Kjenner du den ubehagelige følelsen av kornete hud på nesen eller haken? Hvis du skal kjempe med forstørrede porer og svarte prikker - denne artikkelen er for deg! Vi vil vise om de trange porene alltid mulig å begrense de forstørrede porer i ansiktet hjemme, er det mulig, samt hva du kan gjøre.

Overraskende, i henhold til resultatene fra undersøkelsen, ville 45% av franske kvinner liker å redusere størrelsen på porene i ansiktet, og over en tredjedel av dette spørsmålet er opptatt av mer enn utseendet av rynker!

Først av alt: er det mulig å begrense porene for alltid?

Porer er kanaler som sebum transporteres til overflaten av huden. Størrelsen på hudporene er direkte avhengig av flere grunner: først og fremst på intensiteten av sebumproduksjonen. I tillegg er antall porer genetisk bestemt, og dette tallet forblir uendret gjennom livet.

To hovedfunksjoner er tilgjengelige for oss:

 • oppnå en midlertidig innsnevring av forstørrede porene;
 • Forhindre forurensning og tilstopping av porene med talg, noe som resulterer i svarte flekker som strekker huden porene. Tidlig rengjøring av huden vil spare deg for sannsynligheten for forstørrede porer i ansiktet.

I tillegg er tilstanden til porene direkte avhengig av kollagenet i huden. Skadet kollagen - svekket hudtone. Hva forårsaker skade og svekkelse av kollagen, les artikkelen om anti-aging omsorg.

Hvorfor vises svarte flekker?

"Svarte prikker" er små plugger av talg som naturlig utskilles av huden. Ved kontakt med luft oksiderer sebum, og kjøper en svart eller gråaktig fargetone. På lys hud er de spesielt merkbare. Svarte punkter blir alltid ledsaget av forstørrede porer, og det er deres sebum som fyller. Sebum fyller de forstørrede porene - det oppnås svarte prikker. Og det betyr at vi vil løse problemet i et komplekst!

Forstørrede porer og svarte flekker er oftest plassert på nesen og haken, men kan være nær leppene og rundt nesen. Ofte er de feilaktig forbundet med fet hud, blandet hud eller "ung". Faktisk kan en av årsakene til deres utseende være dehydrering av huden: Med mangel på hydrering, produserer huden en stor mengde sebum for å gi næring til seg selv. Og som et resultat - huden blir grov, grov i utseende og følelse, og ser trøtt og foreldet ut.

Hva er forstørrede porer?

Det er enkelt: Hvis du ser små hull i ansiktet ditt, så er det det de er. Forstørrede porer selv er ikke farlige. Men de kan forårsake akne, svarte flekker, og generelt ser denne huden ikke best ut. Så det er verdt å gjøre noen anstrengelser for å få porene i orden, selv om kampen blir lang og vanskelig.

Først av alt, krever riktig hudhygiene og forsiktig omsorg. Ikke bruk aggressive midler. Noen vanlige annonseres verktøy kan gi en rask synlige resultater, men bare for en kort tid, og resultatet vil være en ekstra dehydrering av huden, forverring av tilstanden hennes - og den uunngåelige akne. Derfor ikke rush og ikke stol på alle kommersielle som lover en fantastisk løsning på problemer på en dag. I beste fall fyller slike "mirakelbehandlinger" bare de forstørrede porene med silikon, men etter neste rengjøring av huden går alt tilbake til normalt. Noen av disse produktene irriterer bare huden og forårsaker at den svulmer litt, og derved komprimerer porene for en stund. Naturligvis er fordelene for hudhelsen utelukket.

Hvordan smale porer på huden av hudtype

For dehydrert hud: Har du akne, forstørrede porer, og huden din mangler mykhet og elastisitet? Dette kan skyldes mangel på næringsstoffer. Og fremfor alt har huden din ikke nok fuktighet. Du vil hjelpe lys fuktighetskrem som ikke inneholder tette porene komponenter. I dag er mange gode kremer utviklet for dehydrert hud, og valget er ganske rikt. Husk at for normalisering av hudtilstanden ville det beste valget være en krem ​​basert på naturlige urte ingredienser. Noen ganger er det nok å få fuktighet til normalt, slik at porene på huden blir renere og mindre synlige.

Blandet og fet hud krever også fuktighet, men andre må brukes. Den mest effektive her er matting kremer. Matting av huden ved hjelp av et kvalitetsprodukt utfører ikke bare en estetisk funksjon: adsorbering av overflødig talg er en god forebygging mot poreforurensning.

Renser huden med dampbad

Hvis huden din ikke har noen betennelse eller rosacea, vil vanlig pore rengjøring med dampbad være nyttig. Dermed kan du fjerne fettplugger, sminke rester, sebaceous sekresjoner, døde hudceller. I seg selv vil dampbad ikke avlaste deg med svarte flekker og hudormer, men de vil rense huden din godt - og dette er allerede halvparten av kampen!

Kok vannet i en gryte og fjern det fra varmen. Hvis du har fet hud, legg til noen dråper timian, rosmarin, salvie, mynte eller sitron eterisk olje til vannet. For følsom hud, bruk lavendel eller kamille, og for normal hud egnet geranium, myrtle, eucalyptus, koriander. Hold ansiktet over dampen i 15-20 minutter, ta forholdsregler, og etter å ha fullført prosedyren, skyll ansiktet med varmt vann.

Dampbad anbefales å bruke 1-2 ganger i uken for fet hud, og opptil 1-2 ganger i måneden - for normalt og tørt. Etter prosedyren anbefales det å lage en terapeutisk ansiktsmaske (les om dem nedenfor). Vær forsiktig med å bruke varmt vann!

Masker for å stramme porer i ansiktet

Det beste du kan gjøre hjemme for dyp rensing og midlertidig innsnevring av porer er en leirebasert maske med tilsetning av essensielle oljer. Leire har en porøs struktur, og er derfor et adsorbent som absorberer smuss og fett fra huden. Også leiren fører til en løs hudtone og har en løftende effekt som gjør at du visuelt kan skjule de forstørrede porene.

 • Oppløs grønn, hvit eller blå leire med varmt vann. Det er enda bedre å bruke blomstervann for dyrking av leire, som har en seboregulatorisk og porerensende virkning. Slike tiltak har hydrolat heksehassel, salvie, enebær, timian, peppermynte, rosmarin. Til fortynnet leire kan du legge til noen dråper sitronsaft, noe som også bidrar til innsnevring av porene.
 • Etter at leiren er rørt til klumpene forsvinner, tilsett essensielle oljer. Maksimum mengde essensielle oljer per maske er 7-8 dråper.

Anbefalte essensielle oljer for å begrense porene: bergamot, sitrongress, myrtle, cedar, sitron, persille.
Anbefalt essensielle oljen fra "svarte flekker" (blokkerte porer): mynte, koriander, bergamot, sitrongress, eukalyptus parfymert, sitron, limett.

I leiremasken kan du legge til en valgt essensiell olje, eller kombinere 2-3 estere.

 • Hvis huden din er utsatt for tørrhet og flak, legg deretter til leiremasken med estere om en teskje vegetabilsk olje. Noen av de beste oljene for irritert hud med forstørrede porer er St. John's wort macerate, svart kumminolje og hasselnøttolje.

Påfør en maske av leire i 10-15 minutter, skyll deretter med varmt vann og skyll med kaldt. Med utvidede porer anbefales varmtvann ikke, men kaldt vann kan være fordelaktig.

Tidlig rengjøring og skikkelig pleie - garantien for hudens helse

Det er svært viktig å velge riktig krem ​​for daglig pleie. En slik krem ​​bør ikke bare ha en anticomedogen effekt, men har også en generell terapeutisk effekt på porene og huden som helhet. En av de beste kremer av denne typen - Sentio matting krem ​​for fet hud: det har å absorbere støt, ikke slik at porene å utvide, fukter perfekt hud og reduserer produksjonen av sebum. Med denne SENTIO-kremen får ansiktets hud en jevn, jevn struktur, beholder sin mykhet og elastisitet.

Husk! Bare vanlig og omfattende hudpleie i kombinasjon med ikke-komedogene terapeutiske kremer kan gjøre porene nesten usynlige og forbedre hudens utseende betraktelig.

Hvordan krympe porene i ansiktet hjemme

Spesialister innen kosmetikkområdet sier at forstørrede porer er en alvorlig feil som er vanskelig å kjempe. Men dermatologer motbeviser denne påstanden, og argumenterer for sin posisjon med rimelige folkemessige løsninger. Avhengig av størrelsen på porene, kjemper jenter og kvinner samtidig med akne, svarte flekker og økt greasiness. For å redde deg fra problemer, må du overholde grunnleggende omsorg og regelmessig forberede masker.

Praktiske råd

 1. Rengjør tilstoppede porene regelmessig med mousses, geler og serum for vasking. Kom i kosmetisk butikk børste med fine børster, som gir dyp rensing. Prosedyren bør utføres 1 gang per dag - om morgenen. Ellers akkumulerer porene støv, som i kombinasjon med talg danner kamendoner og store ål. Avslutt skylling med kamillebasert avkok og tørk med kosmetisk is.
 2. Bli vant med å skrubbe 2-3 ganger i uken. Sammensetningen for peeling kan kjøpes på en hvilken som helst kosmetikkbutikk eller et stort supermarked. Noen kvinner foretrekker å lage sine egne skrubb fra kaffegrut, sukker, malte nøtter og så videre. Et slikt tiltak samtidig renser og strammer porene, noe som resulterer i dem akkumulerer mye mindre skitt.

Hjem rettsmidler for å begrense porene

 1. Kaffe. En skrubbe basert på brukt malt kaffe effektivt renser og strammer porene. For å forberede det, bland 60 gram. rømme med 45 gr. fett cottage cheese, slip til homogenitet. Kryss halvparten av en banan i en blender, legg til 65 gr. kaffegrunn og bland i forrige blanding. Påfør problemområder av huden eller ansiktet helt, stå for en kvart time. Deretter begynner du å gni dermisene i sirkulære bevegelser i 5 minutter.
 2. Agurk. Vask en frukt, ikke skrell av. Pass gurkaen gjennom en kombinasjon eller kjøttkvern for å lage grøt. Legg til 15 gr. potetstivelse, 20 ml. sitronsaft, blande. Lag en maske, suge den i ca 40 minutter. På sommeren, vær forsiktig, agurk whitens huden og fjerner fregner. Sammensetningen kjemper også effektivt pigmentering og for tidlig aldring av huden (glatter rynker).
 3. Bodyaga. Det har lenge vært en ferskvanns svamp kalt "bodyaga" brukes til å justere tekstur av ansiktet og smale porene. Mange kosmetologer anbefaler bruk av livvakt i form av et pulver, i stedet for en gel. Bulkblanding fortynnet med varmt vann til en pastalignende konsistens, og deretter brukt til det tilsiktede formål. Maskens varighet på grunnlag av bodyagi bør ikke overstige 15 minutter. Pass på å skylle verktøyet med isvann.
 4. Hytteost. Pisk 1 kyllingprotein med en visp eller mikser for å lage et tykt skum. Pundmasse med 40 gr. fett hytteost og hell 10 ml. hydrogenperoksidoppløsning (konsentrasjon 3%). Påfør blandingen på huden, legg en plastfilm på toppen. Sug masken i ikke mer enn 10 minutter, skyll med isvann, smør ansiktet med fuktighetskrem.
 5. Persille. Planten styrer frigivelsen av subkutan fett, som et resultat av hvilken porene blir forurenset sakte. Samtidig persille whitens og forandrer tonen i ansiktet, toner, kjemper rynker. Siden sammensetningen også smaler porene, er bruken av dette ekstremt viktig i dette tilfellet. Vask en haug persille, hogg den i en mørtel eller blender for å lage saften. Tilsett 25 ml. sitronsaft, 5 gr. sukker og 20 gram. lite fett hytteost. Påfør masken på ansiktet ditt, deksel med plastfolie, skyll av etter 25 minutter.
 6. Sukker. For å effektivt begrense porer hjemme, brukes en maske av kjente søtningsmidler - sukker (helst stokk) og honning. Kombiner de angitte produktene slik at det blir oppnådd en kremskrubbe. Spred det over hele overflaten av problemområdet, intensiv massasje i 3 minutter. Etter tidsgrensen, vask med kaldt vann for å fikse resultatet.
 7. Aktivert karbon. Tilbered 4 tabletter med aktivert karbon, bland dem i en mørtel eller bruk spiseskjeer. Bland det resulterende pulveret med 40 ml. Fet melk, legg til 15 gr. gelatin. Soak sammensetningen på et varmt sted til fullstendig hevelse. Deretter distribueres det på problematiske deler av huden, vent på tørking. Når blandingen er knust, skyll med varmt vann. For å lette å fjerne, bruk en kosmetisk børste (du kan erstatte tannbørsten med myke børster).
 8. Stivelse. Oppskriften er designet for eiere av fett og kombinert type av epidermis. Potetstivelse strammer effektivt porene og normaliserer aktiviteten til talgkjertlene. For å lage en maske, bland 30 gr. flytende honning, 15 gr. stivelse, 30 ml. olivenolje og 5 gr. malt havsalt. Lag en maske, dekk ansiktet med gasbind eller bandasje, suge i 20 minutter. Skyll blandingen med kontrasterende vann for å gjenopprette blodsirkulasjonen og fikse resultatet.
 9. Svart brød For å forberede sammensetningen, må du suge brødsmuler i varmt vann. Når det svulmer, tøm væsken, gni brødet med en gaffel. Hell 2 c. bakket cumin, legg til 3 oz. drikker brus og 5 gr. salt. Hvis blandingen er for tynn, legg til 10 gram. gelatin og vent 15 minutter. Plasser forberedt verktøy på ansiktets hud, fest det med gasbind, slik at sammensetningen ikke strømmer ned. Hold en tredjedel av timen.

For å begrense porene hjemme, bør du regelmessig bruke hjemmelagde masker og skrubbe. Vurder effektive oppskrifter basert på aktivert karbon, sitronsaft, acetylsalisylsyre, agurk, bodyagi, granulert sukker, hytteost. Ikke forsøm den grunnleggende omsorg, bruk skum eller gel for daglig vasking, tørk huden med is.

Er det mulig å begrense porene en gang for alle

På grunn av de forstørrede porene i ansiktet ser huden ut grov og grov, men det er umulig å fullstendig kvitte seg med dette problemet. La oss snakke om hvordan du visuelt gjemmer porene og hvilke verktøy som vil hjelpe med dette.

 • Årsakene til utvidelsen av porene
 • Er det mulig å begrense porene
 • Hvordan å begrense porene ved hjelp av kosmetikk
 • Hvordan begrense porene ved hjelp av salongprosedyrer
 • Forebygging av forstørrede porer i ansiktet
 • Oversikt over midler

Årsakene til utvidelsen av porene

Noen ganger er porene på ansiktet knapt merkbare, og noen ganger ligner de månekratere. Dette skjer på grunn av opphopning av fett og smuss i kanalene i talgkjertlene, fordi porene ikke er noe mer enn poengene med utgangen til overflaten av huden. Giftstoffer og salter fjernes gjennom porene sammen med svette, derfor kan de ikke "lukkes". Men du kan holde rent og så langt som mulig for å håndtere de faktorene som provoserer ekspansjonen.

Hormonal ubalanse. Ved ungdom og under graviditet kan endringer i det endokrine systemet forårsake overdreven sekresjon av fett og ekspansjon av porene.

Akne sykdom. På grunn av et overskudd av androgener er keratiniseringen forstyrret, og døde hudflakene tetter porene.

Fet hudtype. Akk, økt talgproduksjon er ofte programmert genetisk.

Feil omsorg. For sebum ikke tilstoppede porer, må huden være ordentlig og regelmessig rengjort.

Power. Kjærligheten til krydret og fet, fascineringen med søte kulsyreholdige drikker og bakverk påvirker tilstanden til huden ikke på den beste måten.

Passion for solen. Under påvirkning av ultrafiolett stråling tykker stratum corneum som et naturlig beskyttelsesmål, og det blir vanskeligere for porene å bli kvitt urenheter.

Age. På grunn av ødeleggelsen av kollagen og elastin, mister huden sin elastisitet, blir løs og porene forblir forstørrede.

Er det mulig å begrense porene

De dårlige nyhetene: en gang for alle - nei. Gode ​​nyheter: midlertidig og visuelt - helt. Men dette problemet krever konstant oppmerksomhet, visse anstrengelser og konsekvente handlinger.

Rengjør huden din riktig. Og ikke forsømme å vaske ved hjelp av en pore-smalende gel, skum eller krem.

Hvis problemet er internt, kontakt lege og følg hans anbefalinger. Når du behandler akne, kan du trenge spesielle medisiner, et bestemt kosthold, etc.

Påfør pleieprodukter med effekten av å begrense porene.

Beskytt deg mot solen. Hvis problemet er sterkt forverret i løpet av ferien, gjør en avtale med en skjønnhetspleier for konsultasjoner og prosedyrer.

Hvordan å begrense porene ved hjelp av kosmetikk

For å gjøre porene mindre synlige, trenger du et helt skjønnhetsarsenal.

Scrubs. Slipende partikler som kommer inn i dem, fjerner helt akkumulasjoner av fett, forurensning og de kåte cellene. Huden blir jevnere, porer - mindre synlig.

Krem med hydroksysyrer (salisylsyre, melkesyre, glykolsyre).

Strammende masker.

Pleieprodukter med virkning av smale porer.

Sistnevnte inneholder som regel:

fruktsyrer (glykolsyre, melkesyre, salisylsyre);

solbær olje, borage, kvelden primrose (kvelden primrose) med gamma-linolsyre;

astringent komponenter (calamus, hvite pil, bjørk, bøk, heksehassel, laurbær, myrtle, salvie, eukalyptus, svineblader).

Hvordan begrense porene ved hjelp av salongprosedyrer

Det finnes flere egnede prosedyrer, en kosmetolog vil spørre deg.

Peeling. En spesiell kjemisk sammensetning er påført huden, eksfolierende døde celler og innsnevring av porene. Det kreves et kurs på 6-8 ukentlige prosedyrer.

Kryoterapi. "Fryse" med flytende nitrogen er det du trenger for å øyeblikkelig begrense de forstørrede porene. For en varig effekt er det nødvendig med 15-20 økter.

Desincrustation. Effekten av elektrisk strøm frigjør huden fra produktene av metabolske prosesser. Prosedyren utføres hver 15. dag.

Microdermabrasion. Overflaten av huden fjernes med en spesiell mikrokrystallinsk dyse. Som regel krever opptil 10 prosedyrer, en per uke.

Arsonvalisasjon. Denne typen elektroterapi akselererer eliminering av toksiner og normaliserer aktiviteten til talgkjertlene.

Forebygging av ansiktsporeforstørrelse

Den eneste pålitelige måten å forebygge er å bestemme mulig årsak og handle på situasjonen. Og for dette må du konsultere en lege og finne kompetent omsorg.

Hvordan og hva å begrense forstørrede porene på ansiktet

Menneskeskinn har en kompleks struktur, som er et viktig organ med beskyttende, respiratoriske og andre funksjoner. Huden gjennomsyrer mange porer som har funksjonell betydning, deltar i prosessen med termoregulering, utskillelse av fett og svette. Svetteutskillelse gjør at du hele tiden opprettholder en bestemt temperatur i menneskekroppen, og blubberen, som utskilles ut gjennom porene, smører integumentet og beskytter dem mot ytre påvirkninger. Men i noen tilfeller kan du støte på problemet med tilstoppede porene, som ikke bare er en kosmetisk defekt, men kan også utvikle seg til mer ubehagelige prosesser. Av denne grunn bør alle nødvendige tiltak treffes for å forhindre denne situasjonen.

Årsaker til forstørrede porer i ansiktet

Hovedårsaken til utvidelsen av porene er dens blokkering i munnen på grunn av hva sekretene til talgkjertlene ikke går ut, men slutter ikke å skille seg ut. Således, når blokkeringen av jernet selv fra den store mengden av fett som akkumuleres i det øker i størrelse, utvides tiden også. Beauticians identifiserer en rekke faktorer som bidrar til denne økningen i størrelse:

 1. feil matingssystem, i kostholdet som inneholder karbohydrater og animalske fett i store mengder;
 2. genetisk predisposisjon;
 3. brudd på metabolske prosesser;
 4. dårlige vaner, inkludert drikking og røyking;
 5. fet hud;
 6. forstyrrelser i fordøyelsessystemet og nervesystemet;
 7. bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet;
 8. hormonelle forandringer i kroppen, etc.

Er det mulig å begrense porene på nesen og kinnene for alltid?

Det bør bemerkes at porene er fysiologisk bestemte perforeringer av huden, uten som en person ikke kan leve. Det er mulig å begrense porene, for det er mange aktiviteter, men for å oppnå ønsket resultat bør du gå gjennom en rekke prosedyrer for å rense talgkjertlene, peeling osv. Det er viktig å merke seg at det er umulig å fornemme porene for alltid, dette er en veldig vanlig myte. For å oppnå et glatt ansikt er det ikke bare nødvendig å utføre et kompleks av kosmetiske prosedyrer, men også å holde huden i orden, samt å forhindre utseendet av trafikkork ved porernes munn.

Hvilke prosedyrer vil bidra til å raskt begrense porene i hytta?

Det bør bemerkes at det er salongprosedyrene for å rengjøre ansiktet, ledsages av riktig effekt. Innenfor rammene av skjønnhetsskap kan forskjellige kjemiske og maskinelle rensninger av huden utføres for å løse det beskrevne problemet. Det bør bemerkes at kjemisk peeling av ansiktet hjemme ikke bør utføres i alle tilfeller, da i nesten 100 prosent av tilfellene er huden skadet og det oppstår kjemiske forbrenninger der det er arr igjen på ansiktet.

Normalt tilbyr kosmetologer som utfører porerensnings- og utjevningsprosedyrer klienter en rekke aktiviteter som kan bestå av 8-10 økter. For å bevare effekten av et jevnt ansikt og innsnevrede porer, er det nødvendig å besøke kosmetikkrommet en gang hvert 1,5-2 måned for forebyggende prosedyrer etter rensing. Bare i dette tilfellet vil personen ha en jevn struktur uten feil.

Folk rettsmidler, smalere porene hjemme

Veldig vellykket, kosmetiske oppskrifter brukes til kosmetiske formål, som du kan rense ansiktet og smale porene. Følgende er populære masker og andre verktøy for å løse problemer hjemme.

Oppskrifter for de mest effektive masker

Det er mange masker som hjelper til med å rense og smale porene. Følgelig anses følgende oppskrifter som de mest effektive:

 • du må hellre inn i beholderen litt havregryn og hell dem med varmt vann, la det brygge i 15 minutter. Den resulterende vasselen blir brukt som et kosmetisk produkt som overrasker med effektiviteten. Hold ansiktet i ansiktet i minst 20 minutter, skyll deretter med varmt vann;
 • pisk egghvilet med en visp, legg til noen dråper ferskpresset sitronsaft. Blandingen påføres ansiktet til den er helt tørr, hvorpå den fjernes ved vasking.

Slik rengjør og stram porer med oljer

Eteriske oljer - er en av de mest effektive metoder for å redusere porene i munnen med fjerning av kroppsfett og trafikkork. Påfør oljen oftest sammen med ansiktsmasker. Du kan bruke estere og i ren form, noe som fører til det aktive utvalget av innholdet i hudperforeringer til utsiden. De beste tapende oljene er sitron og lavendel ekstrakter.

Hvordan smale porer med isbiter fra decoctions av urter

Is er en flott tonic, som kosmetologer anbefaler å bruke til morgen og kveld vask. Som et resultat av vask blir integlene strammet, porene er innsnevret, og volumet av blod sprang til ansiktet øker, noe som gir en aktiv næring til huden. For å begrense porene, er det best å bruke avkok av kamilleblomster. Forbered det, bland, bryg og frys deretter løsningen av følgende produkter i isbiter:

 • kamille og linden blomster;
 • honning;
 • sitron- eller limejuice.

Det er nødvendig å bruke isbiter fra buljong av kamille to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.

Leir for å redusere porestørrelsen på ansiktshuden

Leire er en svært effektiv komponent, som gjør det ikke bare mulig å rense ansiktet fra tilstoppede porene og svarte flekker, men også for å begrense porene som allerede er fri for trafikkork. Verktøyet brukes i form av en maske, som består av følgende ingredienser:

 • blå kosmetisk leire i mengden av to spiseskjeer;
 • to spiseskjeer melk;
 • en spiseskje honning, helst et mørkt utvalg;
 • noen få dråper sitronsaft.

Alle komponenter blandes grundig og påføres ren hud i 15 minutter. Etter at den tildelte tiden er gått, må leiremasken vaskes av og behandles med fuktighetskrem som har tørket opp som et resultat av hendelsen.

Shopping verktøy vil bidra til å bli kvitt svarte porer

På hyllene i butikkene finner du et stort antall ulike midler, som handler om å rense porene og begrense dem. Alle stoffer har en unik sammensetning og effekt, noe som gjenspeiles i effekten av bruken av produktet. De fleste av de presenterte produktene er tonics og lotions, men du kan finne kremer og jevne salver. Nedenfor er en liste over de mest populære og effektive kosmetikkene som lar deg rense huden din og stramme porene.

Krem-gel for vasking av diademin (diademin)

Dette produktet er et kvalitetsprodukt for daglig hudpleie. Gelkremet inneholder forskjellige oljeekstrakter, så vel som salicylsyre, noe som forbedrer effekten av medikamentet.

Cleanser gjør at du kan forsiktig rense huden mot smuss, kosmetikkrester, eksfoliert dermis, og dermed frigjøre porene fra trafikkork. På grunn av den tørkeffekten er porene strammet, noe som gir ansiktshuden en jevnere og mykere tekstur. Gelen kan ikke brukes til å behandle området rundt øynene.

Tonic Belita-Vitex til trange porer

Denne tonic for vask er et nytt verktøy i kosmetikklinjen Belita-Vitex. Verktøyet er perfekt for alle hudtyper. De aktive ingrediensene er inkludert i tonic for daglig vasking, kvalitativ tone opp integumentet, rengjør dem fra restene av kosmetikk og fettete plugger. Produsenten tilbyr to typer tonicapplikasjoner: Påføring av sammensetningen på en bomullspute og frysing av produktet i isbiter. Tonic for vask anbefales for bruk av jenter over 25 år, fordi det ikke bare bidrar til innsnevring av porer, men er også et utmerket verktøy for å forhindre hudforbrenningsprosesser og dannelse av rynker.

Whey Yves Rocher (Yves Rocher)

Det beskrevne serum er representert ved et effektivt preparat for hudforyngelse, ernæring og innsnevring av porene. Takket være urtekomponentene som er inkludert i sammensetningen, strammer verktøyet ikke bare huden, men nærer også det med et stort antall nyttige komponenter som utfører integumentet i tone. Serum brukes sammen med dag- eller nattkrem, og forbedrer effekten. Det er også mulig å bruke det som det eneste produktet. I dette tilfellet er sammensetningen jevnt fordelt over huden, og til tross for at serumet nesten umiddelbart absorberes i integumentet, er det best å bruke det om kvelden før sengetid.

Konsentrer Bioderma Sebium (Bioderma Sebium)

Dette verktøyet er et hypoallergent konsentrat for kosmetisk og funksjonell korreksjon. Med dette produktet kan du normalisere sebaceous kjertlene, smalere porene i munnen. Bruke verktøyet to ganger om dagen i noen tid, kan du glemme fett ansikts-og relaterte problemer. Sammensetningen påføres under kosmetikk, dagkrem eller tonefundament. Etter påføring er det ingen filmfølelse på ansiktet, siden konsentratet absorberes raskt og ikke forårsaker ubehag.

Vichy 3 i 1 Normaderm Cleansing Lotion

Vichy Skin Cleansing Lotion er et unikt produkt som inneholder salicylsyre og glykolsyre. Dette verktøyet må brukes på et rent ansikt etter vask, mens produktet ikke trenger å vaskes av. Den effektive sammensetningen gir deg mulighet til å håndtere svarte prikker, fettfarge, forstørrede porer, osv. Etter bruk har lotion skapt effekten av en kjemisk peeling, ettersom integlene nivåer tonen, strukturerer og ser veldig jevn og forsiktig ut etter første bruk av verktøyet.

Rensing og begrensningsmidler for porene

anmeldelser

Tanya: Jeg har ved et uhell kjøpt meg Vichy 3 i 1 lotion. Jeg kan si at jeg ikke hadde forventet en slik effekt. Etter første bruk ble huden jevn og stram uten rynker og store porer-kratere.

Katerina: Jeg vet ikke hvor mye jeg ikke sliter med problemet med utvidede porer - bare kosmetiske prosedyrer hjalp meg. En god peeling eliminerer ikke bare de forstørrede porene, men gjør også huden mer stryke og mykere i prinsippet.

Dasha: For å begrense porene, er mitt valg av Belita-Vitex tonic et godt middel, en veldig hyggelig lukt, og effekten er akkurat den du venter på.

Hvordan smale porer i ansiktet: nyttige tips fra kosmetologer

Fet hud i ansiktet karakteriseres ikke bare av fettete, ubehagelige glans og permanente utslett, men også ved forstørrede porer. De gjør hudens topografi grov og ujevn, noe som ødelegger utseendet. Imidlertid har moderne kosmetikk og tradisjonell medisin i sitt arsenal mange teknikker og metoder for å løse dette problemet. Lær hvordan du smaler porene i ansiktet raskt, trygt og effektivt. Og begynn med å finne ut hvorfor du har dem for utvidet.

Årsaker til forstørrede porene

Huden er veldig elastisk, så få mennesker har forstørrede porer fra fødselen. Oftest blir de avslørt og går ikke tilbake til sin opprinnelige tilstand under påvirkning av noen eksterne faktorer. Hvis du lider av denne plassen, sørg for å finne ut hvorfor ansiktet ditt ligner en svamp for å vaske, og ikke et fyllingseple. Hvis du kjenner fienden, blir det mye lettere å håndtere. Så ekspanderer porene i følgende tilfeller.

Hvis du er vant til å bruke billige dekorative kosmetikk eller du ikke har endret det lenge, kan du derfor ikke gå hvor som helst fra forstørrede, store porer på ansiktet ditt. Dette vil skje med de som ikke er vant til å vaske av sminke før de går i seng. Dette gjelder spesielt for pulver og fundament.

 • arvelighet

Et kontroversielt problem, men eksisterende. Mange kosmetologer tror at hvis foreldrene dine har fet hud, preget av forstørrede porer, så er det all sjanse til å få en arv fra dem til å angripe og bekjempe det hele livet. Tross alt, denne faktoren kan ikke endres og elimineres.

I en kvinnes liv er det flere perioder når hormonene hennes gjennomgår alvorlige endringer. Her i disse øyeblikkene har porene en tendens til å utvide mest. Først er puberteten. Dette er ikke vanskelig å se om du ser på tenåringsjenter. For det andre er det en graviditet. Tredje overgangsalderen. Det er ikke nødvendig å fortvile, for med riktig omsorg og forebyggende tiltak vil dette problemet på disse tider ikke være så presserende.

Dessverre er dette den vanligste grunnen til at porene er i en stadig utvidet tilstand. Få fører en sunn livsstil og spiser riktig. Fett, stekt, syltet mat etter behandling utgjør i kroppen en masse unødvendige, skadelige stoffer som leter etter en vei ut gjennom porene og legger seg ned og hamrer dem.

Alkohol og nikotin, spesielt i store mengder, vil aldri tillate deg å begrense porene i ansiktet ditt. Den eneste veien ut er å drikke mindre alkohol og begrense deg selv i røyking.

Elske å sole seg i solariumet og samtidig lure på hvorfor porene på ansiktet ditt blir stadig utvidet? Gi huden din en pause fra ultrafiolett - og et hyggelig resultat vil ikke ta lang tid å vente.

Hvis du bestemmer deg riktig for hvorfor du hele tiden må stramme porer i ansiktet ditt, kan du eliminere de provokerende faktorene fra livet ditt. Dette vil være den beste forebyggingen. Først etter det er det tilrådelig å søke hjelp fra moderne kosmetologi og en gang for alle glemmer at du har oppstått et slikt problem. Vi vil snakke om forebyggende og ikke medisinske tiltak.

Og du vet at...

... er porene åndedrettsorganet i huden vår? Gjennom det kommer det meste av oksygen inn i cellene i huden vår. På den ene side, hvis porene er for smale, gjennom dem vil metningen av vevet med denne nyttige substansen være minimal, noe som også er dårlig. På den annen side, gjennom de forstørrede porene, kommer giftstoffer og smuss inn i dermis fra atmosfæren rundt oss.

Hvis du har sensitiv hud, så vær oppmerksom på kokosnøttolje.

Forebygging av smale porer

Hvordan minimere den negative effekten av eksterne faktorer på porene i ansiktet vårt? Noen nyttige tips hjelper deg i denne saken. Alt dette må gjøres før du går til salongen eller ved hjelp av folkemidlene. Uten forebyggende tiltak vil porene ekspandere igjen og igjen hvis grunnårsaken ikke elimineres.

 1. Unngå røffe, prippen rom. Gå mer utendørs.
 2. Ukentlig enten i badet eller i bassenget eller i badstuen.
 3. Prøv å drikke mindre og røyk.
 4. Lær ansikts kontrastvask.
 5. Bruk regelmessig rensende kosmetikk: tonic, skrubbe, skum.
 6. Stress er også veldig dårlig for huden. Så prøv å holde ro og godt humør.

Nå vet du hva du skal gjøre hvis porene dine hele tiden ekspanderer på ansiktet ditt. Tren deg selv til å ta vare på huden din riktig, i samsvar med de ovennevnte anbefalingene - og da vil problemet gå bort av seg selv. Husk: Behandling vil uten forebygging være et midlertidig tiltak som bare sparer for en begrenset periode. Pass på at dette ikke skjer.

Meninger divergerer

Noen forskere mener at porene ikke kan utvides eller kontrakt, da disse ikke er muskler. Noen har mer av det av natur, og noen mindre. Derfor er alle forebyggende, terapeutiske og kosmetiske tiltak rettet mot å rengjøre dem og gjøre dem visuelt mindre. Sant de fleste kosmetologer ikke deler denne oppfatningen og hevder at porene på ansiktet og taper og utvider, fordi huden er veldig elastisk.

Hytte teknikker for å begrense porene

Når du snakker om hjelp til en profesjonell skjønnhetspleie, kan du forbedre tilstanden til huden din betydelig. Du vil bli tilbudt flere teknikker samtidig, hvordan du smaler forstørrede porene, fordi mange salongprosedyrer effektivt løser dette problemet. Deres valg vil avhenge av de individuelle egenskapene til huden din og den økonomiske evnen til lommeboken din. Oftest anbefaler kosmetologer å bruke følgende teknikker:

 1. cryotherapy - effekten på huden med kulde, som et resultat av hvilken det reflekterer smal porene, produksjonen av fett bremser ned, fargen blir lettere og mer naturlig, akne forsvinner;
 2. kjemisk peeling med ulike syrer, oftest frukt: appelsin, vinsyre, eddiksyre; Som et resultat av denne prosedyren stiger bunnen av porene, på grunn av hvilken den blir mye mindre visuelt;
 3. mekanisk peeling er også i stand til å begrense porene, men kosmetologer i salonger har ikke noe å gi denne prosedyren på grunn av smerte og høyt traume;
 4. photorejuvenation - en maskinvare laserteknikk som gjør det mulig å jevne ut hudavlastningen, smale porer, fjerne døde celler;
 5. microdermabrasion - eliminering av døde celler med en diamantspiss, noe som resulterer i innsnevring av porene, stimulerer produksjonen av kollagen, fine rynker er jevnt fordelt;
 6. darsonvalisering - ultralydseffekt på forstørrede porer.

Som praksis viser, er ikke alle i en hast for hjelp i skjønnhetssalonger. De fleste av eierne av fet hud er interessert i å begrense porene hjemme ved hjelp av folkemusikk og naturlige rettsmidler. Vel, tradisjonell medisin svarer på dette spørsmålet med et stort antall oppskrifter for masker og komprimerer, intensivt innsnevring av porene.

Husk!

Ikke bli for bortført med pore rengjøringsprodukter. Denne virksomheten er selvsagt nødvendig, men det er veldig farlig å gå for langt. Aggressivt opptrer på cellene, derved fremkaller de en enda større ekspansjon av porene. Så ikke rengjør mer enn 1 gang per uke. Og hvis du velger, er det bedre å gi preferanse til dampbad.

Hjem rettsmidler

Hjem rettsmidler, som begrenser porene i ansiktet, er svært effektive på grunn av deres naturlighet og regelmessighet av bruk. Hvis du bruker dem hele tiden til å ta vare på din porøse hud, vil den se mye bedre ut. Du kan gjøre det på en komplisert måte ved å velge flere prosedyrer samtidig, eller du kan bruke en, men veldig effektiv oppskrift. Hjemme kan porene på ansiktet innsnevres som følger:

 1. tørk ansiktets hud regelmessig (det er bedre å gjøre dette om morgenen) med isbiter med urter, frukt og bær - dette er en slags hjemmekryterapi, som ikke er dårligere i effektiviteten til salongteknikk;
 2. peeling: Det er scrubs spesielt designet for hud med utvidede porer;
 3. vaske med rosevann og urte avkok;
 4. Hjemmelaget masker av kosmetisk leire, frukt, bær, protein;
 5. Tilsetning av dill, fennikel, spisskum, sedertre, furu, essensielle essensielle oljer, samt multikomponent-aromatiske blandinger kan fremstilles av dem;
 6. Kontrastvask: vask først med kaldt vann og deretter varmt;
 7. Eliminer fra kosten fett, syltet, røkt mat og karbonatiserte drikker, noe som bidrar til enda større ekspansjon av porene i ansiktet.

Nå vet du hvordan du fjerner porer i ansiktet med folkemidlene hjemme, hvilke prosedyrer som skal brukes til dette og hvilke oppskrifter som er best å velge. De mest populære er alle typer masker fra naturlige, friske produkter, urter og oljer. Ved å velge en bestemt oppskrift på huden din, kan du forbedre tilstanden på kort tid. Vanligvis er resultatet merkbart etter den første prosedyren.

Vær forsiktig!

Veldig uheldig for kvinner som har forstørrede porer kombinert med tørr hud. Det skjer og slik tull. Masker for å begrense porene, har som regel en tørkeeffekt, noe som kan føre til tetthet og ubehag.

Oppskrifter masker for å begrense porene

Den beste masken som smaler porene i ansiktet, er den som mest nærmet seg huden din. Det vil si at det ikke bør forårsake allergier og inneholde kjente komponenter som er kjent for deg. Ikke jage eksotiske ingredienser som ikke alltid rettferdiggjør deres formål. Derfor ser det alvorlig på å velge en oppskrift på en slik maske.

 • Mask med kosmetisk leire

Bland og pisk til en kremaktig tilstand kaolin (1 bord), glyserin (1 te. Skje), fennikel essensiell olje (2 dråper), mineralvann (2-3 ss). Påfør masken på det rensede ansiktet i 20 minutter, fra tid til annen dryss med vann for å unngå tørking. Skyll med varmt vann.

 • Aromatisk maske fra essensielle oljer

Bland essensielle oljer av mynte, sitron (1 dråpe hver), jojoba og hasselnøtt (5 ml), la den stå i en time, sett på ansiktet i 15 minutter, fjern overskudd med et tørt papirserviett.

 • Linden blomstermaske

Grind fersk lime blomstrer, hell 1 spiseskje råvarer med varmt (men ikke kokende) vann (100 ml). Legg på lav varme og varme til en tykk masse. Den påføres i varm form med et tykt lag på ansiktet i 20 minutter. Fjern med en tørr bomullspute, etterpå må du vaske ansiktet med kaldt vann og smøre huden med vanlig krem.

Mange er interessert i å begrense porene på nesen, fordi denne delen av ansiktet er noen ganger den mest problematiske. På kinnene, på pannen og til og med på haken, ser porene normalt ut, og på nesen forstørres. I dette tilfellet, en oransje maske perfekt takle mangelen på en oransje maske som perfekt smalerer porene og eliminerer komedoner. For forberedelsen er det nødvendig å hakke oransje skiver fint, knead dem til en mos med tolkushka eller en treskje. Påfør oppslemningen på nesen, dekk med et papirserviett og hold i 15 minutter. Skyll med vann ved romtemperatur.

Knead friske jordbær i potetmos, bland dem (2 ss) med 1 egghvite hjemmelagde kyllingegg, stivelse og uberørt vegetabilsk olje (1 teskje hver). Påfør ansiktet i 15-20 minutter, skyll først med varmt og deretter kaldt vann.

Grind havregryn i en kaffekvern til en melstat, bland (1 spiseskje) med pulverisert, tørret sitronskall (samme mengde), tilsett egghvide, slått i skum, 1 teskje sitronsaft. Påfør ansiktet i 20 minutter. Fjern papirservietet gjennomvåt i varmt vann, vask deretter med kaldt vann.

Å vite hvordan du rengjør og begrenser porene i ansiktet hjemme, kan ikke lenger komplisere om tilstanden til huden din. Avlastningen vil vesentlig jevne ut, fargen vil bli bedre, og porene blir mindre synlige. På grunn av rensegenskapene til slike masker vil svarte flekker og akne være mye mindre vanlige. Følg skjønnheten i disse produktene ved å regelmessig bruke dem for å bevare skjønnheten og helsen til huden din.

Hvordan smale porer i ansiktet raskt, hjemme?

... Hvordan å begrense porer i ansiktet? Og er det enda mulig å begrense porene og rense dem hjemme, eller vil bare salongprosedyrer hjelpe? Kompetent omsorg gjør underverk, så alt er mulig. Og denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du begrenser porene i ansiktet og oppnår en jevn hud uten tonalnik.

Hei, kjære abonnenter og lesere av bloggen, Svetlana Morozova er med deg. Hele essensen av hudproblemer begynner med forstørrede porer: akne, kviser, svarte flekker, rødhet og et generelt løs utseende. Derfor, når vi arbeider med kosmetiske defekter, er det første vi gjør å begynne å rengjøre og begrense porene.

Venner! Jeg, Svetlana Eroshkina (Morozova) og min mann, Andrei Eroshkin, holder mega interessante webinarer for deg!

Emner for kommende webinarer:

 • Vi avslører de fem årsakene til alle kroniske lidelser i kroppen.
 • Hvordan fjerne brudd i fordøyelseskanalen?
 • Hvordan bli kvitt gallesteinsykdom og er det mulig å gjøre uten kirurgi?
 • Hvorfor trekker jeg sterkt på det søte?
 • Kreft tumorer: hvordan ikke å falle under kniv kirurg.
 • Fettfri dietter er en snarvei til gjenopplivning.
 • Impotens og prostatitt: bryte stereotyper og eliminere problemet
 • Hvordan begynne å gjenopprette helse i dag?

Hvilke måter dette kan gjøres, og også hvorfor porene generelt blir utvidet, og hva de skal gjøre for å hindre en slik irritasjon - svarene på disse og andre spørsmål leses videre.

Slik smaler du porer i ansiktet: fjern årsakene

Hva er porene? Dette er kanalene som gir sekretjonen til talgkjertlene på utsiden. Denne hemmeligheten er nødvendig for å beskytte huden mot aggresjonen i omverdenen: mikroskopisk støv, høy eller lav temperatur, vind, ultrafiolett stråling etc.

Hvis porene blir forstørret, blir sebumet utskilt mer enn nødvendig, porene blir tette, og huden slutter å puste.

Hvorfor dette kan skje:

 • Feil ernæring. De viktigste fiender i huden - søtsaker og masse fettstoffer.
 • Hormonsprang. For eksempel, under overgangsalder, under graviditet, behandling med visse legemidler.
 • Overflødig ultraviolett.
 • Dårlig ansiktshygiene.
 • Daglig rikelig bruk av dekorative kosmetikk.
 • Dårlige vaner.

Bare forstørrede porene er halvparten av problemet. Ofte er de forurenset, i hvilket tilfelle smalingsmidler ikke kan brukes til porene har blitt renset - dette er et must. Og hvordan å rengjøre dem, la oss snakke videre.

regler

Første - korte instruksjoner for pleie av problemhud:

 1. Ikke knus! Ikke trykk noe, ingen svarte flekker, akne osv. Bare forsiktig rensing.
 2. Uten alkohol. Et sted er det anbefalt å ta alkohol som grunnlag for husholdningsbremser og tonics. Det tørker huden og virker for aggressivt, og smaler porene bare eksternt, for et bilde.
 3. Fukte. Velg riktig fuktighetskrem. Det bør ikke være tett, tungt. Lett tekstur og dyp ernæring - det du trenger.
 4. Regularitet. Dette er hovedbetingelsen for riktig omsorg. Rensing to ganger om dagen, før og etter søvnen, om sommeren - oftere. Minst en gang i uken - masker. Og aldri gå i seng med sminke. Om natten må huden hvile og puste, ellers ville hele kampen med forstørrede porene være ubrukelig.
 5. Gymnastikk for ansiktet. Sikkert å!

Nå selvpleie

Renser porene

Det er mange flotte måter å rengjøre porene i hytta, det sier seg selv. Vi snakker om hva du kan bruke hjemme.

Rengjøringsmasker:

 • Gelatin. Du trenger en tablett med aktivert karbon og 1 ss. l. melk og gelatin. Fyll gelatin med melk, bland med knust trekull og varm det enten i mikrobølgeovn eller i vannbad. Rør hele tiden. For en mikrobølgeovn er det nok 10 sekunder. Det bør lage en tykk, klebrig masse. Påfør problemområder i 15 minutter, og fjern deretter filmen.
 • Fra hvit leire. Selges i alle apotek. Vi fortynner bare i henhold til instruksjonene med vann, du kan legge til et par dråper med hvilken som helst kosmetisk olje: rosa, jasmin, druefrø, rosehip osv. Hvis huden er fet, klem 1 ts. sitronsaft. Hold på ansiktet i 15-20 minutter, fjern med varmt vann.
 • Egg. De fleste løftemasker inkluderer egghvite. Du kan bruke den i ren form, men for rensing er det bedre å blande med knust havremel, dampet med kokende vann. Det er også oppskrifter med sitronsaft, honning, en kvart ts. revet pepperrot, kefir, potetmos. Pluss et par dråper kosmetisk olje, og ansiktsmasken er klar. Påfør om 20 minutter.

Masker har en 2-i-1 effekt: rensing pluss innsnevring. Derfor er det bedre å bruke dem etter scrubs.

scrubs:

 • Soda. Bland 1 ss. l. brus fra 1 ts. vann, hvis huden er fet, deretter tilsett peroksid. Gni forsiktig med skrubbeproblemer, vask av og fukt med krem.
 • Kaffe. Malt kaffe (ikke løselig). Legg til rømme og lette sirkulære bevegelser rydder ansiktet. Hvis huden er fet, skift surkremet med fettfri kefir.
 • Oat. Art. l. Hercules slir i en kaffekvern. Legg til 2 ts. sitronsaft, gi litt stativ. Vi behandler huden.

Før du bruker et rengjøringsmiddel, bør du dampe huden din - enten hold ansiktet ditt over damp, avkok av urter eller grønn te, eller gjør en komprimering: fukt en klut / lommetørkle i varm, men ikke brennende buljong, og hold den på ansiktet i 5 minutter.

Så er huden renset. Komme til siste stadium.

Smale porer

For innsnevring av den perfekte alle dekoder av urter, men i kulde. Tonics, lotion, kosmetisk is.

Nyttige urter for kompresser, tonics og is:

 • Nype. Trenger tørket bær - et glass vann 2 ss. l. kok opp, fjern og sett til side på et mørkt sted for å avkjøle helt (en halv time). Bruk til vask om morgenen og kvelden, for å kvitte seg med små rynker, kan du lage en lotion - legg til anti-aging olje.
 • Grønn te Brew sterk grønn te, du kan legge mint, sitronsaft.
 • Calendula. Kok marigold 15 minutter og insister natt.

Og selvfølgelig, kamille, coltsfoot og St. John's wort. Kok og insister på samme prinsipp.

lotions:

 • Honning. 2 ts. honningblanding med 1 glass mineralvann uten gasser, tilsett kosmetisk olje og juice av sitron eller jordbær.
 • Agurk. Gni agurk på en fin rist, klem saften fra den resulterende puree gjennom gasbind. Legg til sitronsaft.
 • Aloe. Gni kjøttet av et par blad, fortynn med avkok av urter og et par dråper olje.
 • Fra persille En haug med hakket persille fyller et glass mineralvann, kok opp og kok på lav varme i 15 minutter. Kult, fortynnet med sitronsaft og smør.
 • Gulrot. Gni fint gulrot, klem juice.

Lotioner lagret i kjøleskapet. Det ideelle grunnlaget for dem er micellar vann. For fet hud, legg til et par dråper peroksid til lotion. Hvis huden er veldig tørr, så litt mer olje. Du kan også legge til myse.

Om ønskelig kan du lage en smalende krem ​​fra natten - legg til litt urteavkok og kosmetikkolje.

Gymnastikk til trange porer

Og vår vurdering av midler for å begrense porene raskt (med vanlig ytelse - for alltid), ledes av øvelser for ansiktet.

Her er effekten ikke engang 2 eller 3 i ett. Øvinger øker blodsirkulasjonen av vev, strammer muskler, fjerner giftstoffer fra huden og forbedrer ledningen av nerveimpulser til cellene. Og hva skjer som et resultat:

 • Innsnevring av porene;
 • Bli kvitt akne, svarte flekker, blåmerker under øynene;
 • Forbedre fargen på huden, nivellerer tonen i ansiktet
 • Hake, kinn, øyelokk løft;
 • Rynke utjevning;
 • Gå tilbake til klarhet og åpenhet;
 • Simulering av ansikts konturer, manifestasjonen av klarhetsegenskaper.

Trening vil ta 5-10 minutter hver dag og absolutt noe sted. Du kan øve på jobb, under husholdningsarbeid, gå, i trafikk - ville være et humør.

Ikke glem at mange problemer kan unngås ved å gjøre anti-aldrende gymnastikk for ansiktet. Jeg anbefaler mitt sett med øvelser "Modellering og ansiktsforyngelse BEAUTYVITA". Det må gjøres hver dag, i fem eller ti minutter. Jeg prøvde alle teknikkene som er gitt i det på meg selv og garanterer resultatet.
Klikk på linken, bli med oss!

Del dine erfaringer i kommentarene, reposts av interessante artikler i sosiale nettverk. Og ikke glem å abonnere på bloggoppdateringer.

Det er på tide å gjøre det riktige valget for helsen din. Det er ikke for sent - handle! Nå er 1000 år gamle oppskrifter tilgjengelig for deg. 100% naturlige komplekser Trado er den beste gave til kroppen din. Begynn å gjenopprette helsen din i dag!

Flere Artikler Om Typer Acne