Rengjøring av ansiktet med brus hjemme erstatter salongprosedyren. Natrium, som er en del av brus, stimulerer stoffskiftet på mobilnivå, akselererer prosessen med regenerering av huden. Kull spiser vekk, slamplugger, renser porene, fremmer metning av celler med oksygen. Hydrogen bidrar til fjerning av forfallsprodukter.

Regler for rensing av huden med brus

Prosedyren kan utføres 1 gang i uken. Soda brukes frisk, ikke syet.

 1. Ansiktshuden må rengjøres av kosmetikk, forurensning.
 2. Utfør dampkjøring. I et vaske, ring varmt vann, vippe hodet over dampen, dekke hodet med et håndkle. Det tar ca 7 minutter å bjeffe dampet, porene åpne. Du kan utføre prosedyren etter å ha tatt et bad, dusj, når porene ekspanderer fra dampen uten ytterligere innsats.
 3. For peeling påføres huden forsiktig på ansiktet, og unngår området rundt munnen, øynene. Spred jevnt med fingertuppene.
 4. Lett massasje i 2 minutter. La for å påvirke i 10-15 minutter. Gjenta massasje igjen.
 5. Vask av med varmt vann.
 6. Tørk huden med et serviett.
 7. Påfør nærende. Fuktighetskrem. Eller du kan bruke de populære oppskrifter av kosmetikk - kefir, rømme, olivenolje.

Hvis akne blir behandlet med brus, komedoner, blir de brukt direkte på problemområder. Under peeling er det en liten prikkende, brennende følelse, huden rødmer litt. Dette er en normal reaksjon på virkningen av de aktive ingrediensene. Hvis du får alvorlig ubehag, må verktøyet raskt vaskes, en allergisk reaksjon oppstod.

Oppskrifter hjemme for effektiv ansiktsrensing

Soda brukes i ren form eller kombinert med andre komponenter. Under hver oppskrift presenterte ekte vurderinger av kvinner som har opplevd dem for seg selv. Hvis du kjenner andre oppskrifter for rengjøring av ansikt med brus hjemme, la du tilbakemelding med oppskriftene i kommentarene til artikkelen. De vil være nyttige for andre brukere!

Barberskum

Designet for å rense fete områder - T-soner.

Å rengjøre bruset - 3 ts kombinert med 3 ss. l. barberskum. Sammensetningen blandes grundig, påføres på den dampede huden i et tynt lag. Spred jevnt. La i 10 minutter. Massert med lette bevegelser så mye igjen. Vask av med behagelig vann, så kult, slik at porene umiddelbart innsnevres.

Tilbakemelding om bruk av verktøy:

alina

"Veldig interessant kosmetisk. Det viktigste er rask, praktisk. Effekten er imponerende. Huden blir jevn umiddelbart etter prosedyren. Svarte prikker forsvinner gradvis. En måned senere ryddet jeg mine porer. Å rense brus - det beste verktøyet! "

Ksyu84

"Skum ektemann brukt på skål! Funnet en oppskrift på internett ved en tilfeldighet. Jeg er ikke opptatt av folkemetoder for å oppnå skjønnhet. Jeg bestemte meg for å prøve dette - resultatet var imponerende. Bedre enn min kjære tonic, black dots lotion! "

Rengjøring med brus og peroksid

I prosessen med aggressiv virkning av brus, forblir porene ubeskyttet fra infeksjon. For å unngå dette blir 3% hydrogenperoksid tilsatt til det kosmetiske. For å rengjøre bruset (1 teskje) blandet med peroksid. Konsistensen skal ligne tykk rømme. Påfør umiddelbart huden i ansiktet som er forberedt på prosedyren. La i 10 minutter. Vask av med varmt vann. Den samme masken brukes til å bekjempe akne. Midler satt på problemssoner. Meget effektiv under hudproblemer i ungdomsårene.

Tilbakemelding om bruk av verktøy:

Irene

"En pimple spretter alltid ut. Om kvelden bruker jeg brus med peroksid, om morgenen er det ikke lenger betent. Lett tint med fundament - jeg kan ikke se noe. Om kvelden gjentar jeg igjen. Det er ingen spor av akne! "

olga

"Som en tenåring var det den eneste måten å unnslippe fra forferdelige utslett og fett. Tweaks, men du kan tolerere. Peeling gjort en gang i uken "

Ansiktsrensing med brus og salt

Verktøyet har en aggressiv effekt, det er umulig å bruke brus og salt på tynn hud, betent, skadet. Kontraindikasjon til prosedyren er couperose, vaskulære sykdommer. Soda og salt påføres på fet hud. Oppskriften er laget for å rense porene i forurensning, normalisere arbeidet med talgkjertlene. For å myke handlingen, behandle huden først med olivenolje. Soda og salt blandes i like store mengder. Vanligvis nok i 0,5 timer. Legg litt vann, før det dannes en pasta. Spred jevnt med fingertuppene. Soda og salt kan ikke gnides, fordi slike tiltak ødelegger epidermis, etterlater riper, betennelser. La i 10 minutter. Lett massert. Etterpå blir soda og salt grundig vasket av.

Tilbakemelding om bruk av verktøy:

Albina

"For første gang jeg brukte brus og salt, overdimerte jeg det litt. Huden på nesen var rosa i ytterligere 2 dager. Samtidig ble det glatt, som en baby. De svarte prikkene forsvant ikke helt, men porene smalret betydelig. Så prøvde igjen brus og salt, men fint. Eksponeringstiden reduseres og massas mindre intensivt. Allerede bedre! "

Svetlana

"Det er veldig praktisk å bruke brus og salt til rengjøring. Alltid komponenter tilgjengelig på kjøkkenet. Raskt, effektivt, effektivt. Jeg bruker brus og salt utelukkende på problemområdene i ansiktet "

Kamille, barberskum, brus

Medisinplanter myker virkningen av aggressive komponenter, lindrer betennelse, gjør huden rolig, forhindrer penetrasjon av infeksjon. Kamilleavkok er utarbeidet på forhånd. For å gjøre dette helles 1 teskje blomster 100 ml kokt vann. La for å insistere. På denne tiden bruker du peeling. For å rense bruset blandet med barberskum. I utgangspunktet klemmes litt skum i en separat beholder, i tilstrekkelig mengde for ansiktsbehandling. Legg til 1 teskje brus. Rør godt. Søk om i 15 minutter. Etter en lett massasje, vask av. I løpet av denne tiden insisterte en avkok av kamille. Bruk av en bomullsstykke eller et stykke bomull påføres ren hud.

Tilbakemelding om bruk av verktøy:

olga

"Soda er det beste verktøyet for rengjøring. Sparer fra alle mangler. Kjemikk kosmetikk bruker ikke. Jeg legger i orden mine ansikts folkemessige rettsmidler. Denne oppskriften er den mest favoritt! "

marina

"Huden blir raskt fett. Kosmetikk hjalp ikke mye. Begynte å se etter populære oppskrifter. Jeg kom til den konklusjonen at brus er en uunnværlig ting for rengjøring. Faktisk forbedrer sebaceous kjertler. Beroligende kamillehud "

Peeling brus og såpe

Såpebasen hjelper soda jevnt fordelt. Prosedyren er egnet for de som ikke liker å rote rundt i lang tid med forberedelsen av kosmetikk. Såpe er bedre å bruke baby, antibakteriell. God effekt er oppnådd ved bruk av såpe. Dette verktøyet bidrar til å bli kvitt betennelse, akne, akne, fet hud. Rengjør dampet ansikt fuktet med varmt vann, smurt med såpe. Over sett den aktive ingrediensen. For å rengjøre bruset fordeles det i et tynt lag. La i 15 minutter. Vask av.

Tilbakemelding om bruk av verktøy:

Natalia

"Jeg likte oppskriften. Prosedyren er ferdig etter badet, en gang i uken. Å rengjøre bruset blandet med flytende anti-bakteriell såpe. Et lite sting. For første gang var det uvanlig, ble den rosa fargen på nesen overdrevet. Nå lærte jeg å beregne trykkstyrken under en massasje. Jeg er mer enn fornøyd med huden min! "

Xenia

"Oppskriften ble rådet av bestemor. Oljeskinn ble i ungdomsår, utslett, akne, røde flekker. Å rense en brus med vaskesåpe er den beste medisinen! "

Nourishing soda ansiktsmaske

Utmerket nærende maske er oppnådd ved hjelp av fersk honning. Under rensing fjerner bruset forurensning fra porene, aktiverer metabolske prosesser, da honning på dette tidspunktet trenger inn i de dypere lagene i epidermis, metrer cellene med nyttige sporstoffer. For å rengjøre bruset kombineres med flytende honning, blandes grundig. Andelen er 1: 2. La være å handle i 15 minutter.

Tilbakemelding om bruk av verktøy:

Lyudmila

"Jeg elsker masker med honning. Sammen med brus gjør han underverk. Huden begynner å puste, en sunn farge vises, det føles som det er mettet med oksygen. Som det kommer til livet. En gang i uken - skjønnhet på ansiktet! "

verden

"Jeg ble irritert. Først trodde jeg det var nødvendig. Etter peeling er huden alltid rosa. Men, etter å ha prøvd igjen, sørget jeg for at brus ikke passer meg til rengjøring "

Rengjør ansiktet fra svarte prikker

Den klassiske versjonen av kosmetikkproduktet - for rengjøringsglass oppløses i en liten mengde vann.

Et omtrentlig forhold på 1: 3. Distribuert til områder der det er svarte prikker. La i 15 minutter. Masser en annen 10. Vask av med varmt vann.

Tilbakemelding om bruk av verktøy:

Caroline

"Den mest gunstige løsningen for svarte prikker. Ingen lotioner, tonics med resultatet kan ikke sammenlignes. Jeg prøvde å bli kvitt dem i lang tid. Jeg prøvde en brus, jeg ble hyggelig overrasket. Raskt, billig, uten problemer. Jeg har nå ingen svarte prikker på nesen, jeg bruker ikke penger på ubrukelig kosmetikk! "

Helena

"Min mor rådet meg denne oppskriften. Først behandlet hun med et smil. Men en gang besluttet å prøve. Faktisk renser porene. Legg periodisk til andre ingredienser for å mette epidermis med gunstige stoffer. Når det ikke er tid - for rengjøring av brus og vann "

Whitening rensemaske

For rengjøring er soda fortynnet i sitronsaft. Klem ut umiddelbart før prosedyren. Nok en halv gjennomsnittlig sitron. Spred over hele overflaten av ansiktet, eller sett på fregner, alder flekker. La i 15 minutter.

Fedorovs kone:

"Det lyser, oppdaterer, eliminerer flekker. Sitronsaften virker sakte. Måtte rote rundt i lang tid. Med brus er effekten merkbar umiddelbart. "

Diana:

"Jeg fjernet flekkene etter levering. Synes på ansiktet i nesen. I en måned med en pause på 5 dager var det mulig å kvitte seg med dem! "

Ansiktsrensing for problemhud

Akne, svarte flekker, betent akne, flekker kan fjerne brus i kombinasjon med fint malt sjøsalt. Soda og salt er tatt i forholdet 1: 1. Nok for 0,5 ts. Legg litt vann for å lage en pasta. Fordel soda og salt til problemområder eller over hele overflaten. La i 15 minutter. Vask brus og salt i varmt vann.

Ansiktet er smurt med avkok av kamille, calendula, streng, basilikum. Soda og salt for ansiktsrensing med sterke hudproblemer brukes to ganger i uken. I andre tilfeller er 1 tid tilstrekkelig.

Daria:

"Først prøvde jeg en rengjøring oppskrift med vanlig kjøkken salt. Løsningen passet ikke på meg. Et slikt inntrykk var igjen at det ytre lag av huden ble brakt. Rosa nese var fortsatt 2 dager. Svarte prikker er ikke så merkbare, men ikke forsvunnet. Kjøpt havsalt, mye bedre. Jeg gjør dette med jevne mellomrom! "

Angelina:

"Behovet for dyre kosmetikk har forsvunnet. Scrubs, tonics, kremer kremer ikke. Nok rengjøring vanlig brus og havsalt. Ingen kjemi, resultatet er åpenbart! "

Protein peeling

Selvforberedende midler bidrar til å tørre ømt akne, rense huden mot fete, svarte prikker. Egg hvitt er godt pisket. Å rengjøre bruset - 0,5 ts kombinert med protein. Påfør huden på ansiktet. Vent 20 minutter. Masseres, vaskes med varmt vann.

Veronica:

"Favorittmaske. Min hud er tynn og lett. Aggressiv peeling gjør mer skade enn godt. Egget myker virkningen av brus. Verktøyet håndterer svarte prikker, oppdaterer tonen i ansiktet "

Anastasia:

"Rask, enkel og effektiv. Alltid slike ingredienser på lager. Med egg, knirker ikke brus nesten ikke. Det er ingen irritasjon, resultatet er synlig med det samme! "

Mask med brusfornyelse

Verktøyet gir deg mulighet til å øke elastisiteten, elastisiteten i huden, fjerne flekker, jevne tone, ren fra komedoner, smale porer. Bland 1 teskje yoghurt, sitronsaft. For rengjøringsrør kombineres med havregrynsmel. Ta 1 teskjef. Tilsett kefir med sitronsaft. Masken påføres i 20 minutter.

ref123:

"Inntil 30 år tenkte jeg ikke på noe, nå er tiden kommet. Jeg vil ikke bruke kosmetikk med kjemiske tilsetningsstoffer, jeg har bestemt meg av folkemidlene. Virkningen av brus er helt fornøyd. Evner tone, glatt, porene er innsnevret. Copes med svarte prikker. Fregner gjør usynlig "

kirochka:

"Jeg prøvde brus, det var ikke behov for dyre kosmetikk. Resultatet er raskt. Uten noen kjemi. Mask hver uke - ingen hudproblemer! "

Orange peeling

Å rengjøre bruset er oppløst i appelsinjuice. Soda tar nok til å ha nok til å behandle ansiktet. Juice tilpasset konsistensen av tykk krem. Søk om i 10 minutter. Masken forandrer tonen i ansiktet, oppdaterer, forbedrer beskyttelsesfunksjonene til epidermis.

Victoria:

"Favoritt oppskrift! Det lukter fint, virker mykt. Huden deflater ikke, skiller seg ikke av, lider ikke av solens stråler. Ingen fettete glans. Jeg har glemt de svarte prikkene på nesen! "

lily:

"Det mest praktiske verktøyet for alle anledninger. Løser opp et problem på huden. Jeg har en maske med en oransje om vinteren. Hud ser frisk ut, sunn, med en vakker rødme "

Soda Face - ren, godt preparert hud er enkel, billig og rask

Skjønnhet og helse i huden ligger i riktig, høykvalitetspleie. Det mest interessante er at du ikke trenger å bruke dyre kosmetikk, du kan gjøre med vanlige produkter som omgir oss i hverdagen. Bright proof - natron. Facial soda er en trofast assistent i mild rensing av huden, bli kvitt akne, svarte flekker. Hvordan bruke brus til ansiktet i ditt hjem kosmetiske bag, å alltid se ut som "utmerket", les videre.

Ansiktsfordel

Baking soda for ansiktshud er en slags hjemmelaget såpe. Det kan om et par minutter forsiktig rengjøre epidermis, porer fra restene av fundamentet, gjørme, sebaceous sekresjoner.

Til tross for enkelhet, rutine av produktet, er bulkbestanddelen mye brukt i kosmetikk. Det fjerner effektivt, effektivt hudproblemer, deltar aktivt i transformasjonen av vev, og forbereder perfekt epidermis for bruk av favoritt næringsstoffer.

Før en uplanlagt hendelse er det ganske enkelt å transformere selv fra improviserte midler. Først bruker du soda peeling, og deretter påfør 2-3 dråper arganolje på ansiktet, argan har høye anti-aging og firming egenskaper.

 • Rensing - er hovedoppgaven til verktøyet. Soda pulver vil eliminere problemet med tilstoppede porer, avlaste fra restene av dagen sminke, sekreter av sebaceous kjertler;
 • Forstørrer porene - takket være denne funksjonen, er porene alltid ikke tilstoppede, rene. Huden puster fritt, og næringsmiddelkomponentene i masken kommer raskere inn i cellene;
 • Antimikrobielle, desinfeksjonsmiddel - Aktiv soda fra akne på ansiktet. Den fremmer rask helbredelse av mikroskader, små sår;
 • Anti-inflammatorisk - pulver bidrar til å eliminere rødhet, beroliger betennelse, forhindrer komplikasjoner av problemet;
 • Skrubbing - mikropartikler av bulkmedikamentgaranti avhending av svarte flekker, døde epidermale celler. Det virker forsiktig, etter rensingsprosedyren er det ingen spor, irritasjoner;
 • Whitening - kosmetologer anbefaler å bruke dette kjøkkenproduktet for ansiktsbleking. Juster skyggen av epidermis, litt lett det vil hjelpe en spesiell skrubbe med brus.

Face peeling med brus er egnet for problem, kombinasjon og fet hud. Men eierne av den tørre typen for å bruke denne ingrediensen anbefales ikke.

Søknad i hjemmet kosmetikk

Du kan bruke ansiktssoda alene eller med andre ingredienser. Alt avhenger av tilstanden til personen, de tiltenkte målene, det forventede resultatet.

Tenk på mulige anvendelser av produktet i hudpleie:

 • Ansiktsskrubb - en konstant egenskap for kvalitetspleie. Scrub garanterer magisk rensing av overflaten og porene. I tillegg vil de ekstra ingrediensene i skrubbe (kosmetiske oljer, urtete, naturlig honning) gi næring, toning;
 • Soda-løsning brukes til terapeutisk, anti-inflammatorisk vasking. Forberede den nødvendige 1 ts. Løst pulver, 1 ss. kokt vann. Oppløs pulveret i varmt vann, vask, straks påfør krem ​​med løfteeffekt. Etter prosedyren vil epidermis tilfredsstille deg med en sunn, stram tilstand. Utfør vask en gang i 7 dager;
 • En ansiktsmaske laget av brus er et annet alternativ for å kombinere ernæring med rensing. Prosedyren sørger for forsiktig behandling av problemområdene, lyser, beroliger integumentet;
 • Spesielle lotioner for området nær øynene reduserer puffiness, poser. Noen få minutter av prosedyren - og fra en søvnløs natt, vil tretthet ikke forbli et spor.

Rensing av ansiktet med brus hjemme er en utmerket metode for å forberede huden før du bruker foryngelsesapparater.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Soda behandlinger er ikke for alle. Det er ingen kategoriske kontraindikasjoner for bruken av produktet, men noen ekspert anbefalinger er tilstede:

 • Det er uønsket å utføre ansiktsskalning med brus med en tørr type epidermis. Som et alternativ, må du sørge for å bruke fuktighetskrem for å fylle opp tapt fuktighet etter rengjøring.
 • Med økt følsomhet, irritabilitet i huden, vær forsiktig med brusbehandlinger. De kan provosere rødhet og ubehag;
 • Hvis det er edderkopper, er masker, skrubber med tilsetning av en bulkbestanddel uønsket.

For oljeaktig, kombinert type, rensing av ansiktet med brus er et godt funn. Det vil rense integrasene, normalisere arbeidet i sebaceous kjertlene, tørr akne, lindre akne og roe ned problemområder.

For en fullstendig vurdering av tilstanden, må omfanget av problemet, før du bruker brus til kosmetiske formål, konsultere en hudlege, kosmetolog. Deres råd og anbefalinger vil bidra til å organisere riktig ansiktspleie.

Beste Soda Oppskrifter

Det er nok oppskrifter av kosmetikk på grunnlag av løs forberedelse. Følgende komposisjoner fortjener spesiell oppmerksomhet.

Forfriskende Hjemmelaget Mask

Returner vital energi av huden, oppdatere og fylle opp mangelen på vitaminer i cellene vil hjelpe maske med tilsetning av fersk appelsinjuice. Tilberedning av midler blande snøvit pulver med juice. Det burde ha vist seg en tykk, homogen masse. Spred masken over ansiktet i 5-10 minutter. Lett massasje bevegelser vil ikke skade. De vil øke blodstrømmen, øke effektiviteten av kosmetiske prosedyrer.

Nærende maske

Honning og brus er ansett som en utmerket kombinasjon for hjemmepleie. Dette er en magisk skrubbe og nærende maske samtidig. Sammensetningen er i stand til å kvitte seg med skitt, stygge sorte prikker, blekemiddel, smale porer og gi anstendig næring til cellene. For matlaging trenger du:

3 ss. Soda anordningen;
100 ml renset vann;
1 ss. naturlig honning.

Ingredienser kombinerer. Mask spredt over overflaten av ansiktet. Etter 15 minutter vaskes resten av næringsblandingen med vann.

Mask for sensitiv hud

Når som helst, vil en lett maske med tillegg av kefir bidra til å myke, berolige huden, eliminere inflammatoriske reaksjoner. For å forberede sammensetningen trenger ingredienser:

0,5 ss. brus pulver;
3 ss. lav-fat kefir;
1 ss. havregryn (knust flager);
3 dråper borsyre.

Kombiner næringsstoffer i en enkelt blanding. Påfør massen på ansiktet. Ikke vaske av 15 minutter.

Skru av fettete skinn og ål

I lang tid å bli kvitt akne, vil stygg fett skinn hjelpe til med enkle hjemskrubber. Den består av brus og hydrogenperoksid i forholdet 1: 2. Bland ingrediensene, bland blandingen på ansiktet. Etter 10 minutter, vask med varmt vann, bruk en nærende krem.

Effektiv eksplosjon

Kombinasjonen av brus og salt i ansiktet sikrer øyeblikkelig rensing, fjerning av døde celler, tørking og behandling av akneproblemer. Masser saltet over fuktig overflate. Deretter må du bruke brus på ansiktet, og massere også i 1 minutt. Du trenger ikke å tåle, skyll straks med varmt vann. Pass på å bruke fuktighetskrem eller lavendelolje. Denne prosedyren er over, og resultatet blir hyggelig overrasket av integritets renhet, mykhet.

Denne skrubbe er perfekt kombinert med selvmassasje. Du kan bli kjent med teknikkene til klassisk massasje her.

Lett peeling

Rengjøring av ansiktet med brus hjemme er ofte forbundet med aggressive skrubber. Det er det ikke. Effektiv og forsiktig ren huden er i stand til sammensetning av ingredienser:

1 ts kjøkken produkt;
1 ts sitronsaft;
1 ts naturlig honning.

Sluk sodavann med sitronsaft. Legg til flytende honning. Spred blandingen på ansiktet i 10-15 minutter. Vask masken med varmt vann, fukt med olivenolje eller krem.

Soda lotion på øynene

Soda for huden garanterer ikke bare rensing. Hun blir også kvitt poser, puffiness under øynene, lindrer tretthet. Forbered 200 ml kamille, salvedekoksjon (les mer om egenskaper, virkninger av urter her). Legg til 1 ts. bruspulver. Rengjør bomullsputer, kut bandasene suge i løsningen og legg på øyelokkene. Etter 5 minutter oppdater gadgets. Gjenta prosedyren flere ganger. Effekten er ikke lang i kommende, og viktigst - det er helt ufarlig, ingrediensene er alltid til stede. Sørg for å behandle følsomt område med øyekrem.

Før prosedyren, bruk noen dråper patchouli olje rundt øynene for å beskytte den delikate huden mot aggressive effekter av slipende partikler. Eiere av tørr, sensitiv hud, dette rådet er også nyttig.

Clearing klokt

Det er nødvendig å bruke brusløsninger i hjemmet kosmetiske prosedyrer med største forsiktighet. Til tross for sammensetningenes enkelhet, kan tilgjengeligheten av stoffet skade huden. Enkel, men viktig for oppfatningen av reglene, vil bidra til å unngå unødvendige problemer og problemer:

 1. For å møte rensing med soda slutter ikke med rødhet, kløe, allergisk reaksjon, sørg for å utføre en rask test. Plasser en liten blanding på armlenes indre fold, på håndleddet. I tilfelle en negativ reaksjon, ikke bruk agensen, erstatt den med andre hjemmelagde ekspressmasker.
 2. Produkter av tvilsom kvalitet, med mugg, uvanlige lukt for fremstilling av kosmetikk, bruker ikke. Dette er full av ubehagelige konsekvenser.
 3. Før peelingprosedyren, bruk en liten baseolje på epidermis. Rens deretter ansiktet ditt med sodavann. Denne teknikken er spesielt viktig for hud følsom for tørrhet, for følsom periorbital sone.
 4. Ikke hold produktet på ansiktet i mer enn 10-15 minutter, du kan tørke epidermis.
 5. Vask av ansiktsblandingen fra brus med varmt, kaldt vann. Herbal infusjoner er også egnet for dette formålet.
 6. Sikre det oppnådde resultatet med en nærende krem ​​eller oljesammensetning.

Soda pulver ble mye brukt i kosmetologi. Den brukes i kroppsmasker, hår, sammen med skum til svømming. I alle fall er resultatet fantastisk. Huden ser uthvilt, ren, puster og utstråler helse.

Baking soda for ansiktshud

Baking soda for ansiktet har lenge fått popularitet blant den vakre halvdelen av menneskeheten. Natriumbikarbonat kan effektivt takle mange hudproblemer (akne, rødhet, fregner, akne, etc.) hjemme, uten å ty til dyre kosmetiske prosedyrer.

Er det mulig å rense ansiktet med brus, er det skadelig?

Mange jenter foretrekker å bruke brus i stedet for "butikk" kosmetikk. Den har en rekke fordeler over industrielle analoger:

 • Naturlighet. Sammensetningen av brus masker vil være bare naturlige ingredienser som du legger til deg selv.
 • Effektivitet. På grunn av dets antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper, løsner bruspulver lett med en rekke problemer: peeling, tørker, reduserer betennelser, etc.
 • Fordi. Kostnaden for brus er flere ganger mindre enn kostnaden for populære ansiktspleieprodukter.

Se også: peeling soda - er det egnet for ansiktet?

Men i tillegg til fordelene kan feilaktig brusrensing forårsake skade:

 • Huden er beskyttet av et spesielt lag, som lett forstyrres av overdreven bruk av natriumbikarbonat på grunn av et skifte i pH-balanse til den alkaliske siden. I dette tilfellet dør ikke bare patogene, men også gunstige bakterier.
 • Soda pulver består av små krystaller som fungerer som en skrubbe. Overdreven bruk av slikt kosmetisk "slipemiddel" fører til utseende av irritasjon og betennelse i huden.

Eksperter sier - du kan vaske ansiktet ditt med brus. Det viktigste er å være forsiktig så du ikke forsøker å få øyeblikkelige resultater ved hjelp av brus masker 2-3 ganger om dagen.

For å unngå ubehagelige konsekvenser, er det verdt å nøye følge hudens reaksjon når du først påfører det.

I den følgende artikkelen vil vi vurdere en uvanlig metode for å bruke brus fra hår.

Hva gir daglig vask med brus, hva er det?

Den viktigste fordelen med natriumbikarbonat er dens antiseptiske egenskaper, som gjør det mulig å desinfisere huden og effektivt bekjempe bakteriene som forårsaker utseendet av akne. Den alkaliske reaksjonen av bruspulver påvirker huden på ansiktet positivt, normaliserer arbeidet med talgkjertlene og utskillelse av fett, reduserer porene og eliminerer oljeaktig glans. Vasking med brus fungerer også som en skrubb, og fjerner forsiktig døde hudceller, noe som bidrar til fornyelse av epidermis.

Masker og andre brusprodukter må brukes med forsiktighet. Hvis du har for fet hud - kan natriumbikarbonat brukes daglig i flere dager for å normalisere aktiviteten til talgkjertlene.

Når det er tørt og utsatt for tørr hud, kan brus ikke brukes mer enn en gang i uken. Hvis det er utslett, kløe, rødhet og andre irritasjoner - må du slutte å bruke brus.

Se nedenfor: hvordan lage ansiktsskrubb fra brus.

Hvordan rengjør du ansiktet med natron?

Før du begynner å rense ansiktet ditt med brus, bli kjent med enkle regler som vil hjelpe deg med å utføre prosedyren på riktig og sikker måte:

 • Avstå fra solbrenthet og tynn hud.
 • Begynn å rense med små områder.
 • Klargjør huden din for rensing: fjern kosmetikk og rist ansiktet ditt ved hjelp av spesielle oppvarmingsmask.

Å bruke brus til kosmetiske prosedyrer hjemme:

 • Påfør kokt brus på ansiktet ditt. Ikke bruk på området under øynene og rundt leppene.
 • Verktøyet bør masseres med lette bevegelser i 1-2 minutter. Avhengig av oppskriften, må masken enten vaskes av eller forlates for en viss tid. Vær forsiktig - søknadstiden bør ikke overstige 15 minutter.
 • Vask av med rikelig med varmt vann. Påfør vanlig fuktighetskrem.

Husk - bare blekemiddel brukes til hjemmekosmetikk. Bruken av kaustisk soda er strengt forbudt.

Det finnes ulike oppskrifter for hjemmet "kosmetikk", inkludert en rekke ingredienser: for eksempel såpe for dyp rensing eller en maske med natron og tannkrem for peeling. Velg en oppskrift basert på hudens type og tilstand.

Soda og salt til ansiktet

En av de mest populære måtene å bruke te brus i kosmetologi er brus-salt masker og scrubs.

 • Den klassiske måten. Bland i like store mengder fint salt og bruspulver, fortynn massen med varmt vann til en homogen masse. Påfør med lette patting massasje bevegelser, spesielt oppmerksom på problemområder. La i 2-3 minutter, tørk deretter med avkok av beroligende urter (for eksempel fra kamille).
 • Oppskriften på tørr og sensitiv hud. Ta 1 teskje natriumbikarbonat og 1 ts. salt. Bland 50 gr. malt havregryn med varm, mørkmelk. Rengjør huden, for mer effekt, suge blandingen i 5-10 minutter.
 • Peeling for ansiktshud. Ta 1 ss. brus og 1 ss. salt. Gni saltet først og deretter sodavannet på problemområdene. Etter rengjøring, skyll med varmt vann og sørg for å bruke en beroligende eller nærende krem. Denne peeling er en ganske aggressiv prosedyre, så det er ikke egnet for betent, irritert og sensitiv hud.

Les videre: barberskum og brus for å rense ansiktet ditt.

Kokosolje og brus til ansiktet

Kombinasjonen av brus og kokosnøttolje normaliserer pH-balansen og er et godt næringsstoff med antibakterielle, antiinflammatoriske og sårhelende egenskaper. I tillegg inneholder kokosolje mettet fett som fremmer effektiv hudhydratisering.

 • Ta 2 ts. naturlig kokosnøttolje. Pass på å være oppmerksom på utløpsdatoen - utgått olje vil ikke gi den ønskede effekten.
 • Bland oljen med 1 ts. drikker brus. Den resulterende blandingen må brukes umiddelbart, den kan ikke lagres.
 • Påfør pastaen med sirkulære massebevegelser, la i 2-4 minutter. skyll med varmt vann.
 • Bruk verktøyet kan ikke være mer enn 2 ganger i uken.

Kokosolje gir næring til huden med fettsyrer, så etter bruk av det kan du ikke bruke kremer.

Hvordan brus hjelper med å bli kvitt akne i ansiktet, les den spesielle artikkelen.

Soda og hydrogenperoksid for ansikt

Hydrogenperoksid i kombinasjon med natriumbikarbonat er et godt verktøy for bleking og rensing av ansiktet.

 • Maske med yoghurt og peroksid. 1 ss. yoghurt uten smaker eller fettfattig rømme blandet med 0,5 ts bakepulver. Koble blandingen med noen få dråper 3% peroksydoppløsning. La den ferdige vasselen stå på huden i 3 minutter. Vask av med varmt vann.
 • Rensemaske I en liten beholder blandes 2 deler bruspulver og 1 part peroksydoppløsning. Blandingen bør smøres på ansiktet med fingertuppene, etter påføring for å forlate i 5-7 minutter.

Whitening ansikt sitron og brus

For ansiktsblegning bruker mange jenter den gamle beviste oppskriften fra brus og sitrus, noe som gjør at du kan hvite huden raskt:

 • For å forberede produktet, bland 50 gram. bruspudder med juice 1/2 del sitron eller oransje.
 • Bland grundig, bruk på huden, spesielt oppmerksom på områder med fregner eller alder flekker.
 • Blandingen må holdes i 8-10 minutter.

For å oppdatere ansiktet ditt og bli kvitt blåmerker og poser under øynene, bruk en maske med natron, gurkemeie og sitron:

 • Forbered noen isbiter på forhånd. Is er bedre å forberede fra mineralvann - hell mineralvann i mugg og fryse.
 • Bland 1 ss. bruspulver med 1/2 ss gurkemeie. Hvis mulig, få gurkemeie i bulk - slik krydder er mer friske enn sine kjøpte "motstykker".
 • Tilsett 3 dråper fersk sitronsaft og en kube av "mineral" is til blandingen. Rør igjen. Vent til isen smelter helt.
 • Påfør en bleking maske, la i 15 minutter. Skyll av med kaldt vann, hvis det er tørt, bruk krem.

Soda og aspirin for ansikt

I kombinasjon med aspirin kjemper natriumbikarbonat effektivt pigmentering. Ved hjelp av brus og acetylsalisylsyre kan du fjerne rødhet og mindre betennelser.

Utvid 5 aspirintabletter. Hvis knusing ikke virker - bruk en kaffekvern. Forbered en avkok av calendula, for avkok, kan du bruke den farmasøytiske samlingen.

 • Razorte ansikt ved hjelp av spesielle oppvarmingsmask.
 • Bland knust aspirin og halv Art. l. brus og 30 ml. vann.
 • Påfør massen jevnt på ansiktet, hold i 7-8 minutter. Vask av.
 • Damp en bomullspute i kjøttbøllen, tørk ansiktet med den.

Soda pigmentering på ansiktet

Soda-castor mask vil være et budsjett og effektivt middel for pigment flekker i ansiktet.

 • Rør 2 dråper ricinusolje og 1/2 ts. soda. Du bør ha en homogen pastamasse uten klumper.
 • Påfør på pigmentplaten. Blandingen påføres punktvis, det er ikke nødvendig å spre det over ansiktet. Fest et stykke fleece eller gasbind på toppen, lim med tape.
 • Komprimering må gå om natten, prosedyren gjentas daglig i en måned.

anmeldelser

Irina, 32 år gammel, Serov.
Det faktum at mange jenter bruker brus til ansiktet først lært av kvinnemagasinet. Jeg våget ikke å prøve lenge, og min venn overtalte meg til å eksperimentere. De begynte å vaske sammen med brusløsninger - etter en uke forsvant små kviser, huden jevnet og ble lettere.

Valentine, 51, Nizhny Novgorod.
Med pigmentplettene ble det allerede resignert. Jeg trodde at jeg ikke kunne bli kvitt dem; Det er ingen penger for dyre kremer, og folkemidlene har ikke hjulpet. Jeg prøvde brus med ricinusolje. Til slutten forsvant ikke stedene, men de ble lettere og nesten usynlige.

Hvordan bruke brus til ansikts hudpleie

Hei, mine kjære lesere! Jeg leser mye om fordelene med brus til huden og har aldri prøvd å bruke den i denne kapasiteten til nylig. Det viser seg at vanlig bakervarer ikke bare gjør underverk på kjøkkenet under rengjøring. Hun har så mange dyder. Og i dag vil jeg fortelle deg hvordan jeg bruker den til ansikts hudpleie.

Baking brus til ansiktet

I de siste årene har jeg erstattet mange hjemme rengjøringsprodukter med brus. Dette stoffet er virkelig en gave for enhver kvinne. Sikker, effektiv, billig, det renser rent og smuss. I tillegg pusser jeg noen ganger tennene, små partikler fjerner vel plakat fra kaffe, som jeg bare elsker.

Men hun har en annen fordel, brus hjelper med å bli kvitt hudproblemer, redusere betennelser, gjør det glatt og silkeaktig. Jeg opplevde sin handling på meg selv. Min hud har aldri vært perfekt. Små kviser i templet og svarte prikker på nesens vinger ser jevnlig ut, og jeg kan ikke helt bli kvitt dem. Men takket være de verktøyene som jeg gjør hjemme alene, som er helt naturlige og ikke inneholder skadelige stoffer, i motsetning til industriell kosmetikk, har resultatet for hudpleie blitt mye bedre. Jeg vil ikke si at jeg helt glemte hudproblemer, men reduserte signifikans intensiteten intensivt. Og til en viss grad ble jeg hjulpet av en brus, en enkel mat en.

Som alle allerede vet, er huden det største menneskelige organet. Den oppdateres kontinuerlig. Gamle celler dør av, noe som gir rom for vekst og utvikling av nye, helt sunne. Men over tid, denne prosessen bremser ned og ytterligere hjelp er nødvendig. Dette hjelper oss med å peeling. De fjerner døde celler godt, fornyer huden.

Eksfolianten må være tilstrekkelig effektiv, men samtidig mild. I intet tilfelle bør det forhindre skade på sunne lag av huden.

Det finnes mange forskjellige typer exfoliants på markedet. Samtidig faller de i to brede kategorier:

 • Kjemisk - alfa-hydroksysyrer som brenner de øvre lagene i huden.
 • Fysisk - børster eller skrubber, de fjerner hudceller fra det øvre laget ved å skrape dem fysisk.

Baking brus faller under kategorien fysiske peeling. Slipeffekten av de minste partiklene håndterer effektivt arbeidet uten å skade huden. Men til tross for at natroner kan være til nytte, bør den håndteres med forsiktighet. Likevel er det et kjemikalie som kan forårsake mange bivirkninger hvis det brukes feil.

Mange vet sammensetningen av brus siden skolen: vann, kull og natrium. Gitt dette, kan du velge flere nyttige egenskaper av natron for huden, nemlig:

 • Kull - gjenoppretter sebaceous kjertler, fjerner giftstoffer og slagger, bekjemper akne og akne.
 • Natrium - utfører hovedsakelig transportfunksjonen, forbedrer celleregenerering og aktiverer prosessene.

Sikkerhets forholdsregler

Men før jeg setter på oppskrifter av skjønnhet, som jeg bruker meg selv, vil jeg gi noen advarsler for å unngå uønskede resultater. Tross alt er noen heldige, og de kan bruke den uten problemer, mens andre kan ha bivirkninger.

 • Ikke bruk kokervann for å ta vare på ansiktet hvis huden din er for følsom og utsatt for irritasjon.
 • Ikke hold masken i mer enn 10 minutter og gjør det mer enn en gang i uken (dette gjelder ikke vasking).
 • Før du bruker brus, gjør testen. Løs opp en liten mengde brus med vann, gjør en slurry, og bruk den på albuen bøye på innsiden, etter 5 minutter, se om du etter 15 minutter ikke føler deg ubehag, kan du bruke den til å rense ansiktet ditt.
 • Hvis du bruker en syrebasert tonic (i mitt tilfelle eplecider eddik), bør du ikke tørke ansiktet umiddelbart etter vask, skrubbe eller maske. Vent 20-30 minutter, og fortsett deretter forsiktig med lotion.
 • Ikke bruk brus til huden rundt øynene, det er full av problemer.

Og så, hvis du vil forbli ung og vakker, bli kvitt svarte flekker og kviser, dyp, ren hud og gi den et friskt utseende, og prøv deretter følgende skjønnhetsrecept.

Skru med brus til ansikt

Jeg bruker de enkleste metodene, som er forberedt på 3 sekunder og krever minimal innsats, men har maksimalt resultat. I utgangspunktet har skrubben 2 eller 3 komponenter, hoveddelen av dette er selvfølgelig brus + vann, og så kan du blande denne massen med honning, leire, salt, rensemiddel, såpe. Det viktigste at våpenet ikke var for tykt og ikke for tynt. Forsøk på dette og avgjøre hvilken konsistens som passer best for deg.

Jeg anbefaler deg å bruke skrubbe etter dampbadet, når porene åpnes og huden blir dampet, så vil effekten bli mye bedre.

Etter prosedyren smører jeg ofte huden med naturlig aloe vera gel. Hvordan får jeg det hjemme skrev jeg her. Men hvis denne planten ikke vokser i deg, så kan du kjøpe gel i kosmetiske butikker, bare vær oppmerksom på kvalitet. Jeg anbefaler deg å kjøpe her.

Soda Face Mask

Den andre metoden for å bruke brus er å lage en maske på grunnlag. Ærlig, i dette tilfellet oppdager jeg ikke noe komplisert, bare la skrubben, som jeg gjør i henhold til oppskriften beskrevet ovenfor, i 8 - 10 minutter. Hvis du ønsker, kan du legge til et par dråper essensiell olje.

Vask med brus

Men det er en annen måte jeg bruker nesten hver dag eller annenhver dag - vasking. Jeg tar 1 teskje brus og en halv teskje vann, bland og bland blandingen på det våte ansiktet mitt. Jeg bruker pastaen med massasjebevegelser og vasker den av med varmt vann. Det kan sies forbedret eksplisitt peeling. På grunn av at huden interagerer med brus i ikke mer enn 1 minutt, kan du vaske denne metoden minst hver dag.

Flere relaterte artikler:

Slik bruker jeg dette billige, men overraskende effektive produktet for skjønnhet og helse i huden. Jeg håper du finner nyttig informasjon for deg selv. Pass på å dele opplevelsen din med brus. Jeg ser frem til din tilbakemelding. Vi ses igjen! Jeg kysser og klemmer alle sammen! Bye!

Slik rengjør du ansiktet ditt med brus

Verden av skjønnhetsprosedyrer, som mange andre områder, er underlagt modetrender. Dette manifesterer seg selv i valget av hudpleieprodukter: naturlige produkter blir brukt mer og mer, forskyver kostbare alternativer. Distribusjon mottatt rensende ansikts brus, fordi det kan gjøres hjemme, uten å bruke på komponenter. Men dermatologer er skeptiske til dette alternativet. Skal jeg gjøre et valg til hans fordel?

Prinsippet om produktene med brus

For å redusere utslett på huden, er det nok å søke hjemme rettsmidler med brus. Hva er alternativene til din disposisjon?

Masker og scrubs med brus

Soda fungerer på samme prinsipp som de kjøpte scrubs for fysisk eksfoliering: små granulater rydder bort døde hudceller. I motsetning til bakte aprikoskjerner eller partikler av kaffebønner, som inngår i massemarkedet, oppløses brus når det gis på fuktet integument. Dette betyr at mikrotraumer og tårer som er igjen etter påføring av skrubbe med faste partikler, kan unngås. Denne egenskapen gjør brus egnet til bruk på problematisk og sensitiv hud.

Effekten er ikke begrenset til dette, siden stoffet også har en bleking effekt. Hvis det er pigment flekker på huden, vil vanlige prosedyrer bli kvitt dem. Men den største fordelen med peeling soda for ansiktet er evnen til å fjerne svarte prikker. Stoffer trer inn i tilstoppede porer, oppløsning av døde celler, overflødig sebum og smuss.

De som lider av rød akne vil også sette pris på fordelene. Soda har en antibakteriell effekt som forhindrer betennelse. Selv om det ikke er verdt å bruke det under eksacerbasjoner, vil du gjøre profylakse under remisjon.

Vask med brus

Hvis integgene er ekstremt følsomme eller de har betent utslett, må du ty til vask med brus. Oppskriften vil være enkel: til 1 kopp vann, tilsett 1 ts. basiskomponent. Du får samme resultat som å bruke masker eller skrubber, selv om fremdrift vil ta lengre tid.

Hvor ofte gjør rengjøring

Frekvensen av prosedyren bestemmes avhengig av tilstanden til integumentene og den enkelte reaksjon. Det tar vanligvis 2 rengjøringer per uke, men hullene vil øke hvis huden er følsom.

Fordeler og ulemper ved bruk av brus i kosmetiske prosedyrer

Fordelene med å bruke natron for skjønnhetsprosedyrer inkluderer følgende:

 • lav pris;
 • effektivitet med kort bruk
 • naturlighet.

Men det var ikke uten feil, fordi dermatologer ikke forgjeves misbrukt fra bruk av midler. De hevder at du vil få mer skade enn godt:

 1. Sunn hud er beskyttet av syremantel, og danner en slags barriere: Mikroorganismer liker ikke et surt miljø. Bruken av brus forstyrrer pH-balansen. Det ødelegger også de gunstige bakteriene som forhindrer akne. Som et resultat kan effekten være motsatt av de forventede.
 2. Partikler av materie er en fysisk exfoliator. Selv om virkningen forbedrer hudtilstanden, advarer kosmetologer om at overdreven yakt er full av irritasjon, peeling og rødhet. Spesielt ofte støtter supportere med å vaske med brus en bivirkning. I et forsøk på å finne skjønnhet, tyver de til et middel 2 ganger om dagen, noe som ikke er gunstig.

Så er det mulig å rense ansiktet ditt med brus? Svaret avhenger av egenskapene til dekslene og korrekt bruk av verktøyet. Uten frykt, bruk kosmetiske produkter med brus fra kjente merkevarer, da de er testet for hypoallergenicitet. Bivirkningene er redusert på grunn av stoffene som inngår i formelen. Lovers av hjemmemedisiner bør være forsiktig med å observere reaksjonen av deksler og, om nødvendig, å slutte å bruke.

Indikasjoner og kontraindikasjoner: husk

Ansiktsskalering av brus, maske og ansiktsvask er effektiv i nærvær av følgende problemer:

 • akne, rød akne, svarte flekker;
 • alder flekker, ujevn ansikt tone;
 • strakte porer, "appelsinskall";
 • kjedelig og livløs hud;
 • overflod av mol.

Men det ble ikke gjort uten kontraindikasjoner, siden stoffet ikke brukes i noen tilfeller:

 • individuell intoleranse
 • overdreven følsomhet av integumentet;
 • tilstedeværelsen av sår;
 • forverring av hudsykdommer.

Før du tar opp rensing av ansiktet ved hjelp av komponenten, gjør korreksjoner for hudfunksjonene. Du kan ikke blindt følge råd fra venner, selv om det hjalp den naturlige løsningen. Hvis det er utslett på integumentet, må du først bringe sykdommen til etterligning med benzoylperoksid, og bare da ta tak i brusemballasjen.

Regler for rengjøring av ansiktet: hudpreparasjon og peeling

Før du kommer til virksomheten, husk de enkle reglene:

 • Ikke utfør prosedyren hvis ansiktet er solbrent;
 • begrense deg til en kort eksponeringstid, og øk deretter gradvis.

Forberedelse av huden for rengjøring begynner med fjerning av sminke: Fjern sminke med et spesielt verktøy eller vask. I neste fase kan du gjøre dampen, men kosmetologer anbefaler å nekte alternativet. For å unngå couperose på grunn av en skarp dråpe, bytt ut den utdaterte prosedyren med oppvarming ansiktsmasker som du finner i salg.

Etter utarbeidelse følger du trinnene:

 1. Påfør preparatet i ansiktet ditt, uten å påvirke området rundt leppene og øynene.
 2. Massasje i 1 min. Prøv hardt ikke, ellers strekker du huden.
 3. La blandingen stå i 5-15 minutter. Se på følelsene og vaske produktet ut tidligere hvis du føler deg ubehag.
 4. Til slutt, bruk en fuktighetskrem.

Gjenta prosedyren 1-2 ganger i uken; Hvis integrasene reagerer med rødhet og irritasjon, øker du gapet til 14 dager.

Hjemmelagde oppskrifter: Hvordan å gjøre uten kjøp av midler

Midler basert på brus vil være fornøyd med en rekke effekter som lar deg velge alternativet, justert for enhver type problem. Til din disposisjon er oppskrifter som har oppnådd positiv tilbakemelding.

Hvordan bli kvitt sorte prikker

For å fjerne akne og svarte flekker, legg vann til hovedkomponenten. Har en homogen pasta, dekke problemområder eller hele ansiktet. La det fungere i 5 minutter, skyll. Gjenta prosedyren hver 2-3 dager til du legger merke til forbedringer, og fikse deretter resultatet med ukentlig rengjøring.

For sensitiv hud nyttig heksehalsdefektering: hell 1 ss. l. tørket og knuste planter 1 kopp kokende vann, la det brygge. Bruk væske i stedet for vann, etter forrige oppskrift. Hvis du vil spare tid, skal du bytte avkokeren med et forberedt produkt: Heksehasselvann selges på apoteket. Metoden eliminerer utslett og smaler porene, som du kan se ved å se på bildet før og etter behandlingsforløpet.

Ryd ansiktet på sorte prikker vil lykkes ved å legge til brus til vanlige midler for vasking.

For å forbedre tilstanden til huden tillater barberskum. For å få effekten, bland den (2 ss) med brus (0,5 ts.). Påfør blandingen på huden, ta deretter en ny tannbørste med myke børster og gå på ansiktet. Slike mekaniske peeling er effektiv i tilfeller der du ikke har gjort rengjøring i lang tid. Gjenta det en gang i uken.

Selv om du vet hvordan du skal rengjøre ansiktet ditt med brus og skum, må du ikke forvente umiddelbare endringer. Ha tålmodighet, fordi resultatet vil ta flere uker.

Hvordan rengjør svært problematisk hud

For tungt tilstoppede porer er dyp peeling nødvendig. Rengjøring hjemme vil være i stand ved hjelp av denne oppskriften:

 • bland 2 ss. l. komponent fra 3 ss. l. eple cider eddik;
 • Påfør ansiktet, hold i 10 minutter.

Gjenta hver uke Hvis huden er følsom, fortynn eddik med vann i like deler.

Hvordan lage en foryngende maske

For å bli kvitt ikke bare tilstoppede porer, men også rynker, bland ingrediensen med kokosnøttolje. Det virker som en naturlig fuktighetskrem, som bidrar til utjevning av rynker på huden. Også, gjør verktøyet huden mykere og til og med forbedrer tilstanden av eksem.

Andelene er justert for din hudtype:

 • for sensitiv bruk 2 deler olje og 1 del brus
 • For konvensjonelle deksler blander ingrediensene i et 1: 1-forhold.

For å forberede blandingen, oppvarm oljen litt i et vannbad, legg til brus og legg det på ansiktet. La for et par minutter, skyll, gjør sirkulære bevegelser.

Hvordan å hvite ansiktet ditt

Hvis du sørger for å se pigmentplettene i speilet, må du lage en maske av hovedbestanddelen og sitronsaften. Bland dem i like store mengder, gjelder for de berørte områdene og la dem gå i 5 minutter. Gjenta prosedyren 2 ganger i uken til du merker fremgang.

Legemidlet er lett å bruke, og viktigst, at dets handling du vil se umiddelbart.

Oppskriften kan varieres ved å legge til brunt sukker. Kornene virker også på integumentet som en mekanisk exfoliator, noe som vil forbedre effekten. Alternativet er egnet når det ikke er merkbare betennelser i ansiktet.

Før og etter rengjøringsglasset

Hvis sitronsaft irriterer sensitiv hud, bytt den ut med oransje. 1 ss. l. sodavann 1 ts. væske, som gjør det mulig å oppnå en tykk konsistens. Grub ansikt, la i 20 minutter. Vitamin C som er inneholdt i saften, vil gjøre huden skinnende og til og med ut huden, og syrene vil oppløse urenheter og gjøre porene mindre merkbare.

Bruk følgende blandinger for bleking:

 • med tomatjuice (1 ts. brus per 1 ss. l.);
 • med jordbær (1 revet mellomstor bær for 1 ts. brus).

De naturlige produktene som utgjør det inneholder stoffer som forsiktig fjerner døde celler. Kombinere de fysiske effektene av brus med kjemikalie, vil du oppnå ønsket fremgang.

Hvordan fjerne poser under øynene

Vil du gjøre ditt utseende skinnende helse? Å vite hvordan du rengjør ansiktet ditt hjemme med brus og glatte poser under dine øyne, vil du takle oppgaven:

 1. Bland komponenten med vann i like deler.
 2. Legg til blandingen finmalt havregryn (1/6 av volumet av pastamassen). Forsiktig spre seg over huden, unngå kontakt med øynene.

Etter 5 minutter vask rester og nyt resultatet!

Hvordan lage en maske for tørr hud

Hvis du er blant eierne av tørr hud, rengjør ansiktet ditt med brus på vanlig måte, ikke lykkes. Fordi det tar bort fuktighet, kan problemet ditt bli forverret. For å forhindre denne utviklingen, bland soda og honning (1: 2). Eksponeringstiden er 15 min.

Prøv og alternativ måte:

 • ta 1 ts. olivenolje og tilsett 0,5 ts. honning;
 • legg til 1 ts. soda;
 • bland og behandle problemområder eller hele ansiktet.

Tillat 10 minutter å jobbe. Med en ukentlig gjentakelse av prosedyren, vil resultatet ikke ta lang tid.

For å se med egne øyne hvordan du skal rense ansiktet ditt med brus, se videoen. Du og observere prosessen med rensing, og sørg for resultatene:

Hvordan ta vare på ansiktet ditt etter rengjøring

Hvis du vil konsolidere effekten og roen dekslene som kan bli røde etter prosedyren, lager en maske av leire. Hennes pulver er fortynnet med vann, påført huden og igjen å tørke, men noen kvinner klager over den påfølgende tørrhet. For å unngå ubehag, må du vaske av masken mens massen er fortsatt våt.

Til slutt påfør en fuktighetskrem med en lett tekstur. Det er bare å bruke det jevnlig, siden bruset berøver integumentet av nødvendig fuktighet.

Midler med en tilgjengelig ingrediens er gode, og det faktum at deres bruk ikke krever mer kompleks omsorg.

Mulige komplikasjoner

Til tross for fordelene kan bruken av hjemmemedisiner gå inn i skade. Blant bivirkningene merker du følgende:

 • utseendet av rødhet og betennelse;
 • økt utslett.

For å unngå ubehagelige fenomener, test for individuell intoleranse og overvåke tilstanden til integumentene etter prosedyrene.

konklusjon

Selv om skjønnhetsbloggere anbefales å bruke brus hjemme, vet dermatologer at risikoen for komplikasjoner forblir høy. Hvis du bestemmer deg for å rengjøre, les kontraindikasjonene og følg instruksjonene. Ikke hold masken på ansiktet for lenge, i håp om å øke effekten, fordi intensiv tiltak vil føre til utslett.

Soda forbedrer tilstanden til huden, men med langvarig bruk reduseres effektiviteten. Men hun vil komme til redning når du trenger å rette opp situasjonen, men det finnes ingen verktøy for hånden. Ikke misbruke rensingen, gi opp høye forventninger, og resultatet vil ikke skuffe.

Flere Artikler Om Typer Acne