Alle vet at flertallet av produkter for ansikts- og kroppspleie og hårpleie inneholder forskjellige oljer. Den mest fordelaktige når det gjelder næringsegenskaper er vegetabilske oljer, men problemet er at de forverres veldig raskt og krever tilsetning av kjemiske komponenter til kosmetiske produkter. I sin tur gir et stort antall konserveringsmidler i sammensetningen av produktet ikke fordeler, men kan tvert imot gi betydelig skade.

Mineral olje, på grunn av sin opprinnelse (et produkt av behandlingen av petroleumsfraksjoner), går ikke rancid i lang tid og er billigere enn vegetabilske oljer. Mange frykter at denne oljen er hentet fra petroleumsprodukter. Det er imidlertid verdt å merke seg at det kommer inn i kosmetikken, ikke i ren form, men gjennom forsiktig behandling og rensing fra konglomerater. Videre er enkelte varianter av mineralolje, for eksempel petroleumjell, inkludert i sammensetningene av selv kosmetikk, som er beregnet på omsorg for barns hud.

Hvis vi snakker om den direkte effekten på huden, er mineraloljen ikke dårligere enn de andre i dens fuktighetsgivende egenskaper. Men huden leverer ikke den, fordi den ikke absorberes og forblir på overflaten. På grunn av dette opprettes en usynlig film på huden, som på den ene siden mindre oksygen strømmer inn i huden, men på den annen side forhindrer inntrengningen av giftige stoffer i den.

Det er ofte mulig å finne den oppfatning at kosmetiske produkter som inneholder mineralolje er komedogene og dermed provoserer betennelse. Dette er ikke å si at dette er en sann uttalelse. Mineralolje er litt fetere i sine egenskaper enn vegetabilske oljer, derfor hvis huden er problematisk og utsatt for utseendet av akne, bør kosmetikk med tilstedeværelse i sammensetningen virkelig unngås. Men for denne typen hud og eventuelle andre oljer er det kanskje ikke egnet og har samme reaksjon. Generelt argumenterer forskere for at mineraloljer ikke er blant gummien, og hvis de forårsaker reaksjon på huden, så er det bare et individ.

Det er verdt å merke seg at produsenter nå prøver å legge til forskjellige urteekstrakter, ekstrakter og andre urte ingredienser til kosmetiske produkter sammen med mineraloljer for å redusere fettinnholdet i produktet og forhindre tilstopping av porene. Blant de positive egenskapene til mineralolje er hypoallergen. Det er egentlig ikke i stand til å forårsake en allergisk reaksjon på huden, derfor er den tillatt for bruk over hele verden og selv i barnas kosmetiske produkter.

Oppsummering, jeg vil si at alle er fri til å velge kosmetikk basert på deres personlige preferanser. Hvis du er forvirret av mineraloljens ikke-vegetabilske opprinnelse eller ryktene som svinger rundt det, er det bedre å forlate bruken. Generelt er det ingen virkelig bekreftede data som vil indikere skade på mineralolje i huden vår.

Mineral olje i kosmetikk. Hva du virkelig trenger å vite!

Forordet til forfatteren av denne bloggen: Vi, tilhenger av alt naturlig, er ofte fortalte for sekterisme. Dette er tull, tvert imot, artiklene jeg publiserer på dette nettstedet, inneholder en rekke lenker til vitenskapelig forskning. Det må forstås at ikke alt "naturlig" er bra, og ikke alt "kunstig" er dårlig.

For eksempel, mineralolje, mange skylder alle dødelige synder. Faktisk er det ikke. Nedenfor har jeg brakt en god artikkel av en hudlege - forsker Dr. Jetski Ulti. Les denne artikkelen, og du vil lære hele sannheten om skadelig eller nyttig mineralolje i kosmetikk.

Myter og halv sannheter

Ikke så lenge siden, hørte jeg en salgskonsulent som prøvde å overbevise en klient om at hvis hun fortsatt vil se bra ut tjue år senere, må hun sikkert kjøpe et bestemt kosmetisk produkt som inneholder et spesielt stoff på over 200 euro. Litt senere forlot en ung kvinne butikken ikke bare med dette fantastiske produktet, men også med øyekrem, serum, nattkrem, maske og toner av samme merke.

Før det skrev jeg på bloggen min mye om de mytiske egenskapene som tilskrives øyekremkremer, nattkrem, anti-rynkekrem, serum og grønn pseudonatural kosmetikk. I dag bestemte jeg meg for å snakke om mineraloljer. Det er også mange morsomme historier om dette. Det er på tide å løse dette problemet, til tross for risikoen for å få en haug med "sint brev" fra varme motstandere av mineralolje.

Mineraloljer brukt i kosmetiske produkter er avledet fra petroleum (fossile brensel). Olje representerer restene av plante- og dyreverdenen (plankton og alger), som ble utsatt for svært høye trykk og temperaturer dypt inne i jordskorpen. Så lenge det høres helt naturlig ut, ikke sant?

Når olje blir ekstrahert fra jorden, før den blir brukt, må den passere gjennom komplekse prosesser, destillasjon og raffinering (oljeraffinering). Oljer som brukes til husholdningsbruk eller i biler er allerede meget renset, men mineralolje, som brukes i hudpleieprodukter, blir utsatt for en så grundig behandling at det nesten ikke er igjen noe av den opprinnelige oljen.

Hvor kan vi møte dem?

Den kosmetiske industrien er en stor fan av petroleumsprodukter. Faktum er at mineralolje er billig, fargeløs og luktfri, nesten ikke oksyderer og kan lett lagres i lang tid. Som et resultat har den blitt brukt i mange kosmetiske produkter. Faktisk består nesten alle såkalte babyoljer nesten helt av mineralolje. Hvis du tror du ikke bruker koks eller mineralolje, så ta en titt på etikettene på kosmetikken din. Flytende parafin (flytende paraffin), parafinolje (paraffinolje, paraffinvæske), flytende petroleumsgelé (bensinvæske, petroleumolje), hvit mineralolje (hvit mineralolje), hvit olje - alt dette er petroleumsprodukter!

Petroleumjell (vaselin, petrolatum) er en nær slektning av mineralolje. På grunn av sin voksstruktur er den ikke så flytende, men tilhører fortsatt den samme familien. Vaseline for eksempel - den viktigste ingrediensen i den berømte 8-timers krem ​​fra Elizabeth Arden (Elizabeth Arden).

Lang levende mineralolje!

Mineraloljer har blitt brukt i kosmetikk i flere tiår, men for omtrent 15 år siden var dette ikke tilfelle. Gradvis økende rykter viste at mineraloljer kaller for akne, de tillater ikke at huden puster riktig og kan forårsake alle slags helseproblemer. Ifølge tilhengere av naturlig kosmetikk er vegetabilske oljer mye tryggere og bedre for huden enn naturlige oljer. Rykter er rykter, men det er ingen røyk uten brann! Det er på tide å bringe resultatene av noen undersøkelser.

Som jeg allerede skrev i bloggen min, er det faktum at komponenten av kosmetikk "vegetabilsk" ikke nødvendigvis betyr at komponenten eller produktet er bra, eller at det er trygt. Det er mange vegetabilske oljer som er mer helsefarlige enn mineraloljer.

For eksempel er det kjent at dersom all prussic syre ikke fjernes fra mandelolje etter rektifisering, kan det være dødelig giftig. Derfor er i de fleste kosmetikk mandelolje erstattet av syntetiske smaker. Helseproblemer kan forårsake kamferolje, pepperrot, marsh mynte, malurt, thuja.

Det er også kjent at flere farlige stoffer inneholdt i ikke-raffinerte vegetabilske oljer, som for eksempel 3-klorpropan-1,2-diol, kan være kreftfremkallende. Videre, for å gjøre vegetabilske oljer enda billigere, ble det tilsatt dårlig raffinert mineralolje til dem. Mineralpartikler finnes også på rå vegetabilske oljer. De kan vises ikke bare som følge av forurensning av produktet (for eksempel med emballasjemateriale), men også fordi mineralparafinpartikler finnes i naturen i vegetabilske oljer.

Mye forskning har blitt gjort om sikkerheten til kosmetisk mineralolje (se også rapporten fra European Food Safety Agency), og det fremgår klart av forskningen at renset kosmetisk mineralolje ikke er giftig. Rykten om at mineraloljer kan forårsake kreft er heller ikke sant. Faktisk har det vist seg at polyaromatiske hydrokarboner som kan være til stede i utgangsmaterialet, er kreftfremkallende. Men i den rensede oljen, som brukes til kosmetiske og farmakologiske formål, er disse stoffene ikke til stede!

Hvis du fortsatt er i tvil, vil det være nyttig å vite at hvis du bruker mineralolje på huden, forblir den faktisk på huden din, og derfor er det nesten ingen stoffer som kan trenge inn i blodet ditt. Siden mineraloljen forblir på huden og danner et isolasjonslag der, gjør det vanskelig for fuktigheten å fordampe og tørr hud vil komme seg raskere. Studier har vist at mineralolje gjør en veldig god jobb med dette. Og for folk som frykter effekten av komprimering; mineralolje gir deg ikke mørke poeng. Sebum kan komme ut av huden og blokkerer ikke porene! Faktisk har noen studier vist at selv en 100% hudbelegg med et lag mineral ikke forårsaker mørke flekker.

Tetningseffekten forstyrrer heller ikke oksygenopptaket gjennom huden. Huden (i motsetning til det som ofte hevdes) puster ikke i bokstavelig forstand, oksygen når huden gjennom blodet og ikke gjennom luften! Dermatologer er villige til å foreskrive mineraloljer til pasienter, da de kan forhindre hudirritasjon forårsaket av ytre irritanter og bidra til å gjenopprette beskyttelsesbarrieren i huden. En ekstra fordel er at sannsynligheten for allergi i dette tilfellet er minimal. Derfor brukes mineraloljer ofte til behandling av eksem.

Mangel på mineralolje

Til tross for ovennevnte fordeler med mineraloljer er det en rekke ulemper. Mineraloljer er egentlig ikke så "kosmetisk elegante" som vegetabilske oljer. Jo høyere konsistensen av oljen i produktet, desto mindre behagelig får du når den påføres huden. Flytende mineraloljer er mer flytende, fuktighet huden mindre, men mye mer behagelig å bruke.

En annen ulempe med mineralolje er effekten av "overdreven hydrering" av huden. Det høres rart ut, men mineraloljer kan holde fuktighet så effektivt at huden blir for fuktig. Din hud vil se bra ut ved første øyekast (fordi linjene er trukket ut), men på lang sikt vil forskjellige cellulære prosesser virke noe mindre effektivt.

Til slutt vil dette føre til at huden ikke vil være i stand til å beskytte seg selv, og du vil finne deg i en ond sirkel, tørker huden din raskt, hvis du ikke bruker krem ​​og ikke fortsetter å bruke den.

Heldigvis kan dette unngås ved nøye å se på huden din. Hvis du har veldig tørr hud, kan du bruke litt mineralolje, hvis huden er normal, så kan produkter med høy konsentrasjon av mineraloljer bli avsatt. Produkter med høyt innhold av mineraloljer anbefales ikke til bruk hvis du svetter lett, for eksempel på grunn av arbeid i varmen, eller når du trener. For noen, hvis du forhindrer svette, kan ansiktet oppstå (rød stikkvarme).

Dette bringer meg med det samme til det neste punktet, mineraloljer gjør ikke noe mer enn bare å fukte huden. De inneholder ikke noen gunstige stoffer, som antioksidanter eller beroligende ingredienser, som kan trenge inn i huden og være effektive. Så hvis du har en krem ​​som bare inneholder mineraloljer, mangler du et viktig element i god hudpleie. Sørg for at de aktive ingrediensene er tilsatt produktet med mineralolje. Enda bedre, spesielt hvis du lider av tørr hud, bruk krem ​​med aktive ingredienser, og deretter mineralolje på toppen.

Dermed kan de aktive ingrediensene trenge inn i huden lettere og gjøre jobben bedre!

Med morsmelk.

Et annet viktig poeng, selv om svært raffinerte petroleumsprodukter ikke er toksiske og nesten ingen partikler absorberes av huden, viste en ny studie at hydrokarboner fra mineralolje kan absorberes av subkutant fett og brystmelk.

Det er uklart om de kommer dit på grunn av mat, innånding av forurenset luft, eller på grunn av bruk av kosmetiske produkter (muligens gjennom skadet hud).

Etter min mening er dette ikke en grunn til panikk, ettersom disse partiklene, så vidt vi vet, forårsaker liten skade (i motsetning til hva vi vet om virkningen av noen konserveringsmidler av parabengruppen, solkremfiltre eller aromastoffer). Men disse studiene er absolutt en anledning til å ta et annet kritisk blikk på kosmetiske produkter som du bruker på huden din. Mitt råd er å bruke bare hudpleieprodukter som virkelig vil gjøre huden din mer vakker og sterk og kaste bort alt unødvendig! Dette er ikke bare bedre for kroppen din, men også for lommeboken din, så vel som for miljøet!

Hilsen Jetske (Dr. Jetske Ultee-Forsker Kosmetisk Dermatologi)

Du vil være interessert i artikkelen: Hva er propylenglykol og hvordan er det skadelig i kosmetikk?

Video: Effekten av mineralolje på cookies))

Mineral olje i kosmetikk: fordelene eller skadene

Mineral olje i kosmetikk: bra eller dårlig?

Folk som bryr seg om seg selv og er interessert i kosmetikk, vet at mineralolje ikke er det mest nyttige elementet i sammensetningen av kosmetiske produkter. Og det er spesielt negativt oppfattet av jenter som bruker naturlig kosmetikk. Men til tross for et så sterkt brukerrespons på dette produktet, legger mange kosmetiske bedrifter aktivt til med ulike typer oljer til deres kosmetikk. Er det sant at mineralolje er så ille, og du bør ikke legge den til kosmetikk? La oss prøve å finne ut det.

Hva er mineralolje?

Mineral olje er et stoff som består av mettede hydrokarboner produsert av petroleum. Denne oljen er som regel klar, luktfri, og hovedforskjellen fra hverandre er viskositeten. Mineraloljer gjennomgår en meget alvorlig behandling for å fjerne alle skadelige elementer fra deres sammensetning og gjøre det så nyttig som mulig for huden vår. Nesten alle farmasøytiske salver er laget på basis av mineralolje.

Hvorfor legge til olje til kosmetikk

Produsenter legger til lite mineral i sine produkter for å fukte huden og gjøre utseendet mer sunt og godt preparert. På grunn av at olje har en slik egenskap som å løse noen komponenter, er det ofte inkludert i kosmetikk for å rense huden, samt i sminkefjernere. En svært viktig faktor er bare den eksterne effekten på oljene på huden vår, siden den ikke trenger inn i de dypere lagene i huden. Det er verdt å huske at oljer ikke fjerner hudproblemer som flaking, de kan bare gjøre dem mindre merkbare.

Men fortsatt er det de produsentene som har fjernet alle oljer fra sammensetningen av sine midler, for eksempel produsenten av mineralsk kosmetikk Jane Iredale. Sammensetningen av deres produkter omfatter bare naturlige mineraler som skikkelig bryr seg for huden og ikke forårsaker allergier. I butikken vårt har et stort utvalg av ikke bare dekorative kosmetikk, vi har også kosmetikk for universell ansikts- og kroppspleie. Vi anbefaler at du tar hensyn til jane iredale beautyprep ™ ansiktsfukter. Dette er et fantastisk verktøy for fuktighet og næring av huden. Kremet beskytter det mot virkningen av ytre faktorer, har en vektløs tekstur, absorberer raskt, legger ikke et film eller klebrig lag på huden. Huden er næret, godt preparert og strålende. For større effekt anbefaler vi at du bruker jane iredale beautyprep ™ ansikts toner ansikts toner fra samme serie.

Fordeler og ulemper med mineralolje:

Du har kanskje lagt merke til en merkelig ble på huden etter bruk av krem, som inneholder olje. Noen mener at denne filmen har en positiv effekt på huden, fordi det bidrar til å beholde fuktighet. Og noen er fast overbevist om at en slik film hindrer huden i å puste riktig og regenerere. Det har vært tilfeller der etter bruk av produkter basert på mineraloljer, utslag og akne oppstod, alt avhenger av hudtype. Mineraloljer har en ganske god sammensetning, under rengjøringen blir nesten alle urenheter fjernet fra det. Dermed er sannsynligheten for allergiske reaksjoner på produkter med mineralolje svært liten. Det fukter huden godt og gjør det behagelig å berøre og godt preparerte. Kosmetologer anbefaler å bruke mineralolje veldig nøye, det vil fungere godt for tørr hud, men for fet og normal hud er det viktigste å ikke overdrive det, da dette kan forårsake akne. Av fordelene er det fortsatt mulig å merke seg den lange holdbarheten til oljer.

Fra alle de ovennevnte kan vi trekke følgende konklusjon: I mineralolje, som i alle kosmetiske produkter, er det fordeler og ulemper. Men dette betyr ikke at bruken er farlig, den har rett til livet. Når det brukes riktig, vil mineralolje være hyggelig å ta vare på huden din og ikke skade den.

Mineral olje i kosmetikk: skade eller fordel?

Mange av oss kjenner en slik komponent som mineralolje. Navnet på dette produktet forårsaker ikke mistanke: mineraler - dette er nyttig, og noe olje fukter huden. Men når en kunde oppdager at mineralolje er et derivat av olje, begynner tvil å krype inn. Det er på tide å fjerne myter og gjetninger og svare på hovedspørsmålet: Er mineralolje i kosmetikk skade eller nytte?

Hva er mineralolje

Mineral olje er en type petroleumolje, flytende blandinger av høymolekylære hydrokarboner, som oppnås ved raffinering av olje. I hovedsak er mineralolje et flytende biprodukt av oljeraffinering for å produsere bensin og andre petroleumsprodukter. Mineralolje er en fargeløs, klar og luktfri blanding.

Tittelhistorie

Navnet "mineral" i dette tilfellet er unøyaktig, men utenom vane har det blitt brukt til å beskrive lignende forbindelser de siste par århundrene. Andre navn som dette stoffet refererer til, og som også er unøyaktige, er "hvit olje", "flytende paraffin", "paraffinum liquidum" (lat.) Og "flytende olje".

Unøyaktigheten i definisjonen av dette produktet skyldtes det faktum at inntil slutten av 1800-tallet bare de ikke visste, og som regel ikke forsøkte å finne ut den eksakte kjemiske sammensetningen av slike stoffer, men hadde allerede sørget for de nyttige egenskapene. Det er derfor ikke det faktum at et navn til slutt brukes på ulike oljer. En lignende leksikalsk situasjon oppstod med uttrykket "hvitt metall".

I dag kan i mange land en forbindelse kalt "mineralolje" kjøpes, mens britiske farmakologer bare bruker termen "parafinperliquum" for lette mineraloljer og "flytende parafin" / "parafin-undervann" for noe tykkere (viskøse) arter.

Der mineralolje brukes

Mineral olje er et relativt billig produkt, produsert i svært store mengder. Den brukes:

  • i biomedisin;
  • som mildt avføringsmiddel for kjæledyr og husdyr
  • som et desinfeksjonsmiddel for behandling av fjærfe;
  • i biavl (for å bli kvitt mikroskopiske kvaler, patogener);
  • i maskinteknikk og elektrisitet (som ikke-ledende kjølevæske eller kjølevæske i elektriske komponenter);
  • i næringsmiddelindustrien (spesielt for konfektprodukter - å skape en blank effekt og hindre godteri fra å stikke til hverandre);
  • for treutstyr (matkvalitet er et populært middel for å forlenge levetiden til treskjær, salatskåler, bordplater og tallerkener. Ved å tørke en liten mengde olje inn i en trekrok er det ikke tillatt å absorbere lukt og lette rengjøring, opprettholde integriteten til trevirke som er konstant fuktet og tørket Olje fyller små overflate sprekker som matbitene kan komme inn i og vann og kjemper råtnende);
  • i produksjon av kosmetikk og medisiner (en populær del av barns lotioner, kremer, terapeutiske salver, etc.);
  • til andre formål (for lagring av reaktive metaller, hagearbeid, etc.).

Mineral olje i kosmetikk: skade eller nytte

Mineraloljer har en rekke egenskaper som gjør dem ekstremt nyttige på det kosmetiske feltet.

Mineralolje fordeler

Sparer huden mot fuktighetstap

Dette er hovedformålet med disse oljene og deres hovedfunksjon i kosmetisk industri. Mineralolje anses som et uunnværlig produkt i tilfeller der hudbarrieren er skadet - for eksempel etter peeling (spesielt kjemisk og laser) eller i sesongproblemer blant eiere av tørr og sensitiv hud.

Gjør huden strålende, myk og glatt

På grunn av mangel på samhandling med huden, er den tynneste filmen skapt på overflaten - det senker fordampningen av vann, som huden ser frisk ut og vakker ut. Mineral olje er en av de mest effektive komponentene som brukes i kosmetikk, og enhver kjemiker og kosmetolog er godt klar over dette. Andre oljer virker også fantastisk, men ikke så vel som mineralske.

Det er et naturlig hudvennlig stoff;

Mineral olje er et ekte naturlig produkt, fordi olje er et naturlig stoff ekstraheret fra jordens tarm. Denne oljen gjennomgår ikke kunstig bearbeiding - bare destillasjon av naturlig olje (olje). Selvfølgelig, før de sendes til kosmetiske bedrifter, blir mineraloljene grundig rengjort, men de blir ikke utsatt for noen kjemisk modifikasjon.

Frykt oppstår når kosmetikkolje forveksles med et teknisk stoff som inneholder forskjellige urenheter - slik er den vanskelige taktikken som brukes av uærlige produsenter og selgere. Kosmetiske oljer er preget av en utmerket toksikologisk profil - de inneholder ikke skadelige tilsetningsstoffer, derfor er de praktisk talt ikke allergiske og dermatittiske.

Styrker egenskapene til solkremsprodukter.

Min.maslo forbedrer absorpsjonen av UV-stråler og fungerer perfekt i en duett med et UV-filter, noe som øker beskyttelseseffekten av solbeskyttelsesprodukter.

Mineralskader

Selvfølgelig er det umulig å forutsi manglende respons på noen ingrediens i et kosmetisk produkt. Det har vært tilfeller av akne på grunn av hvit petrolatum (tung olje) i ren form som et direkte hudpleieprodukt. Men oftere identifiseres liknende problemer ved bruk av vegetabilske oljer.

Ja, min. Olje oppfattes som litt fetere enn en rekke moderne mykgjørende stoffer (fettstoffer som fukter og myker huden), men i lette oljer er denne effekten mye mindre uttalt enn i tunge oljer (petrolatum).

2005-studien viste at det var lavt komedogenicitet av minusoljen, som absolutt ikke utelukker den individuelle intoleransen av denne ingrediensen. Men bare en liten prosentandel av mennesker med min. Olje kan forårsake tilstoppede porer og akne. De fleste brukerne av dette verktøyet har ikke dette problemet.

Myter om mineralolje i kosmetikk

Det er mange myter om mineralolje, særlig knyttet til den negative virkningen på menneskers helse og skjønnhet. Skynd deg å fjerne dem. Så mineralolje:

Ikke kreftfremkallende

Det er ikke dokumentert bevis på at kosmetiske oljer kan føre til kreft. Dette faktum er bekreftet av ulike utførte eksperimenter. Det er ikke nevnt i et vitenskapelig tidsskrift at kosmetisk mineralolje har forårsaket utviklingen av noen form for kreft, inkludert hudkreft.

Tørker ikke huden

Denne oljen tilhører de okklusale (blokkerende) komponentene, som bekjemper tap av nødvendig fuktighet i huden. Olje fungerer som en slags barriere mellom tørr luft og hud, men det tørker på ingen måte ut huden og forårsaker absolutt ikke rynker. Tvert imot, mineraloljer fukter huden godt.

Ikke forstyrrer penetrasjonen av kollagen fra fuktighetskremer

I tillegg, om kollagen fra kremer eller lotioner spesielt huden din eller ikke, har mineralolje ikke noe å gjøre.

Mineral olje i kosmetikk Deoproce

Sør-Koreas firma Deoproce bruker bare de sikreste og mest naturlige produktene i hjertet av sine kosmetiske produkter. Siden mineralolje er et produkt av behandling av et naturlig stoff og ifølge mange studier og eksperimenter ikke forårsaker allergi, tørking av huden og tilstopping av porer, men tvert imot har mange nyttige egenskaper, bruker Deoproce dette stoffet i produksjonen av noen av sine skjønnhetsprodukter.

Riktig kombinasjon av komponenter i kosmetikken til det sørkoreanske selskapet er en garanti for at selv eiere av fet og problemhud ikke har negative reaksjoner og følelser fra å bruke skjønnhetsprodukter basert på mineralolje. Selvfølgelig bruker Deoproce vegetabilske oljer samt råvarer av animalsk opprinnelse - men deres bruk er nødvendig for å oppnå spesielle mål: Metning av huden med vitaminer, som gir en desinfiserende eller beroligende effekt, bleking, etc. Prinsippet om mineraloljes virkning er bare fysisk, men ikke biokjemisk, selv om Som et resultat får vi den riktige reaksjonen av huden.

Deoproce kombinerer også vegetabilske og mineraloljer for å sikre den optimale kombinasjonen av de positive egenskapene til disse produktene. Lær mer om skjønnhetsprodukter Deoproce og bestil en grov parti kosmetikk her.

Flere Artikler Om Typer Acne