Massasje enhet (mezoroller) av ulike deler av kroppen av Micro Needle Roller System med 1 mm nåler.

En mezoroller er en kosmetisk enhet som ikke lenger er en nyhet i ledende skjønnhetssalonger. Hovedvirkningen av mezoroller er basert på peeling. Mezoroller er i stand til å oppdatere hudområder, stimulere produksjonen av nye hudfibre, og øke også penetrasjonen til et hvilket som helst kosmetisk produkt direkte inn i huden. En slik anordning brukes aktivt ikke bare i kosmetiske prosedyrer, men også i behandlingen av dermatologiske sykdommer.

Mezoroller er en unik enhet, med sin mekaniske virkning simulerer den produksjonen av naturlig kollagen og elastin, noe som bidrar til regenerering av nye celler og kompleks foryngelse av huden. Unikhet og effektivitet av denne enheten er bevist av daglig praksis, så vel som av de mest seriøse vitenskapelige undersøkelsene til verdens ledende institutter. Hva skiller Micro Needle Roller System mezoroller fra alle de andre?

Denne mesoscooter er utstyrt med titan gullbelagte mikronedler som er helt anti-allergiske, ikke-irriterende og allergiske. Denne mezoroller er i stand til å hjelpe med økt hudpigmentering, med fjerning av rynker og akne, og er også effektiv i bekjempelse av strekkmerker, cellulitt, arr. Den har 540 mikronedler med en lengde på 1 millimeter. Du kan bruke denne mezoroller helt på alle deler av kroppen: i ansiktet, nakken, på magen, på hodet, på armene, på dekkfeltet.

Om handlingen

Etter virkningen av mikronålerullesystemet mesoscaler på huden, vises mikrokanaler på det behandlede området, noe som stimulerer produksjonen av nye hudfibre og tillater at stoffet eller kosmetisk preparat penetrerer dypt inn i huden. Disse mikroskopiske rørene på ingen måte skade huden din, hvis observert under et mikroskop, strammer disse mikrokanaler om en time.

De fleste stoffene etter påføring på huden danner en film og forblir på hudoverflaten, noe som ikke gir deg det ønskede resultatet. Men med hjelp av en mezoroller passer ethvert stoff 90% bedre enn uten å bruke det.

Mezoroller søknad

Det er nødvendig å huske hovedreglene for anvendelsen av mezoroller:

- Før bruk, er det nødvendig å behandle det ønskede hudområdet med noen medisinsk antiseptisk, slik at bakterier fra overflaten av huden ikke kommer inn

- Bruk av aktive hudpleieprodukter anbefales for å myke hudfibrene.

- Under prosedyren, prøv å jevnt trykke på mezorollene, og gjør bevegelser på en slik måte som om du tegner et rutenett på hudflaten, anbefales det å holde den minst 10 ganger horisontalt og vertikalt.

- Etter prosedyren, bruk et medisinsk eller kosmetisk produkt, og etter oppsuging av fuktighetsgivende eller beskyttende krem.

Advarsel!

1. Etter påføring er det nødvendig å rengjøre mezorollene med noen bedøvelse, hjemme, er mezorollene hovedsakelig behandlet med høy temperatur.

2. For å unngå multiplikasjon av bakterier, bør mezoroller lagres i et spesielt plasthus.

3. Gi intet tilfelle andre til å bruke deres mezoroller, det er en individuell enhet.

4. Ikke bruk mezoroller på irritert eller betent hud, det kan forverre situasjonen.

5. Mezoroller bør holdes utilgjengelig for barn.

Hvordan bruke mezoroller hjemme?

Innholdet

Bruken av mezoroller praktiseres av kosmetologer i kosmetologiklinikker, samt av folk som bryr seg om deres utseende hjemme. Denne enheten bidrar til å oppdatere strukturen i huden i ansiktet og kroppen ved å øke produksjonen av sitt eget kollagen i den, noe som øker elastisiteten og øker elastisiteten i huden. Det er mange positive vurderinger om denne enheten og ganske få negative. Ved nærmere undersøkelse viser det seg at de som ikke merket den positive effekten av å bruke denne enheten og ga negativ tilbakemelding, enten hadde alvorlige kontraindikasjoner til bruken av det, eller visste ikke hvordan de skal brukes riktig hjemme.

Mesoscooter er et utmerket alternativ til slike kosmetologiske prosedyrer som dyp laserpolering, hudstramming ved hjelp av plastikkoperasjoner eller mesoterapi i en skjønnhetssalong. Hoveddelen av enheten er en vals, der det er nåler. De gir den terapeutiske effekten.

Effekten som tilbys av mezoroller

Denne enheten løser aktivt slike problemer i ansiktets og kroppens hud:

 • glatter ar
 • fjerner striae;
 • kjemper mot cellulitt;
 • strammer rynker
 • strammer porene;
 • behandler hårtap.

Enheten kan brukes med utseende av appelsinskall: Hvis den brukes ofte, er huden på magen og lårene godt strammet. Effekten av sin søknad vil bli merkbar på ethvert stadium av cellulitt.

Mesoscooter hjelper til med å kvitte seg med poser under øynene, har en merkbar effekt på nasolabial-foldene og glatter rynker som vises rundt leppene med alderen. Ved å bruke enheten kan du redusere den andre haken. Den positive effekten av bruken av denne enheten varer lenger enn etter vanlig mesoterapi. Bruken av mezorollene tillater innsnevring av porene, på grunn av hvilken akne er mindre formet og stagnerende flekker oppløses raskere.

Selv alopecia kan behandles med en mezoroller.

Denne enheten brukes til behandling av alopeci av enhver etiologi. Enheten fungerer veldig bra med normalt hårtap. Med regelmessig bruk av mezoroller blir hårstrukturen restaurert og dens tetthet øker. På håret virker effekten av denne enheten bedre enn de dyreste masker.

Regelmessig bruk av enheten vil tillate å oppnå følgende effekt:

 • økt hudtone;
 • forbedring i hudfarge;
 • håret vil begynne å vokse raskere og falle ut mindre;
 • arr, strekkmerker og arr blir mindre synlige;
 • antall rynker merkbart redusert;
 • poser under øynene forsvinner til slutt helt.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk av mezoroller

Denne enheten er verdt å kjøpe hvis du har:

 • dukket opp cellulitt;
 • forverret hårtilstand;
 • alopecia begynte;
 • små rynker dukket opp på ansiktet;
 • Det er strekkmerker, arr og arr som du vil bli kvitt;
 • huden har blitt blabby, tonen er redusert;
 • hudfarge har forverret seg;
 • poser dukket opp under øynene;
 • økt talgproduksjon, forstørrede porer;
 • dukket opp pigmenterte flekker.

Enheten brukes ikke i slike tilfeller:

 • under graviditet;
 • med dekompensert diabetes;
 • under feber;
 • med alvorlig hjertesykdom;
 • i løpet av en akutt infeksjon;
 • i noen autoimmune sykdommer;
 • under kreftprosesser;
 • under forverring av kroniske sykdommer;
 • med epilepsi og andre sykdommer i sentralnervesystemet;
 • med alkoholisme eller narkotikamisbruk.

Av åpenbare grunner blir mezoroller ikke brukt hvis personen er utsatt for dannelse av keloid arr eller blodproppene hans er svekket. Enheten brukes ikke der det er en muldvarp.

Det er ikke riktig å bruke enheten der det er akne, sår eller koke, samt noen betennelsesprosesser (dømmer gjennom vurderinger, utfører prosedyren i slike tilfeller bidrar til spredning av inflammatorisk prosess til andre områder av ansikt og kropp). Kontraindikasjon for bruk av enheten er herpesinfeksjon og eventuelle hudsykdommer (for eksempel psoriasis, eksem og dermatitt) i eksacerbasjonstrinnet.

Hva du bør vurdere når du velger en mezoroller

Når du kjøper denne enheten til hjemmebruk, må du være oppmerksom på følgende parametere:

 • nållengde og nummer;
 • materiale;
 • destinasjon.

Lengden på nålene på denne enheten varierer fra 0,15 mm til 2,5 mm. For ulike områder av kroppen, bør forskjellige mezorollers brukes. Så, en enhet med nåler på 1,0-1,5 mm passer for brystet, og 1,5-2,0 mm for hofter eller underliv.

Hjemme anbefales det å bruke enheter med en nålelengde på ikke over 0,5 mm for hudbehandling og opptil 1 mm for behandling av hodebunnen. Bruk av enheten med lange nåler kan forårsake smerte. I dette tilfellet bør anestesi brukes.

Hvis du har veldig tynn hud, må du velge en mezoroller med den minste lengden på nåler. For mesoterapi på øyelokkområdet, kan bare enheter med en nållengde på 0,15 mm brukes.

Jo flere nåler vil være plassert på overflaten av rullen, desto mer effektiv og mer smertefull vil mesoterapi være hjemme (i skjønnhetssalonger brukes profesjonelle instrumenter og anestetika). I gjennomsnitt nåles mezoroller tallene fra 192 til 540.

materiale

Made mesoscooter kan være laget av plast, titan, stål og andre materialer. Livstid for mezoroller vil avhenge av dette, så vel som hvilken effekt den vil ha. Nålene selv kan være enkle, sølvbelagte eller forgylte.

Plast er det billigste materialet for å lage en mezoroller. I lang tid vil en slik enhet for mesoterapi ikke vare, da gjentatt desinfeksjon vil påvirke dens egenskaper. I tillegg er plastnåler veldig skarpe og skjøre. Anmeldelser av plast mezorollerah ikke den mest optimistiske. Den offentlige mening er mer tilbøyelig til fordel for stål og titan enheter.

Stål er et billig og praktisk materiale. En mezoroller laget av stål vil også vare kort tid med hyppig bruk. Over tid vil nålene bli stump og bøyd.

Det mest praktiske materialet er titan. Titan mezoroller vil vare ca seks måneder, og beholder all sin ytelse.

skjebne

For mesoterapi av ulike deler av kroppen, er det egne mesoskalere med ønsket nålelengde og praktisk rullestørrelse. Apparater for øyelokk og nasolabiale folder har smale ruller, og apparater for kroppen er utstyrt med brede valser.

Metoder for å behandle huden på forskjellige deler av kroppen er ikke mye forskjellige. Det er nødvendig å gjøre prosedyrene regelmessig: en gang i uken.

Prinsippet om mezoroller

Mezorollene virker så på huden: Tynne nåler pierces den, og åpner åpninger gjennom hvilke de aktive stoffene i et bestemt preparat, maske eller serum leveres.

Den utprøvde effekten av denne prosedyren skyldes det faktum at dype lag kan trenge inntil 6% av de aktive ingrediensene ved hudpåføring av noen stoffer i huden. Når huden er forbehandlet med mesoskaler, vil 60-80% av de aktive stoffene trenge inn i den.

I tillegg utløser hudskade med tynne nåler celleregenerering. Med regelmessig (en gang i uken) slik mesoterapi, vil huden regenerere hele tiden, så den vil ha et ungt og attraktivt utseende. Skader på huden med mesoscaler vil ikke føre til utseende av sår som er synlige for øyet, men kollagen og elastin vil bli produsert i store mengder.

Du kan bruke mezoroller med spesielle stoffer, masker og preparater. Det er best å betro valget av den medisinske erfarne kosmetologen.

Metode for påføring av mezoroller

Den beste tiden å bruke mezoroller hjemme er kveld.

 1. Før du starter prosedyren, må du vaske hendene og hudområdet som vil bli utsatt for prosedyren. Vel i kombinasjon med mezoroller spesielle kremer, masker og serum arbeider.
 2. Klorheksidinbehandlingsområde
 3. Næringsstoffet på ansiktets eller kroppens hud kan påføres før det behandles, så det er nødvendig å rulle 5-10 ganger i hvert område av ansiktets eller kroppens hud. Deretter må det behandlede området igjen påføres medisinsk substans.
 4. Behandle ansiktet med klorhexidin igjen og behandle det i de neste 3 dagene en gang daglig.
 5. Du kan bruke en beroligende maske.
 6. Påfør en beskyttende krem.

Mesoterapi med terapeutisk stoff kan bare utføres av masker, kremer eller serum som er spesielt utviklet for deg. Selv om masken har et godt resultat og ikke forårsaker allergi mot overflaten av huden, som faller inn i de dype lagene, kan det oppføre seg ganske annerledes. Konvensjonelle produkter, masker og kremer for ansikt og kropp anbefales ikke.

En annen måte som du kan bruke mezoroller hjemme er bruken uten medisinske stoffer. Ikke trykk for mye på huden, bruk enheten, for ikke å skade den og ikke forårsake ubehag. Etter prosedyren må den desinfiseres.

Regler for bruk av mezoroller hjemme

En av disse enhetene er mezoroller.

Mezoroller konsept

En mezoroller, eller så mange dermarollers kaller det, er en spesiell roterende trommel hvor mikronedler er lokalisert, designet for å utføre prosedyrer for mesotherapy hjemme.

Hovedoppgaven er å øke fordøyelsen av kosmetiske produkter og stimulere huden, som oppstår på grunn av piercing av huden med mikronedler.

Som et resultat dannes små kanaler gjennom hvilke kosmetiske serum absorberes. I dette tilfellet forårsaker skade på integriteten av huden stimulering til å regenerere og produksjon av elastin og kollagen.

Med kontinuerlig bruk av dermaroller kan følgende resultater oppnås:

 • forbedre hudtonen;
 • nivå lettelse;
 • eliminere mindre rynker
 • legg til elastisitet og fasthet i huden;
 • redusere utseendet av cellulitt;
 • Lag tydelig ansiktskontur.

Men etter at du har kjøpt et mirakelapparat, har kvinner mange spørsmål knyttet til bruken av dette, hvorav det vanligste spørsmålet er hvordan du skal bruke ansikts-mezoroller hjemme.

Slik at du kan nyte effekten av riktig bruk av ansikts mezoroller, vil vi gi deg detaljerte instruksjoner for hjemmebentapi.

Instruksjoner for bruk

For terapi hjemme, som regel, er nåler av følgende størrelser valgt:

 • 0,5 mm i størrelse - for ansiktet,
 • 0,2 mm - under øynene,
 • 1 mm - for hele kroppen.

Trinn 1: Starte og desinfisere enheten

Som det er kjent, trenger en enhet som er i kontakt med hud og blod grundig desinfeksjon. Derfor, i første fase er det nødvendig å forberede mezoroller for prosedyren.

Du kan bruke flere alternativer for desinfisering av enheten:

 1. behandle dermaroller med hydrogenperoksid (6-8%);
 2. dip Quicdes eller Bacillol i oppløsning;
 3. nedsenke i 5 minutter i alkohol 80-90%;
 4. opprettholde mezoroller i klorhexidin.

Etter hver applikasjon, må du vaske dermarollene under rennende vann.

I følge reglene tørkes mezoroller etter desinfeksjon og plasseres i en spesiell eske.

Trinn 2: hudbehandling

Etter desinfeksjon av enheten må behandles og huden. Til å begynne med blir sminke fjernet fra det, tonic og noe desinfeksjonsmiddel påføres. Da må du vente til huden er helt tørr. Det er uønsket at desinfeksjonspartiklene faller under huden.

Trinn 3: stoffvalg

I tredje fase blir spørsmålet: Hva kan mezoroller brukes til i ansiktet hjemme?

Det vanligste alternativet er bruk av ferdige mezokokteyley. I tillegg til mulig serum "Laura mesoeffect" fra selskapet Evalar kan nærme seg.

Du kan også bruke monopreparasjoner, det vil si ampull betyr at den inneholder en komponent, for eksempel hyaluron eller askorbinsyre, vitaminer E, B, A, kollagen, ekstrakter av forskjellige planter.

Gi flere muligheter for å bruke produktet:

 1. Det første laget av preparatet påføres huden, hvoretter fremgangsmåten i seg selv utføres med en dermaroller, deretter påføres et andre lag av preparatet;
 2. Du kan enkelt bruke produktet og behandle området med en dermaroller uten å bruke det på nytt.
 3. Du kan bruke mezoroller først og deretter bruke agenten.

Trinn 4: Bruk enheten i ansikt og kroppsområder

I fjerde etappe vil vi vurdere hvordan å gjøre prosedyren med mezoroller hjemme.

 1. Først må du dele ansiktet i soner: kinn, panne, nese, øyeområde og hals.
 2. For hver av dem bør gå dermaroller 10 ganger (5 vertikale bevegelser og 5 horisontale). Og 10 ganger diagonalt.
 3. Ikke legg mye press på rullen: bevegelsen skal være jevn og lett.
 4. Behandle området rundt øynene med en separat rull med antall nåler som ikke overstiger 200 stykker.
 5. Bevegelsen av mezoroller starter fra ytre hjørne av øyet til nesen (indre hjørne). For dette området brukes kun denne retningen, den kan ikke endres. Denne rullingen skal gjøres 10 ganger.
 6. Starte prosedyren anbefalt fra pannen. Deretter går du til venstre kinn - masser deretter det rette. Gå til øyet, og deretter på nesen. Deretter behandler nasolabial-foldene, og fullfør haken området.
 7. Det er verdt å huske at bruken av en vals på et mobilt århundre er forbudt!

Oppmerksomhet: du vil vite mer i detalj - les deretter denne artikkelen!

Se på videoen, hvorfra du vil lære om riktig drift av rullen:

Ifølge denne ordningen er det bedre å utføre prosedyren. Av den grunn at denne teknologien bidrar til jevnt fordelt blodstrøm gjennom hele ansiktet.

Trinn 5: Etterbehandling

Ved slutten av prosedyren, bør en fuktighetskrem eller maske påføres det behandlede området for å hjelpe huden å roe seg ned.

Etter økten vil huden se rød og hovent, i dette tilfellet er det normalt. Også, jeg vil gjerne nevne at du ikke bør bruke kosmetikk for å skjule spor av mezoroller!

Trinn 6: Etterbehandling og desinfisering av enheten

Etter alle manipulasjoner med enheten - den må vaskes og sanitiseres, som beskrevet i begynnelsen av instruksjonene (se trinn nummer 1).

Husk at en dermaroller er en veldig personlig (individuell) enhet, og det er kollektivt forbudt å bruke det!

Velge en mezoroller for hjemmets hudpleie, du vil bli kvitt mange problemer: sløvhet, rynker, kjedelig farge og andre hudfeil. Men å foretrekke slike prosedyrer, ikke glem å først konsultere med en spesialist.

Mesoscooter Micro Needle Roller System, nållengde 0.5 mm

Hva er en mezoroller?

Mezoroller er en enhet designet for å massere ulike deler av kroppen. Mesoscooter er en rulle med mikronedler på et plasthåndtak. Effektiviteten til en mezoroller er basert på evnen til å danne mikrokanaler i huden din for effektiv penetrering av kosmetiske og terapeutiske preparater. Mesoscooter fremmer den aktive utviklingen av sitt eget kollagen og elastin i huden, hjelper de aktive substansene i terapeutiske og kosmetiske preparater å bli absorbert minst 90% mer enn uten bruk av mezoroller.

Foreløpig er programmet akseptert mezorollerov ledende kosmetologer og spesialister i hudpleieprodukter som det beste alternativ til kirurgi, laser korreksjon og peeling, noe som gjenspeiles ikke bare en daglig praksis, men også en alvorlig vitenskapelig forskning. Bruken av mezorollers har flere fordeler i forhold til de oppførte metodene. For det første bryter mezoroller ikke strukturen på huden, det er helt trygt. For det andre er alle prosedyrer som bruker mezoroller smertefri, de kan til og med utføres på couperose og tynn hud. For det tredje er resultatet av bruken av mezoroller merkbart innen få timer etter prosedyren.

Micro Needle Roller System mesoscaler er utstyrt med 540 titan gullbelagte mikronedler på 0,5 mm. Mezoroller Micro Needle System brukes for behandling av pigment i huden, kviser, håravfall og skallethet, for å redusere og fjerne rynker (spesielt rundt øynene), for å bli kvitt strekkmerker, cellulitter, post-kirurgiske arr, hud sagging. Fordelen mezorollera Micro Needle Roller System er at du kan bruke den til alle deler av kroppen - ansikt, hals, bryst, mage og bikinilinjen, hodebunn, etc.

Hvordan fungerer Micro Needle Roller System mezoroller?

Prinsippen for drift av noen mezoroller er basert på tusen års erfaring med en teknikk som kalles akupunktur (akupunktur, akupunktur). Hvilken effekt har en mezoroller på huden? Først penetrerer micronedles huden og stimulerer i det en ganske aktiv prosess for å produsere sitt eget kollagen og elastin. Disse mikrokanaler kan forsinkes om en time, men på mobilnivå er det nå store endringer. Cellene begynner å reparere seg selv, den ekstracellulære blodsirkulasjonen øker, slik at cellene får en stor mengde næringsstoffer. For det andre trenger medisinske og kosmetiske preparater og terapeutiske cocktailer inn i åpne mikrokanaler hundrevis av ganger bedre enn ved normal bruk. Det er bevist at med den tradisjonelle bruken av kremer, seromer og cocktailer for hudpleie av ansikt og kropp, når ikke mer enn 1% av produktet målet og har en positiv effekt. Resten av produktet danner bare en film på overflaten av hudområdet som den ble påført. Ved bruk av midlet ved hjelp av en mezoroller øker penetrasjonseffektiviteten til de aktive stoffene opp til 90%

Metode for påføring av mikronålerulleanlegget

1. Rengjør og behandle overflaten av huden grundig der du har tenkt å bruke mezorollene. For eksempel kan du bruke noe medisinsk antiseptisk middel.

2. Påfør et aktivt hudpleiemiddel.

3. Med jevnt trykk og hastighet, flytt mezoroller over utvalgte hudområder 10 ganger vertikalt og horisontalt.

3. Påfør aktivt hudpleiemiddel. La det suge.

4. Etter å ha fullført prosedyren, bruk et fuktighetsgivende eller nærende middel til huden.

Forholdsregler!

1. Etter hver bruk må mezoroller rengjøres med en bedøvelse (hjemme, hydrogenperoksid er best) eller høy temperatur.

2. Oppbevar mezoroller i et spesielt plasthus.

3. Mezoroller er en individuell enhet. Ikke pass mezoroller til andre mennesker.

4. Hold mezoroller utilgjengelig for barn!

5. Ikke bruk mezoroller på den ødelagte og betente huden. Bruk av mezoroller er kontraindisert for eksem, rosacea, forstørret mull, åpne sår eller brannsår.

Vanlige spørsmål om bruk av mezoroller

1. Hva er forskjellen mellom mezorollers?

Det er mezorollers for hjemme og profesjonell bruk. Det eneste de adskiller seg i er lengden på nålene. Til hjemmebruk er mezorollers med nållengder på opptil 1 mm egnede. I spesialiserte kosmetiske sentre brukes mesoskootere med nålelengde fra 2 til 2,5 mm.

Det er nødvendig å forstå at hvis du bruker en mesoskjøler fra cellulitt når du behandler hudområder med tykkere lag (skinker, lår, buk) og dype rynker, er en mesoskooler med nåler fra 1 mm egnet, og for en tynnere hud i ansiktet, nakke og dekolleté en mesoscaler med nåler fra 0,3 til 0,5 mm.

2. Hvor ofte kan en mezoroller brukes?

Hvis du er "ny" for å bruke en mezoroller, vil 3-4 prosedyrer per uke være tilstrekkelig. Senere kan du bytte til daglig bruk av mezoroller hjemme. Men det er nødvendig å forstå at mikronedler kan være dulled. Så snart du føler at nålene ikke forsiktig trer inn i huden, skift mezorollene med en ny. Produsenter og kosmetologer anbefaler at du bruker en mesoscooter for å utføre 100-120 prosedyrer, som omtrentlig er lik 6 måneders bruk. Så du må umiddelbart erstatte mezoroller, hvis den falt på en hard overflate.

3. Er det nødvendig å bruke en analgetisk som lidokain når du bruker en mezoroller?

For å redusere smerte mens du arbeider med en mezoroller, kan du bruke anestetika som lidokain, benzokain, dicaine. Men det er nødvendig å forstå at bruken av anestetika reduserer styrken til signalet som overføres til hjernen og dermed starter prosessen med selvhelbredelse av hudceller. Derfor, hvis du ikke opplever ubehag når du bruker en mezoroller, er bruk av anestetika valgfritt.

4. Vil det være spor av bruken av mezoroller?

I motsetning til de mekaniske effekter på huden (mikrodermabrasjon, peeling, laserpolering av huden, etc.) etter bruk av mesoscaler er det ingen synlig skade. Mikrokanaler, som dannes ved bruk av mezoroller, stenges innen 1-2 timer. Du vil ikke merke det utmerkede resultatet av bruk av mezoroller - tett, sunn, strålende hud!

Tror du på mirakler?! MicroNeedle Roller System

MicroNeedle Roller System 1 mm mezoroller er et mirakel av teknologi og kosmetologi, som nylig berørte interessene til kunder som lider av dype rynker, håravfall, arr, arr, strekkmerker, akne, cellulitt, etc. Denne enheten er en rulle med 200 tynneste titan mikronedler forgylt i størrelse 1 mm.


Når valsen ruller på huden, aktiveres de dypere lagene av huden på grunn av dannelsen av mikrokanaler gjennom hvilke de nødvendige spesialverktøyene trenger inn i hudcellene, og blir tusenvis effektivere enn ved vanlig bruk. I tillegg forbedrer rullen blodsirkulasjonen, øker den generelle tonen, som påvirker nerveenden. Micro Needle Roller System 1 mm er designet for å ta vare på og behandle ufullkommenhet på huden i ansikt, nakke og kropp og hodebunn.


I teorien bør det passe absolutt alle, så jeg bestemte meg også for å prøve det. Jeg brukte mezoroller på ansikt, kropp og hodebunn (i ansiktet er det noen arr, og i hodebunnen, selvfølgelig, fra hårtap, nå begynte jeg også å teste fra cellulitt). Denne typen mesoscalere av koreansk opprinnelse med forgylte nåler av titanlegering, pakket i en boks, så kommer en beskyttende gjennomsiktig folie, og deretter en plastikkasse med en ruller direkte. Hvorfor så mange pakker?


Faktum er at valsen kun er kjøpt utelukkende av en bruker, etter hver applikasjon blir den behandlet med hydrogenperoksid, tørket og alltid holdt i plastikkhuset for å forhindre inntrenging av smitte og smuss på selve enheten og de reelle mulige inflammatoriske prosesser og infeksjoner.

Jeg forteller meg med en gang at videoen hjalp bare med håret, jeg forventer ikke noe annet, det er egentlig at håret mitt ble mer levende, jeg brukte hårsalgs serum, det perfekte resultatet var etter 2 måneder sikkert. Arrene er naturlig igjen, strekkmerker etter at graviditeten i lårområdet også sitter som de var, den eneste huden ble virkelig mer elastisk, elastisk, frisk utseende, kanskje jeg plukket opp feil midler fra disse negativene. For å være ærlig, brukte jeg ikke dyre aktivatorer, derfor 50% at fondene var svake.


Men her har jeg et veldig kult produkt fra cellulitt, men innen en måned oppdaget jeg ingen praktisk effekt, den eneste hudtilstanden ble bedre. Jeg vil advare de som bestemmer seg for å bruke slike videoer på hodet, håret er veldig forvirret i det, du må tilpasse mye for å rulle det normalt. Ja, forresten, det kan ikke trykkes, trykkes, du kan bare rulle! På ansiktet, for eksempel etter bruk, er det en liten prikkende følelse og en liten varme opprettholdes i 5 minutter.


Selvfølgelig er det noe ubehag, men det er ganske tålelig. Og med serum, og uten dem, er følelsene det samme. Etter prosedyren er det ingen smertefulle opplevelser, det er ingen følsomhet, men du kan fortsatt bruke rullen ikke mer enn en gang hver 2. uke. Vel, generelt, $ 40 mirakel forlot en noe usikker mening, det virker som det er en effekt fra det, men MIRACLE skjedde ikke) Lykke til deg!

Mesoscooter Micro Needle Roller System. tilbakekalling

Før jeg besøkte kosmetologen, var jeg fremdeles ikke moden, så jeg fortsetter mine eksperimenter med hjemmepleie og kampen mot ansiktsrynker. Hvis Frownies patches hjelper meg å kjempe med pannen mellom rynkene, så valgte jeg Micro Needle Roller System mezoroller å bekjempe de skisserte mimic rynker på pannen og nasolabial folder.

Gjennomgang av Micro Needle Roller System mezoroller:

Den ideelle tykkelsen på mezoroller nålene når den brukes til ansiktet er 0,5 mm. Så på ebee med gratis levering fra selgeren med høyest karakter, bestilte jeg bare slik (den andre gikk til søsteren min). Etter en måned med venter og historier fra en bedrifts kineser kom rullene aldri, så etter tilbakebetaling ble de bestilt fra en annen selger. Generelt, akkurat 2 måneder senere, kom dette lille miraklet til meg.

Ruller pakket i en liten pappkasse. Han selv er forseglet i noe som en forseglet vakuumforseglet pakke:

Etter utskrift ser vi at valsen har en veldig behagelig plast gjennomsiktig sak, der nålene på valshodet ikke blir stumpe og ikke berører overflaten på grunn av sidestøtte:

Scooter selv er liten i størrelse - 14 cm i lengde.

I hendene er komfortable:

Nåler (540 stykker) ble plassert på hodet i 9 rader:

Disse fineste titanålene gjennomsyrer huden i ansiktet, og forårsaker dermed en mikrotrauma. Dette får huden til å regenerere og tillate absolutt alle sine interne reserver å gjøre det. Under en massasje med mezoroller, blodet rushes til huden, oppløses stagnasjon mye raskere, og produksjonen av elastin og kollagen øker, hvilket gjør rynker jevnet og den generelle hudtonen øker.

Sammen med mezoroller bruker jeg alltid aktivt serum (nå er det DMAE, som jeg vil skrive litt senere, og før det var et serum fra Orjene Organics). Så, øker rullen sin penetrerende evne, som han er et fett pluss.

Når det gjelder selve prosedyren, er massasjeprogrammet avbildet på selve pakken:

Det vil si at problemområdet må masseres 4-5 ganger fra topp til bunn og til høyre, og deretter 4-5 ganger i begge retninger diagonalt. Jeg gjør 10 ganger i hver retning 2 ganger i uken etter peeling og masker. Det er ikke nødvendig å trykke hardt, valsen har et flytende hode, så det ruller lett over huden.

Utrinnelig denne smerten kan absolutt ikke kalles. Ja, det er små tinte følelser, men jenter, vi gjør en voksbikini voksing. Smerten på en vals er bare en massasje i forhold til denne prosedyren. Skjønnhet krever ofre, og her er de praktisk talt ikke-essensielle.

Også, mezoroller må desinfiseres grundig hver gang før og etter bruk (bruk 96% alkohol i en spray).

Nå om resultatene. Umiddelbart etter prosedyren er huden irritert og litt rødt, så du trenger bare å gjøre om natten. Men om morgenen blir det mer elastisk, stramt og glatt. I det lange løp la jeg merke til effekten bare etter to måneders bruk - mine ansiktsrynker på pannen min utjevnet, men scooteren virket ikke ha noen effekt på min ekle nosogubki (her må du kjempe med ansiktsuttrykk og le mindre om og uten). Så jeg håper at resultatet etter en lengre søknad blir mer og mer merkbar.

Hva gleder:

Hva opprører:

 • Over tid vil nålene fortsatt bli stumpe og må endres

Pris: $ 5.5 på ebay

Bruk sikt: 2 måneder

Hvordan føler du om mezoroller? Vil du kjøpe en til deg selv?

Facial Mesoscooter 600 Needles Micro Needle Disk Roller System La Miso

Diskrullsystemet er den høyeste klassen ruller, en garanti for at nålene aldri kommer ut i løpet av prosedyren og vil ikke forbli i huden din! Valsen har 600 sterile mikronedler med en diameter på 0,5 mm.

Nålemateriale: høyverdig rustfritt stål, forgylling (99%).

Mesoscooter er ment for å utføre prosedyrer for mikronedle-terapi.

Bruken av mezoroller stimulerer mikrocirkulasjon av blod i huden, bidrar til utviklingen av sitt eget kollagen og tillater kosmetikk (serum og mezokokteylyam) å trenge inn i dypere, noe som gir en mer effektiv effekt på huden.

La Miso mezoroller er en enkel enhet som er en liten vals med mikroskopiske nåler fra medisinsk stål med gullbelegg. Medisinsk stål blir ikke oksidert, og forårsaker derfor ikke allergiske reaksjoner. Tynne nåler, som lett gjennomsyrer huden, stimulerer regenerative prosesser, forbedrer produksjonen av sitt eget kollagen. Samtidig forblir den epidermale barrieren intakt, og mikroskopiske sår er stengt i flere timer. Gjennom mikropunktur mottar huden direkte verdifulle stoffer og assimilerer dem lett.

Mesoscooter hjelper med å bekjempe fine rynker, forstørrede porer, gjenoppretter en jevn hudfarge og forbedrer hudtekstur.

Handlingsspekteret av mezoroller:

 • helbreder arr (postoperativ, post-akne, brenne);
 • fjerner rynker (på ansiktet, rundt øynene og nakke, nakke, hender);
 • sliter med strekkmerker (i mage, lår og bryst);
 • bekjemper pigmentering;
 • smalker forstørrede porene;
 • fjerner ruhet av huden;
 • reduserer dannelsen av akne.

Kontraindikasjoner til bruk av mezoroller:

 • rosacea og rosacea (på behandlet område);
 • Tilstedeværelsen av mol på det behandlede området;
 • hudinfeksjoner;
 • acne;
 • herpes;
 • keloid arr;
 • friske skader (slitasje, kutt, brannsår);
 • noen betennelse på huden.

Forskjellen mellom La Miso mezoroller fra sine analoger

Anbefalinger for bruk:

 1. Rengjør huden, behandle ansiktet med antiseptisk;
 2. Påfør spesialisert serum til huden;
 3. Flytt rullen bare i tre retninger, som vist på bildet: Horisontalt, vertikalt, diagonalt;
 4. Gjenta bevegelsen 3 ganger i hver retning;
 5. Etter prosedyren, bruk en beroligende helbredende maske;
 6. I løpet av dagen etter prosedyren anbefales det å også behandle huden med et alkoholfritt antiseptisk middel;
 7. For beste resultat, bruk mezoroller en gang i uken med et kurs på 10-15 prosedyrer, etter at en pause på flere måneder er nødvendig;
 8. For det beste resultatet mellom prosedyrer, anbefales det å bruke spesialiserte midler til behandling etter behandling.
 9. Innen 3 dager etter mikronidling er det forbudt å besøke badstuen og ta varme bad, på dagen for prosedyren, nekte å besøke treningsstudioet;
 10. Etter å ha utført prosedyren i flere dager, må du ikke bruke skrubbe og peeling på ansiktets hud og ikke utføre andre traumatiske kosmetiske prosedyrer;
 11. Gjennom hele kurset, vær sikker på å bruke en krem ​​med SPF-faktor (i vinter SPF 30, om sommeren SPF 50);
 12. Om sommeren er prosedyren best mulig på kvelden;
 13. Skyll og desinfiser rullen etter hver prosedyre.

Mezoroller lagringsmetode: Hold mezoroller utilgjengelig for barn. Oppbevares i et spesielt tilfelle.

Produsent: Sewon CNS Corp., Samsung Cyber ​​Village, Sang-Ka, 3-202, 10, Jungnim-ro, Jung-gu, Seoul, Republikken Korea.

Diskrullsystemet er den høyeste klassen ruller, en garanti for at nålene aldri kommer ut i løpet av prosedyren og vil ikke forbli i huden din! Valsen har 600 sterile mikronedler med en diameter på 0,5 mm.

Nålemateriale: høyverdig rustfritt stål, forgylling (99%).

Micronidling er en av de mest populære estetiske prosedyrene i skjønnhetssalonger, medisinske sentre og hjemme. Denne teknikken kan både erstatte og styrke slike manipulasjoner som: biorevitalisering, iontoforese, mesoterapi og kjemisk peeling. På grunn av en liten traumatisk effekt utløses kollagenogenese, regenererings- og reparasjonsmekanismer i huden, huden blir fysisk forynget, nye unge og sunne vev dannes. Farmaceutiske cocktailer og myse penetrerer de dype lagene og har en bærekraftig terapeutisk effekt.

Den riktige mezoroller er en garanti for en behagelig prosedyre og et høyt resultat av mikronidling!

BODY MASOROLER Micro Needle Roller System.

Beskrivelse:

Mezoroller er en enhet designet for å massere ulike deler av kroppen. Mesoscooter er en rulle med mikronedler på et plasthåndtak. Effektiviteten til en mezoroller er basert på evnen til å danne mikrokanaler i huden din for effektiv penetrering av kosmetiske og terapeutiske preparater. Mesoscooter fremmer den aktive utviklingen av sitt eget kollagen og elastin i huden, hjelper de aktive substansene i terapeutiske og kosmetiske preparater å bli absorbert minst 90% mer enn uten bruk av mezoroller. Foreløpig er programmet akseptert mezorollerov ledende kosmetologer og spesialister i hudpleieprodukter som det beste alternativ til kirurgi, laser korreksjon og peeling, noe som gjenspeiles ikke bare en daglig praksis, men også en alvorlig vitenskapelig forskning. Micro Needle Roller System mesoscaler er utstyrt med 540 titan gullbelagte 1,5 mm mikronedler. Micro Needle System mezoroller brukes til å løse estetiske problemer i kroppen: - bli kvitt strekkmerker - eliminere cellulitt - redusere alvorlighetsgraden av postoperative arr - eliminere hudsagging. Fordelen ved Micro Needle Roller System mesoscaler er at du kan bruke den på alle deler av kroppen og ansiktet, hodet. Hvordan fungerer Micro Needle Roller System mezoroller? Prinsippen for drift av noen mezoroller er basert på tusen års erfaring med en teknikk som kalles akupunktur (akupunktur, akupunktur). Hvilken effekt har en mezoroller på huden? Først penetrerer micronedles huden og stimulerer i det en ganske aktiv prosess for å produsere sitt eget kollagen og elastin. Disse mikrokanaler kan forsinkes om en time, men på mobilnivå er det nå store endringer. Cellene begynner å reparere seg selv, den ekstracellulære blodsirkulasjonen øker, slik at cellene får en stor mengde næringsstoffer. For det andre trenger medisinske og kosmetiske preparater og terapeutiske cocktailer inn i åpne mikrokanaler hundrevis av ganger bedre enn ved normal bruk. Det er bevist at med den tradisjonelle bruken av kremer, seromer og cocktailer for hudpleie av ansikt og kropp, når ikke mer enn 1% av produktet målet og har en positiv effekt. Resten av produktet danner bare en film på overflaten av hudområdet som den ble påført. Ved bruk av midlet ved hjelp av en mezoroller øker penetrasjonseffektiviteten til de aktive stoffene opp til 90%

Metode for påføring:

1. Rengjør og behandle overflaten av huden grundig der du har tenkt å bruke mezorollene. For eksempel kan du bruke noe medisinsk antiseptisk middel. 2. Påfør et aktivt hudpleiemiddel. 3. Med jevnt trykk og hastighet, flytt mezoroller over utvalgte hudområder 10 ganger vertikalt og horisontalt. Forholdsregler! 1. Etter hver bruk må mezoroller rengjøres med en bedøvelse (hjemme, hydrogenperoksid er best) eller høy temperatur. 2. Oppbevar mezoroller i et spesielt plasthus. 3. Mezoroller er en individuell enhet. Ikke pass mezoroller til andre mennesker. 4. Hold mezoroller utilgjengelig for barn! 5. Ikke bruk mezoroller på den ødelagte og betente huden. 3. Påfør aktivt hudpleiemiddel. La det suge. 4. Etter å ha fullført prosedyren, bruk et fuktighetsgivende eller nærende middel til huden.

Hvordan bruke mezoroller hjemme og hemmelighetene til det riktige valget

For skjønnhet og ungdom i kroppen, legger kvinner mye innsats, og finner også ledig tid til å gå til en profesjonell kosmetolog.

Begrepet attraktivitet og salong kosmetologi er nært sammenflettet med hverandre og anses i prinsippet som en helhet. Det er imidlertid mulig å kvitte seg med rynker, øke dermisens dermis og gi et ansikt et friskt og sunt utseende hjemme.

For å eliminere mange problemer og mangler i huden under kraften til en effektiv enhet - mezorolleru.

De fleste kvinner har allerede hørt om den nyskapende massasjevideoen, og drømmer livlig om oppfinnelsen i en vennekrets.

Du er ikke kjent med denne fantastiske enheten? Da vil vi forsøke å presentere alle detaljer om sine funksjoner og handlinger.

Innholdet i artikkelen:

vitnesbyrd

Kosmetisk rulle til hjemmebruk vil bidra til å takle følgende problemer:

 • etterligne og alder rynker;
 • effekter av akne og akne (sterkt forstørrede porer, støt);
 • arr og arr etter kirurgi og patologisk arrdannelse av vev;
 • tapt hud elastisitet;
 • utilstrekkelig hydrert dermis;
 • pigmenteringsforstyrrelser;
 • betennelse i huden;
 • effekter av allergiske reaksjoner.

Kontra

Til tross for mezorollerens mirakuløse evner, kan ikke alle bruke det. Kontraindikasjoner inkluderer:

 • graviditet og amming;
 • dårlig blodpropp, sirkulasjonsforstyrrelser;
 • godartede hudlesjoner, fødselsmerker;
 • virussykdommer med manifestasjoner på huden;
 • akne i den akutte fasen;
 • forstyrrelser i det endokrine systemet;
 • diabetes mellitus;
 • infeksjoner av ulike etiologier, inkludert respiratoriske virus, influensa.

Operasjonsprinsipp

Mesoscooter - Enhet for pleie av ansikt og kropps hud. Kjøpet av en kosmetologisk rulle vil avlaste eieren fra behovet for å besøke dyre salonger som spesialiserer seg på å gjennomføre profesjonelle prosedyrer for å bevare ungdom og attraktivitet.

Dermaroller (navnet på enheten) ble opprettet for å gjenopprette og simulere problemområder på ansikt og kropp. Enheten består av en holder og en ruller med nåler.

Operasjonsprinsippet er som følger:

 • Det ytre lag av huden behandles med et spesielt middel som vil forbedre tilstanden til dermis og myke den
 • ved kontakt av mezoroller med hud, trenger tynne nåler litt inn i sin struktur, og danner miniatyrhull gjennom hvilke de foryngende biogene stoffene i legemidlet trer inn i dypere lag;
 • komponentene i mezokoktylen vil begynne å gjenopprette huden fra innsiden, det vil si at de vil starte prosessen med regenerering og celleproduksjon, og vil også stimulere den naturlige produksjonen av kollagenfibre.

Verdensdermatologene har kommet til den konklusjon at anti-aging-stoffene i serumet under normal bruk kommer inn i hudens struktur i mengden 5 - 7%, og når de brukes i kombinasjon med en mezoroller på opptil 90%.

Instruksjoner for bruk


Før du begynner mesoterapi hjemme, må du konsultere en skjønnhetspleie og nøye studere instruksjonene for enheten.

Til eieren av enheten kan fullt ut nyte sin effektivitet, er det viktig å følge bruksreglene.

Vi snakker om hjelp til de detaljerte instruksjonene, som vil bli gitt nedenfor.

Startbehandling og desinfeksjon

Enhver enhet som involverer direkte kontakt med blodet og epidermis trenger nøye desinfiserende behandling. Derfor er det verdt å starte prosedyren for mesoterapi med forberedelsen av enheten.

Desinfiser mezoroller på flere måter:

 • tørk hudkontaktdelene av enheten med hydrogenperoksidoppløsning;
 • 10 minutter for å dyppe rullen med nåler til et kraftig desinfeksjonsmiddel, for eksempel Bacillol;
 • fordyp enheten i medisinsk alkohol og hold den i 3 - 4 minutter;
 • behandle enheten med klorhexidin.

Se her en video om hvordan du blir kvitt lopper på ansiktet ditt.

Hudbehandling

Etter at enheten er helt dekontaminert, kan du fortsette å behandle huden. Du bør begynne med fjerning av rester av kosmetikk og mulig forurensning.

Etter rensing bør du beskytte deg mot infeksjon og bruke en spesiell antiseptisk tonic eller annen antimikrobiell substans til hudoverflaten.

Det er viktig at selv en liten mengde av disse midlene ikke faller inn i strukturen av dermis. Derfor vil det være nødvendig å nøye behandle områder i nærheten av åpne sår.

For svært følsom hud anbefales behandling med anestesi, spesielt ved bruk av store nåler.

Drug valg

Avhengig av problemene som må løses, brukes healreduserende mys og cocktailer basert på følgende produkter:

 • Aloe vera. Det gir dermis med riktig hydrering og reduserer betennelse.
 • Ascorbinsyre. Reduserer de skadelige effektene av pigmentceller, lyser fargen, gir huden et sunt utseende, eliminerer sløvhet og lakk.
 • Hyaluronsyre. Forbedrer riktig hydrering og ernæring av huden, blokkerer dannelsen av ansikts- og aldersfold.
 • Elastin, kollagen. De gir dermis med riktig tugor, hindrer utviklingen av gravitasjonsptose i ansiktet, tjener som en forebygging av dannelsen av rynker.
 • Kamille ekstrakt. Dræper patogener, reduserer risikoen for inflammatoriske prosesser.

Bruk av ampull eller mezokokteyley kan gjøres på flere måter:

 • Påfør stoffet på huden, behandle problemområdet med en dermaroller, gjenta huden med et terapeutisk middel;
 • smør huden med mezokokteylem, utfør behandling med enheten uten å påføre agenset igjen;
 • Påfør enheten på desinfisert overflate, smør huden på stoffet.

Arbeid på ansikts- og kroppsområder

Det neste trinnet innebærer streng overholdelse av reglene for bruk av enheten hjemme.

 1. Del problemområdet i soner. Hvis dette ansiktet blir, vil det være haken, kinnbenet, kinnene, området rundt øynene, frontpartiet, halsen.
 2. Gå gjennom enheten i hver seksjon, utfør bevegelser opp og ned diagonalt (10 ganger i hver retning).
 3. Det er ikke nødvendig å tvinge enheten. Bevegelsen skal være jevn og forsiktig.
 4. Antall nåler er valgt avhengig av sonen. Hvis eieren av enheten planlegger å forynge øyet, skal rullen ikke ha mer enn 200 nåler.
 5. Behandle dette området i retning fra templet til nesen. Rolling utføres 8, 5 ganger, uten å endre start- og sluttpunktene på ruten.
 6. Ansikts mesoterapi med en dermaroller begynner alltid med frontsonen, hvoretter du kan gå til kinnbenet og kinnene. Det neste området vil være øyeområdet og nesen. Til slutt blir de nasolabiale brettene og haken behandlet.
 7. Enheten er forbudt å bruke på øvre øyelokk.

Overholdelse av disse bruksreglene vil bidra til å forbedre blodstrømmen og jevn fordeling i alle deler av ansiktet og kroppen.

I denne publikasjonen finner du sammen årsakene til milia i ansiktet.

Postprosedyrepleie

For å berolige huden, etter prosedyren, bør de dekkes med en mykende krem ​​eller maske.

Så snart økten er fullført, vil huden ha et betent utseende - rødhet og hevelse vil dukke opp. Ikke vær redd for dette. I dette tilfellet anses disse manifestasjonene for å være normale.

Du trenger ikke å prøve å skjule de midlertidige effektene av mesoterapi med kosmetikk, det kan provosere en betennelsesprosess.

Etterbehandling og desinfeksjon av enheten

Som nevnt tidligere, etter bruk av enheten, skal den skylles under rennende vann, tørke og desinfiseres.

Hvilken en å kjøpe

Hvilken mezoroller er bedre? Dette spørsmålet puslespill hver kunde.

Først og fremst må du bestemme omfanget, nålematerialet og lengden. Den viktige rollen som produsenten spiller.

Produsent Forretnings

Alle produsenter av dermarollers kommer ikke til å stoppe ved den oppnådde utviklingen. Hvert år frigjør de massene av enheten i en forbedret design eller med forbedret funksjonalitet.

Noen firmaer utfyller enheten med utskiftbare dyser som har forskjellige bredder eller minimale nåltykkelser.

Men hvordan å gjøre det rette valget blant alt dette mangfoldet? Hvordan ikke lage en feil og få en virkelig høy kvalitet enhet?

I dag anbefaler eksperter å gi preferanse til populære mezoroller.

MT Roller

Enheten er utstyrt med miniatyrnåler av medisinsk stål og er laget utelukkende for individuell bruk. Enheten har et sett av gjennomsiktig materiale og en ikke-flyttbar vals med et håndtak.

MT Roller kan håndtere alle områder av ansikt og hals. Etter prosedyren regenererer huden veldig raskt. Det vil si hvis du utfører prosedyren ved sengetid, om morgenen vil alle spor forsvinne.

Ruller eliminerer lett:

 • akne arr
 • krymper porene og sikrer tetthet av tynn hud;
 • strammer dermis og reduserer rynker;
 • eliminerer spor av chicken pox og postacne;
 • hindrer pigmenteringsforstyrrelser;
 • kjemper for cellulitt og strekkmerker;
 • fremmer stimulering av hårvekst.

Du kan kjøpe enheten for 600 - 800 rubler.

Genosys

Denne høykvalitets mezoroller laget i Sør-Korea.

Dens unikthet ligger i nærvær av ikke et plastikkhus, men en solid stålplate som behandles ved lasergravering.

Nålene er plassert i samme vinkel, noe som gjør det mulig å redusere invasiviteten til null. Hver nål har en rhombusform som sikrer fri og smertefri inngrep i hudstrukturen.

Bruk av enheten kan du:

 • bli kvitt alle aldersrelaterte hudendringer;
 • gjenopprette ujevn tone og korrigere ufullkommenhet rundt øynene;
 • eliminere alle typer arr og strekkmerker.

Genosys mezoroller i et sett med kosmeceuticals (anti-aging serum og fuktighetsgivende spray) kan kjøpes for 6.000 rubler.

Kitet er designet for 60 prosedyrer. Enheten i seg selv er verdt 1400-3000 rubler.

Nållengde

Enheter med nåler fra stål varierer i rimelig pris, men samtidig blir de raskt kjedelige og mislykkes. De kan ikke utføre mer enn 10 prosedyrer.

Nåler laget av titan eller forgylt vil vare lenge, men deres kostnader er mye høyere.

Uansett hvilket materiale som brukes til nåler, bør lengden ikke være høyere enn 1, 5 mm (maksimal lengde brukes til kroppen, ansiktet ikke mer enn 1 mm), og hvis huden ikke er tilstrekkelig våt eller følsom, er det bedre å stoppe med en lengde på 0, 2 mm.

Kun under slike forhold kan prosedyren utføres uavhengig uten å skade huden.

For ansiktsbehandling er det optimale spekteret av antall nåler 35 - 540 stykker. Med mer direkte avtaleapparat - kroppsbehandling.

Tenk på hvilke soner visse parametre av nåler gjelder:

 • 0, 2 - 0.3 mm med laserbehandling - øyeplass, den fine strukturen i huden;
 • 0, 3 - 0, 5 mm - alle områder av ansiktet;
 • 0,5 - 1 mm - behandling av hodet på hodet;
 • 1 - 1, 5 - problemområder i kroppen (trenger ytterligere anestesi).

anbefalinger

Skjønnheten og helsen til huden etter å ha påført mezoroller, er helt avhengig av overholdelse av noen viktige regler:

 • Bevegelsen skal være myk, uten kraft på enheten.
 • Haste til noe, spesielt når du masserer det delikate området.
 • Décolleté, nesevinger og øyeområde behandles langs massasjelinjer.
 • Det er forbudt å vri trommelen med nålene i kontakt med huden. Dette kan forårsake rødhet, skade på overflaten av huden og utseendet av blod.
 • Det er viktig at i alle behandlede områder er et lite trykk utøvet på apparatet ensartet.
 • Sørg for å berolige huden etter prosedyren med mykning av kremer.
 • Beskytt huden mot ultrafiolette stråler om sommeren og våren, ved hjelp av spesialprodukter med økt SPF-indeks.
 • Unngå kontakt av enheten med leppene, bevegelige øyelokk og slimhinner.
 • Ikke bruk massasjeren i mer enn seks måneder.
 • Hvis enheten er tapt og skadet, er den videre bruk forbudt. Dette kan føre til alvorlig hudskade.

Frekvens i bruk

Når du kjøper en enhet, har ingen anelse om hvor ofte det kan brukes. I den første fasen av avhengighet, anbefales det å massere huden med en mezoroller ikke mer enn 1 gang om 12 dager.

Når dermis blir brukt til effektene litt, kan intervallet reduseres til 6 dager. Forløpet av mesoterapi hjemme er 15 økter.

I løpet av året kan du ikke utføre mer enn 60 prosedyrer, men alt avhenger av de individuelle egenskapene og hudreaksjonen til behandlingen med en massasje.

Husk at nålene på platen er kjedelige med tiden, så hvis du føler at de er vanskelige å trenge inn i strukturen av dermis, må enheten bli erstattet.

effektivitet

Etter at du har brukt mezoroller, kan du nyte følgende resultater:

 • hudregenerasjonsprosesser er akselerert;
 • pigment flekker forsvinner;
 • hudfarge blir glatt og får en sunn nyanse av rosa;
 • forstørrede porer smale;
 • Kråken føtter forsvinner;
 • huden blir fast og elastisk;
 • størrelsen på den andre haken er redusert;
 • ansiktskontur er korrigert
 • jevner cellulitt, blir strekkmerker elimineres.

Forbedringer kan bli lagt merke til etter første økt. Maksimal effekt kan forventes 24 timer etter massasje manipulasjoner.

I videoen vil en ekspert fortelle deg hvordan du utfører en komplett mezoroller-prosedyre hjemme.

anmeldelser

Nå er du kjent med mezoroller, og du kan enkelt bruke det selv hjemme.

I følge alle anbefalingene kan du enkelt oppnå de ønskede resultatene, returnere skjønnheten og ungdommen til ansikt og kropp.

Hvis du har noe å si om effektiviteten til denne fantastiske maskinen, la du dine anbefalinger i kommentarene nedenfor.

Flere Artikler Om Typer Acne