Kjøpe kosmetikk er ikke en hyggelig aktivitet for hver kvinne. De med problematisk hud kan ikke bruke tonale midler med en væskebase. De irriterer og tette de betente porer. Tørrpulver er ikke alltid den beste løsningen. Mineralpulver for problemhud blir en av de mest egnede alternativene.

Funksjoner av mineralpulver

Det vil være et utmerket valg for fet hud på grunn av sin spesielle sammensetning, som bidrar til å rense porene og ikke tette dem. Det er mulig å foretrekke produkter med trippelmalet mineraler, sinkoksid, gull eller silkeekstrakt. De har en jevn form.

Følgende fordeler med dette pulveret utmerker seg:

 • tynner ansiktet i ansiktet;
 • maskerer små utslag;
 • Ideell for fet hud, da den er i stand til å opprettholde optimal fettbalanse.

Det er en smuldrende blanding som ikke tetter porene og til og med behandler betennelse.

Mineralpulver skiller seg ut for sin høye kvalitet. Derfor bør den bare kjøpes i klarerte kosmetikkbutikker og bare fra pålitelige merker. Høy pris er ikke alltid en garanti for god kvalitet. For å gjøre det riktige valget, kan du se vurderingen. Du kan også fokusere på vurderinger av de som allerede har brukt bestemte midler.

Vær oppmerksom på! Godt brutalt pulver bør ikke inkludere talc, vismutoksyklorid og titandioksid.

struktur

Den beste sminke kosmetikk inneholder en rekke komponenter. For å velge riktig pulver fokuserer du ikke bare på merkevaren, men også på sammensetningen.

 • Mineralpartikler. De leder rangering av komponenter. De inneholder antibakterielle kosmetikk. Som et resultat oppstår en anti-inflammatorisk effekt, ufullkommenhetene er vellykket maskert, og sebaceous kjertlene tetter ikke.
 • Sink oksid. Det er en antibakteriell komponent som har en anti-inflammatorisk effekt og en tørkeeffekt.
 • Boring nitritt. Det oppdateres og gir lyden i ansiktet.
 • Lysoljer. De gir en liten fuktighetsgivende effekt. Men hvis du har for fet hud, gi opp slike rettsmidler.
 • Diamantpartikler. De lager skinn og maskerer mangler godt.
 • Strimlet silke. Det gir en forfriskende effekt, maskerer ufullkommenheter og gir glans.
 • Kaolin. Det er en god ingrediens for fet hud som klarer å klare seg med overflødig sebum og oljeaktig glans.
 • Alumino-silikater. Disse er syntetiske ingredienser som absorberer overflødig sebum og fuktighet. De er godt beskyttet mot de skadelige effektene av ultrafiolett stråling.
 • Urteekstrakter. De har antiinflammatoriske og regenererende effekter. De har også antiseptiske og astringerende effekter. Du kan velge et verktøy med et passende utdrag, med fokus på vurdering.
 • Kollagen. De gir elastisitet og et friskt utseende.
 • Kalsiumkarbonat. Den har bleking, rensing og matting effekter.

Hvis du planlegger å kjøpe mineralpulver, bør du være oppmerksom på anmeldelsene. Men det er viktig å huske på at i flere kvinner kan huden gi en annen reaksjon på de samme merkene. Derfor, for forskjellige kvinner er de beste kosmetikkene forskjellige.

Velge riktig mineralbunnpulver

Hvordan velge det beste pulveret for kvinner med problemhud? Det er nødvendig å ta hensyn til visse funksjoner. Sammensetningen bør ikke være konserveringsmidler, fargestoffer og parfymer. Det beste pulveret med en mineralbunn gjemmer små ufullkommenheter, tetter ikke porene og teller ut ansiktet i ansiktet. Det har også en uttalt matteffekt. Denne såkalte non-comedogenic kosmetikk, til toppen av enhver vurdering.

Følgende typer mineralpulver utmerker seg:

 1. Compact. Det skaper det tynneste mattlaget som skjuler små rødhet og edderkoppårer.
 2. Kremet. Det eliminerer glans og gir huden en kjedelighet.
 3. Smuldrete. Dette er det beste pulveret, som brukes som en finish på en tonal eller vanlig krem.

Topp ni

Når du velger mineralpulver kan du studere vurderinger. Men det er mye lettere å se vurderingen av de mest populære og høyverdige pulverene.

Mary kay

Kostnaden for dette pulveret er i gjennomsnitt 350 rubler.

Den er presentert i fire nyanser, og er bare delvis mineral. Men det er lett å bruke, det varer lenge på huden og skaper ikke maskeffekt.

Den inneholder vitaminer A, E og C, som blir en ekstra fordel for problemhud.

Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Powder

Dens kostnad er omtrent 3000 rubler.

Det passer ikke bare problematisk, men også fet hud. Den gir perfekt hudtoner, fjerner skjønnhet og rødhet.

Det er mer terapeutisk enn kosmetisk. Hun har en SPF15. En praktisk børste er festet til den.

MAC Mineraliser Skinfinish Natural

Dens kostnad er i gjennomsnitt 2 tusen rubler.

Pulver er presentert i 6 nyanser. Det gir applikasjonsdensitet med bevaring av det naturlige utseendet. Som et resultat er tonen i ansiktet justert, og uregelmessigheter er godt skjulte. Den kan brukes som en komplett erstatning for concealer.

Indre diameter Bare escentuals

Kostnaden for dette produktet er ca 1200 rubler.

Dette løse pulveret er representert av en rekke nyanser. Nivået av beskyttelse mot ultrafiolett stråling er SPF 15. Den mattes godt og legger seg jevnt.

L'Oreal Alliance Perfect Mineral Powder

Det koster ca 500 rubler og kommer med en børste.

Det er helt mineralpulver. Når det brukes på fet hud, opprettes en perfekt maskering av ufullkommenhetene og det sikres en jevn dekning.

Men med langvarig bruk kan den begynne å rulle, og dens tekstur er ganske tett.

Vichy Aera Teint Mineral Puder Make-up

Dens kostnad er om lag 900 rubler.

Det er et crumbly og non-comed pulver som ikke forårsaker allergi. Den inneholder mineraler som hjelper til med å rense porene.

Det gir en jevn tone i ansiktet og forbedrer fargen sin. Verktøyet er godt fordelt, som et fundament.

Mattifying sheisedo pureness SPF 15

Pulver koster 1300 rubler.

Hun har positive vurderinger på grunn av fravær av oljer. Problemer med det blir naturlig i tone og matte. Forstørrede porer og utslett er godt skjulte.

Det beskytter sensitiv hud mot UV-lys. Det kan brukes til sminkejustering hele dagen.

Essens Ren hud

Dens kostnad er 300 rubler.

Som et resultat tar problemhuden et friskt og sunt utseende. Pulveret skjuler perfekt imperfektorer og forstørrede porer. Og sink har en helbredende effekt, noe som gir naturlighet og stråling.

Dette betyr med lett tekstur og fin sliping.

Chanel Pudre Universelle Libre

I gjennomsnitt er kostnaden 2400 rubler.

Det er vektløst pulver, som et slør. Hun gir ensartethet og sløvhet i huden, og skaper en lett og naturlig sminke.

Sammensetningen inneholder silisiummikrosfærer, som perfekt maskerer fint akne og rynker.

Velger mineralpulver, du kan stole på denne vurderingen. Men det er viktig at den passer best til huden din. Før du kjøper, prøv å bruke en liten mengde for testing.

video

Denne videoen forklarer og forklarer alle finesser av steg-for-steg-sminke for nybegynnere. Hvis du bare begynner å dykke inn i kosmetikkverdenen, anbefales det å se det.

Hvordan velge pulver for problem hud?

Hvis huden er utsatt for betennelse, er det en reell utfordring å finne et middel som ikke forårsaker ubehag. Vi forteller hva du skal se etter når du velger pulver for problemhud.

Tekst: Makeup.ru redaksjonelt styre 6. januar 2018

Når huden er et problem, må du smelte opp verktøy som hjelper til med å gjemme de eksisterende manglene og ikke forårsake irritasjon. Dette materialet vil diskutere hva slags pulver som tilsvarer egenskapene til problemhud, hva du bør vurdere når du velger dette produktet og hvilket spesifikt pulver som kan hjelpe deg.

Egenskaper av pulver for problem hud

Problemhud karakteriseres av ulike mangler. Dette er enten overdreven tørrhet og konstant peeling, eller omvendt, for mye sebumsekresjon, noe som fører til tilstoppede porer, svarte flekker, betennelser og andre feil. Problem hud er ofte sensitiv. Årsakene kan være forskjellige, men som regel blir de ikke forårsaket av eksterne faktorer, som ved "funksjonsfeil" i kroppens arbeid: hormonforstyrrelser, redusert immunitet og andre lidelser.

 • Det antas at pulveret har en lett tekstur som ikke overbelaster problemhuden. Samtidig må hun ha en spesiell sammensetning. Det er viktig at det ikke inneholder komponenter som huden kan oppleve som irriterende. Det er ingen oljer, voks og dufter. Et positivt punkt er innholdet av stoffer som kan helbrede og berolige huden.

Mineralpulver for problemhud

Makeup problem hud kan stole på mineral makeup. Pulver fra denne kategorien representerer partikler av knuste mineraler. Og ingen oljer, voks, paraffin, emulgatorer, stabilisatorer, dufter og andre komponenter som er potensielt skadelige for problemhud. Og som en del av dette pulveret finnes det ingen talkum, som blander seg med sebum, tette porene. Dette gjør mineralpulver et middel som er ideelt for problemhud.

 • Separat er det verdt å merke seg tørr tekstur av mineralpulver; Dette betyr at det ikke er noen avlsmiljø for bakterier. Muligheten for negative effekter av mineralpulver på huden er nær null.

Krem pulver for problem hud

Problematisk hud er preget av ujevn lindring. Forstørrede porer, spor av post-akne, betennelseselementer skyldes. Mask disse ufullkommenhetene vil hjelpe krempulver, som glatter lettelsen, fyller mikrodypingen på overflaten av huden.

 • Ja, tørr tekstur anses som den mest "trygge" fordi den ikke bidrar til spredning av bakterier, men den åpenbare fordelen med fløtepulver er at den helt "legger seg" på problematisk hud og skaper en følelse av komfort.
 • Hvis en problemhud utmerker seg av overdreven tørrhet, er det krempulveret som vil være en frelse for det - det vil ikke bare jevne blokkerer ufullkommenheter, men også myke epidermis.

Valget av pulver for fet og problem hud

Behandle fordeler og ulemper ved forskjellige tonale ressurser? Så, du kan velge kosmetikk som er egnet for å løse problemene i huden din, med tanke på alle dens funksjoner.

Problem Hudpulver: Vurdering

Hurray, din LIKE inspirerte redaktøren for nye artikler!

Mineralpulver merker for problem hud

Hver jente drømmer om en ren og sunn hud, som dessverre ikke alle er presentert av naturen. Selvfølgelig bør alle hudproblemer løses grundig, da ubehagelig utslett og eventuelle inflammatoriske prosesser er resultatet av kroppens indre tilstand. Men noen ganger trenger du bare å kvitte seg med synlige problemer, i det minste forklare dem midlertidig.

Det skal bemerkes at problemhuden trenger spesiell omsorg og riktig utvalg av matting og maskeringsmidler. Mineral ansiktspulver er et ideelt og tryggeste alternativ som gjør at du kan redusere synlig betennelse og behandle dem litt.

Funksjoner og fordeler

Ved første øyekast er mineralpulver for problemhud ikke forskjellig fra det vanlige, som brukes av de fleste jenter. Men hvis du bare ser inn i produktets sammensetning for problemhud, blir det umiddelbart klart hvor det tar navn fra. I hovedsak er mineralpulver knuste mineraler som gunstig påvirker tilstanden til huden.

For eiere av hud utsatt for akne, er det viktig at concealer ikke tette porene, ellers vil problemet bare forverres.

Mineralsammensetningen av pulveret kan være forskjellig, avhengig av hudtype og produsent av kosmetikk. Men de komponentene som nettopp ikke burde være, er kjent. Disse inkluderer alkohol, talkum og ulike typer konserveringsmidler. Mineraler trenger ikke dem, da de er gode antiseptika selv, slik at kosmetikk kan lagres i lang tid.

Som regel har alle gode pulver av denne typen SPF-filtre i deres sammensetning som på en pålitelig måte beskytter huden mot de skadelige effektene av solens stråler. Det er spesielt viktig å bruke slike kosmetikk i vår og sommer.

For å fjerne kosmetikk fra huden, er det nok å tørke ansiktet med en micellar lotion.

Topp produsenter

Mary kay

Dette kosmetiske selskapet regnes som en av de mest fortjente og fortjener tilliten til det rettferdige kjønn i alle aldre. Sortimentet av mineralpulver er krummende type. Verktøyet er presentert i fire nyanser, som anses som den mest populære og etterspurt. Etter å ha vurdert sammensetningen kan vi konkludere med at pulveret kun er halvt mineral. I tillegg til mineraler inneholder den andre stoffer. Til tross for dette passer verktøyet godt på huden, uten å danne en maske.

Vitaminer A og E er en ekstra assistent for pleie av fet og problem hud.

Clinique

Dette kosmetiske merket legger særlig vekt på opprettelsen av pleieprodukter for problemhud av ulike typer. Mineralpulver er presentert i flere prøver, hvor Redness Solutions Instant Relief Mineral Powder er anerkjent som det beste. Verktøyet har en smuldrende struktur, og komplett med den er en komfortabel børste med naturlige børster. Pulver egnet for både problem og fet hud. Med den kan du eliminere ubehagelig glans, skjule brede porer, og med dem - rødhet og forskjellige utslett.

Bruk av pulver fra firmaet Clinique lar deg oppnå en dobbel effekt. Mange dermatologer og kosmetologer tilskriver dette middelet primært til medisinsk, og først til kosmetisk.

Powder Bare Essentuals fra selskapet I.D har en gjennomsnittlig priskategori. På grunn av det store utvalget av palett nyanser kan en jente med hvilken som helst hudfarge velge det perfekte alternativet. På grunn av den myke smuldre tekstur, faller verktøyet jevnt og enkelt på huden, gjemmer alle feilene og maskerer rødheten.

Solkrem lar deg bruke verktøyet i solfylt vær som en ekstra beskyttelse mot ultrafiolett stråling.

L'Oreal Paris

Det franske kosmetikkfirmaet er ganske populært i Russland, og kosmetikken er verdig oppmerksom på grunn av den gode kvaliteten på produktene og rimelige priser. Mineralpulver er representert av Alliance Perfect Mineral Powder. Dette er en helt mineral concealer som påføres ansiktet med en integrert børste.

Emballasje design er ganske praktisk, siden du ikke trenger å konstant lete etter en pensel, vil den ikke gå hvor som helst og vil ikke gå tapt.

Vichy

Dette selskapet har et utmerket rykte som kvaliteten på kosmetikk og hudpleieprodukter er på høyeste nivå. I brandets arsenal finnes det mange muligheter for kompleks omsorg for problemhud, og de anses alle å være ganske effektive. Mineralpulver var ikke noe unntak. Aera Teint Mineral Puder Make-up er en naturlig og hypoallergenic.

Fraværet av comedogens tillater bruk av eiere av sensitiv hud.

Shiseido

Mineral maskeringsmiddel Pureness presenteres i form av kompakt pulver i en praktisk pakke med speil og svamp. Den inneholder absolutt ingen oljer, som er en positiv egenskap for noe mineralprodukt. Pulveret er ideelt for fet hud, maskerer effektivt alle utslett og rødhet uten maskenes effekt.

På grunn av den vektløse tekstur kan pulveret påføres ansiktet på dagen for å korrigere sminke og forsterke effekten av forklædning. Det er flott for sommerperioden på grunn av tilstedeværelsen av solkrem.

Essens Ren hud

Denne concealer er etterspurt blant unge jenter, da det er ganske effektivt og har en rimelig pris. Den kremete tekstur av pulveret gjør det enkelt å påføre og distribuere over hele ansiktet. Sammensetningen inneholder sink, som har en positiv effekt på problemhud, strammer porene og tørker pimples.

Ulempen med å bruke dette verktøyet er mangelen på en svamp for applikasjon.

Chanel

Dette kosmetiske selskapet er kjent for alle. Kosmetikk tilhører prisklassen over gjennomsnittet, ikke alle jenter har råd til å kjøpe pulver fra Chanel. Mineral maskeringsmiddel Pudre Universelle Libre inneholder i sin sammensetning silisiummikrosfærer, som gjør at du kan skjule pimples og fine rynker perfekt.

For mange jenter er dette verktøyet forbundet med et lett, vektløst slør som dekker ansiktet og gir det beskyttelse mot ytre miljøpåvirkning.

Hvordan velge

Et stort antall merker av mineralpulver villeder mange jenter som nettopp har bestemt seg for å begynne å bruke mineralpulver. Først av alt bør hennes valg gå fra den riktige definisjonen av hudtype. Mange jenter kjøper feil, helt upassende kosmetikk, blindt stoler på vurderinger av hudlærere, andre brukere og vurdering.

Hvis du har en utprøvd problem hud, som stadig lider av utslett, rødhet og forstørrede porer raskt blir tilstoppet, bør du nøye studere sammensetningen av hvert mineral for å maskere ufullkommenheter.

Dyrt kosmetikk - ikke alltid bra, du bør ikke kjøpe pulver bare på grunn av det kjente navnet. Viktigst, verktøyet inneholder ikke i sammensetningsbeskyttelsesmidler, fargestoffer og dufter. Alle disse komponentene vil kun hindre en positiv effekt, og kan forverre situasjonen.

Velg det pulverformatet som passer best for deg. Løst pulver er en utmerket etterbehandling, men det er ubeleilig å bære med deg, og det er bedre å bruke før du forlater huset. Hvis du trenger å rette opp sminke om dagen, vil det beste alternativet være kompaktpulver, som ikke smuldrer i skjønnhetspleieren.

Mineralpulver for problemhud er en problemløsning for mange jenter. Om dette er vår video.

Mineralpulver for problemhud

Eiere av problemhud vet hvor vanskelig det er å finne et tonalverktøy som vil vare lenge, gjemme de eksisterende feilene og ikke provosere nye. Mineralpulver så godt som mulig er egnet for disse formålene. Bevis under.

 • Egenskaper av mineralpulver for problemhud
 • Mineral pulver klassifisering
 • Hvordan velge mineralpulver for problemhud
 • Søknadsregler

Egenskaper av mineralpulver for problemhud

Tonal mineraler er en relativt ny kategori av kosmetikk, som umiddelbart ble verdsatt av eierne av sensitiv, fet og problem hud. Mineralbaserte dekorative verktøy har flere viktige fordeler. De er basert på naturlige pigmenter, nemlig mineraler knust i fint pulver, som ikke forårsaker hudirritasjon og kan få en helbredende effekt.

"Partiklene av mineraler er kjemisk inerte og for store, derfor reagerer de ikke med menneskets vev og ikke provoserer ytterligere problemer. Samtidig kan mikro- og makronæringsstoffer som utgjør slike produkter forbedre hudens kvalitet: berolige, styrke, forbedre vevtrofisme og oksygenomsetning. " Elena Eliseeva, medisinsk ekspert Vichy

Olje- og problemhud er den mest takknemlige forbrukeren av mineralpulver, som kombinerer nesten alle kvaliteter som er nødvendige for perfekt sminke, det vil si:

tetter ikke porene

ikke provoserer et utslett

absorberer overflødig talg;

Beskytter mot solen.

Paletten av mineralpulver varierer ikke i vidt omfang, siden mineralene selv har en blek fargetone. Men slike produkter har god dekkevne og gir et naturlig resultat.

Mineralpulver har en nesten uendelig holdbarhet, siden mineraler ikke oksiderer og har ingen interesse for bakterier, og dette er en ekstra bonus for hud utsatt for utslett.

Mineral pulver klassifisering

Krem pulver

Inneholder både krem ​​og pulver komponenter, har en plast tekstur, passer godt, gir et tett belegg og vellykket masker feil. Dette produktet er ikke, og kan ikke være rent mineralsk, siden formelen inneholder komponenter som gir den en kremaktig tekstur.

Pass på at krempulveret ikke inneholder komedogene ingredienser, spesielt mineraloljer. Påfør det med en svamp eller skjønnhetsblander, som må vaskes etter hver bruk for ikke å skade huden, som allerede har nok problemer.

Løst pulver

Det mest populære alternativet, som er ingenting, men mineraler knust i fint pulver. Dette pulveret vil ikke kunne dekke manglene helt, men det vil fikse sminke og absorbere overflødig talg om dagen, noe som gir en lang matte effekt.

I henhold til reglene bør pulveret påføres med vedlagt pulverpust eller børste. Men for å sikre sterilitet, så viktig for problemhuden, er det bedre å bruke bomullsputer.

Kompakt pulver

Med hjelpen kan du rette opp sminke om dagen og gi huden den neste delen av nyttige mineraler. Ikke klare et enkelt kompakt pulver. Det er nødvendig å håndtere pimples separat - for å maskere dem ved hjelp av skjulere med helbredende effekt, og bare da for å justere tonen ved hjelp av pulver påført i to lag.

Ikke glem å holde svampen eller penselen i perfekt renhet.

Bakt pulver

Dette pulveret er virkelig bakt ved høye temperaturer. Den er stabil, den kan påføres tørr eller våt (for en mer tett belegg) metode. Imidlertid inneholder baktepulver som regel skinnende partikler, og overflødig glans av huden trenger ikke noe. Så det er bedre å gjøre uten det.

Hvordan velge mineralpulver for problemhud

Mineral sminke er bra fordi den inneholder et minimum av ekstra komponenter. Den terapeutiske effekten avhenger av de mineraler som danner sin base.

Silisium reduserer talgproduksjonen.

Kaolin, perlit absorberer overflødig talg.

Kobber og sink har en antibakteriell effekt.

Mangan og magnesium aktiverer blodsirkulasjonen, forbedrer hudfarge.

Selen beskytter mot frie radikaler.

Kalsium beroliger og beskytter.

Jern forbedrer gassutveksling.

Titandioksid reflekterer ultrafiolett.

Når du velger mineralpulver, se etter ekstra ingredienser: salicylsyre og / eller lipohydroksysyrer (LHA), planteekstrakter med antibakteriell eller astringent virkning (hekseskalle, teetre).

Det er ønskelig at formelen ikke inneholder oljer og samtidig var så plastisk som mulig, slik at det ikke bare kan justeres i skjønn, men også dens lettelse.

Søknadsregler

Uansett hvor godt mineralpulver er, husk at dets funksjoner primært er dekorative, og omsorg er bare et ekstra alternativ. Derfor er det viktig å forberede huden for å bruke sminke.

Så skal huden være:

ren

Uten overdrivelse er renslighet garanti for sunn hud utsatt for utslett. Etter vask, tørk ansiktet med tonic for å gjenopprette pH og smal porene.

fuktet

Bruk oljefrie produkter med antibakteriell effekt som kan fukte huden og ikke forårsake overdreven sebumsekresjon.

Moisturizing, matting, sebum regulerende emulsjon Effaclar Mat, La Roche-Posay.

Korrigerende omsorg mot ufullkommenhet Normaderm 24 h fuktighetsgivende, Vichy.

Før du bruker mineralfundamentet, vent til fuktighetskremet er fullstendig absorbert, ellers vil det flekke på huden!

Mineralpulver påføres i lag. Spred pulveret jevnt over ansiktet med en pensel, svamp eller bomullspute. Øk antall lag for å oppnå ønsket resultat.

Dermablend Covermatte kompakt pulver for normal og fet hud, SPF 25, Vichy. Mineralpartikler skjuler mangler og matter huden, effekten varer opptil 12 timer. I sammensetningen - ekstra komponenter som har en gunstig effekt på fet hud med utslett: salisylsyre, sinkglukonat og vitamin E. Påfør pulver i sirkulære bevegelser fra midten til periferien av ansiktet. Du kan legge til et ekstra lag for å skille områder for å bedre skjule pigmentflettene, rødhet, spor av post-akne.

Mineralpulver for problemhud

Make-up er i stand til å gi et ansiktsglatt og glans, eller for å understreke hver kvise, spesielt når det gjelder maskeringsmidler. Pulver for problemhud, valgt med hensyn til alle dens egenskaper, kan gjøre at du glemmer problemer med akne, rødhet og fetthet: det skjuler ikke bare disse feilene, men fjerner dem også forsiktig.

Problem hudpleie

Økologi, stressende forhold, søvnmangel, feil diett - alt dette påvirker tilstanden til huden vår. Som et resultat, lider noen kvinner av skinn og akne, mens andre sliter med peeling og tørrhet. Farge kosmetikk er en måte å skjule disse problemene. For å løse dem, må du kontakte en kosmetolog eller en hudlege, som vil finne "roten til ondskap" og velge den optimale behandlingen for hver hudtype.

Men selv uten råd fra eksperter, er det viktig å regelmessig ta vare på ansiktet, ivareta de grunnleggende hygieneglene.

 • Vask om morgenen og om kvelden med rensemelk, skum eller tonic
 • Pass på å bruke fuktighetsgivende, nærende kremer.
 • En gang i uken, skrubbe ansiktet ditt, fjern døde partikler
 • Bruk solkrem

Ved å følge disse enkle regler, minimerer du risikoen for nye problemer, gir huden din muligheten til å puste og oppdatere. Ja, og kosmetikk på ren hud faller jevnere og ser mye bedre ut.

Hva kan hjelpe pulver

Pulver på en pålitelig måte maskerer ufullkommenhetene i huden, eliminerer fet skinn, opprettholder friskhet og sunn hudfarge. Det samme fundamentet har de samme egenskapene som grunnlaget, og vi har allerede forklart hvordan du acne akne med grunnlaget, men i motsetning til pulver, støter det ofte på porene og provoserer utseendet på nye betennelser.

Hvordan søke et middel:

 1. Rens ansiktet med tonic eller annen vanlig skrubber.
 2. Fuktighetskrem. Dette gjelder også utsatt for fet hud.
 3. Bruk en concealer eller korrekturleser for å fjerne de mest åpenbare feilene.
 4. Bruk pulver med en pensel eller svamp.
 5. Når du er ferdig, bør du pusse over ansiktet fra topp til bunn for å riste det resterende pulveret og fikse resultatet.

For at pulveret skal klare seg godt, er det viktig å vurdere noen få punkter når man kjøper:

 • Formål. Velg et produkt designet for å løse et bestemt problem: fet skinn, ujevn hudtone, tørrhet og mer.
 • Tone. Feil tone vil gjøre ansiktet unaturlig, noe som skaper en kontrast med nakken og décolleté.
 • Komposisjon. Les forsiktig etiketten, for ikke å kjøpe et verktøy som kan forverre problemet.

Vi ser komposisjon

Det finnes en rekke komponenter som bør unngås i sammensetningen, eller behandles med forsiktighet og følge reglene for bruk av verktøyet.

 • Talc - dette stoffet er på listen over forbudt i produksjonen av kosmetikk.
 • Titandioxid er en nyttig komponent i pulverets sammensetning, men bare når den brukes riktig! Kjøper kosmetikk av tvilsom produksjon som inneholder titandioxyd, du tar en risiko: Du bør stoppe ditt valg på kvalitetsproduserte produkter, slik at de fordelaktige egenskapene ikke blir til skade! I tillegg krever denne komponenten omhyggelig sminkefjerning, fordi uten riktig forsiktig bruk kan det tette porene med sine minste partikler.
 • Bismuth oxychloride er en komponent i mange ansiktsprodukter med en lysende effekt. Vanedannende. Uønsket på grunn av det faktum at det kan forårsake en allergisk reaksjon og åpne vei for bakterier i de dype hudlagene.

Mangfold av rettsmidler

Den ideelle løsningen for problemhud er mineralpulver. Det tetter ikke porene, har en mattende effekt, gjør ansiktets tone jevn og myk, fjerner greasiness og skjuler små hudfeil. Mineralbasert pulver er trygt og ufarlig på grunn av innholdet i mange gunstige og helbredende stoffer, som for eksempel sink, som stimulerer produksjonen av kollagen, så viktig for huden, og bekjemper de destruktive virkningene av frie radikaler.

Sammensetningen av mineralpulveret bør ikke være oljer, da de bidrar til veksten av bakterier på grunn av dannelsen av et fettmiljø.

Mineralpulver er både smuldrende og kompakt. Den første påvirker forsiktig den følsomme, irriterende huden, fordi partiklene er mye mindre enn kompaktpulver. De mindre skade og irritere epidermis. Kompakt pulver er praktisk på veien. Det anbefales for fet hudproblemtype, utsatt for akne.

Også, for fet hud, kan du plukke opp en pulverkrem, som på grunn av sin myke konsistens vil skjule defekter og ligge flatt på ansiktet.

Nylig bakt pulver har blitt svært populære. De skjuler pigmentflettene, frynkene og rødmen - alt dette så bekymret hudproblem.

Et virkelig nyskapende verktøy for å ta vare på problemhud er helbredende pulver. De er absolutt ikke synlige når de brukes, men resultatet av søknaden vil bli følt nesten umiddelbart. Disse pulverene kan påføres dagkremet før sminke eller over natten etter grundig rensing av huden.

Hemmeligheter med vakker hud fra kosmetologer

 • Ikke forsøm den daglige rensingen av huden. I løpet av dagen blir porer tilstoppet med støv og smuss, og sebum frigjøres på ansiktet over natten. Derfor må du regelmessig rense ansiktet med spesielle midler.
 • Hvis du har forstørrede porer, bruk løspudder med "plume" -effekt. Hun vil ikke score dem, men vil sikkert gjemme dem.
 • Velg antibakterielle midler. De vil bidra til å minimere betennelse og raskere helbredelsen av mindre skader.
 • Etter å ha fullført sminke, vask og tørk svampene og børstene for å forhindre forekomst av bakterier.
 • Hvis du ikke har råd til et godt pulver, er det bedre å ikke bruke noen. Dårlig kosmetikk vil gi flere problemer enn glede.

Gjennomgang av pulver for problem hud

Det er umulig å si at det er det beste pulveret for problematisk hud, hvert produkt har fordeler og ulemper, men deres valg er så flott at du sikkert vil velge det beste alternativet for deg selv. Her er en liten oversikt over de mest populære merkene og produktene.

 • Mineral Foundation Powder Under Hydra Mineral Compact Foundation fra ArtDeco

Matterpulver for fet hud, ikke-allergifremkallende og luktfri. Verktøyet tilpasser seg huden din, skaper en jevn tone og legger ned et lett tog. Det gjør huden matt og skjuler feilene sine. På grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av magnesium, sink, vitamin E, ekstrakter av echinacea, rosmarin og tigergress, er pulver et utmerket UV-filter og har en fuktighetsgivende effekt. Klassisk flat veske med speil under lokket er ideelt for å bære i en veske. I det globale nettverket finner du mange entusiastiske vurderinger om dette verktøyet.

 • Løst pulver Vitalumiere løs pulver grunnlag fra Chanel

Dette verktøyet gjør det mulig å maskere rødhet og akne markeringer, glatt ut små rynker, gi huden en jevn, strålende tone. Under applikasjonen blir smelteformelen et tynt tonalag. En nesten umerkelig floral duft er en fin bonus på dette pulveret. Kommer i en kabuki-børste krukke som har fått gode anmeldelser.

 • Mineral Powder NaturalCodeSkinPerfector av Lumene

Med dette kompakte pulveret med silkeaktig struktur, vil du glemme tilstoppede porer, og huden din vil puste. Den arktiske plantain i sammensetningen gjør huden matt og har en antibakteriell effekt, bekjemper aktiviteten til talgkjertlene, kviser og betennelser. Risstivelse gjør huden myk, beskytter den mot miljøets skadelige virkninger, og sikrer en jevn applikasjon av verktøyet. Kunder noterer budsjettet og sikkerheten til dette kosmetiske produktet.

 • Antibakterielt kompakt pulver Clearface kompakt pulver fra Manhattan

Dette kosmetiske produktet vil redde huden mot fet skinn, eliminere skadelige bakterier og effektivt maskere små feil. Sammensetningen inneholder nærende oljer av svart spidse og tynne frøplanter. De gjør huden myk og fløyelsaktig, og magnolia ekstraktet - elastisk og blottet for oljeaktig glans. Dømmer gjennom vurderinger på Internett, håndterer dette pulveret briljant sitt ansvar.

 • Clarifying Matting Compact Powder fra Clinique

Verktøyet tetter ikke porer, kan raskt teste ut tonen og eliminere fet skinn. Fenolsyre (bedre kjent som salisylsyre) i sammensetningen tørker betennelse, reduserer antall kviser og rødhet. Ved vanlig bruk oppstår eksfolierende døde hudceller og naturlig rensing av huden. Et pent malakitt-tilfelle passer perfekt selv i en liten clutchpose, noe som gjør det mulig å alltid holde pulveret hånden for å raskt rette opp sminke.

 • Tonepulver AERA TEINT fra Vichy

Utmerket mineralpulver for problemhud. Pollen er ikke dårligere i bruk på en god varmere - den legger seg like jevnt. Brand eksperter sier at etter 30 dager med å bruke AERA TEINT, kan du forbedre din hudfarge og hudtilstand betydelig med 38%. Anmeldelser av kvinner som deltok i undersøkelsen, bekreft ordene fra eksperter.

 • Antibakterielt kompakt verktøy Rent hud fra Essence

Godt pulver for fet hud. Det forkler ikke bare akne og akne, men fjerner også dem gradvis på grunn av sinken i den. Søt gjennomsiktig boks passer i baglommen.

 • Bakte Luminys Bakt Ansikt Pulver Pulver av Pupa

Gjør hudtonen en jevn, en vektløs berøring og gjemmer feil. Tekstur betyr myk og fløyelsaktig. Takket være produksjonsteknologien av "bakte" kosmetiske produkter, vil sminkeformen forblir perfekt for helheten. Kvinner som bruker dette produktet hevder at det er et av de beste pulverene for problemhud.

 • Multifunksjonspulver DRY SUNSCREEN fra Jane Iredale

Et organisk produkt som fungerer som en concealer, highlighter og pulver. Det anbefales å påføre på tørr og normal hud, da det ikke kan skryte av matting egenskaper. Legg deg ned på ansiktet med et lett lag, gjemme store porer og ål, tørke og helbrede betennelse. En annen fordel med dette pulveret er den luksuriøse emballasjedesignen. En krukke med en gyllen speilhett og et stativ for puff ser sofistikert og elegant ut.

Mineral Powder for Problem Skin - Anbefalinger fra MineralsPlanet

Mineralsk kosmetikk, inkludert pulver, er moderne rettsmidler som utfører terapeutiske og korrigerende funksjoner. De er sammensatt av organiske komponenter og mineralbaser som ikke tetter porene, hindrer utseende av betennelser og utslett og samtidig maskerer de eksisterende kviser, jevn hudton.

Regler for valg av dekorative kosmetikk

Før du kjøper mineralpulver for problemhud, sjekk ut varianter og egenskaper av disse produktene. Hvis du ønsker å kjøpe kosmetikk med en utpreget terapeutisk effekt, studerer du sammensetningen nøye. Den skal inneholde følgende komponenter:

 • boritrid (gir en sunn glød);
 • sink (et effektivt antiseptisk middel som eliminerer betennelse);
 • titandioxyd (fuktighetsgjerder det øvre laget av huden);
 • aluminosilikat (lysreflekterende egenskaper);
 • jernoksid (et naturlig pigment som gir huden en naturlig nyanse);
 • magnesium (forhindrer for tidlig aldring);
 • silisium (bidrar til naturlig produksjon av kollagen, som har en positiv effekt på elastisiteten i epidermis).

Hvis du trenger mineralsk kosmetikk primært for å rette opp mangler, bør den inkludere ulike pigmenter og reflekterende partikler som gjør rødmen og kviser mindre merkbar og gir strålende nyanse (noen typer pulver vil være et utmerket alternativ til highlighter).

Hvis huden din er et problem, med kviser og tørre områder, vær oppmerksom på pulveret med en kremaktig tekstur. Disse produktene matter huden perfekt og legger ikke vekt på flaking. For eiere av fet hud er standard løs pulver egnet, som kan brukes i kombinasjon med et mineralbasert fundament.

Hvordan bruker jeg mineralpulver?

Mineralpulver for problemhud eller annen hudtype er et universelt middel som kan brukes på flere måter:

 1. Som de viktigste kosmetikkene for mat og korrigering. I dette tilfellet blir pulveret påført fuktighetskrem eller en spesiell base under sminke (et utmerket alternativ for hud med høyt fett og varmt vær).
 2. Som en finish, etter bruk av fundamentet eller BB-krem. Dette alternativet gir en mer tett belegg og jevn tone. For å sminke ikke tette porene og ikke provosere nye betennelser, bør man nøye nærme seg valget av tonalrammen og forsiktig vaske av dekorative kosmetikk om kvelden.
 3. Som en concealer med en tett tekstur, designet for matting og maskering uttalt betennelse og akne. Det påføres på en lett fuktighetskrem.

Løst pulver er bedre å bruke hjemme, fordi det krever den mest grundige skygge. Slike kosmetikk er påført med en spesiell stor børste med naturlig eller kunstig haug, særlig oppmerksomhet til T-sonen (nese, panne og hake).

Men et kompakt matteringsmiddel er praktisk å bære med deg i vesken eller kosmetikkposen, komme på jobb og korrigere sminke ved hjelp av en liten, behagelig svamp, nøytraliserende ubehagelig glans.

Det finnes noen typer kosmetikk som vanligvis brukes med en våt svamp for det mest tette og jevne belegg.

Gjennomgang av de mest populære typer mineralpulver for problem hudtype

Dette er en 100% naturlig kosmetikk, som inkluderer grønn teekstrakt. Verktøyet basert på rispulver og andre omsorgsredienser beskytter ikke bare huden, men forhindrer også aldersrelaterte endringer. Kosmetikk har en lett solbeskyttelsesfaktor som nøytraliserer effekten av sollys på sensitiv hud.

Du kan bruke om natten som medisinsk kosmetikk, i løpet av dagen, som en primer eller det endelige laget av sminke.

En effektiv dagtidsmake som maskerer forstørrede porer og gir huden et godt preparert og jevnt utseende. Sammensetningen inneholder pulverrisiko og bambus, samt grønn teekstrakt. De aktive ingrediensene forhindrer betennelse og fjerner overskytende talg, noe som gjør huden til en behagelig matte nyanse.

Dette verktøyet er en medisinsk kosmetikk for å bekjempe akne og rødhet. Produktets sammensetning inneholder sink, som regulerer sebaceous kjertler og eliminerer stygge glans.

En annen effektiv aktiv ingrediens er hvit leire (designet for å lindre betennelse og fjerne toksiner fra epidermis-cellene). Pulver kan brukes når som helst på dagen, det er ønskelig å bruke det på problemområder i ansiktet.

Tørker straks friske kviser og maskerer dem effektivt. Sammensetningen av kosmetikk inkluderer svovel, som strammer huden og eliminerer rødhet, reduserer betennelse. Et karakteristisk trekk ved produktet er en lett forfriskende duft av tea tree, som raskt forsvinner etter påføring. Kan brukes som base for sminke, det er lov å bruke det direkte på områder med betennelse.

Krummende og kompakte mineralbaserte pulvere er derfor et reelt must for enhver jente med fet hud utsatt for akne.

COSMOPOLITAN

Ingen problemer: 11 beste pulver for problemhud

Ikke bare grunnlaget kan skjule utslett, rødhet og andre hudfeil, men også pulver. Foruten det faktum at hun lett vil takle denne oppgaven, vil hun også forbli umerkelig i ansiktet hennes.

Le Teint Ultra Tenue, Chanel

Nylig oppstod en ny generasjon av Le Teint Ultra ultra-resistent pulver i 15 nyanser i tonnedelen. Den består av de minste partikler av sink og polysakkarid, som er ansvarlige for korrigerende egenskaper; pulverformige absorberende partikler som nøytraliserer oljeaktig glans, samt hydrofob pigmenter behandlet med aminosyrer - de gir ansiktet en glød.

Matissime Velvet, Givenchy

Selve navnet på pulveret Matissime Velvet antyder at du får en matt finish, noe som betyr at du kan glemme den fettete glansen på ansiktet ditt. I tillegg skjuler de spesielle mikrosfærene som er inkludert i sammensetningen fine rynker, reduserer porene og nøytraliserer rødhet, forbedrer strukturen på huden betydelig. Selv pulveret har en solbeskyttelsesfaktor SPF 20, som er uunnværlig om sommeren når solen blir superaktiv.

0,09 Au Ginseng, Erborian

Dette kompakte krempulveret blir din "hemmelige agent", som vil skjule eventuelle mangler, forbedre tekstur, jevn tone, gjør huden din silkeaktig, mens den fortsatt er usynlig for nysgjerrige øyne (denne effekten er ansvarlig for ginseng ekstrakt, som er en del).

Absence Oil Control Primer, jane iredale

Generelt er det ikke egentlig pulver, men heller en matting primer, som skal brukes før du legger grunnlaget. Den passer til alle hudtyper, selv om du har akne. Verktøyet maskerer enkelt acne, forstørrede porer, bidrar til å kontrollere overaktive sebaceous kjertler, dreper oljeaktig glans, og beskytter mot de negative effektene av solen. Hvis du har problemhud, er dette bare et uunnværlig verktøy!

Kit porene Matite, Clarins

Dette er det eneste pulveret som kommer i et par med matte servietter. Dette er veldig praktisk! De eliminerer øyeblikkelig oljeaktig glans der det trengs. Et gjennomsiktig pulver har en mattende effekt, maskerer de forstørrede porene og utjevner hudtekstur. Kit Pores Matitt er liten, derfor er det så praktisk å bære det i din kosmetiske pose til bruk når du trenger det.

Alliance Perfect True Match, L'Oréal Paris

Mineralpulver L'Oréal Paris Alliance Perfekt True Match fjerner ikke bare eksterne ufullkommenheter og forandrer hudfarge, gir huden en kjedelighet, men også bryr seg om det, og forbedrer tilstanden. Det viser seg at du ved hjelp av verktøyet "dræper" to fugler med en stein, får både en kosmetisk effekt og en helbredende.

Creme Puff Presset Pulver, Max Factor

Dette klassiske kompakte pulveret fra Max Factor har lenge vært en bestselger av merkevaren. Sammensetningen inneholder reflekterende partikler som bryter opp lys, og huden ser perfekt ut. I tillegg, takket være dem, får huden en liten utstråling. Creme Puff Pressed Powder kan brukes sammen med fuktighetskrem og på toppen av fundamentet.

Sunn blandingspulver, Bourjois

Det franske merket Bourjois bestemte seg for å endre utseendet til det sunne blandepulverpulveret - nå ser emballasjen mer stilig ut. Og inne var det et eget rom med innebygd speil og svamp. Når det gjelder ansvaret som Healthy Mix Powder håndterer perfekt, er listen ganske stor: Pulveret er perfekt maskerer akne, tørker ikke huden, fjerner oljeaktig glans, ideelt mattes, og gir ansiktet skinn.

Super Stay 24, Maybelline New York

En spesiell egenskap ved Superstay 24 matting pulver for ansiktet er dens vannavstøtende formel, som garanterer feilfri holdbarhet gjennom dagen og forhindrer utseendet på fet skinn, holder sminkefri og ansiktet godt preparert.

Utvalg Psychotropical, L'Etoile

Dette nye smulende pulveret fra den psykotropiske samlingen består av små partikler som fusjonerer med huden, matter det og bevarer den naturlige utstrålingen. Verktøyet inneholder ikke parabener, konserveringsmidler og mineraloljer som kan spille en grusom vits med huden.

"Nulldefekter", Yves Rocher

Den ultralette tekstur og formel i dette produktet, beriket med pulverisert bambus, reduserer porene, gir huden en matt og uniform tone. Og denne effekten varer i 24 timer!

Valget av mineralpulver for problemhud

Problem hud er et ganske vanlig fenomen, som er preget av forstørrede porer, akne, skinne. Ofte svekket denne dermis og krever forsiktig omsorg.

For å minimere risikoen for å spre infeksjon, er det verdt å begrense bruken av dekorative kosmetikk. Derfor brukes mineralpulver ofte til problemhud.

Sammensetningen av mineralpulver

Som en del av dette produktet finner du ekstremt nyttige mineralkomponenter som har en antiseptisk og bakteriedrepende effekt på huden.

Disse inkluderer følgende:

 • bor nitrid - gjør huden mer strålende;
 • sinkoksid - gir beskyttelse mot ultrafiolett stråling, har antiseptiske egenskaper;
 • titandioksid - bidrar til å eliminere mangler og bidrar til å fukte de øvre lagene i huden;
 • aluminosilikater - gir mykning av huden og har reflekterende egenskaper;
 • jernoksid - betraktes som et naturlig pigment som kan gi derma den ønskede farge;
 • magnesium - gir huden med ungdom og forhindrer aldringsprosesser;
 • silisium - stimulerer syntesen av naturlig keratin og kollagen, noe som gjør epitelet mer elastisk og elastisk.

Også i sammensetningen er det mikropartikler av turmalin, citrin, ametyst og andre stoffer.

De behandles grundig og gir forbedret blodmikrocirkulasjon. Gjennom bruk av slike verktøy kan man takle ansiktets oljeaktige glitter.

Det er imidlertid noen stoffer som ikke skal inneholde det beste mineralpulveret. Alle disse ingrediensene fremkaller tilstopping av porene, noe som bare forverrer situasjonen.

Disse inkluderer talkum, voks, olje, fargekomponenter. Også, dette kosmetikk kan ikke inkludere parfymer og alkohol.

Nyttige egenskaper

Høyverdig mineralpulver har mange forskjeller fra de vanlige dekorative verktøyene. Den inneholder spesielle ingredienser som ikke tetter porene, men forbedrer deres rensing.

Disse er triple-malte mineraler, silke og gull ekstrakter. På grunn av dette gode pulveret gir en rekke effekter:

 • tetter ikke porene
 • besitter matting egenskaper;
 • gjør hudens glattere og skjuler små feil;
 • lykkes med å klare seg med oljeaktig glans.


klassifisering

Avhengig av tekstur, kan mineralpulver ha flere varianter:

 1. Pulverkremet er ideelt for eierne av problematisk hud. Den klare perfekt med den oljeaktige glansen og gjør ansiktet matt. Dette verktøyet kan brukes tørr eller våt metode. I andre tilfelle blir sminke lik struktur i fundamentet. Verktøyet er produsert i flytende form eller som et kompakt pulver. Eiere av problem hud mer egnet andre alternativ.
 2. Løst pulver brukes oftest av jenter med feilfri hud. Det kan imidlertid brukes som en finish etter fundamentet. Denne bruksmetoden er også egnet for eiere av den problematiske typen. Samtidig anbefaler eksperter å velge et fundament som har en mineralbase.
 3. Bakt pulver er laget av moderne teknologi. Den er preget av en fin tekstur, slik at verktøyet lett kan brukes og veldig økonomisk. Bruken av dette verktøyet bidrar til å skjule feilene i problemhuden og takle oljeaktig glans.


Riktig anvendelse

Det er to hovedtyper av mineralpulver - krummende og kompakt. I det første tilfellet er verktøyet bedre å bruke hjemme, siden det krever forsiktig fjæring.

Vitaminer og gunstige stoffer gir fullstendig hudpleie, reduserer de negative effektene av ultrafiolett stråling. På grunn av tilstedeværelsen av planteekstrakter, er det mulig å senke de inflammatoriske prosessene og takle irritasjon.

Hvis huden har en tendens til tørrhet og flakking, anbefales det ikke å bruke slikt pulver.

Kompakt pulver med mineralinnhold er veldig nyttig for korreksjon og spiller ofte rollen som concealer. Dette verktøyet holder perfekt i en kul sesong, pålitelig maskering av rødhet, pigmentering og utvidede fartøy.

Lett tekstur fremkaller ikke ubehag og gir friskhet. For å forhindre utseendet av rosacea og svarte flekker anbefales det å skygge dette verktøyet med en børste.

Til mineralpulver for fet hud holdes så lenge som mulig, må du følge disse anbefalingene:

 1. Rens huden med en skrubbe eller utfør en grunne rens.
 2. Behandle ansiktet med tonic eller krem ​​med fuktighetsgivende egenskaper, og vent til det er absorbert. Det er verdt å bli kvitt overskytende midler med serviett. Til pulveret var lett fordelt på huden, bør det ikke peeling.
 3. Et lite pulver bør samles med en bred børste slik at mineralpartiklene er inne.
 4. Lag sirkulære bevegelser, pulverskygge på huden. Du må starte fra den sentrale delen til kinnbenet og avslutte nakken.
 5. Skru av børsten og fordel pulveret i separate områder.


Oversikt over de beste verktøyene

For tiden er det forskjellige merker av mineralpulver for problemhud. Fordi mange jenter har problemer med å velge en virkelig effektiv måte.

Vurdering av mineralpulver inkluderer verktøy som Nyx, Mac, Evelyn, Sefora.

Også eksperter anbefaler å ta hensyn til følgende typer kosmetikk:

  Clarifying Powder Make Up Compact Powder. Med dette verktøyet kan du til og med ut hudfarge, skjule forstørrede porer og rødhet. Også dette pulveret lykkes med å klare oljeaktig glans i minst 8-10 timer. Det er ingen oljer i denne lyse sminke. Samtidig inneholder den salisylsyre, som har en tørkeeffekt på betennelse.

Tonalpulver Vichy Aera Teint Mineral Puder Make-up. Det er sprø pulver, som har hypoallergeniske egenskaper og ikke har en komedogen effekt. Sammensetningen av dette produktet inneholder mineraler som renser porene. På grunn av dette blir huden mer sunn og vakker, og hudfarge forbedres betydelig. Påfør dette verktøyet er veldig praktisk - det er fordelt over huden, som et høyverdig fundament.

Mattifying powder Shisaydo Pureness SPF 15. I sammensetningen av dette verktøyet er det ingen oljer. Den inneholder spesielle ingredienser som gjør huden matt, skjul forstørrede porer og rødhet. På grunn av tilstedeværelsen av et ultrafiolett filter, gir dette verktøyet pålitelig beskyttelse mot huden fra solen.

Essens Pure Skin Antibacterial Powder. Dette verktøyet gjør problematisk hud frisk og sunn. Med hjelpen er det mulig å skjule alle mangler i dermis - akne, rødhet, forstørrede porer. På grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av sink kan klare akne og oppnå en naturlig nyanse i ansiktet. På grunn av den lette tekstur, er pulveret perfekt samlet på børsten og jevnt fordelt.

Clarins Multi Eclat Mineral Powder Dette verktøyet har en crumbly tekstur og er nesten ikke følt på huden. På grunn av dette er det ikke noe ønske om å vaske det av. Skyggen av pulver tilpasser seg lett til hudfargen, har fuktighetsgivende egenskaper og gjør huden mer elastisk. Tilstedeværelsen av et unikt komplekst lysoptimering gir en unik lysspredningseffekt, slik at du kan skjule små feil og små rynker. Hud Illusjon Clarins har en lignende effekt.

Mineral sprutpulver Mary Kay. Sammensetningen av dette produktet har pulverformige mineraler som gir huden en fantastisk utstråling. Ved bruk av slikt pulver er det mulig å parre problemområder, for å skjule små rynker, akne, rødhet. Dette verktøyet er perfekt for alle hudtyper. Men tørr hud kan være litt tørket.

Kompakt pulver Giordani Gold Oriflame. Lett vektløst pulver gjør huden vakker og strålende. Den omsorgsfulle formelen av dette produktet fukter huden perfekt og matter oljefylte områder. I tillegg skjuler hun med fordel ansiktsrynker. I settet er det også en børste for påføring av produktet.

 • Pulverbasert Art Deco. Dette verktøyet har gode matteegenskaper og gjemmer feil, som et høyverdig fundament. Takket være bruken av pulver, er det mulig å fukte huden og klare oljeaktig glans. I sammensetningen av dette kosmetikk er tilstede magnesium, sink, vitamin E.
 • Mineralpulver er et ideelt verktøy som forbedrer utseendet på problemhuden.

  På grunn av den naturlige sammensetningen av denne typen kosmetikk, klarer man med rødhet, irritasjon, akne lesjoner.

  Det viktigste er å velge et kvalitetsverktøy og følge instruksjonene for bruk.

  Flere Artikler Om Typer Acne