om det var strukket), med røde og gjennomskinnelige kar. Vanligvis er slik hud gjenopprettet i lang tid. Men Natalia hadde en åpenbar forbedring på seks uker: teksturen nådde, rødheten gikk bort. Huden ble tett, fuktig, peelingprosessen kom tilbake til normal. Men denne suksessen negerer ikke det faktum at Natalia trenger å gå til kosmetisk kosmetologi i tide. Hvis hun gjør dette og fortsetter å bruke Avène Cleanance hjemmebehandling, vil akne gradvis slutte å plage henne. "

  Xenia hadde hudproblemer, som mange i hennes tenåringer. Og siden da har hun i mer enn ti år levd med en liten mengde utslett (åpen og lukket) på ansiktet, for det meste knyttet til en syklus. Svarte prikker også. Samtidig vurderer de heller ikke at huden er fettete: "Huden er mer sannsynlig en kombinasjon - T-sonen er normal (det kan skinne noen ganger), det er problemer på kinnene, mens det også er tørrhet". Ksenia gikk ikke til kosmetologer før med dette problemet - hun bodde i et annet land og hadde ikke muligheten.

  Ifølge Galina Viktorovna har Xenia ikke hyperkeratose (et brudd på eksfoliering av stratum corneum), som i Natalia. Hun har en kombinert hud: panne, nese, hake - normal, og det er hyperfunksjon av talgkjertlene på kinnene hennes (selv om det vanligvis skjer motsatt). Sebaceous kjertlene på kinnene produserer en altfor tykk og rikelig hemmelighet. Men Xenia har bare den første, ikke startede aknefasen. I hennes tilfelle er det nødvendig med et balansert kosthold og riktig hjemmebehandling, sier legen. "Jeg har et ernæringsprogram som jeg prøver å følge med. Faktisk er det viktigste for meg å utelukke mat "søppel" - sjetonger, for eksempel eller slike fete ting som majones. Hvis jeg begynner å spise majones, vil det bli mer betennelse! ", Sier Xenia.

  Målet er: å rengjøre huden med micellar vann. Rengjøring Micellar Vann om morgenen (på dager hvor hypersalitet er følt, kan du vaske med gel, men umiddelbart fukte huden med Cleanance Hydra krem). Påfør seboregulatorisk emulsjon Cleanance Expert. I løpet av dagen, rengjør huden med micellar vann minst 3-5 ganger og gjenta emulsjonen en gang.

  For kvelden: Cleanance Gel gel og TriAcneal Expert emulsjon. Dot bruker Spot Treatment corrector blyant og en gang hver 8-10 dager gjør en Cleanance Mask-gommage maske bare i kinnområdet.

  Inntrykk Xenia etter seks ukers bruk:

  - Jeg brukte Avène micellar vann før det, jeg liker det. Min var imidlertid fra en annen linje, men det viste seg at Cleanance Micellar Water ikke er verre. Jeg helles den i en liten flaske, og jeg har alltid hatt det med meg. Det var ingen ulempe, og det var heller ingen ubehag.

  Om kvelden vasket jeg ansiktet med Cleanance Gel gel - det rydder godt, om morgenen står jeg opp uten glans.

  Også på kveldene brukte jeg TriAcneal - huden med den var frisk fornyet, topplaget avskallet, det ble jevnere. Det var en peeling - men jeg lærte bare om det da jeg på et tidspunkt bestemte meg for å bruke pulver. Jeg fortsetter å bruke emulsjonen nå, jeg liker effekten.

  Om morgenen og om ettermiddagen brukte jeg seboregulatory Cleanance Expert. God omsorg for dagen - fjerner glans, tekstur er lys (noe mellom krem ​​og serum), påført pent, absorberes veldig raskt.

  I tilfelle av hud stikkende og peeling, hadde jeg også Cleanance Hydra krem. Disse problemene oppsto imidlertid ikke - men jeg prøvde det uansett. Det er mer mettet, fuktighetsgivende, men gir også skinn på huden.

  Jeg ble også gitt en gommage maske hver 8-10 dager, og jeg søkte det - legg det på tørr hud, som en krem, og vask den av etter fem minutter. Da sa legen at det er mulig og enda sjeldnere, fordi huden allerede har blitt fornyet av TriAcneal, og med den, den nye, bør behandles mer forsiktig.

  Og Spot Treatment-blyanten bidro til å raskt håndtere betennelser, bokstavelig talt den neste dagen, gikk den ned.

  Etter seks uker på Avène Cleanance, er huden behagelig, det er jevnere, ingen flak. Rash knyttet til syklusen, det er fortsatt, men de er færre, og med en blyant passerer de raskere.

  Galina Viktorovna kommentar: "Og igjen er jeg glad: Xenia hadde irritert hud med et ødelagt hydrolipidlag. Nå har rødheten gått, epidermis mønsteret har utjevnet seg (selve "høyre celler" ble vellykket vokst), og viktigst sett oppsto en sunn satinglans. Hud er fuktet - det betyr ikke mer peeling. Peelings ikke tette kanalene i talgkjertlene. Hemmeligheten skiller seg normalt ut, så problemet med premenstruell betennelse vil passere med tiden. "

  Valentina, 27 år gammel

  Valentine av alle tre heltemenn - den mest erfarne fighter med akne. Hun hadde alltid noe problemhud. Men etter en tur til India for tre år siden, hvor Valentina plukket opp feil omsorg og gjorde ansiktsmassasje med oljer, begynte forverringen. "Jeg kunne ikke ha olje i det hele tatt," sier hun. - Jeg lærte det senere. Oljepreparater tette porene. Og jeg begynte et utslett, som ble til sår. Heldig jeg kom til Galina Viktorovna! "

  Galina Viktorovna ledet pasienten i to år for å oppnå et stabilt resultat - og hun klarte å få henne ut av det fjerde stadiet av akne til det første enkle. "Vi har laget masker, prosedyrer, elektrokoagulasjon... Det er bedre å ikke engang huske. Det tok mye penger, jeg måtte til og med ta et lån. Den situasjonen etter India overviste vi som et resultat. Bare arr gjenstår, vi slår dem - vi har laget både en laser og peeling. Nå må du opprettholde resultatet - jeg trenger en omsorg som ikke vil føre til slike forverringer igjen, men vil fukte huden.

  Selv før denne hele historien behandlet jeg akne med hjemmelinjer som var betydelig tørking - så syntes det meg at hvis det tørker, betyr det at det virker. Galina Viktorovna forklarte at det ikke er slik at huden må fuktes. "

  Galina Viktorovna sier at nå er Valentinas hud i konsekvent god stand, men hun trenger støttende omsorg for å gjenopprette lipidlaget, fjerne fine rynker og ikke provosere "kosmetisk akne" - en situasjon der obstruksjoner, comedoner, inflammatoriske elementer.

  Morgenen tildeles også vask med micellar vann Cleanance Micellar Water. Deretter må Valentina blande en dråpe Cleanance Hydra fuktighetskrem med en dråpe TriAcneal Expert emulsjon og påfør med forsiktig påførte bevegelser uten å gni huden.

  Retinol øker hudens lysfølsomhet, men Galina Viktorovna foreskrev ikke en krem ​​med SPF-faktor, siden solen er inaktiv til slutten av våren (om sommeren foreskriver hun ikke TriAcneal Expert).

  I løpet av dagen, bør Valentina regelmessig tørke ansiktet med micellar vann, gjenta Cleanance Hydra fuktighetsgivende krem ​​og irrigere ansiktet med Avéne termisk vann hver 1-1.5 timer. "90% av fuktighetskremene absorberer fuktighet fra luften - og når de ikke finner den der, tvert imot tørker de ut huden." Gjør følgende riktig, legen tenker: lagre termisk vann på skrivebordet, spray det ved siden av deg (ikke på huden, for ikke å forårsake dehydrering motsatt) og avslør ansiktet mot vannet.

  Etter kvelden vaske gel utnevnt TriAcneal Expert. En gang i 8-10 dager kan Valentina bruke en rengjøringsmaske, men som en maske og ikke en skrubbe (ikke masser huden). For ikke å forårsake irritasjon, følg dette noen dager - Ikke bruk emulsjon med retinaldehyd, bare fuktighetsgivende beroligende krem ​​Cleanance Hydra ".

  Valentinas inntrykk etter seks uker:

  - Jeg likte å bruke micellar vann Rengjøring Micellar Vann - Jeg nektet sminke, tørke meg selv flere ganger om dagen var ikke et problem (tørke ansiktet mitt om morgenen, da til lunsj på jobb, deretter etter idrett). Det eneste jeg leser er at hun fjerner sminke fra øynene, men hun tar ikke min mascara. Ansiktets hud er veldig behagelig med den.

  På kveldene vasket jeg ansiktet med Gel Cleanance Gel - et ikke-irriterende hudmiddel som rydder godt.

  Av kremer hadde jeg Hydra - bare en nydelig ting, et fuktighetsgivende beroligende middel, som jeg vil fortsette å bruke helt sikkert. Huden med ham ser kult - fuktig, sunn, uten rødhet, mens han har en lett tekstur og en behagelig lukt. Det kan absorberes på forskjellige måter - noen ganger forlot det meg med en fettete glans, men jeg lagde det med servietter. Men følelsen av trøst på huden er slik at du kan klare det - jeg har allerede kjøpt meg selv den andre slikrøret.

  Fra TriAcneal, en krem ​​med retinaldehyd, har jeg ikke hatt noen bivirkninger (peeling, irritasjon). Kanskje fordi jeg blandet det om morgenen med Hydra, som rådet av Galina Viktorovna. Jeg planlegger og bruker den videre.

  Jeg kunne bruke Cleanance-masken bare en gang hver tiende dag - men jeg klarte også å trenge inn i den. Et rensende, tynt lag påføres, litt knipt. Men uten å gå over, tolererer huden det normalt.

  Mine porer trenger fortsatt periodisk rengjøring - jeg prøver å gå på det omtrent en gang i seks uker, så er det ikke ren, men som om du går ut med ansiktet ditt. Hvis du allerede har overvunnet din akne, redusert den til en akseptabel form, er det ingen permanente sår - Avène-linjen gir god støtte og gir huden en sunn og rolig tilstand.

  Galina Viktorovna kommentar: "Oppgaven er oppnådd - huden har en sunn glød, den er elastisk, godt hydrert. Det ble mer utskilt, det betyr forbedret metabolisme. Generelt er dette tilfellet når alt er bra og viktig for ikke å bryte balansen. For dette bør Valentina fortsette å bruke medisinsk kosmetikk for problemhud. "

  Vi takker for hjelpen med å organisere eksperimentet "Institutt for plastikkirurgi og kosmetologi" og Galina Sofinskaya.

  Cleansing micellar lotion Avene rensende micellar lotion

  Dette er et virkelig revolusjonerende produkt! Den passer til selv den mest følsomme huden! + bilde

  Hei kjære fashionistas!
  Ved valg av sminkefjerner kommer jeg scrupulously. Jeg nektet melk til fordel for micellar-løsninger, jeg tror jeg aldri kommer tilbake til melk, bare hvis jeg prøver noe nytt ut av evig nysgjerrighet. Det bifasiske middelet for Garni er også alltid på min hylle som tungt artilleri, det vil trolig oppløse selvbetong)) Så...
  På apoteket kjøpte jeg 2 micellar-løsninger, denne og Vichy. Prisen er nesten den samme, økonomi tillot oss å ta, teste og sammenligne 2 av disse midlene. Om hver enkelt anmeldelse.

  Fra produsenten:
  AVEN rensende micellar lotion for sensitiv hud rydder perfekt og fjerner sminke fra ansikt og øyne. Designet for å ta vare på hud som er overfølsom av natur eller som har blitt som et resultat av aggressive effekter (irriterende og fører til hudtørking dermatologisk behandling eller kosmetiske prosedyrer, for aktiv rengjøring, tøffe klimatiske forhold: kulde, sol, etc.).

  Lotionen trenger ikke å vaskes med vann, den tilfredsstiller behovene til den mest følsomme huden. Veldig milde rensende stoffer av vegetabilsk opprinnelse gir utmerket rengjøring og sminkefjerning uten risiko for ytterligere irritasjon, noe som kan skyldes kontakt med vann. Den unike sammensetningen av lotionen ble utviklet ved å bruke et minimum av ingredienser valgt for deres mykhet. Lotionen har en lett, frisk tekstur, etter at huden føles veldig behagelig, er det ingen følelse av tetthet.

  Lotionet inneholder termisk vann AVEN - 96%, myke rensende komponenter av planteopprinnelse - 0,25%.
  Uten parfymer, fargestoffer, fettstoffer

  __________________________________________________________________
  Fra meg
  Jeg må si at for meg er denne lotionen bare oppdagelsen av et århundre som fortjener en nobelpris. Vichy røyker nervøst på sidelinjen...

  - Lys kosmetisk aroma som ikke føltes når du bruker
  - Fargen er gjennomsiktig, akkurat som noe vann
  - Dette vannet selv er veldig forsiktig og mykt.
  - Fjerner øyeblikkelig sminke, tone, mascara, etc., rent og uten flekker.
  - Og hvilken fuktighetsgivende hud! Hva en mild rensing og mykhet!
  - Sømer irritasjon og rødhet, virker hudfarge!
  - Huden etter bruk er utrolig myk, glatt og fuktig, som etter en super-fuktighetsgivende maske.
  - ingen kløhet
  - Økonomisk. Jeg har nok 3 bomullsputer til å helt fjerne sminke.
  - Passer til den tørreste og følsomme huden. Generelt vil huden av noe slag være veldig glad og takknemlig for ham!
  - lav pris 680 gni. Ja, jeg tror det er lite! For kvaliteten du må betale. Og hvis du sammenligner med luksusen, er prisen liten. Og jo mer Vishy er verdt det samme, og han er ikke engang verdt det.
  volum: 200 ml.

  Bunnlinjen: Jenter... dette er noe! Hva en glede du får når du bruker dette verktøyet med ord som ikke skal formidle! Og hvor glad er de med huden deres! Dette er ekte medisinsk kosmetikk! Alle anbefaler sterkt denne micellar-lotionen! Men jeg planlegger også å prøve Aven fuktighetskrem.

  Takk for din oppmerksomhet... Vær vakker!

  S. S. Beklager det ikke veldig estetiske fotografien 1. Jeg prøvde å vise at lotionen er veldig god og fjerner lett sminke.

Flere Artikler Om Typer Acne