Vi vil debunk den galne ideen fra Internett om løftende effekten av krem, ikke beregnet for disse formålene.

De uforutsigbare kvinnene i Balzac-alderen, på jakt etter ungdoms eliksir, går til ekstremer: de kjøper "magiske" kremer til halvparten av kongedømmet, og deretter bytter de seg til folkemetoder som Cleopatra brukte (unntatt asp som siste middel for alderdom).

Her er jeg, surfer på Internett, ved et uhell oppdaget et helt forum av jenter som diskuterer den foryngende effekten av den ukonvensjonelle bruken av Bepanten krem. Med all min omhyggelighet gikk jeg på jakt etter sannhet.

Sammensetning og egenskaper

Den viktigste aktive ingrediensen er provitamin B5, hvis terapeutiske egenskaper er rettet mot regenerering og restaurering av hudceller.

Lanolin i krem ​​hjelper til med å fukte huden og bevare fuktighet.

Og det er alt! De resterende ingrediensene er mykgjørende og konserveringsmidler.

Jenter, du kan ikke skyve en fotball i damens lommebok, fordi den ganske enkelt ikke passer der!

Derfor er det som en del av en god ansiktscreme alltid ordet "hydrolysat", der ved spesiell behandling av komponentene, blir molekylene redusert til størrelser som allerede kan "seppe" inn i de dypere lagene av huden.

Vis meg ordet "hydrolysat" på Bepanten krem!

Hvilke problemer løser?

Krem løser kun medisinske problemer, som det er ment for:

 • hudskade og irritasjon;
 • brannsår av noe opprinnelse;
 • kutt, sprekker i huden;
 • bleieutslett hos barn;
 • betennelse og hyperemi i huden (for eksempel etter tatovering).

Jenter, hvor kommer rynke reduksjon fra? Igjen ser vi på kremenes sammensetning - vel, det er ingenting der som påvirker rynker! Verken kollagenhydrolysat eller elastin, heller ikke hyaluronsyre.

Med samme suksess kan du smøre rømme - resultatet er det samme, men mye bedre og billigere.

Og hvordan kan ungdoms akne bli kurert av Bepanten? Huden er fet, og er dessuten dekket med en film av fløte, noe som resulterer i at akneblomstrer med "full farge", nye akne og svarte flekker (comedoner) fra tilstoppede porer vises hver dag.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Vel, jeg har allerede bestemt meg på vitnesbyrdet: for det jeg var "født", kom jeg til nytte for det. Legemidlet ble uttalt som et middel.

 • for helbredende sår
 • å redusere strekkmerker etter graviditet nettopp ved å øke regenereringen av overflatelaget av huden.
 • vil redde et forsiktig baby ektemann fra bleie dermatitt
 • og fukte tørr hud i ansiktet, eller hva du trenger for å fukte - knust hæl eller skuldre brent i sommersolen.

Selv om jeg, etter å ha tatt på den sørlige søndag, helt ærlig, vil jeg sikkert brenne, jeg vil sette på den vanlige fede 30% rømme.

Kontraindikasjoner er de samme for alle - individuell intoleranse...

Og hvordan vet jeg om jeg har denne intoleransen eller ikke? Her vil du bli smurt, tenk at du vil våkne opp skjønnheten. Og om morgenen våknet jeg opp - Quasimodo, full av akne og akne.

Bivirkninger og mulige konsekvenser

Ja, stoffets sammensetning er erklært som allergivenlig, du kan bruke barn fra 0 år.

Men på en eller annen måte skummelt lille baby smurt med "kjemi", ville jeg ikke. Hvem vet? Kanskje dette er det aller beste alternativet 1: 1000, som vil forårsake allergier? Videre advarer produsenten om "eksepsjonelle" tilfeller.

Jenter, og hvis allergien ikke er på paven, men på ansiktet? Faktisk, i hvert fall, er dette meget provitamin B5 oppnådd ved kjemisk syntese, derfor er reaksjonen av en individuel organisme uforutsigbar.

Her har du konsekvensene - hvis ikke heldig, så lenge og tediously og kostbart, behandler vi et bortskjemt ansikt. Som du vet, varer hudproblemer lenger.

effektivitet

Vel, det er billigere analoger av denne kremet med samme aktive ingrediens. I dette tilfellet er penny-komponentene, og hele kostnaden, betaling av det annonserte merket, som sendes til oss på alle TV-programmer.

Selvfølgelig må du selge noe, og ikke så mye krem ​​og etterspørsel. Alle disse brannskader, sprekker, bleieutslett er ikke så hyppige: vel 1-2 ganger i året - ett rør er nok i lang tid.

Så det kom til salgsdirektørens kreative leder for å kaste inn massene ideen om at kremen har en løftende effekt. Vel, da opptjent "word of mouth" radio...

Effektiviteten av stoffet er ikke avhengig av kostnadene. Det aktive stoffet er det samme, men prisene. Se for deg selv:

Ansiktsskjerm: egenskaper og sammensetning

Legemidlet Bepanten er et produkt produsert av Bayer, et velkjent farmakologisk selskap.

Denne salven har en uttalt regenererende og regenererende terapeutisk effekt når den påføres huden.

Også nylig har Bepantine blitt brukt i ansiktet i kosmetologi (for å bekjempe rynker, behandling av post-akne, akne, peeling, etc.).

Sammensetning og funksjoner

Cream Bepanten beregnet for lokal bruk. Dens viktigste aktive ingrediens er vitamin B5 (avledet fra Panthenol), som fremmer dyp utvinning av huden.

Etter bruk er metabolske prosesser forbedret, og små hudlelater helbreder seg ganske raskt. Hjelpestoffer av denne salven er lanolin, parafin, bivoks, vann og mandelolje. De viktigste antiseptika av stoffet er stoffene hydroklorid og klorhexidin.

effektivitet

Ifølge mange vurderinger har Bepanten for ansiktet en kompleks effekt på huden. Umiddelbart etter å ha kommet på det øvre laget av epidermis, provoserer det en kjemisk reaksjon, hvoretter den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet omdannes til panthenoliske syrer. Dette fører til aktiv vevregenerering.

Med et fullstendig behandlingsforløp eller bruk av stoffet for kosmetiske formål, forbedrer personens blodsirkulasjon, kollagenstrukturer styrker og metabolismen normaliseres.

Videre, på grunn av innholdet i verktøyet klorhexidin, oppnås en utpreget antibakteriell og antiinflammatorisk terapeutisk effekt. Alt dette tillater bruk av Bepanten for forskjellige hudskader.

vitnesbyrd

Indikasjonene for Bepantin er ganske varierte. Den kan brukes til behandling og forebygging av ulike lesjoner av hudens integritet, med forbrenninger, kroniske sår og sårdannelser.

Ytterligere indikasjoner for utnevnelsen av Bepanten er:

 1. Behandling av hudirritasjon forårsaket av ulike faktorer.
 2. Slitasje på huden og dannelse av sprekker i epidermis.
 3. Ta vare på den følsomme huden på nyfødte og spedbarn.
 4. Brystpleie for kvinner under amming.
 5. Behandling av bleieutslett hos barn.
 6. Behandling av insektbit.
 7. Inflammatoriske sykdommer i huden og akne.

På grunn av den brede terapeutiske effekten kan leger med forskjellige profiler anbefale Bepanten. Det skal bemerkes at ifølge statistikk lider mer enn 60% av kvinnene på skader på den delikate huden på brystet mens de mater et barn, så spørsmålet om bruk av Bepanten i denne tilstanden er svært relevant.

Kontra

Ifølge bruksanvisningen er Bepantin et ganske sikkert stoff som ikke har alvorlige kontraindikasjoner for bruken. Til tross for dette, før du behandler dem, må en person være sikker på at han ikke er allergisk mot vitamin B5, så vel som individuell intoleranse overfor de aktive ingrediensene i legemidlet.

Det er viktig å vite at denne kremet kan brukes under graviditet og laktasjon, mens en kvinne fortsatt anbefales å konsultere en observant lege.

Anti-wrinkle bepanten: søknad, tips

Bruk Bepanten fra rynker og for generell foryngelse av ansiktets hud kan enten være i ren form eller i tillegg til sammensetningen av masker.

De beste oppskrifter av denne orienteringen er:

 1. Bland like mengder Bepanten fløte, olje av aprikos pits, et par dråper appelsin olje, honning og pulverisert avocado. Sett den ferdige vasselen på ansiktet og la det stå i tjue minutter. Masken vil bidra til å dype huden med vitaminer, redusere rynker og fukte huden.
 2. Bland pigg, havsalt og sitronsaft. Påfør denne masken i to lag og la den gå i femten minutter. Verktøyet vil bidra til å eliminere flak og bli kvitt kåt hud.
 3. Ta hvit kosmetisk leire, vann og bland alt med Bepanten. Legg til en skje full av rømme eller tung krem. Påfør over hele ansikt og nakke. La på i tjue minutter, skyll deretter med brygging av grønn te eller mineralvann.

Hvordan bruke rynker

Anti-wrinkle bepanten bør brukes ikke mer enn tre ganger om dagen. Samtidig er det nødvendig å bruke krem ​​på tidligere renset og tonet hud. Vær forsiktig med å bruke den i øyet.

Det er viktig å vite at hvis en person, sammen med Bepanten, bruker en annen ekstern agent for huden, så må man vente i tjue minutter etterpå, og bare etterpå gjelder Bepanten.

Som brukt i behandlingen av andre plager

For å ta vare på den følsomme huden til babyer, er det nødvendig å påføre preparatet på tørr, ren hud etter hver forandring av bleie eller bleie. For behandling av sprekker og irritasjon på brystvorten, anbefales det å bruke salve til de berørte områdene etter amming og behandling av brystvorten med brusoppløsning. For behandling av hudlidelser og sår bør krem ​​påføres et tynt lag flere ganger om dagen. Forbindelsen på toppen er ikke påført.

Bepanten og Panthenol som er bedre

Panthenol brukes svært ofte i kosmetologi for å gjenopprette huden etter ulike aggressive prosedyrer (tatovering, peeling, epilering, etc.). Med det kan du raskt gjenopprette strukturen i huden og lindre den fra betennelse.

Når sammenlignet panthenol og Bepanten, deretter eksponert og foryngende virkning, er det første stoffet mer effektiv fordi det kan reduseres enda rynker i øyeområdet. Til tross for dette kan panthenol tette porene og provosere betennelse, så det skal brukes med forsiktighet. Som for Bepanthen, ifølge vurderinger, er det bedre tolerert og sjelden provoserer bivirkninger.

anmeldelser

For bedre å forstå effektiviteten ved å bruke Bepanthen for medisinske og kosmetiske formål, gir vi tilbakemelding fra de som allerede har prøvd dette stoffet på seg selv:

 1. Olga: "I flere år har Bepanten vært det mest populære verktøyet i medisinskapet. Jeg bruker den til hudskader, enten det er et insektbit, et kutt eller en normal allergi. I alle tilfeller håndterer salven sin oppgave og hjelper huden å gjenopprette seg. Også fornøyd med den sikre sammensetningen av Bepanten og fraværet av bivirkninger etter bruk. "
 2. Anna: "For å bekjempe rynker brukte jeg en rekke forskjellige verktøy som var ganske dyre. På råd fra en venn begynte jeg å bruke Bepanten krem ​​på ansiktet mitt og la merke til åpenbare forbedringer i tilstanden til huden min. Jeg ville aldri ha tenkt på en slik søknad om helbredelse av sår. Nå bruker jeg ofte Bepanten til fornyelse. "
 3. Svetlana: "Hun brukte Bepanten under graviditet og i hele ammingsperioden. Bare dette tiltaket hjalp meg med å bekjempe smertefulle sprekker i brystkjertlene. Jeg brukte det ikke dosert, men samtidig var stoffet effektivt for meg. Jeg har også brukt denne kremet et par ganger i nakken og ansiktet for å forynge huden. Jeg likte effekten, men for den daglige bruken av Bepanten's rynker, gir jeg opp så langt. "

Ingen allergier!

medisinsk referanse bok

Kan du smekke ansiktet på et barn?

 1. "Bepanten" for en nyfødt - medisin nummer 1 i førstehjelpsutstyr til unge foreldre
 2. "Bepanten": fra hvilken salven hjelper en bedre krem?
 3. Hvor effektiv er "Bepanten" i bleieutslett?
 4. Er det mulig å anvende Bepanten på ansiktet til en nyfødt?
 5. I hvilke andre situasjoner kan det være behov for "Bepanten" nyfødt?

"Bepanten" - en av de første medisinene som kan være nødvendig på sykehuset. Den aktive ingrediensen er dexpanthenol (en forløper av vitamin B5). Legemidlet beroliger huden raskt, tolereres godt og forårsaker ikke bivirkninger. Derfor kan "Bepanten" fra bleputslett og andre dermatologiske problemer brukes fra den første dagen i et barns liv. Legemidlet stimulerer restaurering av hud og slimhinner på mobilnivå, uten å ha en systemisk effekt på kroppen.

"Bepanten" for en nyfødt - medisin nummer 1 i førstehjelpsutstyr til unge foreldre

I pediatrisk praksis brukes 2 typer "Bepantena" - en salve og krem. Konsentrasjonen av dexpanthenol i dem er den samme (5%), de adskiller seg bare i deres base og konsistens. Kremet er lett i tekstur, noe som gjør det mulig å absorbere raskt i motsetning til den tykke og tette salven. Med disse verktøyene kan du ta vare på nyfødte og behandle ulike hudsykdommer.

Visuelt varierer de i fargen på linjen på pakken. Kremet er merket med en blå linje, og salven er en rosa stripe.

Med regelmessig bruk forhindrer medisinen bleieutslett og bleie dermatitt. Det beskytter huden under bleien fra dannelsen av irritasjoner og helbreder eksisterende skade.

Legemidlet har følgende egenskaper:

 • fukter huden
 • gjenoppretter naturlig elastisitet
 • bekjemper dehydrering;
 • fremmer regenerering;
 • helbreder små kutt og sprekker.

Huden til små barn er fysiologisk forskjellig fra huden hos voksne. Det er aldri fet eller kombinert - den typen er alltid tørr. Det kan forandre seg tidligere enn ungdomsår, derfor trenger barnet ytterligere hydrering av huden fra fødselen. Produksjonsfirmaet Bepanthena produserer parallelt en serie produkter under varemerket Bepantol. De er ment for forebyggende og kurativ omsorg. I tillegg til dexpanthenol inneholder de fuktighetsgivende næringsstoffer, oljer og vitamin B3.

Hva hjelper salve med bedre krem?

Produksjonsteknologien til salven innebærer bruk av mettede fettstoffer i grunnlaget for stoffet. På grunn av dette forblir det lengre på huden og virker i lang tid. Ved alvorlig tørrhet og dype sprekker som ikke ledsages av våte elementer, gir salven optimal penetrasjon av det aktive stoffet, dyp fuktighet og regenerering.

Ved inntak blir dexpanthenol omdannet til vitamin B5 av enzymer, som er en del av koenzym A, noe som er essensielt for normal metabolisme.

Hvis du sammenligner kremen og salven "Bepanten", synes forskjellene ved første øyekast ubetydelig. Her er hovedpoengene at disse doseringsformene skiller seg fra hverandre:

 1. Tekstur. Salven er mer viskøs på grunn av tilstedeværelsen av voks, vegetabilske oljer og petrolatum i blandingen. Kremet har også en lett tekstur på grunn av multivolumealkoholene i basen og en redusert mengde lanolin.
 2. Indikasjoner for bruk. Begge skjemaene kan brukes til bleieutslett, men forbrukeromtaler indikerer at salven er mer egnet for behandling av bleieutslett og kremen - for forebygging.
 3. Søknadsområde. Krem, i motsetning til salve, kan brukes på ansiktet og hodebunnen på grunn av lysstyrken.

Å velge "Bepanten" for nyfødte (krem eller salve) det er bedre å fokusere på barnets hudtilstand. For forebyggende formål kan du begrense kremet, og hvis det allerede har oppnådd en rød farge eller på den ble bleieutslett - det er ønskelig å gi preferanse til salve.

Hvor effektiv er "Bepanten" i bleieutslett?

Blær utslett kan vises i et barn, selv med perfekt omsorg og overholdelse av alle hygienestandarder. Noen ganger utvikler de seg som følge av overoppheting eller hudkontakt med en ny bleie. Når du vasker babyen, er det nødvendig å nøye undersøke hudfoldene. Hvis de blir røde eller sprekker, bør disse områdene fortrinnsvis behandles med et beskyttelsesmiddel. Hvis du begynner behandling umiddelbart når symptomene oppstår, vil lettelse komme innen en dag. Med uttalt bleieutslett vil vevreparasjon ta mer tid.

For behandlingens formål er det bedre å bruke salven, siden den varer lenger på huden og penetrerer dypere inn i lagene. Du kan bruke "Bepanten" for nyfødte og som forebygging. For å gjøre dette, må du påføre et tynt lag av preparatet etter hver forandring av bleen og la huden stå åpen til den er helt absorbert.

I tillegg til middelene "Bepantin" for bleieutslett og hudirritasjon hos spedbarn, bruk sinksalve, Desitin eller Sudokrem. Disse preparatene er laget på basis av sinkoksid. De har en antiseptisk og tørkende effekt, derfor kompletterer de perfekt deregenerasjonsegenskapene til dexpanthenol. Medisiner kan veksles, men ikke blandes. Før du bruker terapeutisk sammensetning, er det viktig å sørge for at det nødvendige arealet er rent og det ikke er noen rester av det foregående preparatet.

Er det mulig å anvende Bepanten på ansiktet til en nyfødt?

For å eliminere hudproblemer på nyfødte, kan du bruke kremet. Legemidlet brukes til å fukte tørr hud eller som en adjuverende terapi for allergi. "Bepantin", som ansiktskrem til babyer, brukes til behandling av dermatitt, prikkende varme eller irritasjoner. Når du bruker stoffet, er det nødvendig å unngå områdene rundt øynene slik at det ikke ved et uhell rammer slimhinnen og forårsaker brann og rive.

Siden huden på ansiktet av barnet er tynt og ømt, bør kremet spres med et tynt lag med lett massasjebevegelser. Før du setter opp håndtakene på babyens hånd, er det bedre å bruke anti-riper (beskyttende votter). Dette forholdsregler er knyttet til at barnet fortsatt ikke fullt ut kan kontrollere bevegelser og ofte berører ansiktet, hvorpå han licker fingrene sine. Teoretisk sett vil ikke noe forferdelig skje hvis et barn ved et uhell spiste Bepantin krem ​​i liten mengde, men det er bedre å unngå det.

Noen barn under 3 måneder kan ha akne (nyfødt akne). Det er forbundet med hormonelle forandringer i mors kropp under graviditeten. Utslett går bort alene og krever ikke behandling med medisinering. Men i tilfelle betennelse eller mekanisk riper på pustlene, kan de smøres med "Bepanten" for å gjenopprette huden og bevare sitt lipidlag.

I hvilke andre situasjoner kan det være behov for "Bepanten" nyfødt?

I enkelte dermatologiske sykdommer kan et barn foreskrives et behandlingsforløp med lokale hormonelle legemidler (for eksempel Advantan salve). Slike rusmidler med langvarig bruk fører til uttømming av huden og tap av elastisitet. For å forhindre dette eller å gjenopprette et allerede skadet område, benyttes bepanten. Det forbedrer elastisiteten og normaliserer ernæringen av vev, og returnerer huden til et sunt utseende.

Legemidlet brukes til ulike typer dermatitt og prikkende varme hos nyfødte. Hvis den patologiske prosessen provoserer utseende av gråtende elementer, er det bedre å bruke en krem ​​(i andre tilfeller er det bedre å bruke salve). I situasjoner hvor barnets hud er sunn, men utsatt for tørrhet og flak, kan den forebyggende smøres med krem. Det metrer raskt huden med fuktighet og beholder sin beskyttende funksjon. En analog av stoffet i dette tilfellet kan være lotion "Emolium", som inneholder urea og fukter huden.

Gitt kostnadene ved verktøyet, og hvor mye er levert til denne prisen, kan stoffet kalles lønnsomt. Til tross for at salven på grunn av tettheten til nok for lengre enn krem, blir begge typer stoffet konsumert sakte og økonomisk. Ved å velge doseringsform for bruk av verktøyet "Bepanten" for bleieutslett og andre hudproblemer, må du fokusere på alvorlighetsgraden av symptomer og de individuelle egenskapene til barnets hud.

29. september, 2013 11:48

Det var akne-lignende pustler på kinnene. nå har noen av dem tørket opp og veldig mye hud skiller seg ut på disse stedene. Er det mulig å smøre salvepennings ansikt til et barn? også potnya som gikk, det kan bli smurt?

akne, allergi eller stikkende varme. allergisk utslett

29. september, 2013 11:48

29. september, 2013 11:48

29. september, 2013 11:48

Jeg smurt svette over hele kroppen min, inkludert i ansiktet mitt

29. september, 2013 11:48

29. september 2013 11:49

Hvorfor bepantenom da. Ta en enkel baby krem ​​fuktighetskrem.

29. september 2013 11:51

Hun har ingen stikkende varme på ansiktet hennes, men en såkalt blomst (pustler), jeg er redd for å neste dem med babykrem. så jeg vil prøve bepanten.

29. september 2013 11:57

29. september 2013 11:49

bade i kamille, vi gikk alle med en gang

29. september 2013 11:49

Jeg smurt alle reglene

29. september 2013 11:49

smurt alle steder siden fødselen)

29. september 2013 11:49

mulig (bedre om natten)

29. september 2013 11:49

sannsynligvis bedre baby krem

29. september 2013 11:49

29. september 2013 11:49

Du kan til og med smøre brystvannsprekk og ikke skyll før fôring.

29. september 2013 11:50

Det er mulig, bepanten bedre enn barns kremer.

29. september 2013 11:52

og hvis plutselig et utslett på grunn av allergi? også, kan?

29. september 2013 15:12

Beslektede innlegg på emnet "Er det mulig å smøre angrep med ansiktet på en måned gammel baby?"

 • diatese
 • atopisk dermatitt
 • Jeg fant en artikkel om atopisk dermatitt. Jeg trodde det var super informativt.
 • en liste over ting på sykehuset og for det nyfødte hjemmet.

  Jeg laget denne listen på egen hånd for min venn. Jeg vil ikke miste ham, da jeg planlegger å føde, vel, og...

  Hva en kul liste, jeg bruker den allerede...

  Superbok: Vår første måned: Stegvise instruksjoner for omsorg for et nyfødt Kapittel 1

  Forord Hvis denne boken fikk øye under graviditeten, så ville jeg definitivt kjøpe den... I...

  Jeg har dette)) reise bok)!

  Dowry for en nyfødt

  En nygift for en nyfødt... Din retur fra fødselshospitalet til et nyfødt bør allerede forventes.

  Her er bare en liste som du kanskje trenger, som...

  Faktisk århundret sengetøy rød blurs fødselspermisjon

  Se opp for
  ved graviditet
  i en spesiell
  kalender

  Vår graviditetskalender viser deg funksjonene i alle stadier av graviditet - en uvanlig viktig, spennende og ny periode i livet ditt.

  Vi vil fortelle deg hva som vil skje med din fremtidige baby og deg i hver av de førti uker.

  293031323334353637383940Nyttige materialer på graviditetsplanlegging

  Det første året av et barns liv

  34567891011Hunder fra 3 til 7 år gammel Eldre enn 7 år

  Seksjoner og tjenester

  • Kommunisere!
  • Budsjettplanlegging
  • Babybudsjettet
  • Graviditetstest
  • Kalenderoppføringer
  • Spørsmålskalenderen
  • Graviditetskalenderen
  • populær
  • lese
  • Alle tjenester
  • Valg av klinikk
  • Velge et barnehospital
  • Barneseks
  • navnene
  • annonse
  • Liste over ting på sykehuset
  • Fotoretsepty
  • Narkotikasøk
  • bibliotek
  • artikler
  • Favoritter

  Bli med for leger

  Brukeravtale
  Behandlingspolitikk
  personlige data

  © 2009-2018 Alle rettigheter reservert.

  Den følsomme og delikate huden til et nyfødt barn lærer bare å eksistere i nye forhold. På denne måten, i samspill med det fortsatt aggressive miljøet og varige konsekvensene av kroppens indre reaksjoner, må den bli skadet utallige ganger. Blæreutslett, utslett, tørrhet og flaking - alle disse problemene er kjent for enhver ung mor, for selv den mest forsiktige og skikkelige omsorg for barnets hud er ikke alltid i stand til å forhindre dem. Moderne farmakologi tilbyr et helt arsenal av rettsmidler for disse problemene som kan brukes fra den første dagen i et barns liv. Bepanten anses å være en av de mest populære. Legene anbefaler å inkludere det på listen over viktige ting for fremtidige mødre som skal til sykehuset. La oss prøve å finne ut hvilke fordeler og ulemper dette verktøyet har, og hvordan det kan byttes ut.

  Sammensetning og handling

  Dexpanthenol (provitamin B5) virker som et aktivt stoff i Bepanthen-sammensetningen. Enkelt penetrering i epitelceller, blir dexpanthenol til pantotensyre, som stimulerer prosessene:

  • forbedre metabolisme (metabolisme);
  • aktivering av mitose (celledeling);
  • herding av kollagenfibre.

  På grunn av dette er de skadede områdene i huden regenererende, fuktighetsgivende og antiinflammatoriske effekter.

  Bepanten er en av de mest populære rettsmidler i Russland for å behandle hudproblemer hos babyer.

  Den fuktighetsgivende effekten oppnås også ved hjelp av mandelolje, som er en del av preparatet. Og lanolin (fårfett) skaper en beskyttende film på huden som forhindrer sprekker og andre skader.

  Også inkludert i preparatet:

  • Protegin X (krem base);
  • stearylalkohol (mettet fettalkohol, i kombinasjon med lanolin gir hudhydrering);
  • cetylalkohol (monohydrisk fettalkohol med mykning og forbedrende hud elastisitetsegenskaper);
  • hvit bivoks (forhindrer tørr hud, beskytter den mot skadelige effekter);
  • Parafinvæske og myk (har en beskyttende effekt);
  • vann.

  Bepanten plus har en ekstra ingrediens med antiseptisk effekt.

  Bepantin Plus krem ​​utmerker seg ved sitt antiseptiske - klorhexidindihydroklorid, som har bevist effektivitet i bekjempelse av gram-positive og gram-negative mikroorganismer. Dette stoffet kan vare lenge på huden, og gir en lang bakteriedrepende effekt.

  Bepantin Plus krem ​​brukes i tilfeller der det er sannsynlighet for utvikling og spredning av infeksjon på huden.

  Hva du skal velge: Krem eller salve

  Det er tre former for frigjøring betyr Bepantin: salve, krem ​​og lotion. For behandling og forebygging av hudproblemer hos nyfødte, er det å foretrekke å bruke de to første formene.

  Angiv de viktigste forskjellene mellom krem ​​og salve Bepanten:

  1. Komposisjon. I begge former for frigjøring inneholder den samme mengden aktiv substans (dexpanthenol), men salveens hjelpesammensetning er representert ved et høyt innhold av lanolin (250 mg mot 13 mg i fløten), tilstedeværelsen av mandelolje og bivoks, som er fraværende i kremen.
  2. Konsistens. Kremet er lettere, ikke-klebrig; Salven er tykk og viskøs, den er tykk, den er tyngre fordelt over hudoverflaten.
  3. Soaking up Salven kan danne en beskyttende film på babyens hud, mens kremen absorberes bedre.
  4. Varighet av handlingen. På grunn av langsom absorpsjon av salven virker mye lenger enn kremet.
  5. Indikasjoner for bruk. Salve skal bare brukes til behandling av tørre skader på huden, kremet vil også være effektivt for gråtskader.
  6. Funksjoner for bruk. Salven kan påføres under bandasjen - dette vil øke intensiteten i sin handling, kremet for en slik applikasjon er ikke egnet.
  7. Alvorlighetsgraden av den terapeutiske effekten. Øvelsen av bruk av begge former for frigjøring av legemidlet Bepanten viste en mer utprøvd terapeutisk effekt av salven, mens kremet er bedre å bruke til daglig hudpleie og forebygging av skade.

  I hvilke tilfeller Bepanten er effektiv.

  Generelle anbefalinger for bruk av krem ​​Bepanten hos nyfødte er:

  • profylaktisk bruk for behandling av tørr, skjellete, sprukket hud;
  • behandling av mindre hudlidelser: mindre slitasje, irritasjoner, rødhet.

  Bepantins salve anbefales i vanskeligere tilfeller:

  • behandling av tørr hud i strid med integriteten til dekselet;
  • behandling av bleieutslett;
  • aktivering av helingsprosessen av slitasje, irritasjoner, forbrenninger, bleie dermatitt, atopisk dermatitt, allergiske utslett.

  Se nærmere på funksjonene til virkningen av stoffet Bepantin i de vanligste situasjonene av hudlidelser hos spedbarn.

  Ansikts allergi

  Bepanten er effektiv som en ekstra agent for behandling av allergier.

  Bepantin er flott som et supplement til irritert og utslettende hud. Verktøyet i form av salve effektivt avlaster kløe, beroliger irritert hud. Påfør salven to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden.

  Den beste måten å håndtere manifestasjonene av allergi er uten tvil å eliminere kontakt med allergenet som forårsaket kroppens reaksjon.

  diatese

  Diatese er en typisk pediatrisk form for en allergisk reaksjon forårsaket av ufullkommenhet i fordøyelsessystemet, særlig ved økt permeabilitet i tarmveggen. For å lindre tilstanden til barnet (lindre kløe, akselerere helbredelse), anbefales det å anvende Bepanten Salve.

  Manifestasjoner av diatese kan ikke helbredes, bare ved hjelp av midler som stimulerer hudens regenerative prosesser. Først og fremst bør du finne ut hvilken matgruppe som forårsaker intoleranse og midlertidig utelukke den fra ammende morens diett.

  Atopisk dermatitt

  Atopisk dermatitt utvikler seg hos barn mot bakgrunnen av diatesen og er en betennelse i huden av allergisk opprinnelse og av kronisk natur. Som en lokal behandling foreskriver legene i de fleste tilfeller hormonale salver til babyer som raskt kan håndtere kløe og ubehag. Men mange mødre er forsiktige med denne typen narkotika, vurderer deres effekter på kroppen av et nyfødt barn farlig. Som erstatning eller supplement egnet Bepanten. Valget av utgivelsesform avhenger av intensiteten av utslett og fuktighetsinnholdet på den berørte hudoverflaten.

  Hormonal utslett hos babyer

  Blomstring er et vanlig fenomen hos barn fra to uker til tre måneder som ikke trenger behandling.

  Hormonal utslett (eller blomst) er en ganske vanlig forekomst blant spedbarn i de første månedene av livet. Utslett manifesterer seg rikelig på ansikt, nakke og til og med hodebunnen av barnets hode. Legene ringer blant grunnene til å blomstre dannelsen av en hormonell bakgrunn av et barn, det forbedrede arbeidet med talgkjertler og koloniseringen av huden med normal mikroflora. Oftest forsvinner disse utslettene alene etter noen uker og trenger ikke terapeutisk effekt. De lever ikke noe ubehag til babyen. Bruk av Bepanten krem ​​i slike situasjoner er mulig, men det vil ikke gi en åpenbar effekt.

  Stikkende varme, bleieutslett, bleie dermatitt

  Denne typen problemer er svært utbredt blant nyfødte. Tynn, sensitiv hud og manglende evne til å gjøre uten bleier, overdreven innpakning av små barn - disse er de faktorene som nesten alltid provoserer utseende av irritasjoner i problemområder (i folder og under bleie). Hudlesjoner forårsaket av de ovennevnte grunner, kan i de fleste tilfeller herdes med Bepanten salve. Som et forebyggende tiltak hver dag, bør du bruke Bepanten krem ​​under hygieneprosedyrer.

  Målet til Bepantin viste seg å være utmerket for å eliminere det tradisjonelle problemet med unge mødre, direkte relatert til utseendet til babyen. Sprekker i brystvorter og isola er et fenomen som alltid følger med begynnelsen av amming. Bepanten behandler effektivt skadet hud, og før du begynner å mate, trenger det ikke en gang å vaskes av.

  Hvor trygt er Bepanten bruk?

  Bepanthen-produkter tolereres generelt godt av spedbarn. Imidlertid eksisterer sannsynligheten for allergiske reaksjoner på enkelte komponenter av legemidler fortsatt. Intoleranse kan uttrykkes i utseendet av urticaria og / eller kløe i huden.

  Som kontraindikasjoner til bruk av krem ​​Bepanten pluss instruksjoner for legemidlet i tillegg anrop:

  • behandling og behandling av aurikler;
  • behandling av dype og forurensede sår.

  Behandlingsforløpet med Bepanthenom bestemmes individuelt av en lege. Det er som regel mulig å bruke produktet til symptomene på hudlesjoner forsvinner. Bruksperioden for legemidlet for profylaktiske formål og i kvaliteten på omsorg for problemområder i det nyfødte hud er heller ikke begrenset.

  Hva kan erstatte Bepanten hvis nødvendig

  Det er mange forberedelser basert på dexpanthenol nå. For å gjøre det enklere for deg å gjøre et valg, gir vi en beskrivelse av de mest populære måtene for hudregenerering.

  Tabell: Bepanthen analoger og deres egenskaper

  Fotogalleri: hudpleieprodukter basert på dexpanthenol

  Foreldre tilbakemeldinger om bruk av Bepantin og Bepanten pluss produkter hos nyfødte

  Foreldre tilbakemeldinger på Bepantin produkter er for det meste positive. Klager er bare urimelig høye kostnader for narkotika. Her er noen forskjellige meninger.

  Universal krem, hjelper både baby og mor. Vi bruker det fortsatt! Tidligere har vi smurt barnets hud i området med å ha på seg bleie fra ulike typer bleieutslett og utslett, og nå forskjellige riper, utslett, etc. Rash fjerner et smekk om et par dager! For meg selv brukte jeg Bepanten i begynnelsen av amming, da sterke sprekker dukket opp på brystvorten. Med Bepanten helbredet de mye raskere!

  Jeg vurderer dette produktet på 4, fordi prisen er for høy og få vil ønske å betale for et stort navn, men jeg anbefaler likevel salven!

  Nadya smith
  http://irecommend.ru/content/ot-sypi-ot-oprelostei-dlya-malysha-ot-treshchin-i-sukhosti-soskov-dlya-mamy-v-otzyve-takzhe-

  God salve for barnet. De visste aldri om henne, men da barnet ble født, rådde mange av oss henne. Og siden jeg begynte å bruke bare henne. Jeg pleide å prøve andre salver for bleie og bleieutslett, men til slutt skjønte jeg at det ikke var noen bedre salve!
  Jeg bruker salve, men ikke krem. Fordi salven er tykkere og fettete, og det er bedre å smøre og absorbere bedre, fordi rester av salve / krem ​​med bleieutslett bør fjernes.

  Det koster selvfølgelig ikke billig, men jeg bruker det veldig lite av gangen, og jeg har nok av det i omtrent seks måneder med daglig bruk.

  barabaw
  http://otzovik.com/review_879759.html

  Ved å samle pakker på barselssykehuset valgte jeg hvilket legemiddel som skulle ta med meg: Bepanten, Desitin, Purelan... Det var mye positiv tilbakemelding på hver av disse salver, men Bepanten likte mer popularitet, derfor valgte hun det.

  Ifølge hovedformålet - å helbrede sprekker på brystvorten - var salven nødvendig nesten umiddelbart, i barnehospitalet ble det anbefalt å bruke det etter hver fôring: tørk det, smør det, la det suge. Men han hadde ikke lyst til å suge opp pannen, bodde på samme sted i en halv time i samme mengde. Ja, og hjalp ikke denne terapien.

  Snart ble salven nydelig igjen, fordi på Internett anbefales det å bruke det for rødhet under bleen til en baby. Smurt, smurt - ingen bruk! Mens barnelærerne ikke så den fete filmen på barnets prested og ikke skjulte ham, fordi rødmen skulle tørkes og ikke lage en ikke-pustende film. De dekket alle utslettene med kaliumpermanganat, og om en halv dag var det ikke spor av dem igjen! Igjen mislyktes det.

  vishenka *
  http://otzovik.com/review_146310.html

  Video: en anmeldelse av en ung mor om Bepanten

  Velger et produkt for daglig pleie av den nydelige huden til en nyfødt baby, og enda mer for behandling av problemer som allerede har oppstått, velger moderne mødre i økende grad sikre preparater med naturlig sammensetning. I denne forbindelse har Bepantins utvalg av verktøy en stor fordel, fordi nesten alle komponentene er av naturlig opprinnelse. Og allsidigheten av bruk og høy effektivitet gjør Bepanten til den uunnværlige assistenten til alle unge foreldre.

  Jeg har en juridisk grad, arbeidserfaring i en domstol, bank eller bedrift. Til tross for at min hovedspesialisering er straffelov og prosess, er alle mine faglige aktiviteter knyttet til handelsrett, alt fra personalemessige problemer til problemene med kreditering. I lang tid var jeg engasjert i å skrive vurderinger av utenlandske og innenlandske medier om virksomhetsemner. Vurder denne artikkelen:

  Anti-rynkebehandling: mild omsorg for fading hud

  Bepanten bedre kjent som et medisin, brukes også i kosmetologi. På grunn av regenererende egenskaper har den en gunstig effekt på ansiktshuden. Ved å bruke Bepanten mot rynker kan du gjøre huden mer elastisk.

  Sammensetningen av stoffet

  Bepanten har uttalt helbredende egenskaper. Prinsippet for dets tiltak er basert på egenskapene til hovedaktiv ingrediens, pantotensyre (provitamin B5). Det er et element av koenzym A, som er ansvarlig for stoffskiftet i kroppen. Med sin deltakelse frigjøres energi effektivt fra karbohydrater levert med mat, fett er brutt ned, en rekke hormoner og acetykolin (et stoff som er ansvarlig for tarmens stabile funksjon) syntetiseres.

  Hjelpekomponenter er lanolin, forskjellige former for paraffin, samt pantolakton. Inkluderingen er nødvendig for å oppnå optimal tekstur, på grunn av at produktet påføres forsiktig på huden.

  Nyttige egenskaper av Panthenol for hud

  De fordelaktige egenskapene til Bepanthen og dets analoge panthenol i medisin er allment kjent. De brukes til å stimulere helbredelsen av sår, sprekker, riper på ansiktets hud, fukte tørre områder av dermis og eliminere ubehag. Også stoffet har en gunstig effekt for å eliminere effektene av dermatitt og allergiske dermatoser hos barn og voksne.

  I kosmetologi har Bepantin bevist seg som et middel for ansiktsrynker. Forsiktig påvirker den delikate huden, det effektivt bekjemper aldersrelaterte endringer. Det forbedrer også metabolismen av dermis på cellulær nivå, forhindrer strekking av kollagenfibre og senker inflammatoriske prosesser.

  En annen egenskap av Bepanthen er hydrering av de dype lagene i epidermis. På denne måten elimineres konsekvensene av den negative påvirkning av salt sjøvann, sollys, kaldtørr luft og forurensning av industrielle byer.

  Relaterte artikler:

  Relief fra rynker: egenskaper og riktig bruk av salve

  Bruk av såpe i kampen mot rynker

  Legemidlet har en rekke positive egenskaper:

  1. Hjelper med å gjenopprette skadet hud.
  2. Gjenoppretter metabolske prosesser av dermalceller.
  3. Forbedrer produksjonen av kollagen som er ansvarlig for hudens elastisitet og fravær av rynker.
  4. Det gjør huden smidig og elastisk, og eliminerer aldersrelaterte endringer i form av rynker og små defekter i ansiktet.
  5. Moisturizes dermis, soaking det med næringsstoffer.

  Forms Bepanten og Panthenol

  Siden Bepenten og Panthenol er analoger, blir de ofte sammenlignet. Hva er forskjellen mellom disse stoffene?

  Bepantin er produsert i form av salve og krem, pakket i aluminiumrør på 30, 50 og 100 g, samt emulsjoner og spray. Panthenol har to former for frigjøring - spray og salve. Likheten av deres egenskaper på grunn av tilstedeværelsen av den viktigste aktive ingrediens, og forskjellene er i nærvær av ytterligere ingredienser. Deres sammensetning er valgt i samsvar med kravene til en bestemt doseringsform.

  Bepanten har en høyere kostnad, fordi dens formel inneholder bare naturlige ingredienser, mens deres syntetiske erstatninger er inkludert i panthenol. Og selv om dette har liten effekt på helbredende effekt, er det risiko for bivirkninger høyere ved bruk av det andre verktøyet.

  Bepantens søknad om rynker

  Påfør Bepanten eller Panthenol for rynkets ansikt må være i samsvar med hudtype. For tørre epidermier og for området under øynene er preparatet i form av en emulsjon velegnet. Etter å ha brukt det to ganger om dagen (om morgenen og om kvelden), er det ikke nødvendig å bruke andre produkter.

  Fet hud, utsatt for utslett, bedre oppfatter effekten av Bepanten i form av en spray. Påfør legemidlet en gang daglig på ren hud fra en avstand på ca 20 cm. Hovedregelen er ikke å overdrive det med hyppigheten av påføring for å unngå desquamation av epidermis.

  Bepanten-krem - ideell for tørr hud. På grunn av dens fuktighetsgivende egenskaper, nærer det lagene av dermis og utjevner rynker. I tillegg helbringer verktøyet mikroskader og sår, som ofte dannes på tørr hud.

  Når det gjelder Bepanthen som en rynke salve, er det bedre å ikke bruke den til fjerning eller i andre kosmetiske prosedyrer. Legemidlet har en altfor tett tekstur. Når det påføres ansiktet, kløser det porene, noe som fører til dannelse av sebaceous plugger og følgelig til en reduksjon av oksygenforsyningen til dermis. Det viser tegn på tidlig visning, visuelt å legge til noen ekstra år.

  I tillegg til de utmerkede sårhelende og beroligende egenskapene, er Bepanten ansiktsbehandling uunnværlig for kvinner som ønsker å bevare sin ungdom. Det nærer, fukter og gjenoppretter hudens elastisitet i ansiktet, og glatter også rynker uten signifikante bivirkninger.

  Oppskrifter med Bepanten

  Mer effektivt Bepanten, som et middel for ansiktsrynker, vil bli avslørt som en del av en spesiell maske. For forberedelsen er det nødvendig å blande stoffet med noen få dråper kamfer. Før prosedyren skal ansiktet rengjøres med en skrubbe. Damp deretter porene over dampen eller i et varmt bad og bruk masken med et tykt lag. For alle de nyttige egenskapene kan den stå over natten. Det er bedre å utføre prosedyren minst en gang i uken.

  Bepantin-baserte masker med tilsetning av essensielle oljer av te-tre, druer, jojoba, rosenkål viser høy effektivitet. Når de påføres huden, pleier de det, normaliserer hydrering, og sikrer bortskaffelse av aldersrelaterte rynker.

  Følgende oppskrift bidrar til å kvitte seg med overdreven tørrhet av dermis. For å få en porsjon, bland havregryn med vegetabilsk olje (1 ts hver), og legg deretter til en klype bakken ingefær. Etter en liten mengde krem ​​i massen.

  Masken påføres på en tidligere dampet og skrubbet hud i et jevnt lag. Etter 30 minutters bruk vaskes produktet med en bomullspinne fuktet med vann. Du kan ikke bruke det mer enn to ganger i uken i en måned.

  Tradisjonelle healere anbefaler å vedta andre oppskrifter:

  1. Krem- og aprikosfrøolje, tatt i like deler, blandes, et par dråper oransje eterisk olje legges til dem, 1 ts. flytende honning og samme mengde avokadopulp. Massen påføres ansiktet i 20 minutter, hvorpå den fjernes med en bomullspinne.
  2. Bepanten er blandet med korn av havsalt og ferskpresset sitronsaft i like store mengder. Når du bruker masken på ansiktet, må du vente et par minutter for å tørke det, og deretter på et annet lag. Varigheten av prosedyren er 15-20 minutter.
  3. Kremet er blandet med hvit kosmetisk leire. Blandingen fortynnes med vann for å oppnå en homogen konsistens. Masken påføres ansikt og nakke i ikke mer enn 20 minutter. Vaskes av med varmt vann eller avkok av grønn te.

  Relaterte artikler:

  Kosmetisk is til ansiktet: Effektiv anti-rynke oppskrifter

  Black Pearl rynke krem: et budsjettprodukt fra en russisk produsent

  Kontra

  Forberedelser basert på pantothensyre har flere negative egenskaper. De bør vurderes når man utfører kosmetologiprosedyrer for å unngå uforutsette konsekvenser for helsen til huden.

  1. Med konstant bruk av dermis begynner å skrelle, fordi prosessen med cellefornyelse er for rask.
  2. Det anbefales ikke å være nidkjær med bruken av kremen, og fordi en glut av vitamin B er like farlig som mangelen.
  3. I noen tilfeller er individuell intoleranse mot komponentene av panthenol mulig, noe som fører til allergiske reaksjoner.
  4. Det er forbudt å bruke slike anti-rynkeprodukter i nærvær av økt lysfølsomhet.

  Kan du smøre ansiktet på et barn

  For hva og hvordan å bruke krem ​​og salve Bepanten for nyfødte enn å erstatte + video

  Den følsomme og delikate huden til et nyfødt barn lærer bare å eksistere i nye forhold.

  På denne måten, i samspill med det fortsatt aggressive miljøet og varige konsekvensene av kroppens indre reaksjoner, må den bli skadet utallige ganger.

  Blæreutslett, utslett, tørrhet og flaking - alle disse problemene er kjent for enhver ung mor, for selv den mest forsiktige og skikkelige omsorg for barnets hud er ikke alltid i stand til å forhindre dem.

  Moderne farmakologi tilbyr et helt arsenal av rettsmidler for disse problemene som kan brukes fra den første dagen i et barns liv. Bepanten anses å være en av de mest populære. Legene anbefaler å inkludere det på listen over viktige ting for fremtidige mødre som skal til sykehuset. La oss prøve å finne ut hvilke fordeler og ulemper dette verktøyet har, og hvordan det kan byttes ut.

  Sammensetning og handling

  Dexpanthenol (provitamin B5) virker som et aktivt stoff i Bepanthen-sammensetningen. Enkelt penetrering i epitelceller, blir dexpanthenol til pantotensyre, som stimulerer prosessene:

  • forbedre metabolisme (metabolisme);
  • aktivering av mitose (celledeling);
  • herding av kollagenfibre.

  På grunn av dette er de skadede områdene i huden regenererende, fuktighetsgivende og antiinflammatoriske effekter.

  Bepanten er en av de mest populære rettsmidler i Russland for å behandle hudproblemer hos babyer.

  Den fuktighetsgivende effekten oppnås også ved hjelp av mandelolje, som er en del av preparatet. Og lanolin (fårfett) skaper en beskyttende film på huden som forhindrer sprekker og andre skader.

  Også inkludert i preparatet:

  • Protegin X (krem base);
  • stearylalkohol (mettet fettalkohol, i kombinasjon med lanolin gir hudhydrering);
  • cetylalkohol (monohydrisk fettalkohol med mykning og forbedrende hud elastisitetsegenskaper);
  • hvit bivoks (forhindrer tørr hud, beskytter den mot skadelige effekter);
  • Parafinvæske og myk (har en beskyttende effekt);
  • vann.

  Bepanten plus har en ekstra ingrediens med antiseptisk effekt.

  Bepantin Plus krem ​​utmerker seg ved sitt antiseptiske - klorhexidindihydroklorid, som har bevist effektivitet i bekjempelse av gram-positive og gram-negative mikroorganismer. Dette stoffet kan vare lenge på huden, og gir en lang bakteriedrepende effekt.

  Bepantin Plus krem ​​brukes i tilfeller der det er sannsynlighet for utvikling og spredning av infeksjon på huden.

  Hva du skal velge: Krem eller salve

  Det er tre former for frigjøring betyr Bepantin: salve, krem ​​og lotion. For behandling og forebygging av hudproblemer hos nyfødte, er det å foretrekke å bruke de to første formene.

  Angiv de viktigste forskjellene mellom krem ​​og salve Bepanten:

  1. Komposisjon. I begge former for frigjøring inneholder den samme mengden aktiv substans (dexpanthenol), men salveens hjelpesammensetning er representert ved et høyt innhold av lanolin (250 mg mot 13 mg i fløten), tilstedeværelsen av mandelolje og bivoks, som er fraværende i kremen.
  2. Konsistens. Kremet er lettere, ikke-klebrig; Salven er tykk og viskøs, den er tykk, den er tyngre fordelt over hudoverflaten.
  3. Soaking up Salven kan danne en beskyttende film på babyens hud, mens kremen absorberes bedre.
  4. Varighet av handlingen. På grunn av langsom absorpsjon av salven virker mye lenger enn kremet.
  5. Indikasjoner for bruk. Salve skal bare brukes til behandling av tørre skader på huden, kremet vil også være effektivt for gråtskader.
  6. Funksjoner for bruk. Salven kan påføres under bandasjen - dette vil øke intensiteten i sin handling, kremet for en slik applikasjon er ikke egnet.
  7. Alvorlighetsgraden av den terapeutiske effekten. Øvelsen av bruk av begge former for frigjøring av legemidlet Bepanten viste en mer utprøvd terapeutisk effekt av salven, mens kremet er bedre å bruke til daglig hudpleie og forebygging av skade.

  I hvilke tilfeller bepanten effektive

  Generelle anbefalinger for bruk av krem ​​Bepanten hos nyfødte er:

  • profylaktisk bruk for behandling av tørr, skjellete, sprukket hud;
  • behandling av mindre hudlidelser: mindre slitasje, irritasjoner, rødhet.

  Bepantins salve anbefales i vanskeligere tilfeller:

  • behandling av tørr hud i strid med integriteten til dekselet;
  • behandling av bleieutslett;
  • aktivering av helingsprosessen av slitasje, irritasjoner, forbrenninger, bleie dermatitt, atopisk dermatitt, allergiske utslett.

  Se nærmere på funksjonene til virkningen av stoffet Bepantin i de vanligste situasjonene av hudlidelser hos spedbarn.

  Ansikts allergi

  Bepanten er effektiv som en ekstra agent for behandling av allergier.

  Bepantin er flott som et supplement til irritert og utslettende hud. Verktøyet i form av salve effektivt avlaster kløe, beroliger irritert hud. Påfør salven to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden.

  Den beste måten å håndtere manifestasjonene av allergi er uten tvil å eliminere kontakt med allergenet som forårsaket kroppens reaksjon.

  diatese

  Diatese er en typisk pediatrisk form for en allergisk reaksjon forårsaket av ufullkommenhet i fordøyelsessystemet, særlig ved økt permeabilitet i tarmveggen. For å lindre tilstanden til barnet (lindre kløe, akselerere helbredelse), anbefales det å anvende Bepanten Salve.

  Manifestasjoner av diatese kan ikke helbredes, bare ved hjelp av midler som stimulerer hudens regenerative prosesser. Først og fremst bør du finne ut hvilken matgruppe som forårsaker intoleranse og midlertidig utelukke den fra ammende morens diett.

  Atopisk dermatitt

  Atopisk dermatitt utvikler seg hos barn mot bakgrunnen av diatesen og er en betennelse i huden av allergisk opprinnelse og av kronisk natur.

  Som en lokal behandling foreskriver legene i de fleste tilfeller hormonale salver til babyer som raskt kan håndtere kløe og ubehag. Men mange mødre er forsiktige med denne typen narkotika, vurderer deres effekter på kroppen av et nyfødt barn farlig.

  Som erstatning eller supplement egnet Bepanten. Valget av utgivelsesform avhenger av intensiteten av utslett og fuktighetsinnholdet på den berørte hudoverflaten.

  Blomstring er et vanlig fenomen hos barn fra to uker til tre måneder som ikke trenger behandling.

  Hormonal utslett (eller blomst) er en ganske vanlig forekomst blant spedbarn i de første månedene av livet. Utslett manifesterer seg rikelig på ansikt, nakke og til og med hodebunnen av barnets hode.

  Legene ringer blant grunnene til å blomstre dannelsen av en hormonell bakgrunn av et barn, det forbedrede arbeidet med talgkjertler og koloniseringen av huden med normal mikroflora. Oftest forsvinner disse utslettene alene etter noen uker og trenger ikke terapeutisk effekt.

  De lever ikke noe ubehag til babyen. Bruk av Bepanten krem ​​i slike situasjoner er mulig, men det vil ikke gi en åpenbar effekt.

  Stikkende varme, bleieutslett, bleie dermatitt

  Denne typen problemer er svært utbredt blant nyfødte.

  Tynn, sensitiv hud og manglende evne til å gjøre uten bleier, overdreven innpakning av små barn - disse er de faktorene som nesten alltid provoserer utseende av irritasjoner i problemområder (i folder og under bleie).

  Hudlesjoner forårsaket av de ovennevnte grunner, kan i de fleste tilfeller herdes med Bepanten salve. Som et forebyggende tiltak hver dag, bør du bruke Bepanten krem ​​under hygieneprosedyrer.

  Målet til Bepantin viste seg å være utmerket for å eliminere det tradisjonelle problemet med unge mødre, direkte relatert til utseendet til babyen. Sprekker i brystvorter og isola er et fenomen som alltid følger med begynnelsen av amming. Bepanten behandler effektivt skadet hud, og før du begynner å mate, trenger det ikke en gang å vaskes av.

  Hvor trygt er Bepanten bruk?

  Bepanthen-produkter tolereres generelt godt av spedbarn. Imidlertid eksisterer sannsynligheten for allergiske reaksjoner på enkelte komponenter av legemidler fortsatt. Intoleranse kan uttrykkes i utseendet av urticaria og / eller kløe i huden.

  Som kontraindikasjoner til bruk av krem ​​Bepanten pluss instruksjoner for legemidlet i tillegg anrop:

  • behandling og behandling av aurikler;
  • behandling av dype og forurensede sår.

  Behandlingsforløpet med Bepanthenom bestemmes individuelt av en lege. Det er som regel mulig å bruke produktet til symptomene på hudlesjoner forsvinner. Bruksperioden for legemidlet for profylaktiske formål og i kvaliteten på omsorg for problemområder i det nyfødte hud er heller ikke begrenset.

  Hva kan erstatte Bepanten hvis nødvendig

  Det er mange forberedelser basert på dexpanthenol nå. For å gjøre det enklere for deg å gjøre et valg, gir vi en beskrivelse av de mest populære måtene for hudregenerering.

  Fotogalleri: hudpleieprodukter basert på dexpanthenol

  Dexpanthenol salve er den rimeligste. Panthenol gel har en lys tekstur og gir ikke en fettfilm, slik at huden kan puste. D-panthenol er tilgjengelig i form av krem ​​og salve. Kostnaden for Pantoderm salve er ca. 300 rubler.

  Foreldre tilbakemeldinger om bruk av Bepantin og Bepanten pluss produkter hos nyfødte

  Foreldre tilbakemeldinger på Bepantin produkter er for det meste positive. Klager er bare urimelig høye kostnader for narkotika. Her er noen forskjellige meninger.

  Universal krem, hjelper både baby og mor. Vi bruker det fortsatt! Tidligere har vi smurt barnets hud i området med å ha på seg bleie fra ulike typer bleieutslett og utslett, og nå forskjellige riper, utslett, etc. Rash fjerner et smekk om et par dager! For meg selv brukte jeg Bepanten i begynnelsen av amming, da sterke sprekker dukket opp på brystvorten. Med Bepanten helbredet de mye raskere!

  Jeg vurderer dette produktet på 4, fordi prisen er for høy og få vil ønske å betale for et stort navn, men jeg anbefaler likevel salven!

  Nadya smith
  http://irecommend.ru/content/ot-sypi-ot-oprelostei-dlya-malysha-ot-treshchin-i-sukhosti-soskov-dlya-mamy-v-otzyve-takzhe-

  God salve for barnet. De visste aldri om henne, men da barnet ble født, rådde mange av oss henne. Og siden jeg begynte å bruke bare henne.

  Jeg pleide å prøve andre salver for bleie og bleieutslett, men til slutt skjønte jeg at det ikke var noen bedre salve!
  Jeg bruker salve, men ikke krem. T. til.

  salven er tykkere og fettete, og det er lettere å smøre seg, og det absorberes bedre, fordi rester av salve / krem ​​med bleieutslett bør fjernes.

  Det koster selvfølgelig ikke billig, men jeg bruker det veldig lite av gangen, og jeg har nok av det i omtrent seks måneder med daglig bruk.

  barabaw
  http://otzovik.com/review_879759.html

  Ved å samle pakker på barselssykehuset valgte jeg hvilket legemiddel som skulle ta med meg: Bepanten, Desitin, Purelan... Det var mye positiv tilbakemelding på hver av disse salver, men Bepanten likte mer popularitet, derfor valgte hun det.

  Ifølge hovedformålet - å helbrede sprekker på brystvorten - var salven nødvendig nesten umiddelbart, i barnehospitalet ble det anbefalt å bruke det etter hver fôring: tørk det, smør det, la det suge. Men han hadde ikke lyst til å suge opp pannen, bodde på samme sted i en halv time i samme mengde. Ja, og hjalp ikke denne terapien.

  Snart ble salven nydelig igjen, fordi på Internett anbefales det å bruke det for rødhet under bleen til en baby. Smurt, smurt - ingen bruk! Mens barnelærerne ikke så den fete filmen på barnets prested og ikke skjulte ham, fordi rødmen skulle tørkes og ikke lage en ikke-pustende film. De dekket alle utslettene med kaliumpermanganat, og om en halv dag var det ikke spor av dem igjen! Igjen mislyktes det.

  vishenka *
  http://otzovik.com/review_146310.html

  : en anmeldelse av en ung mor om Bepanten

  Velger et produkt for daglig pleie av den nydelige huden til en nyfødt baby, og enda mer for behandling av problemer som allerede har oppstått, velger moderne mødre i økende grad sikre preparater med naturlig sammensetning.

  I denne forbindelse har Bepantins utvalg av verktøy en stor fordel, fordi nesten alle komponentene er av naturlig opprinnelse.

  Og allsidigheten av bruk og høy effektivitet gjør Bepanten til den uunnværlige assistenten til alle unge foreldre.

  Hvilken "Bepanten" for nyfødte er bedre - krem ​​eller salve?

  "Bepanten" - en av de første medisinene som kan være nødvendig på sykehuset. Den aktive ingrediensen er dexpanthenol (en forløper av vitamin B5). Legemidlet beroliger huden raskt, tolereres godt og forårsaker ikke bivirkninger.

  Derfor kan "Bepanten" fra bleputslett og andre dermatologiske problemer brukes fra den første dagen i et barns liv. Legemidlet stimulerer restaurering av hud og slimhinner på mobilnivå, uten å ha en systemisk effekt på kroppen.

  "Bepanten" for en nyfødt - medisin nummer 1 i førstehjelpsutstyr til unge foreldre

  I pediatrisk praksis brukes 2 typer "Bepantena" - en salve og krem. Konsentrasjonen av dexpanthenol i dem er den samme (5%), de adskiller seg bare i deres base og konsistens. Kremet er lett i tekstur, noe som gjør det mulig å absorbere raskt i motsetning til den tykke og tette salven. Med disse verktøyene kan du ta vare på nyfødte og behandle ulike hudsykdommer.

  Visuelt varierer de i fargen på linjen på pakken. Kremet er merket med en blå linje, og salven er en rosa stripe.

  Med regelmessig bruk forhindrer medisinen bleieutslett og bleie dermatitt. Det beskytter huden under bleien fra dannelsen av irritasjoner og helbreder eksisterende skade.

  Legemidlet har følgende egenskaper:

  • fukter huden
  • gjenoppretter naturlig elastisitet
  • bekjemper dehydrering;
  • fremmer regenerering;
  • helbreder små kutt og sprekker.

  Huden til små barn er fysiologisk forskjellig fra huden hos voksne. Det er aldri fet eller kombinert - den typen er alltid tørr.

  Det kan forandre seg tidligere enn ungdomsår, derfor trenger barnet ytterligere hydrering av huden fra fødselen. Produksjonsfirmaet Bepanthena produserer parallelt en serie produkter under varemerket Bepantol.

  De er ment for forebyggende og kurativ omsorg. I tillegg til dexpanthenol inneholder de fuktighetsgivende næringsstoffer, oljer og vitamin B3.

  Hva hjelper salve med bedre krem?

  Produksjonsteknologien til salven innebærer bruk av mettede fettstoffer i grunnlaget for stoffet. På grunn av dette forblir det lengre på huden og virker i lang tid. Ved alvorlig tørrhet og dype sprekker som ikke ledsages av våte elementer, gir salven optimal penetrasjon av det aktive stoffet, dyp fuktighet og regenerering.

  Ved inntak blir dexpanthenol omdannet til vitamin B5 av enzymer, som er en del av koenzym A, noe som er essensielt for normal metabolisme.

  Hvis du sammenligner kremen og salven "Bepanten", synes forskjellene ved første øyekast ubetydelig. Her er hovedpoengene at disse doseringsformene skiller seg fra hverandre:

  1. Tekstur. Salven er mer viskøs på grunn av tilstedeværelsen av voks, vegetabilske oljer og petrolatum i blandingen. Kremet har også en lett tekstur på grunn av multivolumealkoholene i basen og en redusert mengde lanolin.
  2. Indikasjoner for bruk. Begge skjemaene kan brukes til bleieutslett, men forbrukeromtaler indikerer at salven er mer egnet for behandling av bleieutslett og kremen - for forebygging.
  3. Søknadsområde. Krem, i motsetning til salve, kan brukes på ansiktet og hodebunnen på grunn av lysstyrken.

  Å velge "Bepanten" for nyfødte (krem eller salve) det er bedre å fokusere på barnets hudtilstand. For forebyggende formål kan du begrense kremet, og hvis det allerede har oppnådd en rød farge eller på den ble bleieutslett - det er ønskelig å gi preferanse til salve.

  Hvor effektiv er "Bepanten" i bleieutslett?

  Blær utslett kan vises i et barn, selv med perfekt omsorg og overholdelse av alle hygienestandarder. Noen ganger utvikler de seg som følge av overoppheting eller hudkontakt med en ny bleie.

  Når du vasker babyen, er det nødvendig å nøye undersøke hudfoldene. Hvis de blir røde eller sprekker, bør disse områdene fortrinnsvis behandles med et beskyttelsesmiddel.

  Hvis du begynner behandling umiddelbart når symptomene oppstår, vil lettelse komme innen en dag. Med uttalt bleieutslett vil vevreparasjon ta mer tid.

  For behandlingens formål er det bedre å bruke salven, siden den varer lenger på huden og penetrerer dypere inn i lagene. Du kan bruke "Bepanten" for nyfødte og som forebygging. For å gjøre dette, må du påføre et tynt lag av preparatet etter hver forandring av bleen og la huden stå åpen til den er helt absorbert.

  I tillegg til middelene "Bepantin" for bleieutslett og hudirritasjon hos spedbarn, bruk sinksalve, Desitin eller Sudokrem. Disse preparatene er laget på basis av sinkoksid.

  De har en antiseptisk og tørkende effekt, derfor kompletterer de perfekt deregenerasjonsegenskapene til dexpanthenol. Medisiner kan veksles, men ikke blandes.

  Før du bruker terapeutisk sammensetning, er det viktig å sørge for at det nødvendige arealet er rent og det ikke er noen rester av det foregående preparatet.

  Er det mulig å anvende Bepanten på ansiktet til en nyfødt?

  For å eliminere hudproblemer på nyfødte, kan du bruke kremet. Legemidlet brukes til å fukte tørr hud eller som en adjuverende terapi for allergi.

  "Bepantin", som ansiktskrem til babyer, brukes til behandling av dermatitt, prikkende varme eller irritasjoner.

  Når du bruker stoffet, er det nødvendig å unngå områdene rundt øynene slik at det ikke ved et uhell rammer slimhinnen og forårsaker brann og rive.

  Siden huden på ansiktet av barnet er tynt og ømt, bør kremet spres med et tynt lag med lett massasjebevegelser. Før du setter opp håndtakene på babyens hånd, er det bedre å bruke anti-riper (beskyttende votter).

  Dette forholdsregler er knyttet til at barnet fortsatt ikke fullt ut kan kontrollere bevegelser og ofte berører ansiktet, hvorpå han licker fingrene sine.

  Teoretisk sett vil ikke noe forferdelig skje hvis et barn ved et uhell spiste Bepantin krem ​​i liten mengde, men det er bedre å unngå det.

  Noen barn under 3 måneder kan ha akne (nyfødt akne). Det er forbundet med hormonelle forandringer i mors kropp under graviditeten.

  Utslett går bort alene og krever ikke behandling med medisinering.

  Men i tilfelle betennelse eller mekanisk riper på pustlene, kan de smøres med "Bepanten" for å gjenopprette huden og bevare sitt lipidlag.

  I hvilke andre situasjoner kan det være behov for "nyfødt"?

  I enkelte dermatologiske sykdommer kan et barn foreskrives et behandlingsforløp med lokale hormonelle legemidler (for eksempel Advantan salve).

  Slike rusmidler med langvarig bruk fører til uttømming av huden og tap av elastisitet. For å forhindre dette eller å gjenopprette et allerede skadet område, benyttes bepanten.

  Det forbedrer elastisiteten og normaliserer ernæringen av vev, og returnerer huden til et sunt utseende.

  Legemidlet brukes til ulike typer dermatitt og prikkende varme hos nyfødte. Hvis den patologiske prosessen provoserer utseende av gråtende elementer, er det bedre å bruke en krem ​​(i andre tilfeller er det bedre å bruke salve).

  I situasjoner hvor barnets hud er sunn, men utsatt for tørrhet og flak, kan den forebyggende smøres med krem. Det metrer raskt huden med fuktighet og beholder sin beskyttende funksjon.

  En analog av stoffet i dette tilfellet kan være lotion "Emolium", som inneholder urea og fukter huden.

  Gitt kostnadene ved verktøyet, og hvor mye er levert til denne prisen, kan stoffet kalles lønnsomt.

  Til tross for at salven på grunn av tettheten til nok for lengre enn krem, blir begge typer stoffet konsumert sakte og økonomisk.

  Ved å velge doseringsform for bruk av verktøyet "Bepanten" for bleieutslett og andre hudproblemer, må du fokusere på alvorlighetsgraden av symptomer og de individuelle egenskapene til barnets hud.

  Acne piller - på ansiktet, anmeldelser, mot, pluss, krem, salve, hjelper, under graviditet

  Salve Bepanten mange vet som et utmerket middel for bleieutslett hos nyfødte.

  Men det viser seg at dermatologer og kosmetologer også har brukt det i et sett med tiltak for å kvitte seg med akne og spor av akne.

  Hjelper dette stoffet til å bekjempe utslett og hvor effektivt er det for slike problemer?

  • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
  • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
  • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
  • Helse til deg og din familie!

  struktur

  Bepantin er tilgjengelig i flere forskjellige former:

  Deres sammensetning varierer noe i hjelpekomponenter, noe som gir spesifikke egenskaper til den spesifikke frigjøringsformen: viskositet, brukervennlighet og fordeling, absorpsjonshastighet.

  salve og krem ​​Bepanten

  Disse er stoffene:

  • cetyl og stearylalkohol;
  • protegin X;
  • kaliumcetylfosfat;
  • fenoksyetanol;
  • propylenglykol;
  • bivoks;
  • mandel olje;
  • vaselin olje;
  • renset vann.

  Men det aktive stoffet i sammensetningen av noen form er dexpanthenol - provitamin B5.

  At det er den grunnleggende komponenten som gir stoffet sine grunnleggende egenskaper - sårheling og regenerering.

  I krem ​​Bepanten Plus og lotion er inkludert i sammensetningen av klorhexidinhydroklorid, et stoff med antimikrobielle og antiseptiske egenskaper.

  egenskaper

  De viktigste egenskapene til Bepanthene er forbundet med virkningen av dexpanthenol:

  • stimulerer gjenopprettingsprosessen av den skadede epidermis;
  • komprimerer kollagenfibrer og øker deres styrke;
  • øker frekvensen av metabolske prosesser i cellene i epidermis;
  • fukter huden
  • har anti-inflammatoriske egenskaper;
  • Hvis klorhexidinhydroklorid blir tilsatt til blandingen, desinfiserer Bepanten applikasjonsstedet, engasjerende seg i kampen mot patogener.

  Hvordan gjør det

  Å komme inn i epidermiscellene, dexpanthenol omdannes raskt til pantotensyre.

  • Det er en del av koenzym A, som er ansvarlig for rask restaurering av skadet hud og effektiv intercellulær metabolisme.
  • Det er takket henne at hudcellene er gjenopprettet og kan fungere normalt.
  • Pantotensyre deltar ikke i systemisk metabolisme og utskilles uendret.

  Hvis vi vurderer hvordan Bepanthen virker fra akne, kan vi merke:

  • penetrasjon i de dype lagene i epidermis, til midten av hudbetennelse;
  • ernæring og hydrering av det øvre lag av huden;
  • Forhindre arrvev på stedet for healing akne;
  • rask gjenoppretting av hud skadet etter åpning av kvise og antimikrobiell effekt (dette gjelder skjemaer med klorhexidinhydroklorid i sammensetningen).

  vitnesbyrd

  Bepanten i noen form for utgivelse er angitt for:

  baby hudpleie krem

  • hudpleie babyer. I nyfødtperioden og i en alder av ett år kan babyer oppleve bleieutslett på paven eller bleie dermatitt. Bepanten har gode anmeldelser ikke bare som et stoff som eliminerer disse manifestasjonene, men også som et profylaktisk middel;
  • behandler irritert hud hvor som helst på kroppen. Dette legemidlet kan brukes mot eventuelle irritasjoner, uansett om de er forårsaket av sollys, kjemikalier eller friksjon.
  • brystpleie under amming. Bepanten vil bidra til å unngå sprekker i brystvorten, peeling av huden i dette området, eller takle eksisterende sår;
  • helbredelse av mindre skade på epidermis: brannsår, slitasje, riper, små sår. For dype, omfattende hudskader, brukes stoffet i senere stadier, og fullfører behandlingen med andre legemidler.
  • behandling av mindre sår med risiko for infeksjon i dem (Bepanten Plus og Bepanten lotion). Disse to former av stoffet har en bakteriedrepende egenskap, men med stor infeksjon må behandlingen utføres med andre legemidler;
  • behandling av kronisk skade på huden: sår, sprekker, erosjon;
  • redusere tørrhet og flak på grunn av ulike årsaker;
  • behandler inflammet akne;
  • akselerere gjenoppretting av hud på ansiktet etter kosmetiske prosedyrer: ansiktsrensing, peeling, injeksjonsteknikker.

  Bepanten er godkjent for bruk hos både voksne og barn. Selv en nyfødt kan behandle mindre hudproblemer med dette middelet.

  organ i form av en lotion

  Et unntak er lotion av denne linjen, som kan brukes til barn fra 3 måneder.

  Legemidlet kan brukes under graviditet og under amming. Den har bare en lokal effekt og har ingen effekt på mors kropp eller på dannelsen av fosteret.

  Kontra

  Fra kontraindikasjoner til bruk av Bepanten - bare kroppens overfølsomhet overfor komponentene.

  • Men det skal sies at dexpanthenol sjelden forårsaker negative reaksjoner i kroppen. Dette er et stort pluss av Bepanthen bruk av akne i ansiktet eller andre områder.
  • Det er også umulig å overdose dexpanthenol, så dette stoffet kan betraktes som trygt.

  Egenskaper ved behandling

  Hvordan søke på Bepanten?

  Det brukes vanligvis i et tynt lag på de berørte områdene. Hvis det er flere, men små i størrelse, kan stoffet brukes og peke.

  Er det mulig å smøre Bepantenom betydelig område av huden?

  Hvis den brukes til terapeutisk og profylaktisk bruk, så er det mulig. Legemidlet er trygt og vil ikke forårsake uønskede effekter.

  Er det mulig å fjerne uavhengige hvite kviser på ansiktet? Finn ut her.

  Også dets lange bruk er ikke kontraindisert.

  Men hvis du bruker formen av klorhexidinhydroklorid, så etter 10 dagers behandling med Bepanten, må du ta en pause minst en uke.

  Antimikrobielle egenskaper av legemidlet med lengre påføring vil redusere, og kan også forårsake tap av følsomhet for mikroorganismer til dette stoffet i blandingen.

  Bepanten påføres på renset hud.

  Hvis det brukes med eksterne midler, bør stoffet først påføres, og først etter fullstendig absorpsjon (minst en halv time) er området dekket med et tynt lag av Bepanten.

  Hvordan bruke Bepanten for akne

  Bepanthen for akne kan brukes i kombinasjon med andre midler, spesielt hvis de tørker huden og får det til å skrelle.

  Dette stoffet vil bidra til å forhindre slike effekter eller redusere intensiteten deres.

  • Bepanten brukes også i nærvær av betent akne og koke. Den antiinflammatoriske effekten er ikke veldig sterk, men medikamentet bidrar til å modne absessen raskere, og når det går gjennom, kan det raskt gjenopprette den skadede epidermis.
  • Dette middelet vil hjelpe deg med akne merker hvis du begynner å bruke det med en gang. Men fra de allerede eksisterende flekker eller arr, er det maktesløs.

  Legg også merke til at salven og kremet inneholder komedogene stoffer i sammensetningen, slik at langvarig bruk kan forårsake tilstopping av kanalene i talgkjertlene og føre til utseende av ny akne.

  • Kremet har en lettere tekstur, er lettere å påføre selv på store områder og absorberer raskere. Det er mer økonomisk salve, og akne anbefales å bruke den.
  • Lotionen har en jevnere lysere konsistens, men konsentrasjonen av dexpanthenol i den er halv størrelse, så det er vanligvis ikke brukt mot akne.

  Påfør krem ​​på godt renset hud

  Beauticians anbefaler dette stoffet etter dyp rensing av ansiktet og andre kosmetiske prosedyrer, hvoretter mikrodammer forblir på huden, eller for å forhindre irritasjon, betennelse og infeksjon.

  Gjenopprettingstiden i dette tilfellet er betydelig redusert.

  For alle sine fordeler tilhører Bepantin fortsatt gruppen av narkotika, så det er bedre å bruke det etter behov, og for å korrigere normal tørrhet i huden med riktig daglig pleie.

  analoger

  Kostanten til Bepanten kan tilskrives gjennomsnittlig priskategori, så ofte ser folk etter billigere analoger på apotek.

  De er egentlig. Den aktive komponenten av hvert middel er dexpanthenol i samme dose (5%).

  Dette er følgende stoffer:

  • Dexpanthenol er en salve, instruksjonene har en direkte indikasjon på at ikke bare mindre hudproblemer kan behandles med det, men også kokker, purulente sår, abscesser;
  • D-panthenol - en salve og krem ​​laget i Kroatia, med samme aktive ingrediens (dexpanthenol 5%) har flere andre hjelpekomponenter som forbedrer de terapeutiske egenskapene til dette legemidlet;
  • Pantoderm - krem, aerosol, emulsjon, alle former er veldig enkel å bruke og lar deg velge alternativet direkte for behandling av hudproblemer;
  • Panthenol - krem, salve, aerosol, den rimeligste og billigste ekvivalenten, som kan kjøpes i nesten ethvert supermarked;
  • Pantecrem er mer forebyggende enn kurativ.

  Forskjellen er ikke bare analoger i pris.

  Mange av dem har en ikke veldig behagelig lukt, noe som gir lanolin. Hvis du er følsom overfor slike nyanser, er det bedre å gi preferanse til et dyrere stoff, produsenten som ikke lagret på dufter.

  Kostnad for

  Prisen (i rubler) for Bepanten presenteres i tabellen for Moskva apotek i sammenligning med jevnaldrende:

Flere Artikler Om Typer Acne