Hver jente føler seg knapt til henne som tilhører det kvinnelige kjønet, og streber etter å være vakkert gjennom livet, og hvis noen deler av kroppen noen ganger ikke får den nødvendige omsorg, så holder de alle oppmerksomhet på ansiktet.

Ofte kan uriktig eller overdreven bruk av kosmetikk, ubalansert ernæring, genetisk predisponering være faktorer som påvirker utseendet på hudproblemer.

Deretter går kvinnene til et naturlig apotek, der en av de mest rimelige og samtidig mest effektive måtene i dette apoteket er kamille.

Universal i sin enkelhet kamille ansikt

Kamille - en veldig enkel blomst. Men bak denne eksterne enkelheten ligger den svært vanskelige sammensetningen av ulike stoffer og sporstoffer. Kamille har antiinflammatoriske og regenererende egenskaper. Det kan brukes som sårheling og antisvampemiddel. Det er hypoallergent, og kan derfor brukes i tilfeller der andre midler er kontraindisert. På grunn av de organiske syrer som er inneholdt i den, fukt det huden, bidrar til å lette pigmentflettene. Et polysakkarid, som er rik på kamille, hjelper huden å holde fuktighet og dekker den med en beskyttende film. For forberedelse av ulike infusjoner av kamille, bruk bare hennes blomster. Best av alt, hvis en blomst er revet, er kronbladene horisontale til kjernen, i stedet for å falle ned. Kamille er et ekte førstehjelp for ulike hudproblemer. Fra tretthet forårsaket av et overskudd av ultrafiolett lys, til akne og høyt fett.

Noen grunner til å bruke kamille for ansikt

Kamille kan brukes av personer i alle aldre med hvilken som helst hudtype. Det har en helbredende effekt på et bredt spekter av hudproblemer.

• Smerter irritert hud;

• Fukt og forhindrer ytterligere tørr hud fra å miste fuktighet;

• Behandler akne og beroliger irritert hud;

• Ved pigmentering kan den virke som et blekemiddel;

• Det kan være et utmerket verktøy for å fjerne puffiness og sirkler under øynene;

• Forynker visuelt huden, glatter små rynker

• Løs problemet med glans og fet hud;

• Når insekt biter, lindrer kamille kløe og hevelse.

Alternativer for bruk av kamilleavkok for ansiktet

Kamille kan brukes på forskjellige måter: i form av kompresser fra avkok, tinkturer og lotioner, isbiter med kamille for ansiktet og som en del av forskjellige masker. Du kan dampe ansiktet ditt over en avkok av kamille før du utfører andre kosmetiske prosedyrer. Valg av metode avhenger av problemet du vil løse. Det er viktig å vite hvordan du skal tørke kamille ansiktet riktig.

• For normal hud.

For å opprettholde en sunn hud og gi ømhet, kan du vaske kamille ekstrakt daglig om morgenen. Forbered det på forhånd i forhold til en halv liter kokende vann 100 gram kamilleblomster. For større effekt kan du legge til en dråpe essensiell olje som du vil. Vask denne infusjonen etter avkjøling og ikke lagre den i lang tid.

• Mot fine rynker og skinnende hud.

Bruk is med kamille for ansikt før vask. Forbered en avkok av kamille, hell to spiseskjeer med tørkede blomster med et glass kokende vann. La avkjøle, spenne og hell i isbiter. Is kan brukes to ganger om dagen for å tørke ansiktet, samt nakke og nakke. Is med kamille for ansiktet har tonisk effekt, strammer huden.

• Med aldersrelaterte endringer.

Eldre og forvitrende hud trenger ekstra forsiktighet. Forbered en kamille-avkok for ansiktet som beskrevet ovenfor og legg til en liten cologne til den. Tørk ansiktet ditt med dette avkoket hver kveld for å åpne porene i ansiktet og forbedre den naturlige pusten. Etter bruk av avkok, bruk din vanlige nærende krem.

• For fet og problem tenåringshud.

Å løse problemene med teenage hud er bedre å bruke lotion. Klargjør to beholdere med avkok (hell to skjeer kamille i et glass kokende vann), tilsett juice av sitron til den ene og skar peeling i en annen. En time senere, i samme beholder, blander vi begge dekk, legger til en og en halv spiseskjeer eddik og to spiseskjeer vodka til den resulterende lotionen. Det er nødvendig å tørke huden med den resulterende lotionen minst en gang om dagen.

Hver dag kan du bruke varme komprimerer av kamilleinfusjon. De forstørrer porene, fremmer forbedret ernæring og forbedrer blodsirkulasjonen.

Også for problemhud er det godt å bruke en kamillemaske med ostemasse. Kamille må først moses, skylles med kokende vann og får lov til å svulme. Deretter legger du til ost på den oppnådde vassdraget og søker om en tredjedel av en time på det tidligere rensede ansiktet. Og hvis du skal utelukke fra ostens sammensetning, får du en mild skrubbe.

• Med porøs hud.

Fyll de tørkede kamilleblomstene med 1:10 vodka. La infusjonen stå i en og en halv time. Etter det, tørk ansiktet ditt noen få dager.

For å løse dette problemet kan du også blande kamille og mynte i like store mengder, brygge, la det avkjøles. Den resulterende tonicen kan vaskes daglig om morgenen og om kvelden.

• For alle hudtyper.

Forbered en fuktighetsgivende maske med to spiseskjeer kamille, fire spiseskjeer melk og en halv agurk. Grind ingrediensene i mush og applicer den på ansiktet for en kvart time.

• For rensing av døde hudceller.

Ved å blande knuste kamilleblomster med tørr melk, kan du få en høykvalitets skånsom skrubbe for sensitiv hud.

Kontraindikasjoner til bruk av kamille for ansiktet

Kamille er hypoallergen. Det er derfor det ofte brukes i barns kremer og sjampo. Men samtidig har enkelte mennesker individuell intoleranse overfor visse stoffer som finnes i den. Derfor, før du legger på, bruk en komprimering med ekstraktet av kamille på håndleddet eller albuen bøye og se reaksjonen. Hvis det ikke var noen synlige endringer og ingen ubehag innen en time, så er kamille trygg for deg. Før du tørker kamille ansiktet riktig, rengjør det fra sminke og smuss.

Hvis du skal dampe ansiktet ditt over kamilleavkok, så husk at selve dampingsprosessen er kontraindisert for hjerte-og karsykdommer, tilstedeværelsen av "stjerner" på ansiktet og hypertensjon.

Bruk forsiktig avkok av kamille for ansiktet under graviditeten. I løpet av denne perioden kan kroppen til og med reagere uventet på sine vanlige stoffer.

Ved å bruke kamilleavkok for behandling av akne, må du ikke klemme på akne og akne før du påfører avkoket. Det er nødvendig å huske hvordan du skal tømme ansiktet med kamille, ellers vil handlingen være nøyaktig det motsatte.

I den moderne verden er det en mening som er kraftig drevet av reklame for at gode kosmetiske produkter til ansiktspleie ikke er billige. Kamille er et universelt middel som du kan kjøpe for en krone på et apotek, og effekten av bruken koster mange merkede produkter. Ikke forsøm denne enkle, men effektive måten, og du vil legge merke til resultatet av bruk i en uke.

Kamille for akne og rynker - damping og gnidning

Naturmedisiner omgir mennesker overalt, spesielt disse er medisinske planter. Vi foreslår å vurdere fordelene med kamille for ansiktet, og hvordan det kan brukes.

Hvordan er kamille nyttig?

Fra tidens tider har denne planten vært mye brukt i medisin. Kamille har desinfiserende og regenererende egenskaper, i tillegg er det helt hypoallergenisk. Hun gjennomførte rensing av gangrenøse sår, betennelser, suppurations av en hvilken som helst grad, behandling av forbrenninger og frostbit. Den skylder sin gunstige effekt på tilstedeværelsen av en stor mengde karotenoider og vegetabilske harpikser i sammensetningen. Disse stoffene hjelper huden å normalisere ekskresjonsfunksjonen og rense den av frie radikaler.

Hvor nyttig apotekskamomill for ansiktets hud:

 1. Desinfiserer veldig forsiktig;
 2. Strammer porene og renser dem, bidrar til å normalisere sebumsekretjonen;
 3. Hjelper med å lindre betennelse og rødhet;
 4. Fremmer rask helbredelse av sår.

Broths, kamille infusjoner for tørking og damping

Fordelene med kamille er ubetinget, og i enhver form for bruk. Spesielt vasker de det med avkok, komprimerer, damper ut et ansikt, bruker det som medisin for gynekologiske sykdommer, etc. Vurder den beste mormorens oppskrifter:

 1. Akne er utmerket for kamille og calendula for ansiktet. I like deler blander vi blomstene av planter og damp dem i varmt vann. Det anbefales ikke å fordøye urter. Etter at løsningen er infundert, dekanterer vi den og vasker ansiktet flere ganger om dagen. Mørke jenter må være forsiktige fordi Anlegget har lysende egenskaper. Denne avkok av en kamille for ansiktet blir ikke vasket av;
 2. Hvis du er bekymret for akne på sensitiv hud, må du lage en komprimering. Brygg kamille i forhold til en kopp vann, fire teskjeer urter. Insister væsken og våt den med gasbind, brettet i flere lag. Vi legger den på de syke delene av ansiktet eller kroppen, hold i minst 30-40 minutter. Gjenta hver dag;
 3. Lotionene av blader og matrikaria, som medisin for ansikts sår, har vist seg godt. Hvis du presset en kvise, eller bare skader huden din, så om natten gjør du en lotion kamille, timian og johannesurt. Urter blandes i like deler, brygget, våt bomullsull i dem og fikser det på riktig sted. Du kan holde hele natten, om morgenen, bytte bandasjen. Hvis en dyp kutt - det er bedre å bruke gasbind eller bandasje, uten lint. Dette vil beskytte huden mot bakterier og bidra til raskere regenereringsprosesser;
 4. Kamille ansikt damping er en utmerket forberedelse av huden for mekanisk rengjøring. I kokende vann kaster vi kamillefarge og blader, og i 10 minutter puster vi over dampen. Porene vil åpne, og bakteriene vil dø under de mirakuløse effektene. Dessuten forhindrer det perfekt luftveissykdommer;
 5. Kamille is er en utmerket metode for å fjerne ansiktsrynker. Gjør en vane hver morgen før du vasker, tørk huden med frosset avkjøling av farge. Dette stimulerer de metabolske prosessene i dermis, eliminerer små spor og gir ansiktet fløyelsaktig og frisk rødhet;
 6. Kamilleolje hjelper fra single acne. Det er oppdaget på problemområder og igjen for en stund, selv over natten. Harpikser og andre aktive stoffer brenner stedet for betennelse og stimulerer virkningen av antistoffer i den som akselererer regenerering av huden og utrydder infeksjonen som forårsaket lokal betennelse; Foto - Feltkamille
 7. Hvis du har problematisk hud med akne og komedoner, anbefaler vi deg å prøve kamille ekstrakt for ansiktet ditt. Et glass vodka trenger 4 ss tørre planter. Fyll gresset med alkohol, tett beholderen og sett i to uker på et mørkt sted. Rist infusjonen hver dag. Etter utløpsdatoen skal du tømme væsken og gni dermis regelmessig to ganger om dagen. Denne lotionen på kort tid normaliserer sebumsekresjon, strammer porene og eliminerer noen manifestasjoner av akne;
 8. Kamille for ansikt og finsk badstue har veldig gode anmeldelser. Det er nødvendig å bruke blomstolje i badekaret, det stimulerer arbeidet med ekskresjon og immunsystem, renser kroppen og ansiktet av giftstoffer og smuss, normaliserer arbeidet med talgkjertlene. Du kan massere med olje, gni ansiktet, bryg matrikaria og vann med avkok, flytt beina i det;
 9. Varm kompressor er også en utmerket derma damper. Du må bryte 5 ss av produktet på et glass, bland det med en dråpe teolje og avkjøl den til en hyggelig temperatur, legg kompresst på ansiktet og hold det kult. Så du smaler porene og renser ansiktet fra akne.

Ofte, for å løse problemene med dermis, trenger du bare å vite hvordan man lager kamille. Det anbefales å holde proporsjonene 1: 4, dvs. 4 ss vann og 1 kamille, men med sterke utslag, akne, kan du lage en mer konsentrert løsning.

Video: Mask av tørr kamillehud

Kamille masker

For problem hud er mye brukt ansiktsmaske av kamille og cottage cheese. Det er nødvendig å lage mosket kamille. For å gjøre dette, hell to skjeer med urter med en skje med varmt vann, la det hovne og bland deretter med en skje med cottage cheese. Påfør på den tidligere rengjorte dermis, hold i 20 minutter.

På samme måte kan du tørke ansiktet med kamille uten et gjæret melkeprodukt. Det er nødvendig å lage et tykt avkok av gresset og påfør det på dermis i en sirkelbevegelse. Denne myke skrubbe vil ikke bare mette huden med vitaminer, men også rense den av døde celler og smuss.

Foto - Kamilleolje

Veldig velprøvd hjemmelaget krem ​​med kamille ansikt. Vi trenger glycerin, avkok av blomster, noen barn eller profesjonell hypoallergen krem. Bland 10 dråper glycerin med kamille te, to eller tre skjeer og legg til din favorittkrem. Du kan bruke den hver dag uten å vaske den av, men det anbefales ikke å bruke pulver eller toner på den.

På samme måte kan enhver tonic forbedres. Bare legg til en liten vegetabilsk løsning på den, men husk at det i dette tilfellet har en betydelig redusert holdbarhet.

Er det mulig å bruke planteblomster til barn? Selvfølgelig er det en maske som helt eliminerer modenheten hos spedbarn. Kok kjøttkraft, kjøl det, bland det med mynte og glycerin. Den resulterende væsken påføres rødhet og vaskes ikke. Frosset kamille kan brukes til diatese eller insektbitt hos barn. Vi lager en standardløsning (1: 4), fryser væsken og tørker deretter problemområder med den, nesten umiddelbart vil betennelsen og ødemet avta.

Vanlig rubbing av ansiktet med kamille er en garanti for en sunn og ren hud i alle aldre.

Kamilleavkok er et utmerket naturlig antiseptisk middel

Den vanligste kamille har fantastiske egenskaper og helbredende kraft. Den har en beroligende, bleking, anti-inflammatorisk og anti-aging effekt. Takket være disse egenskapene har kamilleavkok for ansiktet funnet den største applikasjonen i hjemmet kosmetologi. Dette middelet tar vare på huden og behandler mange av sine sykdommer.

Og hele hemmeligheten til den mirakuløse effekten ligger i stoffene som er en del av denne buljongen.
Kamilleavkok vil bidra til å eliminere ulike hudfeil

Effektiviteten av midlene

Kamille kjøttkraft er rik på vitaminer, organiske syrer, sporstoffer og biologisk aktive stoffer som har en utrolig effekt på ansiktets hud. Med regelmessig bruk av dette verktøyet, kan du bli kvitt mange mangler og returnere huden til ungdom og skjønnhet.

Hver av komponentene i buljongen utfører en spesifikk funksjon - noen kamp med aldring, den andre - effektivt lindrer betennelse og helbrede sår; tredje - har antibakteriell virkning. Og sammen med disse næringsstoffene gir huden et nytt liv, en sunn glød og skjønnhet.

Hva gjør kamille avkok for huden?

 • Fukter.
 • Beroliger inflammerte områder.
 • Behandler problem hud ved å eliminere akne.

Det er viktig! Husk at verktøyet i dette tilfellet kun kan gi en positiv effekt hvis du ikke har forsøkt å eliminere akne med mekaniske midler.

 • Bleker.
 • Fjerner overflødig talg.
 • Bekjemper hevelse.
 • Den forynger.
 • Det gjenstår bare å forberede en mirakuløs avkok og bruke den ordentlig.

  Tips! Før du starter en prosedyre, må du sørge for at du ikke er allergisk mot denne planten. Lag en svak avkok, suge en bomullspute i den og sett den på baksiden av håndleddet eller albuen. Etter en time, se resultatet. I fravær av irritasjon kan du trygt begynne å bruke dette verktøyet.

  søknad

  Kamilleavkok brukes i flere versjoner: som komprimerer, frosne isterninger, for tørking og vasking. Men først må du forberede verktøyet selv:

  • 2 ss tørket kamille plassert i en kasserolle;
  • Hell i et glass vann, kom med koking og kok i 10 minutter;
  • Fjern beholderen fra varme, dekselet og la den stå i 40 minutter.

  Tips! Avkoket kan fremstilles både fra apotekskamomile og fra selvoppsamlede råvarer, som anbefales å høstes i løpet av aktiv blomstring av denne planten. Den beste tiden å samle er fra mai til august, og blomstringene skal tørkes på et godt ventilert skyggefullt sted.

  Healing komprimerer

  Vi vender nå til direkte bruk. Hvis huden din ikke er ideell, det er inflammerte områder og akne, er det mulig å utføre et medisinsk kompleks av prosedyrer som bruker komprimerer. En avkok av kamille er ganske effektiv mot akne, men for et positivt resultat er det viktig å gjennomføre et fullt kurs, hvis varighet skal være minst en måned.

  Det er nødvendig å ta en bomullspinne, fukt den i buljong og påfør den på det betente området av huden i ca 5 minutter. Etter denne tiden blir kompresjonen fuktet og påført igjen. Denne prosedyren må utføres minst 5 ganger daglig, i løpet av den første uken hver dag, deretter annenhver dag.

  vasking

  Daglig vask med kamilleavkok vil ha en positiv effekt på tilstanden til huden din. Slike prosedyrer kan utføres to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. For å gjøre dette, er det nødvendig å fortynne buljongen med en liten mengde kaldt kokt vann.

  Det resulterende produktet vil gi huden din en vitalitet og friskhet tidlig om morgenen, og om kvelden vil den forsiktig berolige og rense. Etter et par uker vil du legge merke til resultatet - ansiktet vil skaffe en sunn farge og skinne med skjønnhet.

  Kamille is

  Du kan tørke ansiktet med et frosset avkok av kamille. For enkelhets skyld bruk spesielle isformer. De resulterende kuber skal påføres daglig, to eller tre ganger om dagen. Deres tiltak vil være umiddelbare - på kort tid vil huden få elastisitet, bli mer motstandsdyktig og bli effektivt renset.

  Kamille kuber kan brukes til alle hudtyper, inkludert for å bekjempe akne. Denne helbredende isen vil øyeblikkelig lindre irritasjon og berolige de betente områdene.

  frynser

  Du kan bruke kamille avkok som en tonic og daglig tørke ansiktet med det. For å gjøre dette må det tilberedte produktet filtreres og avkjøles til romtemperatur. Det er tillatt å bruke en varm oppløsning slik at de aktive stoffene lett trenger inn i de dypere lagene i huden, metter det med vitaminer og gir en sunn glød.

  Kamille tonic vil bidra til aktivering av metabolske prosesser på mobilnivå, lindrer spenning, tretthet og irritasjon. Wiping kan også være en del av et sett med aktiviteter for behandling av akne og akne.

  Som du kan se, kan kamilleavkok brukes på flere måter. Denne sjarmerende blomst vil gjenopprette skjønnhet til huden din, forynge den og lindre deg av mange problemer. Ikke glem at kjøttkraft kan tilsettes og bad, som effektivt beroliger etter en travel jobbdag og gir en god søvn.

  Hjemmelaget kamillebasert ansiktsbehandling

  De gunstige egenskapene til kamille ble oppdaget av våre bestefora, som brukte den til å forberede et bredt utvalg av medisiner. Den mest merkbare egenskapen er antiseptisk effekt, men i tillegg til dette er det ganske mange andre like nyttige evner i denne planten. Vi foreslår at du gjør deg kjent med muligheten for å bruke kamille i pleie av ansiktets hud i moderne forhold.

  Hudfordeler

  Helbredelsesevnen til hver plante forklares av dens sammensetning, derfor er det ikke overraskende at helbredelsesegenskapene til kamille skyldes de organiske syrer, vitaminer og mikroelementer som er inneholdt i den.

  Kaprylsyre, flavonoider, chamazulene, karoten, kolin, polysakkarider, kumariner, nikotinsyre og askorbinsyrer, essensielle oljer er blant de viktigste. Alle hjelper til med å løse de mest typiske kosmetiske problemene, ikke bare desinfisering av overflaten av huden, men bidrar også til regenerering.

  Spesielt ved å bruke følgende oppskrifter for ulike verktøy kan du takle slike problemer:

  • hudirritasjon;
  • utslett;
  • forstørrede porer;
  • fet hud;
  • puffiness og blåmerker under øynene;
  • alder flekker;
  • redusert elastisitet i huden;
  • tørrhet og tynning av huden.

  I tillegg til alle disse fordelene er denne planten også hypoallergen, noe som betyr at du trygt kan bruke avkok eller infusjoner selv om du er utsatt for allergiske manifestasjoner.

  Hvordan lage en avkok av kamille

  Hvis du er interessert i oppskrifter av tradisjonell medisin, vet du sikkert hvor mange forskjellige alternativer som finnes, spesielt hvis vi snakker om en så populær plante som kamille. Selvfølgelig vil vi ikke kunne snakke om dem alle, men vi vil definitivt diskutere de mest populære.

  ordinære

  For den mest tradisjonelle måten å forberede avkok fra det beskrevne anlegget, trenger du 30 g friske eller tørkede kamilleblomster og 300 ml vanlig rent vann. Det tilberedte råmaterialet helles bare med vann i et emaljert kar og legges på brannen, og så snart blandingen kokes, blir brannen litt fjernet og kokt i ytterligere fem minutter.

  Klar avkok skal filtreres og helles i en tettsittende beholder for videre måling. Den er ideell til bruk i stedet for den vanlige tonicen, slik at du kan tørke ansiktet trygt i morgen og kveld.

  Frosset i isbøker

  Kokt kamillebuljong, om ønskelig, kan brukes og frosses, som det er nok til å helle den i isformer og sende en stund i fryseren.

  Kulden, sammen med den medisinske avkokingen av planten, gjør det mulig å styrke ansiktets fartøy, øke hastigheten på blodstrømmen i kapillærene og forbedre hudens elastisitet. Ideell til bruk av kvinner etter 25 år.

  For å forberede en så uvanlig tonic du trenger:

  • kamilleblomster - 22 g;
  • vann - 100 ml;
  • kakaosmør - 19 dråper.

  For det meste er kokeprosessen basert på opprettelsen av et konsentrert avkok, som deretter må dreneres før man får en helt klar væske og tilsetter kakaosmør til den.

  Bruk det resulterende verktøyet etter fjerning fra kosmetikkens ansikt (vanligvis om kvelden), og flytt kubene langs linjene i lymfestrømmen i langsomme og glidende bevegelser. Etter prosedyren forblir det bare å påføre en fuktighetsgivende gel på huden.

  Hvordan lage en infusjon

  Avhengig av hva du trenger en folkemedisin, kan du tilberede ikke bare vann, men også olje eller til og med melkekstrakt fra kamille. Vurder å lage matoppskrift for hvert alternativ nærmere.

  vann

  Dette alternativet brukes vanligvis som en mild avføringsmiddel, koleretisk og diaphoretic. Videre har et vannkstrakt av kamille en rekke andre, ikke mindre positive egenskaper: smertestillende, beroligende, antiinflammatorisk, mykgjørende.

  Det kan brukes i tilfelle av magesykdommer hos barn, spasmer og smerter hos voksne, så vel som i kramper, menstruasjonssvikt og andre spesifikke sykdommer i det kvinnelige kjønn. Oppskriften på tilberedning av vanninfusjon er som følger: En spiseskje av plantens blomster skal helles 250 ml kokende vann og legges i en halv time i en lukket beholder. Etter denne tiden forblir det bare for å presse infusjonen og ta det varm til en tredjedel av et glass før måltider 3-4 ganger om dagen. Barns rette gir en teskje et par ganger om dagen.

  olje

  En av de mest interessante oppskrifter kamille infusjoner er olje, eller bare - kamilleolje. I sin enkleste form består skapelsen av kald forberedelse, som det er nødvendig å tilberede en kopp tørkede blomster og 500-600 ml av vegetabilsk olje valgt etter hudtype (for eksempel mandel, oliven eller til og med vanlig solsikkeolje).

  Oljebase må helles preparerte råvarer og la det fylles i 2-2,5 uker. Selvfølgelig, i løpet av denne tiden må tanken med infusjon rystes periodisk. På et fint øyeblikk ser du at alle blomstene allerede er på bunnen - vurder at oljeinfusjonen er klar. Etter anstrengning kan det oppnådde produktet lagres i et år, ved bruk av kosmetikk for å fjerne kosmetikk, som en komponent i hudmasker eller innpakning av hår. I tillegg er denne infusjonen perfekt for smøring av skadet hud eller grovete områder.

  Om ønskelig kan du opprette en oljeaktig infusjon på en varm måte: oppvarm blandingen oppnådd i et vannbad i 10 minutter, og la det stå på et mørkt sted i 10 dager.

  I likhet med den forrige versjonen er klargjort infusjon perfekt for å løse problemer med dermatologisk natur, det vil bidra til å håndtere åreknuter, sykdommer i tannkjøttet og leddene.

  meieri

  Når du lager kamilleinfusjon, kan du ikke bare bruke renset vann, olje eller alkohol, men til og med varm kumelk. Det resulterende produktet er perfekt for fuktighet og rensing av ansiktet, og for å lage en melkaktig infusjon for ett glass tørre blomster trenger du 0,5 liter kokt melk, hvoretter beholderen som brukes til blanding, er tett lukket og igjen for å blande i flere timer. Så snart kamille er godt tilsatt med melk, skal blandingen dreneres og legges i kjøleskap, hvorfra den deretter tas ut for vanlig gjøring av ansiktets hud. Et slikt middel vil være spesielt aktuelt om sommeren, med høy sannsynlighet for tørrhet eller uttømming av huden, men det vil også være nyttig for eiere av tørr hud.

  Hvordan påføre avkok og infusjon

  Det er forskjellige måter å bruke kamilleinfusjon eller avkok, men oftest prøver kvinner ikke å oppfinne noe komplisert og bare vaske eller tørke ansiktet med forberedte midler. Sant når du behandler dermatologiske problemer, vil komprimerer og lotioner av dem være nyttige.

  Vask og tørke ansiktet

  Det antas at du bare kan vaske med rent rennende vann, som faktisk mange gjør, men det vil være mye mer behagelig og nyttig å vaske et ekstrakt og et avkok av kamille.

  I tillegg tilfører noen typer hud ikke det vanlige alternativet, så for tørr, problem og sensitiv hud i ansiktskamomilet kan det være en ekte frelse som erstatter de daglige vannbehandlingene.

  Det er ikke noe vanskelig i prosedyrens teknologi, det er nok bare for å få en infusjon og, etter at den har avkjølt til romtemperatur, suge en bomullspinne i den.

  Deretter fjerner massasjebevegelser fra ansiktet alle urenheter, samtidig som det toning, forfriskende og utjevning av ansiktet. Flere ganger i uken kan du erstatte den varme infusjonen med isbiter, noe som vil forbedre blodsirkulasjonen og lindre tretthet.

  komprimerer

  Kamillepresser er vanligvis mer relevante i nærvær av dermatologiske problemer, men de kan være en ekte frelse selv når ansiktets hud er sliten av permanente negative effekter (for eksempel tørr vind eller konstant tilstedeværelse av kosmetikk).

  I dette tilfellet vil en komprimering basert på infusjon eller avkok av kamille være en ekte frelse, så lenge det er ved romtemperatur. For enkelhets skyld, kjøp en vevsmaske med øyeåpninger på apoteket, suge det i preparatet og bruk det på ansiktet i ti minutter.

  Etter prosedyren er det nok bare å skylle stoffet med varmt vann (dette tillater ikke at det blir gul), og det vil være klart for videre bruk. Som et akseptabelt alternativ kan det tjene som et flerskiktsskjede av gasbind dyppet i buljong og påføres ansiktet på samme tid. Lotioner og komprimerer for ansiktet med kamille bidrar til å berolige inflammet hud, redusere intensiteten av allergisk kløe og hurtige healing etter insektbitt.

  Kald komprimerer vil tone opp huden, mens varme komprimerer vil perfekt forsterke porene, forbedre blodsirkulasjonen i kapillærene og bidra til dyp rensing. Ved hjelp av kremer kan du kvitte seg med "blåmerker" under øynene og fjerne hevelse.

  Tørk med isbiter

  Som vi allerede har nevnt, er decoctions og kamille infusjoner like nyttige både i varm og i kald form. I sistnevnte tilfelle helles den ferdige sammensetningen ganske enkelt i isformer og går i fryseren i en dag, hvoretter verktøyet allerede kan brukes til å tørke ansiktet daglig. Det forbedrer ikke bare det generelle utseendet på huden, men lindrer også tretthet og hevelse, men du bør ikke ty til denne metoden for foryngelse med rosacea. Også, vi bør ikke glemme sekvensen av tørke: Først blir ansiktets hud rengjort av forskjellige urenheter, og bare da blir is brukt.

  Om ønskelig, før frysing av kjøttkraft, kan du legge til det og mynte, noe som bare vil øke det positive resultatet av bruk av is. Under alle omstendigheter er en slik massasje en form for massasje, noe som betyr at den skal utføres strengt etter massasjelinjer, ellers er det fare for å strekke huden og gjøre den flabby.

  Hvis ansiktet er tydelig synlig karet eller blodpunkter, er det bedre å forlate denne prosedyren.

  Hvordan lage kamille masker

  Fordelene med kamille kunne ikke mislykkes i å komme inn i synsfeltet for industri- og folkeskjønnhet, men hvis det ikke er noen sikkerhet i kjøpte kosmetiske produkter, vil en selvforberedt komposisjon definitivt ikke skade huden selvfølgelig hvis det ikke finnes noen individuelle kontraindikasjoner for bruken. Vurder de mest populære ansiktsmasker basert på kamille.

  For tørr hud

  For å "bringe til liv" tørr hud i ansiktet, vil det være nok bare å blande 2-3 spiseskjeer kamilleavkok med en eggeplomme, noen dråper essensiell olje og en liten skje honning.

  Blandingen påføres på nakken og ansiktet i 20 minutter, skylles deretter med varmt vann. For optimal effekt er en slik maske ønskelig å gjøre minst en gang i uken.

  For fet hud

  To skjeer kamille kjøttkraft blandet med en egg hvit og en teskje sitronsaft vil bidra til å takle problemet med fet hud. Blandingen påføres ansiktet og forlates der i 20 minutter, hvorpå den vaskes av med kaldt vann. Utfør en slik prosedyre kan være 1-2 ganger i uken, og oljeaktig glans vil forsvinne.

  For problem hud

  Under problemet med ansiktets hud forstår hun vanligvis tendensen til utseende av akne eller konstant irritasjon. I slike tilfeller er kamillehudemasse ideell, som inkluderer følgende forberedelsesprosedyre: To spiseskjeer av tørt gress skal helles med et glass kokende vann og blandingen blir igjen for å svulme, og legg deretter bare til ost, tilsett et par dråper te-treolje og bland alt grundig.

  Den ferdige sammensetningen påføres på renset ansikt og aldres der i 20 minutter. Vask masken med varmt vann. Jeg må si at etter første bruk av kviser bør det reduseres, og den oljeaktige glansen forsvinner helt. For å konsolidere ditt positive resultat, bare gjenta prosedyren ovenfor noen ganger.

  For aldrende hud

  For å senke ansiktshudens aldring, lag en kamillemaske i henhold til følgende oppskrift: til to ts kosmetisk leirepulver, tilsett en forberedt kamilledekok og rør alt til en tykk krem. Legg også til blandingen en teskje frisk aloe juice og samme mengde honning. Etter blanding ble masken påført ansiktet i 15 minutter, deretter vasket av først med kaldt vann og deretter med kamilledekok. Et slikt verktøy perfekt nærer, toner og lyser huden, for ikke å nevne stramming.

  Rensemaske

  For å lage en god rensemaske, i tillegg til den vanlige buljongen, trenger du også havremel. På to skjeer kamille skal være ett glass ferskt kokt vann og en halv kopp flak, bare sistnevnte legges til etter en halv time med infusjon av kamille.

  Når, etter blanding, begynner flakene å hovne, blander igjen alt godt og påfør det på ansiktets hud, masser det litt. Etter 15 minutter kan du vaske av masken og tørke ansiktet med den gjenværende infusjonen. Dette verktøyet håndterer fettinnholdet i huden og strammer porene.

  Tonic og anti-inflammatorisk

  For fremstilling av denne typen maske i tillegg til kamille trenger du også tørr peppermynte, som er tatt i samme mengder som blomstene til den første planten. Etter blanding av disse like deler gjenstår det å forberede infusjonen eller avkoket i henhold til en av de ovennevnte oppskriftene.

  Så snart tonisk sammensetning er klar, blir knust havremel eller ferdig mel tilsatt til det før dannelsen av en grøtaktig konsistens. Denne vasselen påføres ansiktet, og lar den stå i 20 minutter. Deretter kan det vaskes med varmt vann.

  Fra svarte prikker

  Kosmetisk leire hjelper til med å fjerne ansiktet på de såkalte "svarte flekkene" av kamilledekok. På to skjeer med hvitt leirepulver må du ta et glass kamilleavkok og bland godt til glatt.

  Det ferdige produktet påføres problemområder i huden og etter 15 minutter fjernes forsiktig med en bomullspute og varmt vann. Vanligvis er de første resultatene merkbare etter de første bruksområdene, fordi en slik maske effektivt fjerner overflødig fett fra huden og strammer porene.

  Hvordan å gjøre og hva som brukes

  I tillegg til de allerede beskrevne kosmetikkene basert på kamille, kan du fra denne fantastiske planten også lage god tinktur, ansiktsskrubb og til og med dampbad. Vurder alle alternativene nærmere.

  skjær

  Kamille tinktur, som noen masker basert på den, bidrar effektivt til å bekjempe akne, betennelse i huden og akne. Med daglig bruk av dette verktøyet, vil du glemme disse problemene i en uke.

  For å forberede den helbredende tinkturen trenger du 40 g tørkede blomster av planten og 100 ml brandy, og selve prosessen ser slik ut: Først må du hente en målt mengde blomster i en mørk beholder og dekke med alkohol, og etter blanding må du lukke beholderen tett og la den stå i et kjølig og skyggelagt sted. For de neste syv dagene, rist tinkturen regelmessig, og så snart det når ønsket beredskap, overfør det til kjøleskapet og bruk for å tørke av problemområder i ansiktet.

  Ansiktsskrubb

  Forberedelse av en nyttig kamillebasert skrubbe er like enkelt som å lage en maske fra blomstene i denne planten, men før du går videre til aktive handlinger, bør du bestemme hva du trenger: ansiktsrengjøring (spesielt når du arbeider med dype svarte prikker) eller hudpleie (slike scrubs er i stand til å exfoliere de kåte skalaene og fremme regenerative prosesser, metning av huden med vitaminer).

  I dette tilfellet kan rollen som slipekomponent være kamilleblomster og malt kaffepartikler. Prosessen med matlagingskrubb er som følger:

  • Kamilleblomster fray på en fin riper;
  • bland dem deretter med ferskmalt kaffe;
  • Oljen oppvarmes på lav varme (for eksempel mandel, oliven, drue, argan, etc.);
  • legg til blandingen av kamille og kaffe vegetabilsk olje.

  Det resulterende produktet er fullstendig klar til bruk og kan påføres ansiktet direkte med fingrene og gni det inn i huden med masserende bevegelser i flere minutter. Selvfølgelig bør alle massasjebevegelser utføres i henhold til ansiktsrynker: starter fra nesebroen og sakte beveger seg til kinnene og templene eller fra midten av pannen til sidene.

  Når du er ferdig med fordelingen av midler, la den stå i ansiktet i noen få minutter, og skyll deretter sakte. Med riktig fremstilling og bruk av et slikt kosmetisk produkt, vil et positivt resultat av dets bruk ikke ta lang tid å vente: du vil snart legge merke til at huden har glatt ut og blitt elastisk.

  Kamille dampbad

  Kamillebasert dampbad er et utmerket verktøy for å gjenopprette vannbalansen i huden, dens rensing og oksygenering. Selv om denne prosedyren ikke utføres daglig, er det et viktig mellomliggende trinn mellom rensing av ansiktet og påføring av maske eller skrubbe. Korrekt forberedelse til prosedyren vil hjelpe deg med følgende oppskrift: For 1 liter kokende vann skal være to spiseskjeer kamilleblomster, som etter blanding blir igjen for å infuse i to minutter (beholderen med blandingen må være tett lukket med lokket).

  Som et alternativt preparat kan du legge til 1-2 kopper medisinsk urt bouillon til samme liter vann, hvoretter du også skal dekke deg med et håndkle og bøye over en beholder med varm kamomill, innånd dampen i 5-7 minutter.

  Kontraindikasjoner og skade

  Det er ingen hemmelighet at tilsynelatende harmløse medisinplanter kan forårsake de sterkeste allergiske reaksjonene, og kamille i denne saken er ikke noe unntak. Som i tilfelle av andre medisinske planter, i noen situasjoner, må kamille forlates på grunn av den individuelle intoleransen av komponentene. Derfor, før du fortsetter å bruke sammensetningen på ansiktets hud, er det nødvendig å utføre en liten testreaksjon, og slippe noen få dråper av den tilberedte infusjonen for å bøye albuen eller den indre siden av hånden.

  Hvis det ikke skjer noen ubehagelige endringer etter noen minutter, kan du bruke sammensetningen til ansiktet ditt. I de fleste tilfeller er kamilleblomster virkelig et virkelig funn for enhver som ser på utseendet deres.

  For å oppnå den optimale effekten og eliminere mulige bivirkninger er det imidlertid ønskelig å forstå når og hvordan man bruker dette eller det verktøyet og hvilken type sinn det er bedre å gi preferanse. Forhåpentligvis vil vår artikkel hjelpe deg med å forstå disse problemene.

  Kamilleavkok for ansiktet. Hvordan tørke du av ansiktsdekkingen av kamille

  Kamilleavkok for ansiktet: Naturens kraft for å beskytte ungdom og skjønnhet

  Hilsen til deg, kjære lesere. Jeg vil dele med deg min erfaring med å tørke et ansikt med avkok av kamille. Jeg bestemte meg for å styrke håret mitt og skyll det på gammel måte med kamilledekok. Da jeg var på utkikk etter informasjon om hvordan å brew kamille riktig, kom jeg over informasjon om fordelene med kamilleavkok for ansiktet. Nå forbereder jeg en avkok av kamille for både hår og ansikt. Du kan tørke ansiktet med en bomullspute dyppet i buljong, eller du kan fryse kjøttkraft i porsjonsformer og tørke ansiktet med isbiter fra kamillebuljong. Jeg lager kamille is, det er praktisk å bruke, det er lagret i lang tid, og is er en utmerket tonic for huden.

  Så hvorfor bør du være oppmerksom på avkok av kamille som et middel til daglig pleie?

  En enkel og beskjeden feltkamille er full av fantastisk kraft som bidrar til å bevare ungdom og skjønnhet. Kamille har lenge vært brukt og tradisjonell medisin og kosmetikk. Og i dag er hjemmet og industriell kosmetikk for kvinner svært populære. Så vanlig bruk av kamilleavkok for ansiktet viser seg å være mer effektiv enn dyre salongprosedyrer: huden skinner bokstavelig talt med skjønnhet, ser ung og frisk ut.

  Kamilleavkok for ansikt: rimelig og effektiv

  Kamille inneholder mange aktive stoffer, organiske syrer, vitaminer, flavonoider og sporstoffer som har en gunstig effekt på ansiktets hud. Blant dem er:

  • Chamazulene - Aktivt stoff, naturlig antiseptisk. Hjelper med å eliminere betennelse og allergier
  • sesquiterpenalkoholer og hydrokarboner. Gi myk hudbeskyttelse;
  • kaprylsyre. Bekjemper soppinfeksjoner, reduserer muskelspenning;
  • flavonoider - stoffer som gjør huden lys og beskytter den mot skadelige UV-stråler;
  • kumarin. Gi hudens elastisitet, hjelp dens regenerering;
  • karoten. Det gjør huden silkeaktig;
  • polysakkarider. Ved å danne en beskyttende film på huden, hjelper disse substansene huden til å beholde den naturlige fuktigheten.

  Fordelene med kamilleavkok for ansiktet er ubestridelig. Trøtt og tapt naturlig tone og friskhet av huden er overraskende transformert etter bare noen få prosedyrer. Det viktigste å ordentlig forberede denne naturlige eliksiren av ungdom.

  Hvordan lage en avkok av kamille for ansiktet

  I vei. Ta 1 ss. skje med kamille (fersk eller tørr), hell 250 ml vann. Kok kjøttkraft i et vannbad i 15 minutter. Kjølig naturlig, avløp. Kok vann og hell den resulterende kjøttkraft til det opprinnelige volumet.

  II vei. Ta 1 ss. skje med kamilleblomster (i hvilken som helst form), hell 250 ml vann. Kapasitet til å brenne og kokes. Reduser varmen til lav og kok i 2-3 minutter. Insister, belastning, ta den resulterende kjøttkraft til det opprinnelige volumet, fyll på kokt vann. Med denne metoden for matlaging får du en mer konsentrert avkok.

  Kamilleavkok for ansiktet: fordelene med daglig pleie

  En avkok av kamille uten frykt kan brukes på alle hudtyper og i alle aldre. Dekoksjon har et bredt spekter av handlinger:

  • beroliger irritert hud og fukter tørr;
  • vil stramme flabby og voksende gammel hud, vil glatte små rynker;
  • whitens pigmentert hud;
  • helbreder fet hud;
  • fjerner puffiness og sirkler under øynene.
  • avkok av kamille for akne bidrar til å eliminere akne.

  Hvordan bruke kamille avkok for ansiktet

  • vasking
  • tørke
  • ansiktsspray
  • isbiter
  • komprimerer
  • som en del av ansiktsmasker

  Dekorer kamille i kjøleskapet i ikke mer enn 2 dager, så kan du lage isterninger fra den.

  Et godt alternativ for sommeren - en spray for ansiktet av kamilleavkok. Denne sprayen kan ta med deg i vesken din. Selvfølgelig må du lagre det daglig. Men følelsen av kulhet og friskhet fra sprøyten er garantert. I tillegg er kamille antiseptisk og vil ikke tillate bakterier på huden å formere seg på varme dager.

  Den enkleste måten å tørke ansiktet med isbiter fra en avkok av kamilleavkok daglig om morgenen. Det er mulig å lage slike terninger til senere bruk, og det er veldig praktisk å bruke dem. En uke senere ble huden min lettere, sunnere, mer elastisk og virket sunn glød. Tross alt stimulerer isen blodsirkulasjon og metabolisme, og cellene oppdateres, deles, lever og puster med glede.

  Selv om kamille også brukes i barneprodukter, hvis du har allergiske problemer, bør du først ta en test for individuell kamille toleranse. Til dette formål, bruk en komprimering av kamille avkok på håndleddet. I fravær av en negativ reaksjon kan du trygt tørke ansiktet med kamilledekok.

  Kamilleavkok for ansiktet: En kompleks effekt på huden


  Innhold:

  Kamille, enkelt ved første øyekast, har en fantastisk helbredende kraft, som kan kurere mange alvorlige sykdommer uten kjemi.

  Hennes mirakuløse avkok, som er så lett å forberede hjemme, kan gi ansiktets hud all ømhet og sjarm av feltkamille. Hvis det er ordentlig forberedt og brukt klokt, vil en avkok av kamille for ansiktet få en foryngende, beroligende, bleking, anti-inflammatorisk, antiallergisk og fuktighetsgivende effekt på huden. Hemmeligheten med en så kompleks kosmetisk effekt er i stoffene som finnes i kamilleinfusjon.

  Kamilleavkok for ansiktet: den magiske forandringen av huden

  Regelmessig bruk av kamilleavkok for ansiktet har en virkelig fantastisk effekt på huden, takket være den verdifulle sammensetningen, rik på aktive stoffer, organiske syrer, flavonoider, vitaminer og sporstoffer:

  • HAMAZULEN - et naturlig aktivt stoff som ligger til grunn for essensiell olje inneholdt i kamilleinfusjon: har utprøvd antiinflammatorisk, antibakteriell og antiallergisk egenskaper;
  • SESTVITERPENE HYDROCARBONS omslut huden med en beskyttende film;
  • SESKITTERPEN ALCOHOLS har en mild effekt på huden;
  • KAPROLSYRE har antifungale egenskaper og slapper av ansiktsmuskulaturen.
  • FLAVONOIDS beskytter huden mot de skadelige effektene av ultrafiolett stråling og gjør fargen strålende og sunn;
  • CUMARINES fremmer hudregenerasjon og gjør den mer elastisk;
  • SITOSTEROL forbedrer subkutan mikrosirkulasjon, noe som resulterer i økt tilgang av oksygen til celler som aktivt begynner å puste og arbeide i full kraft.
  • CHOLIN er kjent som et sårheling og metabolsk stimulerende stoff;
  • CAROTINE gjør huden utrolig jevn - du kan til og med si silkeaktig, både i utseende og berøring;
  • ORGANISKE Syrer danner fuktig hud, bidrar til foryngelse, gjør pigment flekker mer blek;
  • POLYSAKKARIDER, som danner en beskyttende film over huden, må ikke tillate det å miste nødvendig fuktighet for det.

  Kamilleavkok for ansiktet er en hel skjønnhetssalong der unike naturlige mester-kosmetologer arbeider i form av stoffene som er oppført ovenfor. Hver av dem utfører sin funksjon ved å jobbe med trøtt, begynner å aldre hudceller. Og i komplekset gir de en fantastisk effekt, noe som tvinger huden til å gjenopplive og skinne med helse og skjønnhet. Disse fantastiske leger trenger bare hjelp: å forberede avkoket riktig, og ta hensyn til alle indikasjoner og kontraindikasjoner til bruken.

  Kamilleavkok: indikasjoner og kontraindikasjoner

  Kamilleavkok som kosmetikk kan brukes av alle, uavhengig av hudtype og alder:

  • det beroliger irritert hud;
  • fuktighetstørke tørr;
  • eliminerer akne på problemhud (her skal det bemerkes at avkokingen kun virker hvis du ikke klemmer akne og akne manuelt før du bruker den, ellers kan du få et helt motsatt resultat);
  • vil bidra til foryngelse av løs, aldrende hud, utjevne rynker;
  • hvite pigmentert hud;
  • helbreder fet hud;
  • fjerner puffiness og sirkler under øynene.

  Kanskje det er ikke noe slikt hudproblem at kamilleavkok ikke ville takle. Men hver skjønnhet, før du gjør foryngelse på denne måten, må sørge for at hun ikke er allergisk mot dette legemidlet. For å gjøre dette, bør en komprimering med en forberedt kjøttkraft påføres på håndleddet. Hvis en time ikke virker irritasjon, kløe eller rødhet, kan du trygt tørke ansiktet med kamilleavkok, som er lett å forberede deg hjemme.

  Viktig råd fra utgiveren!

  En nylig studie av hårpleieprodukter avslørte en forferdelig figur - 98% av de populære sjampoene ødelegger håret vårt. Sjekk sammensetningen av din sjampo for tilstedeværelse av sulfater: natriumlauryl / laurethsulfat, kokosulfat, PEG, DEA, MEA. Disse aggressive komponentene ødelegger hårstrukturen, frarøver krøllene av farge og elastisitet, noe som gjør dem livløse. Men dette er ikke det verste!

  Disse kjemikaliene trer gjennom blodet gjennom porene, og de spres gjennom de indre organene, noe som kan forårsake allergi eller kreft. Vi anbefaler på det sterkeste å kaste bort slike sjampo. Bruk bare naturlige kosmetikk. Våre redaktører gjennomførte en rekke sjampo-tester, blant annet de identifiserte lederen, Mulsan Cosmetic.

  Produktene oppfyller alle standarder og standarder for trygge kosmetikk. Mulsan er den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettsiden mulsan.ru. Vi påminner deg om at naturlig kosmetikk har en holdbarhetstid på ikke over ett år med lagring.

  Varianter av kamille avkok for ansiktet

  Det er lett å forberede det, men hvordan skal det brukes i kosmetikk? Det er flere alternativer for bruk av kamilleavkok for å helbrede ansiktets hud:

  Daglig skylling av ansiktet med en kald kamilledekok vil gi huden en ekstraordinær vitalitetsladning, vil tone det opp og forbedre fargen.

  Forkokt kamilleavkok (bedre ved romtemperatur eller litt varmere) Tør ansiktet godt i stedet for tonic: så de aktive stoffene trenger inn i dypere inn i huden og bidrar til aktivering av metabolske prosesser i cellene.

  • ICE CUBES

  Hvis avkokningen av kamille blir hellet i spesielle mugg og forlatt for en dag i fryseren, kan du få et unikt kosmetikk som vil påvirke huden på kortest mulig tid: det blir renere, elastisk og elastisk. For å gjøre dette, tørk ansiktet med et frosset avkok av kamille 2 eller til og med 3 ganger om dagen, som tretthet og stress.

  Komprimering basert på kamille avkok vil ikke bare lindre spenning og tretthet fra huden, men også bidra til å eliminere problemer som akne, hudormer, svarte flekker og pigment flekker. Hvis du gjør slike komprimerer regelmessig (minst et par ganger i uken), vil det ikke være noen spor av disse problemene i nær fremtid.

  • I SAMMENSETNING AV KOSMETISKE MASKER FOR FACE

  Hjemmelagde ansiktsmasker kan gjøres på vannet, men den største effekten vil bli tilveiebragt ved hjelp av midler, som vil være basert på en avkok av kamille.

  Alternativene er mange, så det er mange å velge mellom. Kamille er en søt og sjarmerende blomst som er klar til å gi sin sjarm til huden din i form av sin mirakuløse avkok.

  Flere Artikler Om Typer Acne