Tidssone: UTC + 3 timer [Sommertid]

akne

Faktisk utfører kaktus en veldig spesifikk funksjon, de er noe som en Chizhevsky lysekrone. Det er kjent fra fysikkens skolefag at en spenning på en skarp gjenstand, spesielt en nål, skaper betydelig spenning, noe som fører til at spissen begynner å utstråle elektroner, dvs. ioniserer luften. Ozon dannes, som i små mengder er nyttig for mennesket, siden det er gift for mikroflora. Selvfølgelig har kaktusene en svært liten effekt, men likevel gjør de det.

Skjermer utgjør fortsatt en trussel mot helsen.
Dette er fra samme opera, når produsentene høyt roper at mobilen er helt ufarlig, men mange leger leter etter måter å beskytte seg mot fra mobilen. De er godt klar over hva en celle er og hvordan den virker på hjernen.
Tilsvarende er situasjonen med skjermer. De har selvsagt mye mindre innflytelse (brutto) på en person enn før. Men de har en umerkelig og lydløs effekt som er mer alvorlig som konsekvens, fordi med slike subtile påvirkninger man ikke kan se sammenhengen mellom problemene i en person og deres provokatør.

Kan datamaskinen akne vises

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 279
Registrering: 6.-13. April
Fra: St. Petersburg
Bruker-ID: 634460
Omdømme: 7

Dette er historier fra kategorien CRT-skjermer og deres skade. Fra dem kommer en viss elektromagnetisk stråling, men fra gamle TVer, for den saks skyld, er det enda mer. Men det vil fortsatt være gyldige verdier som ikke vil overstige den generelle strålingsbakgrunnen til byen, alt dette har allerede blitt målt overklokkere hundre ganger. Hvis du ikke raider dager i øyer, bør tilstanden til personen som sitter ved datamaskinen ikke påvirke. Men det er fornuftig å rengjøre kløen og musen oftere siden Rester av mat og alle slags bakterier som kommer på ansiktet fra hender kan samle seg i dem.

Innlegget har blitt redigertPrston - 10. mai 2013, 19:38

Akne vises etter en dag sitter rundt datamaskinen. Se Neste

Jeg pleide å spille mange MMORPG-spill og kc, glemte mat og. Sånn, nå spiller jeg ikke i det hele tatt
Og ikke lenge siden begynte jeg å legge merke til at hvis jeg satt lenge på datamaskinen min, oppstod akne
Overgangsalderen er 14 år gammel, men når jeg ikke sitter i den i 5 dager, blir ansiktet mitt klart fjernet.
Er det sant at med en lang sittende i datamaskinen oppstår akne? -_-

Du har akne fordi huden din er fet og ikke ventilert. Og svak blodsirkulasjon.
Og så snart du går ut i gata, vil du ha både et temperaturhopp og blodsirkulasjon, noe som øker på grunn av bevegelse og ikke syrer alt på ett sted.

Det er mulig og slikt.

Det er heller ikke fra selve datamaskinen, men fra kroppens stilling. Du sitter lenge, blodet stagnerer, og dette betyr at skadelige stoffer ikke har tid til å gå inn, og som et resultat av akne.

Akne er en rensing av kroppen gjennom huden, og datamaskinen er skadelig, alle vet, legg beskyttelsen "Neutronic".

Akne kan dukke opp hvis det er støvlag på datamaskinen og rundt deg, og du tar deg av og til i ansiktet med ikke veldig rene hender. Også, noen mennesker liker å bruke skadelig mat og drikke mens du sitter ved datamaskinen. Og dette er heller ikke den beste måten som reflekteres på huden.

Her er et annet alternativ - nivået av elektromagnetisk stråling rundt en datamaskin overskrider den naturlige bakgrunnen med omtrent hundre tusen ganger - en slik mikrobølgeovn. Ikke sikker på om dette er nyttig. Tross alt, hvis den medfølgende mobilen er plassert i en rede med egg i en halv time, vil ingenting luke av eggene

datamaskin akne

Hvis hele pannen er dekket, er kroppen beruset på grunn av overdreven bruk av narkotika, samt søtt, fett, stekt, hermetisert mat, karbonatiserte drikkevarer.

Akne på nesen - en person har et brudd på kardiovaskulærsystemet, eller han er dårlig næret. Hvis det sprinkler over nesen, renser leveren dårlig blodet. Kanskje du spiser skadelige chips, røkt ribber, "- sier ernæringsekspert.

LES OGSÅ: Pimples er drysset på grunn av overbelastning i tarmene

Akne under øynene indikerer at nyrene ikke fungerer bra, og personen har ikke nok vitaminer.

"Leppene - fordøyelsessystemet er svekket. Du kan bli forstyrret av forstoppelse, fordøyelsesbesvær, tarmkolik. Du må spise fiber - grønnsaker, frukt og unngå stress.

Akne på kinnene - problemer med magen, tarmen.

Computer acne

Nylig, på grunn av langvarig sittende på datamaskinen, begynte akne å vises på ansiktet. For det meste i pannen og på haken. Hjelp til problemløsing. Hva skal gjøres for å kvitte seg med dem?

Utseendet til akne kan indikere feil i visse organer eller underernæring.

Det bør vurderes, på grunn av hva som skjer utslett på enkelte deler av ansiktet.

 • Akne på pannen

Indikerer en høy mengde medikament som brukes, samt på grunn av et overforbruk av søtt, stekt, fett, bevaring. Kullsyreholdige drikker og fargestoffer har en svært negativ effekt på huden.

 • Utseendet til akne i nærheten av øyenbrynene og hårlinjen

I det første tilfellet kan vi snakke om tarmsykdom, i det andre - om galtblærenes feilfunksjon.

 • nese

Hvis akne er strødd med nesen, indikerer dette en sykdom i kardiovaskulærsystemet eller dårlig ernæring.

Når utslett på nesen, forteller kroppen om dårlig blodrensing. Dette kan også skyldes bruk av sjetonger eller røkt ribbeina.

Hvis det første alternativet er tilstede, bør du være oppmerksom på nyrene og mengden av vitaminer som forbrukes, kanskje de bare ikke er nok for kroppen. I andre tilfelle - komplikasjoner i mage-tarmkanalen.

Vises som et resultat av å drikke store mengder kaffe eller alkoholholdige drikker. Indikerer kronisk søvnmangel, lav immunitet eller endokrine sykdommer.

Ofte er utslett i dette området ledsaget av forstoppelse, kolikk i tarmene og fordøyelsesbesvær. Det vil si at fordøyelsessystemet lider for å legge til rette for at arbeidet krever bruk av fiber, som finnes i grønnsaker og frukt. Pass på å unngå stressende situasjoner.

Datamaskin eksponering for hud

Hvis det står om effekten av datamaskinen på huden, så er det ganske ekte. Luften i nærheten av datamaskinen påvirker pusten negativt, da det skaper et elektromagnetisk felt og skadelig stråling. Det meste av strålingen faller på siden og baksiden av skjermen. Dette kan forårsake allergier, respiratoriske problemer eller dannelse av akne eller akne.

For å opprettholde helsen din, bruk en LCD-skjerm og hold avstand fra skjermen.

I alle fall kan datamaskinen ikke være hovedårsaken til utslett. Hvis du har noen sykdom, vil datamaskinen bare forverre denne tilstanden.

UgriStop.Ru

Alt om akne, deres behandling og forebygging

Akne fra datamaskinen?

Jeg tenkte på problemet med utseendet av akne fra datamaskinen i lang tid. Jeg hørte at i noen økte antall akne fra et langt opphold bak skjermen. Det var tilfeller der et rent ansikt uten akne plutselig "blomstret" og det var koblet til en datamaskin.
Jeg kom til disse dystre refleksjonene av en enkel grunn - akne i ansiktet mitt begynte å vokse før øynene mine og dette falt sammen med anskaffelsen av en ny stor skjerm.

Akne fra datamaskinen?

Selv om jeg har lagt merke til det før du sitter lenger enn vanlig på datamaskinen, blir ansiktet ditt ikke den aller første friskheten, antallet og størrelsen på akne øker.
Om et år hadde jeg nesten ikke akne, hvis noe dukket opp, forsvant det raskt, takket være tidlige tiltak som ble tatt. Og nå faller disse "skitten skapninger" i ansiktet på grunn av "jeg vil ikke ha".
Umiddelbart kom det ubehagelige tanker opp: igjen hatet disse acne og andre minner fra fortiden.

Etter å ha analysert de mulige årsakene, setter jeg datamaskinen i utgangspunktet, nemlig dens elektromagnetiske stråling, som er sammenlignbar i styrke til en mikrobølgeovn eller en TV.

En arbeidsdator danner et elektromagnetisk felt som deioniserer det omkringliggende rommet, slik at luften blir uegnet for sunn pusting, noe som kan føre til allergi, luftveissykdommer og andre sår.
Spesielt mye stråling ut av siden og baksiden av skjermen, da de ikke er beskyttet som forsiden.

Langvarig elektromagnetisk stråling har en negativ effekt på de endokrine, nervøse, immuniske, seksuelle systemene.
Immunsystemet begynner å frigjøre spesielle enzymer i blodet, og derved stimulere forsvarsmekanismer, begynner den cellulære immuniteten å falle, og følgelig blir cellene mer utsatt for negative miljøpåvirkninger.

Forstyrrelser forekommer også i det endokrine systemet - mye adrenalin frigjøres i blodet, og kardiovaskulærsystemet lider som følge: blodet blir tykt og cellene får mindre oksygen. Også problemer i det endokrine systemet fører til en reduksjon av seksuell lyst.

En samtidig faktor i starten av akne er hyppig kontakt av hender med ansiktet. Vi berører vår fysiognomi hele tiden mens du sitter foran skjermen. Som et resultat, i tillegg til mekanisk innvirkning, er det en "tilstopping" av porene med smuss.
Det var tilfeller da folk utelukket håndkontakt med ansiktet og akne gikk bort.

Slik reduserer du den negative effekten av datamaskinen på kroppen:

 • De sikreste flytende krystallmonitorene.
 • Hvis mulig, gjør så mye avstand som mulig mellom deg og skjermen (med grunn selvfølgelig).
 • Ikke la datamaskinen slås på akkurat slik, ofte er det for lat til å slå den av, hvis du etter en time må sette deg ned igjen, åpne de lukkede programmene igjen, og så husker vi at det er en "sovemodus" og bruk den.
 • Ta hyppige pauser på jobb (ikke forveksle med "røykbrudd"). Datamaskin leker - ikke den beste måten å slappe av.

Datamaskinen er ikke hovedårsaken til akne, men hvis en person har problemhud, kan det føre til en forverring av akne.

Virkningen av mobiltelefoner på utseendet av akne på ansiktet

Dermatologer fra USA har etablert en annen grunn for utbredelsen av akne, eller bare akne, hos ungdom.

Ifølge en studie av dermatologer fra staten Nebraska, lange samtaler på en mobiltelefon, når telefonen er tett presset mot øret og kinnet, fører til endringer i vevet.

De er som følger: hudporer er tilstoppet, svette og sebumsekresjon er forbedret, noe som mot bakgrunnen av tilstoppede hudporer forårsaker utvikling av patogene bakterier i huden. Og dette er en direkte vei til utseendet av akne i ansiktet.

Studier av amerikanske forskere er basert på at etter at de undersøkte ungdommene ble bedt om å forlate den daglige, langsiktige bruken av mobiltelefoner, ble deres antall akne på huden redusert drastisk.

Det skal også minnes om at mobiltelefonen også er en samler av bakterier. Tross alt, hvis vi vasker hendene hver dag, håndterer vi ikke telefonen i det hele tatt. I løpet av månedene og årene av bruk begynner et lag av smuss og støv mellom nøklene å samle seg på det, som faktisk er en opphopning av hudceller av epidermis, sebum og bakterier.

Imidlertid utvikles den samme situasjonen når du arbeider bak et datatastatur. Men hvis vi bare kontakter med tastaturet med fingrene, så med en mobiltelefon - ansikt. Og som et resultat - utseendet av akne på ansiktet.

Det må sies om en annen negativ effekt av en mobiltelefon på en persons hud. Dette er stråling. Kortvarig stråling av en mobiltelefon påvirker den romlige orienteringen av vannmolekyler i menneskelig hud negativt.

Derfor er det en nedgang i lokal immunitet i huden, det vil si at motstanden fra huden til bakteriene reduseres. Og siden motstanden minker, øker sannsynligheten for akne på ansiktet. Les en detaljert artikkel om hvordan immunitet fungerer.

Det eneste rådet fra amerikanske dermatologer er å drastisk redusere antall minutter å snakke på en mobiltelefon. Det er heller ikke anbefalt å erstatte disse samtalene med å snakke på hodetelefoner eller et trådløst headset, da dette vil føre til en nedsatt hørsel hos en person, til utseende av tinnitus og andre negative effekter på høreapparatet.

Forresten er den konstante tilstedeværelsen av ørestykket i den eksterne hørskanalen også en negativ faktor som påvirker forekomsten av inflammatoriske sykdommer i huden på den eksterne hørbare kanalen. Enkelt sagt - koker og akne vil dukke opp i øret.

Hjelper sex å bli kvitt akne

Ugyldig utslett kan dukke opp på ansikt og kropp i alle aldre og av ulike årsaker.

Hva forårsaker betennelse og akne?

Kan det være om det ikke er sex? Hvordan løse problemet med uønsket utslett og hindre at det kommer tilbake?

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Mange spør disse spørsmålene.

La oss prøve å finne ut hvorfor akne dukker opp, og hva du skal gjøre med det.

Hvorfor vises

Akne er en hudsykdom forårsaket av betennelse i talgkjertlene og hårsekkene.

 • Med økt aktivitet av talgkjertlene produseres talg i overkant.
 • Fjernelse av sebaceous sekresjoner gjennom ekskretjonskanaler (porer) på hudoverflaten er vanskelig.
 • Hemmeligheten akkumuleres i porene, blandet med støv, oksyderer, det ser ut som sorte prikker på huden.
 • I blokkerte porer er det utviklet et gunstig miljø for utvikling av bakterier.
 • Tilsetningen av en bakteriell infeksjon fører til utseendet av en betent eller purulent pimple på huden.

Faktorer som bidrar til utseendet på utslett kan være:

 • genetisk predisposisjon til økt fett og betennelse i huden;
 • hormonelle lidelser (hos ungdom, under graviditet, med endokrine og gynekologiske sykdommer);
 • hyperkeratose (hudsykdom, ledsaget av fortykning av stratum corneum i huden);
 • svekkelse av immunitet;
 • langsiktig medisinering;
 • misbruk av sminke;
 • subkutan tick (demodex);
 • sykdommer i fordøyelseskanalen, galleblæren, leveren.

hormonelle

Hormonal akne blir dannet under endringer eller hormonbalanseforstyrrelser i kroppen.

Endringer i hormoninnholdet kan oppstå under funksjonsfeil:

 • eggstokk;
 • hypothalamus,
 • binyrene;
 • endokrine kjertler;
 • hjernebarken.

Når hormonforstyrrelser øker aktiviteten til talgkjertlene, som fører til overdreven produksjon av talg.

Konsistensen av sekresjonen som produseres av kjertlene, kan også forandre seg - det blir meget viskøs.

Foto: dannelse av purulent pimple

Resultatet av begge prosessene blir tilstoppede porer og den påfølgende dannelsen av akne.

Hos kvinner kan hormonell akne oppstå:

 • i den siste fasen av menstruasjonssyklusen, når nivået av mannlige kjønnshormoner øker;
 • som følge av hormonelle endringer på grunn av graviditet eller abort;
 • med gynekologiske sykdommer (polycystisk ovarie).

ungdom

Hormoner påvirker utseendet til teenage akne, samt dannelsen av annen utslett hormonell natur.

Utbrudd hos ungdom på grunn av økt produksjon av steroidhormoner (androgener), et overskudd som under puberteten observeres ikke bare hos gutter, men også hos jenter.

 • Økende hormoner aktiverer talgkirtler, og resultatet er en stygg, rikelig utslett.
 • En annen årsak til ungdomsutslett kan ligge i en arvelig disposisjon til forhøyede nivåer av testosteron i kroppen og høy aktivitet av talgkjertlene.

Foto: purulent akne på ansiktet av en tenåring

Etter samleie

Hos kvinner

Etter samleie blir hormonproduksjon aktivert i kvinnens kropp:

Estrogen og oksytocin har en gunstig effekt på tilstanden til huden, som ikke kan sies om prolaktin.

 • Østrogener er involvert i prosessene for cellulær fornyelse, forhindrer akkumulering av kolesterol i de vaskulære veggene.
 • Oksytokiner aktiverer immunsystemet, hemmer utviklingen av patogen flora i huden, reduserer mengden frie fettsyrer i kroppen.
 • Prolactiner er laktogene hormoner som er involvert i produksjonen av morsmelk. I tillegg er prolactiner involvert i vann-saltmetabolisme, forsinker utskillelsen av væske og salt av nyrene, og aktiverer produksjonen av mannlige kjønnshormoner.
 • I sin tur påvirker de mannlige hormonene sebaceous kjertlene, hvor overdreven aktivitet fører til akne.

Hos menn

I den mannlige kroppen er økt produksjon resultatet av seksuell kontakt:

Prolactin og oxytocin på den mannlige kroppen fungerer på en lignende måte.

 • Serotonin har en negativ effekt på huden, siden den aktiverer produksjonen av mannlige kjønnshormoner.
 • I tillegg er serotonin involvert i utviklingen av inflammatoriske og allergiske reaksjoner i ulike sykdommer.

Som et resultat av stress

I seg selv kan følelsesmessig stress, nervøs sammenbrudd eller alvorlig stress ikke forårsake noen inflammatoriske prosesser i kroppen, inkludert huden.

Samtidig er tilstanden i nervesystemet nært knyttet til hormonell bakgrunn. Dette betyr at nervesykdommer indirekte påvirker huden, forårsaker utslett på ansikt og kropp.

En negativ følelsesmessig tilstand (stress, frykt, etc.) ledsages av økt produksjon av adrenalin, kortisol, det såkalte "stresshormonet".

Samtidig øker produksjonen av mannlige kjønnshormoner.

Foto: fet hud utsatt for utslett.

Hormonal ubalanse fører til aktivering av sebaceous kjertlene.

Stress påvirker også hypothalamus, som produserer adrenokortikotrop hormon.

Et overskudd av dette biologisk aktive stoffet bryter følsomheten til reseptorene i talgkjertlene, som forandrer sin aktivitet.

Forskere bemerket at hos mennesker som ofte opplever stress, blir huden gradvis fett (selv om den i utgangspunktet var tørr).

En fett hudtype på grunn av rikelig sekresjon av talg er mer utsatt for utslett.

Etter å ha tatt steroider

Hormonforstyrrelser i kroppen er ofte resultatet av medisinering.

Akne kan være et resultat av langsiktig antibiotisk behandling, p-piller, steroider.

Steroidhormoner er delt inn i flere grupper:

 • kortikosteroider (lokal og systemisk virkning);
 • anabolics;
 • progestin;
 • androgener (inkludert testosteron);
 • gestagener.

Akkumuleringen av disse hormonene i kroppen fører til overdreven fet hud og kviser.

Konsekvenser av underernæring

Har næring påvirket utviklingen av akne?

Indirekte, ja. Karbohydrater som kommer inn i kroppen, brytes ned i enkle molekyler med insulin.

Foto: Mel og søtt mat kan utløse akne.

Når man misbruker søtsaker og baking, kommer mange karbohydrater inn i kroppen, noen av dem bryter ikke ned, men omdannes til fett.

Dette reflekteres ikke bare i vekt og form, men også på huden - det blir mer fet, og derfor mer utsatt for utseendet av utslett.

Hvis huden hele tiden er dekket med akne, og årsakene til utslett ikke er nøyaktig kjent, kan du begrense forbruket av søtt og melmat for en stund.

Og hvis akne etter borte, så grunnen til misbruk av karbohydrater matvarer.

Akne på grunn av karbohydrater vises ikke i det hele tatt: Noen mennesker bruker store mengder søtsaker, men huden deres er fortsatt ren.

Smittsomme sykdommer

Ofte blir utslett et symptom på smittsomme sykdommer, inkludert seksuelt overførbare sykdommer.

Hyppigst forekommer et slikt utslett på intime steder, og det kan skyldes syfilis, kjønnsherpes, bløtdyrkontamiosum, pubic lice, bartholinitt og andre alvorlige patologier.

Video: "Pimples at 16"

Myter om årsakene

 • Akne er resultatet av fraværet av intimt liv. Under sex i mannlige og kvinnelige kroppen produseres hormoner som positivt påvirker huden og stoffer som aktiverer produksjonen av mannlige kjønnshormoner. Og androgener har ikke den beste effekten på talgkjertlene. Så, hvis du har sex, er det ikke sannsynlig at huden fra akne blir renset.
 • Skitne hender er hovedårsaken til utslett. Selvfølgelig, hvis du stadig gni ansiktet med hendene dine og ikke vaske ansiktet ditt, vil akne bli vist. Men oftere er årsakene til betennelse i huden forbundet med problemer i kroppen.
 • Akne på grunn av sminke. Moderne kosmetikk er trygt for huden. Det viktigste er ikke å bruke lav kvalitet, utløpt, falske produkter. Samtidig øker bruken av komedogene midler og utilstrekkelig rensing av huden risikoen for å utvikle akne.
 • Akne på grunn av karbohydrater. Misbruk av baking og søtsaker skader huden bare i sykdommer i fordøyelsessystemet. Et overskudd av karbohydrater påvirker ikke huden til en sunn person.

Kan akne fra alkohol dukke opp? Finn ut her.

 • Bare fet hud er utsatt for utslett. Det er det ikke. Problemet med akne står overfor mennesker med hvilken som helst hud, inkludert tørr hud.
 • Akne er forårsaket av røyking og datastråling. Disse teoriene er ennå ikke vitenskapelig bevist. Konstant arbeid på datamaskinen og røyking påvirker hudtilstanden bare indirekte, ettersom de svekker immunforsvaret og skader helse generelt. Alle organer og systemer i kroppen, inkludert huden, påvirkes.
 • Hvis du ikke klemmer acne, blir de mer. Det motsatte er sant: mer utslag vil oppstå under ekstrudering, siden denne prosedyren fører til infeksjon i tilstøtende hudområder.

Hvordan bli kvitt hjemme

Med en konstant rikelig utslett bedre å se en lege.

 • Spesialisten vil finne ut hvilken faktor som er avgjørende i hudens lesjon, og med dette i tankene velger den optimale behandlingen. Hvis det oppstår jevne pimples på huden, kan du bli kvitt dem hjemme.

Foto: Ved hjelp av velvalgte kosmetikk kan du bekjempe akne hjemme

 • Med de inflammatoriske prosessene i huden bidrar til å bekjempe regelmessig rensing av huden og kompetent valg av kosmetikk. Det anbefales å bruke skum og geler til vask uten såpe. De tørker ikke huden, henholdsvis, ikke provosere en økning i aktiviteten til talgkjertlene. I tillegg kan du rense huden med infusjoner av kamille, kornblomst, eikebark. De desinfiserer og fukter huden, lindrer betennelse.

vasking

Foto: Skikkelig vask hjelper med å rense huden av forurensning

 1. Vask bør være morgen og kveld. Om morgenen blir huden fjernet av toksiner som slippes ut gjennom huden under søvnen. Kvelden vask er nødvendig for å rense huden fra støv og andre urenheter avsatt på ansiktet om dagen.
 2. Vasking gjøres best med kaldt vann, fordi varmt vann øker sekresjonen av talg.
 3. Etter vask må du tørke huden med fuktighetsgivende lotion eller tonic (ikke alkoholbasert). Disse virkemidlene normaliserer pH i huden og strammer porene.

Tørk huden med isbiter anbefales ikke.

Is strammer porer og tørker huden, så ikke bare lindrer akne, men forverrer også problemet.

Med masker og skrubber

Scrubs og masker er effektive mot akne på grunn av peeling av cornified cellelag, tørking og anti-inflammatorisk virkning.

Foto: maske med badagi tørker betennelseselementer

 • Masker basert på hvit leire, badyagi, fruktsyrer, enzymer har en god effekt.
 • For å effektivt eksfoliere og redusere betennelse, kan du også bruke lotioner, som inkluderer salisylsyre.

Peels og scrubs kan ikke påføres i nærvær av inflammerte lesjoner på huden.

Spørsmålet om acne vil passere med den vanlige gjennomføringen av disse prosedyrene, kan ikke besvares utvetydig.

Selvfølgelig vil de trufne tiltakene ha en positiv effekt på huden. Men hvis akne er forårsaket av interne problemer, kan en riktig omsorg ikke være nok.

Forebyggende tiltak

For å redusere intensiteten av utslett og forhindre utseendet av andre akne, bør du:

 • observere personlig hygiene og daglig pleie for huden;

Foto: riktig ernæring har en positiv effekt på huden

 • Spis riktig (frokostblandinger, grønnsaker og frukt, grønn te og fersk juice, yoghurt kompensere for mangel på næringsstoffer, som har en positiv effekt på huden og hele kroppen);
 • unngå stress;
 • i rett tid gjennomgå undersøkelse og behandling av sykdommer i indre organer;
 • styrke immunforsvaret.

Spørsmål og svar

Er akne fra sex

Hjelper sex akne? Nei, det hjelper ikke.

Sexlivet påvirker ikke utseendet eller forsvinden av utslett.

Foto: Sexlivet påvirker ikke utseendet og forsvinden av akne.

Kan det være på ansiktet på grunn av mangel på

Akne i ansiktet, så vel som på andre deler av kroppen, vises ikke på grunn av mangel på sex.

Men mangel på riktig omsorg og mangel på hygiene kan provosere betennelse.

Hvilke tester må passere

Akne behandles av en hudlege, men krever undersøkelse av spesialister fra relaterte felt - en endokrinolog, en gynekolog, en gastroenterolog.

Behandlingen er foreskrevet av en lege etter at årsaken til de inflammatoriske prosessene er nøyaktig bestemt.

For diagnosen foreskrevet:

 • generell og biokjemisk blodprøve - å oppdage sykdommer i indre organer;
 • analyse av såing fra huden for tilstedeværelse av bakteriell flora - for å identifisere bakterier som er årsaksmessig til inflammatoriske prosesser i huden;
 • hormonanalyse - for å diagnostisere hormonelle lidelser og endokrine sykdommer.

Hvis bakteriell betennelse oppdages, utføres en antibiotisk sensitivitetstest i tillegg.

anmeldelser

Meninger om folk om sex bidrar til å bli kvitt akne, varierer.

Kan det være akne på grunn av tarmene? Finn ut her.

Hvorfor vises akne på håret hos menn? Les videre.

Det faktum at sex bidrar til å bli kvitt akne er en vanlig misforståelse.

Kanskje noen har et aktivt sexliv og forbedrer tilstanden til huden, men disse er bare kroppens individuelle egenskaper.

For å løse problemet med utslett, må du tydelig forstå årsakene til utseendet deres.

Å bli kvitt akne og forbedre tilstanden til huden, vil bare hjelpe kompetent behandling og regelmessig hudpleie.

Kan akne dukke opp fra å sitte på en datamaskin i lang tid?

Kan akne dukke opp fra å sitte på en datamaskin i lang tid?

Besvart: 23

På rumpa - sikkert; o))

Oh, de slo meg. :)

I sin tur herrer, i køen!
Vennligst spesifiser hvilken del av kroppen din står overfor skjermen - det er hun som interesserer meg :)

Det er obligatorisk, hvis det fortsatt er noe nastiness og stadig støtter hodet med hendene :)

Hvis muck og hendene - så er datamaskinen ikke nødvendig. Men hvis han bare? Vel, det må stråling på en eller annen måte virke på huden? Eller ikke?

ikke all stråling forårsaker en spatter =)

(husk minst elskere å sole seg;))

Forresten, for de som liker å sole seg, noen ganger er det mye mer sjanser til å fange sprøyten :) I minst en uke etter solarium kan ansiktet blomstre i full farge: (

Men de solger ikke under monitorene! Denne forskjellen var interessant for meg. Ultrafiolett - tørker huden. Og den elektromagnetiske fra skjermen - hva gjør den?

Den reneste strålingen er vanskelig å si, men totaliteten er sikkert! I det minste øker datamaskinen temperaturen i luften i rommet, det brenner oksygen, noe som aldri har vært bra på huden.

Ah, her er det, takk!))

Uh-uh.
04/19/2004 08:12

Vel, temperaturen øker - selvfølgelig strengt tatt vitenskapelig - ja. Som oss selv er rommet vanligvis +20, og vi har +36,6 i armhulene - her er vi alle fem og en halv milliard og oppvarmer universet for ingenting.

Og om brenning av oksygen - dette er noe rart. Hvor er oksidasjonsprosessen i datamaskinen?

A! Det er sannsynligvis når grisene brenner igjennom - brenn med en blå flamme! :-)))

Hvilken stråling fra datamaskinen da? hva er du, folk!
At vi på ham biowaves dårlig påvirke
// strekker datamaskinen // bra, bra.

akne kan dukke opp fra lang sitte på kontoret, dessverre. (varmt, prippen, støvete, støv avgjøres på datamaskiner, i tillegg til å sitte hele dagen, blod sirkulerer ikke) det er praktisk talt ingen stråling fra datamaskinen og det påvirker ikke akne. påvirker situasjonen på datamaskinen. Hvis du står opp, går du ut, puster, oppvarmer deg, fuktgjør ansiktet ditt med sprøyter med termisk vann - så vil alt komme tilbake til det normale :) sjekket av personlig erfaring :)

Jeg kan spørre - hva mener du med termisk vann? Termisk vann er faktisk en som kommer fra en naturlig varm kilde. Mente du mineral?

Vichy skrive på bokser som er termisk vann. Og hva er faktisk inni. ))

N-yyyy. Slik betyr det at hele greien er fullstendig kjøpt :) Og jeg har allerede samlet mineralvann i sprinkleren for å helle :)

Termisk vann er en flaske vann med en spray, solgt på apotek i en rekke kjente selskaper (Vishi, Avene). Jeg håper å si for mye at du ikke kan vanne ansiktet ditt med vanlig vann fra springen. Selv om du tørker litt hud.

6 daglige vaner som forårsaker akne i ansiktet vårt

Denne uken laget dermatologer fra Frankrike en ny sensasjonell uttalelse. Det viser seg at nesten alle av oss har 6 vaner som sikkert vil føre til utseendet av akne.

Dessuten kan selv en grundig vask og bruk av antibakterielle midler ikke slå på situasjonen. Så hva kan forårsake akne? Dette er hva vår artikkel handler om.

Ansikts berøring

En av de vanligste årsakene til akne er at hånden berører ansiktet. Og de fleste av oss berører kinnene, haken eller nesen fra 100 til 800 ganger i timen!

Samtidig er fingrene ikke alltid helt rene, noe som betyr at vi selv overfører til ansiktets hud en stor mengde av de mest varierte mikrober og bakterier som forårsaker akne.

Imidlertid er det veldig og veldig vanskelig å kvitte seg med en slik vane, for i de fleste tilfeller berører vi vårt ansikt ubevisst og disse berøringene er ukontrollable.

Feil valgte kosmetikk

I dag, i butikker og apotek for salg, er det veldig mange forskjellige midler til ansiktspleie. Dette betyr imidlertid ikke at alle er egnet for deg.

Noen selv den dyreste krem ​​kan bare tette porene i huden, og dette er en direkte måte å utse på akne. Det er best å forlate kosmetikk, som inkluderer isopropylmeristat og natriumlaurylsulfat.

Nektet å dusje etter klasser i treningsstudioet

Den tredje vanlige årsaken til akne er å nekte å ta en dusj etter trening i treningsstudio eller treningsstudier. Ikke prøv å komme hjem så fort som mulig. Før du kommer inn i bilen, må du ta en dusj.

Det vil bidra til å bli kvitt svette, som slippes ut på kroppen under intens fysisk anstrengelse. Og svette som tetter porene i lang tid, er en utmerket grunn for utseendet av akne over hele kroppen.

Bruk av blandinger basert på serum

Protein shakes er spesielt populære blant de som ønsker å bygge muskler raskt. Imidlertid virker whey, som er inkludert i sammensetningen, på samme måte som en stor mengde melk full.

Når dette skjer en stor produksjon av insulin, og dette påvirker tilstanden av huden negativt, og akne begynner å vises på den.

Mobiltelefoner

Håndsett av både stasjonære og mobiltelefoner er et avlsmiljø for mikrober. Derfor, hvis du ofte snakker i telefon, kan du merke at akne hovedsakelig vises i ørene og kinnbenet.

For å unngå dette problemet er det veldig enkelt - tørk håndsettene en gang om dagen med antibakterielle kluter. Og det vil være den beste forebyggingen av utseendet til akne.

Mangel på vasking av sengetøy

Sengetøy (dynetrekk og laken) skal vaskes en gang i uken, men putevar skal vaskes 2, og enda bedre 3 ganger i uken.

Det er på putevarene at det er et stort antall mikroorganismer som kan være årsaken til akne i ansiktet.

Nå vet du nøyaktig hvorfor akne vises på ansiktet og vet dette, du kan enkelt bli kvitt årsakene som fører til utseendet deres.

Forfatteren er Anna Mikhailova, en dermatolog-kosmetolog av den første kategorien, en spesialist i Vitenskapsakademiet. Spesielt for nettstedet "Behandle akne."

Flere Artikler Om Typer Acne