Koker er en ubehagelig kroppsopplæring. Denne betennelsen i huden, som er ledsaget av utseende av pus, det ser ikke bare ubehagelig ut, men forårsaker også alvorlig smerte, provokerende feber. Hvis en furuncle brytes gjennom, må du være veldig forsiktig, fordi det er viktig å ikke smitte infeksjonen i et åpent sår, du må ordentlig ta vare på det.

Koker omsorg

Hvordan smelte en koking etter åpningen? Det er viktig å bruke spesielle formuleringer, fordi åpningsprosessen kan ledsages av alvorlig smerte, uten behandling vil helbredelsesprosessen bli lang.

Dette er fulle av ikke bare alvorlig smerte, men også det faktum at komplikasjoner kan gå hvis pus kommer under huden, det kan spre seg gjennom blodet. I dette tilfellet er det fare for at infeksjonen vil spre seg gjennom hele kroppen. I sin tur er dette fulle av at en person blir syk med furunkulose, og dette er allerede en ganske alvorlig sykdom, som det er ekstremt vanskelig å kjempe.

Egnet til behandling av kokinger før du åpner den. Vishnevsky salve eller ichthyol salve, vil kok under påvirkning bli bedre moden. Det er viktig å lage kompresser slik at de passer godt til koker og ikke beveger seg ut.

Kok etter åpning

Etter at det er oppdaget at pus frigjøres, må den fjernes. Men i intet tilfelle skal dette gjøres med bare hender, en bomullspinne er egnet for dette, som er fuktet i alkohol. Et åpent furunkel ser ut som et moderat blødende sår. Det er viktig å behandle såret med hydrogenperoksid umiddelbart. Dette vil eliminere muligheten for at infeksjonen igjen vil komme inn i kroppen, og tilbakefall kan unngås.

Selv om purulent kjerne allerede er fjernet, slutter behandlingen ikke der. På dette stadiet kan du også bruke Ichthyol salve eller akne krem ​​Baziron. Slike kompressorer vil gjøre det mulig for såret å helbrede raskere. Det er mulig å smøre et furuncle med Vishnevskys salve, det bidrar også til å helbrede såret. Men enda bedre bidrar til helbredelsen av sårsalve kalt "Levomekol." Sammensetningen av denne salven inkluderer et antibiotikum, hvis virkning er rettet mot å suge rester av pus fra såret og fremme sin hurtige helbredelse. Takket være denne salven kan du beskytte deg mot et arr eller arr etter et furuncle.

Slike kompressorer bør fortsette i ca 4 dager etter at kokerbryteren er gått. Underbehandlede kokter blir ofte ledsaget av et tilbakefall, fordi det er svært viktig å bruke salver.

Viktige tips

Det er flere tips for omsorg for en åpnet koker. Mange lurer på: er det mulig å smøre koking med grønn maling. Og dette er det første tipset: I intet tilfelle skal dette gjøres. Og dette gjelder ikke bare Zelenka, men alle "coloring" -løsninger, inkludert:

Når han refererer til en lege, kan han ikke forstå størrelsen på seglet. Dette er fulle av at diagnosen kan være forsinket, prosessen vil starte, og alvorlige komplikasjoner vil begynne å utvikle seg.

Åpnet furuncle bør ikke dekkes med noe. Det er nødvendig i førstehjelpsutstyret å ha et bandasje eller en steril klut. Du kan ikke bruke noen filler som ligger ved hånden. Dette er fulle av dannelsen av en annen infeksjon. Bandasje kan festes med tape.

Det er en oppfatning at bedre antibiotika bidrar til bedre healing.

Det er forbudt å svømme med koker, som åpnet. Selv en liten mengde vann på såret kan skade. Du kan ikke jobbe med slike purulente sykdommer. For kokingstiden er det bedre å ta sykefravær, spesielt hvis arbeidet er forbundet med barn eller med kjøkkenet. Pus skal ikke komme inn i maten.

Ta hensyn til holdbarhetens holdbarhet. Ethvert stoff kan ikke brukes etter utløpsdatoen, ikke et unntak, og dette tilfellet.

Videoen detaljer om denne purulent utdanningen og hvordan du skal ordentlig ta vare på ham. Slike tips vil takle sykdommen mye lettere.

Det er viktig å nøye overvåke den resulterende kjelen, for ikke å gå glipp av øyeblikket når det vil briste. Og om dette i mer detalj her. Med riktig og ordentlig forsiktighet vil såret helbrede raskt og forårsake lite ubehag. I tillegg vil kun forsiktig omsorg bidra til å unngå arr eller arr.

Metoder for å åpne kjelen

Koket i ansiktet er en purulent formasjon, hvor årsaken er den anaerobe bakterien - Staphylococcus aureus. Ofte utføres behandling kirurgisk på sykehuset.

Å selvmedisinere og forsøke å bli kvitt absessen alene er fulle av ubehagelige konsekvenser.

Foto 2 - Det anbefales ikke å åpne kjelen alene

I tillegg er det noen ganger vanskelig å åpne en abscess uten anestesi på grunn av pasientens høy følsomhet for smerte.

Foto 3 - Koking åpnes under anestesi

Hvordan åpne furuncle hjemme?

Advarsel! Det er strengt forbudt å åpne opp kuler. Så du øker risikoen for infeksjon av det resulterende såret, utviklingen av kjelen og anvendelsen av alvorlig helsefare, opp til septisk fare.

Foto 4 - Ikke åpne kjelen hjemme

Det eneste åpne spørsmålet: Hvordan smøres før åpningen? Når du kontakter sykehuset, vil legen utføre de nødvendige diagnostiske prosedyrene og fortelle deg hva du skal gjøre med kjelen før og etter obduksjonen, samt avgjøre når det er bedre å åpne den.

Foto 5 - Legen vil fortelle deg hva du skal håndtere

Legen ved den første fasen foreskriver ichthyol salve eller Vishnevsky salve. Sammensetningen av disse medisinene bidrar til tidlig modning av kjelen og påvirker hvor mange dager absessen åpnes.

Hvordan koker du?

En koke er en betennelse i hårsekkene som sprer seg til nærliggende vev. Det kan medføre mye ulempe for pasienten og dessuten være en alvorlig trussel mot helsen.

Foto 7 - En kjele oppstår på hårete deler av kroppen.

Derfor er det så viktig å vite hva du skal gjøre til pasienten hjemme, slik at en abscess raskt brøt igjennom og hvordan du kan hjelpe såret til å bli raskere.

Foto 8 - Koker - en alvorlig trussel mot helse

Det er best å lage en koker umiddelbart, kontakt en spesialist som vil foreskrive den gjeldende behandlingen for å unngå ubehagelige konsekvenser.

Foto 9 - En akutt appell til legen vil spare fra komplikasjoner

Dette er spesielt viktig å gjøre hvis kjelen ikke går i stykker i lang tid. Spesialisten kan foreskrive et antiseptisk middel, for eksempel ichthyol salve, skapt på grunnlag av urte ingredienser. Ichthyol skaper på overflaten av huden en tett oljeaktig film som irriterer nerver, stimulerer blodstrømmen til abscessområdet.

Foto 10 - Hvis kjelen ikke går i stykker i lang tid, bør den stimuleres.

Alt dette bidrar til den hurtige modningen av abscessen, med den etterfølgende penetrasjon, utgangen til utsiden av det purulente innholdet og, viktigst av alt, kjernen av furuncle. Vishnevsky salve har en lignende effekt.

Foto 11 - Vishnevsky salve og Itiol fremmer modning av mage

Det er viktig! Det anbefales ikke å ta en avgjørelse om hva som skal knyttes til området av en abscess. Hvis kjelen ikke går gjennom hva du skal gjøre, vil den erfarne spesialisten av medisinsk institusjon fortelle.

Hvordan klemme kjelen og om det kan gjøres?

Mange tror at hvis en abscess opptrer på huden, kan den klemmes ut og glemme problemet. I tillegg prøver mange å forklare hvordan man skal presse suppurasjonen riktig. Klemming er imidlertid ikke løsningen. Push-abscess er strengt forbudt.

Foto 12 - Det er forbudt å trykke på absessen

Det er flere grunner til dette:

 • når det utsettes for trykk på abscessområdet, er det høy sannsynlighet for at en del av det purulente innholdet vil trenge inn i blodet, som er fylt med spredningen av betennelse og til og med sepsis; Foto 13 - Når du klemmer kjelen, kan smitten komme inn i blodet.
 • manglende overholdelse av hygieniske krav, som ved åpningen av absessen er lik hygieniske og hygieniske opphold på operasjonen, kan infeksjon bli introdusert i det åpne såret; Foto 14 - Infeksjon kan komme inn i et åpent sår når man selv åpner et sår
 • Selv med en vellykket åpning av abscess og riktig desinfeksjon, forblir risikoen for penetrering av patogeninfeksjonen i blodet høy, noe som kan føre til utvikling av furunkulose - sykdommen er ekstremt vanskelig å behandle. Foto 15 - Furunkulose kan utvikle seg

Dette er ikke en komplett liste over grunner til hvorfor du ikke kan presse sår, og derfor bør det ikke oppstå spørsmål om det er mulig å klemme seg.

Hva skal jeg gjøre hvis det oppstår en svulst i ansiktet eller kroppen? Er det mulig å klemme det med hendene eller trenger du spesielle verktøy for dette? Det er best å konsultere en erfaren hudlege for råd. Legen vil svare på alle dine spørsmål og forklare om du kan presse kjelen.

Kok ikke åpnet: hva skal jeg gjøre?

Noen ganger koker det ikke og åpner ikke. Hvorfor skjer dette og hva skal man gjøre med purulent formasjon under huden? Hvis kjelen ligger i de dype lagene i huden, eller prosessen med modning fortsetter sakte - det bryter ikke i lang tid. Samtidig stiller pasienten et spørsmål: Kan en sliten abscess passere uten å bryte, eller vil det være nødvendig å søke hjelp fra et helsefasilitet?

Foto 17 - Koker er internt

Å konsultere en lege i dette tilfellet må fortsatt. Hvis kjelen er moden, men ikke bryter, må den åpnes kirurgisk, det vil rydde såret fra pus, og et bandasje må påføres. Ellers vil legen foreskrive medisiner for rask modning av abscessen, som tidligere har forklart for pasienten hvor mye denne typen formasjon er modning og hvordan å akselerere denne prosessen.

Foto 18 - Interne koker fjernet kirurgisk

Kirurgisk fjerning av kjelen

Er det nødvendig å fjerne furuncle kirurgisk dersom absessen ikke bryter seg selv? Selvfølgelig Mange pasienter er interessert i spørsmålet om hvor de skal vende med dette problemet. Du bør kontakte enten en hudlege eller en kirurg direkte. Du kan også komme til distriktsterapeuten som bestemmer videre handlingsplan.

Foto 19 - Med koker kan du kontakte en kirurg, terapeut eller dermatolog

Kirurgen har tilstrekkelig erfaring og vet hvordan man fjerner kjelen riktig og hvordan man fjerner pus fra såret for å forhindre spredning av infeksjon og inngangen av pus inn i blodet.

Foto 20 - Kirurgen fjerner kjelen i henhold til reglene

Fjerning av abss kirurgisk utført i flere stadier. Oftere utføres operasjonen for å fjerne kjelen under lokalbedøvelse. Såret etter fjerning behandles med et antiseptisk middel, deretter utføres ligering etter fjerning, ved bruk av salver basert på tetracyklin, kloramfenikol, sink og andre stoffer.

Bilde 21 - Fjerning skjer i flere stadier

Hvordan å gjøre dressings og hvor mange er på sykehuset etter kirurgisk fjerning av abscessen - legen vil forklare. Du kan også diskutere med ham hvor lenge såret healer og hva du kan forvente i ditt spesielle tilfelle.

Foto 22 - Etter fjerning vil kirurgen gi anbefalinger

Hvordan kutte på sykehuset

Furuncle er kuttet av en erfaren kirurg eller dermatolog. Forbehandling av lokalisering av abscess med en antiseptisk løsning. Deretter fjerner legen området med bedøvelse.

Foto 23 - Lokalbedøvelse er plassert før kjelen åpnes.

Operasjonen innebærer åpning av abscess ved hjelp av et spesielt skarpt instrument. Koker du må forsiktig pierce, og deretter fjerne det purulente innholdet. Noen ganger må du tømme såret.

Foto 24 - En kjele åpnes med en skarp gjenstand.

Advarsel! Kirurgi er praktisk talt den eneste måten å bli kvitt dette problemet.

Hva skal jeg gjøre når kjelen brister?

Hvis en abscess brøt, er det nødvendig å følge fullstendig utslipp av purulent innhold. Ikke alle pasienter vet hva de skal gjøre neste gang. Åpnet, og hva du skal gjøre med et åpent sår - legen vil forklare når du kontakter klinikken.

Foto 25 - Kjelen kan åpnes av seg selv.

Da absessen åpnet på egenhånd, flyttet pusken bort, men kerne av furuncle kom ikke ut - det er ikke nødvendig å snakke om hvor lenge såret helbreder. En slik abscess helbreder ikke bare lenge, men gjenopptas igjen etter en stund.

Samtidig kan stedet for en abscess periodisk hindres av tynne lag av epidermis, og deretter brytes igjen.

Foto 27 - En non-healing furuncle vil hele tiden plukke opp

Ikke-helbredende furuncle kan bare behandles på sykehuset, ved enkel kirurgisk inngrep.

Legen vil også forklare:

• hvordan man behandler et sår etter utpakking av innholdet;
• hvordan å påføre et bandasje
• hvilke legemidler er best brukt
• hvor mye tid går før fullstendig helbredelse, etc.

Hvor mye betennelse går gjennom, avhenger av riktig behandling av såret, graden av vevskader, kroppens immunfunksjoner og andre faktorer. Ingen kan fortelle deg nøyaktig hvor mye en abscess helbreder etter åpningen.

Advarsel! Hvis kjelen ikke går over en måned eller mer, er det nødvendig med ytterligere behandling under tilsyn av en spesialist og mulig gjentatt kirurgisk inngrep.

Foto 28 - En lege vil fortelle deg hvordan du kan kurere

Hvordan helbringer kjelen etter åpningen?

Behandling av koker kan ta lang tid. Slik behandler du kjelen og hvordan du behandler såret etter åpningen, bør det avklares med en spesialist. Hvor lenge regenereringsprosessen tar og hvorfor såret ikke heler, avhenger i stor grad av at behandlingen er riktig.

Foto 29 - Hvis omsorget er riktig, vil såret raskt helbrede.

I tillegg, hvis behandlingen ble utført dårlig, var salven feil valgt, stedet for magesåret, såret ikke helbredet, eller punkteringsstedet er hovent, en klump eller segl gjenstår etter operasjonen - tilstanden kan utvikles, forandres til ny form og spres seg til nærliggende vev.

I denne situasjonen anbefales det å kontakte en lege umiddelbart. Spesialisten vil spesifisere hvor mye såret healer, hvordan helbredelsen fortsetter, utføre de nødvendige diagnostiske prosedyrene og endre planen for videre behandling, tatt hensyn til ineffektiviteten til den valgte terapien. Det er ikke utelatt gjenåpning av kjelen.

Foto 31 - En lege vil velge en effektiv behandling

Hvor lenge koker helbreder i dette tilfellet avhenger av en rekke faktorer. Selv legen, som observerer hvordan såret helbreder, er ikke alltid i stand til å nøyaktig forutsi utviklingen av situasjonen og gi svar på dette spørsmålet.

Foto 32 - Det er vanskelig å bestemme hvor mye såret vil helbrede.

Furuncle på arret

Furuncle er en inflammatorisk prosess lokalisert i hårsekkene. Fordi det arte området er dannet av bindevev og mangler hårsekk, så vel som svette og talgkjertler, kan det ikke oppstå en furuncle over arret.

Foto 33 - Det kan ikke kokes på arret

Imidlertid kan det i området av arr oppstå andre purulent-inflammatoriske formasjoner, som naturligvis krever behandling. Hvordan fjerne abscess, og hva som forårsaker betennelse - fastslå den behandlende legen.

Foto 34 - Det kan være andre betennelser i arret.

Hvordan fjerne et arr etter en koke?

Ofte er pasienter som har opplevd alvorlige former for koke, bekymret for spørsmålet: hvordan bli kvitt arr? Etter helbredelse av såret fra kjelen dannes et mørkt sted. Også hull fra koker på huden kan se ut som små pits, ikke forskjellig i farge fra andre hudområder.

Foto 35 - Mørk flekk etter furuncle Foto 36 - Hull på huden etter furuncle

Det er mulig å fjerne en rød flekk fra bare helbredet ved hjelp av medisiner. Til dette formål brukes kremer og salver, spesielle formuleringer med vitaminer og kollagen, som bidrar til rask regenerering.

Foto 37 - Salve med kollagen vil bidra til å bli kvitt arr

En svart flekk er allerede en praktisk dannet arr dannet av bindevev og har ofte en liten depresjon. For å forstå sporet av hvordan du fjerner den helbrente kjelen, må du konsultere en kosmetolog eller en erfaren hudlege.

Foto 38 - Beautician vil fortelle deg hvordan du fjerner et arr

Det er mulig både laserfjerningsmetoder, sliping og kjemisk peeling, mesoterapi og andre midler.

Foto 39 - Slipe vil hjelpe til med å bli kvitt arret

Hvordan klemme kokene?

Ansikt med et slikt ubehagelig fenomen koker eller furuncle, hvis uttrykt på språket av medisinske vilkår kan hver person. En liten, ikke farlig pimple kan forårsake mange problemer hvis du behandler deg feil. Maksimal nyttig informasjon og valg av riktig strategi for å bekjempe denne vanskeligheten, vil bidra til å unngå hendene til kirurgen.

Ekstrudering av kjelen skal gjøres med forsiktighet.

Kok - hva er det

En furuncle er ikke bare en stor pimple som bare gir estetisk ulempe, som de fleste som ikke er kjent med det, tror. Furuncle er en smertefull formasjon som skyldes betennelse i hårfollikel og sebaceous kjertel som ligger ved siden av den.

Inflammasjon oppstår som et resultat av penetrering av en bakteriell infeksjon i hårsekkelen, som oftest skyldes stafylokokker. Utsiden ligner en rød tuberkul, smertefull på palpasjon, i størrelse fra en liten ert til flere centimeter i diameter i spesielle tilfeller.

Hva er kroppsområdene mest utsatt for chirya? Du kan oppdage uønsket akne hvor som helst på kroppen, men oftest vises de i hårete sone og på steder som er utsatt for friksjon. Dette kan være nakken, lysken, baken, brystet og armhulen, samt ansiktet. Kilder av stor størrelse eller flere tilstøtende, spesielt dype og smertefulle kokter kalles karbuncler.

Det er flere stadier av utviklingen av kjelen:

 • Fase 1 Utseendet til en liten lysrød formasjon, dens diameter vanligvis overstiger ikke 0,5-2 cm.
 • Fase 2 Etter 3-4 dager vises et purulent "hode" i midten av formasjonen.
 • Fase 3 På dagene 4-7 går et furuncle gjennom. Denne prosessen er ledsaget av frigjøring av pus og koker kjernen - et lite område med grønt vev.
 • 4 trinn. Healing koker. I stedet er det oftest et arr.

På furunklene er det ofte arr.

Hvordan bli kvitt koker

Spørsmålet "Er det mulig å klemme seg?" Folk spør ganske ofte. Og i de fleste tilfeller vil svaret på det være entydig - i intet tilfelle! I mange tilfeller koker de seg selv, uten ytterligere behandlingstiltak. Men det er også vanskelige tilfeller når kirurgisk inngrep er uunnværlig.

Før du klemmer absessen, må du sørge for at den er moden og er i ferd med å bryte. Definitivt ikke klemme eller piercing umoden koke. Slike handlinger kan føre til motsatte resultater - spredning av infeksjon, alvorlig betennelse og forekomst av komplikasjoner.

Kuldens modenhet bestemmes av tilstedeværelsen av et hvitt purulent hode på toppen, fraværet av rødhet rundt det og forsvinner av smerte.

Koking kan nå lengre tid, men du kan prøve å øke hastigheten på denne prosessen med enkle handlinger:

 • fest til stedet for chiria aloe pulp;
 • bruk salver som fremmer å trekke pus til overflaten - Vishnevsky salve eller ichthyol salve;
 • Påfør en komprimering fra bladene av en gylden mustasje.

Aloe-masse vil øke hastigheten på oppkoking av kjelen

Hva å gjøre hvis en koke vises

Jo før du tar hensyn til problemet, jo flere sjanser kommer du lett til å håndtere. Hva om koker bare brygger? Etter å ha merket kjelen kan du utføre en liste over følgende tiltak for å lindre tilstanden:

 1. Smør kjelen med antiseptisk. For å gjøre dette kan du bruke den som er til stede - hydrogenperoksid, fukortsin, miramistin, jod eller alkohol.
 2. Reduser kontakt med inflammet overflate av huden - ikke riper, ikke våt den. Om mulig, minimer kontakt med klær for å forhindre spredning av infeksjon.
 3. Ved å bruke en komprimering med ichthyol salve, aloe eller andre lignende midler til å koke, kan du øke hastigheten på utladningen av pus.
 4. Etter at absessen ble åpnet, er det nødvendig å spore om innholdet var helt frigjort. Hvis du er i tvil, er det bedre å påføre et bandasje med hypertonisk løsning eller Vishnevsky salve.
 5. Det er nødvendig å bruke antiseptika etter utslipp av purulent innhold. Dette vil garantere utelukkelse av re-infeksjon og akselerere helbredelsesprosessen.

Ofte er det et arr på kjelen. Ved å bruke absorberbare salver etter at kokskorpen er forsvunnet, vil det bidra til å unngå en lignende skjebne.

Miramistin - et utmerket antiseptisk middel

Når skal du søke medisinsk hjelp

I de fleste tilfeller kjører kjelen på egenhånd over tid. Men du må også kjenne listen over samtaler som indikerer behovet for å søke hjelp fra en kvalifisert lege. Ofte kan du trenge hjelp av en kirurg.

Hvis du merker noen tegn fra det følgende, må du vente på medisinsk hjelp uten forsinkelse:

 • Kjernen i kjelen har ikke dannet seg innen 3-4 dager.
 • Stor smerte og indurasjon av neoplasma.
 • Under huden merkbart store mengder purulente formasjoner.
 • Dårlig helse og feber i løpet av kokingstiden.
 • Merkbare røde striper som divergerer i forskjellige retninger fra sentrum av chirya.
 • Etter noen dager var det ingen endring på stedet for betennelse.
 • Hvis stedet for utslett - hodet, nakken, kjønnsorganene.
 • Gjentatt tilfelle av chirya. Da kan vi snakke om furunkulose, som vil kreve en omfattende undersøkelse med etterfølgende behandling.

Forsømmelse av rettidig medisinsk behandling kan håndtere et betydelig slag for helsen til hele kroppen.

Når du kan klemme kjelen

Appell til kirurgen ville være hensiktsmessig for koker av stor størrelse eller med et komplisert kurs. Ved å bruke lokalbedøvelse, under sterile forhold vil han utføre de nødvendige manipulasjonene for å redde pasienten fra sitt problem. Når modningen av furuncle går uten komplikasjoner, kan du selvstendig bistå i behandlingen ved hjelp av følgende handlinger:

 • Når kjelen er moden, har purulent innhold vist seg på overflaten, det er verdt å bruke en tørr dressing for å begrense kontakten med klær og unngå skade.
 • Hvis kjelen er åpen, må du forsiktig fjerne kork og pus som kommer opp. Deretter bør du påføre et bandasje med salve eller saltvann. Det anbefales ikke å berøre resten av kjeleinnholdet.
 • Kokhulen, etter frigjøring av purulente formasjoner, skal vaskes med peroksid eller andre antiseptiske midler for å forhindre infeksjon.

Åpnet furuncle med purulent innhold på overflaten

Hvordan klemme en abscess (koke) riktig

Er det mulig å presse en koker hvis den har modnet og brast? En full moden kjele kan presses ut uavhengig, og overholder visse forhold:

 1. Behandle kjelen med et antiseptisk middel, du kan bruke alkohol til disse formålene.
 2. Vask og sanitér hendene grundig. Sterilitet er hovedassistenten i den vanskelige oppgaven å håndtere hudsykdommer.
 3. Det er nødvendig å trykke fra kanten av kjelen, og gradvis komme nærmere midten.
 4. Det er bedre å rengjøre den utskilles ved hjelp av en bomullspute, behandlet med en antiseptisk løsning.
 5. Det er nødvendig å fjerne purulent innhold inntil en bloddråpe kommer fra kjelen.
 6. Et dypt hull, vanligvis med jevne kanter, vil være et tegn på at handlinger har blitt tatt riktig.
 7. Dypning etter kjelen skal vaskes med hydrogenperoksid for å rense såret fra mulige smittsomme rester.

For raskeste helbredelse kan såret fylles med levomecolene salve og festes med bandasje.

Hvis prosedyren utføres på riktig måte, vil kokepunktet tørke ut og forsvinne om noen dager. Når ekstrudert furuncle rødmet og en hard klump dannet på plass, kan det bety at pus ikke kom helt ut. Ytterligere selvbehandling er usannsynlig å føre til en positiv slutt, og forstyrre også utstrømningen av pus og blodsirkulasjon.

I dette tilfellet ville den beste løsningen være å påføre en komprimering på det skadede stedet og videre behandling til en lege.

Den farligste kan være fjerning av kjelen på ansiktet på grunn av sin nærhet til hjernen. Dette er fulle av utviklingen av slike farlige sykdommer som encefalitt, meningitt og trombose.

Før ekstruderingskoker må behandles med alkohol.

Funksjon for å rense huden etter furunkulose

Uavhengig presse kjelen - en veldig vanskelig oppgave. Hvis, etter å ha klemmet på kjelen, det oppstår et lite rødaktig utslett rundt det, kan det indikere infeksjonens spredning. For å unngå utvikling av furunkulose, trenger du så snart som mulig å søke medisinsk hjelp. Behandlingen av denne sykdommen er ganske lang, dyr og ikke den mest behagelige prosessen.

Konsekvenser av feil ekstrudering av koker

Mange legger ikke vekt på slike mindre detaljer som kviser på kroppen. Hva vil skje hvis du klemmer kjelen feil? Konsekvensene av slike manipulasjoner kan være svært beklagelige:

 1. Trykket på den umodne kjelen kan øke hevelse og betennelse, patogene mikroorganismer spredt seg til andre deler av kroppen.
 2. Klemt, purulent utslipp kan få på husholdningsartikler og til andre mennesker.
 3. Hvis sterilitet ikke overholdes, kan pus komme inn i øynene, slimhinner og forårsake en rekke sykdommer.
 4. Kontakt av pus på sunn hud kan utløse utviklingen av furunkulose.

Ved utilsiktet skade på kjelen er det stor sannsynlighet for infeksjon i sirkulasjonssystemet og videre spredning til andre organer og systemer.

Et skadet furuncle kaster en infeksjon i blodet.

Tradisjonell medisin vil hjelpe til med behandling av

Du kan prøve å bli kvitt uønskede lesjoner på huden ved hjelp av populære metoder og betyr:

Honningkake

En spiseskje honning blandes med en liten mengde mel, til konsistensen av vassel. Legg honningmassen på kjelen og fest den med et bandasje.

Løk bake og kutt i halvparten. Fortsatt varm grønnsak festes til koker og festes med et bandasje.

Banan

Plantain leaves. Denne planten har en bakteriedrepende effekt. Det er nok å vaske ut flere blader og legge seg til problemstedet, og fikse det med et bandasje.

Brewer's Yeast

Et positivt resultat kan oppnås ved å bruke tørr brygger gjær, som også kan fungere som et forebyggende tiltak mot abscesser.

Aloe Vera

Aloe hjelper til med behandling av chirya. Det er nok å kutte et nytt blad av denne planten og fikse det på problemområdet i huden.

Du kan bruke sølvvann for å fremskynde helingsprosessen.

Som et middel, kan rugbrød brukes. For å gjøre dette må det tygges til en homogen masse og dekke den med koker. Denne metoden var utbredt i gamle dager på grunn av tilgjengeligheten.

Å bestemme seg for å bruke en av de populære metodene, må du være tålmodig, fordi de ikke gir et lynresultat. Alle handlinger må utføres metodisk, regelmessig endring av kompresser og bandasjer.

Før du klemmer kjelen selv, må du veie alle mulige farer. Helse er den mest verdifulle tingen en person har, og å sette ham i fare er ikke den mest korrekte tilnærmingen. Du kan løse problemet med å eliminere kjelen raskt og uten konsekvenser i en medisinsk institusjon, og overlate helsen til en kvalifisert, erfaren doktor.

Trenger jeg å pierce absessen dannet? Eller er det bedre å smøre salve?

N-ja, hyggelig nok.

Men "i starten" er det sjanser til å takle denne dårlige fyren med ganske humane metoder. Vi tar en alkoholholdig løsning av jod, en tannpirk (eller en finskarp kamper), pakk en liten ball med bomullsull (ca. 2 mm i diameter) ved tippen, dunk denne "penselen" i jod og smør absessen. Spotdiameteren er omtrent en centimeter. Til svart. 3-4 ganger om dagen. Det er vanligvis nok to eller tre dager - avhengig av nederlag av stafylokokker.

Huden på dette nettstedet, selvfølgelig, brent. Men dette er en veldig liten pris å betale for gleden av å ikke ha en størrelse på en dues egg eller hele nesteplassen til disse bjakene, for ikke å gå til kirurger for å åpne kjelen, for ikke å behandle sepsis.

Furunkul, som var i en alder av 13 år, etter en uke med behandling med Vishnevskys salve, lot et minne om seg selv i form av et komplett fravær av det subkutane laget. På dette stedet er et subkutant hull groped rett til muskelen. Og siden jeg ble lært denne "jodoterapi" - ikke et eneste arr, forlot alle 7 eller 8 stykkene uten konsekvenser.

Den gylne regelen: ingen ekstruderinger. Du trenger ikke å ydmyke stafylokokker ved å spre det, og selv uten vår hjelp kan det spre seg gjennom kroppen. Hva er den mest ondsinnede: Du kan rolig sette stafylokokker på ansiktet med egne hender. Fiende vil ikke ønske.

Det som skal gjøres for å gjøre koker pause raskere

Hva skal jeg gjøre hvis kjelen brøt?

Koker, eller som de kalles koker, åpnes uavhengig om 10 dager etter forekomsten. For å sprøyte kjelen raskere, bruk antiseptisk, men ikke gjennombor med kjelen med en nål eller klem som en pimple. Hvis kjelen ikke går i stykker etter to uker - dette er en grunn til å kontakte medisinsk institusjon for hjelp.

Brytningen av furuncle er den "logiske" ferdigstillelse av denne hudformasjonen.

Hva er faren for en sprengende koking?

Kok er en akutt smittsom betennelse i hårsekkene. Det er forårsaket av Staphylococcus aureus. Bakterien kommer inn i kroppen gjennom sår eller som følge av dårlig hygiene. Klemme kjelen, som en vanlig kvise, med to fingre, er det en risiko for å sette infeksjonen på sunn hud rundt betennelsen, eller skyve den videre inn i de dypere lagene av epidermis. Ved å bli enda dypere, går stafylokokker inn i blodet, infeksjonen sprer seg over hele kroppen og kan forårsake:

De farligste betennelsene i ansiktet er pannen, nesen og nasolabial trekant. Pus fra seglet sammen med blodbanen kan gå rett til hjernen. Slike betennelser krever behandling bare på sykehuset. Når kjelen har brist, må du tilbringe litt tid for å se en lege og ta antibiotika. Når det oppstår koker på kroppen, er det ikke nødvendig med sykehusinnleggelse, du kan få hjemmebehandling.

Hva skal jeg gjøre når en koker vises?

De første tegn på utseendet av en koke er rødhet i huden på stedet for betennelse, vevet blir tett, hovent, smerte og kløe blir følt under palpasjon. På den tredje og fjerde dagen begynner furuncle å modne, en hvit, purulent stang fremstår på rødhetsstedet, som er synlig for det blotte øye. Det er en jerking smerte - suppuration oppstår inne i betennelsen. For å unngå spredning av infeksjon, må huden rundt kjelen behandles med alkohol eller "klorhexidin". Furuncle selv kan smøres med jod de første dagene for å lindre betennelse. I dette tilfellet er det strengt forbudt:

 • på egenhånd for å drikke antibiotika;
 • varme stedet for betennelse;
 • kjør igjennom.

Tilbake til innholdsfortegnelsen

Kok behandling

Behandlingen av koker er rettet mot å akselerere frigjøring av pus og forhindre arrdannelse.

Hvis kjelen har åpnet og pus slippes ut, må du sørge for at det ikke er stang i såret, og vask det med hydrogenperoksidoppløsning. Behandle burstkoker med en gasbind eller et stykke bandasje dyppet i peroksid. Vata i dette tilfellet vil ikke fungere, fordi partiklene kan forbli i såret og føre til gjentatt suppuration. Det er nødvendig å flytte tampongen fra midten av hulrommet til kantene. Etter påføring av et bandasje med et antibakterielt middel. Når kjelen brøt, bør du ikke knuse den, pus skal drenge seg selv.

Når kjelen vil briste for å bruke Ichthyol salve eller Vishnevsky balsam, bør du ikke. Preparatene inneholder komponenter som kan føre til tilbakevending av såret. Som antibakterielt middel er det bedre å bruke Levomekol. Hvis koker på ansiktet har brist, er det nødvendig å se lege.

Når pus er fjernet, og smerten og hevelsen fortsatt er igjen, betyr det at kjernen fortsatt er i såret. I dette tilfellet, for å rydde opp kjelen må du besøke en hudlege og muligens en kirurg. For å forhindre spredning av infeksjon, kan legen foreskrive antibiotika. Når innholdet i kjelen er fjernet, dannes et dypt sår på plass. Det må behandles med sårheling og ikke å skrelle. I noen tilfeller forblir en litt synlig arr i stedet for kjelen. Når furuncle ikke går gjennom i lang tid, øker ikke i størrelse, men fortsetter å skade - dette er en grunn til å konsultere en lege.

Hvordan koker du pause raskere?

Ved normal betennelse bør kjelen brytes igjennom om 10-14 dager. For at furuncle burstes raskere, bør forseglingen behandles med antiseptiske midler, og forandre dressingen 3-4 ganger om dagen. Som hjelpemiddel kan du vaske med avkjøling av celandine, calendula. Hvis kjelen ikke går i stykker, gjør det vondt - du må besøke en hudlege. Husk at når det oppstår betennelse, bør du ikke stole på populære metoder og bruke bestemors oppskrifter, siden dette er en kompleks infeksjon med alvorlige komplikasjoner. Trenger å besøke en hudlege for råd. Legen vil undersøke betennelsen og velge den mest hensiktsmessige behandlingsmetoden.

0 475 visninger

Du kan også være interessert.

Hva vil bidra til å akselerere modningen av koking

Om furuncle skrevet i detalj i medisinsk katalog, og på sidene av populære magasiner. Men når en rød segl vises på kroppen utad som denne sykdommen, forstyrrer panikk sinnet. Blant pasienter er et presserende spørsmål: "Hvordan akselerere modningen av en kjele?" Uten å vite det riktige svaret, presser folk en koking. Hvordan er dette farlig, og hvilke tiltak å ta for å akselerere?

Koket kan ikke presses ut, men du kan få dem til å motnes raskere

Hva trenger du å vite om koker?

Furuncle (også kalt chirie) er en purulent betennelse i epitelet. Infeksjon er forårsaket av Staphylococcus aureus. Når patogenet kommer i positive forhold for seg selv, begynner den å formere seg aktivt, og gradvis bli patogen. Inntil gunstige forhold inkluderer:

 • redusert immunitet på grunn av langvarig sykdom eller mangel på vitaminer;
 • likegyldighet til personlig hygiene;
 • tilfeller av overdreven svette;
 • nervøse opplevelser, vanlig stress;
 • uttømming av kroppen som et resultat av virussykdommer, veneriske sykdommer;
 • klimaendringer, etc.

Kjelen gir mye trøbbel, for i ferd med modning er den fylt med pus, og du bør alltid sørge for at pus ikke brister innvendig. Purulent betennelse forekommer ofte i åpne områder av kroppen som er lett forurenset. Selv om det i praksis er forskjellige situasjoner der det kan dannes koker.

Smerte, hevelse, rødhet i det infiserte området av huden vil fortsette til kjelen åpnes og pus er renset.

Personer med overdreven svette er mer sannsynlig å ha koke.

Faser av utviklingen av kjelen

Det naturlige spørsmålet om pasienter: "Hvor mange koker modne?". Alle vil helst vil bli kvitt en kosmetisk feil som følge av utseendet av en koke. Gjennomsnittlig modes den opp til 10 dager. I løpet av denne tiden er det tre stadier av betennelse i kroppen:

Fase av formasjon - infiltrasjon

På infeksjonsstedet dannes en rød kvise, som ikke har klart definerte kanter. I begynnelsen er den dannet i små størrelser. Ripening furuncle forårsaker ulempe i lyse farger og svakt kløe. Gradvis vokser svulsten, hevelse øker, smerte er palpabel. Størrelsen på hevelsen avhenger av antall blodårer rundt chirya. Dannelsesperioden tar fra tre til fire dager.

Fase av reproduksjon av patogenet - suppuration

Et uttalt fremgang i utviklingen av stafylokokker-bakterier er dannelsen av pusdannelse. Koken anskaffer utseendet til en kegle, som er en purulent kjerne. Et hvitt hode er synlig på kanten av keglen, hvilke pasienter prøver å bryte seg gjennom på egenhånd ved å trykke eller piercing. Slike handlinger er forbudt. Ellers vil resultatet bli negativt. På suppurasjonsstadiet er det mulig å øke kroppstemperaturen og fysisk svakhet. Tilfyllingsstadiet varer også 3-4 dager. Det er lett å beregne at tidsintervallet fra utseende til modning er 7-8 dager.

Gjennombrudd og helbredelsesfase - sluttfase

Hvis det ikke var noen komplikasjoner i alle perioder, vil prosessen med å bryte gjennom purulent stang oppstå uten menneskelig inngrep. Den gule stangen skal lett separeres fra hudvevet. Etter 2-3 dager dannes et arr med en skorpe på det infiserte stedet, som snart vil forsvinne.

Som et resultat, med normal utvikling vil furuncle forsvinne etter en uke eller to. Men det er fare for kroppen når kjelen ikke modnes i lang tid.

Det er farlige symptomer for pasienten, som vil bidra til å eliminere kun spesialistlegen.

Symptomer fulle av negativ innvirkning på menneskers helse:

 • suppurationstrinnet ble forsinket i mer enn en uke, stangets leder kunne ikke danne seg i lang tid;
 • økning i furuncle mer enn 5 mm, pasienten reduserer ikke temperaturen og stopper ikke den uutholdelige smerten;
 • Andre purulente formasjoner dukket opp rundt furuncle, som førte til dannelsen av et karbunkul.

Hvis symptomene ovenfor vises, ta kontakt med sykehuset så snart som mulig. Den behandlende legen vil foreskrive tiltak for å akselerere modningen av kjelen, inkludert salver, antibiotika, folkemidlene.

Gjennombrytkoking bør skje uten menneskelig innblanding

Slik hjelper du å koke ut? Medisinering

Inntil kjelen er full moden, er det bedre å ikke røre sårpunktet, for ikke å bære infeksjonen, for ikke å skade. Leger (dermatolog, kirurg) hevder at det er nødvendig å vente på at kjelen brister seg uavhengig. Men når kjelen ikke modnes i tide, må han bli hjulpet ut. Dette kan gjøres både av narkotika og folkemetoder. For å unngå negative resultater, bør du alltid konsultere en lege.

For å gjøre koking moden raskere, bruker de i medisinsk praksis:

 1. Ultrafiolett bestråling.
 2. Chipping rundt kjelen med antibiotika.
 3. Bruk av salver som fremmer resorpsjon av pus.
 4. Bruken av dressinger og komprimerer med desinfeksjonsegenskaper.

Et kurs med ultrafiolett bestråling brukes til å koke akselerert deres modning. Denne metoden brukes sjelden, brukes i spesielt vanskelige situasjoner. Virkningen av strålene aktiverer suppuration, men kan også forårsake fullstendig utryddelse.

Chipping er det andre navnet "antibakteriell blokkade". De ty til det hvis smertefulle opplevelser skaper barrierer for normal vital aktivitet.

En populær og mindre farlig er metoden for å legge salver og varme komprimerer på et sårt sted. Avlastede salver bidrar til å myke det indre furuncle og trekke ut en purulent stang ut:

Disse midlene er virkelig effektive i kampen mot koker. Gauze dressings med påføring av salve akselerere frigjøringen av pus, fjern den inflammatoriske reaksjonen, desinfiser det stedet som er berørt av bakterier.

Egnet for å akselerere modningen av kjelen og den vanlige varmen komprimerer. En av dem kan være en hypertonisk løsning av natriumklorid. Det selges på apotek, du kan gjøre hjemme: bland 1 spiseskje salt og en halv kopp kokende vann.

Levomikol vil hjelpe kjelen til å modnes raskere

Forberedelser for rask modning av kjelen

Anbefalinger for bruk av narkotika:

 • når kjelen har åpnet, kan du ikke bruke ichthyol salve, for ikke å hindre frigjøring av pus;
 • tamponger med påført Vishnevsky salve skal ikke påføres koker som ligger på ansiktet;
 • bruk "Levomikol" når kjelen brøt, som et resultat av antiseptisk effekt, vil salven bidra til rask rensing;
 • med koker større enn 5 mm, kontakt lege, kirurgisk inngrep kan være nødvendig.

Hvis du er i tide for å bestemme furuncle og kontinuerlig overvåke ham, så blir det ingen komplikasjoner etter bruk av medisinbehandling. I tillegg må du observere kroppens generelle tilstand. Når temperaturen, kollaps, svimmer så snart som mulig, kontakt legen din. I dette tilfellet utføres behandlingen på et sykehus.

Slik hjelper du å koke ut? Folkemidlene

På spørsmålet: "Hva skal jeg gjøre når kjelen ikke modnes og ikke brister ut?" Svaret antyder tradisjonell medisin. Fordelene ved å appellere til folks råd er som følger:

 • I sammensetningene av salver og løsninger som bidrar til å åpne opp kjelen, brukes medisinske urter, hvor skaden er mye mindre enn fra de medisinske komponentene.
 • Stoffer som er nødvendige for hjemmeterapi er alltid til stede, så behandlingsprosessen blir ikke forsinket.
 • I henhold til anbefalingene fra legen, er enkelte komponenter valgt som passer til din sak (akselerasjon av modning, desinfeksjon, reduksjon av betennelse, etc.).
 • Konsekvenser (arr, brann) etter at de aksepterte folkemidlene ikke forblir.

Når problemet med å forsinke modningen av en koke på suppurasjonsstadiet begynte å modnes, ville hjemmelagde oppskrifter hjelpe til med å løse det. Blant folkemessige rettsmidler, salver, kremer er laget, eller urter brukes i naturlig form.

Knust hvitløk brukes til kompresser

Flere oppskrifter av komprimerer og salver:

 • Linnet stoff fuktet i vegetabilsk olje, gni med hvitløkgrøte til et tynt lag dannes. Fest en stripe med stoffet med den smarte siden innover. Fest kompressen til kjele, pakk med et bandasje eller gasbind. Hvitløk bidrar til å eliminere blokkaden for frigjøring av pus. Bytt bandasje to ganger om dagen.
 • Til to deler bakt løk, hakket, legg til en del av den gniede såpen. Bland alt opp til en eneste vekt. Smør tampongen og fest på sårpunktet, fest med en gips. En blanding av bakt løk og såpe vil akselerere kjørens modning og bidra til å rense den purulente absessen.
 • Et annet alternativ med bakt løk: kutt det i halvparten, ta innsiden til en furuncle, bandaged. Bytt pære regelmessig med et intervall på 3-4 timer. Det er tilrådelig å sette en nybakte grønnsak i varm stand.
 • For å øke hastigheten på utgangen av pus ut ved hjelp av fiken, dampet i kokende vann. Slurry av dampede fiken plassert i et stykke gasbind og prilazhivaem til koking.

Vi lager kremer fra medisinske urter:

 • En mulighet til å lage en medisinsk lotion for å forbedre kokerpusreaksjonen, er en gul film av furubarkgrener. Filmen er fylt med kokt vann. Deretter påføres et stykke det på sårpunktet og festes med et bandasje.
 • Bruk Kalanchoe blader eller kål. Påfør om natten, sikring med bandasje.
 • Vil hjelpe lotion av celandine, St. John's wort, coltsfoot og andre urter. Damp en tampong i varmt vann fra bryggede urter, legg det på kjel.

Vi bruker medisinske planter i naturlig form:

 1. En påvist måte å få pus ut av en abscess er en aloe leaf. Klipp blomsten i halve og fest den slimete delen til det berørte området, pakk det med en bandasje. Etter et par timer, erstatt den brukte delen med en ny.
 2. Påfør på sårpunktet et blad av burdock, kokt i melk.

Anbefalinger for bruk av folkemidlene:

 • bruke bandasjer eller bruk av lotioner, vær oppmerksom på å være laget av ren gasbind;
 • det er ikke nødvendig å stramme bandasjer, luft må passere til såret;
 • Bytt regelmessig komprimerer i 10-20 minutter, fukt flere ganger;
 • Hvis kokeforholdet ikke endres, og helsen din forverres, kontakt legen din for å få hjelp.

Prosessen med cheria modning i slike situasjoner, når det er nødvendig å akselerere pus sekresjon, varer lengre enn 10 dager. Behandling og gjenoppretting av kroppen kan ta en måned.

Om enn lengre, men uten dødsfall. Ikke press kjelen, i alle fall ikke skade med egne hender.

Kok på kroppen bryter ikke, forårsaker ubehagelig situasjon

Koken skiller seg fra den vanlige pimple fordi den er mye større, er veldig smertefull, inneholder mye pus.

Men ganske ofte har denne pus ingen mulighet til å gå utenfor, noe som ikke bare gir betydelig ubehag, men er ekstremt farlig.

Det er flere grunner til at en koke ikke kan brytes gjennom og helbrede, som hver skal betraktes nærmere.

Hudproblemer og konstante utslett av en uforståelig natur - dette er et signal fra kroppen om forekomst av parasitter i det! De multipliserer og defekerer i menneskekroppen mens de mater på menneskelig kjøtt.

Årsak: Gikk dypt under huden.

Med riktig utvikling av den inflammatorisk-purulente prosessen, noen dager etter utseendet av en rød knute, dannes en kokerstang. Det var da en signifikant ømhet manifesterer seg, fordi prosessen innebærer et dypt lag av myke vev.

Samtidig begynner kokerhodet å gradvis komme seg ut, blir stort, har en gulaktig farge. Hvis dette ikke skjer i svært lang tid, har personen muligheten til å observere en svært stor rødhet, føles smerte og står overfor en betydelig økning i kroppstemperatur, noe som betyr at følgende skjer i kroppen:

 1. Kjernen av kjelen begynte å utvikle seg i feil retning.
 2. Pus, i stedet for å spre seg nærmere de øvre lagene i huden, gikk dypt.
 3. Innholdet i kjelen modnes i de dype lagene av myk vev og har evnen til å sprekke når som helst, smitte hele kroppen.

En slik struktur og plassering av koke er katastrofal for en person. I løpet av sykdommens normale løpet begynner kjelen å danne en purulent sent i 3-4 dager etter utseendet av en rød segl, og om en uke senere går den gjennom. Hvis en person ikke innen merket tid ser merkbare endringer, bør han umiddelbart konsultere lege.

Årsak: Ikke moden

Prosessen med modning koker i hvert tilfelle er en universell og uforutsigbar prosess. Alt avhenger av størrelsen på kjelen, ytterligere tiltak av behandling eller deres fravær, graden av reproduksjon av stafylokokker og faktorer av lignende art. Hvis kjelen ikke går i stykker, men personen ser tydelig sin indre, purulente stang, kan følgende være årsaken til denne forsinkelsen:

 • kjelen har ennå ikke hatt tid til å rive fullstendig og du må vente en ekstra dag
 • purulent innhold har ikke muligheten til å bryte gjennom det tette lag av hud, fordi det fortsatt er for lite;
 • kjelen vil fortsatt vokse og utvikle seg.

Hvis kjelen ikke er fullt moden, vil den aldri bryte seg selv. Det er ikke nødvendig å klemme på pusinnholdet, forutsatt at dette allerede kan gjøres, fordi et ubehagelig fenomen kan oppstå igjen, med alvorligere konsekvenser.

For å koke hadde muligheten til å modne raskere og uavhengig åpen, må den behandles riktig hver dag. For å gjøre dette kan du bruke slike antiseptiske apotek som etyl- eller salisylalkohol, hydrogenperoksid, Vishnevsky-salve eller ichthyolsalve, saltvann.

Fremskynde prosessen med modning og brudd på kjele kan bruke metodene for tradisjonell medisin, metoden for oppvarming. Det må huskes at oppvarming kun kan brukes hvis kjelen finnes i en enkelt versjon. Hvis dette forbudet blir brutt, vil kullene til stede ikke bryte og mange nye vil vises.

Årsak: plassering

Ofte kan du møtes med en så ubehagelig situasjon som kildenes plass i øret, nesen, det intime området og andre vanskelige områder. Det vil være spesielt vanskelig å bryte gjennom kjelen hvis den ligger i nesen eller øret. På disse områdene i kroppen har den ikke nok plass til å utvikle seg og modne, det kan gå dypt under huden, noe som vil forstyrre gjennombrudd av purulent innhold.

Hvis kjelen befinner seg under hjulene, under armene eller i lignende vanskelige områder, vil det være mye vanskeligere for den å riktig modne og bryte gjennom. I tillegg er det fare for at en liten mengde av det indre innholdet i kjelen kan gå ut før det er fullstendig modnet, fordi friksjon ofte observeres i disse kroppsdelene.

Problemet blir ikke herdet og vil fortsette å utvikle seg, med enda større effektivitet, men samtidig vil personen være fast overbevist om at kjelen ennå ikke er modnet og ikke har brutt. Ofte varer en slik prosess i flere uker eller måneder, og bare slike perioder av sykdomsløpet gjør pasienten til å tro at noe er galt her.

For stram hud

Hvis kjelen ikke har en stor størrelse, og mest sannsynlig ligner en vanlig pimple i sin struktur, men ligger i kroppen der huden komprimeres, vil det være svært vanskelig for den å bryte gjennom. Å løse dette problemet på egenhånd vil ikke lykkes, forskjellige farmasøytiske antiseptiske midler og hjemmemedisin vil heller ikke hjelpe.

Noen statistikker: Parasitter er infisert i varierende grad 7 av 10 russere. Avhengig av habitatet kan parasitter føre til ulike typer konsekvenser. For et par år siden trodde det medisinske samfunnet at parasitter svekker menneskelig immunitet mot det maksimale. Men er ikke årsaken til sykdommen. Nå, med akkumulering av statistikk og forskning, blir det klart at det er infeksjon med parasitter som fører til fremveksten av nesten alle alvorlige sykdommer hos mennesker, som fører til døden. Lær hvordan du blir kvitt parasitter raskt og permanent >>>

Ofte oppstår en problematisk situasjon av denne typen nøyaktig i slike tilfeller:

 • en koking dannet på stedet der det var en slags arr eller arr - det er alltid tykkere hud;
 • en person som har opplevd dette problemet er overvektig, noe som bidrar til komprimering av huden og kjelen ikke kan bryte gjennom;
 • Den inflammatoriske prosessen ble dannet i områder av kroppen som oftest gjennomgår en barberingsprosess - etter permanent hårfjerning blir huden tettere.

Nærværet av dette problemet og umuligheten av å bryte kjelen - dette er grunnen til å gå til legen, som sannsynligvis vil tilby pasientkirurgi.

Hvordan påvirker den menneskelige faktoren utseendet til dette problemet?

Hvis det er mange pålitelige og velprøvde folkemetoder av cheriya-behandling, og mange av dem hjelper til med å håndtere et ubehagelig fenomen. Dessverre er dette ikke alltid tilfelle, og mannen selv vasker seg ved hjelp av ulike oppskrifter. Ikke alle populære metoder fra Internett er korrekte, effektive og positive, og mange gjør enda mer skade enn godt.

Hyppige årsaker til ikke modning og åpning av kjelen er bare slike prosesser:

 1. Feil bruk av tradisjonell medisin, uten å respektere proporsjoner og forholdsregler.
 2. Bruke noen ukjente oppskrifter som har muligheten til å gi motsatt effekt.
 3. Uavhengig kjøp og bruk av potente farmasøytiske stoffer, antibiotika.
 4. Mannen er konstant i kulde og koker har ingen mulighet til å modne.

En persons uforsiktighet vil bli en faktor ved at han må gjennomgå behandling i svært lang tid, og prosessen med modning og kvelning blir mer smertefull enn det som skjer i vanlige tilfeller. Hvis en person kjøper farmasøytiske preparater uten å ta hensyn til vanlige antiseptika, uten den anbefalte legenes anbefaling, risikerer han sin egen helse og til og med livet.

Hvis kjelen ikke modnes i lang tid og ikke bryter gjennom personens feil, kan han møte slike fenomener som en sterk økning i kroppstemperaturen og en økning i tettheten av lymfatiske ondskap.

Forbudte inngrep

Hvis kjelen ikke går bort i lang tid, kan pus ikke bryte seg gjennom, formasjonen er for sår, en person bør ikke sitte hjemme eller stole utelukkende på folkebehandlingsmetodene.

Hvis kjelen ikke åpnes, og flere uker allerede har gått siden utseendet, må offeret gjøre det:

 1. Kontakt en erfaren kirurg øyeblikkelig.
 2. Følg alle anbefalinger og instruksjoner fra legen, ta antibiotika.
 3. Om nødvendig, godta en akutt kirurgisk inngrep.

Den eneste måten som koker kan bidra til å bryte gjennom i 95% av slike tilfeller er kirurgi. Selve prosessen er ikke komplisert og utføres under generell anestesi. Rehabiliteringsperioden vil være flere dager.

Hvis kjelen ikke kan brytes gjennom, ikke vil gjemme seg selv selv etter modning, bør du ikke engasjere seg i selvaktivitet og utføre følgende handlinger:

 1. Klem ut pus uavhengig, selv om hendene behandles med en antiseptisk løsning.
 2. Åpne furuncle med nagelfiler, nagelsaks, kniver og lignende skarpe gjenstander.
 3. Pierce innholdet av kjelen med en nål, en hårnål eller noe lignende.
 4. Lag oppvarming komprimerer og fortsett å bruke metodene for folkebehandling.

Bruken av forbudte gjenstander og metoder kan føre til at en person vil bli utsatt for blodinfeksjon og livet vil være i fare.

Hvis kjelen ikke ønsker å bryte gjennom på egen hånd i lang tid, bør du ikke røre ved den. En person bør innse alvorlighetsgraden av dette problemet og konsultere en lege så snart som mulig. Når kjelen er moden, kan den åpne seg selv, og hvis en slik prosess ikke er mulig, bør en kvalifisert lege utføre fjerning av den inflammatoriske purulente formasjonen under sterile forhold.

Som konklusjon

Årsakene til at kjelen ikke modner og ikke går gjennom, er ganske mye, og alle av dem krever spesiell oppmerksomhet. Ofte skjer dette nettopp på grunn av den personen som uheldigvis brukte medisiner og ulike behandlingsmetoder. Hvis kjelen ikke går i lang tid, må pasienten løpe til legen uten å nøle for ikke å møte problemet med infeksjon av hele organismen.

Hvordan løse du løpende hudproblemer?

Hudproblemer og konstante utslett av en uforståelig natur - dette er et signal fra kroppen om forekomst av parasitter i det! De multipliserer og defekerer i menneskekroppen mens de mater på menneskelig kjøtt.

For å bekjempe parasitter må du bruke et nytt naturlig middel!

Det er ikke ofte mulig å oppleve et slikt problem som mangelen på utskillelse av pus fra kjelen, men hvis dette skjer, må du reagere umiddelbart, og ikke vente til problemet blir større og farligere.

Hvis kjelen åpnes i sykehusforhold, er det ikke noe forferdelig i det, men det er strengt forbudt å utføre en slik prosess hjemme, for med et slikt problem kan vanlig hydrogenperoksid ikke hjelpe.

Hvis kjelen har modnet og åpnet seg, må du forsiktig fjerne pusen med rene hender og behandle såret med en antiseptisk løsning, og fikser området av pusfrigjøring med en antibakterisk gips.

Koken bryter ikke på grunn av at den ikke har blitt modnet eller problemet har blitt feil behandlet, det kan ligge i de dypere lagene av epidermis. Den eksakte årsaken til dette fenomenet kan kun anerkjennes av en erfaren doktor, og det er Tepa som trenger å søke hjelp, slik at selvbehandling ikke blir en dødelig feil for en person.

Flere Artikler Om Typer Acne